View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
Soooooooooooooooooooooo inlove <3 Обичам да се будя до нея, да гледам влюбения и поглед <3
Добро утро, европейци, наркомани и пияндурници.
Днес ще се отмара качествено.
Удри уйнооо ...тая ЖЕНА не е наща!
Мед ще ми носиш когато сваля те веднъж!
http://www.youtube.com/watch?v=4kudekEnAmU
scandalousLady
08-09-2012, 08:39
Хубава сутрин, дано и денят е такъв.
Ех, как ми се излиза довечера.
Ох, как се наядох. И вкарах една малка, студена ракия. След малко направо си лягам за една следобедна 4-5 часова дрямка, но първо трябва да дръпна една цигарка.
Яко такова ... Две вечери съм на домашни купони и двете вечери ми се спи :?
Поне с Него си писахме.Казах му за случващото се и за мое огромно щастие и учудване той прие нещата доста добре.Дори е застанал на моя страна :) Радвам се,че попаднахме в такава ситуация и този път нещата се развиха в моя полза.
Щастлива съм!!!Адски щастлива,но се притеснявам да не се окаже просто "затишие пред буря" ...
Violenza
08-09-2012, 11:01
Мързеливо ми е, нищо не ми се прави. А след малко трябва да се стягам да обикалям по разни задачки. Да видим дали ще стане.
Furious?
08-09-2012, 11:09
Дали няма да отида да гледам Батман като пич днес
Wednesday666
08-09-2012, 12:25
Нищо не ми се прави. А имам задачи да върша. Ужасно гадно ми е в тия жеги.
PullMeCloser
08-09-2012, 13:01
Перфектно се чувствам. Идеално време, далече от родители(тоест, съм спокойна :Д), с яки хора. Чудничко ми е.
Супер, най-сетне заваля дъжд, ето това чаках!!!!!!!!!!!!!!!1
mynichka
08-09-2012, 13:57
Средна работа, исках да се видим- но той изчезна за 4 дена- за което напълно го разбирам, ако се бях побързала малко можеше поне да го цункам за чао. Както и да е и аз пътувам утре- което очаквам с голямо нетърпение вече
Събудих се. Къде ми е кафето, цигарите и пепелника?
И яденето. Гладен съм. Много.
по-добре съм, ама май сме скарани
а не искам
излиза ми се, ама може да припадна на улицата, така че по-хубаво не
искам се оправим и да се оправя и аз и да си излизаме и да си се лигавим заедно :/
ходи ми се на море, ама кур, няма
и последният влак си изпуснах
карай, другата година може би
DisappointedDreamer
08-09-2012, 16:29
Тече ми цифката. Заобиколена съм от идиоти.
Искам утре да идва по скоро.
scandalousLady
08-09-2012, 18:14
Смотано ми е.
Не знам какво става, искам да знам как ще се развиват нещата.
Изнервям се.
Събудих се. Къде ми е кафето, цигарите и пепелника?
и аз това се питах днес сутринта..
за цигарите и пепелника, де. за кафето мама се погрижи 8-)
хаха
иначе ми е някво-никво ;дд
Furious?
08-09-2012, 19:10
зайче , ти не беше ли на 13тина , ве ? аз на 13 само като помиришех кафе бягах . бахти изродите сте тея набори след 93
днешният секс беше ободряващ. някво забавно ми е. стискам палци на Болт да прави шоу
аве и ти за два дни да спиш общо 9 часа няма да ти е широко около врата и ще пиеш кафета, со..
пък и ме кефи да съм изрод, хахаха 8-)
Dagichka
08-09-2012, 19:55
какво толкова му обичате на тва кафе, не мога да разбера ;д толкова е горчиво, брр
боли ме корема, дъх. утре отивам да му търся подарък, макар да имам чувството, че той нищо няма да ми вземе или самата среща ще е фейл и ще е кофти.. :/
и ако още някой гълъб кацне на перваза на терасата или си забие тъпата човка в мрежата на прозореца, сериозно ще взема една пушка и ще си правя супа от гълъби!!
Кафето си е идеално, а без него просто не може.
Забозено. Излизам за малко и после нищо няма да правя.
Дразня се.
DisappointedDreamer
08-10-2012, 08:33
Скапано ми е. Местих се от леглото на 2рия етаж, на дивана на 1вия в 2-4-6 сутринта. Ебати.
Нищо, днес ще си го видя и това ми стига.
Странно ми е. Приятели ли се водим...пффф. Рожденния ми ден наближава, а аз се скарвам във филми. Последните дни са едно голямо ПФ.
пие ми се кафе с мляко,мързи ме да си купя мляко
гладна съм, ама не ми се прави нищо за ядене
пуши ми се, ама не мога
охххххх..бр
наспах се поне, оздравях (да не казвам голяма дума де) и ще им се обадя по-късно да направим една петък вечер навънка
доволно ще ми дойде
а следобяд ще се правя на ученолюбива и ще ..уча.
ох
Wednesday666
08-10-2012, 09:12
Оф, всякакви идиоти има на пътя .. Как щеше да ме натресе един, егати идиотите, кой им дава книжки не ми е ясно .. Хем вижда, че вече съм тръгнала и за капак съм с Предимство, хем пак .. Ма думи нямам ..
Поне със слънчицето ми се оправихме </3 .. Тооолкова много го обичам </3 ..
EternalDream
08-10-2012, 09:15
Доста объркано настроение :(
LeprikonA
08-10-2012, 13:42
Аз съм в настроение, нямам търпение да започна да си стягам багажа, много обичам да го правя. ^^ Искам да се видя с всичките хора, които съм запланувала, ще ги врънкам до последно :Д.
girl_love
08-10-2012, 16:13
пак ми е гадно, кога ще се сложи край на това лошо настроение незнам
valdesbg
08-10-2012, 17:42
Днеска си я видях най-накрая и беше чудесно! Освен нея идях и една камара форумци, и беше супер забавно и приятно. Чак ми е странно да ми е толкова хубаво!
DisappointedDreamer
08-10-2012, 18:43
Жестоко ме цепи тъпата глава.
Иначе денят беше 6+
Обичам я Обичам я Обичам я Обичам я Обичам я Обичам я Обичам я
.
обичам да ям
и после да съжалявам за това
ама вкусно ми е бее :(
Днеска си я видях най-накрая и беше чудесно! Освен нея идях и една камара форумци, и беше супер забавно и приятно. Чак ми е странно да ми е толкова хубаво!
и я
DisappointedDreamer
08-10-2012, 19:53
Обичам я Обичам я Обичам я Обичам я Обичам я Обичам я Обичам я
.
абе, пич. Стегни се малко, по дяволите.
Татуирай си го т'ва на гъза ако щеш, и ние всичките имаме гаджета и роднини и приятели и съседи които обичаме, ама не го пишем постоянно в шибания форум. Какво по дяволите искаш още да докажеш и кажеш на 10-12-14-16-25 годишни хора тук? Разлепи листовки с вашия лик в София, изкрещи го от НДК ама престани така жестоко да се излагаш.
Бясна съм. Всичко ме дразни. Нуждая се от едно здраво чукане.
Не ми обръщайте внимание.
SisiStrange
08-10-2012, 20:01
^ Наистина няма да ти обърна внимание. Тамън ми станеш супер симпатична за няколко дена и изцепиш нещо 'ич не мило. Що пък трябва да иска да каже/докаже/покаже нещо на кой да е? За мен тая проклета тема е за изливане на емоции. Като ти дойде на душа, да го фраснеш в клавиатурата. След последните няколко дълги, изпълнени с простотии месеци, едно такова постче ме кара да се усмихвам. Имайки в предвид колко малко неща са в състояние да го направят, ни най-малко не ми дреме дали от постовете ни на някого му се свиват не само аналните, ми и всички останали мускули.
DisappointedDreamer
08-10-2012, 20:06
Хората могат да бъдат немили. Каква изненада само!
'Щото реално няма друга причина поради която толкова много да парадира колко много те обича. Радвам ви се, особено на теб, готино е че така прекрасно се разбирате и обичате, ама т'ва за мен не е мъж. Не е мъжко поведение. Лигаво е. Не ми харесва - ама какво да очакваш от зодия риби? Пък нали ти самата каза че т'ва е тема за изливане на емоции - ето изливам си тука тъпите негативизми.
Тъпо е.
На мен ник'ви мускули не ми се свиват. Сорка.
Омитам се.
valdesbg
08-10-2012, 20:07
Радославе, писах един път в тая тема, ще пиша пак. Стига си се лигавил по толкова отвратително кифленски начин. Да си на 15 разбирам. Толкова ли нямаш друг живот че пишеш само за Сиси в тая тема под ягодите? И все много я обичаш и все ти липсва и все искаш да я гушнеш и да сте си заедно и да я видиш и блаблабла. На всички това ни е ясно щото всеки пост го съдържа. Кажи нещо, което не знаем.
Дразни отвратително много да четем едно и също всеки път. Ако си толкова експресивен под ягодите измисли някакъв оригинален начин да и го показваш на нея, а не на нас. Сериозно, дреме ми дали ще ме заплашваш, дали ще ме банваш и пр. Писна ми всеки твой пост тук да е свързан с едно и също нещо. Дриймъра ти даде идеи, аз те хейтя.
Знам че те болу шнура, знам че имаш права и можеш да си вееш байрака както ти скимне. Ако си толкова начетен за колкото се имаш, вземи си поне малко поука от квото ти приказват 1000 човека. Колко искам да имаше опция да игнорирам потребители, само и само да не ти чета мненията тук.
Да, знам на никой не му дреме. Кучетата лаят, кервана си върви. И да знам, лошия герой съм аз.
~The Smile~
08-10-2012, 20:12
^^ами днес бях в много готино настроение!!!~ ^^
що да не пише,че я обича бе?
лигаво,курвенско и не знам си още кво било????
що мамка му некоя пикла като почне да мрънюца коооолко много обичала ебaлника до себе си,това се приема,а другото не?
преди известно време имах приятелка,заради която са ми минавали мисли от рода да се изкача на високо и да изкрещя колко я обожавам за да могат всички да ме чуят и да знаят.това прави ли ме лигльо?
бaхти плоското мислене
абе пишете квото искате бе
я чил аут малко
кво ви пука кой кого обича и как го показва?!
аз обичам себе си и ако искам 200 пъти ще го напиша и кво от тва
както и той обича нея и ще го напише 1000 пъти навсякъде
голяма работа
тука и без туй се пишат неща от пикае ми се до вчера имах изпит през утре ще правя секс
така че чудо голямо, ей.. :/
преяло и заспало ми е!
