View Full Version : Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
Страници :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
mimsssssss
09-21-2011, 20:02
Някой знае ли от собствен опит след колко време има ефект от мазането с чесън на вежди?
А само да попитам после как се оттърваш от миризмата? Защото и аз искам да си я направя тази маска, обаче се притеснявам, че ще ми се набие в кожата и после с каквото и да се мия пак ще мирише...
bloodymirror
09-22-2011, 14:32
Някой виждал ли е НАСКОРО такава блуза из София? http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=8194391 :(
A колкото до чесънът,на мен не ми остава миризма..
Да ви попитам мини пресите на bellisima също толкова добри ли са колкото и тези с нормалния размер . Колебая се защото косата ми е доста къса и малката преса ще ми върши перфектна работа,но не съм сигурна дали изправя толкова добре . :)
Малко ми е тъп въпросът, но... в момента какви обувки си купувате за есента: затворени или с отвори на места? :-o
Купих си затворени .... защото ако запраска някой дъжд :( даже много се чудих направо боти ли да си купя ,макар че има още малко време да се носят и отворени :)
sladkalady
09-22-2011, 19:07
Здравейте момичета!От една седмица ми излизат ситни пъпчици по лицето.По принцип си почиствам редовно лицето със тоалетно мляко ,мажа ги и с крем Здраве.Обаче нищо не помага.Някакъв съвет за премахването им и предотвратяване на повторната им поява?
По колко мигли на ден е нормално да падат ??!
:-o
Малко ми е тъп въпросът, но... в момента какви обувки си купувате за есента: затворени или с отвори на места? :-o
Затворени, защото времето е непостоянно, а те са многофункционални - стават и за слънчево и за студено и дъждовно време :)
kuklichka_bg
09-22-2011, 19:37
Принципно не е нормално да ти падат миглите,това не е коса 8-)
1-2 на седмица според мен.
bloodymirror
09-22-2011, 20:15
А нормално ли е след като съм мазала веждите и кожата над тях с чесъна,да ми се зачервява..? :\
kalpazanka
09-22-2011, 20:51
Здравейте момичета!От една седмица ми излизат ситни пъпчици по лицето.По принцип си почиствам редовно лицето със тоалетно мляко ,мажа ги и с крем Здраве.Обаче нищо не помага.Някакъв съвет за премахването им и предотвратяване на повторната им поява?
Акне аут лосион.
Принципно не е нормално да ти падат миглите,това не е коса 8-)
1-2 на седмица според мен.
Е да, обаче всичко по тялото се сменя - било то кожа, коса или мигли .. а за да дойде новото, трябва да падне старото .. 8-)
^ Нормално е, все пак правиш това, за да премахнеш мъртвите клетки, малко или много дразниш кожата
koshtramba
09-22-2011, 21:04
А нормално ли е след като съм мазала веждите и кожата над тях с чесъна,да ми се зачервява..? :\
Да.
Rebirthing
09-23-2011, 07:59
А защо си мажете веждите с чесън 8-) ? За по-бърз растеж или ?!
koshtramba
09-23-2011, 08:03
Да. Премахва мъртвата кожа и така косъмчетата си проправят по-лесно път до повърхността на кожата. Или поне така се твърди. Не съм пробвала, мойте и без това си растат добре.
zlatit0o
09-23-2011, 09:13
Момичета, когато си слагате спирала на долните мигли не ви ли се струва, че изглеждат тъжни? Направо се побърквам.... а ако си сложа само на горните не стои добре.
koshtramba
09-23-2011, 10:15
Само на горните слагам. На долните ми е грозно.
arsenalllbaby
09-23-2011, 10:43
Момичета, когато си слагате спирала на долните мигли не ви ли се струва, че изглеждат тъжни? Направо се побърквам.... а ако си сложа само на горните не стои добре.
Не ми се струва така на мен ;д Или аз не съм мислила, че от това може да изглеждат тъжни и не съм се вглеждала просто.. Аз си слагам хубаво на горните и мъничко на долните. По принцип като се слага и на долните мигли, очите изглеждат по-големи и отворени.. И може би наистина ако се слага повечко на долните, се постига някакъв драматизъм и изглеждат тъжни.. ;дд Слагай си съвсем малко и не би трябвало да ти изглеждат така :oops:
thebigsmile
09-23-2011, 11:48
Опитвам се да свалям килца :D .И нали не е много лошо ако в у-ще огладнея повечко да хапна кроасан ?? Попринцип си взимам плодове, но с тях не мога да се нахраня като хората, ако съм доста гладна..
vampire_girl_
09-23-2011, 12:06
По-добре си прави някакви сандвичи с черен хляб от вкъщи,вместо да ядеш кроасани и вафлички особено, като си решила да сваляш!!!
аз нямам проблем точно с килограмите, ами имам малко отпусната кожа по корема ;д като съм изправена стои плосък, пък като се сгъна и блаа, едно такова увисва... Мисля, че ме разбрахте. От няколко дена правя по 50 коремни преси, но малко ме боли гърба, какви други упражнения може да ми препоръчате? И нужна ли е някаква диета?
Rebirthing
09-24-2011, 08:32
аз нямам проблем точно с килограмите, ами имам малко отпусната кожа по корема ;д като съм изправена стои плосък, пък като се сгъна и блаа, едно такова увисва... Мисля, че ме разбрахте. От няколко дена правя по 50 коремни преси, но малко ме боли гърба, какви други упражнения може да ми препоръчате? И нужна ли е някаква диета?
Това е абсолютно нормално, в леко сгънато положение всеки корем изглежда така, дори плочки да имаше пак щеше да седи така.
DesireToFire
09-24-2011, 09:09
Само на горните слагам. На долните ми е грозно.
И аз така. Не знам на мен ли не ми ходи, но изобщо не ми харесва.
strawberry88
09-24-2011, 11:32
Колко пъти седмично да си правя маската за лице с хума и розова вода?Всеки ден или е много ...или няколко пъти седмично??? :neutral:
slynchoo
09-24-2011, 11:44
Колко пъти седмично да си правя маската за лице с хума и розова вода?Всеки ден или е много ...или няколко пъти седмично??? :neutral:
Аз си я правя същата маска веднъж седмично....понякога и два пъти,но не повече!
RainbowGirl
09-24-2011, 11:48
Препоръчайте някой гланц за устни, който да е вкусен.. не да мирише вкусно, а да си е вкусен, ама да не е от най-скъпите. 8-)
strawberry88
09-24-2011, 12:00
Препоръчайте някой гланц за устни, който да е вкусен.. не да мирише вкусно, а да си е вкусен, ама да не е от най-скъпите. 8-) на Essence в тия малките тубички са страхотни,миришат много вкусно на плодове и имат такъв вкус :grin: :D и са по 2,50 някъде. :)
Препоръчайте някой гланц за устни, който да е вкусен.. не да мирише вкусно, а да си е вкусен, ама да не е от най-скъпите. 8-)
На мейбълин плодовите май бяха към 7лв ... http://cdn.sheknows.com/articles/2011/08/maybelline-lipgloss.jpg
Rebirthing
09-24-2011, 13:27
Каква е хумата и каква е кожата ти ?
По принцип при мазна кожа може и 3 пъти седмично, за суха кожа не повече от 2 пъти.
pressiana
09-24-2011, 13:33
За спиралата - и аз слагам на горните, и то от външната част на окото..От вътрешната - почти не.
strawberry88
09-24-2011, 13:37
По принцип при мазна кожа може и 3 пъти седмично, за суха кожа не повече от 2 пъти. Мазна с разширени пори :-x :booooomb: хумата ми е бяла
LudotoDevoiche
09-24-2011, 19:20
Моля за съвет... какво мислите за тази паста за зъби: http://apteka.framar.bg/30062158/%D0%BF%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B7%D1%8A%D0%B1%D0%B8-%D0%B5%D0%BB%D0%B3%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D1%83%D0%BC-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B2%D0%B0%D1%89%D 0%B0-%D0%B1%D1%8F%D0%BB%D0%B0 И дали е по-добрият избор от Blend A Med 3D White Pearl?
