Влез

View Full Version : Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.

Страници : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

strawberry88
11-08-2011, 12:26
и аз искам ЛС и какъв ще е този продукт? И аз! :)

angel4eto966
11-08-2011, 13:03
и аз !

FreshJuice
11-08-2011, 14:17
и аз !

n3zabrawiimaa
11-08-2011, 14:23
и аз !

и аз

DesireToFire
11-08-2011, 14:34
и аз !

и аз
и аз 8-)

Vannesa
11-08-2011, 14:38
Кажете нещо за намаляване на сезонния косопад ,че тая година ще остана гологлава ;с;с;с :(

xpuct0wa
11-08-2011, 14:44
Една приятелка има едно от тези червила http://www.online-cosmetics.co.uk/cosmetics/nivea/nivea-lipstick-lux-creme-12-shades-assorted-carton-of-24-/prod_865.html - много ми харесва, но не мога да го открия проверих в dm и в още няколко магазина. :( Някой знае ли от къде мога да си го взема и на каква цена ? 8-)

n3zabrawiimaa
11-08-2011, 14:56
в ДМ има продукти на Нивеа, няма какд а не можеш да го откриеш.

xpuct0wa
11-08-2011, 15:04
в ДМ има продукти на Нивеа, няма какд а не можеш да го откриеш.
Точно това червило го нямаше !

strawberry88
11-08-2011, 15:10
^питай приятелката си от къде го е купила :)

xpuct0wa
11-08-2011, 15:15
^питай приятелката си от къде го е купила :) Подарък и е . :(

millmii
11-08-2011, 18:38

М/у другото аз за първи път ги виждам тези червила .

strawberry88
11-08-2011, 18:41

М/у другото аз за първи път ги виждам тези червила . И аз...харесват ми балсамите за устни на Нивеа и ако някъде видя червило,ще си купя да го пробвам. 8-)

girl91
11-08-2011, 19:40
Според мен това червило е от чужбина, тук няма (или поне не съм виждала) декоративна козметика на Нивеа.

nnn1993
11-09-2011, 08:54
MAC Blot Powder използвали ли сте?Променя ли цвета на фдт?(трябва ми за попиване омазняването докато съм с фдт).
http://prikachi.com/images/11/4020011O.jpg

strawberry88
11-09-2011, 15:17
Добре ли е да пия зелен чай при положение,че от него се отслабвало,а аз не искам да отслабвам даже искам малко да надебелея 8-) ..ами нали е полезен? :( (пия всеки ден по 1 чаша от седмица...да спра ли?) сори за тъпия въпрос амаа.. 8-) :neutral:

brutaLxxbunny
11-09-2011, 16:56
Добре ли е да пия зелен чай при положение,че от него се отслабвало,а аз не искам да отслабвам даже искам малко да надебелея 8-) ..ами нали е полезен? :( (пия всеки ден по 1 чаша от седмица...да спра ли?) сори за тъпия въпрос амаа.. 8-) :neutral:

Той не е за отслабване,има...разхлабите лно действие :D

Nadunda
11-09-2011, 16:56
Някой може ли да ми препоръча нещо за дегримиране на очите. Може и по - висок клас козметика , просто не искам да вреди много , да не изиксва прекалено търкане и така -:А

Biskfitka
11-09-2011, 17:59
Някой може ли да ми препоръча нещо за дегримиране на очите. Може и по - висок клас козметика , просто не искам да вреди много , да не изиксва прекалено търкане и така -:ААз използвам тоалетно мляко-най-доволна съм от него :D

blondeVIP
11-09-2011, 18:54
Ох онзи ден вечерта ми излезе една пъпка на бузата до устата г/д то е точно като ухапано от комар и ми се подува направо цялата буза от него смис не като алергична реакция а е така ухапано че изглеждам подута цялата... та въпроса ми е с какво да го намажа, за да мине ? Просто хем е гадно хем мнг ме сърби и го разранявам нощно време? :)

Biskfitka
11-09-2011, 18:56
Ох онзи ден вечерта ми излезе една пъпка на бузата до устата г/д то е точно като ухапано от комар и ми се подува направо цялата буза от него смис не като алергична реакция а е така ухапано че изглеждам подута цялата... та въпроса ми е с какво да го намажа, за да мине ? Просто хем е гадно хем мнг ме сърби и го разранявам нощно време? :) Пробвай с ракия,аз като си сложа вечерта и на сутринта е избила и я стискам :D

vampire_girl_
11-09-2011, 18:58
Да го почистиш и после с гентамицин или крем Здраве? :-o

Colombia
11-09-2011, 19:00
СПОРЕД МЕН САМО Я ПОЧИСТИ!
Не слагай никакви кремове.Остави кожата да диша и да се обнови.

nnn1993
11-09-2011, 19:04
С този крем.Подобен е на крем Здраве,но е много по-добър(поне според мен).
http://prikachi.com/images/912/4021912W.jpg

Sevdito
11-09-2011, 20:18
Боядисването на косата пречи ли на растежа й?

Sarafina
11-09-2011, 20:42
Някой може ли да ми препоръча нещо за дегримиране на очите. Може и по - висок клас козметика , просто не искам да вреди много , да не изиксва прекалено търкане и така -:А
На Balea за водоустойчив грим :)

Nich
11-10-2011, 16:44
Ако имам тривитаминол, но е на повече от месец, т.е. отворен е преди повече от месец дали му е изтекъл срока на годност? На шишето пише до 30 дни след отваряне, ама се чудя, щото седи затворен, на тъмно и хладно и не е пробит с игла както би трябвало и няма от къде да влиза въздух...

XxInn0cencexX
11-10-2011, 16:50
^ Щом не е отварян не се притеснявай,може да си го ползваш : )

yana0404
11-10-2011, 17:01
Дайте ми идея за прическа.Много ви моля нещо което по възможност не включва лак за коса и други тинтири-минтири. :oops:

arsenalllbaby
11-10-2011, 17:10
Дайте ми идея за прическа.Много ви моля нещо което по възможност не включва лак за коса и други тинтири-минтири. :oops:

Кажи за какъв повод. Училище, банкет, сватба, среща? :)

brutaLxxbunny
11-10-2011, 17:13

Някакъв повод или всекидневна?

babyliss0
11-10-2011, 17:18
Хей, искам да попитам...значи към 22ч ще ходя на кино с компания,а знаете ,че пуканките и колата са като задължителни....но аз не искам.Може ли да си направя домашно чайче в едно малко шишенце и да заместя пуканките с нещо друго..НО какво да е то..хем да не е толкова калорично,хем и да има какво да слагам в устата..На вас случвало ли ви се е и какво правите..

brutaLxxbunny
11-10-2011, 19:10
Хей, искам да попитам...значи към 22ч ще ходя на кино с компания,а знаете ,че пуканките и колата са като задължителни....но аз не искам.Може ли да си направя домашно чайче в едно малко шишенце и да заместя пуканките с нещо друго..НО какво да е то..хем да не е толкова калорично,хем и да има какво да слагам в устата..На вас случвало ли ви се е и какво правите..

Може със сурови ядки да заместиш.Вместо кола,може вода или добър натурален сок.

DesireToFire
11-10-2011, 19:21
Вода и дъвки? :д Суровите ядки също стават. Или просто някакви солети.

yana0404
11-11-2011, 09:11

всекидневна за училище

Josefinne
11-11-2011, 09:14
Мацки, мисля да си купя изкуствена опашка с щипка. В МОЛ-а ги продават за 36лв. Някой имал ли е, какви проблеми може да се очакват, въобще споделете впечатления, ако имате :) Мерси предварително!

sunnnnnnnn
11-11-2011, 11:51
Мацки, мисля да си купя изкуствена опашка с щипка. В МОЛ-а ги продават за 36лв. Някой имал ли е, какви проблеми може да се очакват, въобще споделете впечатления, ако имате :) Мерси предварително!

Недей най-добре
седи супер смешно и изкуствено
земи си коса и си я вържи , отколкото тва :D :D :D :D :D :D

teddybearMV
11-11-2011, 11:56

всекидневна за училище
Ако на сешоара имаш дифузер, можеш да се сушиш с него и да стане чуплива. Ако си с права, една хубава опашка би била достатъчна или пък я намотай на кокче.

Rebirthing
11-11-2011, 11:59

В кой мол и в кой магазин ?

FuCKkK13
11-11-2011, 11:59
^ и аз съм на това мнение :?
yana0404 всекидневна прическа с преса или без ? .. ако е без можеш да ходиш на една рибена кост и ако имаш бритон с пуснат бритон,с вдигнат нагоре.. ако е с преса просто или си навий или си изправи косата и толкова.. можеш да си правиш и плитка водопад от време на време.. др. всекидневна рошаво кокче.. или вързана опашка с ластик и около ластика навиваш плитка от твоята коса.. т.е. взимаш един кичур,сплиташ го и го увиваш около обикновения ластик,за да стане така все едно си си вързала косата със собствената си коса.. от как го обясних :-D .. плитка венче.. като ти е мокра косата я сплиташ на 1-2 плитки рибена кост и като изсъхне я разплиташ и имаш прическа за най-малко 3 дни за напред.. :) според мен ти стигат тези :D

сега и моя въпрос : от два месеца ползвам заздравителя на Икаров за нокти.. и го слагам всеки път преди да се лакирам.. т.е. 2-3 пъти в седмицата... има ли проблем ако след нещо слагам йод и тогава си лакирам ноктите ? .. да не им дойде в повече..

