Влез

View Full Version : Тема за Дискусии и Разногласия

Страници : 1 2 [3] 4 5 6

defender
09-15-2017, 20:04
Представям си какъв мега-бета аутист трябва да си, че чак момиче да ти го каже. :D

Може да ми го е казала, ама днеска пак беше с мене, хахаха. Явно е блъфирала, сигурно ми е пробвала нервите, преди да се впусне в серизони отношения. Ще видим. :D

ПП: А на Скарлет, оня наперен, войнствен шваб сигурно вече на няколко пъти му е избила нервите и й е опънал шамарите :D

Грозния
09-16-2017, 20:57
Може да ми го е казала, ама днеска пак беше с мене, хахаха. Явно е блъфирала, сигурно ми е пробвала нервите, преди да се впусне в серизони отношения. Ще видим. :D Ти си просто нейната гей-приятелКА :D !

defender
10-03-2017, 12:42
Като стана въпрос за свалки :)
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/22089444_2028124297418368_6855738805453518927_n.pn g?oh=f6d67f1820b7cc8bdd1b759ac6d9fb1f&oe=5A45A115

defender
10-04-2017, 12:28
Доктора още от малък си беше извън системата преателе
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/22221498_2028586380705493_8285803877577723467_n.pn g?oh=e1963b52aa8d14d4b9cd8c2605a55d61&oe=5A832E38

DoctorSatan666
10-04-2017, 14:55
Ти си просто нейната гей-приятелКА :D !

Fuckin savage

https://www.youtube.com/watch?v=mVkL1-bg_rE

DoctorSatan666
10-04-2017, 15:32
Доктора още от малък си беше извън системата преателе
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/22221498_2028586380705493_8285803877577723467_n.pn g?oh=e1963b52aa8d14d4b9cd8c2605a55d61&oe=5A832E38

Имах доста култови като - "Пуши на прозореца в час" и "Отправя сексуални обиди към учител". Най-доброто беше " Нарича съучениците си мръсни евреи" :D

defender
10-04-2017, 15:47
" Нарича съучениците си мръсни евреи" :D

Интересно ми е каква е била причината да ги наречеш така? Наистина ли са били евреи или са ти направили нещо, заради което си ги нарекъл така?

dreamwalker
10-04-2017, 16:06
Интересно ми е каква е била причината да ги наречеш така? Наистина ли са били евреи или са ти направили нещо, заради което си ги нарекъл така?

Сигурно са били комунисти и са разигравали ВСВ.

DoctorSatan666
10-04-2017, 17:01

Не, просто го използвах като обида. Смешното беше че заради мен в моя клас това беше популярна обида - бях я вкарал в ученическия речник с обиди, така да се каже :D

defender
10-04-2017, 17:10
Добре де, какво означава обидата "евреин"? Какво трябва да си помисля за себе си, ако ме наречеш така?
То и Айнщайн е бил евреин, Иисус също, затова аз мога да го приема, като комплимент.

DoctorSatan666
10-04-2017, 17:26
Добре де, какво означава обидата "евреин"? Какво трябва да си помисля за себе си, ако ме наречеш така?
То и Айнщайн е бил евреин, Иисус също, затова аз мога да го приема, като комплимент.

Аз изполвах предимно чифути, но в бележника го написаха евреи, по очевидни причини. Няма значение дали евреин е обидна дума, понеже никоя дума не е обидна сама по себе си, но ако се използва постоянно в обиден контекст, както правех аз, това е достатъчно думата(а и нейния денотат т.е. това което думата означава) да стане обидна - и тя наистина стана обидна и се използваше като обида от хора, които не знаеха почти нищо за евреите или националсоциализма. Също както думата "наци" на запад, или думата "фашист" тук в комунистическия блок, е вкарана в обиден контекст чрез 70 години нон стоп пропаганда и се използва в негативен смисъл от хора, които имат само бегла представа за националсоциалистите. Меме магия в действие - манипулация на мислите чрез манипулация на езика.

defender
10-04-2017, 17:43
Веднъж за няколко дни пътувах до някъде и в автобуса заедно с нас имаше едно 5-6 годишно евреиче с майка си и баба си - казвам ви, това евреиче толкова се шлевеше, мрънкаше, толкова беше отпуснато, че направо се втрещиш, а като почнеше да плаче все едно бебе на 5 месеца плачеше, с такъв бебешки глас (даже на всеки 2-ри завои на автобуса, от това, че автобуса леко се накланяше на завоя, и от това се разреваваше). Та тогава се зачудих малко, що така, даже за тебе си помислих и твоите приказки.

А после, като спряхме на почивка на Макдоналдс му взеха толкова много храна, на това 5 годишно дете, колкото аз сигурно ще изям за обед и вечеря заедно.
Много странно ми беше.

defender
10-04-2017, 17:56
Докторче, а може и заради тебе, и твоите приказки така да съм си помислил. Дееейба докторчето, как ме е хипнотизирал. Същински лидерски качества, като идолът му Хичо. :D

DoctorSatan666
10-04-2017, 18:01
Веднъж за няколко дни пътувах до някъде и в автобуса заедно с нас имаше едно 5-6 годишно евреиче с майка си и баба си - казвам ви, това евреиче толкова се шлевеше, мрънкаше, толкова беше отпуснато, че направо се втрещиш, а като почнеше да плаче все едно бебе на 5 месеца плачеше, с такъв бебешки глас (даже на всеки 2-ри завои на автобуса, от това, че автобуса леко се накланяше на завоя, и от това се разреваваше). Та тогава се зачудих малко, що така, даже за тебе си помислих и твоите приказки.

А после, като спряхме на почивка на Макдоналдс му взеха толкова много храна, на това 5 годишно дете, колкото аз сигурно ще изям за обед и вечеря заедно.
Много странно ми беше.
Противно на ляво-марксистките схващания, поведението на един човек не опира само до култура и възпитание, а и до раса, така че не виждам защо се изненадваш. Сигурно съм го казвал и преди но, като малък имах един приятел, беше наполовина циганин. Баща му беше много печен, българин, а майка му беше възможно най-противната, гнусна циганка. Странното беше че у тоя приятел имаше все едно две личности, които се задействаха при различни обстоятелства. Примерно, ако си лафиш с него ей така с приятелски тон, е много печен - никога няма да тръгне да ти се прави на интересен, или да те прецака. Но имаше периоди в които просто ставаше абсолютен мангал - напълно игнорира всякаква консенсуалност, става агресивен, краде, лъже и т.н. Всъщност забелязвам подобно нещо и при мен, понеже по бащина линия имам повече нордическа кръв, а по-майчина повече средиземноморска и усещам тия два расови архетипа как понякога си противоречат. Не е случайно че българите в южните части са доста различни от тези в северните, и като култура, и като поведение, а оттам ако щеш и като икономическо положение.

dreamwalker
10-04-2017, 20:50
Докторче, а може и заради тебе, и твоите приказки така да съм си помислил. Дееейба докторчето, как ме е хипнотизирал. Същински лидерски качества, като идолът му Хичо. :D

Така ли, колко често си мислиш за него.

defender
10-04-2017, 21:05
Така ли, колко често си мислиш за него.

Ми да, като мисля, различни неща ми минават през главата в зависимосг от ситуацията. Ясно съм споменал, точно в каква ситуацията съм си помислил за докторчето, и то не точно за него, а за неговите думи. Е и какво?

Айде добре, гей съм.

Толкова много ти се иска да съм гей, за да се успокоиш, защо досега не съм ти пуснал да спиш с мен. :D

dreamwalker
10-04-2017, 21:27
Айде добре, гей съм.

Потвърдено.

Zlennox
10-04-2017, 21:39
Противно на ляво-марксистките схващания, поведението на един човек не опира само до култура и възпитание, а и до раса, така че не виждам защо се изненадваш.

http://img.izismile.com/img/img7/20141107/1000/daily_life_moments_are_hilarious_in_gifs_01.gif

И кое от това което излайни е по-точно архетип на расово поведение а не на културно? Можеш ли да ми посочиш кой - научно, не философски - ген или кромозом и т.н. е отговорен за определени типове на държание? Знаеш ли, не по-малко от 80 години назад са им мерили размерите на черепите в опит да устоновят някакво физиологическо доказателство за разлика в интелигентността измежду различните раси :D :D.

https://blogs.wsj.com/speakeasy/2012/08/02/why-a-tomato-has-stronger-survival-instincts-than-a-human/

Геноцид на доматите, а Докторе? Как един домат ще е по-добре адаптиращ се от нордически-арийски Уберменш като теб?

DoctorSatan666
10-05-2017, 13:41
И кое от това което излайни е по-точно архетип на расово поведение а не на културно?

Трудно е да се каже, понеже разликите са доста незначителни тъй като както расово така и културно, южно-славянското и гръцко-средиземноморското не са чак толкова различни. Но от това което съм забелязал, южно-славянския тип е по-резервиран, по-студен като характер, повече е обвързан със земята като манталитет, тоест по-подготвен тип и обича всичко да му е преценено и без излишни рискове , докато гръцко-средиземноморския тип е по-общителен, по-"топъл" като характер, и тъй като исторически обработването на земя е било по-малко, а главно се е изхранвал с риболов и е бил по-ориентиран към търговия, поради което е по-предприемчив и street-wise така да се каже. Естествено всичко това е по-скоро резултат на културен архетип отколкото на расов, и все пак темпераментални разлики има и ако повече учени имаха моралното основание да изследват в тази насока, сигурен съм че щеше да има повече информация по въпроса. Само че изследването на тази връзка между култура и раса е тема табу в съвременната наука, понеже разни пищялници от твои тип не им харесват резултатите и учени биват уволнявани, порицавани и пр.

Можеш ли да ми посочиш кой - научно, не философски - ген или кромозом и т.н. е отговорен за определени типове на държание?

С тоя въпрос само показваш че абсолютно нищо не разбираш по темата. Това че не знаеш как се пише хромозом ще ти го простя, но да си мислиш че има ген, който отговаря на дадено поведение е отвъд малоумно. Това е все едно да питаш кой ген отговаря за това как една птичка знае да повръща в устата на малките си. Ясно е че има гени които отговарят за това, но тъй като в случая причината за поведението е също донякъде въпрос на култура(доколкото за такава може да се говори при животните) то да търсиш ген отговарящ за поведение(и то само един конкретно) е малоумно схващане. Все пак тук става въпрос за поведение, а поведението е функция на нервната система, то как точно генетичната информация и нейните особености по отношение на нервната система се отнасят към поведението на един индивид, и то като изключим културните и възпитателни елементи, е адски трудно да се установи и науката съвсем не е достигнала до нивото където може да се посочи със сигурност кое точно в поведение е продукт на генетика и кое на култура, но важното в случая е че и двете са фактор и това е доказано научно, а и всеки може сам да го докаже с помощта на малко статистика или с най-просто наблюдение. Веднага ти давам пример. Моя дядо е художник - сега според теб защо и баща ми, и сестра ми и аз можем да рисуваме? Дали не е просто щото сме израстнали около това и оттам сме развили интерес, както би било според твоята теория, или е заради ген? Не мислиш ли че е малко тъпо да се твърди че е само заради култура? А ако е заради ген, то можеш ли да посочиш точно кой ген отговаря за това да мога да рисувам? Сега разбираш ли точно колко малоумен е въпроса ти? Нещата са комплексни, за някой неща вероятно има точно определени гени, например за конкретни биологични функции, но не и за сложен феномен като човешкото поведение, където основните процеси са на ниво душевност, а не биология, макар и второто да играе роля. И все пак, ако смяташ че расата няма значение за поведението,виж тоя клип и да видим какво ще изсереш като обяснение.
https://www.youtube.com/watch?v=vAAbDzJhoD8

Знаеш ли, не по-малко от 80 години назад са им мерили размерите на черепите в опит да устоновят някакво физиологическо доказателство за разлика в интелигентността измежду различните раси

Не само са опитали, но и са установили. Негри - 80 IQ, приблизително 1250 куб.см. мозък, бели - 100 IQ, приблизително 1350 куб.см. мозък, мисля за аборигените и чистите суб-сахарните негри(Етиопия, Судан, Сомалия и околните) беше под 1200 куб.см. и 70 средно IQ.

Геноцид на доматите, а Докторе? Как един домат ще е по-добре адаптиращ се от нордически-арийски Уберменш като теб?

Не виждам нищо противоречиво в това един вид, развивал се милиони години, да има повече гени, особенно ако това му е помогнало да се приспособи. Все пак обаче, количеството гени не е рещаващия фактор за сложността и нивото на функциониране между видовете. Още повече, в еволюционно отношение ние сме нищо в сравнение с видове, които са тук от десетки милиони години и са претърпяли какви ли не генетични изменения.

DoctorSatan666
10-05-2017, 18:31
Ми да, като мисля, различни неща ми минават през главата в зависимосг от ситуацията. Ясно съм споменал, точно в каква ситуацията съм си помислил за докторчето, и то не точно за него, а за неговите думи. Е и какво?

Айде добре, гей съм.

Толкова много ти се иска да съм гей, за да се успокоиш, защо досега не съм ти пуснал да спиш с мен. :D
Дефенди чак сега загрях защо преди твърдеше че църквата и религията не е клуб за праведници, а има за цел да лекува болните, които да осъзнават своите несъвършенства и да се лекуват чрез Бог..... защото ти самия си болен, а всичките ти опити за форумна мачовщина, са просто компенсация на онова, което ненавиждаш в себе си. Но тъй като си твърде неискрен за да признаеш своята само-ненавист, тя се натрупва и избива под формата на ненавист към външни лица и събития.

dreamwalker
10-05-2017, 18:34
Тук няма хомофоби, всички сме много толерантни.

