Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12]

dream1707
08-19-2012, 13:38
Снощи беше добре ... Радвам се, че си знам мярката за алкохол... Свъшиха ми цигарите обаче ... Междувременно съм малко разочарована, защото снощи не ми се получиха нещата, а много ми се искаше ... И все пак съм отвяна от вихъра, беше хубава вечер... Искам си момчето, липсва ми .. нямаше кого да гушкам цяла нощ

DragonLady
08-19-2012, 13:49
Смесни чувства отвсякъде. От една срана от утре нещат ще започнат да си влизат в релси, и той е малко по-добре, но от друга пак ще му съсипят здравето с разни хапове, който е безсмислено да пие, а няма как да се скатае и да не ги пие. Иначе поне днеска излязох малко от вкъщи а се разсея, предлагат ми яку иху да ходим довечера, но хич не ми е до заведения, купони и тн. убито ми е отвсякъде.

bloodfrozen
08-19-2012, 15:53
Майка ми ме дразни максимално. Искам да се изнеса от вкъщи!

SisiStrange
08-19-2012, 17:49
Сдухана. С ниско самочувствие. Самотна. Тъпо, общо взето.

IseeDEADbodies
08-19-2012, 18:18
Напоследък често се добарвам до лаптопа (което може само да ме радва ;д), че да видя и аз малко "нормален живот". Не мога да повярвам колко зависим съм станал от тоя интернет, та чак се "садвам" ако няколко дни не седна да "посърфирам". Иначе съм добре, поредния работен ден отмина и релаксвам в квартирата. Мисля тия дни обаче да си отида до Бургас, че много ми се иска да свърша "една работа", но всичко с времето си. Все пак ми се иска да се получи, щото доста занемарих личния си живот... какво ли не прави човек за пари. Ужас ! Е, стига толкова, че трябва да връщам лаптопа на собственика му. Лека вечер на всички.

Зайче..
08-19-2012, 19:50

и аз така
ама сама съм си виновна, 'щото един път ще ми се случи нещо хубаво и аз от предпазливост ще разваля всичко
може пък и да е за добро..
добре, че утре се очертава як ден...

Blab
08-19-2012, 20:11
любопитството ще ме убие някой ден.
тези дни трябва да си резервирай билетите, но много ме е страх, че ще ми хрумне да остан в Копенхаген.
егото ми много страда, заради толкова много хора, заради тъпата ми обичливост, при все непрестанните ми опити да се държа на разстояние. някъде там, преди 2 месеца, за секунда, бях убедена, че ме обича. въпреки целия ми скептицизъм, предразсъдъците към личността му, преките наблюдения върху поведението и развитието му. той си го избра това. честно казано, и аз не бих се нагърбила със себе си, ако имах такава възможност. но той се направи на котва, иначе отдавна щях да съм си тръгнала. ако замина сега, не знам дали ще искам да се прибера. нищо не ме задържа тук. имам чувството, че повтарям това то векове, но то узрява по малко с всеки прекаран час. самотата не ме плаши. това е естественото ми състояние. но чувствам болезнена нужда да си тръгна. боже, моля се да спечеля някой от конкурсите, в които участвам тази есен, само и само да имам причина да остана. наистина, не знам какво е това, обич ли, страх ли или нещо друго. боли ме от напускането му. боли ме от това, че си мисли, че всичко може да е по старо му. представям си какво впечатление на абсолютно безчувствена оставям у хората. да, мога да се оправям и сама, това не значи, че не оценявам близост, че страня от нея. оф, ще се пръсна, ще се стопя, ще остана като точица върху масата. точица, която ще издухат, избършат или покрият с нещо, за да не личи. боли ме ужасно много. не ми достигат думи чак.

Smilee_
08-19-2012, 20:22
Ох не ми се почва училищее.. Искам си ваканция.. а 15 септемрви наближава... :X

smil4eto
08-19-2012, 20:43
доста сдухана,чудя се какво да си пробия от скука,пробих си още една дупка на ухото ама не ми хареса и махнах обицата.
ще го видя чак след 6 дена...колкото и да не ми се иска...ЛИПСВА МИ
не се очертава яка седмица,чудя се дали в На Тъмно продават вакса за дреди или ще трябва да пробвам с обикновена вакса...пффф леко ми се дорева

bloodyF
08-19-2012, 21:32
утре:магазин копче,обущар,АУБГ,борса,пин сетка да си купя и лосиончИ
вечерта кафенце с приятелка,която не съм виждала от отдавна и ми липсваше много (хъгз)

във вторник:колела
в сряда:плаж
в четвъртък:роднини и колело

извод:следващите 4 дни няма да ми е мЪного скучно,което е добре
даже може в четвъртък да си грабна раницата,книгата и колелото и да изчезна някъде на сянка в парка да чета
звучи ми страхотничко <3

ForzaFelipe
08-19-2012, 23:09
Няма щастие за мен в любовта..

DragonLady
08-19-2012, 23:37
Нервно ми е, разтревожено и ме боли глава яко. И всичко това защото утре ще е доста преломен ден.

PullMeCloser
08-19-2012, 23:55
Изморено. Някой съсед ми надува Лили Иванова, та чак слушалките ми заглушава :Д

horacio
08-20-2012, 00:09
доста сдухана,чудя се какво да си пробия от скука,пробих си още една дупка на ухото ама не ми хареса и махнах обицата.
ще го видя чак след 6 дена...колкото и да не ми се иска...ЛИПСВА МИ
не се очертава яка седмица,чудя се дали в На Тъмно продават вакса за дреди или ще трябва да пробвам с обикновена вакса...пффф леко ми се дорева Цвети? :Д

horacio
08-20-2012, 00:09
Иначе мен ми е мноооого мързеливо. Щом ме мързи и да рисувам сметай за къв мързел става дума. :D

Sh@d0w
08-20-2012, 03:40
Как ми се спи.....

мразя понеделниците

Irti
08-20-2012, 08:14
Сънен и уморен.

Време е за кафе и цигара.

Ще оправя колата, ако имам време.

Irti
08-20-2012, 08:16
о.О
И си жив?!

Не, моят дух пише в момента. 8-)

Много часове работа и време минаха. Нормално консумиране.

xoxi
08-20-2012, 08:28
Завърших си книгата, изгледах си сериала... и се чувствам празна.
Студеното безалкохолно и то привършва, а от семките не остана и следа.
Защоо всичко си отива от мен? :D

Niakoitam
08-20-2012, 10:00
Искаме ми се да се махна някакси оттук. Да съм някъде другаде. Но къде това щастие.Това май само в сънищата ми го има. Надявам се че все пак наистина показват нещо.

Няма щастие за мен в любовта..

Ами явно не си единствен. :)

anonymous708973
08-20-2012, 10:27

Не така, Сиси :)

Добре ми е... след ремонта, колкото и мижав да беше, в нас е като Хирошима и Нагасаки, взети заедно. Оправям тука, имам напредък, но след малко зарязвам всичко и отивам да си го видя. Някво гушкаво ми е :)

jghgh
08-20-2012, 11:05
тези дни трябва да си резервирай билетите, но много ме е страх, че ще ми хрумне да остан в Копенхаген.
егото ми много страда, заради толкова много хора, заради тъпата ми обичливост, при все непрестанните ми опити да се държа на разстояние. някъде там, преди 2 месеца, за секунда, бях убедена, че ме обича. въпреки целия ми скептицизъм, предразсъдъците към личността му, преките наблюдения върху поведението и развитието му. той си го избра това. честно казано, и аз не бих се нагърбила със себе си, ако имах такава възможност. но той се направи на котва, иначе отдавна щях да съм си тръгнала. ако замина сега, не знам дали ще искам да се прибера. нищо не ме задържа тук. имам чувството, че повтарям това то векове, но то узрява по малко с всеки прекаран час. самотата не ме плаши. това е естественото ми състояние. но чувствам болезнена нужда да си тръгна. боже, моля се да спечеля някой от конкурсите, в които участвам тази есен, само и само да имам причина да остана. наистина, не знам какво е това, обич ли, страх ли или нещо друго. боли ме от напускането му. боли ме от това, че си мисли, че всичко може да е по старо му. представям си какво впечатление на абсолютно безчувствена оставям у хората. да, мога да се оправям и сама, това не значи, че не оценявам близост, че страня от нея. оф, ще се пръсна, ще се стопя, ще остана като точица върху масата. точица, която ще издухат, избършат или покрият с нещо, за да не личи. боли ме ужасно много. не ми достигат думи чак.

Просто се ПОКАЗВАЙ, бе, душа.
Иначе никой не може да отгатне...
Въпреки че се намират такива хора, които четат през нас и виждат че не сме това, на което се правим -> безчувствени и тн
А тоя не е за теб.
И не знам защо си ми много мила :///////////////////////////
Едно такова.. пътуващ човек си във всеки смисъл, кефиш.
Но някак сама трябва да излезеш от тоя лабиринт.
Промяната е за добро, тя е път напред, тя е развитие и движение.

Хммммммм, квартири до НБУ, квартири до НБУ. Трябва да почна да ходя на огледи скоро време.

Niakoitam
08-20-2012, 11:58

Просто се ПОКАЗВАЙ, бе, душа.
Иначе никой не може да отгатне...
Въпреки че се намират такива хора, които четат през нас и виждат че не сме това, на което се правим -> безчувствени и тн
А тоя не е за теб.
И не знам защо си ми много мила :///////////////////////////
Едно такова.. пътуващ човек си във всеки смисъл, кефиш.
Но някак сама трябва да излезеш от тоя лабиринт.
Промяната е за добро, тя е път напред, тя е развитие и движение.

Само едно нещо мога да кажа +1.
Доста подобни мисли ми се завъртяха в главата след като прочетох поста,но се чудех дали е уместно да ги споделям :)

SisiStrange
08-20-2012, 12:06
Бях забравила, че когато нещата не вървят и съм ядосана, едно бясно тичане с мп3-ка и песни на disturbed оправя нещата. Е, вероятно не беше полезно на тоя пек, ама...

Glamour92
08-20-2012, 12:58
Ще почина скоро,съвсем,съвсем скоро...
Прозявам се,главата ми витае нанякъде и духом съм толкова присъстваща,колкото е и вентилаторът в ъгъла.

Да ми е обица на ухото-никой не ме е карал да плямпам до трети петли,и то в неделя вечерта.
*само се моля да не объркам пак някоя поръчка...отиде ми репутацията.

Chacho
08-20-2012, 13:00
Бях забравила, че когато нещата не вървят и съм ядосана, едно бясно тичане с мп3-ка и песни на disturbed оправя нещата. Е, вероятно не беше полезно на тоя пек, ама...

Why can't you just fuck off and die
Why can't you just leave here and die
Never stick your hand in my face again bitch
FUCK YOU
I don't need this shit
You stupid sadistic abusive fucking whore

SisiStrange
08-20-2012, 13:08
Не точно тая. 8-) Тая ми е писнала. 8-)

kalpazanka
08-20-2012, 14:18
Вече ми се гади... диоптри ли имам за смяна, речникът ли ме тормози, не знам... Винаги ми става така вечер... Оф!

