View Full Version : Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
Страници :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
missxsmiley
12-04-2011, 16:28
Моята коса е чуплива и искам да си взема преса за изправяне и съм се спряла на два модела. Може ли да ми кажете кой от двата е по-добър и ако имате някакви други предложения? :) Ето пресите: http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity и http://elekom.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=43&products_id=341 .. :))
mynichkaTanq
12-04-2011, 17:31
искам да попитам как ще изглежда косата след като е ползван дифузер?
FuCKkK13
12-04-2011, 18:14
^ начупена все едно разпуснати къдрици :)
mynichkaTanq
12-04-2011, 18:36
мхм благодаря ти :*
Моята коса е чуплива и искам да си взема преса за изправяне и съм се спряла на два модела. Може ли да ми кажете кой от двата е по-добър и ако имате някакви други предложения? :) Ето пресите: http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity и http://elekom.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=43&products_id=341 .. :))
Между тези двете- определено тази на белисима!
Да не би лосиона да не попива достатъчно добре ? Оставя ли мазен филм след нанасянето ?
Ами точно за това смених тези на Дъ Боди Шоп-а с други и те си попиват, но не чак така, че въобще да не се усещат и точно от там идва това ужасно чувство :@
Пореден въпрос: Преди малко в аптеката в Сердика Център видях един душ-гел, но не запомних марката.. Биодерма, Виши.. нещо от този род беше. Значи в шише 1 литър(35 или 36 лева.), син на цвят и с помпичка. Пишеше, че е специално създаден за суха кожа, за да предотврати опъванията (което при мен е винаги след баня). Не съдържаше сапун (какво всъщност значи това :? ) Таа.. някой сеща ли се марката? Виждал /използвал ли го е? Доволни/недоволни? Ако някой има скоро път натам може ли да провери? Мерси предварително!
breathless
12-04-2011, 20:10
Тъп въпрос, ама: Колко често е редно да се ползва маска за коса? Става въпрос за Miosotis, къпя се през ден или всеки ден и я ползвам през едно миене, ама нещо много често ми се струва. :?
^ Според мен веднъж седмично е достатъчно.
FuCKkK13
12-05-2011, 10:17
^ до 2 пъти седмично и не я слагай в корените,защото купените маски омазняват ;) .. :)
breathless
12-05-2011, 16:03
^ до 2 пъти седмично и не я слагай в корените,защото купените маски омазняват ;) .. :)
Това за корените поне го знам. :P Благодаря и на двете. :)
RainOfHope
12-05-2011, 16:10
Някой ползвал ли е продуктите на Bioderma? Отзиви?
Включвам се към питащите. Като цена е г/д еднаква с продуктите на Виши и ми е любопитно. 98% съм сигурна, че марката е хубава, но все пак .. :)
ПС: Май такъв беше душ-гела за който питах по - горе.. http://www.kozmetika.bg/show/BIODERMA/22001_Atoderm-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2.-%D0%B3%D0%B5%D0%BB-%D1%81%D1%83%D1%85%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B6%D0%B0/
FuCKkK13
12-06-2011, 11:12
ей на предната страница попитах,но няма отг. .. никой ли не знае сайт с оригинални парфюми :( .. и да има лейди милион :(
http://www.docsimon.de/article_images.php?action=sendtype&type=3&id=1547
Изписа ми го дерматолог, като похвали марката. Не е зле.
koshtramba
12-06-2011, 12:31
ей на предната страница попитах,но няма отг. .. никой ли не знае сайт с оригинални парфюми :( .. и да има лейди милион :(
Виж тук, има много инфо и отзиви : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=559301.0
Leticcia
12-06-2011, 12:37
Аз пък искам да ви питам за едно домашно на сестра мии :D Дали са и да даде синоними на джойстик, тракболи и контролери, а аз не искам да я разочаровам :oops:
koshtramba
12-06-2011, 12:52
Ти ме уби, бре!
Хм, няма как да наречеш джойстик, освен описателно да се опиташ да го назовеш, в противен случай ще измислиш нова дума. Например джойстик - периферно устройство на компютър или игрална конзола. Обаче не знам дали върши работа, не звучи като синоним. Абе, кой учител е дал тая малоумна задача, бре!
Leticcia
12-06-2011, 13:02
Игрална конзола- идеално, как не се сетих!Ами те тия днешните учители...Сестра ми си намира оправдание все кака да и търси домашните :D
Leticcia
12-06-2011, 13:08
честно казано идея си нямам какво са тракболите
koshtramba
12-06-2011, 13:09
По тази логика : контролери - игрални бутони, а тракболи - управляващ механизъм, задвижващ механизъм, нещо такова?!
тракбол - едно време когато е нямало сегашните мишки, са били нещо като мишка, обърната нагоре, и и движиш топчето с пръст... и ти се мести курсора на лаптопа. :D
Leticcia
12-06-2011, 13:36
:D мерси голяма логика
Значии.. Не знам дали въпроса ми е за тук, но все пак ще попитам.. хД Дооооста отдавна (преди около.. 3-4 месеца?) си пръснах с лак за коса без да искам по врата и ми беше станало едно като петънце.. На пипане се усеща като суха кожа, но не се бели.. А на вид е.. Червено петно.. хДД Таа мазах го аз с разни неща, които ми препоръчаха и ми минава за ден-два, но после пак се появява.. И най-големият проблем е, че мнооооого ме сърби! Т-Т Наистина не знам какво да правя.. Трябва ли да отида на дерматолог, за да го види, или?? Ако да - някой може ли да ми препоръча добър дерматолог в Русе, защото за пръв път ми се налага да ходя и си нямам и на представа къде, как и т.н. :Д Благодаря :3
mynichkaTanq
12-06-2011, 18:24
^и сестра ми е така, но тя не е от лак за коса, а от парфюми, защото много и е чувствителна кожата, маза се с алергозан и доста и помогна, така че прочети в интернет за него и виж дали ще ти е от полза
^и сестра ми е така, но тя не е от лак за коса, а от парфюми, защото много и е чувствителна кожата, маза се с алергозан и доста и помогна, така че прочети в интернет за него и виж дали ще ти е от полза
Благодаря ^__^
mynichkaTanq
12-06-2011, 19:07
няма проблем
искам да попитам имам 2-3 пъпчици (не са акне) като ги стискам не излиза нищо, но не знам защо ги има. Аз си мисля, че защото ще ми идва, но не знам дали е така
FuCKkK13
12-06-2011, 19:22
^ най-вероятно е от това :)
Biskfitka
12-06-2011, 20:40
По тази логика : контролери - игрални бутони, а тракболи - управляващ механизъм, задвижващ механизъм, нещо такова?!
тракбол - едно време когато е нямало сегашните мишки, са били нещо като мишка, обърната нагоре, и и движиш топчето с пръст... и ти се мести курсора на лаптопа. :D
Аз съм имала мишка с топче,но топчето си беше отдолу и си движех мишката нормално,като сегашната :D
Ааа моя въпрос...нали се сещате за ония гадни подкожни косъмчета около...интимните части ;д Имах си такава подутина под кожата...но по едно време забелязах къде точно е косъмчето и стисках...в продължение на много време,вече като я стискам няма нищо,то беше станало като пъпка,но на 2-3 милиметра от тази пъпчица се появи подутина,колкото грахово зърно може би (е добре де,малко по-малка ;д ) ..не ме боли,само когато бельото ми е някакво по тясно и натиска много там,защото то се намира почти до мястото където ми се свива бедрото (ох какво обяснениее ;д ) ...И ми стана малко като раничка,щото аз не го оставям,та има си коричка :D Но ме дразни,грозно е ! В интернет четох,че се мажат с Ихтиол,защото ако стане много голямо трябва да го маха хирург и т.н. ,а аз не искам това :х Вие как се справяте с тия неща :O Толкова упорит косъм не съм виждала :O
Имам доста неприятни пъпки отзад на гърба не знам вече от колко време и не изчезват имам и отпред малко пъпки кажете ми с какво да ги мажа какво да ползвам за да изчезнат тотално .
Този месец някои от продуктите на Лореал са намалени. Бихте ли ми казали коя от спиралите е най-добра и на каква цена е? Искам също и за фон дьо тен-а информация, ако може. Благодаря предварително!
Rebirthing
12-07-2011, 12:09
Ааа моя въпрос...нали се сещате за ония гадни подкожни косъмчета около...интимните части ;д Имах си такава подутина под кожата...но по едно време забелязах къде точно е косъмчето и стисках...в продължение на много време,вече като я стискам няма нищо,то беше станало като пъпка,но на 2-3 милиметра от тази пъпчица се появи подутина,колкото грахово зърно може би (е добре де,малко по-малка ;д ) ..не ме боли,само когато бельото ми е някакво по тясно и натиска много там,защото то се намира почти до мястото където ми се свива бедрото (ох какво обяснениее ;д ) ...И ми стана малко като раничка,щото аз не го оставям,та има си коричка :D Но ме дразни,грозно е ! В интернет четох,че се мажат с Ихтиол,защото ако стане много голямо трябва да го маха хирург и т.н. ,а аз не искам това :х Вие как се справяте с тия неща :O Толкова упорит косъм не съм виждала :O
Против появата на подкожни косъмчета се препоръчва ексфолиране преди и след обезкосмяване. Също така има специални продукти за третиране на подкожните косъмчета :).
Твоя случай ми звучи малко по-различно и може би ще е добре да се посъветваш с лекар.
ПП. сгъвката в горната част на бедрото се нарича ингвинална гънка.
koshtramba
12-07-2011, 13:19
Biskfitka, да, но аз говоря за още преди тях, тогава са били актуални тракболите, особено при лаптопите. Иначе мишките с топчета всички сме ги имали. :)
mynichkaTanq
12-07-2011, 15:20
благодаря ти ..фък..
FuCKkK13
12-07-2011, 15:40
да ви попитам.. значи по принцип всеки ден ям по малко пчелен прашец и по 1-2 плода.. но сега си купих и витамини и бирена мая и мисля,че всичките тези витамини,които приемам ще ми дойдат много.. според вас добре ли е ако сега оставя разтворимите витамини и си приемам пчелния прашец и бирената мая + плод на ден ? защото днес почнах с бирената мая и не ми се иска да спирам.. :)
FuCKkK13
12-07-2011, 15:41
mynichkaTanq моля :)
Rebirthing
12-07-2011, 16:11
да ви попитам.. значи по принцип всеки ден ям по малко пчелен прашец и по 1-2 плода.. но сега си купих и витамини и бирена мая и мисля,че всичките тези витамини,които приемам ще ми дойдат много.. според вас добре ли е ако сега оставя разтворимите витамини и си приемам пчелния прашец и бирената мая + плод на ден ? защото днес почнах с бирената мая и не ми се иска да спирам.. :)
Напиши ми витамините и дозите от разтворимите витамини и отделно витамините, и дозите от бирената мая за да ти кажа дали не превишават препоръчителната дневна доза / въпреки, че се съмнявам да са ти в много :D /.
koshtramba
12-07-2011, 16:27
Rebirthing, ти си истински хранителен гид. :D
FuCKkK13
12-07-2011, 16:47
Rebirthing - ами и бирената мая и витамините съдържат един и същи състав (а,е,ц,б1,б2,б6,б12) сега ще ти ги напиша в грамове:
витамините:
а - 900 (микро грама,че такова ''м'' на клавиатурата не мога да напиша)
ц - 75мг
е - 10мг
б1 - 2
б2 - 2
б6 - 2
б12 - 5 микро.г
NE - 20mg
д-пантотенат Са - 10мг
фолат - 200 микро.г.
Д3 -5минкро.
биотин-50минкро.г.
бета каротен -0.45мг
бирената мая:
ц - 1000мг.
е - 160мг
а - 92мг
б1 - 12
ниацин - 120мг
б2 -20мг
пантотенова киселина 10мг
б6 - 0.4мг
биотин - 50 микро.г
фолиева киселина - 200 микро.г.
б12 - 0.6 микро.г.
холин- 320мг
има и още неща в бирената мая ,но това са витамините + 2-3 други :)
FuCKkK13
12-07-2011, 16:48
^ забравих да кажа.. това + пчелен прашец всеки ден по малко + 1-2 плода на ден
Rebirthing
12-07-2011, 17:57
Мисля, че няма да се предозираш, т.е да получиш хипервитаминоза. Нивата не са токсични, така, че споко :D.
Впрочем бирената мая каква марка е ?
koshtramba, нали :D !
JustMakeMeBelieveAgainN
12-07-2011, 18:58
Този месец някои от продуктите на Лореал са намалени. Бихте ли ми казали коя от спиралите е най-добра и на каква цена е? Искам също и за фон дьо тен-а информация, ако може. Благодаря предварително!
а, и мен това ме интересува!
Biskfitka
12-07-2011, 20:03
Против появата на подкожни косъмчета се препоръчва ексфолиране преди и след обезкосмяване. Също така има специални продукти за третиране на подкожните косъмчета :).
Твоя случай ми звучи малко по-различно и може би ще е добре да се посъветваш с лекар.
ПП. сгъвката в горната част на бедрото се нарича ингвинална гънка.Благодаря :) ...ми то вчера го стиснах и него,спадна на половина май...;д но е много неприятно ,пък и точно на това място (то на друго не ми излизат ;д ) . :( Ако не мине ще отида на лекар,но щом вече успях да го стисна май няма да се наложи :)
koshtramba значи съм била много малка,когато ги е имало тия ''мишки'' :D
mynichkaTanq
12-08-2011, 09:58
Rebirthing доста интересен човек си (в добрия смл.)
FuCKkK13 защо ще приемаш бирена мая, плодове и т.н. (с нещо целиш да направиш ли?)
FuCKkK13
12-08-2011, 10:37
^ не,просто съм свикнала периодично да си купува витамини,а плодовете - просто съм свикнала да си хапвам плодове.. вкусни са ми и доста ги обичам,а и сега има доста и като се прибера като ги видя на масата и ей така си взимам ;д... + че са доста полезни :)
Rebirthing Soma :) германска фирма е и винаги си купувам от тази.. и като малка майка ми все такава ми е купувала.. не знам,но може да има и по-добри :)
koshtramba
12-08-2011, 11:21
Аз пък пия ленено масло и некви водорасли. Не знам дали е от тях, или пък си внушавам, но се чувствам и изглеждам по-добре.
Rebirthing
12-08-2011, 12:04
mynichkaTanq - Хах, мерси :D !
FuCKkK13 , добре ми звучи тази бирена мая на Soma, трябва да се пробва :).
koshtramba, не си внушаваш и аз пия ленено масло /по-скоро го слагам в салатата ;д/, а водораслите ги редувам...спирулина, хлорела, келп и АФА. Много са добри :) !
missxsmiley
12-08-2011, 12:52
Исках да си взема тази преса Белисима Креавити Б1 700 и разгледах в магазините, но я нямаше и избързах и си взех тази на Bosch : http://bosch.expo2000.bg/index.php?route=product%2Fproduct&path=57_110&product_id=700 и съм горе-долу доволна от нея. Та днес видях Белисимата в един магазин и мислех да си я купя и нея, защото казват, че изправя по-добре? Та вие какво мислите? Заслужава ли си или не? :)
FuCKkK13
12-08-2011, 14:03
Rebirthing ами да.. не знам за косата и ноктите,защото ползвам по 1 опаковка и спирам и така периодично,но кожата ми става много хубава.. ако го приемам по-продължително сиг. ще има ефект и върху косата и ноктите.. :)
elinanacheva
12-08-2011, 14:25
Кой ще ми помогне да махна тея гадни черни точки??? Помогнете ми ..моля моля моля!!
Rebirthing
12-08-2011, 14:54
Rebirthing ами да.. не знам за косата и ноктите,защото ползвам по 1 опаковка и спирам и така периодично,но кожата ми става много хубава.. ако го приемам по-продължително сиг. ще има ефект и върху косата и ноктите.. :)
От витамини и аз не съм забелязала да ми е пораснала косата или ноктите ми да са се укрепили :D. Може би не се усвояват напълно за да се забележи ефект и върху косата. Витамин А и Е са добри са косата, но са мастноразтворими, т.е трябва да се приемат с храна с мазнини :) /което аз не правя като приемам витамини ;д /.
FuCKkK13
12-08-2011, 14:55
^ пробвай да си търкаш лицето със сода за хляб 2-3 мин и после отмиваш.. или парна баня и после ги стискаш,задължително с марля или нещо друго,за да не ти се възпалят или да няма раздразнения и замърсяване ! :)
FreshJuice
12-08-2011, 14:55
Знаете ли колко е спиралата на Лореал- Телескопик този месец? :)
PullMeCloser
12-08-2011, 18:00
Момичета, на какви цени вървят горе/долу спиралите на МАК? За България става въпрос.
JustMakeMeBelieveAgainN
12-08-2011, 18:13
http://beautycosmetic.biz/images/fusion.jpg
или
http://3.bp.blogspot.com/-KsTxx2o6HWI/TiyDBDN4WyI/AAAAAAAABkk/H133th8WyII/s1600/mascara-lash-architect-4d.jpg
PullMeCloser
12-08-2011, 18:22
Първата. Чудесна, невероятна е. Четката е...няма такава!Уникална. Прави миглите прекрасни- дълги, извити, обемни. Не спластява ИЗОБЩО. Четката е силиконова. Стои супер естествено. Невероятен резултат, любимата ми спирала, не може да съжаляваш. :)
Първата. Чудесна, невероятна е. Четката е...няма такава!Уникална. Прави миглите прекрасни- дълги, извити, обемни. Не спластява ИЗОБЩО. Четката е силиконова. Стои супер естествено. Невероятен резултат, любимата ми спирала, не може да съжаляваш. :)
Как ме мотивира. Страхотна реклама и направи ! :D
Ето вижте и се информирайте за тракболите, че се излагате. Не са от 100 години назад. И сега се използват. Например в Швейцария във повечето магазини за техника има компютри с ето такива (http://www.kiosky.bg/images/Metal_keyboard_US_BG_layout.jpg) клавиатури, където можеш да разгледаш в интернет за нещата вместо да задаваш тъпи въпроси :D Всъщност е много удобно. Поне на мен ми беше много интересно.
А тази на Лореал ползвала ли си я? Мнения.. ?
PullMeCloser
12-08-2011, 21:05
На Лореал аз не съм я, но резултата на чуждите мигли(:Д) не е толкова добър, колкото Макс Фактора. Не стои толкова естествено... всеки си има предпочитания, де, аз тази също мислех да я пробвам, но си залоших на сигурното. А Макс Факторската в момента е намалена от 25 на 13(!!!)лв, в Дъглас я гледах. В златна опаковка е. Просто ако не сте я пробвали, сега е момента. Голяма реклама, знам, но не случайно ползвам вече май 5-та или 6-та опаковка. Изгубих им бройката. :D
Благодаря ти много! Отдавна искам да пробвам Макс Фактора. А имаш ли снимка без и със спиралата? :)
PullMeCloser
12-08-2011, 22:08
Не, нямам. Но виж в гугъл, има страшно много.
http://www.misslipgloss.nl/max-factor-false-lash-effect/
http://img.makeupalley.com/5/9/3/3/1736793.JP
Всичко зависи от техниката на нанасяне. Моите стават страшно разделени, гъсти, обемни и дълги, до колкото е възможно(къси са ми попринцип). Много...пърхащи изглеждат. Не знам как да го кажа точно, но е уникална. Четката идва по-дебела- ако си свикнала на по-тънки, може да си цапаш клепачите отначало, но се свиква. И за долните мигли става-прави ги по-черни и по-дълги, без да ги спластява. В крайна сметка си е до предпочитания- аз си падам по силиконови четки, но за мен това е СПИРАЛАТА. Не я сменям за нищо. Пробвай я, сега както казах е само 13лв.
JustMakeMeBelieveAgainN
12-09-2011, 06:59
а има ли някаква разлика между златната и лилавата?
PullMeCloser
12-09-2011, 09:24
Еми значи, първо лилавата е уж различна от тъмносинята.
http://1.bp.blogspot.com/-4lhVckLAxmQ/TmUBcPh_4vI/AAAAAAAADUE/PrubDdStn1s/s400/max-factor-false-lash-effect-fusion-mascara-zwart.jpg
http://www.makeupworld.it/wp-content/uploads/2011/05/False-Lash-Effect-di-Max-Factor.jpg
Но разликата в четките е абсолютно минимална, почти незабележима, а в резултата- никаква.
Златната е просто ...намалена на някоя от двете, не съм сигурна на коя. Но на която и да е- няма да сбъркате. Просто на намалените цветовете им са различни-преди на намалението беше розова.
Да попитам и аз .. Само не ме нападайте :D Другата седмица съм на рожден ден на приятеля си и се чуда адски много какво точно да облека .. не мога да сложа нещо просто така и да се "нацапам" цялата с грим пфф .. Някакви идеи ? .. извинявам се ако въпроса ми не е за тук :)
FuCKkK13
12-09-2011, 16:16
^ не е важно задължително да си купиш нещо ново,за рдто му.. просто облечи нещо с което той те харесва... така е най-добре.. прическа.. не знам какво ти е лицето,но ти предполагам си видяла вариантите,които ти подхождат най-добре.. а за грима,да, и аз не съм на мнение,че някое момиче трябва да е задължително с един тон грим за по-спец случаи.. по-скоро определи с какво ще ходиш (дрехите) и от там и грима.. поразгледай в ютуб - има много хубави неща.. съобрази се с това да е уж вечерен,уж да не е един тон :) .. не ти помогнах кой знае колко,но така на сляпо (нито снимка,нито дрехи,нито нищо) е малко трудничко :)
мерси много .. Снимка ,дрехи или каквото и да .. Нямам буквално никаква идея за тях :x
FuCKkK13
12-09-2011, 17:30
^ ами нещо с което той те харесва,а и ти де.. и нещо нито много официално,нито много обикновено.. някаква туника ? с клин примерно.. или някаква по-официална блузка с панталон или дънки по теб ? .. не знам какъв ти е стила,нито какво имаш в гардероба си.. за прическа г/д измислила ли си ? т.е пусната или прибрана коса искаш ? .. ако е пусната права,къдрава.. за грима..какви са ти очите ? .. иначе ако пък изобщо не можеш да избереш фдт. не знам дали ползваш ама основа,фдт, спирала и опушен грим (не много тъмен примерно) винаги върви добре..
еми косата ми ще е пусната и права .. къдрава някак си не ми седи добре [поне аз така мисля] грима ще сложа основа,фдт,спирала и опушен грим това ,което ти спомена :D това съм го решила просто дрехите не знам не мога да направя избор :(
FuCKkK13
12-09-2011, 18:25
^ ами не знам вече за дрехите..дадох ти 1-2 предложения.. просто изкарай няколко дрешки,които не носиш много често в ежедневието.. т.е. са по-официални,но не прекалено.. и направи няколко комбинации .. + някоя фр може да ти помогне,или да направиш няколко комбинации и да ги снимаш,пост-ваш тук и ще си кажем мнението и така :)
ще обърна повече внимание събота и неделя , ще снимам и ще кача благодаря ти много :)
FuCKkK13
12-09-2011, 19:10
^ добре.. няма проблем :)
FreshJuice
12-09-2011, 19:16
Искам да питам PullMeCloser коя спирала е намалената и коя е по добре да си взема ?
http://beautycosmetic.biz/max-factor-max-factor-false-lash-effect-fusion-spirala-p-5237.html
или
http://beautycosmetic.biz/max-factor-false-lash-effect-gold-p-6362.html
FuCKkK13
12-09-2011, 19:34
^ не съм нея,но мисля че първата е намалена.. :)
PullMeCloser
12-09-2011, 19:34
Златната е същата като другата! Намалената е по-евтината. Просто сега,редполагам за Коледа, са я намалили,иначе цената й си е между 23 и 28лв. Аз ще си взема също от намалената, защото е просто с 10-15лв по-евтина, а е абсолютно същата, като изключим цвета на опаковката. Иначе аз си купих скоро първата- лилавата, за около 25лв. Преди това бях с намалена-розова, за 12лв си я взех,преди това имах две тъмно сини, едната водоустойчива и май още една намалена съм си купувала, всички Фолс Лаш Ефект,всички с еднакъв страхотен резултат. Днес постигнах невероятно дълги,извити и гъсти мигли и просто съм изумена.
Имайте в предвид, момичета, че четката идва по-дебела и ако не сте свикнали, ще си цапате леко клепачите, но се чисти лесно с клечка за уши,а и много бързо ще й свикнете.
За какво се използва розовата вода?
ПС: Ами термалната?
:)
FuCKkK13
12-10-2011, 06:07
^ ами и двете са за почистване на лицето,освежаване :)
Т.е. нещо като тоник ли ?
^да, всъщност нещо като тоник : )
Добре, мерси.. тогава, мога ли да заменя тоника с розова вода, например?
mynichkaTanq
12-10-2011, 10:55
като тоник е аз си бях взела 1-вия път розова вода без алкохол и нищо ми нямаше
а 2-рия път като си взех розова вода с алкохол и леле толкова ми беше ужасно почна да ми се бели кожата...
Rebirthing
12-10-2011, 11:17
Момичета, какво ще кажете за тема "Всичко за кожата" ? Добре ли ще е да има една такава тема, след като си имаме теми "Всичко за косата", "Всичко за грима" и т.н ?
FuCKkK13
12-10-2011, 11:35
^ дам.. прави една.. лично аз ще я посещавам :)
mynichkaTanq
12-10-2011, 12:42
да и аз и как да си запазим тена и т.н.
Rebirthing
12-10-2011, 13:34
Добрем, тези дни смятам да я разработя и да я пусна.
Очаквам и вашите идеи и предложения :D !
mynichkaTanq
12-10-2011, 13:42
ами как да се печем и какви фектори за тена и т.н.
FuCKkK13
12-10-2011, 15:30
маски за лицето,неща с които да поддържаме като цяло кожата ни (тяло,лице.. абе навсякъде) ..
мога ли да заменя тоника с розова вода, например?
..........
Rebirthing
12-10-2011, 15:41
Да, розовата вода тонизира :). Тя е 3в1, почиства, тонизира, овлажнява.
BrokenHeartt
12-10-2011, 16:15
Кажете ако може, някой стягащ крем за лице моля :)
PullMeCloser
12-10-2011, 16:31
Момичета, моля ви, кажете за спиралите на МАК. Как им вървят цените горе/долу? Хубави ли са?
И друго...в продавалник сега разглдах, че се продават разни козмертични продукти на Шанел, Ланком, Диор, Нина Ричи, Сисли, Армани, Живанши за без пари направо, не надхвърлят 30лв. А реално, цените им са по-високи. Дали са ментета? :D Интересно ми е и мисля да ги пробвам, има ли как да разбера дали са ментета? Като става въпрос за продукти, които не съм ползвала.
mynichkaTanq
12-10-2011, 16:33
Ако искаш пробвай може да излезе пък нещо :)
Rebirthing
12-10-2011, 16:40
Няма как да разбереш дали са ментета, но според мен са. Ако искаш евтини продукти на сносни цени ти препоръчвам Ягодка.
PullMeCloser
12-10-2011, 16:40
Въпроса е, че си го слагам на лицето това нещо...наистина не знам. Просто...спирала на Ланком за 20лв? Съмнявам се. Ако някой е пробвал или знае, моля ад сподели. :)
Едит: знам за ягодката, там също са доста добри цените и по-евтини от попринцип, но за там нямам съмнение за качеството. Не знам ,наистина е супер съмнително в този продавалник с тези продукти на половин цена,че и по-евтини.
Rebirthing
12-10-2011, 17:10
Може ли да пуснеш линк, че ми стана интересно ?
Ланкомска спирала за 20 лв. не съм и сънувала :D.
PullMeCloser
12-10-2011, 17:17
Нали, и аз!!!
Заповядай линк:
http://prodavalnik.com/lancome-hypnose-drama-spirala-i3237046
http://prodavalnik.com/lancome-luksozen-komplekt-19-lv-originalen-produkt-i3146279 Това пък не го вярвам изобщо!!! Има нещо, ама... :D
Нещо ми се прецака интернета, не иска да ми зарежда. Потърси в търсачката, трябва да излязат.
Rebirthing
12-10-2011, 17:26
Сенките ми крещят "Мейд ин Чайна" !
Аз не бих се подлъгала...
PullMeCloser
12-10-2011, 17:39
Сенките- да. Не бих си ги взела, то и цената им е абсурдно ниска, че и пудра.
^Според мен не се подлъгвай да си ги купуваш!
Кои храни са богати на витамин Б ?
mynichkaTanq
12-10-2011, 18:14
^^ да както каза и на мен ми се вижда "Мейд ин Чайна" само дето ще си съсипеш лицето
Rebirthing
12-10-2011, 18:22
Кой от всичките витамини Б ?
Кой от всичките витамини Б ?
Ох, не знам .. От лятото имам едни пъпчици (малки, бели) отстрани около ръбчетата на устните и днес питах в 2 аптеки и в 2те ми казаха, че това се е получило от недостиг на витамин Б (не казаха какъв точно). В крайна сметка един човек след мен ме посъветва да си купя Acic срещу херпес и сега ги мажа с него, ама те всъщност не са херпеси и за това се чудя от къде мога да си набавя .. витамин Б ..
mynichkaTanq
12-11-2011, 13:00
и сестра ми е така от малко повече от два месеца и се чудим с майка ми как да се премахнат
FuCKkK13
12-11-2011, 15:33
така.. поръчах си преса белисима креативити,но не ми идва потвърждение на имейла.. някой друг да е имал такъв проблем ?
an0niimka
12-11-2011, 17:34
Скоро искам да си купя нова спирала и се колебая между две:
1. http://prikachi.com/images/286/4134286a.jpg
2. http://prikachi.com/images/287/4134287G.jpg
Коя е по-добра според вас???
strawberry88
12-11-2011, 17:56
^първата :)
mynichkaTanq
12-11-2011, 18:28
^да наистина по-добре е 1-вата
Аз искам някой който разбира от това да ми "предпише" някой кремче или лосион за лицето, преди имах пъпки сега почти нямам но избиват от време на време по някоя досадна, та не това ми е проблема, а че лицето ми се омазнява доста по бързо от нормалното и започва да лъщи, някой път дори се зачервява и е супер гадно, не съм ползвал до сега нищо за лицето просто го мия с вода, затова искам някой да ми каже нещо с което да спре това омазняване. :) Моля кажете точните имена и кое по колко пъти на и по кое време на деня да ползвам. :)
Наскоро си купих розова вода, обаче не съм сигурна кога мога да я ползвам за повече ефект. Няколко пъти си я слагах в различни времена - след къпане, вечер след като съм си смъкнала грима, сутринта... Кога я ползвате вие?
Аз я ползвам като тоник и съм сложила в нея малко масло от жожоба :)
Да, розовата вода тонизира :). Тя е 3в1, почиства, тонизира, овлажнява.
А като си я сложа на лицето (преди крема), след това трябва ли да я отмия ?
Може да ми кажете за храни, които съдържат от всички видове витамин Б..
ПС: От 2 дни една черна точка става пъпка и се опитва да избие и е адски болезнено. Някакви идеи с какво да я намажа,например?
Уфф.. Не знам какво да правя сега. >_< Снощи с купих от лентичките за обезкосмяване над горната устна.. По принцип ползвам на.. Дева (мисля, че?) едни розови.. Но нямаше и взех някакви други (не помня марката) за чувствителна кожа (ваксата или каквото и да е там по лентичките беше бяло ХД)... Таа тази сутрин си махнах мустачките с тях и сега на.. ъъ не знам как се казва това място.. тази извивчица над средата на устните.. е както и да е, дано ме разбирате. :Д Таа там ми се появиха маааалки пъпчици и е много зачервено.. Странното е, че е само там.. В смисъл няма никакви проблеми в страните, а точно там.. Но е много червено и изобщо не избеля вече цял ден.. Та има ли някакъв начин да го махна? Или утре ще ходя на училище с червен "мустак" ..... Т____Т
ПС: Не си купувам лентичките на цяла кутия, ами 1 по 1.. Така, че нямам листовка или нещо подобно (ако това е от значение).. ХД
Rebirthing
12-11-2011, 20:21
А като си я сложа на лицето (преди крема), след това трябва ли да я отмия ?
Може да ми кажете за храни, които съдържат от всички видове витамин Б..
Не, не я отмивай, няма да има никакъв ефект ако я отмиеш.
Храни богати на витамин Б ще ти напиша малко по-късно, защото отнема време, а сега малко не ми се занимава :D.
Аз искам някой който разбира от това да ми "предпише" някой кремче или лосион за лицето, преди имах пъпки сега почти нямам но избиват от време на време по някоя досадна, та не това ми е проблема, а че лицето ми се омазнява доста по бързо от нормалното и започва да лъщи, някой път дори се зачервява и е супер гадно, не съм ползвал до сега нищо за лицето просто го мия с вода, затова искам някой да ми каже нещо с което да спре това омазняване. :) Моля кажете точните имена и кое по колко пъти на и по кое време на деня да ползвам. :)
Пробвай с Bioderma Sebium Gel Moussant, ежедневно сутрин и вечер.
През деня използвам този крем http://monami.bg/photos/5124-vichy-normaderm-dneven-krem-za-lice.jpg - за проблемна и мазна кожа е. Много съм доволна - матира ми кожата и от доста време не съм имала пъпки (редовно преди цикъл излизат по една-две). Ползвам го от година и половина :)
Biskfitka
12-11-2011, 23:17
Уфф.. Не знам какво да правя сега. >_< Снощи с купих от лентичките за обезкосмяване над горната устна.. По принцип ползвам на.. Дева (мисля, че?) едни розови.. Но нямаше и взех някакви други (не помня марката) за чувствителна кожа (ваксата или каквото и да е там по лентичките беше бяло ХД)... Таа тази сутрин си махнах мустачките с тях и сега на.. ъъ не знам как се казва това място.. тази извивчица над средата на устните.. е както и да е, дано ме разбирате. :Д Таа там ми се появиха маааалки пъпчици и е много зачервено.. Странното е, че е само там.. В смисъл няма никакви проблеми в страните, а точно там.. Но е много червено и изобщо не избеля вече цял ден.. Та има ли някакъв начин да го махна? Или утре ще ходя на училище с червен "мустак" ..... Т____Т
ПС: Не си купувам лентичките на цяла кутия, ами 1 по 1.. Така, че нямам листовка или нещо подобно (ако това е от значение).. ХДЩе ти мине,сложи си крем Здраве...след като използва лентичката намаза ли си нещо?
Ще ти мине,сложи си крем Здраве...след като използва лентичката намаза ли си нещо?
Ами не, с нищо не го намазах. Сега червеното се е махнало и са останали само пъпчиците.. Но едната прилича на.. Раничка.. В смисъл, че е мноого червена.. :Д Е, както и да е.. Другия път ще си купя цяла кутия, че да имам и инструкции.. Чудя се аз ли съм толкова тъпичка, че да не съм ги използвала както трябва, или просто не ми е понесло.. :< Както и да е, Благодаря! :)
Момичета, имам домашно по география ( на английски, разбира се) да направя презентация .. Трябва да се представим в представител на туристическа агенция и да разкажем за място в Европа и защо трябва да се отиде там .. ИИИ само ако го убедим(господина ни), че трябва да отиде ще имаме хубава оценка (цялото е за поправяне на оценки..),, Ох, отнесох се.. както и да е. Идеята ми беше кое според вас е най - красивото място или град в Европа ? Аз си мислех за Женева или пък Сицилия .. други идеи?
Rebirthing
12-12-2011, 09:28
Не бих казала Сицилия...по-скоро Рим, Милано, Венеция, Париж, Флоренция, Лондон и разбира се Виена. Прага, Будапеща и Загреб също са красиви градове. Може да пишеш и за някой гръцки остров, стига да намериш достатъчно инфо за него. Аз лично ти предлагам някой от Йонийските острови http://bg.wikipedia.org/wiki/Йонийски_острови най-вече Корфу, Кефалония и Закинтос :).
flowerlina
12-12-2011, 11:03
http://prikachi.com/images/302/4136302l.jpg блуза с такива шарки с какви обеци може да се съчетае според вас
zlatit0o
12-12-2011, 11:36
Скоро искам да си купя нова спирала и се колебая между две:
1. http://prikachi.com/images/286/4134286a.jpg
2. http://prikachi.com/images/287/4134287G.jpg
Коя е по-добра според вас???
Само човек, който е ползвал и двете спирали може да ти каже коя от двете е по-добра.
Не ми се вярва отговорилите да са ползвали и двете, но знам лии.. :D
Иначе най-добрата ми приятелка има one by one и е супер доволна, а и до колкото виждам аз супер стои! Втората, честно казано не познавам никой за сега да я е ползвал, обаче аз ще си взимам съвсем скоро котешкия ефект.. обичам да експериментирам :D
anonymous708973
12-12-2011, 12:05
http://prikachi.com/images/302/4136302l.jpg блуза с такива шарки с какви обеци може да се съчетае според вас
Тъмкофеви дървени обеци :)
flowerlina
12-12-2011, 13:24
мерси :) Това съвсем го пропуснах като вариант, а не ми се слагат ежедневните сребърни
mynichkaTanq
12-12-2011, 14:32
^за дървените е добра идея, а такива пера няма ли да е добре
^ Няма ли да стане много натрупано ..
Rebirthing, благодаря ти! Сега ще ги прегледам, ако си намеря нещо готово от сайт на чуждестранна туристическа агенция ще бъде супер! (Пък за мен да остане само да го науча и да си направя презентацията). На мен също ми харесват островите като идея, но не намирам достатъчно информация, защото трябва да говоря поне 5 минути, което не е малко :Х
охх препоръчайте ми няква база основа нещо ;д и да не e 20 30 лв ;д
Biskfitka
12-12-2011, 17:51
Ами не, с нищо не го намазах. Сега червеното се е махнало и са останали само пъпчиците.. Но едната прилича на.. Раничка.. В смисъл, че е мноого червена.. :Д Е, както и да е.. Другия път ще си купя цяла кутия, че да имам и инструкции.. Чудя се аз ли съм толкова тъпичка, че да не съм ги използвала както трябва, или просто не ми е понесло.. :< Както и да е, Благодаря! :)Е трябвало е да сложиш някакво кремче още тогава,може би е нямало да ти излязат пъпчици :)
Бууубка-основа на Орифлейм Джордани :)
^ По принцип след кола маска не е хубаво мястото да се "мокри" ..
mynichkaTanq
12-12-2011, 18:04
да не трябва да се мокри и дори и след бръснене със самобръсначки, епилатори и др.
Rebirthing
12-12-2011, 19:06
Не трябва да се мокри с вода, хидратиращ крем е дори препоръчително да се слага :).
Buubka, основата на Инглот е много добра ако си от София, но е към 20 лв.
Момичета, я да ви питам Това (http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_123932994199?CMP=OTC-GOOGLEPS&tmcampid=28&tmad=c&adtype={adtype}&sku=6393244) нещо продава ли се в БГ, ако се продава - къде? Ако отговорът е отрицателен бихте ли препоръчали някакъв подобен продукт?
Rebirthing
12-12-2011, 20:52
Момичета, я да ви питам Това (http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_123932994199?CMP=OTC-GOOGLEPS&tmcampid=28&tmad=c&adtype={adtype}&sku=6393244) нещо продава ли се в БГ, ако се продава - къде? Ако отговорът е отрицателен бихте ли препоръчали някакъв подобен продукт?
От това няма никакъв смисъл, и не, не се продава в БГ, но Essence имат такъв продукт.
Препоръчайте ми балсам за коса ,от по масовите марки от който сте доволни .
на Loreal - Elseve Total Repair 5, доволна съм от цялата им серия :)
Biskfitka
12-13-2011, 17:46
Момичета какво ще кажете за ружовете,пудрите и сенките на Есенс.Имам доста неща на тази марка и съм доволна,но не съм пробвала всичко,а имат много хубави цветове :D Пудрата не държа да е покривна,ползвам я като основа за сенки най-често и върху фдт ;д
fibichkaa
12-13-2011, 22:35
Здрасти мадами , наскоро си отрязах косата и в момента е къса до над раменете . Как да я накарам да расте по бързо . От тогава всеки ден си мия косата и слагам хининова вода . Какво друго може да ми помогне ? Искам си обратно косатаа .. Какво друго да правя ?
Има си тема - разгледай тук http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/493057-%D0%92%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%B0-vol-3 ;)
fibichkaa
12-13-2011, 22:53
50 страници .. Да разглеждам мнение по мнение .. Малкоо множко ..
Ох ами то още на първа страница си го пише ....
fibichkaa
12-13-2011, 23:11
ааааа ... сорри сляпа съм мерси многоо :*
До сега не съм обръщала много внимание на косата си.. Затова не знам дали си въобразявам, но ми се струва, че много започна да пада.. Е, не е като да пада на кичури или нещо, но постоянно виждам мои коси я в мивката, я след като се изкъпя, я на възглавницата.. Знам, че обикновено е нормално да падат близо 100 косъма на ден, затова може и да си въобразявам.. Но преди не ми е правило впечатление и затова малко се притеснявам.. Косата ми е доста тънка и затова при загубата на всеки косъм се панирам, че може да имам косопад.. :( Мия си я през ден, защото много бързо се омазнява... Не знам какво да правя.. Една приятелка ми предложи да си търкам темето с чесън, но не ми стиска да пробвам.. Няма ли да мирише? :Д:Д Таа.. Някакви идеи? :(
Rebirthing
12-14-2011, 09:09
Момичета какво ще кажете за ружовете,пудрите и сенките на Есенс.Имам доста неща на тази марка и съм доволна,но не съм пробвала всичко,а имат много хубави цветове :D Пудрата не държа да е покривна,ползвам я като основа за сенки най-често и върху фдт ;д
Ружовете не съм ползвала, но изглеждат хубави, от пудрите мисля, че ще останеш доволна. Сенките преди ми се струваха ненаситени, но сега имат нови колекции и цветове, в пъти по-наситени от предишните. Може да се увериш на място :).
Можете ли да ми препоръчате крем за ръце с ланолин - четох, че е най добре с такива кремове да се мажем възможно най-често :)
mynichkaTanq
12-14-2011, 14:07
напукват ми се устничките от времето и ги мажа с балсамче(на нивеа), но не ми помага кажете друг продукт
Аз си слагам пшеничен зародиш вместо балсам за устни :)
strawberry88
12-14-2011, 14:15
Можете ли да ми препоръчате крем за ръце с ланолин - четох, че е най добре с такива кремове да се мажем възможно най-често :)
На Био Фреш :) http://prikachi.com/images/737/4143737F.jpg само този знам с ланолин 8-).
Biskfitka
12-14-2011, 16:01
Ружовете не съм ползвала, но изглеждат хубави, от пудрите мисля, че ще останеш доволна. Сенките преди ми се струваха ненаситени, но сега имат нови колекции и цветове, в пъти по-наситени от предишните. Може да се увериш на място :).
Мерси много за отговора :) Определено ще си купя от....всичко :D
Rebirthing
12-14-2011, 17:44
Ако пробваш някой руж, pls пиши отзиви :D !
missxsmiley
12-14-2011, 17:57
http://bosch.expo2000.bg/index.php?route=product/product&path=57_110&product_id=700 изправям се с такава преса и искам да ми дадете няколко съвета как да запазя права косата си в такава влага .. :(
Biskfitka
12-14-2011, 20:05
Ако пробваш някой руж, pls пиши отзиви :D !По Коледа като дадат парите :D ще си купя от всичко и ще пиша задължително :))) :D
Абе за Коледа съм замислила на майка да взема Лейди милиън, този й е любимия и след него е черното Версаче. Ноо се чудех можете ли да се сетите някои парфюми наподобяващи тези двата. А ако не се сещата, знаете ли дали Лейдито има някакъв празничен комплект - например парфюм, спрей за тяло, лосион за тяло и каква е неговата цена? :)
strawberry88
12-15-2011, 12:37
Абе за Коледа съм замислила на майка да взема Лейди милиън, този й е любимия и след него е черното Версаче. Ноо се чудех можете ли да се сетите някои парфюми наподобяващи тези двата. А ако не се сещата, знаете ли дали Лейдито има някакъв празничен комплект - например парфюм, спрей за тяло, лосион за тяло и каква е неговата цена? :)
http://parfium.bg/paco-rabanne-lady-million-damski-podarychen-komplekt :)
FreshJuice
12-15-2011, 12:41
Някой може ли да ми препоръча хубав руж до 10-15 лв с разнообразие от цветове :)
altin4eto
12-15-2011, 12:51
Знам, че въпроса е мнооого тъп, но съм нова в сайта (почти не влизам) , а искам да създам тема . Как да го нправя ?
http://parfium.bg/paco-rabanne-lady-million-damski-podarychen-komplekt :)
ам не искам да поръчвам от сайтове - скептично съм настроена за парфюмите специално, друго е да си го помиришеш, да го поразгледаш, пък в сайтовете поръчваш, но дали е оригиналния, надали :) Та някой да е срещал някъде по магазините комплекти? Или подобни на парфюмите, които мамчето харесва? :)
Знам, че въпроса е мнооого тъп, но съм нова в сайта (почти не влизам) , а искам да създам тема . Как да го нправя ?
Например в този раздел -Козметика и диети, под всички заглавия на теми има едно бутонче "+ Публикувай нова тема"
altin4eto
12-15-2011, 13:00
нещо не мога да го намеря :(
Най-отдолу е на всеки раздел.. гледай по внимателно :)
strawberry88
12-15-2011, 15:27
Някой знае ли колко г/д струват шампоаните на Мatrix,нищо не намирам за тази марка :( ..?
marin4itu
12-15-2011, 17:14
Matrix можеш да си поръчаш от някой фризьорски салон, който работи с тази марка. Днес даже в салона, в който работя, дойде един мъж и даде визитка, мога утре да погледна примерно за адрес или номер. По принцип човекът обясни, че са към Londa, но на по-достъпни цени.
нали знаете кви яки снимки правят по партитата, някой знае ли с какво .. в смисъл с няква светкавица или ... ясно , че е с професионален апарат , ама има нещо друго
strawberry88
12-15-2011, 18:13
Matrix можеш да си поръчаш от някой фризьорски салон, който работи с тази марка. Днес даже в салона, в който работя, дойде един мъж и даде визитка, мога утре да погледна примерно за адрес или номер. По принцип човекът обясни, че са към Londa, но на по-достъпни цени.
Да,знам,че от фризьорски салон се купуват,но не знам колко струват :( ..става ли да погледнеш за цените,защото аз нищо не можах да намеря.Ще съм ти много благодарна. :)
PullMeCloser
12-15-2011, 18:45
FreshJuice, Bourjois. Много са готини и супер икономични.
marin4itu
12-15-2011, 18:58
Да,знам,че от фризьорски салон се купуват,но не знам колко струват :( ..става ли да погледнеш за цените,защото аз нищо не можах да намеря.Ще съм ти много благодарна. :)
Цени не мога да ти кажа, но утре ще погледна за някакъв сайт, ако пише.
FreshJuice
12-15-2011, 19:03
FreshJuice, Bourjois. Много са готини и супер икономични.
PullMeCloser аз тоцхно за тях си мислех. А на всичкото отгоре видях, в Джой, че има промоция новия им фон дйо тен + подарък руж за 24 лв. Така спестяваш 15, което си е голяма далавера :)
Rebirthing
12-15-2011, 19:07
нали знаете кви яки снимки правят по партитата, някой знае ли с какво .. в смисъл с няква светкавица или ... ясно , че е с професионален апарат , ама има нещо друго
С добър обектив, може би и обработка на снимките след това.
Ако искаш пусни снимка за пример за да ти кажа по-точно.
Biskfitka
12-15-2011, 23:40
Някой може ли да ми препоръча хубав руж до 10-15 лв с разнообразие от цветове :)И аз ти препоръчвам Буржоа :)
Rebirthing
12-16-2011, 09:35
PullMeCloser аз тоцхно за тях си мислех. А на всичкото отгоре видях, в Джой, че има промоция новия им фон дйо тен + подарък руж за 24 лв. Така спестяваш 15, което си е голяма далавера :)
Кой е новия им фон дьо тен ? От колекцията Flower Perfection ли ?
Vikencheto
12-16-2011, 13:03
а аз искам да попитам дали сте доволни от козметиката на Ивостин? по-специално този продукт: http://www.iwostin.bg/rozwiazania_iwostin/sensitia/sensitia-zel-do-mycia-hypoalergiczny
mynichkaTanq
12-16-2011, 15:20
^да и аз ще следя мненията на другите за тази козметика
eatshitsfuckinbitchezhah
12-16-2011, 17:40
аммм може ли да ми дадете някакви идеи за вечерен грим в черни тонове и да е дълготраен?
mimsssssss
12-16-2011, 18:55
Някой, който има път към парфюмерия, искам да провери нещо... навити?
Rebirthing
12-16-2011, 20:44
аммм може ли да ми дадете някакви идеи за вечерен грим в черни тонове и да е дълготраен?
Дълготраен ще е ако ползваш база за сенки.
Иначе достатъчно идеи има в ютюб.
marin4itu
12-17-2011, 03:19
Цени не мога да ти кажа, но утре ще погледна за някакъв сайт, ако пише.
Погледнах, не пише сайт, само номер на дистрибутора и имейл някакъв.
strawberry88
12-17-2011, 08:02
Погледнах, не пише сайт, само номер на дистрибутора и имейл някакъв.
Ок,мерси все пак. :)
FreshJuice
12-17-2011, 08:03
Кой е новия им фон дьо тен ? От колекцията Flower Perfection ли ?
да, същия :)
FreshJuice
12-17-2011, 11:48
Отзиви за този фон дьо тен на Есенс
http://beautyshop.bg/productv/5193/essence-fon-dyo-ten-.html
Знам, че е нисък клас, но аз ще го използвам само за сега- Нова Година, събирания и вероятно през годината 1- 2 пъти по случай .. И това. Търся нещо матиращо и дълготрайно, но да не запушва порите. Не съм сиг дали този е дълготраен :? Някой ползвал ли го е ?
ПП: Видях, че имат и дълготраен- http://beautyshop.bg/productv/468/essence-fon-dyo-ten-.html
Него или този Клиър енд мат (колко странно звучи на БЕ) :D
breathless
12-17-2011, 12:07
Понеже си правя веднъж месечно домашна маска за коса и слагам в нея всичко, което ми падне.Та дали се отразява кофти на косата да смесвам различчни неща: хума, кис. мляко, яйца(целите), мед, бадемово масло ? 'Щото гледам, че едни продукти са за един тип коса, други за друг...
Един много тъп въпрос: Всички са чували, че рициновото масло подпомага растежа на миглите. Някой може ли да ми каже как се нанася и после как се премахва? Съжалявам за глупавия въпрос! :D
mimsssssss
12-17-2011, 14:58
^ нанасяй го с едно тампонче памук... а иначе аз не го махам - спя с него и сутринта вече си мия лицето с почистващ гел :)
Biskfitka
12-17-2011, 16:34
Отзиви за този фон дьо тен на Есенс
http://beautyshop.bg/productv/5193/essence-fon-dyo-ten-.html
Знам, че е нисък клас, но аз ще го използвам само за сега- Нова Година, събирания и вероятно през годината 1- 2 пъти по случай .. И това. Търся нещо матиращо и дълготрайно, но да не запушва порите. Не съм сиг дали този е дълготраен :? Някой ползвал ли го е ?
ПП: Видях, че имат и дълготраен- http://beautyshop.bg/productv/468/essence-fon-dyo-ten-.html
Него или този Клиър енд мат (колко странно звучи на БЕ) :DAз имам дълготрайния и съм много,много доволна.
За някои може да е от нисък клас,ама аз съм имала фдт и на Максфактор И лореал и само този ми стой както трябва и не ми излизат пъпки :О
brutaLxxbunny
12-17-2011, 17:58
Това не е много за този раздел,но все пак - някой може ли да ми каже хубав магазин за подаръци в София ?! Търся в частност музикална кутия и рамки за снимка.Може и онлайн магазин.
Rebirthing
12-17-2011, 18:54
Понеже си правя веднъж месечно домашна маска за коса и слагам в нея всичко, което ми падне.Та дали се отразява кофти на косата да смесвам различчни неща: хума, кис. мляко, яйца(целите), мед, бадемово масло ? 'Щото гледам, че едни продукти са за един тип коса, други за друг...
Каква е косата ти, суха, мазна ?
Хумата и белтъка са за мазна коса, така, че ако правиш хидратираща маска, ги махни от състава.
Biskfitka
12-17-2011, 21:16
http://4.bp.blogspot.com/_84r-cj9x-zk/S_G3DqZ-lXI/AAAAAAAAAOs/o_n8m9GBf6M/s1600/17,1.jpg
Виждала съм в едни малки кръгли кутиики брокат за очи...различни цветове ии такъв като прозрачен.Да знаете на коя марка са и ако си взема такъв ''прозрачен'' (май по-правилно е безцветен ;д бял някакъв идва ;д ) би трябвало да може да го слагам върху моите си сенки?
А и тъй като не намерих руж на Есенс от тия смесените цветове (имаше на други марки,но много лъскат) ...какъв цвят руж е по-подходящ за сезона-по-розово или по-кафяво :D
breathless
12-17-2011, 21:32
Каква е косата ти, суха, мазна ?
Хумата и белтъка са за мазна коса, така, че ако правиш хидратираща маска, ги махни от състава.
Мазна е, издържа само 1 ден без да се омазни. ;х
FreshJuice
12-17-2011, 21:36
http://4.bp.blogspot.com/_84r-cj9x-zk/S_G3DqZ-lXI/AAAAAAAAAOs/o_n8m9GBf6M/s1600/17,1.jpg
Виждала съм в едни малки кръгли кутиики брокат за очи...различни цветове ии такъв като прозрачен.Да знаете на коя марка са и ако си взема такъв ''прозрачен'' (май по-правилно е безцветен ;д бял някакъв идва ;д ) би трябвало да може да го слагам върху моите си сенки?
А и тъй като не намерих руж на Есенс от тия смесените цветове (имаше на други марки,но много лъскат) ...какъв цвят руж е по-подходящ за сезона-по-розово или по-кафяво :D
Ами за зимата- розовеещи, а пък за лятото- бронзиращи (кафяви) Аз си взех прасковен на Есенс и е много хубав, обаче като, че ли не е дълготраен, ама нищи.. ще си купя друг и ще е розов :D Много взех да харесва ружовете :D :D :D
PullMeCloser
12-17-2011, 21:49
Biskfitka, на M.A.C.
http://www.willshopping.com/syssite/home/shop/1/pictures/newsimg/1271743829.jpg
Ако за това говориш,де. Стои точно като на прах, виж в Гугъл за повече снимки.
mynichkaTanq
12-18-2011, 07:28
ама как се слага на окото не се ли омацваш с тях или това не е като брокатите (обикновените)
Rebirthing
12-18-2011, 07:42
Мазна е, издържа само 1 ден без да се омазни. ;х
Тогава слагай повече хума, мед и кисело мляко в по-малко количество и изключи бадемовото масло и жълтъка.
breathless
12-18-2011, 09:54
Тогава слагай повече хума, мед и кисело мляко в по-малко количество и изключи бадемовото масло и жълтъка.
Ок, благодаря. :)
http://www.marvistore.com/images/L_Oreal_Telescopic_Clean_Definition_Mascara.jpg
Заслужава ли си парите и мога ли да я намеря в ДМ?
Ако може мнение и за тази: http://beautycosmetic.biz/images/fusion.jpg
xpuct0wa
12-18-2011, 12:37
Моля ви, кажете ми един читав ФДТ от който сте доволни . Кожата ми е комбинирана, трябва ми ФДТ за прикриване на несъвършенствата .. до 20 лв. Харесах си един Lumene-Natural code, но до сега не сам срещала тази марка и не знам дали е добра.. Преди време си взех един на maybelline но ми стои ката маска а и прави кожата ми още по мазна .. ;x
Dagichka
12-18-2011, 12:45
Да ви питам, някой знае ли къде има готови блузки със Смърфовете? Бях гледала лятото в The Mall, обаче тогава не ми трябваше.. Сега наскоро една приятелка има рд и е луда по смърфовете, та реших да и взема всякакви техни неща ;Д
Biskfitka
12-18-2011, 13:09
Ами за зимата- розовеещи, а пък за лятото- бронзиращи (кафяви) Аз си взех прасковен на Есенс и е много хубав, обаче като, че ли не е дълготраен, ама нищи.. ще си купя друг и ще е розов :D Много взех да харесва ружовете :D :D :DХм,хм...какъв на Есенс си си взела точно,щом не е дълготраен да не си взимам такъв точно ;д
PullMeCloser горе долу така изглеждаха,но определено не бяха MAC...то тук няма от къде да намеря...някаква съвсем непозната марка бяха :X
PullMeCloser
12-18-2011, 14:05
http://www.marvistore.com/images/L_Oreal_Telescopic_Clean_Definition_Mascara.jpg
Макс Факторската я взимай. Уникална е. Перфектни резултати, виж назад 2-3 страници или ми прегледай мненията, бях писала точно за нея. И сега има някакви намалени златни на 12-13лв, просто са без пари. Най-добрата спирала за мен.
Biskfitka, къде ги видя? Сигурно и на други марки има,аз за МАК се сетих.
mynichkaTanq
12-18-2011, 14:12
балсам и маска става ли едновременно да се ползват ?
и кой балсам е по-хубав със отмиване или без отмиване?
Biskfitka
12-18-2011, 14:51
PullMeCloser В един магазин ''Ривиера'' се казва (доколкото знам само в Петрич го има :D )
http://prikachi.com/users/krisi_nova/6Q.jpg нещо такова.. :D :)
brutaLxxbunny
12-18-2011, 16:26
Препоръчайте ми фон-дьо тен за мазна,проблемна кожа,не повече от 30 лв. Кожата ми е доста светла.
Първата не съм я ползвала, но тази на Макс Фактор е уникална! Няма да съжаляваш, ако си я купиш. Прави миглите ми дълги и гъсти, при положение, че са ми адски къси и едва се забелязват.
mynichkaTanq
12-19-2011, 15:11
балсам и маска става ли едновременно да се ползват ?
и кой балсам е по-хубав със отмиване или без отмиване?
Positive_SouL
12-19-2011, 15:17
Какво означава edoe rae me
koshtramba
12-19-2011, 17:24
Подарявам Кефир! Който иска - да казва ! :)
FreshJuice
12-19-2011, 19:49
Хм,хм...какъв на Есенс си си взела точно,щом не е дълготраен да не си взимам такъв точно ;д
PullMeCloser горе долу така изглеждаха,но определено не бяха MAC...то тук няма от къде да намеря...някаква съвсем непозната марка бяха :X
Ами всъщност сега го изпробвах за по дълго време и ми издържа от сутринта до като се върна от у-ще... г/д към 3-4 часа следобед. Това не знам, но за мене си е нормално :) Моят е този : http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=18251408
Като цяло ми харесва. Обаче знай че е с брокат и блести... но само ако се загледаш- на мене мого ми харесва как изглежда на моята кожа, като се има в предвид, че не използвам нито пудра, нито фон дьо тен :)
mimsssssss
12-19-2011, 20:16
http://www.eva.bg/pics/gallery/balet5-154-10146.jpg купих си две такива очни линии. Притеснява ме, че не засъхват бързо. Да не би да е имало и друг вид и аз да не знам. Аз си мацнах на ръката да видя колко е плътно, постоя 10 минути, обаче още си стоеше влабно. Попих го с една салфетка лекичко и тогава стана сухо. Та някакви фокуси има ли да засъхва по - бързо(примерно да нанасям тътнък слой да изсъхне и после да повторя) или има друг вид за по - бързо засъхване?
Biskfitka
12-19-2011, 22:13
^Аз си слагам пудра и отгоре очна линия и не се размазва :)
FreshJuice мерси за отг. :)
karamelcheto92
12-20-2011, 11:40
Някой знае ли какъв модел чанти са модерни?
mynichkaTanq
12-20-2011, 18:24
предложения за грим (семпъл) и прическа
Biskfitka
12-20-2011, 18:41
Rebirthing Нали искаше отзиви за Есенс. От пудрата съм доволна много :)
Днес си взех и руж,ако искаш и за него ще пиша утре :)
koshtramba
12-20-2011, 18:51
^
^
http://www.youtube.com/watch?v=XLSDf5a4pZc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=nv0QCFjrYu0&feature=mfu_in_order&list=UL
FreshJuice
12-20-2011, 19:26
Rebirthing Нали искаше отзиви за Есенс. От пудрата съм доволна много :)
Днес си взех и руж,ако искаш и за него ще пиша утре :)
Koй руж си взе :)
Момичета, препоръчайте ми хубава очна линия. Имам една .. на Claire's, която си взех от Швейцария като бях за последно (края на лятото) Таа, бях я забравила и я пробвах и много се харесвам с очна линия .. НО проблема е че много бързо засъхва, докато я сложа до края на окото началото е изсъхнало, а ако сгреша.. трябва да започна от начало :Х Ако си пипна окото (20мин след като съм я нанесла, примерно) без да искам и тя започва да се ..рони? От моята очна линия е това или по принцип? Ако е от моята препоръчайте ми хубава очна линия, с която да мога да избегна по - горе описаното ..
ПС: Ако е и лесна за нанасяне от .. начинаещи, перфектно :D
mimsssssss
12-20-2011, 21:18
Очната линия не трябва да се рони. А ако сгрешиш нещо, ползвай тампонче за уши и го навлажни малко с водичка. А за марка, аз сега си взех на MAC и съм много доволна. В кутийка е и не е течна, нанася се супер лесно и цвета е наситен.
PullMeCloser
12-21-2011, 07:45
Много яка е гел-очната линия на Essence. Уникално наситен цвят, изобщо няма нужда да повтаряш, личното ми мнение е, че се нанася лесно и е само 6лв. Водоустойчива, не мърда от очите докато не я изтриеш. Няма напукване, ронене,разпадане. Чудесна е.
Друга много добра и течна е тази:
http://www.profumeria.com/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/3/6/3600521260920.jpg
Много е хубава, но за мен гел-очната линия на Essence се нанася много по-лесно. Лореалската иначе ако объркаш нещо,се трие адски лесно, не е нужно да търкаш и натискаш. С тази на Essence е най-добре да не бъркаш. 13лв е.
mynichkaTanq
12-21-2011, 14:09
благодаря ти КОЩТРАМБА
Много яка е гел-очната линия на Essence. Уникално наситен цвят, изобщо няма нужда да повтаряш, личното ми мнение е, че се нанася лесно и е само 6лв. Водоустойчива, не мърда от очите докато не я изтриеш. Няма напукване, ронене,разпадане. Чудесна е.
Друга много добра и течна е тази:
http://www.profumeria.com/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/3/6/3600521260920.jpg
Много е хубава, но за мен гел-очната линия на Essence се нанася много по-лесно. Лореалската иначе ако объркаш нещо,се трие адски лесно, не е нужно да търкаш и натискаш. С тази на Essence е най-добре да не бъркаш. 13лв е.
Можеш ли да сложиш снимки и на 2те, че нещо не ми ги отваря? :)
На Лореал аз не съм я, но резултата на чуждите мигли(:Д) не е толкова добър, колкото Макс Фактора. Не стои толкова естествено... всеки си има предпочитания, де, аз тази също мислех да я пробвам, но си залоших на сигурното. А Макс Факторската в момента е намалена от 25 на 13(!!!)лв, в Дъглас я гледах. В златна опаковка е. Просто ако не сте я пробвали, сега е момента. Голяма реклама, знам, но не случайно ползвам вече май 5-та или 6-та опаковка. Изгубих им бройката. :D
И мен ме мотивира да си я взема, само да попитам къде се намира Дъглас?
Дъ Мол, Сердика Център .. срещала съм и по улиците около центъра, но не се сещам за точното име .. :Х
Biskfitka
12-21-2011, 19:59
Koй руж си взе :)
http://beautycosmetic.biz/images/essencemulticolorblusher.jpg номер 10...другото е много розово :D
http://zachoveka.com/product/765/l-oreal-super-liner-carbon-gloss.html Твърда ли е четката или мека ?
koshtramba
12-22-2011, 17:19
Твърда. десетбуквидесетбукви
PullMeCloser
12-22-2011, 20:39
http://zachoveka.com/product/765/l-oreal-super-liner-carbon-gloss.html Твърда ли е четката или мека ?
Да,но не е от най-твърдите. Приятно твърда е, не боцка. Тези, които са като писалки са много...бодливи :D и драскащи, лично мнение. Много лесно се нанася.
PullMeCloser
12-22-2011, 20:42
И мен ме мотивира да си я взема, само да попитам къде се намира Дъглас?
За кой град? ПО моловете са попринцип. Има ги намалени и на други места,май в ДМ гледах.
anonymous708973
12-23-2011, 05:53
Гледам, че са отговорили, но и аз да кажа за очната линия на Есенс. Водоустойчива е, струва само 5.30, а новият вариант с твърда, но не бодяща четка е страхотен, нанася се сууупер лесно, а аз попринцип съм супер саката. Ако сгрешите нещо, но е малко вероятно, клечка за уши с малко зехтин и проблемът е решен.
Гледам, че са отговорили, но и аз да кажа за очната линия на Есенс. Водоустойчива е, струва само 5.30, а новият вариант с твърда, но не бодяща четка е страхотен, нанася се сууупер лесно, а аз попринцип съм супер саката. Ако сгрешите нещо, но е малко вероятно, клечка за уши с малко зехтин и проблемът е решен.
Охх .. сега много се колебая коя от 2те :D Може ли снимка и на тази новата, все пак ако е хубава .. какво е евтина ще е супер, но най - добре да я пробвам и да видя!
FuCKkK13
12-23-2011, 11:41
така.. да ви попитам.. значи за ''триъгълника'' става въпрос.. винаги си правя кола маска.. и преди 3 седмици някъде си направих и започнаха да излизат косъмчета,но са още малки и едва ли ще ги хвана с кола маската... и сега седнах да чета кога боли по-малко,защото преди някъде бях чела,но никога не съм го спазвала,а последния път определено ми дойде в повече болката :? .. и да ви попитам.. някой знае ли дали наистина от 3-5 часа боли по-малко ? ест. ако го е пробвал.. и някъде бях чела,че преди менструацията също боли повече,а след по-малко ... някой ?
Rebirthing
12-23-2011, 13:43
Между 3 и 5 часа мускулите са най-отпуснати, НО става въпрос за 3 и 5 часа през нощта.
Иначе да, преди цикъл боли най-много, тогава нивото на хормоните е различно. Определено след цикъл боли по-малко.
PullMeCloser
12-23-2011, 13:56
Аз не мога пък с кола-маска да си обезкосмявам триъгълника. Кожата ми е изключително чувствителна там и буквално ми...отлепя кожата, имах много гадни рани всеки път, много кръв ми течеше. И минах на епилатор. Боли ме по-малко сякаш, пак ми се разранява кожата и тече малко кръв на места, но е много по-добре положението. И излзиат по-бавно. :D
mynichkaTanq
12-23-2011, 14:33
я предложете някой хубав коректор
FuCKkK13
12-23-2011, 14:40
^ и при мен има кръв.. и моята кожа е ужасно чувствителна.. дори синини съм имала.. примерно понякога като е трябвало да се обезкосмявам,а кола маската не ги е хващала и съм ги бръснела след това съм имала синини,но за мен това е най-ефикасния начин.. после 3 седмици няма нищо :)
FuCKkK13
12-23-2011, 16:54
пак да ви попитам нещо.. значи.. имах нещо като подкожна пъпка и ужасно много ме болеше.. не видях връхче и за това я боцнах на 2 места с игла и потече кръв и това като водичка,което е.. смисъл и при раните примерно дето го има.. добре.. намазах я с едно на ейвън,което ми помага да ми узряват пъпките по-бързо и днес от нея потече малко гной,но стои червена и е ужасно.. моля ви кажете ми как да я третирам,за да изчезне за 2-3 дни.. ако изобщо има такъв начин.. моля ви
FuCKkK13
12-23-2011, 16:57
^забравих да кажа.. всяка сутрин си мия лицето с гарниер пюр актив после го мажа с розова вода,а обяд го разтривам със сода.. 1 път в седмицата си правя маска с кисело мляко на лицето (събота- т.е. утре ще си направя и мисля и да си направя и маска с мед утре или неделя) разполагам със спирт,крем Бочко,здраве,хума... това са нещата,които се сещам за лице.. иначе имам още едно на ейвън като гел дето е за пъпки и едно гел-пяна за лице с отмиване .. та да имате идея как да ми мине за 2-3 дни ? ще съм ви ужасно благодарна :)
mynichkaTanq
12-23-2011, 17:53
http://vbox7.com/play:e8d98add
тази шнола как се казва и освен други такива начини за носене има ли?
FuCKkK13
12-23-2011, 18:35
айде моля ви някой да помогне :(
Охх .. сега много се колебая коя от 2те :D Може ли снимка и на тази новата, все пак ако е хубава .. както е евтина ще е супер, но най - добре да я пробвам и да видя!
(Поне десет букви..)
strawberry88
12-23-2011, 20:52
millmii,май е тази :) http://prikachi.com/images/592/4179592k.jpg
n3zabrawiimaa
12-23-2011, 21:12
Как може да си бучиш пъпка ти нормална ли си?!?!
Няма такова нещо като по-бързо узряване. До 3 дена максимум, тъй като каза, че ти е голяма ще се появи белия връх. По-добре да я беше изсушила преди това.. сега кой знае дали си я инфектирала.. Почвай да я изсушаваш.
Може даже и белег да ти остане.. Не ги бучи с игла повече.
Аз като усетя, че ми излиза подкожна пъпка и слагам едно като вода Лактокаламин се казва, но първо че е скъпо, не е и от масовата козметика и такъв Офис с марката ги има в 3-4 града в България, но като и сложа с тампон 1 път и повече не расте..
^ Ти пък се успокой!
Фак13, спокойно.. на мен ми се е случвало хиляди пъти .. За сега не се сещам за нищо друго освен спирт,за да намалиш инфекциите доколкото е възможно :)
Стрaубери88, мерси!
Искам да попитам като цяло козметиката на Есенс хубава ли е ? И за очните линии ако сбъркам и си взема друга, нали няма да е фатално :D
http://vbox7.com/play:e8d98add
тази шнола как се казва и освен други такива начини за носене има ли?
До колкото се сещам се води "гребенче(та) за прически".Виж в Гуугъл 100% ще ти излезе още инфо :)
Biskfitka
12-23-2011, 23:39
я предложете някой хубав коректорОт евтините-Голдън Роуз...направо съм очарована :D
А иначе Артдеко :)
mynichkaTanq
12-24-2011, 05:48
3oPuTy благодаря ти сега ще проверя : )
Biskfitka благодаря ти и на теб сега ще проверя из интернет кой е по-хубав : )
FuCKkK13
12-24-2011, 07:04
n3zabrawiimaa
1во можеше да го напишеш нормално ;) .. 2ро .. не за първи път го правя това с иглата,но за първи път ми се случва това,а и едва ли се е инфектирала.. все пак.. мерси.. сега и сложих крем Здраве и след малко ще го махна и ще я мажа със спирт...
millmii мерси.. само дето за първи път ми е случва и не знам до колко дена ще мине.. на теб за колко г/д. ти минава ? :)
FuCKkK13
12-24-2011, 07:11
още нещо да ви попитам.. водороден пероксид става ли за пъпки ? защото на упътването пише ''прилага се чрез нанасяне на съответния кожен участък 1-2 пъти на ден с помощта на подходящ тампон''
n3zabrawiimaa
12-24-2011, 08:17
Точно пък ти не заслужаваше никой да ти отговори, дето постоянно се караш на потребителите, че пускат нови теми и постоянно правиш забележки.
Казах ти, почни да я изсушаваш и като хване коричка НЕ я махай, остави я да падне от самосебе си. До 3 дена ще е хванала коричка. Но след като я изсушаваш ползвай и хидратиращи продукти.
И по добре спри да се "боцкаш с игла" защото наистина може да ти остане белег. Това е просто една пъпка, всички ги имаме, ще съжеляваш след време.
RainOfHope
12-24-2011, 08:48
Наистина ли коректорите на Artdeco са добри, защото до сега какъвто и коректор да съм ползвала, не ми покриват абсолютно нищо ? Готова съм да дам повечко пари, но да съм сигурна, че е за нещо качествено:/. А и къде мога да намеря тяхната козметика?
blondeVIP
12-24-2011, 09:02
Ам и аз да попитам, как да си направя косата ето така (момичето с лентата/не знак как точно му се казва/ на челото :D)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/252936_148349265238786_100001911416210_313556_2564 469_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/251524_148349141905465_100001911416210_313552_6603 545_n.jpg
Смис с маша/преса/ролки дори... не мога да преценя как. На мен с машата ми стават или на прожинки или на букли, а с пресата.. са просто пак като букли не така... :ss
^ С големи ролки или голяма/дебела маша за коса :)
FuCKkK13
12-24-2011, 10:02
^ дам.. а ако нямаш дебела маша.. с пресата и след това ги минаваш пак отгоре само че без да навиваш.. а просто все едно изправяш,но не стискай пресата,а съвсем леко :)
FuCKkK13
12-24-2011, 10:08
n3zabrawiimaa
а ти вземи вече да млъкнеш - ако ще ми отговаряш така, НЕ ти искам отговора ;) ...не съм единствената,която не и харесва да се пускат по 5 еднакви теми.. модераторите са си свършили работата и има достатъчно важни теми за най-важните неща ... и спри да се държиш все едно целия свят ти е виновен.. спри и с тия негативни мнения щото и без това във форума свестните хора са 9/10 от потребителите ;)
FuCKkK13 ако все още ти трябва помощ мога да ти препоръчам едно кремче .. не е на известна марка ..казва се "Pally" ето и снимка http://static1.framar.bg/product/PALLY.JPG !Аз съм много доволна от него,а кожата ми не е от най-податливите ..не е много скъп и ти го препоръчвам.До 1-2 дена ще видиш ефект :) и наистина повече недей да си дупчеш така пъпките ;)
FuCKkK13
12-24-2011, 10:21
^ ами ще проверя.. от аптека нали ? .. иначе това за дупченето.. просто като е подкожна не мога да търпя,а и ме боли доста.. за това го правя.. иначе мерси :)
мисля,че що го има и в някой козметичен магазин :) сега видях и цената му .. струва 1.85 .Мисля,че ще останеш доволна! Разбирам те аз също трудно ги понасям :D ,но така могат да ти останат белези,а и да си докараш хиляди инфекции затова по-добре потърпи малко докато се покаже :)
n3zabrawiimaa
12-24-2011, 10:58
Хах вижте я малката, щом си питала ще търпиш и критика!
И не си ти човека или някой друг, освен някой модератор, който ще казва да СПРАТ с темите. Много добре разбирам защо го правиш, няма нужда просто.
ЕДИТ: И няма да млъкна, не и заради теб, пак ще кажа като си попитала ще търпиш всички отговори!
Спирам да пиша, защото изобщо не ми пука за теб, така както гледам и на теб не ти пука как ще се обезобразиш.
Весели празници!
blondeVIP
12-24-2011, 11:11
Благодаря много! :)
Весели празници! И не се карайте! ;)