Влез

View Full Version : Всичко за косата vol.2

Страници : 1 2 3 [4] 5 6

Colombia
08-31-2011, 13:42
Направих си маска с кисело мляко,жълтък,оцет,хума,вита мин А и Е,рициново масло.
Отмих я и косата ми е супер :) :) :)

titinkaa аз деля шишенцето с р.масло на половина :)

LudotoDevoiche
08-31-2011, 13:54
Абе момичета,от рициновото масло по колко слагате,кохгато си правите маска?

Аз слагам по една лъжичка, не повече, защото е много мазно. :)

FuCKkK13
08-31-2011, 14:01
аз рициновото го деля на 4... 40 гр. по една лъжица ми идва г/д... даже и малко повече...
момичета направих си маска с жълтък,кисело мляко,ракия,оцет,хума,бадем ово масло,рициново масло,кокосово масло,мас,тривитаминол и мед... ще стоя 3 - 4 часа.. :)

kalpazanka
08-31-2011, 14:05
Момичета, кой ви дава съвети да стоите толкова дълго с маските?

Kotarachetooo
08-31-2011, 14:16
Момичета, както ви казах спрях с домашните маски и сега мисля да си взема някоя купешка. Идейки ? От коя сте най-доволни ? :)

На Лорис с пчелно млечице или чесън :smt007

Мацки мога да кажа ,че от тази съм много доволна http://www.astra.bg/lorys_snake.htm наистина има добър ефект ползвала съм я а и не е скъпа! След като я свърших си купих от фризъорката която имаше по-голям ефект но и беше доста скъпичка! :)

katii
08-31-2011, 14:38
Kotarachetooo Каква беше тази маска, която си си взела от фризьорката ти ?
Почнах леко така да се навивам :D да си взема тази на Лорис..

FuCKkK13
08-31-2011, 14:46
Момичета, кой ви дава съвети да стоите толкова дълго с маските? на мен лично никой.. аз лично по-малко от 2 часа с маска не съм стояла, а в последната 1 година по-малко от 3 часа с маска не съм стояла и ми се отразява добре...има момичета/жени, които дори спят с маска.. а това е най-малко 6 часа... все пак си е индивидуално... ако някое момиче забележи, че когато стои с маската повечко часове не му се отразява добре или й капе повече коса естествено стои по малко часове и така :)

brutaLxxbunny
08-31-2011, 15:15
Момичета, както ви казах спрях с домашните маски и сега мисля да си взема някоя купешка. Идейки ? От коя сте най-доволни ? :)

На Лорис с пчелно млечице или чесън :smt007

Мацки мога да кажа ,че от тази съм много доволна http://www.astra.bg/lorys_snake.htm наистина има добър ефект ползвала съм я а и не е скъпа! След като я свърших си купих от фризъорката която имаше по-голям ефект но и беше доста скъпичка! :)

Да,змийската също е много добра.Съквартирантката я ползваше последният месец,а нейната коса е боядисвана,гладена,топиран а.Много и помогна :)

MegiBoOm
08-31-2011, 15:17
Ох, моля Ви не си тъпкайте косата със силикони, моляяя. :D Купете си маската на Миостис, вярно излиза по-скъпо, но пък си заслужава. (:

IntoTheWild313
08-31-2011, 15:32
Момичета,
случвало ли ви се е в шишенцето с хининова вода да ви се появят зелени частици, като водорасли, може би :lol: ?

titinkaa
08-31-2011, 15:36
Абе момичета,от рициновото масло по колко слагате,кохгато си правите маска?

Аз слагам по една лъжичка, не повече, защото е много мазно. :)

Оо щом е мазно ще слагам по 1ч.л.

FashionAngel
08-31-2011, 16:08
Днеска си купих бадемово масло.Може ли някой да ми разясни как точно се използва? 8-)

Kotarachetooo
08-31-2011, 16:17
Kotarachetooo Каква беше тази маска, която си си взела от фризьорката ти ?
Почнах леко така да се навивам :D да си взема тази на Лорис..

Ами името точно не мога да ти кажа мила защото изхвърлих кофичката :D но беше сива кутийката и количеството беше доста голямо! Да ти кажа ако си вземеш професионална маска от фризъорката няма да съжаляваш но и тази на Лорис също наистина има ефект а и е за доста време аз я ползвах с месеци ако не и година :D

FuCKkK13
08-31-2011, 16:31
Днеска си купих бадемово масло.Може ли някой да ми разясни как точно се използва? 8-) ами можеш да го слагаш в маска за коса, ако си правиш домашни маски де.. иначе можеш да си мажеш косата в корените и по дължината, да слагаш найлонов плик или шапка за баня и отгоре кърпа и да стоиш така 30мин. или 1-2-3 часа и отмиваш.. :)

FuCKkK13
08-31-2011, 16:36
момичета, точно сега излизам от банята.. стоях с маската 3 часа...предполагам резултата ще е положителен... сега се чудя, дали да я накъдря с плитки или с фибички.. как мислите ?

joannalof
08-31-2011, 17:07
плитки :)
аз имам 2 въпроса?
1. мога ли да си направя домашната маска след като съм била на басейн и от плуването ми се е намокрила опашката,без корените? или е безмислено :-D
2. чудя се между тези спрейчета http://www.ivis.bg/products_images/sprei-balsam-gliss-roza.jpg и http://beautycosmetic.biz/images/glisstotalrepir19bezotmivane.jpg някоя ползвала ли ги е? притесняваме да не ми се омазнява по-бързо косата...

FuCKkK13
08-31-2011, 17:24
плитки :)
аз имам 2 въпроса?
1. мога ли да си направя домашната маска след като съм била на басейн и от плуването ми се е намокрила опашката,без корените? или е безмислено :-D
2. чудя се между тези спрейчета http://www.ivis.bg/products_images/sprei-balsam-gliss-roza.jpg и http://beautycosmetic.biz/images/glisstotalrepir19bezotmivane.jpg някоя ползвала ли ги е? притесняваме да не ми се омазнява по-бързо косата... е аз вече с накъдрих с фибички :D .. ползвала съм ги и двата.. не омазняват косата.. пръскай по дължината.. а иначе за маската.. може да си направиш.. аз си правя маска след басейн като съм си мокрила цялата коса, тя до нас изсъхва и си слагам маската.. :) .. а и точно след басейн трябва да правиш маска, че от тоя хлор косата става на дупе :-D

FashionAngel
08-31-2011, 17:27
Днеска си купих бадемово масло.Може ли някой да ми разясни как точно се използва? 8-) ами можеш да го слагаш в маска за коса, ако си правиш домашни маски де.. иначе можеш да си мажеш косата в корените и по дължината, да слагаш найлонов плик или шапка за баня и отгоре кърпа и да стоиш така 30мин. или 1-2-3 часа и отмиваш.. :)
Мерси. :)
Иначе горе долу какво мога да сложа в домашната маска?При вас коя действа и с коя забелязвате положителен резултат?И само още едно въпросче.Ако си мажа косата само с бадемово масло то няма ли да свърши адски бързо?Като го гледам какво е мъничко шишенцето. 8-)

katii
08-31-2011, 17:34
Kotarachetooo Мерси за инфото :-)

FuCKkK13
08-31-2011, 17:46
Мерси. :)
Иначе горе долу какво мога да сложа в домашната маска?При вас коя действа и с коя забелязвате положителен резултат?И само още едно въпросче.Ако си мажа косата само с бадемово масло то няма ли да свърши адски бързо?Като го гледам какво е мъничко шишенцето. 8-) ми много неща можеш да слагаш.. аз почти винаги си правя една и съща, но понякога добавям едно махам друго, но г/д. е една и съща.. можеш да сложиш жълтък,ракия,оцет,хума,мед, адемово масло,масло от жожоба, масло от пшеничен зародиш,кокосово масло,рициново масло (абе всякакви масла), мас,газ,кисело мляко,стимулант за коса на Икаров,тривитамиол,зехтин, спирин..ох, сега за друго не мога да се сетя...2. не знам колко ти е дълга косата... ако свършва ще си купуваш друго или ще слагаш по половин шишенце... :)

pressiana
08-31-2011, 17:53
Аз сега си сложих маска - жълтък, джин, оцет, тривитаминол, бадемово масло, рициново масло, какао и кафе. В краищата обилно намазах пшенично. Сега, когато не сложих мед, маската беше една такава.. по-лесна за нанасяне. Вече няма да слагам мед. 8-)

Забеляза ли потъмняване на косата от кафето? Не бях чувала за кафе в маска за коса, та какъв е ефекта от него? А трудно ли се отмива?

Не, даже косата ми изглежда .. меднокестенява една.. може и да ми е потъмняло това изсветленото от слънцето, не знам, ама ми харесва.
Уж кафето е за мекота, блясък и подхранване.. Не се отмива трудно, понякога остават частици, ама те падат, спокойно. Аз слагам 1с.л.

kalpazanka, според теб колко трябва да се стои с маската?

LudotoDevoiche
08-31-2011, 19:06
FuCKkK13, качи снимка утре да ти видим къдричките. :-)

FuCKkK13
08-31-2011, 19:12
FuCKkK13, качи снимка утре да ти видим къдричките. :-) за съжаление не мога... апарата ми прави номера напоследък.. аз още миналия път щях да кача..първо нямаше кой да ме снима,но после успях и се появи проблема :? ..сега ще видя ако имам някоя стара снимка ако искате ще кача.. :)

LudotoDevoiche
08-31-2011, 19:52
^Жалко... но ако имаш снимка качи, да видим поне ефекта. :)

brutaLxxbunny
08-31-2011, 21:02
Момичета,някой от вас ползвал ли е протектора на Alfaparf ?

MoonPie
08-31-2011, 21:04

Аз :) Ако говориш за този, де - http://shopit-up.ru/published/publicdata/B67596/attachments/SC/products_pictures/12136_big_enl.jpg
Бях доста доволна от него, но скоро не съм си вземала, тъй като намалих използването на пресата почти до 0.

LudotoDevoiche
08-31-2011, 21:08
^ Колко парички е?