Тъкмо ми се оправи настроението, като съобразих, че имам възможност за една късна лятна почивка :D

Anichkaxxwee
08-20-2012, 15:27
Те пък да дойдат за има-няма 2 дни и да се скарат
Толкова не можаха да се изтърпят
Ама дали е било за лошо или за доброо..

SilverBrilliance
08-20-2012, 17:05
Рядко стигам до там, че да пиша и да споделям чувства, но просто ...
Напоследък имам отчайваща нужда да чуя онези две думи :( . . . толкова отчайваща не е била тази нужда никога :Х Знам, че любовта се доказва, но просто не мога да спра да мисля за това.
Каквото и да мисля, както и да се опитвам да го оправдая, ме боли ужасно. Страх ме е аз да ги изрека първа (не че за това има причина), но всеки път когато съм на крачка да ги кажа, той казва или прави нещо, което ме кара да се спра, сякаш нещо ми засяда в гърлото и да се замисля .. а вече доста време сме заедно.
Никога не съм била от хората, които казват "обичам те" все едно не казват нищо, винаги ми е много трудно. Може би просто ме е страх дали ще ги чуя обратно и дали няма да ме наранят след това :Х Ох, дори не знам как да се изразя разбираемо .... Явно ми идва много цялата ситуация напоследък.

Sh@d0w
08-20-2012, 18:45
Днеска мина доста добре, макар и малко скучно на работа. И така до края на седмицата ще е.

авв липсва ми!

PullMeCloser
08-20-2012, 19:00
ГЛАДНА! Цял ден ниищо не съм хапнала, вече издивявам! Главата ме цепи яко без причина, иначе съм добре. Чете ми се нещо интересно, не мога да си избера... :\

Violenza
08-20-2012, 19:10
Може ли да паркираш пред метална врата с решетки, при положение, че съвсем ясно се вижда автомобилът в двора? Че и на 50см от тротоара и криво. Тия двете свинки сигурно бяха по 60+ кила живо тегло и за да не походят 20м повече, където имаше свободни места бол, направо запушиха човека. Дано да не му се налага да излиза някъде. Такива не глоби, ми направо да им взимат книжките, та да се научат малко. Нагледах се на простотии и на фатално некадърни шофьори просто.

едит: пропуснах да кажа, че се чувствам идеално, като изключим факта, че май утре вече ще трябва да отида на работа и че ме мотаят с едни смотани документи.

xoxi
08-20-2012, 22:18
Спи ми се, но ми се чете преди това.
Не мога да повярвам, че няма книга в нас, която да не съм прочела. Явно ще трябва да се ровя в библиотеката си и да търся нещо да препрочитане.
Котката ме е изоставила и спи при баща ми. Липсва ми.

едит: писето явно ми усеща настроенията, защото тъкмо се върна при мен и си легна в леглото... мър, мър, мър...

fizzyg
08-20-2012, 22:23
Голям боклук е този,ейй..

TheBobqk
08-20-2012, 22:34
Скапана съм. Искам да ми споделя. Колкото и да съм търпелива, проявявам разбиране, но не може да си седи и нищо да не казва. :( Чувствам се безполезна в такъв момент, а това ме съсипва.

BornToRaiseTheHell
08-20-2012, 22:36
"Задник" издание 101во..
Научих му репертоара наизуст.

ForzaFelipe
08-20-2012, 22:55
Пфф...толкова ми е шибано...последно време мисля само за едно..Дали не изпуснах любовта,дали ще се появи момиче което да ме обикне такъв какъвто съм...май сам съм си виновен,май сам си причинявам тази болка..толкова неща са ми в главата,а няма с кого да ги споделя,ще гръмна..толкова съм объркан,толкова въпроси си задавам...и тоооолкова съм самотен...... :(

Anichkaxxwee
08-20-2012, 23:39
Заспало ми е
Пуснах си музика, колкото да не ми е скучно

granger
08-21-2012, 00:26
Нервна и яко пребозила.
Днес ми е изпита пред КАТ и усещам как ще се осера,а не ща...
пф...

Incadeptus
08-21-2012, 00:38
С умни хора писах днес,четях им постовете с интерес,темите са много тука,повече от половината са безсмислени и за боклука,тази тема срещнах днес,където пишат хората с финес,реших да драсна два-три реда,докъто си ям аз сладоледа,днес прекарах аз чудесно,пред компютъра е много лесно!!! :D

OnlyGirl
08-21-2012, 00:50
Не ми се спи. Преди 3 часа ми се спеше, сега не. Утре пак ще стана в 4 часа, знам аз. ~_~
И трябва да си сменя аватара `ма ме мързи...

NambyPamby
08-21-2012, 05:41
"Задник" издание 101во..
Научих му репертоара наизуст.
И аз така. И ми доскуча. И го пратих да пътува. 8-) След година и половина мъка. Твърде много се обичам, че да си позволя, да ми губят времето. Не се излагай, последвай ми примера, доволна ще останеш. 8-)

Много ми е щастливо, бе, много. Ама не онова илюзорното щастливо, дето днес го има, утре го няма, и пак ще запълваме празнини, ами е константно. Заради това горното(щото все пак моя задник си ми е достатъчен и си го обичам, много даже), а и заради много други неща. Хубави неща правя за себе си. Хубави неща правят за мен. Хубав е светът като цяло. Страхотна екскурзия си направих, отпочинах си, чувствам се пречистена направо и ми идва да се застрелям като чета какви съм ги редяла преди.
Поработихме, отпочинахме, преодолях си де що вътрешни конфликти имах, в прекрасни отношения съм с близките ми, което сигурно от детските ми години не е било, имам си приятели, които обожавам и които са едно от много неща в живота ми, с които да се гордея, в любовен план също съм абсолютно и тотално удволетворена. Пък после "пълно щастие няма". Тия не са наште, нЕкви филмари са го измисляли. 8-)

kalpazanka
08-21-2012, 05:45
Снощи порешавах стабилно до полунощ и направо съм доволна от себе си :D Сега, ако успея да се зарадвам и с био и натурална козметика, ще е върхът! :D Видях се с излишни пари и дилемата е една камара парфюми /едп за по 25 лв?!/ или слънчеви очила? :D

И палитрите Лолипоп са намалени http://www.lollipopcosmetics.com/ *въздъх*

antineutral
08-21-2012, 06:41
в състояние на мълчалив протест от известно време :) и на събиране на сили

balu4ka
08-21-2012, 07:37
Унила,не успях да мигна цяла нощ.
Хъх,всякаш нарочно,за да имам повече време да се измъчвам с мисли.Колко по-прекрасно нещо от това?!
Изтеглих си няколко албума,но не мога да спра да слушам Lana del rey <3...
Мисля да си пусна някой филм и да се заровя под шалтето...

SisiStrange
08-21-2012, 07:39
Пия си кафето, след малко ще ида да тичам и да плащам сметки. Ако заплатите не дойдат до петък, се очертават два изключително гладни дни. Толкова ми се снима... И той ми липсва вече.

punksss
08-21-2012, 08:21
Супер съм. Чакам батко да дойде и отиваме на мореееее :D

Зайче..
08-21-2012, 08:26
оф, защо съм толкова странен човек.. хем ми е весело, хем не ми е и то без причина.. 8-)
и уж щяхме да ходим на кафе, а никой не ми е звъннал още, ама както и да е отивам на терасата да изпуша една цигара, а после ще му мисля. ;д

едит: сетих се защо съм весела - ще си правя лилави кичурии ^^ 8-)

xoxi
08-21-2012, 10:27
Пак останах без семки и безалкохолно. Добре, че той е напълнил хладилника със сокове.
Днес ми се очертава един продуктивен ден пред компютъра. От един час разглеждам tumblr и сама се смея на глупостите, които чета там. Кристалната ми топка показва, че това ще правя до 5-6 часа.
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7127g2cpH1rr3l61o1_500.png

dream1707
08-21-2012, 12:36
Щастливо-доволно ^ .. Гажито ще дойде да ме видиии.. и ще ми донесе МакДоналдс ... на къде по-добре ^^

DragonLady
08-21-2012, 13:06
Значително по спокоина. Ада свърши и за двама ни! Има още няколко трескички за дялане, и неща за дооправяне, но с времето и това ще се нареди. След около час мисля да ида да го видя какво прави, и да му взема някаква шоколадова изненадка. След кошмара, които преживя заслужава малко да го поглези човек.

granger
08-21-2012, 13:18
ВЗЕХ СИ ТЕОРИЯЯЯТААААААА , ЩЕ СЕ РАЗБИЯЯЯЯЯЯЯЯ...КЕЕЕЕЕЕЕФ!!!
ОХ,МНОГО МИ Е УМОРЕНКО,АМА СЪМ ТОЛКОВА ЩАСТЛИВАААААААА!УАХУУУУУ!

bloodyF
08-21-2012, 13:40
след малко ще отлитам с колелото и ще се прибера късно, а не искам
мързи ме
уж на дискотека щях да ходя, но ми е изморено и ме мързи.
нда

bEbsI
08-21-2012, 13:47
Трябва да уча за тия изпити -.-
А ми е изморено и ми се спи. И това всичко е защото съм в отпуска и мозъка ми не може да схване,че няма да е зает по 12 часа.

ForzaFelipe
08-21-2012, 16:15
Утре ми е първия ден в телевизията 8-) още не знам точно какво ще правя,но дано се справя 8-)

LeprikonA
08-21-2012, 16:55
Мм, на работа ми харесва ^^. И с "Тютюн" се обичаме все повече, намирисва ми на финал обаче, пък не искам още, даже си я зарязвам от време на време, за да може да продължи по-дълго четенето и. Задължително ще се гледа и филма после :д.

За капак си взех и адските дънки за без пари и то случайно, дали не ми е добре ^^^.

ShtrudeL
08-21-2012, 17:29
мф... в главата ми се върти само ликвидацията и колко искам да я взема и да се оттърва от нея...
евентуално да се класирам тоя семестър за стипендия (дано, дано) и да имам време..
охх и ми е някак тъжничко и все празничко.. защото.. аз си знам защо..

Furious?
08-21-2012, 18:32
някво весело и забавно. с тая трябва да напрая кафе в сф и после ще видим, ако ми хареса. иначе не съм го забравил , мн съм добър. утре майка ми пак я няма и ще е ден за разцепки

Djenka
08-21-2012, 18:44
Цял ден ми е мързеливо, както и вчера, и онзи ден... Отдала съм се на няколко дни пълна релаксация с опити да не мисля за наближаващото училище.. А странно ли е, че всъщност ми се ходи на даскало?

