View Full Version : Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
aleks07 То е строго индивидуално попринцип , но има нещо вярно,че тези които имат повече за сваляне,по-бързо ги топят.Или ако я правиш за пръв път диетата ..
aleks07 То е строго индивидуално попринцип , но има нещо вярно,че тези които имат повече за сваляне,по-бързо ги топят.Или ако я правиш за пръв път диетата ..
Да за първи път я првя..обаче сега се поразгледах по форумите и видях, че много хора пишат, че през цялата диета са свалили 5, 6 , а тези в нашия профил - някои по 11-12 кг за половината време..отдавам това, че в другите форуми хората са ималинужда да свалят по-малко кг. :) Успех на всички :)))
titinkaa
08-31-2011, 09:59
Ден 10-бобов
З-праскова
О-салата и зелен фасул може би и една филийка хляб
В-салата и пълнени чушки. :)
titinkaa
08-31-2011, 10:01
Да за първи път я првя..обаче сега се поразгледах по форумите и видях, че много хора пишат, че през цялата диета са свалили 5, 6 , а тези в нашия профил - някои по 11-12 кг за половината време..отдавам това, че в другите форуми хората са ималинужда да свалят по-малко кг. :) Успех на всички :)))
Алекс,щом я правиш за първи път е наистина възможно да свалиш повечко. :) Успех! :-)
Алекс,щом я правиш за първи път е наистина възможно да свалиш повечко. :) Успех! :-)
Mного благодаря ..може би забелязва, че пиша често, но се опитвам да се бора с времето..да минава по-бързо, надявам се да не досаждам :)Благодаря за подкрепата:))
karamelcheto92
08-31-2011, 10:36
Ден 4 Плодов
З Грозде
О 3 Парчета диня
СЗ 1 чаша натурален сок
В Грозде или диня
Здравейте (: едва сега започнах да ви чета темата и ме хвана яд, че не съм я отваряла по-рано ;дд
висока съм 163 и съм 47 кг.
има 2 неща, които не харесвам в тялото си - паласките и вътрешната част на бедрата ...
решила съм да спазвам някакъв лек режим и да правя упражнения, ама никва воля нямам .... а упражненията ги забравям ;дд
щеше ми се да спазвам някаква диета (примерно 90дневната), ама няма да се получи, защото майка ми няма време да готви 15 манджи, а аз 1 път се опитах да сготвя и направих малко наводнение, счупих две чинии и полуготовото пюре, което беше предястие, стана на супа ... сега ме е страх да направя втори опит в кухнята .. та затова се отказах от диетата ;дд
днеска закусвах фитнес с нискомаслено прясно мляко (0,1%) и сега ще обядвам грозде .. на вечеря сигурно ще ям малко супа и това ще е ..
може ли да ми препоръчате някакви упражнения за бедрата ?
мерси предварително :-)
за жалост дори и като правиш диета или хранителен режим това което зависи от конструукцията ти не можеш много да го промениш. Аз отслабнах за 2 седмици с 5кг (без да искам) и то най-вече на места, които не са ми проблемни...
Мимс,ориза и картофите са към бобови и ВАРИВА.
З: корнфлейкс
О: леща :D
В: нямам представа
към 5 и нещо ще си направя пъмп ит ъп-а и другите упр.
Онзи ден като се похвалих, че съм свалила 1кг. и айдее веднага развалих нещата :o За това мисля да се тегля пак чак другата събота и тогава ще ви пиша резултати.
според мен оправданието, че не може в къщи да се готвят 15 манджи е адски тъпо, чувала съм го и преди, във всеки един от дните можеш да си направиш нещо или да си купиш готово, в големите супермаркети има толкова много манджи а и ти ще вземеш само за себе си нещо съобразено с деня от диетата ти, не ми казвай че в белтъчния не можеш да си направиш две яйца на очи или салата със сирене, в бобовия може да си отвориш конесрва грах, във въглехидратния пък винаги може да си купиш парче торта или бисквитки, просто има хиляди варианти, има ли желание се намира и начин :wink:
vannes 163 , 47 кг. - Повярвай ми, ДИЕТА НЕ ТИ ТРЯБВА!
Най-добре започни да се храниш здравословно, това ще се отрази много добре на организма ти. На теб ти трябва спорт! Ако не искаш да ходиш на фитнес отделяй поне 3 пъти в семицата за упражнения, дори и само по 30мин. , а дните в които не тренираш излизай, прави си дълги разходки, те също са полезни :)
Баща ми си дойде по-рано и сега не мога да си направя pump it up-a :-x След малко отивам да правя коремни ..
titinkaa
08-31-2011, 15:40
Аз към 19:30ч. отивам да потичам малко. :)
От утре почвам 90-дневната и от сега си правя планове за първия въглехидратен ден, че поне от 2-3 месеца не съм яла сладко... и да попитам може ли да вечеря да си взема една от най-малките кутийки течен шоколад(мисля, че са по 100гр) и да си хапна нея или ще е много?
От утре почвам 90-дневната и от сега си правя планове за първия въглехидратен ден, че поне от 2-3 месеца не съм яла сладко... и да попитам може ли да вечеря да си взема една от най-малките кутийки течен шоколад(мисля, че са по 100гр) и да си хапна нея или ще е много?
Ами мисля, че ще е много, можеш да си хапнеш няколко лъжички, аз лично за въглехидратния ден смятам да си взема едно пакетче солетки и това да ми е , защото ако свалиш нещо до тогава, с една кутийка течен шоколад има възможност да си върнеш каченото, но както реши.А да попитам за въглехидратен ден нали може едно пакетче от малките солетки :)
Да, може, НО не само тях :shock: Как целия ден ще го караш САМО на едни солети ?!
Да, може, НО не само тях :shock: Как целия ден ще го караш САМО на едни солети ?!
а какво още ? ":)
Оффффф.... днеска ми е най-мързеливият ден EVER... едвам направих някакви си 100 коремни преси... дано по-късно да отмине и да си направя ПОНЕ упражненията за крака и тези с гирите..
преди малко ядох банан.. после малко солети...... абе днес целия ден ми беше провал :-x
От утре се стягам пак, чее.. :?
Алекс, на първата страница Зориту е дала линк с рецепти за 90дневната. Избери си от там, има доста голям избор. Солетите може да са ти ЕДНО ядене, НО НЕ и за целия ден !!!
Солети - НЕ!!!Имат СОЛ,която е ВРЕДНА!!!
Алекс, на първата страница Зориту е дала линк с рецепти за 90дневната. Избери си от там, има доста голям избор. Солетите може да са ти ЕДНО ядене, НО НЕ и за целия ден !!!
Благодаря Кати. :)Днес за Закуска ядох две праскови, за обяд малко повече от половината на едно двойно бутче, в 3 часа хапнах една праскова, в 6и30 доядох останалата част от бутчето и хапнах една праскова.Справих ли се днес ? Извинявам се за безпокойството
Солети - НЕ!!!Имат СОЛ,която е ВРЕДНА!!!
Има едни без сол, от тях ще си взема :)
FreshJuice
08-31-2011, 16:36
Благодаря Кати. :)Днес за Закуска ядох две праскови, за обяд малко повече от половината на едно двойно бутче, в 3 часа хапнах една праскова, в 6и30 доядох останалата част от бутчето и хапнах една праскова.Справих ли се днес ? Извинявам се за безпокойството
Според мен менюто ти е перфектно (ама ми се струва някак малко това, което си яла) :) Пий също много вода
Wanderer1
08-31-2011, 16:49
Здравейте момичета! Два дни не съм писала, защото почти по цял ден съм навън 8-) Вчера и миналия ден нямах никакви прегрешения, но днес имах. Обаче като цяло днес смятам, че не съм яла много. Менюто беше: пакетче солети (вредни са, ама какво да правя) и половин домат със сирене. Прегрешението беше студен чай на Nestea. Не съм правила и упражнения днес. Нищо, утре ще наваксам.
vannes, близначка си ми :D И аз съм точно толкова висока и доскоро бях 47 кг, но сега смъкнах един, които сигурно ако хапна малко повече ще си върна :D Не знам защо, но не отслабвам много на килограми, пък на сантиметри и в огледалото има разлика :-o
Според мен менюто ти е перфектно (ама ми се струва някак малко това, което си яла) :) Пий също много вода
Дам пия си много водичка, а до колкото за това, че е малко, някак си не се чувствах гладна, от цяло лято спазване на диети привикнах :) Даже нямах нужда от прасковата , която хапнах с вечерята, но съм неинсулинова диабетичка и трябва да хапвам такива неща :) А утре съм на варива, целия ден ще бъда на 1малка кутиика грах :)
gabri3lla
08-31-2011, 18:12
^Малко ще ти е това за един ден :)
Иначе, моето меню за днес беше: закуска-2 бисквити, обяд-картофено пюре, само че си сложих малко маргарин, че беше гадно, следобед-1 бисквита, и вечерята малко я изкривих, защото имаше пиле на грил и му хапнах кожата, обожавам яяя 8-) и 3 реда шоколад. Утре ми предстои да изям една много килограмова диня, защото супер ми се е дояло
аз пък в понеделник започнах 90 дневната и реших да си водя дневник кой ден в колко часа какво и колко съм яла и се надявам да не я развалявам, защото ще остане черно на бяло 8-) утре ми е плодов и ще е кофти... трудно се наяждам с плодове :?
titinkaa
08-31-2011, 19:06
aleks07
тоя плод за вечеря го изключи от менюто си,ако наистина трябва да отслабнеш.Вместо плода вечер хапвай малко повечко от вечерята,за да не си гладна.И с тея солети няма да издържиш цял ден.Хапни си примерно бисквити с шоколад или нещо друго,което е по-добре от солетите.И недей да го караш цял ден само на това,ами на вечеря си хапни нещо друго,може и нещо дребно да е ама важното,е че си яла.
