View Full Version : Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
Страници :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
strawberry88
11-08-2011, 12:26
и аз искам ЛС и какъв ще е този продукт? И аз! :)
angel4eto966
11-08-2011, 13:03
и аз !
FreshJuice
11-08-2011, 14:17
и аз !
n3zabrawiimaa
11-08-2011, 14:23
и аз !
и аз
DesireToFire
11-08-2011, 14:34
и аз !
и аз
и аз 8-)
Кажете нещо за намаляване на сезонния косопад ,че тая година ще остана гологлава ;с;с;с :(
xpuct0wa
11-08-2011, 14:44
Една приятелка има едно от тези червила http://www.online-cosmetics.co.uk/cosmetics/nivea/nivea-lipstick-lux-creme-12-shades-assorted-carton-of-24-/prod_865.html - много ми харесва, но не мога да го открия проверих в dm и в още няколко магазина. :( Някой знае ли от къде мога да си го взема и на каква цена ? 8-)
n3zabrawiimaa
11-08-2011, 14:56
в ДМ има продукти на Нивеа, няма какд а не можеш да го откриеш.
xpuct0wa
11-08-2011, 15:04
в ДМ има продукти на Нивеа, няма какд а не можеш да го откриеш.
Точно това червило го нямаше !
strawberry88
11-08-2011, 15:10
^питай приятелката си от къде го е купила :)
xpuct0wa
11-08-2011, 15:15
^питай приятелката си от къде го е купила :) Подарък и е . :(
М/у другото аз за първи път ги виждам тези червила .
strawberry88
11-08-2011, 18:41
М/у другото аз за първи път ги виждам тези червила . И аз...харесват ми балсамите за устни на Нивеа и ако някъде видя червило,ще си купя да го пробвам. 8-)
Според мен това червило е от чужбина, тук няма (или поне не съм виждала) декоративна козметика на Нивеа.
MAC Blot Powder използвали ли сте?Променя ли цвета на фдт?(трябва ми за попиване омазняването докато съм с фдт).
http://prikachi.com/images/11/4020011O.jpg
strawberry88
11-09-2011, 15:17
Добре ли е да пия зелен чай при положение,че от него се отслабвало,а аз не искам да отслабвам даже искам малко да надебелея 8-) ..ами нали е полезен? :( (пия всеки ден по 1 чаша от седмица...да спра ли?) сори за тъпия въпрос амаа.. 8-) :neutral:
brutaLxxbunny
11-09-2011, 16:56
Добре ли е да пия зелен чай при положение,че от него се отслабвало,а аз не искам да отслабвам даже искам малко да надебелея 8-) ..ами нали е полезен? :( (пия всеки ден по 1 чаша от седмица...да спра ли?) сори за тъпия въпрос амаа.. 8-) :neutral:
Той не е за отслабване,има...разхлабите лно действие :D
Някой може ли да ми препоръча нещо за дегримиране на очите. Може и по - висок клас козметика , просто не искам да вреди много , да не изиксва прекалено търкане и така -:А
Biskfitka
11-09-2011, 17:59
Някой може ли да ми препоръча нещо за дегримиране на очите. Може и по - висок клас козметика , просто не искам да вреди много , да не изиксва прекалено търкане и така -:ААз използвам тоалетно мляко-най-доволна съм от него :D
blondeVIP
11-09-2011, 18:54
Ох онзи ден вечерта ми излезе една пъпка на бузата до устата г/д то е точно като ухапано от комар и ми се подува направо цялата буза от него смис не като алергична реакция а е така ухапано че изглеждам подута цялата... та въпроса ми е с какво да го намажа, за да мине ? Просто хем е гадно хем мнг ме сърби и го разранявам нощно време? :)
Biskfitka
11-09-2011, 18:56
Ох онзи ден вечерта ми излезе една пъпка на бузата до устата г/д то е точно като ухапано от комар и ми се подува направо цялата буза от него смис не като алергична реакция а е така ухапано че изглеждам подута цялата... та въпроса ми е с какво да го намажа, за да мине ? Просто хем е гадно хем мнг ме сърби и го разранявам нощно време? :) Пробвай с ракия,аз като си сложа вечерта и на сутринта е избила и я стискам :D
vampire_girl_
11-09-2011, 18:58
Да го почистиш и после с гентамицин или крем Здраве? :-o
Colombia
11-09-2011, 19:00
СПОРЕД МЕН САМО Я ПОЧИСТИ!
Не слагай никакви кремове.Остави кожата да диша и да се обнови.
С този крем.Подобен е на крем Здраве,но е много по-добър(поне според мен).
http://prikachi.com/images/912/4021912W.jpg
Боядисването на косата пречи ли на растежа й?
Sarafina
11-09-2011, 20:42
Някой може ли да ми препоръча нещо за дегримиране на очите. Може и по - висок клас козметика , просто не искам да вреди много , да не изиксва прекалено търкане и така -:А
На Balea за водоустойчив грим :)
Ако имам тривитаминол, но е на повече от месец, т.е. отворен е преди повече от месец дали му е изтекъл срока на годност? На шишето пише до 30 дни след отваряне, ама се чудя, щото седи затворен, на тъмно и хладно и не е пробит с игла както би трябвало и няма от къде да влиза въздух...
XxInn0cencexX
11-10-2011, 16:50
^ Щом не е отварян не се притеснявай,може да си го ползваш : )
yana0404
11-10-2011, 17:01
Дайте ми идея за прическа.Много ви моля нещо което по възможност не включва лак за коса и други тинтири-минтири. :oops:
arsenalllbaby
11-10-2011, 17:10
Дайте ми идея за прическа.Много ви моля нещо което по възможност не включва лак за коса и други тинтири-минтири. :oops:
Кажи за какъв повод. Училище, банкет, сватба, среща? :)
brutaLxxbunny
11-10-2011, 17:13
Някакъв повод или всекидневна?
babyliss0
11-10-2011, 17:18
Хей, искам да попитам...значи към 22ч ще ходя на кино с компания,а знаете ,че пуканките и колата са като задължителни....но аз не искам.Може ли да си направя домашно чайче в едно малко шишенце и да заместя пуканките с нещо друго..НО какво да е то..хем да не е толкова калорично,хем и да има какво да слагам в устата..На вас случвало ли ви се е и какво правите..
brutaLxxbunny
11-10-2011, 19:10
Хей, искам да попитам...значи към 22ч ще ходя на кино с компания,а знаете ,че пуканките и колата са като задължителни....но аз не искам.Може ли да си направя домашно чайче в едно малко шишенце и да заместя пуканките с нещо друго..НО какво да е то..хем да не е толкова калорично,хем и да има какво да слагам в устата..На вас случвало ли ви се е и какво правите..
Може със сурови ядки да заместиш.Вместо кола,може вода или добър натурален сок.
DesireToFire
11-10-2011, 19:21
Вода и дъвки? :д Суровите ядки също стават. Или просто някакви солети.
yana0404
11-11-2011, 09:11
всекидневна за училище
Josefinne
11-11-2011, 09:14
Мацки, мисля да си купя изкуствена опашка с щипка. В МОЛ-а ги продават за 36лв. Някой имал ли е, какви проблеми може да се очакват, въобще споделете впечатления, ако имате :) Мерси предварително!
sunnnnnnnn
11-11-2011, 11:51
Мацки, мисля да си купя изкуствена опашка с щипка. В МОЛ-а ги продават за 36лв. Някой имал ли е, какви проблеми може да се очакват, въобще споделете впечатления, ако имате :) Мерси предварително!
Недей най-добре
седи супер смешно и изкуствено
земи си коса и си я вържи , отколкото тва :D :D :D :D :D :D
teddybearMV
11-11-2011, 11:56
всекидневна за училище
Ако на сешоара имаш дифузер, можеш да се сушиш с него и да стане чуплива. Ако си с права, една хубава опашка би била достатъчна или пък я намотай на кокче.
Rebirthing
11-11-2011, 11:59
В кой мол и в кой магазин ?
FuCKkK13
11-11-2011, 11:59
^ и аз съм на това мнение :?
yana0404 всекидневна прическа с преса или без ? .. ако е без можеш да ходиш на една рибена кост и ако имаш бритон с пуснат бритон,с вдигнат нагоре.. ако е с преса просто или си навий или си изправи косата и толкова.. можеш да си правиш и плитка водопад от време на време.. др. всекидневна рошаво кокче.. или вързана опашка с ластик и около ластика навиваш плитка от твоята коса.. т.е. взимаш един кичур,сплиташ го и го увиваш около обикновения ластик,за да стане така все едно си си вързала косата със собствената си коса.. от как го обясних :-D .. плитка венче.. като ти е мокра косата я сплиташ на 1-2 плитки рибена кост и като изсъхне я разплиташ и имаш прическа за най-малко 3 дни за напред.. :) според мен ти стигат тези :D
сега и моя въпрос : от два месеца ползвам заздравителя на Икаров за нокти.. и го слагам всеки път преди да се лакирам.. т.е. 2-3 пъти в седмицата... има ли проблем ако след нещо слагам йод и тогава си лакирам ноктите ? .. да не им дойде в повече..
