View Full Version : Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
SlowDownBaby
07-11-2011, 17:34
И на мен утре ми е плодов,за пръв път нямам търпение да дойде,че днес ми е въглехидратен и се натъпках до няма си и къде,че да се реваншираме с плодовете :D
:D Ама то затова ни е даден-за да се натъпкаме :grin:
billytalent
07-11-2011, 19:35
Аз си провалих диетата с едни бири и шоколади и се чувствам ужасно.
Не знам какво ми става, вече нямам никаква воля да спазвам диети.
Най-вероятно от утре започвам някакъв си мой измислен хранителен режим и много спорт.
И аз в последно време нямам никаква воля за диети.Все се провалям,точно когато започна да свалям. :o Уф не се понасям вече,как може да нямам воля!!!! :booooomb:
Същото е и при мене, или изкарвам си деня както трябва и вечерта все хапвам някакви сладки неща и провалям всичко.
Направо не знам как успях да изкарам 3 месеца на диета и в тази жега ме мързи и да спортувам.
Много е зле положението 8-)
sh0c0ladch3ee
07-11-2011, 21:15
здравейте мацкии :-) от доста време не бях влизала.. Ох да си призная вчера на въглехидратния точно се издъних.. цял ден пред компа играх wow :D още от 8 сутринта до 8 вечерта :D и тъй като мама я нямаше а аз бях твърде заета ядох каквото имаше - ОРИЗ.. и то с много малко вода и една чаша спрайт,също сутринта не закусвах, днес на плодовия е по-добре ама пак малко вода и без закуска, но поне тренирах половин час бягане, 50 коремни и още толкос клякане. То вече ми е 17 ден ама мисля поне до 20 да го карам на плодове че на 14.07 съм на даскало и ми се иска малко повече отслабване :D извинявам се за правописа но пиша от тел-а. Утре ще си изтегля това пъмп ит ъп да видя за ко става въпрос :) хайде лека за сега :-)
ПП. Писала съм кат някой неграмотник :D :D :D
Biskfitka
07-11-2011, 22:08
Може да ядеш зеленчуци. Обаче ти препоръчвам да са салати, а не например задушени или нещо от сорта. Аз също ядях салати и то овкусени и не ми пречеше. А ориза можеш да си го направиш както поискаш. Със зеленчуци, без или въобще както си го обичаш.Мерси.:) И аз точно за салата имах предвид.
Днес малко си развалих диетата..ядох няколко картофа и малко семки и кола...леле ужас...от утре съм сериозна ! 8-)
За водния ден на това топло време и без храна цял ден :?
Аз до него няма да стигна де,мисля да я правя 3-4 седмици най-много :D
Kallyn4eto
07-11-2011, 23:17
ахах айде и аз тук..
висока съм 155см и искам да сваля 5-7кг
не карам определена диета, просто спирам пържено, газирано, с много захар и т.н.
също карам колело, ролери, pump it up го правя, но рядко защото издържам само първия половин час.. от време на време правя упражнения от youtube или от този сайт: http://www.exercisetv.tv/
Добро утро :) Неможах да спя цяла нощ!И сега ми е малко кофти....и сутринта ме болеше корема,мислех да хапна нещо като солети или препечена филийка,но слава богу се овладях.За днес имам пъпеш,моркови и нектарини :-) Успех на всички в днешния ден! :-)
sh0c0ladch3ee
07-12-2011, 05:52
Добро утро момичета :grin: :-)
Днес попринцип ми е белтъчен ден, но както споменах горе мисля за няколко дни да го карам на плодове, че за 17 дни разлика не виждам почти никаква.. от петък мисля да си продължа режима на 90 дневната :) Неделя и понеделник (въглехидратен и плодов) бяха пълен провал... а от петък не бях спазвала и закуските...абе ко да ви кажа мн. съм....
Сега в момента пия вода с лимон и към 9 ще изям 1 праскова, за обяд 2 ябълки и за вечеря 1 праскова :) и сега ще се запася с минерална вода за целия ден :) дано се справя.
Успех и само минусчена в килограмите
justasmile
07-12-2011, 07:21
Йейййййй.. Не съм надебеляла... добре де - само с 200 грама :grin: :grin: :grin:
То на морето не бяха сладоледи, тортички, сандвичи, шоколадчета, бисквитки, кифли, банички :grin: :grin: :grin: :grin: Йеййййййййй :grin:
Момичета, на мен ми е 14ти ден, за варива :)
Определено се чувствам много добре, естествено имам малки прегрешения :oops: но като цяло се придържам към диетата :) и ефект определено забелязвам.
Също така тичам през ден по час и половина :)
SlowDownBaby
07-12-2011, 08:55
Аз пък като се замисля,не мога да повярвам,че мина толкова време от диетата :shock: Качели беше вчера като я почвахме,а сега вече имаме и резултати и сме стриктни и почти всичко го правим перфектно. :grin:
На мен ми е 12ти ден - плодов.
Не съм закусвала още,просто не съм гладна,но след малко ще си нарежа малко диня :) За по късно все още не съм мислила какво да ям,но със сигурност ще карам колело малко по късно. :grin:
Rebirthing
07-12-2011, 09:04
Айде и аз да се запиша тук. Напълняла съм с 2-3 кг. и въпреки, че се побирам в най-малкия размер се притеснявам да не стана слон :D .
Та имам един въпрос...в тази жега някоя от вас изобщо спортува ли ?! На мен от горещината главно ми се спи, много ми е лежерно 8-) !
Ами аз мисля, че всички, които спазват диети правят и разни упражнения... аз сутрин тичам и вечер правя упражнения вкъщи :)
Здравейтее!От много време не съм писала,защото бях на море.А там не бяха тестени неща,шоколади....в ОГРОМНИ количества иии не съм качила нищо :grin: лелеее как се зарадвах вчера като се премерих!!!
Почвам си моя режим!
Закуска:кафе,кисело мляко и плод
през деня само плодове,сладоледи...и бири :D
Вечеря:нещо готвено и плодове пак :)
Успех момичета!
ledenakrasota
07-12-2011, 10:41
Момичета, относно Pump it up :
Правете 1.Heat,2.Dance it out; 4.Bums and Tums.
Няма да ви натовари 4-тото. А ще се разтоварите и разтегнете. Гадното е само 3-тото( Pump it up) Аз го правя веднъж седми
но. :) 5. Пък е най-приятното. Пълният релакс... :-) :-) :-) :-)
Colouring
07-12-2011, 11:29
Днес 7 ден-въглехидратен.
Обачеи аз се издъних. :( То не чак толкова,ама бях на гости сутринта и то - хапни от това,хапни от онова.. по 1-2 хапчици,ама пак.. Надявам се да не съм се провалила много и продължавам режимно.
Аз днеска се уморих супер много,целия град съм обикаляла! 8-) Обаче съм малко демотивирана,защото май нямам никакъв резултат.Да,знам,че е рано;знам,че има време;знам,че избързвам,ноо.. просто.. Влезнах в една съблекалня да меря една рокля и като се погледнах.. гледката хич не ми хареса. :? Дано имам ефект по-нататък.Дано до водния(тоест вече близо месец) да има някакъв ефект,иначе не знам какво да правя..Не е като да имам 2-3 килограма,че да ги сваля супер трудно,повечко си са..
Biskfitka
07-12-2011, 11:40
А на мен утре ми е ден 3ти-въглехидратен май беше :D 8)
В и-нет е дадено примерно меню-наобяд спагети,а вечерта торта или сладолед и накрая задължително малко шоколад.Може ли и за обяд, за вечеря да ям спагети и после малко шоколад?
А бира може ли по време на диетата? :D
SlowDownBaby
07-12-2011, 12:04
Ами аз предния път не ядох торта или сладолед,а си ядох пица - това,което бях яла и на обяд.Предполагам,че не е препоръчително,ама кво да се прави беше останала,а като знам,че няма да мога да ям от нея още 4 дена... и я омахах :D Иначе за бирата,за съжаление не :( И на мен ужасно много ми се пие в тая жега,но се сдържам.
На мен пък днес ми е 12ти ден,плодов,ядох два банана към 12 часа,след тях почоплих малко слънчоглед,знам че трябваше да мине поне час,но не се сдържах,пък и не беше много и си отрязах една хапка кашкавал,че много ми се дояде,а и не мисля,че е проблем :D Странното е,че вече е 3 часа,а изобщо не съм гладна.Забелязала съм,че в първия ми плодов ден,ядох пак само банани и не чувствах никакъв глад,на 2рия плодов карах на праскови и умирах от глад ! Значе,вече ще ям само банани на плодовите дни,поне ме държат сита.След час-два мисля да хапна диня,и за вечеря сигурно пак бананчета :-D Абе мисля,че горе-долу ще се справя и с този плодов (горе-долу заради слънчогледа и кашкавала ^^ )
Здаравейте днес започнах 90дневната , за закуска ядох диня а за обяд кашквал с пълнозърнест хляб и искам да попитам проблем ли е ако е с хляб ??? при това пълнозърнест хляб,а не бял :)
SlowDownBaby
07-12-2011, 12:55
Няма никакво значение какъв е хляба,яж си спокойно,но не прекалявай все пак :)
Между другото супер много ми се яде филийка с мед,някакви идеи кога мога да ям такава,ако въобще мога ? :(
Мисля че меда може да се яде в въглехидтратният ....но не знам
^Филия с мед във въглехидратния.
Аз днес съм на 8-ми плодов ден,всичко върви добре,не съм се мерила,но се чувствам по-слаба :-) Ядох нектарини и пъпеш,а после моркови,имам и диня..... :-)
Иначе само ми мина през ума да хапна нещо друго,сладичко или готвено нещо,много ми се е дояло :D , но слава богу овладях положението.
infinitypeace97
07-12-2011, 15:29
15 ден-въглехидратен
За закуска ядох 2 кайсийки и плувах 1 час и нещо, за обяд-спагети със доматен сос+ 3-4 бисквити :oops: и един сладолед :-x Не можах да се сдържа.. Вечерята сега ще я мисля, но ной вероятно ще бъде половината от обяда. Допреди малко тичах, увита в фолио.. лелее.. то като се изпотих фолиото се свелече :lol: Ако може някой, който също се увива да ми каже как го задържа да не пада? Ще съм мноооого благодарна :oops: :razz: Сега след това тичане буквално не мога да се задържа на крака. След малко ще правя няколко серии коремни преси и една малка разходка :) Въпреки прегрешението със сладоледа днес съм мноооооооого доволна от себе си :grin: Момичета, при вакс как върви диетата? :-)
Biskfitka
07-12-2011, 18:19
:-x :-x :-x Днеска мама донесе такъв хубав обяд,че менюто ми стана като за белтъчен ден...е не мога с тая диета ;д ,но няма да се откажа ! :D
SlowDownBaby мерси за отг. :)
Оххх днес вкъщи имаше шоколади,сладолед,сиренки, артофки..леле едвам съм се сдрържала и буквално усещах как устата ми се пълни с лиги :D леле утре ще хапна добре ! Иначе днес плодовият ден мина супер! :-) Успех на всички :-)
SlowDownBaby
07-12-2011, 19:25
Оф и аз неска май малко се изложих :? Към 12 часа изядох два банана,после чоплих слънчоглед...към 3 хапнах диня,която изобщо не ме наяде и нямаше и час след нея изядох пак два банана :D След което пак слънчоглед за да ме засити.Ииии към 7 и 30 пак два банана за вечеря и това ми е...Неска никакъв спорт,беше ми супер горещо не ми се дишаше даже,да видим утре трябва да правя таебо и да покарам колело.
На вас как ви мина и този ден ? Добре спаравили се се ? :D
Ох аз откакто ви писах,че си провалих деня,един свестен нямах след това.Все нещо оплесквах.Но днес се справих задоволително добре. Станах сутринта /в 10 :D / закусих 1 банан.После в 12 ядох диня и после в 1 пак си опекох орехчета.Много са ми вкусни,но гледам да не ям повече от 30 грама. И после цял ден ми държеше сито от тях чак към 6 и половина хапнах 1 кайсия и то ,защото знаех ,че няма да смогна да си дойда за вечеря.И си дойдох 9.30 и знам,че беше късно ама изядох 5-6 черешки,защото много ми стържеше вече 8-) Та само това оплесках.За утре съм си планирала менюто и ще гледам всичко да е в ред. Иначе се мерих сутринта само половин кг съм мръднала от предния път когато се мерих.58 1/2 8-) Не мога да кажа в грамове,защото не ми е електронен,но стрелката се закова между 58 и 59 за това го броя за половин кг надоло хаха. Остава ми още малко до миналогодишните 57 и още толкова до желаните 55. :)
И мойте желани май са 55кг. :-o :-)
Ами,ако може и повече са добре дошли,но и 55 ме устройва за височината ми. :D Иначе най-много ме притеснява как ще ги запазя.Но ще му мисля после. :)
И аз искам да съм 55! И вече съм доста близо до целта от 58,8 преди 1-2месеца вече съм 56,8.. Може и за 54-53 да се поборя :D
sh0c0ladch3ee
07-12-2011, 21:42
Здравейте :grin: Олеее правих това пъмп ит ъп :shock: хора на 17 минута буквално цялата бях обляна в пот въпреки, че тренирах по бельо... правих го до 40 минута, защото повече просто неможех... след 17 мин.си сложих и термоколана и като го надигна.. отдолу рибки могат да плуват :D :D :D
И аз нали бях решила да карам няколко дни на плодове и после да продължа от кадето спрях.. еми даа за сега 1 плодов мина БЕЗ НИТО 1 ПРЕГРЕШЕНИЕ :shock: за 1 път до сега :D и въобще не съм гладна.. спазвам дните по принципа на плодовия в 90 дневната т.е. не смесвам плодовете :) Днес като станах изпих 1 чаша топла вода с лимон после в 9:00 - 1 праскова, след което на обяд не бях гладна от тая жега и изпих 250 мл. вода към 18:30 1 ябълка и към 21 - 3 резенчета пъпеш.
