View Full Version : Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
Страници :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
slynchicety98
10-20-2011, 14:15
^Еми то ми се изчисти лицето смисъл имам само 2-3 пъпчици .
FuCKkK13
10-20-2011, 14:34
ех.. миосотис.. накрая и мен ще навиете да си я взема.. а иначе аз пак имам въпрос :D
http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=22181
някой да я е ползвал и мнение ? :)
XxInn0cencexX
10-20-2011, 14:59
^ по-добре си купи обикновена миглоизвивачка. :)
FuCKkK13
10-20-2011, 15:02
^ползвала ли си я?
е аз вече така или иначе я поръчах, но все пак.. да питам за мнения :)
На кой душ гел на Avon ви харесва миризмата най-много?
XxInn0cencexX
10-20-2011, 17:58
Във Русе има ли Terranova,Zara или Тally Weijl ?
Препоръчайте ми хубав хидратиращ крем за лице (за суха кожа), който да може да се използва и като основа за грим и по възможност да не е повече от 10-15 лева ..
^ Nivea
+1 или даже ти препоръчвам повече Leocrema. Обаче не го слагай непосредствено преди да се гримираш. Просто наистина е достатъчно хидратиращ, аз си го слагам само вечер преди лягане.
^ Nivea
Nivea е много широко понятие .. Аз по - скоро искам да ми кажете някоя конкретна серия. От Нивеа майка ми е много доволна от този универсалния крем в големите бели кутийки, но аз имам чувството, че не попива :o Много ми харесва и този в сините кутийки, защото ми е някак си перфектно мазничък за сухата кожа, но ме е страх да го използвам всеки ден, за да не ми запуши порите :lol: Иначе в момента съм се спряла на http://www.nivea.bg/products/face-care/pure-effect/anti-spot-super-light-day-care .. :-o Иначе мерси и на двете :)
Colombia
10-21-2011, 11:38
Иначе в момента съм се спряла на http://www.nivea.bg/products/face-care/pure-effect/anti-spot-super-light-day-care .. :-o Иначе мерси и на двете :)
И?Доволна ли си?Действа ли наистина?И за какви пари?
XxInn0cencexX
10-21-2011, 12:46
Във Русе има ли Terranova,Zara или Тally Weijl ?
Крем срещу лунички, петна или пъпки за колко време трябва а подейства.. смисъл колко време трябва да минеш за дни става въпросщ за да видим подобрение
Colombia
10-21-2011, 19:26
^Дни се съмнявам.По-скоро седмици.
Иначе в момента съм се спряла на http://www.nivea.bg/products/face-care/pure-effect/anti-spot-super-light-day-care .. :-o Иначе мерси и на двете :)
И?Доволна ли си?Действа ли наистина?И за какви пари?
Ох, изразих се погрешно.. Исках да кажа, че на това съм си избрала за момента и евентуално ако не си харесам нещо друго ще си купя. Като гледам явно няма много хора със суха кожа които да вземат да си изхабят клавиатурата за 1 коментар/съвет и сигурно ще си остане този (като избор). Моя Джонсанс трябва да свърши до няколко дни и после като си купя този на Нивеа и го изпробвам ще си изразя мнението :) Иначе е 10тина лева, не вярвам да е повече, те на Нивеа по принцип не са толкова скъпи и се надявам и този да не е .
Colombia
10-21-2011, 19:49
Ок,благодаря за отговора.
Аз обаче не мога да ти помогна.Моята кожа е мазна.
^Дни се съмнявам.По-скоро седмици.
а за 2 седмици ? и кой ден най-вероятно може да излезне така видимо да намаляват ;д
Colombia
10-21-2011, 20:08
Много относително е!Още повече''кой ден?''няма как да ти кажа!А и едва ли някой може да определи.
Ако има хора,които са ползвали такъв крем,нека кажат мнение.
rosencetooo
10-22-2011, 05:58
mee3 вземи си кремче срещу лунички с избелващо действие и при постоянна употреба може би до месец , ще забелиш разликата :)
Dagichka
10-22-2011, 09:15
Хора, да ви питам според вас кой е най-хубавата марка гланц, която сте ползвали? Имам бая плътни устни, обаче много ми се разраняват и винаги се белят.. и като сложа гланц с цвят стои някак си грозно и лепнато отгоре.. :(
Хора, да ви питам според вас кой е най-хубавата марка гланц, която сте ползвали? Имам бая плътни устни, обаче много ми се разраняват и винаги се белят.. и като сложа гланц с цвят стои някак си грозно и лепнато отгоре.. :(
http://angelcosmetics.mymall.bg/product_images/u/angelstar__39182.png
ledenakrasota
10-22-2011, 09:23
Крем срещу лунички, петна или пъпки за колко време трябва а подейства.. смисъл колко време трябва да минеш за дни става въпросщ за да видим подобрение
Зависи от крема и за какво по-точно се отнася от изброените 3.
Луничките са най-упорити. Те намаляват с годините и печенето на слънце. :) Майка ми така като навършила 18 г. почти не е имала, а като дете е била доста луничава.
Зависи и от типа ти кожа. :) Ако при родителя ти с лунички е имало същия ефект има голям шанс и при теб да е така. То си е до ген. Или в зависимост кое поколение си. :)
imaginemoi
10-22-2011, 10:05
Искам да ви питам коя от трите спирали на Мейбълин да си взема - жълтата, розовата или лилавата. Ползвала съм ги и трите, и трите ми харесват, обаче сега много се чудя коя да си купя отново.
Предложете ми някой лосион за тяло за много суха и чувствителна кожа.
Искам да ви питам коя от трите спирали на Мейбълин да си взема - жълтата, розовата или лилавата. Ползвала съм ги и трите, и трите ми харесват, обаче сега много се чудя коя да си купя отново.
Не знам на коя казваш розова, ама аз съм най-доволна от тази: :)
http://zachoveka.com/userfiles/productlargeimages/product_2984.jpg
хубава пяна за коса ?? и бадемово масло каква марка?? и кога се слага??
хубава пяна за коса ?? и бадемово масло каква марка?? и кога се слага??
??
mynichka
10-22-2011, 12:06
Wwwooow, аз съм доволна от бадемовото масло на Икаров, къде ще го слагаш (коса, мигли?) около 2 и 20 е.
мерси за отговора .. за мигли
Rebirthing
10-22-2011, 12:27
Yoghurt of Bulgaria Probiotic Super Hydrating Body lotion:
http://beautycosmetic.biz/bio-fresh-yoghurt-bulgaria-probiotichen-ovlajnyavasht-losion-tyalo-p-5428.html
Не знам какво имаш предвид под много суха кожа, но на мен кожата по ръцете ми се бели, а като я опъна направо се люспи, а лосиона наистина я оправя :) !
slynchoo
10-22-2011, 12:29
http://multimedia.kolko.bg/image/200x200/not-specified-losion-za-tyalo-garnier-intensive-care-bg-682372.jpg?1310352279
slynchoo
10-22-2011, 12:30
хубава пяна за коса ?? [color=brown]
Аз съм най-доволна от тафт :) : http://shopix.bg/img/products/339/products_7002619_5015523979.jpg
arsenalllbaby
10-22-2011, 13:03
Въпрос относно пресите - керамичните плочи по-вредни ли са от турмалиновите? В един сайт пък пресите за коса бяха или с керамични плочки, или с анодни.. Анодни и турмалинови едно и също ли е? :lol: Объркана съм.. 8-)
Харесва ми. Пък и попива сравнително бързо :) http://imagehost.vendio.com/a/35082795/aview/niveasoscare.jpg
mynichka
10-22-2011, 15:06
мерси за отговора .. за мигли
можеш да си го слагаш вечер като лягаш с клечка за уши
Biskfitka
10-22-2011, 15:11
Това новото на Нивеа ,дето го рекламират за лице..май all in one беше..хубаво ли е? :)
arsenalllbaby
10-22-2011, 15:56
Това новото на Нивеа ,дето го рекламират за лице..май all in one беше..хубаво ли е? :)
Aз съм много доволна от него. :)
anonymous708973
10-22-2011, 16:00
Оградените (http://prikachi.com/images/977/3954977i.jpg)харесват ли ви?