MoonPie
08-31-2011, 21:09
Ами както бях писала в една друга тема - майка ми го взе от фризьорката ми за 10 лв, но видях че в интернет се продава за 13-14. Не знам, може би зависи от магазина, от който го вземаш.... :oops:

brutaLxxbunny
08-31-2011, 21:19
Ами както бях писала в една друга тема - майка ми го взе от фризьорката ми за 10 лв, но видях че в интернет се продава за 13-14. Не знам, може би зависи от магазина, от който го вземаш.... :oops:

А дали знаеш магазини,в които се продава? :(

MoonPie
08-31-2011, 21:24
Ами, не... Съжалявам, но аз така или иначе няма как да ти помогна с това, понеже живея в много малък град и тук също се намира трудно(за това и майка го поръчваше на фризьор). Може би трябва да провериш в някой по-голям козметичен магазин, да разпиташ тук-там или да говориш с фризьорката си - най-добре, може би дори ще ти препоръча и някой друг продукт, понеже аз съм ползвала само този и за други не мога да дам мнение ^^
Едит: Ето какво открих - http://christian-of-roma.com/salons_alfaparf.html
Надявам се, че това ще ти помогне по някакъв начин ако намериш своя град в списъка, но тук са дадени салоните, които работят с Alfapraf. Има и интересна информация, де. Аз сега даже мисля да се разровя :D

FuCKkK13
09-01-2011, 08:02

Аз :) Ако говориш за този, де - http://shopit-up.ru/published/publicdata/B67596/attachments/SC/products_pictures/12136_big_enl.jpg
Бях доста доволна от него, но скоро не съм си вземала, тъй като намалих използването на пресата почти до 0. и аз съм го ползвала и в момента го ползвам (т.е точно сега не,защото не използвам преса, но имам у нас) и съм доволна.. от доста отдавна го ползвам и съм доволна много... и аз го купувам от фризьорката ми, но не помня колко беше.. около 10-11 лв. беше.. :)
момичета купих си хининов шампоан на милва :)

FuCKkK13
09-01-2011, 08:29
ааа забравих да ви кажа.. за снимките.. явно съм ги изтрила.. намерих само една много стара на която явно съм правила само проба и съм направила един кичур само.. :)

LudotoDevoiche
09-01-2011, 08:29
^ Като го пробваш кажи дали си доволна. :)

deni979
09-01-2011, 08:35
Хора вчера си взех тази маска: http://www.biopharmahair.com/?step=module_action&modname=pricelist&modaction=details&product=111&product_cat=98&lang=1&order[]=price Някой пробвал ли я е?Лятото косата ми се изтощи доста и искам да я подхраня. :)

Kotarachetooo
09-01-2011, 10:35
.........

brutaLxxbunny
09-01-2011, 11:52
Хора вчера си взех тази маска: http://www.biopharmahair.com/?step=module_action&modname=pricelist&modaction=details&product=111&product_cat=98&lang=1&order[]=price Някой пробвал ли я е?Лятото косата ми се изтощи доста и искам да я подхраня. :)

Не съм,но момичетата са доволни от ампулите за растеж на Денис :)

deni979
09-01-2011, 12:09
Благодаря ти!Преди малко я пробвах,косата ми стана мека и има блясък, засега съм доволна.

mynichka
09-01-2011, 12:35
Aз днес си правих обичайната маска- бадемово масло, масло от пшеничен зародиш, мед, ракия, жълтък, кисело мляко, кафе и хума. Както всеки път си оставих да изсъхне сама и е много мекичка и лъскава. Аз всъщност не си правя маски за растеж, а просто си я подхранвам- но преди като ползвах тривитаминол растеше адски бързо :)

Kotarachetooo
09-01-2011, 16:32
.................

lilincituuuu
09-01-2011, 18:46
FuCKkK13 , не бях чувала за къдрене с фибички. Би ли споделила как става? :) Мерси предварително! :-)

MegiBoOm
09-01-2011, 19:18
Утре сутринта ще си правя маска с тривитаминол и ще седя 2 часа с нея. (:

kittenella
09-01-2011, 19:28
FuCKkK13 , не бях чувала за къдрене с фибички. Би ли споделила как става? :) Мерси предварително! :-)

+1

slynchicety98
09-01-2011, 19:30
А да попитам тези шампоани за изправяне вършат ли някаква работа.. :-o

MegiBoOm
09-01-2011, 20:00

Една приятелка имаше и се оказаха пълен боклук!

RainOfHope
09-01-2011, 20:22
Абсолютно никаква, не давай излишни пари :) .

slynchicety98
09-01-2011, 20:26
Апф мерси :)

FuCKkK13
09-01-2011, 20:27

Една приятелка имаше и се оказаха пълен боклук! +1.. и цяла серия за изправяне да си вземеш никакъв ефект.. те по-скоро заглаждат косата и се изправя малко по-лесно с пресата,но да ти я изправят те - забрави...
къдренето с фибички ами с такива черни фибички като фуркети дето са... и хващам и навивам около пръста после махам пръста и става като охлювче и го захващаш с фибичката и така всички кичури... аз за 10 мин съм готова :-D ... и това докато е влажна косата и чакате така да изсъхне... може и пияна да сложите преди това..
иначе ето стара снимка,когато съм правила още проба с един кичур.. само тази намерих
: http://www.prikachi.com/images/519/3767519e.jpg :)

katii
09-01-2011, 21:31
Ау, много сладко става.. трябва да пробвам 8-)

MegiBoOm
09-02-2011, 06:26
Дам супер е.
Междудругото сега седя с маска с тривитаминол до 11ч. и после ще я отмия.
Момичета останало ми е точно половината шишенце тривитаминол, това за колко маски стига, ако слагам някъде 3 спринцовки на маска?
И също така - аз принципно си имам гъста и що-годе дълга коса, един път в семицата да си правя маска с тривитаминол нали ще е достатъчно? (:

FuCKkK13
09-02-2011, 07:04
Дам супер е.
Междудругото сега седя с маска с тривитаминол до 11ч. и после ще я отмия.
Момичета останало ми е точно половината шишенце тривитаминол, това за колко маски стига, ако слагам някъде 3 спринцовки на маска?
И също така - аз принципно си имам гъста и що-годе дълга коса, един път в семицата да си правя маска с тривитаминол нали ще е достатъчно? (: 1 път в седмицата е достатъчно,, може и 2, но 2 най-много.. ами не знам.. 3 спринцовки са повече от една сп.л или на мен така ми се струва... ако са повече.. на мен едно шишенце ми стига за около 10 маски... аз правя по 2 на седмица.. т.е. за месец и 1-2 седмици някъде, но слагам по 1сп.л ... според мен ще ти стигне за около 4 маски някъде.... (не знам колко мл. е спринцовката.. и така не мога да преценя) .. но г/д. 4 маски... :)

MorningSunlight
09-02-2011, 07:05
Момичета, косата ми започна да пада много напоследък. Може ли да е от това, че не съм я подстригвала от 5 месеца?

MegiBoOm
09-02-2011, 07:11
Фък13 мерси много! Вече ще я правя по 1 път на седмица, защото досега я правех по два пъти и много ме е страх изведнъж да не се пренасити и да започне да капе. :(

Морнинг иди я подстрижи, пък след това започвай маски или си купи себорал, или стимулант на икаров и такам! (:

FuCKkK13
09-02-2011, 07:11
Момичета, косата ми започна да пада много напоследък. Може ли да е от това, че не съм я подстригвала от 5 месеца? не... според мен е сезонен косопад... есен и пролет се получава.. и не е кой знае колко силен....ако продължи повечко време можеш да се притесняваш, но според мен е сезонен и ще отмине.. :) .. а иначе аз моята я подстригвам на 6 месеца.. като този път направих изключение, защото се подстригах на 7 април (мисля, че тогава... абе някъде началото на април) и август 1-2ри пак се подстригах.. но по принцип като се подстригвам на 6 месеца нищо ми няма на косата :) .. спокойно едва ли е от това.. :)

FreshJuice
09-02-2011, 07:22
Момичета, косата ми започна да пада много напоследък. Може ли да е от това, че не съм я подстригвала от 5 месеца? не... според мен е сезонен косопад... есен и пролет се получава.. и не е кой знае колко силен....ако продължи повечко време можеш да се притесняваш, но според мен е сезонен и ще отмине.. :) .. а иначе аз моята я подстригвам на 6 месеца.. като този път направих изключение, защото се подстригах на 7 април (мисля, че тогава... абе някъде началото на април) и август 1-2ри пак се подстригах.. но по принцип като се подстригвам на 6 месеца нищо ми няма на косата :) .. спокойно едва ли е от това.. :)

Щом ходиш на фризьор толкова рядко (аз ходя на 3 месеца) не ти ли се появяват цъфтежи по краищата :-o Ако не- какво използваш да предпазиш косата... на мене много гадни ми стават краищата ако не се подстригвам дълго време :(

FuCKkK13
09-02-2011, 07:44
ами не ми се появявам пу пу :D .. появяват ми ся някъде 2-3 седмици преди да ида на фризьор и то не много ми съвсем малко... както се казва ако се хвана с ножичката да ги махна няма да ми отнеме много време..а сега ходих по-рано,защото от морето малко или много се изтощава.... не че имах нацъфтяло, но просто отидох да я подсиля, за да може направо след морето да се подстрижа, да започна с маските и да си я възстановя.. не, че е много изтощена, но просто, за да не се стига до момента с много нацъфтяло и да трябва да ми клъцне фризьорката много..просто 1 косъмче може да имам цъфнало ама не го търпя :-D ... ами.. маски редовно.. спрейчета на глис... кристали преди слагах, но сега не.. сега понякога масло от пшеничен зародиш по краищата.. преса 4-5 пъти в годината, но сега от 15ти ще е по-често.. по 1-2 пъти в седмицата.. защитен шампоан с ув филтър за лятото... термозащитен спрей преди преса... сешоар не ползвам.. налага ми се 1-2 пъти в годината най-много... и такам :)

mynichka
09-02-2011, 09:18
свърши ми спрейчето на глис и сега се чудя кое да си взема, пак същото- http://src.discounto.de/pics/Angebot/49339/69823_Gliss-Kur-Hair-Repair-Oil-Nutritive-Express-Repair-Spuelung-49339_xxl.jpg или http://www.clamanti.ie/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/g/l/gliss_kur_odzywka_spray_nutri_protect.png

От кое сте по- доволни?

kalpazanka
09-02-2011, 09:19
^От години съм с втория. Фризьорката ме бе посъветвала да не го сменям, щом ми се отразява добре.