ZaicheNaXeroin
11-11-2011, 13:19
^аз мисля че с йода не трябва да прекаляваш .. веднъж в седмицата е достатъчно

а да ви питам : от доста време си търся хубав хидратиращ крем (ама много хидратиращ) защото кожата ми много се изсушава ;X сега ползвам normaderm,но не ми харесва хич,както и на garnier новия крем много тежко ми седи .. нещо лекичко ми трябва,за млада кожа и със фактор ако може някой да ми предложи нещо :)

millmii
11-11-2011, 17:40
Боядисването на косата пречи ли на растежа й?

Едва ли, най - много да я изтощиш и да цъфне по - бързо .

NewYorker94
11-11-2011, 17:47
Здр на всички, искам да попитам за фон дьо тена, нека всички, които го ползват споделят. На 17 съм и имам проблеми с кожата на лицето и затова го ползвам, но не знам как се нанася правилно, моля ви кажете как да го слагам така, че да изглеждам добре и естествено, а не като намацан как да е, и да стои грозно. Благодаря ви.

BoCupycake
11-11-2011, 17:53
Здр на всички, искам да попитам за фон дьо тена, нека всички, които го ползват споделят. На 17 съм и имам проблеми с кожата на лицето и затова го ползвам, но не знам как се нанася правилно, моля ви кажете как да го слагам така, че да изглеждам добре и естествено, а не като намацан как да е, и да стои грозно. Благодаря ви.
"Преди нанасяне на фон дьо тена, почиствайте и хидратирайте лицето си(използвай крем за лице според типа кожа който имаш).

Ако искате оптично да издължите лицето си, нанесете малко по-тъмен фон дьо тен по страничния му овал.

Под очите използвайте един тон по-светъл фон дьо тен за свеж и отпочинал вид.

Ексфолирайте редовно лицето си за по-равномерно покритие на фон дьо тена.

С влажна гъбичка за грим ще нанесете по-тънък слой фон дьо тен на лицето.

Нанасянето с пръсти или с гъбичка е най-лесно и удобно. Не пропускайте околоочния контур и ушите (ако сте с прибрана коса).

За да избегнете неприятната граница между лицето и шията, нанесете тънък слой и там. Гъбичката е най-практична за нанасяне на големи повърхности - ако сте с отворено деколте или гол гръб, използвайте я!

Не допускайте основната грешка при нанасяне на фон дьо тена - използвайте потупващи, а не кръгообразни движения (не използвайте движенията, с които нанасяте крема си)! Целта на фон дьо тена е не да попие в кожата, а да покрие равномерно лицето и да направи тена ви безупречен."

NewYorker94
11-11-2011, 18:11
Мерси, но аз имах предвид някой лично да ми обясни с 2 думи как да го слагам, защото не ми става ясно от статиите в интернет, иначе съм ги чел.

BoCupycake
11-11-2011, 18:15
Мерси, но аз имах предвид някой лично да ми обясни с 2 думи как да го слагам, защото не ми става ясно от статиите в интернет, иначе съм ги чел.
Е то е същото. :lol:
Аз си слагам първо крем(то без крем не става,седи грозно) след това нанасям с пръсти фон дьо тена,преди го правех като поставя една точка на носа,една на брадичката,след това по бузите и на челото и разнасям.
Виж клипове в youtube,напиши - make up tutorial.

NewYorker94
11-11-2011, 18:19
Благодаря ти, един последен въпрос имам, понеже аз много не излизам навън и не мога да знам. Нормално ли е като съм момче да ползвам фон дьо тен и срамно ли е това?

BoCupycake
11-11-2011, 18:20
Благодаря ти, един последен въпрос имам, понеже аз много не излизам навън и не мога да знам. Нормално ли е като съм момче да ползвам фон дьо тен и срамно ли е това?
Бога ми,ти момче ли си? :-o

Ами за мен,не е много нормално,ти ако искаш използвай,но в ежедневието за момче мисля,че не е много естетически,но ти си решаваш какво да правиш. :)

NewYorker94
11-11-2011, 18:24
Еми аз не го ползвам за да се правя на красив, а за да прикривам червенината, и понякога пъпките които ми се появяват. Ако има друг начин да прикривам, кажи.

BoCupycake
11-11-2011, 18:25
Еми аз не го ползвам за да се правя на красив, а за да прикривам червенината, и понякога пъпките които ми се появяват. Ако има друг начин да прикривам, кажи.
Ами слагай и коректор преди фон дьо тена.И не прекалявай с мазането,все пак си момче. :)

vampire_girl_
11-11-2011, 18:28
Доста ми е противно.Ако имаш пъпки - направи нещо,за да ги махнеш,а не да ги скриеш /то и за нас момичетата е така,ама ФДТ е добра основа за грима,който се надявам че ти ще пропуснеш/.Пък и ако носиш ФДТ най-вероятно ще отнесеш доста подигравки.. с право!аман от гейтаци

NewYorker94
11-11-2011, 18:37
Ако си мислиш, че знам какво е коректор...Иначе пъпките са от възрастта, както и зачервеното, няма как да ги махна, остава ми само да ги покрия. А ти защо си мислиш, че само жените го ползват? Всички мъже в телевизията, филмите, сериалите и къде ли не(освен турците с брадите) са минали през гримьорната. И я виж бийбър кво лице има, да не мислиш, че не си слага и той разни неща, така че, виждал съм страшно много хора с моя проблем, и като ги гледам си пожелавам никога да не стана като тях, ето защо съм прибегнал дотук....аз лично смятам, че е нормално един мъж да се поддържа, но не и да слага нещо повече от фон дьо тен, иначе става като Азис....

NewYorker94
11-11-2011, 18:41
Доста ми е противно.Ако имаш пъпки - направи нещо,за да ги махнеш,а не да ги скриеш /то и за нас момичетата е така,ама ФДТ е добра основа за грима,който се надявам че ти ще пропуснеш/.Пък и ако носиш ФДТ най-вероятно ще отнесеш доста подигравки.. с право!аман от гейтаци
Хехее, гейтаци викаш, а? Абе трябва ли да си с брада до земята, като чичко на 15 години и по-космат от горила, за да не ти викат гей в тая тъпа България бе???

FuCKkK13
11-11-2011, 18:42
Мерси, но аз имах предвид някой лично да ми обясни с 2 думи как да го слагам, защото не ми става ясно от статиите в интернет, иначе съм ги чел. щом си момче по-добре си купи примерно акне аут цялата серия и се опитай да си махнеш пъпките.. от фдт. най-много да започнат да ти излизат повече и да получих подигравки колкото са ти пъпките и още толкова.. :) дано да ме послушаш ;)

FuCKkK13
11-11-2011, 18:46
а.. и на актьорите им слагат един куп грим заради светлините.. повярвай ми.. била съм на сцена.. и ме накараха да си сложа един тон грим,който изобщо не харесвах и казвах,че приличам на циганка и се виждам от 100 км. после като гледах записа от осветления и т.н. всичкия този грим се виждаше г/д. като нещо нормално.. дори се губеше.. на актьорите им се налага ;)

NewYorker94
11-11-2011, 18:50
Мерси, но аз имах предвид някой лично да ми обясни с 2 думи как да го слагам, защото не ми става ясно от статиите в интернет, иначе съм ги чел. щом си момче по-добре си купи примерно акне аут цялата серия и се опитай да си махнеш пъпките.. от фдт. най-много да започнат да ти излизат повече и да получих подигравки колкото са ти пъпките и още толкова.. :) дано да ме послушаш ;)
Проблема е, че не знам дали това е акне. А и напоследък повече имам зачервявания, а пъпките сами изчезнаха. Взел съм си от скъпия ФДТ, обещано ми е да няма пъпки от него, и засега, да чукна на дърво, няма.

FuCKkK13
11-11-2011, 18:55
Проблема е, че не знам дали това е акне. А и напоследък повече имам зачервявания, а пъпките сами изчезнаха. Взел съм си от скъпия ФДТ, обещано ми е да няма пъпки от него, и засега, да чукна на дърво, няма. хм.. ходил ли си на лекар ? .. най-добре иди да ти ги видят.. и какъв фдт. използваш ? .. според мен е най-добре да си избираш фдт. с гадже,майка.. някой,който преди е ползвал.. иначе ОК щом нямаш проблеми,но слагай крем или тоалетно мляко преди фдт. и си чисти лицето всяка сутрин и вечер !!!

NewYorker94
11-11-2011, 19:05
http://xrl.us/bmifdk ето този ползвам, майка ми го купи, а крем винаги си слагам, още от 5 годишен, а това почистване за какво служи? Почиствал съм години наред - ефект никакъв.

vampire_girl_
11-11-2011, 19:11
Хехее, гейтаци викаш, а? Абе трябва ли да си с брада до земята, като чичко на 15 години и по-космат от горила, за да не ти викат гей в тая тъпа България бе???
Не е нужно да си космат,за да не си гей.Ако Джъстин Бийбър ти е мерилото,значи вече си гей,оп не...педал,което е по-лошо 8-)
Между другото вчера точно в New Yorker видях един - с герданче от перлички,нацупена муцка и ФДТ.Да не си бил ти,хахах

NewYorker94
11-11-2011, 19:16
Не е нужно да си космат,за да не си гей.Ако Джъстин Бийбър ти е мерилото,значи вече си гей,оп не...педал,което е по-лошо 8-)
Между другото вчера точно в New Yorker видях един - с герданче от перлички,нацупена муцка и ФДТ.Да не си бил ти,хахах
Не ми е мерилото, и въобще не искам да съм като него, само исках да кажа какво хубаво лице има, и че със сигурност е с разни кремове, без това да го прави женчо, а че вие си мислите, че е такъв....си е ваш проблем. Ако няма с какво да помогнеш по темата по-добре не пиши глупости.