SisiStrange
08-10-2012, 20:17
Да бе, засилил се е да ви банва.
Значи като вие двамата си пишете във всеки пост "Ще си го видя.", "Няма да си го видя.", "Беше прекрасно.", "Нямам търпение" и тн. мрън мрън, няма проблем, щото сте вие. Като иде реч за нас, ауууу, край. Всички го правите, "под ягодите".
Всеки в тая тема си излива сравнително еднакви неща. Аз не ви се отяждам на вас. Нищо, че ти Дриймър, си спамиш с Ирти по 3 страници. Нищо, че дрънкате същите неща. Вас не знам какво тооолкова ви бърка в здравето, че само се заяждате кой какво си писал в неговото лично каренце.
Някво дразнещо е, че си мислите, че форума е ваш и му налагате контрол, видиш ли, кой какво да си пише в тема като Дневника.
Харесвам зрялото ви мислене в някои теми, не ви понасям злобата относно някакви съвсем прости неща.
взимам си чипс и кола, продължавайте, моля ви
да бе, много ви дразни, че хората се обичат... офофоф
не ви дразни, като пишем (всички) кви сме депресирани, а ви дразни, че еди си кой обича еди си кой... лелее
пт: гадно ми беше събуждането, с гадна новина, че много важен човек за мама е починал. на това отгоре съм зарязана при леля ми, защото майка ми замина за нейния град (за ден-2?) и.. абе тъпо е.
SisiStrange
08-10-2012, 20:27
Аз лично приключих. 8-) Каквото имах да казвам, съм го казвала и сега, и преди. Няма голям смисъл пак.
Мерси на всички, които казахте по нещо по-човешко и в нормален, а не истерясал тон.
Зайче, а нямаше ли как да идеш с нея за подкрепа?
valdesbg
08-10-2012, 20:28
Бобсън, въпроса е че само с това са пълни постовете му. Сиси си пише и други неща, проблеми няма там.
Сиси - ако се поровя в тая тема, няма да намеря пост на Радо, който да не е свързан поне на 90 % с теб. Мойте постове имат по едно изречение за приятелката ми от .. 5 или 6. Ако изобщо имат. Дриймъра и тя така. Дразнещото е двойните стандарти, които се налагат в тоя форум. Щрудела може да се лигави навсякъде, Шадоу ще се увива като гол охлюв по глухарче, Сиско ще си пуска кифленските снимки навсякъде, и няма кой да ги санкционира. Ама ако същото нещо се направи от обикновен потребител веднага следва предупреждение. Преди го писах, пиша го отново. Ако се намери някой да скастри модераторите за своеволията, които вършат, нищо такова няма да се случва. Щото не може една калпазанка да изнася форума и да върши черната работа, докато всички други тийнове с права си веят байраците и си играят на шефчета.
А и тва че ти е гадже, не означава че трябва да скачаш всеки път, когато някой каже лоша дума за него. Има си уста, има си клавиатура.. дай му малко свободата и думата сам да се защити.
П.П. Някво дразнещо е, че си мислите че вие сте единствените които толкова много се обичате, че просто равни нямате.
ДД
Зайче, а нямаше ли как да идеш с нея за подкрепа?
не, защото тя не иска да ме взима на "такива" места..
поне взе доведения и брат отиде с нея. :))
не ми викай бобсън,нито си ми приятел,нито ме познаваш,нито си ми лицеприятен
както вече казаха тва е скапана тема и всеки може да пише квото си поиска в нея
и ако си мислиш,че като почнеш да пишеш постовете си по няколко километра в които ше ми обясняваш глупости със сложни думи ше ме откажеш да те хейтвам ,нема да стане
по темата:гладен съм
SisiStrange
08-10-2012, 20:37
Бе ти чуваш ли си тъпотиите?
Какво ще рече "Някво дразнещо е, че си мислите че вие сте единствените които толкова много се обичате, че просто равни нямате." ? Кой ви го е казал това? Моля, да не ми се завират думи в устата, които не съм казвала. Споделяме си, каквото мислим на момента. Това кой как си го интерпретира си е ваша работа. Щом ми иде да кажа, че ми липсва и го обичам, значи просто го казвам. Не съм казала: "Аууу, ние сме най-яките." Обичайте си се, бе. Кой ви спира? Аз отяждам ли ви се на вас за това какво си пишете/спамите?
Ако имаше "дискриминация", Влади, и вие щяхте да сте санкционирани!! Особено гаджето ти, щото Дневника не е чат стая. Пък по едно време си пишеше по цели страници чат. Да е банната? Да и е казал някой нещо? М? Радослав влиза по един път на ден в тоя форум, щото е на работа и пише по 1-2 мнения макс и вие мрънкате, че видите ли си развявал камшика? О, боже, я излезте от филма малко.
Ще си скачам, щом засягаш моя мъж. Да, има си уста, факт. Това, че го няма в момента не значи, че ще си вея полата, докато някви хора дрънкат простотии за него и му лепят разни етикети, щото така им изнася.
DisappointedDreamer
08-10-2012, 20:39
Дай малко насам!
Иначе, сега сериозно: извинявам се за незрялото си, спонтанно outrageous and unaccaptable behaviour. НО! Вярвам че всяка една страна е права малко или много за едно или друго.
П.П. Мисля че с Валдес трябва да отидем на почивка, някъде далеч от света, където можем спокойно да се отдадем на плътски удоволствие, сексуални страсти и клякания, в опит да избегнем шамарите които взаимно ще си нанасяме.
А когато се върнем, ще напишем едни красноречиви, цветущи и хубави постове, в които аз ще обяснявам колко дълъг и дебел му е, а той ще обяснява каква истинска секс богиня е приятелката му в леглото.
П.П.2 отивам да спинкам, че осрахме темата, пък и не съм спала от 24 часа.
valdesbg
08-10-2012, 20:40
Хейти ме бе, имам два крачола и една паламарка. Ако имаш какво да казваш - казвай го. Ако нямаш - GTFO, наклон на шнура не можеш да ми даваш обаче, Бобсъне.
Щом всеки може да си пише квото иска - значи аз не правя нищо извън правилата. Споделям, колко безинтересни и образуващи нервички са ми постовете на конкретен потребител.
П.П. ДД, приема се.
дразни ме идиотизма ти,а не мненията ако визираш мен
като имаш паламарка яж си я,и аз имам,ма не ти я предлагам
поне имаш напредък
съкратил си постовете
SisiStrange
08-10-2012, 20:46
Дай малко насам!
Иначе, сега сериозно: извинявам се за незрялото си, спонтанно outrageous and unaccaptable behaviour. НО! Вярвам че всяка една страна е права малко или много за едно или друго.
П.П. Мисля че с Валдес трябва да отидем на почивка, някъде далеч от света, където можем спокойно да се отдадем на плътски удоволствие, сексуални страсти и клякания, в опит да избегнем шамарите които взаимно ще си нанасяме.
А когато се върнем, ще напишем едни красноречиви, цветущи и хубави постове, в които аз ще обяснявам колко дълъг и дебел му е, а той ще обяснява каква истинска секс богиня е приятелката му в леглото.
П.П.2 отивам да спинкам, че осрахме темата, пък и не съм спала от 24 часа.
Ми пишете де. Някой пречи ли ви? Мен пък (и явно съм единствена) ме радва да чета, когато някой е щастлив. Няма значение дали за секс, любов, изпит, ядене. Хубави мнения = весели, щастливи хора. Това е хубаво. Става ми тъжно като прочета някой сдухан коментар. Но вие май няма да разберете тази така сложна гледна точка.
Ми пишете де. Някой пречи ли ви? Мен пък (и явно съм единствена) ме радва да чета, когато някой е щастлив. Няма значение дали за секс, любов, изпит, ядене. Хубави мнения = весели, щастливи хора. Това е хубаво. Става ми тъжно като прочета някой сдухан коментар. Но вие май няма да разберете тази така сложна гледна точка.
не си единствена
като чета хубави постове и мен ми става хубаво
SisiStrange
08-10-2012, 21:01
Да, впрочем не визирах теб в случая. :) Това последното прозвуча доста черногледо май. XD Реално не мисля така. Има доста позитивни хора, особено в тоя раздел.
Anichkaxxwee
08-10-2012, 21:01
Ужасноо
И много, ама много се притеснявам :(
Да, впрочем не визирах теб в случая. :) Това последното прозвуча доста черногледо май. XD Реално не мисля така. Има доста позитивни хора, особено в тоя раздел.
знам, че не ме визираше
аз се бутам между шамарите 8-)
Wednesday666
08-10-2012, 21:15
Не си единствената. Самия позитивизъм, струящ от твоите или неговите постове ( както и на всеки, който казва някакви хубави неща и споделя щастливи свои мигове и мисли ) някакси помага да се почувствам ( а и не само аз ) поне малко по-добре, когато ми е кофти.
И да, всеки може да пише каквото му душата иска в тази тема, все пак е "Как се чувствате" .. Ако иска по 20 пъти на ден да го пише, в правото си е, и то не защото е модератор, всички го правим. Това, че той е влюбен и го казва и показва, а вие в момента не сте или просто не го споменавате е отделен въпрос. Нищо лошо не виждам в това.
Станааа интересноо .. и забавно. :lol:
На мен пък ми е такъв кеф да ги чета [SUN]
Толкова са ми сладички,милички ... Направо ми идва лично да отида и да ги нацелувам (образно казано :D) [SUN]
Амааа предполагам всичко се дължи на факта,че от няколко дена съм не на 7-то,а на 10-тото небе от кеф и подобни постове ме зареждат допълнително [SUN]
ПО ТЕМАТА:
Пак няма да се спиии ... Господина е нощна смяна и на мен ми е кеф,кеф,кееееееееф :) И снощи е бил ама е влязъл късно и сме се разминали :( Нищо!Днес нещата са супер,разговора протича по-добре от очакваното и съм щастлива ... МНОГО щастлива!!!