ZaicheNaXeroin
11-11-2011, 13:19
^аз мисля че с йода не трябва да прекаляваш .. веднъж в седмицата е достатъчно
а да ви питам : от доста време си търся хубав хидратиращ крем (ама много хидратиращ) защото кожата ми много се изсушава ;X сега ползвам normaderm,но не ми харесва хич,както и на garnier новия крем много тежко ми седи .. нещо лекичко ми трябва,за млада кожа и със фактор ако може някой да ми предложи нещо :)
Боядисването на косата пречи ли на растежа й?
Едва ли, най - много да я изтощиш и да цъфне по - бързо .
NewYorker94
11-11-2011, 17:47
Здр на всички, искам да попитам за фон дьо тена, нека всички, които го ползват споделят. На 17 съм и имам проблеми с кожата на лицето и затова го ползвам, но не знам как се нанася правилно, моля ви кажете как да го слагам така, че да изглеждам добре и естествено, а не като намацан как да е, и да стои грозно. Благодаря ви.
BoCupycake
11-11-2011, 17:53
Здр на всички, искам да попитам за фон дьо тена, нека всички, които го ползват споделят. На 17 съм и имам проблеми с кожата на лицето и затова го ползвам, но не знам как се нанася правилно, моля ви кажете как да го слагам така, че да изглеждам добре и естествено, а не като намацан как да е, и да стои грозно. Благодаря ви.
"Преди нанасяне на фон дьо тена, почиствайте и хидратирайте лицето си(използвай крем за лице според типа кожа който имаш).
Ако искате оптично да издължите лицето си, нанесете малко по-тъмен фон дьо тен по страничния му овал.
Под очите използвайте един тон по-светъл фон дьо тен за свеж и отпочинал вид.
Ексфолирайте редовно лицето си за по-равномерно покритие на фон дьо тена.
С влажна гъбичка за грим ще нанесете по-тънък слой фон дьо тен на лицето.
Нанасянето с пръсти или с гъбичка е най-лесно и удобно. Не пропускайте околоочния контур и ушите (ако сте с прибрана коса).
За да избегнете неприятната граница между лицето и шията, нанесете тънък слой и там. Гъбичката е най-практична за нанасяне на големи повърхности - ако сте с отворено деколте или гол гръб, използвайте я!
Не допускайте основната грешка при нанасяне на фон дьо тена - използвайте потупващи, а не кръгообразни движения (не използвайте движенията, с които нанасяте крема си)! Целта на фон дьо тена е не да попие в кожата, а да покрие равномерно лицето и да направи тена ви безупречен."
NewYorker94
11-11-2011, 18:11
Мерси, но аз имах предвид някой лично да ми обясни с 2 думи как да го слагам, защото не ми става ясно от статиите в интернет, иначе съм ги чел.
BoCupycake
11-11-2011, 18:15
Мерси, но аз имах предвид някой лично да ми обясни с 2 думи как да го слагам, защото не ми става ясно от статиите в интернет, иначе съм ги чел.
Е то е същото. :lol:
Аз си слагам първо крем(то без крем не става,седи грозно) след това нанасям с пръсти фон дьо тена,преди го правех като поставя една точка на носа,една на брадичката,след това по бузите и на челото и разнасям.
Виж клипове в youtube,напиши - make up tutorial.
NewYorker94
11-11-2011, 18:19
Благодаря ти, един последен въпрос имам, понеже аз много не излизам навън и не мога да знам. Нормално ли е като съм момче да ползвам фон дьо тен и срамно ли е това?
BoCupycake
11-11-2011, 18:20
Благодаря ти, един последен въпрос имам, понеже аз много не излизам навън и не мога да знам. Нормално ли е като съм момче да ползвам фон дьо тен и срамно ли е това?
Бога ми,ти момче ли си? :-o
Ами за мен,не е много нормално,ти ако искаш използвай,но в ежедневието за момче мисля,че не е много естетически,но ти си решаваш какво да правиш. :)
NewYorker94
11-11-2011, 18:24
Еми аз не го ползвам за да се правя на красив, а за да прикривам червенината, и понякога пъпките които ми се появяват. Ако има друг начин да прикривам, кажи.
BoCupycake
11-11-2011, 18:25
Еми аз не го ползвам за да се правя на красив, а за да прикривам червенината, и понякога пъпките които ми се появяват. Ако има друг начин да прикривам, кажи.
Ами слагай и коректор преди фон дьо тена.И не прекалявай с мазането,все пак си момче. :)
vampire_girl_
11-11-2011, 18:28
Доста ми е противно.Ако имаш пъпки - направи нещо,за да ги махнеш,а не да ги скриеш /то и за нас момичетата е така,ама ФДТ е добра основа за грима,който се надявам че ти ще пропуснеш/.Пък и ако носиш ФДТ най-вероятно ще отнесеш доста подигравки.. с право!аман от гейтаци
NewYorker94
11-11-2011, 18:37
Ако си мислиш, че знам какво е коректор...Иначе пъпките са от възрастта, както и зачервеното, няма как да ги махна, остава ми само да ги покрия. А ти защо си мислиш, че само жените го ползват? Всички мъже в телевизията, филмите, сериалите и къде ли не(освен турците с брадите) са минали през гримьорната. И я виж бийбър кво лице има, да не мислиш, че не си слага и той разни неща, така че, виждал съм страшно много хора с моя проблем, и като ги гледам си пожелавам никога да не стана като тях, ето защо съм прибегнал дотук....аз лично смятам, че е нормално един мъж да се поддържа, но не и да слага нещо повече от фон дьо тен, иначе става като Азис....
NewYorker94
11-11-2011, 18:41
Доста ми е противно.Ако имаш пъпки - направи нещо,за да ги махнеш,а не да ги скриеш /то и за нас момичетата е така,ама ФДТ е добра основа за грима,който се надявам че ти ще пропуснеш/.Пък и ако носиш ФДТ най-вероятно ще отнесеш доста подигравки.. с право!аман от гейтаци
Хехее, гейтаци викаш, а? Абе трябва ли да си с брада до земята, като чичко на 15 години и по-космат от горила, за да не ти викат гей в тая тъпа България бе???
FuCKkK13
11-11-2011, 18:42
Мерси, но аз имах предвид някой лично да ми обясни с 2 думи как да го слагам, защото не ми става ясно от статиите в интернет, иначе съм ги чел. щом си момче по-добре си купи примерно акне аут цялата серия и се опитай да си махнеш пъпките.. от фдт. най-много да започнат да ти излизат повече и да получих подигравки колкото са ти пъпките и още толкова.. :) дано да ме послушаш ;)
FuCKkK13
11-11-2011, 18:46
а.. и на актьорите им слагат един куп грим заради светлините.. повярвай ми.. била съм на сцена.. и ме накараха да си сложа един тон грим,който изобщо не харесвах и казвах,че приличам на циганка и се виждам от 100 км. после като гледах записа от осветления и т.н. всичкия този грим се виждаше г/д. като нещо нормално.. дори се губеше.. на актьорите им се налага ;)
NewYorker94
11-11-2011, 18:50
Мерси, но аз имах предвид някой лично да ми обясни с 2 думи как да го слагам, защото не ми става ясно от статиите в интернет, иначе съм ги чел. щом си момче по-добре си купи примерно акне аут цялата серия и се опитай да си махнеш пъпките.. от фдт. най-много да започнат да ти излизат повече и да получих подигравки колкото са ти пъпките и още толкова.. :) дано да ме послушаш ;)
Проблема е, че не знам дали това е акне. А и напоследък повече имам зачервявания, а пъпките сами изчезнаха. Взел съм си от скъпия ФДТ, обещано ми е да няма пъпки от него, и засега, да чукна на дърво, няма.
FuCKkK13
11-11-2011, 18:55
Проблема е, че не знам дали това е акне. А и напоследък повече имам зачервявания, а пъпките сами изчезнаха. Взел съм си от скъпия ФДТ, обещано ми е да няма пъпки от него, и засега, да чукна на дърво, няма. хм.. ходил ли си на лекар ? .. най-добре иди да ти ги видят.. и какъв фдт. използваш ? .. според мен е най-добре да си избираш фдт. с гадже,майка.. някой,който преди е ползвал.. иначе ОК щом нямаш проблеми,но слагай крем или тоалетно мляко преди фдт. и си чисти лицето всяка сутрин и вечер !!!
NewYorker94
11-11-2011, 19:05
http://xrl.us/bmifdk ето този ползвам, майка ми го купи, а крем винаги си слагам, още от 5 годишен, а това почистване за какво служи? Почиствал съм години наред - ефект никакъв.
vampire_girl_
11-11-2011, 19:11
Хехее, гейтаци викаш, а? Абе трябва ли да си с брада до земята, като чичко на 15 години и по-космат от горила, за да не ти викат гей в тая тъпа България бе???
Не е нужно да си космат,за да не си гей.Ако Джъстин Бийбър ти е мерилото,значи вече си гей,оп не...педал,което е по-лошо 8-)
Между другото вчера точно в New Yorker видях един - с герданче от перлички,нацупена муцка и ФДТ.Да не си бил ти,хахах
NewYorker94
11-11-2011, 19:16
Не е нужно да си космат,за да не си гей.Ако Джъстин Бийбър ти е мерилото,значи вече си гей,оп не...педал,което е по-лошо 8-)
Между другото вчера точно в New Yorker видях един - с герданче от перлички,нацупена муцка и ФДТ.Да не си бил ти,хахах
Не ми е мерилото, и въобще не искам да съм като него, само исках да кажа какво хубаво лице има, и че със сигурност е с разни кремове, без това да го прави женчо, а че вие си мислите, че е такъв....си е ваш проблем. Ако няма с какво да помогнеш по темата по-добре не пиши глупости.