Еее,не подценявайте солетите :) Аз съм изкарвала ден само с едно пакетче от тях,но няма смисъл - яко тесто ... По-добре филийки с лютеница - хем няма да е само сухо,хем ще е по-вкусно :)
Момичета утре ми е последен ден на позволени боклуци и от петък само бира ще си позволявам и то на банкета с колегите и на един Р.Д. :) През другото време мисля да си спазвам моя режим,защото колкото бързо свалям,толкова бързо и качвам :)
Следващите 2 седмици сигурно ще съм с кофти нет и няма да имам време да ви пиша,но ще съм с вас :) Стискам палци на всички и ако хващам нет в квартирата ще гледам редовно да се отчитам :) Лека и минусова седмица на всички :-)
mimsssssss
08-31-2011, 22:54
Днес ми беше въглехидратен и ядох доста интересни неща - грозде, 2 филийки пълнозърнест хляб с салата кьополу, спагети с гъби, 2 шоколадови бисквитки.
Сега от спагетите остана половината и ще трябва да ги хвърля... ужас!
Утре ми е плодов - имам пъпеш и нектарини :)
aleks07
тоя плод за вечеря го изключи от менюто си,ако наистина трябва да отслабнеш.Вместо плода вечер хапвай малко повечко от вечерята,за да не си гладна.И с тея солети няма да издържиш цял ден.Хапни си примерно бисквити с шоколад или нещо друго,което е по-добре от солетите.И недей да го караш цял ден само на това,ами на вечеря си хапни нещо друго,може и нещо дребно да е ама важното,е че си яла.
Оки плодът го изключвам веднага. :))
babyliss0
09-01-2011, 07:53
Здравейте! изчетах цлята тема и поздравления за тези страхотни резултати.Лятото работих по черноморието на шведска маса и така напълнях ,макар да не хапвах последния месец нищо друго освен салати и плодове(но бяха адски третирани ,не като домашните).Макар да напълнях доста забелязах,че тялото ми се стегна адски много(все пак по 8-10 часа на крак) особено краката ми,но за съжеление пръсците ми станаха адски големи. Пробвах тази диета 5 дена на диня,но мисля ,че е прекалено драстична.Сега карам пак на плодове диня,грозде,ябълки.Днес си купих овесени трици,но незнам как да ги дозирам. Сега си сложих 2 с.л в една чаша кисело мляко.Може ли някои по-кадърен от мен да ми каже какво примерно меню мога да си направя с тези плодове и овесените трици.Може ли за закска да ям по 1 с.л трици с кисело мляко на обяд пак но с някакъв плод,слетобяд само плод и за вечеря трици с плод.
Благодаря ви!
titinkaa
09-01-2011, 08:11
3oPuTy,и ние ще ти стискаме палци. :)
Днес съм на въглехидрати
Ден 11
З-нектарина
О-спагети със сос от гъби,доматен сок,лук,чушки,магданоз и копър
В-^ако остане пак ще е от това.
:)
babyliss0 ,
Бързаш ли да ги свалиш тези килограми, че започваш такива драстични диети ?
babyliss0
09-01-2011, 10:09
миналата година пак по същия начин напълнях и за 4-5 месеца ги свалих. Сегаа не мога да разбера,защо тялото ми се съпротивлява и не се поддава на диети,може би заради натрупаната мускулна маса,защото тези кг които качих не са мазнини ами мускули.Сега правя упражненията на СИнди Крауфорд от които миналата година бях си изваяла прекрасно фигурата. ИИ дано да се намери някои,който да ми предложи вариант с триците и плодове,или просто да каже как най-добре се дозират триците
Аз лично си ги правя така:
1 чаша кис. мляко
1-2 лъжици от триците
1 лъжица мед
Това го ям само сутрин.
Щом си решила твърно с тези плодове, най-добре (според мен) яж триците сутрин, към обяд си направи една голяяма плодова салата, през деня си редувай плодове и вечер пак трици.
въпреки, че въобще не ми изглежда удачно да ядеш само това по цял ден ..
Wanderer1
09-01-2011, 10:52
Здравейте!
Сутринта не ядох, но на обяд хапнах доста, така че на вечеря няма да ям нищо. Прекалих с яденето, пък не бях много гладна... Изядох половин краставица със средноголямо парче сирене, филия хляб :x и прегреших с няколко хапки домати с ориз(готвено). Сега имам чувството, че ще се пръсна... Сутринта си направих упражненията, но не съм пила много вода.
А тези трици не са ли много гадни? По принцип не обичам такива неща, само веднъж съм опитвала овесени ядки и едва ги преглътнах :D
1ви ден: белтъчен :D
З: грозде
О: месо със салата
В: сигурно само месце
Ами по принцип зависи какви си вземеш, има и гадни :D
З: aктивия + няколко бисквити Белвита
О: риба
Pump it up+Cindy
В: салата
SlowDownBaby
09-01-2011, 11:02
Здравейте,скоро не съм писала,защото нямах възможност,но да ви се похваля,седмица след спирането на 90 дневната,не съм си върнала 5те свалени см :grin:
И имам едно въпрос,което ме е страх да задам,защото става въпрос за калориите ...По принцип не ги смятам,но понеже много обичам чипс,а знам,че е калоричен искам да знам до колко калории на ден мога да приемам,за да извадя калориите на чипса,от тези който трябва да приемам.Оф малко се обърках,с една дума сметнах че (теглото ми х14,7) + 496 = 1598,5 калории на ден.Та върпоса ми е правилно ли съм сметнала или има още нещо което трябва да добавя или извадя ?
Като извагих от 1598,5 - 1052 (калориите на чипса) ми остават още 546 калории който мога да приема.Така ли е ? :D
П.П.Боже колко бил калоричен чипса....почти всички калории които са ми за деня са в него :shock: Вече го спирам !
В кой ден могат да се ядат маслини?
Здравейте,скоро не съм писала,защото нямах възможност,но да ви се похваля,седмица след спирането на 90 дневната,не съм си върнала 5те свалени см :grin:
И имам едно въпрос,което ме е страх да задам,защото става въпрос за калориите ...По принцип не ги смятам,но понеже много обичам чипс,а знам,че е калоричен искам да знам до колко калории на ден мога да приемам,за да извадя калориите на чипса,от тези който трябва да приемам.Оф малко се обърках,с една дума сметнах че (теглото ми х14,7) + 496 = 1598,5 калории на ден.Та върпоса ми е правилно ли съм сметнала или има още нещо което трябва да добавя или извадя ?
Като извагих от 1598,5 - 1052 (калориите на чипса) ми остават още 546 калории който мога да приема.Така ли е ? :D
П.П.Боже колко бил калоричен чипса....почти всички калории които са ми за деня са в него :shock: Вече го спирам !
На 100 гр. чипса има 500 калорий, дори да си изяла едно пакетче, не може да си погълнала 1000 калории ( толкова има средно меню в МакДоналдс ) , 100 мл. олио, дори 2 опаковки шоколад ; )
SlowDownBaby
09-01-2011, 13:37
Всъщност е възможно,защото пакета беше 200 гр,а пишеше,че 100 грама са 526 калории (или някъде там) следователно го умножавам по 2 и получавам около 1000... но мисълта ми е,едно момиче от форума беше писало,че се смятат по този начин :
655 + (9.6 X тегло в кг) + (1.8 X височина в см) - (4.7 X възраст в години) =? (BMR - basic metabolic rate в ккал.)
А аз знам,че е само (теглото ми х 14,7) + 496 = ...
И не знам,кое от двете е вярно,ако може някой да ми каже... :)
Момичета какво е това Pump it up+Cindy не съм чувала за него? :)
Ден 2 - ВАРИВА
3 - 2праскови
0 - малко повече от половината консерва (от малките) грах
С3 - 1праскова
В - Остатъка от консервата :)
Добре ли е ?
Това са упражнения.В първия пост има линк за сваляне на Pump it up (май и за тези на Синди имаше,мързи ме да проверя).
Pump it up и упражненията на Cindy Krauford са отделни .. просто ме мързи да пиша всеки път цялото име..
babyliss0
09-01-2011, 16:07
така..направих си ей сега една чашка с кисело мляко и трици,като сложих малко нарязани парченца ябълка 10-на къпини и 4-5 зранца грозде и стана много вкусно
titinkaa
09-01-2011, 17:08
Ден 2 - ВАРИВА
3 - 2праскови
С3 - 1праскова
Добре ли е ?
Да,но махни СЗ.
В кой ден могат да се ядат маслини?
Mаслини могат да се ядат всеки ден ,с изключение на плодовия ден.Препоръчват се обезсолените маслини.
Момичета,според вас китайската храна много ли е калорична? :) Тъй като знам че не слагат много мазнина,а оризът е диетичен но знам ли...? :(
Да, калорична е. Все пак повечето неща са пържени. :)
titinkaa
09-01-2011, 19:07
Китайската храна е калорична.При нея повечето неща за пържени.
Зависи какво си поръчваш. Ако ядеш 1 в месеца ориз ( примерно ) , тогава нищо няма да ти стане. Но от мазните меса със сладко кисел сос, пържените сладоледи и тестените неща няма как да намалиш теглото си. :)
HolyShit
09-01-2011, 20:30
Момичета,според вас китайската храна много ли е калорична? :) Тъй като знам че не слагат много мазнина,а оризът е диетичен но знам ли...? :(
От кога пък оризът стана диетичен? Ако можеш да се обосновеш евала ти правя : 8-)
HolyShit
09-01-2011, 20:31
Зависи какво си поръчваш. Ако ядеш 1 в месеца ориз ( примерно ) , тогава нищо няма да ти стане. Но от мазните меса със сладко кисел сос, пържените сладоледи и тестените неща няма как да намалиш теглото си. :)
По-добре да си направи свинското вкъщи :D
Ден 2 - ВАРИВА
3 - 2праскови
С3 - 1праскова
Добре ли е ?
