View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Страници :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
Много ми е изморено..прибрах се късно, а сега съм на работа. Изобщо не знам как ще избутам и този ден. Броя дните до мечтаното море !
Furious?
07-06-2012, 12:39
толкова лесбийски сцени имаще снощи , че ми се повръща и днес бахти
Dagichka
07-06-2012, 12:52
супер жегата ми е, ужас, пак съм надебеляла. и то точно преди морето, е*и му майката ;@ знаех си, че не трябва да се 'награждавам' за завършването с тия боклуци, ама.. и сега трябваше да съм на HMSU фест зарядката, ама някои хора ме забравиха, а сама не ми се ходи.. леко съм сдухана и хич не ми е весело, което не е добре, след 2 дни заминавам на дългоочакваното море бахти, а не мога да се зарадвам като хората.. :/
NambyPamby
07-06-2012, 15:59
Да пътуваш в тия жеги с БДЖ-то - просто очарователно. :D
то и зимата е същият ташак. изключвайки варианта за собствен превоз, единственото предимство на пътуването с бдж пред това с автобус е, че поне във влака можеш да се нагласиш що-годе удобно, абстрахирайки се, разбира се, от смрадта и мизерията, докато в автобуса ти изтръпват седалищните, а и всички други налични мускули.
спах до късно, закусвах подобаващо, измих чиниите, врътнах спортно една пералня, после гледах филмче и пак подремнах... домошарско ми е едно такова и днес няма да се излиза, освен ако не ми щукне нещо друго, но надали. и без тва още ме цепи главата от вчера. вкъщи е хладно и тъмно, щото съм си пуснала щорите и е такъв айляяк... нищо общо с отвратителната жега навън. мисля да сготвя и после ще си подкарам някое филмче, че пак съм си напълнила папката.
днес беше заплануван за гуляй вкъщи, но в крайна сметка пак бях навън в най-голямата жега.
случват се някакви неща на хората покрай мен. всеки чака/предусеща някаква промяна, усеща нуждата от такава, но е с вързани ръце, поради хиляди неясноти (за себе си, желанията, света). това е апокалиптичното на 2012. умирам(хах!) от желание да видя какви ще сме след рождения ми ден. по-красиви, по-добри, по-одухотворени, чисти, нови. ох, оптимизмът ми се обажда:Д
правя твърде много крачки в неговата посока и го осъзнавам. не мога да го чакам повече, а се опасявам, че отмина ли веднъж, няма да го погледна по този начин втори път. познавам се. в това отношение съм постоянна.
любопитство ли е, че се вълнувам какво става в съзнанието/душата му, или форма на загриженост - не зная. не ме и интересува всъщност. изпитвам потребност да общувам с него точно сега. това не се случва по желания от мен начин. ще се повъртя още малко и пак ще се загледам в моите си хоризонти.
ягоди, банан, ванилов сладолед = РАЙ<3
Colouring
07-06-2012, 17:06
Сутринта ми беше доста криво, а сега ми е по-скоро мързеливо. Горда съм, че си направих прекрасно вкуснички спагети преди малко.
SisiStrange
07-06-2012, 17:41
Щастлива. И много изморена. Днес беше интересен ден. :)
IseeDEADbodies
07-06-2012, 17:49
Айдеееееее нащееееее ! Мръсните янки нямат шанс !!!!!
Glamour92
07-06-2012, 17:58
Кухо ми е някак...Чувствам се така,все едно някой е метнал подпалена главня върху собственото ми леговище,което поради някаква злобна случайност е със сламен покрив и таван от дървени летвички.И сега-ами имам избор между това да застина в очакване огънят сам да си изгасне или да се "приспособя"(и междувременно да се трансформирам в рагу) ... или да си търся нов дом.
Защото моят очевидно е на път да се превърне във вонящо и окадено пепелище,заринато с хвърчащи останки и полуопърлени глави на красиви в миналото кукли...
Друг път ще знам,че къща се строи от здрав и незапалим материал(що ли па не се сетих по-рано..."Трите прасенца" уж е популярна приказка из наще географски ширини ;/ )
Искам да го прегърна.
Яд ме е, че днес не го направих.
Странно!Краят на една ера в живота ми е тук, а аз не го осъзнавам. Може би ще живем в София.Може би ще живеем тук.А може и някъде другаде. Чака ме работа, а ми се ходи на море. Много ми е лошо всеки ден,умирам от тази мигрена.Ниското кръвно ми разваля диетата с тези шоколади.Жегата ме убива , а искам да тичам и скачам,че да отслабна най-накрая!И все пак мога да кажа,че животът е прекрасен!
Обичам го! Винаги съм знаела,че го обичам. И не ме плаши факта,че мисли да ми предложи брак.Обичам го!И изглеждам добре в бяла рокля
Нещо не ми е добре.Паднало ми е кръвното...освен тва не ми е психически добре.Имам огромна нужда от него.Искам просто да съм щастлива.
DisappointedDreamer
07-06-2012, 19:35
Липсва ми. А се видяхме вчера. Апф. Дано утре го пуснат и се видим, дори да е за мъничко. Иначе съм си окей. Цепи ме глава, но nothing new under the stars.
Furious?
07-06-2012, 19:40
Станах преди няма и час, а вече - изпрах, измих пълната мивка,която ми бяха оставили, избърсах праха,оправих леглата,сготвих си и сега ям...ебаси :D
Добре ми е.Нищо специално.
готвиш ли ми е интересно :D
още ми се повръща , но поради други причини
малко остана да прочета книгата
shmatarok
07-06-2012, 19:44
Имам странното усещане, че нещо предстои да се случи.
Цялото ми същество е напрегнато и чака.
Странно.
готвиш ли ми е интересно :D
още ми се повръща , но поради други причини
малко остана да прочета книгата
Готвя,що?
уф, че вкусна супичка ми е направила мама 8-)
утре и аз ще си направя
искам да си оползотворявам времето, но жегата ме изморява за каквото и да е
пф
поне си се наприказвахме с нея, та ми е по-добре сега
ходи ми се на плаж, а няма с кого
бива ли да са толкова бели, в цикъл или имащи да учат тия хора?! :|
май накрая сама ще си отида, и без туй ми е на 5 минути..
iziskanmladej88
07-06-2012, 21:46
мъжки полов орган за всички катаджии, аллах да ги обладае дано
мъжки полов орган и за доброволеца от витоша, на който оставих мотора си, само и само да ми го върне със счупена манивела. не спряха да ме обеждават как ще са ми го върнели като нов, а то к'во стана? дге, както и нямам застраховка... парите ми за море ше отидат в ремонти :D заеби.
като зарежем факта, че още ми е тъжно за него и че ми липсва супер много, се чувствам добре.
преди малко се прибрах и не, аз изобщо не съм пила 8-)
оф, натъкнах се на супер якия барман. много ме кефи 8-)
аааааай утре цял ден на басейн, бе нека ми е зле <3
мъжки полов орган за всички катаджии, аллах да ги обладае дано
мъжки полов орган и за доброволеца от витоша, на който оставих мотора си, само и само да ми го върне със счупена манивела. не спряха да ме обеждават как ще са ми го върнели като нов, а то к'во стана? дге, както и нямам застраховка... парите ми за море ше отидат в ремонти :D заеби.
искам някой да ме вози на мотор :(
ама няма...
DarkTemplar
07-07-2012, 05:29
Махмурлия. Но пък беше доста весела вечер. :)
btw Никога не съм мислел, че палецът ми ще се подуе и ще ме боли от... игра на Плейстейшън. :lol:
Мх...от сутринта ми почна накриво леко,ама ще го преживея. Иначе след малко излизам с мамето на пазарувки :d яху...оттам каквото сабя покаже. Нямам никакви планове.
Днеска ще ходим наляво надясно :D поне няма изгледи да е адската жега засега, пък ще видим. Искам я!
хм отделно ми се зародиха едни идейки в главата хмхм
DisappointedDreamer
07-07-2012, 06:49
Дано днес си го видя. <333 Дотогава пък ще маем гащи с една приятелка по СофияТА :) Хубавко ми е.
аааав, айде да идват да ме взимат и цял ден на басейн. ^^
така де, до към 4 часа, после на работа -.-
пф, а той още ми липсва <3
http://www.vbox7.com/play:5d3c402294 много съм се зарибила по тази песен :lol:
Glamour92
07-07-2012, 08:22
Готвим се за трениркане xDD
Май като се замисля това ми е най-приятното занимание от месец насам...поне ако не друго има някакъв прогрес(свалени 0,6%мазнини,качен 1,5 кг мускул за месец и половина-два),за който се радвам и естествено,с който смятам да продължа.
Много ми се ще да се зарадвам,ентусиазирам и екзалтирам ,ама да е по моя си начин-силно и заразително... Много ,много, много.
Как се чувствам ли ??