Вече асансьор не ползвам окончателно :D ..дано скоро има резултат при всички :) иначе аз се боря за 45 кг.и малко ми остава но... сега все още съм се 48.. понякога слизам и на 47.5 ноо..бързо си се връщат. В неделя бях 49.9 :) :D :D :( успех момичета :-)
ПП по време на ПЪМП-а изпих 1л. вода самичка :grin:
infinitypeace97
07-13-2011, 05:29
Здравейте мацки :-) Днес ми е плодов ден и супер много съм се надъхала, че най-после ще спазвам стриктно диетата. Днес смятам да поплувам, малко ще правя от упражненията на Синди Крауфорд, може Пъмп ит Ъп или малко Тае бо.. И следобед ще тичам малко + коремни преси :) Закусих ябълка и сега ще ходя да си купя други плодове. А да попитам, защото сигурно ще съм гладна преди 12 часа мога ли да хапна примерно малко пъпеш или 1-2 кайсийки? :oops:
Да се похваляяяя за 10 дена с адските упражнения съм свалила 2 кг и 2 см викам си невъзможно е за см ама явно е :grin: :grin: :grin: Са спортувах увита във Фолио надявам се не съм единствена :D Сега го оставих още малко и ще го саля след малко. За закуска малко прегреших с 1 филийка ръжен хляб но нямахме плодове. Сега ми е 2ри ден и ще изчакам да дойде обядааааа смятам да си сваря едно картофче. При вас как е :grin:
^Да,можеш.
Аз днес съм на белтъчен ден. :) Закусвах пъпеш и фреш от грейпфрут.Ще обядвам или яйца или кашкавал... :-)
infinitypeace97
07-13-2011, 09:36
starr21, как задържаш фолиото да не пада щом си се изпотила? И поздравления за постижението!
alehole, мерси за отговора :)
Надявам се, че някой може да ми каже дали мога да ям салата от зеле в плодов ден? :-)
^ ami slojix malko powe4ko :D otkolkoto poprincip i ne mokroto otgore zad1rja drygoto :) nadqvam se me razbra ne obqsnqwam mnogo dobre :D :D :D
Да се похваляяяя за 10 дена с адските упражнения съм свалила 2 кг и 2 см викам си невъзможно е за см ама явно е :grin: :grin: :grin: Са спортувах увита във Фолио надявам се не съм единствена :D Сега го оставих още малко и ще го саля след малко. За закуска малко прегреших с 1 филийка ръжен хляб но нямахме плодове. Сега ми е 2ри ден и ще изчакам да дойде обядааааа смятам да си сваря едно картофче. При вас как е :grin:
Мила,по-добре повече не си слагай фолио :( В Интернет инструктури казват че образувало целулит.
^ naistina :( basi typoto ;(
По-добре си тичай и спортувай и без него :) Пак ще има неминуем резултат :wink:
^ Да права си :) :) :) Благодаря
Зравейте на всички тук, след тези горещини и липса на апетит вече от 46 кг тежа 43 и сега мисля да продължа режимно за да сваля до 40, Уау толкова слаба като сега не съм била, направо е супер момичета, друго си е човек да е слаб, направо нямам думи да ви опиша и всички усилия и лишения си струват, хайде успех на всички :-)
Здравейте.Тъй като не искам да правя нова тема ще попитам в тази.Искам да си направя Вега Тест,ако може да ми кажете на каква цена е тази услуга,има ли я в Асеновград,а ако не къде в Пловдив се намира?И диетата която ти правят отделно ли се плаща,освен Вега Теста?
^Не мисля,че ще има ефект от вега теста,само ще си дадеш парите;не е мое мнение,защото не съм си правила,но близки и приятелки си правиха и нямаше резултат.
Надявам се, че някой може да ми каже дали мога да ям салата от зеле в плодов ден? :-)
Зелето попринцип го пише за белтъчния ден,но не виждам защо да не си хапнеш на салата.
^Не мисля,че ще има ефект от вега теста,само ще си дадеш парите;не е мое мнение,защото не съм си правила,но близки и приятелки си правиха и нямаше резултат.
Значи няма да си правя.Благодаря ти за отговора!Чудя се за диетолог,но незнам има ли някакъв смисъл..?
Значи няма да си правя.Благодаря ти за отговора!Чудя се за диетолог,но незнам има ли някакъв смисъл..?
Ако имаш проблем с килограмите-затлъстяване тогава да,ако не-прави упражнения и се храни умерено :wink:
Sevdito имаш ли някакъв проблем или просто имаш излишни кг.?Какво точно искаш да постигнеш?
SlowDownBaby
07-13-2011, 11:21
A ти какви упражнения си правила ? Аз за 10 дена свалих само 1см,но само от диетата и каране на колело :-o
Sevdito имаш ли някакъв проблем или просто имаш излишни кг.?Какво точно искаш да постигнеш?
Имам излишни килограми и в последно време(от над 1 месец) нон-стоп ям не ми се яде въобще,но насила ям незнам защо и не спортувам(заседнал начин на живот) може да съм преяла,но продължавам да се тъпча с квото ми падне...незнам какво ми става и все много калорични неша (тестено,сладко,мазно..) и видимо забелязвам че съм качила още няколко килца,но това не ме спира...незнам,но ако продължавам така.....не ми се мисли.Постоянно мисля за храна направо ще се побъркам,а искам да отслабвам и да се стегна цялостно...просто Воля Нулева :(
Ами преди 9 дни и аз бях така !!! Но сега не съм.На диета съм и видимо има промяна във въшния ми вид,чувствам се по-лека,не ме боли корем,преди ми се повръщаше дори от това,че се тъпчех непрекъснато с боклуци.Започни диетата с нас :) 90-дневната- http://www.dieti-otslabvane.com/90-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%B4%D0%B8% D0%B5%D1%82%D0%B0_%D0%B7%D0%B0_%D0%BC%D0%B0%D0%BA% D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE_%D0%BE%D 1%82%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0% B5
Много е подходяща.Дори ако не спортуваш.ще свалиш кг.,но спорта е много важен за тялото ни и все пак като свалиш кг. кожата ти трябва да се стегне със спорт. Иначе диетата е супер,разнообразно хранене,всеки ден хапваш от различните групи храни и не усещаш глад.
То ще я направя диетата,ама след това ще си ги върна,защото не вярвам винаги да се храня така разделно.Просто диетите ми се виждат безмислени....
infinitypeace97
07-13-2011, 11:47
alehole, благодаря ти за отговора, отново :)
Още 5 дена и ще се тегляя :grin: Нямам търпение да видя колко съм. Дано само не се разочаровам.. :?
^За нищо :-)
Sevdito може пък да направиш диетата,ще свалиш излишните кг. и като свърши диетата,започваш да спортуваш редовно,да не ядеш мазно,пържен,газирано,алко ол...да не прекаляваш с хляба,може да си ядеш нормално и по веднъж в седмицата да правиш един очистителен ден,само на плодове и вода и така.Ще правиш всичко възможно да си запазиш кг. и ако го искаш и се стараеш,ще стане ! :)
Ами освен да я почна от понеделник,защото тая седмица сватби тва-онова и не мисля,че ще направя нещо.(Сигурна съм,че няма да се овладея,особено като видя парчето паста) :lol:
:D Да ти кажа,преди диетата аз си дадох 3-4 дни,в които ядох като за последно и опитах почти всички любими храни :D така че може и ти да го направиш това :D
:D Да ти кажа,преди диетата аз си дадох 3-4 дни,в които ядох като за последно и опитах почти всички любими храни :D така че може и ти да го направиш това :D
Ами аз от доста време насам го правя с яко прекаляване,то се и забелязва за съжаление :-D
infinitypeace97
07-13-2011, 12:26
Леле, мацки, с тези плодове днеска ще умра от глад..буквално :x Едвам се сдържам да не хапна нещо :( Ще успея да се сдържа. 8-)
Леле, мацки, с тези плодове днеска ще умра от глад..буквално :x Едвам се сдържам да не хапна нещо :( Ще успея да се сдържа. 8-)
Пробвай с чайове и топла вода :-)
Аз пък съм на белтъчен и не ми се яде нищо,само диня :D
infinitypeace97
07-13-2011, 12:43
Yankee, благодаря ти за съвета, сега ще си стопля вода :-)
Yankee, благодаря ти за съвета, сега ще си стопля вода :-)
За нищо :-)
SlowDownBaby
07-13-2011, 13:36
На мен ми е белтъчен ден,пропуснах закуската,защото не бях в нас,надявам се да не е от голямо значение :-o И в 2 часа хапнах паниран кашкавал със салата от домати и краставици.Лошото е,че трябва да стане по 6 часа за да ям отново,а вече огладнях :D Сигурно сега ще изям една-две прасковки да се заситя :D
sh0c0ladch3ee
07-13-2011, 14:06
:) Здрасти :) Днес ми е 2 ден в който карам на плодове, гладна съм на пия водичка за да подтиска глада зо някаква степен.. вече имам 2л. изпити за деня, но лошото е, че като стоя седнала или лигнала и се исправя м се завива свят.. предполагам и това ще отмине :) утре последен продов и продължавам 90 дневната с белтъчен ден. Мисля, че има ефект но е МНОГОО бавен, незнам защо така, кога ще махна тея мазнини.. оф вече се отчайвам.. така се мъча, а видим ефект... :( :smt089 :smt089
justasmile
07-13-2011, 14:22
Ама хорааа.. не всички правят 90-дневната. Недейте така да рекламирате на всеки включил се. За момичета, които трудно задържат кг е по-хубаво да правят режим, които на тях им е удобен (например). Не, че нещо.. ама се пак :?
Biskfitka
07-13-2011, 14:52
Аз от утре я почвам наново...тоя път сериозно! :D
billytalent
07-13-2011, 15:21
Аз от утре я почвам наново...тоя път сериозно! :D
И аз така.
Надявам се този път да се справя, чe напоследък само за храна мисля 8-)
Ама хорааа.. не всички правят 90-дневната. Недейте така да рекламирате на всеки включил се. За момичета, които трудно задържат кг е по-хубаво да правят режим, които на тях им е удобен (например). Не, че нещо.. ама се пак :?
Предлагам я точно защото е лесна и добра.А повечето са за по една седмица с обещание да се свалят много килограми,което не е здравословно.А при този период 90 дни организма се пренастройва на по-бърз метаболизъм,сваля килограми и след края на диетата те ще се задържат,дори с полагане на елементарни усилия !!! Затова и я предлагам,правила съм я и знам какво е когато я приключиш.
SlowDownBaby
07-13-2011, 15:48
Aми тя си е за хвалене...найстина не знам какво не й харесват някои хора на тази диета.Много ми е интересно как предпочитате японско чудо пред 90 дневната :-o С тва японско "чудо" организва ви ще се пре*бе от всякъде...то всеки ден яйца и кафе не е работа.......
А аз вече толкова свикнах с диетата,че дори не я възприемам като такава и мисля,че дори няма да ми е проблем след като я приключа да продължа да закусвам с плодове и да се храня по същия начин.
Ииии да ви се похваля с днешния си,невероятно изпълнен режим ! 8) :D (като за пръв път ;д)
Закуска: няма (пропуснах :oops: )
Обяд: в 14:00 , 3 парчета паниран кашкавал,със салата от домати и краставици и няколко хапки хляб (не филиики,ХАПКИ ! ;д)
Следобяд: 17:00 - 4 праскови (знам,че е много,но ми се усладиха :( )
Вечеря: след малко ;д към 19:30 - 2 парчета паниран кашкавал със салата от домати и краставици.
Аааа... и 30 минути тае бо в 17:30 :D
^Браво,добре си се справила.
А аз днес ядох предимно диня.От жегата не ми се ядеше друго :)
SlowDownBaby
07-13-2011, 16:04
И на теб днес ти е белтъчен нали ?
А то като е различен ден,от плодовия,позволено ли е да се ядат само плодове :-o Така не се ли разваля режима...ама то и какъв режим,нали важното е да не прекаляваме с храната,а ти определено не си :D Ако си така всеки ден си голяма късметлийка :D
Еми разваля се деня,но попринцип нищо няма да стане само плюсове.Иначе аз обядвах няколко парчета кашкавал,но имам впредвид,че мислех да си правя яйца със сирене и салата,а нямах апетит и си отрязах няколко парчета от кашкавала и тва беше.
Аз съм 1.70 някаде .. 60 кг съм и искам да сваля поне 5 .. изтеглих си упражненията pump it up и спрях хляба , сладкото , газираното .. не мисля да почвам диета ,а само да се огранича. 8-) Упражненията ще ги правя по възможност всеки ден ..
infinitypeace97
07-13-2011, 17:29
Ох, айде този ден да свършва, че умирам от глад! :(
С тези плодове днес не знам какво ми става, никога не съм имала такъв апетит, а денс цял ден каквото и да правя усещам как ми стърже корема.. :? Ама се удържах и денят ми е изпълнен перфектно, направо не мога да повярвам :grin: Ама за сметка на това днес нито ходих да тичам, нито някакви упражнения правих, само плувах :? Сега ще хапна 1-2 прасковки, че естествено съм гладна и ще си легна рано, чее :booooomb:
Оххх яде ми се сладко :( така ми се е дояло мляко с ориз.Не може ли утре на бобовия ден да ям :D
Иначе като изключим,че едвам се сдържам да не ида да хапна нещо сладко днес съм доволна.
