View Full Version : Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
LoveYou95
09-05-2011, 07:56
vampire_girl_, успех!
FreshJuice, здравей :) Според мен за кратък период от време трябва да пиеш разхлабителен чай ..
така ще ти спадне корема бързо :) Иначе, браво за решението ти, така трябва- а не от малък фалш и вече да зарязваме всичко :s
alehole, добре заварила ;D За храните.. ям предимно нискомаслени кисели млека, плодове, салати според сезона,
много рядко си позволявам пиле, ям също по едно две сухарчета ;d Ти на какъв режим си?
DirtyGirl, мерси :-)
katii, благодаря за подкрепата :)
.. Да ви питам, проблем ли е ако не се закусва, знам колко е полезно да се яде сутрин, но ако не изпитваш глад?
:oops: Може ли и аз да се присъединя към вашата групичка? :-D
^Разбира се :-)
LoveYou95-бях на 90 дневната,но от 2-3седмици не мога да се стегна и ..не ми се говори :lol: срам и резил....тъпча се като прасе..затова и много не пиша в темата,няма какво да кажа,освен че всеки ден си обещавам,но не мога...
DirtyGirl
09-05-2011, 08:10
:oops: Може ли и аз да се присъединя към вашата групичка? :-D
Всички са добре дошли :D :-)
Относно LoveYou95 Ако трябва да бъда честна закуската е най-важното хранене за деня, но като не си гладна можеш да хапнеш плодче а ако изобщо не ти се яде пий течности повечко можеш да си направиш кафе! И пийте по 2 литра на ден вода много е важно за отслабването!!! 8)
Colouring
09-05-2011, 08:22
И аз се присъединявам към вас.
Някои може да ме помнят,преди писах.За съжаление спрях да пиша в темата,но диетката си я продължих и месец и половина я спазвах,но за съжаление без почти никакъв резултат.Свалих около 2 килограма и се отказах.Явно 90 дневната не е моята диета.
Сега от два дена съм на мой си режим,който да видим докъде ще ме доведе.
vampire_girl_
09-05-2011, 08:31
момичета от утре се присъединявам към вас с диетата на Скарсдейл.Такива хубави неща изчетох за нея,че няма начин да не я почна :grin:
Баят не струва тая диета..
ее,защо така :( тъкмо сме се надъхали с една приятелка и след малко ще ходим за грейпфрути ^^ заради бързото сваляне ли? И преди съм сваляла 6 килограма за 6 дни,примерно...ама е нямало проблем + доста бягане.Ноо,сега освен диетата и бягането сме решили да ходим и на шейпинг 8-)
45 кг. ние идвамее :D
^И аз вчера точно закусвах грейпфрут и за моя изненада много ми хареса! :D
vampire_girl_
09-05-2011, 08:37
както се очертава,в следващите 14 дни всеки ден това ще закусвам :D четох,че имал разхлабващо действие.
DirtyGirl
09-05-2011, 08:40
Ооо на мен ми е страшно кисел не мога да го ям това нещо :D
FreshJuice
09-05-2011, 08:41
Ооо на мен ми е страшно кисел не мога да го ям това нещо :D
Бе и аз така си мислих обаче като се махне ВСИЧКАТА люспа и остане само мекото е много вкусно... сладко - нещо като портокал :grin:
Само на мен ли грейпфрута ми е адски горчив ? 8-)
Не, на мен също ми горчи и не ми харесва! :(
Всъщност горчат ципите/люспите, а не самият грейпфрут. Аз си го срязвам наполовина и си го ям с лъжичка, като загребвам само от плода без белите ципи. :)
Аз пък обооожавам фреш от грейпфрут :D
DirtyGirl
09-05-2011, 09:28
Me too :-D
DirtyGirl
09-05-2011, 09:30
Катинка ти днес на какво си?
5ти ден: белтъчен
З: пъпеш
О: 2 сърца от кремвирши :D , 4 маслини и салата
В: половината от обяда
Colouring
09-05-2011, 09:56
Вие какви упражнения правите?
Аз въртя обръч и се пробвам с pump it up.
Скачане на въже, на Синди и още едни, които нямат име. :P
FreshJuice
09-05-2011, 10:05
Тае бо и разходки.. Понякога и мои измислени упражнения :D
Wanderer1
09-05-2011, 10:12
MsDarcy, добре дошла :)
Colouring, помним те :D Добре дошла отново :-)
Аз правя pump it up, тае бо и разходки. Преди се пробвах с упражненията на Синди, но не ми харесаха.
Сутринта пих зелен чай, сега ще ям домат със сирене, а за довечера не съм го измислила :D
mimsssssss
09-05-2011, 10:51
Μомичета, бях вчера на варива и не можах изобщо да се нахраня с тея картофи. От няколко дена се чувствах малко отпаднала, не мога да се съсредоточа, просто мозъка ми не получава всичко нужно и е някъв шит. Вечерта вече не издържах и корема ме болеше и седнах и изядох една филийка с малко кашкавал, една нектарина и една бисквитка и всичко стана 6 :D просто тая диета май не е за мен, защото се чувствам гладна тея дни и ме боли стомаха, а не трябва да е така. Нямам и енергия за всичката дейност дето върша, та пия по 2-3 кафета, че кофеина ми помага. :? както и да е, голямо оплакване, смятам че я приключвам.
Искам малко помощ от HolyShit. Думай какво да ям, да е полезно, да е хранително, да ми пълни стомаха поне за 3-4 часа да не съм гладна и да не е калорично. Същевременно да имам енергия де :-D
Днес правих Insanity Fit test и беше... тежко. Не много, но пак си беше доста трудно. Още ме боли главата, не знам защо, сигурно защото съм с ниско кръвно. Както и да е, утре мисля да го правя и така... дано да успея да го правя 60 дни. :) И си купих нов кантар, дано да показва все по малко, хаха :)
лунуващи днес има ли :-)
Аз днеска съм на лунната и засега добре 8-)
HolyShit
09-05-2011, 11:21
Значи мога само да ти кажа , 100 грама извара ядеш (80 калории) и повече не можеш да ядеш от тая гнус (щото ти иде да повърнеш :D:D)
Сега,сериозно :D Ето примерно меню (сама определяш грамаж :D)
Сутрин: (предполагам 9-10)
2 сварени яйца със салатка (домати /краставици /маруля/зеле) + 50 грама извара + 50 грама сирене
Обяд (предполагам 1-2)
100 грама пилешко + 200 грама картоф (картоф вместо ориз,защото има по-малко въглехидрати ,по-нискокалоричен,а и те засища)
Следобна закуска (4-5 часа)
Същото
Вечеря (8-9)
50 грама сирене + 50 грама извара
FreshJuice
09-05-2011, 11:32
Това твоето примерно меню ли е :D
HolyShit
09-05-2011, 11:34
Това е примерно меню за повечето :D Сигурен съм,че ще сваляте :D Аз ям всичко това ама х4-5 :D
FreshJuice
09-05-2011, 11:35
Това е примерно меню за повечето :D Сигурен съм,че ще сваляте :D Аз ям всичко това ама х4-5 :D
Ще сваляме ама и физическа дейност трябва... не може само с ограничавания... на мен ми се струва много все пак :D :D :D
HolyShit
09-05-2011, 11:37
Сега ще ме караш да почнa изчисленията да видим колко много аджеба ще е .. :)
Wanderer1
09-05-2011, 12:24
:shock: И на мен ми се струва много. На мен само закуската ще ми е за цял ден :shock:
И какво й има на изварата? :D Аз много обичам 8-)
Сега като казахте за грейпфрут, се сетих, че трябва да си купя. Обожавам гоо! :grin:
След малко отивам да правя pump it up
HolyShit
09-05-2011, 12:50
Нещо май твойто не е извара или не е обезмаслена :D
mimsssssss
09-05-2011, 13:08
Извара тук и без това няма от къде да си купя...
Ами аз по принцип картофи и ориз много обичам, няма ли диета само на тях :D
Закуската я изключваме и я слагаме за следобед...
По принцип аз знам, че не трябва да ям тестяно и пържено главно. Не ги ям. Шоколад чаак толкова също не ми се яде. Газирани напитки не пия. Алкохол само с повод - примерно в месеца 2 пъти...
Имам голяма физическа активност, обаче с тва ядене съм голям шит. Днес имаме малко работа у нас, на вън... сега чета едни работи и си търся в нета и още не съм яла...
Сутрин плод ли да ям, или може нещо друго - орехи с мед, кисело мляко ? Щото баш като стана не ям хич, трябва д амине 1 час и мога да хапна нещо, ама малко...
HolyShit
09-05-2011, 13:21
Сутрин орехите добре идват заедно със сирене и яйца :)
DirtyGirl
09-05-2011, 14:09
Момичета на 90 дневната съм 3 ден а страшно много ми пада кръвното мислех ,че днес на въглехидрати ще ми е добре аз едвам хапнах и ми стана лошо и въпреки това ми е адски отмаляло нямам сили за нищо :?
sunnnnnnnn
09-05-2011, 14:24
Здравейте! Абе аз съм много нередовна тук ама искам да питам нещо HolyShit :-D .
Значи 5 дена в седмицата ходя да тичам 30 минути и уж правя някакви диети ,ама се чувствам отпаднало някой път и нямам сили за тичане. Въпроса ми е може ли да ми кажеш някакво примерно меню , което да ми дава енергия, нямам много за сваляне , но се храня здравословно ..Видях това което беше написал на mimsssssss , но не мога да ям салата на закуска ... та с кво мога да заменя..
ще се радвам да ми отговориш .. виждам че разбираш нещата най-добре от всички тук.. и така.. благодаря предварително
:) :-)
HolyShit
09-05-2011, 14:30
Просто няма да ядеш на закуска салатата :D :D Ядеш на обяд или не ядеш,зависи :D Просто на мен ми е по-вкусно със салата (въпреки,че рядко има такава на трапезата :D)
sunnnnnnnn
09-05-2011, 14:39
окейй,иначе аз си закусвам
btw ти си DownloadVirus нали? :D :D :D
ppl отказах се от лунната и си карам 2ри ден от 90дневната :D ми супер върви 8) момичета,всички ли се отказахте от нея?! :(
.. и да ви се оплача ..утре ще ми слагат брекети :-#
HolyShit
09-05-2011, 14:55
окейй,иначе аз си закусвам
btw ти си DownloadVirus нали? :D :D :D
Аз съм да :D
DirtyGirl
09-05-2011, 15:21
Не продължавам с 90 дневната няма отказване :D Може ли във въглехидратния ден да се намаже на филия масло или евентуално маргарин ,че никъде не намирам такава информация?