На мен токът не ми харесва, дебел е, но пък ще ги нося с кафяво плетено пончо, което определено не е най-елегантната дреха на света и по-тънък ток би бил неподходящ. Пък и са от естествен велур, супер качествени и доста скъпи, но това не е проблем.
arsenalllbaby
10-22-2011, 16:08
^ И на мен не ми харесва тока, но пък щом имаш с какво да го носиш, взимай го : ) Иначе като цяло ми харесват.
RainOfHope
10-22-2011, 17:14
Някой знае ли къде в София има имитации на UGGS в сив вариант, около 20 лева ?
Здравейте!
Първо се извинявам, ако въпросът ми не е за тази тема, но не исках да правя друга. Имам мазна себорея и си купих шампоан "Алгопикс", но ме е страх да го ползвам, след като прочетох, че можел да промени цвета на изрусена коса, тъй като е катранен. Въпросът ми е някоя от вас използвала ли е този шампоан или някакъв друг катранен, и имала ли е някакви такива последици, след използването му.
Благодаря предварително! :)
FuckingFreak
10-22-2011, 19:38
^ ако го измиеш добре, не знам дали ще ти промени цвета на косата. Иначе не съм ползвала...
rosencetooo
10-22-2011, 19:55
Предложете ми някой лосион за тяло за много суха и чувствителна кожа.Аз съм с такава кожа и в момента съм много доволна от Garnier Body intensive 7 days
BrokenHeartt
10-22-2011, 20:09
Здравейте !! Искам да ви попитам чували ли сте, за спиралата със батерия ? :D Ако да моля кажете мнения и цената й и малко Инфо няма да е излишно :-D
rosencetooo
10-23-2011, 05:54
Здравейте !! Искам да ви попитам чували ли сте, за спиралата със батерия ? :D Ако да моля кажете мнения и цената й и малко Инфо няма да е излишно :-DДа, Bourjois имат такава .. незнам на каква цена е точно но , последно бях я гледала за 22лв. с подарък към нея :)
gabri3lla
10-23-2011, 10:02
Момичета, от лятото се каня да си купувам хубава маша, защото моята вече не става. Бях се спряла на Remington, но онзи ден видях, че Bellissima са изкарали нова, на супер достъпна цена. Понеже знам, че пресите им са супер добри, се чудя дали да не си я взема. Ето я и въпросната маша.
http://www.bellissima.bg/?44,%D0%9C%D0%B0%D1%88%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0-bellissima-multicurl-s1-700
Как ви изглежда?
Как си правите кола маска вкъщи? На мен нещо не ми се получава.
koshtramba
10-23-2011, 11:52
Искам да попитам, тези от вас, които носят бодита - под него слагате ли бельо? Преди време спорих много с майка ми, аз й казвах, че боди се носи с бельо, а тя - обратното. Казва, че това е всеедно да сложиш гащи върху гащите. Сега обаче и аз го нося без, защото с бельо ми се струва адски грозно! В пъти по-секси е без бельо. Интересно ми е вие как го носите?
Искам да попитам, тези от вас, които носят бодита - под него слагате ли бельо? Преди време спорих много с майка ми, аз й казвах, че боди се носи с бельо, а тя - обратното. Казва, че това е всеедно да сложиш гащи върху гащите. Сега обаче и аз го нося без, защото с бельо ми се струва адски грозно! В пъти по-секси е без бельо. Интересно ми е вие как го носите?
С бельо. 8-)
Dagichka
10-23-2011, 11:56
Аз бодитата ги нося само зимата и задължително със сутиен и гащи отдолу :-D идеята ми е да ме топли, нали за това го и слагам ^^
koshtramba
10-23-2011, 11:59
Добре ве, супер грозно е. :D Аз няма да си променя мнението, де, но просто ми беше интересно. Ще те съблече некой мъж и боди с гащи. Егати гадното.
Грозно е, да, съгласна съм. Аз и не нося много, но ако се случи да си сложа, съм с бельо отдолу, просто с тези закопчалки много ме убива ако нямам нищо.
koshtramba
10-23-2011, 12:09
Да, мен закопчалките ме караха да си мисля, че се носи с бельо, и това давах като довод на майка ми. Но не ме дразнят мен. :)
Оградените (http://prikachi.com/images/977/3954977i.jpg)харесват ли ви?
На мен токът не ми харесва, дебел е, но пък ще ги нося с кафяво плетено пончо, което определено не е най-елегантната дреха на света и по-тънък ток би бил неподходящ. Пък и са от естествен велур, супер качествени и доста скъпи, но това не е проблем.
Не .. :-o
malka_sladkka
10-23-2011, 12:23
Да, мен закопчалките ме караха да си мисля, че се носи с бельо, и това давах като довод на майка ми. Но не ме дразнят мен. :)
Наистина е грозно като се замисли човек, аз много рядко нося. Пробвала съм и със и без :) Май без бельо е по-добре, то самото боди си е бельо :-o
Аз с лентичките на Вийт. Или карам майка ми или сама. Ами залепваш, разтриваш така че да се залепи хубаво (около 20 секунди) и после рязко отлепваш в посока срещу растежа на космите.
Момичета, от лятото се каня да си купувам хубава маша, защото моята вече не става. Бях се спряла на Remington, но онзи ден видях, че Bellissima са изкарали нова, на супер достъпна цена. Понеже знам, че пресите им са супер добри, се чудя дали да не си я взема. Ето я и въпросната маша.
http://www.bellissima.bg/?44,%D0%9C%D0%B0%D1%88%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0-bellissima-multicurl-s1-700
Как ви изглежда?
На мен ми изглежда добре. Не съм я ползвала, но според мен няма да съжаляваш ако си я купиш :)
Аз бодитата ги нося само зимата и задължително със сутиен и гащи отдолу :-D идеята ми е да ме топли, нали за това го и слагам ^^
Мда, и моята цел е да ми топли, затова общо взето нося боди само когато е по - студено и задължително с белъо отдолу .. някак си ми се струва нехигиенично без нищо, пък и неудобно. На мен закопчалките ми убиват и с белъо, а без още повече. Пък и за училище се предполага, че никой няма да те съблича, а ако ще правиш секс ще си се подготвиш за това, а не цял ден така, просто не виждам смисъл . Не знам, това си е мое мнение, но според мен отдолу трябва да имаш нещо :)
Здравейте !! Искам да ви попитам чували ли сте, за спиралата със батерия ? :D Ако да моля кажете мнения и цената й и малко Инфо няма да е излишно :-DДа, Bourjois имат такава .. незнам на каква цена е точно но , последно бях я гледала за 22лв. с подарък към нея :)
А каква и е функцията .. на батерията или по - точно с какво е по - различна спиралата с батерия и тази без ?
Боди нося съвсем рядко и то ,ако ми е студено ,ама много студено,защото и на мен ми се струва грозно,ама по -добре да ми е здрав кръста,отколкото да се гъзарея! Нося го с бельо,защото закопчалките са убийствени!Иначе гледам да се обличам топличко,че да не ми се налага да го слаам,чувствам се като бебе с това...
anonymous708973
10-23-2011, 13:23
Винаги върху бельо. Не ми е хрумвало, че може без. Абсурдно изглежда наистина, ама... Добре де, ако не носиш бельо, трябва да сменяш бодито всяка вечер, нали?
koshtramba
10-23-2011, 13:59
^ Разбира се. :D
А иначе, аз не се изразих правилно, не става дума само, ако те съблече мъж, ми като цяло обичам да изгледам добре под и над дрехите. :)
Rebirthing
10-23-2011, 14:08
Ето за това никога не съм носила боди ! А и не мисля, че топли кой знае колко...