В 9.30 ядох 2 кайсии
в 11.30 бъркани яйца и половин краставица
15.30 изпих една чаша таратор :D
и в 19.30 пак ядох обяда,само ,че си изядох пълна порция не на половина. :oops:
Ей днес май всички са се справили супер :-)
^ Щом си на 90 дневната значи си си попрецакала деня с тоя таратор :)
Щото? 8-) нали е мляко с краставица...
Защото белтъците трябва да са в 2 хранения (обяд и вечеря),а не в 3,както ти си направила ;)
Ми точно,че пише през 4 часа.Аз съм си ги спазила 4те часа между белтъчните хранения? :)
4 часа е между обяда и вечерята.Ако си гладна хапваш плод между тях,но не и храна от дадената група :)
Е ако обядвам в 1 трябва да вечерям в 5 ? Ами аз ще умра от глад до вечерта :) Незнам аз не го разбирам така по написаното в сайта.
infinitypeace97
07-13-2011, 17:57
Според мен няма проблем с таратора, щом е спазила четирите часа мужду храненията :)
3oPuTy , може ли да обясниш различните дни през колко часа се яде ? :) Видях в интернет ,но нищо не разбрах .. 8-)
Да не правя нова тема, и реших да ви попитам тук- всякакви сладка( от ягоди примерно) как са по време на диета? Днес доста си хапнах и то просто усещам как ми се яде захар, то си желание/нужда на тялото, защото по принцип съм спряла всякакви такива неща.. :)
^Сладка,лютеници и т.н. можеш да хапваш във въглехидратния ден :)
Оох, нямах предвид диета, аз не съм на 90 дневната.. имам предвид по принцип.. ама щом спадат към въглехидратния ден значи не е мн добре... :D
Тези 4 часа са минимума,който трябва да имаш.Спокойно можеш да обядваш в 13ч.,после една салата към 16:30ч. и вечеря 19:30-20:00ч.
Спазвала съм диетата преди,сега спазвам само основните неща,защото само така успях да се преборя с подутия стомах ... Проучила съм я доста добре и за това го казвам :) Естествено това не е чак такава грешка,но ти бави резултатите.
Чашата натурален сок (250мл.) също се брои за едно хранене - това е само информативно,защото доста хора не го знаят.
Vrogue,кое не разбираш?!
В белтъчен ден - минимум 4 часа между обяда и вечерята.
През бобовия и въглехидратния - минимум 3 часа.
Във въглехидратния се препоръчва за обяд да не се хапва сладко,а то да се остави за вечеря.
В плодовия ден - през минимум 2 часа,като е препоръчително храненията да не са повече от 5 на брой.
Ами няма нищо хапваше ми се 8-) И без това не бързам.Когато ги сваля тогава. Режима ме удовлетворява и така. :)
Мерси ! Не разбирах ,защото майка ми казваше ,че това в интернет е грешно.Не било така ,а нейното било правилно и исках да попитам някой ,който я е правил. 8-) Ти като я направи какъв ефект имаше ?
Sisxx - Извинявай,мислех че и ти си на диетата :D Иначе да,не са много добър избор при здравословното хранене,защото съдържат много захар.Но може да си похапваш само от време на време,веднъж в седмицата например.
Чучи,щом не бързаш не е проблем,но по принцип е добре,когато си гладна да хапваш плод или зеленчук за да не си забавиш метаболизма.Също така е добре храненията ти всеки ден да са по едно и също време (пак заради метаболизма) :)
Аз свалях бързо :) Имах 5кг. да махам и я спазвах 10 дни (т.е. по 500гр. на ден).Задържах килограмите доста време,но после получих травма на крака,обездвижиха го за месец и пак си ги върнах,че и отгоре (липсата на движение си каза думата :?).Сега спазвам основните неща,защото ми помагат при подутия стомах.Е вярно,че пак имам да смъквам едни 5-6кг.,но не искам да я спазвам стриктно,защото тогава все ми се яде нещо,което мога да ям в друг ден :-D
Ами уж прочетох всичко няколко пъти преди да започна да я спазвам и даже си извадих основното,но явно не съм разбрала както трябва. :) Ще гледам от утре да си подредя правилно менюто. Знаех си ,че бъркам нещо и не може да е толкова хубава диетата :D А попринцип необичам боб,ама след като минах през картофи ,леща и ориз в деня за варива така ми се е доял бооооооооооб :lol: Утре ще си хапна! Иначе ми е 13 ден и като сметнем ,че съм имала няколко провала и че не я спазвам кой знае колко стриктно съм назад с почти 4 кг. А как успя да си задържиш кг.Прави ли нещо по-специално или ?
Амииии при мен проблема с килограмите е заради нередовното ми хранене.По принцип ям по веднъж на ден и то вечер и за това качвах (просто организма започва да складира калориите за да има енергия),но след като ги свалих гледах да хапвам поне по 3 пъти на ден като само обед и вечер си хапвах нещо,различно от зеленчуци и плодове.
На обяд си позволявах по 1-2 малки филийки хляб (маниак съм на тема хляб ... мога да ям само хляб без нищо друго,но без хляб ми е почти невъзможно).
Вечер си правех първо една по-голяма салата,изяждах я и така хапвах по-малко от дадената група храна :)
Упражнения не съм правила,но се разхождах с приятели доооста :)
Всяка събота ми беше разтоварваща и си хапвах и пийвах к'вото ми се иска,като така си стресирах организма с нови храни и напитки и не му позволявах да свикне с нещата,които ям.Това го правех,защото освен,че свалям лесно и качвам много лесно,а когато организма свикне с даден режим идва момент,в който ефекта може да се обърне :?
Общо взето всеки трябва да разбере,на какво се дължи склонността му към напълняване и да работи в тази насока.При мен беше нередовното хранене,след това беше липсата на движение ...
Това е много добре,че си открила своя начин за отслабване и как да въздействаш на килограмите.При мен проблема също е от малкото движение,но и от многото сладко.Ти си пристрастена към хляба-а аз към сладкото 8-) Ако не ям повече от 2-3 дена нещо сладко и просто мисля постоянно за това.И за жалост все още не съм открила начин да се справя с тази си зависимост.А най-лошото е,че дори и да не ми се яде сладко, като го видя ми се дояжда :? Един ден ще умра от захар знам си аз :lol:
Аз ако карам 90 дневната само 10 дена и я спра ,след колко време пак мога да я почна ? Там пише след 90 дена ,но това е ако се кара цялата нали ?
Ми предполагам след 10.Щом за 90 е 90? :)
Ми предполагам след 10.Щом за 90 е 90? :)
И аз мисля така ,но дали е вярно..
Сладкото не ми е проблем :-D Мога и без него,но без хляб - НИКОГА :D
Що се отнася до сладкото - защо не си правиш разни сокове и т.н. :) Вярно,че не е като един шоколад ама :) Мед също може да хапваш - той поне е много сладък и засища (аз изям ли една чаена лъжичка и после цял ден ми накъртва :?)
А иначе на мен и сега ми е малко движението :? В тия жеги е просто немислимо да се ходи някъде през деня - удря ме мързела и т'ва си е :? Между другото на мен и волята ми е слаба,а и съм супер капризна на тема храна :? Не ям леща,ориз,супи,манджи,яхнии ,мляко ... Общо взето менюто ми беше едно и също за всяка четворка (с малки изменения от време на време) и това също ми попречи много :?
Vrogue,по принцип при диетите захранването продължава,колкото или два пъти повече от самата диета.В случая с 90 дневната почивката (макар да не е точно захранване) е 90 дни,т.е. на 10 дена (според мен) ти трябват 10-тина дена почивка :)
О хляб ям рядко.Само ,ако е домашно месен и ми мирише и ме изкуши мнооого 8-) А меееед....от това повръщам :o Иначе за соковете да пия си и кафе 3в1 пия като ми се прияде мн сладко ,но главно се успокоявам с факта ,че има въглехидратен ден. :) Наистина в тая жега..не мързела ме лови ми незнам какво...Ако се сетя да излеза като се позахлади и то пък се прибера,че да хапна преди 8 :D А да не говоря ,че от три дена се каня да ида да карам колело...За волята си приличаме и за храната отчасти,но поне ям повечето неща от диетата.Може би затова ми допада.Преди време бях правила на Дюкан и като бях си смешала прясно мляко с извара и пушено филе...по-гадно нещо не бях вкусвала :?
Нали знаеш,че и 3в1-то не се препоръчва за режима :-D
Е да,но в по-добре от 1 вафла примерно. 8-)
Аз също като вас съм много капризна на апетит,лактововегетарианк съм,но също така не ям много от зеленчуците,подправките..и ми е много еднообразно храненето,но така с тази диета успявам да съчетавам храните и да се храня разнообразно.Иначе ако си ям нормално сигурно всеки ден картофи или царевица...някви такива.А на мен слабото място са ми картофите,а те са с доста нишесте и са си въглехидрати,а мога да ги ям в промишлени количества и от тях дебелея!
Между другото ако се чудите,какво да правите в тия жеги и сте от някой град с подобна екстра може да отидете на водна аеробика :) Е,вярвайте ми,няма по-голям кеф (поне за мен) от това :-D :grin: За съжаление в моя град няма ... :o :o :o
Между другото ако се чудите,какво да правите в тия жеги и сте от някой град с подобна екстра може да отидете на водна аеробика :) Е,вярвайте ми,няма по-голям кеф (поне за мен) от това :-D :grin: За съжаление в моя град няма ... :o :o :o
Какво представлява в моя град мисля ,че има ! 8-)
Аз съм ходила,във вода правихме разни упражнение за 1 час,наистина е приятно.
Аз съм ходила,във вода правихме разни упражнение за 1 час,наистина е приятно.
Яко ! Сигурно се правят много по-лесно 8-)
Kallyn4eto
07-13-2011, 22:00
аа ако знаете някъде в софия да има водна аеробика, споделяйте!
аз вече няколко дни си държа диетката и правя упражнения..
само днес се издъних с едно фрапучино, но не очаквах да е толкова калорично..то излиза че е г/д колкото един бигмак..
http://www.carolinejhingory.com/wp-content/uploads/2011/07/javachip1-1024x753.png
^^ Еми с толкова много сметана и шоколад... :D
аа ако знаете някъде в софия да има водна аеробика, споделяйте!
В Обеля има :) Поне аз там ходех преди 1 година,би трябвало още да има. :)
..Добро утро :) Днес съм на варива :) Закусвам пъпеш.Мисля да хапвам днес картофки. :P
infinitypeace97
07-14-2011, 07:09
Доброо утроо :grin: Днес ми е белтъчен ден, най-послее! :grin:
Сега закусих една прасковка и отивам да поплувам. Още 4 дена ии ще се тегляя :D Как върви при вас, момичета? :-)
Първи въглехиратен. Наще ще ме подлудят помоля ги да ми дадат пари или дами купят няколко плода за закуска те не та не и изпускам закуската днеска. Иначе наобяд ще изям две бисквитки нещо такова ще правя 30тина минути Тае бо и мойте си упражнения и може да отида на една дъъъългааа разходка :Д ..
Ето ви един линк за всички от София :) http://www.vodna-aerobika.com/
Цъкате на "Начало" и ви излизат басейните.
По принцип аз лично ви препоръчвам да ходите в клуба на Мария Шпицер,защото е най-добрия в България.Самия факт,че това е единствения клуб в БГ,в който можеш да изкараш курс за инструктур и ти издават сертификат говори достатъчно ... :)
А като цяло водната аеробика си е като обикновената,но във вода 8-) Много по-лесно е и не се изморяваш толкова,защото водата "краде" част от теглото и натоварването не се усеща,но излезете ли от водата - леле мале :D :D :D
Ето ви един линк за всички от София :) http://www.vodna-aerobika.com/
Цъкате на "Начало" и ви излизат басейните.
По принцип аз лично ви препоръчвам да ходите в клуба на Мария Шпицер,защото е най-добрия в България.Самия факт,че това е единствения клуб в БГ,в който можеш да изкараш курс за инструктур и ти издават сертификат говори достатъчно ... :)
А като цяло водната аеробика си е като обикновената,но във вода 8-) Много по-лесно е и не се изморяваш толкова,защото водата "краде" част от теглото и натоварването не се усеща,но излезете ли от водата - леле мале :D :D :D
А отслабва ли се от нея,или се стяга? :)
И двете :) Също много помага за премахването на целулита :)
SlowDownBaby
07-14-2011, 10:12
А във Бургас такова нещо им ли ? А и ако има дали изобщо има някой от Бургас с който да ходя :D
На мен днес ми е бобов ден,в 12 закусих ( :shock: ) две праскови и сле 3 часа (както е режима) демек в 3 ще хапна салата от варени картофи.За вечеря предполагам същото,но все пак ще видим..
При вас има ли резултати ? И ако не сте се мерили,кога ще го правите ?
