View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Страници :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Не знам и аз. Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
ПС: Да се нави тоя да ми продаде буса.. ще стане супер!
ivcheto0o
05-30-2012, 19:11
Днес ми е пълен релакс...цял ден филми а сега май ще си продължа с някое друго филмче,само да си избера нещо интересно.
Завършека на вечерта ми заличи всички жалки хорица и моменти от днешния ден.
Утре ще е същия ад през деня. Надявам се и утрешната вечер да ми е така хубава.
А в други ден... той си идва и нищо друго няма значение.
IseeDEADbodies
05-30-2012, 19:55
След думите "Нищо няма, бъди спокоен" ми олекна тооооооооооооооооооооолко ва много...
юпииииии, имам 5 на днескашния изпит по Английски език. (sun)
Иначе съм в супер якото настроение. Все още се надявам "това", което искам да се случи и такаааам. ^^
Оцветявам сивото ежедневие в зелено. Излизам от кожата си и се поглеждам отстрани. Малко медитация и моменти на прозрение. http://www.youtube.com/watch?v=QawBgK5m_kA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ZfjyLWDvFPg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=cQ0m0cOCuyQ&feature=share
sunnyreni
05-31-2012, 06:33
Едно такова весело ми е!! Май сутрешното ми тананикане на фразата "It feels so good" действа ^^ днес ме очаква контролна, но какво да се направи...правя я и колкото толкова !! Времето е топличко и слънце си има ...ПЕРФЕКТНО!!
DisappointedDreamer
05-31-2012, 07:00
Сънена и изморена.
ScrewedUp
05-31-2012, 07:53
Меееееееега тъпото ми е, ако пак не доставят дрехите, просто не знам.//
Липсва ми... :( Плюс тва ми се спи и трябва да ходя на тренировка :D
cookie78
05-31-2012, 12:11
Малко се засегнах и се притеснявам, но май доброто настроение започва да се завръща :)
fifito19
05-31-2012, 12:21
Тъжно.. Някво депресарско без причина, музиката ми не ми помага -.- ще се гръмна, искам да се усмихна...
Яко тъпо....утре пак имам изпит..трябва да уча, а изобщо не мисля в това, което чета..Искам да се маха тая шибана сесия вече!!!
Много съм скапана, нямам представа от какво точно, ама съм яко дроб. Вкъщи си е най - добре. Обмислям една шашма, довечера ще разбера дали ще ми са криви сметките. А тази сутрин се събудих с толкова прибрано коремче и така оформенко в горната част, че в момента ми е много тъпо, че не мога да свърша отгоре си. :D
Nutella♥
05-31-2012, 14:57
Как се чувствам ли... не съм мечтателка, но толкова ли много искам?! Искам да обичам, готова съм! Имам тоооолкова любов, събрана в себе си, а няма на кого да я даря. Искам онази любов разтърсваща, онези пеперудки, които се появяват всеки път, щом го видя. Онези моменти на караници и сладкото сдобряване след това. Дори онези сълзи, падащи по лицето, когато боли. Искам да обичам, искам да се отдам!
same here ...
Furious?
05-31-2012, 15:44
Бивам.Кой е отличникът на групата :D Иначе много се радвам , че най-добрият приятел ще намине утре.
Бах тоя разговор.45 минути - прекъсна ми писането на мнание.Чудя се дали да ходя на Ъпсурт в Мега Денсе.
забърках се в супер тъпия филм.. адски ме е яд..и за него.. и за всички останали;
не знам какво ще се промени , не искам и да знам.
DragonLady
05-31-2012, 16:39
Мразя неопределеността!!! Уж трябваше на 30ти да се прибере, а сега чак на 5ти най-късно ( можело и по-рано, ама така като гледам ситуацията, не ми се вярва ). Ще се побъркам без него!!! Искам да се върне най-сетне и да го прегърна и целуна + секс като за последно. Липсва ми ужасно много ...
За капак ми се скъсаха обувките в най-големият дъжд, а ги купих само преди 2 месеца ... Е*ах ги и в боклуците. И утре пак треа харча пари за обувки ... Аман ... Писна ми от некачествени китайски стоки, на уж българският пазар ...
Надявам се само да е наясно, че ако продължава да размахва пръст в същия дух, просто скоро ще започна да го лъжа и пак ще си правя каквото пожелая. Адски ми омръзна от неговите глупости!
SisiStrange
05-31-2012, 16:48
Оф .
DarkTemplar
05-31-2012, 19:22
Яко изморен и яко horny. Напоследък съм все в такова настроение и почвам да се чувствам като ходещ член. 8-)
anonymous708973
05-31-2012, 20:00
Облекчена, въпреки че в най-добрия вариант ще имам 4 на класното по математика. Мина тоя гаден ден, даже по химия не изпитваше, пратих си още една част от проекта по немски и от утре захващам преговор и упражнения по английски, че изпитът тропа на вратата.
Сдухано,пак не можах да си го чуя;( А вече откачам и искам да го видя...
Облекчена, въпреки че в най-добрия вариант ще имам 4 на класното по математика. Мина тоя гаден ден, даже по химия не изпитваше, пратих си още една част от проекта по немски и от утре захващам преговор и упражнения по английски, че изпитът тропа на вратата.
Ти на колко си години? Аз мислех, че си завършила. 8-)
пт: мии яко ми е пък!! <33
ronyrony
05-31-2012, 20:19
cool .......................
DisappointedDreamer
05-31-2012, 20:23
Пантерката е почти на 18.
Уморено ми е, но хубавко. Утре се очертава да е хубав ден :)
IseeDEADbodies
05-31-2012, 21:08
Оправете си шибаната платформа, pl0x !!! Бахти дразнещата работа.
П.П. - ^ Тоест, да.
Смесени чувства. Което ми се случва рядко. По принцип винаги знам какво правя, какво ще правя и какво мисля. Бах, прекалено съм млада, за да се занимавам с такива решения. Утрото е по-мъдро от вечерта, както казваше баща ми.
Иначе се чувствам изключително бодра. Може би защото не съм се докосвала до лаптопа от две седмици и половина. Добре се отразява на организма.
Онзи ден ме помислиха за германка, не знам да се радвам ли. От една страна е хубаво - значи нивото на немския ми наистина е добро. Но от друга въобще не ми харесва - та аз нямам нищо немско в себе си и не приличам на германка (боже, опази). Това е по-зле от случая, когато ме объркаха за рускиня. А тогава наистина се обидих.
ForzaFelipe
06-01-2012, 01:08
Няма друг такъв нещастник като мен честно...как може 2 момичета да ме преследват,да ме харесват,да искат нещо сериозно и аз пак да преследвам нея...За първи път от доста време се чувствах добре и си купонясвах,до момента в който се почувствах като най-големият загубеняк в света...знам че нямам шанс с нея,но това беше подло от страна на съдбата...купонясвах си в дискотеката,дойде един от тея с розите,викам си,чакай,нека и взема една и да и я подаря и докато си намеря тъпият портфейл го виждам как я взима и й я дава...2 часа трябваше да ги гледам как се натискат...не му се сърдя де,нито на нея,гадно ми е че целият ми живот е някакъв такъв...все нещо се прецаква в последният момент...как може баш нея да обичам...защо тъпото ми сърце не я забрави...е поне вече не сме съученици,по лесно ще е...но това не променя факта че аз съм пълен загубеняк....не съм се чувствал по отвратително...да видиш как някой има нещото за което сърцето ти купнее...от опитите ми да се правя че нищо ми няма и си денсвам,си разбих устата...аз и без това исках да се нараня,пак щом се разминах с една подута устна...и все пак,ужасно ми е шибано,така де,още на бала се виждаха искрите им,дори и аз да и бях дал розата,нямаше да се случи същото де,но все пак...просто осъзнавам какъв загубеняк съм....................
TheBeliever
06-01-2012, 04:46
Чудесно начало на деня. Дано и времето остане хубаво, за да поработим най-сетне.
Честит празник на всички пораснали и непораснали деца! Да запазиш детското у себе си е най-голямото постижение в днешно време. Браво на тези, които успяват.
Днес ми е рождения дееен ^^ im so happy :) нямам търпение да дойде вечерта ,нямам търпение за всичко направо хвърча от радост! sweet 16 <3 направо в една еуфория съм после пък се разчувствам и плача от радост направо летя!! Дано всичко днес мине добре,макар че не успях да спя особено спокойно и ме чака класно по математика :D
Честит празник на всички деца и деца по душа ;)
Уж трябваше да ме събудят за да взема колата... Поне пари за автобус да ми бяха оставили :D Трябва да седна да уча, а така ми се спииииииии
kuklichka_bg
06-01-2012, 09:13
Изморенаа..Изпита мина много добре поне.Сега следва празнуване малко.