Радвам се,че отново е в живота ми!Радвам се,че ми е приятел!Радвам се,че е различен от другите и за всички тези години не е изневерил на себе си и не се е променил!Радвам се,че мога да говоря открито с него!Радвам се,че след всеки разговор го чувствам по-близък!Радвам се за толкова много неща :)
Очаквам заяждане за всичките ми удивителни и многоточия :D :D :D
DragonLady
08-10-2012, 21:37
Е стига сте се заяждали с любовта на хората де. Какво като си пишат пишат публично, че се обичат, че си липсват и тн. Какво толкова ви бърка отвътре не ви знам, но мен лично ме радва като прочета нещо подобно, става ми едно такова миличко и разнежено :)
по темата за жалост не чак толкова позитивно: Притеснено ми е бая. Моя е хванал някакъв стомашно чревен вирус и вече 2 дни е кошмар. Той не спи заради болестта, аз не спя от притеснение по него. Дано ми се оправи по скоро слънчицето ми, че като го гледам така ми се къса сърцето.
Glamour92
08-10-2012, 21:40
Няма промяна в душевното ми състояние след като прочета някой по-ей тъй "лигав" пост-понякога даже ме усмихват.
Учудена съм,че това ви пречи и смущава,хора...
Форума е пълен с потребители,пръскащи наляво и надясно слюнки и храчки,против мненията на които никой все още не е възроптал(или поне не така изразително)
Както и да е.
..........
Нещо не ми се спи-хвана ме шампионската лига и се кикотихме с брат ми и с котарака,а после ми стана толкова дейно,че си спретнах една домашна тренировка. 8-)
h0t_lipS~anD_kisSes
08-11-2012, 02:10
Добре с леки нотки на объркване, но ще премине, предполагам. :)
Надигнах се с добро настроение. Днес ще ходиме на кино, и общо взето ще сме си цял ден заедно. Хубаво ми е.
Отделно ми хрумна една идея, която утре ще осъществя, пък може и през работната седмица, така и така шефа го няма, имам доста свободно време да екпериментирам над идеите си :D
ПП. На владимир за втори път ще му кажа, както и на tupac да престанат да си налагат мнението и да дават етикети в тази тема. Темата нито е за вас, нито някой трябва да се съобразява с вашето мнение и настроения. Като нещо не ви изнася хикса горе и готово.
Добро утро. Денят започва добре. Тя още спи, ама ще я сритам след малко.
Не се опитвайте да ме вкарвате в глупавите си спорове, за да не ви отеба, ако аз запиша. Деба простаците, където сте.
DisappointedDreamer, с Валдес ли ходиш, ма? 8-)
Почна да напича жега пак, а вчера с бурята дойде свежест и живот.
twilightkid
08-11-2012, 06:35
Как яко мирише на дъжд <3 и времето е едно такова студенко и прохладно , тамън за мен :))
Иначе много ми е готино, всичко тече по мед и масло, довечера ще се размажа, ще бъде страхотно, от кога не съм виждала старите си приятели .. Много ми е усмихнато, едно такова настроението ^^
Поредната нощна смяна :D Тоя човек трябва да започне да ми дава % май :D Ако не съм аз ще има да се чуди к'во да прави до сутринта ...
Оффф,пак спах само 4-5 часа ама навън е хладно и се чувствам отпочината :)
Сега в главата са ми всички онези неща,за които говорихме ... Още съм в шок от казаното,но МАМКА МУ имах подобно предчувствие :o Като се видим ще поговорим за това.Знам,че темата е болезнена за него,но имам усещането,че заради тази случка отношенията им не са добри,а не е редно заради грешките на друг да са така ... :(
Благодарна съм му,че ми се довери.Не,че това е някаква тайна,но аз нямаше от къде да знам,а той предпочете на ми сподели :) Радвам се,че ми има такова доверие и че след всичко случило се между нас той ме приема като толкова близка приятелка :)
...
Оффф,отново много се разписах :D Отивам да си направя един чай :D
kalito126
08-11-2012, 08:15
Дъжд,дъжд,дъжд...Как обичам да вали! :) Това ми оправя настроението! Днес е един супер ден.Само че колата свърши. :( Хаха...шегувам се. :D Боже,не съм наред! :)
kalpazanka
08-11-2012, 08:23
На тия румънци кой им дава книжки, питам аз?!???!??!? Кой?!?!!?? Ако им се мре, да се мятат от Дунавмост, не проклетите дабълдекъри с ремаркета отзад да изпреварват Г-Л-У-П-А-В-О, да бързат да се приберат в платното, без да ги е грижа, че заради тях някой трябва да иде в царевицата край пътя!
Мама им!
Ох, тук е хладничко, хубавичко, нервничко ми е,ама ми се очертава страхотно време с него нняняня,дано,дано :smt007
Оф, и ми е малко гладнооо, ще плюскам след малко :lol:
Ядосвам се,че се мъча тука през някви умрели проксита да влизам,ама карай.
Glamour92
08-11-2012, 08:39
http://www.youtube.com/watch?v=KcEBNIH6AhY
...
http://www.youtube.com/watch?v=Rh4rKt8v6sY
пиша. това е сигурно най-положителното нещо, което може да ме сполети. но защо трябваше да я изстрадам цялата тази глупост, честно, не знам. хората са така глупави същества, страхливи и дребни... понякога ми домъчнява чак. вдъхновена съм и оценявам това си състояние. ще се възползвам!<3
DisappointedDreamer
08-11-2012, 09:15
Започвам часове по йога и ходене по AAM (Anonymous Anger Managements).
Навън е мрачно и дъждовно, ветровито и студено. Колко е прекрасен света!
купи си боксова круша, Маги 8-)
искам да е мрачно и студено, да ми отива на настроението, което никакво го няма
супер самотно ми е
ходи ми се на море, пътува ми се, искам да обиколя света хахах
ама -няма :/
мисля да поуча днес, след като не си изпълних обещанието оня ден
тамън и двете родителски тела са вкъщи, та да ми отчетат 1 златна звездичка 8-)
kalpazanka
08-11-2012, 10:00
Август, пък вие учите?! :D
Мекичките ми дойдоха екстра. Сега да имаше и 3в1...
DisappointedDreamer
08-11-2012, 10:05
купи си боксова круша, Маги 8-)
Имам си една вкъщи на име Виктор 8-)
DisappointedDreamer, с Валдес ли ходиш, ма? 8-)
С Валдес се чукаме, ма. 8-)
Мани, аз на 22ри почвам даскало.
Иначе ми е хубавко. Изморено, гледам филми, плюскам. Почивам си на топло.
СУ-история догодина, а аз (почти) нищо не знам
ти си прави сметка :д
Абе вие луди ли сте, бе? Валдес и дриймърката толко ли ви бърка в здравето Сиси и Шадоу да си пишат некви неща е така? Пречи ви да дишате ли? Или ви пречи да спите спокойно нощем. Откачате ли всичките или аз нещо не съм наред? Кифленско било Шадоу да напише "Обичам те", а е много яко DisappointedDreamer през 1 пост да пише как иска да я чукат. Изумена съм, чесно.
Dagichka
08-11-2012, 10:19
толкова обичам да е хладно, мрачно и дъждовно, аах <3
не мога да я разбера тая жена, до преди ден-два се оплаква колко е жега и как иска да захлади, сега като стана 25гр и валя се оплаква колко вали, колко е студено, да се обличам, че да не настина и тн.. критическата не прощава! после аз съм била странната..
чувствам се добре, хапвам студена варена царевица, слушам си музика и чета статии за стриите.. ;д
antineutral
08-11-2012, 11:10
Никога не съм обичал достатъчно почивните дни :)
kalpazanka
08-11-2012, 11:14
Никога не съм обичал достатъчно почивните дни :)
А аз ги, щото почти ги нямам от не помня колко години насам. Може би вече 6.
Писнало ми е вече....
bloodfrozen
08-11-2012, 11:26
Зверски гладна съм. Отивам да нападна хладилника.
shmatarok
08-11-2012, 11:27
Още не е заминал, а вече ми липсва, много мразя като приемам нещо за даденост и после ми го вземат.
Тоя дъжд доста ми обърка плановете.
Ебати смешните драми в тоя форум, размириса се на чесън от вас повсеместно из интернеда.
Понеже все пак аз съм мега важна личност у тоя форум ще се изкажа набързо за ваша радост.
Чета тука някакви мнения, където влюбения принц бива защитаван от своята принцеса сякаш е извършил над 50 убийства и на всяко е оставял фигурка от шах. Пък и то каква защита, достойна за адвокатски сериал. "Всеки е себе си, ако не ви харесва, аз съм си такъв/темата е такава/ебаси каква генерална липса на личностови черти притежаваме." Ако си нямал приятелка цял живот Сенчест (очевидно се казваш радо), разбирам те, ама все пак предполагам си красиво момче и все си закачал разни други в дългия си, изпълнен с изграждащи личността ти събития, живот. Това е абсолютно явно привличане на внимание към твоя "статут" на мъж с приятелка, който е сериозен и обвързан и доказателство, че мъжете не са курвари. Браво.... потрес.
Дисапойнтед нещо си и валдес пък къде отидоха и те, все едно им откраднаха манджата под носа ( в случая на валдес млякото). Едната вулгарна като лагерник в Сибир, пък другия бере някакви ягоди все едно пред отчето говори. Респектът граничи с нулев при такива изказвания. Опозицията ви е толкова комична, че дори и изпечения мозък на екстрийма успя някак да ви накара да замълчите.... потрес.
А другите "дами" на които лигите им текат при любовни изказвания сякаш току що са преминали лоботомия.... просто потрес.
DragonLady
08-11-2012, 12:40
Абе вие луди ли сте, бе? Валдес и дриймърката толко ли ви бърка в здравето Сиси и Шадоу да си пишат некви неща е така? Пречи ви да дишате ли? Или ви пречи да спите спокойно нощем. Откачате ли всичките или аз нещо не съм наред? Кифленско било Шадоу да напише "Обичам те", а е много яко DisappointedDreamer през 1 пост да пише как иска да я чукат. Изумена съм, чесно.
Много точно го каза мацка. Предпочитам да чета как някой си пишат нежни и малко по лигави думички, отколкото да чета просташки изцепки на някой колко му се е*е как е загорял и тн.
по темата: Още ми е притеснено ... И се надявам скоро всичко да се оправи. В понеделник май ще бия една псевдо лекарка, която си мисли, че може да трови хората със свръх доза лекарство. И това ми били хора, които трябва да помагат на населението, да бе да! Виждам ги аз как помагат, направо ще ги убият с помоща си, буквално! Лекари - убиици в бели престилки!!!
kalpazanka
08-11-2012, 12:59
^Ще дойде ден да ви лекуват индийци и филипинци, споко. :D
mim4ety_sara
08-11-2012, 13:02
Нервна,нетърпелива , в очакване за нещо,което май няма да стане.......