Al3ksandra
08-21-2012, 19:02
Добре съм... не не лъжа се ....отново цяла седмица без него.. направо умирам.. като изключим това - добре.. макар че можеше и по добре... И нямам търпение да гледам следващата серия на "Supernatural" уффф... малее:)

Dagichka
08-21-2012, 19:11
откъснах се от всичко и всички тия дни, деактивирах си профила, не влизам в скайп, махнах си сим картата.. хаха, да видим как ще се свърже с мен и дали въобще ще забележи.. като няма време за мен, ето - цяла седмица ще го оставя да си е самичък, пък после.. един сериозен разговор и квото стане, писна ми
тези дни изчетох 4574898 рецепти, нямам търпение майка ми да тръгне на работа и да оставам home alone, че да ги изпробвам :Д

BornToRaiseTheHell
08-21-2012, 19:15
За пореден ден-сдухана.
Не сме се виждали от почни 20 дена, а той бързал да се види с онази тъпа като слонски задни части солета, вместо с мен, после щял да ходи да се напива, вместо да се види с мен и за капак на всичко, после пък щял да се вижда с още по-голямата солета. Мамка му и прасе.
Егати връзката, егати любовта.Този есемес, дето ми го написа в три през нощта и ми разтуптя сърчицето, демонстративно ще бъде изтрит. Не че на него му пука, но за мен това е равнозначно на линчуването му.
Защо ми трябваше да му вярвам на простотиите,че ме обича и му липсвам?Дрън-дрън, та пляс!
Притеснявам се, че вече свиквам с това отношение, което изобщо не ми е присъщо и скоро ще му покажа откъде пишкат кокошките, въпреки че знам що за драми ще има, ако се разделим.
Не че очаквам от него да е принца на бял кон, защото знам, че не е, но не е ли нормално да искаш да видиш гаджето си повече, отколкото една тумба други женски? Едната, от които ми е трън в очите още откакто я видях, как му се метна на врата, тъпата к**ва...А аз до него седя и гледам като гугутка в рогозка..
Днес пак не се обади, а аз си звъня ли звъня от два дена като луда. И аз не съм по-остра от оная скумрия, която доста щедро си храня, не че момичето ми е виновно, че моя любим мъжки индивид е абсолютен задник.

BornToRaiseTheHell
08-21-2012, 19:16
За пореден ден-сдухана.
Не сме се виждали от почни 20 дена, а той бързал да се види с онази тъпа като слонски задни части солета, вместо с мен, после щял да ходи да се напива, вместо да се види с мен и за капак на всичко, после пък щял да се вижда с още по-голямата солета. Мамка му и прасе.
Егати връзката, егати любовта.Този есемес, дето ми го написа в три през нощта и ми разтуптя сърчицето, демонстративно ще бъде изтрит. Не че на него му пука, но за мен това е равнозначно на линчуването му.
Защо ми трябваше да му вярвам на простотиите,че ме обича и му липсвам?Дрън-дрън, та пляс!
Притеснявам се, че вече свиквам с това отношение, което изобщо не ми е присъщо и скоро ще му покажа откъде пишкат кокошките, въпреки че знам що за драми ще има, ако се разделим.
Не че очаквам от него да е принца на бял кон, защото знам, че не е, но не е ли нормално да искаш да видиш гаджето си повече, отколкото една тумба други женски? Едната, от които ми е трън в очите още откакто я видях, как му се метна на врата, тъпата к**ва...А аз до него седя и гледам като гугутка в рогозка..
Днес пак не се обади, а аз си звъня ли звъня от два дена като луда. И аз не съм по-остра от оная скумрия, която доста щедро си храня, не че момичето ми е виновно, че моя любим мъжки индивид е абсолютен задник.

zliat
08-21-2012, 19:27
иска ми се да се самоубия-нямам място повече на този свят.
правих секс,обичах,обичаха ме,взех книжка,карах кола,имам кола,взех си матурите,влезнах в университет,
возих се в самолет,карах самолет на 10 000 м над земята,ходих в чужбина и май постигнах целите си.
само нямам идея как да се самоубия.....
дайте съвет!

granger
08-21-2012, 19:35
скочи от самолета.

x7aZzy
08-21-2012, 19:45
Не е истина колко ми е горещо. Последните три месеца температурите не стигнаха 25 градуса, а сега втори ден е 37. Базика ле се това време!
Искам да се преселя в хладилника (и без това е празен втора седмица - ще има място за мен). В тая жега дори и пушенето не ми доставя удоволствие. Нито яденето, нито пиенето, нито дишането. Блаа, вече разбирам сестра си, когато се оплаква от жегите в БГ.
А утре съм и на работа. Иначе и аз не знам как съм. Мозъкът ми се изпържи, едва ли съм способна да чувствам каквото и да било вече...

SisiStrange
08-21-2012, 19:52
@BornToRaiseTheHell, съвет: Не се хаби. Излишни нерви са това. Имала съм подобни отношения, продължили извънредно кратко. И се радвам, за което. И ти ще се радваш, ако последваш светлия ми пример.

По темата:

Не ми се учи по математика... Всичко друго, но не и това. :Д Днес поне лекторът по зоология ни нанесе оценките та си видях шестицата на живо, да знам, че няма да ме прецака и мен някак. Загубил е един тон писмени работи и иска горките хора да идат на поправка... Има уникални образи в тоя университет. Остана малко ваканция... Утре ще потичам, ще си направя голямо лятно почистване след работа. И после ще се сгушим някъде с бисквитки фавори. <3

MissSunshiinee
08-21-2012, 20:19
някво много весело ми е днеска

xoxi
08-21-2012, 20:20
Извини ми се, че тази нощ няма да е тук. Оставам си сама с котката и книгата.
Брат му пак ме гледа нещо накриво. Надявам се съм го хванала в лошо настроение. Дано погледа не е в следствие на някакви проблеми/разправии, за които аз научавам винаги последна.
Ужасно много ми се спи/чете, обаче ако легна толкова рано, утре още в 7-8 ще съм на крак... а толкова рано нямам какво да правя.

w0sh
08-21-2012, 21:25
http://vbox7.com/play:427739fd

това е за един специален съфорумник. Иначе се пръскам.

Blab
08-21-2012, 22:21
в момента не мога да реша как съм, а и не искам.
хубаво е, че нямам очаквания, обаче, така по-лесно мога да се изненадам и на най-малкото нещо. йей!

ForzaFelipe
08-21-2012, 22:36
Мия си зъбите след малко и си лягам.Утре трябва да стана рано,не бива да закъснявам още първия ден.Като слушам май цял ден ще обикалям само,ама какво да се прави,отнякъде се почва.

dream1707
08-21-2012, 22:42
Мале още колко малко ми остана .. Трябва да ида да си подам молбата за френския, мале колко го ненавиждам тоя език, дано да ме вземат в немската /или руската/ .. Иначе след 15 септември ще е ад, учене за CAE, математика и френски отделно... не че ако запиша немски няма да уча и допълнително немски, за DaF .. и училище
Трябва да се позапра малко имам още половин месец свобода :D
Утре съм на рожден ден, от сутринта вързана да помагам с подготвянето /в частност готвене ;д/
Моето момче ми е обещало романтична вечеря ... вино, свещи и вкичко ^ само трябва да си измисля оправдание пред нашите, че още ме мислят за 10 годишна и ме държат под ключ :D

stOlen``EyEs
08-22-2012, 01:30
Още толкова, толкова малко.. някакви си 19 дена, а го няма вече повече от 8 месеца.. Броя дните и когато отминат света пак ще си е само наш и на никой друг! Моето прекрасно момче пак ще е в прегръдките ми и знам, че повече няма да се разделим..

Sh@d0w
08-22-2012, 03:51
Вчера беше много хубаво. Нямам търпение да дойде днес вечерта и пак да сме заедно.

Иначе на работа днес отивам при колегите на долния етаж, да работя по един техен проект. Ще видим как ще е.

Щастливо ми е.

LeprikonA
08-22-2012, 04:46
Баси гадния сън сънувах, провали ми цялата нощ барабар с настроението = \. Отпрашвам на работа, да съм полезна :Д, а довечера ще се нагледам на филмииии.

Irti
08-22-2012, 06:22
Мама му да еба и сутрешната кашлица, деба!

Няма и кафе в кутията..

Данъчното зове...

И актовете също те привикват да ги плащаш..

Деба майка му да еба.

anonymous708973
08-22-2012, 07:55
Мале още колко малко ми остана .. Трябва да ида да си подам молбата за френския, мале колко го ненавиждам тоя език, дано да ме вземат в немската /или руската/ .. Иначе след 15 септември ще е ад, учене за CAE, математика и френски отделно... не че ако запиша немски няма да уча и допълнително немски, за DaF .. и училище
Трябва да се позапра малко имам още половин месец свобода :D
Утре съм на рожден ден, от сутринта вързана да помагам с подготвянето /в частност готвене ;д/
Моето момче ми е обещало романтична вечеря ... вино, свещи и вкичко ^ само трябва да си измисля оправдание пред нашите, че още ме мислят за 10 годишна и ме държат под ключ :D

Я кажи, че ми е интересно.
Ти сега ще си осми клас, така ли?
Щото ако е така, рано ти е да си правиш планове за CAE и DaF, независимо с какъв език си.

Ох, трябва да изчистя в нас, а още ми е сънено.

bloodyF
08-22-2012, 08:53
чакам да ми стане закуската и после да разчистя малко
много мразя плановете ми да се преебават, заради страничен човек
ама пък може и да е за добре
ще видим утре

ForzaFelipe
08-22-2012, 09:51
Егати,мислех си че нещата са по сложни,ама 8-) Утре пак,но ще подпитам за нещо друго,все пак си търся работа докато уча,а това точно ще ми отнема май доста време...

Wednesday666
08-22-2012, 10:05
За пръв път от доста дни насам мога да кажа, че пак съм щастлива.
Оправих си отношенията с доста хора, с душичката ми също.
Още малко остана, нямам търпение просто.
Обичам го.

Blab
08-22-2012, 10:38
сънувах някакви гадории, вариации на тема "как може да ме нарани". с температура, главоболие и гърлобол съмот сутринта и това не ми харесва. сварих си чай, нагълтах се с хапченца, ще си пусна кугър таун, а следобед ще потъна в някоя книжарница. звучи като план.

TrueStory
08-22-2012, 10:48
Не ми се чете вечееееее ;(

DisappointedDreamer
08-22-2012, 10:52
Ох, даскало отново. Гот гот гот гот.
Кефско ми е.

Зайче..
08-22-2012, 11:19
рааааавр <3

dream1707
08-22-2012, 11:21
Я кажи, че ми е интересно.
Ти сега ще си осми клас, така ли?
Щото ако е така, рано ти е да си правиш планове за CAE и DaF, независимо с какъв език си.

Ох, трябва да изчистя в нас, а още ми е сънено.