DoctorSatan666
10-05-2017, 19:08
Тук няма хомофоби, всички сме много толерантни.
Така е, аз лично се идентифицирам сексуално като върколак..... Аууууууууу! :D
https://www.vbox7.com/play:f8e2cae990

dreamwalker
10-05-2017, 19:17
Да, embrace the LGBT movement.

DoctorSatan666
10-05-2017, 19:27
Да, embrace the LGBT movement.
https://www.youtube.com/watch?v=Q77sJT8O56E

Цуки искаш ли да си част от моята глутница? Всеки отрицателен отговор ще го разбирам като lupophobia от твоя страна. :lol:

dreamwalker
10-05-2017, 19:32
https://www.youtube.com/watch?v=Q77sJT8O56E

Цуки искаш ли да си част от моята глутница? Всеки отрицателен отговор ще го разбирам като lupophobia от твоя страна. :lol:

Не обичам стадния манталитет, ще пропусна.

DoctorSatan666
10-05-2017, 19:38
Не обичам стадния манталитет, ще пропусна.
Lupophobia confirmed.

dreamwalker
10-05-2017, 19:41
https://pics.me.me/they-say-iact-like-i-dont-give-a-damn-i-6329781.png

DoctorSatan666
10-05-2017, 19:44
Ако беше така, нямаше да им го казваш. :)

dreamwalker
10-05-2017, 19:47
Тихо.

DoctorSatan666
10-05-2017, 19:57
Тихо.

Много си сладка, когато говориш агресивно.

dreamwalker
10-05-2017, 20:02
Не стойте в Интернет, когато сте под влияние на алкохол, деца.

DoctorSatan666
10-05-2017, 20:08
Не стойте в Интернет, когато сте под влияние на алкохол, деца.
Опиянен съм само от любов. :lol:

defender
10-05-2017, 20:51
"колко си сладка", "опиянен от любов" - докторчето не съм го виждал толкова зле, дори от времето, когато беше напушен и си говореше с абажура в хола.

DoctorSatan666
10-06-2017, 19:34
Пак по-добре отколкото да съм фейк-християнин гей.

defender
10-06-2017, 19:42
Християнин съм, а дали съм фейк, не е нарочно.

ПП: А дали съм гей, можеш да ме запознаeш със сестра си. Тя после ще каже. :)

defender
10-06-2017, 20:49
Виж докторе, замесих сестра ти. Сега вече ако не си събирам зъбите в шепичка, не знам. Хайде удряй, стискам очи. :D

Може така дримока да се впечатли от тебе, колко си смел, безмилостен и разярен уличен бияч, особено ако започна да повръщам кръв, от ритниците ти в корема. Тя ще си помисли, че си същинско животно от ония, изтърваните в гората и ще ти се хвърли на врата, като ощастливена принцеса. :)

dreamwalker
10-07-2017, 16:16
Сестра му е много красива.

defender
10-07-2017, 18:07
Откакто доктора почна да ревнува прекрасната dreamwalker от мен, много почна се променя към лошо. Що така? :D

dreamwalker
10-07-2017, 18:19
Никак не е прекрасна.

http://www.gifbin.com/bin/042011/reverse-1303149056_anne-hathaway-ugly-face.gif

defender
10-07-2017, 18:43
dreamwalker, ти би ли правила секс с много мъже, за да задобрееш в секса, за да може, когато намериш истинския мъж, той да е щастлив, че си толкова задобряла? :)

dreamwalker
10-07-2017, 18:48
dreamwalker, ти би ли правила секс с много мъже, за да задобрееш в секса, за да може, когато намериш истинския мъж, той да е щастлив, че си толкова задобряла? :)

Ахахахахах.

Що за абсурдна концепция.

defender
10-07-2017, 18:52
Що, не виждаш ли ползата за твоя мъж от цялата работа? Спиш с мен 20-30 пъти, задобряваш и после докторчето се жени за тебе и е щастлив. :D

dreamwalker
10-07-2017, 19:25
Въпреки че почти всички твои коментари предизвикват facepalm, ще използвам случая, за да спомена, че това, което описваш, не е забавно, а ирационално и вредно.

DoctorSatan666
10-08-2017, 10:51
Християнин съм, а дали съм фейк, не е нарочно.

Или е нарочно или трябва да си уникално малоумен да не видиш противоречията между държанието си и религията зад която уж заставаш. Знам че се опитваш да ме тролиш, но не ти се получава. Също както не ти се получава с момичетата и то по същата причина - Защото имаш твърде много емоционален залог в ситуацията и това си проличава веднага. С такова отношение съдбата ти винаги ще е да си изтривалка, било то във форума, пред Бог, или в краката на някое доминантна жена, зад която ще тичаш като улично помиярче. Аз нямам нищо против това, но си болезнено жалък, когато го правиш и докато вероятно да печелиш точки съжаление ти е целта в тоя форум, то за мен да те съжалявам не е цел. Така че може да се поспреш вече с малоумщините.

DoctorSatan666
10-08-2017, 11:49
Откакто доктора почна да ревнува прекрасната dreamwalker от мен, много почна се променя към лошо. Що така? :D

Лол, иронията.... Всъщност целта на тоя малък "експеримент" беше да се провокираш, като преднамерено превърнах темата в състезание по мерене на пишки, и ти веднага се върза, като малкото комплексирано лайно което си.

FarukhShaikh
10-08-2017, 14:52
Що, не виждаш ли ползата за твоя мъж от цялата работа? Спиш с мен 20-30 пъти, задобряваш и после докторчето се жени за тебе и е щастлив. :D

Това, което предложи е като аз да ти предложа да правиш секс с 20 спинозни/болни от хепатит/херпес. Не виждам смисъл момичето да спи хора като теб и да лепне болести и да ѝ се засили депресията.

dreamwalker
10-08-2017, 16:32
https://ih1.redbubble.net/image.273689913.2737/flat,800x800,075,f.jpg

FarukhShaikh
10-08-2017, 17:01
Дримуокера знае как да убие всяка тема и разговор с гифчета на разни животни.

FarukhShaikh
10-09-2017, 01:51
Много си сладка, когато говориш агресивно.

Ти си бил голям лузер обаче. Това ли ти е най-добрия опит за флирт? В стил 3-ти клас. Мале, какъв лузър.

defender
04-17-2018, 11:48
Изследване поръчано от онлайн туристическа агенция установи, че най-желаните мъже са италианците.

Дейййба

defender
08-02-2019, 12:04
Грозен, на браузера имам добавка за блокиране на реклами, но сега знаеш ли как да се справя с това съобщение от този сайт - казва ми, че за да ме пусне в сайта за да видя една статия, то трябва да си спра блокирането на реклами?:

http://prikachi.com/images/365/9622365S.jpg

Грозния
08-02-2019, 20:38
Грозен, на браузера имам добавка за блокиране на реклами, но сега знаеш ли как да се справя с това съобщение от този сайт - казва ми, че за да ме пусне в сайта за да видя една статия, то трябва да си спра блокирането на реклами?:

http://prikachi.com/images/365/9622365S.jpgНяма как - в някои сайтове засичат че блокираш рекламите и ти изтипосват такъв банер за да ги отблокираш, поне на техния сайт ако искаш изобщо да гледаш нещо. Аз такива сайтове не посещавам!

defender
09-17-2019, 13:50
dreamwalker не е писала от 2-3 дни. Лол. Мисля, че това са начални симптоми за форумен апокалипсис.

ПП: Мисля, че една от причините е докторчето, защото каза, че не била чак толкова красива. Лол.

dreamwalker
09-17-2019, 19:49
dreamwalker не е писала от 2-3 дни. Лол. Мисля, че това са начални симптоми за форумен апокалипсис.

ПП: Мисля, че една от причините е докторчето, защото каза, че не била чак толкова красива. Лол.

Да, страхувайте се.

defender
09-18-2019, 10:19
Докторе, какво стана с натрапчивите ти мисли, съмнения и страхове, че може наистина да имаш хомо наклонности, които страхове ясно личаха от поведението ти и от 10 км. щом се заговори на тема хомосексуализъм. :D

DoctorSatan1488
09-18-2019, 10:30
Да, страхувайте се.

Хубавица си, спокоино. Тои дефенди си измисля.

defender
09-18-2019, 10:34
Тои дефенди си измисля.

Солидарно ще замълча, имайки предвид в каква тъпа, мижатурска ситуация си? :D

DoctorSatan1488
09-18-2019, 10:43
Докторе, какво стана с натрапчивите ти мисли, съмнения и страхове, че може наистина да имаш хомо наклонности, които страхове ясно личаха от поведението ти и от 10 км. щом се заговори на тема хомосексуализъм. :D

Нищо не е станало, защото нямам никакви съмнения и страхове дали съм геи. Първо защото не съм, и второ, защото дори и да бях, нямаше да имам никакъв проблем с това. Ти от друга страна, имаш всяко основание да се съмняваш и страхуваш. Ако не знаеше де, но ти вече знаеш че си :D и това те яде отвътре - проектираш само-омразата си върху други геиове, под формата на приказки за либерасти и тем подобни. Така че, може да съм сексуално извратен, но не съм хомо. Ти от друга страна беше изобличен 10 хиляди пъти и то не само от мен. Не знам защо изобщо повдигаш темата :D

DoctorSatan1488
09-18-2019, 10:50
Солидарно ще замълча, имайки предвид в каква тъпа, мижатурска ситуация си? :D

Ситуацията е тъпа и мижитурска, щото комуникирам с тъпак мижитурка. А за дримочката не съм казал лоша дума.

defender
09-18-2019, 10:59
Нищо не е станало, защото нямам никакви съмнения и страхове дали съм геи. Първо защото не съм, и второ, защото дори и да бях, нямаше да имам никакъв проблем с това.

И каква е тая мистична причина да си толкова уверен, че нямаш някъде в себе си гейски наклонности, които напъват да избухнат, и заради което все си повтаряш мантрата, колко си уверен, че не си гей? Думата "увeрeн" сякаш ти придава някаква мистична тежест за истина, че не си гей, налЕ. :D

И как е възможно да нямаш вътрешни проблеми с това, че може би си гей и в същото време да казваш, че си уверен, че не си гей? Ми то човек, който няма проблеми в себе си с това, че е гей (т.е. че за него гейството е нещо нормално), той направо си е потенциален гей, ве, просто чакаш да попаднеш в правилната ситуация за да го отключи. :D

DoctorSatan1488
09-18-2019, 11:41
И каква е тая мистична причина да си толкова уверен, че нямаш някъде в себе си гейски наклонности,

Причината е че не подтискам съзнателно сексуалните си фантазии, тоест ако имах хомосексуални наклонности, те щяха да се проявят, вместо да останат скрити и да се проявяват заобиколно, както е при теб. И не съм казал че хомосексуализма е нещо нормално, а че е по-добре човек да познава себе си, вместо да се самоотрицава. Под "без да се самоотрицава" нямам предвид това човек да приема грешното и неестественото в себе си, като нещо нормално, а да го осъзнава като проблем и след това вече да търси решения за проблема си. Предвид че цялото ми същество е насочено към себепознание, мисля че ако имах сексуални фантазии за мъже, щях вече да съм забелязал, но нищо на тоя етап не ми е подсказало за такова нещо. Имам сексуални фантазии, които са в разрез с обществено приетото, може би дори повече от хомосексуализма, но не смятам че са неестествени и затова нямам проблем със себе си, а само с околните. Естествено по очевидни причини няма да ги споделям, пък и ти няма как да ги разбереш, защото не проектирам вина и себеотвращение, както ти правиш с хомосексуализма. Така че дерзаи, хомос грозен :D

defender
09-18-2019, 11:57
защото не проектирам вина и себеотвращение, както ти правиш с хомосексуализма. Така че дерзаи, хомос грозен :D

Проектирам себеотвращение към хомосексуализма, защото самото ми същество вътрешно го смята за нещо ненормално и ирационално за пълноценен живот. Така, че това е напълно нормално. Но това отвращение не се превъплъщава в омраза и насилие към хомосексуалистите, аз нямам проблем с тяхното съществуване.

Не може съществото ти да не желае нещо, а ти външно да го одобряваш, както е при тебе.

defender
09-18-2019, 12:08
Причината е че не подтискам съзнателно сексуалните си фантазии,

Ти имаш такива фантазии, дори по-отвратителни, но за пореден път лицемериш, защото това е начина да реагираш на тях, като лицемериш пред себе си и другите, че ги нямаш. Което потвърждава, че просто всеки с горделиви наклонности и оправдания, живее в състояние на будна кома.

ПП: В противен случай механизмът на рекламната индустрия нямаше да работи, чиято цел е да създава фантазии и желания, които преди това човек е нямал и дори да не разбере, че рекламата му ги е създала. Но докторчето е жеуезен.

defender
09-18-2019, 14:12
Когато станe въпрос на тема хомосексуализъм от докторчето изчезва всякакъв вид себеирония, сакън да не се пошегува със себе си, че е гей и някой да изкаже съмнение, че e гей. Той ще направи всичко, за да ви докаже, че е уверена, 100%-ва мъжага.