Какво ползваш, лентички, топла/студена кола, рол-они ? Кое по-точно не ти се получава ?
koshtramba
10-23-2011, 14:13
На мен са ми удобни, от гледна точка на това, че кръстът никога не ми е гол, и никога не ми е студено на него, иначе, верно, не топли много. :)
PullMeCloser
10-23-2011, 14:53
Абе момичета, дразня се вече! Не мога да си сложа хубаво спирала на миглите във външния ъгъл на окото! :shock: Вие как си слагате там? Спиралата ми е с по-дебела четка, Max Factor False Lash Effect.
koshtramba
10-23-2011, 14:58
Аз там слагам с върха на четката, Криси. :)
PullMeCloser
10-23-2011, 15:00
И аз опитвам, но никога,никога не ми се получава, винаги отива на по-вътрешните мигли. :-x Опъвам си окото и така слагам, обаче пак не става много добре. :lol:
Добре де... Боди? Без бельо отдолу? На мен ми звучи някак супер странно, не знам защо. :-o
strawberry88
10-23-2011, 15:33
^да :shock: ,за пръв път чувам такова нещо
koshtramba
10-23-2011, 15:34
Както казаха по-назад, бодито си е бельо. :)
cookie_master
10-23-2011, 15:59
Пробвала съм и с и без бельо под бодито.С ми е по-удобно,въпреки че нося много рядко :)
Dagichka
10-23-2011, 16:47
Йей, явно не съм единствена на това мнение за бодитата :D Иначе да ви питам хора, не обичам много да си изправям косата(отнема ми 1 час и пак се къдри след 10минс), но все пак всички ми казват, че много ми отива с права.. Таа въпроса ми е преди да я горя с пресата, ми се ще да и слагам спрей ли каквото там се слага, за да не я горя много-много. Вие какво ползвате?
strawberry88
10-23-2011, 17:04
Йей, явно не съм единствена на това мнение за бодитата :D Иначе да ви питам хора, не обичам много да си изправям косата(отнема ми 1 час и пак се къдри след 10минс), но все пак всички ми казват, че много ми отива с права.. Таа въпроса ми е преди да я горя с пресата, ми се ще да и слагам спрей ли каквото там се слага, за да не я горя много-много. Вие какво ползвате? Термозащитен спрей. :)
eclipse3
10-23-2011, 17:23
Йей, явно не съм единствена на това мнение за бодитата :D Иначе да ви питам хора, не обичам много да си изправям косата(отнема ми 1 час и пак се къдри след 10минс), но все пак всички ми казват, че много ми отива с права.. Таа въпроса ми е преди да я горя с пресата, ми се ще да и слагам спрей ли каквото там се слага, за да не я горя много-много. Вие какво ползвате? Термозащитен спрей. :)
Илии кристали(в аптеката можеш да си ги купиш). Аз поне преди да почна да я горя с пресата,слагам 2-3 капки на ръцете и мачкам косата в горната част и в краищата :)
Dagichka
10-23-2011, 17:42
Ахам, благодарско! ^^ Утре ще ходя да търся :-D
RainOfHope
10-23-2011, 17:55
Някой да препоръча избелваща паста за зъби, която наистина да има действие?
На каква цена са кристалите които продават в аптеките ?
brutaLxxbunny
10-23-2011, 18:02
Въртят се около 8-10 лв.
eclipse3
10-23-2011, 18:17
Въртят се около 8-10 лв.
;-) да,някъде там.. около 10 лв са. моите не помня за колко си ги взех ,но някъде там
Въртят се около 8-10 лв.
;-) да,някъде там.. около 10 лв са. моите не помня за колко си ги взех ,но някъде там
моите кристали бяха 15лв. обаче забравих как се казваха :-D
такаа и аз да се включа с едно въпросче някой използвал ли е шампоан за изправяне ?? Действа ли ??Уврежда ли косата??Може ли да се ползва самостоятелно смисъл като ежедневен шампоан или трябва да използвам и друг шампоан заедно с него като при този против пърхут низорал??
Някой да препоръча избелваща паста за зъби, която наистина да има действие?
Лакалут за избелване само тя ми действа малко е скъпичка но за сметка на това има резултат!Препоръчвам ти я :)
А каква и е функцията .. на батерията или по - точно с какво е по - различна спиралата с батерия и тази без ?
Ролята на батерията е амии... прави спиралата автоматична :D като я включиш и започва да се върти
RainOfHope
10-23-2011, 19:22
Въртят се около 8-10 лв.
такаа и аз да се включа с едно въпросче някой използвал ли е шампоан за изправяне ?? Действа ли ??Уврежда ли косата??Може ли да се ползва самостоятелно смисъл като ежедневен шампоан или трябва да използвам и друг шампоан заедно с него като при този против пърхут низорал??
По никакъв начин не може да ти я изправи. Ползвала съм, заедно с балсам и ефекта е нулев. Може да се използва самостоятелно, нямаш нужда от друг, но не ти го препоръчвам. Само ще си дадеш парите напразно.
Въртят се около 8-10 лв.
По никакъв начин не може да ти я изправи. Ползвала съм, заедно с балсам и ефекта е нулев. Може да се използва самостоятелно, нямаш нужда от друг, но не ти го препоръчвам. Само ще си дадеш парите напразно.
Ами аз мисля че то естествено не може да изправи косата ами само ще помогне да се изправи със сешоар например незнам така ми бяха казали моята коса не е много къдрева смсъл тя е само чуплива мерси все пак
Кристалите предпазват косата от сушене, но има такива, които подпомагат изправянето й със сешоар.
vampire_girl_
10-23-2011, 20:26
Червило с този цвят? (http://imageshack.us/photo/my-images/43/cats1vertg.jpg/)
pressiana
10-23-2011, 20:46
Ми разгледай в ютуб клиповете на това момиче - macbarbie07 беше като че ли. Все някъде ще го има. 8-)
vampire_girl_
10-23-2011, 20:59
точно от там го видях,ама червила NYX,май не съм виждала тук :/
Dagichka
10-24-2011, 06:24
За шампоана дето "изправял"- аз съм ползвала, серията на Нивеа и още един, забравих му името :D :D Въобще не помага, аз не видях никаква разлика за жалост..
Biskfitka
10-24-2011, 17:06
Винаги върху бельо. Не ми е хрумвало, че може без. Абсурдно изглежда наистина, ама... Добре де, ако не носиш бельо, трябва да сменяш бодито всяка вечер, нали? 8-) Еехеее трябва да имаш 10 бодита поне ;д
Аз си го нося с бельо.И без това нося прашки и бодитата пак са ми такива,така че не стой много грозно,а пък когато съм излизала с гаджето ми (бившия де ;д ) не съм носила боди.Като цяло рядко нося и аз :D
vampire_girl_
10-25-2011, 14:15
Медът много ли е калоричен?
strawberry88
10-25-2011, 14:21
Медът много ли е калоричен? http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120378
vampire_girl_
10-25-2011, 14:35
Мерси :)
охх,явно е доста калоричен,макар да е полезен и вкусен :/
strawberry88
10-25-2011, 17:01
http://beautycosmetic.biz/biotrade-biotrade-pure-skin-eksfolirasht-tonik-p-5735.html някой да го е ползвал? :neutral:
значи такова има почти същото на една куча марка Trendy, струват 2,40, номер 48 мисля беше. ето снимка:
http://i53.tinypic.com/ci78m.jpg
значи такова има почти същото на една куча марка Trendy, струват 2,40, номер 48 мисля беше. ето снимка:
Къде има козметика на Trеndy ? :) Самата марка ми е позната, но или не се заглеждам или не съм срещала скоро като че ли... :-o И на мен мноого ми харесва това червило...