Аз мисля пак в неделя и ще пиша,дано да имам добри новини :D
Аз също обядвам салата от варени картофи :) Иначе не мисля да се меря скоро :)
infinitypeace97
07-14-2011, 11:11
Това за водната аеробика ми звучи много готино и ми допадна. Някой да знае дали го има и през зимата, на закрит басейн? Също ще съм благодарна, ако някой може да даде повече информация, примерно дали е курс, който изкарваш или се плаща на посещение? В сайта който дадоха по-горе не намерих такава информация, може и да има, но да не съм видяла :)
В МБАЛ "Света София" (първия басейн от линка,който дадох) единичното посещение е 7лв.,а 11 са 70лв.
Не съм сигурна дали през зимата се провеждат тренировки,но предполагам че има,но сигурно ще са по-рядко :)
Това не е курс - ходиш,когато си искаш :)
Аз ходех зимата,точно защото тогава няма къде да излезеш да спортуваш освен по фитнес залите.А единичното посещение е 13 лв. аеробика.А ползване само на басейна е 6лв.
http://www.kristal2000.com
Всъщност то в сайта си има ценоразпис на всичко.
infinitypeace97
07-14-2011, 12:11
^Супер, благодаря много и на двете :-)
LoveChocolate
07-14-2011, 12:14
понякога се чудя изобщо има ли ефект от тея диети .. ( няма нужда .. добре съм си ) :D но не мога да го одобря това нещо да спирате храните :D а и досега не съм засичала мнение че някой е доволен след диета .. може ли някой да сподели че ми е много интересно :D
Че кой спира да се храни? :-o И да аз бях много доволна последния път след като правих диетата.И сега се надявам също да остана доволна.
infinitypeace97
07-14-2011, 12:20
LoveChocolate, Ами аз съм доволна, въпреки че още не виждам кой знае какъв ефект, защото се чувствам много по-добре от преди. Просто усещам разлика. А ефектът е много по-голям когато една диета (а още по-добре режим) е съчетана със спорт, както в моя случай :grin:
SlowDownBaby
07-14-2011, 14:19
понякога се чудя изобщо има ли ефект от тея диети .. ( няма нужда .. добре съм си ) :D но не мога да го одобря това нещо да спирате храните :D а и досега не съм засичала мнение че някой е доволен след диета .. може ли някой да сподели че ми е много интересно :D
Това се чудя и аз,но за найстина тежките диети..Например има такива в които се ядат само яйца и зелечуци и няк'ви такива простотии,но в случая с 90 дневната,не виждам проблем.То дори не е диета (поне за мен) а здравословно и разделно хранене от което дори се отслабва.
Аз също обядвам салата от варени картофи Иначе не мисля да се меря скоро
Искаш да видиш направи крайния резултат,предполагам.И аз искам така,и ще се меря за последно,просто искам да се убедя,че има ефект :D
Ами аз бих се премерила,но просто както преди споменах кантара ми е развален,а на този етап няма къде другаде да се премеря,но ако изскочи отнякъде :D ще се премеря.
А аз закусвах към 9ч.,но имах много работа и чак в 14ч. обядвах и сега чакам броени минути до вечерята :-P
justasmile
07-14-2011, 14:56
оххх.. днес не знам как се справих :o Нали когато отслабваш трябва да се ядат приблизително 1200 кал. Та днес менюто ми беше:
закуска: препечена филийка с кашкавал (към 200 кал)
към 13:30 - сладолед - 300 кал ( 296, за да съм точна)
обяд: към 16:00 : диня (ъмммм... това не го броя, защото динята е само вода
след това: сладолед - 400 кал, а може и към 300-350 .. не знам (към 3 малки топки)
и през деня съм хапнала около 20 грама бадеми, 15, от които захаросани (исках да се науча да захаросвам 8-) ) та да кажем: 100 кал (макс)
сега няма да ям повече, ще стоя до към 00 часа... а и не мога да правя упражнения, защото ходя на физиотерапия ( заради коляно) и не е препоръчително да се натоварвам :?
Как мислите, че съм се справила.... Приемам критики ( за сладоледа...... :( знамммм)
търся си някой тепърва искащ да започва с 90 дневната.. пишете ми на лични моляя :)))
cigarettekisses
07-14-2011, 15:55
47 кг и искам да отслабна с 2-4,само че нещо все се провалям :D
този път ще се опитам да съм постоянна,че не мога да се гледам вече :D
Такамм...както и предполагах не мога да спазвам 90-дневната(не защото е тежка,а просто защото не мога да спазвам диети).Смятам да си почна мой режим като наблягам на водата по 2л минимум и по някой друг плод+каране на колело сутрин и вечер,общо 6км. Знам,че режимът е доста тежък и изтощаващ,но просто искам да отслабна и вече не знам как,а искам до 1ви Август да съм -5кг минимум. Ще видим какво ще стане.Както и нямам воля :o
Добре де,момичета нали спелиалисти казват че 90-дневната не е полезна? :( Като я спазвате не се ли чувствате уморени,отпаднали,раздразн ени или?Питам защото че чудя дали да я почна 8-)
[color=red][b]^ Аз до сега не съм чула,че някой специалист е казал подобно нещо :-o Нито съм чула/прочел,че някой се оплаква от липса на енергия :-o Да не я бъркаш с диетата на Дюкан?!
Между другото съм на път да убия бащата ... :? Аз му казвам "Не ми купувай закуска сутринта!",а той прави точно обратното :o Казах му и к
Да,точно диетата на Дюкан 8-)
Yankee незнам кои специалисти са го казали аз също за пръв път чувам,че има отрицателни мнения.А лично ти казвам,че нито съм уморена,нито ми е гадно а енергия имам достатъчно,за да обиколя света :D :D Ако мислиш да я почваш и се чудиш,направи една четворка дни и виж как ще се чувстваш! :)
Най-вероятно 4-ка ще направя :lol: Ще пиша тук за дните :wink: От утре почвам
^Направи си една хубава четворка и не се притеснявай :lol:
Аз утре съм на въглехидратен ден :-)
infinitypeace97
07-14-2011, 18:04
Преди малко така се изложииииииих :x Прибрах се и бях тооолкова жадна, че изпих една чаша сок, а после още една :-x Принципно не пия сок или нещо различно от вода... :shock: Нищо де.. 8-) Днас като цяло отново съм доволна от изпълнението на деня. Утре ми е ден за варива, а ще имаме гости и ще се пекат разни кебабчета, кюфтета, леле мале :D Ноо аз ще успея да се въздържа 8-) Нямам търпение да дойде въглехидратния ден, за да ям сладолед :grin:
SlowDownBaby
07-14-2011, 18:12
И този ден мина при мен :-D
Закуска в 12... : 2 праскови
Обяд в 15:30 : Картофена салата
Следобяд в 16:15 : още малко от картофената салата :D
Вечеря в 19:30 : малко печени картофи ( не успях да си сваря,за това напловината на обяд,но печени )
И вода...май почти никаква днес...както и без упражнения.... :?
Уф...утре вечер заминавам за село,а точно събота ми се пада плодов ден..не знам как ще издържа..а и в петък като стигнем в село,нашите тепърва ще пекат разни месца към 9-10 вечерта :( Стискайте ми палци да издържа и да се справя !
infinitypeace97
07-14-2011, 18:25
^стискам ти палци 8-) И аз като теб трябва да се справям с удържането от едни месца утре вечер :D
И аз ти стискам палци, че знам как е като се ходи на село.. баба ми особено много се старае и като ходя там ям, че иначе ще я обидя.. не че протестирам, защото готви убийствено... направо да ядеш и да се радваш, че си дебел... 8-)
infinitypeace97 спокойно,не е кой знае какво прегрешение и аз си пия сок. Просто ми е по-вкусно от водата.Да нетрябва,но пък иначе няма да пия никакви течности.
Иначе днес си хапнах бобец..от кога ми се ядеше 8-)
Закусих в 10:30-2 парчета диня
12:15 / да трябваше малко по-късно,но ми се ядеше / Бобббб ♥ с 1 краставица и чушленца и 1 прясно месена питка /баба ни е на гости и../
към 14 пих 1 чаша нектар от кайсии
и в 18 пак ядох като обяда,но на половина.
И преди малко бях на кафе ,и нямаше как да не пия нищо, та изпих 1 куинс. Това е за днес.
Утре най-после сладко! :)
darkness848
07-14-2011, 18:31
Момичета и аз се включвам :D
Висока съм 160 сантиметра (ако трябва да сме точни 159.5 :D ) иии съм между 49.5 и 50.5 килограма.
Моите цели са малки... 3,4 килограма мисля че ще стигнат.. :oops:
Понеже малко се загубих по коментарите пък мернах тук нещичко за диетата на Дюкан... Има ли желаещи? Ако вече не сте я почнали де... Аз започвам от утре... :D Дано се получи нещо, че не съм от тези които стриктно си спазват диетите... Ще сте ми като стимул.. :D Също така мислех сутрин да ходя да бягам и през деня да правя йога или пилатес... Тае-бо или просто упражнения като коремни преси и т.н. :D
Та... Абонирам си се за темата :D
SlowDownBaby аз също ще ходя до село утре,но добре че ще ида само да ги закарам и да се върна,пък и ми е въглехидратен,защото ако остана за повече от 1 ден...отиде ми диетката 8-) Така ,че напълно те разбирам! При теб поне са месца,а мойта много обича пити,мекици и всякакви други тестени изкушения да прави... И все пак стискам палци! :))
И аз ви стискам палци да удържите на изкушенията! :-)
А иначе току що правих Пъмп ит ъп и съм вир вода :) Иначе трудното ми беше докато схвана всяко едно движение :D И ги бърках..но нищо все пак съм доволна,че го направих.
gabri3lla
07-14-2011, 18:53
и аз го правих вчера това pump it up,ама издъхнах още на 20-та минута 8-) и това,където му казват easy walk ,хич не е еаsy, не мога да го схвана 8-) иначе аз днес тотално се олях-пържени картофи,2 филии хляб,мура сандвич :cry: :cry:
Да , easy ама не е . Може би след 5-6 пъти ще го схвана цялото :D
foreverr
07-14-2011, 19:01
и аз го правих вчера това pump it up,ама издъхнах още на 20-та минута 8-) и това,където му казват easy walk ,хич не е еаsy, не мога да го схвана 8-) иначе аз днес тотално се олях-пържени картофи,2 филии хляб,мура сандвич :cry: :cry:
Просто аз имам чувството, че човек като е на диета му се яде повече от колкото ако не е на диета...(забраненото е най-сладко...) Това се онася не само за теб, а изобщо за всички, които все се опитват да се ограничават, но все не успяват...Започнате ли диета не го приемайте, като лишение и като това, че почти няма да имате какво да ядете-въобразявайте си, че здравословното е много вкусно, приготвяйте си ястията с любов, слагайте ги в красиви чинии и мислете , че е вкусно(ма кар, че то наистина си е вкусно).Аз преди като пазих диети така правех...И най-важното-яжте бавно и се наслаждавайте на храната!
SlowDownBaby
07-14-2011, 19:26
SlowDownBaby аз също ще ходя до село утре,но добре че ще ида само да ги закарам и да се върна,пък и ми е въглехидратен,защото ако остана за повече от 1 ден...отиде ми диетката 8-) Така ,че напълно те разбирам! При теб поне са месца,а мойта много обича пити,мекици и всякакви други тестени изкушения да прави... И все пак стискам палци! :))
E за щастие ние на село нямаме баба ..смисъл нещо като вила е и ходим само с нашите и една моя приятелка,аз го решила ! Когато дойде време за вечеря,аз ще си седя в стаята и ще щтракам нещо на лап-топа (не знайно какво след като няма нет... :-o ) или ще чета,абе просто ще стоя в стаята докато се нахранят всички,че да не се дразня :D В нашето семейство никой не закусва,така че с това проблем няма да имам,но виж за обяда вече е по сложно :-D Но не знам...доста съм се нахъсала и мисля че ще се справя.После ще споделям във форума какво е станало и с меренето,и с удържането на храната :-D
sh0c0ladch3ee
07-15-2011, 05:56
Добро утро :-)
Аз от днес продължавам 90 дневната с белтъчен ден :grin: 3 дена бях само на плодове, зеленчуци и вода и реших да се премеря преди продължението на диетата и дааааа ризултат ИМА 46,500 много се радвам :grin:
Също така вчера най-накрая свърши практиката в училище и завърших и тази година, остана още само 1 :D
..малко е спам но реших да се похваля :D
И така сега ще изпия чаша топла вода и 9:30 ще хапна или ябълка или 2 праскови ще го измисля :-o :D А да и си тренирам пъмп-а през ден.
хайде успех на всички :) :) :)
ПП топено сирене може ли да се яде? и ако може в белтъчния ден ли ще е.. ?
infinitypeace97
07-15-2011, 06:30
sh0c0ladch3ee, браво за постигнатия резултат! :) Мисля, че можеш спокойно в белтъчния ден да си ядеш топено сирене, но не в много голямо количство. :-)
darkness848, един съвет от мен-не започвай диетата на Дюкан! Найистина, отслабва се, но има супер много отрицателни мнения за тази диета. Майка ми я правеше и се чувстваше отпаднала, от много белтъчини получи обриви и т.н. Преди да я започнеш прочети в интернет мнения за диетата най-добре, пък после си реши дали ще я правиш. Може да не си чула, но осъдиха Дюкан, заради диетата, която не се е отзарила позитивна на много хора. :)
Днес бобов денн :( Тези дни нещо не са ми от любимите. Закусих прасковка, ама май скоро ще изям още една или един банан :D За обяд най-вероятно ориз или грах :)
Айде успех на всички и довечера да се похвалите със стриктно спазен ден! :-)
П.П. Май малко се поувлякох.. :oops:
sh0c0ladch3ee
07-15-2011, 06:50
Благодаря ти за отговора :-) дано се справиш, успехх :-)
Здравейте :-) Днес ми е въглехидратен ден :) Закусвах пъпеш :)
За тези,които мислят да почват диетата на пиер Дюкан,да видят първо тези видеота и пак да помислят. http://vbox7.com/play:75b548066a http://vbox7.com/play:5c891d137b
^ Точно за това питах в предната страница :)
darkness848
07-15-2011, 11:58
Ами момичета здравейте отново! :)
Относно диетата на Дюкан... Вече я започнах като хапнах 125 гр. плодово кисело мляко с масленост 0.2% и поради проблеми със стомаха едно киви... Пак я развалям ама...