OnlyGirl
06-01-2012, 09:23
Добре се чувствам.. отвътре съм разочарована и тъжна като се сетя за някой работи ама... :(
NambyPamby
06-01-2012, 09:37
http://www.youtube.com/watch?v=zP50Ewh31E4&ob=av2e <3333
В толкова добро настроение съм, че дори злобните погледи и дребните битови неуредици не успяха да ми вгорчат деня. Настроила съм позитивно и очаквам нещата да се развият по най-добрия начин, просто защото няма как да е иначе.
anonymous708973
06-01-2012, 09:49
^т.е. набор 94, нали? :д
Мх. Имам 3 дни до заветните 18.
Нормално ми е, леко уморено (а е още средата на деня)... и няма да се прибира тоя уикенд и оф... едно такова никакво ми е.
PullMeCloser
06-01-2012, 09:59
Изморена малко. Иначе добре. Светва ми като се сетя, че след малко излизам, имам нужда от отпускане и почивка :Д Супер як ми ден ми е. Сега ще хапна черешки, ще убия малко време във форума и изчезвам.
IseeDEADbodies
06-01-2012, 10:12
Оооо скукаааа, и ония глупости все мен чакат. Трябваше вчера да го свърша всичкото, поради необясними причини не ме мързеше (за разлика от обикновено). Вънка грее слънцето, аз трябва да вися в нас, блах !
GoldenHeart
06-01-2012, 10:15
Може да се каже, че се чувствам щастлива! :)
ivcheto0o
06-01-2012, 12:18
Идеално.Аз като едно голямо дете след малко излизам да празнувам със сладолед и игри :D
Мх. Имам 3 дни до заветните 18.
Пък аз преди си мислех, че си поне на 22-23. 8-)
пт: Ииии много ми е хубаво, ама и напрегнато. ^^
cookie78
06-01-2012, 14:22
Така хубаво се прецаках днеска...И ми се спинкаа
DisappointedDreamer
06-01-2012, 14:25
Днес ми е рождения дееен ^^ im so happy :) нямам търпение да дойде вечерта ,нямам търпение за всичко направо хвърча от радост! sweet 16 <3 направо в една еуфория съм после пък се разчувствам и плача от радост направо летя!! Дано всичко днес мине добре,макар че не успях да спя особено спокойно и ме чака класно по математика :D
Честит празник на всички деца и деца по душа ;)
Честит рожден ден, наборкеееее! Да си прекараш страхотно!
Аз съм супер. Изморена, но супер! Страхотно си прекарахме :))))
nepowtorima
06-01-2012, 14:51
Смотано ми е някво.. Излиза ми се, а няма с кой..
Бях на балет => всичко ме боли..
Бе какк може в нищо да не ми върви.. и сега тва същия въпрос като моя на него..... пхъъъ .. егати съмнителното е, а не съм аз.
Поне вече няма да уча толкова усилено.. кеф :Д
Смених си САМА обицата на пъпа. 8-) Новата е още по-яка. ^^
Тъкмо я забравих и видях някой неща... I'm fuckin shakin... fuck my life. Отиам да се напукам като свиня, не отиват на добре нещата....
Ква съм идиотка,обичам си го!
SisiStrange
06-01-2012, 17:03
Искам го... липсва ми... :( Да идва неделя вече.. Тази седмица беше ужасна, а следващата се очертава да е още по-тегава. И после... 10 дена практика.
чувствам се добре.
може би дори прекрасно.
действа ми успокоително и ме усмихва))
SMALLVILLE
06-01-2012, 18:22
Чувствам се много добре. Нямам търпение да дойде другата събота, за да се видя с НЕЯ. :* (sun)
Вярвам,че всичко почва да се нарежда както трябва,маалко по-малко.Почна вече да съжалява за грешките си,нооо както винаги се случва КЪСНО,но нека-"По-добре късно, отколкото никога",пък и "Колкото по - късно, толкова по - мръсно".Вече не чувствам нищо,така че,каквото и да прави няма как да ме нарани,по-никакъв начин.Сега съм по силна от всякога и той ще го усети,ще види,че вече не съм онова наивното момиченце,което ще му тичка зад дупенцето и ще му прави кефа да го моли,пък и не само той..всички ще усетят пълната промяна в мен,всъщност почнаха да я усещат малко по-малко,но скоро ще видят всички,че съм съвсем друга и,че съм се осъзнала вече за мнооого неща и няма да правя същите грешки отново.ЩЕ УСПЕЯ!!!
Colouring
06-01-2012, 19:28
Чувствам се все едно съм в душевна агония. Мда. Разбирам, че оставям впечатлението, че съм в някаква непреодолима депресия, но всъщност просто тук е мястото, на което си изливам мъките. Лошото идва оттам, че само аз си знам какво ми е и не не споделям на другиго. И винаги е било така. В момента също - отвътре се чувствам ужасно зле, но не го показвам. И как няма да се чувствам - не знам какво ми стана от известно време, но тези чувства така се разпалиха, че имам чувството, че никога няма да угаснат. Да, пламъкът винаги си е бил там. Даже повече от това. Но напоследък е непоносимо. И още по непоносимо е, че съм в пълно неведение. Искам да направя толкова много неща, но нямам куража, пък и вече не намирам смисъл. Не съм дете, времето, в което можеше да се случи нещо, и се случваше, отдавна отмина, но аз продължавам да тая надежди.. А е невъзможно. Просто н е в ъ з м о ж н о. Страшното е това, че знам, че няма да ми мине. Не са седмици, не са и месеци. Времето, когато всичко започна, беше много отдавна, даже прекалено..Това, което искам, е да разбера, че от другата страна не стои безразличие. Че дори и всичко да е химера, то няма да изстрадвам това сама. А може би е така.. и това ме натъжава. ;/
* Излях си душата поне.
Пиян кат' мастия майка... не ме е*е. Мъни оуивъ' бичез.. К'во да правиш освен да се смачкаш... фъкин хоуз...
Иуху, 4-ка по Финанси.. :))))
heartshapedbox
06-01-2012, 23:55
Майната им, каквото било-било.
Важното е настоящето и бъдещето.
anonymous708973
06-01-2012, 23:56
Празничко ми е отвътре. Липсва ми... искам да му видя усмивката и да усетя ръцете му около себе си.
Cold_Tearsss
06-02-2012, 02:01
Изгарям от желание да пратя някого при лицево-челюстен хирург. Следователно съм бесен....
valdesbg
06-02-2012, 07:40
Засега започва добре. Дано до края на деня да се задържи така.
Dagichka
06-02-2012, 07:46
Такам, вчера стана 1 годин от оная shit-ня.. Чувствах се толкова странно, толкова гадно и проклето.. годината си минава, а на мен все още ми пука.. сериозно се чудя, аз нормална ли съм?? поне се разходих сама 2 часа из борисовата, почетох си книгата на спокойствие и се успокоих малко.. И после хоп - Той да ми пише, радости а-у., кани ме у тях на по бира.. е добре, ама аз като не можех по независещи от мен причини за кво ми се нацупи? и не ми отговори на поканата днес на по бира НАВЪН.. започва да ме съмнява все с това канене вкъщи като е сам, а изглежда толкова пич.. мамка му защо не мога да си намеря момче? и най-лошото е, че това адски ми влияе на настроението, самочувствието и тн.. ох, днеска ще го отдам на релакс, с баща ми ще гледаме коли в експото, дано е яко ;д
IseeDEADbodies
06-02-2012, 08:42
Днес пак без абсолютно никакви планове или идея за т'ва к'во ще правя. Еба ти и празната история. Сам съм тая вечер в нас, целия свят е извън Бургас, по-тъпо не можа да стане !
DarkTemplar
06-02-2012, 09:10
Докато слушах сирените си мислех за всички хора, които са дали живота си, за да ни има като държава и нация. Замислих се как колкото повече време минава, толкова по-далечни се струват думите и делата им на подрастващите. Тъжно..
NambyPamby
06-02-2012, 10:22
През последните две седмици имам чувството, че съм била в някаква игра и съм спечелила възможността да гледам живота си отстрани. Постоянно някакви хора, които не съм виждала от маса време, се завръщат в живота ми, изпадам в идентични отпреди налудничави ситуации и отново не знам как да постъпя. Пък трябва да има някаква идея в цялата работа, явно нещо съм омазала(то едно да беше май) и трябва да се поправя, въпросът е, че сега бих постъпила по абсолютно същия начин като предния път.
Изключвайки временното объркване, се чувствам добре. Като пчела прелитам от цвят на цвят и честно казано се чувствам в пъти по-щастлива сега, отколкото преди, когато се раздавах и очаквах същото в замяна. А сега просто не се надявам на нищо, което ми спестява ценно време, енергия и разочарования.