Кофти ... МНОГО кофти :D Особено първите дни ... Аз преди 2 години бях с брекети и от начало много болеше :-x ,но резултата е супер! :)
HolyShit
09-05-2011, 15:31
Кофти ... МНОГО кофти :D Особено първите дни ... Аз преди 2 години бях с брекети и от начало много болеше :-x ,но резултата е супер! :)
Трай баба за хубост :D
Josefinne
09-05-2011, 15:37
Ден 3 от японската диета, вече не съм чак толкова гладна, хаха :)
mimsssssss
09-05-2011, 16:02
Момичета на 90 дневната съм 3 ден а страшно много ми пада кръвното мислех ,че днес на въглехидрати ще ми е добре аз едвам хапнах и ми стана лошо и въпреки това ми е адски отмаляло нямам сили за нищо :?
Аз се чувствам именно така. В първите дни кръвното ми беше ок, защото пия витамини, обаче сега последните 2 изобщо витамините нямат ефект - те не могат да заместят едно здравословно хранене, което е богато на всички витамини и минерали.
Аз се отказах от 90 дневната. Ще си карам просто на здравословно хранене, като наблягам на протеинчетата.
DirtyGirl
09-05-2011, 16:30
Аз се чувствам именно така. В първите дни кръвното ми беше ок, защото пия витамини, обаче сега последните 2 изобщо витамините нямат ефект - те не могат да заместят едно здравословно хранене, което е богато на всички витамини и минерали.
Аз се отказах от 90 дневната. Ще си карам просто на здравословно хранене, като наблягам на протеинчетата.
Ами надявам се организма да ми свикне, на все пак няма да се откажа :-P
[b]Как сте момичета?!Доста сте изписали за 3-4 дена :) Сега нямам време да ви чета,защото съм изморена.
Идвам само да се похваля,че вчера 7 часа съм обикаляла :) Е,част от времето мина в колата,но през останалото време само се катерих наляво-надясно :) То не беше пещерата "Орлова чука",после "Ч
DirtyGirl мислих ,че за по- добър ефект всичко ,което консумираме тогава трябва да е постно :-o :s
linzer има си и своите положителни страни :D няма да мога да ям твърда храна и се надявам ,че ще ми донесе още някой минус и малко помощ с диетката :D
ppl отказах се от лунната и си карам 2ри ден от 90дневната :D ми супер върви 8) момичета,всички ли се отказахте от нея?! :(
Аз не съм се отказала от лунната остават ми само още 40 минути, а и не се чувствам гладна 8-)
titinkaa
09-05-2011, 17:06
И аз не съм се отказала от 90-дневната и няма да се отказвам.А това с отпадналостта и при мен я има днес и при майка ми.Така,че явно е от времето нещо.
DirtyGirl
09-05-2011, 17:27
DirtyGirl мислих ,че за по- добър ефект всичко ,което консумираме тогава трябва да е постно :-o :s
linzer има си и своите положителни страни :D няма да мога да ям твърда храна и се надявам ,че ще ми донесе още някой минус и малко помощ с диетката :D
Аз си спазвам всичко от до и се чувствам добре адски леко ми е :grin: :grin: :grin: Ти какво хапна днес :-)
DirtyGirl
09-05-2011, 17:28
И аз не съм се отказала от 90-дневната и няма да се отказвам.А това с отпадналостта и при мен я има днес и при майка ми.Така,че явно е от времето нещо.
НЯМА ОТКАЗВАНЕ :-P :-P :-P :-P :-P
DirtyGirl
09-05-2011, 17:31
[quote=3oPuTy][b]Как сте момичета?!Доста сте изписали за 3-4 дена :) Сега нямам време да ви чета,защото съм изморена.
Идвам само да се похваля,че вчера 7 часа съм обикаляла :) Е,част от времето мина в колата,но през останалото време само се катерих наляво-надясно :) То не беше пещерата "Орлова чука",после "Ч
Wanderer1
09-05-2011, 17:44
А така, няма отказване :P Аз 90-дневната досега най-много съм стигала до 30-31 ден. Явно съм несериозна, но от 1 октомври планирам да я започна и да я направя цялата, но да не казвам голяма дума
:D
Така, днес нямах прегрешения
Закуска: зелен чай
Обяд: домат със сирене
Вечеря: ябълка
Утре мисля пак да е същото меню.
Само се чудя като започне училището как ще се оправям с тея диети. В смисъл, за закуска не мога да ям нищо, в училище не ям, първото ми ядене за деня ще е към 14-15. А като почна 90-дневната ще ми е невъзможно да спазвам часовете между храненията (макар че това никога не съм го правила и пак свалях).
Вие какво ядете в училище? :)
Здравейте и от мен! :-) Значи,сега имам една гадна хранителна алергия и благодарение на нея се надявам да сваля до даскалото :D До училище ще се опитам да карам само на салати,плодове и чай :) А от утре евентуално почвам Инсенити-то :wink:
HolyShit
09-05-2011, 17:54
Здравейте и от мен! :-) Значи,сега имам една гадна хранителна алергия и благодарение на нея се надявам да сваля до даскалото :D До училище ще се опитам да карам само на салати,плодове и чай :) А от утре евентуално почвам Инсенити-то :wink:
WTF ?! :?
Colouring
09-05-2011, 18:00
Аз сега правех Pump it up-а,но в никакъв случай не мога да го направя цялото.Но с времето мисля,че ще успея.
Първите 15-20 минутки го направих,след това частта на земята.След това въртене на обръч 40 минути.
Аз лично мисля да редувам един ден pump it up + oбръч,един ден скачане на въже + обръч,но се чудя с колко минути скачане да започна.Вие как мислите? :-o
Иначе и аз си мисля сега на училище какво ще правя.Ще съм първа смяна и абсурд да ям преди да тръгна-не мога така.Пък не искам да гладувам до два часа..
Ами просто ще си взимате по някакъв плод в училище и ще го изяждате голямото... :-o
vampire_girl_
09-05-2011, 18:11
Днес ми беше първия ден на Скарсдейл и съм ужасно горда,че не се изкуших от нещо,а цял ден бях заобиколена от разни шоколади и плодове :(
Чувствам се добре,дори ми е малко тежко.От утре ще бягам сутрин и вечер и по 150 коремни преси...и следобед съм на шейпинг.Мисля да си купя и Л-карнитин,за по-голям ефект.
Wanderer1
09-05-2011, 18:18
И това с плода е вариант, но просто не мога да ям в училище. Доспива ми се, не съм толкова съсредоточена в час. Цяла година ще съм първа смяна, чак от догодина съм на смени. Изобщо не ми е проблем да не ям до 14-15, но нали казват, че ако се пропуска закуската по-бавно се отслабва :?
Wanderer1
09-05-2011, 18:23
А какво представлява тази диета на Скарсдейл? Чувала съм я, но не знам ефикасна ли е, има ли йо-йо ефект, също и дали много се гладува и яде ли се месо, че не го обичам? :)
Сори за двойния пост
vampire_girl_
09-05-2011, 18:26
Щом не си падаш по месото,едва ли ще ти допадне,но по форумите отзивите са мнооого добри,а аз лично се надъхах от една приятелка на майка ми,която за две седмици свали 7 килограма и през периода на захранване още 2 :shock:
ПЪРВА СЕДМИЦА
ЗАКУСКА – една и съща за всеки ден от диетата
Wanderer1
09-05-2011, 18:47
Мерси много, че ми разясни :-)
Първо като прочетох, че приятелка на майка ти е свалила 7 кг и си казах, че може да се прежаля с месото, но като видях диетата си промених мнението :D Ям понякога кайма и мнооого рядко пиле на грил или пилешко шишче. Риба мразя, говеждо никога не съм яла :D Единственото, което ми хареса в диетата е грейпфрутът 8-) Явно ще си направя 90-дневната 8-)
HolyShit
09-05-2011, 18:54
whut? :)
Салати,плодове и чай :-o И тялото ще функционира с натрупалите се лайна ли ? :-o
vampire_girl_
09-05-2011, 18:56
90 дневната,винаги ми е изглеждала примамливо,ама...90 дена,за Бога!!!?!? Не...предпочитам такива по-кратки диети,като тази или японското чудо от която миналото лято свалих 6 килограма за седмица и спрях до там..върнала съм си +/- 2 ,ама ми писна вече и реших да сменя...Но,ако можеш три месеца да издържиш,сигурно ще бъдеш още по-доволна
titinkaa
09-05-2011, 19:02
Wanderer1
миналата година спазвах 90-дневната докато бях още на у-ще и нямах проблеми с яденето.До 12:00ч. имаш право да ядеш два плода,но от един вид.Може сутрин,като станеш да хапнеш примерно ябълка и още една ябълка да си вземеш за голямото междучасие,а после когато се пребереш си обядвай.Аз лично хапвах плодовете направо в голямото междучасие и докато се пребера вече е минало времето,през което трябва да не ям. :)
Леле, колко много сте изписали 8-)
Катинка ти днес на какво си?
Ако е за мен, днес бях само на плодове, но не съм спазвала часове, ами си ядох когато си искам :D иии преди малко хапнах 2-3 лъжички ориз, ама тееее нали не се зачитат :oops:
Утре белтъчен :)
Milly4 аз за 90дневната говорих :D
DirtyGirl :-) и аз съм много доволна от диетата, не ми е и отпаднало макар че и двата дни пропуснах вечерята и почти нищо не съм яла ,но след толкова диети вече нямам никакъв апетит :( днес за обяд си изпеко-сварих един картоф 8-) и за закуска хапнах 2 малки крушки и изобщо не смятам да се отказвам от нея :---) използвам я за нещо като захранване и да ^^ между другото днес се събудих 56 килограма и си умииииииииииииирам от кеф :D
Wanderer1 взимай си някой плод от вкъщи и си закусвай в голямото междучасие :)
Утре въглехидрати! :---) Ще ям макарооони от трици с медец :smt001
divacheee
09-05-2011, 20:34
Ден .. пореден :д ..( 05.09. )
12:00 Диня ... мнооого диня
14:30 1 земел, мaлко шункa
17:00 1 земел, сaлaткa
20:00 кaртофено пюре, двa домaтa .. ( не тряaше тея кaртофи дa ги ям вечертa )
22:00 2км крос
DirtyGirl
09-05-2011, 21:03
А така, няма отказване :P Аз 90-дневната досега най-много съм стигала до 30-31 ден. Явно съм несериозна, но от 1 октомври планирам да я започна и да я направя цялата, но да не казвам голяма дума
Само се чудя като започне училището как ще се оправям с тея диети. В смисъл, за закуска не мога да ям нищо, в училище не ям, първото ми ядене за деня ще е към 14-15. А като почна 90-дневната ще ми е невъзможно да спазвам часовете между храненията (макар че това никога не съм го правила и пак свалях).