10ти ще съм .. за сега имам само FCE взето, тая година ми е подготовката за CAE, другата година държа CAE i Toefl (поне по план ;д) .. Уча в профилирана гимназия и втори чужд език почнах да уча в 9ти клас, вярно, че от това, което ще учим като втори език в даскало, вероятно нищо няма да науча, обаче да смесват, немски, френски и английки и да уча и трите ми идва малко в повече, за това искам да сменя френския с немски ... за да ми е малко по-лесно

П.Т... чувствам се.. добре. Успях да убедя приятеля ми да дойде с мен на басейн /малко не може да плува/ ... но нали ще сме си заедно, ако трябва няма да влизам във водата ^

shmatarok
08-22-2012, 11:25
След 20 минути трябва да съм излязла, а още се мотая наоколо и никак не ми се ходи. Още ме държи онзи сън, не съм вярвала, че мога да поискам такова нещо и сега замесеното човече ми липсва, защото бих искала да изпробвам сюжета от съня в реалността. 8-) шанс, това няма да стане.
Остават ми 20 дни да се порадвам на свобода. После не знам какво да очаквам, но се надявам да е хубаво.
И дано плановете за утре да останат, щото ще убивам някого иначе. :D

Furious?
08-22-2012, 12:46
Разочарован съм от себе си.Как може да я сънъвам тая гадна безсърдечна вещица и дори насън да ме е страх от нея.Майка ми пак я няма днес , ще се разбивам , но трябва да реша как

Irti
08-22-2012, 13:16
Сготвих. Жега.

Време е за следобедното кафе и да изчезвам да правя парец, че ми се обадиха.

Glamour92
08-22-2012, 13:24
Сутринта пак се успах зверски и се наложи да си спретна един бърз спринт до офиса. :D
Още пазя спомена за недовършената си дрямка...

Sh@d0w
08-22-2012, 17:43
Щастливо!

SisiStrange
08-22-2012, 17:52
Аааа, как мразя разни кретени, които си изкарват кучетата из квартала без каишки!!! Бях излязла да си потичам и един тъп, смотан пекинес ми се шмугна в краката. "Ама той не хапе." Така каза тоя. Големия прас дали хапе. Аз яко си ожулих и двете колена, падайки. Сега едното леко се е подуло и утре 100 на 100 няма да мога да тичам.

Иначе съм добре. Поразходихме се с Радослав, нахранихме готиния хамстер. :)

xoxi
08-22-2012, 18:11
^ Аз когато тичам в парка през деня се чувствам като на бягане с препятствия. Всеки си пуснал кучето да се разхожда свободно. Аз не знам теб как не са те подгонили. Мен някои ме гонят, което прави тренировките ми по-интензивни и забързани. :D
Научих се обаче, че когато искам да тичам, трябва да го правя или много рано сутрин или много късно вечер.

Чувствам се добре. Тази нощ ще сме си само двамата.
Свикнах майка ми да я няма и да се чуваме по веднъж на ден.
Имам планове за нас двамата в почивните дни и се моля да не се обърка нещо.
Другата седмица ще е много емоционална.

Pothead334
08-22-2012, 18:33
Брутален завършек на 11 месечната ми връзка , караниците са големи , филмите са още по - големи. Чувствам се объркан , направо незнам защо си споделям историята тука.. тези два дена ми минаха като на сън. Имам толкова много време а не ми стига за нищо. Искам просто да дойде уикенда , защото ще се махна от тука. Настроението ми се мени за секунди дори докато пиша това и слушам музика. Странно чувство е любовта , надявам се скоро да не го изпитвам отново :)
Мир хорица =)

anonymous708973
08-22-2012, 18:39
10ти ще съм .. за сега имам само FCE взето, тая година ми е подготовката за CAE, другата година държа CAE i Toefl (поне по план ;д) .. Уча в профилирана гимназия и втори чужд език почнах да уча в 9ти клас, вярно, че от това, което ще учим като втори език в даскало, вероятно нищо няма да науча, обаче да смесват, немски, френски и английки и да уча и трите ми идва малко в повече, за това искам да сменя френския с немски ... за да ми е малко по-лесно

П.Т... чувствам се.. добре. Успях да убедя приятеля ми да дойде с мен на басейн /малко не може да плува/ ... но нали ще сме си заедно, ако трябва няма да влизам във водата ^

Ох, че съм зле. Успех тогава :) :)

SisiStrange
08-22-2012, 19:13
^ Аз когато тичам в парка през деня се чувствам като на бягане с препятствия. Всеки си пуснал кучето да се разхожда свободно. Аз не знам теб как не са те подгонили. Мен някои ме гонят, което прави тренировките ми по-интензивни и забързани. :D
Научих се обаче, че когато искам да тичам, трябва да го правя или много рано сутрин или много късно вечер.

Ами мен ме е страх тогава, защото няма хора, а уличните кучета ме притесняват даже повече. В смисъл, там няма даже на кого да се развикам дет се вика. :D

!!!WARNING!!!, aко ви е страх от паяци, не цъкайте:
Много ме кефи (https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/293294_3666073607237_1828402450_n.jpg)
как самичка (https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/418694_3666074167251_1486473980_n.jpg)
си руши къщичката и най-вече тапетите. (https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/391531_3666074727265_1785298669_n.jpg)

DisappointedDreamer
08-22-2012, 19:19
Днешния първи ден на училище мина супер. Готино ми е.
Ще почивам и ще пиша домашни. Мда.

Едит: Сисе, един приятел на един летен лагер по морето беше помъкнал такава, ама по малка във влака от София до Бургас. Буркана в който беше се счупи и по гарата в Бургас сме гонили тарантула 8-) най-накрая я напъха в една бутилка, горката.

SisiStrange
08-22-2012, 19:30
Е той пък. :D Да и беше оставил повечко вода и толкоз, да не я мъкне. Те и без това ядат веднъж на 1-2-3 месеца.

Violenza
08-22-2012, 19:31
Много ме кефи (https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/293294_3666073607237_1828402450_n.jpg)
как самичка (https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/418694_3666074167251_1486473980_n.jpg)
си руши къщичката и най-вече тапетите. (https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/391531_3666074727265_1785298669_n.jpg)
Леле, това ако го видя на живо директно съм припаднала. Без майтап. :D Колко време живеят?

Добре съм си. Гушкаме се с моята пухкава принцеса на спалнята и след малко май ще си пускам филмче. Уикенда отиваме пак на планина с моя и нямам търпение вече. :)

SisiStrange
08-22-2012, 19:35
Леле, това ако го видя на живо директно съм припаднала. Без майтап. :D Колко време живеят?

Ами доста всъщност. Ако няма проблеми, може да стигне до над 20г. Това е една от причините да ги харесвам толкова като любимци. Почти всички други по-дребнички животни, подходящи за апартамент умират до 2-3 години и после ти е мъчно. Макар, че ще си прежаля психиката за 1 хамстер. 8-)

Violenza
08-22-2012, 19:38
Ами доста всъщност. Ако няма проблеми, може да стигне до над 20г. Това е една от причините да ги харесвам толкова като любимци. Почти всички други по-дребнички животни, подходящи за апартамент умират до 2-3 години и после ти е мъчно. Макар, че ще си прежаля психиката за 1 хамстер. 8-)
В голяма заблуда съм била значи. :D Не мислех, че живеят повече от 1-2-3 години. Хич не съм запозната с тези видове, трябва да почета малко в нета за тях.

chushkopek
08-22-2012, 19:43
Сиси, паяка много кефи.
@виоленца, и аз не знаех честно казано.....

По темата: Супер съм, днес малко времето беше странно, но всичко се разви перфектно.

Зайче..
08-22-2012, 19:51
чувствам се мммного преяла.. направо ужасно преяла :lol:
иначеее рождения ми ден идва и нямам търпение, просто ^^

SisiStrange
08-22-2012, 19:56
@Violenza, @chuskopek: Aми, честно казано, то си зависи от паяка. Има някои, които умират едва на 4-5 сменени кожи (това е около 5 години), защото... ами просто така им е програмирано в организма явно. Най-добрия ми приятел така загуби едно много красиво същество. Но в повечето случаи, ако се гледат като хората, живеят доста дълго.

NambyPamby
08-22-2012, 20:44
http://static.betazeta.com/www.chw.net/up/2011/04/double-facepalm.jpg
Да се еба в голямата бяла птица, дето съм. Гърча се в собствен сос в момента от кеф, просто толко обичам, когато изскочи някоя непредвидена мизерия... Щото всичко очаквах, ама тва надхвърли дори моите очаквания и въображение. Не мога просто, то... мамата си трака отвсякъде. Повече нема да се хваля у форона, че сичко ми е наред, щото закона на мърфи се задейства с пълна сила.
И отново - да се еба в птицата, проста, бяла, заблудена дето съм. Да ги еба и тях, щото ме кефят как са го измислили. Уникални, братче, уникални.

anonymous708973
08-22-2012, 21:22
Днешния първи ден на училище мина супер. Готино ми е.
Ще почивам и ще пиша домашни. Мда.

Едит: Сисе, един приятел на един летен лагер по морето беше помъкнал такава, ама по малка във влака от София до Бургас. Буркана в който беше се счупи и по гарата в Бургас сме гонили тарантула 8-) най-накрая я напъха в една бутилка, горката.

Върна ли се в Швеция?
Ааа, гадна тарантула. Тръпки ме побиват. Тя какво си има в аквариума? Не й ли е скучно? :д

DisappointedDreamer
08-22-2012, 21:27
По шведско съм, ъхъм.
Трябва да лягам, че даскалото чака. Лека форон.

jghgh
08-22-2012, 21:32
Лека.

Блаб, освободи си място в пощата.

ForzaFelipe
08-22-2012, 23:52
Май е време да си лягам,че утре пак съм на стаж 8-)

SisiStrange
08-23-2012, 03:43
Ааа, гадна тарантула. Тръпки ме побиват. Тя какво си има в аквариума? Не й ли е скучно? :д
Сладка ми е тя. :) Има си растение, орехи, кестени, камъчета и голям кокос с дупка да си влиза в него. Или явно да го ползва за стълба, докато си къса тапета. XD

Пак ми е зле корема... И съм на работа. И не ми се ходи...

Sh@d0w
08-23-2012, 04:42
Откога не бях ставал долкова късно в делничен ден. Имам още няколко часа да помързелувам и излизам на работа. Следващите няколко седмици ще съм на долния етаж и ще разработвам mobile apps. Вчера си говорихме с тийм лидера на другата фирма, готин човек. Ще бъде забавно.

И е четвъртък. Да се минават тия два дена и да идва уикенда. Искам да правиме нещо заедно.

SisiStrange
08-23-2012, 04:45
^ Ради, зоопарк!!! Искам да снимам животинки!

Там има и фретка.

Sh@d0w
08-23-2012, 04:50
^Дадено :*

DisappointedDreamer
08-23-2012, 04:57
Даскало до 16.00 и след т'ва шляене из някъде. Мрачно е. Студено. Вали. Ох, Стокхолм, липсваше ми.