Като няма да се задоволи само с това, но ще го допълни, че точно вие сте гей, ей така за по-сигурно, че той не е. Да не останат никакви съмнение, че иначе бъзето е голям страх. :D

fire_magic
09-18-2019, 14:24
пак ли тези гейски теми

DoctorSatan1488
09-18-2019, 14:35
Проектирам себеотвращение към хомосексуализма.

http://prikachi.com/images/422/9652422O.png

Проектираш СЕБЕотвращение, защото се отвращаваш че самия ти си геи :D И да, повечето хора биха се отвратили от моите сексуални фантазии, но не и самия аз, затова не проектирам нищо. Естествено че всеки мъж инстинктивно се отвращава от идеята за хомосексуализъм, но само един неосъзнат хомосексуалист би тръгнал да спами постоянно из нета, колко противно и неестествено било. Не че е естествено, но самата фантазия е естествена сама по себе си. То затова и е неестствено - не защото да си педал е грешно от някаква върховна морална инстанция, а защото е рядко явление, противоестествено е, и в повечето случаи е причинено от травматични сексуални преживявания в детството, които променят потока на либидото към области и идеи, различни от зададените от природата.

defender
09-18-2019, 14:40
пак ли тези гейски теми

Помагам да докторчето до осъзнае духовните си немощи, след това да се обърне към Бога и да приеме благодатни сили за битка с демоните, които са го обладали и блудстват с неговата психика. :D

Имайки предвид профила ти, знам, че ще мe разбереш и думите ми ще ти се сторят напълно нормални. :D

DoctorSatan1488
09-18-2019, 14:45
Когато станe въпрос на тема хомосексуализъм от докторчето изчезва всякакъв вид себеирония, сакън да не се пошегува със себе си, че е гей и някой да изкаже съмнение, че e гей. Той ще направи всичко, за да ви докаже, че е уверена, 100%-ва мъжага.

Като няма да се задоволи само с това, но ще го допълни, че точно вие сте гей, ей така за по-сигурно, че той не е. Да не останат никакви съмнение, че иначе бъзето е голям страх. :D

Не съм се сетил да се самоиронизирам като се представям за геи. Впрочем и ти не го правеше, преди да бъдеш разкрит като такъв, и в последствие реши че да се самоиронизираш е добра стратегия да отбиеш подозренията. Само че това беше толкова пишлегарски ход, понеже веднага си пролича ентусиазма ти да се "пошегуваш", и в краина сметка планът ти се обърна срещу теб, като само те изобличи допълнително. :D

defender
09-18-2019, 14:52
Докторче и според мен всичко, което каза досега от самото начало е план и добра стратeгия да отбиеш подозренията. :D

А почти винаги, когато съм се шегувал, че съм гей (защото мога да си го позволя), ти си отвръщал самодоволно: "Ето ти сам си признаваш", потупвайки се по гърдите, какъв мъжкар си. :D

DoctorSatan1488
09-18-2019, 15:02
Докторче и според мен всичко, което каза досега от самото начало е план и добра стратeгия да отбиеш подозренията. :D

А почти винаги, когато съм се шегувал, че съм гей (защото мога да си го позволя), ти си отвръщал самодоволно: "Ето ти сам си признаваш", потупвайки се по гърдите, какъв мъжкар си. :D

Честно казано през оная работа ми е дали ме смяташ за педал. Аз си знам че не съм и това ми е достатъчно. Не ми трябва да се самоиронизирам. Дори и да бях геи и някои да ме подозираше, нямаше да се самоиронизирам, първо защото пиша във форум, и второ защото е малоумна тактика като цяло. Само имбецил като теб може да измисли подобна първолашка стратегия. "Не съм геи, щото видите ли мога да си позволя да се шегувам че съм геи, въпреки че никога не съм се шегувал че съм геи, допреди да ме заподозрете" :D 100% legit

DoctorSatan1488
09-18-2019, 15:04
Дефенди следващия път маика ти като те пита що никога не си имал гадже, може на шега да се облечеш в рокля. Току виж си снел подозренията :lol:

defender
09-18-2019, 15:05
не защото да си педал е грешно от някаква върховна морална инстанция, а защото е рядко явление, противоестествено е, и в повечето случаи е причинено от травматични сексуални преживявания в детството, които променят потока на либидото към области и идеи, различни от зададените от природата.

Аха, ти приемаш законите на природата, ама не приемаш Твореца на природата, който е задал тези закони.

Възможно ли да има закони без Законодател, ве. Къде си го видя това, къде е логиката. Там, където няма Закони и Законодател е хаоса, но в хаоса всичко е нормално, представител на хаоса в обществото е либерализма, представител на Законодателя е християнството.

ПП: Когато ядеш храна, всяка храна има своя форма и вкус (т.е. подчинена на природни закони), а когато я изсереш, диарията е либерализма.

dreamwalker
09-18-2019, 15:10
Още ли се джафкате за тези глупости.

defender
09-18-2019, 15:16

Като няма жени, какво да правим с тая сексуална енергия. :D

DoctorSatan1488
09-18-2019, 15:16
Аха, ти приемаш законите на природата, ама не приемаш Твореца на природата, който е задал тези закони.

Възможно ли да им закони без Законодател, ве. Къде си го видя това, къде е логиката. Там, където няма Закони и Законодател е хаоса, но в хаоса всичко е нормално, представител на хаоса в обществото е либерализма, представител на Законодателя е християнството.

Законите на природата са продукт на естественото взаимодеиствие между природните сили, които са хаотични. В хаоса се ражда всеки ред и всеки ред неминуемо са разпада под въздеиствието на хаотичните сили. Така както човешкото либидо е една хаотична сила, овладяването и насочването на която спомага за вътрешно развитие и достигане на някакъв баланс и ред, макар самата тя винаги да си остава хаотична.

defender
09-18-2019, 15:22
В хаоса се ражда всеки ред и всеки ред

И какъв е шанса, хаоса да създаде ред, като този в човешкия организъм, сигурно 1 към няколко квадратилиона и какъв е шанса той да е създаден от Разум, сигурно 1:2, може би.
После вярващите в изначалността на разума, а не на хаоса, били вярващите кретени, а?

Изобщо как е възможно хаоса да създава ред, това е абсурдно в зародиша си. Как е възможно противоположността да създава противоположност?

DoctorSatan1488
09-18-2019, 15:24

Предпочиташ да те коментираме ли?

DoctorSatan1488
09-18-2019, 15:44
И какъв е шанса, хаоса да създаде ред, като този в човешкия организъм

Доста висок. Както виждаш цялата вселена е обсипана със звезди и планети, въртящи се от милиарди години периодично в конкретни орбити, под силата на баланса между привличащи и отблъскващи сили. На микро равнище, атомите и молекулите на веществата са стабилни, защото силата и броя на позитивните и отрицателните частици в тях е равносилен. И въпреки това, под въздеиствие на времето и пространството, баланса в тях постоянно се изменя, тоест те са стабилни, но не и статични, особенно ако върху тях настъпи силно външно въздеиствие. Сега, организмът е малко по различен, защото там не е един ред, а много редове, множество балансирани системи на много нива, обединени от един и същ принцип. Оттам нататък всичко е еволюция - добавяне на същности, усложняване и надграждане над нещо стабилно, под въздеиствие на външни фактори. Принципно е същото и в живата и неживата природа.

defender
09-18-2019, 15:53
Добре, разбирам какво ми казваш, декламираш ми популярната наука, но давам ти елементарни примери от живота: ако си оставиш къщата без грижи т.е. без действието на разума, тя ще се разпадне, а няма сама да си построй втори етаж (т.е. да добави ново ДНК към себе си), а когато се разпадне от нея няма да произлезе нова къща без намесата на разум, тя ще си остане пръст. Тоест в хаоса, това което твори живота и реда е разума, но науката просто не го отчита или просто не иска да допусне съществуването на Разумно същество. Може ми днешната наука е част от хаоса, който руши реда.

Дори и самото възкресение на Иисус е пример за възкресение на живота и реда от хаоса чрез намесата на разума.
Христос точно това ти каза: ти умираш, но Разума те възкресява от пепелта, не те възкресява хаоса, затова внимавай какви неща си събираш в главата, защото това и ще възкръсне.

defender
09-18-2019, 16:24
под силата на баланса между привличащи и отблъскващи сили.

Защо са в баланс и как този баланс е създаден от хаоса. Да не би да го приемаш, като даденост.

защото силата и броя на позитивните и отрицателните частици в тях е равносилен.

Защо силата и броя са в равновесие, как това равновесие се създава от хаоса.

И въпреки това, под въздеиствие на времето и пространството, баланса в тях постоянно се изменя

О, добре звучи, толкова научно, но как става това, звучи, като приказка приета, като даденост. Ми добре Бог чрез времето и пространството го изменя баланса, това звучи също толкова научно.

На всеки твой отговор мога да задам хиляди въпроси "защо", докато накрая достигнеш дотам да приемеш нещата за даденост.

Изобщо ми харесва как атеистите придавате на теориите си някаква VIP начетеност, а сте същите "идиоти".

DoctorSatan1488
09-18-2019, 16:41
Нямам никаква представа защо природата е в баланс между хаоса и този надграждащ принцип. Няма как да знам. Това не означава че някои е размахал с вълшебната пръчица. Този разум за които говориш, съвсем не е интенционален, тоест отделен от самата природа същество, така че да я манипулира. По-скоро такъв разум е присъщ на всичко във вселената, тои е самата вселена, на принципно ниво. Но в такава светлина, Бог като висш разум, не е много по-различен от втория или третия принцип на термодинамиката примерно. Но ти не боготвориш и не се молиш на третия принцип на термодинамиката, нали? Не, защото какъв е смисъла.

defender
09-18-2019, 17:04
^^ Те са бъг в системата след грехопадението, когато княз на този свят е станал дявола, а ненормалността е станала нормалност.

Тоест, злото и неговите закони, не съществуват сами по себе си в природата и те си имат първоизточник. Природата е просто параван.

defender
09-26-2019, 21:58
Добрите, стари времена. Все пак си призна, че ме обича :D

http://prikachi.com/images/919/9657919M.jpg

defender
12-04-2019, 11:32
Това много са го разкрасили парка в Плевен ве

https://i.imgur.com/b0XzJMV.jpg

Даже са си направили мост на влюбените, дето докторчето сигурно не е бил там, щото се предполага, че то трябва да си влюбен ве.

https://i.imgur.com/qgby23u.jpg

Knispel666
12-08-2019, 17:32
Закво ми е да съм влюбен дефенди? Преди малко го набих на една пребозила ученичка, дето дупето й се събира в едната ми шепа, и то за 2 кутии цигари и 1 патронче водка, лол. Закво ми е да ги давам тия пари че и повече всеки ден. Не че съм стиснат, проблема е че се почват едни претенции, едно мрънкане, искам това, не ми харесва онова и всякакви други филми. А така, тегля й един чеп и после не се занимавам изобщо с глупости. Еб*л съм ти и любовта...

defender
12-08-2019, 18:39
Нали искаш да създаваш потомство ве?

Ако между мъжа и жената няма любов вкъщи, децата ти може да израснат дебилни. Не ли?

Knispel666
12-08-2019, 21:45
Ква любов бе, само бой ги оправя.

defender
12-09-2019, 11:47

Нали каза, че си бил човек, който само давал и изнасял отвътре навън и нищо не очаквал. Защо тогава ще ги биеш, ве? :D

Knispel666
12-09-2019, 17:15
Давам на тоя които иска. Давам свободата на всеки да бъде какъвто пожелае, да бъде всеки и никои. Но никои не иска да бъде всеки и никои. Всеки иска да е някакъв, че и очаква и аз да съм му някакъв. А на една предрусала мърша какво мога да дам освен един прав и корав, и може би един тупаник, ако почне да ми се прави на интересна. Тя нито може да я използва тая свобода, нито ще я оцени. Дори и в твоята книга е казано - Не хвърляи бисерите си на свинете. Как да я третирам по друг начин освен като боклук, след като тя самата иска да бъде третирана като боклук?

defender
12-09-2019, 20:36
Всеки иска да е някакъв, че и очаква и аз да съм му някакъв.
Ми то и ти очакваш от нея да е някаква иначе, защо ще искаш да я биеш, налЕ? :D

Дори и в твоята книга е казано - Не хвърляи бисерите си на свинете. Как да я третирам по друг начин освен като боклук, след като тя самата иска да бъде третирана като боклук?

Ами добре, не хвърляй бисера на свините, но и това не трябва да те води до другата крайност, да пренебрегваш, че те колкото и да се боклуци, дълбоко в себе си са и образ Божи. Демек мрази това, в което дявола е превърнал човека и в същото време не ставай и ти самия дявол към този човек. Като не можеш да му направиш добро (щото е свиня), то поне не му прави и зло.

defender
12-09-2019, 21:36
Радвам се че никога няма да се оженя.

Щото жена ти ше те бие с чехъла ли? :D

Knispel666
12-10-2019, 00:07
Ми то и ти очакваш от нея да е някаква иначе, защо ще искаш да я биеш, налЕ?
Не очаквам нищо, просто рефлектирам обратно. Като се държи като боклук и ми върти номера, ще я третирам като боклук много ясно. То е съвсем близко до акъла.