FuCKkK13
11-11-2011, 19:18
http://xrl.us/bmifdk ето този ползвам, майка ми го купи, а крем винаги си слагам, още от 5 годишен, а това почистване за какво служи? Почиствал съм години наред - ефект никакъв. ами фдт. запушва порите и кожата и това може да доведе до още кожни проблеми.. за това си купи някакъв измиващ продукт.. и всяка сутрин и вечер почистваш с него.. сутрин след като почистиш си слагаш крем,фдт. и така :) .. можеш да си купиш и розова вода като си у вас по-често да си почистваш лицето :)

NewYorker94
11-11-2011, 19:20
http://xrl.us/bmifdk ето този ползвам, майка ми го купи, а крем винаги си слагам, още от 5 годишен, а това почистване за какво служи? Почиствал съм години наред - ефект никакъв. ами фдт. запушва порите и кожата и това може да доведе до още кожни проблеми.. за това си купи някакъв измиващ продукт.. и всяка сутрин и вечер почистваш с него.. сутрин след като почистиш си слагаш крем,фдт. и така :) .. можеш да си купиш и розова вода като си у вас по-често да си почистваш лицето :)
Добре, мерси много за помощта ти :)

FuCKkK13
11-11-2011, 19:31
Добре, мерси много за помощта ти :) за нищо :)

Anonimka55
11-11-2011, 20:55
Току що ми дойде..Как да кажа на майка ми? Срам ме е ?До сега не сме говорили за това

marilyn
11-11-2011, 20:59
Отиваш при нея и и казваш "Мамо, дойде ми туко-що!" Няма нищо срамно не бой се, тя е жена, ще те разбере! :-)

Anonimka55
11-11-2011, 21:00
Отиваш при нея и и казваш "Мамо, дойде ми туко-що!" Няма нищо срамно не бой се, тя е жена, ще те разбере! :-)

Е да ама тя сега спи...Дали да и кажа утре или да я събудя?

marilyn
11-11-2011, 21:02
Амии ти си прецени, защото все пак ти я познаваш. Предполагам си объркана и разстроена.. (поне аз се чувствах така, когато ми се случи). Ако я събудиш предполагам няма да ти се разсърди, имаш нужда от поне една майчина прегръдка в момента!

Anonimka55
11-11-2011, 21:25
Амии ти си прецени, защото все пак ти я познаваш. Предполагам си объркана и разстроена.. (поне аз се чувствах така, когато ми се случи). Ако я събудиш предполагам няма да ти се разсърди, имаш нужда от поне една майчина прегръдка в момента!

Ами тя няма да се ядоса или разсърди ама просто ме е срам..

marilyn
11-11-2011, 21:29

Ами тя няма да се ядоса или разсърди ама просто ме е срам..

Мила няма от какво да те е срам, нали на всички ни идва рано или късно, нормално си е! Аз си спомням, че яко се шокирах, бях малка, не го очаквах, прибрах се един ден от даскало и :shock: :shock: И в тоя момент майка ми не видяла, че има някой в банята влиза и аз рева...
Повярвай, това не беше най-готиния начин да разбере! По-добре я събуди, кажи й какво ти се е случило и няма от какво да се срамуваш, все пак растеш, това е едно от най-нормалните неща, които може да ти се случи в тийн възрастта. :):):) :-)

millmii
11-12-2011, 08:42
http://xrl.us/bmifdk ето този ползвам, майка ми го купи, а крем винаги си слагам, още от 5 годишен, а това почистване за какво служи? Почиствал съм години наред - ефект никакъв.

Сигурно е хубав фдт-на (не съм ползвала конкретно този), но според мен по - добра идея е да използваш само коректор на проблемните зони (аз така правя като имам 3-4 пъпки на лицето и няма смисъл да го съсипвам цялото).

FuCKkK13
11-12-2011, 15:09
може ли да ми кажете за колко пари г/д. си взимате комплекта четки за маникюр ? :)
питах и в другата тема,но тук май има повечко хора :)

koshtramba
11-12-2011, 15:29
Моля ви, споделете, ако имате добри впечатления от езикова школа за немски език в София. Прегледах в нета всичко, но знам, че има разни "шано" школи, които ги няма в интернет! 8-)

Biskfitka
11-12-2011, 16:29
може ли да ми кажете за колко пари г/д. си взимате комплекта четки за маникюр ? :)
питах и в другата тема,но тук май има повечко хора :)В продавалник съм виждала за около 13 лв. май бяха :)

mynichka
11-12-2011, 16:35
питах и в другата тема,но тук май има повечко хора :)В продавалник съм виждала за около 13 лв. май бяха :)
има и за по 8- 10 лева пак в продавалника, понякога пускат и промоции

brutaLxxbunny
11-12-2011, 17:02
Откъде мога да си намеря хубави ботуши,до към 100-150 лв. в София ?? Направо се отчаях,всичките лепени или велурени :-x

vampire_girl_
11-12-2011, 18:42
Продуктите на CHI продават ли се по магазините или могат да бъдат поръчани само онлайн?

strawberry88
11-12-2011, 18:49
Продуктите на CHI продават ли се по магазините или могат да бъдат поръчани само онлайн? Не се продават по магазините :( може да се поръчат от фризиор или някой сайт.

vampire_girl_
11-12-2011, 18:54
Гледах ги тук (http://bg.strawberrynet.com/main.aspx?region=BG),ама от ибей излиза по-изгодно.

mariam123
11-12-2011, 18:56
http://www.marvi.bg/pr_images/thalloderma-maska-za-mazen-tip-i-problemna-koja.jpg някой ползвал ли я е?Не е скъпа,но ми омръзна само да ги складирам.

kaRamella
11-12-2011, 19:00
Някоq от вас пробвалa ли е този крем, добър ли е и на каква цена е ?
http://www.viewsofia.com/article/4580/Pitai-me--pitai-me--Pomosht--petna-po-liceto-

mariam123
11-12-2011, 19:04
Не съм го ползвала,но мисля че беше към 80 лв.

XxInn0cencexX
11-13-2011, 09:36
http://www.marvi.bg/pr_images/thalloderma-maska-za-mazen-tip-i-problemna-koja.jpg някой ползвал ли я е?Не е скъпа,но ми омръзна само да ги складирам.

Аз съм я ползвала.Не забелязах никакъв ефект. :(

Josefinne
11-14-2011, 12:18

В кой мол и в кой магазин ?

В МОЛ-а на Опълченска на 1ви етаж ( един етаж над партера) в дъното са отворили магазин за всякакви аксесоари за коса вкл. има и изкуствени опашки. Аз ходих да меря, дори веднъж с една приятелка, която е много предубедена и тя така скокна против идеята, но като ме видя и каза, че хич не стои зле и че ми отива. Идеята ми не е да я мъкна всеки ден, но бих си я слагала , ако излизам на коктейл или на празник.

Josefinne
11-14-2011, 12:20
Откъде мога да си намеря хубави ботуши,до към 100-150 лв. в София ?? Направо се отчаях,всичките лепени или велурени :-x

Аз си взех от Екзарх Йосиф в отсечката успоредна на Пиротска. Ботушките ми са от естествен велур, 130 лв, но имаше и доста кожени. Аз лично си търсех велурени обаче :) И съм доста доволна досега.

brutaLxxbunny
11-14-2011, 14:48

Аз си взех от Екзарх Йосиф в отсечката успоредна на Пиротска. Ботушките ми са от естествен велур, 130 лв, но имаше и доста кожени. Аз лично си търсех велурени обаче :) И съм доста доволна досега.

Не ме разбирай погрешно,аз обожавам велурени,обаче те стават на нищо при допир с вода (и респективно сняг..).Мерси иначе.Ще проверявам и другата седмица.

Colombia
11-14-2011, 15:15
Малко странен и уж лесен въпрос ама...
От къде мога да си купя шапка за баня?И обиковени найлонови ръкавици тия дето се дават с боята за коса?

strawberry88
11-14-2011, 17:14
Малко странен и уж лесен въпрос ама...
От къде мога да си купя шапка за баня?И обиковени найлонови ръкавици тия дето се дават с боята за коса? От магазиниге ''Всичко по 1 лев''! 8-) и в повечето козметични магазини и аптеки! :)

Colombia
11-14-2011, 17:15
Ой мерси!Чувствам се странно,направо глупаво след тоя въпрос! 8-) :D :lol:

Hristova
11-15-2011, 08:47
Някой ползвал ли е?

http://prikachi.com/images/458/4042458J.png

j_adore2
11-15-2011, 11:36
Има ли Zara в мола на Стамболийски (че сме в голям спор с една приятелка) :)

lqlq89
11-15-2011, 13:31
С каква чанта, обувки бихте носили такова якенце.. за цвета става въпрос
http://prikachi.com/images/382/4043382y.jpg

FuCKkK13
11-15-2011, 13:56
колко пъти максимум на ден мога да си мажа ноктите с йод ?

krasi98
11-15-2011, 17:07
Използвате ли коректор за лице? Много моля за съвет как да го използвам, откъде да си го купя само на 13 съм и ще ползвам козметика за първи път

n3zabrawiimaa
11-15-2011, 17:21
^да, слагаш го САМО върху пъпки и зачервявания.

NewYorker94
11-15-2011, 17:28
Добре ама това нещо маже ли се с пръст за да съвпадне цвета му с този на кожата или как? Каква е цената

Aniiiii
11-15-2011, 17:35
колко пъти максимум на ден мога да си мажа ноктите с йод ?