Да,но махни СЗ.
Защо да маха следобедната си закуска?! Та тя не стига, че не е яла почти нищо, ами чак да маха.. ахахах
Тити,нищо й няма на менюто на Алекс.Може да хапва след обяд.
Момичета, чудя се дали да не се похвали..пу, пу да не ми е уруки, дне заминавам за провинцията за почивните дни и мисля като се прибера (незнам кога ще е или неделя или вторник) тогава да ви кажа резултатите.Пу..Пу :) Върви чудесно :)
titinkaa
09-02-2011, 07:52
aleks07,Долкото знам си на 90-дневната,затова ти казвам да не ядеш СЗ,защото по-бавно ще отслабнеш.и на Обяд винаги яж салати,не ги пропускай.
^С това ядене най-много да сваля мускулна, а мазнините ще си стоят. За да се забърза метаболизма храната за деня трябва да е разпределена на 5-6 порции. Да се ядат белтъчини и мазнини, и по-малко въглехидрати, които се приемат до обяд включително. Голям смях е диетата и най-вече менютата ви.. ;)
От кога пък оризът стана диетичен? Ако можеш да се обосновеш евала ти правя : 8-)
Оризът в диетата
Оризът (но приготвен без сол) в комбинация с пресни плодове и зеленчуци прочиства организма, засища и е лека храна. Отличава се с високи хранителни качества – 75-85% въглехидрати и 5-10% протеини, а те са основните енергийни двигатели на организма. Това е главната причина оризът да е толкова подходяща храна за активно спортуващите. Заблудата, че съдържащото се в него нишесте води до натрупване на подкожни мазнини е неоснователно.
Както вече споменахме, кафявият ориз е най-полезен. Той е естествен източник на фибри, витамини от групата В и минерали. Освен това е с много нисък гликемичен индекс, т.е. абсорбира се бавно и не води до покачване на нивото на кръвната захар. В 100 грама пълнозърнест ориз се съдържат 362 ккал, 3 г мазнини, 8 г белтъчини и 76 г въглехидрати. Единственият му недостатък в сравнение с белия е далеч по-бавното приготвяне. За да омекне напълно, са необходими поне 45-50 минути.
Пък и има специални оризови дни за очистване на организма от токсини :) Евалата? 8-)
Оризът не е нискокалоричен, но е полезен в умерени количества. Както доста от храните.
От 4 - 5 години спазвам разни диети, здравословни хранения и тн... знам от личен опит, че можеш да го ядеш спокойно, стига да не е всеки ден.
FashionAngel
09-02-2011, 10:20
Аз пак да се включа. 8-) Наистина ли тея упражнения на Синди са толкова добри? Всички много ги хвалят. Заслужава ли си изобщо? 8-)
Вчера си изтеглих Инсенити (Insаnity) и направо ми разказа играта 8-) Пъмп ит ъп е намправо като детска игра пред това. Още на 4-5 мин бях цялата вир вода и не можех да си поема въздух 8-) Смятам да продължа да ги правя,пък дано да има резултат! :)
На мен упражненията на Синди не ми допадат.В нета има много коментари че клиповете не са правени професионално и има голям риск от контузии. :)
ПС:За кое Инсенити говориш? :-o
FashionAngel, може ли линкче към това "Insenity" :)
FashionAngel
09-02-2011, 10:29
Ето клипче да видите какво представлява. http://www.youtube.com/watch?v=ZLK28BHJDd8
Иначе аз си го изтеглих от онзи руския форум. http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2070265
Но май не всички имат регистрация там,затова ще се пробвам ей сега да намеря линк и в някой друг форум. :)
Едит:Ако искате прбвайте и от този сайт.Не изисква регистрация. 8-) http://thepiratebay.org/torrent/5806818/Insanity_Workout_FULL_%28no_documents%29
Ето клипче да видите какво представлява. http://www.youtube.com/watch?v=ZLK28BHJDd8
Иначе аз си го изтеглих от онзи руския форум. http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2070265
Но май не всички имат регистрация там,затова ще се пробвам ей сега да намеря линк и в някой друг форум. :)
Едит:Ако искате прбвайте и от този сайт.Не изисква регистрация. 8-) http://thepiratebay.org/torrent/5806818/Insanity_Workout_FULL_%28no_documents%29
Леле, тва е доста ... страшно. :D Всеки ден трябва да го правиш за 60 дни, така ли? Много интересно ми се вижда, но и много трудно. Самото име му е страшно, хаха :-D
titinkaa
09-02-2011, 10:42
^С това ядене най-много да сваля мускулна, а мазнините ще си стоят. За да се забърза метаболизма храната за деня трябва да е разпределена на 5-6 порции. Да се ядат белтъчини и мазнини, и по-малко въглехидрати, които се приемат до обяд включително. Голям смях е диетата и най-вече менютата ви.. ;)
В 90-дневната няма 5-6 хранения,а 3 на ден,освен плодовия там са 5.И няма да е лошо да яде салати вместо само царевица.Явно не си запозната въобще с диетата щом така говориш.
^ Може ли да обясниш защо салатите са толкова важни? Днес и на мен ми е бобов ден и за обяд ядох картофена салата, обаче домати хич не ми се ядяха и минах без тях.. а иначе всеки ден ям салати, ама като застудее нз какво ще правя, защото диетата ми свършва на 1.12.. :?
FashionAngel
09-02-2011, 10:51
Леле, тва е доста ... страшно. :D Всеки ден трябва да го правиш за 60 дни, така ли? Много интересно ми се вижда, но и много трудно. Самото име му е страшно, хаха :-D
Дооста е трудно.И не е за всеки. 8-)
Попринцип се прави 6 дни в седмицата.Има си и палн в кой ден кое видео да правиш ( http://cdn.trek2befit.com/wp-content/uploads/2011/05/Insanity-Schedule.pdf ) Аз ще започна да го правя сериозно пък да видим до къде ще стигна (аз така или иначе си правя упражнения всеки ден,само дето сега това училище малко ще ми обърка работите,ама да видим. :D )
Дооста е трудно.И не е за всеки. 8-)
Попринцип се прави 6 дни в седмицата.Има си и палн в кой ден кое видео да правиш ( http://cdn.trek2befit.com/wp-content/uploads/2011/05/Insanity-Schedule.pdf ) Аз ще започна да го правя сериозно пък да видим до къде ще стигна (аз така или иначе си правя упражнения всеки ден,само дето сега това училище малко ще ми обърка работите,ама да видим. :D )
Супер якото е. Наистина. Особено като гледах снимките във фейсбука, доста се вдъхнових. :D
http://www.facebook.com/Insanity?sk=app_28134323652#!/Insanity?sk=photos
Може и аз да го почна, ей така, за да го видя как е, но от понеделник.
Ти ако го правиш, кажи как върви. :)
^Не говоря за 90-дневната, ако не си забеляза - казвам как трябва да се храни човек, за да отслабне правилно. Разглеждала съм я, но никога не бих се навила да я спазвам. Една консерва от 150гр. грах има около 90ккал; 3 праскови около 100-150ккал. По-малко от 300 ккал на ден?! Това ли ви е изключителната диета.. хахах ;)
FashionAngel
09-02-2011, 11:03
Супер якото е. Наистина. Особено като гледах снимките във фейсбука, доста се вдъхнових. :D
http://www.facebook.com/Insanity?sk=app_28134323652#!/Insanity?sk=photos
Може и аз да го почна, ей така, за да го видя как е, но от понеделник.
Ти ако го правиш, кажи как върви. :)
Аз смятам от днес да го почна сериозно.Вчера беше само нещо като пробдно 8-) да видя за какво става въпрос. Иначе и аз като гледам хората какви резултати са постигнали страшно много се мотивирам 8-)
Аз тва инсанити май съм го правила :-o Но го продължих само три дена :D Май го имаше и в замунда-ако някой има линк да даде :)
FashionAngel
09-02-2011, 11:09
Аз тва инсанити май съм го правила :-o Но го продължих само три дена :D Май го имаше и в замунда-ако някой има линк да даде :)
A да, вярно.Аз тотално изключих за замунда 8-) (може би защото всеки път като си търся някакви упражнения и никога не мога да ги намеря там.За това дори и не проверих 8-) )
Иначе ето линк http://zamunda.net/details.php?id=272066&hit=1
Сега прочетох, че има и хранителен план към него.
Аз ще си спазвам моя, но ще го пробвам... да видим колко време ще издържа.
Ей така, за да се тествам. :)
Ден 3 - въглехидратен
3 - 2 праскови
0 - малко повече от половин пакетче солети (пакетчето е 75гр)
В - остатъка от пакетчето солети
^Ох, не мога... :razz: :razz:
titinkaa
09-02-2011, 11:31
Ден 3 - въглехидратен
3 - 2 праскови
Момиче,обяснихме ти вече,че с толкова ядене няма да отслабнеш по-бързо и по-здравословно.Изяж си сега остатъчка от солетите,а довечера яж друго. :?
billytalent
09-02-2011, 11:32
Ден 3 - въглехидратен
3 - 2 праскови
Ти сериозно ли се нахрани с това?
Супер малко е.
Целта на 90-дневната, не е да се гладува....
Ужас.
titinkaa
09-02-2011, 11:45
Sisxx
салати се ядат,защото са ниско калорични,а междувременно се наяждаш.Подпомагат и перисталтиката на червата.А зимата ще ядеш нещо друго-примерно салата от зеле и моркови. :)
mimsssssss
09-02-2011, 11:49
Профила на госпожица Алекс или е фейк, или момичето има сериозна нужда от консултация с психолог и вероятно родителски надзор.
Днес ядох сутринта пъпеш.