Ами добре, не хвърляй бисера на свините, но и това не трябва да те води до другата крайност, да пренебрегваш, че те колкото и да се боклуци, дълбоко в себе си са и образ Божи.
Къв божи образ ве, то похотливо и развратно до мозъка на костите. Дори и тия дето се правят на много невинни. Тва и в твоите измислени книжки го има. Я си спомни кои е откъснал забранения плод?

Като не можеш да му направиш добро (щото е свиня), то поне не му прави и зло.
То тва е, че ги кефи да им правя зло, да ги унижавам и да ги правя на парцал.

defender
12-10-2019, 11:56
Я си спомни кои е откъснал забранения плод?

Само че, ако поведението на жената те кара да изпадаш в зло, значи именно така жената те е прелъстила (или по-точно нейния лукав подбудител, които само я използва, като инструмент).
Случката със забранения плод показва, че дори дявола да е съблазнил жената, но злото не навлиза в света без доброволното съгласието на мъжа.

defender
12-10-2019, 12:08
hecu2, на тебе какво ти е отношението към жените ве? Как се справяш? Прилагаш ли физическа саморазправа?

Кефят ли те мъжете-феминисти или и ти си на мнение, че по-лошо от жена-фиминстка е само мъж-феминист. :D

Knispel666
12-10-2019, 12:27
Само че, ако поведението на жената те кара да изпадаш в зло, значи именно така жената те е прелъстила (или по-точно нейния лукав подбудител, които само я използва, като инструмент).Случката със забранения плод показва, че дори дявола да е съблазнил жената, но злото не навлиза в света без доброволното съгласието на мъжа.
Е какво доброволно съгласие ве брат. Тебе ако те затворя на едно място с една пичка колко дълго ще се стискаш преди да я оправиш? 2-3 седмици макс. Е за тебе не знам, щото си гей, но говоря за мъжете като цяло. Винаги в историята на човечеството не се е гледало с лошо на мъжа, които оправя много, освен ако не е женен. Но винаги се е гледало лошо на жената, която я оправят много. Винаги девствената жена е имала по-голяма стоиност от отворената, а за мъжете обратното. Защо според теб?
А ако го говориш за боя като изпадане в зло, в Библията нали е казано, че този които щади сина си, значи го мрази, а които го обича, трябва да го дисциплинира? Или и ти се връзваш на постмодернистките толерантни простотии, че мъжете и жените са равни?

defender
12-10-2019, 12:37
Защо според теб?

Ми не знам що?
Тва може да е някакъв комплексар, които търси стойността си в многото жени.

Knispel666
12-10-2019, 12:43
Ще ти кажа защо - защото девствената жена винаги изпитва привързаност към първия мъж в живота си, а блудницата просто използва тялото си да прелъстява и да печели дивиденти от това, тоест не става за жена.

defender
12-10-2019, 12:45
Уравновесения мъж не може да е комплексар човек. Той не намира себе си в жената, напротив жената намира себе си чрез него (и то доброволно).

defender
12-10-2019, 13:05
защото девствената жена винаги изпитва привързаност към първия мъж в живота си, а блудницата просто използва тялото си да прелъстява и да печели дивиденти от това, тоест не става за жена

Че това не важи ли и за мъжете, ве?

Мъжете също съблазняват жени за да спят с тях. Не ли?

В Библията се изобличават, както жените-блудници, така и мъжете-блудници. А ти едва ли не изкарваш, че само жената може да е блудница.

Knispel666
12-10-2019, 17:09
Че това не важи ли и за мъжете, ве?

Мъжете също съблазняват жени за да спят с тях. Не ли?

Да, даже повече. Нали се сещаш че жените играят селективната роля, не мъжете. Един мъж е много по-трудно да прелъсти жена, отколкото обратното. Жената не трябва да прави нищо съществено за да прелъсти един мъж, особенно ако има природните дадености. Обратното, мъжете трябва да се съревновават, да имат статус, опит, власт и още куп други качества. Затова и мъжете с повече сексуален опит са по привлекателни за жените и обратното, жените с никакъв сексуален опит са по привлекателни за мъжете. Още повече, един мъж няма как да разбереш дали е девствен, а жената се проверява много лесно. В Библията се осъжда прелюбодеиството, но така или иначе Библията не е фактор, а просто културна особеност. Тук си говорим за неща които надскачат културата, тоест по-дълбоки, изконни човешки особености, които едва след това преминават през филтъра на култура, религия, закони и пр. Естествено културата, религиите и законите са отражение на тези човешки особености, но само толкова. Сега в тази ера на човечеството, когато културата и религията е оставена на заден план, тези особености си проличават още по-ясно.

Knispel666
12-10-2019, 17:16
Дефенди що така ни изтриха готините профилни снимки ве :(

Sereina
12-10-2019, 19:32

От всичките ти коментари за жените имам чувството, че някоя така те е подредила емоционално и сега си го връщаш на тези, с които имаш някакви интимни отношения.

defender
12-10-2019, 20:26
Дефенди що така ни изтриха готините профилни снимки ве :(

Да бе и то имайки предвид, че моята беше иронична спрямо Хитлер.

Някой се опитва да ни накара да забравим кофти събитията в историята все едно не са били. Тва "позитивно мислене" е сбъркана работа. :)

defender
12-10-2019, 20:39
Какво ще кажете за тази ситуация:
Веднъж харесвах едно момиче. Обаждах й се по телефона, вдигаше ми и си говорихме - дори няколко пъти сме излизали заедно и също сме ходили на 2-3 екскурзии заедно.
Работата е в това, че винаги все аз й се обаждах по телефона. Тя не ми се обаждаше по своя инициатива. Въпреки, че както казах ми вдигаше телефона и сме си говорили, не ме отрязвала. Но, като само аз й се обаждам, почнах да си мисля, че се натрапвам, като навлек.

Какво мислите за това нейното поведение? Как ще е правилно да постъпя, щото ми е много странна цялата работа.
Хем ми вдига телефона, хем си говорим, хем сме излизали няколко пъти, хем ни веднъж не ми се е обаждала тя по своя инициатива, хм?

Knispel666
12-10-2019, 20:51
Очевидно не те е харесала, просто не е искала да бъде груба и да ти каже в очите, че не те смята за привлекателен, а просто за приятел. Така става дефенди като го играеш прекалено мил и съобразителен.

defender
12-10-2019, 21:07
Така става дефенди като го играеш прекалено мил и съобразителен.

Ми тя не е к*рва ве, нали ти говорeше само за к*рвите, а не за останалите жени. Или говориш по принцип за жените. Не моа те разбера. :)

defender
12-10-2019, 21:10
Така става дефенди като го играеш прекалено мил и съобразителен.

Хехе, и какво трябваше да направя, да я напсувам по телефона, че да ме хареса ли?

Knispel666
12-10-2019, 21:24
Не, не ти казвам да си груб и невъзпитан. Жените по принцип са родени психолози и те усещат веднага в поведението. Ако си пу*ка и се държиш прекалено отстъпчиво и несамоуверено, естествено че няма да те намерят за привлекателен. Не казвам да се държиш като грубиян, просто не бъди мекотело. Всичко останало е въпрос на физическо привличане.

Ми тя не е к*рва ве, нали ти говорeше само за к*рвите, а не за останалите жени. Или говориш по принцип за жените. Не моа те разбера. :)
Пак казвам, жените истинктивно се отблъскват от слабохарактерни мъже, още повече от такива, които се опитват твърде отчаяно.

defender
12-10-2019, 21:39
А възможно ли е просто да ме тества що за мъж съм, с някакви женски малоумни, но в същото време трудни за осъзнаване от мъжа, тестове и експерименти?

Knispel666
12-10-2019, 21:52
А възможно ли е просто да ме тества що за мъж съм, с някакви женски малоумни, но в същото време трудни за осъзнаване от мъжа, тестове и експерименти?

Не само че е възможно, а е задължително. Избягваи извинителни и оправдателни изречения. Бъди премерен и спокоен, и не се натискаи твърде много. Ако не си готов да приемеш отхвърляне, значи наи-вероятно ще бъдеш отхвърлен.

defender
12-10-2019, 22:11
Не само че е възможно, а е задължително. Избягваи извинителни и оправдателни изречения. Бъди премерен и спокоен, и не се натискаи твърде много. Ако не си готов да приемеш отхвърляне, значи наи-вероятно ще бъдеш отхвърлен.

Един приятел си взе една жена от едно забутано село, докара я да живее в един провинциален малък град, и тя му е верна . А той сигурно е спал с половината й приятелки у село. Даже веднъж поканил една от любовниците си (от работата) у тях на гости, докато жена му е там и жена му им сервирала. Не съм виждал такъв случай просто.

А веднъж правили секс с една от любовниците му в колата и го записвал с телефона си. После отиде за няколко месеца на работа в Кипър и подарил телефона си на детето, и то без да изтрие секс видеата.
Жена му видяла клиповете и ги качила в интернет и цялото градче ги гледало и оня го беше срам да си дойде.

Моя приятел е направо пример за мъж, налЕ :D

Knispel666
12-10-2019, 22:24
Не, пример за мъжа щеше да бъде ако не го беше срам да си доиде :D
Бъзикам се, в случая тоя си е просто тъпак, но наи-вероятно и жена му си го заслужава, щом го търпи.

Sereina
12-11-2019, 06:47
Какво ще кажете за тази ситуация:
Веднъж харесвах едно момиче. Обаждах й се по телефона, вдигаше ми и си говорихме - дори няколко пъти сме излизали заедно и също сме ходили на 2-3 екскурзии заедно.
Работата е в това, че винаги все аз й се обаждах по телефона. Тя не ми се обаждаше по своя инициатива. Въпреки, че както казах ми вдигаше телефона и сме си говорили, не ме отрязвала. Но, като само аз й се обаждам, почнах да си мисля, че се натрапвам, като навлек.

Какво мислите за това нейното поведение? Как ще е правилно да постъпя, щото ми е много странна цялата работа.
Хем ми вдига телефона, хем си говорим, хем сме излизали няколко пъти, хем ни веднъж не ми се е обаждала тя по своя инициатива, хм?

Най-вероятно ѝ е харесвало вниманието, може да ѝ е било забавно да си говорите, да излизате, но просто явно не си я привличал като нещо повече, или си я отблъснал точно с това, че ти си я търсил постоянно.
И то причината за това е точно, което каза доктора. Жените най-мразят мъжете да се държат отчаяно, а с това че ти си звънял първи или си бил инициатора на каквото и да е си показал точно това, дори да не го осъзнаваш. Разбирам те, харесвал си я, искал си да комуникирате по-често, но щом си го забелязал това още от началото, не е трябвало да продължаваш да я търсиш.

А иначе като сте излизлали държала ли се е като нещо повече, или просто да отбие номера?

Sereina
12-11-2019, 07:04
Е, кажи поне колко време продължава вече.

defender
12-11-2019, 12:13
а с това че ти си звънял първи или си бил инициатора на каквото и да е си показал точно това, дори да не го осъзнаваш.

Че нали уж мъжа трябва да поеме инициативата, аз затова пръв съм се обаждал.

А иначе като сте излизлали държала ли се е като нещо повече, или просто да отбие номера?
Ми не мога да преценя, мисля, че е била искрена. Не съм я карал да излизаме заедно с натякване, прости питах и тя веднага се съгласи.

Е, кажи поне колко време продължава вече.

Ми сигурно да има 2 месеца.

ПП: Както и да е, така или иначе от 2 седмици не съм й се обаждал. Да си седи у тях, при майка си татко си, да им свети. Сестра й по-малка от нея и се омъжи с две деца, тя кибичи.

defender
12-11-2019, 12:19
Гледам, докторчето яко са му окастрили коментарите.
Печелиш награда "най-цензурирания".

defender
12-11-2019, 13:44
Преди малко го набих на една пребозила ученичка, дето дупето й се събира в едната ми шепа, и то за 2 кутии цигари и 1 патронче водка, лол.

Докторе, къде я водиш да правите секс ве - на някоя пейка в мъглата ли? :D

Knispel666
12-11-2019, 14:19
Гледам, докторчето яко са му окастрили коментарите.
Печелиш награда "най-цензурирания".

А, сефте.

Knispel666
12-11-2019, 14:33
Докторе, къде я водиш да правите секс ве - на някоя пейка в мъглата ли? :D

Кви пеики в тоя бахър ве, вътре в колата. А то теснотия вътре, тая малката откачалка като ги навири тия крака, разбута там огледала, лампи, разлива кенчета бира, накрая беше пълна кочина вътре, ми добре че не успя да строши нещо. Иначе голям зор докато намеря място, на Каилъка на язовирите - хора, на Панорамата отиваме, тъкмо се съблече - спира кола до нас, тия вътре гледат и се смеят. Накрая се забих в една задънена уличка.

defender
12-11-2019, 14:48
Кви пеики в тоя бахър ве, вътре в колата. А то теснотия вътре, тая малката откачалка като ги навири тия крака, разбута там огледала, лампи, разлива кенчета бира, накрая беше пълна кочина вътре, ми добре че не успя да строши нещо. Иначе голям зор докато намеря място, на Каилъка на язовирите - хора, на Панорамата отиваме, тъкмо се съблече - спира кола до нас, тия вътре гледат и се смеят. Накрая се забих в една задънена уличка.

Толкова ли не можа да я закараш някъде извън града. После, къде се измихте ве човек? Тва момиче не щя ли да се изкъпе? :D

Knispel666
12-11-2019, 15:05
E сега пък и извън града, тоя бензин да не е държавен. :D Иначе не знам какво е направила, аз си се прибрах и се изкъпах.