Честно казано не съм чувала отрицателни мнения за тази диета. Даже обратното. Две от моите приятелки я спазваха и двете останаха доволни и имаше видими резултати. Не се бяха оплаквали с чувство за отпадналост и пр.
Също така аз мисля да спазвам първата фаза 3 дена, НО за всеки случай си пия мултивитамини на Центрум. Преди два месеца я бях започнала, ама бях сама в това начинание и... Разбира се след втория ден още я развалих... :oops: :D
Надявам се сега да я изкарам цялата... Но пък усетя ли отпадналост или че не се чувствам добре ще я оставя моментално и ще си потърся друга. :)
Все пак благодаря за предупрежденията. :-)
П.П Sevdito, клипчетата във вбокс не ми зареждат... :( Предполагам, че е така, защото не съм в България....
^ В клиповете общо взето се казва,че френския съд е заключил,че диетата може да причини рак на гърдата,както и други неприятности на сърдечно-съдовата диета.
SlowDownBaby
07-15-2011, 13:05
На мен днес ми е въглехидратен и малко я развалих :( За закуска в 10 изядох една праскова.В 3 и 30 изядох чиния спагети само с лютеница и веднага след нея 2 парченца руло от Севън дейс,че не можах да му устоя :( За вечеря предполагам,че парче торта ще хапна.
Утре ще се реванширм с плодовия ден :D
infinitypeace97
07-15-2011, 13:39
^ Не е чак такова прегрешение, все пак е във въглехидратния ден :)
Мен днес мнооооого ме мързи и изобщо не ми се правят упражнения.. :? Ще правя малко коремни преси и за денс май ще е това. Иначе съм доста доволна от себе си-днес си спазвах доста стриктно диетата, вече 3 дена съм почти без прегрешения :grin: Дано само да има резултат.. :oops: Тия дни обаче нещо се изложих с водата, днес съм засега на 1 литър, ама ще наваксвам. :-)
Аз правих пъмп ит ъп и 15мин тае бо.Има разлика в коремчето ми :grin:
http://www.youtube.com/watch?v=LxMwrcey5GA&feature=channel_video_title
Иначе тва видео много ме мотивира.С диетата и упражнения може и ние да успеем като мацката . Много е готина!
infinitypeace97
07-15-2011, 14:15
^ От заглавието на клипчето разбрах, че мацката е спазвала една друга диета-Р10Х, ако не се лъжа, де. В Уикипедия има инфо за нея.
Не мога да намеря обаче как се казваа 90 дневната диета на английски :-o
SlowDownBaby
07-15-2011, 14:30
Че защо ти е на английски бе :-o Иначе днес и на мен не ми се правят никакви упражнения...тооолкова ме мързи :? днес нищо няма да правя,прекалено много ми се спи :D
Аз я пробвах тая Px90 ли кво беше не знам със сигурност :-D но е доста сложна,има и гирички,и ластици и не знам си какво...неща които аз няма как да правя...
Днес съм пила само 1 литър вода.Повече и да искам не мога :-D
infinitypeace97
07-15-2011, 14:38
^ Ами искам в youtube да видя клипче с резултати от диетата, ама като не знам името й на англиски не мога да намеря 8-)
Ами да диета и всъщност е правила специални упражнения,има ги в замунда,но май са много тежки и са почти 12гб :D не ми се свалят.
Но и с нашата диета , в комбинация с упражнения може да се получи такова тяло :-)
The 90 day diet е на английски :)
infinitypeace97
07-15-2011, 15:48
^ Мерси :)
И аз съм на мнение, че с нашата диета, комбинирана с упражнения можем да постигнем същия ефект! Стискам палци на всички! :-)
Някой може ли да ми прати свестни линкове с нормални, съвременни филмчета с каланетика/пилатес/аеробика? 'Щото тае бо ми писна, вече и днес цял ден свалям няк'ви неща от на баба ми времето.
Някой може ли да ми прати свестни линкове с нормални, съвременни филмчета с каланетика/пилатес/аеробика? 'Щото тае бо ми писна, вече и днес цял ден свалям няк'ви неща от на баба ми времето.
Ето това аз правих преди месеци.Реално имаше много добри резултати,но се виждат чак след месец :)
http://video.google.com/videoplay?docid=654094089166528827# -Пилатес :-)
infinitypeace97
07-15-2011, 16:39
Хораа, ама вие кога ядете картофи? Сега гледам, че в диетата са писани в деня за варивата, но реално погледнато са си въглехидрат :shock: :shock: Или аз съм нещо в грешка?? :-o
^ Правилно си разбрала,че са въглехидрати,но си се хапват в деня с варивата.
То и ориза е въглехидрат и плодовете имат захар :D Абе правилно си разбрала,това ми е любимото меню-картофки :-P А днешния въглехидратен ден мина чудесно :) Утре сме на плодчета :-P
sh0c0ladch3ee
07-15-2011, 20:19
И моя белтъчен ден мина чудесно :grin:
Закуска - 2 кайсийки
Обяд - сиренце и салатка
Вечеря - 1 пълнена чушка с извара (надявам се чушката да не е проблем)
Вода - доста изпих... сладко НЕЕ и вече не ми се и яде сладко
Само до преди месец веднага щом хапна нещо стомаха ми се подуваше и страшно ме болеше, даже ми се повръщаше... и то само от 1 филийка примерно, тъй като цял ден не ядях абсолютно нищо и само вечерях, сега се чувствам много по-добре вече не пия хапчета за подут корем а преди не пропусках.. много добре ми се отразява тази диета. Само сега искам и да отслабна хубавичко..
:-)
http://images.ibox.bg/2008/02/07/adrenalinka/519x1041.jpg
ето така искам да стана :shock: или..
http://damskamoda.com/wp-content/gallery/banski2/banski-5.jpg
Мечта ми е ...
darkness848
07-15-2011, 20:40
Да си се похваля днес успешно минах през пъвият си ден от диетата :grin: (Е, като изключим, че хапнах сутринта едно киви и след обяд една слива... :oops: Не се сдържах просто... Обожавам плодове :smt007 )
За обяд хапнах малко пилешко филе на скара без мазнина и един сварен белтък, а за вечеря една чаша обезмаслено прясно мляко... :)
Не правих упражнения, но пък се разхождах за около два часа навън... Възползвах се от топлото слънце :-D
Иии така... Чувствам се сравнително добре като изключим, че малко ме понаболяват краката... :D
Готова съм и за следващият ден иии мисля да го започна с бягане, но да не се заричаме.. 8-)
sh0c0ladch3ee браво на теб! За мен сладкото е най-големият проблем... За това днес се опитвах да стоя възможно най-далече от хладилника иии дори учудващо и за мен издържах... :D
Ии така от мен за днес... :)
А аз бях на кафе с приятелки и изпих повече от 1л. вода за 1 час,където тва за цял ден немога да го изпия :D Та днес съм пила най-много вода сигурно над 2 литра + тези от деня ми :)
sh0c0ladch3ee
07-15-2011, 20:56
Суперр :grin: скоро ще си пишем колко големи резултати имаме нали така :-) :-) :D Хайде с този дух и напред.. :-) сладурки
:-) Добро утро :) Днес ми е плодов ден.Иначе съм леко схваната , това е може би от пъмп ит ъп :D
sh0c0ladch3ee
07-16-2011, 06:43
Аз 3 дена не можех да се мръдна :D страшна мускулна треска имах на краката. :D
Днес ми е ден за варива, сега ще закуся праскова а за после ще видим :)
Аз си нарязах диня и сега ще хапна :) А ти кое си правила,че си имала такава мускулна треска? :-)
infinitypeace97
07-16-2011, 07:17
Как сте, момичета? Виждате ли резултати? При мен днес има малък резултат на лице- коремчето ми почти го няма :grin: Не съм се теглила още, защото сега нямам кантар, но щом се прибера се надявам малко да съм намалила килограмите :-D Вчера имахме гости, а аз бях на бобов ден и прегреших с малко сиренце и малко ядки към 11 вечерта :oops: Но съм много доволна от себе си, защото вече ми е четвърти ден без прегрешения 8-) Днес ми е въглехидратен и закусих едно бананче, за обяд, към 1 сигурно картофки /реших, че ще ги ям във въглехидратния :D / и за вечеря ще ям сладолед. Айде успехчета за деня :-)
sh0c0ladch3ee
07-16-2011, 07:43
Мерси, успехчета и от мен :)
А за мускулната - от замунда клипа като почнах отначало някаде до 40-тата мин. го правих изкъпах се и легнах и на др. ден едвам станах от леглото :D и като седна после неможех да стана така ме болеше, че.. :D
infinitypeace97 Браво за резултата много се радвам. Продължавай в същия дух
gabri3lla
07-16-2011, 08:18
Мерси, успехчета и от мен :)
А за мускулната - от замунда клипа като почнах отначало някаде до 40-тата мин. го правих изкъпах се и легнах и на др. ден едвам станах от леглото :D и като седна после неможех да стана така ме болеше, че.. :D
infinitypeace97 Браво за резултата много се радвам. Продължавай в същия дух
ако говориш за pump it up, накрая има релаксиращи упражнения. предполагам,че са точно,за да не ти става мускулна,или поне не толкова голяма :)
иначе аз от днес започвам на чисто,отново 8-) засега съм на половинка пъпеш,другата половина ще я хапна към 2 и към 17-18 ще е нещо от сорта на салата или кайсии
sh0c0ladch3ee
07-16-2011, 08:27
ооо вече беше минало 00 часа аз бях толкова потна и изтощета а имах и да се къпя хич не съм мислила за мускулна :D даже не догледах до край клипа
http://www.x17online.com/gisele7.jpg
http://geniusbeauty.com/wp-content/uploads/2009/06/cheryl-cole.jpg
Готини телаа... :-)
gabri3lla
07-16-2011, 08:57
ще взема да си лепна такива снимки навсякъде из нас 8-)
infinitypeace97
07-16-2011, 09:02
И азз ще си налепя такива снимки за стимул 8-) Не исзържах до 1 и ще обядвам сега малко супа и картофки :oops: Довечера ще ходим при баба ми и тя ще иска да ме тъпче с разни манджи, а планът ми беше да ям сало сладолед :x Стискайте палци да ми се размине и да не ме угои :lol:
Стискаме ти палци , дано овладееш положението :grin:
А аз съм на плодов ден и ми се доядоха лешници,но магазина е далечее... :lol:
Иначе снимките ми действат страшно стимулиращо.И пускам само още една , защото е много яка и не се сдържам! :-)
http://prikachi.com/images/296/3576296p.jpg
infinitypeace97
07-16-2011, 10:08
^ Благодаря ти :) Охх, какво хубавно тяло имаа.. дано и ние да постигнем такъв успех :-)
Мацки, вижте какво намерих за плодовия ден:
В този ден хапвайте само плодове. Съчевайте ги както решите. Ако ви харесва повече хапвайте едни и същи плодове на едно хранене. Включете и малко сушени плодове, семена и ядки. Най-полезни са свежите и небелени плодове. Може да се консумират и плодови пюрета, супи, компоти, печени плодове (може да се добави подсладител). Ако не обичате плодове, тогава може да ги заместите със зеленчуци.
Тук се казва, че могат да се ядат зеленчуци, супи, компоти.. :grin: Това не го знаех и лично на мен би ми направило плодовия ден по-лесен за изкарване :-D
sh0c0ladch3ee
07-16-2011, 10:29
еха това е супер :grin: наистина би олеснило много плодовия ден :grin:
но компотите нямат ли много захар.. еее аз много обичам така че.. опрезелено ще хапвам компоти :D
darkness848
07-16-2011, 11:33
Здравейте и от мен!
infinitypeace97 браво! Продължавай в същия дух! :---)
Аз днес отново си развалих деня с едното киви... Ама... Нямам друг избор.. :(
Иначе сутринта си хапнах едно мляко и след това се разхождах навън за около час, два. Преди има-няма 20 минути се наобядвах с малко пуешка шунка иии след около час, два може да излезна отново на разходка или да потичам... Зависи колко горещо ще е навън. :D
Ако ли не... Може би ще си правя упражнения вкъщи.