DisturbiaV
09-24-2011, 19:43
Препоръчайте ми евтино гланц червило :)
Infinity
09-24-2011, 20:23
^ С две ръце съм за този гланц на Голдън Роуз !
Страшно дълготраен, приятен блясък и сравнително наситен цвят !
Много е добър, а аз си го взимам за 4.40 8-)
http://www.nisea-bg.com/images/items/6054.jpg
Любимият ми цвят е 52! :oops:
^ Съгласна съм за този на Golden Rose. При мен не се задържа много на устните, но е някакъв приятен и самата марка предлага хубави разновидности като цветове. Пък и не мирише гадно, има някакъв по-не традиционен аромат, но не е лош. Аз си го вземам за 2.50 o.O
Може да видиш и на Impala. Техните също са сравнително евтини и са хубави цветове. Специално за тези говоря. Аз си го взех 3 лв ^^
http://www.impalacosmetics.com/images/stories/products/vinil_lipgloss.png
Rebirthing
09-25-2011, 07:29
По принцип при мазна кожа може и 3 пъти седмично, за суха кожа не повече от 2 пъти. Мазна с разширени пори :-x :booooomb: хумата ми е бяла
Според мен 2-3 пъти седмично е ок.
koshtramba
09-25-2011, 08:20
Хора, в шок съм. :shock: :shock: Видях едно ужасяващо клипче и почувствах кожата си толкова... Чиста и перфектна. Споделям го с вас, за да оцените кожата си такава, каквато е и да не се ядосвате за 1-2 пъпки. (На мен буквално ми се доповръща, така че ако сте гнусливи не го гледайте.)
http://www.youtube.com/watch?v=nldHGkLw2Zw&feature=related
anonymous708973
09-25-2011, 09:07
НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ!!
koshtramba
09-25-2011, 09:09
Какъв ефект имаше върху теб?
Rebirthing
09-25-2011, 09:11
Ох, Боже мили, тъкмо закусвах... :booooomb:
koshtramba
09-25-2011, 09:18
Съжалявам, предупредих, че не е за гнусливи (и забравих да добавя хранещи се) ... Имам чуството, че сега точно като седна да се храня на масата и ще ми изплува този ужасен спомен и ще преустановя...
wikito123
09-25-2011, 09:39
Леле това наистина е гадно. Аз дето не съм гнуслива се погнусих :D
anonymous708973
09-25-2011, 10:11
Хора, косата ми цъфти като ненормална! Ходя на фризьор достатъчно често, обаче ЦЪФТИ. Грр!
Препоръчайте ми продукт, моля :) Нещо за мазане за краищата ли, не знам..
brutaLxxbunny
09-25-2011, 10:13
И аз така.Обаче ми напомня,че далеч случая при мен не е фатален и колко е важна хигиената.
FreshJuice
09-25-2011, 10:23
Понеже тук има доста момичета :-) :-) :-)
Продавам сладко герданче http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=434576
Сама го направих... имам и още, но те са вече дадени :-D
Има ли заинтересовани... няма значение от кой град сте :-)
koshtramba
09-25-2011, 10:40
И аз така.Обаче ми напомня,че далеч случая при мен не е фатален и колко е важна хигиената.
Именно това беше целта! Макар че за хигиената не съм много съгласна, проблемът при този човек едва ли е хигиенен. По-скоро за да има такъв проблем и толкова много секрет - проблемът е хормонален.
Къде мога да го намеря? :o
http://www.company.co.uk/cm/companyuk/images/Ex/or_bb39c14712175157454304.jpg
Знам, че въпроса ми е глупав, преди съм го виждала по супермаркети и къде ли не, дори и в ДМ. Сега като ми трябва (преди не ползвах преса) никъде не мога да го намеря.. ](*,)
FuCKkK13
09-25-2011, 11:06
Хора, косата ми цъфти като ненормална! Ходя на фризьор достатъчно често, обаче ЦЪФТИ. Грр!
Препоръчайте ми продукт, моля :) Нещо за мазане за краищата ли, не знам.. ами мажи краищата с някакво масло.. примерно пшеничен зародиш.. и защо не си купиш шампоана на Глис против цъфтене и към него флуида ? :)
anonymous708973
09-25-2011, 11:48
Може ли снимка на въпросната серия на Глис? Какви парички е шампоанът?
Маслата са към 2 лв май?
PamelaIvanova
09-25-2011, 12:36
Къде в София мога да си направя татуировка, без да ми искат съгласие на родител?
anonymous708973
09-25-2011, 12:40
В някое миризливо и неодобрено студио, където могат да те заразят с нещо.
LudotoDevoiche
09-25-2011, 13:03
Моля за съвет... какво мислите за тази паста за зъби: http://apteka.framar.bg/30062158/%D0%BF%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B7%D1%8A%D0%B1%D0%B8-%D0%B5%D0%BB%D0%B3%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D1%83%D0%BC-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B2%D0%B0%D1%89%D 0%B0-%D0%B1%D1%8F%D0%BB%D0%B0 И дали е по-добрият избор от Blend A Med 3D White Pearl?
???
PamelaIvanova
09-25-2011, 13:09
???
Бях си взела такава, общо взето нищо не прави, избелваше ми леко зъбките и така до следващото хранене :D
neeDaBosS
09-25-2011, 13:19
Поръчах си преса за коса Bellissima Fancy ( http://hipermag.com/files/gallery/Bellissima_FC16.jpg ) някой да има мнение относно нея,доволни ли сте?
^ Съгласна съм за този на Golden Rose. При мен не се задържа много на устните, но е някакъв приятен и самата марка предлага хубави разновидности като цветове. Пък и не мирише гадно, има някакъв по-не традиционен аромат, но не е лош. Аз си го вземам за 2.50 o.O
Може да видиш и на Impala. Техните също са сравнително евтини и са хубави цветове. Специално за тези говоря. Аз си го взех 3 лв ^^
Гланца на Impala от къде мога да си го купя много ми допаднаха някой цветове .. ;pp от София съм.
wikito123
09-25-2011, 13:43
Как се прави ноктопластика? :D
strawberry88
09-25-2011, 13:54
Гланца на Impala от къде мога да си го купя много ми допаднаха някой цветове .. ;pp от София съм. в почти всички козметични магазини го има :)
Къде мога да го намеря? :o
http://www.company.co.uk/cm/companyuk/images/Ex/or_bb39c14712175157454304.jpg
Знам, че въпроса ми е глупав, преди съм го виждала по супермаркети и къде ли не, дори и в ДМ. Сега като ми трябва (преди не ползвах преса) никъде не мога да го намеря.. ](*,)
??
neeDaBosS
09-25-2011, 14:01
^^ Аз си го взех от обикновен малък козметичен магазин.
divanetu
09-25-2011, 14:47
какво е спам?
FuCKkK13
09-25-2011, 16:09
Маслата са към 2 лв май? ами да.. маслата са 2-3 лв.. точно това мисля, че беше 3 и нещо (за маслото от пшеничен зародиш става въпрос) иначе за Глис.. жълтата серия
http://prikachi.com/images/340/2804340F.jpg тази.. и шампоана е към 6-7 лв. :)
DesireToFire
09-25-2011, 18:50
какво е спам?