Nutella♥
08-23-2012, 08:55
Искам си вкъщииии ! ;(

Зайче..
08-23-2012, 09:02
офофоф, защо има толкова забъркани хора... накрая ще си платя една ноктопластика и да не ме занимават кой на кого щял да се разсърди.. все едно ще правят ноктите на кралицата, ппппф ;д;д;д;
иначе довечера май ще ходим към Несебър (или утре вечер) ^^
много сладко чувство да искаш да се усмихнеш без причина. или да има причина, но да си я пазиш за себе си *sun*

Hayashi
08-23-2012, 10:37
Много обичам да си направя план за седмицата и накрая НИЩО да не стане така както е трябвало.
Днес не съм на лекции, което е готино, защото ще се шляя из нас по бельо цял ден.
Навън пак са епичните жеги, а тъкмо си мислех, че ще захладнее. >w>

SisiStrange
08-23-2012, 10:46
Хаха, засякох пАтЕнЦЕ пред блока. :D:D Егати и якото съвпадение. 8-)

Доволна съм, понапазарувах и си заплюх разни нещица. :п

Blab
08-23-2012, 12:32
антибатманите отмениха батманския ми следобед, а така го чаааакааах.
иначе, имах приятна сутрин, макар и без обещания чай. стори ми се много изгубен, един мъничък, като момченце. никога не съм го виждала такъв. не знам. не се чувствам способна да помагам на хората, камо ли на него. струва ми се, че сме изпуснали момента, но не ми е тъжно. празна съм в последно време (откакто го изгоних от главата си), готова за ново съдържание. накупих си книжки, тефтер и пътеводител. не броя дни, но любопитствам да се видя битник:Д

//Дж, разчистих;

SeXyMaCka
08-23-2012, 12:35
офофоф, защо има толкова забъркани хора... накрая ще си платя една ноктопластика и да не ме занимават кой на кого щял да се разсърди.. все едно ще правят ноктите на кралицата, ппппф ;д;д;д;
иначе довечера май ще ходим към Несебър (или утре вечер) ^^
много сладко чувство да искаш да се усмихнеш без причина. или да има причина, но да си я пазиш за себе си *sun*

Недей, след ноктопластиката нокътя ти отдолу се разваля страшно много! Става много мек и минава доста време докато израстне и се възстанови. По добре си пусни твойте си нокти, ако се чупят купи си заздравител на Perfect, не са скъпи и са хубави.

Иначе аз се чувствам отвратително. Не мога да спя, не мога да ям, не спира да ми се гади и да ме боли глава.

Chacho
08-23-2012, 12:36
Нема такъв мързел, братче. Ше ида да пия едно кафе, после си бия два шамара и ше се вкарвам у строя.

PS: Ебати якия виц:

След бурен секс едната цица казала на другата:
-Мисля,че между нас вече е свършено!

shmatarok
08-23-2012, 12:37
ииии дотук с плановете ми. пак НИЩО. от две седмици ме навиват и накрая нищо. бааах.
поне ще си почина порядъчно. имам да свърша и някои работи, но се бях настроила за тоолкова по-различна вечер. бахти.

jghgh
08-23-2012, 12:48
Сиси, и фретки ли искаш да си гледаш :D
Ти колко животни имаш всъщност? Може ли снимки?

SisiStrange
08-23-2012, 12:54
Ами засега само 2 тарантули, 2 червенобузи костенурки и 3 рибки. :P Съвсем скоро ще дойде мини хамстер. Снимки ще кача довечера. :) А фретка вече в наш си дом с Радослав, че майка ми отказа. :D

NambyPamby
08-23-2012, 13:42
Като в нискобюджетна сапунка се чувствам. 8-) Нещо е станало, някой на някого нещо е направил и сега всички са се покрили. Ама абсолютно всички, ще кажеш, че земята се е отворила и ги е погълнала до един. :д 2012 явно наистина е някаква апокалиптична година.
Яко бях яхнала метлата снощи, добре, че не дадох вид и си беснях вътрешно, вместо да правя глупости. Научила съм се на самоконтрол явно, което доста ме радва.
Идея си нямам какво е станало, кога и дали въобще съм оплела конците, та да съм заслужила такова отношение, толкова много неизвестни има, толкова възможни варианти как ще се развие ситуацията, което всъщност ме забавлява, щото всичко очаквам. И няма как да ми го направят по-сечено от това, което предвиждам, че е станало или тепърва ще става. И все пак, горещо, наистина горещо се моля интуицията да ми подсказва грешно.

Зайче..
08-23-2012, 13:45
ба*ти тъпата продавачка - отказа да ми продаде цигари и трябваше да пращам една приятелка да ми взима. пфпф ;д;д
иначе ми е някво хубаво.. чакам да ми се обадят за плажче :)

bloodyF
08-23-2012, 13:48
изгоряла и изчакваща обаждане :/

edit:ама каква разлика имаммм :lol:

kalpazanka
08-23-2012, 13:52
Направо на нерви от сутринта със самото събуждане! И това главоболие ще ме довърши!

Искам масаж довечера :D

SuNsEt
08-23-2012, 14:40
Чувствам се...все едно съм в спокойно море и чакам акулите да дойдат.

xoxi
08-23-2012, 15:23
Сливиците ме болят и са се подули. Ама не спирам да се наливам с течности и да се дразня от болката...

Очаквам го с нетърпение. Само още няколко дни останаха...
Трябва да си почистя стаята, но това го оставям за по-късно.. (демек за последния момент)

Скучно ми е. По цял ден вися в нас и чета разни глупости нужни и ненужни.
Пък и жега... и нямам сладолед, нито само лед.

DisappointedDreamer
08-23-2012, 17:34
Тъпо.
Ама даскало върви добре. Компанията е супер, настроението там също.

ShtrudeL
08-23-2012, 18:03
Чувствам неща, които не искам да чувствам, но те просто се случват.. Неща като разочарование, тъга, примирие и всякакви такива гадни неща.. Чак се чувствам виновна, че ги чувствам. Искам да изляза самичка някъде и да си изпразня главата.
Меланхолично ми е. Мисля за 253636362 неща и толкова за напред в бъдещето. ; ( Всъщност дори плановете за 2 дни напред или няколко часа ме затормозяват.
мф..
Всъщност емоциите, които пораждат негативни/отрицателни чувства, които намират проявление.. ме натъжават. Доста. Не мисля, че ги чувствам, но когато видя/усетя, че някой друг ди чувства и ми става тъжно.. а някой друг на мое място би се ядосал може би, подразнил, или нещо такова... а на мен ми става тъжно мамка му.. Хората не го заслужават. Аз също.
Писна ми и да мисля за това, как изглеждам пред другите (близките си) и дали... ох.. както и да е.

machoka
08-23-2012, 18:06
^^ Ко ко? (хууууууг)

Violenza
08-23-2012, 19:09
Оф, супер много ми се приспа, само се прозявам, пък трябва да излизам след малко ;/

ShtrudeL
08-23-2012, 19:28
^^ Ко ко? (хууууууг)

http://download.skype.com/share/emoticons/0134-bear.png

dream1707
08-23-2012, 20:17
Изгорях // аз не изгарям, аз само почернявам // как се случи това подяволите о.О

Anichkaxxwee
08-23-2012, 20:24
Много ми е тъпо, както винаги
Слушам музика, колкото да не умра :D

Irti
08-23-2012, 21:25
Дърво дъска съм, човече. След цял ден работа.

Ракия, бира, джин, водка и бира.

ОТ УТРЕ СПИРАМ ПИЕНЕТО И ЦИГАРИТЕ!!

8-)

Сериозен съм..

ShtrudeL
08-23-2012, 21:34
fuck..

[12:23:01 AM] Dryn: любовта е болест...
[12:23:17 AM] - Mish: какво общо има любовта тук?
[12:23:29 AM] - Mish: защо любовта да е болест?
[12:23:36 AM] - Mish: болестите не са хубави
[12:23:44 AM] - Mish: 'любовта е болест' е клише
[12:23:49 AM] - Mish: не обичам клишета
[12:24:32 AM] - Mish: а аргументите за това твърдение са още по-тъпи: биваш нараняван, с разбито сърце, нам си какво.. Ами нека.. нека мина през евентуално нещо такова, за което в никакъв случай няма да съжалявам, но ще знам, че съм чувствала.
[12:25:01 AM] - Mish: ако хората са с някаква клиширана нагласа.. всъщност е много тъжно
[12:25:29 AM] Dryn: ами не
[12:25:32 AM] Dryn: не е клише
[12:25:35 AM] Dryn: реално е така
[12:25:41 AM] - Mish: лол имам някакви периоди, в които адски мн се "дразня" (не по агресивен начин) на баналността/злобата/ревността/пошлостта и вс тъпи и отровни чувства
[12:25:45 AM] - Mish: не, не е така
[12:25:51 AM] - Mish: защо смяташ, че е така?
[12:26:06 AM] Dryn: защото когато хората са влюбени немогат да мислят трезво и работоспособността им намалява, също като са болни от настинка или друго такова нещо
[12:26:14 AM] - Mish: глупости
[12:26:24 AM] - Mish: ако не могат да мислят трезво, значи са тъпи
[12:26:27 AM] Dryn: всъщност зависи и от работата де
[12:26:28 AM] - Mish: и са с тъпа нагласа
[12:26:33 AM] - Mish: и е могат да се контролират
[12:27:15 AM] - Mish: като се замислиш, човек може да контролира абсолютно всичко в себе си, а няма желание да се научи дори да го прави, за да е по-щастлив ако щеш... със себе си..

такова ми е..

ShtrudeL
08-23-2012, 21:35
ОТ УТРЕ СПИРАМ ПИЕНЕТО И ЦИГАРИТЕ!!

8-)

Сериозен съм..

Да бе, сигурно..
нИ ви вярвам на пушачите и пиячите, бате Ирти.

jghgh
08-23-2012, 21:36
спами ми се във форон. много ми се пише, не си намирам място-о-о-о.

Chacho
08-23-2012, 21:37
..

Произволен типец: Любовта е бла-бла
В главата на Щрудел: "Аз vs Smilezzz мироглед, рунд 5125125125"

BornToRaiseTheHell
08-23-2012, 21:51
Зле.. Ново 20.
Освен че днес припаднах няколко пъти за половин час в жегата.. при това на 2 крачки от нас, се скарах отново с моя прекрасник. Чук..

ShtrudeL
08-23-2012, 22:01
Произволен типец: Любовта е бла-бла
В главата на Щрудел: "Аз vs Smilezzz мироглед, рунд 5125125125"

Не те стоплих напълно Chacho, 01:00 е..
но' Аз vs нещо си' ми звучи добра кауза, дъм

ForzaFelipe
08-23-2012, 22:07
Всички ме казват колко съм усмихнат и весел,а се чувствам толкова...зле...сложил съм най-голямата маска,играя най-трудната си роля...да покажа че съм силен...За това и ми казаха че ставам актьор,ама все тая...Постоянно си мисля,какво да направя за да не съм толкова самотен,защо не ми се получи нито една от не многото ми връзки...давам всичко от себе си в една връзка,но пак не се получават...какво ми е сбърканото...има някаква грешка в мен...