Aми аз го взех от съвсем обикновена дрогерия, дори и по малки магазинчета за козметика съм виждала. Сега видях, че цялото име на марката е "TRENDY by Cosbell"
Мерси. :) A иначе сега разглеждам новия каталог на Ейвън и има доста такива червила, в този цвят, обаче в повечето случаи доста се разминават цветовете от списанието и на живо.
ДААА! Много ги мразя тия червила от Ейвън :D Два пъти се прецаках да си взема и двата пъти самото червило беше с дооста по-различен цвят от на картинката...
ДААА! Много ги мразя тия червила от Ейвън :D Два пъти се прецаках да си взема и двата пъти самото червило беше с дооста по-различен цвят от на картинката...
Аз и с лакове съм се прецаквала.. :?
Ами на мен ми е все тая, каквото ми донесат - с такова се мацам. 8-) Ама се разочаровам ако супер много съм си харесала някой цвят на картинката, а той се окаже коренно различен.
@EJIu, имаш ли снимка с червилото, как стои на устните ?
Biskfitka
10-25-2011, 21:27
Къде има козметика на Trеndy ? :) Самата марка ми е позната, но или не се заглеждам или не съм срещала скоро като че ли... :-o И на мен мноого ми харесва това червило...В козметиката (магазина ;д ) са ми обяснявали ,че Тренди е ''дъщерна'' фирма на Севънтийн,така че би трябвало ,където има севънтийн да я има и нея :D
Ами ето няколко с различна светлина, но аз съм със по-светла кожа..
http://i43.tinypic.com/124btwk.jpg
http://i41.tinypic.com/258moau.jpg
http://i42.tinypic.com/52e1yd.jpg
А някой може ли да ми каже дали съществува фдт на допустима цена, който НЕ изглежда като маска на снимки и НЕ изглежда супер матиран, т.е. без всякаква живинка на кожата.
Ползвам на Афинитон, но ми идва леко сух и по снимки е отврат.
Bourjois healthy mix около 20 лева е.Стои много естествено и изглежда добре на снимки.
Бихте ли ми казали продукт за отстраняване на черни точки от който сте доволни .
viksit0y
10-27-2011, 11:39
Bourjois healthy mix около 20 лева е.Стои много естествено и изглежда добре на снимки.
съгласна съм :)
victoriassecret1
10-27-2011, 11:56
Ползвали ли сте http://apteka.framar.bg/30020628/%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B0-%D1%86%D0%B8%D0%BD%D0%BA-%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D1%81-30 и има ли ефект?
brutaLxxbunny
10-27-2011, 15:52
Бихте ли ми казали продукт за отстраняване на черни точки от който сте доволни .
Ама ти какво искаш...ексфолиант ли,крем ли,лентички ли..Доволна съм от козметика :D
Ами не знам ,нещо което да ги премахва ,и тези червеникави петна по лицето ми .... направо откачам :D все едно съм с вечен руж ама от гадните :D
Rebirthing
10-27-2011, 16:22
Ползвали ли сте http://apteka.framar.bg/30020628/%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B0-%D1%86%D0%B8%D0%BD%D0%BA-%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D1%81-30 и има ли ефект?
Teзи са по качествени http://nowfoods.bg/p/Biotin
Ти какъв ефект искаш ?
BrokenHeartt
10-27-2011, 18:29
Някой може ли да ми даде инфо за лак на водна основа.. ;д какво представлява и т.н. :Д
Момичета, според вас кое би било по - добре.. крем за лице на Л'Ореал или на Нивеа ? Не съм ползвала на Л'Ореал, за това питам :)
strawberry88
10-28-2011, 09:30
Момичета, според вас кое би било по - добре.. крем за ръце на Л'Ореал или на Нивеа ? Не съм ползвала на Л'Ореал, за това питам :) Нивеа! :smt023 :)
mimsssssss
10-28-2011, 11:27
Ще си взимам боя за коса Manic Panic, обаче проблема ми е, че не знам как се използва. Не съм сигурна и дали ще има опътване... Та някой от вас да се е правил и да знае колко време се държи, дали преди това трябва да се изсветля, след колко време цвета се измива... и такива неща.
Втори въпрос: преди ползвах едни ампули на Виши, обаче бяха 6лв. едната - а тя ми стига за 2 пъти. След това ползвах на Урти комплекс - 6бр. за 10лв., останах супер доволна от тях. Обаче ги ползвах близо 2месеца и сега си направих 2 месеца почивка. Да си взема пак на Урти, или някакви други, за да не ми привиква кожата/косата с тях?
Или ми кажете други добри марки (против косопад, за растеж, подхранване и т.н.)?
Момичета, според вас кое би било по - добре.. крем за ръце на Л'Ореал или на Нивеа ? Не съм ползвала на Л'Ореал, за това питам :) Нивеа! :smt023 :)
Ох, лице имах предвид :D А ти по принцип на Л'Ореал нещо ползвала ли си :-o (Питам от чисто любопитство, не се заяждам :) )
Здравейте. Гледах рекламата на новия Garnier с бирена мая и се чудех какви са ви отзивите за него. Казват, че е за обем, аз обем си имам даже повече от необходимия, но мисля, че бирената мая освен всичко подхранва косата. Та ако някой го е ползвал ако може да сподели мнение, ще съм благодарна. :))))))
breathless
10-28-2011, 20:30
Здравейте, имам проблем с епилатора.На около 3/4 години ми е, не го ползвам чак толкова често, а ми къса косъмчетата, вместо да ги изкоренява. Това е епилаторът: http://prikachi.com/files/846695c.jpg .Интересно ми е на какво може да се дължи и дали може да се смени само частта с пинцетите или както там се наричат? :-o Не мисля, че в космите е проблема, тъй като къса и дълги, и къси, и тънки, и дебели...
kalpazanka
10-29-2011, 12:15
Здравейте, имам проблем с епилатора.На около 3/4 години ми е, не го ползвам чак толкова често, а ми къса косъмчетата, вместо да ги изкоренява. Това е епилаторът: http://prikachi.com/files/846695c.jpg .Интересно ми е на какво може да се дължи и дали може да се смени само частта с пинцетите или както там се наричат? :-o Не мисля, че в космите е проблема, тъй като къса и дълги, и къси, и тънки, и дебели...
С абсолютно същия епилатор съм и нямам никакви оплаквания.
Държиш ли правилно епилатора? Да не би да натискаш прекалено слабо/силно?
Пробвай да си вземеш душ преди епилиране и виж дали ще има разлика.
strawberry88
10-29-2011, 12:48
Ох, лице имах предвид :D А ти по принцип на Л'Ореал нещо ползвала ли си :-o (Питам от чисто любопитство, не се заяждам :) ) На Лореал имам крем за лице,тоник и почистващо мляко ама крема го подарих на мама защото аз ползвам мед. козметика,а другите неща съм ги ползвала 4-5 пъти..доволна съм. 8-) :)
плетени (май вълнени) от този тип:
http://img.prodavalnik.com/images/item_images/002/810/746/img_1_large.jpg?1319891253
с какво мога да ги съчетавам?
става въпрос за ръкавели, не за гети..
За мен седят много добре с потник или блуза с малко по голямо деколте :)
Препоръчайте ми добър стягащ лосион за тяло, напоследък кожата ми е доста отпусната.
Някой ползвал ли е тази база.Мнение?
http://prikachi.com/images/424/3979424h.png
Rebirthing
10-29-2011, 14:48
Да, ползвала съм, дори съм писала за нея в темата за козметичните ни похождения.
Базата е идеално, ти какво по-точно искаш от нея ?!
victoriassecret1
10-29-2011, 15:00
Teзи са по качествени http://nowfoods.bg/p/Biotin
Ти какъв ефект искаш ?