Нежелана реклама, която се праща по пощите или я има в сайтовете, но повечето хора го бъркат с "флууд", което е говорене не по темата.
gabri3lla
09-25-2011, 18:58
Как се прави ноктопластика? :D
В интернет има страшно много информация, но... Най-разпространена е ноктопластиката с гел. Пилят ти нокътя, слагат се удължителите, 3 пласта гел, и се пече под UV лампа. Другият вариант е да ти го направят с акрил, но малко студиа работят с него, защото е по-трудно, доколкото знам. И в двата случая трябва да си възстановяваш ноктите дълго време, защото това са химии, и колкото и да е развалят. По-хубаво от твоите си нокти няма!!!
anonymous708973
09-25-2011, 19:05
Маслата са към 2 лв май? ами да.. маслата са 2-3 лв.. точно това мисля, че беше 3 и нещо (за маслото от пшеничен зародиш става въпрос) иначе за Глис.. жълтата серия
Въх, колко неща :Д
А защо ми препоръчваш точно масло от пшеничен зародиш?
pressiana
09-25-2011, 19:10
^Срещу цъфтене е. :)
kaRamella
09-26-2011, 07:55
Аз да попитам , мога ли да си направя на веднъж още две дупчици на ухото, или трябва да изчакам? (Първо едната, и пр. след 2 седмици втората?)
wikito123
09-26-2011, 10:45
Аз да попитам , мога ли да си направя на веднъж още две дупчици на ухото, или трябва да изчакам? (Първо едната, и пр. след 2 седмици втората?)
Можеш, но ще те боли повече след това. :)
DesireToFire
09-26-2011, 12:04
Можеш, но ще те боли повече след това. :)
Е не, тъкмо ще си ги гледа заедно и ще зараснат заедно 8-)
kaRamella
09-26-2011, 17:08
Ахам. Мерси много : ) Ще ги направя една след друга ( първо едната и после след 2-3 седмици другата.)
slynchoo
09-26-2011, 17:21
Кажете ми нещо за премахване на синини,че постоянно краката ми са сини..като се удрям наляво-надясно от най-малкото става..
FuCKkK13
09-26-2011, 17:23
Въх, колко неща :Д
А защо ми препоръчваш точно масло от пшеничен зародиш? както ти казаха... против цъфтене на краищата е.. а иначе за нещата.. ако е много зле косата можеш да си ги вземеш всичките, но иначе шампоана,балсама и флуида мисля, че са достатъчни.. т.е.първото,второто и третото.. а можеш шампоан,маска и флуид.. според мен -най-добре с втората комбинация,ако си зимаш само някой неща,защото шампоан балсам и флуид си е като шампоан и 2 балсама(1с отмиване и 1 без), но както прецениш :)
vampire_girl_
09-29-2011, 07:17
Да ми препоръчате някакъв парфюм за зимата?
Искам най-после да сменя моя,ама не знам с какъв ;Д Нещо по-тежко сякаш...
^НЕ знам колко тежко искаш но на мен любими са ми ( от тежките) Armani Code и Tommy Girl by Tommy Hilfiger :)
какво е спам?
"Какво е СПАМ ?
СПАМ - Това понятие дефинира разпространението на всякакъв вид нежелана информация.
В началото спамът тръгва като засипване на потребителски имейли с открито безсмислени съобщения, малки реклами и т.н. В последствие същото явление започва да се наблюдава и по останалите системи за комуникация м/у потребители...торенти, mIRC, ICQ, Форуми и др.
Как да разпознаем СПАМА във Форума и тракера?
Като такъв се окачествяват всички съобщения, теми, торенти (респективно елементи от техните описания или съдържание) или ЛС(IM) които:
# нямат конкретна идея
или
# са извън конкретната тема (offtopic), респективно торент в неподходяща или несъществуваща в тракера категория, респективно - елементи от описанието, нямащи връзка със съдържанието му.
или
# се разпространяват еднообразно, масово и системно (flood) и др.
Възможно е спамът да се разпространява и по начин, обединяващ един, няколко или всички от горепосочените три смисъла.
Няколко примера:
ОFFTOPIC - Това са всички постове, които се публикуват в дадена тема и нямат отношение към нея.
Пример: В тема за дадено филмово заглавие се появява пост с въпрос "как се вдига коефициент" = offtopic (СПАМ)
FLOOD - Това е определение за масовото разпространение на топици с идентично съдържание или заливането на форуми/теми с неадекватни информации.
Примери:
Постове със стотици емотинки, системно задаване на неадекватни въпроси от сорта "кога ще има субтитри", разпространяване "Писмото на късмета" или просто въвеждането на един и същи пост много последователни пъти. Флудът също е вид СПАМ.
Как мога да съм сигурен, че не СПАМЯ?
В повечето случаи спамът се публикува неволно от потребителите поради непознаването на FAQ и на Правилата за ползване на сайта (ако не сте ги чели - прочетете ги, ако сте - припомнете си ги).
Преди да пишете във форума каквото и да е, първо проверете с ключови думи в търсачката дали въпросът не е вече дискутиран, внимателно се запознайте с останалите постове преди вас и със заглавния пост на съответната тема, разгледайте внимателно описанието на въпросен торент или прочетете правилата за постване в съответният форумен раздел. Така ще избегнете неволен СПАМ. За спамене се приемат всички неаргументирани постове представляващи само , фрази "Аха", "даммм" и т.н. Ако няма какво съществено да добавите към дадена тема или коментар, по-добре се въздържайте от публикуване."
tequilasunrisee
09-29-2011, 13:39
versace crystal noir ,black xs (:
PullMeCloser
09-29-2011, 14:36
versace crystal noir ,black xs (:
Guerlain- Insolence :smt007
http://buyparfumes.com/wp-content/uploads/wpsc/product_images/Guerlain%20Insolence%20-%20WOMEN%20-%2037%20lv-2.jpg
Страхотен аромат за мен, толкова траен... слагам си съвсем малко, защото просто наистина е доста траен и...аб обожавам го.
искам да попитам някой, ако може да ми препоръча хубаво червило с такъв нюанс http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/168410_199395170076512_100000180917080_872398_5001 066_n.jpg не знам как да го обясня .. тук съм си сложила фдт 8-) но искам някакво червило, сега разглеждам каталозите на avon, защото попринцип съм много доволна от червилата, но не всички седят така както са показани в каталога :)
koshtramba
09-29-2011, 19:02
^ :lol: Е ти верно ли..
^ :lol: Е ти верно ли..
щом съм писала :)
koshtramba
09-29-2011, 19:45
Просто си ходи без червило. Трайно и никога не се трие.
устните ми са червеникави, а искам да си ги права така :(
koshtramba
09-29-2011, 19:59
Ех, кво ли не бих дала да имам червеникави устни.
Облизвам си ги по цел ден само и само да изпръхнат. :lol:
vampire_girl_
09-29-2011, 20:35
Мерси,ще се възползвам от предложенията ви тия дни :)
И моите са доста червеникави по принцип и хич не ме кефят :D На Есенс имам гланц с телесен цвят и стои добре..само той или с фдт отдолу
xxKiFlAxx
09-29-2011, 21:14
моите си ги найй харесвам щото са розови :P :-)
anonymous708973
09-30-2011, 08:09
Ех, кво ли не бих дала да имам червеникави устни.
Облизвам си ги по цел ден само и само да изпръхнат. :lol:
Супер яко е леко червенеещи устни (естествени де) + очна линия. Супер яко стои. Много обичам червено червило, но не мога да се възприема с него и това е идеалният вариант за мен :)
koshtramba
09-30-2011, 08:12
Аз не се шегувам, наистина много обичам, когато устните са ми една фаза преди напукване. По-големи са, гладки, малинено червени и леко очертани в края. 8-) Суперски.
anonymous708973
09-30-2011, 08:12
Дам, ама да са и мекички. Много мразя да ги усещам груби.
(Да живее Nivea SOS!)
sixtenfix
09-30-2011, 09:04
Някой може ли да ми препоръча хубав избелващ крем? (:
Имам въпрос ..
Значи имам от 3 месеци косопад пробвах всичко правих си маски но нищо не действа ..
Препоръчвайте ми някъкъв продукт или ампула нещо .. или на какъв лекар трябва да ходя ???