Аз преди ги мажех всеки ден и станаха ужасни .. Адски жълти и когато сложа по-светъл лак за нокти си личеше жълтото отдолу.
Сега си намерих един добър заздравител и не ги мажа с йод, но не знам дали ги има в Бг. Ако искаш ще проверя как точно се казваше.

Според мен, си ги мажи по 2-3 пъти на седмица

krasi98
11-15-2011, 17:38
Добре ама това нещо маже ли се с пръст за да съвпадне цвета му с този на кожата или как? Каква е цената
и аз бих попитала същото на каква цена се продава един коректор в магазините

Chelsey
11-15-2011, 17:53
Някой ползвал ли е?

http://prikachi.com/images/458/4042458J.png
Аз.Много съм доволна

n3zabrawiimaa
11-15-2011, 18:35
Ох ..ами всичко зависи от качеството има и от 3 лв има и от 15 лв.
Не се маже с пръст, стик е, има и като рол-он дълго и тънко ..абе вие за гугъл не сте ли чували?
Напишете коректор и НАЙ-МАЛКОТО ще ви излязат стотици снимки и ще добиете ясна представа.
Избира се така, че да се СЛИВА с кожата, не по-тъмен или по-светъл.

millmii
11-15-2011, 19:46
Ох ..ами всичко зависи от качеството има и от 3 лв има и от 15 лв.
Не се маже с пръст, стик е, има и като рол-он дълго и тънко ..абе вие за гугъл не сте ли чували?
Напишете коректор и НАЙ-МАЛКОТО ще ви излязат стотици снимки и ще добиете ясна представа.
Избира се така, че да се СЛИВА с кожата, не по-тъмен или по-светъл.

+

Има и такива с формата на червило, понеже оставят по - дебели следи трябва ЛЕКО да ги размажеш.

millmii
11-15-2011, 19:49
Има ли Zara в мола на Стамболийски (че сме в голям спор с една приятелка) :)

Няма. Беше си хубав за времето(мола) .. вече ходя рядко там. Както и да е 8-) . Иначе Зара има в Дъ Мол, в Сердика Център и на Витошка (до колкото знам) .

rosencetooo
11-16-2011, 04:47
Пресата , която си харесах на Елеком ,никъде я няма налична.. и сега съм се загледала в други два модела , на същата фирма, но не знам , кой да си взема.
http://elekom.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=43&products_id=259
http://elekom.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=43&products_id=258
Ето ги модели , не мога да реша , защото едната има йонизация ..
Дайте съвет или мнение от личен опит ;)
Косата ми е леко чуплива, ако това е от значение..

Josefinne
11-16-2011, 06:42

Не ме разбирай погрешно,аз обожавам велурени,обаче те стават на нищо при допир с вода (и респективно сняг..).Мерси иначе.Ще проверявам и другата седмица.

Да знам това :) Аз специално тогава (преди около месец ) си търсех велурени, защото вече имам два чифта кожени + кожени боти :) Но ти препоръчвам да провериш там точно, защото доста трудно си намерих велурени - повечето бяха кожени. Освен това по Пиротска и Алабин видях същите модели ботуши, но с по-голяма надценка. 8)ю

lqlq89 , Това якенце май най-ще си ходи с кафяви аксесоари, както се вижда и на снимката по дръжката на чантата. Ако нямаш ботуши, наблегни на цвета на останалите аксесоари - шапка, чанта, колан, евентуално шал. Ако имаш ботуши, шалът може да с различен цвят или да пропуснеш шапката :).
По принцип си мисля, че другият вариант е или червено или лилаво при аксесоарите, но трябва да избереш и за двата цвята по-тъмните им нюанси. Мисля, че със сиво и черно няма да си подхожда добре.

bloodyF
11-16-2011, 13:50
откъде мога да си купя съвсем тъничка пластмасова диадемка.лятото баба ми (да бе баба ми) ми беше подарила някаква ама я счупих, а много ми харесваше..
за благоевград ме интересува

BrokenHeartt
11-16-2011, 14:09
Garnier pure active сплав как се нанася и кога :D :D ? :o

mimsssssss
11-16-2011, 15:23
откъде мога да си купя съвсем тъничка пластмасова диадемка.лятото баба ми (да бе баба ми) ми беше подарила някаква ама я счупих, а много ми харесваше..

На главната точно преди пици Парти има едно магазинче за диадеми и други такива за коса. А лятото имаше и едно на улицата, като сергия точно на ъгъла преди Папараци - от там съм си взимала аз.
В тоя Гум, още като влезнеш тръгваш надясно, има една леличка със сергия за обици, пръстени, ластички, фибички и такива джунджурии - виж и там.

bloodyF
11-16-2011, 19:48
Маринче, ГУМ са го закрили, на главната една такава диадемка ти е 5-6 лева, само до това под овиес не съм ходила, ще отида тия дни
а ти ако си идваш насам пиши ми да излезнем, ако искаш :))

Biskfitka
11-16-2011, 20:18
За какво точно използвате розовата вода? :)

mimsssssss
11-16-2011, 22:48
bloodyF ГУМ са го закрили, смятай колко съм назад :D бях сега за едни изпити, взех си ги, няма скоро да ходя пак. Ама като си ходя ще ти пиша :) иначе виж и в магазинчетата по левче...

Biskfitka и на мен ми е интересно :oops:

imamkrasivouho
11-16-2011, 22:52
За почистване на лице.

nnn1993
11-17-2011, 06:04
Тези продукти на Bourjois има ли ги вече в България?
http://prikachi.com/images/777/4048777H.jpg http://prikachi.com/images/779/4048779I.jpg http://prikachi.com/images/782/4048782g.jpg

bloodyF
11-17-2011, 11:57
за буржоа-надали, не съм ги виждала
Маринче, преди месец ходих до там да търся една сергийка за едно нещо и на вратата пишеше че всички сергии и магазини са изместени..
дано има пари някой, да го направи мол..ще бъде яко :Д

розовата вода се ползва за почистване на лицето по принцип (аз не ползвам, защото се обривам от нея) или за маски с аспирин примерно (аспирин се натрошава, смесва се с розова вода и се търка лицето като ексфолиант, било много добро уж, веднъж го правих и не ми се получи, съотношението вижте в интернет)

BrokenHeartt
11-17-2011, 12:08

Моля ви кажетеееееее :(( днес си го купих, но разбрах само маската как се прави ;д До колкото разбрах трябва да се използва всеки ден 1 път дневно да се нанасе и веднага да се измие :? или трябва да се изчака малко .. моля ви кажетеее :o

sutrinn
11-17-2011, 12:20
някой има ли рег в помагало за да ми изтегли това?
http://download.pomagalo.com/588881/analiz+na+saiitovete+za+tyrsene+i+predlagane+na+ra bota/?search=

JustMakeMeBelieveAgainN
11-17-2011, 18:39
значи имам блуза тип прилеп, тъмно кафяво, но е прозрачна някаква.. какво мога да сложа отдолу (мислех си за някакъв едноцветен потник,черен или бял, така че да изпъква) като се има предвид, че ще нося дънки и тъмносини високи обувки. Приемам предложения!!

millmii
11-17-2011, 19:07

Моля ви кажетеееееее :(( днес си го купих, но разбрах само маската как се прави ;д До колкото разбрах трябва да се използва всеки ден 1 път дневно да се нанасе и веднага да се измие :? или трябва да се изчака малко .. моля ви кажетеее :o

Не разбрах за какъв сплав говориш.

JustMakeMeBelieveAgainN
11-18-2011, 06:25
значи имам блуза тип прилеп, тъмно кафяво, но е прозрачна някаква.. какво мога да сложа отдолу (мислех си за някакъв едноцветен потник,черен или бял, така че да изпъква) като се има предвид, че ще нося дънки и тъмносини високи обувки. Приемам предложения!!
някой??

BrokenHeartt
11-18-2011, 12:24

офф глупости.. скраб исках да кажа .. за ето това става въпрос -- > http://prikachi.com/images.php?images/172/3331172P.jpg

bloodyF
11-18-2011, 18:05
това е скраб, търкаш и миеш, 3в1-то е маска, ексфолиант и там кво беше още..търкаш здраво и миеш, би трябвало да пише дали е за ежедневна употреба

кафява блуза и сини обувки не ми звучи окей...черен потник все пак...боди може..черно боди потник или тениска няма как да нямаш според мен..

millmii
11-18-2011, 19:11

офф глупости.. скраб исках да кажа .. за ето това става въпрос -- > http://prikachi.com/images.php?images/172/3331172P.jpg

Заповядай, прочети това http://www.viewsofia.com/article/3264/Skrab-za-lice . На теб всъщност ти трябва продукт за ежедневно почистване ли ?

За кафявата блуза и аз не мисля, че е добра идея да се носи със сини обувки. Според мен е добре отдолу да си с черен изчистен потник :)

mimsssssss
11-18-2011, 22:39
JustMakeMeBelieveAgainN на кафявото бих сложила черно/сиво... някакъв потник отдолу или боди... може и боди с чашки ако имаш... - обаче страшна комбинация от кафява блуза, сини дънки и сиви ботуши о.О поне на мен не ми се връзва, прекалено различни цветове за да си допадат. Нека дънките бият на сиво и под блузата може да сложиш сив потник, така неутралният цвят само ще е кафявата блуза.

zlatit0o
11-19-2011, 10:01
http://www.youtube.com/watch?v=gf02SniHJzk&feature=feedrec_grec_index
Това първото което слага брашно ли е? А второто до колкото разбрах е куркума :-o

bloodyF
11-19-2011, 12:40
брашно от леблеблия
прясно мляко
куркума на прах
бадемово масло
и чиста купа и лъжица

момичета, миналата неделя или събота, не помня, се къносах с крем-къна хербал, вишна, цвета беше много як първоначално (държах час и половина някъде), от тогава си мих косата 2 и сега след малко за 3ти път
обаче избледня доста...и на мен не ми харесва така
след колко време е препоръчително пак да слагам къна? доволни ли сте от някоя? правила съм се с афродита, ама мирише много гадно..бих изтърпяла пак ако трябва де..целта ми е червеното да се личи...не искам боя, дори и безамонячна..

