Влез

View Full Version : Бъдещи осмокласници

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

perry_the_platypus
11-06-2012, 18:43
Малко UP!

SunT
11-07-2012, 11:46
Ехоо :) защо никой не пише? Хайде, споделете нещо интересно.

ПП някой да има tumblr?

FuckingFreak
11-07-2012, 18:04
О божееее
утре имам тест на квадратни уравнения, а днес си поправях оценката от предишното контролно и не слушах какво са взели в час - някакви текстови задачи... Нищо не мога да вдена, е*аси прее*аната работааааа.......

Xriis..
11-10-2012, 12:33
И ние имахме тест по мат ^^
Имам 5,90 :D Писала съм, че 6.2=18 !?
Правихме и тест по литература, не очаквам повече от 4,5 .. Реших, че при този учител, с когото съм, няма да уча. Справям се за сега :D
По испански съм с 4-та тетрадка вече (за д.р., 80л., голям формат) В понеделник ще правим някакъв тест (голям) + изпитване на дъската за заповедно наклонение (само да говорим, без да пишем). Иии .. ще видим. Имаме супер домашно за събота и неделя - 150 изречения по 30х всяко :D Едвали ще успея да го напиша цялото.

Да ви попитам.. вие колко домашно пишете? Струва ми се нечовешко нашето. С колко тетрадки сте за сега ? :)

zlatko98
11-11-2012, 07:03
Да ви попитам.. вие колко домашно пишете? Струва ми се нечовешко нашето. С колко тетрадки сте за сега ? :)

Ми нашия клас лично пише около 2-3 пъти повече домашни от вас според това, което чета. А за тетрадкаите не знам, защото след като свърших първата за домашно почнах да си ги пиша на листове и да си ги носяя в папката, за да не мъкна цяла тетрадка ;)

weheartiit
11-11-2012, 10:33
На нас ни дават сравнение с вас доста малко домашна.Преди правихме всяки понеделник и сряда контролно на думи и граматика,но от две седмици не сме правили.Имахме доста домашно в уч.тетрадка и помагалото.(общо около 100 страници).Домашната ни карат да я пишем на листи,за да може госпожата по-бързо да я проверява но още не ни е върнала нито една !? Иначе ако пишех на тетрадка предполагам доста щях да ги сменя .

zlatko98
11-11-2012, 17:35
Сега реших да питам: С какво искате да се занимавате след като завършите, каква специалност и къде искате да я учите(тук или в чужбина, определенен университет)? Интересно ми е кой към какво се е ориентирал.

Xriis..
11-12-2012, 17:35
Може би понеже не съм свикнала да пиша толкова много,затова ми се струва така. :D Мнз .. Но някак си едното ти домашно да е почти половин тетрадка .. И все пак съм много доволна. Научавам нещата и знам, че ако го нямаше това писане щях да съм кръгла 0. Днес взехме бъдеще време. Много е лесно ;д . Сигурно до другата седмица ще вземем и минало. Някак си много бавно движим напред..

Сега реших да питам: С какво искате да се занимавате след като завършите, каква специалност и къде искате да я учите(тук или в чужбина, определенен университет)? Интересно ми е кой към какво се е ориентирал.

Аз нямам никакви изградени планове. Може би медицина, или по-вероятно фиология. Бих предпочела в чужбина. И все пак не съм се интересувала нещо конкретно. Смятам да видя как ще се справя с езика и дали до 1,2 години ще ми се учи още биология. Има време ;)

FuckingFreak
11-14-2012, 14:23

Мама ме натиска за стоматология. Аз не знам.
Видя се, че литературата не ми се отдава, няма кво да се напъвам. Повечето неща, които правим в клас никога не съм ги разбирала - някви размишления, автора искал да внуши това и това с произведението си, пълни глупости... Това, че еди-кой-си критик е решил, че това са там разните му основни мотиви, не значи, че в действителност са били така. Хората пишат, за да изразят душевни терзания, емоции, чувства, а не за да развиват персонажите на някакви лирически герои, над които ние в момента разсъждаваме. Ама както и е да е.
И право не е лошо, да стана някой съдия-изпълнител. И ПР. Ама разбира се последните две в чужбина. Че то и медицината там, заплатите са много добри.