XxInn0cencexX
09-30-2011, 11:16
Искам да си взема ексфолиант,но досега не съм ползвала.Може ли да ми обясните как го ползвате,колко често ?
Infinity
09-30-2011, 11:37
Имам въпрос ..
Значи имам от 3 месеци косопад пробвах всичко правих си маски но нищо не действа ..
Препоръчвайте ми някъкъв продукт или ампула нещо .. или на какъв лекар трябва да ходя ???
Просто се мажи с газ , ужасно много помага !
Colombia
09-30-2011, 11:43
XxInn0cencexX АЗ използвам ето този
КЛИЙН КЛИЪР ШАЙН КОНТРОЛ ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ
http://apteka.framar.bg/30013821/%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%B9%D0%BD-%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D1%8A%D1%80-%D1%88%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%84%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%80%D 0%B0%D1%89-%D0%B3%D0%B5%D0%BB
Около 8 лв.е.
Нежен е и същевременно почиства добре.
Моята кожа е мазна и аз го ползвам всеки ден.
Добре ми се орзаява.
Зависи от кожата...ако е нормална го ползвай по-рядко.Няколко пъти в седмицата,ако е мазна...както си прецениш.Можеш и по-често.
Зависи...ти ще си решеш най-добре :)
Искам да си купя термозащитен спрей .. та кой е най-добрият според вас :) (извинявам се, ако някой друг преди мен е задавал този въпрос, благодаря ви предварително :-) )
angel4eto966
10-02-2011, 19:19
Искам да си купя термозащитен спрей .. та кой е най-добрият според вас :) (извинявам се, ако някой друг преди мен е задавал този въпрос, благодаря ви предварително :-) )
амии аз в момента съм с един на Тафт използвала съм и този Syoss и от двата мога да кажа,че съм доволна защото ми държаха косата по дълго време права,но откъм термозащитата не съм видяля коренна разлика (а и не мисля ,че има продукт с който да я видя)
амии аз в момента съм с един на Тафт използвала съм и този Syoss и от двата мога да кажа,че съм доволна защото ми държаха косата по дълго време права,но откъм термозащитата не съм видяля коренна разлика (а и не мисля ,че има продукт с който да я видя)
Не знам за taft, но за Syoss чух много негативни мнения и затова реших да ви питам :-) ще се радвам да чуя още мнения :)
Добре, предполагам, че много ще ми се смеете ама вече започнах да се притеснявам.
Преди няколко дни, една приятелка реши да ми направи косата и съответно я напръска с пре-задоволително количество лак на Syoss. Първоначално беше добре - лака е добър, както я бутнех, така заставаше, обаче...
От тогава съм мила косата си няколко пъти и забелязвам, че един от кичурите е... като че ли все още с лак. Днес му отделих "специално" внимание, но нищо не стана. Минах с маска, с шампоан - резултата същия. Стои твърд и някак... - слепен, все едно още има лак по него.
Нямам идея дали това е възможно, но вече започнах да се притеснявам. Много ме дразни. В момента косата ми е суха, чиста, лъскава - и един такъв 'слепен' кичур. Някакви идеи дали може да е от лака или трябва да има друга причина? Все пак след 4-5 измивания и старателното ми търкане днес, трябваше да е паднал |-(
Rebirthing
10-02-2011, 21:09
MoonPie, с някакво масло да го намажеш освен ?! Може би зехтин ? И да разрешеш с гребен с мн ситни резци...
anonymous708973
10-03-2011, 12:01
Хора, масло или стимулант на Икаров?
Трябва ми най-вече за заздравяване, но и за растеж няма да откажа.
XxInn0cencexX
10-03-2011, 12:41
Хора, масло или стимулант на Икаров?
Трябва ми най-вече за заздравяване, но и за растеж няма да откажа.
Стимуланта съдържа достатъчно масла,така че по-добре ползвай него.
Colombia
10-03-2011, 13:08
Да,стимулантът можеш да го ползваш и самостоятелно.+ това в състава му има доста масла. :)
А другото масло,пак можеш да го нанасяш само него,но е по-добре да го сложиш в друга маска,като съставка.
anonymous708973
10-03-2011, 13:37
Купих си маслото, обаче имам въпрос.
Колко време масажирате? Защото аз половин час това правих :Д и не го оставих 20 минути, а просто си ги масажирах.
Мисля да го правя всеки ден около един месец, после ще разредя, но тъй като наистина мразя да ходя с нелакирани нокти, мога ли всеки път след употреба да се лакирам с прозрачен и на следващия ден да го трия, да масажирам с маслото и пак да се лакирам? Знам, че е мега тъпо, ама хич не си харесвам голите нокти.
Че какво ти пречи маслото на ноктите ? Може и да не съм разбрала правилно но за бадемово масло ли говориш ?
DirtyGirl
10-03-2011, 15:27
Здравейте мацки искам да ви попитам коя марка фон дю тен е най-добра за проблемна кожа? Smile
Имам въпрос : косата ми е до раменете и е на етажи, как мога да я накъдра със ситни къдрички (с плитки съм пробвала не става...
cherryy94
10-03-2011, 17:47
Някой използвал ли е Л-карнитин и помага ли :-)
FuCKkK13
10-03-2011, 18:16
момичета.. попитах в ноктопластика и декорации, направих цяла тема и няма отг.. знаете ли сайт от където мога да си поръчам лакове за нокти онлайн и ако може да е бг сайт :)
FuCKkK13
10-03-2011, 18:31
Здравейте мацки искам да ви попитам коя марка фон дю тен е най-добра за проблемна кожа? Smile avon -кислородосъдържащия ? affinitone?
aleks07 малки ролки ? парцалчета, но със ситни къдрички ? преса + отвертка ?
Rebirthing
10-04-2011, 07:49
Здравейте мацки искам да ви попитам коя марка фон дю тен е най-добра за проблемна кожа? Smile
Vichy, La Roche Posay, Avene, Bioderma, също така ти препоръчвам и био фон дьо тените.
Някой използвал ли е Л-карнитин и помага ли :-)
За отслабване ли ще го ползваш ?! Ако да, съчетай го със спорт и здравословно хранене.
FuCKkK13
10-04-2011, 14:50
някой ползвал ли го е ? и доволен ли е ?
http://beautycosmetic.biz/images/garnierpureactivescrub.jpg
koshtramba
10-04-2011, 14:57
Тия работи не действат. Особено пък за черни точки. :lol: Черни точки се махат САМО МЕХАНИЧНО!
arsenalllbaby
10-04-2011, 16:01
Аз.. И не съм доволна. :?
DesireToFire
10-04-2011, 16:05
^Аз бях доволна. Е, много ясно, че не маха черните точки, но е хубаво.
FuCKkK13
10-04-2011, 17:16
Тия работи не действат. Особено пък за черни точки. :lol: Черни точки се махат САМО МЕХАНИЧНО! то това е ясно.. аз за черни точки ползвам сода, но имах предвид за хидратиране дали е добре и дали почиства добре :)
PullMeCloser
10-04-2011, 17:57
Тия работи не действат. Особено пък за черни точки. :lol: Черни точки се махат САМО МЕХАНИЧНО! то това е ясно.. аз за черни точки ползвам сода, но имах предвид за хидратиране дали е добре и дали почиства добре :)
Хидратиране? По-скоро за мен това е силно изсушаващ продукт.., :-o
DisturbiaV
10-04-2011, 19:04
Кажете нещо за след премахване на грима.За още по-добро изчистване,свежест и т.н Или пък за освежаване на кожата.Не съм наясно дали тоника е за такова.Само да не е някаква баснословна цена...
Rebirthing
10-04-2011, 19:11
Кажете нещо за след премахване на грима.За още по-добро изчистване,свежест и т.н Или пък за освежаване на кожата.Не съм наясно дали тоника е за такова.Само да не е някаква баснословна цена...