Не знам дали видимо има разлика, но аз се чувствам по-свободна и по-лека... Може и да е психическа измама не знам :D
Хайде успех на всички... Стискам ви палци \:D/
Скоро ще си се хвалим с готините тела налиии?? :grin: :D
infinitypeace97
07-16-2011, 12:03
^Благодаря ти, успехчета много и на теб! :-)
Аз докато се усетя преди малко бях изяла вече един сладолед :lol: А пък ми е мноооого топло и никакви упражнения не ми се правят, днес нито съм плувала, нито нищо.. :? Довечера ще ходя да плувам малко.. Нищо, здраве да е :lol: 8-)
darkness848
07-16-2011, 12:10
Хаха... Точно! :lol:
Между другото... То в тези жеги... Само като си помислиш за упражнения и ти се отщява... :-|
Ама... Пак като погледнеш към снимките и знаеш на къде си се запътил... Идва ти пауъра 8-)
Пък и... Може и от време на време да се почива... Все пак... От седем дена, два да почиваш си е напълно добре.. Само да не са един след друг... :D
На мен ми остава още час и като гледам как е тръгнало... Сигурно ще ида да се попотя малко навънка да побягам... Само дано не се откажа в последния момент... :D
infinitypeace97
07-16-2011, 12:26
Отивай да тичаш, докато още имаш мотивация 8-) Аз до сега си гледах папката със снимките и стигнах до решението, че няма да тичам ама ще направя още 50 коремни преси и малко от упраженията на Синди засега :) Голяяяяям съм мързел тия дни :oops:
justasmile
07-16-2011, 13:37
Йеййййй!!!! Станала съм 63.3 кг, като след морето бях 64.2... Охххх.. още малко - за сега искам да съм 60, ама стигна ли до там и има още време до лятото ще се пробвам да стана 58кг :D :D :grin: :grin: :grin:
На мен също много ми се е допило компот,но не ми се искаше,защото има доста захар.
А иначе днес от жегата ли незнам от кое съм като парцал,нямам сили да мръдна,всички вкъщи се притесниха за мен,че съм побеляла цялата и т.н.Купих си едни фъстъци за малко енергия,а от тях като ме заболя корема 4 часа съм лежала на леглото и немога да мръдна.И както се досещате днес няма да има упражнения! :o
infinitypeace97
07-16-2011, 14:05
justasmile Бравоооо! Продължавай само така! Дано да края на лятото да постигнеш целта си, че даже и по-рано :grin:
alehole Милата.. :( Какъв ден ти е?
Искам тази жега да свършва, че не мога да си парвя нормално упражнениятаа! :x За сега съм направила 200 коремни преси и нявма да правя повече, малко от упражненията на Синди и довечера ще плувам :)
darkness848
07-16-2011, 14:26
Ииии аз отново се завърнах от изтощителната ми тренировка :D
Мале навън каква жега беше... Направо 7/8-мите ми залепнаха за краката... 8-)
Ходих и бягах общо 5 километра като някъде половината ги избягах а другата половина - ходих... Поне нямаше жив човек около мен да ме гледа колко не съм добре... 8-) Иначе беше приятно... Нямаше много трафик, сама с музиката и готините тела на моделите в главата ми... Перфекто :D
И малко оффтопик... Минах една група мотоциклетисти... Малеее имаше Дукати 848 (един от любимите ми мотори) бял... Изкаран като от картинка... Направо си останах със зяпнала уста... :smt040 Беше... Адски... :-D И едно Кавазаки Нинджа ама... Не ми хвана много окото...
Таа.... Бягах си аз ии доста се поизпотих... Според една програмка в телефона ми съм изразходила 205.1 килокалории... Пък и след това унас направих малко коремни преси и едни упражнения за бедра и дупе ии след малко изчезвам в банята... :D
Доволна съм да съобщя, че изобщо не изпитвам глад или умора... Даже се чувствам много жива... Може утре пак да повторя... Ама предполагам ще е само ходенето, защото ще вали... Не мога да повярвам.. Днес е 35 градуса - утре 20. :(
Иии така мили дами... По-напосле смятам да изпия една чаша обезмаслено прясно мляко... Иии останалото на вода.
justasmile браво на теб! Раздвам се, че има видими резултати.. =D> Продължавай все така!
infinitypeace97 по много коремни преси правиш. :shock: Аз правя само по 90 някъде всеки ден и от три месеца вече има видими резултати... Мога да постна снимка ако искаш... (Още от сега казвам АКО иска, за да види... Не искам изтъквания за самата мен! :smt023 )
alehole защо не пробваш с някой мултивитамин или нещо? :( Да не би да си се преуморила от упражнения или? Дано се оправиш бързо... :smt056
На плодов ден съм , малко се поосвестих .. ама това е и от жегата... :(
darkness848,аз искам да видя резултатите :) Пускай една снимка "Преди и Сега" :) :oops:
sh0c0ladch3ee
07-16-2011, 16:54
Да наистина пусни снимка много ми е любопитно каква е разликата :)
а при мен днешния ден се провали и то не с ядене а с неядене :D и не мисля скоро да ям, колкото и зле да звучи :D точно в момента съм много ядосана и убидена..
Значи ко става.. дойде ни на гости една жена около 50 годишна но доста слаба.. след смъртта на мъжа и свали доста.. и аз съмпо къси гащички и първото което ми каза беше -- оо миме я какви баджаци си отпрала дай малко и на мене, при което ми стана супер кофти.. и после вече като си трагна викам на мама и видя ли, и леля Пеци каза, че съм дебела.. и дядо ми също беше при наас нали и вика: ее то пък да не е лъжа, не си баш дебела ама си закръглена тъй.... и мен тотално ми мина мерака за всичко и се зарекох докат не почна да припадам няма да ям защото ми писна да ми се подиграват... 46 кг. съм и викат че съм дебела, колко тр. стана за да кажат, че не съм.. пф
аз се виждам че не съм слаба ама дядо ми супер грубо ми го каза и то с някъв подигравателен тон.. едва ли не издънката на семейството, брачедките ми слаби, сестра ми слаба само аз.. прасе
сорка, че ви занимавам ноискам да си го излея някаде...
айде почвам пъмп-а този път до край
Успех на вас :-) :-)
Диетата е много добра.Аз с нея за 4 дни свалих 4 кг и нещо.
Това е за хора, които искат да изгубят първите си килограми бързо.Диетата не трябва да се спазва повече от 5 дни. :)
Ден 1
7ч.сутрин-1 чаша топла вода-лягате си отново за около 10мин(Всяка сутрин)
7ч.30 мин.сутрин-чаша кафе-една бучка заха-една печена филийка без масло
Обяд-2 твърдо сварени яйза-малко сол-1 портокалов сок
8ч.вечеря-100 гр печена пържола-зелена салата с олио и лимон
10ч.вечер-1 чаша билков чай без захар
Ден2
7.30чсутрин-кафе-1печена филийка-1 синя слива или ябълка
Обяд-Печена пържола-1нарязан домат с олио и лимон-1 сварен плод
8ч.вечер-1 парче шунка-1кисело мляко с 1 чаена лъжичка захар
10ч.вечер-1 чаша студен липов чай
Ден 3
7.30ч. сутрин- 1 чаша зеленчуков булъон-1 сухар1 парче шунка
Обяд-варена или печена риба-1 домат-1 парче сирене
8ч.вечер-Плодова салата
10ч.вечер-1чаша чай
Ден 4
7.30чсутрин-1 чаша настъргани моркови със слънчогледово олио и лимонов сок-1 филийка препечен хляб
Обяд-Месо и салата
8ч.вечер-1пържола-1 картов , смачкан с мляко
9.30вечер-1 портокал
10чвечер-1 чаша чай
С неядене нищо няма да постигнеш, само ще си навредиш.. това ти го казвам от личен опит... какво ли не бих дала и аз да съм 46кг... :) Спокойно, българите по принцип не са от най-тактичните хора, така че не си и помисляй за гладуване, а продължавай с 90-дневната и упражненията :)
sh0c0ladch3ee
07-16-2011, 17:19
Правя и 90 дневната и упражненията смъкнах 2 кг за 20 дни но явно не е достатачно, 2 пъти съм лежала в болница зарази гладуването 1 път бях се обезводнила, 2 път след 1 месец на солети пак на системи .. но кво да ти кажа, мен ми е супер гадно давам всичко от себе си в последните 22 дни не се спирам.. и вместо някъв стимул получавам подигравки, особено като започне да ме сравнява с другите.. знам, че ще си навредя но се надявам поне този път да се научи, че аз не съм Симона или Никол, аз съм си аз и ми писна да съм черната овца... знам, че е тъпо но наистина ме нараняват по този начин, аз откакто се помня съм на диети..
След няколко влизания в болницата как може да искаш да си го причиниш отново и то съзнателно? И на мен ми е писнало да гледам как някви 40-килограми момиченца всеки ден си ядат шоколади, хамбургери, дюнери и т.н., а пък мен да ме е страх да изям 1 парче шоколад, ама какво да се прави.. в крайна сметка аз мога да отслабна ама да ги видим тия как ще си накарат циците да пораснат :D :D :D Изпаднах в друга тема, но мисълта ми е да не се отказваш, защото хубавите и ценните неща в живота се постигат с труд и постоянство.. :)
gabri3lla
07-16-2011, 17:59
sh0c0ladch3ee ,знам,че каквото и да напишем едва ли ще те накара да се почувстваш по-добре,но хич да не ти пука какво ти казват хората. и на мен наще,баба,дядо,приятели,кои то не са ме виждали отдавна ми повтарят,че съм напълняла,ама вече спрях да се трогвам,щото си е точно моя работа каква ще бъда. да не ти пука,продължавай си с диетата и постигай бавни,но трайни резултати,а те нека си злословят.
да се похваляя-днес съм без никакви прегрешения 8-) изядох цял пъпеш и сега чакам да ми донесат диня,че е мноооого горещооо.
sh0c0ladch3ee, стегни се малко! Искам да ти кажа, че при мен 24/7 е така. Даже открай време леля ми ме кани у тях само за да каже колко сме дебели с майка ми, а тя колко е слаба. Толкова плюнки се хвърлят по нас, че трябваше да сме се удавили вече. Грам да не ти пука. Пък и само искам да ти кажа, че докато се опитваш да отслабнеш заради другите първо, че няма да отслабнеш изобщо и второ само ще продължаваш да си разваляш здравето. Ти си само 46кг все пак... Имам много познати момичета, чието тегло се изписва с три цифрички и изобщо не се комплексират и не полагат никакви усилия да се погрижат за себе си. Храни се здравословно и спортувай, не се занимавай с други тъпотии. Нали се сещаш, че колкото и слаба да си, няма да си красива, ако не си здрава. Да не говорим, че при някои момичета е просто въпрос на конструкция и е абсолютно невъзможно да имат идеална фигура. Гледай себе си и здравето си, 'щото ти на хората устите никога няма да затвориш, а само ще си вредиш с такива глупости, каквито подхващаш!
Съдбата не е въпрос на шанс. Тя е въпрос на избор. За нея не се чака, тя се постига. :)
Реших да пусна една мъдра мисъл :) малко да се окуражиш шоколадче!Вярвай в себе си,живей живота си,той е само и единствено твой.Винаги ще има хора,които с думите си ще те карат да се чувстваш непълноценна и да губиш надежда за всичко.Но от теб зависи дали ще приемаш казаното от тях присърце или ще ги подминаваш с присмех.Охх..дано да съм те окуражила :grin:
На мен иначе днес ми беше лошо,не прегреших де,утре ми е белтъчен ден и така :-) :-) :-)
infinitypeace97
07-16-2011, 20:26
darkness848 Мацкаа, качи снимкии :grin: /Дано не ставам нахална, де :oops: / Като каза, че коремните, които правя са много, според теб би ли трябвало да ги намаля ?
sh0c0ladch3ee Мила, не им се връзвай, те може и само да се шегуват, или пъкт ако не се, може просто така да им изглежда на тях на фона на братовчедките ти, които казваш, че са слаби. Все пак не ти е нужно точно те да те харесват, нали? В предишни постове беше казала, че твои приятелки са ти казали, че си отслабнала, ако не се лъжа. И това е супер, защото някой забелязва успеха ти! :-)
alehole А на теб ти пожелавам да не ти става повече лошо и бягай от жегите! Може от това да не ти е било добре :)
Аз днес на моя въглехидратен ден за вечеря изядох три доста големи топки сладолед :? , като преди това бях яла още един следолед. После пък отидохме на кафе и някъде след 9 изпих едно 'шокофридо' :lol: и едно мохито.. Днес се поизложих, но утре на плодовия ден ще наваксвам.
П.П Малко стана дългичко.. :oops: Успехчета за утрешния ден на всички! :-)
^От колко време правиш коремни преси?Защото аз издъхвам на .. няма да ти казвам бройката :o На фона на твоите моите изглеждат като 1-2 :razz:
sh0c0ladch3ee
07-16-2011, 21:19
БЛАГАОДАРЯ ВИ искренно, сериозо просълзих се докато чета :-) много сте мили и ме окуражихте наистина :-) страхотни сте !! :-)
darkness848
07-16-2011, 21:27
Здравейте момичетааа :grin: Малко късно ама...
За снимките няма проблем :) Но пък още от сега да си ви предупредя да не очаквате кой знае какви резултати... В смисъл.. преди си имах коремче и сега вече горе-долу ми се вижда пресата на корема. Няма плочки де... :D
infinitypeace97 след като видиш разликата (утре ще кача снимки) и ако си доволна от това което виждаш, ако искаш мога да ти кажа упражненията за корем които правя аз. Тук съм сигурна, че имат ефект :wink:
sh0c0ladch3ee няма да ти пука какво говорят дугите! На мен баба ми ми казва, че съм пълна.. И да не говорим, че всеки път когато си взема било мляко, било нещо друго ме гледа и само клати главата... :( Направо на човек да му приседне и да му се отще всичко... Ама това нека не пречи на спазването на диетата ти... По добре да хапнеш, защото иначе като изгладняваш и всяка следваща храна, която хапнеш тялото ти ще трупа като запас за до след другия път когато отново ще ядеш. Я си следвай диетата и им удари по един сиктир... :D
И сега да ви кажа колко разочарована съм от себе си... #-o
Днес карах добре... Всичко ми беше протеини... Само, че... Преди час някъде ме изкушиха с една диня... И прегреших ужасно... Много ме е яд... ](*,) Никога не съм могла да спазвам диета като хората... И после се надявам, че ще мога да влезна във форма... Ужас...