Аз също днес с нищо не съм прегрешила и ще продължавам да го правя доколкото мога :D А относно училище предимно сладко или солено .. вафлички или марети :D
DirtyGirl
09-05-2011, 21:08
Milly4 аз за 90дневната говорих :D
DirtyGirl :-) и аз съм много доволна от диетата, не ми е и отпаднало макар че и двата дни пропуснах вечерята и почти нищо не съм яла ,но след толкова диети вече нямам никакъв апетит :( днес за обяд си изпеко-сварих един картоф 8-) и за закуска хапнах 2 малки крушки и изобщо не смятам да се отказвам от нея :---) използвам я за нещо като захранване и да ^^ между другото днес се събудих 56 килограма и си умииииииииииииирам от кеф :D
Wanderer1 взимай си някой плод от вкъщи и си закусвай в голямото междучасие :)
Утре въглехидрати! :---) Ще ям макарооони от трици с медец :smt001
Ааа колко се радвам за теб и аз имам но за сега в тайна накрая крайния резултат :D :D :-)
чудех се .. :oops: утре нали е въглехидратен ден.. дали мога да си позволя една обикновенна вафла “Боровец“ ,че ми липсват нещо :\ ..след тренировката във фитнеса :D
HolyShit
09-05-2011, 21:15
Можеш :D
HolyShit
09-05-2011, 21:37
По-добре пробвай corny big .. :D По-скъпа е,но е по-качествена и по-вкусна , има въглехидрати като глюкоза,декстроза и малтодекстрин и в пъти по-добре от захарта,а да не говорим за глупостите в тая Боровеца..
днес висях 1 час пред диетичния щанд :lol: ..ама на мен зора ми е друг ..мазната вафла “Боровец“ 8-)
SladkaZagadka
09-05-2011, 22:20
Ии след 10-11 дневно лагеруване далеч в планините се завръщам с дух за продължаване на 90-дневната, но да кажем че след толкова дни едва ли не я почвам наново, страхотно се чувствам а и с този спорт - резултатите не закъсняват.
От утре :) , тоест днес
BumpyRide
09-06-2011, 05:54
Мила, извинявай, че се меся, но не се стърпях. Това е второто твое меню, което виждам и което ме плаши направо. Домат, сирене и ябълка за целия ден? Малко е, много е малко. Може да не изпитваш глад, защото си свикнала, но помисли от колко неща лишаваш организма си. Просто те съветвам да добавиш още някои неща. Ти доколкото знам си на свой си режим, а не на 90-дневната, така че можеш да хапваш малко овесени ядки за закуска, някое пил.месце а обяд..Това е моя съвет, но все пак ти решаваш какво да ядеш и как ти е добре. Момичета, аз не съм писала тук от изключително много време, тъй като нямах въможност, но ви изчетох и през това време не съм спряла режима си. Има резултат. Аз не се тегля на кантар, съдя по дрехите си и някои панталони вече ми хлопат. За мен важното е да се харесам в огледалото и да се чувствам добре в кожата си, а кг-те не ме интересуват толкова. :) Айде мацки, успех! :-)
Josefinne
09-06-2011, 06:11
Ден .. пореден :д ..( 05.09. )
12:00 Диня ... мнооого диня
14:30 1 земел, мaлко шункa
17:00 1 земел, сaлaткa
20:00 кaртофено пюре, двa домaтa .. ( не тряaше тея кaртофи дa ги ям вечертa )
22:00 2км крос
Тичаш в 10 часа вечерта? о.О
titinkaa
09-06-2011, 07:04
Ден 16-плодов
З-нектарина
О-пъпеш
СЗ-ябълка
В-диня и пъпеш
AutumnTears
09-06-2011, 07:14
titinka, понеже прочетох, че и друг път си правила 90 дневната, върна ли си после обратно килограмите и за колко време?
SladkaZagadka
09-06-2011, 07:20
По-добре пробвай corny big .. :D По-скъпа е,но е по-качествена и по-вкусна , има въглехидрати като глюкоза,декстроза и малтодекстрин и в пъти по-добре от захарта,а да не говорим за глупостите в тая Боровеца..
ХолиШит, по повод упражненията при диетата да те питам нещо - след като смъкнах доста ( диета плюс солидно количество упражнения), кожата (месото :d ) на прасеца ми е .. увиснала едва ли не. Искам да смаля обиколката му и същевременно да го стегна. Със скачането на въже съм постигнала просто стегнат мускул и ясно изразени черти там :( , но това "увиснало месо" с какво може да се оправи -
- с кардио, защото са мазнини и трябва да ги сваля;
- с упражнения за стягане;
- с въже;
- с тичане 30-40 минути на ден, но на пръсти ?
Мерси предварително.!
HolyShit
09-06-2011, 07:47
Самото "стягане" се дължи на повече мускулна тъкан и по-малко мазнини.С две думи:
кардио- за мазнините
железа- за стягането
И да..Ако с кардио свалиш доста мазнини (които ти вероятно нямаш) тогава ще се стегне и прасеца (не само,защото не може да свалиш само в една област) И плюс това нещата с прасеца опират И до ген.
Все пак тичане сутрин на гладно е добре за топенето на мазнини
Ако имаш възможност и ходиш 2-3 пъти в седмицата във фитнес зала на уредите и така.
titinkaa
09-06-2011, 08:00
titinka, понеже прочетох, че и друг път си правила 90 дневната, върна ли си после обратно килограмите и за колко време?
Миналата година я спазвах и свалих само 6кг,но до ден днешен не съм си върнала нито грам.А чесно да си призная въобще не съм спазвала правилата на диетата за след приключването й.Майка също я спазваше тогава с мен и тя пък свали 12кг и нищо не си е върнала.
HolyShit
09-06-2011, 08:02
Добре е това,че нищо не си връщате,ама като гледам тук едно 90+% не я спазнат правилно дори..
divacheee
09-06-2011, 08:02
Тичаш в 10 часа вечерта? о.О
По принцин тичам в 23h .. но вечерята снощи ми беше в 20:00 ( по-принцип е в 21h) .. та за това по-рано :D
titinkaa
09-06-2011, 08:24
Добре е това,че нищо не си връщате,ама като гледам тук едно 90+% не я спазнат правилно дори..
И аз ли? :D
DirtyGirl
09-06-2011, 08:38
чудех се .. :oops: утре нали е въглехидратен ден.. дали мога да си позволя една обикновенна вафла “Боровец“ ,че ми липсват нещо :\ ..след тренировката във фитнеса :D
Дааа естествено, но сутринта задължително плодче нали :)
Момичета знам ,че не може но вие смесвате ли два плода на едно хранене или не бива
Аз нещо съм болна... от вчера ми е лошо, а тамън се бях настроила за диета. Нищо не ми се яде... а и гърба как ме боли от тренировката... никога не се е случвало това, странно. Както и а е, ще рискувам, отивам да си правя упражненията :)
Братовчед ми обичаше едно момиче, но то беше малко пълничко, 3-4 пъти на ден правиха секс( в продължение на месец) и тя смъкна 11-15 кг някъде там :) сега е супер гладка и финна 8)
titinkaa
09-06-2011, 09:01
Момичета знам ,че не може но вие смесвате ли два плода на едно хранене или не бива
Закуската е от един вид плод,но после на другите хранения може да смесваш.Говоря за плодов ден.
DirtyGirl
09-06-2011, 09:04
Закуската е от един вид плод,но после на другите хранения може да смесваш.Говоря за плодов ден.
Благодаря много :-)
HolyShit
09-06-2011, 09:18
Караш ме да се ровя 5 страници назад,но нищо:
Днес ден 15-въглехидратен
З-нектарина
О-имам в нас тесто и ще го разтеля на много тънко,ще го опеча на тефлонивия тиган,ще го намажа със сладко от горски ягоди и ще го ям като палачинка.
В-сладолед и шоколад Smile
Colouring
09-06-2011, 09:54
Имам въпрос-значи,напоследък ям доста варени яйца,но ми писнаха и мисля да ги заменя с такива на тиган.Две варени яйца и две пържени на тиган(без мазнина) имат ли някаква разлика?Знам,че е тъп въпрос,ама си викам да не сбъркам нещо. 8-)
titinkaa
09-06-2011, 10:01
З-нектарина
О-имам в нас тесто и ще го разтеля на много тънко,ще го опеча на тефлонивия тиган,ще го намажа със сладко от горски ягоди и ще го ям като палачинка.
Демек не я спазвам правилно ли?
hRiStiNkAtAaA98
09-06-2011, 10:04
хора не гледате ли телевизия ? 90 дневната диета е много вредна за организма !!!!! тя е известна единствено в българия и в македония, ако не се лъжа ..... ;) аз исках да я спазвам преди, обаче наще ми забраниха заради това .... :D :D
Май се бъркаш с диетата на Дюкан ... ;)
HolyShit
09-06-2011, 10:12
З-нектарина
Демек не я спазвам правилно ли?