Цяла нощ изкарана на терасата с възглавницата и чаршафа заради жегите. После разбирам, че съм се успал..ставам, отивам до Еконта и РАЗБИРАМ, ЧЕ ПРАТКАТА Я НЯМА. Тааа така :)
ПС: Да ми е честит първия пост !!! :D
phenom,имаше ли буболечки или нещо изобщо?
ще си сготвя и ще си хапна след малко и ще съм по-добре
нещо ми се губи Той обаче и го чакам да се появи! „3
TheBeliever
07-07-2012, 11:04
Всяко зло за добро. Пак тръгвам с ентусиазъм и позитивна нагласа. Дано и този път не съм в заблуда.
DragonLady
07-07-2012, 11:12
Най-сетне се наспах едно хубаво до 12 часа на обед. Бях забравила какво е да се наспиш като бял човек. Иначе ще си помързелувам 1-2 часа в къщи и излизам. Кога ще се прибера пак един господ знае :D Има и едно човече, което яко ме изнервя с неорганизираността си да каже поне един точен час, но и с него ще се оправя.
ForzaFelipe
07-07-2012, 11:20
Скукаа...чакам да почне квалификацията и да видим моите хора кво ще направят днес...Фелипето ще се върне ли у битките за полпозишин и победа,се пак ника ми тука на него е посветен... :Д
IseeDEADbodies
07-07-2012, 11:29
Meh.. От тия жеги тотално спичам. И днес пак се размислих за к'вото не трябва, гррррр. Как може такова нещо ? Не знам да се радвам ли, или да се притеснявам от т'ва нещо оО Чувствам се като 15 годишна ученичка която не знае какво иска, това е доста нетипично за мен, бих казал.
NambyPamby
07-07-2012, 13:07
Аввв<333 Нещата се нареждат по-добре от очакваното, повече от страхотно, точно както пишеше в хороскопа.^^
От абсолютна тъпотия и анархия да се стигне дотам, че да имам право на избор и организацията да е на 6, всичко да е подредено едва ли не по дата и час... Супер якото. Настроила съм се за максимално разбиване и нямам търпение да дойде време да заминавам.
Colouring
07-07-2012, 14:33
Чакам с нетърпение да се махна от града за малко.
SisiStrange
07-07-2012, 14:40
Хубаво ми е. Щастлива съм. Имаме всякакви интересни планове и ако се сбъднат, ще бъде просто прекрасно. <3 Талантлив човек...
cookie78
07-07-2012, 16:45
Писна ми да си стоя затворена..аман вече :(
Кефя се, че не е чак толкова горещо днес. Трябва да излизам, а така ме домързя. Вече закъснявам 8-)
Furious?
07-07-2012, 17:03
готин ден. боли ме главата , повръща ми се , изгорял съм леко и съединителят си еба мамата
Supermassive____
07-07-2012, 17:10
Много топло пфф.. На всичкото одгоре и климатика нещо се прецака,бирата ми свършва и пфф.. Чакам мойта и излизаме :)
DisappointedDreamer
07-07-2012, 19:00
Жестоко се напих. Вие ми се свят. Лягам да спя.
anonymous708973
07-07-2012, 19:14
Крив ден ми е. Много.
Минават ми някви глупости през главата и не мога да преценя обективно дали нещата
са така, както ги виждам или просто е от фазата на цикъла, в която се намирам.
Не е лесно да си жена, damn.
Нищо не ми се прави, а и седмицата се очертава да бъде супертегава.
Искам някой да ми шибне два шамара, след което да изскочи с оферта какво да се
прави в тая жега през деня.
DisappointedDreamer
07-07-2012, 19:15
^за шамарите съм навита, а оферта - Витоша на хладно? 8-)
Furious?
07-07-2012, 19:30
Мх...от сутринта ми почна накриво леко,ама ще го преживея. Иначе след малко излизам с мамето на пазарувки :d яху...оттам каквото сабя покаже. Нямам никакви планове.
оф я не се прави..женското пазаруване = фитнес хохо
ИНАЧЕ ЙЕС бЕ ЧУЖДОТО НЕЩАСТИЕ КОЛКО ЩАСТЛИВ МЕ ПРАВИ УТРЕ СИ СЕ ПРИБИРАМ ДА Я ОПРАЯ ХОХО
ledenakrasota
07-07-2012, 19:33
Добре съм! Пълна съм със свободно време и не знам как да го пилея. абе... знам как. :D
IseeDEADbodies
07-07-2012, 20:09
ВЪЙ, ЩЯХ ДА РАЗБИЯ ТЕЛЕВИЗОРА ! ДА УМРЕ ОТ СПИН ОНЯ НЕЩАСТНИК !
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !
Куба срещу България. Nice.
Чувствам се добре.
Спокойно ми е. Почти щастливо.
valdesbg
07-07-2012, 20:57
Мдам...пъклени планове се замислят. Иначе тия няколко дни бяха ударни, много ударни. За 3 дена.. съм се прибрал един път в нас :D
Калоянчо, дишай мойто момче 8-)
нещо ми не върви в конкуизтадора 8-)
или съм затъпяла
едно от двете ще да е
DarkTemplar
07-07-2012, 21:07
Чувствам се добър на Конкуизтадор. 8)
anonymous708973
07-07-2012, 21:26
Охооо, ето с кого ще играя значи :д
paradosou
07-07-2012, 21:46
Чувствам се добър на Конкуизтадор. 8)
И аз те чувствам 8-)
IseeDEADbodies
07-07-2012, 22:16
Калоянчо, дишай мойто момче 8-)
нещо ми не върви в конкуизтадора 8-)
или съм затъпяла
едно от двете ще да е
Калоянчо ? Обърка се нещо.. (сериозно)
Ааааааааааааааааа, жега ми е ! Отивам да се къпя.
DarkTemplar
07-07-2012, 22:26
Може да си направим турнирче, като гледам не липсват кандидати. ;)
Не съм във форма днес,ама като се стегна , като ви подпукам, все 2ра ше бъдa :lol:
Калоянчо ? Обърка се нещо.. (сериозно)
няма да ти викам така повече , i promise!
и аз не съм във форма!
или съм затъпяла! както казах вече
забравям
мисля , че има еррор в паметта ми!
гутен нахт от мен : -)
Обичам уикендите. Днес се очертава пак цял ден да сме си заедно !
аре. чака ме път. ама съм така махмурлия... уф, корем ме бОли, всичко.
Ще има яко експлозии ми се струва... не е редно вече така и ще им дам да разберат...
не знам. жегата замъглява възприятията ми.
бяга ми се, а знам, че това няма да доведе до нищо добро.
"планирам" утре сутрин да хвана влак към морето. може би Варна.
не искам да ги виждам.
тъпо е да очакваш, гледам да си го спестявам, ама да караш някого да се чувства ненамясто за това, че се е споделил, е... грубичко.
DisappointedDreamer
07-08-2012, 07:42
Страхотно. Нямах представа че като те ужили нещо цялата ти ръка се подува, зачервява, изтръпва и зверски боли.
Обвзела ме е страхотна апатия. Единственото, което ми се върти е главата е - море, море, море.Как ще издържа още 2 седмици не знам. Компанията за морето нараства и усещам колко хубави дни предстоят. Но дотогава.......скука!
kuklichka_bg
07-08-2012, 09:41
Втори ден от почивката ми и още ми е изморено някак си-Днес мисля да не правя нищооо..
днеска ще се готви
чудя се кога само, че на терасата голям мор до 9 часа...
иначе хапнах, наспах се-as usual, ся ще гледам о.ц.
anonymous708973
07-08-2012, 11:24
Обвзела ме е страхотна апатия.
Мда.
Ама я лекувам успешно със сууупер вкусно кроасанче с масло от Карфур и ДЗП Ванила Бийч. След малко ще си пусна филм и ще паля наргилето. Мухах.
Страхотно.Плановете за морето са на 8,всичко перфектно.
Furious?
07-08-2012, 13:15
върнах се от морето и единствената ми дума е ПЛОВДИВ !! днес или утре ще се презапозная с нея хаха
DisappointedDreamer
07-08-2012, 14:09
Хубаво ми е. Утре също ще бъде хубаво. Като цяло лятото ми е супер :) След 2 седмици заминавам и на моренце с компанията. Ще бъде жестоко. Особено ако той дойде за мъничко. Оххх. Хубаво ми е.
DragonLady
07-08-2012, 14:12
Ако това говедо до и половина не си вдигне телефона ще се замъкна до тях и ще го изнасят на носилка!!! Ще се уговаряме а после няма да си вдига телефона в уреченият час, така ли ... Е не е познал. Накрая ще ме накара да му стъжня животеца, хич няма да ми е трудно. Не съм от хората с които някой може да се е*ава току така!
Colouring
07-08-2012, 14:14
Оооооооох, пие ми се бира!!! Ама съм и гладна. С едни картофки ще е супер.