Ииии... Може и смешно да звучи, ама нещо в мен каза НЕ! И от утре смятам да започна всичко начисто... Все пак... Всеки ден е нов ден... :neutral: Много, много ме е яд на себе си... Ама...
Таа така.. Оплаках ви се... Криво ми е... Ама да се надявам, че повече няма да се дъня... Аз се провалих на първият си път...
Стискам палци на всички да продължавате да извайвате мечтаните тела... :smt001 :-)
Успех за идният ден! :---)
ChristmasTree
07-17-2011, 02:02
Имам един въпрос или просто искам да си излея душата. На здравословен режим съм от почти 20 дена.Спортувам всеки ден - изкачване на стълби,дълги разходки,скачане на въже. Зависи от деня.И просто не виждам резултат.Даже имам чувството,че дебелея.Мразя се,не мога да се погледна в огледалото и просто вече не знам какво да правя.Ако този режим не ми помогне си нямам да представа как да постъпя... :x
Колко време спортуваш и с каква интензивност? 'Щото за мен стълбите и разходките не са спорт...
infinitypeace97
07-17-2011, 06:50
ChristmasTree Разкажи малко повече за този режим на хранене. Един вид разделно хранене ли е? Може да не виждаш още резултат , защото може да има някаква грешка в режима, но може и резултатът да се забави- така е казано и във 90 дневната диета-ако не свалите първите 10 дни /може да са и повече/ да не спираме диетата, защото може наведнъж да свалим повече кг :)
darkness848 Не отказвам да споделиш упражненията за корем :D Иначе относно динята- споко, аз редовно ям плодове след 8, ако съм гладна. То и в диетата е казано, че ако огладнеем по това време можем да хапнем плод :) Аз пък снощи като си легнах и се сетих, че не съм си изяла шоколадчето след вечеря и въпреки, че беше късно станах, изядох си го и пак си легнах :lol:
alehole Ами започнах да ги правя някъде декември, всяка вечер по около 50. после увеличиш на 100. Спрях да ги правя някъде февруари месец и сега юли започнах отново. Те принципно се правят на серии по 20, ама аз ги правя по 50, иначе не усещам натоварване
:o Може би се дължи на това, че ги правя по отдавна, незнам. Чувала съм, че трябва да се парвят през ден, защото както и при другите упражнения, привикваме и резултат няма. Всъщност аз от коремните преси съм направила коремни мускули /плочки няма и не искам да има/, но си имам коремче над тези мускули :-o Страх ме е, че ако продължа, ще станат плочки по-горе, а коремчето ми ще си седи :x
Днес ми е плодов денн :grin: Ще наваксвам, ще правя малко упражнения ии такамм 8-) Как е при вас, мацки? :-)
sh0c0ladch3ee
07-17-2011, 07:26
Аз се съвзех благодарение на вашата подкрепа за което много ви благодаря мацки :-)
Ще си продължа 90 дневната но ще се старая да изпивам отсга нататък минимум 2л. вода ако тр. ще се наливам постоянно и ще направя една малка промяна, знам че не е правилно но.. вместо въглехидратен ден ще го карам на овесени ядки с нискомаслено мляко, точно днес ми е въглехидратен и ако изям нещо въглехидратно.. цял ден ще се чувствам виновна..
Закуска - 9:00 - топла вода и 9:30 една малка кайсийка..
за обяд овесени ядки ще ям въпреки, че ги мразя.. но четох, че много се отслабва от тях и постоянно ожадняваш..
искам и да попитам.. на диетичния щанд в магазина до нас има изложено мюсли fitella, но то не е ли калобично.. има захар.. кажете мнение и ако някой може да ми обясни с какво помага мюслито.
а и снощи цяла вечер съм санувала, че всички ми се подиграват, че съм дебела :D :D :D
Днес ми е белтъчен ден.Преди малко станах и сега ям праскова. :) Пада ми се подред 13-ти ден. :-P Постепенно дните напредват и е много приятно :P
infinitypeace97
07-17-2011, 07:36
sh0c0ladch3ee Мацка, какви овесени ядки ядеш? Марка? Аз в продължение на около 2-3 месеца закусвах с едни на Sante май беше и нямаше никакъв резултат, пък те си бяха и доста калорични.. :-o Иначе за тази марка, което питаш нямам никаква идея :-o
sh0c0ladch3ee
07-17-2011, 07:41
Още несъм си купувала, след малко ще ида да си взема, днес ще ми е първи път. Ще знам да не си купувам от тези на Sante :D До сега четох разни коментари и са хубави но ще видим то при всеки различно.. дано ми помогнат, че вече...
:-)
от 9:00 до сега 850 мл. вода :D
infinitypeace97
07-17-2011, 07:50
sh0c0ladch3ee Стискам ти палци да има ефект! :-)
:shock: Ааа, колко много вода си изпила! 8-) Добре, че ме подсети-започвам и аз да пия :D
Аз сега съм прад дилемата дали да я спра четирви дена след водния ден.. Ама първо искам да видя дали съм свалила нещо, утре ще се тегля.. Ама по-скоро ще я правя до втория воден ден.. Няма да я спирам рязко, а постепенно- ще размествам дни, но ще продължа да си закусвам плодове известно време. Ще си продължа със спорта ии все пак ще бъда на някакъв хранителен режим :-)
sh0c0ladch3ee
07-17-2011, 07:55
infinitypeace97 мерси, стискам палци и на теб ! :-)
Така както си го решила ми изглежда много добре и няма да си върнеш изгубените кг. След като се изтеглиш се похвали :) оле на мен ми е 23 ден, което значи, че скоро ми е водния :D добре, че ми напомни аз бях забравила, че съществува този ден :D
Момичета,ядете ли тиквички?И ако да- как си ги приготвяте и в кой ден ??? :P
infinitypeace97
07-17-2011, 08:45
^ Аз ги ям печени, не знам точно в кой ден може. Яла съм ги през бобов и през белтъчен, но мисля че би могло през всеки /може би без плодовия?/ , защото това си е зеленчук, все пак :)
^Аха,мерси за отговора.Защото са ми се дояли,то най-хубави са като са пържени :D но не искам пържени.
darkness848
07-17-2011, 10:11
Здравейте отново салдураниии :-)
Тоя път мога да се похваля, че до сега съм яла само, САМО протеини 8-)
И сега ще ида да си сваря едно яйце (ама ще ям само белтъка, че жълъка не ми понася). Дори киви не ядох сутринта... Стомаха ми ще го понесе за 2,3 дена :D
ChristmasTree в повечето случаи, ако режима ти на хранене с една дума "sucks" колкото и упражнения да правиш, няма да са от голяма полза. Наистина я вземи ни светни за това какво ядеш. Може пък да помогнем :-| 8-)
sh0c0ladch3ee много се радвам за теб! Продължавай в същия дух! Няма да те интересуват нито хората около теб, нито сънищата. Мисли си накрая как ще им натриеш носовете на всички като се изпраскаш с едно яко тяло, нали? :-)
alehole радвам се, че за теб диетата си върви нормално! Нали знаеш аккво е казал Мечо Пух - "Колкото повече-толкова повече" 8-) Иначе тиквичките, за да са най-ниско калорични (а те са доста ниско калорични и много полезни за очите) можеш да си ги изпечеш във фурната с малко зехтин ако ти е позволено, без сол и после стават божествени. Ако искаш мога да ти кажа рецептата... Много е лесна... Ако ли пък не, можеш да ги направиш на скара. Чувала съм, че и така са много вкусни, но този път без никаква мазнина.
Иначе относно водата, sh0c0ladch3ee спомена нещо... Аз пия около 2,5 литра, 3 на ден... Ама пробвай да почваш малко по малко да ги казчваш. Например днес литър.. Утре литър и половина... Така няма много да си натвариш организма от един път... Поне така мисля.
Ииии така... Аз пускам снимките... Старата едвам я намерих... И се резнах от главата нагоре... Все пак малко да си останем анонимни :D А другата я направих специално за вас! :-) 8-)
И пак да си ви кажа... Само, за да видите резултати и ако искате да ви кажа упражненията. :) Все пак... За сега не е нищо особено, но аз съм доволна. :)
преди (http://www.prikachi.com/images/767/3579767m.jpg)
сега (http://www.prikachi.com/images/769/3579769T.jpg)
Ако снимките не ви говорят нищо, ще ви го кажа в цифри... 8-) Преди да почна да правя упражненията обиколката на талията ми беше 66 сантиметра, а сега е 59. :)
За сега толкова, че пак се улях... :D
infinitypeace97
07-17-2011, 10:33
^ Бравооо, мацкаа! :grin: Аз лично резултат виждам и наистина е доста-7 см :shock: 8-) А какви упражнения правиш? :oops:
Денят за днес върви добре, като изклюьчим малкото водаа.. :?
darkness848
07-17-2011, 10:38
infinitypeace97 тук ли да ги поствам или ако искаш на лично съобщение. Също така може да си дадеш имейла, за да ти ги пратя както са си в докс формат. От микрософт уорд?
Ииии между другото... Благодаря ти! :-) Радвам се, че го забелязваш :-D Пък и щом искаш упражненията... :D Ще се радвам да помогна! 8-)
^Ми няма да е зле тука да ги постнеш :D та и другите да можем да ги правим :-)
darkness848
07-17-2011, 12:08
Хайде малко да пооспамим темата... :D
Ама след това си продължаваме с диетите и резултатите ни... Между другото... Току що се наобядвах. Ядох скариди.. Пържени в една супена лъжица ЗЕХТИН 8-) Тааа:
1. Упражнение за проверка на издръжливостта на коремната мускулатура
http://i.rozali.com/photos/8565_1.jpg
Легнете по гръб като следите кръстът да е изцяло на пода. Обхванете с ръце областта зад коленете и опънете стъпалата в шпиц. Стегнете коремните мускули и задръжте максимално дълго. При редовни тренировки ще увеличите издръжливостта си многократно. (Аз го правя по една минута)
2. Коремна преса със свити колена и изпънати ръце
http://i.rozali.com/photos/8565_2.jpg
Легнете по гръб със свити в коленете крака. Стъпалата трябва да са на ширината на ханша. Започнете да изпълнявате коремни преси с изпънати напред ръце, като стигате до нивото на колената. Правят се по 25-30 повторения.
3. Повдигане на таза от легнало положение
http://i.rozali.com/photos/8565_3.jpg
Легнете по гръб със свити в коленете крака и стъпала, разтворени малко повече от ширината на ханша. Ръцете са встрани от тялото. Стегнете коремните и седалищните мускули и започнете да повдигате таза. Правят се по 25-30 повторения.
4. Упражнение за страничните коремни мускули
http://i.rozali.com/photos/8565_4.jpg
Седнете на пода. Свийте дясната ръка в лакътя, а лявата изпънете встрани. Със свитата ръка направете усукване в кръста до максимално възможната крайна позиция. Десният крак е вдигнат от пода и е насочен в противоположна посока. Правят се 15-20 повторения, след което упражнението се изпълнява в другата посока.
5. Упражнение “люлка”
http://i.rozali.com/photos/8565_5.jpg
Седнете на пода. Свийте краката в коленете и опънете стъпалата в шпиц. Хванете с ръце задната част на бедрата и стегнете коремните мускули. В това положение на тялото се наклонете възможно най-назад и после се върнете в изходна позиция. Правят се 5-10 повторения.
6. Навеждания напред
http://i.rozali.com/photos/8565_6.jpg
Седнете на пода с изпънати, плътно прилепнали по пода крака. Стегнете коремните мускули и изпълнявайте наклони напред, като навеждате главата надолу и хващате глезените с ръце. Правят се 15-20 повторения.
7. Частична коремна преса
http://i.rozali.com/photos/8565_7.jpg
Легнете по гръб, като се стремите кръстът да е плътно прилепнал към пода. Краката са свити в колената. Изпънете ръцете напред и изпълнявайте коремни преси, като повдигате само главата и рамената. Така се натоварва горната част на коремната мускулатура. Правят се 25-30 повторения.
8. Махало
http://assets.bb-team.org/content/originals/3277_300.jpg
Легнете по гръб, поставете ръце до тялото по диагонал в страни. Изправете краката си вертикално в една линия: таз, колене и глезени. Стегнете торса и ръцете, за да получите стабилна основа. Бавно започнете да спускате крака вляво, докато усетите леко опъване в късите коремни мускули (вдясно). Спрете в желаната точка и бавно върнете към средата, за да спуснете в противоположната посока. Повторете 10-15 пъти на всяка страна.
9. Koремни преси
http://hotidea.blog.bg/photos/79151/original/9531_1.jpg
Отпуснете тялото си назад, като оставите краката си леко свити в коленете. Поставете ръце на гърдите си. Поемете малко въздух. Първо бавно повдигнете само горната част на гръбнака си и едва след това започнете да сгъвате целия гръбнак и да издишвате. Спрете и задръжте малко преди основата на гръбнака ви да стане вертикална или когато усетите, че натоварването в корема отслабва. Бавно започнете да спускате в обратен ред, първо основата на гръбнака си и чак тогава горния дял и главата си. Повторете 15-20 пъти.