FuCKkK13
09-02-2011, 09:20
момичета.. да ви попитам.. значи едната ми баба се боядисва и не използва балсамите от боите.. на мен ми харесват... харесва ми как се отразяват на косата ми, но това, че не се боядисвам ме притеснява... дали щом са за боядисана коса могат да ми направят някакъв проблем след като не се боядисвам.. просто такъв балсам в шишенце до сега не съм намерила.. просто тези в боите са много хубави и много добре ми се отразяват на косата..е .. кажете според вас дали има някакъв проблем да ги ползвам ? :)

mynichka
09-02-2011, 09:21
Благодаря ти :) Аз използвах вече втора опаковка от първия и поради тази причина мислех мъничко да разменя :)

katii
09-02-2011, 09:38
Имам жълтия и косата ми става много мекичка от него, обаче не знам защо, след като се напръскам с него и на другия ден си вържа косата (не на обикновена опашка, ами някакво такова рошаво, не знам как да го обясня) след като я пусна примерно след няколко часа, косата ми седи слепнала някак си :shock:
Като ми свърши този, ще пробвам и розовия.

LudotoDevoiche
09-02-2011, 09:50
Аз ползвам жълтия спрей в момента и съм много доволна. Лесно се разресвам и косата ми се оформя... за цъфтенето ще видим дали ще помогне.
Фък13, не съм пробвала такъв балсам, но според мен няма да има проблем. Колко пъти досега си си слагала?

taamara
09-02-2011, 10:05
И аз не мисля, че има проблем да се ползват балсамчетата от боите. На мен балсамчето (то май се води маска даже) от Палете Делукс страшноо много ми харесва, невероятно е, жалко, че не се продават отделно ..

Glam0rous
09-02-2011, 10:09
Момичета има ли ефект от хининовата вода, защото чета доста положителни мнения, пък ми се струва странно от една "бистра водичка" да има подобрение в състоянието на косата. За заздравяване на косъма става дума.

FuCKkK13
09-02-2011, 10:56
ами ползвала съм балсамчета от боя 3-4 пъти... и съм много доволна.. ми щом мислите, че няма да има проблем ще си ги ползвам.. до сега отрицателен ефект не съм видяла... а иначе за хининовата вода - индивидуално е... при мен няма никакъв ефект, но има момичета при които действа и има много голям ефект.. общо взето трябва да пробваш, за да разбереш със сиг. ... а иначе въпреки че не ми действа хининовата вода аз си купих хининов шампоан и да видим :) ...за спрейчетата.. и двете съм ги ползвала и двете ми харесват... а може да сплескват,защото слагате по много може би... :)

Glam0rous
09-02-2011, 11:14
Хининовия шампоан е против косопад, ползвала съм. Действа, но изсушава много.
Момичета косите ви много сухи/изтощени ли са? Ако не са е нормално спрейчетата да ви ги сплескават-просто нямате нужда от тях.

strawberry88
09-02-2011, 11:36
Аз изполвах хининовия шампоан на Kassy и нищо :( .Като свърша сегашния ми ще пробвам и този на Milva.

Glam0rous
09-02-2011, 12:03
Аз изполвах хининовия шампоан на Kassy и нищо :( .Като свърша сегашния ми ще пробвам и този на Milva.

С каква цел си го използвала?

kalpazanka
09-02-2011, 12:06
Говорих с фризьорката ми за този хининов шампоан на Милва и женицата ме посъветва въобще да оставя хининовите шампоани. Не ми обясни защо, не съм и настоявала, де, но ще я послушам.

Glam0rous
09-02-2011, 12:12
Попрочетох темата и се чудя на усърдието с което бъркате разни неща и се мажете постоянно с нещо. Наистина ли сте с толкова увредени коси?
Аз освен шампоан и маска и евентуално нещо преди пресата не слагам. Не ми се занимава, а и тия домашните неща ми се струват доста гаднички.
Сега някък си ме навиха за хининовата вода да пръскам, ама и аз не знам какво да очаквам и колко ще съм редовна.
Защо не слагате снимки, нещо като преди и след?

strawberry88
09-02-2011, 12:14

С каква цел си го използвала? По-бърз растеж на косата.

Glam0rous
09-02-2011, 12:19
:-o Мисля, че е нормално. Знам, че косата не променя темповете си на растеж каквото и да и слагаш.

FuckingFreak
09-02-2011, 12:34
Не мисля че точно хининовия шампоан би ви помогнал с нещо. Каквото и действие да има, вие го измивате след това, все пак ме съмнява да си ходите със сапунисана коса... :)

Иначе и аз не ползвам домашни маски. Преди 2 или 3 седмици си купих маската на Глис Кюр от черната им серия и съм доволна от нея..

DirtyGirl
09-02-2011, 13:11
Момичета страшно съм доволна от козметиката на Avon особенно за косата :-P

FuCKkK13
09-02-2011, 14:04
Момичета страшно съм доволна от козметиката на Avon особенно за косата :-P аз изобщо.. за мен са пълни боклуци... а иначе аз си правя маски за коса просто да я поддържам,не защото е изтощена.... и искам да ми порасне по-бързо.. а иначе.... ЛИЧНО ДОКАЗАНО ! че когато правя маски косата ми расте по-бързо... а за хининовия шампоан.. нещо са ви излъгали.. не е само за косопад, а е нещо като себорал форте... също подсилва косата и помага за кръвообращението.. а иначе аз не очаквам кой знае какви резултати, а просто да го пробвам.. поради простата причина, че на мен хининовата вода грам не ми действа, а какво остава за шампоана... и не винаги косата трябва да е увредена,за да се поддържа.. а иначе за снимки... сме пускали снимки ;)

pressiana
09-02-2011, 14:09
Попрочетох темата и се чудя на усърдието с което бъркате разни неща и се мажете постоянно с нещо. Наистина ли сте с толкова увредени коси?
Аз освен шампоан и маска и евентуално нещо преди пресата не слагам. Не ми се занимава, а и тия домашните неща ми се струват доста гаднички.
Сега някък си ме навиха за хининовата вода да пръскам, ама и аз не знам какво да очаквам и колко ще съм редовна.
Защо не слагате снимки, нещо като преди и след?

Маски, независимо купени или не, трябва да си прави всяка жена с поне средно дълга коса и поне 1 път седмично според мен. Тези купешките са пълни с химии, затова ние си правим домашни.
А, да, пише се някАк. :?

Момичета страшно съм доволна от козметиката на Avon особенно за косата :-P

А аз - не. Шампоаните им за обем не струват, имам само 1 за ежедневна употреба - с черешов цвят. Не е лош, но не е и нищо особено. По-добре да дам същите пари за един бирен или бебешки шампоан - по-добре ще ми се отразят на косата.

katii
09-02-2011, 14:17
Момичета, страшно доволна съм от себе си 8-) За цялото лято съм се изправяла най-много 2-3 пъти (имаше поводи), сешоар също не съм ползвала и косата ми се възстанови напълно! Подстригах я малко след края на учебната година, за да премахна всички цъфтежи и изгорялото. Оттогава не съм се подстригвала и до сега нямам нито един цъфтящ косъм. Правила съм си общо 5-6 маски на косата за лятото и сега косата ми е уникално мекичка,хубава и здрава. :grin: Попринцип косата ми преди беше къдрава, а от 1 месец насам, след като се изкъпя и я оставя да изсъхне сама тя е почти права :shock:
Съжалявам за дългия пост, просто съм супер радостна ;д

FuCKkK13
09-02-2011, 14:19
^1... заблуден народ... как може да ни питате защо си правим маски като косите не са ни увредени ? .... какво ? .. винаги ли трябва да правим грешката да изчакаме нещо да се развали, за да започнем да полагаме грижи за него ? .. не мисля... купените маски са като балсамите.. освен за разресването не знам за какво друго помагат... и защо домашните маски да изглеждат гадни.. като половината продукти ги ядем :?

FuCKkK13
09-02-2011, 14:22
katii браво ! :-) .. видя ли, че с подходящи грижи косата ти не е толкова зле...полагайте грижи за косите си - винаги се отблагодаряват !

pressiana
09-02-2011, 14:28
Кати, браво. И аз съм чела, че косъмът се чупи, когато е слаб.. Значи косата ти е станала по-здрава! Мощта също забелязвам, че на втория ден, след като я измия, става доста по-права. :)

RainOfHope
09-02-2011, 14:37
Здравейте момичета,
скоро смятам да си променя прическата - сравнително по-къса и да включа бретон. Приключила съм с използването на преса от може би 1 година (възможно е и повече време), случило се е 1-2 пъти покрай някой повод да влезе в употреба и малък период от време използвах сешоар, който също спрях. Преди косата ми беше сравнително къдрава, сега е чуплива. Суха е в краищата, а в корените по-бързичко се омазнява. Та въпросът ми е ако можете да ми препоръчате някакви продукти са след баня, за придаване на някаква форма на косата, мекота, предпазване от странични влияния и т.н. :). Преди използвах кристали, но май само те не са достатъчни.

FuCKkK13
09-02-2011, 14:44
Здравейте момичета,
скоро смятам да си променя прическата - сравнително по-къса и да включа бретон. Приключила съм с използването на преса от може би 1 година (възможно е и повече време), случило се е 1-2 пъти покрай някой повод да влезе в употреба и малък период от време използвах сешоар, който също спрях. Преди косата ми беше сравнително къдрава, сега е чуплива. Суха е в краищата, а в корените по-бързичко се омазнява. Та въпросът ми е ако можете да ми препоръчате някакви продукти са след баня, за придаване на някаква форма на косата, мекота, предпазване от странични влияния и т.н. :). Преди използвах кристали, но май само те не са достатъчни. спрейчетата на Глис ?

RainOfHope
09-02-2011, 14:46
Ами ползвах 1, който е за сухи краища, но имам чувството, че от него ми стават още по-сухи :shock:

katii
09-02-2011, 14:47
Дааааа, много съм щастлива :grin: :-) А преди беше едно всекидневно изправяне , което мисля че сега вече няма да ми се налага толкова често, след като вече косата ми седи почти изправена.

RainOfHope
Препоръчвам ти да си вземеш кристали и жълтото спрейче на Глис :)

LudotoDevoiche
09-02-2011, 14:54
^1... заблуден народ... как може да ни питате защо си правим маски като косите не са ни увредени ? .... какво ? .. винаги ли трябва да правим грешката да изчакаме нещо да се развали, за да започнем да полагаме грижи за него ? .. не мисля... купените маски са като балсамите.. освен за разресването не знам за какво друго помагат... и защо домашните маски да изглеждат гадни.. като половината продукти ги ядем :?