За заздравяване на косата и ноктите. :)
Искам да знам дали е подходяща за мазна кожа.Дали фдт ще издържа по-дълго с нея.
Кой фон дьо тен на Bourjois става и за мазна кожа?
breathless
10-29-2011, 15:41
С абсолютно същия епилатор съм и нямам никакви оплаквания.
Държиш ли правилно епилатора? Да не би да натискаш прекалено слабо/силно?
Пробвай да си вземеш душ преди епилиране и виж дали ще има разлика.
Държа го вертикално на кожата, на краката може и на натискам малко, но на други части няма нищо такова и пак същата работа ... Мерси, ще пробвам.
И все пак дали е възможно да се смени тази част, да не си взимам направо нов? :-o
koshtramba
10-29-2011, 16:28
Абе, тука е бати клинча, вали сняг. Яко ли ми е?
Colombia
10-29-2011, 16:54
^Ако си като мене ти е СУПЕР ЯКО!
Обичам да вали! :grin:
koshtramba
10-29-2011, 17:19
Yeyaa http://www.earthcam.com/usa/newyork/timessquare/?cam=lennon_hd
vampire_girl_
10-29-2011, 17:35
http://www.earthcam.com/usa/missouri/stlouis/?cam=stlouis_hd :shock:
Защо е толкова мръсно?!?Като след предизборен концерт...
Ако не са боклуци,какво ли е :-o :lol:
bloodymirror
10-29-2011, 17:49
Yeyaa http://www.earthcam.com/usa/newyork/timessquare/?cam=lennon_hd
Ти си в New York? <3
Runaway11
10-29-2011, 21:20
Хора вярно ли е че през март 2012 ще отворят H&M в София? :( :( :( :( :( :(
Мисля,че да и аз чух такова нещо.
Pospalanka
10-30-2011, 08:09
Как да запазя току - що изправената си коса възможно най - дълго ?
След като я изправиш пръскаш малко лак върху нея .
brutaLxxbunny
10-30-2011, 10:15
Хора вярно ли е че през март 2012 ще отворят H&M в София? :( :( :( :( :( :(
Стига бе :shock: Момиче,НАПРАВИ МИ ДЕНЯ :smt007 Това ми е любимата марка ЕВЪР...
Сигурно има цели такива теми, ама аз нещо не намерих... Таа да ви питам как се пере сперма от памучен плат (една мн любима блузка)... Моля ви помагайте, че петното си личи...
Dagichka
10-30-2011, 17:39
Знам, че въпроса ми въобще не е за тук, но да питам :D Всичките ми приятели казват, че последната цифра от вторият ред на задната страна на личната карта (охх :Д ) била номера на двойниците ти. Има ли нещо такова вярно и какво значи това? Двойници по външен вид или със същото име и дата на раждане или.. :D
Темата ли се прецаква нещо или в мен е проблема, щото като цъкна на последната страница ми дава "няма мнения в тази тема??"
@Dagichka и на мен ми казват така, ама аз не мога да го повярвам... :D:D
Исках да ви попитам някой поръчвал ли е от сайта на теранова и колко лева излиза доставката ? До адрес ли идва поръчката ? Коректни ли са ? Как се заплаща (смисл с карта , в брой ..) Извинявам се , но просто не мога да се оправя нещо , пък майка ми се притеснява да ни я одарят с много пари (от малък град съм и не мога често да ходя до моловете и за това искам да поръчам он-лайн)
gabri3lla
10-30-2011, 19:07
Препоръчайте ми някакъв готин руж! Все с перли съм била и сега не знам на каква марка да се спра.
Biskfitka
10-30-2011, 19:34
Препоръчайте ми някакъв готин руж! Все с перли съм била и сега не знам на каква марка да се спра.Буржоа :) Аз сега имам на Импала,доволна съм и от него,но на Буржоа са уникални :grin:
vampire_girl_
10-30-2011, 20:19
Gabrini,ако искаш по-бронзов :smt049
zlatit0o
10-30-2011, 22:22
Знам, че въпроса ми въобще не е за тук, но да питам :D Всичките ми приятели казват, че последната цифра от вторият ред на задната страна на личната карта (охх :Д ) била номера на двойниците ти. Има ли нещо такова вярно и какво значи това? Двойници по външен вид или със същото име и дата на раждане или.. :D
Последно разбрах, че са двойниците по физиономия. Но отново не съм 100% сигурна 8-)
mynichka
10-31-2011, 04:53
Последно разбрах, че са двойниците по физиономия. Но отново не съм 100% сигурна 8-)
аз пък съм чувала, че по имена 8-) ама някакси не вярвам да имам 9 двойника на име- като и 3те ми имена са странни 8-)
Dagichka
10-31-2011, 07:38
аз пък съм чувала, че по имена 8-) ама някакси не вярвам да имам 9 двойника на име- като и 3те ми имена са странни 8-)
Хмм, значи наистина има нещо такова :D Аз имам 8, но ако е по име.. само 8 Камелии Николови да има, не вярвам.. а да имам 8 двойника по външен вид уоу, искам да ги видя! :D
koshtramba
10-31-2011, 07:41
Някой ще ми обясни ли какъв е смисълът от тази "процедура"?
http://www.youtube.com/watch?v=DStS22LH1GM&feature=relmfu
След като след 5 мин устните отново стават както преди нея. 8-)
Сигурно има цели такива теми, ама аз нещо не намерих... Таа да ви питам как се пере сперма от памучен плат (една мн любима блузка)... Моля ви помагайте, че петното си личи...
пробвай да накиснеш с вениш (ако е бяла, за бели дрехи вземи) или ако е засъхнало като с дъвката освен
слагаш един лист хартия и с ютията минаваш..може да остане нещо по листа
пробвай да накиснеш с вениш (ако е бяла, за бели дрехи вземи) или ако е засъхнало като с дъвката освен
слагаш един лист хартия и с ютията минаваш..може да остане нещо по листа
Мерси :-)
XxInn0cencexX
10-31-2011, 16:26
Хмм, значи наистина има нещо такова :D Аз имам 8, но ако е по име.. само 8 Камелии Николови да има, не вярвам.. а да имам 8 двойника по външен вид уоу, искам да ги видя! :D
Ако са двойници по физиономии обработват детайлите на всяка снимка - очи,уши,нос,устни ли ? :-o
LuniChkaa
10-31-2011, 17:01
Попринцип очите ми винаги са подути и гадни :booooomb: . Мога ли по някакъв начин да си оформя веждите че това да се прикрие поне малко, и ако да какъв? :)
Pospalanka
10-31-2011, 18:57
Ако са двойници по физиономии обработват детайлите на всяка снимка - очи,уши,нос,устни ли ? :-o
Видях го в един форум : " Компютри решават по снимките с колко други могат да те сбъркат хората. За това и са толкова строги правилата за снимките за такива документи - да не bug-ва при анализа. Човешкото лице по принцип се определя от 80 основни точки, ако имаш достъп до всичките (т.е. ако са видими на снимката) анализите стават доста точни. "
Незнам до колко е вярно , аз мисля ,че е по имената и не само първото име , ами и трите : )
koshtramba
10-31-2011, 19:08
Ама че сте глупави! Естествено, че двойниците са по ИМЕНА и дата на раждане !
an0niimka
11-01-2011, 11:41
Искам да си купя някаква пяна за коса. Хубава ли е пяната за коса на Taft?? :-o
^^ Аз все такива си взимам и съм много доволна. :):):)
XxInn0cencexX
11-01-2011, 11:43
Аз ползвам тази и съм много доволна : http://static1.framar.bg/product/taft-arganovo-maslo.jpg
Josefinne
11-01-2011, 11:49
Здравейте, мацки, много искам да си правя букли с пресата, обаче моята е дебела. Та реших да си купя една тъничка и намерих изгодна в един сайт, но разбрах, че с не всички тънки преси ставал номера с буклите. Може ли някой, който поразбира да ми каже дали ще стане с тази преса:
http://prodavalnik.com/presa-za-kosa-sapir-i2859653
Мерси предварително.
strawberry88
11-01-2011, 11:52
Здравейте, мацки, много искам да си правя букли с пресата, обаче моята е дебела. Та реших да си купя една тъничка и намерих изгодна в един сайт, но разбрах, че с не всички тънки преси ставал номера с буклите. Може ли някой, който поразбира да ми каже дали ще стане с тази преса:
http://prodavalnik.com/presa-za-kosa-sapir-i2859653
Мерси предварително. Ами пробвай на 1-2 кичура и ще разбереш...