С тоалетно мляко ? В момента ползвам Yoghurt of Bulgaria - Ultra Delicata Cleansing Milk, маха всичко. Също така мицерална вода, маха идеално грима.
DesireToFire
10-04-2011, 19:14
Розова вода?
Colombia
10-04-2011, 19:15
С тоалетно мляко ? В момента ползвам Yoghurt of Bulgaria - Ultra Delicata Cleansing Milk, маха всичко. Също така мицерална вода, маха идеално грима.
Продуктите на Yoghurt of Bulgaria добри ли са?
От доста време ги гледам тука из форума,всеки си взема от тях...
Colombia
10-04-2011, 19:16
Розова вода?
Да,розовата вода е добър вариант.
Ако си вземаш гледай да е на Българска Роза Карлово :)
Не знам дали греша, но аз съм останала с впечатление, че тоника е точно за това .. аз поне за това го ползвам :lol: Сутрин като си почистя лицето с почистващ лосион, после минавам и с памуче напоено с тоник и винаги остава .. прах по памука т.е. почиства допълнително.. вечер след почистване на грима (мокри кърпички използвам най - често) преди да си легна правя същото и със 70 процентов спирт .. върши същата работа + малко изсушава .. Е, дано помогнах поне малко :)
ПС: Ползвам тоник на Гарниер (розовата серия) .. стига ми за около 3 месеца и струва 9 и нещо, доколкото си спомням.
Colombia
10-04-2011, 19:31
Аз го ползвах преди доста време.
Ммм...почиства,но има и по-добри продукти.
А за хидратация...не.Дори леко изсушава кожата.
за да не пускам нова тема, кажете хелоуински котешки грим с какви дрехи се връзва, не съм фенка на леопардовите шарки, но бих се жертвала за една вечер : ) дайте предложения
Rebirthing
10-09-2011, 20:36
Не знам дали греша, но аз съм останала с впечатление, че тоника е точно за това .. аз поне за това го ползвам :lol: Сутрин като си почистя лицето с почистващ лосион, после минавам и с памуче напоено с тоник и винаги остава .. прах по памука т.е. почиства допълнително.. вечер след почистване на грима (мокри кърпички използвам най - често) преди да си легна правя същото и със 70 процентов спирт .. върши същата работа + малко изсушава .. Е, дано помогнах поне малко :)
ПС: Ползвам тоник на Гарниер (розовата серия) .. стига ми за около 3 месеца и струва 9 и нещо, доколкото си спомням.
Тоалетното мляко е за махане на грима. Мицаларната вода също. Тоника тонизира и отмива остатъците от измиващия гел, не е особено подходящо за махане на грим. Спирта също...доста е агресивен към кожата.
За махане на грима е много подходящо маслото от жожоба с розова вода, 20 мл. масло към 100 мл. розова вода.
Colombia, да продуктите са добри, за първи път оставам толкова очарована от бг козметика :).
brutaLxxbunny
10-10-2011, 13:22
Кажете хубав молив за очи.
strawberry88
10-10-2011, 13:25
Кажете хубав молив за очи. Essence :smt007
brutaLxxbunny
10-10-2011, 17:45
Кажете хубав молив за очи. Essence :smt007
На Есенс - Металик,е отвратителен,не мога да го наостря,пада много бързо...да не би да имаш друг на предвид?
koshtramba
10-10-2011, 17:49
^ Да, long lasting на essence !
Кажете хубав молив за очи.
Impala
sladkish_14
10-10-2011, 19:21
Здравейте, дайте предложение за рол он, стик или дезодорант без мирис. Много голям проблем имам с тези силни миризми :? Искам нещо, което да е ефективно и да няма мирис или поне да е слаб или лек. В последно време само някакви силни миризми са им вкарали, сякаш си слагаш парфюм :x Може дори медицинско да е, без значение от цената???
Rebirthing
10-10-2011, 19:41
brutaLxxbunny металика на Есънс не е единствения им молив.
sladkish_14 , Balea Deo Kristall.
PamelaIvanova
10-10-2011, 21:21
Препоръчайте ми хубава матираща пудра?
Biskfitka
10-10-2011, 21:38
Здравейте, дайте предложение за рол он, стик или дезодорант без мирис. Много голям проблем имам с тези силни миризми :? Искам нещо, което да е ефективно и да няма мирис или поне да е слаб или лек. В последно време само някакви силни миризми са им вкарали, сякаш си слагаш парфюм :x Може дори медицинско да е, без значение от цената???Аз ползвам рол-он на Нивеа и съм много доволна,не мирише силно :)
Rebirthing
10-11-2011, 09:12
Препоръчайте ми хубава матираща пудра?
Flormar, Essence, Artdeco :)
marin4itu
10-11-2011, 09:18
brutaLxxbunny, много харесвам на Флормар моливите, нито много мек, че да се разтича, нито пък много твърд, че да не мога да го сложа.
Препоръчайте ми някой доста покривен фон дю тен и пудра.
Rebirthing
10-11-2011, 10:32
Препоръчайте ми някой доста покривен фон дю тен и пудра.
Revlon Colorstay, пудра Flormar, Artdeco.
FreakyDoll
10-12-2011, 18:12
Здравейте. Моля да ми препоръчате мъжки парфюм за подарък ( Без One Million! ) за приятеля ми. Ако е от значение на 18 години е. 8) :-)
vampire_girl_
10-12-2011, 19:20
bvlgari aqva,212 ...не по-малко изтъркани,но все пак хубави
А след колко боядисвания приблизително боята се наслоява и цветът става равномерен?
Понеже моята сега е червена,обаче имам чувството,че в корените е по-светла ):
brutaLxxbunny
10-13-2011, 14:21
Предложете добре спирала до 20 лв.?
bourjiois
А пък аз искам да попитам...ще отива ли този цвят на косата на мургаво лице? http://i53.tinypic.com/6gfxu9.jpg
cookie_master
10-13-2011, 14:58
bourjiois
А пък аз искам да попитам...ще отива ли този цвят на косата на мургаво лице? http://i53.tinypic.com/6gfxu9.jpgне мисля :?
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/23804_1254481520874_1194634565_30607887_1861688_n. jpg
как се прави това?
А след колко боядисвания приблизително боята се наслоява и цветът става равномерен?
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/23804_1254481520874_1194634565_30607887_1861688_n. jpg
как се прави това?
до колкото виждам това са мини рибени кости 8-)
vikyyy123
10-13-2011, 18:36
Предложете добре спирала до 20 лв.? Maybelline New York - one by one
anonymous708973
10-13-2011, 19:25
Момичета, препоръчайте ми highlighter и коректор от по-масовите марки.
Коректорът ми трябва предимно за под очите :)
Ou7oFmYhEaD
10-13-2011, 20:22
ами ако си я боядисала не означва, че тя вече ще избива червена, ако това имаш в предвид, корените са светлите защото косата ти е светла, докато дължините само ги повтаряш там вече се наслоява, но как да се наслои в корена където постоянно избива твойта коса
PullMeCloser
10-13-2011, 21:41
АртДеко. Невероятно покривен е този:
http://2.bp.blogspot.com/-qBXGYI0_uzA/TVqYiVLmEhI/AAAAAAAAAGw/0UW97EaeCx8/s1600/Camouflage2.jpg
Страхотно качество, страхотна покривност и страхотна цена-само 12лв. Като реклама звуча, знам, но не го сменям за нищо!!!
http://static.traderscity.com/board/userpix36/18173-face-concealer-teint-1.jpg
Също страхотен. 20лв, много е готин.
Аз пък си търся хубав дамски часовник, но не тънък, а да е по-...голям. Не съм сигурна как да го опиша, но в съзнанието си знам точно какво искам. Искам да ме насочите към хубава марка. Ще потърся снимка на г/д какво търся и ще си едит-на поста.