+1 Много си права... по-добре неможе да бъде казано. Идея си нямат някои хора колко са полезни дом. маски, както за коса, така и за лице.
От хининовия шампоан има доста доволни, най-вече от този на Милва... незнам защо го е казала това фризьорката ти (kalpazanka)...

Имала съм един шампоан на Ейвън и не беше нищо особенно... даже в края едва ми измиваше косата... Бяха ми го подарили, иначе едва ли аз бих си поръчала, като знам какви са им другите продукти и на какви боклуци съм попадала.

Вчера си намазах косата само с бадемово масло и стоях 3 часа... Ефекта е страхотен, косата ми е много мекичка. :)

RainOfHope
09-02-2011, 14:57
RainOfHope
Препоръчвам ти да си вземеш кристали и жълтото спрейче на Глис :)
Използвах ето този, но както казах, имам чувството, че от него ми става още по-суха :(
http://static1.framar.bg/product/20110730144354glis-19.jpg

katii
09-02-2011, 15:00
Става дума за ТОЗИ (http://www.ivis.bg/gliss-kur-oil-nutritive-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B9-%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D1%81%D0%B0%D0%BC-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0-200%D0%BC%D0%BB-p2528.html)

lqlq89
09-02-2011, 15:04
Мацки, много сте изписали..имам да чета около 40 страници :P
Имам едно въпросче: как влияе силикона върху косата? Харесала съм си няколко продукта на Сери и всички го съдържат..Сега видях, че и в хининовата вода на Кокона също има.

FuCKkK13
09-02-2011, 15:05

+1 Много си права... по-добре неможе да бъде казано. Идея си нямат някои хора колко са полезни дом. маски, както за коса, така и за лице.
От хининовия шампоан има доста доволни, най-вече от този на Милва... незнам защо го е казала това фризьорката ти (kalpazanka)...

Имала съм един шампоан на Ейвън и не беше нищо особенно... даже в края едва ми измиваше косата... Бяха ми го подарили, иначе едва ли аз бих си поръчала, като знам какви са им другите продукти и на какви боклуци съм попадала.

Вчера си намазах косата само с бадемово масло и стоях 3 часа... Ефекта е страхотен, косата ми е много мекичка. :) радвам се, че и ти си на моето мнение... а иначе аз като се мажа само със зехтин косата и при мен има много хубав ефект.. някой път и аз трябва да я намажа с бад. масло... а колкото до Ейвън.. от всичко за косата съм доволна само и единствено от един спрей за овлажняване на суха коса с макадемия (не знам така ли се пише) и алое...
RainOfHope този е оранжев... жълтия според мен е по-добър.. като цяло от спрейчетата съм най-доволна от жълтия и розовия (с розата).. вземи си един от двата.. а иначе по краищата можеш да слагаш по 1-2 капки масло от пшеничен зародиш след баня... разтриваш на ръцете и после по косата, но в много малко количество.. има ефект ;) .. :)

RainOfHope
09-02-2011, 15:06
Ами ще помисля и ще видя, дали ще им се доверя отново 8-)
Някакви други предложения да имате :)
а и FuCKkK13 благодаря ти за изчерпателните отговори, katii на теб също :)

FuCKkK13
09-02-2011, 15:12
Имам едно въпросче: как влияе силикона върху косата? Харесала съм си няколко продукта на Сери и всички го съдържат..Сега видях, че и в хининовата вода на Кокона също има. силикона не е полезен за косата... външно заздравява, но иначе не помага с нищо.... сега ще ви кажа на мен какво са ми обяснили.. значи.. силикона прави нещо като защитна обвивка около косъма (косъма си прави собствена, но тази е допълнителна) и тъй като е допълнителна косата външно изглежда здрава... и ако се ползват продукти със силикон дълго време, косата свиква да е защитена от този допълнителен слой и собствения си.. който тя си го произвежда става нещо като не нужен.. и косата свиква... и я гледаш с два слоя.. а когато спреш тези продукти (естествено ефекта е временен) косата остава със собствения си слой.. и ти изглежда по-зле от колкото е била преди продуктите.. а и като е свикнала с допълнителните грижи нейния слой не е чак толкова дебел ли не знам как да го обясня.. ох извинявам се за фермана, дано сте ме разбрали :) :-)

FuCKkK13
09-02-2011, 15:14
а и FuCKkK13 благодаря ти за изчерпателните отговори, katii на теб също :) няма проблем... пробвай това с маслото от пшеничен зародиш.. 90% ти гарантирам, че ще има ефект.. но не прекалявай с количеството, за да не стане много мазно по краищата и да стои сплескано... а да.. и само по краищата !

RainOfHope
09-02-2011, 15:15
Оо, аз използвах до сега зелената маска за коса на Сери и сега разбирам, че е пълна със силикон :(. Вие какви маски за коси ползвате, освен домашните с тривитаминол?

MegiBoOm
09-02-2011, 15:17
Аз утре ще си купувам този шампоан:
http://angelcosmetics.mymall.bg/products/Alfaparf-Midollo-%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D 0%B2%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D1%89-%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-250ml.html
А по-натам тази маска:
http://angelcosmetics.mymall.bg/products/Alfaparf-Midollo-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0-%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D 0%B2%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D1%89%D0%B0-250ml.html

FuCKkK13
09-02-2011, 15:17
Оо, аз използвах до сега зелената маска за коса на Сери и сега разбирам, че е пълна със силикон :(. Вие какви маски за коси ползвате, освен домашните с тривитаминол? ами аз само домашни.. преди година реших да си нося и на морето и трябваше да е купена и си взех професионална от фриз. салон.. така е най-добре.. винаги като ми се налага взимам професионална от фризьорски салон.. :)

DirtyGirl
09-02-2011, 15:18
Имам едно въпросче: как влияе силикона върху косата? Харесала съм си няколко продукта на Сери и всички го съдържат..Сега видях, че и в хининовата вода на Кокона също има. силикона не е полезен за косата... външно заздравява, но иначе не помага с нищо.... сега ще ви кажа на мен какво са ми обяснили.. значи.. силикона прави нещо като защитна обвивка около косъма (косъма си прави собствена, но тази е допълнителна) и тъй като е допълнителна косата външно изглежда здрава... и ако се ползват продукти със силикон дълго време, косата свиква да е защитена от този допълнителен слой и собствения си.. който тя си го произвежда става нещо като не нужен.. и косата свиква... и я гледаш с два слоя.. а когато спреш тези продукти (естествено ефекта е временен) косата остава със собствения си слой.. и ти изглежда по-зле от колкото е била преди продуктите.. а и като е свикнала с допълнителните грижи нейния слой не е чак толкова дебел ли не знам как да го обясня.. ох извинявам се за фермана, дано сте ме разбрали :) :-)

Браво страшно си изчерпателна , много добри разяснения ни споделяш благодарим за което! :-)

FuCKkK13
09-02-2011, 15:20
Меги.. както ти казах добър избор за шампоана си направила ;) .. а за маската не знам... като я използваш сподели.. че все някъде няма да мога да си правя домашни маски и ще се наложи купена.. а на Алфапарф продуктите знам, че като цяло са добри.. :)
DirtyGirl за нищо :-)

RainOfHope
09-02-2011, 15:25
И последни два въпроса да се надяваме 8-), какво ви е мнението за продуктите на билка, защото май се оказва, че трябва да си купувам доста неща, което включва и шампоан (до сега използвах професионален от фризьорски салон, но май сега няма да имам възможността да си го взема отново :( ).

FuCKkK13
09-02-2011, 15:37
И последни два въпроса да се надяваме 8-), какво ви е мнението за продуктите на билка, защото май се оказва, че трябва да си купувам доста неща, което включва и шампоан (до сега използвах професионален от фризьорски салон, но май сега няма да имам възможността да си го взема отново :( ). ами като цяло мисля, че са им добри.. всъщност аз съм ползвала само крем за ръце техен.. нищо друго, но ще пробвам и други неща.. но като цяло съм чувала добри отзиви .. :)

Glam0rous
09-02-2011, 15:37
FuCKkK13 не си особено мила, извинявай, че ти го казвам. Наистина може би е похвално, че си направила тема и пишеш така редовно в нея обаче не винаги едно мнение е единствено и правилно. Под грижи за коса поне аз разбирам не само това, което можеш да забъркаш домашно, а цялостната грижа - ако щеш и прическата.
Така, няма да си кажа мнението, от снимки, които видях от възпитание. И без това се намери кой да ми се нахвърли още на първите постове. :? Мисля, че прекомерни грижи и мазане са необходими само, когато има нужда от тях. Фризьори също са ми го казвали.
Гадно ми е да сложа това, което ям на главата си и да седя така (миризмата, това как ще се разтече) - не мисля, че има нещо ненормално както в едното така и в другото. Мнение - ок?
И ако изобщо е позволено - има водоразтворими и водонеразтворими силикони. Първите могат да се махнат от косата само с вода, а за вторите е необходим шампоан - най-обикновен. Пенителите sles i sls, които са в нашите масови шампоани са достатъчно силни, за да премахнат силикон от косата. Вредно е да има досег със скалпа и да се натрупва на него, защото запушва порите му. Така, че проблем в използването на продукти със силикони, каквито са почти всички шампоани, балсами, маски и спрейове почти няма.

RainOfHope
09-02-2011, 15:42
А знаете ли дали продуктите им съдържат силикон, защото в сайта им не видях никъде да пише, но в един друг го имаше в съдържанието им.
:(

Glam0rous
09-02-2011, 15:44
Всичко на Билка има силикон.
Използвала съм маска (4-5 опаковки) и шампоан на Билка - много съм доволна, но ти си решаваш.