Josefinne
11-01-2011, 12:01
Въпросът е да знам преди да си я купя, сещиш ли съ? 8-)
XxInn0cencexX
11-01-2011, 12:02
^ За да се накъдри косата трябва краищата на пресата да са обли.Пример :
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT9nmK1m4bk-bz_aa9884AVfGESt4Tnc1k5LQxqYX7F2oMMJdpl
http://www.technopolis.bg/catalog/DF/DF43E4854E7217F1BFA918A9056218BC.jpg
С тази която си показала незнам обаче дали ще стане.
Josefinne
11-01-2011, 12:03
^ За да се накъдри косата трябва краищата на пресата да са обли.
Мерси, мацка, това ми трябваше да знам :)
strawberry88
11-01-2011, 12:05
Въпросът е да знам преди да си я купя, сещиш ли съ? 8-) А,мислих че си си я купила вече 8-) ..амии една приятелка има такава и става ама аз като пробвах не стана :x :( тъй чее немога да ти помогна на всеки различно..
Josefinne
11-01-2011, 12:06
^ Oки, мерси :)
Жозефин, колежката ми се къдри с такава преса. Стават си добре буклите.
Josefinne
11-01-2011, 12:46
Супер, значи я взимам :grin:
PullMeCloser
11-01-2011, 12:53
Моята преса пък е...квадратна(пак е тънка,де) и си стават букли. :lol:
Dagichka
11-01-2011, 14:33
Ясноо, значи завинаги ще си остане загадка, но поне със сигурност имам 8 двойника (независимо по какви критерии) im proud. :D
PullMeCloser
11-01-2011, 14:44
Казаха ви, че са двойници по имена и дата на раждане. Обаче по трите имена или само първото? Щото фамилията ми е супер специфична. Може да има три с първото ми име и датата на раждане,,със сигурност има, обаче за фамилията жестоко се съмнявам. 8-)
mynichkaTanq
11-01-2011, 14:50
:) разбрах
Josefinne
11-01-2011, 15:00
Аз пък искам да ми кажете свързано е с училище. Ечи работата е там, че искам да ми помогнете за есе на тема "ДОБРОТА на Йордан Йовков" аз открих в разказите Серафим и по жицата, но ако може само да ми кажете заглавия там където има герои за добри постъпки. :) :) :) :)
Във всеки един от неговите разкази има такива герои. Трябва просто да си формулираш тезата и да я подкрепиш с примери, анализирайки творбите му. Никой тук няма да ти напише есето. Още повече, че ако не приемем, че вместо да си пишеш есето, ще висиш да се оглеждаш пред огледалото, не виждам какво общо има това, че не можеш да си напънеш мозъчната гънка с козметиката или диетите ( представи си - заглавието на форума) .
FuCKkK13
11-01-2011, 15:24
ох.. знам,че скоро ви бях питала,но сега пък започнах да се чудя..
коя от двете преси според вас да си взема ?
http://www.philips.bg/c/haircare/hp8341_00/prd/
или
http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity
и някой ако има тази на Филипс да ми каже колко W е,че не виждам да пише..
моля ви,знам,че става досадна ама искам да си взема нещо хубаво :)
XxInn0cencexX
11-01-2011, 15:27
^ Функциите и на двете са почти едни и същи,само дето Филипс-а загрява до 230 °C и на мен лично ми харесва повече.Аз ще си я взема :)
Здравейте! Имам пъстри очи и кестенява коса какви сенки трябва да ползвам?
strawberry88
11-01-2011, 17:20
Здравейте! Имам пъстри очи и кестенява коса какви сенки трябва да ползвам? каква ти е кожата?
anonymous708973
11-01-2011, 18:43
Здравейте! Имам пъстри очи и кестенява коса какви сенки трябва да ползвам?
Земни тонове - както за обличане, така и за грим - ще ти придадат много естествено, много истинско излъчване :)
Сенки - златисти (но леко, не някви цигански), кафяви, бежови.. :)
Biskfitka
11-01-2011, 19:06
Супер, значи я взимам :grin:Като си я вземеш кажи дали изправя добре,ако може :) Последната ми преса беше същата на външен вид и бях супер доволна,но се развали и искам пак такава :D :)
vampire_girl_
11-01-2011, 22:08
или
Белисима.Една приятелка има такава,пробвала съм я и е много добра :)
anonymous708973
11-02-2011, 06:31
или
Белисима.Една приятелка има такава,пробвала съм я и е много добра :)
А става ли и за къдрици?
vampire_girl_
11-02-2011, 06:37
Да.
http://www.bellissima.bg/files/tri_pricheski.jpg
Момичета подариха ми .. нещо. Целта на този ми пост е да ми кажете (ако знаете, разбира се) какво точно е това и за какво се използва 8-) Става дума за това нещо си за коса на Л'Ореал 8-) http://4.bp.blogspot.com/-d4OEWKgWG7o/TeA_rrPiZMI/AAAAAAAAFx8/uRGznICy7Fg/s1600/Kerastase+Nutritive+Lait+Vital+Incredibly+Light+Ca re+200ml+-+R%2524110%252C00.jpg Много тъп въпрос, но по - добре вие да ми помогнете, отколкото просто да си седи на рафта .. :lol: :)
strawberry88
11-02-2011, 20:16
Момичета подариха ми .. нещо. Целта на този ми пост е да ми кажете (ако знаете, разбира се) какво точно е това и за какво се използва 8-) Става дума за това нещо си за коса на Л'Ореал 8-) http://4.bp.blogspot.com/-d4OEWKgWG7o/TeA_rrPiZMI/AAAAAAAAFx8/uRGznICy7Fg/s1600/Kerastase+Nutritive+Lait+Vital+Incredibly+Light+Ca re+200ml+-+R%2524110%252C00.jpg Много тъп въпрос, но по - добре вие да ми помогнете, отколкото просто да си седи на рафта .. :lol: :) Мисля,че е балсам за коса ама не съм много сигурна...на опаковката не пише ли нещо??(hair mask,conditioner)???Питай,който ти го е подарил. 8-) :neutral:
Момичета подариха ми .. нещо. Целта на този ми пост е да ми кажете (ако знаете, разбира се) какво точно е това и за какво се използва 8-) Става дума за това нещо си за коса на Л'Ореал 8-) http://4.bp.blogspot.com/-d4OEWKgWG7o/TeA_rrPiZMI/AAAAAAAAFx8/uRGznICy7Fg/s1600/Kerastase+Nutritive+Lait+Vital+Incredibly+Light+Ca re+200ml+-+R%2524110%252C00.jpg Много тъп въпрос, но по - добре вие да ми помогнете, отколкото просто да си седи на рафта .. :lol: :) Мисля,че е балсам за коса ама не съм много сигурна...на опаковката не пише ли нещо??(hair mask,conditioner)???Питай,който ти го е подарил. 8-) :neutral:
Мда, и аз току що открих, че е балсам за коса :lol: Лошото беше, че има надписи на всички други езици, но не и на английски (за бг въобще не коментирам) :X В крайна сметка намерих същия балсам за коса, но в по - голяма опаковка в български сайт (ето го - http://bg.strawberrynet.com/haircare/kerastase/nutritive-lait-vital-incredibly/112383/) и от там се ориентирах. Благодаря ти все пак ! :)
bloodymirror
11-03-2011, 06:37
Как изглеждат запушените пори?
awesomesheepy
11-03-2011, 10:50
Препоръчайте ми ежедневен,лек сутрешен грим за сини очи?
ledenakrasota
11-03-2011, 10:51
Препоръчайте ми ежедневен,лек сутрешен грим за сини очи?