DragonLady
06-02-2012, 12:54
Щастливо ми е!!! Утре моето слънчице се връща във Варна и има да си го гушкамммммм нямам търпение!!! Да минава днеска и да си го видя. Най-сетне приключи проклетото чакане :)
Cold_Tearsss
06-02-2012, 16:55
Учудвам се колко непредвидимо нещо е живота.... за един ден може толкова неща да му се случат на човек, че направо е изживял един живот - дей колко философски... :D
SisiStrange
06-02-2012, 17:17
Хубаво ми е... :) Минах толкова много материал... И тази тетрадка стана произведение на изкуството направо. Животинката, систематика, рисунка и описание на живота и отличителните и белези. Бях забравила колко е яко в дъждовно време да гриза моливите и да рисувам птици... <3
Радвам се, че си го видях днес. Погушихме се, поразходихме се, абе... щастие. Не искам да идва практиката. Без него няма да ми е хубаво на море, а нямам избор. :( Нито той може да си вземе отпуска още, нито има как да не отида заради изпитите накрая. Дано поне ни свари хубаво време там и да си намеря черна вдовица. :)
DisappointedDreamer
06-02-2012, 17:22
^Good luck with the black widows.
Хубавооо ми е! Цял ден си лежа под топлите завивки, докато дъждеца удря по стъклото на прозорецана стаята ми. Толкоз е хубаво! Гледам и аниме, което един съфорумнец предложи. След малко ще хапвам и салатка с яйца и айляк-а е пълен!
cookie78
06-02-2012, 17:45
Паак го сънувах това момченце...Пфу, писна ми вече :(
anonymous708973
06-02-2012, 17:48
Предвид, че него го няма, съм в изненадващо добро настроение. Втора поредна вечер ще излизам с приятелка... самият факт, че ме нави, означава, че е важна за мен, иначе да я бях отсвирила. Хм.
Дано да е готино тая вечер.
Добре ми е, пия количка на аванта,спечелих си я от играта,спечелих и топка от играта на пепси.
Ще ям сладолед,след тва чипс....или обратното и ще гледам хубави филмчета.Утре ще ида малко на бал на братовчедчето ми (пак) и поживем увидим .
NambyPamby
06-02-2012, 18:22
Ще ми прави тъпи сцени на ревност и ще проявява собственическо чувство, че и ще ми се прави на обиден и ще се държи високомерно. http://www.pic4ever.com/images/263cylj.gif Баста, смачканяк такъв!
Много такива се заредиха, да му се невиди, все едно да се хабиш всеки ден да пускаш тото-фиш и накрая на месеца да не отбележиш пукнат лев печелба. Или да палнеш лодчицата и да отидеш някъде на дълбоко в морето, да пуснеш въдичката, да висиш цял ден и да изкарваш само водорасли, или както е характерно за нашето Черноморие - дамски превръзки и наакани памперси. Нещо такова е.
Вече мисля да спря да си запълвам времето с глупотевини, 'щото... Хората са си го казали: "Движещите сили в живота са любовта и парите". Погледът ми, мечтите ми, стремежите ми, усилията ми са насочени към второто. За миг се разсеях и съвсем забравих, че са ми в топ приоритетите, но определено отсега нататък се впрягам сериозно, за да си ги заслужа. А толкова хубаво приложение съм им измислила, нещо, което винаги съм мечтала да направя. Само да ги видя в ръцете си, да си знам, че са мои и нищо повече няма да искам.
Влюбено ми е.
Много. Много. Много.
Гласът му, усмивката, начина по който ме гледа, ръцете... http://www.free-emoticons.co.uk/emoticons/Love/love054.gif
http://www.free-emoticons.co.uk/emoticons/Love/love050.gif
Furious?
06-02-2012, 19:07
5 по микро , а се чувствам зле.Момичетата ядат шоколад , аз имам Бушмилс :/
MasterOfPumpkins
06-02-2012, 19:28
добър вечер, дами и господа.
ето ме, нов-новеничък и къде да пиша освен в чувствителната тема...
в момента май не се чувствам. в преходна фаза към добро настроение (:
поздрави
valdesbg
06-02-2012, 19:30
Тиквения крал здравей, по-здрави и за теб :)
IseeDEADbodies
06-02-2012, 20:07
И пак дебилщини.. Събота вечер, аз се прибирам в 10 вечерта. Оу ем джи !!! Направо за к'во излязох... да похарча малко пари и да си изгоря газта, че и двете много съм ги завъдил, лол !
Кефи ме колко бързо ми се сваля филмчето.
Мързеливо ми е днес, от 2 часа си пия кафето.
Сандвичите ми са почти готови, а след обяд може да си изнеса фотьойлчето на терасата и да си дремя на слънце (ако има такова).
Лана дел Рей е прекрасна.
LeprikonA
06-03-2012, 06:51
Не се наспах, малко ми е отнесено, а трябва да уча, че май за последно ще си напрягам задника тая (учебна) година, поне добре да мине всичко. Снощи не беше точно както си го мислех, но започнах вече да свиквам, че колкото и да си правя планове, докато не зависи всичко от мен - няма да се получат.
Имаше една приказка "ако зависеше от мен всичко щеше да зависи от мен". Или нещо такова..
Изоставам адски много с материала. На този изпит ще се явявам минимум 6 пъти. ;х Супер филмарско ми е. Не ми стига времето за учене, не мога да го зарежа напълно заради домакинството, отделно няк'ви бози се центрофугират из главата ми. Двата бръмбара, онези - анорексиците, и те ми дават зор. Направо... да не си на мое място!
IseeDEADbodies
06-03-2012, 08:51
Звъннах, утре тия дни ще има среща, това е много добре ! Надявам се нещата да се наредят. Иначе ми е весело днес ^_^
Поздрав - http://www.youtube.com/watch?v=Kfu5uwkP7pc
NambyPamby
06-03-2012, 10:24
Ии, както беше казала една съфорумка: "Съдбата има пръст в такива истории...среден пръст".
Обещах пред/на себе си, а и пред други хора, че ще спра да бягам всеки път, когато не ми изнася, вместо това ще съм по-постоянна и уравновесена и ще си решавам проблемите на място, обаче... Ами, наруших си обещанието и реших, че ще е най-добре никога повече да не го срещам, затова упорито го избягвах и накрая ми сервират прекрасната новина, че ще трябва все някак да го изтърпя няколко часа, 'щото той бил и техен приятел и не можело да го избягват. Как пък да не може, питам?! Бая броене до 10 ми се очертава.
Имам да го мъча и оня гадния материал, пък кога ще стане... Безкрайно непонятен ми е, ама ще трябва да вкарам всичкия си потенциал в действие и да го разбера, заради малоумната оценка.
IseeDEADbodies
06-03-2012, 10:53
3 кила ягоди, директно от градината - HELL YEAH ! Ще пада муцане !!!!!
kuklichka_bg
06-03-2012, 12:00
Зле,дано смяната ми днес не е 14 часа и мине по-леко..
Супер якия ден! Обичам да сме двамата заедно. От утре пак на работа обаче -.-
Какъв ден само...
Цял ден с него. Почти не сме излизали от тази стая.
Чакането цяла седмица си струваше.
If you know what I mean. :D
И хладилника изпразнихме и всичките сладки работи изядохме + няколко сандвича.
Не искам да свършва този ден. Не искам.
Но пък утре сме на състезание и вече нямам търпение. Миналата година беше страхотно изживяване дори за мен, тази година очаквам да е още по-яко!!!
Некво ми е криво. Боли ме и корема, ам...бивам иначе. Уморена съм ,бях на след-бал и не съм се спряла.
Задушаваща паника! Имам чувството, че времето няма да ми стигне и че няма да мога да контролирам всичко, което е едно ужасно усещане. Направо въздухът ми спира от време на време. И в същото време нищо не мога да направя... И хем си знам, че нещата, които не мога да контролирам не са за мен, и пак с и играя с огъня. Очаквам някаква пъъълна катастрофа в най - скоро време.
SisiStrange
06-03-2012, 17:19
Искам пак... а ще сме качествено заедно чаааак в събота. :( Беше хубаво. :):):)
krasiveli
06-03-2012, 17:24
Поне вече се пооправих и не ми е толкова лошо както преди няколко дни.. Иначе случайно попаднах случайно на един торент с най-добрите хитове на Мuse иии цял ден само тях си слушам ^^ След малко и един филм ^^
Прекарах невероятен уикенд ! Отдавна не се бях забавлявала така. Чувствам се супер и искам още !!
NambyPamby
06-03-2012, 18:18
Много тъжно. Много. Посъбрах си егото от пода, което ме удволетворява до известна степен, ама всичко друго... Глуха, сляпа и тъпа да бях - по-добре щеше да е, отколкото да научавам такива неща. Не че ме грее особено в оня смисъл, в който си трябва, просто ми е непонятно как го раздава над нещата и е продължил напред толкова бързо. Очаквах повече време да ме преживява, ама нейсе. Както и да е, това повече никога няма да си го причиня.
След малко забърквам едно кафе и бягам да чета.
valdesbg
06-03-2012, 18:49
Надявам се тоя път работата да потръгне, че вече си е брало лайката положението. Не е мечтаната ситуация, но... по добре от нищо.
Инак тая вечер съм тук на разположение на форумците.
TrueStory
06-03-2012, 18:56
Утре изпит ....как да се чувствам освен тъпо. То пък и да беше нещо смислено, а не такава тъпотия....oh well, поне му се вижда края
Colouring
06-03-2012, 19:16
Все така. Ягодите поне са ми утеха!