Че ядеш въглехидрати ядеш , въпросът е какви..Сладолед и шоколад вечерта на се ядат,епик фейл..Шоколад може след тренировка(има по-добри неща разбира се..) Сладолед може да го вкараш в cheat day..Може и сама да си направиш,който ще можеш да ядеш всеки въглехидратен ден http://www.bb-team.org/recipes/1238_maslen-proteinov-sladoled-s-bademi-i-kakao#axzz1X6pTMGD9
И да..Като се лишаваш от храна ще сваляш,но без да съм чел тези неща за 90дневното хранене,разбирам,че е на принципа на разделното и,че не го спазвате както трябва,освен,че гледам менюта в белтъчен ден,дето ми ядете плодове,маслини,кренвирши.. Общо взето или правиш нещо както трябва или не се захващаш :)
хора не гледате ли телевизия ? 90 дневната диета е много вредна за организма !!!!! тя е известна единствено в българия и в македония, ако не се лъжа ..... ;) аз исках да я спазвам преди, обаче наще ми забраниха заради това .... :D :D
И кво и е вредното? Храниш се разделно и набавяш на организма си всичките му нужни вещества без да го лишаваш от нищо.
И интересно как ще е известна само в България и Македония, като книгата в която е диетата е Руска?
http://www.ozon.ru/multimedia/books_covers/1000381523.jpg
Мога да ти дам и линк да си я свалиш на руски. :D Може би наистина се бъркаш с тази на Дюкан, която си е вредна.
HolyShit
09-06-2011, 10:13
А да още нещо..В рецертата която виждаш има и доста протеин и мазнини,така че ..Но на вас тва не ви пука..
Colouring
09-06-2011, 10:17
Без да се карам или нещо такова:titinka си спазва всичко,което е позволено в 90 дневната.Много пъти съм чела диетата и всичко,което видях в менюто й,си е напълно нормално за този ден.Шоколад дори се препоръчва да се яде вечер и става въпрос само за едно малко парченце.Сладоледът също е ОК,просто зависи от количеството.
titinkaa
09-06-2011, 10:26
Без да се карам или нещо такова:titinka си спазва всичко,което е позволено в 90 дневната.Много пъти съм чела диетата и всичко,което видях в менюто й,си е напълно нормално за този ден.Шоколад дори се препоръчва да се яде вечер и става въпрос само за едно малко парченце.Сладоледът също е ОК,просто зависи от количеството.
HolyShit
съгласи се с нейното мнение,защото си е така наистина.Сладолед ядох една чашка и една лентичка шоколад.Мисля,че изобщо не е много за вечеря,като грамаж.А тоя сладолед дето си ми дал си е напълно за протеинов ден,без ядките и захарта.Няма как да го ям във въглехидратен.То може би се яде,но аз спазвам правилата на диетата,т.е. не мога да го ям тогава.И чесно казано въобще не се лишавам от храна,ям колкото да се почувствам сита и спирам.Не се тъпча.
И аз съм съгласна с Титинка и горното мнение. Даже понякога като разглеждам менюто и ми се струва супер малко. Според мен тя спазва диетата най-стриктно от всички!
HolyShit
09-06-2011, 10:36
Както искаш,ако знаеш кво става с чашката сладолед и "парченцето" шоколад,а по принцип разделното хранене си е голяма глупост,защото не може да се спазва такова,но нали да има да изкарват пари :)
ledenakrasota
09-06-2011, 10:37
Никой да не ми обижда 90-дневната диета!!! :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Който не може да разсъждава какво прави с нея, си е негов проблем. Тя е тежка и не става за всеки организъм! Хората с ниско кръвно ще ме разберат. А останалите, които нямат проблем да се радват.
HolyShit, давал си доста полезни съвети, обаче малко почва да ми писва от тебе, като почнеш да се 'караш' на някой... :?
HolyShit
09-06-2011, 11:00
Както искаш го приемай,това се нарича градивна критика,въпросът е там,че не вие приятно да я четете.
Както искаш го приемай,това се нарича градивна критика,въпросът е там,че не вие приятно да я четете.
Явно е крайно време да разбереш,че между "градивна критика" и "налагане на мнение" има ОГРОМНА разлика ;)
Colouring
09-06-2011, 11:04
Не бе,човек,просто ние ти казваме,че в този случай не виждаме нищо грешно.Ти може би си много по-вещ в някои неща от нас,но пък в този случай момичето,щом спазва диетата,значи определено знае какво е позволено и какво не.А и да има някакво малко прегрешение-голяма работа.
titinkaa
09-06-2011, 11:11
Както искаш,ако знаеш кво става с чашката сладолед и "парченцето" шоколад,а по принцип разделното хранене си е голяма глупост,защото не може да се спазва такова,но нали да има да изкарват пари :)
И какво става с тях?
Хей, стига. Нека всеки си прави диетата, както знае, резултатите след това ще покажат. Ние може само да подкрепяме. :)
И какво става с тях?
попринцип ти се лепят директно на дупето :( защото вечер организма изразходва най -малко енергия ,но щом хората отслабват с тази диета значи dont worry 8-)
Josefinne
09-06-2011, 11:21
Няма диета , която да не е вредна. Свалянето на килограми, като цяло си е насилване на организма да се лиши от вещества и количества храна, на която е свикнал. Но това не означава, че да сме дебели е по-ползно. Дори да не сте в сферата на патологичните дебелани, ударът в самочувствието всеки ден пред огледалото нанася много по-големи щети на тялото ни, отколкото 1-2 седмици или месеци на диета. Не малко сме чели за позитивното и негативното настроение, което влияе, понякога дори ключово на здравето и общото благосъстояние на тялото ни.
Няма диета , която да не е вредна. Свалянето на килограми, като цяло си е насилване на организма да се лиши от вещества и количества храна, на която е свикнал. Но това не означава, че да сме дебели е по-ползно. Дори да не сте в сферата на патологичните дебелани, ударът в самочувствието всеки ден пред огледалото нанася много по-големи щети на тялото ни, отколкото 1-2 седмици или месеци на диета. Не малко сме чели за позитивното и негативното настроение, което влияе, понякога дори ключово на здравето и общото благосъстояние на тялото ни.
true :(
HolyShit
09-06-2011, 11:34
Явно е крайно време да разбереш,че между "градивна критика" и "налагане на мнение" има ОГРОМНА разлика ;)
Аз искам да кажа,че вероятно нещо не сте разбрали от тази 90 дневна диета! Не може да се препоръчва сладолед и шоколад вечерта и това си е градивна критика,не налагане на мнение,а точно това,че мога да се аргументирам го прави скала !! :D Вие не можете :)
mimsssssss
09-06-2011, 11:40
Явно ти хич не си я погледнал и си говориш ей така...
ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН
Кои продукти спадат под въглехидратни: ЗАХАР, ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ И СПАГЕТИ, ПИЦА, СЛАДКИШИ...
Въглехидратите са извор на енергия за организма,подобряват умствената работа и стабилизират централната нервна система. Ако консумираме повече въглехидрати, отколкото тялото може да преработи в глюкоза и гликоген, те се натрупват в масни депа. Делят се на: Монозахариди, Дизахариди и Полизахариди.
Тъй като въглехидратите са най-много виновни за нашите килограми, през този ден е необходимо да се придържаме строго и да избираме правилната въглехидратна комбинация.
В нашата диета спадат следните въглехидрати:
ПИЦА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЛИ ПЛОДОВЕ (БЕЗ БЕЛТЪЧНИ), СПАГЕТИ С ДОМАТЕН СОС, КЕТЧУП ИЛИ СОС ОТ ГЪБИ. В СОСОВЕТЕ НЕ СЕ СЛАГА МЕСО ИЛИ ДР. БЕЛТЪЧНИ. МОГАТ ДА СЕ КОНСУМИРАТ СЪЩО И ТОРТИ, КАКТО И СОЛЕНИ СЛАДКИШИ, А СЪЩО ТАКА И СЛАДОЛЕД.
ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ОБЯД:
1. Пица със зеленчуци и подправки (може и с плодове), вода
2. Солен сладкиш с големината на пица, вода
3. Спагети със зеленчукови сосове, кетчуп или сос от гъби без месо.
ВЕЧЕРЯ:
СЛАДКИШИ! Малко количество.
ПРИМЕРИ:
1. Две парчета торта по ваше желание.
2. 3-4 парчета сладкиш.
3. 3 топки сладолед.
На края е задължително 1-2 парчета шоколад!
Айде като не знаеш,не говори специално за тая диета. Щото момичето спазва нея, а не нещо друго. :-x
HolyShit
09-06-2011, 11:46
Ясно,даде ми отговор на моите въпроси и разбрах всичко.
Josefinne
09-06-2011, 11:52
ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ОБЯД:
1. Пица със зеленчуци и подправки (може и с плодове), вода
2. Солен сладкиш с големината на пица, вода
3. Спагети със зеленчукови сосове, кетчуп или сос от гъби без месо.
ВЕЧЕРЯ:
СЛАДКИШИ! Малко количество.
ПРИМЕРИ:
1. Две парчета торта по ваше желание.
2. 3-4 парчета сладкиш.
3. 3 топки сладолед.
На края е задължително 1-2 парчета шоколад! [/b]
Айде като не знаеш,не говори специално за тая диета. Щото момичето спазва нея, а не нещо друго. :-x
Това диета ли е или гуляй? о.О
HolyShit
09-06-2011, 12:01
Гъци,гъци за дебеланите..Да ядат пици,шоколади,торти и да слабеят :lol:
Абе вие глупави ли сте или се правите на такива?! :-o
Това,че в заглавието на режима присъства думата "диета",не означава,че е точно това ... Това си е вид разделно хранене,при който всеки ден ядеш храни от различни групи.Това,че веднъж на 4 дена можеш да ядеш спагети или нещо сладко,не означава,че спазващите този режим се тъпчат като прасета :?
HolyShit
09-06-2011, 12:06
Как ще се тъпчат бе .. Те карат цял ден на една салата и 2 праскови.. А в белтъчен ден ми слагат маслини,праскови..Това ли се препоръчва за белтъчен ден ? Маслини и праскови? Тези хора май не знаят и кво има в храните.. ;
Ох, айде стига.. а и не всички хора могат по цял ден да ядат варени яйца и извара..
HolyShit
09-06-2011, 12:18
Не забравяй месото! И това е в бълтъчен ден и плюс това от яйцата трябва да се ядат само белтъците..
FreshJuice
09-06-2011, 12:18
Какво чудо стана тука заради една диета... Просто всеки си я спазва както си иска. Всеки ден е позволено да се ядът плодове, а и трябва- за закуска... Някои хора говорят без да знаят за какво става дума !!!! :-x :-x :-x
titinkaa
09-06-2011, 12:21
Оф спрете вече....