FuCKkK13
11-11-2011, 19:18
http://xrl.us/bmifdk ето този ползвам, майка ми го купи, а крем винаги си слагам, още от 5 годишен, а това почистване за какво служи? Почиствал съм години наред - ефект никакъв. ами фдт. запушва порите и кожата и това може да доведе до още кожни проблеми.. за това си купи някакъв измиващ продукт.. и всяка сутрин и вечер почистваш с него.. сутрин след като почистиш си слагаш крем,фдт. и така :) .. можеш да си купиш и розова вода като си у вас по-често да си почистваш лицето :)
NewYorker94
11-11-2011, 19:20
http://xrl.us/bmifdk ето този ползвам, майка ми го купи, а крем винаги си слагам, още от 5 годишен, а това почистване за какво служи? Почиствал съм години наред - ефект никакъв. ами фдт. запушва порите и кожата и това може да доведе до още кожни проблеми.. за това си купи някакъв измиващ продукт.. и всяка сутрин и вечер почистваш с него.. сутрин след като почистиш си слагаш крем,фдт. и така :) .. можеш да си купиш и розова вода като си у вас по-често да си почистваш лицето :)
Добре, мерси много за помощта ти :)
FuCKkK13
11-11-2011, 19:31
Добре, мерси много за помощта ти :) за нищо :)
Anonimka55
11-11-2011, 20:55
Току що ми дойде..Как да кажа на майка ми? Срам ме е ?До сега не сме говорили за това
Отиваш при нея и и казваш "Мамо, дойде ми туко-що!" Няма нищо срамно не бой се, тя е жена, ще те разбере! :-)
Anonimka55
11-11-2011, 21:00
Отиваш при нея и и казваш "Мамо, дойде ми туко-що!" Няма нищо срамно не бой се, тя е жена, ще те разбере! :-)
Е да ама тя сега спи...Дали да и кажа утре или да я събудя?
Амии ти си прецени, защото все пак ти я познаваш. Предполагам си объркана и разстроена.. (поне аз се чувствах така, когато ми се случи). Ако я събудиш предполагам няма да ти се разсърди, имаш нужда от поне една майчина прегръдка в момента!
Anonimka55
11-11-2011, 21:25
Амии ти си прецени, защото все пак ти я познаваш. Предполагам си объркана и разстроена.. (поне аз се чувствах така, когато ми се случи). Ако я събудиш предполагам няма да ти се разсърди, имаш нужда от поне една майчина прегръдка в момента!
Ами тя няма да се ядоса или разсърди ама просто ме е срам..
Ами тя няма да се ядоса или разсърди ама просто ме е срам..
Мила няма от какво да те е срам, нали на всички ни идва рано или късно, нормално си е! Аз си спомням, че яко се шокирах, бях малка, не го очаквах, прибрах се един ден от даскало и :shock: :shock: И в тоя момент майка ми не видяла, че има някой в банята влиза и аз рева...
Повярвай, това не беше най-готиния начин да разбере! По-добре я събуди, кажи й какво ти се е случило и няма от какво да се срамуваш, все пак растеш, това е едно от най-нормалните неща, които може да ти се случи в тийн възрастта. :):):) :-)
http://xrl.us/bmifdk ето този ползвам, майка ми го купи, а крем винаги си слагам, още от 5 годишен, а това почистване за какво служи? Почиствал съм години наред - ефект никакъв.
Сигурно е хубав фдт-на (не съм ползвала конкретно този), но според мен по - добра идея е да използваш само коректор на проблемните зони (аз така правя като имам 3-4 пъпки на лицето и няма смисъл да го съсипвам цялото).
FuCKkK13
11-12-2011, 15:09
може ли да ми кажете за колко пари г/д. си взимате комплекта четки за маникюр ? :)
питах и в другата тема,но тук май има повечко хора :)
koshtramba
11-12-2011, 15:29
Моля ви, споделете, ако имате добри впечатления от езикова школа за немски език в София. Прегледах в нета всичко, но знам, че има разни "шано" школи, които ги няма в интернет! 8-)
Biskfitka
11-12-2011, 16:29
може ли да ми кажете за колко пари г/д. си взимате комплекта четки за маникюр ? :)
питах и в другата тема,но тук май има повечко хора :)В продавалник съм виждала за около 13 лв. май бяха :)
mynichka
11-12-2011, 16:35
питах и в другата тема,но тук май има повечко хора :)В продавалник съм виждала за около 13 лв. май бяха :)
има и за по 8- 10 лева пак в продавалника, понякога пускат и промоции
brutaLxxbunny
11-12-2011, 17:02
Откъде мога да си намеря хубави ботуши,до към 100-150 лв. в София ?? Направо се отчаях,всичките лепени или велурени :-x
vampire_girl_
11-12-2011, 18:42
Продуктите на CHI продават ли се по магазините или могат да бъдат поръчани само онлайн?
strawberry88
11-12-2011, 18:49
Продуктите на CHI продават ли се по магазините или могат да бъдат поръчани само онлайн? Не се продават по магазините :( може да се поръчат от фризиор или някой сайт.
vampire_girl_
11-12-2011, 18:54
Гледах ги тук (http://bg.strawberrynet.com/main.aspx?region=BG),ама от ибей излиза по-изгодно.
mariam123
11-12-2011, 18:56
http://www.marvi.bg/pr_images/thalloderma-maska-za-mazen-tip-i-problemna-koja.jpg някой ползвал ли я е?Не е скъпа,но ми омръзна само да ги складирам.
kaRamella
11-12-2011, 19:00
Някоq от вас пробвалa ли е този крем, добър ли е и на каква цена е ?
http://www.viewsofia.com/article/4580/Pitai-me--pitai-me--Pomosht--petna-po-liceto-
mariam123
11-12-2011, 19:04
Не съм го ползвала,но мисля че беше към 80 лв.
XxInn0cencexX
11-13-2011, 09:36
http://www.marvi.bg/pr_images/thalloderma-maska-za-mazen-tip-i-problemna-koja.jpg някой ползвал ли я е?Не е скъпа,но ми омръзна само да ги складирам.
Аз съм я ползвала.Не забелязах никакъв ефект. :(
Josefinne
11-14-2011, 12:18
В кой мол и в кой магазин ?
В МОЛ-а на Опълченска на 1ви етаж ( един етаж над партера) в дъното са отворили магазин за всякакви аксесоари за коса вкл. има и изкуствени опашки. Аз ходих да меря, дори веднъж с една приятелка, която е много предубедена и тя така скокна против идеята, но като ме видя и каза, че хич не стои зле и че ми отива. Идеята ми не е да я мъкна всеки ден, но бих си я слагала , ако излизам на коктейл или на празник.
Josefinne
11-14-2011, 12:20
Откъде мога да си намеря хубави ботуши,до към 100-150 лв. в София ?? Направо се отчаях,всичките лепени или велурени :-x
Аз си взех от Екзарх Йосиф в отсечката успоредна на Пиротска. Ботушките ми са от естествен велур, 130 лв, но имаше и доста кожени. Аз лично си търсех велурени обаче :) И съм доста доволна досега.
brutaLxxbunny
11-14-2011, 14:48
Аз си взех от Екзарх Йосиф в отсечката успоредна на Пиротска. Ботушките ми са от естествен велур, 130 лв, но имаше и доста кожени. Аз лично си търсех велурени обаче :) И съм доста доволна досега.
Не ме разбирай погрешно,аз обожавам велурени,обаче те стават на нищо при допир с вода (и респективно сняг..).Мерси иначе.Ще проверявам и другата седмица.
Colombia
11-14-2011, 15:15
Малко странен и уж лесен въпрос ама...
От къде мога да си купя шапка за баня?И обиковени найлонови ръкавици тия дето се дават с боята за коса?
strawberry88
11-14-2011, 17:14
Малко странен и уж лесен въпрос ама...
От къде мога да си купя шапка за баня?И обиковени найлонови ръкавици тия дето се дават с боята за коса? От магазиниге ''Всичко по 1 лев''! 8-) и в повечето козметични магазини и аптеки! :)
Colombia
11-14-2011, 17:15
Ой мерси!Чувствам се странно,направо глупаво след тоя въпрос! 8-) :D :lol:
Hristova
11-15-2011, 08:47
Някой ползвал ли е?
http://prikachi.com/images/458/4042458J.png
j_adore2
11-15-2011, 11:36
Има ли Zara в мола на Стамболийски (че сме в голям спор с една приятелка) :)
С каква чанта, обувки бихте носили такова якенце.. за цвета става въпрос
http://prikachi.com/images/382/4043382y.jpg
FuCKkK13
11-15-2011, 13:56
колко пъти максимум на ден мога да си мажа ноктите с йод ?