Sereina
12-11-2019, 19:41
Ще бъдете ли така добри да задоволите любопитсвтото ми, като споделите коя зодия сте - Дефендър и Книспел?

Knispel666
12-11-2019, 23:18
Зодия карък съм аз, а дефенди е зодия аутист :D

defender
12-12-2019, 02:28
Ще бъдете ли така добри да задоволите любопитсвтото ми, като споделите коя зодия сте - Дефендър и Книспел?

Не вярвам в зодии. Затова не мога да самоопределя каква зодия съм, защото и това е един вид почит към тях.

Сега няма да можеш да си направиш любовен хороскоп, за да видиш дали сме съвместими, налЕ. :D

А докторчето е зодия „ъндърграунд-галантния еб@ч с италианската кола“, известен сред местните ученички с псевдонима „женската мечта“.

А ти, като жена, би ли правила секс в кола, като преди това 1 час, те разкарват, като панаирджийска мечка из града, за да търсят място за секс. После таман се събличаш и си се възбудила и изведнъж изненадващо се появява друга кола с хора, виждат ви как сте в готовност за полов акт, и ви се подхилят. Веднага пак се обличаш и после те водят в някаква улица в града, да правите секс там (щото доктора тръгнал да прави секс, ама нямал 5 лв. за бензин да те заведе извън града до някоя нива, примерно). А след секса си тръгваш мърлява да си ходиш.
Колко отпускащо и предразполагащо е всичко това, мечта за всяка жена, та оттам му и идва и на докторчето псевдонима. :D

Knispel666
12-12-2019, 10:13
Кви ниви ве човек, аз съм отишъл да клецам, не да я правя тракторист :D . Заведох я там където тя искаше, те тва са местата за бръмчене в тоя умрял град - Каилъка и Панорамата. Не ми се е свидело за парите, както казах не съм стиснат. Но не ми се излизаше извън града щото има много куки, а отзад в колата бири, водки, в мен 1 кантар зелено и до мен момиче дето не го знам малолетно ли е, непълнолетно ли е, кво е. Ма ти откъде да ги знаеш работи, зодия сдуханяк. :D

Пък и човек тая се появи докато бяхме с един авер на един нон-стоп, навънка 10 градуса, тя по тениска. Вика че не спала от 5 дена, че била на парти и взела бонбони предната вечер. Всяка втора дума реплика от някоя рап или чалга песен. Ходи без сутиен и без долни гащи. Пропаднала работа. Съмнявам се че Sereina е от тоя тип момичета, щом пише тук.

Knispel666
12-12-2019, 10:34
Не вярвам в зодии. Затова не мога да самоопределя каква зодия съм, защото и това е един вид почит към тях.

Че то в зодиите маи повече истина има отколкото в християнските измишльотини. Не знам дали е истина, но всичките ми приятели и всички хора с които веднага се разбирам, са от моята зодия, дяволи :D

defender
12-12-2019, 12:59
Че то в зодиите маи повече истина има отколкото в християнските измишльотини.

Съдбата на човекът не може да е подчинена на творението, защото Бог е вложил в човекът нещо с което той да превъзхожда творението.
Не мога да си причиня такова самоунижение. :D

Не знам дали е истина, но всичките ми приятели и всички хора с които веднага се разбирам, са от моята зодия, дяволи :D

Че какъв дявол си ти ве, стига си я самопромотирал тая маска пред нас - няма да ти вдигне акцизите.
Бяга от обвързване с жена, после вика, че бил съвместим с "дяволите". :D

Knispel666
12-12-2019, 13:47
Съдбата на човекът не може да е подчинена на творението, защото Бог е вложил в човекът нещо с което той да превъзхожда творението.
Не мога да си причиня такова самоунижение. :D

Че кои говори само за съдба? Става дума за тип характер и темперамент, не толкова за съдба. Аз също не мисля че подредбата на планетите и съзвездията има някакво влияние върху това какъв ще е деня ти, но това не значи, че всичко, от тоя филм със зодиите, е безоснователно. По-скоро си го обяснявам с разликите в колективното съзнание през различните сезони, които оказват влияние върху, току-що започващата да се развива, психика на едно новородено. Или може би има друго обяснение. Не знам. Знам само че наи-добрите ми приятели са все от моята зодия, всички от тях още преди да съм вярвал в зодии, да знам какви точно са зодиите, кои с кои си пасват и т.н. Не че сега знам и вярвам.
Склонен съм да го отдам на съвпадения и conformation bias.

defender
12-12-2019, 14:23
Че кои говори само за съдба? Става дума за тип характер и темперамент, не толкова за съдба. Аз също не мисля че подредбата на планетите и съзвездията има някакво влияние върху това какъв ще е деня ти, но това не значи, че всичко, от тоя филм със зодиите, е безоснователно. По-скоро си го обяснявам с разликите в колективното съзнание през различните сезони, които оказват влияние върху, току-що започващата да се развива, психика на едно новородено. Или може би има друго обяснение. Не знам. Знам само че наи-добрите ми приятели са все от моята зодия, всички от тях още преди да съм вярвал в зодии, да знам какви точно са зодиите, кои с кои си пасват и т.н. Не че сега знам и вярвам.
Склонен съм да го отдам на съвпадения и conformation bias.

Ами при мен не се забелязва такова съвпадение:
Най-добрите ми приятели в детството бяха единият рак, другия телец, третия скорпион, четвъртият овен.
В училище най-добрия ми приятел-момче беше дева, а най-добрата ми приятелка-момиче беше везни.
Като учих висше, споделях квартира с овен и стрелец. А най-добри приятели там ми бяха единият близнаци, другият мисля, че рак или лъв, не съм сигурен точно, коя от двете беше.
От гаджетата, които съм имал - едната беше скорпион, другата риби.
На първата ми работа най се разбирах с една риба и едно момиче водолей, и с шефката ми - дева.

Така, че както виждаш никаква връзка няма при мен. :D

Knispel666
12-12-2019, 17:30
И в краина сметка ква зодия си.

Sereina
12-12-2019, 19:07

Добре, тогава кажи коя дата и месец си роден :Д не е нужно да самоопределяш, аз ще го направя. Еййй.. голям си християнин значи.

Сега няма да можеш да си направиш любовен хороскоп, за да видиш дали сме съвместими, налЕ. :D
Да, а така желаех да разбера дали ще имаме гореща и страстна любов..

А ти, като жена, би ли правила секс в кола, като преди това 1 час, те разкарват, като панаирджийска мечка из града, за да търсят място за секс. После таман се събличаш и си се възбудила и изведнъж изненадващо се появява друга кола с хора, виждат ви как сте в готовност за полов акт, и ви се подхилят. Веднага пак се обличаш и после те водят в някаква улица в града, да правите секс там (щото доктора тръгнал да прави секс, ама нямал 5 лв. за бензин да те заведе извън града до някоя нива, примерно). А след секса си тръгваш мърлява да си ходиш.
Колко отпускащо и предразполагащо е всичко това, мечта за всяка жена, та оттам му и идва и на докторчето псевдонима. :D
Ако визираш точно такъв случай, в който съм с човек за единия път - не. Имам съвсем различни представи за секса и връзките и не включва такъв тип взаимоотношения.

Sereina
12-12-2019, 19:18
Ами при мен не се забелязва такова съвпадение:
Най-добрите ми приятели в детството бяха единият рак, другия телец, третия скорпион, четвъртият овен.
В училище най-добрия ми приятел-момче беше дева, а най-добрата ми приятелка-момиче беше везни.
Като учих висше, споделях квартира с овен и стрелец. А най-добри приятели там ми бяха единият близнаци, другият мисля, че рак или лъв, не съм сигурен точно, коя от двете беше.
От гаджетата, които съм имал - едната беше скорпион, другата риби.
На първата ми работа най се разбирах с една риба и едно момиче водолей, и с шефката ми - дева.

Така, че както виждаш никаква връзка няма при мен. :D

Ми, ако беше малко повече запознат със зодиите щеше да знаеш, че не зодията определя изцяло личността ти. Съществуват също различни подредби, домове, планети и др. неща. Това, че си се разбирал с хора с различни зодии означава, че имате съвпадения на елементи и тнк. и тнк.

Sereina
12-12-2019, 19:19
Писахте цели романи и пак не казахте зодиите. Аз вече имам някакви предположения.

defender
12-12-2019, 20:42
Аз вече имам някакви предположения.

Разбира се, досега трябваше вече да си разбрала какви зодии сме по поведението ни. :D

Каква зодия ли трябва да съм за да имаме с тебе щастлива любооф? А секс само след сватбата. :D

Knispel666
12-13-2019, 00:26
Аре ве дефенди кажи си зодията, виж как ти се моли момичето. :D

defender
12-13-2019, 02:30

То тя и Ева се примолила на Адам ама .......

Иначе, човекът, дето щял да превъзпитава жените с бой, ся много сантиментален женчо стана нещо. :D

Ми хайде, кажи си ти зодията на Sereina, да видим дали между вас ще има голяма любов и ти ще й пееш и на нея "целият съм твооой". :D

Sereina
12-13-2019, 05:31
Прави се на труден :D

Knispel666
12-13-2019, 10:07
Прави се на труден :D

Истински алфа мъжкар :D

Knispel666
12-13-2019, 10:11
То тя и Ева се примолила на Адам ама .......

Иначе, човекът, дето щял да превъзпитава жените с бой, ся много сантиментален женчо стана нещо. :D

Ми хайде, кажи си ти зодията на Sereina, да видим дали между вас ще има голяма любов и ти ще й пееш и на нея "целият съм твооой". :D

Аз вече казах ве, от дяволската зодия съм, козирог :D Само ти още се правиш на интересен.

defender
12-13-2019, 11:44
Аз вече казах ве, от дяволската зодия съм, козирог :D Само ти още се правиш на интересен.

Че те всички зодии са дяволски ве :D

Ама виж, в този период е роден Иисус, значи с Него би трябвало да си пасвате по твоята логика. Просто християнина дреме някъде в тебе, докато на повърхността се правиш на дявол. :D

То е очевидно, че със Sereina не си пасваме - тя вярва в зодии и така има друга философия на живот. Тоя любов е обречена. :D

defender
12-13-2019, 11:46
По-скоро си го обяснявам с разликите в колективното съзнание през различните сезони

С какво ли се характеризира колективното съзнание през зимата? Депресия, подплатена
с повърхностни празненства на чревоугодието, може би.

Sereina
12-13-2019, 17:19

Хахахах определено е от дяволските зодии за мен хахах

Knispel666
12-13-2019, 17:48
Просто християнина дреме някъде в тебе, докато на повърхността се правиш на дявол. :D

Съмнявам се. Хората са наи-отвратителния вид на тая планета. Мразя ви толкова много....бих ви избил всичките.
https://www.youtube.com/watch?v=UCLCy5wtBHY

defender
12-13-2019, 18:45
Истински алфа мъжкар :D

Как си представям алфа мъжкарството на докторчето в реалността, погледнато отстрани:

https://media.giphy.com/media/12CXWfzFTbVt7i/giphy.gif

:D

defender
12-13-2019, 18:52
Съмнявам се. Хората са наи-отвратителния вид на тая планета. Мразя ви толкова много....бих ви избил всичките.

Е да, всички знаем, че си принуден да живееш в обществото, като насран, страхлив лицемер не само към другите, но ето че и към себе си дефакто. В интернет биячи и трепачи много. :D

ПП: Само, че християнството е обърнато най-вече към себе си, а отношението към другите и към света, като цяло е вторичен продукт.
Както ти сам се изрази веднъж, но относно конспирациите: "не си наясно със себе си".

defender
12-13-2019, 19:01
Хахахах определено е от дяволските зодии за мен хахах

Струва ли ми се, или току що Sereina те отряза. :D

Knispel666
12-13-2019, 19:24
Как си представям алфа мъжкарството на докторчето в реалността, погледнато отстрани:

А ето как аз си те представям в реалността
https://i.gifer.com/QgW2.gif

defender
12-13-2019, 19:32
^ Хеххехе, доообре докторче, дообре. :D

А ето аз как си представям Sereina в реалността:

https://media.giphy.com/media/tj0s7QKxVHFQI/giphy.gif

Knispel666
12-13-2019, 19:35
Струва ли ми се, или току що Sereina те отряза. :D

Как ще ме отреже, като дори не съм я зарибявал? :D Само ти може да си толкова жалък, че да се опитваш да сваляш момичета в тиинпроблем, ама нормално, предвид че си пълен сдухльо в реалния живот, и сигурно пънкаш и се въртиш като първолак на дъската, когато говориш с хубаво момиче.

Knispel666
12-13-2019, 19:38
Sereina наи-вероятно е дримочката, влезнала тук да ни троли. Ама аз съм хитро копеле :-P

defender
12-13-2019, 19:47
^По ми мяза на Лиора!

ПП: Ама доколкото си спомням тя май не беше зарибена със зодии.

defender
12-13-2019, 19:55
Докторе, що се отнасяш толкова зле към кораба ве - прекалено ми се струва?

dreamwalker
12-13-2019, 20:00
Не съм аз.