Всеки си има глава на раменете и си решава к'во да прави с тялото си.Така,че никой няма право да се налага с мнения над другите.Холишит да си яде протеините ние ще си ядем въглехидратите,и толкоз.Кой каквото иска такава диета ще спазва. :-x
Още малко и ще се откажа от темата,но не и от диетата. :booooomb:
HolyShit
09-06-2011, 12:21
Трябва да се ядат въглехидрати (плодове) в белтъчният ден ли ? Ако е така направо се отказвам ..
FreshJuice
09-06-2011, 12:23
Оф спрете вече....
Всеки си има глава на раменете и си решава к'во да прави с тялото си.Така,че никой няма право да се налага с мнения над другите.Холишит да си яде протеините ние ще си ядем въглехидратите,и толкоз.Кой каквото иска такава диета ще спазва. :-x
Още малко и ще се откажа от темата,но не и от диетата. :booooomb:
+1
съгласна съм напълно- всеки си знае !!!
titinkaa
09-06-2011, 12:23
Трябва да се ядат въглехидрати (плодове) в белтъчният ден ли ? Ако е така направо се отказвам ..
Щом така е дадено в диетата,значи трябва да се ядат!!!!!!!!!!!!
Айде спри да ни се бъркаш в темата!
:booooomb:
HolyShit
09-06-2011, 12:26
Ясно,необразовани хора пишат книги и овцете ги следват..Продължавайте с диетата и успех,ако прочетете някоя друга книга ще разберете за какво става въпрос.
FreshJuice
09-06-2011, 12:31
Ясно,необразовани хора пишат книги и овцете ги следват..Продължавайте с диетата и успех,ако прочетете някоя друга книга ще разберете за какво става въпрос.
Абе на тебе какъв ти е проблема. :booooomb: :booooomb: :booooomb: Не я спазваш ти- какво ти пука.
Щом така са решили ще си я спазват. Виждам има резултати. Ти се тъпчи с извара и блъскай в залата, а те ще си спазват диетата. Край ! :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Това,че някои хора не са маниаци на тема калории и храна като теб,не означава,че не знаят и не могат сами да преценят к'во да ядат ... :?
Що се отнася до яйцата - ТИ не трябва да ядеш жълтъците,а не тези,които са на 90 дневната ... Това,че ТИ не можеш/не трябва/не ядеш дадена храна не означава,че всички трябва да се лишават от нея ... Това,че ТВОЯ организъм усвоява различните храни по един начин НЕ ОЗНАЧАВА,че при всички е така ...
Мисля,че момичетата,пишещи тук са достатъчно умни за да успеят да си опознаят организма и да разберат коя храна как им действа.Това,че искат да свалят килограми не означава,че трябва да изключат дадено нещо на 100% :?
Що се отнася до количествата - ти като можеш да изядеш 10 яйца и 100 гр. извара (и там още к'во беше) на закуска,НЕ ОЗНАЧАВА,че едно МОМИЧЕ може да изяде същото количество като теб.Аз,например,тия 10 яйца ще ги ям поне 2 дена :?
Едит:Ти си гълтай прахчетата и хаповете (сам беше написал 1-2 пъти,колко химии приемаш и то като отделно хранене),а ние ще си ядем качествена и разнообразна храна!!!
HolyShit
09-06-2011, 12:33
Чакайте сега отново да се върнем на въпроса ни.Говорим за БЕЛТЪЧЕН ДЕН-трябва да се ядат САМО БЕЛТЪЦИ (поне 90%) ,жълтъци НЕ могат да влезнат,МАСЛИНИ,ПЛОДОВЕ СЪЩО! Иначе не виждам защо въобще се нарича така..
Wanderer1
09-06-2011, 12:35
Спрете се, бе
Какво толкова, като има въглехидратен ден? И какво толкова, ако titinkaa има някои грешки в менюто (аз не видях да има, но...) Нали пак отслабва? Пък и това си е нейното тяло, тя си знае какво да яде и какво не.
Не знам дали необразовани хора могат да напишат такава книга за диета, с която толкова много овце са отслабнали? :-o
FreshJuice
09-06-2011, 12:35
Чакайте сега отново да се върнем на въпроса ни.Говорим за БЕЛТЪЧЕН ДЕН-трябва да се ядат САМО БЕЛТЪЦИ (поне 90%) ,жълтъци НЕ могат да влезнат,МАСЛИНИ,ПЛОДОВЕ СЪЩО! Иначе не виждам защо въобще се нарича така..
Абе ти не разбра ли че такъв е режима Може да се ядът плодове и маслини също!!!!! :-x :-x :-x :-x :-x
HolyShit
09-06-2011, 12:41
Ясно,ясно,хем виждате,че не сте прави,че и нападате..Такъв бил режима,в белтъчен ден да ядеш въглехидрати и мазнини,всеки знаел кво да прай с тялото си..Мислите,че сте отслабнали,защото ядете както е написано в режима,не защото има огромни лишения и мислите,че ядете разделно...Колко заблуден може да си? .. Мога да се обзаложа на каквото искате,че ако вземем 2 момичета с еднаква визия и аз тренирам и храня както искам едното а другото по тая 90дневна без да яде или яде боклуци,200% ще е доста назад.Оставям сами да си отговорите на по-горните въпроси..
ПП Просто като гледам такива коментари и не знам кво да правя,да съжеля ли човека,който вярва така заблудено,да му смея ли,да псувам ли..Достъпа да е забранен по-добре,да не се блазня поне..
FreshJuice
09-06-2011, 12:45
Ясно,ясно,хем виждате,че не сте прави,че и нападате..Такъв бил режима,в белтъчен ден да ядеш въглехидрати и мазнини,всеки знаел кво да прай с тялото си..Мислите,че сте отслабнали,защото ядете както е написано в режима,не защото има огромни лишения и мислите,че ядете разделно...Колко заблуден може да си? .. Мога да се обзаложа на каквото искате,че ако вземем 2 момичета с еднаква визия и аз тренирам и храня както искам едното а другото по тая 90дневна без да яде или яде боклуци,200% ще е доста назад.Оставям сами да си отговорите на по-горните въпроси..
ПП Просто като гледам такива коментари и не знам кво да правя,да съжеля ли човека,който вярва така заблудено,да му смея ли,да псувам ли..Достъпа да е забранен по-добре,да не се блазня поне..
Не вярвам заблудено (ако става въпрос за мен)- АЗ ГО ВИДЯХ... Видях резултата !!!! И вземи се разкарай от тука :-x :booooomb:
Едит: Храни си своето момиченце със извара и 15 яйца и я води по 8 часа на ден да блъска в залата и като направи 10 кг мускули да видим коя от двете ще изглежда по добре :razz:
1.Говорихме за въглехидратния ден и редчето шоколад за вечеря.Това,че ти скачаш от тема,на тема си е лично твой проблем ;)
2.То и във въглехидратен,и в бобови и варива се ядат плодове,но на ЗАКУСКА!!!Това,че деня се води еди-какъв-си НЕ ОЗНАЧАВА,че цял ден се яде даденото нещо,а означава,че обяда и вечерята трябва да са от дадения вид.Да не говорим и че пишещите тук са предимно подрастващи момичета,които в точно този период от живота си имат нужда да приемат от всичко,но по малко!!!Ама нали си момче,и то с леко промит мозък от химии и железа,няма как да си наясно,че някои ограничения могат да доведат до спиране на менструацията и к'во ли още не ...
3.Не се хващай за всяка дума.Деня се водел еди-какъв-си и к'во?!То и самия режим има думата "диета" в заглавието си (караш ме да се повтарям :?),но да ти прилича на диета?!Освен това к'во толкова,че е яла и нещо извън прословутото име на дадения ден?!Важното е да има резултати,а това,че Тити или някоя друга от нас твърди,че спазва дадена диета въобще не означава,че я спазва стриктно.Ние сме млади и нямаме нужда от стриктни диети.Имаме нужда от няк'ви правила за хранене,било то взаимствани от разделното хранене или от някоя по-строга диета!!!
Ееех, че я обичам Зориту... :D
FreshJuice
09-06-2011, 12:55
Ееех, че я обичам Зориту... :D
И аааз !!! Трябваше някой да му набие това в главата :lol: :lol: :lol:
Абе да ти кажа човекът до известна степен е прав, обаче едни са неговите цели, нашите са други... :)
HolyShit
09-06-2011, 12:58
Broscience everywhere..Кажете го с една дума - хранителен режим НЕ МОЖЕТЕ да спазвате.
FreshJuice
09-06-2011, 12:59
Абе да ти кажа човекът до известна степен е прав, обаче едни са неговите цели, нашите са други... :)
То затова темата трябва да е за момичета които искат да отслабват, а не за момчета трупащи мускули :?
HolyShit
09-06-2011, 13:01
А да ,вие си мислите,че ако кажа на някое момиче как да тренира и да се храни ще качи 10 кг мускулна маса,а бе вие въобще :D Добре,че ме развелявате ,че в момента по-рядко се смея :D Имам съученички,които ходят на фитнес,казвам,казвам,хр.реж им обаче не щат да спазват :D А да,тренировката трябва да е качествена също :d
Още малко и ще се откажа от темата,но не и от диетата. :booooomb: !!!
Развалихте ЦЯЛАТА тема с вашите глупости! :booooomb:
Всеки познава тялото си и най-добре преценява какво трябва да яде. В 90 дневната си е написано какво и кога може да се приема и ИМА ЕФЕКТ. К'во се хващате за 1 плод или 1 маслина есе едно кой знае какви калории са т'ва :shock: Това е написано - това може да се яде. Не виждам за к'во трябва да спорите, като е доказано, че при всички (поне на вс. мнения на които съм попадала) тази диета има ефет ?
Ако някой иска да спори с друг за нещо, нека поне е на ЛС. НЕ РАЗВАЛЯЙТЕ СМИСЪЛА НА ТЕМАТА !!!
titinkaa
09-06-2011, 13:02
1.Говорихме за въглехидратния ден и редчето шоколад за вечеря.Това,че ти скачаш от тема,на тема си е лично твой проблем ;)
2.То и във въглехидратен,и в бобови и варива се ядат плодове,но на ЗАКУСКА!!!Това,че деня се води еди-какъв-си НЕ ОЗНАЧАВА,че цял ден се яде даденото нещо,а означава,че обяда и вечерята трябва да са от дадения вид.Да не говорим и че пишещите тук са предимно подрастващи момичета,които в точно този период от живота си имат нужда да приемат от всичко,но по малко!!!Ама нали си момче,и то с леко промит мозък от химии и железа,няма как да си наясно,че някои ограничения могат да доведат до спиране на менструацията и к'во ли още не ...