нещо ми е сдухано цял ден
имам още за учене, ама мързи ме , та две не виждам
ако не правим конферентен, сигурно ще лягам
чувствам, че имам нужда от промяна. в поведението и в менталната настройка. просто светът не ме заслужава такава. дойде време да правя неща(та) за себе си. най-много обичам да ме подценяват, така ми чегърта по егото, че после всички приказливци смучат палци като биберони. хах. отново обявявам мълчание, поне що се отнася до комуникацията ми с него. някак ми се струва, че много си е повярвал, едва ли не е убеден, че без него не мога, което е така далеееееееч от истината:Д ох, обичам се. плътна, смислена, самостойна. и съм вдъхновена и пиша. уча се да се показвам. имам какво да дам. знам го. останалото е време.
DragonLady
06-03-2012, 20:24
Най-сетне моето съкровище се прибра!!! Почти цял ден бяхме заедно и си прекарахме меко казано чудесно. Обичам го безумно много!!! Жалко, че утре ще имаме по-малко време и скоро започва и работа по 12 часа на ден ама ... какво да се прави шанс ... Правим някой жертви в името на съвместното ни бъдеще :)
IseeDEADbodies
06-03-2012, 20:39
Тъкмо се събрахме и ще се пръснем, щото всеки почва работа,без мен разбира се... все още съм в "очакване". Пф, и ми е нек'во ник'во в момента. И защо по дяволите където и да отида я засичам оО Толкова ли е малък тоя град ? Еба ти xD Не че ми пречи де, просто ми е чудно оО
shmatarok
06-03-2012, 21:59
Размазах се! 'Баси якото! Можеше и по-яко да е, ама и т'ва ме устройва!
Ох, имам да се възстановявам цяла седмица, и тая кашлица 'дет ме нападна не знам колко време ще ме мъчи. Но определено си струваше. Ох, искам пак, и пак, и пак. :D
И съм горда от развитието на нещата и моето участие. Просто не на мене тези евтини номера. Нека, като си правят сметките без кръчмар, сега да духат супата.
Утре си стискам палци - ще ми трябва много късмет.
Офффффффффффффффффффф, как бързо може да ми се развали настроението в последно време.
Едни крива усмивка от някой и моята веднага се изкривява.
Искам позитивни, приказливи мечтатели около мен, които не спят, не се преструват в чувствата си и приемат шантави идеи.
Не искам консерви.
IseeDEADbodies
06-04-2012, 07:19
И пак нямам цигари X_X
Една такова подтиснато чувство .. Довечера ще излязат резултатите от изпитите - направо ми се РЕВЕЕ !! :(
И пак нямам цигари X_X
И не са ми оставили никаква пари. Превъртам играта!!!!
kuklichka_bg
06-04-2012, 09:46
Ядосана от втора смяна до 3-4 през нощта са ме сложили първа утре от 7:30 :@
heartshapedbox
06-04-2012, 09:56
И пак нямам цигари X_X
И аз нямам цигари, де'ба.Свършиха.
anonymous708973
06-04-2012, 11:03
Честит рожден ден на мен :д
Искам да изляза по магазините по-късно, само да ми се обади една приятелка.
А сега смятам да релаксирам вкъщи на студеничко с купа череши и Мулан 2.
Оф, липсва ми. Няма birthday sex за мен. sad. Да идва по-бързо петък.
SisiStrange
06-04-2012, 11:14
^ Честит Рожден Ден!! :):)
Това кардио взе да ми харесва. XD
Честит рожден ден Пантерке ! :) Много щастие ти желая, безрезервна любов и успехи !!
А по темата...цял ден ми се спи, изморено...офф да свършва този ден моля!
Пфф...супер якото време е навън, толкова ми е лятно и готино, ама няма...трябва да седя затворена цял ден и да уча..утре ми е най-шибания изпит.. :(
ivcheto0o
06-04-2012, 12:17
И аз не знам вече,криво,тъпо и гадно ми е,а нямам причина.
DarkTemplar
06-04-2012, 12:22
Днеска в унито (а и по улиците) пак беше компот от сливи...и от цици. ^^ Баси как обичам топлото време. ;)
IseeDEADbodies
06-04-2012, 12:50
И аз нямам цигари, де'ба.Свършиха.
Тоя мой проблем се реши, обаче проблема с жегата... не знам, ще колабирам след малко !!!! Как може да е ТОЛКОВА горещо бе, да му еба майката :Х А е само Юни месец, не ми се мисли през Август какво ще става.
Life_is_good_
06-04-2012, 14:15
Странно. Много странно.
Не знам как ще прозвучи това, но ми липсваше общуването с по-възрастни мъже. Особено тези на изкуството, тези занимаващи се със сериозни неща, но запазили детското в себе си. Истински човеци, джентълмени, кавалери... Уххх. И те определено знаят как да се отнасят с една/о дама/жена/момиче.
Жалко е, много е жалко, че влизам в такава компания толкова рядко и толкова за кратко.
Но от днешния ден съм доволна! Ммммда.
пп; много ме е яд, че съм изгоряла неравномерно по двете ръце :D
мамка му.. издъних се.. само това липсваше :х.
Официално мисля, че трябва да се хвърля отнякъде.
Ебати и тъпото. :х
Ч.Р.Д На Пантерата. Жива и здрава.
Добре съм. Екстра съм. Намерих това, което търсих. Жена на 33 с две деца, но без мъж. Развратна. Ходи по купони и обича събиранията.
Лелелеле, дал Бог путка и да задейства нещата! Ще чукам нещо наистина зряло!
nepowtorima
06-04-2012, 17:06
Странно такова.. :д
Искам да съм навън .. училището да е приключило..
Да издивея :д
Искаам да се оправимм иииии... <333
Нда общо взето позитивизъм ме е обхванал ... да видим до къде ще се стигне..
Ииии... никой не ми пише в позитивната темичка ://
Мууцц :*
paradosou
06-04-2012, 17:07
Ч.Р.Д и от мен ;P
Има някои дребни нещица, дето развалят картината, ама като цяло ми е гот :)
Имам адската нужда да изляза и да изразходя поне мъничко енергия. Дано скоро ми преведат шибаните пари. Имам адската нужда да вършея, не мога да понеса да съм паднала по гръб.
cookie78
06-04-2012, 17:24
Можеше и по-добре, но пак съм си доста добре! Т'ва съревнование ще ме съсипе, ама ще ми е кеф, ако успея...В крайна сметка цялото (годишно) начинание се очертава да бъде "с щастлив край"...:)
NambyPamby
06-04-2012, 18:17
отново обявявам мълчание, поне що се отнася до комуникацията ми с него. някак ми се струва, че много си е повярвал, едва ли не е убеден, че без него не мога, което е така далеееееееч от истината:Д ох, обичам се. плътна, смислена, самостойна. уча се да се показвам. имам какво да дам. знам го. останалото е време.
Мхм.^^ Само дето това с времето ми е най-трудно да го асимилирам. Толкова обичам да се надпреварвам с времето и така и не се научих, че избързването е само в мой ущърб.
Имам страхоооооотни приятели и се радвам, че са до мен в такъв момент. В един от поредните такива. 8-) Хич не е яко да си единак и е съвсем, ама съвсем различно, когато се облегнеш на нечие рамо и с едно изречение успяват да те разберат, утешат и успокоят. И в личен план не е толкова зле, нищо че приемах нещата трагично. Оказа се, че днес беше един от най-хубавите ми дни. А докато той се прави на велик, друг ме налазва стабилно. Като се сетя каква физиономия ще направи, когато научи... За тези моменти живея.
dream1707
06-04-2012, 19:51
умряла ;д .. до ей сега съм цъкала баскет и правих няколко обиколки, да се постегна малко ;д
IseeDEADbodies
06-04-2012, 19:52
http://www.youtube.com/watch?v=8C7S4NiiPw4
АЗ СЪМ ХИП-ХОП ТОНИ СТОРАРО ! :lol:
anonymous708973
06-04-2012, 20:05
Жена на 33 с две деца, но без мъж. Развратна. Ходи по купони и обича събиранията.
Лелелеле, дал Бог путка и да задейства нещата! Ще чукам нещо наистина зряло!
Хахахахах, честно, разсмя ме :д
Успех с мадамата.
Glamour92
06-04-2012, 20:36
Никак не ме свърта, Стара Загора ми е тЕсна...
След последните "реформи" не мога да си намеря място,имам усещането,че нещо в средата ми така се измени,че вече не се вмествам в нея така,както беше преди.
Нови хора,нови отношения и бих се радвала страшно много на всичко това,ако не се засягаха интересите ми толкова дълбоко.
Във всичко това обаче има и нещо положително-вече мога да сложа ясна граница между минало и настояще,мога да отместя поглед напред и да кажа "не ми дреме",без да излъжа,без да мигна или отместя поглед.
..............
Радвам се за него.Може би заслужава доста повече,но щом така е решил...аз не бих се намесила за нищо на света.