Sereina
12-13-2019, 20:02
А ето как аз си те представям в реалността
https://i.gifer.com/QgW2.gif
Ххахаха между другото и аз така си го представям :D

Sereina
12-13-2019, 20:04
Истината е, че следя Форума - по-специално раздел “Философия и религия” от 2014 някъде, но винаги бях без регистрация и не съм споделяла мнения. :D Така че не ме познавате, нито аз вас.
Обаче винаги ми бяха забавни постовете ви, които включваха и npp.
Впрочем къде се изгуби той :D

Knispel666
12-13-2019, 20:08
Докторе, що се отнасяш толкова зле към кораба ве - прекалено ми се струва?
Кораба е от тоя особенно жалък тип хора, които ти се иска да ги удариш в лицето без конкретна причина.

Knispel666
12-13-2019, 20:12
Истината е, че следя Форума - по специално раздел “Философия и религия” от 2014 някъде, но винаги бях без регистрация и не съм споделяла мнения. :D Така че не ме познавате, нито аз вас.
Обаче винаги ми бяха забавни постовете ви, които включваха и npp.
Впрочем къде се изгуби той :D

Явно простотията му е дошла в повече. Към края тои самия вече почваше да троли и шитпоства :D

Knispel666
12-13-2019, 20:19
Не съм аз.

Така ще кажеш... И сигурно съвсем случаино първите ти постове от 2 месеца насам са в темите на Sereina. Да не говорим че Sereina звучи точно като някои от феиковете ти, даже и с анимираната картинка за профил. :D

defender
12-13-2019, 20:23
Ххахаха между другото и аз така си го представям :D

https://media.giphy.com/media/LOorWl420KQl13UqCe/giphy.gif

Sereina
12-13-2019, 20:31
Така ще кажеш... И сигурно съвсем случаино първите ти постове от 2 месеца насам са в темите на Sereina. Да не говорим че Sereina звучи точно като някои от феиковете ти, даже и с анимираната картинка за профил. :D
Много сте лоши значи.. не съм фейк :(

П.п картинката ме кефи щото е на русо момиче :д

Knispel666
12-13-2019, 20:35
ХАаахаххаха, дефенди неееее.... Що така се гавриш с момчето ве, ахахахах.

Knispel666
12-13-2019, 20:37
Много сте лоши значи.. не съм фейк :(

П.п картинката ме кефи щото е на русо момиче :д

Аз ли съм лош? Та ти току що уби всичко мъжко в дефенди... :D

defender
12-13-2019, 20:37
ХАаахаххаха, дефенди неееее.... Що така се гавриш с момчето ве, ахахахах.

Май наистина ше трябва да си спретнем с тебе един тупаник в Плевен, да си изчистя имиджа пред жените, дейба. :D

Knispel666
12-13-2019, 20:42
Май наистина ше трябва да си спретнем с тебе един тупаник в Плевен, да си изчистя имиджа пред жените, дейба. :D

Само гледаи да не докажеш това което вече подозират. :D

Sereina
12-13-2019, 20:48
Аз ли съм лош? Та ти току що уби всичко мъжко в дефенди... :D

Това е защото не си каза зодията :D

defender
12-13-2019, 20:48
Само гледаи да не докажеш това което вече подозират. :D

Нищо не губя, само мога да спечеля.
А и съмнявам се да си нещо много по-едър от мене, че да нямам шанс. :D

Knispel666
12-13-2019, 20:52
Eм да, аз му казах да не се прави на интересен, ама тои така си мисли че ще изглежда като големия мъжага, та току виж си му станала гадже. :D

Knispel666
12-13-2019, 20:54
Нищо не губя, само мога да печеля.
А и съмнявам се да си нещо много по-едър от мене, че да нямам шанс. :D
Те едрите падат наи-тежко....

Но иначе, да, прав си, няма какво да загубиш, когато поначало нямаш нищо. :D

defender
12-13-2019, 21:04

Мда, не зачиташ решението ми и ми прилагаш женски психотормоз. Е как да я бъде нашата любов.

defender
12-13-2019, 21:06
Те едрите падат наи-тежко....

мда...

https://media3.giphy.com/media/jqI7vrTgA1An4pi4k8/giphy.webp

Knispel666
12-13-2019, 21:14
мда...

https://media3.giphy.com/media/jqI7vrTgA1An4pi4k8/giphy.webp

Мда, ясно ми е колко си боен, щом основната ти информация за боя идва от кеча, малоумник :D

Колкото си по висок, толкова по-високо ти е центъра на тежестта, съответно и по-лесно губиш равновесие.

Sereina
12-13-2019, 21:15
Мда, не зачиташ решението ми и ми прилагаш женски психотормоз. Е как да я бъде нашата любов.

Ти сам каза, че е обречена! :(

(Иначе това с гифчето беше само в кръга на шегата :д)

defender
12-13-2019, 21:21
Ти сам каза, че е обречена! :(

(Иначе това с гифчето беше само в кръга на шегата :д)

Да бе, няма проблем, па може и наистина да съм джендърско леке. :D

defender
12-13-2019, 21:24
Колкото си по висок, толкова по-високо ти е центъра на тежестта, съответно и по-лесно губиш равновесие.

Че аз да не се опитвам да съм маневрен, че да губя равновесие ве умник. Мен ми трябва да те издебна само един удар за да се надупиш. :D

Sereina
12-13-2019, 21:27
Да бе, няма проблем, па може и наистина да съм джендърско леке. :D

Не, бе готин си :Д затова продължаваме да пишем в тая тема.

defender
12-13-2019, 21:34
Докторче, що не погледнеш класацията на UFC.
В "тежка" и в "лека-тежка" категория, в топ 5 сигурно всички са високи и едри (изключая Даниел Кормиер).

Knispel666
12-13-2019, 21:38
Че аз да не се опитвам да съм маневрен, че да губя равновесие ве умник. Мен ми трябва да те издебна само един удар за да се надупиш. :D
Когато удряш, центъра на тежеста ти се изнася напред, смешник. Единствения ти шанс е да ме удариш първи когато не очаквам, което е възможно наи-жалкото нещо, което можеш да направиш в един бои.

defender
12-13-2019, 21:41
Когато удряш, центъра на тежеста ти се изнася напред, смешник. Единствения ти шанс е да ме удариш първи когато не очаквам, което е възможно наи-жалкото нещо, което можеш да направиш в един бои.

Човече освен UFC погледни и в бокса тежка категория, всички топ боксьори са по 2 метра. Дори Пулев е 194 см.
Продължавай да си философстваш.

Knispel666
12-13-2019, 21:46
Докторче, що не погледнеш класацията на UFS.
В "тежка" и в "лека-тежка" категория, в топ 5 сигурно всички са високи и едри (изключая Даниел Кормиер).

Не знам изобщо закво ги говориш тия глупости. Ония са тренирани боици, ти си софииски смешко, правещ се на оборотен във форум, дето са го шамарели и подигравали всички още от детската градина насам. :D

defender
12-13-2019, 21:47
, което е възможно наи-жалкото нещо, което можеш да направиш в един бои.

За дявол като тебе, за какъвто се напъваш да се представяш, нима има правила, нима има нещо жалко, нима има добро и зло (не си ли спомняш какви неща си философствал до преди няколко седмици).
Ама да, ти нон-стоп си противоречиш, защото приложена в реалността, философията ти е шитня. :D

Knispel666
12-13-2019, 22:13
За дявол като тебе, за какъвто се напъваш да се представяш, нима има правила, нима има нещо жалко, нима има добро и зло (не си ли спомняш какви неща си философствал до преди няколко седмици).
Ама да, ти нон-стоп си противоречиш, защото приложена в реалността, философията ти е шитня. :D

Ми добре ве, ела тогава да ме удариш :D

defender
12-13-2019, 22:32
"всички, които се залавят за нож, от нож ще погинат" Матея 26:52

Явно не си чувал за тоя Божий закон във Вселената.

Тоя пистолет истински ли е ве, да се чуди човек, кой психиатър ти е дал свидетелство за оръжие.
Но и самото това, че ми ги показваш, само подсказва колко си насран от страх и затова се опитваш да ме сплашиш. :D

Knispel666
12-13-2019, 22:48
"всички, които се залавят за нож, от нож ще погинат" Матея 26:52

Явно не си чувал за тоя Божий закон във Вселената.

Това ако някои ти извади нож, непременно му го кажи. :D Сигурно ще се пукне от смях и ще ти даде време да избягаш. :D

Тоя пистолет истински ли е ве, да се чуди човек, кой психиатър ти е дал свидетелство за оръжие.
Но и самото това, че ми ги показваш, само подсказва колко си насран от страх и затова се опитваш да ме сплашиш.
Нещо маи се понасра, големия бияч....

Аре стига толкова cringe, че момичетата се отказаха да пишат от наште глупости. :D

defender
12-13-2019, 22:50
А тава било армейски щик от АК-47.

Къде си ги събирал, от някой бит пазар ли?

Каква марка е тоя пистолет?

ПП: Ми момичета избягаха, щото ти се правиш на талибански терорист от някоя пещера.
Ся сигурно са се впечатлили от тебе, бре-бре. :D

Knispel666
12-13-2019, 22:59
Щикът е реплика, не помня вече откъде съм го купувал, но беше някакви смешни пари. Пистолета е Валтeр P38

defender
12-13-2019, 23:02
[QUOTE=Knispel666;11618240]Пистолета е Валтeр P38,

"Колекционерски пистолет ВАЛТЕР НР Р 38 от времето на Втората Световна Война"

Eйй, добре-добре, сплашен съм вече. Изобщо имаш ли патрони за него или само ще се опитваш да ме замеряш с него. :D

Knispel666
12-13-2019, 23:06
Тоя е следвоенен, ония от втората световна струват маика си и баща си, но дизаина си е практически същия.

Според теб за какво ми е да имам оръжие ако нямам патрони?

defender
12-13-2019, 23:08
Докторе, надявам се, че знаеш, че тоя пистолет трябва периодично да се разглобява и да се смазва ве? :D

Имаш ли още някакви сувенири от втората световна с антикварна стойност, с които да плашиш гадните джендъри ве :D

defender
12-13-2019, 23:10
Според теб за какво ми е да имам оръжие ако нямам патрони?

Ми щото си колекционер ве. Не случайно е от втората световна. Сигурно го пазиш от скинарския ти период. Добре, че вече си го израснал.

Knispel666
12-13-2019, 23:12
Не, само някакви китаиски боклуци, дето съм ги купувал в ученическите си години, железен кръст и разни подобни.

defender
12-14-2019, 12:54
Снощи безцеремонно бях заплашен с убийство от една "откачалка-рецидивист". :D

И вземи малко го почисти тоя лаптоп, ще вземеш да развъдиш хлебарки в него, че после и гаранцията ти отпада. :D

Knispel666
12-14-2019, 13:21
Ква гаранция ве, тоя лаптоп е на 10 години сигурно :D

dreamwalker
12-14-2019, 13:51

Съвсем случайно е, да. Нямам време да правя фейкове.

Knispel666
12-14-2019, 15:45
Съвсем случайно е, да. Нямам време да правя фейкове.
Добре. А кога ще намериш време да си направиш една екскурзия до Плевен?

dreamwalker
12-14-2019, 16:25
Аз не знам дали ще доживея утрешния ден, какво остава за страничните неща.

Knispel666
12-14-2019, 16:36

Бреи много черногледа си станала, да не си се депресирала нещо..

dreamwalker
12-14-2019, 16:41
Не, защо, това е валидно винаги за всички.

Sereina
12-14-2019, 16:50

Е, да вземем да не правим нищо и да чакаме деня, в който ще умрем, щото не знаем дали няма да е всеки момент.

dreamwalker
12-14-2019, 16:54
Е, да вземем да не правим нищо и да чакаме деня, в който ще умрем, щото не знаем дали няма да е всеки момент.

Защо Сереина.

Sereina
12-14-2019, 17:03
Защо Сереина.

Така прозвуча.
Иначе се произнася Серина.

ghostuser001
12-14-2019, 17:19
Така прозвуча.

Изглежда само ти го произнасяш така.

И аз като другите: Сере-ина. :)

Knispel666
12-14-2019, 17:20
Не, защо, това е валидно винаги за всички.
То е валидно за всички, но повечето хора не осъзнават че днешния ден може да им е последен.
Аз също живея само в настоящето, но пак не разбирам защо това е причина да не доидеш да се видим.

Knispel666
12-14-2019, 17:22

Аиде и жалкия трол с клозетния хумор реши да направи включване.

Sereina
12-14-2019, 17:24

Ми, добре. Не ми пука честно казано как го произнасяш ти. :Д

dreamwalker
12-14-2019, 17:48
Така прозвуча.

Имах предвид защо това име.

Sereina
12-14-2019, 17:59
Имах предвид защо това име.

А, извинявай. Харесва ми от древногръцката митология. Бих го писала Serena, но беше заето, така че го писах с “ei”, тъй като “ei” се чете - “и” на гръцки.

ghostuser001
12-14-2019, 18:07
Аиде и жалкия трол с клозетния хумор реши да направи включване.

Естествено, къде без мен...
Популярен, непопулярен, това съм аз. Част от този форум - една от малкото му останали живи частици.

defender
12-14-2019, 18:22
Добре. А кога ще намериш време да си направиш една екскурзия до Плевен?

Докторе, ше се жениш ли ве?

defender
12-14-2019, 18:34
но пак не разбирам защо това е причина да не доидеш да се видим.

Ми може да ти намеква да я вземеш с колата ве? Тая кола с нея само до магазина за бира ли ходиш?