DisappointedDreamer
08-11-2012, 13:34
То си е така. Особено на запад.
Тц.
Почивам си.
DragonLady
08-11-2012, 13:47
Май по-добре такива, че като ги гледам българските лекари какви са ( има и изключения де ) ... ще те утрепят за едната бройка.
kalpazanka
08-11-2012, 13:50
То си е така. Особено на запад.
Там говорят английски, нали? А бабата от Елин Пелин кат се оплаче на диалект на индиеца /който сефте се сблъсква с българския по време на следването си!/ къде я пробада, можеш ли да познаеш за колко време ще се снеме анамнезата? :D
Въх, колко добре се справям. :D Дано не ми скастрят крилата след малко. :D
DarkTemplar
08-11-2012, 13:53
w0sh още го може. ;]
Наядох се като пуснат на свобода каторжник и се чувствам доволен.
DisappointedDreamer
08-11-2012, 15:05
Там говорят английски, нали? А бабата от Елин Пелин кат се оплаче на диалект на индиеца /който сефте се сблъсква с българския по време на следването си!/ къде я пробада, можеш ли да познаеш за колко време ще се снеме анамнезата? :D
Зависи. В Чехия примерно са направили така, че чуждестранни зъболекари да държат изпитите си на своя роден език, просто защото им липсват наистина много медицински кадри. Така ще почнат да правят и в други страни.
Та, мисълта ми е че акцентът ще е най-малкия ни проблем.
kalpazanka
08-11-2012, 15:07
Не е проблем акцентът. ;) Не е и въпросът в това на какъв език ще полагат изпитите, а как ще се справят с всекидневната работа.
anonymous708973
08-11-2012, 15:09
Едната вулгарна като лагерник в Сибир, пък другия бере някакви ягоди все едно пред отчето говори.
Честно, избухнах в смях тук. :D :D :D
Добре ми е, мързелив ден... Нямам търпение да приключи тоя ремонт и да се връщам в нас най-накрая. Туткав майстор.
kalpazanka
08-11-2012, 15:22
Тва с под ягодите не е ли културния начин да кажеш По дяволите? :D
Да видиииим... или аз съм сгафила, или има проблем отсреща.
400 грама течен шоколад и един хляб.
Не мога.
Ще пукна.
LeprikonA
08-11-2012, 15:50
Дриймър, моля те обясни И в тая тема колко позитивен човек си.
Аз съм си добре, колко много кексчета направих :Д. Времето ми пасва перфектно, искам само да си изляза и да вися до никое време навън, че не знам кога ще ги видя хората тука пак.
"Тютюн" ми става все по-интересен. :)
DisappointedDreamer
08-11-2012, 15:58
Не е проблем акцентът. ;) Не е и въпросът в това на какъв език ще полагат изпитите, а как ще се справят с всекидневната работа.
Така е. Казах го. Ама като отидеш на лекар и не можеш да обясниш какво ти е, 'щото видиш ли ти си немец, а другия е виетнамец ще възникнат проблеми.
[color=green] Дриймър, моля те обясни И в тая тема колко позитивен човек си.
Страшно позитивен човек съм! 8-)
kalpazanka
08-11-2012, 16:09
Така е. Казах го. Ама като отидеш на лекар и не можеш да обясниш какво ти е, 'щото видиш ли ти си немец, а другия е виетнамец ще възникнат проблеми.
Именнно! :) Затва некадърните тук и убийците в бели престилки си намират работа в чужбина, щото, не стига, че докато учат шест години, милата държавичка смъква кожите на родителите им, не стига, че 4 или 5 години се мъчат да свързват двата края /щото специализант няма право да взима пътеки, да работи със здравна каса, а има право да фотосинтезира/, та не стига, че животът им е минал в учене и са се лишавали от удоволствията, които са имали техните връстници от други специалности, ми накрая биват заплашени с бой, биват обиждани и прочие.
Затва- само виетнамци и индийци трябва да ви лекуват в милата България!
По темата
Хм, не била в мен грешката. Нищо, поне имах малко време за себе си.
Wednesday666
08-11-2012, 16:24
Нещо нямам желание за нищо. А трябва да се стегна, в понеделник е много важно да съм се стегнала.
Сега да си оправя косата и 8 и 30 излизам ..
Супер просто.
SisiStrange
08-11-2012, 16:54
Хубав ден, макар и накрая малко тъжен. Филмът беше средна хубост, но с приятни ефекти като за екшън. А и пуканките в киното някак са по-вкусни от тези в супера. XD
Тия дни голямо вглъбяване ме е обзело и прекалено много мисля точно над нещата, над които е най-хубаво да не задълбавам. Малко съм... разочарована по наивен начин от неща, които не зависят от мен.
Както и да е. Сега ме чакат дъъълги дни на висша математика, които ще избият много объркващи мисли. Няма да е лошо утре да започна с тичане... Като едно време. На такъв хлад мисля, че мога да направя 8км.
Едно средно ми е....не знам.Ем флУбено ем...никакво и умрело o.O
SisiStrange
08-11-2012, 17:51
Дриймър, моля те обясни И в тая тема колко позитивен човек си.
Аз съм си добре, колко много кексчета направих :Д. Времето ми пасва перфектно, искам само да си изляза и да вися до никое време навън, че не знам кога ще ги видя хората тука пак.
"Тютюн" ми става все по-интересен. :)
Това някак съм го пропуснала. 8-) Четеш "Тютюн" сега? После драсни едно ЛС какво мислиш. Мен ми е една от най-най-любимите български книги. :)
PullMeCloser
08-11-2012, 18:24
Кисело, гадно. Много тъп ден, супер празен, цял ден лежа, ядосват ме, всеки мрънка за нещо, всеки иска нещо и с толкова много хора на едно място става някакъв ад. Отделно съм в кофти настроение заради лични неща, отвратитено сдухано ми е. :\ Нямам търпение да си се прибера.
DragonLady
08-11-2012, 20:11
Той все още няма подобрене :( :cry: Даже е по зле :( Не знам вече какво да правя! Това, че не мога да му помогна по никакъв начин ме убива.
SisiStrange
08-11-2012, 20:14
Той все още няма подобрене :( :cry: Даже е по зле :( Не знам вече какво да правя! Това, че не мога да му помогна по никакъв начин ме убива.
Какво точно му има? Кажи някакви симптоми да измъдрим дружно нещо за преди истински лекар.
DragonLady
08-11-2012, 20:31
Какво точно му има? Кажи някакви симптоми да измъдрим дружно нещо за преди истински лекар.
Ще ти драсна на ЛС понеже не искам да разбира целият форум нещо толкова лично. Мерси за загрижеността.
LeprikonA
08-12-2012, 08:49
Приятен успокояващ ден. Вали си лекичко, хладно е достатъчно,а аз си стягам нещата и довечера ще съм си в стаята и ще умирам от радост! И на работа ме взеха, какво повече да искам просто!
днес се усещам особено екстровертна. предизвиквам Съдбата да ми прати и подходящата компания. хм хм)
междувременно си припявам
http://www.youtube.com/watch?v=0vatmaMA6tE
Очудвам се от себе си. Не съжалявам, просто ми е мега смешно как точно мен пак изкараха най - голямата разпоретина. Нямам търпение да разбера какво следва...
тъъъъъъъъъъъъъъъъъъъпо се чувствам
загубихме мача
никой не ми отговаря като му пиша
малко ми е гладно, ама ядох веднъж, стига толкова
ще почета книжка
ОоОоо, изпуснала съм сеирите ли?
Дриймър и Валдес ходят? : Д
Една седмица върховно щастие и сега сигурно един месец рев, че е свършило.
Много ми е тъжно и ме боли. Искам да си остана сама в апартамента и да се нарева като хората, а не затворена тихичко в стаята.
kalpazanka
08-12-2012, 12:17
Преяла! :D :D :D
проклета ревност от бивша, по-красива от мен приятелка . дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ
Wednesday666
08-12-2012, 13:17
Да вземе да минава утре, че се изнервям много, когато ми се налага да чакам.
А като се сетя в колко трябва да стана, че да се оправя и да стигна до там .. Ужас просто.
Ама ще се справя. Вярвам в себе си :)
bloodfrozen
08-12-2012, 16:25
Оф, скучно ми е. Трябва да си намеря интересно занимание.
И ми е малко тъжно. :(
Dagichka
08-12-2012, 17:43
добре съм, изкъпах се като бял човек с топла вода в офиса на баща ми :Д искам да мине утре, да видя как ще 'отпразнуваме' прословутия единия месец.. нарочно нямам много надежди, не искам после да се разочаровам..
ям като разпрана, боже какво ми става?! :Д откога не бях докосвала хляб, сладки неща, сокове и безалкохолни.. и сега баам! по 2 филии на ден придружени с напитка и нещо сладко 'за десерт'..
Furious?
08-12-2012, 17:44
бахти майтапа
целият ми багажник е мокър , заради гадната туба , на която се сцепи капачката рофл
PullMeCloser
08-12-2012, 19:12
Home, sweet home (sun) Доволна! Най-сетне съм си у нас,на моето си легло и на тишина. Видях се с приятелка, разказах и каквото имах, олекна ми и ми е добре. Нямам търпение да си легна на леглото, да си пусна климатика, да стане сууупер студено и да се завия с дебела завивка.
Много съм ядосан, изнервен и раздразнителен.
Защо ме дразнят толкова, а хем знаят, че ако се разбеснея трудно ще ме кротнат.
Отделно ми писна от ебани истории и хора. Отделно ми писна от неблагодарници на които не може да се разчита и отделно ми писна от всичко.
Много хора си търсят белята. Много хора не разбират от спокойна приказка. Много хора ще пострадат.
Търпелив съм, но не знам докога и не знам дали си заслужава.
DragonLady
08-12-2012, 22:57
проклета ревност от бивша, по-красива от мен приятелка . дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ
Тегли и майната на тая и да не ти пука, камо ли да го ревнуваш. Какво като е по-красива от теб? Щом му е бивша, а ти настояща, значи е избрал теб, пред нея, и е преценил, че ти си човека за него, а не тя.
Иначе знам какво ти е. Преди извесно време една бивша на мъжа ми беше започнала пак да се опитва да се докопа до него, но не и се получи.