FuCKkK13
09-02-2011, 15:46
Glam0rous ами извинявай.. просто явно погрешно те разбрах.. извинявай.. просто аз разбрах, че едва ли не за теб това всичкото е ужасно гадно и помислих, че ти ни нападаш... т.е. с това за маските.. иначе ние не правим маски, когато ни дойде на акъла.. все пак всяко нещо в преувеличени количества и вредно и това е ясно на всички.... а иначе.. щом на теб не ти е приятно не прави домашни маски ( и за това помислих, че се заяждаш) ... извинявай.. явно не съм те разбрала.... а иначе за мнението съм ОК от всякъде.. и все пак искам да чуя мнението ти за снимките в темата... а и бтв. твоето предложение със снимките преди и след го има, но има и такава цяла тема и за това може би не пускаме толкова много снимки... и пак ти се извинявам не исках да прозвучи грубо :-) .. а иначе за силикона.. просто го казвам от личен опит.. не точно личен.. братовчедка ми ползваше такива продукти и това го е обяснила фризьорка.. и наистина косата и само по времето, когато ползваше продуктите й беше по-добре... сега искам да чуя твоето мнение за снимките.... :)

Glam0rous
09-02-2011, 15:52
Да речем, че очаквах по уау-ефект, но всичко с времето си предполагам. :) Искрено се надявам да не стигаме пак до такива недоразумения.
Като стана дума за ефекта, който се приписва на силикона се сетих, че всъщност този ефект има самата вода, с която се къпем. На повечето места тя е твърда-има повишено количество минерални вещества и те наистина се натрупват върху косата и тя става....гадна..нещо като тръбата от онази реклама на препарата за перални Калгон. Причината е същата. Братовчедка ми ми каза, че при тях има спец. шампоан деминерализатор, който се ползва 1-2 пъти в месеца и отмива всичко това. Ефектът бил много добър и мисля да я накарам да ми донесе.

bloodymirror
09-02-2011, 15:52
а и FuCKkK13 благодаря ти за изчерпателните отговори, katii на теб също :) няма проблем... пробвай това с маслото от пшеничен зародиш.. 90% ти гарантирам, че ще има ефект.. но не прекалявай с количеството, за да не стане много мазно по краищата и да стои сплескано... а да.. и само по краищата !

Какъв ефект има това масло? Аз си купих кокосово,обаче като че ли никакъв ефект не виждам..

FuCKkK13
09-02-2011, 15:57

Какъв ефект има това масло? Аз си купих кокосово,обаче като че ли никакъв ефект не виждам.. ами маслото от пшеничен зародиш е против цъфтеж...
Glam0rous я кажи какви са били очакванията ти.. дано не са били ''коса като по рекламите'' защото такава естествена коса няма... искам да разбера, защото си против домашните маски, а с купени няма кой знае какъв ефект..и искам да видя мнение на човек, който разчита на купени маски,а резултатите от домашните не са достатъчни... не го правя, за да се заяждам.. просто наистина искам да разбера... може и пример с някое бг. момиче известно примерно да ми дадеш... :)

FuCKkK13
09-02-2011, 16:01
Да речем, че очаквах по уау-ефект, но всичко с времето си предполагам. :) Искрено се надявам да не стигаме пак до такива недоразумения.
Като стана дума за ефекта, който се приписва на силикона се сетих, че всъщност този ефект има самата вода, с която се къпем. На повечето места тя е твърда-има повишено количество минерални вещества и те наистина се натрупват върху косата и тя става....гадна..нещо като тръбата от онази реклама на препарата за перални Калгон. Причината е същата. Братовчедка ми ми каза, че при тях има спец. шампоан деминерализатор, който се ползва 1-2 пъти в месеца и отмива всичко това. Ефектът бил много добър и мисля да я накарам да ми донесе. само имай на предвид, че тези шампоани не са много полезни за косата.. ако използваш силиконови продукти - да, но иначе не, защото имат .. как да го кажа.. силно измиващи съставки, които са доста агресивни към косъма.. :)

RainOfHope
09-02-2011, 16:07
Благодаря ви момичета, отново за изчерпателните отговори. Май, май ще отделя по-голяма сума, за професионални продукти от фризьорския салон. Сиг. едно 60лв. ще има, че даже и отгоре, ноо.. по-добре отколкото само да купувам и купувам неща с временен ефект. :)

bloodymirror
09-02-2011, 16:09
Благодаря ви момичета, отново за изчерпателните отговори. Май, май ще отделя по-голяма сума, за професионални продукти от фризьорския салон. Сиг. едно 60лв. ще има, че даже и отгоре, ноо.. по-добре отколкото само да купувам и купувам неща с временен ефект. :)

To от фризьорските салони също е временен ефекта,няма нещо,което да държи за много време (за съжаление) :\

katii
09-02-2011, 16:34
Mаслото от пшеничен зародиш на коя фирма си го взимате ? :-o

LudotoDevoiche
09-02-2011, 16:35
^ Икаров. :)

katii
09-02-2011, 16:47
^ Мерси. И аз сега прочетох в гугъл, че на Икаров е доста взимано.
То става и за кожата нали (за тяло) ? :-o

RainOfHope
09-02-2011, 16:50

To от фризьорските салони също е временен ефекта,няма нещо,което да държи за много време (за съжаление) :\
Еми Юле, аз ще пробвам, пък ако и от там нищо не стане.. масовите шампоани ме зоват :(

Glam0rous
09-02-2011, 17:10
Определено не коса като по рекламите - най-малкото там са я направили фризьори. И нас да ни пипнат и нашите ще станат такива :)
Мога да дам пример главно с приятелки, които имат наистина хубави коси, но снимки не мисля, че е добре да качвам, просто не са мои. Преди време правих маската с тривитаминало е така от изгъзица, не че имах нужда. Както се изразихте - превантивно, но косата ми освен, че си беше същата на външен вид, започна и да капе. От тогава съм си само на купени :) Балсам не ползвам, защото не виждам смисъл щом всеки път слагам маска. На Орзен и на Билка маските са ми любими и си ги сменям. Аз за мен съм доволна, нямам проблеми с косата, въпреки, че доста често я третирам. Никога не е цъфтяла, пърхут не ми е появявал никога и расте супер бързо по мое мнение - около 3 пръста на месец.

MegiBoOm
09-02-2011, 17:13
Хора, косата ми просто "не е добре". Подстригах я скоро, а сега почти всеки косъм е цъфнал ииии то многоо!
Егати ш*та! Какво ли не правя, за да порасне и да спре да цъфти и тя си цъфти ли, цъфти.
Писна ми вече! :?

katii
09-02-2011, 17:13
Това, че тривитаминола се отразява различно на всеки не значи, че не действа ;)

mynichka
09-02-2011, 17:18
Хора, косата ми просто "не е добре". Подстригах я скоро, а сега почти всеки косъм е цъфнал ииии то многоо!
Егати ш*та! Какво ли не правя, за да порасне и да спре да цъфти и тя си цъфти ли, цъфти.
Писна ми вече! :?
Пробва ли на връхчетата масло от шеничен зародиш? Третираш ли я? Достатъчно вода и витамини приемаш ли?

MegiBoOm
09-02-2011, 17:19
Не, аз нямам нищо против тривитаминола.Даже го ползвам и ми се отразява добре, но говоря принципно,че тя цъфти, както никога досега! :x

katii
09-02-2011, 17:28
Меги, не беше за теб :-) , а за Glam0rous.

MegiBoOm
09-02-2011, 17:29
Ами не я третирам, приемам витамини, доколкото е възможно, а за пшеничен зародиш не съм пробвала

brutaLxxbunny
09-02-2011, 17:35
MegiBoOm,моята коса винаги е цъфтяла доста,но като използвам кристали (смятай,през годината я горях поне 3 пъти на седмица),косата ми е значително по-добре.Ти ползваш ли?

Glam0rous
09-02-2011, 17:49
Меги, не беше за теб :-) , а за Glam0rous..

Предполагам, че от него е било, от предозирането на витамин А. Явно съм си имала достатъчно и не е бил необходим.

katii
09-02-2011, 17:53
^ Възможно е. Колко пъти си го ползвала ?

Glam0rous
09-02-2011, 19:45
^ Около месец веднъж в седмицата. Заедно с газ, оцет, бадемово масло и ракия. След известно време пробвах и кисело мляко с масло и жълтъци около месец - не навреди, но и не видях промяна. То и каква промяна, като аз я правех единствено понеже ми казаха, че ще ми смъкне боята.

MegiBoOm
09-03-2011, 06:32
MegiBoOm,моята коса винаги е цъфтяла доста,но като използвам кристали (смятай,през годината я горях поне 3 пъти на седмица),косата ми е значително по-добре.Ти ползваш ли?

Кристали никога не съм ползвала.

FuCKkK13
09-03-2011, 08:11

Кристали никога не съм ползвала. Меги, а защо не си вземеш ? ..аз преди ползвах и бях доволна..ако мислиш да взимаш ти предлагам да си вземеш на Cristian of roma с ленено семе - течността им е оранжева...13-14 лв. за 100мл. , но те стигат за доста :)

MegiBoOm
09-03-2011, 08:13
А откъде да ги взема и кога и как да ги нанасям и стават ли за зимата? (:

Rebirthing
09-03-2011, 08:16
От кристали полза няма, все пак това са най-обикновени силикони които нищо не правят за косата, освен да я карат да изглежда лъскава, след като се спре употребата им положението си става отново същото :).

FuCKkK13
09-03-2011, 08:20
^ами от фриз. салон.. нанасят се след баня по краищата, а иначе можеш да ги ползваш постоянно, но виж дали ще ти вършат работа, защото аз от други кристали.. от масовата козметика не съм виждала почти никаква разлика.. при всеки различно де.. :)

От кристали полза няма, все пак това са най-обикновени силикони които нищо не правят за косата, освен да я карат да изглежда лъскава, след като се спре употребата им положението си става отново същото :). ами честно казано и аз мислех така... и съм пробвала доста кристали, но от тези точно съм доволна, въпреки че и аз спрях да ползвам ..преди и на мен не ми помагаха кристалите, само тези,но при всеки е различно.. :)

joannalof
09-03-2011, 08:56
Забелязах,че след маската косата започна да ми се омазнява по-бавно :grin: :)
Жалко сега след училище няма да имам толкова време да се грижа...

MegiBoOm
09-03-2011, 08:56
Аз затова от октомври започвам с купени маски. (:

ValLoveYa
09-03-2011, 10:38
MegiBoOm какви витамини приемаш?

MegiBoOm
09-03-2011, 12:53
Витамини от плодове и зеленчуци.Не искам да тъпча организма си с хапчета, даже и да са полезни.

Иначе момичета - взех си зеления шампоан на Алфапарф, обаче нещо ми мирише на джанки. :lol:

Found_a_lover
09-03-2011, 13:08
Момичета, от доста време не съм ползвала маската с Тривитаминол, та искам тези дни пак да я почна. Проблема е, че Тривитаминола ми е на 3 месеца някъде вече, а на опаковката пише, че годността е 28 дни след отварянето. Дали може да се ползва пак или е рисковано?

mynichka
09-03-2011, 13:09
^ по- добре не го ползвай

n3siity
09-03-2011, 13:29
здравейтее ,
2рата опаковка на хининовия ми шампоан е на свършване и искам да ви попитам според вас нужно ли е да направя почивка с друг шампоан или мога да продължа с този ?