Имам си моя паничка,която чака да й бъде обърнато подобаващо внимание.
Дните са пред мен. :>
Furious?
06-04-2012, 20:57
Не знам от китайското ли е от нея ли е , обаче ми се повръща от гадно
MasterOfPumpkins
06-04-2012, 21:46
чувствам се усъвършенстващ се
DragonLady
06-04-2012, 22:06
Доста изморена, но иначе съм добре :) Мъжа ми, ми обясни онази част от задачите по икономика, които не разбирах, като преди това се постара да ме поизмори по онзи начин ..., че да кротувам и да слушам :D Накрая си починахме с по биричка в ръка.
Утре обаче ще е лудница ... Имам сума си неща да върша: да се наспя поне до 11, че в други ден заради изпита няма да мога, да уча за изпита, да купя подарък за чрд на една приятелка, да се видя с един приятел който в други ден заминава, да се разравям с хотели и резервации за бъдещата ни почивка с мъжо и да отделя малко време и за него ... И как ще стане всичко това в един ден и на идея си нямам ...
heartshapedbox
06-04-2012, 23:48
Агррр, ядосвам му се..ако не го обичах толкова сигурно щях да съм го убила с лопата в изблик на ярост.
BarcaGirl17
06-05-2012, 00:09
Iamfeelin''''' sexy and drunk mm yeah
TheBeliever
06-05-2012, 04:57
Супер се чувствам заради готините колеги. Все още допускам глупави грешки, но никой не го прави на проблем и са страшно отзивчиви.
Нервно ми е за предстоящите изпити.
Тъпичко ми е, че не ми остава време да му обърна полагащото му се внимание.
PullMeCloser
06-05-2012, 07:21
Мързеливо, готино. Пия кафе и сокче, ще запаля цигарка, ако си намеря и нещата, които вчера забутах , ще е перфектно :Д
cookie78
06-05-2012, 07:34
Днеска съм почивка..Денят започва прекрасно! :)
Мързеливо ми е, още не мога да се разсъня. И ми се сринаха плановете за кафе. Останаха ми само 15-тина теми и смятам днеска да завърша конспекта. После още малко организаторски дейности, разкрасяване и следобеда вече ще си поразходя гъзьонгата малко.
IseeDEADbodies
06-05-2012, 09:31
Бисквити с мляко <3 Пръс ! хахаха. Бах ма'а му, Ъпсурт не умират !!! (rock)
Edit - Изтъпявам на макс... кажете някой готин филм ?
anonymous708973
06-05-2012, 11:25
Скучничко. Щях да ходя на фитнес, ама ще пропусна... заради гадния дъжд нито мога да отида мъниста да си купя, нито да си занеса роклята на шивач да ми я стесни, нито да отидем с бащатко до Метро... Пф.
cookie78
06-05-2012, 15:47
Физикааа..единственото ми свястно учене по тоя предмет!..Пък то май се оказа интересно, ама не толкова...:D
Днеска май ще се ляга рано.
Отчаяната..
06-05-2012, 16:50
Супер объркана съм,харесвам го,но не мисля,че и той ме харесва :(
SisiStrange
06-05-2012, 16:57
Ииии кой има 6 по физика!! 8) Искам гоооооооооооооооооооооооо о!!!
nIkEnCeTy_bE
06-05-2012, 16:59
Иииии какъв беше тооози дъжд, който се изля?!??!?!? Уморена съм. Важното е, че мина класното, както исках, всичко беше точно. Отдъхнах си. Сега ще си приготвя нещо за хапване и ще си легна да гледам филмче, далеч от звука на гръмотевиците...
NambyPamby
06-05-2012, 17:17
Като времето навън.
Искам да си бия ли главата в стената, бия ли, бия... Имам чувството, че имам дупка в главата и отнякъде изтича сиво вещество. Друго обяснение за всичките тия глупотевини, които сътворих, нямам. Как мога да се издъня в една и съща ситуация повече от 3 пъти?! Как, по дяволите?! Хората се учат от грешките си, пък мен са ме учили да съм постоянна, затова тъка в една и съща посока. Думи нямам да опиша какви неща искам да си причиня в момента. Толкова да съм... гррррр!
Да не говорим, че се вбесявам за дреболии и си го изкарвам на де-що хора има около мен. Дори най-миролюбивите и хрисими душици вече едва ме дишат. ;\
Чувствам се страшно уморена,очите ми се затварят,а любимите ми гръцки песни ми идват толкоова добре,мисля да си легна рано тази вечер.И..да и как искам да ми звънне,или поне едно смс-че да ми напише просто да знам,че си мисли за мен..уфф..ама явно и тази вечер ще си остана само с чакането..по-добре да се опитам да заспивам,че иначе пак ще ме обземат мислите за него и край.. :(
Обожавам го!
Знае как да ми направи деня, дори когато не е тук.
Като изключа гадното главоболие заради историята, която уча вече трети час и сигурната двойка по химия от днес - денят ми е прекрасен.
тъпо ми е
не ми се говори с никой, пък той сигурно си мисли , че го избягвам
тъпо ми е, тъпо ми е
искам почивка ,,отново..всеки ден..
Dagichka
06-05-2012, 18:27
ахаха и цялата ми воля отива на кино.. и пак се чувствам като парцал, пак едвам търпя всички около мен - противни са ми! а уж ми се водят приятели.. не ме разбират, жалко. вкъщи не намирам разбиране, още по-жалко. дори сестра ми, на която имах най-много доверие и тя се държи като.. суперско, хайде да се успокоя с шоколад и желирани бонбони, а единия месец диета и свалени килограми ще го хвърля в кофата.. както всъщност постъпват и всички други с мен.. за кво да се бъхтя да изглеждам добре? с тяло само не искам да се доказвам. имам мозък и характер, но за момента не съм срещнала правилните хора, които да ме разберат.. не знам дали проблемът е в тях или в мен, най-вероятно в мен.. та да, отивам да ям шоколад. единственото хубаво днес е, че засякох Пафел на светофара и с него си поговорихме под дъжда ;д ебати шашавото ми е, а поста не ми се мисли колко несвързано звучи.. duh.
shmatarok
06-05-2012, 18:30
Как може да ме е налегнал толко мощЯн мързел.
Тъпча шоколад и боклуци, втори ден кисна вкъщи, направо не мога да се позная.
TrueStory
06-05-2012, 20:06
Хайде утре пак на изпит ....the last one (като не броим държавния)....дано не се издъня накрая, както имам навик да правя :)
ForzaFelipe
06-05-2012, 21:11
И този гаден ден замина...нищо не се случи както исках,нерви,глупости...писн ми вече...
IseeDEADbodies
06-05-2012, 21:14
Ей, нема ми кажете 1 филм .. бахти хората сте :D
Пффф пак стана 12, поредния празен ден си отиде. Ник'во не ми е, мега скуката.
DragonLady
06-05-2012, 21:16
Хайде утре пак на изпит ....the last one (като не броим държавния)....дано не се издъня накрая, както имам навик да правя :)
Успех мацка! И аз, като тебе, утре съм на изпит, но уви далеч не ми е последният. Надявам се поне 3ка да има, че с тоя семестриален контрол, тая суха материя и тея гадни задачи ... Пак отивам на милостинята на Бога. Че ако ме скъса тая овца, ще ми се усложни просенето на 50 лева от наще, а без тях плановете ми за екскурзия, за рожденият ми ден, отиват в канала.
valdesbg
06-05-2012, 21:32
http://www.youtube.com/watch?v=LbvMulNOHZU
Това е уникална реклама с чудесна музичка. Шведска по произход, Дриймърката да се чувства поздравена :)
DisappointedDreamer
06-05-2012, 21:35
Типични шведи, типична реклама :) Харесва ми страшно много. Благодаря!
Добре съм. Посплаши ме калпазанка малко по-рано днес 8-) ама ще ми мине. Утре съм почивка, тъй като е национален ден по шведско, и ще си почивам. Другия вторник завършвам и само след 13 дни си идвам. Кеф кеф кеф!
IseeDEADbodies
06-05-2012, 21:41
Аз пък съм ви сърдит и си лягам !
heartshapedbox
06-05-2012, 21:44
Наду ми се коремчето, май прекалих с шоколадовото мляко.
Тази вечер си останах у нас, почивам си и майсторя нещо специално, че приятелят ми има рожден ден след няколко дни.
Липсва ми. Искаше ми се да е до мен точно сега.
Whatevar, след малко излизам за работа. Поне довечера ще си я прибера <3
kuklichka_bg
06-06-2012, 03:58
Много ми се спии и не ми се ходи на работа
TheBeliever
06-06-2012, 04:16
Учудващо бодра за този непривичен за мен час. Току виж това лято ме превърне в ранобудница (усещам как ако бях казала подобно нещо пред познати сега щеше да се излива вълна от истеричен смях).Nevermind.
И аз съм в предизпитно, ама съм и алчна - не се задоволявам с тройки. Ще видим обаче каква ще я наредя утре.