3.Не се хващай за всяка дума.Деня се водел еди-какъв-си и к'во?!То и самия режим има думата "диета" в заглавието си (караш ме да се повтарям :?),но да ти прилича на диета?!Освен това к'во толкова,че е яла и нещо извън прословутото име на дадения ден?!Важното е да има резултати,а това,че Тити или някоя друга от нас твърди,че спазва дадена диета въобще не означава,че я спазва стриктно.Ние сме млади и нямаме нужда от стриктни диети.Имаме нужда от няк'ви правила за хранене,било то взаимствани от разделното хранене или от някоя по-строга диета!!!
+
titinkaa
09-06-2011, 13:04
Още малко и ще се откажа от темата,но не и от диетата. :booooomb: !!!
Развалихте ЦЯЛАТА тема с вашите глупости! :booooomb:
Всеки познава тялото си и най-добре преценява какво трябва да яде. В 90 дневната си е написано какво и кога може да се приема и ИМА ЕФЕКТ. К'во се хващате за 1 плод или 1 маслина есе едно кой знае какви калории са т'ва :shock: Това е написано - това може да се яде. Не виждам за к'во трябва да спорите, като е доказано, че при всички (поне на вс. мнения на които съм попадала) тази диета има ефет ?
Ако някой иска да спори с друг за нещо, нека поне е на ЛС. НЕ РАЗВАЛЯЙТЕ СМИСЪЛА НА ТЕМАТА !!!
И накрая ще ни заключат темата,заради някой!!!
HolyShit
09-06-2011, 13:06
Нещо полезно и изпробвано (не от мен де:D)
http://www.bb-team.org/workout/1566_oformyane-i-poddarzhane-na-visok-tonus-za-dami#axzz1X6pTMGD9
http://www.bb-team.org/workout/1356_chetiri-trenirovachni-dni-za-ambitsiozni-zheni#axzz1X6pTMGD9
Има и други,които не са пробвани.
Също така
http://www.bb-team.org/workout/1336_kak-da-oformim-i-podsilim-bedrata#axzz1X6pTMGD9
Само 1 път с 300 зора го взе,ама се отказа веднага дамата,кво да ги правиш жените,слаба воля :) ..
Слаба воля.. айде вече почна и да обижда...
HolyShit
09-06-2011, 13:16
Слаба воля.. айде вече почна и да обижда...
Щом се засягаш ... :)
Ами да, засягам се.. Ако човек, който 3-4 месеца е карал на една зелена салата и ябълка на ден, докато гледа как всички др се тъпчат с какво ли не, има слаба воля, ок..
HolyShit
09-06-2011, 13:23
Не,това не е слаба воля,това се нарича голяма глупост и би го направил само човек,който не знае как да се храни,понеже не знае,прибягва до по-прости вариянти-да не яде (или яде минимално) На скоро четох за водни постове,ала бала,става въпрос за въпросното "периодично гладуване" - 72 часа (3 дена) воден пост и после 72 часа балансирано хранене.
http://www.livetolift.com/2011/08/02/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BC%D 0%B5%D0%BD%D1%82-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%BB%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D1%89%D0%BE-%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%87/
Не знам до колко е вярно и тн..Имам известни съмнения разбира се,но обещава големи неща.. :D
Ох, айде отивай да вдигаш тежести и се махай... :)
HolyShit
09-06-2011, 13:29
Оо,това сигурно трябваше да бъде обида :D :razz: :razz:
Broscience everywhere..Кажете го с една дума - хранителен режим НЕ МОЖЕТЕ да спазвате.
И от къде знаеш кой к'во може да спазва,след като нито знаеш кой к'во яде (освен менютата на 1-2 човека),нито знаеш к'ва физическа активност имаме,нито знаеш как ни е метаболизма/здравословното състояние ... Нищо не знаеш за нас (освен това,че еди-коя-си спазва част от правилата на еди-коя-си диета) ;)
HolyShit
09-06-2011, 13:32
Broscience everywhere.
Wanderer1
09-06-2011, 13:34
Ами да, засягам се.. Ако човек, който 3-4 месеца е карал на една зелена салата и ябълка на ден, докато гледа как всички др се тъпчат с какво ли не, има слаба воля, ок..
+1
Може да е глупост, но се иска воля за това.
И не, не мисля, че имам слаба воля. Също никое момиче от темата няма слаба воля.
Не трябваше да е обида, просто предлагам всеки да прави това, което му е приятно- ти ще си тренираш, ние ще си пишем тука. :)
HolyShit
09-06-2011, 13:36
Че пишете си бе :D Кой ви спира xaxa :D
+1
Може да е глупост, но се иска воля за това.
И не, не мисля, че имам слаба воля. Също никое момиче от темата няма слаба воля.
Абсолютно съм съгласна, че е глупост, но не може да ми каже, че имам слаба воля. И както каза Wanderer1, никой в тази тема не е със слаба воля. :)
:-x :-x :-x
Слаба воля ? Сигурна съм ,че почти всяко момиче от тук се е лишавало много пъти от дадена храна ,докато другите около тях са нагъвали пици,спагети,чипсове,сладо еди и т.н. :x И ако на това му викаш слаба воля... :-o Аз като бях на училище просто бях полудяла. Момчетата нарочно ме дразниха с пици и такива неща и всичките около мене ми предлагат какво ли не ,но не съм си взела нито веднъж!
^Говори ми, приятелките ми, с които обядвам докато сме на даскало, ядяха хот дог, чипс и по един голям Лайън, а аз седя и ям кисело мляко.. Но в крайна сметка всичко това го правим за себе си. :)
^Говори ми, приятелките ми, с които обядвам докато сме на даскало, ядяха хот дог, чипс и по един голям Лайън, а аз седя и ям кисело мляко.. Но в крайна сметка всичко това го правим за себе си. :)
Е ,то пак като е било кисело мляко :D На мен най-често ми се случва ,когато съм 1ва смяна всички да ядат пици и дюнери,а аз зи гриза ябълката :D :D
^Ами или е било кисело мляко или някакъв плод.. :)
HolyShit
09-06-2011, 14:21
Става дума за тренирането и не всички са еднакви ,мания ви е да слабеете,ама правите опити,които може да бъдат фатални :D
Става дума за тренирането и не всички са еднакви ,мания ви е да слабеете,ама правите опити,които може да бъдат фатални :D
Мания ? :D :D :D :D :D Повярвай ми,някои хора се нуждаят спешно от отслабване!!!!! И аз БЯХ от тях и добре,че беше тази диета/режим/ !Престани да ни слагаш под общ знаменател. Някой искаме да свалим доста килограми ,а при други е просто мания!
HolyShit
09-06-2011, 14:43
Мисля,че разбирате за какво става въпрос,ама просто да пишем,да пълним темата :D Оная 100 страници беше,ама за кой знае колко месеца,тая за има няма 2 седмици ще стане 200 :D:D
Wanderer1
09-06-2011, 14:50
Отказвам се от темата.
Нее :( Недей, де :(
Отказвам се от темата.
katii Недей! :-#
HolyShit За бога!ВСЯКО ОТСЛАБВАНЕ по какъвто и да е начин вреди на организма ..така ,че дали ще му навредиш като 2 месеца ядеш яйца и извара или като 3 месеца ядеш разнообразна храна всеки ден няма особенно голямо значение |( ПРОСТО СПРИ ДА ДАВАШ АКЪЛ! да не ти говоря колко вредно е да ядеш толкова много протеини..минала съм през толкова много,изчела съм толкова материал така че.. по -добре ..
NambyPamby
09-06-2011, 14:56
Железни сте, поне ако човек съди от примерните ви менюта. едно мое меню за един ден в период, когато се ограничавам, е колкото ваше за два-три дни.
Интересно ми е някои от вас как издържат на миниатюрни менюта(дали им е било трудно отначало, дали са изпитвали глад, поначало ли са някакви сравнително слаби) и още по-интересно - как се отказахте да ядете боклуци. Колкото и да си набивам в главата, че нещата в шумолящи пакетчета са празни калории, богати са на мазнини и по-добре да изям пържола и салата и да се наям като хората, все не ми се получава. Изпитвам абсолютна и тотална зависимост към захарта под всякаква форма, цигарите ми е по-лесно да ги спра, отколкото да се лиша от нещо сладко. Няколко дни съм дисциплинирана и гледам да се държа прилично, и после пак старата песен. Пробвах да ям вместо сладко какво ли не - ядки, сушени плодове, пресни плодове, зеленчуци, ама не и не. Или изкарвам деня само на боклуци, или пък се храня що-годе добре, но все пак наблягам и на шоколадовите неща. Примерно не ми е проблем да изям супа + пържола и салата + плод(да речем) и след това пак да се нахвърля върху някакви бисквити. Ясно ми е, че трябва да проявя воля и да се спра, докато е време, ама... пуста лакомия.
иначе съм си в напълно нормални здравословни граници откъм кг, ама то това, че външно не ми се отразява, не значи, че не си правя организма на миш-маш.
Не знам.. Доста сериозно го обмислям това, защото целият смисъл на темата се развали - Тя е за да си споделяме и да се подкрепяме. Ок, понякога е нормално да направим забележка на някой, ако видим че е сгрешил по някакъв начин, дори несъзнателно, но това е нормално. А тука се пуснаха е е*ати спора за пълните глупости. ХолиШит, а ти мислиш ли, че това към което се стремите повечето фитнес маниаци (да качите кг.) е здравословно ???? И знам, че след тоя въпрос пак ще се почне 20 страници спорене.. Това не е смисъла на темата! Според мен, както казах по-горе, ако някой иска да спори с друг поне го правете на лично, а не разваляйте темата !
Бих останала единствено заради момичетата ! ХолиШит понякога дава доста добри съвети,но друг път като почне да се заяжда и да се хваща за най-най-малкото нещо, се започват адските спорове, от които няма никакъв смисъл! Най-много да ни заключат темата !!!!