Такава жега е навънка.. ужасно е! Едвам се прибрах, на ръба на силите си бях, като стигнах пред вратата.
След малко мисля да оправям багаж, което непременно ще доведе до главоболие.
От 11 шоколада в хладилника е останал само 1. Жал ме е да го ям.
За това пък продължавам да се наливам с течности. Бащата се плаши колко вода наливам в себе си, без да има последици от това. Майка ми пък се радва, че съм на ръба да се наводня, вместо да се обезводня от жегата.
Смешно ми е.
Отивам да си взема шишето от хладилника и излизам на терасата поне да хвана малко тен, че съм поизбеляла нещо.
anonymous708973
07-08-2012, 14:46
Ако това говедо до и половина не си вдигне телефона ще се замъкна до тях и ще го изнасят на носилка!!! Ще се уговаряме а после няма да си вдига телефона в уреченият час, така ли ... Е не е познал. Накрая ще ме накара да му стъжня животеца, хич няма да ми е трудно. Не съм от хората с които някой може да се е*ава току така!
Искрено се надявам да не говориш по адрес на твоя.
Добре ми е, направих си следобеда готин въпреки някои фактори. След малко отивам
да си напазарувам козметика и всичко ще е 6.
Супер якия ден, искам пак така ! <3
Вчера цял ден мързел и спане ;д а днеска цял ден насам натам, сега пак излизам ;д некво весело ми е
ще го нагушкам мноого, мноого > : (
SisiStrange
07-08-2012, 15:09
Много много хубав ден! Откога не се бяхме шматкали безцелно из София. Имам си нови дрешки от Зиг Заг и кепче за пеперуди!!!! Скоро започваме да обикаляме и да ловим, и да препарираме. :):) Ще е толкова хубаво.
DisappointedDreamer
07-08-2012, 15:10
Жалко за пеперудките :(
TheBeliever
07-08-2012, 15:17
Не мога да се позная. Изпитвам ужас от бездействието и липсата на ангажименти в последните 3 дни. Аз, безупречно безделничещата, спящата по 10 часа в денонощие, прекарваща дните си предимно под/над завивките, сега се чудя как да си запълня времето. Даже чистя, само за да се занимавам с нещо.
Ако утре не започвах работа сигурно щях да се побъркам.
LeprikonA
07-08-2012, 17:11
Мноооого по-добре. Мизерният вирус не успя напълно да ме събори за дълго време, по-силна съм от него :Д. Има си и едно предимство да съм тук - винаги мога да поседя навън и да е спокойно, особено по това време, когато не е горещо. Само дето трите сезона ми бяха малко, а за другите трябва да чакам...жалко.
valdesbg
07-08-2012, 17:58
Мдам, днес беше малко кофти ден. Откраднаха ми колелото, ама аз съм си виновен де. Не биваш еда го оставям без надзор. Ще го преживея и обичка на ушето ще си сложа.
Иначе се видях с пилето, той е на София рокс днес. Утре ще се видя и с нея и всичко ще е чудничко :) И после ще имам още еидн почивен ден, който се чудя как да оползотворя.
Абе.. добре е като цяло.
Тъжен, тъжен.
Преебаха ми се плановете за утре, а щяхме да си изкараме супер.
Кофти, кофти, ама всяко зло за добро. Предполагам..
ахах значи през деня - пълен айляк. Бях на басейн с най-големите пичове. То не бяха изцепки от рода на "златните момичета на Нешка Робева" до "Искам ти очилата, МА, пикло" :lol:
Яко смях като цяло. Още ме боли онова място, където боли като се смее човек :lol:
После малко се скарах с мама, ама поне бързичко се оправихме. 8-)
И все пак той си ми липсва. Дано плановете ми за рожденния ден се осъществят, че не знам иначе..
Не мога да се позная. Изпитвам ужас от бездействието и липсата на ангажименти в последните 3 дни. Аз, безупречно безделничещата, спящата по 10 часа в денонощие, прекарваща дните си предимно под/над завивките, сега се чудя как да си запълня времето. Даже чистя, само за да се занимавам с нещо.
Ако утре не започвах работа сигурно щях да се побъркам.
все едно слушам себе си
аз-мързеливото същественце, обичащо да си лежи и да не прави нищо, искам работа
изчистих вече, няма повече какво..
и няма и работа
утре май ще уча..като си остана и сама вкъщи и да видиш как ще уча посред лято, щото ще умра от затъпяване накрая
искам на басейн
дано успея да ги убедя за некст уийкенд
скоро идва и голямото излагане-САТ без подготовка
нищо де, таман ще си разпечатам утре няколко теста и с климатичето и чаша кафе почваме да размазваме български ханове и царе!!
NambyPamby
07-08-2012, 20:52
http://xspblog.com/wp-content/uploads/2008/05/this-is-sparta-7.jpg
кур за тъпия ми телефон, който се бъгна и в резултат на което ми се изтри... абсолютно всичко. чак сърцето ме заболя.
кур и за ония олигофрени с бормашината, които дори и в неделя дрънчат.
кур и за неделите, че след тях идват понеделниците.
важното е, че дните поне се нижат бързо и ще зачезвам скоропостижно.
DarkTemplar
07-08-2012, 20:58
Доволен, прекарах си готин и разнообразен ден, послушах момчетата с оръжията и цветята и сега ще си почина качествено. ;)
хохохо, току-що открих, че и от новото ми вкъщи се чуват концертите. 8-)
DragonLady
07-08-2012, 21:18
Искрено се надявам да не говориш по адрес на твоя.
Добре ми е, направих си следобеда готин въпреки някои фактори. След малко отивам
да си напазарувам козметика и всичко ще е 6.
Не, не ставаше дума за моя, а за един "приятел" Както ида е, карам по темата
Изморена съм и ми се спи яко, утре ще се става рано и как ще изкарам до 2-3 през нощта и на идея си нямам. На фантазия отвсякъде ...
ForzaFelipe
07-08-2012, 22:47
Сутринта в 8 треа да съм в техническият,в 9 ми е изпита...подготвен съм вече,всичко съм си взел и т.н. ... дано се справя,трябва да се справя добре и да вляза в техническият...Този изпит ми е по тегав,дано ми се падне метален предмет а не някой прозрачен,че ще ми се....другия ми е малко по спокоен,ако не ми се падне да правя някаква по скапана цветна,няма да имам проблеми,но сега съм насочил мислите само към рисуването,цветната ще ми е в мислите след като мине първия :) ще имам един ден да пренасоча мислите и сряда...некст
Айде пожелайте ми успех 8-)
Добре бе, защо не съм в леглото? Айде някой да ми каже.
Трябва да ставам след 4 часа... 4!!!!
Трябват ми поне 8 часа сън, за да има живот в мен.
Пътят ми е 1 час, който спокойно мога да проспя. Станаха 5 часа сън.
Ами другите 3???
Реве ми се като си помисля, че ще ставам след малко, ще трябва да си стягам багажа (да, мързеше ме през деня), ще трябва да пътувам, цял ден да работя и цяла нощ да празнувам. В период съм, в който изпитвам болезнена нужда от сън.. и в същото време страдам от упорито безсъние.
И ако още една от тея бубки малки ми се залепи за монитора ще полудея съвсем.
Ето как един уникален концерт на Guns'n Roses може да ми оправи настроението! Бяха блестящи, макар и без Slash. Супер, супер яко ми е и еуфорично. Не знам как ще спя, не знам как ще ставам рано ама майната му !
DarkTemplar
07-08-2012, 23:15
Успех на изпита рейсърче. Да ги изкъртиш.
ShtrudeL
07-08-2012, 23:40
В мой 'шок' съм си.
Искам да си взема последните изпити.
Искам да си изкарам стажа.
Искам да се занимавам с нещо, защото ...че чувствам тъпо (меко казано)
Понякога се чувствам тъпа. Много тъпа.
Понякога си мисля как нищо не ми се е случвало, как стоя на едно място или си въобразявам, но каквото и да е, явно искам повече, много повече от себе си.
Щастлива съм. На някакви кратки моменти, но прекрасни моменти на щастие. Чак се плаша. Не искам да губя източника си на щастие.
Все едно съм открила топлата вода по някакъв романтичен начин.
И все едно е дълбоко, дълбоко езеро, в което затъвам все повече и повече и...
Не искам да мисля.
beautiful
Айде пак понеделник, пак на работа :( Ще я чакам да ми звънне днес да се разберем за вечерта. И ЛСто и ме разсмя днес, I told her :D
kuklichka_bg
07-09-2012, 03:46
След два дена почивка съм готова за работа вече,но предполагам,че днес ще е спокойно все пак първа смяна. :D
TheBeliever
07-09-2012, 04:02
Очаква ме ден на тичане по автобуси и оправяне на документи и бумащини. Да се свършва и да си влизам в релсите, че нерви не ми останаха вече.
Станах, ще си хапна нещичко и след това ще почета малко листовки ,че в 5 съм на курс - йепиии.