А пък аз искам да попитам...ще отива ли този цвят на косата на мургаво лице? http://i53.tinypic.com/6gfxu9.jpg
Да, определено, то този цвят отива предимно на мургави по принцип според мен. А и на снимката не си личи, но Алисия беше бая тъмна в този период.
anonymous708973
10-14-2011, 13:07
Благодаря за предложението на PullMeCloser, ще го имам предвид?
Нещо на Максфактор, Лореал...?
Colombia
10-14-2011, 13:50
Някой ползвал ли е тези маски и доволни ли сте? :)
http://i.ebayimg.com/08/!BzIMR-QBmk~$(KGrHqR,!iQEw5yWTwYrBMUnm0kvfQ~~_3.JPG
http://shopix.bg/img/products/202/products_6030429_6028211126.jpg
Това е описанието към 2 маска:
Лечебна маска Acaci Nano Loess за възпалена и склонна към акне кожа
Плодородната кал от Източните страни съдържа много минерали, които спомагат за елиминирането на отровите от организма ни.
Подсилена с вече доказаните свойства на колагена, хиалуроновата киселина и алое вера, маската е идеалното решение за проблемна кожа - успокоява възпалената кожа, като същевременно действа и антисептично.
Богатата на кислород маска подтиска прекомерната секреция на себум, като оставя кожата перфектно почистена и хидратирана.
Спомага за свиването на порите.
За уникалната формула е използвана най-модерната нано технология, която позволява оптимално използване на активните съставки – освобождават се в най-горните слоеве на епидермиса в контролиран и постоянен приток. Екстрактът е с нежен билков аромотерапевтичен аромат.
Някой може ли да ми каже за сайт в който мога да се виждам с какъвто си искам цвят на косата?
XxInn0cencexX
10-14-2011, 15:21
^ http://www.taaz.com/
^ http://www.taaz.com/
Мерси,но нищо не разбирам...може ли да ми обясниш подробно как става?
XxInn0cencexX
10-14-2011, 16:00
Правиш си регистрация,Try a makeover->качваш снимката->Hair,и оттам вече си избираш прическа. :)
vampire_girl_
10-14-2011, 18:20
Някой ползвал ли е тези маски и доволни ли сте? :)
http://i.ebayimg.com/08/!BzIMR-QBmk~$(KGrHqR,!iQEw5yWTwYrBMUnm0kvfQ~~_3.JPG
Доволна съм :)
an0niimka
10-15-2011, 12:03
http://prikachi.com/images/782/3929782m.jpg - Искам да попитам някой ползвал ли е този душ гел?? Хубав ли е???
DesireToFire
10-15-2011, 12:56
http://prikachi.com/images/782/3929782m.jpg - Искам да попитам някой ползвал ли е този душ гел?? Хубав ли е???
На мен много ми хареса, но в една друга тема едно момиче се оплакваше от него.
Можете ли да ми препоръчате хубави черни сенки?
Rebirthing
10-15-2011, 13:44
Flormar.
Предложения за скраб за тяло, ексфолиант.. ?
XxInn0cencexX
10-15-2011, 15:02
http://4.bp.blogspot.com/_Fuy2HzEHx3A/SomKzjoSaQI/AAAAAAAAASQ/7LYc5U0cIC4/s400/posts+003.jpg Аз ползвам този,харесва ми.За 2.90 си го взех.
Flormar.
Мерси! (: Ще ги пробвам.
Phonique
10-15-2011, 18:00
Я ми предложете хубав лак за коса...че все попадам на боклуци :-o не че го ползвам много....
strawberry88
10-15-2011, 19:45
^Taft!!! :smt007 :smt007 :smt007
Аз от лаковете за коса най-доволна останах от Гарниер с бамбук :) !
Според Вас добре ли ще стои на тъмно кестенява коса,червени кучури на мургаво лице?
sladkalady
10-16-2011, 06:37
Според Вас добре ли ще стои на тъмно кестенява коса,червени кучури на мургаво лице?
Мм според мен няма да стои много добре
RainOfHope
10-16-2011, 09:48
Ох хораа :( :( Имах пъпка в близост до устата, изчаках я да узрее и я махнах, но вече от 1 седмица сигурно имам червено петно на мястото на пъпката, без да има нещо вътре :( Предложете ми да я намажа с нещо :/
Имам цинкова маз, тя помага ли?
Colombia
10-16-2011, 10:35
RainOfHope пробвай с крем ''Здраве''.
Всяка вечер преди да си легнеш нанасяй плътен слой,върху петното.Ще избледнее по-бързо :)
Мм според мен няма да стои много добре
Те няма да са искрящо червени,ами тъмно червени...може и добре да се получи...
RainOfHope
10-16-2011, 12:15
RainOfHope пробвай с крем ''Здраве''.
Всяка вечер преди да си легнеш нанасяй плътен слой,върху петното.Ще избледнее по-бързо :)
Ами не знам, на мен до сега крем здраве за нищо не ми е помогнало :/ имам ето този:
http://titantrade-bg.com/img/ProductImages/pr_b10f00b2039f1fb6e0aab544d04329e4_5039b76a31c47a 5e00a51b1e7cd11f28.jpg
Colombia
10-16-2011, 12:19
^Абе да ти кажа и на мен не ми е помогнал много много...Не занм...на всеки различно.И за нищо друго не го ползвам освен за такива петна.
Имах няколко и в продължение на 3-4 дни го мажех преди да си легна.За това ми свърши работа.Петънцата избледняха.Но,слагай обилно върху мястото.И като се събудиш сутринта,то си е почти попило в кожата. :) Пробвай,обаче ето с този :
http://static1.framar.bg/product/zdrave-leka-formula.jpg
RainOfHope
10-16-2011, 12:28
Добре, благодаря ти ще си го взема и този. Дано да ми помогне.. от черна точка стана на пъпка и е точно над устата и е много гадно :/.. Ако някой има други предложения нека да каже също :/
Colombia
10-16-2011, 12:30
^ Да...знам.Супер дразнещо е.Аз имах 1 такава наскоро обаче си реших проблема. :D :grin: :-D
Момичета, посещавала съм козметик, но сега ми предстои пак да ходя. Имам препоръка от дерматолог да отида, за да ми премахне и милиумите, което става чрез специална игла. Всяка козметичка ли 'борави' с такава, защото досега моята само ме е стискала (наред с маски, парни бани и т.н.) а чрез обикновено стискане няма как да стане, напористи са ....
koshtramba
10-16-2011, 14:23
^ Не е никаква "специална" игла, а си е най-обикновена тънка стерилна игла. И да, доколкото знам повечето боравят с такива, а ти явно предните пъти си нямала нужда. Защо направо не попиташ козметичката си ? ( макар, че не вярвам да е козметичка и да не знае как става и да не практикува). :)
sensualbella
10-16-2011, 14:34
Нещо такова http://prikachi.com/images/740/3934740P.jpg ??
Мургавичка си е мацката,с тъмна косица,а и кичура и седи много добре. :)
Така ,че...не се колебай!
косата ми е идеална след като изляза от нас,но след 15-20 мин. като ме духа вятъра и става ужасна заплетена в краищата и изглежда мазна и като я среша пак си е добре.Та въпроса ми е на всеки 20 минути ли трябва да я сресвам и какво да използвам за да не се получава така???
koshtramba
10-16-2011, 15:27
^ Балсам в краищата?
^ Балсам в краищата?
мхм слагам балсам (без отмиване) и пак е същото..
koshtramba
10-16-2011, 15:44
А след шампоана отделно балсам? Не говоря за тия без отмиване, те не са толко полезни?
слагам.. но пак ;х ще ми препоръчаш ли някой добър балсам ?
(косата ми е нормална леко суха в краищата)
sensualbella
10-16-2011, 15:51
Препоръчайте ми някое червилце с наситено червен цвят... И като кажа ЧЕРВЕН...искам да е ЧЕРВЕН,а не някакво дето ми оранжевее.