Утре ще монтирам/режисирам предаване,да видим как ще се справя.Правил съм много клипове,но на такова ниво не съм,въпреки че и 2та дни в телевизията бяха доста скучни,но така,тва не ми е БТвто я ... Иска ми се да правя нещо с камера,или пред камера,така де искам да съм актьор,но повече разчитам на агенцията,която все още не е много активна,но все пак скоро ще е .

shmatarok
08-23-2012, 22:13
Брей, появиха се планове. Страх ме е да се надявам дали ще се осъществят добре.
Ако се получи ще се радвам много. ^^

FreeSpirit
08-23-2012, 22:30
Като в дупка, от която няма излизане...

xoxi
08-23-2012, 22:40
Усмихнато и прекрасничко ми е.
Влюбено и щастливо.
Лягам си.

TheBobqk
08-23-2012, 22:41
Скапана съм, всичко се срина за отрицателно време. Аз се сринах, а това рядко си го позволявам. Омръзна ми от това напрежение м/у мен и баща ми. Прецакаха ми се толкова планове. А сега вместо да си се радвам на последните дни от лятото, аз седя и гледам забило по цял ден. Лошото е, че не мога да се съвзема. Заради тая ми депресия се държа грубо с приятеля ми, което не е правилно, защото той ми е опората в момента. Не ми издържат нервите напоследък. Дъня цигара след цигара и колкото повече мисля, толкова повече се скапвам. И просто не мога да се отърва от мислите.

SisiStrange
08-24-2012, 07:37
Йей, днес не съм на работа. :):) Правят ми се много неща и нито едно не е свързано с математика. :d

Irti
08-24-2012, 07:41
Много ме боли главата от снощи.

И душата ме боли.

Заеби. Тъпо е.

TheBeliever
08-24-2012, 07:46
Пилея си времето и отлагам за последния момент. Харесва ми.

Дано днес да не е като вчера.

Липсва ми, но смятам да се възползвам от времето сама със себе си. Нека.

DisappointedDreamer
08-24-2012, 07:47
И душата ме боли.

Заеби. Тъпо е.

Ъх.
Точно.

DragonLady
08-24-2012, 08:14
Криво ми е от 2 дни насам. Едно нещо се оправи, и айде друго се пре*ба много зверзски. Снощи съм спала не повече от 4-5 часа, което допълнително влошава ситуацията с опънатите ми нерви. За капак днеска ми предстои един не лек разговор, който май ще е решаващ за доста неща. Любимият ми сървър на майнкрафт вече не знам си кой ден подред е офлайн и май ще се сменя защото вече ми писна, да ги чакам тея малумници, наричащи себе си администратори. Трябва да се разсея с нещо, иначе ще издивея.

SisiStrange
08-24-2012, 08:47
Криво ми е от 2 дни насам. Едно нещо се оправи, и айде друго се пре*ба много зверзски. Снощи съм спала не повече от 4-5 часа, което допълнително влошава ситуацията с опънатите ми нерви. За капак днеска ми предстои един не лек разговор, който май ще е решаващ за доста неща. Любимият ми сървър на майнкрафт вече не знам си кой ден подред е офлайн и май ще се сменя защото вече ми писна, да ги чакам тея малумници, наричащи себе си администратори. Трябва да се разсея с нещо, иначе ще издивея.

http://photo-cult.com/album_main.php

Аз ей тук се разсейвам. Пробвай. :)

DragonLady
08-24-2012, 09:24

Мерси Сиси! Страхотни снимки има :)

Зайче..
08-24-2012, 09:33
равр нямам търпение да стане 16:00 и да отидем на плаж ^^ ;;;3
иначе днес е същия тъп ден, както винаги, ама май вечерта хич няма да е тъпа ^^ haha <3

kalpazanka
08-24-2012, 10:28
Нещата се нареждат бавно, но славно. Това, което отлагах заради глупави обстоятелства, ми се връща тъпкано.

ForzaFelipe
08-24-2012, 10:58
След малко трябва да съм в телевизията,днес поне ще правя нещо,ще сглобявам предаване 8-) Дано не се изложа 8-) иначе още ме държи онова гадно чувство,но сега ще трябва да сложа усмихнатата маска и да заминавам...

anonymous708973
08-24-2012, 12:07
ОМГ, въодушевена съм! Винаги съм имала някаква страст към кулинарията, обаче... как да тръгна да правя пиле с праскови и сирене фета (звучи супер вкусно), като не знам как да направя леща? Случайно попаднах на блог, в който има супер типични български рецепти.. ОЛЕ, колко ще готвя!!! И вероятно ще е първото (айде, второто) хоби, срещу което майка няма да роптае!!!

xoxi
08-24-2012, 12:51

А аз предлагам: http://photo-forum.net/index.php

bloodyF
08-24-2012, 12:59
ОМГ, въодушевена съм! Винаги съм имала някаква страст към кулинарията, обаче... как да тръгна да правя пиле с праскови и сирене фета (звучи супер вкусно), като не знам как да направя леща? Случайно попаднах на блог, в който има супер типични български рецепти.. ОЛЕ, колко ще готвя!!! И вероятно ще е първото (айде, второто) хоби, срещу което майка няма да роптае!!!

майка ми пък не е доволна като готвя, въпреки че става вкусно
а лещата е елементарна

SisiStrange
08-24-2012, 13:01
А аз предлагам: http://photo-forum.net/index.php
О, да. И там се виси. <3

Irti
08-24-2012, 13:02
Преди малко се прибрах от едно кофти место. Депресарско ми е.

Ще направя тъжно-важно съобщение. Трябва да спра най-голямата радост в този скапан живот, а именно... цигарите.

От вчера имах кутийка Viceroy (от малките) с десет цигари вътре и изпуших две. Този ден - 24 Август опаковах кутийката с тиксо и сложих листче, което гласи:

24 Август 2012г. Казах КРАЙ!

Ще я снимам да видите.

И сега на този ден, тази дата и тази година кутийката ще седи винаги на място, което ще виждам всеки ден постоянно.

След толкова много години... хиляди цигари... хиляди кутийки... хиляди марки... листчета, машинки, кибрити и всичко, което обичам... нямам идея дали ще се справя, а наистина трябва, защото... както и да е просто трябва.

Сбогом, тютюн! Обичам те повече от жените...

уф

Chacho
08-24-2012, 13:14
^Challenge accepted. Имам една кутия десятка, която съм решил да допуша. Утре правя нов опит за отказване. Нека по-добрият победи.

Irti
08-24-2012, 13:16
Не исках, ама просто така стана, че ще трябва.. инак шитня за мен.

Ако не успея от раз - лично ще се бия с бокса в главата.

NambyPamby
08-24-2012, 13:17
Най-сетне вкъщи, най-сетне спокойствие, тишина и хладинка.
Тия дни такива излишни главоболия ми се създадоха и въпреки това, пак намирам начин да се усмихвам и да съм над нещата. Но си признавам, че яко ме беше джаснало пмс-то и всякакви най-дребни спънки в чисто битов план ме изкарваха извън релси.
И се държах много гадно като цяло с всички за всичко.
И пуших(днес включително също) много.
И съвсем забравих да се храня, заради което в момента стомахът ми е на топчица.
И пропуснах и пълноценния вечерен сън, което ме изкарва за дълго извън строя и ставам зла и мрънкаща.

Много неща минават и заминават, животът е низ от пристигания и заминавания и го знам, и въпреки това не ми пречи да си усложнявам излишно живота, и да се впрягам за глупости. Имам нужда от няква интрига явно, че като всичко ми е наред, всъщност сякаш нещо не ми е. 8-)

п.с. - @Ирти, душицо, какво е станало? Да не са ти открили нещо на дробчетата, че толко кардинално слагаш чертата?

Furious?
08-24-2012, 13:26
вчера не беше моят ден , днес едва ли ще са се променили нещата много.време е за почивка

Irti
08-24-2012, 13:28
Имаш лично, друже.

bloodyF
08-24-2012, 13:35
10 дни без пиене
6 дни без пушене
не ми е мноооого трудно засега

исках да гледам филм, ма ми е супер готино тука на климатика и ме мързи да се местя :/

BornToRaiseTheHell
08-24-2012, 15:00
Пак тегаво.
Така о*рахме работата с моя, че направо откинахме коло, както се казва.
И ми е жегаааааа... ;/

xoxi
08-24-2012, 15:47
Обичам го, обичам го...
http://media.tumblr.com/tumblr_m99c5fNIvK1qaptvj.gif

Тренировката мина добре, доволна съм.
Сега се оправям и излизам.

Той е по-прекрасен от когато и да било преди. Чак ми се струва нереално вече...
http://data.whicdn.com/images/34650924/tumblr_m89toxXleE1r72h80_large.gif

OnlyGirl
08-24-2012, 16:22
Искам дъжд . Искаааааааааааааааааааааа ааам.

NambyPamby
08-24-2012, 16:25
Ш'си разплета чорапите от скука. Толко ме е избило на лиготия, че дори ми мина сърденката и се опитвам да се добера до него и да го омилостивя(а трябва да е обратното). Обикновено не ме кефи да действам импулсивно, ама риск печели, риск губи, а койт' нИ играЙ, нИ пИчели. Силно се надявам да се трогне от наглостта и безочието ми, толкова силно, че чак от раз да му мине. Въпреки, че аз съм тая, която трябва да е сърдита, да тропа с краче и да се прави на непреклонна и непристъпна. В тоя ред на мисли, е така, че ми 'аресА:

Истинският мъж не те убеждава в нищо. Не пречи и не настоява. Той се появява, когато май-малко очакваш. С аромат на праскови, дъжд и ванилова торта изниква пред теб ненадейно. Влиза в твоя свят незабелязано като цигарена струйка дим в заведение. Прекосява те на пръсти, без да бърза, а движенията му са точни и право в целта. Истинският мъж няма да изпълни твоите желания. Точно обратното. Заради него ще отидеш на планина, дори да мразиш снега. Ще пиеш уиски на големи глътки, макар че предпочиташ ром, и ще преглъщаш натрапчивия малц с усмивка. Той ще те накара да си ревнива, ако не си. Да прегледаш пощата му, въпреки че никога не би го направила преди. Ще те превръща от озверяло животно в безобидна буболечка за секунди. С думи или действия.... или с липсата на такива. Заради него ще бъдеш мила, нежна, бясна, слаба... Той се появява и те учи, че любовта без болка е като виенско колело без задвижващ механизъм. Когато предаде своите уроци, той си тръгва по начина,по който се е появил - като струйка дим, която се разтваря във въздуха. Това,което ти оставя, е любов към играта и желание за още... oт същото...