Sevdito
11-19-2011, 17:25
Когато надебелееш губят ли се тръпчинките?(Знам,че е тъп въпросаа,ама ми е интересно :Д)

gabri3lla
11-19-2011, 19:14
Когато надебелееш губят ли се тръпчинките?(Знам,че е тъп въпросаа,ама ми е интересно :Д)

По-скоро не :)

mimsSss96
11-19-2011, 19:36
Препоръчайте ми нещо за белези от акне

zloto
11-19-2011, 19:38
Има ли такова чудо като боя за вежди и от къде може да се купи? Във всички бои за коси пише да не се използват върху вежди :/
а, и съществува ли продукт против пъпки и черни точки, който не изсушава кожата, защото моята е суха и същевременно гадна...

millmii
11-19-2011, 20:27

Не, тях ги има точно при по - "дебели" бузи :Д

vampire_girl_
11-20-2011, 07:10
Има ли такова чудо като боя за вежди и от къде може да се купи? Във всички бои за коси пише да не се използват върху вежди :/
а, и съществува ли продукт против пъпки и черни точки, който не изсушава кожата, защото моята е суха и същевременно гадна...

За веждите - с боя си ги прави една приятелка,само че стои много по-малко време.
Черните точки - парна баня и стискаш...После, просто поддържаш кожата с измиващ гел и тоник.Или козметик.

Mirage3
11-20-2011, 09:03
А за Русе някой да каже? 8-)

DesireToFire
11-20-2011, 09:27
На центъра, малко по-нагоре от Опиум има един магазин за аксесоари. Голямо разнообразие от диадеми има, няма как да не намериш :Д

moni010498
11-20-2011, 09:37
Здравейте!! Имам къдрава коса и е дълга до подмишниците ми, също така имам бритон.
Чудех се имате ли някакви идейки за прически които стават бързо, но не искам да я горя с маши и преси и неискам да я връзвам на някакви опашки.
Ще чакам за идейки.

gabri3lla
11-20-2011, 11:27
Момичета, току-що си направих маска с тривитаминол, обаче съм прекалила с количеството. Дали ще пречи да я ползвам и следващата неделя?

Colombia
11-20-2011, 11:53
^Какво освен тривитаминол сложи в маската?
Мисля,че НЯМА да е добре да я ползваш и в неделя.

Rebirthing
11-20-2011, 11:57
Що пък да не е добре, ще е минала цяла седмица все пак. За момента щом си прекалила, гледай да измиеш косата добре, за да не стане мазна и на клечки !

Colombia
11-20-2011, 12:00
Ако е сложила и други продукти в маската освен тривитаминол,до неделя качестото им напълно ще замине.С 2 думи ще се развали.

Colombia
11-20-2011, 12:02
Сега усетих,че сме възприели въпроса в 2 различни смисъла...от там идва разминаването в препоръките 8-)
Момичето да каже,какво точно е имала в предвид.

Rebirthing
11-20-2011, 12:03
А, чакай, аз май грешно разбрах. Момичето има предвид да използва останалото количество другата неделя ?!
Ако е така, да, наистина ще се развали до другата неделя, дори да я държиш в хладилник :).

gabri3lla
11-20-2011, 13:34
А, чакай, аз май грешно разбрах. Момичето има предвид да използва останалото количество другата неделя ?!
Ако е така, да, наистина ще се развали до другата неделя, дори да я държиш в хладилник :).

^Да, това исках да кажа. Иначе маската ми се състои от тривитаминол, малко стимулант на Икаров и хининова вода. Мерси за отговорите. :)

Mirage3
11-20-2011, 15:54
На центъра, малко по-нагоре от Опиум има един магазин за аксесоари. Голямо разнообразие от диадеми има, няма как да не намериш :Д
Ооо за цели 3 месеца никога не е имало тънки диадеми. Все са някакви детски (точно като за дете). :lol: Никъде не мога да намеря.

FuCKkK13
11-20-2011, 16:43
здравейте.. купих си комплект четки за нокти и имам 2 такива разперени..искам да ви попитам как ги ползвате ? .. гледах снимка как има няколко цвята на четката и като минеш по нокътя стават еднакви чертички с различни цветове.. та някой ако може да помогне ? :)

amalita
11-20-2011, 17:12
Кажете ми хубав молив за очи да не е много скъп .

r0si
11-20-2011, 17:39

На импала са много хубави и хич не е скъп :)

vampire_girl_
11-20-2011, 18:14
^
Бруклин - 1.50
Буржоа - 8 :smt007

j_adore2
11-20-2011, 18:19
Avon с гумичка за опушен грим - жесток. Към 7-8 лева. Единствения молив от по - евтините, който не ми се размазва.

DesireToFire
11-20-2011, 19:00
Ооо за цели 3 месеца никога не е имало тънки диадеми. Все са някакви детски (точно като за дете). :lol: Никъде не мога да намеря.
Септември една приятелка си взе от там :Д

Chemical
11-20-2011, 19:19
Точно такава тема търсих. :D
Ако си изправям косата два пъти в седмицата,
ще се увреди ли много?
Понякога правя почивки от пресата,
като къдря леко с маша само най-горния пласт..пак е горене, но.. :-D

r0si
11-21-2011, 01:08
Някой ползвал ли е активатор за къдрици? И може ли от опит да каже нещо за него..ако има и снимки преди/след.. :grin: Косата ми е много къдрава, но само когато сложа пяна и/или лак не се разнищва, а не искам повече да я изтощавам с тях и плюс сушоара.. Та дали с активатора косата ще си седи с добре оформени къдрици и няма да е толкова увредена от него ?

rosencetooo
11-21-2011, 04:26
Точно такава тема търсих. :D
Ако си изправям косата два пъти в седмицата,
ще се увреди ли много?
Понякога правя почивки от пресата,
като къдря леко с маша само най-горния пласт..пак е горене, но.. :-D
Не, ще си почине малко.. сравнение с изправянията всеки ден ;д

xpuct0wa
11-21-2011, 16:33
Препоръчайте ми някой хубав фдт от който сте доволни :)
И как да опрeдeля цветя който ми трябва (или си купувам по-светъл или по-тъмен :?)

FuCKkK13
11-21-2011, 16:51
И как да опрeдeля цветя който ми трябва (или си купувам по-светъл или по-тъмен :?) ами аз ползвам афинитон,но си е до кожа.. има хора,които го харесват и такива,които не го.. аз съм от тези,които го харесват :) .. иначе тестери :) .. или щом имаш все светли и тъмни можеш да ги смесваш :)

xpuct0wa
11-21-2011, 17:01
И как да опрeдeля цветя който ми трябва (или си купувам по-светъл или по-тъмен :?) ами аз ползвам афинитон,но си е до кожа.. има хора,които го харесват и такива,които не го.. аз съм от тези,които го харесват :) .. иначе тестери :) .. или щом имаш все светли и тъмни можеш да ги смесваш :)
аз афинитон имам №16, това със смесването не ми звучи добра идея .. :?
--
но мерси все пак :-) :)

MeChaNiCaL_PoeT
11-21-2011, 17:19
Как да различа кой дезодорант е за парфюмиране и кой против изпотяване?
На всичките пише део спрей.
Приятелите ми казват, че всички спрейове са вече против изпотяване(т.е. флаконите под налягане), а парфюмите и тоалетните води(които не са под налягане) са за парфюмиране.
Питам, защото и на самите продукти не е обозначено за какво точно да се използват. Както казах по-горе пише просто део спрей :-o

ПП: За тези, които не са под налягане ми е ясно, че са за пафюмиране, но въпросът ми е дали останаха все пак флакони под налягане за парфюмиране и как да ги различа от флаконите против изпотяване :oops:

bloodyF
11-22-2011, 11:33
Приятелите ми казват, че всички спрейове са вече против изпотяване(т.е. флаконите под налягане), а парфюмите и тоалетните води(които не са под налягане) са за парфюмиране.
Питам, защото и на самите продукти не е обозначено за какво точно да се използват. Както казах по-горе пише просто део спрей :-o

ПП: За тези, които не са под налягане ми е ясно, че са за пафюмиране, но въпросът ми е дали останаха все пак флакони под налягане за парфюмиране и как да ги различа от флаконите против изпотяване :oops:

дезодорант за парфюмиране? повечето вървят в комплект с парфюма..
има спрейове, ароматизирани лосиони, тоалетни води, парфюми
за против изпотяване-стик, рол он, гел и т.н.