Каква мицерална вода да си взема? Както и някакъв измиващ гел за мазна кожа?
koshtramba
10-16-2011, 16:14
Ползвам балсама на Balea с кокос. Много съм доволна! И е само 2,40.
lqlq89, препоръчвам ти немската, на Douglas, но добра е и на Bioderma.
благодаря, ще го пробвам :)
[quote=Wwwooow]
А къде мога да я намеря?
koshtramba
10-16-2011, 16:34
На Douglas в Douglas. :D А на Биодерма във всяка една по-голяма аптека! :)
strawberry88
10-16-2011, 16:51
lqlq89, препоръчвам ти немската, на Douglas, но добра е и на Bioderma. А мога ли да го ползвам ако не съм с боядисана коса? :D
koshtramba
10-16-2011, 16:53
О, ми да. Ама много ми харесва, мирише хубаво, много е икономичен и мазничък. :)
koshtramba
10-16-2011, 17:18
Компрес с лайка и смрадлика.
FuCKkK13
10-16-2011, 17:32
доста мнения изчетох,но все пак ви моля за лично мнение
http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity
strawberry88
10-16-2011, 17:45
http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity Нямам такава,но са ме правили няколко пъти с нея и стана мн яко и така докато се изкъпя :) ..като се има предвид че косата ми е много непослушна :-D
Sunshin3
10-16-2011, 17:47
http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity Нямам такава,но са ме правили няколко пъти с нея и стана мн яко и така докато се изкъпя :) ..като се има предвид че косата ми е много непослушна :-D
Bellissimaaaaa, най-яките са, няма да сбъркаш. :wink:
brutaLxxbunny
10-16-2011, 18:12
Предложете нещо добро за начинаещ с очната линия?
vampire_girl_
10-16-2011, 18:17
http://www.youtube.com/watch?v=sdp_UAvA1zk
В началото се запаси с клечки за уши.После,като свикнеш,няма да ти трябват,ама като за начало е добре :)
Или питаш каква очна линия да си вземеш?
brutaLxxbunny
10-16-2011, 19:49
В началото се запаси с клечки за уши.После,като свикнеш,няма да ти трябват,ама като за начало е добре :)
Питах за очна линия,но и това ми беше доста полезно :)
Питах и в темата "Относно 90 дневната диета", но понеже никой не е писал там от месеци се съмнявам някой да го види скоро.. Та въпроса ми е: *на 90 дневната диета съм* Проблем ли ще е, ако обядвам преди 12? (към 11:30 най-късно?) Защото всеки ден имам СИП-ове и в 12 без 15 трябва да съм на училище... Та проблем ли е, ако хапна за обяд половин час по-рано? Естествено ще закусвам по-рано за да спазя интервалите между храненията.. И естествено няма да се тъпча.. хДД Дано не е проблем.. Че иначе обяда ми се пада чак към 16 часа.. :(
bebzgirl
10-16-2011, 21:33
Исках да попитам пяната изтощава ли много косата ?
vampire_girl_
10-16-2011, 21:51
Питах за очна линия,но и това ми беше доста полезно :)
Виж по щандовете на Есенс дали е останала от тази,защото май вече не я зареждат :( ако не,на Goldern Rose не е лоша,но не е водоустойчива
http://beautycosmetic.biz/images/ess_LiquidEyeliner_wp_neu_13.jpg
На мен са ми по-удобни с мека четка..още от самото начало,нищо че отидоха не знам колко кутии клечки за уши,докато се науча :D Ако сега се учиш,може би ще предпочетеш писалка /струва ми се,че повечето хора я намират за по-лесна за нанасяне/,ама на мен не ми допада,като наситеност..пробвала съм няколко,но тези с четчица винаги са ми допадали повече :)
http://marquise-group.com/shop/product_info.php?cPath=60_83&products_id=403 Какво мислите ? Някой използвал ли е силиконов сутиен (по принцип, а и конкретно този) и заслужава ли си ? :)
ПС: И марки, от които сте доволни .
Rebirthing
10-17-2011, 06:59
Силиконовия сутиен е за малки/средни гърди, ако са големи вероятноста да се отлепи е много по-голяма...
marin4itu
10-17-2011, 07:06
Силиконовият сутиен седи все едно си без сутиен, само дето не се забелязват зърната. И лепкащото му свършва бързо.
Бихте ли ми написали някой други сайтове за козметика подобни на beautycosmetic ?
http://marquise-group.com/shop/product_info.php?cPath=60_83&products_id=403 Какво мислите ? Някой използвал ли е силиконов сутиен (по принцип, а и конкретно този) и заслужава ли си ? :)
ПС: И марки, от които сте доволни .
Аз го имах точно същия и съм доволна, да. Лятото доста си го носех без проблеми, ама вече не лепи толкова и трябва да си взема нов. :)
zlatit0o
10-17-2011, 18:34
Ихаа, хора!! Вижте какво открих... http://www.youtube.com/watch?v=BzWmhe5F0s4
Леле, ако знаех къде продават такиваа (??)
PullMeCloser
10-17-2011, 20:45
Хора, какво съкровище открих докато си разчиствах шкафа. 8-) Contradiction-Calvin Klein :lol: Егати, кой знае от кога стои, че и капачката му я няма и докато се сетя кой е тоя парфюм...
Въпроса ми е...понеже ХИЧ не помня от колко време го имам,възможно ли е да е развален нещо? Шишенцето муе светло и едно такова цилиндрично, но беше супер забутано на тъмно място...100 милилитра е и е МНОГО над половината и не мисе иска да го хвърлям... :?
Хора, какво съкровище открих докато си разчиствах шкафа. 8-) Contradiction-Calvin Klein :lol: Егати, кой знае от кога стои, че и капачката му я няма и докато се сетя кой е тоя парфюм...
Въпроса ми е...понеже ХИЧ не помня от колко време го имам,възможно ли е да е развален нещо? Шишенцето муе светло и едно такова цилиндрично, но беше супер забутано на тъмно място...100 милилитра е и е МНОГО над половината и не мисе иска да го хвърлям... :?
Е какво да му има ? Най- много да миреше някак различно (провери) и да не е толкова издръжлив :)
PullMeCloser
10-17-2011, 20:51
То аз и не помня как мирише.... имам само спомен как се пръсках с него преди много време и че ми хареса, а сга също ми харесва... не знам, да не се обрина нещо, знам ли го от кога е. 8-)
То аз и не помня как мирише.... имам само спомен как се пръсках с него преди много време и че ми хареса, а сга също ми харесва... не знам, да не се обрина нещо, знам ли го от кога е. 8-)
Мии .. не мисля, че ще стане така, но знам ли :-o По принцип никога не ми се е случвало, но можеш да си направиш тест като от боите за коса- пръсни малко някъде по кожата и виж дали ще има .. резултат. Но все пак мисля, че това трябва да ти остане като последен вариант (все пак нека се изкажат и другите) :)
Rebirthing
10-18-2011, 07:38
Сериозно ли си готова да седиш с това 2-3 часа на главата :D ?
zlatit0o
10-18-2011, 08:30
Сериозно ли си готова да седиш с това 2-3 часа на главата :D ?
Честно да ти кажа не ми пречи, дори ако е възможно мога да спя със тях :D
victoriassecret1
10-18-2011, 10:41
Някой да знае кога е откриването на ДМ в Пазарджик? :)
Colombia
10-18-2011, 12:50
И аз да попитам...каква е разликата между хума и глина за лице? :-o И ИМА ЛИ ИЗОБЩО ТАКАВА?
strawberry88
10-18-2011, 12:54
И аз да попитам...каква е разликата между хума и глина за лице? :-o мисля че никаква,защото някъде бях чела за хумата и пишеше ''хумата (бялата глина) ..и т.н. :neutral:
Rebirthing
10-18-2011, 15:01
Под хума, глина, каолин се има предвид едно и също нещо :).