Иначе за днес задачите ми ще са малко, така че ще мога и да си почина.
nIkEnCeTy_bE
07-09-2012, 07:44
Лятото горещо много е добре, слънце весело пече, скара, бира, плаж, море, нямаш грижи - лято е! лялялял Днес най-сетне се наспах. Следобед съм на плажче и така. Въпреки, че исках да работя тая година, плановете ми не се осъществиха и ще е айляк отново. Искам вече да покрия тия неплатени участия и да почна с платените, за да изкарам някой лев. Ама сама съм си виновна аз, че не ходя да пея другаде, както и да е. Чувствам се... щастлива и удоволетворена.
Не е нормално толкова да ме е яд още. Направо вчера, като пуших последната за преди лягане ми беше тегава. Гледах огънчето как догаря и бахти тъпнята. Можеше днес да съм далеч, далеч..
Ходих досега да гледам една кола. Някакъв смотан кадет ти казвам, че като му вкарах два шута на праговете и падна една кофа ръжда. Тръгнал да ми го хвали.
Мама му глупава. Да еба и нещастието дето е. Да се еба и в каръка дето съм. Пичка му лелина. Направо ми идва да си изскуба брадата и косата от яд.
ами, по-добре.
интересно е как космическите енергии правят всичко възможно да те насочат във вярната посока, колкото и да им се мяташ и инатиш:Д снощи се върнах към стар текст, за който бях решила, че му е минал моментът. е, грешала съм, идеално сублимира напрежението ми. с творческите си амбиции т'ва лято не знам къде ще му излезе краят, но ще гледам да не го мисля много. нощес сънувах реалистични кошмари за раздели и сбогувания, които предусещам от доста време насам. обичам ги и това е моя любов, усещане, което изпълва моето същество. всичко останало не зависи от мен по никакъв начин. променям се. пораснала съм. не е по ужасен начин. приближавам идеята за себе си. дано успея да се стигна. довечера керуак и буковски за моето настроение. идеалното сбогуване. може би не мразя краищата, както обичам да твърдя... всичките ми сбогувания са прелестни - замислени, концептуални, вдъхновени... дали хората ме помнят с краища?
antineutral
07-09-2012, 08:38
Нелепо е просто как човек може да изгори с пари уж с идеята да си ги спести...чукаш го от едната страна то се пука точно от другата на 180 градуса от трън та на глог...
anonymous708973
07-09-2012, 09:20
Хм. Любопитно ми е.
Първият ми работен ден минава супер айляшки. Музичка, която ми навява яки спомени от миналата седмица...ммм.. Една мама с кафенце от машинката липсва. Много ми е миличко днеска...
TheBeliever
07-09-2012, 09:54
Ама не съм ли много яка в новата униформа?
Олигофрени били, акъла щели да ми вземат. Май се очертава забавно лято.
paradosou
07-09-2012, 11:11
Оф, чудя се кво да правя с тоя лагер. Зверски ще е готино, ако ида, обаче се чудя още, и аз не знам 'що. Като се знам ква съм неорганизирана... кой знае кви ще ги сътворя в последния момент 8-).
Добре ми е иначе. Усещам някаква зараждаща се химия, хах. И по-късно ще се ходи на лов за книги. И ще се кара също ;P.
SisiStrange
07-09-2012, 12:00
Изморена съм, но май повече от жегата, отколкото от работата. Беше приятен и интересен ден. Всичко си свърших. Даже се цапнах по главата в един шкаф и имам цицина. :D
Довечера ще си го видя и ще ядем ябълки. <3
Furious?
07-09-2012, 12:06
Суупер.Свърших си вчера това , което искам , даже не ми е гузно , защото и тя искаше само секс.След малко ще излизам да купя аксесоари , а като сев ърна сядам пред лаптопа да правя пари.
Обаче ако я видя , как пак ще пребледнея не е истина/.
Добре съм. Концетът още ме държи. Денят в работата мина сравнително леко и приятно. Чакам да стане 6 и отиваме да се разхождаме и после вкъщи на вечеря и филм :)
добре съм сега, но определено се бях изнервила и скапала максимално
майка ми направо ме съсипва, заклевам се, вярно е, че не съм перфектната дъщеря, ама и тя се държи като дете, заради нея са ми всичките състояния, влияе ми негативно.. ужасно звучи
ми няма пък да се чувствам длъжна на никого за нищо, ще правя квото предпочитам (брей, че подходяща дума)
а какво предпочитам - да чета (всичко) и да цикля вкъщи, честно, не ми се ходи никъде, даже и на тва Курило не ми се ходи, ама аре, после Алекс я няма цели две седмици, а Вики като иде на море, с Гери хептен няма да се виждаме... (?!)
близките-далечни all in all
NambyPamby
07-09-2012, 14:58
Трябва да се науча да бъда спонтанна. И по-малко властна. В момента изпадам в тих ужас всеки път, когато настъпи някаква промяна, когато изскочи нещо непредвидено, когато не мога да контролирам ситуацията.
Иначе ме събудиха по много хубав начин. ^^
Обаче сънувам някакви много странни неща напоследък. На картите ми излизат абсолютно същите неща, в хороскопа ми пише за нещо подобно... Почвам да се плаша. Не съм готова за чак такава промяна. Не още.
гладно ми е
иначе съм окей
както всеки ден-наспах се и си почивам
исках да се видим, ама била заета и бля бля
и качи най-отвратителната възможна снимка във фб цц
ужасна е
гладна съм, отивам да си намеря някой морков./
ADMIRALKA14
07-09-2012, 15:20
Чувствам се като отегчен психопат..
DisappointedDreamer
07-09-2012, 15:57
Ляляляляляяля, щастлива съм!
valdesbg
07-09-2012, 16:28
Супер уникален ден! Аз ъ.. думи нямам :)
Слушам музика.Рисувам. И моята романтична душица взе отново да рисува своите рози и пеперудки,понеже не може да намери друг начин да изрази себе си.....(явно поради липсата на някой,който да подари цветята) и все пак ако устата ми можеше да се отвори,положението щеше да е различно и нямаше да изпадам в тези състояния.....
Dagichka
07-09-2012, 17:17
айайай, утре заминавам за моретоооооо ^^ надявам се да е яко, да не се връзвам на някои хора от 'компанията', да си изкарам добре и да се забия с някой пич по възможност :Д но и без момче да мина, ще го преживея, още ми се върти в главата Той, мамка му. не сме си писали от 2 седмици, но.. абе както и да е. днеска цял ден се скубах с епилатори, пинсети, кремове, бръсначки, глупостии и тн. 'бах го и гадния ген дето го имам, че такива тъмни и многобройни косми населяват тялото ми навсякъде, чувствах се като маймунка :Д но сега съм гладка като бебешко дупе, оле ^^ форумът го зарязвам за 10 дни, надявам се няма да изпусна много спам и хранения :Д ^^
SMALLVILLE
07-09-2012, 18:42
Зле. Объркан и разочарован съм много. Чудя се дали си заслужава да се боря или да оставя нещата така и да забравя, което не искам да се случва, но като гледам..... Не очаквах това, но хората някой път те изненадват неприятно. Излизам с приятели на по бира, дано ми се пооправи настроението, но едва ли.
Glamour92
07-09-2012, 19:09
Не мога да спра да кихам,да кихам двойно,тройно,ен-торно и да си подобрявам рекордите по брой кихавици в секунда.
Всичко това в една 35 градусова действителност...гах.
Освен това пак се усещам как отвреме-навреме се оставям на изкушението да литна в небесата и да гледам строго,отвисоко хора,проявяващи мои,древни,но съвсем отскоро преборени с доста пот недостатъци...Ще бъде перната по носа скоро,ако не се спра,ми се струва. X_x
И все пак...няма как да не възкликна: как може толко3 много мазохизъм и склоност към fuck-ване на логиката и разума,бе..? Самоуважението
,достойнството - де ги..?
Ще осъзнава човекът ясно с единствената си функционираща все още мозъчна клетчица,че някой действа на душичката му като отрова и го съсухря,впримчва и стъпква и въпреки всичко ще се стреми с цялото си същество към такова самоунищожение и ще обрича години(!) от живота си на него...в името на какво..?
*даже не ми се щеше аз да се оказвам в ролята на палач - не желая да причинявам никому нищо лошо,никога не съм била садист,нито съм проявявала подобни наклонности...
Какво обаче се случва,когато пряко волята ми се озова във филм със секира в ръцете,усещайки как някой ги стиска здравата и се мъчи да ги направлява по начин,целящ да го убие/осакати доживот.
Аман от откачалки...