Използвате ли коректор за лице? Много моля за съвет как да го използвам, откъде да си го купя само на 13 съм и ще ползвам козметика за първи път
n3zabrawiimaa
11-15-2011, 17:21
^да, слагаш го САМО върху пъпки и зачервявания.
NewYorker94
11-15-2011, 17:28
Добре ама това нещо маже ли се с пръст за да съвпадне цвета му с този на кожата или как? Каква е цената
колко пъти максимум на ден мога да си мажа ноктите с йод ?
Аз преди ги мажех всеки ден и станаха ужасни .. Адски жълти и когато сложа по-светъл лак за нокти си личеше жълтото отдолу.
Сега си намерих един добър заздравител и не ги мажа с йод, но не знам дали ги има в Бг. Ако искаш ще проверя как точно се казваше.
Според мен, си ги мажи по 2-3 пъти на седмица
Добре ама това нещо маже ли се с пръст за да съвпадне цвета му с този на кожата или как? Каква е цената
и аз бих попитала същото на каква цена се продава един коректор в магазините
Някой ползвал ли е?
http://prikachi.com/images/458/4042458J.png
Аз.Много съм доволна
n3zabrawiimaa
11-15-2011, 18:35
Ох ..ами всичко зависи от качеството има и от 3 лв има и от 15 лв.
Не се маже с пръст, стик е, има и като рол-он дълго и тънко ..абе вие за гугъл не сте ли чували?
Напишете коректор и НАЙ-МАЛКОТО ще ви излязат стотици снимки и ще добиете ясна представа.
Избира се така, че да се СЛИВА с кожата, не по-тъмен или по-светъл.
Ох ..ами всичко зависи от качеството има и от 3 лв има и от 15 лв.
Не се маже с пръст, стик е, има и като рол-он дълго и тънко ..абе вие за гугъл не сте ли чували?
Напишете коректор и НАЙ-МАЛКОТО ще ви излязат стотици снимки и ще добиете ясна представа.
Избира се така, че да се СЛИВА с кожата, не по-тъмен или по-светъл.
+
Има и такива с формата на червило, понеже оставят по - дебели следи трябва ЛЕКО да ги размажеш.
Има ли Zara в мола на Стамболийски (че сме в голям спор с една приятелка) :)
Няма. Беше си хубав за времето(мола) .. вече ходя рядко там. Както и да е 8-) . Иначе Зара има в Дъ Мол, в Сердика Център и на Витошка (до колкото знам) .
rosencetooo
11-16-2011, 04:47
Пресата , която си харесах на Елеком ,никъде я няма налична.. и сега съм се загледала в други два модела , на същата фирма, но не знам , кой да си взема.
http://elekom.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=43&products_id=259
http://elekom.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=43&products_id=258
Ето ги модели , не мога да реша , защото едната има йонизация ..
Дайте съвет или мнение от личен опит ;)
Косата ми е леко чуплива, ако това е от значение..
Josefinne
11-16-2011, 06:42
Не ме разбирай погрешно,аз обожавам велурени,обаче те стават на нищо при допир с вода (и респективно сняг..).Мерси иначе.Ще проверявам и другата седмица.
Да знам това :) Аз специално тогава (преди около месец ) си търсех велурени, защото вече имам два чифта кожени + кожени боти :) Но ти препоръчвам да провериш там точно, защото доста трудно си намерих велурени - повечето бяха кожени. Освен това по Пиротска и Алабин видях същите модели ботуши, но с по-голяма надценка. 8)ю
lqlq89 , Това якенце май най-ще си ходи с кафяви аксесоари, както се вижда и на снимката по дръжката на чантата. Ако нямаш ботуши, наблегни на цвета на останалите аксесоари - шапка, чанта, колан, евентуално шал. Ако имаш ботуши, шалът може да с различен цвят или да пропуснеш шапката :).
По принцип си мисля, че другият вариант е или червено или лилаво при аксесоарите, но трябва да избереш и за двата цвята по-тъмните им нюанси. Мисля, че със сиво и черно няма да си подхожда добре.
откъде мога да си купя съвсем тъничка пластмасова диадемка.лятото баба ми (да бе баба ми) ми беше подарила някаква ама я счупих, а много ми харесваше..
за благоевград ме интересува
BrokenHeartt
11-16-2011, 14:09
Garnier pure active сплав как се нанася и кога :D :D ? :o
mimsssssss
11-16-2011, 15:23
откъде мога да си купя съвсем тъничка пластмасова диадемка.лятото баба ми (да бе баба ми) ми беше подарила някаква ама я счупих, а много ми харесваше..
На главната точно преди пици Парти има едно магазинче за диадеми и други такива за коса. А лятото имаше и едно на улицата, като сергия точно на ъгъла преди Папараци - от там съм си взимала аз.
В тоя Гум, още като влезнеш тръгваш надясно, има една леличка със сергия за обици, пръстени, ластички, фибички и такива джунджурии - виж и там.
Маринче, ГУМ са го закрили, на главната една такава диадемка ти е 5-6 лева, само до това под овиес не съм ходила, ще отида тия дни
а ти ако си идваш насам пиши ми да излезнем, ако искаш :))
Biskfitka
11-16-2011, 20:18
За какво точно използвате розовата вода? :)
mimsssssss
11-16-2011, 22:48
bloodyF ГУМ са го закрили, смятай колко съм назад :D бях сега за едни изпити, взех си ги, няма скоро да ходя пак. Ама като си ходя ще ти пиша :) иначе виж и в магазинчетата по левче...
Biskfitka и на мен ми е интересно :oops:
imamkrasivouho
11-16-2011, 22:52
За почистване на лице.
Тези продукти на Bourjois има ли ги вече в България?
http://prikachi.com/images/777/4048777H.jpg http://prikachi.com/images/779/4048779I.jpg http://prikachi.com/images/782/4048782g.jpg
за буржоа-надали, не съм ги виждала
Маринче, преди месец ходих до там да търся една сергийка за едно нещо и на вратата пишеше че всички сергии и магазини са изместени..
дано има пари някой, да го направи мол..ще бъде яко :Д
розовата вода се ползва за почистване на лицето по принцип (аз не ползвам, защото се обривам от нея) или за маски с аспирин примерно (аспирин се натрошава, смесва се с розова вода и се търка лицето като ексфолиант, било много добро уж, веднъж го правих и не ми се получи, съотношението вижте в интернет)
BrokenHeartt
11-17-2011, 12:08
Моля ви кажетеееееее :(( днес си го купих, но разбрах само маската как се прави ;д До колкото разбрах трябва да се използва всеки ден 1 път дневно да се нанасе и веднага да се измие :? или трябва да се изчака малко .. моля ви кажетеее :o
някой има ли рег в помагало за да ми изтегли това?
http://download.pomagalo.com/588881/analiz+na+saiitovete+za+tyrsene+i+predlagane+na+ra bota/?search=
JustMakeMeBelieveAgainN
11-17-2011, 18:39
значи имам блуза тип прилеп, тъмно кафяво, но е прозрачна някаква.. какво мога да сложа отдолу (мислех си за някакъв едноцветен потник,черен или бял, така че да изпъква) като се има предвид, че ще нося дънки и тъмносини високи обувки. Приемам предложения!!
Моля ви кажетеееееее :(( днес си го купих, но разбрах само маската как се прави ;д До колкото разбрах трябва да се използва всеки ден 1 път дневно да се нанасе и веднага да се измие :? или трябва да се изчака малко .. моля ви кажетеее :o
Не разбрах за какъв сплав говориш.
JustMakeMeBelieveAgainN
11-18-2011, 06:25
значи имам блуза тип прилеп, тъмно кафяво, но е прозрачна някаква.. какво мога да сложа отдолу (мислех си за някакъв едноцветен потник,черен или бял, така че да изпъква) като се има предвид, че ще нося дънки и тъмносини високи обувки. Приемам предложения!!
някой??
BrokenHeartt
11-18-2011, 12:24
офф глупости.. скраб исках да кажа .. за ето това става въпрос -- > http://prikachi.com/images.php?images/172/3331172P.jpg
това е скраб, търкаш и миеш, 3в1-то е маска, ексфолиант и там кво беше още..търкаш здраво и миеш, би трябвало да пише дали е за ежедневна употреба
кафява блуза и сини обувки не ми звучи окей...черен потник все пак...боди може..черно боди потник или тениска няма как да нямаш според мен..
офф глупости.. скраб исках да кажа .. за ето това става въпрос -- > http://prikachi.com/images.php?images/172/3331172P.jpg
Заповядай, прочети това http://www.viewsofia.com/article/3264/Skrab-za-lice . На теб всъщност ти трябва продукт за ежедневно почистване ли ?