10. Къси коремни преси
http://woman.hotnews.bg/static/uploads/tinymce/crunch.jpg
Легнете на пода със свити в коленете крака. Сложете ръцете зад тила и започнете да изпълнявате къси коремни преси, така че да усещате напрежение в горните мускули на корема. Направете 20-30 повторения.
11. Къси коремни преси за горните коремни мускули
http://www.dietinginfonews.com/wp-content/uploads/2010/08/verticalcrunch-251x300.jpg
Къси коремни преси с високо вдигнати крака за горните и средните коремни мускули. Легнете на пода и кръстосайте краката високо във въздуха. Сложете ръцете на тила и започнете да изпълнявате къси коремни преси, така че да усещате напрежение в горните и средните коремни мускули. Направете 15-20 повторения.
12. Наклон в страни
http://www.prikachi.com/images/144/3580144w.jpg
Застанете прави с разтворени крака. Едната ръка е вдигната на горе, а другата е на хълбока, като лакътят е точно встрани. Тялото се навежда само от талията встрани, като в същото време горната ръка издърпва нагоре и леко настрани за по-голямо разтягане. Повторете 20-30 пъти.
13. V-преса
http://www.prikachi.com/images/154/3580154D.jpg
Легнете на пейка или на постелка на пода. Опънете тялото си, като протегнете изправените си ръце над главата. Отпуснете ги върху пейката или пода. Повдигнете ръцете и трупа си към пръстите на краката и обратно. Старайте се да ги движите едновременно. Когато достигнете максимално висока точка извийте гръбнака, забавете и задръжте за секунда. Постарайте се да отпуснете крайниците си два пъти по-бавно, в сравнение с повдигането. Повторете 10-15 пъти.
14. Bакууми за прибиране на корема
http://assets.bb-team.org/content/originals/3577_300.jpg
Легнете на пода и свийте краката си така, че да се чувствате комфортно. Поемете дълбоко въздух и издишайте, докато в белия дроб не остане съвсем малко. Вдлъбнете корема си навътре и нагоре (по посока на главата). Пребройте до пет, отпуснете корема и вдишайте. Повторете 5 пъти.
15. Предна (централна) опора
http://assets.bb-team.org/content/originals/2695_300.jpg
Застанете на колене и длани на постелка на пода. Поставете лакти точно под раменните стави и опънете единия, а след това и другия крак. Опорните точки следва да бъдат: пръсти на краката или лакти. Опънете тялото така, че да усещате напрежение в коремната мускулатура, а не в гръбнака. Между раменете, тазобедрените стави и пръстите на краката следва да им визуална права линия. Повдигнете бавно седалището с максимум една педя нагоре, след което бавно го спуснете в изходно положение, без да сгъвате крака. След края на серията първо пуснете коленете си да се опрат в постелката. След това бавно пренесете тежестта върху тях и издърпайте тялото в посока на коленете без да отлепяте длани и лакти от пода. Повторете 10 пъти.
И това са. Надявам се да съм помогнала :)
Интернет източниците са доста... Така че, някои упражнения, може би вече сте ги мяркали.
sh0c0ladch3ee
07-17-2011, 12:16
Бравоо :grin: направила си страхотно коремче ! има разлика и мноого ми харесва резултата :grin: Моля те, кажи какви са тези упражнения да ги почвам колкото се може по-скоро :D иии след долу-горе колко време се появиха първите видими резултати?
За водата, аз към 11:30 излязох и до сега съм се на същото количество но ейсега ще ида да пийна, че съм жадна, то от тея жегии.. :D
ПП аааа ти си ги дала докато пиша коментара :D :D мерси :-) :-) :-)
И ето днес ми е 4 ден от 90 днвната диета и съм минус 2 кг. Доволно ! Има още 3-4 да сваля и съм в форма. 8-) 8-)
darkness848 не спамим темата,упражненията са най-важния ключ към отслабването и хубавото тяло :-) иначе да , мяркала съм ги по нета.А колко пъти седмично ги правиш?
darkness848
07-17-2011, 13:06
Благодаря sh0c0ladch3ee :oops: Радвам се, че наистина проявявате интерес към тях :-D
Значи, аз ги правя заедно с други упражнения за дупе и крака, ръце и гърди. :) Всеки ден от седмицата с изключение на два дни в които си давам почивка и през тези дни се разхождам за около 2 часа навън и така.. Просто не мога да не се движа... :D
Първите резултати започнаха да си личат през първия месец, но бяха още малки... 8-) И така и до днес продължавам с тях... Забравих да кажа, че тичането също много помага за корема... Днес например след около час, два ще ходя да тичам и след това ще направя другите упражнения вкъщи. Отнемат ми приблизително 50 минути.
Vrogue уау! Много бързи резултати! :grin: Браво! Продължавай все така! :)
Аз все още не съм прегрешила... 8-) Одеве почти не издържах да гледам как брат ми яде пържени картофки с кетчуп... И бързо се изпарих от кухнята... 8-)
Успяваме момичета! Да продължаваме все така! :grin: 8-)
Ау не ми говори за картофки :shock: :lol: Аз вчера прегреших с кисело мляко :( Ама то беше 0.1 процент 8-)
Тренировка му е майката :lol: Аз с тоя pump it up и боксовата круша на двора и плуването .. охо :lol: Трябва да влезна в форма няма как
darkness848
07-17-2011, 13:22
^Диетата за отслабването, тренировките за стягането... :lol:
Иначе супер... Браво, че спортуваш толкова много! :grin:
Иначе то като е 0.1 процент... Няма страшно... Аз ям 0.2 8-) Почти не се усеща, че е мляко... :D
sh0c0ladch3ee
07-17-2011, 13:22
Еха наистина бързи резултати браво! мотивирате ме все повече :grin: :-) Иначе аз снощи бях на РД с наще ии масата беше отрупана с вкусотии, но аз бях толкова тъжна, че въобще не обърнах внимание, че има храна около мен :grin:
^Ее браво,ама то си била тъжна от това дето те обидиха,добре се е получило,аз не бих издържала на пълна с вкусотии маса :D А иначе аз сега ям моркови...... :-)
infinitypeace97
07-17-2011, 13:45
За сега днес нямам прегрешения 8-) За закуска ядох една праскова, на обяд супа от зеленчуци и преуди малко хапнах една круша. След малко ще ходя да плувам, а междувременно си правя коремните преси 8-)
А някой може ли да ми каже сутрин ли да се тегля или вечер? Защото вечер, слад като съм яла.. ох, не знам :D
sh0c0ladch3ee
07-17-2011, 13:45
аз се наливам с вода :D 1,750л съм изпила :shock: чак сама си се чудя до сега не съм пила толкова :shock: :shock:
Еха наистина бързи резултати браво! мотивирате ме все повече :grin: :-) Иначе аз снощи бях на РД с наще ии масата беше отрупана с вкусотии, но аз бях толкова тъжна, че въобще не обърнах внимание, че има храна около мен :grin:
Бравоооо :smt026 Не трябва да се изкушавате от храната ! Спорт ,спорт и пак СПОРТ! 8-) Леле преди не можех да направя нито една лицева опора ,но от както почнах да тренирам както трябва .. вече мога цели 2 :lol: :lol: :lol:
П.п- И трябва да се пие много ,много вода 8-)
darkness848
07-17-2011, 14:05
infinitypeace97 браво на теб! :grin: Мисля, че най-добре е сутрин. Аз поне тогава се тегля, защото малко или много храната от миналия ден ми е разградена и слегнала и мисля, че тогава са най-точните резултати. :D Все пак през деня ядеш, движиш се насам-натам, но докато спиш също изразходваш калории... Поне 500.
sh0c0ladch3ee не знам как си се стърпяла... :-D Иначе браво! Трудно се устоява на такова изкушение... :oops: 8-) Добре си с водата... Не е нужно да се наливаш от един път... Да не вземеш пък да се издуеш... :D
Vrogue браво за лицевите! :D
Всичко накрая ще се подреди... Само трбва време и най-вече усърдие и желание де... :-D
Аз обаче отивам да изпия една чаша обезмаслено мляко, че почнах да огладнявам... 8-)
infinitypeace97
07-17-2011, 14:06
Ох, аз сега като съм си на морето и тука водата само от шишета пием и аз направо не я понасям. Просто не мога да я пия :x Поне утре си се прибирам и почвам и аз да се наливам, принципно обичам да пия вода 8-)
П.П Да са ни честити 50 страници! Ех, кога бяхме още в началотоо.. 8-)
:grin: Аз правих упражнения 1 час и танци,супер се раздвижих , после се къпах и се намазах с крем против целулита,който скоро се свършва и трябва да си купя нов.А имам стрии :( и то бели...по дупето...много е гадно.Трябва да се махнаатт :lol:
Wanderer1
07-17-2011, 15:23
Здравейте! Реших и аз да се включа в темата. От 2 седмици съм на нещо като режим (т.е. без сладко, пържено, хляб и такива неща). В началото закусвах с плод, обаче това беше 1-2 дни и спрях. Просто не мога да закусвам и това е! На обяд ям нещо готвено, ама малко и да не е пържено. Вечер салата, някакъв плод, кисело мляко или нищо. Пия по 1,5-2 литра вода на ден, като гледам преди обед до 12 часа да съм изпила поне половин литър. Засега съм отслабнала 4 кг. Не правя кой знае какви упражнения, но сега смятам да започна тези на darkness848
Днеска майка ми беше направила шницели. Изядох малко повече от половин, защото не бях гладна пък и не обичам. И след това баба ми ми вика "Пък уж искаш да отслабнеш", т.е. че съм яла много. Не мога да я разбера - един път ви казва, че съм добре, друг път това. Ама честно казано на мен не ми пука особено какво казва 8-) Важното е аз да се харесам :)
Ух, много дълъг пост стана 8-)
Хаха и на мене баба ми преди 2 седмици ми направи забележка,за това че ям шоколад,но сега като онзи ден ми беше лошо и се изправи косата.И ми обяснява да не пазя диета,много добре съм си.... :? Ама незнаят какво говорят тия хора,бе 8-)
Оф ся се натъпках с пъпеш и ще изчакам малко и отивам да тренирам 8-)
darkness848
07-17-2011, 16:48
Wanderer1 добре дошла в клуба! :D
Този режим ми звучи приемлив... Личи си, че се ограничаваш. Браво за свалените килограми! :)
Аз пък сега ще почвам упражненията.. Мисля да си добавя и 20 минутната йога ии някъде към час и нещо ми се връзват... Тамън... Да си запълвам времето... 8-)
Иначе все още съм само на протеини и едва ли не вече съм горда със самата себе си за постигнатият резултат! (Йеа... Какво е цял ден да не хапнеш нищо друго освен позволеното... :lol: )
Wanderer1
07-17-2011, 17:32
Wanderer1 добре дошла в клуба! :D
Този режим ми звучи приемлив... Личи си, че се ограничаваш. Браво за свалените килограми! :)
Аз пък сега ще почвам упражненията.. Мисля да си добавя и 20 минутната йога ии някъде към час и нещо ми се връзват... Тамън... Да си запълвам времето... 8-)
Иначе все още съм само на протеини и едва ли не вече съм горда със самата себе си за постигнатият резултат! (Йеа... Какво е цял ден да не хапнеш нищо друго освен позволеното... :lol: )
Благодаря :-)
Сега изядох един грейпфрут и от утре започвам твоите упражнения :)
infinitypeace97
07-17-2011, 17:35
alehole Ох, и аз имам стрии :( И мойте са бели, пак по дупето.. Ама вече май нещо не ми дреме много-много за тях 8-) Иначе ка7къв крем за целулит използваш? :oops:
Wanderer1 Успех с отслабването и бързо постигане на целите!
Аз днес на плодовия ден прегреших с едно парченце шоколад и сега се чувствам суууууупер виновна :x :-)
youarehotnyouarencold
07-17-2011, 17:35
Съжалявам, че нахлувам в темичката ви, но упражненията от миналата страница на darkness848 не са ли за стягане, а не за махане на мазнинките? Според мен е така, те са на принципа на пилатес
darkness848
07-17-2011, 18:05
youarehotnyouarencold след като си имаш определен режим на спазване (било то диета или не) тя не ти ли стопява мазнините? :-o
Мисля, че навсякъде гледам как хората поватярт да се правят упражнения за стягане на тялото (било то даден спорт или отбрани упражнения). Все пак след диета кожата се отпуска и трябва по някакъв начин да й върнеш еластичността.
Плюс това забелязах, че някои от момичетата правят и други спортове и това ще им е като плюс. Пуснах снимки и показах резултатите при мен... Сега ако искат ги правят, а ако искат не.. Все пак избора си е изцяло техен. :)
Просто на мен ми помогнаха и реших да споделя. :)
infinitypeace97
07-17-2011, 18:15
Изядох три праскови и сега направо ще ума. Или ще повърна. Ама по-скоро ще се спукам. :lol: :lol: Аз ще ходя да спя, че не се трае :? :razz:
darkness848
07-17-2011, 18:25
^ :lol: infinitypeace97 ако това ти помага... Хайде лека нощ ии до утре... :D
Аз да си се похваля.. Днес успешно завърших първият си нов ден... 8-)
Ядох само протеини ии съм напълно готова за втория... Ако ми се дояде и аз ще направя като infinitypeace97 да забравя това чувство... :D
Ех... Щях да казвам още нещо ама забравих какво... :lol: Както и да е... То от много говорене... 8-)