Спирала и черен молив? :-o
XxInn0cencexX
11-03-2011, 13:11
Обувките на Graceland качествени ли са ?
zlatit0o
11-03-2011, 13:17
Аз лично съм супер доволна! Имам два чифта и нямат мърдане :)
koshtramba
11-03-2011, 13:52
^ Аз пък имам обратни впечатления. Имах едни боти миналата зима, след месец носене тока им се спука и почна да издава един такъв много издишащ звук като ходех, щото самите токове бяха кухи. 8-) Нещо от типа на : "Фуут-фуут". Покъртително! Та в кофата.
brutaLxxbunny
11-03-2011, 14:06
Да принципно,на мен ми издържат...
Според мен не са качествени.Даже не са и удобни.
merilin2
11-03-2011, 18:44
...предложете ми нещо за справянето със белезите от акне по лицето.. :(
ThroughStruggle
11-03-2011, 18:54
...предложете ми нещо за справянето със белезите от акне по лицето.. :(
Химически пилинг, но имай предвид, че изобщо не е полезен. Пълното възстановяване отнема няколко месеца, а процедурата не е евтина.
Ако не искаш да взимаш толкова драстични решения, просто спести пари, купи си качествен коректор и фон дьо тен. Отиди в някоя от по-скъпите парфюмерии (Douglas, Mac) и обясни проблема си. Предполага се, че ще ти препоръчат нещо покривно и подходящо за кожата ти.
След това при гримиране просто нанасяш коректора на проблемните зони и отгоре фон дьо тена. Разнасяй всичко добре, никой не харесва петнисти лица, старай се да изглежда възможно най-естествено.
Но имай в предвид, че коректорът и фон дьо тенът няма да изгладят релефните белези, били те вдлъбнати или издадени, в сравнение с останалата част от кожата. Това може да направи единствено химическия пилинг.
П.П. Сега се сетих, че има разни кремчета за белези, но не съм чула добри отзиви за ефекта от тях.
zlatit0o
11-03-2011, 18:55
^ Аз пък имам обратни впечатления. Имах едни боти миналата зима, след месец носене тока им се спука и почна да издава един такъв много издишащ звук като ходех, щото самите токове бяха кухи. 8-) Нещо от типа на : "Фуут-фуут". Покъртително! Та в кофата.
Аз имам само кецове и маратонки, токчета не съм пробвала.
kaRamella
11-03-2011, 19:20
Искам да попитам това в ръката на мацката какво е, виждали ли сте преди такова и от къде мога да си взема?
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/315995_168597289892348_118970491521695_339202_6974 90447_n.jpg
anonymous708973
11-03-2011, 19:20
Според мен е чанта за лаптоп :)
kaRamella
11-03-2011, 19:25
и на мен в началото точно на това ми заприлича, после на някаква папка...
mimsssssss
11-03-2011, 19:34
ХАХА, не е чанта за лаптоп.
Аз нося само такива - това е вид дамска чанта, само че е без дръжки. Има го в няколко размера, като най - малкото прилича на портмоненце. Лично на мен са ми по - малко кич от дамските чанти, а и в ръка като го държа ми е по - удобно. Модели има най - различни, аз предимно го нося на по - спортно облекло/ в ежедневието/. За официални случаи не е много удачно, защото си е с цип и е някак... странно. ЗЗа официално са по - добре тези със закопчалките.
kaRamella в по - големи магазини за чанти би трябвало да има такива работи... дамска чанта без дръжки му викам аз :-D . Ако кажеш голямо портмоне може би също ще те разберат...
kaRamella
11-03-2011, 19:42
Ахаа, готино. Мерси много :-)
ledenakrasota
11-03-2011, 19:47
Кажете ми супер светли фдт-ни! За много бяла кожа и да са покривни . :)
koshtramba
11-03-2011, 19:53
^ Повечко парички, но Clinique.
Biskfitka
11-04-2011, 22:59
Как си ексфолирате устните, момичета :D Някакви маски,чела съм за мед и номера с четката за зъби,но на мен не ми се получава :(
rosencetooo
11-05-2011, 05:17
^ Аз моите с четка за зъби ги четкам леко , и после ги мажа с вазелин :) И стават супер , за друг начин не знам..
PullMeCloser
11-05-2011, 08:20
Момичета, да сте виждали на Макс фактор- Creamy BLush в БГ? Много искам да си взема такъв creamy blush, но не намирам НИКЪДЕ на никоя марка.
http://eveinternational.co.uk/shop/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/2/_/2_29.jpg
vampire_girl_
11-05-2011, 09:45
За този не съм сигурна,макар да имам някакви съмнения,че съм го виждала някъде,но на Алверде бях гледала един в DM, който много ми допадна като цвят,ама се чудех как ще го нанасям и се отказах.
Какво представляват тези светлоотразяващи частици карат лицето да блести предполагам ... ако е така предложете ми някаква такава пудра ,но да не е на Loreal онази с четчицата.
strawberry88
11-05-2011, 10:56
Как си ексфолирате устните, момичета :D Някакви маски,чела съм за мед и номера с четката за зъби,но на мен не ми се получава :( http://www.youtube.com/watch?v=eajIxcf0ZZA пробвала съм този начин,действа 8-) :) слага се мед,вазелин и захар :)
Biskfitka
11-05-2011, 10:59
Мерси,мерси,отивам да си купя вазелин и ще пробвам,че от това студено време ;х :(
PullMeCloser
11-05-2011, 11:27
Какво представляват тези светлоотразяващи частици карат лицето да блести предполагам ... ако е така предложете ми някаква такава пудра ,но да не е на Loreal онази с четчицата.
Хайлайтър? На Манхатън май имашe светлоотразяваща пудра :-o
PullMeCloser,крем руж има на Inglot.
PullMeCloser
11-05-2011, 12:39
Мерси. Мога ли да поръчвам от някъде продукти на тази марка? 8-)
Rebirthing
11-05-2011, 12:52
Ако си от София, има ги в Маll of Sofia.
PullMeCloser
11-05-2011, 12:55
Ако си от София, има ги в Маll of Sofia.
Не съм. :( За това искам да ги поръчам от някъде.
FreshJuice
11-05-2011, 14:36
Малко тъп въпрос но може ли да ми кажете колко г/д са цените на Inglot :-D И има ли ги по обикновените козметични магазини (питам защото мисля, че веднъж видях гланцове в един магазин, но не съм сигурна) :?
http://www.inglotuk.com/cart.cgi?group=94&child=300Няма ги по обикновените козметични магазини.
PullMeCloser
11-05-2011, 15:31
О,мерси много!!! :-)
Аз да питам за още нещо: сега си пускам поръчка от Е.L.F. за пръв път и съм си сложила в кошницата тази очна линия:
http://www.eyeslipsface.co.uk/images/products/81150_PRODUCT_IMAGE.jpg
обаче като чета, всички казват, че била суха и гадна... :-o Някой да има някакви отзиви?