За кафявата блуза и аз не мисля, че е добра идея да се носи със сини обувки. Според мен е добре отдолу да си с черен изчистен потник :)
mimsssssss
11-18-2011, 22:39
JustMakeMeBelieveAgainN на кафявото бих сложила черно/сиво... някакъв потник отдолу или боди... може и боди с чашки ако имаш... - обаче страшна комбинация от кафява блуза, сини дънки и сиви ботуши о.О поне на мен не ми се връзва, прекалено различни цветове за да си допадат. Нека дънките бият на сиво и под блузата може да сложиш сив потник, така неутралният цвят само ще е кафявата блуза.
zlatit0o
11-19-2011, 10:01
http://www.youtube.com/watch?v=gf02SniHJzk&feature=feedrec_grec_index
Това първото което слага брашно ли е? А второто до колкото разбрах е куркума :-o
брашно от леблеблия
прясно мляко
куркума на прах
бадемово масло
и чиста купа и лъжица
момичета, миналата неделя или събота, не помня, се къносах с крем-къна хербал, вишна, цвета беше много як първоначално (държах час и половина някъде), от тогава си мих косата 2 и сега след малко за 3ти път
обаче избледня доста...и на мен не ми харесва така
след колко време е препоръчително пак да слагам къна? доволни ли сте от някоя? правила съм се с афродита, ама мирише много гадно..бих изтърпяла пак ако трябва де..целта ми е червеното да се личи...не искам боя, дори и безамонячна..
Когато надебелееш губят ли се тръпчинките?(Знам,че е тъп въпросаа,ама ми е интересно :Д)
gabri3lla
11-19-2011, 19:14
Когато надебелееш губят ли се тръпчинките?(Знам,че е тъп въпросаа,ама ми е интересно :Д)
По-скоро не :)
mimsSss96
11-19-2011, 19:36
Препоръчайте ми нещо за белези от акне
Има ли такова чудо като боя за вежди и от къде може да се купи? Във всички бои за коси пише да не се използват върху вежди :/
а, и съществува ли продукт против пъпки и черни точки, който не изсушава кожата, защото моята е суха и същевременно гадна...
Не, тях ги има точно при по - "дебели" бузи :Д
vampire_girl_
11-20-2011, 07:10
Има ли такова чудо като боя за вежди и от къде може да се купи? Във всички бои за коси пише да не се използват върху вежди :/
а, и съществува ли продукт против пъпки и черни точки, който не изсушава кожата, защото моята е суха и същевременно гадна...
За веждите - с боя си ги прави една приятелка,само че стои много по-малко време.
Черните точки - парна баня и стискаш...После, просто поддържаш кожата с измиващ гел и тоник.Или козметик.
А за Русе някой да каже? 8-)
DesireToFire
11-20-2011, 09:27
На центъра, малко по-нагоре от Опиум има един магазин за аксесоари. Голямо разнообразие от диадеми има, няма как да не намериш :Д
moni010498
11-20-2011, 09:37
Здравейте!! Имам къдрава коса и е дълга до подмишниците ми, също така имам бритон.
Чудех се имате ли някакви идейки за прически които стават бързо, но не искам да я горя с маши и преси и неискам да я връзвам на някакви опашки.
Ще чакам за идейки.
gabri3lla
11-20-2011, 11:27
Момичета, току-що си направих маска с тривитаминол, обаче съм прекалила с количеството. Дали ще пречи да я ползвам и следващата неделя?
Colombia
11-20-2011, 11:53
^Какво освен тривитаминол сложи в маската?
Мисля,че НЯМА да е добре да я ползваш и в неделя.
Rebirthing
11-20-2011, 11:57
Що пък да не е добре, ще е минала цяла седмица все пак. За момента щом си прекалила, гледай да измиеш косата добре, за да не стане мазна и на клечки !
Colombia
11-20-2011, 12:00
Ако е сложила и други продукти в маската освен тривитаминол,до неделя качестото им напълно ще замине.С 2 думи ще се развали.
Colombia
11-20-2011, 12:02
Сега усетих,че сме възприели въпроса в 2 различни смисъла...от там идва разминаването в препоръките 8-)
Момичето да каже,какво точно е имала в предвид.
Rebirthing
11-20-2011, 12:03
А, чакай, аз май грешно разбрах. Момичето има предвид да използва останалото количество другата неделя ?!
Ако е така, да, наистина ще се развали до другата неделя, дори да я държиш в хладилник :).
gabri3lla
11-20-2011, 13:34
А, чакай, аз май грешно разбрах. Момичето има предвид да използва останалото количество другата неделя ?!
Ако е така, да, наистина ще се развали до другата неделя, дори да я държиш в хладилник :).
^Да, това исках да кажа. Иначе маската ми се състои от тривитаминол, малко стимулант на Икаров и хининова вода. Мерси за отговорите. :)
На центъра, малко по-нагоре от Опиум има един магазин за аксесоари. Голямо разнообразие от диадеми има, няма как да не намериш :Д
Ооо за цели 3 месеца никога не е имало тънки диадеми. Все са някакви детски (точно като за дете). :lol: Никъде не мога да намеря.
FuCKkK13
11-20-2011, 16:43
здравейте.. купих си комплект четки за нокти и имам 2 такива разперени..искам да ви попитам как ги ползвате ? .. гледах снимка как има няколко цвята на четката и като минеш по нокътя стават еднакви чертички с различни цветове.. та някой ако може да помогне ? :)
Кажете ми хубав молив за очи да не е много скъп .
На импала са много хубави и хич не е скъп :)
vampire_girl_
11-20-2011, 18:14
^
Бруклин - 1.50
Буржоа - 8 :smt007
j_adore2
11-20-2011, 18:19
Avon с гумичка за опушен грим - жесток. Към 7-8 лева. Единствения молив от по - евтините, който не ми се размазва.
DesireToFire
11-20-2011, 19:00
Ооо за цели 3 месеца никога не е имало тънки диадеми. Все са някакви детски (точно като за дете). :lol: Никъде не мога да намеря.
Септември една приятелка си взе от там :Д
Chemical
11-20-2011, 19:19
Точно такава тема търсих. :D
Ако си изправям косата два пъти в седмицата,
ще се увреди ли много?
Понякога правя почивки от пресата,
като къдря леко с маша само най-горния пласт..пак е горене, но.. :-D
Някой ползвал ли е активатор за къдрици? И може ли от опит да каже нещо за него..ако има и снимки преди/след.. :grin: Косата ми е много къдрава, но само когато сложа пяна и/или лак не се разнищва, а не искам повече да я изтощавам с тях и плюс сушоара.. Та дали с активатора косата ще си седи с добре оформени къдрици и няма да е толкова увредена от него ?
rosencetooo
11-21-2011, 04:26
Точно такава тема търсих. :D
Ако си изправям косата два пъти в седмицата,
ще се увреди ли много?
Понякога правя почивки от пресата,
като къдря леко с маша само най-горния пласт..пак е горене, но.. :-D
Не, ще си почине малко.. сравнение с изправянията всеки ден ;д
xpuct0wa
11-21-2011, 16:33
Препоръчайте ми някой хубав фдт от който сте доволни :)
И как да опрeдeля цветя който ми трябва (или си купувам по-светъл или по-тъмен :?)
FuCKkK13
11-21-2011, 16:51
И как да опрeдeля цветя който ми трябва (или си купувам по-светъл или по-тъмен :?) ами аз ползвам афинитон,но си е до кожа.. има хора,които го харесват и такива,които не го.. аз съм от тези,които го харесват :) .. иначе тестери :) .. или щом имаш все светли и тъмни можеш да ги смесваш :)
xpuct0wa
11-21-2011, 17:01
И как да опрeдeля цветя който ми трябва (или си купувам по-светъл или по-тъмен :?) ами аз ползвам афинитон,но си е до кожа.. има хора,които го харесват и такива,които не го.. аз съм от тези,които го харесват :) .. иначе тестери :) .. или щом имаш все светли и тъмни можеш да ги смесваш :)
аз афинитон имам №16, това със смесването не ми звучи добра идея .. :?
--
но мерси все пак :-) :)
MeChaNiCaL_PoeT
11-21-2011, 17:19
Как да различа кой дезодорант е за парфюмиране и кой против изпотяване?
На всичките пише део спрей.
Приятелите ми казват, че всички спрейове са вече против изпотяване(т.е. флаконите под налягане), а парфюмите и тоалетните води(които не са под налягане) са за парфюмиране.
Питам, защото и на самите продукти не е обозначено за какво точно да се използват. Както казах по-горе пише просто део спрей :-o
ПП: За тези, които не са под налягане ми е ясно, че са за пафюмиране, но въпросът ми е дали останаха все пак флакони под налягане за парфюмиране и как да ги различа от флаконите против изпотяване :oops:
Приятелите ми казват, че всички спрейове са вече против изпотяване(т.е. флаконите под налягане), а парфюмите и тоалетните води(които не са под налягане) са за парфюмиране.
Питам, защото и на самите продукти не е обозначено за какво точно да се използват. Както казах по-горе пише просто део спрей :-o
ПП: За тези, които не са под налягане ми е ясно, че са за пафюмиране, но въпросът ми е дали останаха все пак флакони под налягане за парфюмиране и как да ги различа от флаконите против изпотяване :oops:
дезодорант за парфюмиране? повечето вървят в комплект с парфюма..
има спрейове, ароматизирани лосиони, тоалетни води, парфюми
за против изпотяване-стик, рол он, гел и т.н.
тия под налягане (рексона, гарние, нивеа, фа и т.н.) повечето са за против изпотяване..
примерно питаш в магазина за какво е и те ще ти кажат
но както казах, вече повечето са комплектчета с парфюм.. (:
Христова, колко парички? Каква ти е кожата на лицето (мазна, суха), за изравняване на тена ли да е , за прикриване на несъвършенства или за какво точно ти трябва?