DisappointedDreamer
08-24-2012, 18:19
Аз пък увеличавам цигарите. Скапано ми е, болят ме очите, главата, краката, всичко. Учебници, учебници, домашни, проблеми с квартира. Апф. Само цигарите и храната ми носят спокойствие. Искам да изляза с момичетата, да се позабавляваме, да се шляем из студените, мрачни улици на Стокхолм и просто да си говорим/смеем.

Мисля скоро да осъществя това. Нуждая се да го осъществя.
Мийнуайл - цигари и книги.

Dagichka
08-24-2012, 19:20
умирам от жегаа, искам да е зима пъГ ;д плюс преядох с грозде, смокини и сладолед. ебати комбинацията, стомахът вече почна да се бунтува ;д
не съм говорила с него от неделята, нито той ме търси.. абе ние въобще ходим ли още?! хах, че и аз глупачката му писах и се извиних, че съм зачезнала, а той - игнор. ще видим колко ще издържим така и кой пръв ще бие отбой, ще е.. интересно.

Sh@d0w
08-24-2012, 19:20
Деплойнахме днеска последната стабилна версия от SVN-на на Windows Mobile, тръгна и в понеделник трябва да оправя приложенията.

И сега ме очакват два дена уикенд. Ще бъде прекрасно с нея <3

Зайче..
08-24-2012, 19:26
оф ебахти тъпата вечер :@
след половин час трябва да излизам, а нито косата съм си оправила, нито съм си избрала дрехи нито съм се гримирала и изобщо не мисля да го правя, просто никъде няма да ходя :@

Irti
08-24-2012, 19:40
http://prikachi.com/images/817/5180817k.jpg

Чачо, чачо, много ще е трудно. Сега ще мрънкам половин година, като жена в цикъл.

570 празни кутийки от кибрит изхвърлих днес. Изхвърлих няколко запалки. Изхвърлих безброй празни кутийки от цигари, които си пазех дълго време. Изхвърлих дори кутия БТ..... прибрах всички пепелници. Изхвърлих всички филтри, листчета и тутун. Прибрах машинката. Почистих фасовете от пепелниците на колите. И там изхвърлих всички кибрити и останали кутии. Разрових се навсякъде и изхвърлих към 40 цигари и още малко тутун.

Уф.

DisappointedDreamer
08-24-2012, 19:48
^Натъжаваш ме.

DragonLady
08-24-2012, 20:01
http://prikachi.com/images/817/5180817k.jpg

Чачо, чачо, много ще е трудно. Сега ще мрънкам половин година, като жена в цикъл.

570 празни кутийки от кибрит изхвърлих днес. Изхвърлих няколко запалки. Изхвърлих безброй празни кутийки от цигари, които си пазех дълго време. Изхвърлих дори кутия БТ..... прибрах всички пепелници. Изхвърлих всички филтри, листчета и тутун. Прибрах машинката. Почистих фасовете от пепелниците на колите. И там изхвърлих всички кибрити и останали кутии. Разрових се навсякъде и изхвърлих към 40 цигари и още малко тутун.

Уф.

Горкият ... не ти завиждам честно. И аз бях решила да ги отказвам цигарите, но като се появиха едни проблеми и до там бях с отказването, дано ти поне усееш в начинанието си!
Иначе ми светна, чувствам се по-добре, нещата се поуспокоиха малко.

darkness848
08-24-2012, 20:02
Супер скучен ден... Мина ми в гледане на филми... Адски изморено ми е и от два дена не мога да мигна. По цяла вечер се въртя.. От скоро нямам и никакъв апетит...
Като цяло... Едно никво положение... http://static2.cs-bg.net/forum/images/smilies/disagree.gif

ShtrudeL
08-24-2012, 20:06
мх... само майка ми е способна да ме изкара извън нерви и да повиша тон. След това съжалявам естествено, ама какво да направя... В такива моменти си мисля как още повече ми липсва баща ми. И се сдухвам.
fuck

unbreakabl3
08-24-2012, 20:07
Изгубвам търпение вече. Искам да ми пише. А знам, че и той сигурно чака същото от мен. Обаче как въобще си въобразява, при положение, че знае какъв инат съм, че това ще се случи след последния път. Оттогава се чувствам супер тъпо. Вечер не мога да спя и се въртя до 3-4. Сутрин не ми се става, защото знам, че ще седна на компа и пак няма да ми е писал. И само някакви сънища и халюционации. Това чакане вече определено ще ми срине нервната система! И като си помисля колко щастлива бях само допреди 1 седмица...
Междувременно другите досадници продължават да ме занимават и вече не знам на какъв език да им кажа, че не са ми интересни...

Irti
08-24-2012, 20:07
^Натъжаваш ме.

Защо?

DragonLady, нямаше и да правя опит да ги отказвам, ама просто не зависи от мен.. и задължително трябва да ги махна. А, аз не съм като повече тук.. цигара-две на ден от 2-3-4 г пушач..

Не, не, не...

PullMeCloser
08-24-2012, 20:28
:D Дишай, Ирти, имаш подкрепата на форума :Д

Скапано. Мразя как се разболявам от смяната на климата и как моментално устните ми се напукват, с каквото и да ги мажа. Супер изморена, нямам търпение да си се прибера, крепи ме само едно нещо и не знам как ще дочакам ...ЦЯЛА седмица.

DragonLady
08-24-2012, 20:29
Защо?

DragonLady, нямаше и да правя опит да ги отказвам, ама просто не зависи от мен.. и задължително трябва да ги махна. А, аз не съм като повече тук.. цигара-две на ден от 2-3-4 г пушач..

Не, не, не...

Дано не е нещо сериозно! Успех и воля ти желая най-вече, ще ти е нужна и то бая.

NambyPamby
08-24-2012, 20:39
Оф, така хубаво да си бях задрямала... Много мразя да ме будят, ей! Побеснявам. И без тва не моа да спя вечер, един път съм се излъгала и ме скъсаха.
Са пак съм в кофти мууд и съм като плюеща кобра. Мислех да си доизгледам филма, ама май ше си пусна другия с тайната надежда верно да е някъв супер добър и да пукясам от страх. лампи-мампи ше изключа, само цигарите ше си зема и да видиме. което ми напомня колко съм зле с парите. което ме депресира допълнително. ама ше си намеря отнякъде. ей ся докато си гледам филмчето ще измисля схемата, само тряа да се разсъня.
а тоа съвсем забрави, че съм жива. да го еба. тъжното е, че наистина исках. :(

Ирти, ще пална една в твоя чест.

DragonLady
08-24-2012, 20:44
Ирти, ще пална една в твоя чест.

и аз така.

Иначе преди малко ми казаха една добра новина, която ме накара най-сетне да се усмихна :) От дни не го бях правила.

NambyPamby
08-24-2012, 20:49
Не съм подстрекател, но пък едно време в Любов кви спамове ставахааа...

И без тва цял ден минирам темата, сърбят ме пръстите да я опропастя съвсем и без тва скоро ще я затварят.

shmatarok
08-24-2012, 21:14
ООООооооох, раааазмазах се. Утре искам пак! Баси якото, да изляза в 9 сутринта, да се прибера сега и да се чувствам толкова добре! Оххх не ми се ще лятото да свършвааа...
Утре искам пакпакпакпакпак.
Отивам ,къпя се и умирам, толко съм изморена.

Colouring
08-24-2012, 21:32
Оф, сигурна съм, че има предвид мен!! Добре де, не съм съвсем сигурна, ама... поне 90%, хах. Знам, че времето отдавна е минало; знам, че вече и да искам връщане назад няма, ама мамка му, защо все заобикаляме нещата и не говорим сериозно? Искам един хубав и искрен разговор, само това. Тогава вече мога да загърбя всичко, колкото и трудно да ми е. Сега просто.. не спирам да мисля за това. Трябва да си изнясним нещата, ТРЯБВА! Ама няма да си преглътна гордостта пък. И така до безкрай..

unbreakabl3
08-25-2012, 00:19
ОФФФФФФФФ... Искам го, искам го, искам го, искам го! Мразя го... Искам да го щипя, да го хапя, да го удрям, че ми причинява това... И после да го гушна и да го целувам..! Искам си го. И по дяволите, не мога да спра да му гледам профила във Фейсбук..

Supermassive____
08-25-2012, 02:15
Точно когато си мислиш, че по зле не може да стане, ти спират телефона.. баси :D

kalpazanka
08-25-2012, 05:18
Винаги може да е и по-зле и по законите на Мърфи каквото може да се обърка, то задължително ще се обърка.

Така ми се спииииииии... кой ме би по главата да се събудя в 6 без нещо?!

Irti
08-25-2012, 06:05
- Каза ли на сина си? Мисли те за луд, нали?
- Да
- Не си уверен в себе си? Добре дошъл в моя свят приятел. Роко, никой няма да ти даде шанс за титлата.
- Знам това. Но аз и не искам.
- Значи това не е само психическо неразположение?
- Не.
- Ако е за пари, сложи си табелка с надпис "Удари ме". 5 долара. Ще спечелиш много пари. Какво? Не са ти изкопали още яма в черепа?
- Яма?
- Да, яма
- Незнам просто има още някои неща в мазето...
- Кое мазе?
- Тук вътре..
- Разкажи ми за тях.
- Какво за тях? Какво има вътре в теб? Ярост ли е?
- Ярост ли?
- Бесен си, че Ейдриън те напусна?
- Не ме напусна Поли.Тя умря!
- Добре.
- Понякога едвам дишам. Чувствам един силен гняв вътре в мен.
- Всичко е наред Роко.
- Наред ли е? Наред ли е всичко?
- Просто незнаех,че трябва да е толкова трудно. Не трябваше да бъде така Поли.
- Искаш ли да ми помогнеш да тренирам?
- Имам си работа тук.
- Разбирам.
- Помниш ли когато каза,че ако живееш някъде много дълго..
Ти се превръщаш в това място?
- Да
- Роко,това е всичко, което имам.
- Разбирам те Поли.Наистина.
- Ако имаш свободно време, ела да видиш как тренирам.Ще означава много за мен.
- Разбира се,Роко.
- Чао, Поли
- Чао, Роко

LeprikonA
08-25-2012, 06:10
Събота е, а аз се събудих в 7 и 30, защо, защо по дяволите ? :Д. Ще си прекарам деня по домашно му, мързел, може би малко готвене, все ще карам баба да ме научи на една проста рецепта и все не се стига до там. ОО, сетих се! Ще пробваме оризовите кюфтенца ^^^^. Това лято толкова много задобрях в прословутото готвене, че ако някой ден чуя майка ми пак да мрънка ще я смъмря :D. Изобщо никаква философия не е, даже е приятно !