Сега си готвя във фурната - чушки,домати,пилешки хапки, сирене, кашкавал и разбити яйца. Става много яко като се запече. Днес ми е втори белтъчен и ще смеся белтъците, защото и довечера ще ям така. После може да кача снимка на тавичката хихи
Иначе първата четворкаа дни я минах и съм свалила 2кг. Ама вчера на тея плодове голямо пречистване ще да е било, голям зор видях само на тях.
2ри ден
З:половин банан
О:ориз със зеленчуци
В:половината на обяда! :)
Профила на госпожица Алекс или е фейк, или момичето има сериозна нужда от консултация с психолог и вероятно родителски надзор.
Днес ядох сутринта пъпеш.
Сега си готвя във фурната - чушки,домати,пилешки хапки, сирене, кашкавал и разбити яйца. Става много яко като се запече. Днес ми е втори белтъчен и ще смеся белтъците, защото и довечера ще ям така. После може да кача снимка на тавичката хихи
Иначе първата четворкаа дни я минах и съм свалила 2кг. Ама вчера на тея плодове голямо пречистване ще да е било, голям зор видях само на тях.
Kакъв фейк бе хора..нензма дали съм споменала но аз съм неиснолинова диабетичка и пия лекарства който намаляват инсулина ми, защото е много висок, точно поради високият инсулин пъленя (висок инулин - вълчи глад и нужда от постоянно ядене) с тези лекарства те намаляват апетита и инсулина ми и за това се чувствам абсолютно сита от изяденото количество :)Надявам се да ме разберете :)
^Да, споменавала си го. Според мен, няма нужда да обясняваш на никого, всеки човек има глава на раменете си и знае какво да прави. Ако ще за обяд да ядеш 1 солета, а на вечеря половин, това си е твоя работа. Яж колкото ти се яде. :)
А разни кремове за мазане като Рама Крем Бонжур кога могат да се ядат?
Аleks07, започни да ядеш качествена храна. Какви са тези солети.. А и щом имаш висок инсулин ти трябва НВД-ВМ, като се стремиш да приемаш единствено сложни въглехидрати. Чети внимателно.. :)
http://www.bb-team.org/articles/907_otslabvane-s-nisko-vaglehidratna-dieta-nvd#axzz1WQldCXsE
КОйто е правил японското чудо може ли да пише какви резултати е получил ? : ))
КОйто е правил японското чудо може ли да пише какви резултати е получил ? : ))
Ами аз я правих но само за 6 дни и свалих 5 кг, но имай предвид, че я спазвах мн стрикно, но лично бий ти казала, че тази диета не е особено полезна, имам мн яйца и може да получиш старнична реакция :)
mimsssssss
09-02-2011, 12:52
Аleks07, започни да ядеш качествена храна. Какви са тези солети.. А и щом имаш висок инсулин ти трябва НВД-ВМ, като се стремиш да приемаш единствено сложни въглехидрати. Чети внимателно.. :)
http://www.bb-team.org/articles/907_otslabvane-s-nisko-vaglehidratna-dieta-nvd#axzz1WQldCXsE
+1
Изобщо не те оправдава, че имаш заболяване. В белтъчения ден може да ядеш пилешка паржола, в бобовият ориз или леща, във въглехиодратния макарони/спагети. Ясно е че си на диета, ама тва не означава, че трябва да гладуваш. Никой нормален човек не може да издържи само на солети. Скоро мозъкът ти ще блокира, като не му даваш нужните неща. Говоря сериозно. А и тоя стомах постоянно да е празен, хич не е оферта. Накрая ще имаш проблеми, а вярвам че не искаш.
DirtyGirl
09-02-2011, 13:14
Аз ще започвам след няколко дни 90 дневната да видим каква ще я свършим 8)
titinkaa
09-02-2011, 13:28
^Да, споменавала си го. Според мен, няма нужда да обясняваш на никого, всеки човек има глава на раменете си и знае какво да прави. Ако ще за обяд да ядеш 1 солета, а на вечеря половин, това си е твоя работа. Яж колкото ти се яде. :)
А разни кремове за мазане като Рама Крем Бонжур кога могат да се ядат?
Предполагам в белтъчния се ядат.
titinkaa
09-02-2011, 13:29
Аз ще започвам след няколко дни 90 дневната да видим каква ще я свършим 8)
Колко си висока и колко кг си?
Чудя се дали да не започна 90дневната ПАК :-o Като чета какви резултати постигате за толкова малко време ии..
Спирах я няколко пъти вече, защото нямах никакво време, първо-да ям и второ всеки ден да си правя различно :-| Но сега вече се очертава да имам достатъчно време за да си правя каквото е нужно. Да я зопочвам ли отново, как мислите?
mimsssssss
09-02-2011, 14:28
Кати, ако имаш повече от 10кг. за сваляне я започни. Ако са по - малко, просто карай на здравословно хранене, без разделно :)
titinkaa
09-02-2011, 14:30
katii
колко имаш да сваляш?
Последните няколко дни имах доста проблеми ии.. качих за 2кг за 2-3 дена,ако не и повече (какво ли не ядох през тези дни) Висока съм 1.62-3 и преди месец бях 55 а сега съм с 2-3кг повече и то точно заради тези 2-3 дни..
Искам да сваля поне 5-6-7 кг. Не се чувствам добре в тялото си :? Постоянно ми е тежко.. ту качвак ту свалям .. През деня успявам да си спазя моя режим, но проблема при мен е вечерта.. тогава огладнявам страшно много, а и лягам късно..
DirtyGirl
09-02-2011, 14:50
утре започвамммм и азз :)
DirtyGirl
09-02-2011, 14:53
Последните няколко дни имах доста проблеми ии.. качих за 2кг за 2-3 дена,ако не и повече (какво ли не ядох през тези дни) Висока съм 1.62-3 и преди месец бях 55 а сега съм с 2-3кг повече и то точно заради тези 2-3 дни..
Искам да сваля поне 5-6-7 кг. Не се чувствам добре в тялото си :? Постоянно ми е тежко.. ту качвак ту свалям .. През деня успявам да си спазя моя режим, но проблема при мен е вечерта.. тогава огладнявам страшно много, а и лягам късно..
Аз искам да стана 47 кг и ще ми е идеално преди съм ставала за 6 месеца заедно със спорт 45 но тогава не беше тръгнало на добре и сега искам да сваля малко защото започва зимата ..
Супер значи ще си имам другарче 8-) Аз искам да стана поне 50, но и на по-малко ще се радвам :-D
DirtyGirl
09-02-2011, 15:03
Супер значи ще си имам другарче 8-) Аз искам да стана поне 50, но и на по-малко ще се радвам :-D
:grin: Екстра кога я започваш? Утре ми е първият ден на протеини :-P
Точно утре я започвам и аз :) (за 20ти път)
DirtyGirl
09-02-2011, 15:19
Точно утре я започвам и аз :) (за 20ти път)
Какво ще ти е менюто за утре? 8)
Амии.. още не съм мислила 8-) Но след малко отивам на фитнес (от няколко дни постоянно има някой вкъщи и не мога да си правя упражненията) и на връщане ще мина през магазина да поразгледам и да си избера какво точно ще си правя. Ти имаш ли идейки ?
DirtyGirl
09-02-2011, 15:24
Основно за обяд знам ,че ще приготвям яйчица ,сутринта ще хапна праскова с кафенце и така не съм мислила за вечерта да ти кажа :?
Ами може примерно някакво месо, но малко (все пак вечерята трябва да е на половината от обяда). Аз лично съм доста капризна на тема месо и ям много рядко (пилешко) защото другите не ги обичам 8-)
Отивам да се оправям за фитнеса, по-късно ще пиша :-)
FashionAngel
09-02-2011, 16:14
Преди малко направих първата си тренировка от Инсенити.Е няма такова нещо. По едно време даже ми се замая главата,а и до сега не се бях потила толкова много през живота си 8-) Но както и да е.В момента се чувствам някакси бодро (не знам защо 8-) )
Иначе след малко смятам да хапна салатка за вечеря. :)
Един път път ще се реша да отида на фитнес иии .....
Второ наводнение за 1 месец :-x офф....... сигурно по-късно вечерта ще изляза да потичам..
Wanderer1
09-02-2011, 16:26
Здравейте!
И така, диетата продължава :D Май няма да стане до 15 септември, пък като почне училището не знам как ще се оправям с диети, упражнения, домашни и т.н. Както и да е, сега да се отчета за днес 8-)
Закуска: няма
Обяд: салата от тиквички и няколко хапки домат
Вечеря: след малко отивам да ям кисело мляко :D
Как мислите, добре ли е?
Wanderer1 Според мен е малко :(
Wanderer1
09-02-2011, 16:33
Ами не знам, но не съм гладна :)
Щом не си, яж колкото прецениш :-)
И аз се присъединявам. Искам да сваля 2 - 3 килограма и не мисля да спазвам диети от вида на 90-дневната, защото те са за сваляне на повечко килограми. Мисля, че най-добре ще е да спазвам някакъв хранителен режим и да спортувам. Лятото ходих на плуване, но зимата няма да мога, затова ако може да ми предложите някакъв друг спорт?Някакви съвети относно хранителния режим?
DirtyGirl
09-02-2011, 16:42
Здравейте!
И така, диетата продължава :D Май няма да стане до 15 септември, пък като почне училището не знам как ще се оправям с диети, упражнения, домашни и т.н. Както и да е, сега да се отчета за днес 8-)
Закуска: няма
Обяд: салата от тиквички и няколко хапки домат
Вечеря: след малко отивам да ям кисело мляко :D
Как мислите, добре ли е?
Незнам как не закусваш??? Закуската е едно от най-важните хранения за деня и се консумира нормално, обяд ядеш по-малко и вечерта най-малко , за да може през вечерта стомаха да смила храната...Яж си закуска дори някакъв плод с кафе или каквото искаш за пиене обяд си хапни салата с месо и вечерта хапни само салата ,за да ти е леко това бих те посъветвала аз! :)
DirtyGirl
09-02-2011, 16:44
И аз се присъединявам. Искам да сваля 2 - 3 килограма и не мисля да спазвам диети от вида на 90-дневната, защото те са за сваляне на повечко килограми. Мисля, че най-добре ще е да спазвам някакъв хранителен режим и да спортувам. Лятото ходих на плуване, но зимата няма да мога, затова ако може да ми предложите някакъв друг спорт?Някакви съвети относно хранителния режим?