Обичам.
странно, но го отдавам на пълнолунието и неприятни транзити.
хубав ден на всички!)
SuperSizee
06-06-2012, 10:18
Кофти след като знам, че трябва да стана и днес да чета за изпит, защото следващите 2 дена няма да мога, а това което пропускаш няма как да наваксаш.
ivcheto0o
06-06-2012, 13:18
Добре съм ,малко ми е мързеливо ама съм свикнала :D Супер съм доволна,че най-после гледах The Avengers :grin:
DisappointedDreamer
06-06-2012, 13:44
*отдъхва си* Туко що приключих с няколко кашона. Останаха още макс 5. Блях, кога ще ги оправя, въобще не знам. Очките ме болят, ама след малко сядам да преговарям за теста по математика утре. И само още 13 дена 8-)
DarkTemplar
06-06-2012, 13:48
Поизморен, днес пак ми се събра повечко обикаляне. Като си помисля колко неща трябва да отхвърля по Право на ЕС (а още даже не съм се сдобил с целия конспект) и ми става зле.
NambyPamby
06-06-2012, 14:00
Като агънце сред стадо вълци. 8-) Хич не ми е зле, обаче. 8)
Някаква много луда седмица преживявам, направо не е за вярване. А пък толкова криво ми беше миналата, направо се задушавах от безпокойство и отчаяние. "Съмтаймс уин, съмтаймс люн", дет' се вика.
Единственото, което ми затормозява леката като перце душица е тъпия реферат, който трябва да пиша.
SuperSizee
06-06-2012, 15:34
Поизморен, днес пак ми се събра повечко обикаляне. Като си помисля колко неща трябва да отхвърля по Право на ЕС (а още даже не съм се сдобил с целия конспект) и ми става зле.
Това вече си е сериозно :D ... Това право се убеждавам, че колкото и да го четеш винаги е малко, а не ти ли е смотано право на ЕС.
ronyrony
06-06-2012, 16:13
gooddddddddddddddddd
DarkTemplar
06-06-2012, 19:00
Това вече си е сериозно :D ... Това право се убеждавам, че колкото и да го четеш винаги е малко, а не ти ли е смотано право на ЕС.
Да ти кажа никой не ме пита как го възприемам, а от години е известно, че на този изпит хвърчат глави. ;)
Релаксирам си с чаша бЕло вино.
йейейейей много ми е щастливо. ^_
shmatarok
06-06-2012, 19:15
Ох, най-накрая се наканих да си свърша задачките, всичко ми е на шест, интересно ми е какъв ще е резултатът от интервюто днес, дали ще паднат като видя какви свободни съчинения съм им писала на "малките сладки преводи", както им каза кандидат-шефа. Чудно ми е обаче, как хора, които не знаят дори английски ми се пишат ръководители на фирми, специализирани точно с чуждестранните клиенти; или пък "компютърен оператор", който случайно се изцепва "абе, как да си сменя фонетиката...". Направо паднах. 8-)
Не ми пука дали ще ми се обадят, в смисъл, да, хубаво ще е, ама да отдавам сега нерви и притеснения... блаааа. :D Започвам си с релакса, каквото се е искало от мен съм го изпълнила. ^^
Furious?
06-06-2012, 20:12
тоя идиот няма го чакам цял час да се сети д ами звънне
оправям се и ако трябва излизам без него
DragonLady
06-06-2012, 20:13
Хохохо исках 3ка получих 4ка кой кат мене :D Беше последният кофти изпит, от ся нататъка айляк пълен. Видях се с един приятел, разходихме необикно косматото му за хъски куче, а после отидох да си видя мъжа какво прави. Успях да уредя и детайлите за романтичната ни почивка и всичко е тип топ :) А след няма и 1 час ставам на 20 години :) Определено ме чакат едни доста приятни и изпълнени с положително емоции дни :)
IseeDEADbodies
06-06-2012, 21:36
Мееееееееега празния филм... съжалявам, че изгубих час и половина от живота си, за да го гледам |-(
Чувствам се леко неудовлетворена.
Проблемът е, че не знам защо. Здравословно, финансово, психически съм добре. В унито нещата вървят, намерих си втора работа, имам хора, които ме обичат.
И пак нещо не ми достига.
Или съм напълно голям прагматик, или нещо наистина куца. Признавам, понякога ме хваща носталгията по родината, но това го преодолях преди месеци. Много хора ми липсват, но има други, които запълват дупките.
И все пак ми е тегаво.
Мисля, че е време да си събера мислите и да реша какво искам.
Супер съм спрял в момента, в главата ми е боза всичко. Уморен, разочарован и май е време да лягам.
Хохохо исках 3ка получих 4ка кой кат мене :D Беше последният кофти изпит, от ся нататъка айляк пълен. Видях се с един приятел, разходихме необикно косматото му за хъски куче, а после отидох да си видя мъжа какво прави. Успях да уредя и детайлите за романтичната ни почивка и всичко е тип топ :) А след няма и 1 час ставам на 20 години :) Определено ме чакат едни доста приятни и изпълнени с положително емоции дни :)
Честит рожден ден тогава, 20 си е хубава възраст, някак е кръгло число. Жалко че след това всички рождени дни са ти някак по еднакви :) Не се познаваме грам, ама то не пречи. Жива и здрава и успех в начинанията (:
Life_is_good_
06-06-2012, 23:13
за сега добре, даже много добре, въпреки, че има някой който ми липсва...просто се надявам някой неща да не се променят : )
kuklichka_bg
06-07-2012, 03:45
притеснена леко,последния изпит е днес и крайййй
Нямам търпение да дойде вечерта :D <3
TheBeliever
06-07-2012, 03:57
притеснена леко,последния изпит е днес и крайййй
Блазе ти. Моят първият е след един час. Май е време да тръгвам.
Притеснено ми е леко за изпита. Иначе всичко друго е ок.
Colouring
06-07-2012, 05:46
Искам съботааааааа! Само да минат днеска и утре, че ми е ужааааасно напечено.
Life_is_good_
06-07-2012, 05:51
Съненоооооо, иначеееееее нямам търпение да мине известно време....
kalpazanka
06-07-2012, 07:34
Доволна от живота :) Все пак имало и свестни хора. :D
тъпо ми е ...да минава тоя месец най-накрая
трябва да се обадя на тия обяви, ама ме мързи
и да си науча задачата , ама ме мързи
спи ми се, тъпо ми е, писна ми от всичките тия задължения..
DisappointedDreamer
06-07-2012, 07:48
Идвам си след 12 днииииии!!!!
ХУбавко ми е, днес ще е единствения тежък ден - много важен изпит по математика, след училище работа - но след този ден съм напълно фрииии!! Остава само да си опаковам багажа другата седмица, да прибера по кашони всичко и айде, и айляк пълен!
Изморено ми е, много задачки напоследък. Вече силите тотално ме напускат. Добре, че с момчето ми все пак ще заминем този уикенд само двамата на почивчица :))
anonymous708973
06-07-2012, 10:12
Вижда му се краят, бе.
Само да си уредим почивчицата за без пари на морето и светът ще е чуден.
Искам да го видя. Има сериозна опасност да го удуша от прегръщане...
IseeDEADbodies
06-07-2012, 14:33
http://www.youtube.com/watch?v=BqtNuj83bD8
:lol: :lol:
Днеска положението е много по - добре от вчера. Т'ва слънчице днеска много ме зареди. Обаче за сметка на т'ва, хормоните ми пак си правят компот, но няма да се оплаквам, защото поне машинката замлъкна. И пак ми се пие, мамка му. Е с'а уговарям деня и мястото, след малко и н литра ракия и ше има яко наказване.
В очакване,нетърпение да дойде утрешният ден...отивам на море оле! :Д Стягам багажа и дим да ме няма...кеф кеф кеф не мога да опиша как се чувствам! Надявам се да мине всичко гладко, без проблеми и кавги :) И,естествено, да спечеля някоя друга награда от конкурса ! Както на този който отивам,така и на този, по чиято е-поща пратих дигиталната си рисунка :Д силно се надявам на победи,дори и да не са на първите места, но желая да съм на върха! Дано и на плажа бъда неотразима и яка,пък дано клъвне някой чужденец,че и нашенец :Д Изпълнена съм с противоречиви чувства-от една страна се вълнувам и се надявам всичко да е добре, от друга ме гризе,че нещата може да не са така както си ги представям! Притеснявам се от храната в хотела дали ще е добре, да не стане някой здравословен проблем! И на водата нямам вяра- минерална вода ще пия и пушек да се дига! ОХ дано всичко бъде наред!
Странно.. От една странна съм щастлива, от друга не.. А и ми писнало от класни и изпитвания тази седмица. Нямам време за нищо :H
MoulinRouge
06-07-2012, 16:17
Ужасно . Слушам няква дерпресираща музика . Скапаният ми бал за никъде не стига . С малко късмет на второ класиране ще ме приемат някъде . Или баловете трябва да паднат с 3 единици :( За нищо не ставам . Боли ме глава и ми се реве . Писна ми вече от всичко .