За проститутки ходи с колата, за дримока я чака да дойде с рейса. :D

Макар, че какво ли ще трябва да преживее дримока в Плевен с тебе, не ми се мисли направо Най-малкото да я надрусаш (най-малкото). :D

Трябва да следя криминалните хроники в новините, какво ще казват за Плевен или за изчезнало момиче, което се издирва.

dreamwalker
12-14-2019, 18:44
Ми може да ти намеква да я вземеш с колата ве? Тая кола с нея само до магазина за бира ли ходиш?

За проститутки ходи с колата, за дримока я чака да дойде с рейса. :D

Макар, че какво ли ще трябва да преживее дримока в Плевен с тебе, не ми се мисли направо Най-малкото да я надрусаш (най-малкото). :D

Трябва да следя криминалните хроники в новините, какво ще казват за Плевен или за изчезнало момиче, което се издирва.

Отиди ти, да сбъднеш детската си мечта.

defender
12-14-2019, 18:55
Отиди ти, да сбъднеш детската си мечта.

Ми ако си от София можем да идем двамата с колата, хем ти да се видиш с него, хем аз да го унизя. А после ше ви оставя насаме да се целувате, а аз ще си ходя. Така или иначе, той ще иска да живеете у тях, щото от Плевен не му се мърда, камо ли заради жена. :D

Knispel666
12-14-2019, 19:43

За проститутки ходи с колата, за дримока я чака да дойде с рейса.
E аз да не ходя за проститутки чак до София ве, льольо. :D Пък и с дримока искам да се видя и да си полафим, ако вече нещата се доразвият по друг начин - добре дошло :D . Принципно не ме бърка да карам. Бърка ме да карам в София примерно, щото е пълно с идиоти, пък не познавам града твърде.

Макар, че какво ли ще трябва да преживее дримока в Плевен с тебе, не ми се мисли направо Най-малкото да я надрусаш (най-малкото).
Тя не иска да пие, ти чак пък да друса :D

Knispel666
12-14-2019, 19:52
Естествено, къде без мен...
Популярен, непопулярен, това съм аз. Част от този форум - една от малкото му останали живи частици.

Кви живи частици ве. Аз съм жива частица от тоя форум, а ти си просто отдавна изсъхнало парченце говно залепнало за подметката ми. Уви, след толкова време, все още миришеш...

defender
12-14-2019, 20:18
Доктора тези дни много жени го налазиха във форума. Как се чувстваш, като обект на толкова много женско внимание? Започна ли да ти се смалява злобата към хората и живота? :D

defender
12-14-2019, 20:23
Тя не иска да пие, ти чак пък да друса :D

Не се съмнявам в твоите психологически, манипулаторски умения. Мисля, че това, което показваш от себе си във форума е една малка част от характера ти. Дримока мисля, че я чакат много изненади с тебе, ако се реши да отиде (да не дава Господ). :D

Knispel666
12-14-2019, 20:25
Доктора тези дни много жени го налазиха във форума. Как се чувстваш, като обект на толкова много женско внимание? Започна ли да ти се смалява злобата към хората и живота? :D

Само в твоето, отчаяно за женско внимание, съзнание, писането във форум може да се изтълкува като налазване.

Knispel666
12-14-2019, 20:29
Не се съмнявам в твоите психологически, манипулаторски умения. Мисля, че това, което показваш от себе си във форума е една малка част от характера ти. Дримока мисля, че я чакат много изненади с тебе, ако се реши да отиде (да не дава Господ). :D
Стига си я плашил с глупости ве. Ще се поразцъкаме из центъра, ще седнем някъде на кафе да си поговорим, и толкова.

defender
12-14-2019, 21:51

Тъй като смъртта е единственото сигурно нещо, то най-рационалното и смислено нещо е да се готвим за смъртта. Всяко друго занимание е бягство.

Един отец беше казал така: "Всеки ден помни смъртта и никога не ще съгрешиш".
А ние се опитваме да я забравим, все едно я няма, което не е много зряло.

Sereina
12-14-2019, 23:21
Тъй като смъртта е единственото сигурно нещо, то най-рационалното и смислено нещо е да се готвим за смъртта. Всяко друго занимание е бягство.

Един отец беше казал така: "Всеки ден помни смъртта и никога не ще съгрешиш".
А ние се опитваме да я забравим, все едно я няма, което не е много зряло.

Смъртта е единственото сигурно нещо, но какво следва след нея - не е. Не виждам смисъл да се готвя за нея, тъй като това е естествено явление, което ще настъпи така или иначе.
Не напразно не знаем точно кога ще дойде този момент, ако знаехме, то нямаше да правим нищо друго, освен да го очакваме, не мислиш ли?
Според мен един човек трябва да е добър, заради самия него, защото това го удовлетворява и прави щастлив, а не защото вярва, че така ще отиде на по-добро място и ще получи някакви облаги. Мисля че обратното е просто едно лицемерие и егоизъм.
А според теб възможно ли е да съществува човек, който никога не греши? Ако не, защо се получава това?

Knispel666
12-14-2019, 23:49
Да живееш, готвеики се за смъртта.... Голям живот, няма що... Няма нищо рационално в това да се готвиш да умреш, докато си жив. Рационално е единствено да живееш само така, като че все едно смъртта няма значение. Само тогава живота е истински и придобива смисъл - когато е в лицето на смъртта, а не когато е подчинен на страха и последствията от нея.
https://www.youtube.com/embed/nIKYKwIeBHE

defender
12-14-2019, 23:54
Смъртта е единственото сигурно нещо, но какво следва след нея - не е. Не виждам смисъл да се готвя за нея, тъй като това е естествено явление, което ще настъпи така или иначе.

Щеш не щеш живота ти в този свят е предопределен от това какво е отношение ти към смъртта и от това в какво вярваш, че става след нея. Ако вярваш, че след смъртта няма възмездие живееш по един начин, ако вярваш, че има ще живееш по друг начин, ако вярваш, че след смъртта има прераждане ще живееш по трети начин и т.н.
Отношението ти към смъртта (което винаги е въпрос на вяра) определя по какъв начин да живееш живота си тук (и от това не можеш да избягаш).

Не напразно не знаем точно кога ще настъпи този момент, ако знаехме, то нямаше да правим нищо друго, освен да я очакваме, не мислиш ли?

Не знаем точно, кога ще умрем, за да не изпадаме в безгрижие и мързел за спасението си (защото тогава по-лесно ще се подаваме на злото), а винаги да сме в състояние на готовност.

Според мен един човек на първо място трябва да е добър, заради самия него, защото това го удовлетворява, а не защото вярва, че така ще отиде на по-добро място и ще получи някакви облаги. Мисля че обратното е просто едно лицемерие.

А каква е разликата между "защото това го удовлетворява" и "защото вярва, че така ще получи някакви облаги", ми то няма разлика ве? Човек не е ли удовлетворен именно защото вярва, че получава някакви облаги.

Човек трябва да е добър, защото това е неговата същност. Когато човек е зъл, той не се чувства добре със себе си, нито с другите. Разликата между този и онзи свят е че тук човек все още може да се промени към добро, а там вече не може (там ще чувстваш злото в себе си, но няма вече да имаш възможност да го изцелиш и ще боли).

А според теб възможно ли е да съществува човек, който никога не е грешал?
Ами не е възможно, важното е в себе си да имаш искрено желание и стремеж към добро, а не колко съвършени са външните ти дела.

defender
12-15-2019, 00:22
Рационално е единствено да живееш само така, като че все едно смъртта няма значение

Ами ако смъртта няма значение тогава, защо изобщо това да живееш има значение? Как така определяш кое има значение и кое не?

Ти живееш, защото живота има значение, така ли?

Ако смъртта няма значение, то значи и всичко, което те убива също би трябвало да няма значение, тогава значи и болката няма значение. Ама тогава, защо когато изпиташ болка от нещо после я избягваш. Ами избягваш я, защото явно има значение за живота ти, и защото вече имаш опит за нея.
Значи в крайна сметка, да казваш, че смъртта няма значение е просто да лъжеш себе си.

Knispel666
12-15-2019, 00:29
Щеш не щеш живота ти в този свят е предопределен от това какво е отношение ти към смъртта и от това в какво вярваш, че става след нея. Ако вярваш, че след смъртта няма възмездие живееш по един начин, ако вярваш, че има ще живееш по друг начин, ако вярваш, че след смъртта има прераждане ще живееш по трети начин и т.н.
Отношението ти към смъртта (което винаги е въпрос на вяра) определя по какъв начин да живееш живота си тук (и от това не можеш да избягаш).
Мда, за вярващите въпроса за смъртта е винаги релевантен, защото те живеят в смъртта и преходното, в миналото и бъдещето, но никога тук и сега, във вечното. А осъзнатия човек винаги живее в настоящето, затова и смъртта за него е безсмислена, и каквото и да доиде след нея, ако въобще доиде, съвсем не го засяга.

Knispel666
12-15-2019, 00:42
Ами ако смъртта няма значение тогава, защо изобщо това да живееш има значение? Как така определяш кое има значение и кое не?

Ти живееш, защото живота има значение, така ли?

Ако смъртта няма значение, то значи и всичко, което те убива също би трябвало да няма значение, тогава значи и болката няма значение. Ама тогава, защо когато изпиташ болка от нещо после я избягваш. Ами избягваш я, защото явно има значение за живота ти, и защото вече имаш опит за нея.
Значи в крайна сметка, да казваш, че смъртта няма значение е просто да лъжеш себе си.
Смъртта няма значение, защото докато си жив, няма как да я усетиш и разбереш, понеже няма нищо за усещане и разбиране. Смъртта не може да се усети и разбере през очите на мъртвеца, разбира се само болката и умирането, през очите на умиращия, но все още жив. Страха от това е инстинктивен, и макар да не е рационален, то поне е функционален. Страха от смъртта обаче не е толкова обвързана с болката или умирането, колкото с идеята за прекатяване на личността, за смъртта на егото. Затова са всичките тия филми, вярвания и спекулации с това какво става след смъртта. Ако нямаше потребност от Его, нямаше да имаш и потребност Егото ти да продължи да съществува и след смъртта, което автоматично елиминира страха от смъртта и това какво ще се случи след нея няма значение. И все пак, дори и страха от болката и умирането да има практическо приложение, то както всеки друг страх, все пак си остава нерационален, и надделяването и подчиняването му е именно това което се нарича смелост. Смелостта обаче не е равносилна на безразсъдство, макар често да се проявява по този начин.

defender
12-15-2019, 00:43
затова и смъртта за него е безсмислена, и каквото и да доиде след нея, ако въобще доиде, съвсем не го засяга.

Ми хубаво, само, че и това твоето е въпрос на вяра. И как така да не ме засяга след, като умирам Аз, умира тялото ми, което е част от мене. Как така не ме засяга. Ми това е лицемерие, че не ме засяга, голи хвърчащи философии.

Докторчето смъртта на го засяга, ама в същото време напълнил мазето на баба си с бомби, пистолети и ножове, нищо чудно и някой танк да изкараш. Що ве? :D

Sereina
12-15-2019, 01:03
И как така да не ме засяга след, като умирам Аз, умира тялото ми, което е част от мене. Как така не ме засяга. Ми това е лицемерие, че не ме засяга, голи хвърчащи философии.

Защо да те засяга, че умира тялото ти, като според това, в което вярваш след смъртта душата ти ще живее вечно?

Knispel666
12-15-2019, 01:05
Ми хубаво, само, че и това твоето е въпрос на вяра. И как така да не ме засяга след, като умирам Аз, умира тялото ми, което е част от мене.

Именно, докато се идентифицираш с Аз, с тяло, физическо и ментално, винаги ще има какво да умира и винаги ще го има страха. Които е умрял приживе, на него смъртта няма какво да му отнеме, няма какво да загуби, защото не притежава нищо. Филмът е да осъзнаеш, че всеки се ражда така - никои, без Аз, без притежания, а едва после, с индоктринирането от обществото, с изграждането на Егото, с разцепването на човешката същност, ставаш Някои и притежаваш неща. Това са и първите интенционални думички на децата - АЗ искам и това е МОЕ. Така от тоталност, ставаш конкретност. От картина, ставаш детаил. От цялост, ставаш част. От всички и всичко, ставаш някои и нещо.

defender
12-15-2019, 01:09
Смъртта няма значение, защото докато си жив, няма как да я усетиш и разбереш, понеже няма нищо за усещане и разбиране. Смъртта не може да се усети и разбере през очите на мъртвеца, разбира се само болката и умирането, през очите на умиращия, но все още жив.

Ами например от тялото на мъртвец живия човек разбира, че тялото вече става безжизнено, вече не може да мърда, не може да диша, не може да се движи, да говори, да се смее и други. А живия човек никога през живота си не е бил в токова състояние и това той много добре го разбира. Така, че не е като да не се разбира.

defender
12-15-2019, 01:11
Защо да те засяга, че умира тялото ти, като според това, в което вярваш след смъртта душата ти ще живее вечно?

Защото човек не е нито само тяло, нито само душа, той е сплав между двете. Когато тялото умре, човек ще изпадне в състояние, което никога не е бил в този живот. И това е лично изживяване, което няма как да не те засяга.

Knispel666
12-15-2019, 01:19
Защото човек не е нито само тяло, нито само душа, той е сплав между двете. Когато тялото умре, човек ще изпадне в състояние, което никога не е бил в този живот. И това е лично изживяване, което няма как да не те засяга.