*само ми навличат карма и ме карат да преливам от недоумение О.о
ForzaFelipe
07-09-2012, 19:23
Изпитния ми ден започна както и си знаех...5 дни успях да пазя душевен мир,но защо сутринта колата да не запали защото акумулатора си замина,закъснях,бях на най-гадната възможна позиция,падна ми се предмета който познавам най-добре,но заради скапаната ми позиция се обърках тотално..все едно правих различно нещо от останалите...дано да не е толкова зле,дано просто на мен да ми се е сторило че има нещо нередно,защото не съм го правил от подобна уникална позиция...В най-адските жеги аз обикалях с акумулатор в ръце,толкова не съм се потил никога,как не получих някой слънчев удар...намерих си акумулатор,ама 140 лева заминаха...а очаквах чак зимата да ми се наложи да го сменям,ама се оказа че тъпия ми панел на аудиото гълтал ток дори и когато всичко е загасено и той просто си стой....Въпреки това се надявам че всичко започнало зле,ще завърши добре и ще вляза у техническия :D
Amore-Mio*
07-09-2012, 19:31
Като изключим жегата:идеално. Щастливо влюбена в един прекрасен човек. Споделени силни чувства. Уникални моменти и изживявания , всеки един миг! Радвам се изключително много, че съм с него и всякакви трудности преодоляваме заедно!
Станах рано.Спах малко. На лекар- нищо ново. Само дето не съм сигурна дали съм болна от нещо от което не съм сигурна дали няма да се мре.А сега точно ми се живее. Пиша много.Наваксвам моментите на страх, в които не смеех да си покажа носа навън.Пиша,но до никъде не стигам. Отново ме е налегнало онова досадно чувство,че не правя нещата както трябва. НО имам усещането,че накрая ще се оправи всичко.И може би най- накрая, след 3 години, ще мога да се отдам на почивка на моренце,планина и чужбина.Ех,лято е.
Нямам търпение да дойде вечерта ! Леле...
SMALLVILLE
07-10-2012, 03:47
След снощи съм яко мухмурлия. И току-що констатирах, че съм си заебал телефона, портфейла и ключовете в един приятел и как съм се прибрал не знам. :D Имам някакави спомени май, че влизах през терасата, за да не будя баба ми, добре, че сме на 1 етаж и не е особено трудно . :D
Пфф, след малко трябва да изчезвам на теория, а как не ми се ходи не е истина, но се налага.
Кафе и цигарка. Набарах си едни цигари на 3 лв - Palatine. Никой не ги е чувал, никой не ги е пушил. Tar: 10 MG, Nicotine: 1.0 MG, CO: 10 MG. Много здрави, ама от повече ме муши сърцето. Бая ми ти са силни дори и за мен.
Иде време за работа, а не ми се работи. Да видим в събота и неделя дали ще се реализират нещата, или пак ще има набивация.
Днес ще се видим за малко и довечера ще й доставя нещичко.
"Задръстване, свинщина, бoклуци.
На светофара наравно джипове с каруци."
DisappointedDreamer
07-10-2012, 06:04
Боли ме гърба. Трябва да ходя из София. Мързи ме. Гърми. Искам да си седя вкъщи и да си четя книжка. Искам него, нищо че вчера прекарахме 8 часа заедно. Оф.
Тъжно ми е...няма да понеса да загубя още един толкова близък човек. Възхищавам му се, че се бори за живота си, но все някога и на него ще му писне. Как може живтотът да е толкова несправедлив спрямо най-добрите хора, не знам...А има цял живот пред себе си, по дяволите. Безпомощнта съм...
anonymous708973
07-10-2012, 07:12
Tar: 10 MG, Nicotine: 1.0 MG, CO: 10 MG.
о.О
Добре ми е, имам бая работа, ама съм седнала да гледам сериал :д Нищо де, има време.
Ох, нямам търпение да идва неделя, да си го грабна под ръчичка и да заминем. 2 седмици далеееееч от града и самички. *изнасил*
DragonLady
07-10-2012, 07:32
Мразя да заминава ... Колко още по дяволите! Колко? Всеки път щом замине ( макар и само за по няколко дни ) се чувствам като разбита на малки парченца ... Сякаш част от сърцето ми липсва и на нейно място има само болка, която се усеща дори физически ... Не знам днеска как се сдържах да не се разрева като го изпращах ... явно съм свикнала ли какво? Но как може да свикне човек с подобно нещо? А най-лошото е, че не се знае дали това ще е последното такова заминаване ... Не мога вече така ... чувствам се разсипана. Искам да се напия до безпаметност, но уви и компанията ми за пиене я няма в момента.
Дано поне с търсенето на работа да имам успех, че до сега и 2те оферти които ми бутнаха бяха пълен шит и робство. Следобеда мисля да изляза с най-добрата ми приятелка да се поразсея, че иначе ще изтрещя!!!
anonymous708973
07-10-2012, 07:37
По-спокойно. Имай предвид, че може да е така и занапред. Тоест, ако ще се жените, бъди подготвена за такива командировки.
DragonLady
07-10-2012, 07:51
Надявам се да не е, понеже уж е на тая длъжност временно, но колко временно, един бог знае ...
Иначе вече взех да посвиквам като чели. Първият път беше яко сълзи и сополи, но вече остана само гадното чувство.
сдуханко ми е
държах се като кучка, признавам си и съжалявам
дано всичко бъде наред
кофти ми е сега :(
и не можах да спя като хората, нито ми се яде, нито ми се спи, нищо..пф :/
Your.Passion
07-10-2012, 09:46
За сЯ супер .. Но все ще с намери някой идиот който да ми развали настроението |(
Тъпо неблагодарно копеле |-( тва бяха последните думи, които ще чуе от мен...
Но пък тоЗ моя мноЛ хубави цаки му избрах вчера :3 и днеска ми вика колко го е било срам да ме покани на среща 1-вия път и как го мислил една седмица преди тва и как се вайкал докато ми се обади иии <333 и иска да ме заведе на стрелба и да скачаме с бънджи.... и сиг няма да стане тва ;( ще стане ПЪК :Д И на р.д.-то ми др седмица мисля да се съберем нашите хора да ходим на планина или на някое езеро ;д искам да отида на море с негооо искам да ходим и на вилата му и и и и и и и и и разлигавих сА :Д:lol:
искам да се подстрижа ама тва значи че тр да изляза със спусната коса, а не съм излизала така от мнооооооооого време, ама пък не съм се подстригвала от половин година О.о
Furious?
07-10-2012, 12:48
тъпо ми е , че трябва да излизам с момчетата ,щото ми се ебеше днес . ще трябва да се отделя по някое време
Не знам, може би от 1 седмица се чувствам като тотална развалина - ок,мой си проблем,ама съществуването ,около мен, на толкова тъпи и безкрайно антипатично безмозъчни същества ме кара да се чувствам още по-зле.
this.
Нещо ставам пасивно агресивна спрямо някои хора. Не, че винаги с всички съм коректна, ама много се дразня като ме забравят, прекалено съм прекрасна за такива неща. Иначе... днеска беше уникалния ден с "мама". Супер много му се възхищавам на спокойствието и дано всичко по неговите въпроси е наред. А утре си идва съкровището ми и... мммм... нямам търпение да си я намачкам както аз си знам!
Спах от 9 сутринта до 5. Не си чувствам главата в тая жега, гадно ми е някакво.
Последните два дни ги прекарах... в пълна хармония. Толкова добре психически не съм се чувствала от плашещо много време.
Кроя сериозни планове за идващата седмица. Искам да се върна на онова място. Искам да прекарам поне още седмица-две в такава хармония. Незаменимо усещане!!!!!
Ама че дилема...писна ми! "харесвам хора от зодия везни- в частност момчетата са супер" къде по дяволите ми беше ума да си помислям о.О са трима такива ме "преследват" и се крия като....плячка от хищник....не знам, преди ако беше станало щях да се радвам...а сега се плаша....от вниманието,с което не съм свикнала....нямам представа,объркана съм тотално и все пак продължавам да си се чудя на себе си о.О
о.О
Добре ми е, имам бая работа, ама съм седнала да гледам сериал :д Нищо де, има време.
Ох, нямам търпение да идва неделя, да си го грабна под ръчичка и да заминем. 2 седмици далеееееч от града и самички. *изнасил*
Защо се пулиш бе, Пантер? :D
HatersGonnaHate
07-10-2012, 18:04
"харесвам хора от зодия везни- в частност момчетата са супер"
Благодарим за комплиментите :Д
Иначе се чувствам доста заспало, човек как да не поспи на тоя дъжд.
DisappointedDreamer
07-10-2012, 18:05
Въобще не харесвам мъже зодия везни.
Цял ден скитам из София. Уморено ми е. Искам да си го чуя и видя.