Daydreamer3
06-07-2012, 16:19
Нещо ме цепи главата а имам още работа за вършене до довечера.. направо ужас :д
DisappointedDreamer
06-07-2012, 16:22
Ооооо, ще ходя на концерт на Dead By April тази събота!! 8-) хубаво намазах!! Как се вънувам йееей
xco0kie_
06-07-2012, 16:28
6 по английски! ^^ Fuck Yeah! Дано и на останалите изходни нива да имам поне 4 и половина :D Да свършва най-сетне това училище и дано да се получи нещо с момчето, което харесвам от 2 месеца ..
Furious?
06-07-2012, 16:29
Дейба гадния махмурлук дейба.Колко съм пил снощи , че да ме държи до следобяд , не знам.Иначе трябва да внимавам с коя компания съм като ми се дъхат бургазлийски ликенца.Момичето обаче беше яка - не знам дали си заслужаваше толкова много обаче
SisiStrange
06-07-2012, 16:31
Ох, толкова ужасно се радвам!!! Взех си практическия по зоология на гръбначните с отличен. :):):) А така се притеснявах...
Искам... да имам 1-2 дена с него. Наши си.
Обожавам я! Момичето, което ми показа какво е истинско приятелство...
Днес за пореден път ми доказа, че мога да й вярвам на 100%.
След всичката шитня в даскало, само тя беше до мен през останалата част от деня и само тя не ми спомена за случилото се днес. Успя да отвлече мислите ми и наистина се забавлявахме двете.
Аз като емоционален инвалид в тези отношения, мисля, че е крайно време да 'проходя' и да започна да се отпускам пред нея. Ужасно много искам да отида при нея сега и да я прегърна, но понеже знам, че и тя си пада малко емоционален инвалид, мисля че днешните глупости са един добър старт и за двете.
Иначе в дни като този, той ми липсва повече от нормалното.
Свикнавала съм в най-критичните ми моменти да е тук, а когато го няма...........
Ох, а майка ми пък ще се прибере всеки момент и знам, че вече е научила за днес.
Хич не ми се слуша.
И мда, ако някой има колекция от надъхващи цитати, моля да сподели поне един.
:D
LeprikonA
06-07-2012, 17:13
В моменти като този наистина ненавиждам семейството си! Чудя им се на лошите идеи, буквално напълно нерационални, неправилни, не на място, не за ситуацията, не за хората, някакви глупости измислят, които биха били идеални, ако не бяха на това дередже. Да искаш да помогнеш и да те спират с тъпи оправдания и ограничения...
NambyPamby
06-07-2012, 19:27
Дразнят ме тия транзитни отношения. Месеци наред няма да се сети, че дишам, пък сега ми е първа приятелка и се е лепнала за мен като гербова марка. То инициативност, то чудо. При нея е за 3 дни обаче. Или докато не намери поредната голяма любов на живота си, с която да си се обсебват взаимно. Имам някакво много странно чувство, че главната й цел е да ми се намърда в обкръжението, подобно кърлеж, за да се присламчи към моя хубостник просто защото... защото си е тя. Става за веселба, обаче си е дребна душица. Завистливо, злобно, импулс - действие - има ли някой нещо, което тя няма, трябва задължително да го заграби. От чиста проба егоцентричност и комплекси. Дано да не съм права де, но пък си знам стоката, за жалост. Хубавото е, че поне чрез нея ще разбера дали мога да му имам доверие, или чифт цици и вагина му замайват главата. Досега два пъти някакви девойки се ентусиазираха да го свалят, не показа индикации като да е заинтересован, ама знам ли откъде ще изскочи зайчето. Та, дам, "приятелите дръж близо, враговете - още по-близо". Мисля доволно да се развилнея и да си пусна всичката налична подлост, за да я манипулирам и да си правя веселото. 8)
DarkTemplar
06-07-2012, 19:31
NambyPamby, това, което описа, се събира точно в едно словосъчетание - класическа жена. ;)
Супер съм.
NambyPamby
06-07-2012, 19:43
Сакън, недей!
Определено не мога да кажа, че курвенските номера, капризността и подливането на вода на другарчето са еквивалент на женственост и на представата ми за жена като цяло. Успокоявам се с мисълта, че просто срещам по-нисши видове, докато стана готова за нещо по-добро на хоризонта. Пък и нали съм добра душа...
DarkTemplar
06-07-2012, 21:05
Е, то плебса винаги "блести" с подобни качества. Но замисли се реално, не притежава/проявява ли всяка жена поне няколко от изброените от теб личностни недъзи, дори от време на време? ;)
IseeDEADbodies
06-07-2012, 21:53
Ооооо, ще ходя на концерт на Dead By April тази събота!! 8-) хубаво намазах!! Как се вънувам йееей
Нямаш право да споделяш такива информации ! Още по-малко пък да се фукаш с тях !!!!!! *завист до немай къде...*
Life_is_good_
06-07-2012, 22:09
Изплашена честно казано... :S
Петък най - сетне. И утре е събота. Нямам търпение цял ден да сме заедно <3
А днес ми предстои презентация пред един клиент. И да дообсъдим какво още трябва да се донаправи. Надявам се да мине добре, макар че вчера тествах всичко и беше ок.
kuklichka_bg
06-08-2012, 04:21
Много добре след цялото безсъние тия седмици се наспах супер яко.
СупИр. ^^ Закусвам вафлички и мляко с какао, ммм <3
След като се насладя на момента ще си взема един студен душ и изчезвам на даскало, където ме чакат мъките с класното ми по АЕ. ;d
Продължавам с всеки изминал ден повече и повече да се убеждавам, че за никакъв чеп не ставам. Преди малко щях да си отрежа ръката докато си режех яденето... :D Еййй, за първи път тая хиена да се сети да ме потърси, ама то сигурно е било защото ме е засякъл във фейсбук, иначе няма как да се набута малкия евреин. :D Айде довечера вече да ми излезе късметито и да се финансирам отнякъде. Много ме мързи, главата ми само в глупости, но не и в т'ва, което имам да уча.
DisappointedDreamer
06-08-2012, 07:56
Нямаш право да споделяш такива информации ! Още по-малко пък да се фукаш с тях !!!!!! *завист до немай къде...*
Хахаха, на всичкото отгоре е и безплатен! Хаха, изяж се от яд 8-)
shmatarok
06-08-2012, 10:18
Мнооого добре. Хапнах, пийнЪх и след малко мисля да видя как е плажът. :D
Въпреки това усещам завиден мързел. :/
kalpazanka
06-08-2012, 10:21
От три дни ми е неземно весело и щастливо :)
Пфу, ако нямах и тъпи ликвидации, днес щеше да ми е последния изпит, но уви...ще има гърч до края на месеца. 8-) Нищо, все пак вече ми е по-спокойно и ваканционно, утре се надявам да направя един плаж...искам тен вече.. :)))
heartshapedbox
06-08-2012, 12:08
Болна, страшно ме боли главата.
elinanacheva
06-08-2012, 12:53
от една страна щастлива защото се връщам в бг за лятото и от друга ужасно и ако може ПОМОщ... ще съм благодарна
Значи бях с едно момче, скъсахме и от тогава не сме толкова големи приятели като преди и аз още го харесвам и знам че той мен също, но си тръгвам за 3 месеца... щЕ МЕ ЗАБРАВИ ЛИ?? ;(
Много хубав ден!Изпит и рожден ден в един ден.
Dagichka
06-08-2012, 13:15
ааааа, вчера ми беше толкова яко, както по принцип си стоеше долу минимизиран чата ни (не си бяхме писали от седмици) и изведнъж като ми се появи единичка и ааааа, първата ми реакция беше де*а да не съм пратила на него нещо по погрешка? но неем, той се беше сетил за мен и най ме радва как не пише тъпите клишета хай и тн, ами направо ми праща линк към някой як d'n'b или забавно клипче ;д охх днес съм спокойна, на един момент да ме изкара оня навлек извън нерви, но както казва една позната - важно е да се научиш да си лицемерна с който трябва, не им позволявай да виждат колко те ядосват/нараняват - това си и повтарям ;д
glez0rana
06-08-2012, 13:29
Чувството да си влюбен е страшно хубавоо......Вече 9 месеца съм се замечтала към едно момчееееее.........и толкова вярвам че като стана на 15/тка съм решила/ ще се запозная с негоооооо<3333 за някой сиг е смешноо,но това искам повече от всичко!!!! ОХХХ дано всичко мина така както съм решила...;))
Violenza
06-08-2012, 14:38
Страхотно. Отивам да разходя пухкавата ми любов, после съм на кино с непухкавото ми увлечение и така.