тия под налягане (рексона, гарние, нивеа, фа и т.н.) повечето са за против изпотяване..
примерно питаш в магазина за какво е и те ще ти кажат
но както казах, вече повечето са комплектчета с парфюм.. (:

Христова, колко парички? Каква ти е кожата на лицето (мазна, суха), за изравняване на тена ли да е , за прикриване на несъвършенства или за какво точно ти трябва?
и от тестерите го пробвай на страничната част на дланта , излезни на дневна светлина и виж, там кожата най- се доближава като цвят на тази на лицето

lovelywords
11-22-2011, 20:18
Някой може ли да ми каже за някакъв термозащитен продукт за коса ,защото косата ми е доста къдрава и бухнала и я изправям през ден -два.Също искам да попитам и за някакъв тоник за лице за суха или смесена кожа :). Ии последно : не ми е напълно ясно на колко често ттрябва да ползвам Стимуланта на Икаров ,защото ме е страх косата ми да не свикне прекалено много с него ,да не стане някой гаф :D

brutaLxxbunny
11-23-2011, 12:59
Охх,значи една приятелка ми каза за някакъв тип бисквита,която на пипане все едно е гума,няма вкус и почти никакви калории,но засища ужасно много.Имате ли представа какво е това?

Sevdito
11-23-2011, 16:41
Тирамуси-те идват ли добре при ниско кръвно налягане,а бялата захар на чисто приемана?

vampire_girl_
11-23-2011, 17:08
Кажете някой хубав ФДТ,без парабени.Цената,няма значение.

zloto
11-23-2011, 17:48
Къде в София има ветеринарна аптека и колко стува тривитаминола?

Colombia
11-23-2011, 18:17
^Не съм от София и не знам къде има,но цената му е около 5лв.

strawberry88
11-23-2011, 18:57
^ :shock: аз си купувам за 7-8лв.

Biskfitka
11-23-2011, 22:47
Какво бихте подарили на най-добра приятелка за 18ти рд? Подарявала съм й ВСИЧКО,ама наистина всичко ;д
Току що ми дойде една идея-кошница,в нея бонбони-сърчица,едно розово вино (любимо ми е ;д ) презервативи и подарявам от 8ми клас насам всяка година,така че и тях ;д и ще и взема нещо сребърно в кутийка и ще го сложа в кошницата.Как звучи ,а? 8-) Приемам и други идея...мислех си и за блузка нещо,ама тва е тъпоооо! ;d

ledenakrasota
11-23-2011, 22:48
Кутия за бижута? :)

strawberry88
11-24-2011, 13:55
^^Рамка с ваша снимка,гримове.. :)

DesireToFire
11-24-2011, 14:06
Оогромна собственоръчна картичка + там бижуто, което си харесала + нещо откачено и странно, но което свързвате с ваш спомен, или някакъв колаж от снимки.. Може да и направиш торта, да ѝ наемеш стриптизьор, ваучер за скок с бънджи, или дреха, ако има нещо което отдавна си е харесала.

sapphire5
11-24-2011, 14:31
Момичета, какво точно представлява КИСЛОРОДНИЯ фон дю тен и каква е разликата му с обикновенния?

strawberry88
11-24-2011, 14:42
Кислороден фон дьо тен, който оставя супер свежо усещане върху кожата. С екстракт от кафяви водорасли, които стимулират клетъчната консумация на кислород и Ви даряват със сияен тен. Освежаващи микросфери и хидратиращ бял пчелен восък подхранват кожата. 30 мл

December
11-24-2011, 15:16
Вярно ли е,че ако тренирам всеки ден вместо да отслабна,краката ми ще се уголемят от мускулите...?Искам да си вталя краката обаче ме е страх да не станат по-обемисти :/
И точно сега ме е хванала музата да тренирам всеки ден(искам колкото се възможно по-бързо да отслабна,не по някакъв повод ами просто не мога да се търпя -.-),но помня,че преди бях чела нещо подобно че трябва да има почивка и пр...

???

Rebirthing
11-24-2011, 15:33
sapphire5, кислородния фон дьо тен е рекламен трик.

December, зависи от тренировката. Ако тренираш силови тренировки много ясно, че мускулите ти ще нараснат.

bloodyF
11-24-2011, 15:42
мацка, всеки ден не се тренира
или ако го правиш, на единия ден правиш за корем, на другия за крака, на третия за ръце, пак за крака, пак корем и почивка
(примерно)
ама иначе ако тренираш усилено без диета, мазнините ще станат на мускули след известно време и после иди че ги оправяй,..

strawberry88
11-24-2011, 15:44
Колко пъти седмично да правя упражненията Pump it up?? :neutral:

j_adore2
11-24-2011, 16:06
Препоръчаха ми да си взема шампоан на Phyto.
http://salonziba.files.wordpress.com/2008/10/productshot.jpg
Някой ползвал ли е нещо на тази марка,доволен ли е и заслужала ли си да дам 25 лева за шампоан ?

RainBerry
11-24-2011, 16:12

Зависи от това колко те натоварва, по принцип след средно тежка до тежка тренировка трябва да има един възстановителен ден, в който да си починеш. Та, ако усещаш наистина натоварване - 3 пъти;
Ако ти е по-лесно - максимум 5 пъти, за да може отново да имаш възстановителен период.

В първия случай - примерно: понеделник, сряда и петък тренираш, а през останалите се възстановяваш;

^^ Дано съм помогнала

December
11-24-2011, 16:18
Омг да не съм тъпа,че да се тъпча ;о!? Мисля,чеот поста ми ясно си личи че съм на строг режим, и че явно щом не се понасям няма да се тъпча.

Иначе правя Pump it up и бягам/то па мойто бягане 10 мин най-много да издържа ама все е нещо/ и коремни преси(не само от онея обикновенните ами и половинки,тип като колело,обратни и пр) правя,не че имам нужда за корема, но все пак...
Но се замислих днеска и ме достраша,да не се "оголемя"...
Мисля пъм ит ъпа да не го правя всеки ден и да разнообразявам със the biggest loser workout weight loss yoga или упражненията на синди.
И може би два/три дена свободни само с коремни преси,малко бягане и jumping jacks

strawberry88
11-24-2011, 16:21

Зависи от това колко те натоварва, по принцип след средно тежка до тежка тренировка трябва да има един възстановителен ден, в който да си починеш. Та, ако усещаш наистина натоварване - 3 пъти;
Ако ти е по-лесно - максимум 5 пъти, за да може отново да имаш възстановителен период.

В първия случай - примерно: понеделник, сряда и петък тренираш, а през останалите се възстановяваш;

^^ Дано съм помогнала Благодаря!! :)

bloodyF
11-24-2011, 16:29
не съм казала че се тъпчеш, но дори да ядеш плод, манджа с 2 филии хляб, кексче и супа на ден това ти е достатъчно да качваш, щото мускулите тежат..

човек да не опита да помогне, ще му се нахвърлите като куче на кокал, ейй.. :-o

brutaLxxbunny
11-24-2011, 16:31
Може ли да се пристрастиш към валериана? :-o

December
11-24-2011, 16:50
не съм казала че се тъпчеш, но дори да ядеш плод, манджа с 2 филии хляб, кексче и супа на ден това ти е достатъчно да качваш, щото мускулите тежат..

човек да не опита да помогне, ще му се нахвърлите като куче на кокал, ейй.. :-o Сори малко съм в ПМС(ама това е и добре защото тогава от злоба си го изкарвам в тренировки ;д)

Ти това дето си го напила за тъпчене ли го смяташ ;О Леле знаачи представите ви за тъпчене са мн ниски,аз ако като тръгна да се тъпча....Все пак не мисля,че ако някое момиче прави упражнения , бяга редовно и яде така няма да отслабне(изключваме кексчето).Все пак не е като чийсбургер и пр ;д А и нали тренира....

Но аз иначе сладко не ям,хляб също ама супа и манджи да :/
Днеска ядох 2 бисквити белвита(53кал едната) 2 мандарини и преди малко леща.
Но пък мисля днеска да не правя Pump it up страх ме хвана ;д Само упражненията за корема,малко скачане и още малко бягане.

bloodyF
11-24-2011, 17:31
няма нищо
иначе не е важно да ядеш малко
дори обратното
ама закуската е много наситена, обяда средно , а вечерята хич.. не се яде 2-3 часа преди ядене, пиеш много вода без сокове, алкохол често, цигарите ако пушиш ги намали, газирано не, сладко 80+ процента черен шоколад, плодове (без банани), зеленчуци,
и днес си яла твърде малко!!

December
11-24-2011, 19:33
аз едно питах то за хранене ми обърнахте въпроса;д
трябва ли да правя един-2 дена почивка,за да не ми станат краката големи или не?аз предпочитам без почивка че да е по-бързо свалянето,но явно....

Rebirthing
11-24-2011, 19:40
ама иначе ако тренираш усилено без диета, мазнините ще станат на мускули след известно време и после иди че ги оправяй,..

Мазнините не се превръщат в мускули :-o те просто се топят.

Biskfitka
11-24-2011, 19:45
ledenakrasota и strawberry88 тези неща съм й ги подарявала,дори рамката и гримовете за миналия рд ;д
DesireToFire благодаря и на теб,но за съжаление не съм я виждала от 1 месец сигурно ;д и нито знам какво си е харесала,нито от какво има нужда в момента,направо ужас... :D Май ще си остане бижуто,виното и т.н. 8-)

rosencetooo
11-25-2011, 04:43
Може ли да се пристрастиш към валериана? :-o не :)

Sevdito
11-25-2011, 06:56
Може ли да се пристрастиш към валериана? :-o
ДА може,ако прекалиш..все пак е успокоително и не е препоръчително да го пиеш много често.

Biskfitka
11-26-2011, 20:37
http://u.univision.com/contentroot/uol/art/images/tv/nov/2006/07/060720_hda_jackiea_7.jpg
http://maitapi.com/images/stories/a_pic/kifla/kif_02.jpg (само къдриците гледаите! ;д )
как мога да получа такива големи къдрици или както им казват ''буклии'' ;д
Имах маша,но беше не достатъчно дебела и не ставаха..пресата я хвърлих и не знам кога ще си купувам нова,така че кажете с какви ролки се получават...ако може :) :Д
http://hair2007.bg/images/722030%20pack!.jpg може би с такива?