А за протокола- аз съм си още с първата тетрадка по английски, голям формат,72 страници, от които са откъснати 5-6 листа примерно за диктовки разни :)

kitty02
11-17-2012, 09:00
@Xriis.. , много пишете. Аз още не съм свършила една тетрадка от 110 листа малък формат. Аз чух че като завършиш 10 клас завършваш средно. Това е някакъв нов проект. А 11 и 12 клас ги учиш, ако ще учиш висше. А за бъдещето ми не знам. Майка ми още от сега ме подкокоросва да мисля за какво искам да уча, ама според мен още е много рано.

kitty02
11-24-2012, 09:19
Айде малко ъп, забравихме си темата ..

Xriis..
11-25-2012, 09:50
Аз чух че като завършиш 10 клас завършваш средно. Това е някакъв нов проект. А 11 и 12 клас ги учиш, ако ще учиш висше.
Хмм .. интересно ;д

Айде малко ъп, забравихме си темата ..

Меко казано темата е забравена.
Аз нямам време да пиша вече ;д Като гледам и другите..

Как е при вас? Нещо интересно?
Аз се ограничавам с излизане навън, учене и гледане на филми :D То като се замисля няма какво друго да правя..

Xriis..
12-06-2012, 18:31
Ъп.

vladislavcheto
12-07-2012, 15:45
Като най-големия аутсайдер се присъединявам към темата чак сега ;дд Иначе в 1 ИЕГ не ни дават да пишем толкова много на ръка,само 1-2 големи страници + толкова от учебната тетрадка и у дома пишем СТРАШНО МНОГО СЪЧИНЕНИЯ.. На ден пишем по 7-8 съчинение,ако госпожата е благосклонна и може да ви звуча наистина тъпо,но е така.Пишем ги на компютър.Темите са доста банални,но няма как.Дава ни снимки,картинки,текстове и ние трябва да ги опишем или изразим мнение,не ги иска дълги,само 180-200 думи..и така..Думи не пишем..но за сметка на това ни дават по 60 на ден .. и така :)) Другите предмети съм ги зарязал почти,но испанския ми е по-важен ;дд

kitty02
12-10-2012, 08:05
Как е при вас? Нещо интересно?
Госпожата ни по АЕ има лице на тазманийския дявол и тяло на мъж :D :D Онзи ден взехме около 30 думи, друг път нямаме никакви думи - всеки път различно. Яд ме хвана, задето миналата седмица ни даде огромно домашно, а други дни не ни дава нищо - според мен трябва да е равномерно разпределено. Уж трябва да сме със програмата, която учат във Ловеч във Езиковата - е да, ама не. Има няколко момчета, които се репчат на госпожата и развалят дисциплината, и някой път става много смешно 8-) Ама даскалицата пише 2-ки за подсказване. От тогава гледам да си мълча, когато някой го изкарат. За срока съм между 5 и 6. Госпожата не ми е казвала нищо, но то просто си личи - имаме някъде около 13/14 оценки и моите са само 5,6,5,6,6,6,5,5,6,6,6 .. нещо от този сорт :D И онзи ден ми вика: "Ооо, ама ти вече няма ли да получаваш 4-ка?" и аз: "Ооо, не госпожо, не искам :D" Малии, дано не ме напипа, че не съм си научила Ехо-въпросите, чее .. Б*си шибаната работа са :D 8-) Ааа иначе за излизането .. мии аз попринцип не излизам навън, когато сме на училище, иначе лятото не можеш да ме прибереш. За филмите не можеш да ме откажеш - те са моят наркотик. Ако се сетя още нещо ще добавя :)

FuckingFreak
12-10-2012, 13:20
^Тия ехо въпроси са толкова елементарни, не знам какво не им разбираш.
Мен ме мързи да уча, ама ще трябва да налягам парцалите, че почват класните.
А по английски имам само 6тици. И си загубих бележника, чакам класната да ми върне новия.
Днес правихме диктовка при класната - страница и половина голям формат, пък и диктува максимално бързо и пиша грозно. Единствено имаше нещо от сорта на сливици, tongue- нещо си, доколкото успях да хвана от контекста и не успях да го напиша, не мога да си играя на гадател и го оставих празно.
Та така.

kitty02
12-10-2012, 21:51
Пфу, начии .. 8 стотни за 6, винаги така става, ма*ка му :( :х

JealouS
12-11-2012, 13:43
С какво искате да се занимавате след като завършите, каква специалност и къде искате да я учите(тук или в чужбина, определенен университет)?
Варна, медицина :D

Xriis..
12-12-2012, 17:04
Ехее .. много сте писали ;оо .. Да не повярва човек ..