по темата: Все същото ... Притеснена съм и не съм на себе си вече 4ти ден. Бях отказала цигарите, пак ги почнах порай тея проблеми ... А той от ден на ден се влошава вместо да се оправя. Намразих ги вече всичкото лекари! Що за човек трябва да си за да предозираш някой с лекарство и да го натровиш!!! Нямам думи просто.
Anichkaxxwee
08-13-2012, 00:18
Заспало ми е, ама не ми се ляга все още ;д
SisiStrange
08-13-2012, 04:49
Тегли и майната на тая и да не ти пука, камо ли да го ревнуваш. Какво като е по-красива от теб? Щом му е бивша, а ти настояща, значи е избрал теб, пред нея, и е преценил, че ти си човека за него, а не тя.
Иначе знам какво ти е. Преди извесно време една бивша на мъжа ми беше започнала пак да се опитва да се докопа до него, но не и се получи.
по темата: Все същото ... Притеснена съм и не съм на себе си вече 4ти ден. Бях отказала цигарите, пак ги почнах порай тея проблеми ... А той от ден на ден се влошава вместо да се оправя. Намразих ги вече всичкото лекари! Що за човек трябва да си за да предозираш някой с лекарство и да го натровиш!!! Нямам думи просто.
Не знам дали ти е успокоително, но може да се влошава просто като развитие на това, което са му дали и после да последва бърз процес на възстановяване щом не е взимал повече. ;) Наблюдавала съм подобно нещо. Тъй че горе главата.
Заспало ми е, след час някъде излизам. Ужасно ми се прави нещо ново и имам 800 000 идеи, а математиката ме гледа обвинително.
LeprikonA
08-13-2012, 05:18
Днес ще се разхождам тук и там да вадя свидетелства и какво ли още не. След някои друг ден ще се замъкна да си подам нещата за новата лична карта, тъкмо като сменя адреса няма да се разхождам излишно до места, които не обичам по принцип :Д.
Иначе ми е добре, дооста даже, дано и денят е хубав!
Niakoitam
08-13-2012, 07:30
Скапано, тъпо и...самотно.Смотан живот. Иде ми да легна и да не стана повече никога.В най-добрият случай унесен в сънища...повечето от който са доста по-красиви и ми е много по-готино в тях отколкото в тъпата ми реалност. :-(
.
и мама ми говори същите неща, когато стане въпрос за такова нещо. успокоително е, наистина. 8-) :)
пт: днес съм в настроение въпреки мноооооогото неща. ;;;3;3
Glamour92
08-13-2012, 07:46
Деъм! X_x
Ми сърдита съм,да не кажа бясна-бива ли такова изпращане,бе..? И то при положение,че прекарахме добре.
Чувствам се прецакана,ама тъй ще е,те хората са си го казали-нова къща със стари тухли НЕ се строи(и нов бардак със стари курви НЕ се прави) ...
Да ми е весело сега,заминавам да тренирам.
TheBobqk
08-13-2012, 11:44
Днес съм позитивно настроена. Весело ми е от сутринта. Направих си весел маникюр, който ще поддържа веселото ми настроение. Пък и ще си видя меченцето и няма как да не съм щастлива.
SisiStrange
08-13-2012, 11:48
Стискам си палци да не е нещо смъртоносно, че тия статии в нета ми изправиха косите. Не ми се мре още.
Стискам си палци да не е нещо смъртоносно, че тия статии в нета ми изправиха косите. Не ми се мре още.
Когато си търся симптомите и предполагаемите болести в чичко Гугъл винаги се оказва,че имам тумор на мозъка. Стискам палци да не са верни при теб интернет диагнозите!
SisiStrange
08-13-2012, 12:58
Когато си търся симптомите и предполагаемите болести в чичко Гугъл винаги се оказва,че имам тумор на мозъка. Стискам палци да не са верни при теб интернет диагнозите!
Мда, аз също стигнах до това заключение и спрях да чета. Четвъртък/Петък на лекар и там ще му мисля.
asddefnehjabu ;ooooo аз съм щастлива, ЩАСТЛИВА?! ;ООО
да не повярваш направо^
haha 8-)
Мда, аз също стигнах до това заключение и спрях да чета. Четвъртък/Петък на лекар и там ще му мисля.
Най-добре е на лекар,макар че благодарение на тях доста години бях с доста крайни и неверни диагнози. Стискам палци всичко да е наред при теб!
Al3ksandra
08-13-2012, 13:38
Долу горе добре.. Притеснявам се за нещо само, но иначе бивам =]
kalpazanka
08-13-2012, 14:35
Мацки, още по-кофти е да знаете какво става, да знаете прогнозата и да се надявате да стане чудо /говоря от опит/.
LeprikonA
08-13-2012, 17:37
Моят ден беше хубав, даже доста хубав. Релаксиращ и най-накрая се наговорих с момиче, това последния месец не само, че беше трудно осъществимо, ами че и беше абсолютно необходимо, бях взела да се побърквам, покрай мен и другите :Д.
IseeDEADbodies
08-13-2012, 18:23
Уф, доживях да вкуся отново т'ва чудо интернета... Бях забравил какво е. В квартирата (почнах работа в Слънчев Бряг) нямам абсолютно нищо. Нито телевизор, нито радио/сд/двд (изобщо нещо на което да слушам музика), а за компютър и дума не може да става. Слава Богу, че тук таме налазвам лаптоповете на разни хора.. Работата не е много цветуща, но пък парите са добри, което в крайна сметка беше нещото което ме "надъха" да я започна като цяло. Не съм предполагал, че за толкова кратко време, Домът с главно Д, може толкова много да ми залипсва. ИСКАМ ВКЪЩИ ! Ха-ха.
PullMeCloser
08-13-2012, 19:06
Най-добре е на лекар,макар че благодарение на тях доста години бях с доста крайни и неверни диагнози. Стискам палци всичко да е наред при теб!
Мда. Споко. Аз заради интернет яко се бях уплашила, че имам рак на ларинкса :Д В един момент вече се бях примирила със съдбата си и се молех да мога да говоря след операцията :Д Отидох на лекар, нищо нямаше. Настинка или нещо такова.
Сдухано ми е.
Започвам да извличам ползата от миналата седмица.
Чувствам се щастлива.. не толкова, колкото бях до преди няколко дни, но не съм и толкова зле, колкото бях вчера.
Предусещам големите промени, които са на път да настъпят и нямам търпение за това.
Отново съм на тази вълна, но този път е доста по-реално всичко около мен. Виждам как мечтите започват да се сбъдват в следствие на много труд. Харесва ми чувството.
ForzaFelipe
08-13-2012, 21:00
Нааа...няма с кой да отида да гледам Приятелю,Тед ...много ми се гледа тая простотия 8-) Иначе съм що годе добре,само дето тоя комп скоро ще се състезава в дисциплината скок от 10 метра от тераса........... :@ 8-)
Боли ме корема епично много. ;w;
А за днес е планирано басейнче и ако ми се развали деня само заради това ще убия някого. >.>
температура, главоболие, хрема. брхр!
днес съм в търсене на идеалния подарък + нещо, с което временно да сменя кожата си.
толкова се радвам, че Гага ще е по Младост, а не в моята част на града:Д
имам вкус на есен. в процес на трансформация съм. към какво - не знам. предстои да науча.
ще спретна една плейлиста за довечера. да видим какво ще изскочи.
bloodfrozen
08-14-2012, 09:01
От сутринта съм в процес на задълбочено учене. Оказа се прекалено изтощително и сега излязох в почивка. :D
Имам нужда от презареждане.
Dagichka
08-14-2012, 09:02
тъпо ми е. вчера мина както очаквах - зле.. може би и аз отделям твърде много внимание и излишно се терзая, ама да ми каже, че трябвало да се напушвам за да съм ок - пхах, ами не е познал! не искам да ставам апатична и вечно 'щастлива' като него. де*а, защо винаги се забърквам с някви такива? той си мисли, че връзката ни е направо слънце, бедният колко е заблуден..
не знам какво да правя, писва ми... тъпча се с желирани бонбони и гледам да не го мисля. а как ми липсва да вися сто часа на паметника.. <3
Спокойно ми е.
Снощи мина чудесно.Прекарахме си много весело и се почувствах отново на 10! Липсваше ми.Сега ако мога да ги изнудя и да идем на палатка тия дни ще е супер
http://www.youtube.com/watch?v=Djgq8cnUOxU
Чувствам се като нея в момента. :D
Раздразнено ми е още откакто се събудих.
Почти си изгледах сериалчето и се чудя какво ще гледам след това..
Ъгх.
мрррр
добре е
наспах се горе-долу, ама ме събудиха пак
имах страхотен сън
пия кола и после ще правя малко упражнения, ще уча , пък довечера ще излизам вечерта
екстра
http://www.youtube.com/watch?v=Djgq8cnUOxU
Чувствам се като нея в момента. :D
Раздразнено ми е още откакто се събудих.
С него е зле,ама вярвай ми без него е трагично!
druzilla
08-14-2012, 10:42
Чувства се като
http://prikachi.com/images/552/5137552i.png
Wednesday666
08-14-2012, 10:59
Пожелавам ти успех, дано нищо да ти няма. Само бъди спокойна, всичко ще е окей :)
Нда, нещо ми е ужасно тия дни. Особено вчера и днеска. А снощи просто беше .. без думи. Не знам какво ми става, не мога да седя около хора. Въртят ми се разни неща в главата, свързани с него. Силно се надявам да са някакви глупости, защото иначе хич няма да е добре.
Furious?
08-14-2012, 11:45
сънъвах как се натискам с една съученичка втф
DragonLady
08-14-2012, 12:24
Горе долу бивам, ако изключим, че пак ме е насмела алергия и от заранта до сега отиде 1 пакетче носни кърпи, и няма намерение да спира скоро. И той за жалост пак се влоши ... :cry: Реве ми се вече честно! Вчера се беше пооправил уж, и днеска пак. Явно в тоя смотан град има само убиици, но не и лекари. Явно лекарите са само в правителствената болница в София, до която разбира се простолюдието не може да припари.
С него е зле,ама вярвай ми без него е трагично!
Преживяла ли си го? :D
На нашата възраст - да, трагично ще е.
Иначе е хубавичко и радостно.
По темата: Гледам си филми, изядох всичко сладко в нас, изпих безалкохолното, даже студена вода нямам... Чудя се с какво да си убивам времето.