А за минералните им червила? Искам да си поръчам всички цветове просто! 8-)
vampire_girl_
11-06-2011, 19:16
Почти всичките ми блузи,особено от по-тънка и финна материя са станали на много малки дупчици.Тук-там има и някоя по-голяма.Не вярвам да са молци,защото не съм виждала да има вкъщи,но :shock: какво,по дяволите,може да е!?Онзи ден,почнах да си подреждам гардероба и бях потресена :(
^ Да не би да е от пералнята и да не си забелязала? :-o
Понякога се получават такива неща.. :/
Мацкии, как се справяте с белите петна по дрехите, причинени от дезодорантите? Купувах си какви ли не и всичките оставят петна, съсипаха ми се всички блузки.
Biskfitka
11-06-2011, 19:33
Мацкии, как се справяте с белите петна по дрехите, причинени от дезодорантите? Купувах си какви ли не и всичките оставят петна, съсипаха ми се всички блузки. Пробвай дезодоранта на Нивеа,черно-белия....На Рексона също са хубаво,но не знам дали имат точно такъв.
Иначе аз ползвам рол-он на Нивеа и нямам такива проблеми :)
rosencetooo
11-06-2011, 19:40
Dove сега имат един нов лилав дезодорант и стик , който предотвратява появата на бели петна по дрехите :) Сега като си купувах розовия стик взех от лилавата серия само дезодоранта за майка ми , но вчера и аз го пробвах и останах доволна , не ми остави петна..
Мацкии, как се справяте с белите петна по дрехите, причинени от дезодорантите? Купувах си какви ли не и всичките оставят петна, съсипаха ми се всички блузки. Пробвай дезодоранта на Нивеа,черно-белия....На Рексона също са хубаво,но не знам дали имат точно такъв.
И Нивеата ми оставя за съжаление :( но мерси все пак ;)
Biskfitka
11-06-2011, 20:23
И Нивеата ми оставя за съжаление :( но мерси все пак ;)И рол-он-а ли :shock: леле..
http://www.youtube.com/watch?v=-bjOB4zS0uE&feature=fvwrel пробвали ли сте тоя номер за черните точки ;д и не можах да разбера ,освен мляко какво друго слага-желатин?
bebzgirl
11-06-2011, 20:29
И Нивеата ми оставя за съжаление :( но мерси все пак ;)И рол-он-а ли :shock: леле..
http://www.youtube.com/watch?v=-bjOB4zS0uE&feature=fvwrel пробвали ли сте тоя номер за черните точки ;д и не можах да разбера ,освен мляко какво друго слага-желатин?
Да желатин е.Доста добър е ефекта ;)
Biskfitka
11-06-2011, 20:48
Супер,ще го пробвам.Пробвах маската за устните от това момиче и е супер :grin:
Rebirthing
11-06-2011, 21:01
Део кристала на Балеа не оставя бели петна по дрехите !
arsenalllbaby
11-06-2011, 23:28
Моя дезодорант на Adidas е доста добър - свеж аромат, не оставя никакви петна и ми държи доста дълго. Абсолютно никакви оплаквания нямам, трети флакон подред вече си взимам ;х Иначе пробвай и с Rexona. :)
^^Мерси много, момичета! :-) :-) :-)
Colombia
11-07-2011, 11:50
Моя дезодорант на Adidas е доста добър - свеж аромат, не оставя никакви петна и ми държи доста дълго. Абсолютно никакви оплаквания нямам, трети флакон подред вече си взимам ;х Иначе пробвай и с Rexona. :)
Кой точно ти е дезедоранта?Снимка?
BrokenHeartt
11-07-2011, 12:17
Един въпрос: С какво махате пъпките от лицето си :D ?
strawberry88
11-07-2011, 12:20
Един въпрос: С какво махате пъпките от лицето си :D ? С Acne out.
BrokenHeartt
11-07-2011, 12:24
малко инфо ако можее : ) ааа искам и да ви попитам крем Витасин някой използвал ли е за белези.. пишело, че и за акне става :)
arsenalllbaby
11-07-2011, 12:51
Кой точно ти е дезедоранта?Снимка?
http://adidas.coty.com/medias/Product/104/large-deodorant-spray-women-action-3-fresh.jpg
strawberry88
11-07-2011, 12:53
малко инфо ако можее : ) ааа искам и да ви попитам крем Витасин някой използвал ли е за белези.. пишело, че и за акне става :) http://biotrade.pixelflower.com/?p=48&l=1&id=3 и сапуна. :)
BrokenHeartt
11-07-2011, 12:55
малко инфо ако можее : ) ааа искам и да ви попитам крем Витасин някой използвал ли е за белези.. пишело, че и за акне става :) http://biotrade.pixelflower.com/?p=48&l=1&id=3 и сапуна. :)
ахм, мерси .. а за витасина някой нещо ;д :-o
bossychick
11-07-2011, 13:13
някой може ли да ми каже къде в софия мога да намеря дънки с много висока талия тип корсет? мерси :)
strawberry88
11-07-2011, 13:33
Шампоаните-оцветители вредят ли на косата? :-|
brutaLxxbunny
11-07-2011, 14:04
ахм, мерси .. а за витасина някой нещо ;д :-o
Аз ползвам Витасин винаги като ми излезе пъпка.Маха се веднага :)
bloodymirror
11-07-2011, 18:24
Koe помага най-много при зачервена кожа след козметик?
anonymous708973
11-07-2011, 18:27
малко инфо ако можее : ) ааа искам и да ви попитам крем Витасин някой използвал ли е за белези.. пишело, че и за акне става :)
Съвсем скоро на пазара ще се появи продукт, който премахва пъпките също толкова ефикасно като акне аут, и е с напълно естествени съставки, при това цената му ще е повече от достъпна :)
И аз използвам Акне Аут, но съдържа доста химия, а все повече учени препоръчват да не се използват продукти, съдържащи салицилова киселина.
FairyTales
11-07-2011, 18:36
фон дьо тените и пудрите не се отразяват добре на кожата ми, за матиране и изравняване на тен възможно ли е да използвам само основа за грим?Ще ми свърши ли работа?
Rebirthing
11-07-2011, 18:51
Съвсем скоро на пазара ще се появи продукт, който премахва пъпките също толкова ефикасно като акне аут, и е с напълно естествени съставки, при това цената му ще е повече от достъпна :)
И аз използвам Акне Аут, но съдържа доста химия, а все повече учени препоръчват да не се използват продукти, съдържащи салицилова киселина.
Първо може ли малко повече инфо за този продукт с естествени съставки.
Второ защо да не се използват продукти съдържащи салицилова киселина :-o ? Не виждам нищо нередно...
Йей, прозвуча ми като реклама и накрая само добавяш "Всъщност под бъдеще имаме предвид сега, докато си губите времето пред компютъра". Ок, сподели нещо повече, че ме заинтересува :)
anonymous708973
11-08-2011, 06:36
Принципът е същият като с шампоаните за мазна коса - регулират себума до едно време, след като пресушават скалпа (респективно кожата на лицето) и то започва да отделя повече себум, за да се защити. Акне Аут като цяло е прекалено агресивен.
Пускам ви и на двете по едно ЛС.
XxInn0cencexX
11-08-2011, 08:36
Принципът е същият като с шампоаните за мазна коса - регулират себума до едно време, след като пресушават скалпа (респективно кожата на лицето) и то започва да отделя повече себум, за да се защити. Акне Аут като цяло е прекалено агресивен.
Пускам ви и на двете по едно ЛС.
Аз също ползвам Акне Аут от доста време и е много силен.Ако ми пратиш и на мен ЛС ще съм ти много благодарна :)
mynichka
11-08-2011, 08:37
PinkPan7her, искам и аз едно ЛС :)
Rebirthing
11-08-2011, 10:47
Акне аут би помогнало на хора с по-тежко акне от обикновеното. Като се замисля, наистина би пресушило кожата, за това е добре да се използва отделно на всяка една пъпка, особено ако са малко на брой.
Впрочем маслото от чаеното дърво е много добро против акне, дори против пърхут и гъбички.
и аз искам ЛС и какъв ще е този продукт?