и от тестерите го пробвай на страничната част на дланта , излезни на дневна светлина и виж, там кожата най- се доближава като цвят на тази на лицето
lovelywords
11-22-2011, 20:18
Някой може ли да ми каже за някакъв термозащитен продукт за коса ,защото косата ми е доста къдрава и бухнала и я изправям през ден -два.Също искам да попитам и за някакъв тоник за лице за суха или смесена кожа :). Ии последно : не ми е напълно ясно на колко често ттрябва да ползвам Стимуланта на Икаров ,защото ме е страх косата ми да не свикне прекалено много с него ,да не стане някой гаф :D
brutaLxxbunny
11-23-2011, 12:59
Охх,значи една приятелка ми каза за някакъв тип бисквита,която на пипане все едно е гума,няма вкус и почти никакви калории,но засища ужасно много.Имате ли представа какво е това?
Тирамуси-те идват ли добре при ниско кръвно налягане,а бялата захар на чисто приемана?
vampire_girl_
11-23-2011, 17:08
Кажете някой хубав ФДТ,без парабени.Цената,няма значение.
Къде в София има ветеринарна аптека и колко стува тривитаминола?
Colombia
11-23-2011, 18:17
^Не съм от София и не знам къде има,но цената му е около 5лв.
strawberry88
11-23-2011, 18:57
^ :shock: аз си купувам за 7-8лв.
Biskfitka
11-23-2011, 22:47
Какво бихте подарили на най-добра приятелка за 18ти рд? Подарявала съм й ВСИЧКО,ама наистина всичко ;д
Току що ми дойде една идея-кошница,в нея бонбони-сърчица,едно розово вино (любимо ми е ;д ) презервативи и подарявам от 8ми клас насам всяка година,така че и тях ;д и ще и взема нещо сребърно в кутийка и ще го сложа в кошницата.Как звучи ,а? 8-) Приемам и други идея...мислех си и за блузка нещо,ама тва е тъпоооо! ;d
ledenakrasota
11-23-2011, 22:48
Кутия за бижута? :)
strawberry88
11-24-2011, 13:55
^^Рамка с ваша снимка,гримове.. :)
DesireToFire
11-24-2011, 14:06
Оогромна собственоръчна картичка + там бижуто, което си харесала + нещо откачено и странно, но което свързвате с ваш спомен, или някакъв колаж от снимки.. Може да и направиш торта, да ѝ наемеш стриптизьор, ваучер за скок с бънджи, или дреха, ако има нещо което отдавна си е харесала.
sapphire5
11-24-2011, 14:31
Момичета, какво точно представлява КИСЛОРОДНИЯ фон дю тен и каква е разликата му с обикновенния?
strawberry88
11-24-2011, 14:42
Кислороден фон дьо тен, който оставя супер свежо усещане върху кожата. С екстракт от кафяви водорасли, които стимулират клетъчната консумация на кислород и Ви даряват със сияен тен. Освежаващи микросфери и хидратиращ бял пчелен восък подхранват кожата. 30 мл
December
11-24-2011, 15:16
Вярно ли е,че ако тренирам всеки ден вместо да отслабна,краката ми ще се уголемят от мускулите...?Искам да си вталя краката обаче ме е страх да не станат по-обемисти :/
И точно сега ме е хванала музата да тренирам всеки ден(искам колкото се възможно по-бързо да отслабна,не по някакъв повод ами просто не мога да се търпя -.-),но помня,че преди бях чела нещо подобно че трябва да има почивка и пр...
???
Rebirthing
11-24-2011, 15:33
sapphire5, кислородния фон дьо тен е рекламен трик.
December, зависи от тренировката. Ако тренираш силови тренировки много ясно, че мускулите ти ще нараснат.
мацка, всеки ден не се тренира
или ако го правиш, на единия ден правиш за корем, на другия за крака, на третия за ръце, пак за крака, пак корем и почивка
(примерно)
ама иначе ако тренираш усилено без диета, мазнините ще станат на мускули след известно време и после иди че ги оправяй,..
strawberry88
11-24-2011, 15:44
Колко пъти седмично да правя упражненията Pump it up?? :neutral:
j_adore2
11-24-2011, 16:06
Препоръчаха ми да си взема шампоан на Phyto.
http://salonziba.files.wordpress.com/2008/10/productshot.jpg
Някой ползвал ли е нещо на тази марка,доволен ли е и заслужала ли си да дам 25 лева за шампоан ?
RainBerry
11-24-2011, 16:12
Зависи от това колко те натоварва, по принцип след средно тежка до тежка тренировка трябва да има един възстановителен ден, в който да си починеш. Та, ако усещаш наистина натоварване - 3 пъти;
Ако ти е по-лесно - максимум 5 пъти, за да може отново да имаш възстановителен период.
В първия случай - примерно: понеделник, сряда и петък тренираш, а през останалите се възстановяваш;
^^ Дано съм помогнала
December
11-24-2011, 16:18
Омг да не съм тъпа,че да се тъпча ;о!? Мисля,чеот поста ми ясно си личи че съм на строг режим, и че явно щом не се понасям няма да се тъпча.
Иначе правя Pump it up и бягам/то па мойто бягане 10 мин най-много да издържа ама все е нещо/ и коремни преси(не само от онея обикновенните ами и половинки,тип като колело,обратни и пр) правя,не че имам нужда за корема, но все пак...
Но се замислих днеска и ме достраша,да не се "оголемя"...
Мисля пъм ит ъпа да не го правя всеки ден и да разнообразявам със the biggest loser workout weight loss yoga или упражненията на синди.
И може би два/три дена свободни само с коремни преси,малко бягане и jumping jacks
strawberry88
11-24-2011, 16:21
Зависи от това колко те натоварва, по принцип след средно тежка до тежка тренировка трябва да има един възстановителен ден, в който да си починеш. Та, ако усещаш наистина натоварване - 3 пъти;
Ако ти е по-лесно - максимум 5 пъти, за да може отново да имаш възстановителен период.
В първия случай - примерно: понеделник, сряда и петък тренираш, а през останалите се възстановяваш;
^^ Дано съм помогнала Благодаря!! :)
не съм казала че се тъпчеш, но дори да ядеш плод, манджа с 2 филии хляб, кексче и супа на ден това ти е достатъчно да качваш, щото мускулите тежат..
човек да не опита да помогне, ще му се нахвърлите като куче на кокал, ейй.. :-o
brutaLxxbunny
11-24-2011, 16:31
Може ли да се пристрастиш към валериана? :-o
December
11-24-2011, 16:50
не съм казала че се тъпчеш, но дори да ядеш плод, манджа с 2 филии хляб, кексче и супа на ден това ти е достатъчно да качваш, щото мускулите тежат..
човек да не опита да помогне, ще му се нахвърлите като куче на кокал, ейй.. :-o Сори малко съм в ПМС(ама това е и добре защото тогава от злоба си го изкарвам в тренировки ;д)
Ти това дето си го напила за тъпчене ли го смяташ ;О Леле знаачи представите ви за тъпчене са мн ниски,аз ако като тръгна да се тъпча....Все пак не мисля,че ако някое момиче прави упражнения , бяга редовно и яде така няма да отслабне(изключваме кексчето).Все пак не е като чийсбургер и пр ;д А и нали тренира....
Но аз иначе сладко не ям,хляб също ама супа и манджи да :/
Днеска ядох 2 бисквити белвита(53кал едната) 2 мандарини и преди малко леща.
Но пък мисля днеска да не правя Pump it up страх ме хвана ;д Само упражненията за корема,малко скачане и още малко бягане.
няма нищо
иначе не е важно да ядеш малко
дори обратното
ама закуската е много наситена, обяда средно , а вечерята хич.. не се яде 2-3 часа преди ядене, пиеш много вода без сокове, алкохол често, цигарите ако пушиш ги намали, газирано не, сладко 80+ процента черен шоколад, плодове (без банани), зеленчуци,
и днес си яла твърде малко!!
December
11-24-2011, 19:33
аз едно питах то за хранене ми обърнахте въпроса;д
трябва ли да правя един-2 дена почивка,за да не ми станат краката големи или не?аз предпочитам без почивка че да е по-бързо свалянето,но явно....
Rebirthing
11-24-2011, 19:40
ама иначе ако тренираш усилено без диета, мазнините ще станат на мускули след известно време и после иди че ги оправяй,..
Мазнините не се превръщат в мускули :-o те просто се топят.
Biskfitka
11-24-2011, 19:45
ledenakrasota и strawberry88 тези неща съм й ги подарявала,дори рамката и гримовете за миналия рд ;д
DesireToFire благодаря и на теб,но за съжаление не съм я виждала от 1 месец сигурно ;д и нито знам какво си е харесала,нито от какво има нужда в момента,направо ужас... :D Май ще си остане бижуто,виното и т.н. 8-)
rosencetooo
11-25-2011, 04:43
Може ли да се пристрастиш към валериана? :-o не :)
Може ли да се пристрастиш към валериана? :-o
ДА може,ако прекалиш..все пак е успокоително и не е препоръчително да го пиеш много често.