И още един въпрос ...боядисвам се при фризьорката ми,но трябва да се съобразявам с това кога е в града,пък и не се получава точно цвета ,който искам ,не че става грозно де ;д но съм решила да се боядисам сама тоя месец :D
Кажете някаква хубава боя..Престиж хубава ли е ?
Цвета на косата в момента ми е нещо такова -> http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/302956_293215704023785_100000060728068_1293604_121 4591647_n.jpg
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/316044_298799013465454_100000060728068_1317508_260 763156_n.jpg
(аз съм на снимкиите ! ;д )
Искам да стане нещо такова -> http://www.infotech.bg/images/small_image/40maje-v-cherno-za-Aneliq.jpg
http://www.infotech.bg/images/small_image/anelia-proba-greshka.jpg
Някой да ми предложи хубава светла боя :(
Косата ми и без това е неравномерно боядисвана,защото имах кичури ; така че няма нужда пак да си правя кичури като на снимката 8-)

millmii
11-26-2011, 21:08

Ако са против изпотяване има в едно кръгче (най-често) и там пише или 24 или 48, а може и 72 часа т.е. против изпотяване :)

Момичета да ви питам .. изпрах си един вълнен пуловер, който си купих преди няколко дни от Бенетон и .. стана като за дете в 3 клас
8-) Може ли да се оправи?

Още нещо: Имам 2 пъпчици в устата- явно афти (май-така се казваха, не съм сигурна) и болят ужасно. Някакви съвети да се махнат по бързо? И от какво се появяват :o

flower757
11-26-2011, 22:15

Ако са против изпотяване има в едно кръгче (най-често) и там пише или 24 или 48, а може и 72 часа т.е. против изпотяване :)

Момичета да ви питам .. изпрах си един вълнен пуловер, който си купих преди няколко дни от Бенетон и .. стана като за дете в 3 клас

Още нещо: Имам 2 пъпчици в устата- явно афти (май-така се казваха, не съм сигурна) и болят ужасно. Някакви съвети да се махнат по бързо? И от какво се появяват :o

За пуловера-може би като го простираш трябва да го опъваш хубаво и така да го простреш :? , а афтите- да ги мажеш с мед и сода обикновено много помага, но май има и някакви кремове. :)

п.п Май се получават или като си яла нещо немито или примерно като се прехапеш и после .. ;х

millmii
11-26-2011, 23:11

За пуловера-може би като го простираш трябва да го опъваш хубаво и така да го простреш :? , а афтите- да ги мажеш с мед и сода обикновено много помага, но май има и някакви кремове. :)

п.п Май се получават или като си яла нещо немито или примерно като се прехапеш и после .. ;х

Мерси! А меда и содата .. да ги смеся ли ? :D

Biskfitka
11-26-2011, 23:39
^И използвай вода за уста,за да не се появяват :)

mimsSss96
11-27-2011, 09:52
Препоръчайте ми нещо против цъфтеж на косата...

zlatit0o
11-27-2011, 10:01
Препоръчайте ми нещо против цъвтеж на косата...
масло от пшеничен зародиш

FuCKkK13
11-27-2011, 10:48
масло от пшеничен зародиш +1.. или глис имат цяла такава серия - аз ползвах само шампоана и флуида и пак бях доволна.. кристали на които си пише,че са ПРОТИВ цъфтеж - дори бих ти препоръчала ако искаш :)

zlatit0o
11-27-2011, 11:00
И все пак аз съм повече ЗА, нещо натурално.

FuCKkK13
11-27-2011, 11:03
И все пак аз съм повече ЗА, нещо натурално. тогава преди баня си мажеш или цялата коса или 4-5 см. само върховете с масло от пшеничен зародиш или мед + зехтин ;) ПОМАГА -лично доказано :)

strawberry88
11-27-2011, 11:33
^Подкрепям! :)

Colombia
11-27-2011, 12:02
масло от пшеничен зародиш +1.. или глис имат цяла такава серия - аз ползвах само шампоана и флуида и пак бях доволна.. кристали на които си пише,че са ПРОТИВ цъфтеж - дори бих ти препоръчала ако искаш :)

Аз искам 8-)

zlatina17
11-27-2011, 12:11
Моят въпрос не е за козметика, но сметнах че е по-добре да попитам тук отколкото да правя нова тема.
Та въпросът ми е как става копуването на дрехи от сайта "koketna" например. Преди никога не съм обръщала внимание на подобни сайтове, нито съм ги разглеждала по-обстойно, но вчера си харесах една жилетка от "Кокетна" и се чудя дали да си я поръчам. И все пак да си кажа въпроса - Когато я поръчаш си пишеш адреса и когато дойде поръчката тогава ли се плаща и колко горе-долу се взима за доставка (от Стара Загора съм)? :)

vampire_girl_
11-27-2011, 15:09
Против цъфтеж - масло от пшеничен зародиш :]]

GirLN
11-27-2011, 15:46
А аз да попитам, възможно ли е да ми закъснява заради наскоро започната диета? :-o

Sintya
11-27-2011, 15:50
А аз да попитам, възможно ли е да ми закъснява заради наскоро започната диета? :-o
Да.
Иначе за кокетна - поръчваш си дрехата, звънят ти да потвърдиш, че я искаш и когато ти я донесат с куриер я плащаш. Доставката понякога е безплатна, но зависи. Би трябвало да можеш да я върнеш в 7 дневен срок, ако не ти хареса.

echii
11-27-2011, 16:15
есенен косопад?
как да намалим падането на косата :) ?

FreshJuice
11-27-2011, 17:52
есенен косопад?

ООО и аз искам да знам ! Ужасно е !! :-x

pressiana
11-27-2011, 18:01
есенен косопад?

На мен ми помага шампоана на милва с коприва ...

bloodyF
11-27-2011, 18:06
Косата ми и без това е неравномерно боядисвана,защото имах кичури ; така че няма нужда пак да си правя кичури като на снимката 8-)

по принцип палет, като в магазина ще ти предложат цвят (за по-сигурно)

а иначе, сама-руса, малко трудничко :-D ама все пак пробвай..в най-лошия случай пак ще опреш до фризьорката

awesomesheepy
11-27-2011, 18:25
Единият ми зъб,отгоре,е пораснал по-настрани и нагоре..:С (не е пораснал изцяло още,но)
има ли възможност да го управя освен със шини? :/ заради един зъб не ми се слагат хич.

Biskfitka
11-27-2011, 18:30

по принцип палет, като в магазина ще ти предложат цвят (за по-сигурно)

а иначе, сама-руса, малко трудничко :-D ама все пак пробвай..в най-лошия случай пак ще опреш до фризьоркатаЕ то аз съм си руса,но не искам да става по-светло от сегашното (на снимките,които пуснах цвета ми изглежда по-тъмен) :D Мерси :)

punksss
11-27-2011, 19:01
Имам проблем с отслабването. 8-) По принцип се храня що-годе здравословно... Газирано-не пия, тестено ям рядко, от "бързите храни" отдавна съм се отказала... Само сладко ям, но малко и се мъча да го ограничавам, възможно най-много... Така, отделно ходя 2 пъти в седмицата на плуване, през вечер правя упражнения и какви ли не глупости още... И въпреки това не мога да отслабна в крака. Да имате някакви идеи какво да правя? :D :D

mmm_sweet
11-27-2011, 19:11
Имам проблем с отслабването. 8-) По принцип се храня що-годе здравословно... Газирано-не пия, тестено ям рядко, от "бързите храни" отдавна съм се отказала... Само сладко ям, но малко и се мъча да го ограничавам, възможно най-много... Така, отделно ходя 2 пъти в седмицата на плуване, през вечер правя упражнения и какви ли не глупости още... И въпреки това не мога да отслабна в крака. Да имате някакви идеи какво да правя? :D :D

прави физически упражнения,препоръчвам ти пилатес

RainOfHope
11-27-2011, 19:20
Някой да ми препоръча боя с такъв цвят ?

http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltx58qetcP1qj4c1lo1_500.jpg

AmNesiA
11-27-2011, 19:37

Garnier Nutrisse имат един такъв цвят. Трябва да провериш в някоя парфюмерия по каталог с косички. А и този цвят не съм сигурна, че от веднъж е станал. Може на два пъти да е боядисвана. Но все пак провери за тази която ти казах на Гарниер.[/i]

millmii
11-27-2011, 20:52
^И използвай вода за уста,за да не се появяват :)

Аз по принцип използвам след всяко миене на зъбите т.е. 2-3 пъти на ден, ама ето сутринта излязох и нищо ми нямаше, а вечерта вече :o . Както и да е сега не ме болят, минават си от само себе си .. хух .

millmii
11-27-2011, 21:03

Велатон - пяната за боядисване; Номер 40.

aleks07
11-28-2011, 11:29
Как да се накъдря със ситни кадрици с плитка не се получава, с молив също, а с маша няма да стане защото стават големи къдрици ?

j_adore2
11-28-2011, 11:48
Пробвай с по - малки плитчици или с ретро преса :) Също така има и по - тънки маши.