Най-добрият ми приятел ми писа. Ще го искам за компания довечера... да ме изведе на въздух. Той ме познава най-добре в тези дни от месеца и може би е единствения човек, който ми ходи по нервите, без да ги къса. :D
[QUOTE=xoxi;10333659]Преживяла ли си го? :D
На нашата възраст - да, трагично ще е.
Преживявам го вече 10 години
Furious?
08-14-2012, 14:52
толкова съм възмутен , че даже няма да кажа какво ми е
kalpazanka
08-14-2012, 14:56
Как може Еконт да са до 17?! Целият ден ми е един такъв наникъде!
Glamour92
08-14-2012, 15:41
Чувствам се като водоноска...литри и литри вода и пак имам усещането,че ще пукна от жажда,да му се не види...
Утре ми е кардиоден и не знам-сигурно една цистерна само за моите питейни нужди ще иде.
отивам да гледам секси волейболистЕ
и после на партиии 8-)
а тая с why i hate period ме изкефи :lol: absolutely agree with her!
Бааааахти скучния ден на работа. Едва не заспах. Трябва да си подновя плейлиста. И да си взема e-book reader-a.
И нямам търпение да дойде утре вечерта <3
Хубаво ми е, мдам.
Изморена и то най-вече от мързел .. тежко е.
Предупредих ги, че се ебават с грешното говедо. С неправилното копеленце.
Всеки да си сърба супата сега.
FuCKkK13
08-14-2012, 19:27
добре съм,днес цял ден мързелувах.. сготвих си спагети със сос,гледах филм и след около час/час и нещо мисля да атакувам леглото ... лошото е че ми се хапва сладко,а няма нищо в хладилника и усещам как утре ще си накупя мн сладки неща...
SisiStrange
08-14-2012, 19:41
Много мразя така като ме гризе любопитството, а същевременно знам, че точно тоя тип хоръри ми се отразяват зле. Да го гледам... или да не го? Утре се очертава хубав ден, но можеше да бъде в пъти по-хубав. Искам си стария план. Четвъртък искам да е великолепно и ще се постарая да бъде. :)
DisappointedDreamer
08-14-2012, 19:47
Денят беше страхотен. Видях се с малкото дребосъче. Да я изпапкаш!! Едни бузи, едни къдрици, едни големи зелени очи! Ох, и ръчичка ми подава, и дори целувки ми раздава!
Стягам си багажа, слушайки Линкин Парк. Четвъртък си заминавам по шведско, а след 1 седмица почвам даскало. Кеф от всякъде. Нямам търпение.
Той ми липсва ... Имам нужда от него,от разговорите ни :( Минали са едва 3 дена,а аз имам чувството,че е цяла вечност.
Дано днес се появи,защото имам нужда някой да ме разведри,а той го може най-добре.
Мхммм,и все повече започвам да се привързвам към него - точно,както едно време.Кой да предположи,че след толкова години нещата ще се повторят?!Ако преди две-три-четири-... години някой ми беше казал,че отново ще сме в подобни отлични отношения сигурно щях да му се изсмея в лицето ... :D Интересно е,но май наистина много започна да ми личи,а не искам да му вдигам самочувствието :D Както и да е - дано се появи!!!
DragonLady
08-14-2012, 21:03
И нямам търпение да дойде утре вечерта <3
Хубаво ми е, мдам.
И аз така :)
Най-сетне моя почти се оправи и ми вика ела утре у нас с преспиване. От толкова много време не бях оставала у тях за през ноща, сигурно поне едно 2 месеца ( без майтап ). И като цяло ми е едно такова хубаво, веселко :) И алергията ми поотшумя, взех си пуканки и кола, пускам филма да се сваля и кеф на макс :)
хората се разотиват. отново съм последна спирка. да поседнем преди да тръгнем. трябва да науча руски. не знам какво ще се случи тази година. дали да се дипломирам или да си стегна куфарите и да замина... той много ми липсва. мразя това, че се разминаваме. защото животът е така кратък и непредсказуем. можехме да случим толкова неща заедно. не знам. ще се радвам, ако ме потърси. междувременно пиша. поне вдъхновение се намира. сара кейн пасти да яде. депресарският ми текст върви и ще го приключа навреме. купувам си есенни обувки и тръгвам за Дания. това е.
smilelady
08-14-2012, 21:24
http://www.youtube.com/watch?v=BpT3BsIIT1g нямате представа колко ми е миличко в момента :)
Утре се очертава як ден, но така не ми се събира багаж..винаги съм мразела.
Нещо последните няколко дни ми беше едно такова никакво..даже се изненадвам в колко добро настроение съм сега. :)
Niakoitam
08-15-2012, 06:41
Да изразя мнението и възмущението си тук тъй като темата за Астро беше заключена и не можах да коментирам в нея.Очудвам се как някои хора в реалността и интрнет се опитват да се наложат да е на тяхното.Често създават впечатление на широко скроени,но пък в дадени моменти се държат като коне с капаци.Щом е против тяхното възприятие за живота,който ги заобикаля значи е пълна глупост и не си заслужава изобщо да му се обръща внимание и да се взима насериозно.И това от модератори на фороНа.Точно така...визирам самият Sh@d0w. Нищо против теб нямам,но просто се издразних на държанието ти ала аз съм модератор и ще си правя каквото си ща.Ако съм кон с капаци всички са длъжни да се съобразяват с моята настройка.
Чувствам се объркана.
Започнах да се замислям за някои неща,заслушах се в някои съвети.Не бях обръщала внимание на някои неща,но сега започнаха да се появяват и съмненията..Причината,или просто повод?...
Дано тази вечер изляза да се разсея,че се самоизяждам отвътре..
Едит :Тези депрес песни,не ми влияят добре!
Wednesday666
08-15-2012, 07:35
Не съм много сигурна, че съм добре. Нещо се пречупи. Не го очаквах това.
Точно за две секунди видях как ми се изплъзва щастието, хич не е красива гледка ..
Много се надявам да не се повтаря ..
Обичам го, въпреки всичко.
dream1707
08-15-2012, 07:48
Имам нужда от кафе .. пуу 11 часа е, а още не мога да се събудя като хората ... Сама съм с колежката, няма клиенти, работа нямаме ... усещам как цял ден ще чета книжка :D
най-после намерих човек, който да ме разбира.
чувствам се добре. (:
Време е да си налягам парцаляците. Ще ми е интересно да си видя прогреса след известно време, пък засега си пожелавам воля.
Щом е против тяхното възприятие за живота,който ги заобикаля значи е пълна глупост и не си заслужава изобщо да му се обръща внимание и да се взима насериозно.И това от модератори на фороНа.Точно така...визирам самият Sh@d0w. Нищо против теб нямам,но просто се издразних на държанието ти ала аз съм модератор и ще си правя каквото си ща.Ако съм кон с капаци всички са длъжни да се съобразяват с моята настройка.
Колко съм съгласна с написаното от теб ... о.О
Преди месец-два,може би,точно за това си говорехме с няколко човека от форума в скайп след като същия беше заключил няк'ви две теми пак по същата причина,защото видиш ли "на мен тия теми не ми допадат" ... :?
По темата:Нещо ми е нервно от сутринта - к'во ли ще стане този път?!Дано е нещо хубаво :)
Оффф,поне настроението ми е по-приятно от вчера.След малко ще взема да си пусна някой филм,че нещо ми е студено и хич не ми се мърда от леглото :D Ех,още малко и се почва,а сега ще мързелувам докато мога :D
Glamour92
08-15-2012, 09:05
В 6 следобед аз представлявам най-мързеливото човешко същество на Земята,следователно,за да тренирам пълноценно отсега докъм края на работните ми дела ще трябва да ставам в 5,30. О.о 5,30..! Нямам търпение да започна с тестването на физическите и адаптационните си възможности... xDD
Поне професията ми ще е повече от приятна.
Сега-на джогинг.Вчера пак заминаха 5 литра,днеска не ми се мисли,дотук са почти 2...идея нямам какво ме прихваща,не мога да престана. 8-)
Целия тоя водопой си ще ми излезе през носа,мисля си...
SisiStrange
08-15-2012, 09:28
Една приятна сутрин на работа. :) Не съм убедена дали се получи, но ще видим в петък под микроскопа. Сега с майка ми правихме домашни пици и нямам търпение вече. :D Чак корема ми къркори. 8-) Довечера ще имам хубав фотоапарат назаем и няма да ми е тъпо, докато си проимам свестен мой си. И ще си го видя, нагушкам и натъпча с пица. :D
DisappointedDreamer
08-15-2012, 09:35
Да изразя мнението и възмущението си тук тъй като темата за Астро беше заключена и не можах да коментирам в нея.Очудвам се как някои хора в реалността и интрнет се опитват да се наложат да е на тяхното.Често създават впечатление на широко скроени,но пък в дадени моменти се държат като коне с капаци.Щом е против тяхното възприятие за живота,който ги заобикаля значи е пълна глупост и не си заслужава изобщо да му се обръща внимание и да се взима насериозно.И това от модератори на фороНа.Точно така...визирам самият Sh@d0w. Нищо против теб нямам,но просто се издразних на държанието ти ала аз съм модератор и ще си правя каквото си ща.Ако съм кон с капаци всички са длъжни да се съобразяват с моята настройка.
Напълно съм съгласна и подкрепям това мнение. Трябваше ли да затваряш темата, само защото не я харесваш? Всички, които се интересуваме от тези астро "глупости" не е един път сме заявявали, че не определяме хората по тях, а са ни просто интересни. Но ти няма как да разбереш това, тъй като си една тесногърда риба.
Апф.
Доволно съм. Почивам си тъй като това е последния ми ден в БГ. Ям грозде, слушам музика и след малко май ще гледам филм. По-късно ще се виждам и с роднини.
Furious?
08-15-2012, 11:52
Много по-добре съм от вчера.Интересно как той е един от малкото умни хора , с които се разбирам.Нищо , че ме бъзика постоянно за А. , голямо приятелче е.Ще се видя днес с едно момче , с което не се бях виждал от много време.Може и да пикъпя междувременно.Готин ден се очертава
п/с. и брао на оня дето е затоврил тъпата тема за астралните братя
Трябва да пиша.Малко остана.А ме мързи. Не искам вече да пишаааааааааааааааааааааа а!!!!!!!!
Липсва ми! Много!!!!
Искам да тичам.Да правя упражнения.Де си вталя. Ама цикъл..... Нищо де-радвам се,че дойде.
scandalousLady
08-15-2012, 14:56
Липсва ми, но се надявам скоро да се видим.
Добре :) .