ааа моля прекрасни сте,бижута направо,жалко че бягам от вашата порода в момента :lol:
Тия моите са ненормални :D Как може да ми звъннат в 22ч. и да ми кажат "Стягай си багажа и сутринта към 6 идваме да те вземем.Ще ходим на палатки в Кранево!" :lol" Поне беше забавно,дори мега забавно!!!Ако и слънцето не ми беше изиграло подобна шега ... Само се чудя утре как ще отида до оптиката като ме е страх дори да се погледна в огледалото - като изгорял домат съм :D
Честно казано бях много скептично настроена,но се радвам,че отидох.Искаше ми се да не е само за 2 дена,но така се случи.След 2 седмици пак,за по-дълго,но за съжаление ще съм с други хора :(
И въпреки всичко ми е сууупер яко!!!Заредих се с толкова много положителна енергия,че ще ми стигне за доста време.
Въобще не харесвам мъже зодия везни.
защо, бе о.О т
татИ е везни и е много добричък и всичко ми купува и разрешава 8-)
пт: бааааааааааа*и смесените чувства, брат.. сериозно.. 8-)
DisappointedDreamer
07-10-2012, 20:04
Противни са ми. И държанието на баща ти не ми харесва.
Чух си го, ще си се видим скоро и супер. Иии заваля! Тук дори гърми. И има страхотни, огромни светкавици. Готино ми е.
SisiStrange
07-10-2012, 20:09
^ И при нас гърми. Много е яко да си седиш на компа и да си четеш, докато вън е буря. <3
По темата: Още не мога да се накарам да уча за последния изпит. Утре съм си заделила целия ден, дори на работа няма да ходя с тази идея, дано се получи. А харесвам предмета. о.О Тази вечер беше прекрасна. Толкова обичам тези мигове с него. :):)
ForzaFelipe
07-10-2012, 20:28
Утре ми е вторият изпит,дано утре колата да запали и да отида навреме...ако пак ми създаде проблем пред важен изпит или нещо такова...фор сале ! Опитвам се да съм напълно спокоен и за това не съм поглеждал резултатите от първия изпит,ще го видя след като мине и втория,предпочитам да си отида съвсем спокоен,отколкото да отида изнервен заради евентуален слаб резултат,или отпуснат заради силен,може да имам и 3 и 6,зависи как се е приела композицията,позицията ми беше отвратителна,дано да съм се справил...
И както ще ставам в 6 и половина най-добре ще е да се наспя,а в тея жеги си е адски трудно :Х
shmatarok
07-10-2012, 20:47
^Успех!!!
Много ми е изнервено тези дни. Братовчедка ми се замъкна на гости и вкъщи ми се види много тЕсно. Направо не се търпи. И майка някаква изнервена, търси ми сметка за щяло и нещяло, и колата нещо се развали и трЕбва и за сервизи да мисля и не, не, не, хич не ми е добре.
Искам да съм си отново самичка вкъщи, да съм си спокойна и да няма кой да ми хленчи.
А, да, чакам си мега важното писмо вече 10 дни и още нищо не е дошло. Започвам да се притеснявам.
kuklichka_bg
07-11-2012, 03:40
Тъпо,като знам,че днес на работа ще е пак баси простотията ми се ебава цялото настроение.Просто 8 часа...
waiting for tonight.... <3
ForzaFelipe
07-11-2012, 04:49
Айде да заминавам че изпит ме чака,дано ми се падне нещо с което ще се справя...на тея цветни композиции проблема ми е в конструирането,дано се справя и го направя добре...
Втора гадна сутрин...още ми е тъжно, освен това се сдърпах с него, а и съм супер изнервена, явно от тъпото пмс..... А тая реклама с Lady Gaga тук в дясно колко ме дразнииии!!!!Леле побъеквам се! :(
ForzaFelipe - Успех !
Аре,ForzaFelipe, да ги разбиваш!
Пффшшш. I am HAPPY!
Има оше някои дертове,но ще се оправя.
Малко ми е кофти ,защото най-добрата ми приятелка заминава за Италия утре и няма да я видя цял месец :( . Най-добият ми приятел е разбит... просто, ми е мъчно като го гледам, но ще се справим някак.
Аз сядам да чета листовки и правилник и дрън-дрън, да се стягам да излизам ... в най-голямата жега-блякс и после малко на курс. Че нали шофьори ще ставаме.
Хубав ден,люде!
SisiStrange
07-11-2012, 07:59
Оф. "Писна ми!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!" е слабо да изрази колко вече ми писна.
Добро утро на всички :)
Сънена съм, вие ми се свят и пия доста вода....ще се оправя.Може и да не съм в най-доброто състояние (физическо), но умът ми е свеж като краставичка :Д Общо взето съм хепи, чакам да минат днешните жеги и (евентуално) да изляза навън с приятелка,пък може и баскет да поцъкам.НО емоционално ми е едно сбъркано и каша,но гледам да не мисля затова,не искам да си развалям деня още от сутринта (:
heartshapedbox
07-11-2012, 08:09
Айде да заминавам че изпит ме чака,дано ми се падне нещо с което ще се справя...на тея цветни композиции проблема ми е в конструирането,дано се справя и го направя добре...
Какъв изпит?
Успех!
Аз се чувствам доста странно тези дни. Като възрастен :Д
Чувствам се добре. Обнадеждена.
като пред приближаващо начало<3
ох ох ох!
днес как ще си попишааа. светът как си знае работата. и иронията му колко е плътна<3
чувствам, че има(м) път напред! отдавна бях забравила усещането, но днес е тук. : ))))))))))))
DisappointedDreamer
07-11-2012, 09:02
Жега ми е. Туко що се събудих. Ще си чета СК и се надявам мойта даскалка да звънне днес и да ми дойде на гости :) ще бъде забавно. И с него ще си се видим утре, надявам се. :)
Моето момиче си дойде пъъък! Нях, нях, нях! Купих си два чифта сандали на безбожно ниска цена, а на всичко отгоре са ми и хубавкииии. (сън) Остава само и "мама" да дойде да го видя. Любовно ми е
ForzaFelipe
07-11-2012, 10:44
Еми изпита мина добре,мисля че се справих,но си видях оценката от първия изпит и...тая година няма да уча там...бахти кретена дето съм,да изкараш 2ка на нещо което си правил 10 пъти...само дето се хвърлиха толкова пари за уроци и тем подобни глупости...много ама много съм разочарован от себе си................
Furious?
07-11-2012, 13:07
не много айляк. скарах се с онея дебили снощи , паднах и на билярд и само се натисках без нищо повече , а пък оная беше яка.мамка му
Enchanting
07-11-2012, 13:57
ох, Лято е ! Обожавам този сезон..
p3tinc3t0
07-11-2012, 14:47
Чувствам се прекрасно.. чак аз самата не мога да повярвам :D.. Все още не мога да повярвам, че сме заедно... най-хубавото полицайче.. <3 Дори не съм очаквала такава подкрепа от родителите ми и приятелите <3
По-добре се чувствам. Поне сега ще се разведря малко с приятели и после с него вкъщи цяла нощ :)
DragonLady
07-11-2012, 15:46
Горе-долу бивам. Още ми е кривичко заради вчера, но ще ми мине. Поне дъжда спря и мога да изляза на по кафенце с едно аверче. А довечера мисля да си гледам някое филмче, че от сигурно 2 седмици не съм, като разбира се се заредя с много чипс ( или пуканки ) и кола :)
DisappointedDreamer
07-11-2012, 17:42
Хубав ден. Утре на басейн от 8.30. Мойте са големи шматки, май ще трябва да спя на шезлонга. Няма да е зле да си взема и една възглавница. Поне ще си го видя. Мда мда.
ОФ писна ми! Едни хора се крият от мен,естествено точно тези,с които искам да се видя и да поговоря,те братче са зае*али сичко и сички тцтцтц......Други пък,от които "бягам" не престават да се въртят около мен по повод и без повод....ЗА съжаление не става въпрос само за приятели де.....НЕ знам. Объркана съм. Мразя да ме притискат за щяло и нещяло и да ми се сърдят,когато откажа нещо,което е невъзможно/неизпълнимо.Когато ме притиснат, аз бягам.Реакция....В случая ще кажа, че просто ако той не беше така настоятелен за всичко,може би нямаше да се дърпам дори за едното излизане....
Оф. "Писна ми!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!" е слабо да изрази колко вече ми писна.
с теб май пак сме в едно и също настроение. ;х
PullMeCloser
07-11-2012, 17:57
Добре съм, доста изморена и гладна :Д Боли ме коремът, главата, не успях и да поспя...
SisiStrange
07-11-2012, 17:59
с теб май пак сме в едно и също настроение. ;х
И за втори път точно, когато ти видях коментара, тамън ми беше минало. :D
И за втори път точно, когато ти видях коментара, тамън ми беше минало. :D
значи като ти е гадно ще пиша коментари, да може бързо да ти минава 8-)
а на мен се е видяло, че скоро няма да ми мине 8-)
ivcheto0o
07-11-2012, 18:49
Тъпо ми е.Малко съм разочарована от приятелите си,добре че съм свикнала хората да ме разочароват.Имам нужда от почивка,искам да замина някъде за няколко дни сама където никой не ме познава,далеч от всичко и всички.