Миличка бягане и намали колкото можеш от всичко което ядеш и ти давам гаранция ,че веднага ще вземеш да сваляш кг :)
ferit0
Ми, обичайното - ограничавай се от тестено,мазно, сладко и газирано. Не яж късно вечер и пий много вода. Може да тръгнеш на фитнес или да си изтеглиш упражнения, които можеш да правиш у вас :) На първата страница има доста линкчета с тях.
DirtyGirl
09-02-2011, 16:46
Ми, обичайното - ограничавай се от тестено,мазно, сладко и газирано. Не яж късно вечер и пий много вода. Може да тръгнеш на фитнес или да си изтеглиш упражнения, които можеш да правиш у вас :) На първата страница има доста линкчета с тях.
Дааа пийте много вода защото изобщо не е полезно и няма как да свалите нещо без течности :-P
Wanderer1
09-02-2011, 16:46
DirtyGirl, по принцип ям плод за закуска, но днес така се получи, че не можах. Мерси за съвета :-)
DirtyGirl
09-02-2011, 16:50
DirtyGirl, по принцип ям плод за закуска, но днес така се получи, че не можах. Мерси за съвета :-)
Моля и да хапвай си сутрин 1 плод само се ограничавай от гроздето и банана защото не ги препоръчват за диети и когато хапваш по малко но често а не да пропускаш ядения резултата ще е доста траен иначе като гладуваш бързо ще ги качиш от личен опит ти казвам! :-)
DirtyGirl ,
Сега прегледах страничката с рецепти за 90дневната (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0) и мисля да си направя или 2 сварени яйца със сирене и домат (за вечеря примерно 1 яйце с малко салата) или паниран кашкавал/сирене (разбира се, на тефлонов тиган и без мазнина) :)
DirtyGirl
09-02-2011, 16:57
DirtyGirl ,
Сега прегледах страничката с рецепти за 90дневната (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0) и мисля да си направя или 2 сварени яйца със сирене и домат (за вечеря примерно 1 яйце с малко салата) или паниран кашкавал/сирене (разбира се, на тефлонов тиган и без мазнина) :)
Изглежда ми много добре само е лошото ,че не трябва да прекаляваме с яйцата :? Мацки после ще пиша ще гледам Черешката :-)
titinkaa
09-02-2011, 17:59
katii
на 49-50кг ще си супер. :)
titinkaa
09-02-2011, 18:03
Днес ден 12-плодов
-грейфрут
-нектарина
-пъпеш
-ябълка
titinkaa , и аз така мисля :-)
Ти до сега колко свали ? :)
gabri3lla
09-02-2011, 18:18
^Таман и аз това щях да попитам :)
Днес ми мина добре. Изядох една кора диня към 11, другата кора към 2 и към 5 си направих омлет на тефлоновия, без мазнина. Е, наложи се да ям от тигана, стържейки го, но беше вкусно 8-)
Какво мислите за бисквитите BeLvita? Ако закусвам с едно пакетче от тях + кисело мляко? И понеже родителите ми не искат да отслабвам и ме карат да ям хляб, проблем ли ще е ако ям по една препечена филия на ден?
strawbery
09-02-2011, 19:11
Здравейте и аз се включвам ако ме приемате де :oops: едва ли ще се отчитам всеки ден но ще се допитвам до вас и ще ви помагам с каквото мога :) аз мисля да съм на режим без сладко мазно солено тестено газирано или с две думи ще се старая към здравословно хранене относно спорта имам няколко въпроса знам че не е хубаво всеки ден pump it up а може ли да го редувам с тае бото на били бланкс и също така как е най добре да са разпределени тренировките през деня като се има предвид че искам и с йога да започна да се занимавам стремежа ми е към нещо като тялото на лияна http://www.youtube.com/watch?v=mzfnLExDouQ като изключим мега фалшивото излъчване на циците и (всъщност като се загледах не съм сиг дали не се заблуждавам за тялото и от спортната и визиия) но не искам просто да съм слаба и да ми стърчат кокалите а да съм стегната
titinkaa
09-02-2011, 19:31
katii
до тука общо 3,5кг.
^ Бравооо! Спортуваш ли нещо и колко често ? (мисля,че си споменавала, но забравих)
strawbery , welcome 8)
Какво мислите за бисквитите BeLvita? Ако закусвам с едно пакетче от тях + кисело мляко? И понеже родителите ми не искат да отслабвам и ме карат да ям хляб, проблем ли ще е ако ям по една препечена филия на ден?
Филийка черен ( пълнозърнест ) хляб няма да ти навреди, още по добре, че ще е препечена. Ама тия бисквити... не знам. По добре ги пропусни, яж си само мляко... или ги замести с плод.
DirtyGirl
09-02-2011, 21:41
Хайдее от утре започваме :-P Само аз и katii ли ще стартираме заедно или има и други? :D Аз преди 90 дневната не съм я правила , но ми се вижда лесна за спазване ..
DirtyGirl става ли да си кажеш името, че така да те цитирам всеки път .. 8-)
Бтв имам промяна в менюто за утре. Ще ям пилешко, защото има в нас,а скоро надали ще има пак :D
titinkaa
09-03-2011, 06:56
katii,нищо не спортувам,само ходя от време на време на стадиона да потичам малко и това е,но към края на месеца ще си взема карта за фитнес и ще ходя там.
Ден 13-белтъчен
З-ябълка
О-шопска салата с разтопен кашкавал на микровълновата
В-пак салата или кашкавал или месо ще е :)
Josefinne
09-03-2011, 09:13
Аз от днес съм на Японското чудо. Дано има ефект, решила съм да го спазвам дословно. Реших да мина на нея, защото приготвянето и намирането на храната не е трудно, мога да си ги нося тия неща и на работа или да си ги взимам готови.
Стискайте палци, имам да свалям 10 кг!
Титинка, резултатите са ти супер, щом дори не спортуваш редовно :grin:
Аз пак се успах.. и най-вероятно сега ще пийна малко вода и след половин час ще ходя направо да обядвам.
titinkaa
09-03-2011, 10:22
Кати,благодаря :-)
Josefinne,защо точно тая диета избра?
DirtyGirl
09-03-2011, 10:47
Мацки тази сутрин хапнах една праскова и едно кафенце сега но обяд ще си приготвя яйца :-P
Хайдее от утре започваме :-P Само аз и katii ли ще стартираме заедно или има и други? :D Аз преди 90 дневната не съм я правила , но ми се вижда лесна за спазване ..
damn ..изпуснах ви! :( висока съм 164 и тежа 58 кг :? мечтата ми е 52 кг. обмислям да започна 90 дневната диета ,но се чудя дали ще има ефект :-o + упражненията на Синди и колело разбира се 8-)
mishkaa, хай 8-)
Започни 90дневната, нищо че ни изпусна с 1 ден ;) Нали сме тук за да се подкрепяме, няма значение, че ще я започваш сега.
ами значи от утре съм с вас :) днес си карах на моето си измислено режимче ,което ще си остане зарязано 8-) исках само да ви попитам утре дали мога за обяд да си хапна препечена филийка хляб “Вита“ с кашкавал и парченце домат отгоре и дали тая история с хляба ще забави отслабването :-o
Можеш да си хапваш по 1 филийка на обяд, но не и вечер. Разбира се,че без него резултатът ще е по-бърз, но попринцип е позволен така, че няма проблем, ако ти се яде. :)
Може, разбира се.Даже е по добре, защото след диетата пак ще искаш да си хапваш хляб, а тялото ти ще е отвикнало да го приема... следователно, ще го смила по трудно. Яж от всичко ( ако си на диета, което е позволено ) но по малко. Така не лишаваш тялото от важни вещества и отслабваш по лесно.
Аз съм свалила 1 кг, пупу дано още 3 да сваля и всичко ще е точно. :)
Да ви се похваля,че свалих тези гадни 2 килограма . Не питайте как :D
ясно ,значи всичко е точно :D
ъъъъгхр и аз ги бях свалила ,ама.. след цяло лято без сладко ,тестяно ,пържено и ядене на около 400 калории на ден за 2 дни се насвятках като .. и качих 2 кг :lol: така се бях затъжила за всичко :lol: повече такива издънки не трябва да има :lol: ..пък и приличах на ходещ мъртвец :\ иначе поздравления на всички за прекрасните резултати ..сега като прочетох назад .. :)
Josefinne
09-03-2011, 14:46
Кати,благодаря :-)
Josefinne,защо точно тая диета избра?
Ами щото мога да си приготвя сама всичко по нея или да си го купя готово. Като бях на Скарсдейл ми беше много трудно да си намирам блюдата. Освен в някъде 5 от дните за обяд има яйца, които доста лесно мога да си ги нося на работа. :)
Пък ако 90 дни съм на диета... Мисля, че няма да издържа психически и ще слип-на, а обикновено диетите трябва да се спазват точно, зада имат ефект.
З: няма
О: 2варени яйца+мъничко сирене+малко салата и 1 малка филйка :oops:
сз: много малко диня
до преди малко правих pump it up:
В: 1 яйце+салата
Sintya, ти на коя диета си ? :)
DirtyGirl
09-03-2011, 15:04
mishkaa Можеш да се включиш с нас аз за днес съм яла
З: праскова и кафе
О: две разъбркани яйца с малко сирене в микровълнова фурна и един домат
СЗ:праскова .. за вечеря незнам трябва да е отново яйце, но ми се хапва пилешко как мислите?
Вечерята може да е различна.