mmm_sweet
11-28-2011, 12:07
Знаете ли хубава боя за коса в този цвят:
http://prikachi.com/images/417/4087417R.jpg
http://prikachi.com/images/419/4087419y.jpg

xpuct0wa
11-28-2011, 12:15
Някой знае ли кое е червилото (каква марка) което използва на 2: 54 минута
http://www.youtube.com/watch?v=_tDSKu9gHJM&list=FLZBaktUYazeF2dxIgi4EZeA&index=1&feature=plpp_video

xhellokittyx
11-28-2011, 12:18
Знаете ли хубава боя за коса в този цвят:
http://prikachi.com/images/417/4087417R.jpg
http://prikachi.com/images/419/4087419y.jpg

лореал-724 или 645

chizuru
12-01-2011, 18:30
http://prikachi.com/images/593/4097593P.jpg

Спомням си, че съм я виждала тази пудра някъде.. Но не се сещам нито за марка, нито за цена.. :(
Някой може ли да помогне? И ако сте я ползвали споделете дали е добра. :)

brutaLxxbunny
12-01-2011, 18:35
^^ Ако не се лъжа,това е пудрата на Мис Спорти и струваше около 7-8 лв.

koshtramba
12-01-2011, 19:01
^^ Не, това е на Манхатън Антибактериалната пудра! :)

chizuru
12-01-2011, 19:18
^^ Не, това е на Манхатън Антибактериалната пудра! :)

благодаря, а цена д/г знаеш ли? :)

Biskfitka
12-01-2011, 20:01
Момичета,как се къдри косата със сешоар и кръгла четка? Много е спешно :( :)

pressiana
12-01-2011, 20:29
благодаря, а цена д/г знаеш ли? :)

Гледах я днес в ДМ, беше намалена.. около 8-9лв, може и да те излъжа..

chizuru
12-01-2011, 20:33
Гледах я днес в ДМ, беше намалена.. около 8-9лв, може и да те излъжа..
ясно, много благодаря! ^___^

PullMeCloser
12-01-2011, 20:55
Някой знае ли кое е червилото (каква марка) което използва на 2: 54 минута
http://www.youtube.com/watch?v=_tDSKu9gHJM&list=FLZBaktUYazeF2dxIgi4EZeA&index=1&feature=plpp_video

Rimmel- Spotlight beige

marin4itu
12-02-2011, 05:31
Момичета,как се къдри косата със сешоар и кръгла четка? Много е спешно :( :)
Със сешоар и кръгла четка се изправя косата, евентуално да си завиеш краищата на някоя посока, но къдрене не.

chizuru
12-02-2011, 07:15
Със сешоар и кръгла четка се изправя косата, евентуално да си завиеш краищата на някоя посока, но къдрене не.

^мхм
Biskfitka, ако държиш за къдрене със сешоар - намерих този туториал в ютуб:
http://www.youtube.com/watch?v=bwsa4iyYmw4&feature=g-hist

Biskfitka
12-02-2011, 08:44
Мерси за отговорите. :) Но наистина става със сешоар.Едни съученички са се къдрили при фризьорка,но не могат да ми обяснят какво точно се прави :( Изглежда като къдрене с много голяма маша или преса... :)

А какви ролки за голееми къдрици ще препоръчате.Тия кръглите самозалепващите хубави ли са?

Josefinne
12-02-2011, 08:44
Използвам http://i.pinger.pl/pgr301/04bd0e100023aaad4e007252/Gliss%20Kur%20Ultimate%20Repair%201.jpg
( макар и не абсолютно цялата серия) и доста ми помага.

Josefinne
12-02-2011, 08:48
Ами, пробвай с фитнес инструктор. Чувала съм много положителни отзиви от фитнес Феерия, в София ( не знам от кой град си ). Не ти трябва инструктор за всяка тренировка, а само за първата - казваш си къде са ти проблемите области и те ще ти обяснят как да изпълняваш правилно упражненията за постигане на максимален ефект.

marin4itu
12-02-2011, 10:35
Мерси за отговорите. :) Но наистина става със сешоар.Едни съученички са се къдрили при фризьорка,но не могат да ми обяснят какво точно се прави :( Изглежда като къдрене с много голяма маша или преса... :)

А какви ролки за голееми къдрици ще препоръчате.Тия кръглите самозалепващите хубави ли са?
Да не говориш за къдрене със сешоар с дифузер?
Иначе за ролки не мога да ти помогна..

Josefinne
12-02-2011, 12:50
@ Biskfitka Аз имах такива самозалепващи се кръгли ролки. Навивала съм ги и на мокра и на суха коса. За съжаление ЖЕСТОКО се заплитат, не всички, но една ти е достатъчна, става страшно.

arsenalllbaby
12-02-2011, 13:01
http://cenibg.com/%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B9-%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D1%81%D0%B0%D0%BC-gliss-total-repair-19-250-ml-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8.h tml Мнения ? : )))

FreshJuice
12-02-2011, 13:09
^^ хубаво е

ariimeri97
12-02-2011, 13:40
мнения за коректор на Studio Artist на Oriflame, който сега е намален на 6,90лв? http://lv.oriflame.com/catalog-images/product/global/23051_1.png

smilelady
12-02-2011, 13:48
Да не говориш за къдрене със сешоар с дифузер?
Иначе за ролки не мога да ти помогна..

нее...наистина става с кръгла четка...на мен ми правиха такива къдрици и наистина става като с голяма маша....ама не помня как точно въртеше четката ...

FuCKkK13
12-02-2011, 14:00

А какви ролки за голееми къдрици ще препоръчате.Тия кръглите самозалепващите хубави ли са? не.. самозалепващите се ролки са за обем общо взето.. и най-често се слагат в корените.. ако ги навиеш най-много да си заплетеш косата ;д .. иначе можеш да си намериш ролки с голям диаметър.. или имаше едни преди (не помня как се казваха за това ще ги опиша и дано някой се сети) значи бяха като мрежа и имаш пръчица с ролките.. с пръчицата хващаш кичура и го вкарваш в мрежичката (ролката) и като пуснеш се навива ... ох .. малко смотано обяснение,но дано някой се сети..

Biskfitka
12-02-2011, 19:24
Момичета благодаря много за отговорите.Аз намерих някакво клипче как се прави,но го загубих :X :D ...
Става много лесно,с по-тънка четка се навива кичур коса и със сешоара се суши от всички страни на четката (без значение дали косата е мокра) държи се така четката 1-2 минути и като пуснеш е леко къдраво,не е като с маша,но ми харесва :D Сега ще се усъвършенствам.;д
Утре ще пробвам и това,което е дала chizuru от ютуб... изглежда много лесно,пък и моята коса си е къдрава горе долу :D
FuCKkkK13 аз се сещам май за тия ролки,но не съм ги виждала от малка :D

mynichkaTanq
12-03-2011, 06:34
ползвали ли сте спрей, за да си направите кичури?

psych0
12-03-2011, 13:56
http://cenibg.com/%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B9-%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D1%81%D0%B0%D0%BC-gliss-total-repair-19-250-ml-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8.h tml Мнения ? : )))

много съм доволна!

arsenalllbaby
12-03-2011, 14:12
ползвали ли сте спрей, за да си направите кичури?

Емм да, обаче спрея ми съхнеше бавно и се понамацах.. Като изсъхне, се лющи и цапа.. Пък да не казвам каква беше банята след като приключих... :D И оцветява и другата част от косата. А уж беше хубав, качествен... Става, ако искаш да видиш само как ти стои кичура, иначе не мисля.. Аз добре, че не си направих, седяха ми кофти ;д

michele
12-03-2011, 14:34
Здравеййтее щомм темата е по всякакви въпросии искам да ви попитамм нещичко .. :)) такам мисля да си пробия веждата .. обаче наще не ми дават ;(( ... според вас ако се пробия след това е ясно че за пред наще ще я махам но ме интересува дали ще си личи и дали ще забележат че съм се пробила ???? многго ви моля кажете си мнениетоо .. :)))))

daq96
12-03-2011, 14:40
Мисля че ще си личи. А и в началото и не трябва да я махаш изобщо доколкото знам.(при дупките на ушите - е месец)

millmii
12-03-2011, 16:17
Нормално ли е да имам обилно бяло течение няколко дни преди менструация?

lqlq89
12-03-2011, 16:37
Ползвали ли сте продукти на Christian of Roma? И от кои сте доволни, и от кои не?

mynichkaTanq
12-03-2011, 17:19
милмил да нормално е и при мен е така
michele за жалост ще си личи ако беше на устната или на носа щеше с магнитни обеци
ляля89 аз лично не съм ползвала и ще се радвам другите да си изкажат мнението, че и аз съм заинтересована : )

Rebirthing
12-03-2011, 20:01
Нормално ли е да имам обилно бяло течение няколко дни преди менструация?

Преди и след, да, иначе по принцип не :).

millmii
12-03-2011, 22:12
Благодаря ви и на двете!

Друг въпрос: Гадно ли се чувствате като облечете нещо след като си сложите лосион за тяло ? От скоро имам ужасното чувство след като си намажа тялото.. на допир кожата ми е много мека,а сложа ли дреха се чувствам кофти, докато не го измия, което напоследък се случва 20-30 мин, след използването на крем. Не издържам . При вас как е ?

ПС: По принцип използвам бътърите на Дъ Боди Шоп, защото миришат уникално, но от скоро пробвах с още няколко лосиона, уж по- лекички, бързоабсорбиращи се(Нивея, Джонсанс' бейби и др. хмм.. популярни в БГ), но .. същата работа ! :(

Rebirthing
12-03-2011, 22:29
Да не би лосиона да не попива достатъчно добре ? Оставя ли мазен филм след нанасянето ?

FuCKkK13
12-04-2011, 14:38
здравейте,може ли да ми кажете сайт с оригинални парфюми,но наистина оригинални и да има лейди милион ?