Супер щастливо и влюбено ми е, днес беше направо прекрасно, сега ми липсва :( нямам търпение да дойде утре вечерта.. <3
имам си маалко котенце сладичко... шаренко с малка муцунка и розово носле, рошавко ^^ и е слабичко още, но от мн ядене има едно мн сладко тумбаче ^^ :3
изследването ми е окей
обаче друго нещо излезна , мамка му
гладно ми е, ама е 11.30 и да
..
пф
Glamour92
07-11-2012, 23:11
Не мога да повярвам,че след трети петли,по време,в което обикновено честните и мирни хорица спят най-сладкия си сън,аз съм решила,че ми се върши всичко друго само да не е свързано със сън...
Бях поръчала от e-bay амнезия,не инсомния,да му се не види... О.о
Утре как ще ставам в ранни зори,идея си нямам. xDD
Violenza
07-12-2012, 02:47
Имам да върша 100 неща днес, а се събудих в 4 сутринта, супер ми е просто.
Събудих се,свежа съм,леко сънена,дори не осъзнавам че съм се събудила и си помислих че сънувам ;d Иначе що-годе добре съм,ядосвам се на себе си че съм отвей вятър, а имам доста да чета за лятото(до тук само една книга, а сега чета пиеса :Д)Не знам...изобщо нямам представа какво ще правя днес,но не искам да се карам с когото и да било за каквото и да е.Не съм по караниците и скандалите,така че ....
Днеска ще припадна най - вероятно, ако нямам хора. Илии ще заспя докато обслужвам някого :D Искам "мама" да дойде да пием кафе докато изчадието ми се наспи и не дойде при мен. Започвам да се отегчавам, нямам търпение седмицата да свърши.
Тъпо ми е.Малко съм разочарована от приятелите си,добре че съм свикнала хората да ме разочароват.Имам нужда от почивка,искам да замина някъде за няколко дни сама където никой не ме познава,далеч от всичко и всички.
и аз се нуждая от това и то много
iliqn4e12
07-12-2012, 08:36
Супер тъпо се чувствам. Изморена от жегата и хората. :(
iliqn4e12
07-12-2012, 08:38
Честито за мъничето. :)
Хубаво ми е. Реши да ме изненада и да ме заведе до морето този уикенд, за да си оправя настроението. Колко мило!
тия дни лягам късно, ставам късно и като си легна рано и не мога да заспя до 3-4..
пф
гладно ми е, ще ям нещо и май ще почвам Кубрат, Аспарух и Тервел
21 страници да мина-доволно
лудо ми е :)
всички около мен се оплакват от жегата, а аз не мога да се спра на едно място, кипя от енергия,
докато горкият лаптоп прегрява и само се надявам да не гръмне
LeprikonA
07-12-2012, 12:19
И по-добри дни е имало, но пък не мога и да се оплача (не много, айде). Забравих да купя желатин и ще си отчакам докато мога да направя десерта :Д. И като изключим това, задобрявам видимо! Да не повярва човек..
добре бе , мамка му
може ли един ден от шибаното лято да ми се учи и нашите да ме карат да върша всичко освен учене?!
пф
и после ми разправят ,че съм била мързелива;да бе да//
DragonLady
07-12-2012, 14:27
Скука пълна ... Няма с кой да излезне човек всеки на някъде, а мързелчо с който се бяхме разбрали днеска пак не си дига телефона ... Като си знам стоката сигурно още спинка :D Поне вече знам с точност кога ще се прибере мъжо :) Нямам търпение да си го видя, гушна и целуна. А вечерта ... ох майкоооо да му мисли, нема го оставя да спи :D
ЗЛЕ ми ееее, обливат ме топли вълни, яко жега ми е, боли ме главата, в цикъл съм, лошо ми е, през 2-3 часа пия хапчета, пуша цигари като ненормална, умира ми се, положението е т е ж к о :D
Жегаво ми е, тегаво ми е. Но ще мине ;)
glam_girl
07-12-2012, 15:07
Малко съм объркана (душевно)... иначе ми е приятно, климатика си работи, слушам си музика...
Прибрах се.Весело ми е (а май се и флУбвам)
DisappointedDreamer
07-12-2012, 16:05
Сгащиха ни днес 8-) един съфорумнец и 2ма мои познати. Забавно беше. Преди това бях на басейн с 2 приятелки. Страхотен ден :)
SisiStrange
07-12-2012, 18:10
Беше прекрасен ден. :) Направих му пано от мидички. <3 Научих 1 единствен урок. Нарадвах се на ягодов сладолед + бадеми. :) Хубаво ми е.
NambyPamby
07-12-2012, 18:57
Как могат да ги качат тия снимки във фейскух, бе!? Само срам да бера.
ДоволнО съм иначе. Дет' се вика "хубавите неща се случват на хора, които умеят да чакат". Нещата се нареждат повече от добре, да се неначуди човек. Само с парите не сме в добри отношения и както винаги харча повече, отколкото изкарвам, ала предполагам, че не съм виновна аз, ами пустият ген.
SisiStrange
07-12-2012, 19:19
не издържам вече :@ :х
Еее, не така. :) Усмихни се. :)
Щастливо, влюбено, и ... може да е толкова романтична <3 обичам я обичам я обичам я !!! И утре е петък! Нааай сетне!
Липсва ми, макар че се видяхме само преди два часа...
kalpazanka
07-12-2012, 19:36
ЗЛЕ ми ееее, обливат ме топли вълни, яко жега ми е, боли ме главата, в цикъл съм, лошо ми е, през 2-3 часа пия хапчета, пуша цигари като ненормална, умира ми се, положението е т е ж к о :D
Същото /без цигарите и хаповете/.
Furious?
07-12-2012, 20:03
Щастливо, влюбено, и ... може да е толкова романтична <3 обичам я обичам я обичам я !!! И утре е петък! Нааай сетне!
Липсва ми, макар че се видяхме само преди два часа...
брат ми , вземи се малко в ръце. всеки път като ти видя мнението в темата пишеш за момиче/та . и в двата случая си прецакан много.
айляк съм си аз. оправям се и след малко ще ходя на бар
Еее, не така. :) Усмихни се. :)
аз се усмихвам <3 :),
но пак ми е зле и нервно ;х
SisiStrange
07-12-2012, 20:13
^^Нищо му няма, не се тревожи за него.
Зайче, малка си още, за да се нервираш толкова много. Прекалено често си стресирана и в кофти настроение. Гледай по-леко на нещата. :)
^принципно съм много позитивен човек, наистина, просто ми се насъбраха доста неща и такам..
ShtrudeL
07-12-2012, 20:21
Миличко ми е.
Рядко ми е миличко по този начин всъщност. Изключително рядко. За това съм щастлива. Спокойно щастлива. Шепнещо щастлива. Усмихващо щастлива. Мило ми е. Много, много мило.
Всичко ми е перфектно, освен в любовен план. :D Малко гръмотевични бури се задават при нас, но това в момента ми е последна грижа...
Важното е, че утре си свършвам последните задачи в града и дим да ме нямаааа.
anonymous708973
07-12-2012, 20:34
Влюбенко ми е. Моят Супермен <3
пробих си ушите, за да не си режа косата:Д
така се чувствам.
видях се с въздушните си хора и се чувствах/м добре.
егото ми се изяжда, мозъчето ми цвърчи, сърцето цвили.
не е толкова драматично, колкото звучи, просто не обичам да имам нерешени задачки (мат фтв!), а любовните вълнения са ирационален булшит, който упорито ми мъти водатата. мът мът. мът.
ДАЙ МАТЕМАТИКАТАААААААААААААА АААААА
Чачомире, въобще не ми репликирай!
Дай да решавам и си свободна :D
Оп и аз се излюпих,добро утро :)
Сънено ми е още де :Д Ама на,че взех доста да си рисувкам и драскам,явно имам ново вдъхновение :oops:
SisiStrange
07-13-2012, 07:10
Ух, не ми се учи повече. Последен изпит за тази сесия. Няма ли да свършва вече...? На всички останали хора им свършиха сесиите вече. На нас ни я удължиха заради практиката и вече се изтощих.
Станах, сега ще си почета правилник и така.
Кеф ти риба , кеф ти паламуд.
Странно ми е,но някак си вече претръпнах. Или само така си мисля,не знам.То ще си покаже скоро.
Иначе - нищо ново под слънцето.
darkness848
07-13-2012, 07:40
И аз да се включа... :D
Тамън излизам от банята и ми е супер! Свежо и някак си бодро... http://www.teenproblem.net/forum/images/smilies/c010.gif
След малко се обличам да отскоча до магазина с колелото и послеее ще видим какво ще правим цял ден... :D http://forum.boinaslava.net/images/smilies/imported/boogie1qw.gif
ForzaFelipe
07-13-2012, 07:46
Голям съм некадърник...единия изпит 2ка,другия 4,80 , една от най-високите оценки.....ама няма да вляза защото съм глупак,в деня на изпита всичко беше срещу мен и ето...трябваше да си видя 2ката преди 2рия изпит че да знам да не ходя,сега само дето ходих да ме е яд че можех да вляза ама просто всичко беше срещу мен...на всичко отгоре снощи от много слушане на музика в колата се е издухала едната тонколона..............
kalpazanka
07-13-2012, 07:53
Имаш ли резервен вариант?