Някакво никакво :С Като никаква рожденничка не се чувствам, а преди бях като свободен електрон... Той е решил да ме прави на луда и аз се вкарвам във филми... иска ми се да бях от хората, които разчитат лицата на другите...пфффф
пък снощи беше откачено
и как се оказах в неговото легло не ми стана ясно 8-)
поне се наспах, пък те какво са правили не ги знам и не искам да знам хахах
и ся спах следобяд
малко ми е жега, иначе ми е идеалничко
Wednesday666
08-15-2012, 16:01
Сега съм малко по-добре. Май наистина понякога няма нужда от излишни нерви.
Ще го карам по-спокойно.
Обичам го, още е с мен, май това е по-важно от всички минали съмнения, караници и т.н.
Al3ksandra
08-15-2012, 16:02
Амиии добре като изключим че ми липсва страшно много моето момче.. :( Днеска е смотан ден въпреки че имам много занимания и развлечения.. ударила съм го на мислене ... пак =(
LeprikonA
08-15-2012, 17:00
Вкъщи след първия работен ден. Дооста доволно се чувствам, имам нужда от баня и разговор. (:
TrueStory
08-15-2012, 17:08
Нещо не се чувствам добре последните дни, нервите ми избиват. Така се бях стегнала като бетон, не се замислях мн мн за нищо, не можех да се разплача дори и да исках. А сега....само ми е тъжно, насълзяват ми се очите от нищо, а имам чувството, че отпусна ли се да заплача няма да мога да спра ....
DisappointedDreamer
08-16-2012, 04:51
Айде, летим за шведско.
BornToRaiseTheHell
08-16-2012, 05:56
Бръхх, събудих се рано-рано, а знаех, че не трябва. Непрочетено съобщение от него, а не съм сигурна дали искам да го отварям и сега само пуша цигара след цигара и обикалям апартамента като отвързана коза с магарешки трън в дупето..
не си говорим, но пак ми липсва.. вече тотално загубих всички шансове с него ..още го обичам!
но има едно момче.. даже 2 ;д .. едното ме харесва много и ме чака цяло лято (момче 1).. а другото е супер сладко и симпатично и го харесвам, но той мен май не (момче 2).... и сега не знам кой да избера... ;х дали да се боря за вниманието на момче 2 или да дам шанс на момче 1, към което нямам такива големи симпатии .. ?
С чорапи, дълъг ръкав и пусната коса съм... Само на мен ли ми е толкова студено?!
Гледам от терасата, хората размахват къси гащи и потници, аз даже по-дебела завивка си извадих за довечера.
Щастливо и напрегнато ми е.
Безумно щастливата ми седмица е на път да се повтори, дори и в рамките на няколко дни.
Нямам търпение.
Не съм го прегръщала от 4 дни и вече усещам ръцете си ненужни.
Спи ми се.
Ама ще чета.
Furious?
08-16-2012, 12:26
вчера заспах толкова трудно , интересно как нещо толкова малко , обаче гадно значимо , да ми повлияе по този начин. трябва да се оправям с колата , но ме мързи
в много хубаво настроение съм :)
дано скоро никой не ми го развали :))))
Пак ми е лошо. Писна ми! Не се наспах като хората, шашаво беше с тия разкарвания за изследванията и пак нищо не писах.
А и той е един инат-едно се баба знае, едно си баба бае. Иди спори сега с радио Ереван....
Човек да иска да харчи пари и нищо да не си хареса :?
По план трябваше да си взема два екипа,дънки,обувки и още куп глупости,а се прибрах само с една блузка :? А и с поредната чаша на Кока-Кола :D
Бясна съм!В тоя град няма нищо хубаво ... или аз съм твърде капризна :(
Нищооо,след 2 дена хващам един авер и пак ще обиколим за чанти и екипи,а ако не отиваме на разходка до Варна или Добрич - хем на шопинг,хем с приятели да се видим :)
След малко мисля да си пусна "Клюкарката" и да го ударя на релакс 8)
DragonLady
08-16-2012, 19:33
Прекрарахме си страхотно! Нищо, че той не е в особенно цветущо здраве. Малко ми се гади и ме боли корема от цикъла, ама ще мине. Уредих се и със нов смарт телефон и съм дива и щастлива :)
anonymous708973
08-16-2012, 20:58
Човек да иска да харчи пари и нищо да не си хареса :?
Че то винаги е така. Проста зависимост - нямаш пари, харесваш си 100 неща; имаш пари, по магазините няма нищо, дето да хваща окото.
Добре ми е, мързеливичко, ще спя в моя, но в момента и двамата сме пред комповете. :д
scandalousLady
08-16-2012, 20:59
Притеснявам се вече.., къде ли е и ми липсва, оф.
Не ми се спи, но мисля да си лягам.
Glamour92
08-17-2012, 05:57
Спи ми се,пък трябва да заминавам на работа ...
Тъй и не се вдигнах в 5,30 за тренировка-довечера много,много ми се ще да литна до залата-ще приложа воля и ако трябва ритуален танц ще изтанцувам(па за разгрявка,уай нот 8-) )
Иначе фронтът е чист.
Много ми се прави секс, а времето от месеца не е подходящо. Спряха ми телефона и социалните ми контакти драстично намаляха, но нещо слабо ме бърка т'ва. Абе... най - накрая си станах пича, който винаги съм мечтала да бъда. Не мисля, че е възможно да се чувствам повече (добре със) себе си. А спомехнах ли, че ми се трещи... 8-)
Al3ksandra
08-17-2012, 09:00
Уфф добро утро.. нямам търпение да видя нежните му очи, силните му ръце да ме стиснат в голяма прегръдкаа.. охх... мина седмицата почти.. Иначе сънувах някфи кошмари, но съм добре ... бръъмм бръъмм да изтече и този ден.. за да пристъпя към веселбатааа =))
ForzaFelipe
08-17-2012, 15:53
Релакс след вчерашния тежък ден.Почистих си колата,сега свети вътре 8-)
shmatarok
08-17-2012, 16:44
Загубиха ми целият петъчен ден. "Чакай, ще ти звънна днес, трябва спешно да се видим". Да, fuck off.
Супер надразнена съм. Имах планове и много мразя, като трябва да ги съобразя с някого, а после ми вържат тенекия.
blueberryyy
08-17-2012, 16:54
Полудявам. Не ми се излиза, не ми се стои вкъщи, не ми се гледат филми, не ми се прави нищо. Не мога да стоя 3 минути без да правя нищо, което да отвлече вниманието ми, защото започвам да го мисля. А не мога да мисля за това, защото просто е глупаво, невъзможно и ме води към задънена улица. Не ми се яде, не ми се спи, не ми се комуникира с хора. Не мога да намеря едно единствено нещо, което ми се прави, различно от онова, което при никакви положения не трябва да правя.А ако не правя нищо, не мога да се успокоя. Чувствам се тъпо, глупаво и със скръстени ръце. Просто полудявам.
Al3ksandra
08-17-2012, 17:24
Ядосвам се. Толкова ли не може да се оправи тоя бъг с емейла ми? Офф... няма значение..дори не мога да се изтрия от тук... Иначе днеска цял ден ми е някфо смотано .. Умряла работа.. няма никой =((
DragonLady
08-17-2012, 17:33
Съсипана ... не мога да спра да рева вече 2ри час, дори и да спра е за малко, не мога да се разсея с нищо, нито с филм, нито игри, нито телевизия, и писането в форума не помага, дори и ръчкане по новият ми смартфон не помага, а вера не можех да го отделя от ръцете си ... Само ми се реве и това е. Страх ме е да не го изгубя, и то не в смисъл на раздяла, а чисто физическото му оцеляване. Не мога дори да ида да го видя, не мога дори по телефона да го чуя, поне баща му ми се обади и ми даде малко информация къде е и какво става със съкровището ми. Само той ми е едничката връзка с човека, който обичам. Искам да направя нещо да му помогна, а дори не знам какво, не знам дали мога. Не мога и да споделя с някой да ми олекне малко, не искам и да натоварвам никой с моята болка. Искам само да го прегърна и целуна в момента, а дори и това не мога да направя. Ще се побъркам ;(
DarknessAngel
08-17-2012, 17:55
Лошо ми е, болна съм. Искам само гърлото да не ме тормози :D Мисля, че ще се получи добра филмова вечер.
Desit0o94
08-17-2012, 18:48
Пфф, и аз откачам.. Цял ден обикалям като луда, отменям и уговарям срещи цял ден от 30 сигурно най - много 5 успяха да се състоят както трябва, на вече 3 - то хапче за глава съм, залях си телефона с вода и го чакам да разбера дали ще оцелее, адски ми е тъпо ии накрая ще отида да чета.. Смятайте до къде съм го докарала по това време да чета.. o.O .. Ии ми се дорева.. тцтцтц.. :(
btw DragonLady , не знам за какво става въпрос, но бъди сигурна че всичко ще е наред, не мисли за лоши неща. :))
LeprikonA
08-17-2012, 19:30
Не ми се прибираше, ама изобщо, най-малкото дадох излишни пари за такси, ама а де, проклет контрол, за хубаво е сигурно, ама не съм на 10 бе да му се невиди. Беше ми хубаво, отпускащо такова, не се бях чувствала нормална от дооооста време и те ще се намерят да го прецакат.
А утре на моето същество как ще му се радваааам, не съм го виждала от 3 седмици, ще наваксам и даже ще си взема и малко от напред :Д.
PullMeCloser
08-17-2012, 19:39
Отвратително сдухано, криво и ядосано, направо ми се реве. Тъпотията на някои хора е тотално безгранична и все повече ме изненадва. :Х
психически се чувствам объркана.
физически - боли ме цялото тяло :Д качихме се на банана, ама такива вълни имаше... + тва едно детенце не спря да пищи, защото я беше страх.. не, не ми беше яко, изобщо даже :lol:
Цяла нощ работа и цял ден. Едвам кретам вече.
Не мога. За тези толкова много часове време.. работа.. хм равносметка.
Две кутии lucky strike
Една кутия Victory
Половин кутия Camel
3 ред була
5 пици
3 хот дога
Две пържоли с два комата хляб
Пилешки хапки десетина бройки
Още две пици
Един малък козунак
Картофи
Пилешка супа ( в чаша )
Шкембче чорба ( в чаша )
Половин хляб
5-6 кафета ( даже не знам колко точно )
И това изконсумирано в движение с колата.
Време е за сън и то след едно шише джин. Това е финала. И крем карамел.