MegiBoOm
09-03-2011, 13:31
Не е нужно, но е препоръчително, защото косата ти свиква със съставките и шампоанът вече не върши работата си, както трябва! (:

Фък 13, понеже не искам да купувам маската, която е като шампоана, а искам да купя тази червената на Миостис, мислиш ли,че ще са добра комбинация? (:

FuCKkK13
09-03-2011, 14:23
Не е нужно, но е препоръчително, защото косата ти свиква със съставките и шампоанът вече не върши работата си, както трябва! (:

Фък 13, понеже не искам да купувам маската, която е като шампоана, а искам да купя тази червената на Миостис, мислиш ли,че ще са добра комбинация? (: ами по принцип, както шампоана и балсама е хубаво да са на една фирма и една серия ест. така и шампоан и маска и т.н. , но мисля, че ще е добре, защото преди като е нямало възможност да правя домашна маска някъде използвах такава от фриз. салон и шампоана, който си използвам и пак вършеше добра работа... и според мен няма да им а проблем да си я вземеш и да я ползваш докато ползваш шампоана на Алфапарф :)

Bonbonenata
09-03-2011, 14:31
По принцип купуването на продукти от една серия не ги прави по-силни. До голяма степен това е маркетингов трик. Въпросът е дори да купуваш от различни серии, да са с една цел (примерно само за суха коса), защото иначе съставките им може да си "противоречат".

strawberry88
09-03-2011, 14:35
Здравейте!И аз също като Кати си възстанових косата и много и се радвам :grin: от 2-3 месеца не съм ползвала преса (сешоар никога не ползвам почти),правя си домашни маски,скоро ходих да ми подстрижат връхчетата и сега ползвам маска на Christian Of Roma със сусам.Сега съм намазана със зехтин и се надявам ефекта да е добър :---) :-)

DirtyGirl
09-03-2011, 15:00
Мацки боядисах се руса .. мнения за балсама тонирaщия на Престиж ?

FuCKkK13
09-03-2011, 15:04
По принцип купуването на продукти от една серия не ги прави по-силни. До голяма степен това е маркетингов трик. Въпросът е дори да купуваш от различни серии, да са с една цел (примерно само за суха коса), защото иначе съставките им може да си "противоречат". то е ясно, че не ги прави по-силни, но е по-добре да се от една серия, иначе може и от различни серии, но с една цел, точно за това й казах, че няма да навреди ако си купи тази маска към шампоана :)
strawberry88 защо не пуснеш снимка от сега и от преди 2-3 месеца, когато започна с маските :)
DirtyGirl не мога да ти помогна, съжалявам.. просто не се боядисвам... :)

strawberry88
09-03-2011, 15:43
http://prikachi.com/images.php?images/659/3774659W.jpg -май
http://prikachi.com/images.php?images/661/3774661o.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/662/3774662y.jpg -преди 1 седмица г/д
Това ми е ест. коса...снимките са малко гадни амаа.. :D

LudotoDevoiche
09-03-2011, 17:05
Фък, в темата "Обем", си споменала, че си правиш обем с плитки... Как става това, колко плитки правиш и докъде ги сплиташ... ии добър ли е резултата?

nimfetka7
09-03-2011, 17:51
много здрава ти изглежда косата. какви грижи полагаш? :)

FuCKkK13
09-03-2011, 18:10
Фък, в темата "Обем", си споменала, че си правиш обем с плитки... Как става това, колко плитки правиш и докъде ги сплиташ... ии добър ли е резултата? ами на мен резултата ми харесва.. около 4-5 плитки, ако искаш да е ситно като преса повече.. абе преценяш си и до къде също.. г/д. с пресата аз поне щракам по два пъти.. т.е. на един кичур от корена после места пресата по-надолу и пак и това е разстояние.. абе г/д. 3 пръста сплетено трябва да имаш.. и такам :) стой да видя за снимка ако ти хареса обема :) http://www.prikachi.com/images.php?images/143/3775143O.jpg ето това г/д. е обема :)

FuCKkK13
09-03-2011, 18:12
^ сори за снимката, но съм по бански и я изрязах за това :)

MegiBoOm
09-03-2011, 18:14
А няма ли да става по-готино, ако си вдигнеш малко коса от горнис лой и го защипеш и отдолу направиш плитките и като вече се е накъдрила косата отгоре да спуснеш слоя, който е бил хванат.Така няма да си личи толкова? (егати обяснението) :lol:

LudotoDevoiche
09-03-2011, 18:17
Много сладко се получава, трябва да го пробвам... че тея вафлички страшно са ми писнали, даже напоследък предпочитам без обем да ходя, отколкото да си ги правя.

katii
09-03-2011, 18:20
И аз ще пробвам. :)

FreshJuice
09-03-2011, 18:24
много здрава ти изглежда косата. какви грижи полагаш? :)

Наистина и се е заздравила косата. И аз искам да узная как го е постигнала :-)

strawberry88
09-03-2011, 18:40
^^Мерси :) !Правех си маски по 2 пъти седмично с тривитаминол,жълтък,ракия и оцет...понякока само с тривитаминол или бадемово масло и това е общо взето :) .А относно шампоан и балсам се-сега съм с на Gliss (черния) и спрей-балсам пак на Gliss 19! :-)

MegiBoOm
09-04-2011, 06:52
Момичета да Ви попитам.
Сега все още в летните дни колко пъти в седмицата си миете косата? :-o

LudotoDevoiche
09-04-2011, 07:48
^ 3 пъти в седмицата си мия косата... както през лятото, така и през другите сезони. :)

FuCKkK13
09-04-2011, 07:48
Момичета да Ви попитам.
Сега все още в летните дни колко пъти в седмицата си миете косата? :-o ами аз си спазвам по 2 пъти не зависимо какъв е сезона, защото после ако ми стане мазна не знам как ще се оправям.. а иначе ако някой път се случи да ходя по басейни и т.н. се е случвало и 4-5/7 .. а това не е много хубаво... даже хич :? ..

FuCKkK13
09-04-2011, 08:03
момичета, днес отново ме мързи да правя маска :D (идва училището и нещо станах не сериозна.. друг път не съм отлагала, а сега ми е вече за 2ри :? ) ...но както и да е.. и мисля да се намажа със стимулант за коса и да стоя 2-3 часа...и след това вече ще си правя редовно маски и като ми свърши тривитаминола ще се мажа със стимулант :)

xMonzzy
09-04-2011, 08:09
Момичета да Ви попитам.

То е много до косата... и от това, колко я пипаш(колкото повече си играеш с нея,толкова по-бързо се омазнява), дали я изправяш/къдриш,.
Аз попринцип гледам през 2 дни да я мия, но когато я изправя(понеже моята е адски къдрева) не спирам да я пипам и понякога, ако съм я измила и изправила сутринта, на следващия ден вечерта я измивам...ама как иначе, като не спирам да й се радвам. :D :oops:
Но гледай да не е прекалено често, защото колкото по-често я миеш, толкова по-бързо ще се омазнява.
Фризьорката ми казва, че през 2 дни и добре да се мие косата. :)

FuCKkK13
09-04-2011, 08:26
Момичета да Ви попитам.

То е много до косата... и от това, колко я пипаш(колкото повече си играеш с нея,толкова по-бързо се омазнява), дали я изправяш/къдриш,.
Аз попринцип гледам през 2 дни да я мия, но когато я изправя(понеже моята е адски къдрева) не спирам да я пипам и понякога, ако съм я измила и изправила сутринта, на следващия ден вечерта я измивам...ама как иначе, като не спирам да й се радвам. :D :oops:
Но гледай да не е прекалено често, защото колкото по-често я миеш, толкова по-бързо ще се омазнява.
Фризьорката ми казва, че през 2 дни и добре да се мие косата. :) :shock: през два цели дни или единия ден примерно сутринта я миеш и на другия вечерта я миеш?.. защото ако е два цели е добре т.е. миеш я на третия.. иначе по другия начин не мисля че е добре.. косата на седмица се мие 1-2 пъти, но малко са хората, които издържат по 1 път,а иначе това за пипането и аз съм го забелязала .. човек да не може да се порадва на косата си :?.. :-D ... а моята пък е обратното.. като я изправям стои повече дни т.е. мога да я мия след 4 дни и повече понякога...абе при всеки е различно :)

mynichka
09-04-2011, 08:45
аз също си я мия 2 пъти в седмицата без значение сезона ( в излючително редки случаи си я мия 3 пъти)

MegiBoOm
09-04-2011, 09:01
Ами аз, защото правя така:

Например мия я понеделник вечерта (късно), след това във вторник не я мия и в сряда и вече четвъртък преди да изляза я измивам. (:

brutaLxxbunny
09-04-2011, 09:02
Момичета да Ви попитам.

Около 2-3.Гледам колкото се може не толкова на честно,но косата ми просто е мазна.Като усетя ми става гадно и не мога да я търпя :o

gabri3lla
09-04-2011, 09:04
Моята коса пък от тривитаминола много бързо започна да се омазнява. Изкъпвам я в понеделник, примерно, и в сряда сутринта вече не прилича на нищо.

Glam0rous
09-04-2011, 09:06
Зависи. По 2 пъти по принцип. Обаче ако съм ходила на плаж или на дискотека стават повече, понеже след това си трябва.

strawberry88
09-04-2011, 12:21
И аз по 2 пъти седмично я мия...много рядко 3 . :)

FuCKkK13
09-04-2011, 12:22
момичета, стоях 3 часа с стимуланта и косата ми беше мн мекичка, но имах останал шампоан от Глис (жълтия) малко.. за едно измиване и второто измиване беше с хининовия шампоан и като че ли не ми хареса много много.. пияна си има, но май ми прави косата някак твърда.. някоя забелязвала ли е такъв ефект ?

Nadunda
09-04-2011, 12:31
на мен хининовия шампоан ми изсушаваше супер много косата и беще доста заплетена , а ефект не съм видяла - две опаковки изхабих

psych0
09-04-2011, 12:35
Мия я през 2 дена, т.е на 3тия вече я мия. Използвам по лек шампоан, не искам да я товаря с много химии.
Да ви се похваля, много ми е порастнала и се заздрави много, направо е прекрасна :Д много се радвам :grin:

FuCKkK13
09-04-2011, 13:10
Мия я през 2 дена, т.е на 3тия вече я мия. Използвам по лек шампоан, не искам да я товаря с много химии.
Да ви се похваля, много ми е порастнала и се заздрави много, направо е прекрасна :Д много се радвам :grin: снимка от преди и сега ако можеш да качиш :)

psych0
09-04-2011, 13:35
ами по-късно ще кача.