ForzaFelipe
07-13-2012, 07:59
Имаш ли резервен вариант?
имам,ама няма много общо с тази специалност и почти е невъзможно да ме прехвърлят...то аз и това не ми е голямата мечта,ама ми беше нещо дето ми се отдава и щях да се справям добре...ама така е,който няма късмет,освен да се хващам да донауча малко английския и да бегам по корабите да изкарам някой лев и те така...не че ми се качва де,ама пак е вариант...
DisappointedDreamer
07-13-2012, 08:15
Хващай се с английския тогава :)
Жега ми е. Изморено ми е. Тъпо ми е.
iliqn4e12
07-13-2012, 08:21
Интересна се чувствам. Приятно изненадана. :)
МММдааа след няколко часа идва да ме вземе, стягаме багажа и дим да ни няма ! 8-) Ще видим колко по-бързо се стига до морето по новите участъци от магистралата. Ако ми е, обичам морето, обичаммм !!
Glamour92
07-13-2012, 08:31
Щастие може и да не може да си купи човек,затова пък може да си напазарува една камара хубави книги,качествен чай,както и спортен екип и карта за близкия фитнес или комплект домашни дъмбели и лостче,ако не ще да се поти наравно с останалите люде...
Накрая ако се и сети да си намери хубава музика и читава компания,трябва нещо сериозно да му е прищракало,ако не почувства поне минимално(дори върховно) удовлетворение от намерените занимания.
Хубав си е животът,дано скоро не се случва да забравя това и да се одрямaм за няма нищо. :>
юхууу най-после пак на дискотекааа (сън). не бях ходила от 1 седмица *много тъжно* 8-) добре, че се навиха, 'щото иначе дупетата им щяха да ядат бой! 8-) ама сега не знам какво ще обличам, мамка му.. ;д всъщност знам, ама майка като ме види така ще ме изгони от вкъщи сигурно :lol:
аа иначе - след малко на работааа ;( пф..
и мда, той още ми липсва. тцццц.. ;х
nepowtorima
07-13-2012, 09:10
Учудена съм от хората.. от държанието, от смяната на настроения.
Смотано ми е, не съм в настроение.
Не мога да си изясня чувствата към никой.
Уплашена съм от това какво може да стане и как.
Всичко е в застой!
нда, ще ходя на плаж
дано има свободни местенца само :3
но първо ще ям и ще си оправям багажа, дам
Последният петък 13ти ми беше отвратителен ден.
За сметка на него, днес всичко ми върви перфектно.
Събудих се спокойна, успях да си свърша задачите преди да напече жега, в библиотеката съвсем случайно попаднах на книгата, която търся от около година, котката ми е спокойна и ми дава да я гушкам.
И на мен ми е спокойно и щастливо.
shmatarok
07-13-2012, 09:43
Чувствам се ужасно. защо? лято е, нали се предполага да съм в мега якото насторение, какво ми става тогава -.-
плаче ми се, крещи ми се, ужасно ми е.
Не мога нито да плача, нито да крещя. защо просто не мога да се разрева и да ми мине, ами трябва само да се чудя как да не мисля за нищо. на гърлото ми има толкова ужасна буца. трябва след малко да изляза да свърша някои неща, но нямам никакво желание.
Тъпо ми е, много. какъвто и филм да си пусна, буцата си е там. не разбирам кво става с мен, защо се държа така, никога не се държа така.
ох...
SisiStrange
07-13-2012, 10:28
Учих, учих... Писна ми. Направих си упражненията, поизпотих се яко. Хладния душ ми дойде супер добре. :) Сега се каня да обядвам някога, но първо да допиша дневните грабливи птици, че ме чакат и нощни, и бозайници после. Довечера ще си го видя и ще видим какво ще правим. Разхожда ми се, но май е прекалено горещо.
Furious?
07-13-2012, 13:10
тва стана бахти дненика - всеки се оплаква , нищо , че на никого не му пука за нищо
иначе , айляк съм. вчера големи бели можеха да станат , но се размина. днес е моят ден
bloodfrozen
07-13-2012, 14:45
Ужасяващ ден. Изхабих стабилно количество нерви, шопинг терапията ми пропадна, горещо ми е, мързи ме и съм гладна. А, да, и ме боли оченцето. :(
PullMeCloser
07-13-2012, 15:46
Много доволна :Д Имам си два чифта нови обувки. Коремът леко ме наболява и трябваше, разбира се, да се скарам жестоко с майка ми, но не успя да ме ядоса.
DragonLady
07-13-2012, 16:00
юхууу най-после пак на дискотекааа (сън).
Искам и аз ... Ама мойте всеки на някъде ...
По темата: Щастливо ми е и влюбено :) Нямам търпение той да се прибере :) Колко неща сме си запланували ехе ... Броя вече дните до 16ти, добре че не остава много :)
DisappointedDreamer
07-13-2012, 16:32
Продължава да ми е сдухано. Е в такива моменти ми се иска да съм си обратно в Швеция. Или където и да е било, просто да е по-далеч от тук. От тях. С него под ръчичка.
crowberry
07-13-2012, 16:49
Тъжна съм, щото нещата все трябва по един и същи начин да се развиват независимо колко се старая. Утре да се надяваме, че ще се навият на един купон, за да забравя за 3 часа поне сичките шитни и да съм хепи.
NambyPamby
07-13-2012, 17:29
Имам си бисквитки с мак и бира! <3333
Успяхме да се видим днес с Прекрасницата и да си побъбрим по женски и се чувствам страхотно. Зарежда ме с позитивна енергия и обикновено след събиранията си с нея кипя от енергия.
Сега планувам да се захващам да чета, че съм набарала баси яката книга и да си почивам, че утре... ще бъде тежко.
Следобедът бях във временна депресия :Д е,като ме види човек в това състояние,ще се притесни,ама на мен бързо ми мина (: тъпо ми е,мисля да послушам музика.Имам чувството,че една от приятелките ми се крие (може и не от мен нз,не отговаря). Жалко, а мислех днес с нея да се разходим,приказваме и споделим кво ни вълнува :Д.И една мисъл ме не оставя,нямам нищо против тази мисъл да ми е у главата,и без това ме вдъхновява :д
nepowtorima
07-13-2012, 18:27
Това ме довърши. Искам да плаша, да крещя, да чупя... не .. не е истина. Писна ми. ;((
Самотна се чувствам...и още доста неща,но какво да се направи...
Мне, хич не умирам от скука.
TheBeliever
07-13-2012, 21:52
Чувствам, че не се вписвам в тази картинка все още.
Защо приема тишината за неловка? Аз обичам да ми е тихо докато пътувам.
Не обичам да спя без него.
DisappointedDreamer
07-14-2012, 05:39
Тооооолкова ми е изморено. И трябва да се тутря с кака ми и брат ми на басейн. Апф. Май отново се очертава спане върху шезлонга под чадъра.
Искам си го. Липсва ми.
Очертава се да бъде един хубав уикенд с нея :)
Излюпих се :Д
Като цяло съм заредена с енергия,оптимистично настроена,размечтано ми и така :)
Сам.. до неделя (заминавам към морето) :}
ох, сънувах еба ти якия кримкатрилър!<3
ще дойде време, ще напиша и нещо такова. или да поснимам. ех, богат вътрешен живот, ех:Д
иначе планувам днес да си довърша започнатото и да се разпратя. евентуално ще изляза да пийна нещо с разни хора, ако ми го предложат красиво:Д но, честно казано, предпочитам днес да се погрижа за себе си. имам малък рожден ден и го заслужавам!:Д
утре по графски се изнасям към морето, че в София вече не се диша. това е.
Delianny
07-14-2012, 08:34
Мм пък аз неможах да спя
и се чуствам ужасно , ходи ми се на море/плаж/планина а няма с кой ;(
заспалко ми е :(
пия кафе, ям , къпя се и сядам да уча!
таман като съм сама да не ми пречи никой
и климатика ще си пусна..класика..
Събудих се-ебаси жегата.
Станах- още по-голяма жега.
Оффф мислех,че ще ми е по-криво, а всъщност не ми е- приемам фактите.
Ох,мисля да закуся след малко и да си гледам кефа и да си чета правилник и листовчици.
ledenakrasota
07-14-2012, 08:59
Това време е ужасно. Нищо не мога да правя. Не ми се спортува. оффф...
ShtrudeL
07-14-2012, 10:11
*мрън*
нежничко ми е