Стига толкова. Искам малко почивка. Тези 3-4 дни изнемогнах.
Furious?
08-17-2012, 20:36
Като ме офертират някви дебили и някви кранти за петък , много ясно , че ще пропусна Тони и отварянето.Малко релакс тази вечер.И дано оня идиот влезе в скайп
DragonLady
08-17-2012, 20:55
Малко по-добре, но пак ми се реве. Поне успех да го чуя макар и за малко. Пишат ни се 4 дни кошмар, най-вече за него. Утре ще мога да си го видя, но за съвсем малко :cry: Искам да се напия до безпаметност и да забравя всичко ....
Малко по-добре, но пак ми се реве. Поне успех да го чуя макар и за малко. Пишат ни се 4 дни кошмар, най-вече за него. Утре ще мога да си го видя, но за съвсем малко :cry: Искам да се напия до безпаметност и да забравя всичко ....
какво е станало ;О.. ;х
пт: както казах вече, чувствам се объркана.
Не съм го чувала от тази сутрин и нямам търпение да му се похваля.
Направих котката си щастлива. Почти.
Чувствам се заспала. Преживях кошмар с няколко хлебарки в коридора. Въпреки това ще си легна спокойна и щастлива.
Наистина съм щастлива. Напълно.
Липсва ми вече. С нетърпение чакам да ме гушне и пак да си говорим 6546789876545678 часа,толкова рядко се случва.Трябва да говоря с Й. ,че вече почва да прекалява. Как е възможно да нараняваш човека,когото обичаш и дава всичко за теб всеки ден,отново и отново,просто не ми е ясно.И то по най-бруталния начин. Някои хора просто нямат съвест,или трябва да е напълно безволева, не знам.Дано в понеделник излезем малко с момичетата по женски,че вече мина много време. С Р. също трябва да говоря.. Абе,само да се прибера у нас най-сетне.
DragonLady
08-17-2012, 21:55
какво е станало ;О.. ;х
пт: както казах вече, чувствам се объркана.
Изпразни си пощата и ще ти пиша на лс, че не искам цял форум да разбира.
PyCoKoCkA93
08-17-2012, 22:56
Миличка,каквото и да е станало,бъди сигурна,че твоят човек ще се оправи,ще се изправи на крака и пак ще бъде до теб като преди.Силната връзка между двама души,нарешена любов,винаги е над всичко и всички,и поддържа духа,волята и желанието за живот на човек в моменти на трудности и тежки изпитания.Щом се имате един друг,това ще надмогне всички пречки помежду ви.Горе главата,бъди силна и мисли положително. :)
DragonLady
08-17-2012, 23:08
Миличка,каквото и да е станало,бъди сигурна,че твоят човек ще се оправи,ще се изправи на крака и пак ще бъде до теб като преди.Силната връзка между двама души,нарешена любов,винаги е над всичко и всички,и поддържа духа,волята и желанието за живот на човек в моменти на трудности и тежки изпитания.Щом се имате един друг,това ще надмогне всички пречки помежду ви.Горе главата,бъди силна и мисли положително. :)
Мерси много за подкрепата мила!!!
Сори че спамя тук, но няма как да и пратя лс
по темата: все същото ...
IseeDEADbodies
08-18-2012, 04:16
Ох пак набарах малко интернет. Останах приятно изненадан, че доста хора се сетиха да ми звъннат вчера, но пък и разочарован от други, но в крайна сметка не може всичко да е на 100%. Работата върви добре. Дразнителят продължава да ме изнервя, но ще изтърпя още един месец, няма как. Откровено искам вече да си ходя вкъщи, щото тук полудявам, но пък парите са си пари. Вече си имам и радио :D пак ще е по-добре от до сега. И така, сега ще хапна, ще си направя ядене за работа и заминавам да се трудя. Приятно изненадан останах от "едни определени събития" но тях ще се ги развивам като се прибера в Бургас.
OnlyGirl
08-18-2012, 04:53
Кво се случва?
Тия дни съм мега обърканата.
И след тоя филм тая вечер направо съм като.. O_ o
Wut?
Още 2 седмици от Август и.. O_O
Vas happenin?
Супер! Вчера най - сетне си взех e-booka и си накачих 83892 книги :D Има да си чета..
След малко мисля да ходя да видя как са гумите на колелото и да покарам малко. И тя милипсва. Хубавото е че утре ще се видим, но днес няма как покрай тая математика :( Септември наближава.
Чувам непознати звуци излизащи от компютъра и се притеснявам.
Обичам в нас да е пълно с хора, които ме вдъхновяват.
Преливам.
готово (:
пт: още по-объркана съм... бахти майтапа, честно..
paradosou
08-18-2012, 09:32
Арррх. Много ми е раздразнително днес. Грабвам се и заминавам къде да е, тва не може да продължава така.
nepowtorima
08-18-2012, 11:29
Ауч .. боли ме главата. Снощи се фраснах в хладилника докато търсех кво да ям..
Whatever :D
Ауу... той е туккк <3
Охххх какво не бих направила да е до мен в моментааа <33
BornToRaiseTheHell
08-18-2012, 16:12
Отново зле. Той напоследък се появява, е*ава капаците на цялата система и си заминава по живо, по здраво. Направо чук.
DragonLady
08-18-2012, 16:20
Искам да му се обадя, но не мога, защото най-вероятно спи, уж щяха да ми се обадят към 6 да ми кажат как е, още никой не е звънял. Ще лудна ... Нямам настроение за нищо, дори и за ядене.
Криво ми е.Няма го.Но все пак успя да направи празника още по-специален!
мн шитаво. всичко, в което (ми се иска да) вярвам, се срутва.
разбира се, аз съм соло плеър и няма да позволя на никого да разбере. изобщо, очаквам една доста студена година, далеч от всичко (набедено от мен за) съществено. мхм. ще видим.
PyCoKoCkA93
08-18-2012, 18:18
Скучно и отегчително.Искам да запаля колата и да го изненадам.Ама не става,тея родители все намират какво да прецакат!Все едно толкова трябва утре да съм им личен шофьор,като че ли съм единствената с кола и книжка в тая къща..! :(
Furious?
08-18-2012, 19:51
МНого готин ден , само дето ме боли коремът.Ах , тоя гаден дюнерджия , мама му .. днес ще се ходи на Теодора !
ShtrudeL
08-18-2012, 20:02
Чувствам се странно, но приятно. Видях се с един стар познат, с който се запознахме по готин начин и омг... принципно се отпускам суууууупер трудно пред коойто и да е, а сега ми беше толкова отпуснато, спокойно, хармонично и уютно. Говорихме си сигурно 3 часа за супер интересни неща и най-хубавото е, че го приемам като приятел и мисля той мен също. I mean... Знам кога някое момченце иска нещо повече от мен, а сега не усетих нищо такова и толкова се радвам, че мога да разполагам с човек, към който не изпитвам ъъ повече от приятелски чувства и той към мен също. омг толкова е странно и хубаво, чувствам се прекрасничко от познанството си с това човече.
Иначе ми е леко празничко, но си пазя нещо красиво в себе си, което ме повдига във всякакви моменти. <3
Некво ми е никво , с привкус на разочарование, от човека,от когото най-малко съм го очаквала...но го очаквах малко де :lol:
MissSunshiinee
08-18-2012, 20:24
супер объркана ;/
Бесен, съм. Побеля ми косата от нерви, а толкова трудно се нервирам...
scandalousLady
08-19-2012, 09:22
Добре, малко съм объркана ама ще видим.
Септемрви наближава, трябва да се чете от днес :D, но първо сериали тайм!
Wednesday666
08-19-2012, 09:35
Нъмб. Просто нъмб. Не съм го очаквала. Ама пък няма и да се ядосвам, каквото такова, да кара да върви.
Furious?
08-19-2012, 10:50
нямам махмурлук , обаче съм в особено гадно настроение. писна ми да гледам едни и същи грозни лица в фб като вляза всеки път и всяка вечер да си мисля едни и същи работи. няква свиня исках да бия в софия , ала забравих коя
Dagichka
08-19-2012, 11:00
реве ми се. чувствам как вървим към пропаст и съм със скръстени ръце просто.. плюс 'приятелките' ми, които вече дори не си правят труда да драснат един ред да видят жива ли съм.. и макар че трябва да да се видя с n- човека, измислих си тъпи оправдания и утре ще изляза самичка, добре ще ми се отрази малко време сама навън.. туко-виж съм измислила как да се измъкна от всичката шитня
anonymous708973
08-19-2012, 11:36
Цяла нощ работа и цял ден. Едвам кретам вече.
Не мога. За тези толкова много часове време.. работа.. хм равносметка.
Две кутии lucky strike
Една кутия Victory
Половин кутия Camel
3 ред була
5 пици
3 хот дога
Две пържоли с два комата хляб
Пилешки хапки десетина бройки
Още две пици
Един малък козунак
Картофи
Пилешка супа ( в чаша )
Шкембче чорба ( в чаша )
Половин хляб
5-6 кафета ( даже не знам колко точно )
И това изконсумирано в движение с колата.
Време е за сън и то след едно шише джин. Това е финала. И крем карамел.
Стига толкова. Искам малко почивка. Тези 3-4 дни изнемогнах.
о.О
И си жив?!
Мързеливо ми е, седя си на дупето и гледам сериал след сериал :д
kalpazanka
08-19-2012, 12:17
Щастлива :)
Дано не ни мине котка път :)
Пиша.И се депресирам.Офф само още 10 страници...уж
Нямам търпение вече!Утре!
Мотивирам се и си правя доста планове.Имам чувстовото,че организирах всичко вече,дано да успея да наваксам и върша всичко,както си му е реда. :)
Аз.. която не обичам попринцип да се размотават хора в нас, този месец се прежалих и през нас минаха поне 10-20 човека, които не бяха стъпвали тук от години. Чувствам се.. размазана. Сега ме чака една седмица почивка и усамотение и след това отново се започва.
То било донякъде приятно да има чужди хора у дома. По-забавно е.
Отделно пък, че ми дойде музата за писане. И идеите дойдоха, че даже и време ми се освободи.
Като цяло ми е щастливо и надъхано.
Violenza
08-19-2012, 13:05
Все по-отчаяна като знам, че наближава краят на другия месец иии... всичко свършва :(
Тая вечер обаче няма да се напивам сама. Пък имам да поливам взет изпит.
Дано обаче утре да мога да стана навреме, че имам бая работа да върша.