FuCKkK13
09-04-2011, 13:55
Да ви се похваля, много ми е порастнала и се заздрави много, направо е прекрасна :Д много се радвам :grin: снимка от преди и сега ако можеш да качиш :)

moni010498
09-04-2011, 14:06
а какво ще кажете за този стимулант за коса на Икаров и за Себорал Форте

psych0
09-04-2011, 14:47
За последно се подстригах април месец, снимката е правена месец след това:
http://prikachi.com/images/161/3778161T.jpg

А тези са от днес:
http://prikachi.com/images/169/3778169s.jpg

http://prikachi.com/images/177/3778177s.jpg

За няколко месеца според мен доста порасна :Д

sladkalady
09-04-2011, 14:54
Не само ,че е порастнала доста,но се е променила коренно-изглежда много здрава и блестяща.Браво!

psych0
09-04-2011, 14:59
Ами след като се подстригах, не съм я третирала въобще.
Нито преса, нито сешоар.
И наистина косата ми живна, чуствам си я здрава.

Glam0rous
09-04-2011, 15:08
^ Наистина ти е доста хубава!

psych0
09-04-2011, 15:13
^ Наистина ти е доста хубава!

Мерси. :smt001

moni010498
09-04-2011, 15:26
wow огромна промяна кои продукти ползваш по точно

psych0
09-04-2011, 15:30
Шампоана ми е тео sea treasures синия
балсама ми е на шаума със суперплодовете, спрей балсамата ми е от същата серия. Понякога пръскам хининова вода, последните 2 месеца я оставих малко да почива. Това е.

moni010498
09-04-2011, 15:38
Благодаря ти много psych0 :-) :grin:

FuCKkK13
09-04-2011, 16:50
psych0 наистина се вижда, че си се грижела добре за нея.. блясък, изглежда здрава, а и дължина е доста пораснала според мен :) ...
moni010498 стимуланта за коса е с билки и масла,които са в бадемово масло и помага за растежа.. слага се на косата за 20 мин. (най -малко) и се отмива
себорал форте се нанася след баня и е нещо като хининовата вода,но много по-силно от нея.. нанася се с памуче,пръскаш го ако имаш шишенце и т.н .. той е направен от билка и е освен за растеж,но и за косопад и пърхот :) и двете неща са много хубави :)

moni010498
09-04-2011, 18:19
Благодаря ти много FuCKkK13 :-)

FuCKkK13
09-05-2011, 07:03
момичета темата замря... вчера явно никой не си правеше маска...аз днес съм на рд. и пак ще си горя косичката :( :-D

LudotoDevoiche
09-05-2011, 07:29
Фък, можеш ли да качиш снимка на естествената ти коса? :-) Аз днес ще си правя маска, но още не съм решила каква...

FuCKkK13
09-05-2011, 07:33
Фък, можеш ли да качиш снимка на естествената ти коса? :-) Аз днес ще си правя маска, но още не съм решила каква... ами аз в темата за косата бях пост-нала ....
само да видя дали ще намеря снимката :)

FuCKkK13
09-05-2011, 07:36
А.. аз я намерих в прикачи.. ето:
http://www.prikachi.com/images/766/3780766i.jpg :-)

LudotoDevoiche
09-05-2011, 08:18
^ Виждала съм я и преди в темата, но мислех, че си и правила нещо... имаш невероятна коса БРАВО :-)

FreshJuice
09-05-2011, 08:44
Момичета някой ползвал ли е този шампоан на Милва и доволни ли сте от него? :-o http://milva.eu/product5
Има ли ефект? :-) Мерси много

LudotoDevoiche
09-05-2011, 08:49
И аз точно за него се чудих дали е добър... :-o Също и за този с прополис...

Mirelaa
09-05-2011, 11:03
Може ли мнения за моята коса? :) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=255937451099105&set=a.155098957849622.31585.100000485556342&type=1&theater
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=255949011097949&set=a.255948921097958.81867.100000485556342&type=1&theater
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=252192304806953&set=a.231126590246858.77037.100000485556342&type=1&theater

MegiBoOm
09-05-2011, 14:11
Мирела снимките не се отварят.

Иначе момичета, днес си взех маската на Миозотис. (:

Nadunda
09-05-2011, 14:54
при 1 месец ползване на стимуланта на икаров , колко да е почивката, предполагам пак 1

LudotoDevoiche
09-05-2011, 14:59
^ Няма нужда от почивка... срока на годност на стимуланта е 3 месеца, можеш преспокойно да си го свършиш в този период и след това евентуално да си направиш някаква почивка от 1 месец. Все пак съдържа само масла...

Меги, като пробваш маската да споделиш как ти се отразява. :)

kittenella
09-05-2011, 17:31
Може ли мнения за моята коса? :) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=255937451099105&set=a.155098957849622.31585.100000485556342&type=1&theater
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=255949011097949&set=a.255948921097958.81867.100000485556342&type=1&theater
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=252192304806953&set=a.231126590246858.77037.100000485556342&type=1&theater

Според мен ти е много хубава косата, винаги съм харесвала коси с изваяни къдрици, ако това ти е естествената коса...Но ми се вижда някак суха...третираш ли я с нещо?

wiiwa
09-05-2011, 19:42
Здравейте момичета, бях на море и днес се върнах, мисля вече да мия косата си по 2-3 пъти на ден .. предложете някакви продукти за да я възстановя и да израсне малко за училище :)

katii
09-05-2011, 19:49
Съвсем оставих темата :( Въпреки, че косата ми се възстанови доста, няма да спра да полагам грижи за нея. В други ден ще я намажа цялата с бадемово масло и ще стоя 2часа. Също така съм решила да си купя и масло от пшеничен зародиш.

kittenella
09-05-2011, 19:53
Здравейте момичета, бях на море и днес се върнах, мисля вече да мия косата си по 2-3 пъти на ден .. предложете някакви продукти за да я възстановя и да израсне малко за училище :)

2-3 ПЪТИ НА ДЕН?!Ти ще я изтощиш повече отколкото самото море...Според мен я мий 3 пъти седмично, ползвай стимулант на Икаров, прави си домашни маски и използвай хининова вода.Но ако наистина ти е много изтощена отиди на фризьор да ти подстриже поне връхчетата, за да "живне" малко

Mirelaa
09-05-2011, 22:18

Според мен ти е много хубава косата, винаги съм харесвала коси с изваяни къдрици, ако това ти е естествената коса...Но ми се вижда някак суха...третираш ли я с нещо?

Благодаря,да това е естествената ми коса,ами всъщност аз грам не използвам преси,нито маша или друга технология,която тормози косата. То обикновено по-къдравите коси са по-сухи отколкото правите,макар че аз се грижа за косата си,маски и правя и не я тормозя :)

SmilezZz
09-05-2011, 23:40
При мен пък снимките ти не се отварят ? :-o

ValLoveYa
09-06-2011, 06:57
Аз утре ще си правя маска. Добре ли ви се струва:
1 жълтък
1 с. л. кисело мляко
1 с. л. сок от лимон
1 с. л. мед
1 с. л. кафе
1 с. л. масло от пшеничен зародиш
1 с. л. ракия
и може би 1 с.л. мас

mynichka
09-06-2011, 07:19
Аз днес съм с маска- почти една и съща си правя винаги- ракия, мед, жълтък, бадемово масло, масло от пшеничен зародиш, кафе, хума, кисело мляко. Накрая ще е преплакна с вода от сварена коприва.

FuCKkK13
09-06-2011, 08:33
^ Виждала съм я и преди в темата, но мислех, че си и правила нещо... имаш невероятна коса БРАВО :-) мерси :) .. ами да ти кажа рядко е толкова подредена.. ако не я оправя с пръсти не стои чак толкова подредена и изглеждам рошава :-D а ако я среша още по-зле... но общо взето това ми е косичката :)
ValLoveYa няма ли да ти дойдат в повече изсушаващите съставки и то лятото ? (ако ти е мазна косата е добре, но ако не е сложи още поне 2 омазняващи) и сега ме подсети, че скоро лимонов сок не съм слагала, но аз пък слагам домашен оцет... ама може утре да си я направя с лимонов сок :)
mynichka ами добре.....и ти като мен правиш почти еднаква маска :-D .. :)
аз утре ще си правя маска и сиг. ще е г/д. същата,но все пак ще ви кажа какво съм сложила :)

MegiBoOm
09-06-2011, 08:45
Аз утре ще си правя маска с тривитаминол.

Иначе момичета нали Ви казах,че съм си взела тази маската на Миозотис.Е хубаво де, тя е 500мл., а пише,че е годна само 8м. след отварянето й.Аз съм сигурна,че за 8 месеца няма да мога да я изхабя и ще трябва да я хвърлям.Вие имате ли такъв проблем? :?

wiiwa
09-06-2011, 08:54
В темата бях чела, че срока на годност на тривитаминола е само 28 дена .. и понеже аз го имам от повече време .. има ли някакъв проблем да го слагам в маските ? Също да ви попитам... вие в корените или по дължината нанасяте маските си ? :)

wiiwa
09-06-2011, 08:55

2-3 ПЪТИ НА ДЕН?!Ти ще я изтощиш повече отколкото самото море...Според мен я мий 3 пъти седмично, ползвай стимулант на Икаров, прави си домашни маски и използвай хининова вода.Но ако наистина ти е много изтощена отиди на фризьор да ти подстриже поне връхчетата, за да "живне" малко

Объркала съм се. Имах предвид 2-3 пъти седмично 8-)

MegiBoOm
09-06-2011, 09:16
В темата бях чела, че срока на годност на тривитаминола е само 28 дена .. и понеже аз го имам от повече време .. има ли някакъв проблем да го слагам в маските ? Също да ви попитам... вие в корените или по дължината нанасяте маските си ? :)

Аз те съветвам да си купиш нов тривитаминол, за да не стане някакъв фал.Иначе маските с тривитаминол се нансят по цялата коса.