HolyShit
09-06-2011, 15:04
Не знам от къде сте чули недочули как мама или тате говорят по телефона и са споменали,че качването или свалянето е вредно,ама я ми дефинирай "вредно" .. А за целта във фитнес залата,недейте да захващаме,защото не знаете вероятно каква е целта на повечето,то ако беше едното качване на килограми,всички значи трябва да сме доволни :)
добре ..момичета ,оставете го (:
кажете сега как върви диетката :-)
аз днес си хапнах 2 прасковки за закуска ,а за обяд както казах вчера макарони с мед ,вечерята пак ще липсва ,защото не искам да съм пълничка и с брекети и искам по -бързо да ги сваля >.< не ми се карайте ..ама :D
нямам никакви прегрешения ,справям се :---) утре плодове ^^
whut? :)
Салати,плодове и чай :-o И тялото ще функционира с натрупалите се лайна ли ? :-o
Как позна бе,муцунка? :-)
HolyShit
09-06-2011, 15:28
Дано всеки ден не е така,че .. 8)
Аз нещо съм настинала и не мога да мръдна 8-) може и от времето да е. Моят ден мина без никакви прегрешения (за сега) ;д
Момичета,утре съм на тридневна диета с кисело мляко,която при мен ще бъде с прясно 8-) Стискайте палци да успея че както имах едно хранително натравяне... :o
Аз нещо съм настинала и не мога да мръдна 8-) може и от времето да е. Моят ден мина без никакви прегрешения (за сега) ;д
И аз малко бях така сутринта, аз сутрин си правя кардиото, а като си чувствах краката някакси 'кашкавалени' не беше много лесно, но се справих. :)
Абе,момичета,спрете да му обръщате внимание (не,че и аз не го правя 8-) ).Той не е виновен,че от толкова химии и удари по главата с тежести вече не може да осмисли едно просто изречение,като заглавието на темата :-|
А иначе и аз съм болна :? Е,то си е нормално,с тоя климатик ... :?
HolyShit
09-06-2011, 16:07
Нещo пак много некомпетентно..Химии,желез ,все едно слушам баба си :?
И аз мисля, че е от климатика :? Но знам ли .. все пак всички около мен са болни и.. да.
Здравейте момичета, аз сега реших да се разтоваря една седмица и ще бъда на чайчета, днес ми е първи ден и се чувствам идеално - изпих 1,5л чай и не чувствам глад :)
DirtyGirl
09-06-2011, 16:25
Щом така е дадено в диетата,значи трябва да се ядат!!!!!!!!!!!!
Айде спри да ни се бъркаш в темата!
:booooomb:
Всички коментари следях мислех да мълча, но не се стърпях! Какво стана с хубавата тема? HolyShit Като не си компетентен по дадена тема как може да критикуваш всички и всичко ако обичаш без да си наясно с диетата (разделно хранене) е страшно смешно по този начин да говориш..това,че си наясно кое е протеин кое е въглехидрат и т.н не значи,че разбираш тази диета затова спри да изразяваш негативните си мнения,че темата стана резил!
HolyShit
09-06-2011, 16:38
Пак ме предизвиквате.Добре,просто и ясно ви го казвам - ТОВА , КОЕТО ПРАВИТЕ ВИЕ НЕ Е РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ!
Препоръчайте ми някакви упражнения за вътрешната част на бедрата.
sunnnnnnnn
09-06-2011, 16:42
Ай дай примир за разделно хранене ,като много знаеш.. 90 дневната (не я спазвам) си е точно такова. С малки изключения. смисъл че не е толкова стриктно разделно хранене :) :P
sunnnnnnnn
09-06-2011, 16:43
ferit0 тичане или друго кардио е най-доброто. а иначе вдигания на крака или клякания :) :-)
HolyShit
09-06-2011, 16:45
По принцип не може да се храните разделно почти никога,каквото и да ядете..Това означава че трябва в даден ден да приемате само един от трите макронутр. и другите два да са равни на 0.А друг въпрос вече е,че например пиеш мляко,то съдържа суроватъчен протеин 20% и казеин 80% --> това не е разделно хранене(защото забранява да смесваш белтъци) и... А бе четете тук,за да разберете,от някой човек по-компетентен от мен и вас и авторите на 90дневната..
http://lubomirivanov.com/4096/
Ти си тотално изтрещял ... Колко тъп човек трябва да си,че да се хващаш за всяка дума?! :-o Това,че е разделно не означава,че цял ден трябва да се яде само един белтък,подяволите ... Проумей го най-после!!!Ти въобще наясно ли си к'ва е целта на разделното хранене?!Целта е да не се приемат на веднъж различни видове храни,за които е необходимо различно време за да се усвоят от организма.А и кой е казал,че не може да се смесват белтъци?!Специално в 90 дневната е позволено.
И пак ти казвам като не разбираш значението на думите от заглавието на темата си вземи един речник и прочети определенията им (не,че ще успееш да ги усвоиш и разбереш)!!!
HolyShit
09-06-2011, 17:07
Вземи прочети горе..Дал съм линк,че вече му писва на човек..
obvious troll is obvious..
троли си някъде другаде :) Има си цял раздел за фитнес манияци и бодибилдъри,остави ни нас нищо незнаещите момичета намира :wink:
Нямам намерение дори да отворя сайта за да видя к'во представлява ;)
Нямам нужда от съветите на някой,който хапва протеин на прах вместо междинна закуска (или там к'ъвто прах беше писал,че тъпчеш) ;)
Не мисля и че някое от момичетата тук (все се чудя за к'во момче пише в изцяло женска тема :-o все едно да тръгнеш да обясняваш на някое момиче к'во е т'ва чудо МЦ или ПМС ... :lol: ) :?
Отивай в другия раздел,който е подходящ за теб и остави момичетата намира ;) Тук темата не е "Кой,колко неправилно се храни",а е "Не можем да спазваме диети и ни трябва другарче" ... Никой не ти иска "компетентните" съвети,пич ;) Проумей го най-после!!!Знам,че ти е адски трудно,но т'ва е 3-тата тема,в която 100 човека се мъчат да ти го обяснят,а ти не схващаш :?
HolyShit
09-06-2011, 17:17
Добре..Само се погледни в огледалото и ще разбереш,поне аз като погледна съм доволен,а ти ? ;)
Да,ама айде да те видим след 10-15 години как ще изглеждаш? :)
HolyShit
09-06-2011, 17:28
Да,ама айде да те видим след 10-15 години как ще изглеждаш? :)
И как ще изглеждам? Знаеш ли ? Може би много зле,може би в пъти по-добре ,като културист или може би не..Като гледам натуралните кутлтуристи "ветерани" на 60 до 70 години,как изглеждат в пъти по-добре от мен на състазанията..После ми говорят глупости..Като спреш да тренираш и ядеш квото и да е - няма как ..
BumpyRide
09-06-2011, 17:28
Момичета, във възникналия спор някой трябва да замълчи, за да се сложи край. Съветвам ви това да сте вие. Нека хубавата тема не се разваля. Смисълът на темата не е да се надпреварваме кой разбира повече от диети и видовете хранене. :)
BumpyRide
09-06-2011, 17:32
Мацки, днес се погледнах в огледалото като застанах в профил и дупето ми е доста по-малко..доста съм свалила от него, а това е основната ми цел. 8-) Краката ми също поотслабнаха, но проблем си остава вътрешната част на бедрата. Много ми е отпусната тая част, а аз карам и колело и велото.. Но се надявам, че рано или късно ще се постегне тази част с усилията, които полагам. :) :-)
HolyShit
09-06-2011, 17:34
Пробвай някоя машинка :]
Colouring
09-06-2011, 17:40
ОФ,МОЛЯ ВИ СЕ,МЛЪКНЕТЕ ВЕЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Хората са тук да се подкрепят,за да могат да отслабнат по-лесно и приятно,а не да се карат и да спорят!Който иска да прави това,което намери за добре!!!СТИГА ВЕЧЕ!
Аз ей сега скачах на въже 20 минути и съм супер заредена.Имах и почивки,разбира се,все пак не съм свикнала още,но ще си го практикувам през ден определено.
^ при мен от скачането на въже доста ми се прибра коремчето,така че продължавай :-)
Добре..Само се погледни в огледалото и ще разбереш,поне аз като погледна съм доволен,а ти ? ;)
В-И-Н-А-Г-И съм се харесвала ;) Освен това и другите ме харесват!А това,че искам да смъкна няк'ви си 5кг. е заради женската мания,а не защото не се харесвам ;)
BumpyRide
09-06-2011, 17:43
Аз коремче никога не съм имала, но пък миналото лято всеки ден скачах по 10-15 мин. на въже и краката ми се бяха стегнали изключително много и много си ги харесвах. :)
HolyShit
09-06-2011, 17:48
Не,че нещо ,ама по-добре тренирайте на гладно сутрин (ако имате възможност) , мисля,че ви е ясно защо 8-)
Така, успяхме да се скараме пак, но аз предлагам повече това да не се обсъжда и всеки да прави и да яде каквото прецени. Тук сме, за да се подкрепяваме, да даваме съвети, но не и да критикуваме или да се караме. :)
--
Оох, и да ви се оплача, че утре ми е въглехидратния и вкъщи има торта и баща ми точно донесе някакъв локум, посипан целия с фъстъци, а и утре ще ходим да пазаруваме, че и от там сигурно нещо ще си харесам... стискайте палци да не се натъпча..
BumpyRide спокойно и аз се бях шашнала 8-) ,но забелязах ,че когато съм в процес на задържане на килограмите / 8-) / кожата сама се стегна и придоби много по -добър вид.След като се изкъпеш ,се мажи с някакъв крем или масло от нещо - много помага./ако не го правиш ../ Трябва й време ,за да свикне с промяната. ^^
Sisxx Късмет и нека силата бъде с теб! :D
FreshJuice
09-06-2011, 18:36
Така, успяхме да се скараме пак, но аз предлагам повече това да не се обсъжда и всеки да прави и да яде каквото прецени. Тук сме, за да се подкрепяваме, да даваме съвети, но не и да критикуваме или да се караме. :)
--
Оох, и да ви се оплача, че утре ми е въглехидратния и вкъщи има торта и баща ми точно донесе някакъв локум, посипан целия с фъстъци, а и утре ще ходим да пазаруваме, че и от там сигурно нещо ще си харесам... стискайте палци да не се натъпча..