Biskfitka
11-26-2011, 20:37
http://u.univision.com/contentroot/uol/art/images/tv/nov/2006/07/060720_hda_jackiea_7.jpg
http://maitapi.com/images/stories/a_pic/kifla/kif_02.jpg (само къдриците гледаите! ;д )
как мога да получа такива големи къдрици или както им казват ''буклии'' ;д
Имах маша,но беше не достатъчно дебела и не ставаха..пресата я хвърлих и не знам кога ще си купувам нова,така че кажете с какви ролки се получават...ако може :) :Д
http://hair2007.bg/images/722030%20pack!.jpg може би с такива?
И още един въпрос ...боядисвам се при фризьорката ми,но трябва да се съобразявам с това кога е в града,пък и не се получава точно цвета ,който искам ,не че става грозно де ;д но съм решила да се боядисам сама тоя месец :D
Кажете някаква хубава боя..Престиж хубава ли е ?
Цвета на косата в момента ми е нещо такова -> http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/302956_293215704023785_100000060728068_1293604_121 4591647_n.jpg
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/316044_298799013465454_100000060728068_1317508_260 763156_n.jpg
(аз съм на снимкиите ! ;д )
Искам да стане нещо такова -> http://www.infotech.bg/images/small_image/40maje-v-cherno-za-Aneliq.jpg
http://www.infotech.bg/images/small_image/anelia-proba-greshka.jpg
Някой да ми предложи хубава светла боя :(
Косата ми и без това е неравномерно боядисвана,защото имах кичури ; така че няма нужда пак да си правя кичури като на снимката 8-)
Ако са против изпотяване има в едно кръгче (най-често) и там пише или 24 или 48, а може и 72 часа т.е. против изпотяване :)
Момичета да ви питам .. изпрах си един вълнен пуловер, който си купих преди няколко дни от Бенетон и .. стана като за дете в 3 клас
8-) Може ли да се оправи?
Още нещо: Имам 2 пъпчици в устата- явно афти (май-така се казваха, не съм сигурна) и болят ужасно. Някакви съвети да се махнат по бързо? И от какво се появяват :o
flower757
11-26-2011, 22:15
Ако са против изпотяване има в едно кръгче (най-често) и там пише или 24 или 48, а може и 72 часа т.е. против изпотяване :)
Момичета да ви питам .. изпрах си един вълнен пуловер, който си купих преди няколко дни от Бенетон и .. стана като за дете в 3 клас
Още нещо: Имам 2 пъпчици в устата- явно афти (май-така се казваха, не съм сигурна) и болят ужасно. Някакви съвети да се махнат по бързо? И от какво се появяват :o
За пуловера-може би като го простираш трябва да го опъваш хубаво и така да го простреш :? , а афтите- да ги мажеш с мед и сода обикновено много помага, но май има и някакви кремове. :)
п.п Май се получават или като си яла нещо немито или примерно като се прехапеш и после .. ;х
За пуловера-може би като го простираш трябва да го опъваш хубаво и така да го простреш :? , а афтите- да ги мажеш с мед и сода обикновено много помага, но май има и някакви кремове. :)
п.п Май се получават или като си яла нещо немито или примерно като се прехапеш и после .. ;х
Мерси! А меда и содата .. да ги смеся ли ? :D
Biskfitka
11-26-2011, 23:39
^И използвай вода за уста,за да не се появяват :)
mimsSss96
11-27-2011, 09:52
Препоръчайте ми нещо против цъфтеж на косата...
zlatit0o
11-27-2011, 10:01
Препоръчайте ми нещо против цъвтеж на косата...
масло от пшеничен зародиш
FuCKkK13
11-27-2011, 10:48
масло от пшеничен зародиш +1.. или глис имат цяла такава серия - аз ползвах само шампоана и флуида и пак бях доволна.. кристали на които си пише,че са ПРОТИВ цъфтеж - дори бих ти препоръчала ако искаш :)
zlatit0o
11-27-2011, 11:00
И все пак аз съм повече ЗА, нещо натурално.
FuCKkK13
11-27-2011, 11:03
И все пак аз съм повече ЗА, нещо натурално. тогава преди баня си мажеш или цялата коса или 4-5 см. само върховете с масло от пшеничен зародиш или мед + зехтин ;) ПОМАГА -лично доказано :)
strawberry88
11-27-2011, 11:33
^Подкрепям! :)
Colombia
11-27-2011, 12:02
масло от пшеничен зародиш +1.. или глис имат цяла такава серия - аз ползвах само шампоана и флуида и пак бях доволна.. кристали на които си пише,че са ПРОТИВ цъфтеж - дори бих ти препоръчала ако искаш :)
Аз искам 8-)
zlatina17
11-27-2011, 12:11
Моят въпрос не е за козметика, но сметнах че е по-добре да попитам тук отколкото да правя нова тема.
Та въпросът ми е как става копуването на дрехи от сайта "koketna" например. Преди никога не съм обръщала внимание на подобни сайтове, нито съм ги разглеждала по-обстойно, но вчера си харесах една жилетка от "Кокетна" и се чудя дали да си я поръчам. И все пак да си кажа въпроса - Когато я поръчаш си пишеш адреса и когато дойде поръчката тогава ли се плаща и колко горе-долу се взима за доставка (от Стара Загора съм)? :)
vampire_girl_
11-27-2011, 15:09
Против цъфтеж - масло от пшеничен зародиш :]]
А аз да попитам, възможно ли е да ми закъснява заради наскоро започната диета? :-o
А аз да попитам, възможно ли е да ми закъснява заради наскоро започната диета? :-o
Да.
Иначе за кокетна - поръчваш си дрехата, звънят ти да потвърдиш, че я искаш и когато ти я донесат с куриер я плащаш. Доставката понякога е безплатна, но зависи. Би трябвало да можеш да я върнеш в 7 дневен срок, ако не ти хареса.
есенен косопад?
как да намалим падането на косата :) ?
FreshJuice
11-27-2011, 17:52
есенен косопад?
ООО и аз искам да знам ! Ужасно е !! :-x
pressiana
11-27-2011, 18:01
есенен косопад?
На мен ми помага шампоана на милва с коприва ...
Косата ми и без това е неравномерно боядисвана,защото имах кичури ; така че няма нужда пак да си правя кичури като на снимката 8-)
по принцип палет, като в магазина ще ти предложат цвят (за по-сигурно)
а иначе, сама-руса, малко трудничко :-D ама все пак пробвай..в най-лошия случай пак ще опреш до фризьорката
awesomesheepy
11-27-2011, 18:25
Единият ми зъб,отгоре,е пораснал по-настрани и нагоре..:С (не е пораснал изцяло още,но)
има ли възможност да го управя освен със шини? :/ заради един зъб не ми се слагат хич.
Biskfitka
11-27-2011, 18:30
по принцип палет, като в магазина ще ти предложат цвят (за по-сигурно)
а иначе, сама-руса, малко трудничко :-D ама все пак пробвай..в най-лошия случай пак ще опреш до фризьоркатаЕ то аз съм си руса,но не искам да става по-светло от сегашното (на снимките,които пуснах цвета ми изглежда по-тъмен) :D Мерси :)
Имам проблем с отслабването. 8-) По принцип се храня що-годе здравословно... Газирано-не пия, тестено ям рядко, от "бързите храни" отдавна съм се отказала... Само сладко ям, но малко и се мъча да го ограничавам, възможно най-много... Така, отделно ходя 2 пъти в седмицата на плуване, през вечер правя упражнения и какви ли не глупости още... И въпреки това не мога да отслабна в крака. Да имате някакви идеи какво да правя? :D :D
mmm_sweet
11-27-2011, 19:11
Имам проблем с отслабването. 8-) По принцип се храня що-годе здравословно... Газирано-не пия, тестено ям рядко, от "бързите храни" отдавна съм се отказала... Само сладко ям, но малко и се мъча да го ограничавам, възможно най-много... Така, отделно ходя 2 пъти в седмицата на плуване, през вечер правя упражнения и какви ли не глупости още... И въпреки това не мога да отслабна в крака. Да имате някакви идеи какво да правя? :D :D
прави физически упражнения,препоръчвам ти пилатес
RainOfHope
11-27-2011, 19:20
Някой да ми препоръча боя с такъв цвят ?
http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltx58qetcP1qj4c1lo1_500.jpg
Garnier Nutrisse имат един такъв цвят. Трябва да провериш в някоя парфюмерия по каталог с косички. А и този цвят не съм сигурна, че от веднъж е станал. Може на два пъти да е боядисвана. Но все пак провери за тази която ти казах на Гарниер.[/i]
^И използвай вода за уста,за да не се появяват :)
Аз по принцип използвам след всяко миене на зъбите т.е. 2-3 пъти на ден, ама ето сутринта излязох и нищо ми нямаше, а вечерта вече :o . Както и да е сега не ме болят, минават си от само себе си .. хух .
Велатон - пяната за боядисване; Номер 40.