Ами попринцип съм си на мой режим, който изключва шоколада. Иначе ям кисело мляко, плодове, супички. Солети, кроасани, готова храна и тн не ям - не съм и яла от 2 год сигурно... камо ли Макдоналдс или КФС. :)
Просто много обичам шоколад - вафлички, течен, да не говорим за пастички... и реших да намаля, това което най много ми се иска. Разбира се, позволявам си го, но рядко.
Браво за волята :) Успех! Дано свалиш, колкото си решила :-)
DirtyGirl С вас съм. :---) ..но ще я съчетая с лунната диетка.Тоест май ще пропусна варивата. Вие какво ядете във въглехидратен ден? Някак си не мога да го възприема това със шоколада :lol:
mishkaa, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0
Wanderer1
09-03-2011, 16:11
Здравейте, момичета!
mishkaa, добре дошла! :-)
Аз пък не съм яла сладко не помня откога и явно съм отвикнала, та днес прегреших с една вафла и ми стана лошо :-o Затова цял ден изобщо не ми се яде :(
Закуска: ябълка
Обяд: по-малко от половин домат и съвсем малко сирене
Вечеря: сега ще ям малко диня
+вафлата
Това ще е за днес. Скоро няма да ям сладко, защото явно вафлата ми дойде в повече
DirtyGirl
09-03-2011, 16:48
DirtyGirl С вас съм. :---) ..но ще я съчетая с лунната диетка.Тоест май ще пропусна варивата. Вие какво ядете във въглехидратен ден? Някак си не мога да го възприема това със шоколада :lol:
Охххх незнаммммммммм сигурно сладко само :D АЗ попринцип винаги си похапвах и днес незнам как искарах без но ето започнахме я :D Утре мисля да хапвам на обяд картофки но знам ли може друго да измисля! Тази вечер си хапнах половин пържола на скара (свинска:) с много малко салата само с оцет!
леле и аз не знам :D развила съм някакъв страх към храната и като не съм на диета започвам да се самосъжалявам ..комплексите са лошо нещо ..хора! оправете ме ,мамка му ! :D ..може би ,ако беше някой друг на моето място и беше свалил 30 кг. щеше да си умира от кеф ,а аз тука си садвам и си се оплаквам по разни форуми :/ /не че не се похвалих ..не :D /
^Как? 8-)
ами 31 август - плодов без прегрешения
1 септември - белтъчен ,но само домат и сирене
2 септември - отново плодов с 2 прегрешения :D
Свалих ги за 3 дни,защото през другото време ям доста :oops: и тези три дни ограничих храната до минимум. Аз в момента съм в почивката на 90 дневната ,но ми беше много важно да ги сваля :D А пък организма ми никой не го пита как му е :D :-D :-D :oops:
btw Wanderer1 Благодаря за приветствието! :-)
Wanderer1
09-03-2011, 17:36
^ :-)
А ако може да попитам за цяло лято колко свали? Може и да си казала, но съм пропуснала :-)
mimsssssss
09-03-2011, 17:55
Малееее, колко сте написали от вчера...
Бях на гости днес, обаче от 6 сутринта пътувах. Изядох за закуска 1 нектарина и после пих едно кафе. Обаче днес ми е ден за варива и нямаше какво да ям и ядох спагети с кайма. Сега какво да правя според вас? Утре да си го изкарам на варива и понеделник да ми е въглехидратен и днешният да не го зачитам изобщо или нещо друго? Идеи?
DirtyGirl
09-03-2011, 18:22
Малееее, колко сте написали от вчера...
Бях на гости днес, обаче от 6 сутринта пътувах. Изядох за закуска 1 нектарина и после пих едно кафе. Обаче днес ми е ден за варива и нямаше какво да ям и ядох спагети с кайма. Сега какво да правя според вас? Утре да си го изкарам на варива и понеделник да ми е въглехидратен и днешният да не го зачитам изобщо или нещо друго? Идеи?
Да както ти сама си се досетила можеш така да направиш а може и направо да си караш на следващият ден не се притеснявай няма нищо да стане от един ден само си спазвай стрикно след това и готово :-) Няма смисъл да се разваля режима с повтаряне на ден продължавай си няма нищо! Аз утре ще правя картофки в тавичката с малко чубрица или ще ги сваря знам ли :( а иначе за закуска отново прасковка :grin:
^ :-)
А ако може да попитам за цяло лято колко свали? Може и да си казала, но съм пропуснала :-)
Честно казано нямам точна представа ,защото кантара ми е от старите и не му вярвам много ..преди да започна диетата на (20юли)Рене Зиг..някоя си :D последно се теглих у една приятелка и бях 62,500 /кантарът беше електронен -на тях съм по -склонна да им вярвам, макар ,че и моя показваше толкова ../ та сега в момента не знам точно колко съм ,но според моя съм 57-8 :D ..а иначе си отслабвам от октомври миналата година ,но бях доста несериозна и така ..сега още си отслабвам :D Държа да кажа ,че започнах 86 кг и историята ми е мноооого дълга
Wanderer1
09-03-2011, 18:56
^Ооо, супер резултат! Поздравления! :-)
Най-много ме впечатли това, че си била 86, а сега си 58 :shock: Много силна воля имаш, браво! :-)
Ако не е много нахално някой път като имаш време може да разкажеш дългата история :) :-)
mimsssssss
09-03-2011, 19:02
DirtyGirl ρеших да си ги разменя дните и все едно днес ми е бил въглехидратен, утре ще направя бобов, а след това плодов... Надявам се да не ми се обърка много, иначе до сега не съм грешала, просто днес ми се наложи...
Мишка, браво на теб, знам колко мечтаеше да ги свалиш килограмите... Айде чакам те в скайп да те поздравя :grin: и аз се стремя към тях, само че до сега съм свалила 12кг. Браво на теб, направо ми даваш адски стимул :)
Благодаря! :-)
Мимс ,когато четох за диетата ,пишеше ,че ако прегрешиш трябва да си продължиш направо със следващия ден.Няма нищо.Знам ,че ще успееш да ме настигнеш скоро. :---)
Обаче трябва да си направя снимки Преди/Сега. :lol:
mimsssssss
09-03-2011, 20:40
Пак съм аз, с моите "умни" въпроси.
:-D
Никол Ричи - http://4.bp.blogspot.com/-NYkZeWHkFN8/TbqvDlVByxI/AAAAAAAAEsw/wi85y3H5lBI/s1600/n-7.jpg
Скарлет Йохансон - http://www.popcrunch.com/wp-content/uploads/2009/01/scarlett_johansson_esquire.jpg
Искам слаби бедра, но определено не тип 1. Та въпроса ми е ако някой има сходно телосложение може ли да ми каже колко см е обиколката на бедра 1 и на бедра 2? Просто искам да си имам някаква представа. Не искам мускулести, нито кожа и кости, нито да се търкат едно в друго :D а и въпроса е повече информативен и да ми задоволи любовпитството :)
Тип 1 е с ханш около 85 - 86, дори може и по малко.
Втората мацка е с 90 - 92, което си е нормално.
Лично за мен ето тези крака са страхотни - > http://healthyhollywood.com/wp-content/uploads/2008/05/audrina-patridge-bikini.jpg , само за такова коремче трябва да поработя.
Въпреки, че тип 1 за мен не е особено красиво, да слаба е, но е някак... нестегната. :)
Josefinne
09-04-2011, 06:39
Никол Ричи - http://4.bp.blogspot.com/-NYkZeWHkFN8/TbqvDlVByxI/AAAAAAAAEsw/wi85y3H5lBI/s1600/n-7.jpg
Скарлет Йохансон - http://www.popcrunch.com/wp-content/uploads/2009/01/scarlett_johansson_esquire.jpg
Охх, Скарлет е страхотна! Мен въобще не ме кефят толкова кльощави девойки, като Никол Ричи на горната снимка, изглеждат... притеснително...
Здравейте :) Опитвам се да се включа и аз...
Закуска:Кроасан
Сега ям 2 ябълки....
titinkaa
09-04-2011, 07:34
Ден 14-варива
З-ябълка
О-леща и салата
В-същото
mishka,искам да чуя историята ти,откакто си започнала (86кг) до сега!Моля те,и аз от 85 започнах и се стремя до 67. :)
DirtyGirl
09-04-2011, 07:52
Момичета в ден 2 на варивата примерно мисля да се пекна картофки в фурната само ,че никъде не пише може ли да се използва малко мазнина иначе ще залепнат .. а в оригиналната пише ,че може да се прави картофена яхния! Та само подправки ли мога да сложа или и мазнина малко :-)
sunnnnnnnn
09-04-2011, 07:55
ден 1 на диета
З : малка купичка фитнес (обикновен)
З2: две праскови
това е за сега
HolyShit
09-04-2011, 08:06
Малко може да ви блазня,ама нищо :D Дано не прегрешите :D
Днес след 2 месеца без сериозен чийтинг вкарах CHEAY DAY (ден в който ям само така наречените нездравословни храни) и в менюто ми вероятно ще има 4 дюнера,пица,вафли,кроасани, вечерта не знам какво ще е.. би трябвало сирене и извара и яйца,ама не се знаe..
Целта е тотален стрес на метаболизма + инсулин до небесата :)
DirtyGirl
09-04-2011, 08:08
Днес след 2 месеца без сериозен чийтинг вкарах CHEAY DAY (ден в който ям само така наречените нездравословни храни) и в менюто ми вероятно ще има 4 дюнера,пица,вафли,кроасани, вечерта не знам какво ще е.. би трябвало сирене и извара и яйца,ама не се знаe..