Успех със сладкото 8-)
И аз съм съгласна, че не трябва да се караме и се извинявам на момчето в темата и на останалите, ако има нещо :)
Днес скачах час на въже (с почивки от по минута) и ми беше супер :grin:
Сега се чудя да започвам ли пак 90 дневната или някоя друга, че като не съм на режим и се отпускам на шоколади и сладоледи :D
Една приятелка ми спомена за 10 дневна диета и, че била мн ефикасна, но нз за коя диета точно става на въпрос :(
Идеи :-o
Скардейлс ми се стори интересна. :)
HolyShit
09-06-2011, 18:38
--
Успех със сладкото 8-)
И аз съм съгласна, че не трябва да се караме и се извинявам на момчето в темата и на останалите, ако има нещо :)
Сега се чудя да започвам ли пак 90 дневната или някоя друга, че като не съм на режим и се отпускам на шоколади и сладоледи :D
Една приятелка ми спомена за 10 дневна диета и, че била мн ефикасна, но нз за коя диета точно става на въпрос :(
Предполагам:
http://dietata.com/2010/08/08/10-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0/
--
Успех със сладкото 8-)
Ти по колко време издържаш без да спреш?
SladkaZagadka
09-06-2011, 18:50
Аз коремче никога не съм имала, но пък миналото лято всеки ден скачах по 10-15 мин. на въже и краката ми се бяха стегнали изключително много и много си ги харесвах. :)
Прасците ти увеличиха ли се? Мускулът ти там стана ли по-ясно изразен? Вече се чудя страшно много - тая увиснала част на прасците как да я махам, освен с тичане на пръсти, не на цяло стъпало (днес 30 минути), утре пак и пак. Скачането на въже според някои правело голям мускул и голям прасец, други го препоръчват за смаляване. Какво става бе, хора? Няма ли едно категорично мнение?
divacheee
09-06-2011, 19:48
Хaх, хорa .. не може без дa се изпокaрaте ;D
06.09.2011г.
11:00 айс кафе
13:00 един земел, шунка , домат
15.30 купичка картофено пюре
17:30 3-4 сини сливи
21:00 един земел и салатка
Днес пак оплесках менюто :lol:
Прасците ти увеличиха ли се? Мускулът ти там стана ли по-ясно изразен? Вече се чудя страшно много - тая увиснала част на прасците как да я махам, освен с тичане на пръсти, не на цяло стъпало (днес 30 минути), утре пак и пак. Скачането на въже според някои правело голям мускул и голям прасец, други го препоръчват за смаляване. Какво става бе, хора? Няма ли едно категорично мнение?
не знам, ама аз имам мускул на прасеца и никак не свалям. е, вярно, че става все по-стегнат,нали, и вярно, че беше и 37, и 35, а сега е 33 (в някои хубави дни и 32), но се вижда, че имам прасец
стягай колкото можеш и не прави упражнения, които натоварват мускула директно (стълби, повдигания на пръсти)
иначе съм чувала, че бягане на дълги разстояния помага за издължени крака :wink:
HolyShit
09-06-2011, 20:18
Защо точно да не прави упражнения за прасци?
Как помага бягането да се удължат краката?
DirtyGirl
09-06-2011, 20:27
Мацки днес си изкарах 4-ти плодов ден утре отново съм на белтъчета :grin:
Защо точно да не прави упражнения за прасци?
Как помага бягането да се удължат краката?
защото развива мускул на прасеца, а тя точно това не иска
и защото бегачите :lol: не ми идва думата; са с тънки крачета :wink: чела съм го някъде;
HolyShit
09-06-2011, 20:34
Това,че придобива мускулна тъкан само добро може да доведе,освен до изчисване на мазнини и до стягане.
А това,че тия дето тичат са с тънки крака не знам къде го чела,ама смени източника си на информация.По принцип ако трябва да гледаме спринтьорите си имат дооста големички крака (не,че това означава нещо..)
не гледаме спринтьори, а маратонци, примерно
иначе съм съгласна, че най-добрият вариант е максимално изчистване, но междувременно тя не иска да (до)развива мускул, затова яко кардио и после ще си прецени дали ще оформя по-изявено прасец:)
И аз искам да отслабна, но ме е страх, че ще изгубя гърдите си, които и сега са си пълна скръб :( :( :(
SladkaZagadka
09-06-2011, 20:45
Мхм, а това, което правя аз (тичане 30-40 минути, но не на цяло стъпало, а на пръсти) какъв ефект би имал освен функцията на кардио за сваляне на мазнини по цялото тяло - тоест ще ми намали ли обиколката на прасеца?
callia, по-добре слабичко и съразмерно момиче (малко по-малък бюст, но слабичка), отколкото другото ( малък бюст, по-пълна с тлъстинки)
Мхм, а това, което правя аз (тичане 30-40 минути, но не на цяло стъпало, а на пръсти) какъв ефект би имал освен функцията на кардио за сваляне на мазнини по цялото тяло - тоест ще ми намали ли обиколката на прасеца?
Ами, тъй като прасците са част от краката, а краката са най-натоварени при тичане - да. А ти къде тичаш?
еми нали ще изчистиш мазнините от прасеца, демек ще се намали обиколката :Д тичай си спокойно!
SladkaZagadka
09-06-2011, 20:51
Ами, тъй като прасците са част от краката, а краката са най-натоварени при тичане - да. А ти къде тичаш?
Така де.. аз искам стройни и слаби прасци, като на младо момиче :) , а не мускулести и обемисти.
Бтв, има ли разлика между тичане на място и тичане навън ? (утре май няма да мога да излезна и питам)
навън е по-ефикасно, ама и вкъщи би трябвало да е окей :Д
HolyShit
09-06-2011, 21:07
Мускулести и обемести прасци НЕ СЕ правят с тичане,работата тук опира и до ГЕН,пробвайте някоя машинка за прасци (ако ходите на фитнес) , тичайте си нормално(те си участват) , но по-добре е да вървите(бързо ходене) около 6 до 7 км/час , пулса трябва да е от 120-150 ,премерете го накрая на тренировката и 3-4 минути след нея . Зоната се нарича "fat burning zone" А зоната в която сте вие докато тичате се нарича "aerobic/performance zone" , тоест е повече за издръжливост.
Още ли спитее :( Мен ме събудиха доста рано и сега не мога да заспя.
По-късно ще хапна плод (мисля да се опитам да хапна малко грейпфрут, защото явно ще трябва да се науча да ям 8-) ) Днес ми е бобов. :)
^Добро утро! И аз закусвах грейпфрут и доста се поопръсках! :D
^ Добро :-) След малко и аз отивам да се мъча :D
HolyShit
09-07-2011, 06:52
Кви са тия грейпфрути :D Във въглехидратен пробвайте овеса и ви гарантирам,че ще повърнете,особенно ако ядете по 300 грама като мен 8-)
На мен така или иначе не ми се получи с грейпфрута 8-)
titinkaa
09-07-2011, 07:54
Ден 17-белтъчен
З-нектарина
О-шопска салата с 2 кебапчета
В-салата и телешко месо
ЩЕ ПОМОЛЯ ХОЛИШИТ ДА НЕ МИ КОМЕНТИРА БЕЛТЪЧНИЯ ДЕН,ЧЕ ПАК ЩЕ СТАНЕ КАВГА!
FreshJuice
09-07-2011, 07:57
Добро утро и от мен :)
Аз сега станах и се чудя какво да ям... у дома няма плодове :( :-o
По-ефикасно е навън,защото във вас ако тичаш е все едно нищо не си тренирала :)
HolyShit
09-07-2011, 08:00
По-ефикасно е навън,защото във вас ако тичаш е все едно нищо не си тренирала :)
Освен , ако не си Бил Гейтс и нямаш футболно игрище в къщата си :D xaxa
Е,т,ва са подробности 8-)
Colouring
09-07-2011, 08:20
Глупости,на място може да не е по-ефикасно от тичането навън,но ОПРЕДЕЛЕНО има ефект,ако си постоянен.И го казвам от личен опит.
mimsssssss
09-07-2011, 09:38
Станах в 10 и излезнах (носачите от магазина ни докараха дивана и трябваше да ги чакам на едно кръстовище, за да им покажа в кой блок сме и да го качат до нас).
В 11 пих кафе с малко мед.
В 12 ядох ориз със зеленчуци и малко сладолед.
По - късно ще ям някакъв плод и орехи с мед.
CherryBell13
09-07-2011, 10:07
Аз малко зарязах диетата :D но иначе си продължавам с упражненията. Сега ми остана да сваля само долната част на корема, но така и не знам как ще стане: с кардио или коремни? Вие как мислите? :o
CherryBell13
09-07-2011, 10:12
^ Кардио+коремни 8-)
И аз така предположих :D
HolyShit
09-07-2011, 10:55
Искате да имате огромни плочки ли ? :D По принцип повечето не искат :D:D
CherryBell13
09-07-2011, 10:57
Е аз не искам плочки просто долната част на корема ми трябва да се стегне :lol:
DirtyGirl
09-07-2011, 11:28
Аз си продължавам с диетката и си ми е добре :-P Мисля първо да сваля колкото желая и тогава да стягам :) А момичета при вас какви са резултатите има ли свалени килограмчета :D
vampire_girl_
09-07-2011, 11:33
Ден трети - -1.800кг :grin:
И аз искам да сваля предимно от корем и аз съм на кардио+150 коремни,ама ще видим до къде ще я докарам :D
DiDiChKa
09-07-2011, 11:34
Не следя темата но започвам протеиновата диета и се питах може ли в кафето да се слага суха сметана? И може ли да се яде риба от консерва? :)
HolyShit
09-07-2011, 11:35
Е аз не искам плочки просто долната част на корема ми трябва да се стегне :lol:
Това става с кардио,с упражненията за корем,просто ще "изпъкне" (в случая плочките) , ако не искаш плочки,не виждам смисъл да правиш корем повече от 1 път в седмицата (или даже въобще,съобразено целите ви)
vampire_girl_
09-07-2011, 11:36
добре де,ама с какви упражнения да се махне тотално корема...чак да е вдлъбнат навътре :lol: