PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22

Страници : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12

DisappointedDreamer
06-18-2012, 09:27
Утре си идвам!
Щастливо ми е, навънка дъжд вали и е макс 10 градуса, мъгляво и студено, ама ми е готино. Остана малко багаж, да се видя с този и онзи и утре: Хелоу България 8-)

mrazqkindergarten
06-18-2012, 09:50
Зле.

Blab
06-18-2012, 09:53
кота 0.
обмислям емиграция.
търся си оферта за някой творчески курс още това лято.
йо:Д

Nutella♥
06-18-2012, 10:13
скучно ми е. :( иначе ми е някакво такова ..общително.Надявам се днес да направя нещо значимо.

IseeDEADbodies
06-18-2012, 12:59
Майка му да еба тъпа, гадна, долна, вмирисана !!!!!! К'ъв е тоя моя късмет бе ?!? Еба ти и миндилщината, човеко !!! Тъкмо да се зарадва човек и аааааайде... трябва да ти се изсерат отгоре !!! Да еба и помията скапана, да еба !!!!!

Al3ksandra
06-18-2012, 15:05
Чувствам се гадно, наистина гадно. Мамка му, мамка му, мамка му..
Искам да си намеря най на края работа, да имам свобода , да бъда независима, гаджето ми да спре да ми повтаря и казва че съм слаба. ИСКАМ да имам стабилност! Искам да се чуствам добре, тъжна съм, много съм тъжна, изнервена съм , депресирана съм и постоянно ревнувам гаджето си и се счупих днес да го шпионирам, което не е честно от моя страна. Супер самотна съм , и съм полудяла... :( И искам най на края свободно да изляза навън... Това всичкото го чуствам и сърцето ми вече ще се пръсне. Не може ли живота да е по прост, и просто да не ме натоварват психически, аз съм просто човек, обикновен човек който се старае и той по някаф начин да оцелее еииии !!!!

kuklichka_bg
06-18-2012, 15:18
Смазаана..как успяха да се изсипят толкова хора просто...
Сега и кафе няма да ми помогне не знам как ще оцелея на този рожден ден просто

jghgh
06-18-2012, 15:18
Скапано. Дано има бог.

DS
06-18-2012, 15:37
Объркан!
Все едно съм седнал на 10 стъпало от стълбище и имам още 10 нагоре! Изминал съм доста, но и ми остава доста!
Седя и гледам как хората под и над мен дерзаят!

Blab
Идвай при мен и без това нямам с кого да си пия бирата почивния ден!

Al3ksandra
Както се казва мога да ти вляза в положение, единственото с което мога да ти помогна в момента е да те накарам да се замислиш, НЕ за кви проблеми имаш! А колко много имаш /семейство, приятели.../ колко хубави моменти си имала до сега и да вярваш, че всичко ще се нареди! Защото винаги нещата се нареждат!

prosto_chovek
06-18-2012, 18:03
супер ми е. Много съм щастлив. Приет съм от първо класиране в специалността, която исках - Електроенергетика в ТУ София, с един от най - високите балове (27,55 от 30 след преизчисление, не си го бях сметнал правилно първия път). Утре пътувам за село. Идилия. Много съм щастлив :)

DisappointedDreamer
06-18-2012, 18:13
Майка му да еба тъпа, гадна, долна, вмирисана !!!!!! К'ъв е тоя моя късмет бе ?!? Еба ти и миндилщината, човеко !!! Тъкмо да се зарадва човек и аааааайде... трябва да ти се изсерат отгоре !!! Да еба и помията скапана, да еба !!!!!

Не се ядосвай, Калояне.

Просто_човек - браво!

Идвам си, идвам си, идвам си!

babity
06-18-2012, 18:16
Ебаси кура! Ще ме порежат много лошо в сряда, вижда се. Добрата новина е, че поне ще се покажа като солидарна приятелка :D И трябва много сериозно да си помисля по някои въпроси, да се взема в ръце малко... Ох, само да свърши тая миризлива сесияяяяяяяяяя........

Sh@d0w
06-18-2012, 18:17
супер ми е. Много съм щастлив. Приет съм от първо класиране в специалността, която исках - Електроенергетика в ТУ София, с един от най - високите балове (27,55 от 30 след преизчисление, не си го бях сметнал правилно първия път). Утре пътувам за село. Идилия. Много съм щастлив :)

Ако знаеш какво те чака......

Нямам търпение утре да и споделя, дано да стане, дано дано дано! <3

ilikeitdirtyX
06-18-2012, 18:35
Перфектно! Взех изпитите си :)

IseeDEADbodies
06-18-2012, 18:40
К'во не се ядосвай... пак ше забия в нас ;х Тееее, да му се не види ! Пак почва МАСИВНОТО търсене на работа... си пикая и на късмета, и на всичкото *angry face* !

ForzaFelipe
06-18-2012, 22:17
Днес цял ден лежах,направо едвам мърдах :Х надрусах се с лекарства и сега съм по-добре,даже преди малко ядох...

ronyrony
06-18-2012, 22:36
бива бе

DisappointedDreamer
06-18-2012, 22:42
К'во не се ядосвай... пак ше забия в нас ;х Тееее, да му се не види ! Пак почва МАСИВНОТО търсене на работа... си пикая и на късмета, и на всичкото *angry face* !

Споко. Дишай и издишай.

Трябва да ставам след 4 часа, а дори не съм лягала. Май ще спя в самолета. Мхм.

Furious?
06-18-2012, 22:44
майка му дейба на всичко и на всеки наистина . мързи ме да отида и да си куяп цигари даже. имам алкохол но не ми се пие. не ми се занимава и да чета за оная простотия

ronyrony
06-18-2012, 22:46
приятен полет

DisappointedDreamer
06-18-2012, 22:50
приятен полет

Хаха, благодаря!

valdesbg
06-18-2012, 22:59
Дрийм самолета ще го приземят преждевременно като разберат че си зомбясала :D

Иначе леко доходно и безаварийно. И..нали знаеш - Обади се като стигнеш :)

shmatarok
06-18-2012, 23:01
Взех си дипломата ^^, но тепърва започвам с бумащината около документите и простотиите :(
Утре се надявам да е незабравим ден, ама в добрия смисъл.. Ох, чак ми е нервно.

О, Дрийм, лек и бърз полет :)

prosto_chovek
06-18-2012, 23:17
Ако знаеш какво те чака......

хихихи :D знам и съм подготвен. Има ли желание има и успех. Няма ли желание, има оправдания. Аз имам желание :)

DisappointedDreamer
06-18-2012, 23:17
Дрийм самолета ще го приземят преждевременно като разберат че си зомбясала :D

Иначе леко доходно и безаварийно. И..нали знаеш - Обади се като стигнеш :)

Нали 8-) ще си кажат: глей го тоя тийн, пиян е 8-)

Иначе, благодаря и задължително :)

Взех си дипломата ^^, но тепърва започвам с бумащината около документите и простотиите :(
Утре се надявам да е незабравим ден, ама в добрия смисъл.. Ох, чак ми е нервно.

О, Дрийм, лек и бърз полет :)

Честито!
И благодаря :)

IseeDEADbodies
06-18-2012, 23:27
Копеле, почвам се плаша... една мацка да няма дето да ми хване окото, пък к'во остава да впускам в занимавки и прочие. Толко еднообразни всичките, че просто не е истина... Тотално ли изчезнаха като вид (не знам и аз какъв епитет да използвам) момичета ? *цък цък*

DisappointedDreamer
06-18-2012, 23:38
Копеле, нуждаеш се от сън.

valdesbg
06-18-2012, 23:46
Копеле девойките по чужбината избЕгаха. Тука само кочове ще останем накрая.

IseeDEADbodies
06-19-2012, 00:02
Копеле, не ми се спи ;д
Копеле 2, има нещо вярно... Взема и аз ли да бЕгам, ама то сърце не ми дава ;д

valdesbg
06-19-2012, 00:08
Бегай докато можеш, че после ще стане незаконно и ще си обере лайката.

IseeDEADbodies
06-19-2012, 00:25
За сега бягам към кревата, пък за по-нататък ще видим.. ;д Лека и спокойна !

Sh@d0w
06-19-2012, 03:36
След малко излизам на работа. Да минава тоя ден, и вечерта ще си я видя нааай сетне. Нямам търпение <3

Лек и успешен ден на всички.

SisiStrange
06-19-2012, 06:27
ИИИИ най-сетне се завърнах вкъщи. Мястото беше ужасно с меко казано ужасни условия. Яко болна съм, защото се къпахме с ледена вода 8-те дена. Изтощена съм на макс, доста ни изтормозиха, но пък имам 2 шестици и на двете практики. Иначе имаше и хубави моменти. Играх си с блатна костенурка, шипобедрена костенурка, бръмбар носорог, препарирах пеперуди и бръмбари, уловихме склопендра и мнооого паяци (2-3 си взех за вкъщи), мраморен рак, видях лисица, а едно бясно куче ми изяде активията една нощ. Ходих на херпетоложка експедиция, беше много интересно, но не намерихме почти нищо. Научих се да разпознавам бая птици. Най-сетне намерих катаглифис (една много яка мравка).

http://www.jjphoto.dk/animal_archive/emys_orbicularis_03_x.jpg
Блатната костенурка (Emys orbicularis)

http://www.natur-server.com/Bilder/MH/001/mh00003-Nashornkaefer.jpg
Бръмбар носорог (Oryctes nasicornis)

http://www.insect-sale.com/photo/insect_insects_butterfly_butterflies/Papilio-machaon-venchuanus.jpg
Една уникална пеперуда, която най-добрия ми приятел хвана - лястовича опашка (Papiliо machaon)

http://farm6.static.flickr.com/5252/5584912804_b28dd3fcab.jpg
Ей тази отровна гадина (Scolopendra cingulata) с триста зора я уловихме. Бърза, с огромни мандибули (един вид челюсти) и опасничка.

http://miac.unibas.ch/BIA/01-Fundamentals-media/figs/cataglyphis.gif
Cataglyphis

Обещавам да кача скоро нашите снимки, когато ми ги пратят. Имам няколко снимки с бръмбарчета в длани, а на една гушкам блатната костенурка.

Радвам се, че свърши, защото той ми липсваше вече ужасно много, а и организаторите не се бяха потрепали да се чувстваме добре. Всичките ми колеги се натръшкаха всеки от различно нещо. Кой от обрив, кой ухапан от нещо пък се възпалило, стомашни вируси, обикновени вируси, одрани крака, навехнати глезени, абе въобще...

Разбрах, че не ставам за връзка от разстояние, защото просто по телефона не ми стига никак. Много се радвам, че днес след работа ще си го чакам и ще го гушна. Имам изпит след 2 дена. Сядам да уча.

ПП. Сори за мега дългия пост, ама не бях влизала от бая време. :)

bloodyF
06-19-2012, 06:40
екстра.
спи ми се, имам да уча по философия, после по БЕЛ и после да се къпя и да уча меню
поне днеска не трябва да ходя на работа, че ме изтощава, дори и да не работя все още ;д

IseeDEADbodies
06-19-2012, 08:49
Скукааааааааааааааааааааа аааааааааааааааааааааа

valdesbg
06-19-2012, 08:51
Сисе - да качиш снимки верно :)

Инак аз бивам. Четвъртък и петък се очертават ударни дни на Витоша. Първо ще се ходи от Симеоново до Железница, после ще се качваме от Симеоново до Алеко и може би до Черни връх :) Като разбира се и двата дена това ще е само началото :)

едит: Дано Дриймърката си пристигне невредима в Бг. Нямам много вяра на самолетната индустрия, не знам защо.

InnoraX
06-19-2012, 10:11
Паля си мотора и дим да ме няма, изхвърлям телефона и дим да ме няма!

DragonLady
06-19-2012, 12:55
Успах се яко, но сега се разсънвам със 2рата чаша кола :D А трябва пак да сядам да уча, че утре ми е последният изпит, ама да минава, да ми се маха от главата и тая простотия, че да мога спокойно да си почина няколко дни, а после да започна да си търся работа, че не ми се седи цяло лято в нас, ще изкукам просто ...
И най-сетне мъжо си се прибра във Варна (party). Едвам го дочаках ... И аз не съм от тея дето стават за връзки от разстояние ... Нямам търпение да стане 6 часа да си го видя :)

DisappointedDreamer
06-19-2012, 16:00
ВКЪЩИ СЪМ СИИИ!! ВКЪЩИИИИИ!!!

IseeDEADbodies
06-19-2012, 16:59
хгйдгхсгхфсдхгфсхгфсхгфхг фхдгфхсфгхсфгхсфгсхсфгйкс фогйксфогкхосфдхфдхфдгхфх гфхгф

надявам се ме разбрахте как се чувствам...

Furious?
06-19-2012, 17:03
съшия ташак като снощи

спирам да играя футбол с некадърници вече

shmatarok
06-19-2012, 17:11
Дрийм, добре дошла на родна земя 8-)

Ах, слънчасах, изгорях и то като че ли за сефте ходя на плаж. Но въпреки това всяка минута си струваше - дори контузията ми някак си ми се струва не чак толкова гадна, след като си бях с тях, въпреки че едва вървя сега.
Натварих се и на оная шматка, днес много ми досажда. Докато нямаше какво да правя хич не я интересуваше жива ли съм, сега като си излизам за последно с моите момчета и постоянно ми звъни за глупости. Изключих си телефона и хич не ме грее колко ще се сърди после.

Dagichka
06-19-2012, 17:15
ще им тегля една на всички накрая, ейй. възможно ли е толкова да ме дразнят и вътрешно да настръхвам само като ме докоснат/кажат нещо, а уж това ми се води приятелското обкръжение, де*а мама му де*а. искам да се запозная с нови хора, с яки хора, които виждат по-далеч от носа си и не са заети 24/7 да обсъждат оня с кой ходил и оная с кви обувки била и тн. ейй богу, добре че ми е разбрицания тел и все още държащите се на косъм слушалки, че да си слушам дъбстепчето и да се успокоявам.

иначе директорката на даскалото е избрала моя дизайн за брошура и за приема на зайците ще раздават моите брошури *гордо* само това ме усмихна днеска..

DisappointedDreamer
06-19-2012, 17:19
Дрийм, добре дошла на родна земя 8-)

Ах, слънчасах, изгорях и то като че ли за сефте ходя на плаж. Но въпреки това всяка минута си струваше - дори контузията ми някак си ми се струва не чак толкова гадна, след като си бях с тях, въпреки че едва вървя сега.
Натварих се и на оная шматка, днес много ми досажда. Докато нямаше какво да правя хич не я интересуваше жива ли съм, сега като си излизам за последно с моите момчета и постоянно ми звъни за глупости. Изключих си телефона и хич не ме грее колко ще се сърди после.

Благодаряяяя. Обичам си родната земя! Опънала съм се тука на двора, хрупам череши, гледам Витоша и умирам от жега! Обичам обичам обичаам 8-)

Ти полека с контузии и изгаряния :)

Sh@d0w
06-19-2012, 17:20
Горе-долу.

jghgh
06-19-2012, 17:23
депресийка отново.
мда, айде пак мечове и мечове, и мечове.. и обърнати чаши. абе въобще страхотно е всичко!

Зайче..
06-19-2012, 17:54
Ако ТАЯ ми развали настроението още веднъж и барабар с него плановете, ще стане лошо.
Направо ми писна вече.
Бахти хоратааааааа. :@

reperw
06-19-2012, 17:59
тъпо малко и аз нз как се чувствам

shmatarok
06-19-2012, 18:02
депресийка отново.
мда, айде пак мечове и мечове, и мечове.. и обърнати чаши. абе въобще страхотно е всичко!

Таро?

Оо, каква готина изненада - да дойдат специално да ми донесат торта и пъпеш. Обичам ги!

Sh@d0w
06-19-2012, 18:03
Щастливо.

bloodyF
06-19-2012, 18:04
2 неочаквани изходни, 2 предадени от мен урока, 2 пъти измокрена до кости
как ли се чувствам..
изтощено
май ще полягам с менюто пък барем запомня някоя пица или салата..или суши..там нещо изобщо

jghgh
06-19-2012, 18:16
Таро?

Оо, каква готина изненада - да дойдат специално да ми донесат торта и пъпеш. Обичам ги!

мда :Р

xoxi
06-19-2012, 19:10
Имам чувството, че сърцето ми ще прегрее и ще гръмне. :D
Толкова ми е влюбено и развълнувано, че... Гр.
Последните два дни ги прекарах предимно в спане. И пак се чувствам изморена.
Ще си тегля един ледено студен душ преди лягане.
Наистина се надявам тази нощ да не се въртя като пумпал в леглото от жега.

Blab
06-19-2012, 20:03
добре се чувствам, държа да го кажа, че иначе само мрънкам в темата:Д
уморено ми е, но (само)доволно. оптимистично и здравословно влюбено.
да видим.

DragonLady
06-19-2012, 20:12
Адски изморена, ама поне е от хубаво :D пък и като легна рано ще мога да заспя, че да успея утре да се дигна в 8 без нещо за изпита. А след 26ти като си вземе и мъжо изпита ще се полива, ама много зверски ... Ох чак нямам търпение :D Отдавна не съм се запивала.

krasiveli
06-19-2012, 20:13
Зле, много зле :(

SunnyWinter
06-19-2012, 20:22
Не много добре. :(

valdesbg
06-19-2012, 20:44
Ъх....не ми се получи вечерта според очакванията...ама.. карай. Ще го преживея.

NambyPamby
06-19-2012, 20:52
Пия много кафета, пуша много, ям много, имам безсънни нощи - отново и са много.
Не ми е нещастно дори, ами мегахипергигасуперсвръх безразлично. Едни и същи глупостЕ се случват, колкото да минава времето, началството и то едно глупаво - да се чудиш как са стигнали въобще, аджеба, до тоя пост и дали са минали 8 клас, надежда в тунела - никаква.
В момента толкова много неща зависят от мен и са ми на главата, че емоционално съм блокирала отвсякъде. Проблеми с изпълняването на работата си нямам, 'щото се оказа, че се съсредоточавам, когато искам и съм доста експедитивна, обаче съм толкова лоша актриса и така не мога да симулирам ентусиазъм... Не ми се лепват фалшиви усмивки, не ми се държи учтиво-лицемерно и не ми се съобразява с някого си. Знам, че голяма част от плановете ми за бъдещето ще пропаднат, ако не се поамбицирам малко, обаче толкова тъпи неща се случваха, случваха, случваха, отново и отново, че ми се попари желанието отвсякъде. Претръпнах просто. И тотално съм ги зарязала другите, в момента гледам себе си.
Търся се и не мога да се открия. Превърнала съм се в тотален социопат и въобще не мога да реагирам адекватно на проблема й, което ме отчайва допълнително.
Прави ми се нещо, а не знам какво. Хем ми се ще да сменя обстановката, хем не ми се пътува. А ми пуснаха невероятна оферта, не ми се вярва чак, че е реално. Само да беше в подходящия момент.

heartshapedbox
06-20-2012, 01:29
Не мога да спя. :(

Sh@d0w
06-20-2012, 03:48
След малко излизам на работа. Имам да дооправя още няколко неща по проекта, но са лесни и ще станат бързо. Нямам търпение да мине този работен ден и да си я видя пак вечерта! Толкова ми липсва точно сега...

TheDevilInMe
06-20-2012, 07:53
Спах много зле, даже по едно време се преместих да спя на дивана, пуснах си телевизора и най-сетне успях да заспя, беше към 5 сутринта, а трябваше да стана в 8, за да уча... Както и да станах в 10 и нещо с ужасно главоболие и лоши мисли, приятелят ми е на километри от мен, а е едва началото, говорим си всеки ден, но е за 20тина минутки макс, с изключение ма вчера, когато си говорехме два пъти, тъпото чувство в мен не е само защото ми липсва ужасно много, ами защото не си изпълни едно обещание и ако днес също не го спази вече ще си кажа какво ми тежи, гледам да не го правя сега, знам, че се скапва от работа....

DisappointedDreamer
06-20-2012, 08:11
Ебахти разигравката.

cyclops
06-20-2012, 08:14
Злеее...вече преумората надделява над всичко. Направо не издържам. Да идва и този уикенд вече, че....

MoulinRouge
06-20-2012, 08:20
Тъпо . Тъпи предложения за навън . Заяждания . Защо не ме оставят дее*а . :@ Нон-стоп кихам и очите ми са прецакани . ЪЪХ .

IseeDEADbodies
06-20-2012, 09:33
Ooooooo, днес си купих трансмитер за колата (най-накрая) *sun* Много съм щастлив ^_^ Писна ми от тия тъпи радиа... бът ноу мор ! :lol:
Ще взривя центъра 8)

the_world_around_me
06-20-2012, 09:36
Мии добре съм . Почивам си , карам колело в Кайлъка ,ама тея гадни комари ;s Събота и неделя при гаджето ( ох ,много ми липсва :S )

shmatarok
06-20-2012, 09:39
Оф, много се дразня на тея консултанти, кво ми се месят в нещата не мога да разбера. Усещам мощното желание да ме накарат да си дам парите при техните хора при положение, че това е напълно излишно. ПФФФ.

bloodyF
06-20-2012, 10:06
така.
нищо не свърших, поне ще си обядвам и съм чак от 2, ама до еконта трябва да скокна първо
дано с тия часове по 25 да не правим по философия , че иначе ще го осера тотално
не съм учила много, мързеше ме тая сутрин...и менюто не си знам..а довечера май пак съм на работа..абе супер

Blab
06-20-2012, 10:45
иронично някак - това е най-несериозната ми сесия, а съм повече от доволна. преполовихме я, още само 7 и лято!)
отивам да си нарежа пъпеш и сядам да чилаутвам поне 1 час и после обратно над тетрадките.

marilyn
06-20-2012, 11:11
Аман от несериозни хора...

DragonLady
06-20-2012, 13:08
Супер ,вече на 16 днес ми е РД-то.Тази вечер ще празнувам

Честито!!! Желая ти здраве, щастие и късмет :)

по темата: Взех си изпита със 6тица :) Не мислех, че я изкарам тая оценка, но определено съм доволна от себе си и от това, че 4те дена учене не са напразно :) Жалко, че довечера няма да може да се полее, но по нататъка задължително!!! А и ми писна пиянското не се сърди човече ( такова ссъ шот чашки вместо пионки ) да седи в шкафа от 2 месеца насам ... Време му е да се ползва по предназначение я с ромче, я с водчица, абе квото дойде :)

NambyPamby
06-20-2012, 13:16
МоШно. 8-) Нещата се нареждат неочаквано добре и все в моя полза. Най-сетне мога да му поотпусна края и да спра да се тровя излишно. Продължавам да не чувствам обаче никаква съпричастност от страна на близките ми(изключая приятелите), което е просто... ами, нищо ново не е. Възмутително си е и толкоЗ. Никой не си избира семейството, дет' се вика, обаче пък можеш да направиш избора да си резнеш всякакви връзки с хора, които уж би трябвало да те познават най-добре, пък вместо това те нехаят и все едно са ти чужди.
Любвеобилно ми е иначе, готова съм за подвизи. 8-)

babity
06-20-2012, 13:49
Исках да съм добра приятелка, но просто късметът беше на моя страна. :D Тъпо ми е няк'во от една страна, че пак съм средна хубост, ама ми стана много яко кат' видях, че съм успяла да създам няк'во трайно добро впечатление. Абе... яко ми е. И не съм вярвала, че това ще излезе из моите уста, но искам веднага да седна да уча за да си взема и последния изпит и после да мислим за няк'во бачкане. Искам да съм си полезна!

Furious?
06-20-2012, 13:52
зех си изпита с 3ка ама го зех

IseeDEADbodies
06-20-2012, 14:24
зех си изпита с 3ка ама го зех

gg ! xD

valdesbg
06-20-2012, 18:14
Аааа ударна доза колело направих тоя следобед/вечер. Дружба - 4-ти км - Орлов - СУ - Попа - Алабин/Витошка - НДК - CCS - Химическия и обратно. Всичко за час и половина. Чувствам се приятно изморен и доволен. Едно готино потрепване на мускулите усещам.

Някой колоездач в Шопландия няма ли?

Sh@d0w
06-20-2012, 19:00
Леко странно. Обичам я <3

granger
06-20-2012, 19:08
Ужасно объркана...

anonymous708973
06-20-2012, 19:30
Аааа, като Бог. Ебати късметлийката съм на карти :д Може да не съм толкова добра, ама го бих. Мастър съм, бе :д
Миличко ми е иначе. Днес с тоя потник и с тия широки рамене... и само гледаш една яркочервена целувка на едното рамо. Хихи.

SisiStrange
06-20-2012, 19:50
Обичам си го, толкова ми липсваше... <3 И вече имаме план. :)

Irti
06-20-2012, 19:52
Кофти ден. Двама починали. Просто.. лошо е.

След две шишета джин и е време да си лягам.

Не знам, но наистина е лошо.

babity
06-20-2012, 20:06
Къде, по дяволите, са курвите когато ти трябват?

valdesbg
06-20-2012, 20:08
Бейби - курвите са все на едно и също място.

Иначе на мен ми е развълнувано :)

xoxi
06-20-2012, 20:48
Влюбена + 40° жега = лоша работа. :D
Все пак се чувствам прекрасно. Нямам търпение да се събудя на сутринта, както и на следващата сутрин...

Зайче..
06-20-2012, 20:52
ох, не мога повече.
Всичко ме боли от смях и на това отгоре още ми е смешно.
оххх.. :lol:

IseeDEADbodies
06-20-2012, 20:54
Аааа ударна доза колело направих тоя следобед/вечер. Дружба - 4-ти км - Орлов - СУ - Попа - Алабин/Витошка - НДК - CCS - Химическия и обратно. Всичко за час и половина. Чувствам се приятно изморен и доволен. Едно готино потрепване на мускулите усещам.

Някой колоездач в Шопландия няма ли?

Завиждам ти ! Аз от скоро си преодолях фобията от колела (звучи абсурдно :lol: но си беше напълно реална до скоро) ии много ми се кара, ама нямам колело ;( Цък цък.. не че съм от Шопландия де.. :D

DisappointedDreamer
06-20-2012, 20:58
Днес беше страхотен ден - скара, приятна компания + смях до късно. Обичам!
Утре ще е още по-хубав надявам се. Само да ми мине сутринта и часа при лекаря, че ще се побъркам. И после среща с един готин човек :)

heartshapedbox
06-20-2012, 22:27
Бях мнооого ядосана, ама ми мина. Бях до училище днес, свърших някои полезни неща и ми е изморено.
Ще лягам след малко.

Er4
06-21-2012, 02:17
Закъснях и сега не знам накъде да хвана(Кръстопът без пътища ми се явява)

5 часъ е пфф трябва да лягам ама не ми се спи а и ми е много горещо F***

Sh@d0w
06-21-2012, 03:44
Поредният работен ден. Имам още няколко неща да дооправя, и втората част от деня се очертава да е скука, поне до вечерта когато ще сме заедно. Дано да се е пооправила, че настинките през лятото са гадни :(

babity
06-21-2012, 05:57
Много ми е странно. Събудих се преди малко, баща ми си е в нас, схваната съм, очакват ме 200 стр биохимия днес + разни цикли и глупости... Странното е, че имам твърде много причини да съм кисела, а не съм. Дори напротив, супер спокойно и щастливо ми е. Единственото, което искам от съдбата за днес е братлето да си вземе изпита за да пиииийййййййм утре вечер. :D

ForzaFelipe
06-21-2012, 06:42
Първо съм си навил часовника за 1 час по рано...после реших да си се наспя и се успах малко :D ся трябва да ходя на урок и се чудя да взимам ли колата или да не си товаря душата...трябва ми щото след това ще ходя до сервиза отново,ама като си спомням как последния път загубих половин час в търсене да паркирам и накрая се прибрах и не можах да отида на урок...то там трябва да си пипнат от господ че да си намериш място да паркираш...

kuklichka_bg
06-21-2012, 06:54
Добре,ще ходя за дипломата си уж,а после работа,не очаквах да е толкова изморително,мислех че тук има по-малко хораа,ноо... и така е забавно

bloodyF
06-21-2012, 07:22
Кофти ден. Двама починали. Просто.. лошо е.

След две шишета джин и е време да си лягам.

Не знам, но наистина е лошо.

съболезнования

аз пък се справих добре вчера
1ви работен /изпитателен/ ден-5 лева и 10 доволни човека 8-)
дано днеска ми дадат повече маси..
имам да уча по химия и философия, кога ще е тая -не ми е ясно.. :С

heartshapedbox
06-21-2012, 07:36
И на мен ми е първи работен ден днес,
всичко върви по вода,
само че снощи не можах да спя.
Напоследък ме гони безсъние.

Violenza
06-21-2012, 09:53
Супер. :) Напълнихме басейна на двора и след малко отивам да си пека дупето с някоя приятна книжка.

Nutella♥
06-21-2012, 12:21
Страхосрамно ми е :D ! Дано всичко мине добре и не ме върнат.Иначе временцето е страхотно и ме е яд,че днес не излязох да се попека.

DisappointedDreamer
06-21-2012, 12:21
Супер съм! Щастливо ми е едно такова 8-) днес ходихме от Симеоново до Бистрица с един приятел. Авв, беше страхотно. Същия приказливец си е и на живо. Краката ми завират, ама след един студен душ и много вода, съм много добре. Сега ще си лежа, ще чета някоя книжка, и това е!

kalito126
06-21-2012, 12:25
Ужасно! Как може да е толкова горещо! От сутринта се наливам с ледена вода и пак ми е топло. :(

valdesbg
06-21-2012, 13:36
След малко ударна доза колело отново. Днес беше чудесен ден! Компанията ми хареса, разходката също, всичко беше тип - топ! Доволен съм!

DragonLady
06-21-2012, 13:38
Правя си кефа. Пуснала съм си климатика, взела съм студено мляко с ориз от хладилника и си го похапвам сладко сладко. Само чакам да стане 5, 5 и половина и излитам, че не ме свърта в нас.

SisiStrange
06-21-2012, 13:42
Скапано ми е. Настроението ми е под 0-та.

marilyn
06-21-2012, 14:02
Тъпо ми е. Сдухано ми е. Не ме свърта в нас. Не знам... не се търпя сама. Мразя такива състояния. И ме е яд на някои несериозни хора. Искам си пак на плажа.. като се сетя как до вчера едва ли не си правех кефа...

TheDevilInMe
06-21-2012, 14:23
Амиии не съм много наясно, но не искам и да си разяснявам.. :Д Пуснала съм си музика на тонколонките и се кефя на макс, изпълвам се с вяра и надежди и нямам търпение вече да заминааа да бачкам, не ми се прави нищо друго докато си дойде ТОЙ !!!

bloodyF
06-21-2012, 15:02
искам на пляж да си пека гъзето
ама няма с кой
дееба тия албиноси или хора в цикъл -.-
как може да не им се ходи на плаж?! да не им се плува?! а пък сама нища
искам и в нас, да не излизам, а съм на работа след час и малко... :( и по философия, химия и математика имам да уча

3oPuTy
06-21-2012, 15:02
Чувствам се изтощена ... :? Тая жега ми е*ава мамата :@
Като за капак ся трябва да отделя 2 часа и половина за да си накъдря косата с гадната ретро-маша :? Около 150мин. с преса на 200 градуса до главата ми :? Ама красотата изисква жертви.
Смотаните ми комшии над мен пък са решили да надуят няк'ва чалгия ама пуснах няколко песнички на бат' Сашо,усилих и те взеха,че се отказаха :D Ще слушат класиките на бате Сашо,Деньо,DMX & Eminem и т'ва си е,а ако не им харесва - да се изнасят :)

shmatarok
06-21-2012, 15:09
Мъчно ми е, като си помисля, че ще се видим отново чак около зимната ваканция, той ми е най-близкото до брат.
Днес беше мега яко, ама за последно. Оф. Гадно ми е и се нервя, оставиха ме сама да чистя в целия апартамент, боли ме коремът, просто чудесен завършек на иначе мега якия ден.
Искам да върна времето.

cookie78
06-21-2012, 15:16
Невъзможно ми е. Обаче не искам така и не ме свърта отвътре.. Не знам какво да правя. Обърках се! :(

xoxi
06-21-2012, 15:48
Умрях от жега.
След малко излизам на терасата да се пека, поне да има някаква полза от това слънце.
Хладилникът е пълен със студена вода и безалкохолно.
Хич не ми се занимава да правя вечеря. Най-много като се съберем всички да забъркам таратор и това е.

Sh@d0w
06-21-2012, 18:09
секс

SisiStrange
06-21-2012, 18:10
секс
Ох...

Sh@d0w
06-21-2012, 18:11
Ох...

Няма ох утре ще видиш

Colouring
06-21-2012, 18:15
Бивам, ама и по-добре съм била.
Седя и се чудя какво ще правя цяло лято..

valdesbg
06-21-2012, 18:16
После няма да ни банваш за офтопик и флууд, нали Радко?

NambyPamby
06-21-2012, 18:17
Мразя го това време бе, мразя. Не мога да вирея при такива условия. В най-лошия случай 28, всичко друго е свинщина.
Че и с тва тичане, което ми се очертава тия дни хич не се виждам. Поне днес се прибрах сравнително рано, имах време да седна и да се нахраня като нормален човек, а не както винаги набързо на крак, дремнах за половин час и преборих гадния учебник вече окончателно, та съм доволна от себе си.
И мъъъъничко ме е страх, понеже чувствам интуитивно, че има някакви очаквания към мен, симпатичен ми е, вярно, ама хич не ми се ще да си усложнявам живота излишно на тоя етап. Дано да греша, че иначе ще си развалим отношенията за едното нищо.

jghgh
06-21-2012, 18:18
намирам си работа, за да не уча по италиански.
искам да пиша във форума, да се заформи дискусия, бла-бла. само и само да не седна да уча : D

Sh@d0w
06-21-2012, 18:23
После няма да ни банваш за офтопик и флууд, нали Радко?

директен бан по ИП и МАС адрес, сори

valdesbg
06-21-2012, 18:25
Ъх...значи ти може да пишеш по 1000 поста със Сиси а ние не можем да пишем по 100 поста с някой?

SisiStrange
06-21-2012, 18:27
Оф, Влади, от месеци това ни е първото цитиране като чат, а не като съгласие с мнение и добавяне на съвет. Колко хора седите и флудите по 2-3 страници и не ви банват все пак, седнал си да се заяждаш на нашите 3 поста на сума време.

Sh@d0w
06-21-2012, 18:28
живота е несправедлив нали

granger
06-21-2012, 18:28
Скапано ми е. Настроението ми е под 0-та.

мдаааааааа

valdesbg
06-21-2012, 18:32
Няма значение дали е месец два дена или 5 години. И няма значение дали е 3 поста или 2 страници. Поне според официалните правила на форума.

Дразня се за друго.

SisiStrange
06-21-2012, 18:38
Има значение и още как. По тая логика значи може вие да си спамите и после да се мусите, ако ви направят забележка, да ви се прощава всеки път, а Радослав, ако напише 1 пост встрани, ау ужас, защото е модератор. Не изкарва пари от това, ще знаеш.

Sh@d0w
06-21-2012, 18:38
боже някой сериозно май живее във форума

get a life pls

bloodyF
06-21-2012, 18:39
whatever, stop fighting
тъпо ми е, сдухах се, ''уволниха'' ме и вече офишъли съм отново на пазара за работа..утре пак търсене, пак обяви, пак ходене, пак шитни
бахти кура получих..

Blab
06-21-2012, 19:22
... жива!
и ми харесва)

Irti
06-21-2012, 19:28
Защо му се връзвате на Владо? Не му ли свикнахте на чепатия характер? :)

Спам да има. Какво като ви сложат бан.

Добре съм. Чакам я да дойде.

DisappointedDreamer
06-21-2012, 19:46
боже някой сериозно май живее във форума

get a life pls

Айде, бе. Поредния със заучените от найн гаг фразички.

ХУбавко ми е. Готин ден, утре също ще бъде такъв. как да не си се кефя.

valdesbg
06-21-2012, 19:54
Ирти малко хора ми свикват на характера. И добре че :)

Един бан.. местя си го в другия и тъй. Дразнещо е когато се правят компромиси а никъде не пише че може и за кого важат.

ShtrudeL
06-21-2012, 19:54
Все така объркана.
Все така не можеща да контролира слъзния си канал (доста унизителен факт)
Все така тъпа, oh I wanted to say... все така нездравословно много чувстваща
И не все така... i mean... опитвам се да се виждам с някви хора, колкото да не съм сама, колкото да пробвам да се впиша в нещо... защо не чувствам удоволствие от това? I mean... бивши съученици/стари или нови познати/някакви хора... някак се насилвам да ми е хубаво... аз ли съм виновна... в мен ли е проблема... най-вероятно... ами какво да направя... мамка му
Позволявам си да ме натъжават гадни неща... те може и да не са гадни... ама ходи да го обясниш на пространството в мозъчната ми кутия и гръдния ми кош.

jghgh
06-21-2012, 19:59
Ирти малко хора ми свикват на характера. И добре че :)

Един бан.. местя си го в другия и тъй. Дразнещо е когато се правят компромиси а никъде не пише че може и за кого важат.

Е, те не спамят.. Просто малко досадно афишират любовта си, което от една страна е сладко, от друга излага самите тях, предвид споделянето за секс, какво ще правят довчера и т.н. Дз, все пак това е много лично нещо, иначе са сладка двойка.
А на теб какво пък ти има на характера? Малко си устат, ама т'ва се преживява.

the_world_around_me
06-21-2012, 20:16
Скапано , хипер тъпо ми е и ще си лягам рано .

SisiStrange
06-21-2012, 20:46
Ако не бяхме Sh@d0w и SisiStrange, никой нямаше и да се обади, ако ще да бяхме изписали цяла стена, ама... Както и да е. Това с афиширането го има и при другите форумни двойки. Човек да не напише 2 поста.

DisappointedDreamer
06-21-2012, 20:50
Нито една друга форумна двойка (поне, не съм видяла) не изразява така публично желанието си да мушне туй и онуй в гаджето си. Дразнещо е. Няма лошо - обичайте си се, ама по-лекичка с детайлите.

jghgh
06-21-2012, 20:51
Е, споко и ти, нямам никакви лоши чувства. Просто вие сте по-"лигавите" на форума и затова отнасяте някакви критики. Важното е да не ви пука много-много.

//аз си постигнах целта да си намирам работа из форума, вместо да уча. i'm responsible person.. yeah.

Blab
06-21-2012, 20:57
//аз си постигнах целта да си намирам работа из форума, вместо да уча. i'm responsible person.. yeah.
(ким)

ядосвам се на Чачо, чиято поща е запълнена с фен мейл, поради което е недостижим;(

valdesbg
06-21-2012, 20:59
Сисе, не сте единствената форумна двойка. И на другите съм го казвал казвам го и на вас. Няма лошо да се обичате и да си го показвате, но тук никой не го интересуват подробностите от вашата връзка. Дразнещо е във всеки или почти всеки пост да присъства "Обичам го/я" "Липсва ми" "днеска правихме страшен секс" "Щастливо ми е щото днеска се видяхме" и прочее дивотии. Само това ли е приоритета ви? (говоря за двойките общо, които го пишат, не за вас конретно)

Оня пост с бубите примерно беше супер як и се изкефих много.

Инак на моя характер му няма нищо кой знае какво. Единственото което отблъсква повечето хора е че съм много искрен и не поднасям захарни балончета на хората. И че я няма тая базисна съпричастност за хората по принцип.

Chacho
06-21-2012, 21:00
тролфен, освободих я

SisiStrange
06-21-2012, 21:00
Отсега мога да ти дам пример с Пантерата и Умри и нито за тях, нито за нас мисля, че правят нещо уникално грешно с 2 поста. Когато някой се прави на много отворен или като се засваляте в някоя тема и се разлигавите на макс някой от нас да ви закача? Да ви казва колко лигаво и тъпо звучи отстрани? Мне. При това се случва доста по-често от нашите цитати. Даже не си спомням последния кога е бил преди днес. Оня ден като се върнах от практиката по зоология, разказвах по-интересни неща от обичайните драми, пуснах снимки на животни и прочие симпатични неща. Тогава никой не обърна внимание. Но като напиша: "Ох..." под цитат от гаджето ми, сюрия хора се обясняват. Както и да е. В сесия съм и нямам достатъчно желание да се занимавам с поредното заяждане за пълни глупости.

По темата, захващам здраво интегралите, че имам само 5 дни. Поне се намериха достатъчно помощници и има голям шанс. :) Още ме е яд за днес и за аналитичната, но няма страшно. Ще мина на повишителен и толкоз.

ЕДИТ: Сега ти видях поста, Влади. Не е само това, което ни вълнува. Това са дребни приятни за четене неща. Другите си ги говорим на живо. Ясно ми е, че никой не му дреме за моята връзка. На никого не му дреме и за нечие разбито сърце, за това кой какво си купил, колко се напил и тн., ама за тези постове никой не се обажда.

ShtrudeL
06-21-2012, 21:01
как може да ви дразни това, че някоИ показват любов?! Какви хора сте да се дразните от това, че хората се обичат?!
Не сте 60 годишни баби и дядовци, живеещи в миналия век омг

Blab
06-21-2012, 21:04
тролфен, освободих я
:grin:

ShtrudeL
06-21-2012, 21:06
Дразнещо е във всеки или почти всеки пост да присъства "Обичам го/я" "Липсва ми" "днеска правихме страшен секс" "Щастливо ми е щото днеска се видяхме" и прочее дивотии.

Прочети пак какво си написал. Сериозно ли те дразни? Сериозно ли положителните неща са дразнещи?
Мен биха ме 'дразнили' ако моето човече не е до мен, за да правим същите неща.

DisappointedDreamer
06-21-2012, 21:08
Да, дразнещо е. И аз се включвам.

Blab
06-21-2012, 21:09
аз какво, да подкрепя Щруди и да се групираме по двойки:Д
//ей сега се връщам:Д

jghgh
06-21-2012, 21:09
Никой не се заяжда, обсъждаме си.
И, Щруди, по-скоро човек не се дразни на любовта, а на инфантилизма.
Знам, че така написано, наистина звучи като пълно заяждане, просто напр. аз на себе си понякога се дразня как изпадам в някви подробности за връзките ми и не бих се учудила, ако някого за нещо подразня. Сякаш това е нормално. Може би се възприема като заливане с информация, парадиране с личното пространство? Деа знам и аз. Някой психолог да се изкаже защо хората се дразнят на това.
Аз за себе си знам, че не завиждам на чуждото щастие, Ок съм с това.

А напълно приемам забележката за състарените душевно хора. Тря'а призная, че съм от тях!

anonymous708973
06-21-2012, 21:11
КАКЪВ, по дяволите, е тоя форум ПАК?!

valdesbg
06-21-2012, 21:13
Предпочитам да чета другите неща, които ви се случват. Любовта си я изразявайте един към друг лично. И на пантерата и на Вальо съм им казвал БлъдиФ не се афишира толкоз с нейния така че.. тях не ги закачам. Други в любов не знам.

А и друго - като ви дразни нещо - кажете си, който е с права да вземе мерки. Що си мълчите и очаквате че всички ще си мълчим? Ми няма да стане. И на мен ми е неприятно всеки ден да репортвам един и същ човек с 10000 акаунта да поства един и същ линк, ама ми е казано - "Ползвай бутона "Репорт" и само него". Не ме кефи ама се съобразявам.

Щруд - другаде е нещото. Не в показването на любов.

едит: Положителните неща не са дразнещи. Дразнещото е че целия форум разбира за това. А не бива.

ShtrudeL
06-21-2012, 21:16
КАКЪВ, по дяволите, е тоя форум ПАК?!

'трета възраст' чадо

http://m.sibir.bg/uploads_bg/img/0131591/img_131591_1330503_l.jpg

jghgh
06-21-2012, 21:18
Предпочитам да чета другите неща, които ви се случват. Любовта си я изразявайте един към друг лично. И на пантерата и на Вальо съм им казвал БлъдиФ не се афишира толкоз с нейния така че.. тях не ги закачам. Други в любов не знам.
Е, не можеш да им казваш какво да правят, защото не си императив в тоя форум и никой не би трябвало да се изживява като такъв.

Просто според мен е нормално да има някакви негативни реакции спрямо пренасищането с лична информация. Не е нужно да се извеждат някакви логични обяснения и доводи за това. Просто някои неща си дразнят и за някои хора са лигави. Пак бих се повторила, че и на себе си се дразня понякога с моите постове и т.н. Сигурно щото си мисля, че не е хубаво постоянно да се приказва за едно и също нещо в огромни количества - като натрапване е точно.
Сега се чувствам ужасно, че пиша това. Думите написани звучат и изглеждат (и сигурно се четат) грозно.
Но т'ва е просто някакво усещане и не е нужно от кой знае каква солидна обосновка. Някои неща са си такива.

Както примерно усещането, когато чета на Дриймърката постовете. Не са лоши, ама нещо понякога ме жегва в тях, заради това, че са някакви остри, например.

И тва си е в сферата на личното. За мен и за някои други потребители е така.
Сигурно има такива (и в темата се вижда), които всъщност не се дразнят.

/оф , искам да философствам колкото се може по-дървено -.- дано ми се получава.

ShtrudeL
06-21-2012, 21:19
А и друго - като ви дразни нещо - кажете си, който е с права да вземе мерки.

so... какво искаше да кажеш с това?
Да почна да трия мненията на хората, които си казват, че се обичат със забележка "неприлично поведение"?
Защото в тоя ред на мисли не ми прилича като изказване относно нещо друго като писане на латиница, спам и т.н., а ако е така, то значи се отклоняваш от 'темата'

Нищо лично <3

DisappointedDreamer
06-21-2012, 21:20
Съгласна съм с мнението/позицията на jghgh.

Постовете ми са си действително малко назъбени. Вкъщи си ги остря :)

ShtrudeL
06-21-2012, 21:21
Е, не можеш да им казваш какво да правят, защото не си императив в тоя форум и никой не би трябвало да се изживява като такъв.

Просто според мен е нормално да има някакви негативни реакции спрямо пренасищането с лична информация. Не е нужно да се извеждат някакви логични обяснения и доводи за това. Просто някои неща си дразнят и за някои хора са лигави. Пак бих се повторила, че и на себе си се дразня понякога с моите постове и т.н. Сигурно щото си мисля, че не е хубаво постоянно да се приказва за едно и също нещо в огромни количества - като натрапване е точно.
Сега се чувствам ужасно, че пиша това. Думите написани звучат и изглеждат (и сигурно се четат) грозно.
Но т'ва е просто някакво усещане и не е нужно от кой знае каква солидна обосновка. Някои неща са си такива.

Както примерно усещането, когато чета на Дриймърката постовете. Не са лоши, ама нещо понякога ме жегва в тях, заради това, че са някакви остри, например.

И тва си е в сферата на личното. За мен и за някои други потребители е така.
Сигурно има такива (и в темата се вижда), които всъщност не се дразнят.

/оф , искам да философствам колкото се може по-дървено -.- дано ми се получава.

Добре, това го подкрепям.

xoxi
06-21-2012, 21:23
Какво причинихте на форума?

Жега ми е.

amaz1nG
06-21-2012, 21:24
Прекрасно <3

Chacho
06-21-2012, 21:28
Глейте са, мене ма боли уя. Я знам, че и вазе ви боли уя. Па, ако треа съм честен, май и Сисито, и Шадоу ги боли. Та оно стана много добре, само не разбрах, за чиф си пишете тука един на друг кат' дечурлига и се кефите на фразички по нета, вместо да си вложите усилията в по-смислен показ на тава тама между вазе... (па за Сиси и Шадоу последното)

valdesbg
06-21-2012, 21:34
Щру - искам да кажа че ако на Сиси не и харесва някой пост или мение или еди какво си да си го каже и който е с права да прецени трябва ли да се трие или не.

В случая е ясно че нищо няма да се изтрие щото нищо реално не нарушава правилата. Темата се извъртя натук. Споделих че не ми харесва да чета лиготии по форума. Толкоз. Споделих и че не е адекватно правилата да не важат за всички. Който е шефа на смяна - преценява крив ли съм, прав ли съм и се взимат съответните мерки. Дали ще е триене на съответните постове или предупреждение за мен че всявам размирици няма значение. Искам да има еднакво адекватно и справедливо отношение за ВСИЧКИ. И да се знае че независимо дали е един пост или хиляда и независимо дали е един път на месец или два пъти на час и че независимо дали е модератор с 10000 мнения или е потребител с 6 мнения.. последиците ще са еднакви.

толкова ли е сложно, под ягодите?

Зайче..
06-21-2012, 21:40
не знам - да се смея ли, да плача ли.
Ба'ти историите. :lol:
Ама не, кажете - не е ли странно 11 годишни момченца да се натискат на 15 годишни момчета? ааааа? 8-)

ShtrudeL
06-21-2012, 21:43
Хубаво.

аз ще ползвам темата по предназначение и ще кажа, че ми е ужаснично, без да преувеличавам и без да се лигавя, да се знам в тъпата патка.

Това не е някаква
глезотия. Нито творческа сентенция. Нито аристократичен
модус… Това е болка. Отляво надясно, от сутрин до вечер, от
мрак до изгрев. Това е елен в панелка. Лилия във ваза. Луна в
чаша. Наясно съм, че само през поезията мога да кажа още
нещо за себе си. Да се захлупя тотално в арта. Да пропагандирам
сецесиона, хубавото, чучулигите… Позитивното в новите
поколения. Но това е болка. Много ме боли. Генезисно, пост,
суб ме боли. Това е армани на болката. Това е „Болка,
Болко-о, Болчице…“ от А.Г.

и веднъж искам да изпсувам и аз да му е*а майката
(е не мога)

PullMeCloser
06-21-2012, 22:37
Изморена, болна, развеселена. Добре съм, като изключим, че току-що си лапнах последното нещо за гърло и не знам какво ще правя цяла вечер :Д Чайовете не ми помагат този път...
Супер мързеливо ми е и си търся какво да правя, никак не ми се ляга.

bloodyF
06-21-2012, 22:52
Отсега мога да ти дам пример с Пантерата и Умри

не можеш
не ни го натрапват
на вас всички ви знаят шедулите-кога правите секс, кога вечеряте, кога се гушкате, кога ходите на море, плаж, дискотека, кино, театър и т.н.
и рано или късно става досадно
иначе да, нищо против, обичайте си се , ама малко по-прайвътли, запазете нещо интимно и скрито..

влади, ние малко само така, нали знаеш :oops:

ForzaFelipe
06-21-2012, 23:01
Защо Сиси и Шадоу да са по различни от другите...другите не пишете ли как искате да късате гаджето си,колко го обичате и т.н. ...разликата е че ние знаем за кого говорят...тва е тема да си споделяме глупости,значи ако има форумна двойка те трябва да мълчат кат чорапи за да не се разбира????...

DisappointedDreamer
06-21-2012, 23:03
Ние си пишем колко си ги обичаме, ама не и колко много искаме да му го лапнем/да и го турим.

bloodyF
06-21-2012, 23:09
Ние си пишем колко си ги обичаме, ама не и колко много искаме да му го лапнем/да и го турим.

и колко прекрасно е било, как нямат търпение да се видят, как обича да я чука на бюрото й, а често не са сами в апартамента и трябва да го правят по-тихо

valdesbg
06-21-2012, 23:18
Форза ако си шофер и по магистралата някой ти се тътрузи с 60 ще го заобиколиш, нали? Без много внимание да му обръщаш? Ама ако през километър ти се случва по един охлюв, който трябва да изпреварваш на 11тия ще му теглиш майните нали?

Ако не си шофер представи си че отиваш в ресторант и келнера 10 пъти се връща да те пита какво си поръчал? Е на 11 път колкото и да си възпитам ще пратиш по-здрави на майка му.

За това говорим. Иначе аз лягам да спя, вече, уморено ми е а трябва да ставам след 5 часа :)

ForzaFelipe
06-22-2012, 00:34
Шофер съм :D ми не...аз викам поне един да е на тяхна страна.Любов е тва,как да я обясниш...

babity
06-22-2012, 00:51
Оф, нещо не прочетох както трябва и останах с впечатлението, че Дриймърката ходела с някой от форума и ми стана тъпо, че не съм разбрала клюката. :D :D :D Иначе аз като отворих думата за т'ва преди маса време, никой не го ебеше тогава, та баш с'а ви присърбя, че еди-кво-си. Аз пък спрях да им чета постовете тука, 'щото знам к'во пише в тях и те така... 'Ма вие си се дрънкайте де, сеир ми правите. :D

Он топик:прибрах си се преди малко, гъча доматки и мисля да лягам, ако не излезе няк'ва по - добра оферта.

Sh@d0w
06-22-2012, 03:54
някои хора май нямат социален живот от тук, а още по - забавното е, че си мислят че могат да ми казват какво да правя, колко жалка картинка :D

По темата: Петък! Най - сетне. Отивам на работа и довечера ще я взема и цялага вечер си е си е наша :) Дано само днес на обяд ми се обади с добри новини за изпита. Иначе ми е някакво щастливо в момента, вчера вечерта беше прекрасно.

------------------WARNING: Завистливите no-liferi да спрат да четат тоТУК!!!------------------

Обичам я.

SisiStrange
06-22-2012, 04:45
На babity редовно и чета постове как е яко хорни и и се чука, а по еди каква си причина няма как. На половината тук им чета през ден: "Имам да уча.", "Аааа, къв махмурлук ме гони след снощи." Дали в тази тема, или в друга, на половината от вас съм им срещала уникални откровения. Кой обича да го минават грубо, кой би гълтал, кой не знам си какво. На вас проблемът ви е, че знаете аз за кого говоря? Забелязала съм, че хората предпочитат да четат нечии проблеми, отколкото нещо хубаво. Може би при вас не важи, но аз в тоя форум си пиша за кеф, не за социален статус и имидж. Кеф ми е да си напиша в дневника как се чувствам, щото темата по случайност е за това. На вас, ако ви е досадно, не съм пуснала отделна тема, че да ви искам мнението/съвета/злобните излияния. Толкоз.

heartshapedbox
06-22-2012, 06:30
Сиси е напълно права, не мога да разбера какво се нахвърлихте върху нея и Шадоу всички.
Не е проблем, че 13 годишни момиченца се чукат анално с разни батковци и си го разказват до последния детайл, а това, че двама човека се обичат и го показват.
Всеки може да си пише каквото си иска във форума.
Завиждате им ми се струва.

------------------------------------------------
Иначе съм добре, ще си направя едно кафенце да се събудя.

DisappointedDreamer
06-22-2012, 07:21
Оф, нещо не прочетох както трябва и останах с впечатлението, че Дриймърката ходела с някой от форума и ми стана тъпо, че не съм разбрала клюката. :D :D :D Иначе аз като отворих думата за т'ва преди маса време, никой не го ебеше тогава, та баш с'а ви присърбя, че еди-кво-си. Аз пък спрях да им чета постовете тука, 'щото знам к'во пише в тях и те така... 'Ма вие си се дрънкайте де, сеир ми правите. :D

Он топик:прибрах си се преди малко, гъча доматки и мисля да лягам, ако не излезе няк'ва по - добра оферта.

Не аз а bloodyF е гадже с едно момченце от форума.

Завиждате им ми се струва.

Айде, поредния объркан индивид. Не всяко негативно мнение, което изразим означава че сме злобни и че завиждаме. Уау, каква изненада, а?

някои хора май нямат социален живот от тук, а още по - забавното е, че си мислят че могат да ми казват какво да правя, колко жалка картинка :D

Коментар присъщ на 13 годишно момченце, но не и на 20 годишен мъж.

По темата: Жега е. Потя се, и единственото нещо, което искам е да си тегля един студен душ и да пия студена вода цял ден. Поне днес ще се видя с роднини ии ще е супер якото :)

anonymous708973
06-22-2012, 07:31

Това винаги е било безкрайно силен аргумент, ще знаеш. Смешно е момче на 20 години да отправя такива призиви. Ама разцепващо смешно е.

Добре съм иначе... Скатах се днес от външното по математика и по-добре. В даскало няква цигания. Половината искали да се изнесат от това външно, директорката заключила вратите, ще ни дават по БНТ 2. Цирк :д

babity
06-22-2012, 08:00
Eeee, Сиси, верно, че си казвам И тук като ми се доебе, ама и разнообразявам по малко. Недей ти така! Мен вече не ме бъркате, казах че съм си го решила тоя проблем.

Он топик: И сега Сиси като спомена и тооо... такова... :D Вчера не ми стигна времето да си дочета, пък за днеска хептен да не говорим. Ае якото е, че довечера ще има нова хореография, ще се наблъскам яката и после ще се видя с братлетата.

bloodyF
06-22-2012, 08:04
Това винаги е било безкрайно силен аргумент, ще знаеш. Смешно е момче на 20 години да отправя такива призиви. Ама разцепващо смешно е.

indeed
кво външно иначе? ти не си ли 11 клас?
аз отивам да уча пак по философия

3oPuTy
06-22-2012, 08:13
Айде и аз да ви се намеся в темата ... Няма лошо тук да си споделят като искат,но аз лично помня как преди време точно от едни подобни изказвания в 2-3 теми разбрах,че ходят :D Видиш ли един от тях отговорил в темата,след това отговаря и другия като след мнението си с малко по-малки букви имаше нещо от рода на "Ако знаеш к'во ти мисля!" ... После другата половинка отговаря уж пак по темата (като мнението е същото като първото му,но написано с други думи) и отдолу пак нещо от рода на "След няколко часа като се видим ще ми покажеш!" ... И така доооста време в няколко различни теми :? Ами сори ама аз го намирам за глупаво!!!Толкова няма телефони/скайпове/ФБ/ЛС във форума ако щеш,та се налага да пишат едно и също нещо за да могат отдолу с малко по-малки букви да си початят и да ни светнат и нас к'во мислят да правят вечерта?!
И на мен ми е кеф от време на време да виждам по някое "Обичам те!" примерно - намирам го за сладко,но всичко трябва да е в умерени граници :?

Edit:Всички сме чели кой как обичал да го прави и т.н.,но е било защото самата тема е била такава!Не случайно раздел "Секс" съществува ...

По темата:Адската жега е ... ОТНОВО!!!Косата ми вече е почти права и довечера отново ще трябва да загубя 2 ценни часа за да я накъдря :@ Писна ми!!!Фризьорката ми да вземе да се прибере вече от почивката и да отида да си взема един лак от нея,че с тия измислени по магазините е някакъв ужас :?
Дано плановете ми за довечера не се прецакат като снощи,защото не обичам да пропускам излизане,а и ако и днес не звънна бившия пак ще има да ми повтаря,колко несериозна съм и как не си спазвам обещанията :D :D :D

cyclops
06-22-2012, 08:25
Абе хора не се захващайте за глупости :) В крайна сметка темата е за споделяне тип дневник. Всеки може да си пише абсолютно каквото си иска и както си иска. Пък и аз като Shtrudel предпочитам да чета за позитивни и хубави неща, най-малкото, защото се чувствам добре, когато виждам, че има любов и щастие някъде по света. Няма нужда от нападки, нека си живеем живота :)

По темата : Най-накрая петък, ще бъде много тежък ден, но пък уикендът предстои :))

DragonLady
06-22-2012, 08:43
И какво толкова ви пречи като си пишат Сиси и Шадоу че се обичат, че желаят и тн.? На мен лично даже ми става миличко като прочета, че са си писали нещо от сорта на "обичам я/го " " само какво ти мисля, като ми паднеш довечера " под мненията в тази или друга тема. Просто хората изразяват любовта си, и не се страхуват от публичността. Аз съм същото животинче с моя мъж, така че ги разбирам напълно. Когато откриеш своя спътник в живота, не ти пука особено много за това, кой какво ще каже за вас.

По темата: Дигнаха ме рано заради някакви си профилактики на климатиците в къщи, и я съм спала 5 часа я не .... Така както не пия кафе, май ще ми се наложи да изпия едно. Не ми се седи в нас, ама на вън си е същински ад и преди 5, 6 часа не става за излизане ...

bloodyF
06-22-2012, 09:08
спала съм 4ч , кисело ми е, нищо не научих и ще фейлна
мамка му

Sh@d0w
06-22-2012, 09:35
хахаха казах и! казах и го сто пъти тя не ми повярва! :D поне спечелих баса и довечера ...ммм

Та преди малко хапнах в обедната почивка, сега трябва да довърша проекта и два дена уикенд. Мдам ще бъде хубаво.

Furious?
06-22-2012, 10:08
КОЙ Е ТУЗАРЪТ С 6 НА МАТЕМАТИКА ЛИКВИДАЦИЯ !!! АЙДЕ ПЛОВДИВ ИДВАМЕ

xoxi
06-22-2012, 10:31
Снощи ми се спеше прекалено много, за да обърна внимание за какво се карате... отново.
Този път поне е нещо г/д интересно. :D
Не знам какви ледени принцеси и принцове трябва да сте, ако не се радвате на любовта между двама души. Точно пък Сиси и Шадоу са от малкото двойки в този форум, които не парадират с връзката си. Рядко виждам единия от тях да спомене другия в някой пост. Както Сиси каза, на вас проблема ви е, че знаете за кого се отнасят постовете им. Иначе всички пишем за любимите си хора.

Така и така съм почнала.. Да се похваля, че моето момче вече официално е тук и няма да мърда цяло лято.
Като изключим жегата, която ме разтапя, чувствам се много добре. Утре ме чака цял ден препичане на жегата, за това съм напълнила хладилника и фризера с вода и охладители. Ако не забравя, трябва да отида да купя няколко пакетчета мокри кърпички. Няма да е зле и да си дочета поне 1 от стоте книги, които съм започнала.
Но първо ще си гледам серилчето...
После сладолед.
После всичко останало.

anonymous708973
06-22-2012, 10:43
Апф, гледайте довечера новините по БНТ, да видите какъв цирк е в една от елитните гимназии в Пловдив.

babity
06-22-2012, 10:50
Баааси как си наредих раутата. Ако остане така, чудо ши е т'ва лято. Само да си взема шибания последен изпит и да отиваме на балкана да си опустошим черния дроб! А с'а как ми се спи кат' на куче...

shmatarok
06-22-2012, 11:21
Въй, как ме ядосва... как може така да ме притеснява сега, след всичко, което стана последните седмици? Колкото ми е лошо, сега и тя ме побърква от притеснение как е и дали не е станало нещо. Ако продължава да ми бие мазния игнор и да не вдига и отговаря на съобщенията, усещам как ще пална колата и ще отида да я посетя набързо, да й плесна два шамара да се осъзнае малко какво ми коства т'ва нейно мълчание на фона на цялата помия, която се изля около нея. Вчера цяла вечер не съм мигнала да я мисля, въпреки че не съм сигурна дали го заслужава напълно, а днес я виждам как просто ми подминава всичко. Щото знае, че съм права и не ще да го приеме. Ама ако не го направи скоро, не се знае как ще се влошат нещата. Ох.
Намерих си учебниците за университета или поне така си мисля иначе. :D Мисля да прегледам математиката след малко, че като се знам колко ми е силна, пък на английски кат' е още повече, по-добре да взема да прочета някоя от 1008-те страници.

DragonLady
06-22-2012, 13:44
След около час и нещо излитам от нас!!! Най-сетне ще си взема синци и шнурче каквито аз си харесам, да ми направят от тях гривнички тип Шамбала :) Тъкмо да имам за всяка рокля по една, като ми омръзне да нося сребърните :D А после цяла вечер цаца и бира по хладно, и покрай морето. Кой кат мене :D

DisappointedDreamer
06-22-2012, 14:16
Плановете за днес се промениха и сега съм си вкъщи, похапвайки карамелов сладолед и криейки се от жегата. Утре поне цял ден ще бъда с приятелки на някой басейн, а неделя - барбекю и роднини. :)

horacio
06-22-2012, 14:22
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4560094_460s.jpg <--- чувствам се така. ;д
Иначе колкото и банално да звучи вече.... ЖЕГА МИ ЕЕЕ ще си погина :/
жеега, жеега... в центъра на Софияя

heartshapedbox
06-22-2012, 14:42
Взех си дипломата, подадох си документите за университета и след малко отивам да си нагушкам моето момче.

3oPuTy
06-22-2012, 15:02
Усилила съм си Tiesto - Adagio For Strings и си избухвам в нас :) Комшиите да му мислят :D
Още не съм започнала да звъня на тоя и оня да се уговаряме за довечера,а трябва да знам къде ще се ходи за да преценя какво да направя с косата си и к'во да облека ... Оффф,защо не съм момче - на тях им е толкова по-лесно :?
Като за капак ми излезе няк'ъв обрив на лявата китка и ще трябва в тия жеги да слагам някой по-голям часовник за да не се вижда :?
Абеее яко такова :D Дано поне нещо не се обърка и не си остана вкъщи тази вечер :)

Nutella♥
06-22-2012, 16:08
Скучничко ми е.Изтървах пак и сега ми е меко казано тъпо. Искам да обичам и да се чувствам обичана. <3

bloodyF
06-22-2012, 16:37
жега майка
умирам
обаче бирата и салатата добре ми дойдоха
и най-сетне малко почивка
и Мачът е тази вечер, кент уейт

Blab
06-22-2012, 17:45
страдам си тихичко. изгорях и вдигнах температура.
и пак е студено отвътре. (въздишка)

//you're nobody till somebody loves you... (http://www.youtube.com/watch?v=DIAEAVKcKrs)

babity
06-22-2012, 17:52
Очаква ме голяма салатка с филмче. Ученето... да си се учи, видЕ се, че нито днес, нито утре ще е. Ако утрешният ден се окаже това, което планирам да е... мммм <3 Сутринта среща с бъдещата ми работодателка, после два часа яко тренировки и вечерта да се омармаладим яко с момчетата... безценно!

xoxi
06-22-2012, 20:05
Как може да е такава жега бе?
Само по потник съм, всички врати и прозорци са отворени... и няма дори лек полъх.
Утре трябва да ставам рано, а нямам представа как ще се спи.

valdesbg
06-22-2012, 20:40
I hate feeling like this
I'm so tired of trying to fight this
I'm asleep and all I dream of
Is waking to you (http://www.listenonrepeat.com/watch/?v=JZNCrLV8W_M)

granger
06-22-2012, 20:48
ГЕРМАНИЯ
РАЗГРОМ
ЙЕС,ЙЕС.
Кеф майкааааааааа.

LadyTerrible
06-22-2012, 21:12
Не може ли вместо да сънувам някого,просто да си легна до него...?! Чувството е кофти...сигурно и тази вечер ще е така...
Добре,че разхлади малко,че умирам от жега...поне утре ще е страхотен ден!Чака ме плаж :)

PullMeCloser
06-22-2012, 21:38
Страаашно крива. Бясна съм направо, и то за глупости, не знам какво ми става.
Баща ми яко ме изнервя, съжалявам, че си похабих вечерта...

DragonLady
06-22-2012, 22:00
Размазах се! От цаца и бира стана после айде в бара за по едно твърдо, и то да беше само по едно ... Натряскахме се с мъжо много жестоко ... Отивам да оправям леглото и се катурваме да спим поне до утре на обяд.

Irti
06-23-2012, 05:52
Пуша последната цигара и майсторите трябва да дойдат. Най-после ще си сменя джамците. 2000 бимберици ми искат, ама ще си заслужава.

granger
06-23-2012, 06:18
Ох, не ти завиждам...тва с майсторите в къщата е вярно,само ядове с тях.блякс.Подготви си нервите.
Ми станах в 9 без 20, радостна съм след снощната победа,ама пак ми е някво смесено ,но ще се оправят нещата. Мисля да си направя кафе и да си мързелувам.

Irti
06-23-2012, 06:22
Ще дойдат 4 човека и всички са ми лични приятели, които се занимават с това. Едни от най-добрите са в бранша. В нас не влиза този-онзи-случаен. Ядове няма да има. :) Даже съм с отстъпка, защото исках това - онова по-специално и нали сме приятели.. та. И тъй.

Прави си кафето и стига дрема пред кошницата. :D

heartshapedbox
06-23-2012, 06:29
Хапнах тъкмо.
Имам доста неща за вършене.

granger
06-23-2012, 07:38
Направих кафето,очертава ми се яко мързел ден :D Да видим какво ще излезе.

PullMeCloser
06-23-2012, 07:42
Чудничко съм. В идеално настроение, отивам на плаж, правя си голяяяма чаша кафенце и изчезвам. Супер доволна съм, което е странно, при положение, че ме събудиха...

Ilikeliljon
06-23-2012, 07:52
Требва да се учи за изпит, че в понеделник ще става страшно, иначе мързелувам.

ForzaFelipe
06-23-2012, 08:01
И пак не се откри проблема на стъклото на вратата ми...хората се чудиха чудиха...и не измислиха защо не ще да бачка както трябва...

vagarious
06-23-2012, 08:01
Тъпо.
Краят на тъпата сесия не се вижда. :(
Той ми липсва, а има още 3 месеца.
Изнервена, напрегната и под напрежение .. всичко това се намесва в отношенията ми с хората и обърква всичко.
Искам вече всичко да минава, а времето е спряло всякаш. :(

kalito126
06-23-2012, 08:38
Горещо ми е, а на всичкото отгоре трябва да уча с брат си по английски.Боже,тоя човек няма да се научи да държи химикалката правилно...

cyclops
06-23-2012, 09:27
Много съм добре. Наспах се, пих кафенце. Сега отивам на тренировка, после малко почивчица и после с компанията навън. Чудна събота ! :))

Your.Passion
06-23-2012, 10:02
Как се чувствам? Изтощена ,ту весела,ту тъжна ..Изненадана ,изнервена .. Много напрегната,на моменти усмихната ..След малко ще побеснея от радост ..Абе незнамм какво става с мене :D

Hayashi
06-23-2012, 10:30
Цепи ме адското главоболие, а дори спах тази вечер. ;w;

shmatarok
06-23-2012, 11:29
Екстра съм! Наблъсках съ с хапчета и вече не усещам нищо, много е яко да не те боли. 8-) Пуснах климатика, ям мега якия кекс, надула съм музиката, ох, много ми е доволно и мързеливо. Кефя се и на разни събития, в които съм замесена и на резултата от тях, обичам като си изиграя картите правилно. :D

Сега бързам да се нарадвам на положението си, защото усещам как ще ми развалят настроението по-късно. 8-)

Зайче..
06-23-2012, 11:38
От тъп и скучен ден всичко се превърна в "добре, че си останах вкъщи" <333.
Щастливичко ми е. Довечера ще има подаръциии ^^.
И дано плановете ми за понеделник да не се объркат, защото това е почти последната ми възможност. Е, все пак не се знае. Може и да не е последната, но все пак зависи и как ще се стекат обстоятелствата.
Класа ми много ми липсва, искам да си се видим пак <333.
И веечееее съм с ноктопластикааа. ^^

notlike
06-23-2012, 12:38
Снощи си изиграх картите по най-добрия начин, но бях надцакан. Днес обаче се наспах здраво и мързелът на макс. Довечера Франция-Испания, студената биричка, мезето и най-хубавото от цялото лято - Евро 2012 :)

babity
06-23-2012, 13:18
Изправена съм пред ужасна дилема. Дали да се омажа яко тая вечер и утре да пропилея поредния ден, в който би трябвало да уча, или да не пия, което никак не ми се иска, и да се прибера. Адски ми е трудно да реша... Пък остава ми се с момчетата, а пък не искам да уча за поправки. :D И снощи разбрах, че мастийката ми е в лятна отпуска, та сума време няма да има к'во да вършея и... направо си т'ко'а капаците работата.

DisappointedDreamer
06-23-2012, 16:04
Цял ден съм била на басейн - изгорях по раменете, гърдите, краката, корема, дори стъпалата 8-) обувки не мога да обуя. И моите приятелки всичките до една изгоряха. Ама за сметка на това си прекарахме страхотно 8-) сега кеф по женски с майка, нейната приятелка и нейната дъщеря. Предусещам филми и бира!

NambyPamby
06-23-2012, 16:22
Ох, като се сетя за вчера и получавам сърцетуп.
За днес отметнах доволно количество задачи в най-голямата жега, едвам се довлачих до нас и мисля, че ми стига толкова. Тая вечер ще го караме пенсионерската - вкъщи, на хладничко, с шоколад и хубаво филмче и без хищни комари.

Dagichka
06-23-2012, 16:40
толкова ми е горещо, просто не мога да дишам, батхти. иначе ми е някво нервно, хем искам да мързелувам по цял ден в нас (както и направих), хем искам да лудея навън, да обикалям магазините, че още нямам бански и куфар!! ;х ама тая жега ми убива желанието да правя квото и да е било, дъх. адски се израдвах снощи как ми писа dj-я, беше хубав разговор ^^ жалко че не живее в сф и е толкова голям, иначе щях да си го взема за мъж :ДД обичам като много стари/нови познати ми пишат, че сегашното си обкръжение едвам ги търпя.. искам промяна и яки хора, които не слушат чалга. ^^

valdesbg
06-23-2012, 17:08
Отново ми е доволно и щастливо. Колело + чудесен разговор + хубава разходка. Приятно изморен, Дружба - Центъра вече се взима за норматив под 25 минути. Планирам съвсем скоро да се кача на Витоша с колелото, и без това маунтън байка трябва да си заслужи титлата поне един път.

Иначе се радвам че с нея се разбираме толкова добре :) И тук ми е щастливо :)

Продължавам да издирвам байкъри по шопско.

SisiStrange
06-23-2012, 17:10
Искам още бромелии. <3 Няма да си взема изпита по математика май. Или пък...? Лошото е, че го заразих с моя грип. |-(

granger
06-23-2012, 17:15
Пф...HAPPY , EXTREMELY HAPPY...

bloodyred
06-23-2012, 17:57
Нормално зле като за последните няколко дни ... нещата ми са толкова объркани, че ... шибано се чувствам ...

ch0c0late44
06-23-2012, 18:47
Утре,утрее,утреееее! Ще бъде адски дългия и натоварен ден (и нощ).От колко време чакам за това време от годината не е за вярване...Супер щастлива съм.И ще видя най-после хората които толкова ми липсваха цяла година <3
Дано всичко с полета и багажа да мине добре.Ама много се надявам.И ще поразгледам малко Hannover (или поне летището им ;D). Приятен нощен полет си пожелавам! Все се сещам за един гаден филм,казваше се Нощен полет 8-)

bloodyF
06-23-2012, 18:54
Как може да е такава жега бе?
Само по потник съм, всички врати и прозорци са отворени... и няма дори лек полъх.

сейм шит хиър
а ако имаш и Т от изгаряне като мен-още по-горещо и неприятно

изгорях жестоко, притеснена съм за нещо, напрегнато ми е ,горещо ми е ...умирГам :(

chocolate44, ако престоя на летището ти е повече от 3 часа си качи филм на телефона/лаптопа
иначе е мъка..

DisappointedDreamer
06-23-2012, 18:58
Иви, мажи се и внимавай. Не се показвай на слънце повече. И аз това ще направя :)

Иначе, мен ми е върховно и пиянско. Обърнах няколко чашки, и сега съм като стой та гледай. Хубаво се посмяхме, изкарахме си върховно, направо един чудесен ден беше! :)

Blab
06-23-2012, 19:03
оххх... продължава да ме обърква. но ми харесва, де, чувствам се жива, постоянно съм на тръни.
да видим какво ще осъществя/им това лято.

Irti
06-23-2012, 19:15
Много спешно ми трябва някой да ми обясни къде е този водопад Полска Скакавица . Значи чета тук в нета и не мога да разбера къде е. През село Ръждавица се минавало пък някакви пътеки, пък било достъпно с кола.

Моля наистина някой да ми обясни откъде да мина. Мерси предварително, колеги.

DisappointedDreamer
06-23-2012, 19:20
Виж си личните, Ирти.

antineutral
06-23-2012, 19:43
развалих си настроението в края на деня по собствена вина...добре че е мача...и все пак беше добре премина учудващо добре цялата работа :)

DragonLady
06-23-2012, 22:00
След махмурлука от снощи, днеска заранта се чувствам вече доста по-добре. Пиивам си количка, похапвам си чипс и мисля колко беше хубаво днеска като си припомняхме с мъжо как сме се запознали, първата ни официална среща ( това в университета засичането, от където и започна всичко, не го бройме за официално :D ), 8ми декември и разни други наши сладки моменти :) Много миличко ми става като се присетя за тях. Живот и здраве след време може да ги разказваме на децата си :)

Sh@d0w
06-24-2012, 05:44
Супер якото време е навън. Нито е адската жега, нито е някакъв студ. И се подготвя да вали. Хм, отивам да закуся и ще измисля какво да правя за остатъка от деня, отдавна не ми се беше отваряло толкова свободно време напоследък.

И я чакам да се събуди :D

DarkTemplar
06-24-2012, 06:08
Като гледам дъжда и гръмотевиците навън, пикникът ни официално замина. Язък за подоготовката. Времето е педераст.

babity
06-24-2012, 06:34
Имам най - добрата "мама" на света!!!! Май окъсня, но е много упорит да ми набие акъл в празната тиква. Дано не е късно... Снощи пак надминах себе си с грамажа. :D И не съм спала, ама т'ва не ми пречи да си въобразявам, че след малко ще седна да уча. :D

granger
06-24-2012, 07:15
Като заспала в 4и нещо и станала в 9 ,бялкс. Мразя да ме будят!
Гладна съм,ама наще правят пак някви ремонтни истории в кухнята и ще ям след 1000000 години. Гладна съм.
Иначе мноого щастливка.

Colouring
06-24-2012, 10:46
Хубав ден. Още е обяд, а аз съм парцал - много съм изморена. И все пак - и хубава разходка си направих, и хубави неща видях. Супер. След малко мисля да си взема една книжка и да си легна, пък може и да заспя - трябва да си 'взема' часовете, през които стоях будна тази вечер.

SisiStrange
06-24-2012, 11:10
Мразя висшата математика.

DisappointedDreamer
06-24-2012, 11:12
Сутринта се събуждам - валеж, гръмотевици, порой. Познаха, бе.

Иначе е хубаво. Не е много горещо, нито много топло. Днес ще ни идват на гости :) ии ще е кеф. Дотогава с майка се занимаваме в кухнята.

kindergarden
06-24-2012, 11:15
от години не бях седяла до 5 часа пишейки си по скайп с хора от форума :D
голяма скука е иначе
радвам се че поваля малко да се разхлади (sun) :D

SisiStrange
06-24-2012, 12:38
http://www.youtube.com/watch?v=VR1V1zLnoug

Най-сладкото нещо, което съм виждала. :):):):)

DisappointedDreamer
06-24-2012, 12:41
Какво е сладкоооо. Аввв.

Четя си поезия, слушайки музиката на гръмотевиците над Витоша

Furious?
06-24-2012, 15:48
ядосано

спирам да играя с малоумници , които не знаят кво е топка

cyclops
06-24-2012, 16:01
Цял ден съм като парцал...и тази жега изобщо не помага. А така не ми се иска да почва следвщата седмица. Утре ще е брутално гаден ден...ама да минава вече.

xoxi
06-24-2012, 16:25
Какъв ден...
Изгорях много брутално и не мисля, че съм готова да се показвам пред повече хора. Не и през тези, които не се пържиха с мен цял уикенд. Чувствам си кожата сякаш гори... И г/д е с такава температура.
Добре, че е непознатото момче, което да ми оправи настроението. Направи ми една неочаквана изненада. Всичко добре, само дето пропусна да се представи кой е. Определено искам да го познавам.
Искам да спя в студено легло.

bloodfrozen
06-24-2012, 16:26
Обмислям с каква дейност да се захвана, за да си увелича финансовите постъпления. Много сериозно започна да се усеща липсата на пари, а изпитвам огромна необходимост от тях в момента.
Притеснено ми е. Утре ми предстои посещение при лекар и се надявам всичко да мине добре. :)

babity
06-24-2012, 16:59
Любовно ми е, наивно и детско такова. И пак се пренадъхвам супер много, ама влече си ме, какво да направя? Искам гоооооооооо!

heartshapedbox
06-24-2012, 17:50
Добре съм, обаче тая жега ме побърква.
И от дъжда стана адски задушно,вместо да се разхлади малко,ужасно е.

chombak
06-24-2012, 18:55
Mи гадно ми е, щото него го няма и не сме се виждали от около седмица..И ми е толкова топло, че ше откача..

daniellaaabg
06-24-2012, 18:57
ТЪПО , КОФТИ , СКАПАНО ... какви ли още такива думи мога да използвам ......................

Tikche
06-24-2012, 19:05
Страшно объркана и ужасена, от нещата, които станаха днес. Като филм на ужасите примесен с драма. Не обичам такива истории.