Хаха аз утре съм на въглехидратиииииииииии :-P :-P :-P :-P :-P
sunnnnnnnn
09-04-2011, 08:09
HolyShit , амаа закво го правиш ? :D :-)
HolyShit
09-04-2011, 08:15
HolyShit , амаа закво го правиш ? :D :-)
Целта е тотален стрес на метаболизма + инсулин до небесата
mimsssssss
09-04-2011, 08:24
DirtyGirl σлагай си зехтин. Ама недей директно върху картофите, а намажи тавичката. И е добре да си купиш тефлонова тава, върши прекрасна работа :)
Sintya питах за см на бедрата, не ханша :)
Josefinne аз именно заради това пуснах снимки на Никол и Скарлет, за да се види разликата и да появня какви слаби бедра искам. Не искам кожа и кости, изглежда направо стряскащо...
Днес съм на варива, ще си варя картофи и ще ги направя на салата с лук, лимон и зехтин...
alehole , здравейй :-)
mishkaa, и аз бих искала да чуя историята. Браво за свалените кг. :grin:
Здравче, аз днес мисля да си направя крем супа или картофена салата и да си я ям цял ден. :D
HolyShit hate uu 8-)
DirtyGirl
09-04-2011, 08:55
Здравче, аз днес мисля да си направя крем супа или картофена салата и да си я ям цял ден. :D
Суперр значи и ти си на картофки :grin: А както по горе ме посъветваха ще си намажа само тавичката и ще сложа малко уни сос за подправка :P
2 ден
З:Праскова
О:Печени картофки
В:Печени картофки със салатка наполовина :D
gabri3lla
09-04-2011, 08:56
И аз си правя картофки в момента, само че на тефлоновия 8-)
Wanderer1
09-04-2011, 09:06
Оо, и аз отдавна не съм яла картофена салата, но като не съм на 90-дневната избягвам картофите.
Сутринта ядох ябълка, а за обяд имаме сготвено зеле. Според вас да ям ли от него или да си направя салата, или пък да ям само диня? За довечера още не съм го измислила :D
Мен пък нищо не може да ме изкуши :D :D Дюнерите и пицата са гадни, вафли и подобни от вчера не искам и да видя :D
това е моята тактика :D само че аз го правих с малко по - усилен глад ..ъъм :-| знам че е лошо ,но .. НО .. знаете страничните ефекти ,но въпреки това съм доволна от това как изглеждам горе/долу :D сега следва да стягам и имам още мазнинки да свалям ..ами това е :oops:
HolyShit понеже си навътре с нещата ..колко може да оплескаме нещата с един такъв ден?! :D
При мен за сега върви добре.
За закуска хапнах 2 малки крушки и сега за обяд ще хапна филийка “Вита“ с кашкавал на скарата. :smt007
mimsssssss
09-04-2011, 09:11
:-o картофи на тефлон? Габи, как стават, че аз нещо май съм изостанала... И като печени ли са на вкус :oops: направо ме заинтригува довечера да си направя и се чудя защо за пръв път чувам за тях... сега си сварих за салатка аз :)
gabri3lla
09-04-2011, 09:18
Мимс, тази сутрин го измислих, понеже не ми се включваше фурна за 3 картофа. 8-) Нарязах картофките на едри кубчета, капнах малко олио в тигана(защото нямах друга мазнина), добавих 2 скилидки чесън за вкус, сол, и ги залях с половин чаша топла вода. Отгоре покрих тигана, за да се задушат, и след като извря водата ги оставих да се позачервят малко. Хубави станаха. 8-)
HolyShit
09-04-2011, 09:22
това е моята тактика :D само че аз го правих с малко по - усилен глад ..ъъм :-| знам че е лошо ,но .. НО .. знаете страничните ефекти ,но въпреки това съм доволна от това как изглеждам горе/долу :D сега следва да стягам и имам още мазнинки да свалям ..ами това е :oops:
HolyShit понеже си навътре с нещата ..колко може да оплескаме нещата с един такъв ден?! :D
За закуска хапнах 2 малки крушки и сега за обяд ще хапна филийка “Вита“ с кашкавал на скарата. :smt007
С този ден ти няма да оплескаш нещата,това е според целта,тоест не е ден,в който просто си ядем дюнерите и пиците,защото така ни се прищяло,да си угодим,ами влиза в сметките,според проучванията,които чета в бб-то подобен ден особенно след около 2 месеца почти мотононно и леко изтощително хранене помага да стресира метаболизма (с две думи,ядеш дюнери и гориш мазнини axxa) Въпросът е след този ден да си продължиш нормално и да няма повече чийтинг :)
titinkaa
09-04-2011, 09:26
DirtyGirl
няма проблем да слагаш по-малко мазнина на манджите или там квото си правиш. :)
SunnyBrown
09-04-2011, 09:26
Здравейте на всички . Въпреки , че съм нова ви чета от първия vol. - страшни сте ! Искам да ви споделя и моята история . Цял живот съм била пълничка . От раждането та до март тази година . Просто реших , че трябва да отслабна . За да прецените добре - на 14 години тежах 66 килограма . :) Та започнах да се ограничавам , докато накрая почти не ядях сладко ( близо месец и половина ) . А до преди това не можех и ден без сладко . Започнах да правя тае - бо , каланетика , упражненията на Сидни и всичко което намерех в нета . Искам да кажа , че и чаят който пиех ми помогна много . :) И така до юли месец тази година отслабнах с 10 килограма . Всички забелязваха разликата а аз се чуствах изключително удобно в собственоно си тяло . И така цяло лято си задържах килиграмите и повече не качих нито грам . Само , че вече си позволявам 1-2 в седмицата нещо което е доста калорично , но ми се яде . :D
Това , че отслабнах е нещото което промени живота ми . Не промени мен , но промени навиците ми и самочуствието ми .
PS. Тази мисъл ме поддържаше през етапа ми на отслабване
" Ако си силен психически , няма невъзможни неща ! "
^ Браво! Ако искаш може да пуснеш снимки преди-сега :)
mimsssssss
09-04-2011, 09:36
Искам слаби бедра, но определено не тип 1. Та въпроса ми е ако някой има сходно телосложение може ли да ми каже колко см е обиколката на бедра 1 и на бедра 2? Просто искам да си имам някаква представа. Не искам мускулести, нито кожа и кости, нито да се търкат едно в друго :D а и въпроса е повече информативен и да ми задоволи любопитството :)
:oops:
SunnyBrown
09-04-2011, 09:37
ами мисля , че не е най-добрата идея .. защото сега се стягам и ми трябва още максимум месец за да се доуформи всичко :D
Иначе за 90 дневната диета - може ли в деня на варивата да се яде кашкавал ? Че не съм запозната много .. :)
С този ден ти няма да оплескаш нещата,това е според целта,тоест не е ден,в който просто си ядем дюнерите и пиците,защото така ни се прищяло,да си угодим,ами влиза в сметките,според проучванията,които чета в бб-то подобен ден особенно след около 2 месеца почти мотононно и леко изтощително хранене помага да стресира метаболизма (с две думи,ядеш дюнери и гориш мазнини axxa) Въпросът е след този ден да си продължиш нормално и да няма повече чийтинг :)
ами да информирана съм ,защото организма привиквал към този начин на хранене ..май!? :д е не може да ми кажеш ,че е нямало дни ,в които ти се е ядяло нещо адски нездравословно ..както и да е :D
мерси за отговора :---)
SunnyBrown Чувството е неописуемо ..наистина.Поздравления! :-)
titinkaa
09-04-2011, 09:51
ами мисля , че не е най-добрата идея .. защото сега се стягам и ми трябва още максимум месец за да се доуформи всичко :D
Иначе за 90 дневната диета - може ли в деня на варивата да се яде кашкавал ? Че не съм запозната много .. :)
Не може!
Браво, за силната воля.
Аз съм на принципа " Без едно мога, с едно - не. " ( става дума за шоколада... не за мъжете, хаха ) :-D
Wanderer1
09-04-2011, 10:00
^Поздравления, наистина
Като каза това, се сетих, че преди време бях попаднала на нещо интересно - http://baka.cosmopolitan.bg/blogpost_8857_0.html
На места е послъгала и то доста, но иначе е мотивиращо.
Хораа, кажете дали да ям зелето или да си направя салата, де :oops:
HolyShit
09-04-2011, 10:03
Тамън ходих да пазарувам..
Имам 2 дюнера останали
Взех си един Lion (сладко)
Много вкусни бисквитки
4 кроасана
2 кит-ката
Ако искате да ви пусна снимки кажете :-) :-P
Wanderer1
09-04-2011, 10:06
^И това всичкото ще го изядеш? :shock:
Не искам снимки, искам някой да ми отгорвори
DirtyGirl
09-04-2011, 10:06
Охх момичета ако знаете колко съм гладнаа хаха а как мирише хубаво но все още не са готови :D
gabri3lla
09-04-2011, 10:08
На мен и без снимки ми потекоха лигите, умирам за нещо сладко
П.С Wanderer1, може да хапнеш малко зеле за обяд и за вечеря да си направиш салатата :)
mimsssssss
09-04-2011, 10:08
Wanderer1 на 90 дневната ли си и в зелето какво има - месо, олио, ориз?
DirtyGirl
09-04-2011, 10:09
divacheee
09-04-2011, 10:10
Леле колко много сте изписали :Д Обещавам да прочета всичко !
Няколкото дни в които ме нямаше минаха долу горе добре, като изклчим вчера и днес :Д
Вчера беше просто ... :smt006 .. То не бяха пици, сладолед, сладко, пържени картофки .. алкохол :lol:
А днес все още нищо не съм яла .. страаашен махмурлук ме гони :д
Wanderer1
09-04-2011, 10:10
Не, на мой режим съм и затова ви питам дали е добре да го ям. Иначе има някаква наденица, но аз не я ям, ям само зелето :) Иначе мисля, че и олио е сложено, но не много
mimsssssss
09-04-2011, 10:13
Не го яж зелето. Наденицата е пуснала мазнина, а и оли в добавка - още по - зле.