Какво състояние и какви изживявания докато "си" мъртъв ве? На теб какво ти беше състоянието и изживяванията преди да бъдеш заченат? Умирането е лично изживяване, да , но смъртта не е изживяване или състояние, а липса на такива. Затова и е смърт - противоположна на живота.

defender
12-15-2019, 01:20
Които е умрял приживе, на него смъртта няма какво да му отнеме, няма какво да загуби, защото не притежава нищо.

Ами точно това казвам. Човек трябва да се готви за смъртта, като умре за света. А хората искат да забравят смъртта, като все повече се стремят да стават все по-светски.

Sereina
12-15-2019, 01:29
Човек трябва да е добър, защото това е неговата същност. Когато човек е зъл, той не се чувства добре със себе си, нито с другите. Разликата между този и онзи свят е че тук човек все още може да се промени към добро, а там вече не може (там ще чувстваш злото в себе си, но няма вече да имаш възможност да го изцелиш и ще боли).

Как реши че същността на човека задължително е добра?
Казвам, че човек истински е добър когато, вършейки добри дела не очаква нищо в замяна, а е удовлетворен от свършената добрина. Това прави ли ги едни и същи с хората, които вършат добрини, не защото ги кара да се чувстват добре, а защото вярват че душите им ще живеят вечно в отвъдното? (Тоест правят го само, за да не бъдат наказани след смъртта) Това ли е целта?

Knispel666
12-15-2019, 01:29
Ами например от тялото на мъртвец живия човек разбира, че тялото вече става безжизнено, вече не може да мърда, не може да диша, не може да се движи, да говори, да се смее и други. А живия човек никога през живота си не е бил в токова състояние и това той много добре го разбира. Така, че не е като да не се разбира.

Да, никога не е бил в такова състояние и никога не може да погледне през очите на мъртвеца, първо защото не е мъртъв и второ защото мъртвеца вече не гледа и не разбира и съответно няма какво да се види и разбере. Живия никога не може да разбере какво е да си мъртъв, а когато е мъртъв, не му се налага да разбира - разбирането е нещо от света на живите. Затова и всички въпроси за това какво се случва след смъртта са безсмислени - те са просто една проекция на живия в света на мъртвите - проекция с която може да се фантазира някакво продължение там, но така вече изобщо не си говорим за смърт, а за просто за друг етап на съществуване. Но за такъв етап няма никакви доказателства че съществува. Нещо повече - няма логика да съществува. Какъв е смисъла от живота, в които чувстваш, мислиш и разбираш, ако същите тези неща може да ги правиш и в смъртта, която по дефолт би трябвало да е обратното на живота. Контраинтуитивно е и противоречи на всеки закон във вселената. От друга страна, краино очевидно е че именно от желанието за живот произлиза тази илюзия за живот след смъртта. Не се налага да си Фроид за да видиш мотива.

defender
12-15-2019, 01:42
Ако не, защо се получава това?

Получава се така, защото човек трябва да почувства, че спасението му е в Иисус.

Виж Иисус е разпнат на кръста. Кръста е кръстосването между твоето желание за добро и твоята грешна природа. Иисус е разпнат на този твой кръст и ги примирява със своето изкупление. И всичко това и ти сама трябва да го почувстваш опитно - и както виждам ти вече си го почувствала щом питаш за него.

Ето, затова се получава така, за което питаш.

Knispel666
12-15-2019, 01:53
Ами точно това казвам. Човек трябва да се готви за смъртта, като умре за света.
Ама как се готвиш за смъртта ве човек, това не контролно по математика че да се готвиш. Няма готвене за смъртта, има само умиране, тук и сега. Готвенето за смъртта е просто поредната идентификация, поредното Его. Ти си мислиш че като се бориш с егото, и с прищевките и суетите на светския АЗ, и като се отричаш от притежанията си, значи си достигнал този етап на осъзнаване ли? Не, всъщност просто борбата с Егото е станало твоето ново Его, с нови прищевки, суети и притежания, тоест отново имаш какво да губиш и какво смъртта да ти отнеме, даже повече, щом чак се готвиш за нея. Тоест слагаш каруцата пред коня и в опита си да избягаш от омагьосания кръг, само повече се въртиш на едно място.

Sereina
12-15-2019, 01:53
Избягването на болката и смъртта са заради инстинкти на самосъхранение и оцеляване заложени във всички живи същества. ”Програмирани” сме така, че да се опитваме да се запазим възможно най-дълго живи, но в крайна сметка е неизбежно, това е просто необратим етап на един организъм. Именно затова няма значение, защото е необратим. Единствено има значение какво правиш докато си жив, защото само това разбираш, можеш да вярваш или обратно - да не вярваш за след смъртта, това остава нещо, което няма да разбереш докато ти самият не умреш, следователно няма как да се готвиш за нещо което не разбираш истински.

defender
12-15-2019, 02:05
Казвам, че човек истински е добър когато, вършейки добри дела не очаква нищо в замяна, а е удовлетворен от свършената добрина.

Е да изпиташ удовлетворение от съвършената добрина не е ли също нещо в замяна?

Knispel666
12-15-2019, 02:07
Това прави ли ги едни и същи с хората, които вършат добрини, не защото ги кара да се чувстват добре, а защото вярват че душите им ще живеят вечно в отвъдното?
Принципно да, прави ги едни и същи, защото го правят за да изглеждат като някакви в очите на някого, било то в очите на Бог, в очите на обществото, или в своите собствени очи. Принципна разлика има само ако правят добро, която е необходимо само по себе си. Този въпрос Кант го разисква много обстоино, с идеята за категоричен и хипотетичен императив. Идеята е такава че примерно ако един човек се дави, правилната постъпка е да го спасиш, и само спасяването му е морално правилното, а всички останали мотиви са неморални. Тоест може да си го спасила, но ако си го направила примерно за да се изтъкнеш като герои, било то в своите очи или в нечии други, значи постъпката ти не е морална, понеже е просто средство за постигане на нещо друго. Тоест, мотива, или по-точно казано липсата на страничен мотив , прави една постъпка морална, а не резултата.

defender
12-15-2019, 02:13
Избягването на болката и смъртта са заради инстинкти на самосъхранение и оцеляване заложени във всички живи същества. ”Програмирани” сме така, че да се опитваме да се запазим възможно най-дълго живи

Е да де, програмирани сме така, именно защото смъртта има значение за нашия живот и затова сме програмирани как да оцелеем. Ако смъртта нямаше значение, нямаше изобщо да сме програмирани така, както сме програмирани.

Единствено има значение какво правиш докато си жив,

И от къде идва това значение. Ти правиш това, което те прави по-жив, а не това което те прави по-умрял. Значи смъртта играе значение за живота ти. Когато почнеш нарочно да правиш неща, които те правят по-умряла, тогава ми говори, че смъртта няма значение за живота ти. :D

Sereina
12-15-2019, 02:14
Принципно да, прави ги едни и същи, защото го правят за да изглеждат като някакви в очите на някого, било то в очите на Бог, в очите на обществото, или в своите собствени очи. Принципна разлика има само ако правят добро, която е необходимо само по себе си. Този въпрос Кант го разисква много обстоино, с идеята за категоричен и хипотетичен императив. Идеята е такава че примерно ако един човек се дави, правилната постъпка е да го спасиш, и само спасяването му е морално правилното, а всички останали мотиви са неморални. Тоест може да си го спасила, но ако си го направила примерно за да се изтъкнеш като герои, било то в своите очи или в нечии други, значи постъпката ти не е морална, понеже е просто средство за постигане на нещо друго. Иначе казано, мотива определя кое е морално, не самия резултат.

А кое се разбира като добро необходимо само по себе си? Примерно спасявам човек, който е убивал масово и ще продължава да го прави, това морално ли е? А, ако го бях оставила да умре, това как се определя?

Sereina
12-15-2019, 02:22
И от къде идва това значение. Ти правиш това, което те прави по-жив, а не това което те прави по-умрял. Значи смъртта играе значение за живота ти. Когато почнеш нарочно да правиш неща, които те правят по-умряла, тогава ми говори, че смъртта няма значение за живота ти. :D

Именно смисълът е в това, че организма прави всичко възможно (като казвам всичко възможно, разбирай, че организма има сумати адаптационни механизми), за да се запази жив, а не мъртъв нали? Ако е имала смисъл смъртта за живота ни, защо всичкият този труд, направо след раждане да мрем.

Ако смъртта нямаше значение, нямаше изобщо да сме програмирани така, както сме програмирани.

П.П. Погледнато от тази страна смъртта наистина има едно единствено значение за живота ни и това е, че смъртта е краят на живота.

defender
12-15-2019, 02:51
С жени не трябва да се спори. Ако бяхме женени спорът отдавна щеше да е завършил със секс. :D

Knispel666
12-15-2019, 03:24
А кое се разбира като добро необходимо само по себе си? Примерно спасявам човек, който е убивал масово и ще продължава да го прави, това морално ли е? А, ако го бях оставила да умре, това как се определя?

Точно това е проблема, че няма универсална формула, а всичко зависи от контекста и предварително зададените параметри. Доброто във един контекст може да се окаже зло в друг, и в реалния живот винаги нещата са сложни и взаимно обвързани. Дадения пример тук е просто принципен - ако за да се осъществи А, трябва да се изпълни Б и В, то значи в този контекст Б и В са добро. За да продължи да съществува този човек, тои трябва да се спаси от удавяне. Спасяването в случая е необходимо добро само по себе си. Сега вече дали трябва да продължи да съществува, е съвсем различен казус, но в конкретния случаи, ако го спасяваш с някаква различна цел, освен тази на просто спасяване, значи постъпката ти е неморална. Неморална е не в някакъв универсален смисъл, а по подразбиране, в дадения контекст, понеже служи на някакъв друг твои си интерес, а не на необходимото само по себе си. Малко е объркано, но общата идея е валидна, поне според мен.

ПП: Това което описах е хипотетичен императив, не категоричен. Категоричния не зависи от контекст и винаги е валиден, поне според Кант, които счита хипотетичните императиви за твърде субективни. Като цяло не съм фен на идеята че нещата са винаги категорично добри или лоши, морални или неморални, но идеята за страничния мотив, които прави едно деиствие по подразбиране неморално, е доста на място. Въпросът всъщност е - способен ли е човек целенасочено да върши добро без да има страничен мотив или лична облага от цялата работа?

Knispel666
12-15-2019, 03:29
С жени не трябва да се спори. Ако бяхме женени спорът отдавна щеше да е завършил със секс. :D
Ти не само с жени, ами с никои не бива да спориш, защото аргументите ти са малоумни.

Sereina
12-15-2019, 13:47
Защо да разваляме спора със секс? :D

ghostuser001
12-15-2019, 14:16
Абе, вие тук всичките сте болни кучета... :Д
Умът ми не побира как цяла нощ сте писали тук празнословни коментари.. по екзистенциални въпроси, по които човечеството няма отговори и никога няма да получи такива..
Нощ през, която 90% от хората използват да спят (мозъкът и тялото им да релаксират), а голяма част от останалите 10% използват нощта да се или забавляват по друг начин. А тия тук ми седнали да си губят времето в тракане на безсмислени коментари и да се 'апят кат' кучета. Мани-мани...

Да, силно ограничен съм - не мога да го проумея вашето...

defender
12-15-2019, 14:22
Защо да разваляме спора със секс? :D

Защото спорът е достигнал до такова ниво, че думите вече са излишни, спорът вече се превръща само в начин за нараняване на другия и избиване на комплекси. Остава ти само да приемеш другия, такъв какъвто е и да го отпразнувате със секс (а при докторчето с каквото друго има под ръка, може и с ръка). :D

Sereina
12-15-2019, 14:35
Абе, вие тук всичките сте болни кучета... :Д
Умът ми не побира как цяла нощ сте писали тук празнословни коментари.. по екзистенциални въпроси, по които човечеството няма отговори и никога няма да получи такива..
Нощ през, която 90% от хората използват да спят (мозъкът и тялото им да релаксират), а голяма част от останалите 10% използват нощта да се или забавляват по друг начин. А тия тук ми седнали да си губят времето в тракане на безсмислени коментари и да се 'апят кат' кучета. Мани-мани...

Да, силно ограничен съм - не мога да го проумея вашето...

Аз пък не разбирам защо си седнал да ни четеш мненията и да се занимаваш с нас, като коментираш как сме писали/спорили цяла вечер, вместо да си почиваш в неделя следобед.

Knispel666
12-15-2019, 15:23
Защото спорът е достигнал до такова ниво, че думите вече са излишни, спорът вече се превръща само в начин за нараняване на другия и избиване на комплекси. Остава ти само да приемеш другия, такъв какъвто е и да го отпразнувате със секс (а при докторчето с каквото друго има под ръка, може и с ръка). :D

Точно ти ли го казваш ве господин "Твърде голям аутист съм и затова съм девствен, но се правя че уж се пазя за сватбата като добър християнин".

ghostuser001
12-15-2019, 15:31
Аз пък не разбирам защо си седнал да ни четеш мненията и да се занимаваш с нас, като коментираш как сме писали/спорили цяла вечер, вместо да си почиваш в неделя следобед.

Да не мислиш, че съм ви чел коментарите.. Мярках по няколко откъслечни думи и най-вече следях по кое време са написани - 2, 3, 4, 5 ч. Да съм заделил 2-3 мин. и то докато си почивах полегнал на дивана.