Nutella♥
06-08-2012, 15:19
След малко съм на рожден ден обаче нещо не ми се ходи.Мога да взема приза за най-зле изглеждаща,но си имам причина. :D Нека му се радват,техен е.
heartshapedbox
06-08-2012, 15:28
Мнооого ми се яде шоколад. :Д
ForzaFelipe
06-08-2012, 15:33
Май се зарадвах прекалено рано........мечтите май не винаги се сбъдват...е не е късно хич де,но определено се размечтах много прекалено рано :(
IseeDEADbodies
06-08-2012, 15:49
Айде започва се ! Вадете бирите и семките :lol:
valdesbg
06-08-2012, 16:18
Делнах си фейсбука щото така или иначе не го ползвам.
Да се надяваме че ще е за добро. Мачовете не ме интересуват.
Иначе днес беше хубав ден с нея. Надявам се тя да си е прекарала добре с мен.
ShtrudeL
06-08-2012, 16:58
Излиза ми се, а няма с кой :>
Делнах си фейсбука щото така или иначе не го ползвам.
Всъщност само си мислиш, че си го делнал. Такава опция няма във фб.
По темата: супер работната седмица най - сетне свърши идват два дена уикенд, които ще прекарам с нея <3 Отделно днес придърпахме един много голям проект, по който ще работя така че общо взето ми е щастливо.
И нямам търпение да свърши практиката и сесията и... <3
SisiStrange
06-08-2012, 17:20
Яко хорни ми е, да идва утре по-скоро. Ще му извадя душичката просто. <3 Накупихме нещата, готова съм за потегляне и неделя с нощния влак потегляме към морето. Ще има мидички, насекоми и други животинки... Опитвам се да гледам позитивно, въпреки че като цяло не умирам от нетърпение за тая практика.
сейм шит хиър
дано утре бъде хубав ден..напрегнато ми е малко :Д
пък и Пламито я няма да ме успокои
и тая изкуфяла баба по математика..как можа да ме прецака така..май ще се връщам към правото в крайна сметка.
Пламито е тук дарлинг :*
Нали знаеш ,че всичко ше се нареди самО, без излишни преструвки.
Вие си знаете какво има и ще е страхотно, слънчице :*:*
А иначе кака ви е уморена от екскурзията и цепи ме менчето ,изгоряла съм,ама нищо.Поне беше хубав ден. Пообиколих,наснимах ,накупих- ехеееей. Супер.
Сега остава само и миличкото ми да си го чуя и ще ми е перфе!
дано, душичке :*
и следващият път се мажи с кремче
а милото щИ звънне, донт уори :p
аз съм гладна :Д
и изморена..май ще спя рано-рано
Нещо ми се измориха крачетата от токчетата. Последният абитуриентски бал за тая година... и беше толкова хубава. Довечера ще се размажем! Имам нужда, след всичко...
IseeDEADbodies
06-08-2012, 19:30
А като пишеща на кирилица чувстваш ли се ? Или като прочитаща поне правилата на форума ?
Whatever..
По темата - meh, гледам мачовете, тъпея... иначе казано - sameshit, different day !
Glamour92
06-08-2012, 19:56
През цялото това време съм спала зимен сън.Месеци и месеци,а не съм проумявала как се е изменяла обстановката...
Плавно и постепенно,но дните са минавали,а моя милост си е бляла и унасяла в собствената си вселена,без да забележи колко различна е ставала средата около нея.
Блажено неведение и...накрая-цап един в чутурата за добро утро след дългата дрямка.
Адаптивен човек съм-скептик,понякога песимист,в мигове на слабост дори страхлив като паленце,но все пак адаптивен като безпородно такова...И все пак това събуждане ми дойде като гръм от ясно небе.
Осъзнавам,че целия ми свят вече е друг,старото си е заминало под носа ми веднъж и завинаги и повече никога,никога няма да се върне.
В момента гледам руините наоколо с вежди,заплашващи да изскочат извън челото ми и с очи,по-оцъклени от пачи яйца.
http://memeorama.com/wp-content/uploads/2012/02/what-yeah-is-it-meme.jpg
That's it...ТрЕбе да се започва отначало,няма как.По-странно не съм се чувствала от векове обаче...
NambyPamby
06-08-2012, 20:16
Ама то мач ли имало? Затова, където има плазма, са се наредили по 10-15 коча като птица върху жица. 8-)
Е, не! Блудния син се завърна. They always come back. 8) Мислех си, че ще е голямо предизвикателство да го изритам от живота си отново, обаче окото ми не мигна, оказа се, че въобще не съм толкова уязвима, колкото си мислех. И наистина ми е тъжно. Едно на ръка, че той е много жалък, друго - че аз съм още по-голяма муня, че съм го харесала и съм си губила времето. Страшно беше. Ред сълзи, ред сополи, драма и филми. Добре, че ми дойде акълът в главата и го надживях. Той е единственото нещо, за което съжалявам в живота си. От друга страна обаче, той ми помогна да разбера какво не искам в живота си, та нямаше други недоразумения след него или поне не нищо фатално.
И отново - благодаря, благодаря, от цялото си сърце и душа за приятелите, които имам. Може на едната ми ръка да се броят, обаче такава опора са ми... Същински слънчица.
През цялото това време съм спала зимен сън.Месеци и месеци,а не съм проумявала как се е изменяла обстановката...
Плавно и постепенно,но дните са минавали,а моя милост си е бляла и унасяла в собствената си вселена,без да забележи колко различна е ставала средата около нея.
Осъзнавам,че целия ми свят вече е друг,старото си е заминало под носа ми веднъж и завинаги и повече никога,никога няма да се върне.
В момента гледам руините наоколо с вежди,заплашващи да изскочат извън челото ми и с очи,по-оцъклени от пачи яйца.
That's it...ТрЕбе да се започва отначало,няма как.По-странно не съм се чувствала от векове обаче...
Нещо такова.
Понякога докато пътувам в трамвая, гледам през прозореца и осъзнавам къде съм. И колко неща са се променили. Все едно някой ме е измъкнал от предишния ми живот и ме е поставил в настоящия. Без да осъзная.
Обожавам промяната, търся я, не ме е страх от нея. Но понякога е тежка. Питам се какво би било, ако бях останала. Знам отговора, но не ми става по-леко.
намери де. .
Чувствам се странно - хем радостен, хем леко тъжен...
Как се чувствам ли?!Ами тъпо ...
Мразя се за това,че все още,дори след почти 6 години,изпитвам същото силно привличане към Него :( Мислех,че съм го оставила в миналото си,но след една единствена среща преди точно 6 месеца разбрах,че не е така :(
Защо ми писа?!Защо трябваше да си припомняме всичко с най-малките и незначителни подробности?!Защо помни всичко?!
Нима наистина ще изляза права и ще се окажа главния виновник за последвалите събития?!
И всички тези леки намеци и закачки ... :(
Ама нека ми е гадно!!!Навремето аз прецаках нещата :?
Сега ще си напускам един куп песнички от "нашите" и ще помисля малко над случващото се - току-виж ми поолекне малко :)
Cold_Tearsss
06-08-2012, 23:12
http://www.youtube.com/watch?v=cYaX2RyIEMg
Нещо се разболявам и едвам гледам :( Гъза ме боли от лежане.
Оф, в мууд съм, отново 24/7. Мисля само с... нея и за нея. :D Иначе всичко ми е няк'во безмислено такова... липсванка, айляк.
Схваната съм, от толкова обикаляне ме боли всичко,ама нищо, поне си прекарах добре!
Искам да си го чуя бееее!!! Пф. Иначе след малко излизам да похарча парички! За обувчици,блузки и so on... :D
Вън времето е само за плаж,ама няма с кой,дафуя.
Изгоряла съм и трябва да си купя слънцезащитен лосион, иначе ще стана като домат!ОЩЕ по-голям домат.
DarkTemplar
06-09-2012, 07:24
Малко съм махмурлия, но доста доволен. Открихме подобаващо Европейското. :D
Довечера се очертават още позитивни емоции и волейбол на живо.
nIkEnCeTy_bE
06-09-2012, 07:36
Малко съм махмурлия, но доста доволен. Открихме подобаващо Европейското. :D
Довечера се очертават още позитивни емоции и волейбол на живо.
О, блазе ти!
Много ми е мързеливо. Мислех нещо на плаж да ходя, то взе, че се заоблачи. Иии вечерта имам участие на Албена. :)
Супер яко ми е. Разкарвам си се гола из нас и не мога да си се нарадвам. Такъв съм нарцис! С'а ше си направя една салатка с филмчето и после почвам да умувам как точно да се накурвя довечера. При малко повечко късмет, може и да се окаже, че освен малката пълна промяна, която съм си замислила, може да изникне и няк'во пииииййййне някъде. Дори и да не стане, коктейлите са сигурни. Искам Ми'енаааааааааааааааааааа ааа!
Много ми е хубаво.
Имам си човече до мен, което цял ден се грижи за настроението ми. И вчера го правеше. И онзи ден.
Не е моето човече, но това върши по-добра работа за сега. Моето е раздразнено, изморено, ядосано, заспало, нервно, прегоряло от слънцето... Хубаво реши да не си идва тези почивни дни.
Малко разнообразие.
Харесва ми. Мдаа.
Липсваха ми подобни дни! Обичам я толкова много!