Как да се накъдря със ситни кадрици с плитка не се получава, с молив също, а с маша няма да стане защото стават големи къдрици ?
j_adore2
11-28-2011, 11:48
Пробвай с по - малки плитчици или с ретро преса :) Също така има и по - тънки маши.
mmm_sweet
11-28-2011, 12:07
Знаете ли хубава боя за коса в този цвят:
http://prikachi.com/images/417/4087417R.jpg
http://prikachi.com/images/419/4087419y.jpg
xpuct0wa
11-28-2011, 12:15
Някой знае ли кое е червилото (каква марка) което използва на 2: 54 минута
http://www.youtube.com/watch?v=_tDSKu9gHJM&list=FLZBaktUYazeF2dxIgi4EZeA&index=1&feature=plpp_video
xhellokittyx
11-28-2011, 12:18
Знаете ли хубава боя за коса в този цвят:
http://prikachi.com/images/417/4087417R.jpg
http://prikachi.com/images/419/4087419y.jpg
лореал-724 или 645
http://prikachi.com/images/593/4097593P.jpg
Спомням си, че съм я виждала тази пудра някъде.. Но не се сещам нито за марка, нито за цена.. :(
Някой може ли да помогне? И ако сте я ползвали споделете дали е добра. :)
brutaLxxbunny
12-01-2011, 18:35
^^ Ако не се лъжа,това е пудрата на Мис Спорти и струваше около 7-8 лв.
koshtramba
12-01-2011, 19:01
^^ Не, това е на Манхатън Антибактериалната пудра! :)
^^ Не, това е на Манхатън Антибактериалната пудра! :)
благодаря, а цена д/г знаеш ли? :)
Biskfitka
12-01-2011, 20:01
Момичета,как се къдри косата със сешоар и кръгла четка? Много е спешно :( :)
pressiana
12-01-2011, 20:29
благодаря, а цена д/г знаеш ли? :)
Гледах я днес в ДМ, беше намалена.. около 8-9лв, може и да те излъжа..
Гледах я днес в ДМ, беше намалена.. около 8-9лв, може и да те излъжа..
ясно, много благодаря! ^___^
PullMeCloser
12-01-2011, 20:55
Някой знае ли кое е червилото (каква марка) което използва на 2: 54 минута
http://www.youtube.com/watch?v=_tDSKu9gHJM&list=FLZBaktUYazeF2dxIgi4EZeA&index=1&feature=plpp_video
Rimmel- Spotlight beige
marin4itu
12-02-2011, 05:31
Момичета,как се къдри косата със сешоар и кръгла четка? Много е спешно :( :)
Със сешоар и кръгла четка се изправя косата, евентуално да си завиеш краищата на някоя посока, но къдрене не.
Със сешоар и кръгла четка се изправя косата, евентуално да си завиеш краищата на някоя посока, но къдрене не.
^мхм
Biskfitka, ако държиш за къдрене със сешоар - намерих този туториал в ютуб:
http://www.youtube.com/watch?v=bwsa4iyYmw4&feature=g-hist
Biskfitka
12-02-2011, 08:44
Мерси за отговорите. :) Но наистина става със сешоар.Едни съученички са се къдрили при фризьорка,но не могат да ми обяснят какво точно се прави :( Изглежда като къдрене с много голяма маша или преса... :)
А какви ролки за голееми къдрици ще препоръчате.Тия кръглите самозалепващите хубави ли са?
Josefinne
12-02-2011, 08:44
Използвам http://i.pinger.pl/pgr301/04bd0e100023aaad4e007252/Gliss%20Kur%20Ultimate%20Repair%201.jpg
( макар и не абсолютно цялата серия) и доста ми помага.
Josefinne
12-02-2011, 08:48
Ами, пробвай с фитнес инструктор. Чувала съм много положителни отзиви от фитнес Феерия, в София ( не знам от кой град си ). Не ти трябва инструктор за всяка тренировка, а само за първата - казваш си къде са ти проблемите области и те ще ти обяснят как да изпълняваш правилно упражненията за постигане на максимален ефект.
marin4itu
12-02-2011, 10:35
Мерси за отговорите. :) Но наистина става със сешоар.Едни съученички са се къдрили при фризьорка,но не могат да ми обяснят какво точно се прави :( Изглежда като къдрене с много голяма маша или преса... :)
А какви ролки за голееми къдрици ще препоръчате.Тия кръглите самозалепващите хубави ли са?
Да не говориш за къдрене със сешоар с дифузер?
Иначе за ролки не мога да ти помогна..
Josefinne
12-02-2011, 12:50
@ Biskfitka Аз имах такива самозалепващи се кръгли ролки. Навивала съм ги и на мокра и на суха коса. За съжаление ЖЕСТОКО се заплитат, не всички, но една ти е достатъчна, става страшно.
arsenalllbaby
12-02-2011, 13:01
http://cenibg.com/%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B9-%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D1%81%D0%B0%D0%BC-gliss-total-repair-19-250-ml-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8.h tml Мнения ? : )))
FreshJuice
12-02-2011, 13:09
^^ хубаво е
ariimeri97
12-02-2011, 13:40
мнения за коректор на Studio Artist на Oriflame, който сега е намален на 6,90лв? http://lv.oriflame.com/catalog-images/product/global/23051_1.png
smilelady
12-02-2011, 13:48
Да не говориш за къдрене със сешоар с дифузер?
Иначе за ролки не мога да ти помогна..
нее...наистина става с кръгла четка...на мен ми правиха такива къдрици и наистина става като с голяма маша....ама не помня как точно въртеше четката ...
FuCKkK13
12-02-2011, 14:00
А какви ролки за голееми къдрици ще препоръчате.Тия кръглите самозалепващите хубави ли са? не.. самозалепващите се ролки са за обем общо взето.. и най-често се слагат в корените.. ако ги навиеш най-много да си заплетеш косата ;д .. иначе можеш да си намериш ролки с голям диаметър.. или имаше едни преди (не помня как се казваха за това ще ги опиша и дано някой се сети) значи бяха като мрежа и имаш пръчица с ролките.. с пръчицата хващаш кичура и го вкарваш в мрежичката (ролката) и като пуснеш се навива ... ох .. малко смотано обяснение,но дано някой се сети..
Biskfitka
12-02-2011, 19:24
Момичета благодаря много за отговорите.Аз намерих някакво клипче как се прави,но го загубих :X :D ...
Става много лесно,с по-тънка четка се навива кичур коса и със сешоара се суши от всички страни на четката (без значение дали косата е мокра) държи се така четката 1-2 минути и като пуснеш е леко къдраво,не е като с маша,но ми харесва :D Сега ще се усъвършенствам.;д
Утре ще пробвам и това,което е дала chizuru от ютуб... изглежда много лесно,пък и моята коса си е къдрава горе долу :D
FuCKkkK13 аз се сещам май за тия ролки,но не съм ги виждала от малка :D
mynichkaTanq
12-03-2011, 06:34
ползвали ли сте спрей, за да си направите кичури?
http://cenibg.com/%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B9-%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D1%81%D0%B0%D0%BC-gliss-total-repair-19-250-ml-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8.h tml Мнения ? : )))
много съм доволна!
arsenalllbaby
12-03-2011, 14:12
ползвали ли сте спрей, за да си направите кичури?
Емм да, обаче спрея ми съхнеше бавно и се понамацах.. Като изсъхне, се лющи и цапа.. Пък да не казвам каква беше банята след като приключих... :D И оцветява и другата част от косата. А уж беше хубав, качествен... Става, ако искаш да видиш само как ти стои кичура, иначе не мисля.. Аз добре, че не си направих, седяха ми кофти ;д
Здравеййтее щомм темата е по всякакви въпросии искам да ви попитамм нещичко .. :)) такам мисля да си пробия веждата .. обаче наще не ми дават ;(( ... според вас ако се пробия след това е ясно че за пред наще ще я махам но ме интересува дали ще си личи и дали ще забележат че съм се пробила ???? многго ви моля кажете си мнениетоо .. :)))))
Мисля че ще си личи. А и в началото и не трябва да я махаш изобщо доколкото знам.(при дупките на ушите - е месец)
Нормално ли е да имам обилно бяло течение няколко дни преди менструация?
Ползвали ли сте продукти на Christian of Roma? И от кои сте доволни, и от кои не?
mynichkaTanq
12-03-2011, 17:19
милмил да нормално е и при мен е така
michele за жалост ще си личи ако беше на устната или на носа щеше с магнитни обеци
ляля89 аз лично не съм ползвала и ще се радвам другите да си изкажат мнението, че и аз съм заинтересована : )
Rebirthing
12-03-2011, 20:01
Нормално ли е да имам обилно бяло течение няколко дни преди менструация?
Преди и след, да, иначе по принцип не :).
Благодаря ви и на двете!
Друг въпрос: Гадно ли се чувствате като облечете нещо след като си сложите лосион за тяло ? От скоро имам ужасното чувство след като си намажа тялото.. на допир кожата ми е много мека,а сложа ли дреха се чувствам кофти, докато не го измия, което напоследък се случва 20-30 мин, след използването на крем. Не издържам . При вас как е ?
ПС: По принцип използвам бътърите на Дъ Боди Шоп, защото миришат уникално, но от скоро пробвах с още няколко лосиона, уж по- лекички, бързоабсорбиращи се(Нивея, Джонсанс' бейби и др. хмм.. популярни в БГ), но .. същата работа ! :(
Rebirthing
12-03-2011, 22:29
Да не би лосиона да не попива достатъчно добре ? Оставя ли мазен филм след нанасянето ?
FuCKkK13
12-04-2011, 14:38
здравейте,може ли да ми кажете сайт с оригинални парфюми,но наистина оригинални и да има лейди милион ?