И да 2-3 седмично е добре да си миеш косата, като след измивване с шампоан трябва да ползваш и балсам. (:

Glam0rous
09-06-2011, 09:23
Аз утре ще си правя маска с тривитаминол.

Иначе момичета нали Ви казах,че съм си взела тази маската на Миозотис.Е хубаво де, тя е 500мл., а пише,че е годна само 8м. след отварянето й.Аз съм сигурна,че за 8 месеца няма да мога да я изхабя и ще трябва да я хвърлям.Вие имате ли такъв проблем? :?

Сигурна ли си, че няма да можеш за 8 месеца, мен една такава трудно би ми стигнала за 4...това си е доста време.

mynichka
09-06-2011, 09:28
Да и аз не мога да я свърша, затова с една приятелка си я делим- и тъкмо си я използваме както трябва без да и изтича срока на годност.

MegiBoOm
09-06-2011, 10:19
Ами да няма да мога, защото на мен един обикновен бласам от 250мл. ми стига за около два шампоана - т.е. за около 4 месеца. :booooomb:

mynichka
09-06-2011, 10:47
Раздели си я с някоя приятелка :)

Glam0rous
09-06-2011, 10:55
Ми да, попитай дали някой иска. То след 8 месеца в банята може вярно да не е вече хубава. А може и срока и да изтече - зависи кога е направена.

MegiBoOm
09-06-2011, 11:26
Срока й е до 2014г., което е добре.
Иначе няма никоя, с която да я разделя, ама какво да се прави.Ще я ползвам 8 месеца и после ще я хвърля. И без това за косата трябва да се ползват разнообразни продукти. (:

Glam0rous
09-06-2011, 11:29
Добре, виж вътре да не попада вода или пък нещо друго и предполагам, че може да я ползваш и след това.

LuniChkaa
09-06-2011, 12:34
"Обезсоляване на маста:Взима се известно количество мас (например 1 чаена чаша) и се слага в съд с повече вода.Слага се да заври и се засичат 30 мин. след завирането.Изчаква се да изстине хубаво,така че маста отново да се втвърди и се събира с лъжица - самата мас остава като капак върху водата.Събраната мас е вече съвсем обезсолена,защото всичката сол е останала във водата! " Малко тъп въпрос, но какво ще рече "засича се 30 мин." тоест 30 мин трябва да ври ли? 8-)

sladkish_14
09-06-2011, 12:47
^ Не, малко, а доста тъп! След, като заври чакаш 30 минути.

MegiBoOm
09-06-2011, 14:39
mynichka видях,че ползваш еднолитров шампоан с пудра захар.Как мислиш ти действа и не смяташ ли,че количеството е прекалено много?

Colombia
09-06-2011, 15:10
Хора,доволни ли сте от този шампоан?И какъв е аромата му?

http://polstore.com/product_images/b/959/GKUltimateRepair__27948_zoom.jpg

FuCKkK13
09-06-2011, 15:19
^ аз го имам, но все още не съм го ползвала... на мен ми харесва как мирише, но не е нищо особено... има доста доволни от него :)

FuCKkK13
09-06-2011, 16:13
момичета утре някой ще си прави ли маска ? :)

MegiBoOm
09-06-2011, 16:32
Аз - сутринта.

mynichka
09-06-2011, 16:38
MegiBoOm, шампоанът ми е препоръчан от фризиорката ми и ми действа много добре. Аз не мога много много да му видя ефекта понеже винаги преди да се изкъпя си правя маска- но ми измива маската добре и косата ми е прекрасна до следващото миене- 3/ 4 ден. Иначе количеството е голямо и го ползваме 3ма човека горе- долу 3 месеца.

pressiana
09-06-2011, 17:46
Аз вече приключвам с тривитаминола, взех си стимулант и мисля да слагам само от него.. и да стоя около 45-60 мин.

MegiBoOm
09-06-2011, 18:59
Момичета, понеже искам по-бързо да привърша тривитаминола, за да си купя и аз стимуланта, дали ще мога да си мажа цялата коса или поне корените и връхчетата и да стоя така 1ч. и след това да отмия много хубаво?

joannalof
09-06-2011, 19:06
момичета утре някой ще си прави ли маска ? :)

аз ще си правя на обяд сигурно :) понеже слагам маска само в корените,мисля да си намажа краищата с бадемово масло,че са доста сухи :-D ще седя час,час и половина,повече не издържам :D

MegiBoOm
09-06-2011, 19:40
Момичета, понеже искам по-бързо да привърша тривитаминола, за да си купя и аз стимуланта, дали ще мога да си мажа цялата коса или поне корените и връхчетата и да стоя така 1ч. и след това да отмия много хубаво?

Момичета, моля за отговор.

Иначе утре сутринта съм на фризьор и ще кажа да ми махнат всичкоо, което цъфти ( а то страшно много) и не ме интересува колко ще я скъся, обаче просто не издържам вече!

brutaLxxbunny
09-06-2011, 20:17
За какъв стимулант си говорим тук? :)

MegiBoOm
09-07-2011, 06:00
За този на Икаров.

nimfetka7
09-07-2011, 07:03
Хора,доволни ли сте от този шампоан?И какъв е аромата му?

http://polstore.com/product_images/b/959/GKUltimateRepair__27948_zoom.jpg
Аромата му е много силен - като на мъжки парфюм. Доста е силен аромата 8-)

FuCKkK13
09-07-2011, 08:09
MegiBoOm може само с тривитаминол... аз преди около 1 година се мазах така, но пак си стоях по 2 часа и нищо ми нямаше, но това беше само 1 месец.... на теб предполагам ще ти свърши за по-малко от месец :) .. няма проблем според мен :) а и доста момичета така се мажат.. :)
аз днес няма да мога да си направя маска за това ще си правя утре :)

brutaLxxbunny
09-07-2011, 08:37
За какво използвате стимуланта на Икаров?

mynichka
09-07-2011, 08:44
За какво използвате стимуланта на Икаров?
растеж, заздравяване, подхранване. Той е съвкупност от няколко масла

wiiwa
09-07-2011, 09:38
Днес си купих Себорал форте и Себорал+, в корените или по дължината да го нанасям ?

LudotoDevoiche
09-07-2011, 09:51
^ Само в корените.

MegiBoOm
09-07-2011, 10:08
Хора и аз днеска нямах време да се намажа с тривитаминола, защото бях на фрузьор и ми маханха почти всичко цъфнало и сега съм много щастлива. А какъв сешоар ми направихаа...Лелее, изумена съм просто.Косата ми бухна, мирише страхотно и има едни къдрици, толкова добре станаха,че ми идеше да разцелувам фризьорката ми!

:oops:

LudotoDevoiche
09-07-2011, 10:23
Меги, честита прическа :-) Колко горе долу ти взеха?

MegiBoOm
09-07-2011, 10:25
Опа сори ;дд

LudotoDevoiche
09-07-2011, 10:26
Хаха не цена... от косата колко ти взеха? :D

MegiBoOm
09-07-2011, 10:27
Ами на мен само по дължината на косъма ми обраха цъфтежите. (:

pressiana
09-07-2011, 10:31
Меги, какво им каза, да ти оберат само цъфналото ли ?
Искам снимка! 8-) Аз след малко ще кача една от снощи ..

А, бду, искам да ви питам нещо. Косата ми е гъста и на пластове седи горният слой като надъвкан малко.. ако се филира леко, нали ще се оправи? :)

katii
09-07-2011, 11:50
^ Аз съм по същия начин и да, ще се оправи ако ти го филират леко. :)

ValLoveYa
09-07-2011, 12:38
Направих си маска на косата и в нея сложих:

1 жълтък
1 с. л. мед
1 с. л. масло от пшеничен зародиш
1 с. л. сок от лимон
1 с. л. ракия
1 с. л. кафе

И сега се чудя дали ще ми потъмнее косата от кафето, цвета и е тъмно рус.

pressiana
09-07-2011, 12:48
^Моята от кафето и/или какаото придобива за кратко едни червеникави оттенъци, ама тя и по принцип си ги има. Ето я (http://i55.tinypic.com/2ce25ab.jpg).

ValLoveYa
09-07-2011, 12:52
^ Много ти е хубава косата. И аз имах същата прическа, но преди няколко седмици я подстригах късо (малко под раменете и на черта). Цвета на косата ми е малко по-тъмен от твоя и има червени оттенъци особено на слънце.

MegiBoOm
09-07-2011, 14:28
Ами тяя просто започна да хваща кичур по кичур и каквото щръкне го клъцваше, но ен ми намокри косата, защото й казах,че така няма да види цъфтежите.

Качеството е мега гадно, ама мисля,че се вижда:
http://prikachi.com/images/838/3789838p.jpg

:oops:

pressiana
09-07-2011, 14:32
ValLoveYa, мерси! :)
Меги, прекрасна е.. направо УАУ.

MegiBoOm
09-07-2011, 14:37
Благодаря.
Мисля,че на тази снимка (паааак с гадно качество) може да се види повече обемът в корените:

http://prikachi.com/images/825/3789825s.jpg

:)

pressiana
09-07-2011, 14:44
A как ти я накъдри? :)

bloodymirror
09-07-2011, 14:46
Някой може ли да намери обяснение защо повечето продукти от типа на тривитаминол,рициново,коко сово масло,разни маски изобщо не ми действат на косата? Друг има ли го този проблем?

MegiBoOm
09-07-2011, 14:46
Със сешоар. :shock:

pressiana
09-07-2011, 14:54
Със сешоар. :shock:

Питах просто, защото аз не мога сама да си суша косата.. отзад не ми се получава.. :-o

bloodymirror, може косата ти по принцип да е много лъскава, здрава и т.н. Може ти да не забелязваш ефекта от маските, така че просто питай някоя приятелка.. или майка си, не знам.

LudotoDevoiche
09-07-2011, 15:01
pressiana, супер яка ти е косата и много здрава изглежда. Да не говорим за якия цвят...

Меги :shock: Такава прическа колкото и да се мъча да си направя няма да успея... Браво много е хубава и прическата и косата ти.

Абе в тая тема само момичета с яки коси има :D

FuCKkK13
09-07-2011, 15:25
Меги и другото момиче,което пусна снимка имат невероятни коси....и аз съм пробвала да си направя г/д. такива къдрици, но само един път бях успяла.. просто явно сешоара не е за мен :? .. а и без това ми е много играчка .. :)
утре ще си направя маска и ще ви кажа какво съм сложила, но най-вероятно ще е същата, но този път може да добавя кокосово масло :)