Направи си яйца или кашкавал на тигана и една салатка... следобед малко кисело мляко и малко ядки и ще си сита със здравословна храна :)
Wanderer1
09-04-2011, 10:15
Мерси за съвета, така ще направя :-)
HolyShit
09-04-2011, 10:30
^И това всичкото ще го изядеш? :shock:
Не искам снимки, искам някой да ми отгорвори
Малко е..То това е добре като калории и тн,ама не засища (тоест сладките глупости там..) Иначе дюнерите и кроасаните донякъде само..Ама нищо не изчислявам,след 2 месеца си давам малко релакс 1 ден и от утре пак почвам :D
HolyShit
09-04-2011, 10:31
П.С Wanderer1, може да хапнеш малко зеле за обяд и за вечеря да си направиш салатата :)
Пробвай някоя филийка с нисковъглехидратният хляб + нискокалорично масло и половин супена лъжица мед и си готова,нищо няма да стане :D
DirtyGirl
09-04-2011, 10:41
Мацки картофките бяха просто превъзходни утре ми е 3 ден на въглехидрати предложения за сладки изкушения :D :D 8)
Wanderer1
09-04-2011, 11:12
^ Бисквитена торта :D
DirtyGirl
09-04-2011, 12:53
^ Бисквитена торта :D
ОБОЖАВАМ ,но ще е СЛАДКИШ :shock: :grin: :oops:
З: ябълка
О: картофкии
В: същото
След малко излизам ииии ще се разхождам поне 3-4 часа :D Дано има някакъв ефект от това ходене .. 8-)
А някакви други предложения за упражнения?! :oops:
Май станах прекалено редовна тук :D
DirtyGirl
09-04-2011, 15:16
Момичета ако изпитвате голям глад какво хапвате .. аз или пие кафе или една праскова защото ми става лошо :( :-&
Orbit,Trident,Five .. винаги съм с дъвка 8)
И аз. Сигурно поне 5 дъвки на ден си взимам ... :-D
Ако огладнея пия много вода... или си хапвам плод / зеленчук... просто си разпределете храненето така, че да не усещате глад.
DirtyGirl
09-04-2011, 16:18
Ооо от дъвките се чувства още по-голям глад лично аз де всеедно стомаха ми остава празен :D
а и аз дъвча дъвки, но спрях след като гледах едно предаване с д-р М. Папазова, така се филмирах, че повече не ги бутвам и в действителност са много вредни, не става въпрос за няколко дъвки дневно, ами когато след години се натрупват подсладителите в организма става много лошо, а също четох че тоя аспартам не се разграждал не само в организма но и в канализационната система след употреба сещате се :D
днес прегреших с една палачинка :-#
HolyShit
09-04-2011, 18:15
Тва зарад мен ли :D
Wanderer1
09-04-2011, 18:30
katii, аз пък прегреших с половин филия хляб :D Така че спокойно, не си само ти
аспартам не се разграждал не само в организма но и в канализационната система след употреба сещате се :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D
Иначе и аз не дъвча дъвки или поне много рядко. Не че не обичам, просто не се сещам да си купя :D
Тва зарад мен ли :D
Mиии не знам.. нo ако толкова искаш мога тебе да те изкарм виновен 8-) мисля утре да си направя плодов, защото съм на гости (непридвидено) и въобще не ядох това, което трябваше :? пържени картофи, шоколади .. абе мани.. ПЪЛЕН ПРОВАЛ! :booooomb:
HolyShit
09-04-2011, 18:43
Е плодовете варят идеално с един сладолед , като преди това хапниш една голяяяяма сочна пица като тази:
http://prikachi.com/images/494/2356494M.jpg
Да ти е сладко :-)
Wanderer1
09-04-2011, 18:47
^ :lol: :lol: :lol:
Гледай си работата [-( Утре плодовия ще си го направя идеално !!!
Здравче, извинявай, че ще съм с 1 ден напред, но просто няма как.. много прекалих днес :o
Е плодовете варят идеално с един сладолед , като преди това хапниш една голяяяяма сочна пица като тази:
http://prikachi.com/images/494/2356494M.jpg
Да ти е сладко :-)
Ааа , много си лош :D То човек гледа да се въздържа , ти гледай какво правиш :D :D
Аз днес не съм прегрешавала :D
Закуска - резен диня
Обяд - малък домат ,сирене и маслини
Вечеря - малка пърленка с лютеница :D
/в почивката на 90 дневната съм,да не се чудите /
HolyShit
09-04-2011, 19:13
Гледай си работата [-( Утре плодовия ще си го направя идеално !!!
Здравче, извинявай, че ще съм с 1 ден напред, но просто няма как.. много прекалих днес :o
Абе аз ако те познавах щях ти кажа един плодов :D Цял ден пици щеше да ядеш вафлички тортички , мога ти пусна и по някоя снимка на тези неща .. :D
О, айде няма нужда 8-) Пицата ми беше предостатъчна !
Кати , на 90 дневната ли си и колко искаш да свалиш ? :)
LoveYou95
09-04-2011, 19:19
Здравейте, момичета!
искам и аз да се включа ... приемате ли нови 8-) :)
Дам на нея съм :) Oколо 6-7 кг. искам да сваля, но естествено още на втория ден оплесках нещата :o
Здравейте, момичета!
Естествено.
Кати - не се притеснявай ... И аз не съм я спазвала толкова стриктно ,но свалих като за начало 13 кг. Сега почивка и след това още един път ще я почна ,но тогава обещавам да съм стриктна,защото със сигурност ще ми е по-трудно. :D И по моите гениални изчисления ще мога да ям "нормална" пица и други непозволени храни чак през юни 2012 :D
LoveYou95
09-04-2011, 19:35
Мерсиии ;d ..
Пробвах се преди време да спазвам 90- дневната, но ми се стори много тежка .. някакси всичко ти е позволено .. и шоколад даже 8-)
Сега съм на много странна диета - ям, когато ми се дояде и то само нисколарични храни.. мога да се похваля, че вече почти убих глада си и от 1 месец вече я спазвам резултатите са - минус 7 кг .. :grin: Споделям го с вас, ако някой също като мен се лута коя диета да подхване, този режим е много подходящ и се превръща като начин на живот :)
linzer, дaно и при мен дa има такъв резултат :D :oops:
LoveYou95, лeлеe супер резултат! Браво :grin:
DirtyGirl
09-04-2011, 20:19
Няма нищо аз да ви се оплача туко хапнах една хапка само сладкиш но не мисля ,че е толкова голям проблем .. просто едва издържах честно да ви кажа :D :D
^ Това е нищо пред моето .. 8-)
DirtyGirl
09-04-2011, 20:21
Мерсиии ;d ..
Пробвах се преди време да спазвам 90- дневната, но ми се стори много тежка .. някакси всичко ти е позволено .. и шоколад даже 8-)
Сега съм на много странна диета - ям, когато ми се дояде и то само нисколарични храни.. мога да се похваля, че вече почти убих глада си и от 1 месец вече я спазвам резултатите са - минус 7 кг .. :grin: Споделям го с вас, ако някой също като мен се лута коя диета да подхване, този режим е много подходящ и се превръща като начин на живот :)
Браво момиче продължавай в същият дух :-)
Е, айде една хапка, една палачинка... на всеки му се случва, гледайте само да не е постоянно.
Аз от утре започвам Insanity, ще го правя сутрин на гладно... да видим какъв резултат ще даде. :)
Имам и карта за фитнес, ама няма да ми остане време... пфф, а искам само още 2 - 3 кг да сваля... вярно, че последните са най трудни! :)
DirtyGirl
09-04-2011, 20:25
^ Това е нищо пред моето .. 8-)
Ох малко остана утре съм на въглехидрати
З:Праскова със кафе
О:Сладкиш с две парченца натурален шоколад
L:Същото наполовина :-)
Въпросният сладкиш го опитах само, за да проверя дали е готов,че иначе няма как
DirtyGirl
09-04-2011, 20:27
Здравейте, момичета!
РАЗБИРА СЕ!!! :-)
Добре дошла :P Как точно се храниш?Стана ми интересно.Какви храни ядеш? :)
FreshJuice
09-04-2011, 20:48
Момичета здравейте :-) Не съм писала от много време, но ви чета и поздравления за резултатите... Аз доста се изложих тези седмици и утре си почвам наново всичко, че искам да сваля още 5-6 кг (ама откъм мазнини) И тае бо-то си го почвам пак. А да попитам. Откакто спрях 90-дневната стомаха ми се поду като балон. До сега не е "спаднал". Какви храни да си похапвам за да го няма. Чувствам се като балон вече :lol:
vampire_girl_
09-04-2011, 20:57
момичета от утре се присъединявам към вас с диетата на Скарсдейл.Такива хубави неща изчетох за нея,че няма начин да не я почна :grin:
Не пий газирано, както и избягвай някои от варивата, те подуват стомаха. Пий много вода, до няколко дни би трябвало да се оправиш. :)
Момичета, правили ли сте диетата на боряна и какви бяха резултатите ?
HolyShit
09-05-2011, 07:03
Момичета, правили ли сте диетата на боряна и какви бяха резултатите ?
Тц..
Това ли ?
1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)
HolyShit
09-05-2011, 07:05
момичета от утре се присъединявам към вас с диетата на Скарсдейл.Такива хубави неща изчетох за нея,че няма начин да не я почна :grin:
Баят не струва тая диета..
DesSsi диетата на Боряна съм е правила ..само ,че орязах половината от "менюто" :D ии ..да ..имаше :D
HolyShit
09-05-2011, 07:33
Много ясно,че ще има :D Като не ядеш нищо.. :lol:
titinkaa
09-05-2011, 07:46
Днес ден 15-въглехидратен
З-нектарина
О-имам в нас тесто и ще го разтеля на много тънко,ще го опеча на тефлонивия тиган,ще го намажа със сладко от горски ягоди и ще го ям като палачинка.
В-сладолед и шоколад :)