BornToRaiseTheHell
08-25-2012, 06:19
Още по-зле.
Не мога да повярвам, че стана така..

myHeartIsOnlyForYou
08-25-2012, 06:20
Скукаа :(

Зайче..
08-25-2012, 09:33
йейейейе снощи беше най-яката вечер, обаче стояхме само до 4 часа.. можеше и още :Д
поне другата седмица ще ходим пак, ама този път на закриването ;с;с
иначе съм със заглъхнали уши и недоспала, защото ме будиха 12345пъти до сега..но поне снощи беше яко, пък! ^^ <3

Irti
08-25-2012, 09:41
^ Вечерен час нямаш ли, ма? 8-)

Ох. Сега си бърборих с един дърт съсед и го бъзнах дали няма да спира цигарите..

Какво ти спиране от 54г е пушач.. ъх.

Животът е още по-тежък без тях. Едва два дни са минали.. даже този не е свършил.

Мрън!

Инак не съм добре, да. Имах едно излизане за няма и час и за няма има някви пари.. скоро трябва да излезе далечен курс, че инак няма..

Имаш време айде малко отпусни се
запали цигара изпий едно кафе потопи се
във морето пълно от хармония
брато аз съм болен от музикална пневмония
не можеш да погубиш това което съществува
както не можеш да купиш това което не се купува
Какво остава друго освен да дишаме под наем
Щото няма резултат от това че лаем

DisappointedDreamer
08-25-2012, 09:48
54 години О.о Ебати.

Хапвам си, и май ще прекарам деня в леглото, четейки 10050698687 книги, които имам да чета.
Приятно ще бъде.

ShtrudeL
08-25-2012, 09:55
мф..
Имам огромна нужда от огромна доза нежжжжноС

paradosou
08-25-2012, 10:09
Днес ще бъде ден за развихряне на кулинарните ми умения, които засега са си скромнички, но се върви към промяна :-D
Особено ми е. Един от малкото случаи, когато наистина, ама наистина нямам представа как ще се развие всичко. Всъщност в главата си имам едновременно хиляди варианти и нито един :Д. Хм. Времето ще покаже.

Violenza
08-25-2012, 10:11
Скучно ми е нещо.

Irti
08-25-2012, 10:17
мф..
Имам огромна нужда от огромна доза нежжжжноС

Ела, Щруди, при мен и ще получиш егати и нежността 8-)

Hilary_
08-25-2012, 10:29
Оттегчена съм от всички. Скоро трябва да си оправя настроението с нещо ново.

xoxi
08-25-2012, 10:42
Чувствам се схваната. Той след малко ще дойде и ще тръгваме към фитнеса. Днес ни е втори ден, в който се занимаваме заедно с това. Нямам търпение да приключим във фитнеса, да дойдем тум, да се изкъпем, да си догледаме филмчето от вчера и аз да си дочета книжката.
Задушно е и няма въздух, но ще се пльоснем на терасата да изгорим малко.

weheartiit
08-25-2012, 10:49
След малко може би ще ходя на плажче,дано е готино,че отдавна не съм стъпвала там. :)
За останалата част от деня нямам планове ...
Установих,че когато не ми пука ми е много по-добре.

darkness848
08-25-2012, 10:58
Ъъъм, денят ми започна с усмиквааа и смс от негооо... http://static2.cs-bg.net/forum/images/smilies/yeah.gif ... Малко говорихме и сегааа още не знам какво ще правя... Може би ще гледам някой филм... Street Dance 2 :D
Иначе съм малко по-добре от вчера... Ако не друго, то поне съм спала малко повече... Колкото до апетита ми... Още го търся някъде, ама и той ще дойде скоро време.. 8)

Dagichka
08-25-2012, 11:00
искам да рева и да се тръшкам, но си сдържам емоциите. първо, че наще са в нас, второ че още не знам заслужава ли си страдането.. най-накрая ми писа и вика, че искал нормална връзка, а не тия простотии.. srsly?! ако за него нормална връзка е да се чука 24/7 за да си избие шибаните комплекси, ами прав му път и се радвам, че не спах с него. а сега и пуснаха summer paradise.. песента, която точно я свързвам с нас двамата.. лято, море, любов.. пхах, а сега - к*рец.

ShtrudeL
08-25-2012, 11:11
Ела, Щруди, при мен и ще получиш егати и нежността 8-)

Ще гледаме звездите сгушени, ще си рисуваме с пръсти по кожата и ще си шепнем на ушенце, за да е по крийпи.. пардон, романтично? :о

Зайче..
08-25-2012, 11:33
^ Вечерен час нямаш ли, ма? 8-)

твърдо нЙе :lol:
шегувам се бе, с мама бях 8-)
ама пак купона си беше на макс, се пак тя е готина мама *sun* 8-)

bloodyF
08-25-2012, 11:39
той ирти преди време се беше ориентирал към готината ти мама, ама май го разочарова :/

хапвам си бисквитки, пия си студена вода и ми е идеалничко
горещо, ама ми е супер
легнах в 6, събудиха ме с тропане и тряскане на врати, ама не ми е зле

Зайче..
08-25-2012, 11:41
той ирти преди време се беше ориентирал към готината ти мама, ама май го разочарова :/

аз не си я давам...

unbreakabl3
08-25-2012, 11:49
Искам цял ден да си лежа и чета, а вместо това трябва да излизам с двама човека, с които нямам никакво желание да излизам... :Х Супер тъпия ден ми е. А можеше да е доста по-добре - да мързелувам цял ден и в седем да си изляза с най-добрата ми приятелка.. Само че не - трябва да има и гадости - в случая даже два броя.. Но съм решила утре най-накрая да се събудя с усмивка и да ми е супер якия ден!

ShtrudeL
08-25-2012, 11:55
омг имам един познат, който си мисли май, че съм доста тъпа и не загряваща лол

[2:05:11 PM] D: имаш ли планове за днес–?
[2:05:58 PM] - Mish: дъмм - да си стоя вкъщии
[2:06:19 PM] D: хехехе
[2:06:22 PM] D: ок
[2:08:01 PM] D: а за довечера искаш ли с нас на басейн ?
[2:08:34 PM] - Mish: мм 'днес' май включва и 'довечера'

[2:25:05 PM] D: ще ме научиш ли да правя логота?
[2:25:14 PM] - Mish: : >
[2:25:17 PM] - Mish: дори аз не знам как
[2:25:28 PM] - Mish: човеко, защо си мислиш че съм някакъв гуру едва ли не
[2:25:32 PM] D: не
[2:25:33 PM] D: не мисля
[2:25:41 PM] D: просто да ми предадеш какво знаеш
[2:25:45 PM] D: от къде взимаш картинките
[2:25:51 PM] - Mish: гуугъл?

[2:30:12 PM] D: кога ще си по свободна да ми помогнеш за капана за сънища?
[2:31:08 PM] - Mish: защото е много сложна конструкция?
[2:31:46 PM] D: не, защото искам помощ от теб
[2:32:11 PM] - Mish: хм не мисля
[2:32:24 PM] - Mish: всмис
[2:32:31 PM] - Mish: аз не съм тъпа
[2:32:38 PM] - Mish: (пак ме избива на искреност)
[2:35:25 PM] D: кажи какво мислиш
[2:35:42 PM] D: не смятам че те лъжа
[2:36:07 PM] D: но щом не искаш да ме виждаш , явно си имаш причини
[2:37:04 PM] D: предполагам че след като повечето хора искат само секс от теб, смяташ и че аз искам само това..
[2:39:45 PM] - Mish: Мисля, че един човек и сам може да си направи нещо толко' 'тъпо' като капан за сънища и единствената причина да иска помощ от друг едва ли е, че толкова не може да се справи и сам
също така май не се кефя на намеци, т.е. адски елементарни са ми и просто едно 'излиза ли ти се?" е достатъчно, вместо 'ще ми покажеш ли това и онова, или ще ми помогнеш ли, защото не мога сам'
Не смятам нищо, имам гумено мече с картинка на коремчето, което ми казва всичко. Всъщност не очаквам нищо от теб, не си специален за мен, както аз съм в същата позиция за теб.
(Говоря каквото мисля. Колко е ужасно.)

---------------
holly shit
Такива разговори/хора ми помагат. Обичам да се интересувам от човешката психология и да си правя на ум някакви анализи, което е страшно тъпо може би, но ме карат да се замислям за хиляди неща.
Говорихме си с едно човече например, че ако двамата трябва да въртим някакъв бизнес, тотално ще деградираме и НИЩО няма да излезе от нас, най-много да станем някакви хипита, защото и двамата сме някакви наивни, замечтани и не в час с реалността, което ми подейства като шамар, защото самичка трудно откривам тея неща в себе си, а като намеря огледален образ на това, което съм в друг човек и виждам много неща, които преди не съм. Охх
объркващо е
Трябва да се стегна. Много сериозно.

RainBerry
08-25-2012, 12:07
Ъгх.. много мразя да лепвам от всеки по нещо >.<
То не беше музика, спорт, глупости.. аве, зарязвам си моите интереси и се губя сред техните истории..
Губя и себе си някъде там.. всъщност се чудя дали има нещо подобно, като това да си "себе си" и тн. като се замисля, аз съм си "мене си" точно, защото лепвам от всеки по нещо и си доизграждам до някъде личността.
От друга страна е яко, най-често като ми заговорят за нещо, аз вече съм се интересувала от него и започва да говоряя, и да говоря.. и да.
Изключително скучно ми е, мисля, че ако се оттърва от тая огромна тениска и се облека нормално, ще е огромна стъпка за подобряване на деня. Яде ми се захарен памук.

ShtrudeL
08-25-2012, 14:00
JESUS! Mайка ми видяла разголена снимка на няква кифла във вестник, която приличала на мен и ме пита дали съм аз!?!!? ГОСПОДИ ПОМИЛУЙ
И как да не се карам с нея.

NambyPamby
08-25-2012, 14:08
Имам бира, имам сладко, имам цигари, спасена съм! Спокойно мога да не си подавам носа дни наред.
Безмерно тъпо ми е, обаче и се чудя дали някой въобще ще се амбицира да дойде вкъщи да ми прави веселото.

xoxi
08-25-2012, 14:09
Ето така се чувствам:
http://media.tumblr.com/tumblr_m9bbcsYUT01qaptvj.gif
Само дето не съм толкова подвижна.
Няма мускул в тялото ми, който да не ме боли в момента. Дори на задника си не мога да седна.
Ще чакам баща ми да се върне от работа и да ми направи един от неговите масажи, след които въобще не усещам, че имам мускули. :D

Много ми е влюбено.

ShtrudeL
08-25-2012, 15:03
пф.. ; (((

fluffy_^
08-25-2012, 15:27
Закфо като ви чета кво сте писали #повечето се чувствам виновен че се забавлявам по цял ден с тъпотии? :(

I must try to make everyone happy!

kalpazanka
08-25-2012, 15:40
Откога дебна в тая тема да се появи стотната страница! :D :D :D