Colombia
10-18-2011, 15:15
Мерси и на 2-те :) :-) :)
strawberry88
10-18-2011, 17:04
А зелената хума по-скъпа ли е от бялата?Колко струва?Досега не съм виждала...в аптеките да я търся,нали?? 8-)
Colombia
10-18-2011, 17:14
^Оле,човек и аз днеска точно това се мислях...навих се да си потърся.
http://www.tally-weijl.com/collection/products/show-subcategory/articles/subcategory/shoes/article/4389.html
http://www.tally-weijl.com/collection/products/show-subcategory/articles/subcategory/shoes/article/4912.html
Има ли ги в магазина в Пловдив?!
Rebirthing
10-18-2011, 18:01
А зелената хума по-скъпа ли е от бялата?Колко струва?Досега не съм виждала...в аптеките да я търся,нали?? 8-)
Зелена съм виждала единствено по био магазините в няколко разновидности. Като готова маска за ползване, в тубичка, в кофа (огромна разфасовка) и на прах. В аптеките не знам дали ще намериш...При всички положения е по-скъпа от бялата.
Аз се чудя дали да не си взеха в кофа и да си намажа цялото тяло 8-) .
strawberry88
10-18-2011, 19:28
Мерсии!! :-)
yana0404
10-19-2011, 06:47
Незнам дали е за тази тема но често сутринта като си духам носа от лявата ноздра все ми тече кръв-всяка сутрин.Дали да се консултирам с лекар.Пишете ЛС!Моля ви! :( :( :(
(Към момичетата, които ми отговориха за силиконовия сутиен) Благодаря ви. момичета, ще си взема по- натам и ще го пробвам :D
Сегашния ми "въпрос" е: Препоръчайте ми хубав хидратиращ крем за лице (за суха кожа), който да може да се използва и като основа за грим и по възможност да не е повече от 10-15 лева ..
Rebirthing
10-19-2011, 08:36
Незнам дали е за тази тема но често сутринта като си духам носа от лявата ноздра все ми тече кръв-всяка сутрин.Дали да се консултирам с лекар.Пишете ЛС!Моля ви! :( :( :(
Течат ти капки кръв или просто има малко примес в секрета ?
От кога си така и някакви други оплаквания имаш ли ?
strawberry88
10-19-2011, 16:07
Препоръчайте ми матиращ крем,който НАИСТИНА да матира кожата?? :( :-|
brutaLxxbunny
10-19-2011, 16:18
Препоръчайте ми матиращ крем,който НАИСТИНА да матира кожата?? :( :-|
На Biofarma и Galenic са най-добрите кремове,които съм използвала. :) И в момента си ги менкам,но Галеник е по-скоро за зимата,защото има и хидратиращ ефект.
JustMakeMeBelieveAgainN
10-19-2011, 18:00
хубава спирала? миглите са ми дълги.. е, нямам нищо против да се още по-дълги, но търся по-скоро спирала, която да ги извива хубаво? 20-25 лв. :?
zlatit0o
10-19-2011, 18:07
хубава спирала? миглите са ми дълги.. е, нямам нищо против да се още по-дълги, но търся по-скоро спирала, която да ги извива хубаво? 20-25 лв. :?
Ползвай извивачка за мигли.
JustMakeMeBelieveAgainN
10-19-2011, 18:56
^ не е ли по-вредна?
направо си нямам представа как ще успея да си ги извия с това нещо, без да си изкарам окото :-D
Препоръчайте ми ефикасен крем за премахване на белези, петна, лунички и т.н. по лицето. И ако може да не е някакъв мазен, защото имам проблемна кожа. :-o
FuCKkK13
10-19-2011, 19:27
доста тъп въпрос и вероятно ще ви стане смешно.. ама какви са тия матиращи кремове ? .. доста често ги чувам, но не съм виждала някой да си сложи или поне мои приятелки не ползват.. та.. някой да обясни моля ви :) .. действие,марка,цена :)
brutaLxxbunny
10-19-2011, 19:30
доста тъп въпрос и вероятно ще ви стане смешно.. ама какви са тия матиращи кремове ? .. доста често ги чувам, но не съм виждала някой да си сложи или поне мои приятелки не ползват.. та.. някой да обясни моля ви :) .. действие,марка,цена :)
Матиращия крем е за хора с мазна и комбинирана кожа,контролира отделянето на себум и това гадно лъщене,което се получава.Маркии...доста са - Балеа,Биофарма,Галеник,Алв рде...Почти всички чуждестранни фирми,такива като Гарниер и Нивеа нямат.Ценаа,пак зависи...имала съм на Балеа за 4 лв.,имала съм и на Галеник за 30лв. :)
FuCKkK13
10-19-2011, 19:34
ахамс.. мерси :) и аз трябва значи да си взема.. не ми е много мазна кожата,но преди менструацията ми е и предполагам,че ще ми помогне :)
: Препоръчайте ми хубав хидратиращ крем за лице (за суха кожа), който да може да се използва и като основа за грим и по възможност да не е повече от 10-15 лева ..
strawberry88
10-20-2011, 11:54
Матиращия крем е за хора с мазна и комбинирана кожа,контролира отделянето на себум и това гадно лъщене,което се получава.Маркии...доста са - Балеа,Биофарма,Галеник,Алв рде...Почти всички чуждестранни фирми,такива като Гарниер и Нивеа нямат.Ценаа,пак зависи...имала съм на Балеа за 4 лв.,имала съм и на Галеник за 30лв. :) На Гарниер и Нивеа има матиращи кремове :) ..на Балеа е боклук :-x :?
^ не е ли по-вредна?
направо си нямам представа как ще успея да си ги извия с това нещо, без да си изкарам окото :-D
ее защо всички така си мислят,че е такова мачение ? 8-) Като започна да си извивам миглите в училище и класа ме гледат все едно се самоубивам точно така --> :shock: А то е толкова лесно и безболезнено,след 2,3 път ще се научиш..
an0niimka
10-20-2011, 12:32
Някой може ли да ми препоръча някаква хубава маска за коса?? :)
XxInn0cencexX
10-20-2011, 12:34
^ купена,домашна ?
an0niimka
10-20-2011, 12:35
^ купена,домашна ?
Купена... Нямам много време да се занимавам да си правя маски за коса... :) :)
strawberry88
10-20-2011, 12:37
^ купена,домашна ?
Купена... Нямам много време да се занимавам да си правя маски за коса... :) :) Най-добре професионална си вземи :wink: ..иначе на Миозотис е хубава :)
XxInn0cencexX
10-20-2011, 12:38
^ купена,домашна ?
Миосотис с костен мозък и плацента : http://krem-za-men.de31.com/images/1701_3400/3205.JPG 9-10 лв.Няма да съжаляваш ако си я вземеш ;-) \:D/
an0niimka
10-20-2011, 12:47
^ купена,домашна ?
Миосотис с костен мозък и плацента : http://krem-za-men.de31.com/images/1701_3400/3205.JPG 9-10 лв.Няма да съжаляваш ако си я вземеш ;-) \:D/
Мерси много!! :-)
FreshJuice
10-20-2011, 12:48
^ купена,домашна ?
Вече изхабих една кутия от тази маска :grin:
Много е хубава. Мисля да си вземам за втори път :-o
slynchicety98
10-20-2011, 13:47
Здравейте !
От няколко дена използвам Акне аут крема , но започна да ми се бели , лющи кожата.Ако може да ми кажете нещо като маска или незнам (домашна) да се оправи възможно най - бързо. :)
Colombia
10-20-2011, 14:11
^Ако имаш доста пъпки,не е хубаво да правиш още маски.
Само ще ги раздразниш допълнително.
Просто разреди употребата ако можеш докато се оправи положението с лющенето.