Аз съм добре с езика, имам 1 петица само, другите са 6-ци. По математика имам 5,20;5,80;5,90;2 :D (2-ка за подсказване .. мда) прецаках всичко, но ми е все тая :D По бг имам 2 петици и 2-3 шестици, другата седмица ще имаме входно (май интерпретативно) - не вярвам да излезе нещо хубаво.. Да се похваля,че в понеделник изкарах първата си 6-ца по ИТ ;д Най-накрая реших да си науча урока за теста, но сиг ще завърша с 5-ца. То други предмети май нямаме ..

Иначе ние си теглихме имената за Коледа (ще си разменяме подаръци). А в понеделник имам олимпиада по ИЕ.

bebzgirl
12-17-2012, 15:10
Това си е*а мамата тоя месец.За това класно по математика бая се понапънах,ама и резултат очаквам,хаха.Немският ми пийна соса.Напъвам се,напъвам се и пак 4,80 ; 4,90 ...Карай,ще видим утре какво ще направя на теста !

perry_the_platypus
12-17-2012, 21:31
Малко ъп, хахахах.
Да питам, някой от ФЕГ-а тук? :)

vesiii
12-25-2012, 12:33
Съжалявам, че ви се меся в темата, но искам да попитам има ли някой от София, приет в 2 АЕГ?

perry_the_platypus
12-25-2012, 17:55
Весели празници! :)

kitty02
01-03-2013, 20:08
Ъп!

Graffa
01-05-2013, 11:55
Edva li me pomnite , pisah v minalite temi , no mnogo rqdko...

Bloody Red
01-05-2013, 13:23
Да питам, някой от ФЕГ-а тук? :)

Аз също се интересувам ии бих била много благодарна ако някой изкаже мнение, защото чувам много противоположни неща, а ми се ще това да ми е сред първите желания..

kitty02
01-06-2013, 09:58
Ейй, защо никой не пише? :(
Как си прекарахте ваканцията? Аз не искам да свършва, ама няма как :D

kitty02
01-12-2013, 09:25
Еее, омръзна ми да ъпвам темата .. Защо не пишете?

weheartiit
01-12-2013, 15:18
И аз да ъпна малко темата.Явно всички сте се скътали някъде или просто вече няма какво толкова да си кажем защото минаха всички тези вълнения.Но иначе ,как прекарахте ваканцията ? Как сте,кък върви в училище ? :)

kitty02
01-12-2013, 20:29
Ихууу, някой най-сетне да пише.
Аз се изложих на класните. Не съм очаквала да имам толкова ниски резултати. По АЕ съм между 5 и 6, та ще ме изпитва. Много бързо нещо ми минават седмиците :D Наистина и аз няма какво да ви кажа. Какви подаръци получихте за Коледа?

perry_the_platypus
01-12-2013, 20:44
Замря всичко, наистина. Иначе ваканцията мина горе-доооооооолу добре, имах е*ати голямото домашно и общо взето 50% от времето го прекарах в учене. -.- Почна да ми се повдига от тоя френски, ахахахах.

Xriis..
01-13-2013, 18:32
Здравейте :)

При мен ваканцията мина адски бързо, имахме много домашни и.. Не беше почивката, която очаквах.
На класното по БГ имам 5-ца, в четвъртък правихме по мат., а утре ще имаме по ИЕ. И това е..
Нямам търпение да дойде юни месец ^^

perry_the_platypus
01-13-2013, 19:33

И аз така, хахахахах.

weheartiit
01-14-2013, 10:49
Аз също имах много,но както винаги в последния момент почнах .Та не ми стигна времето за всичко ...
Иначе и аз с нетърпение чакам юни ;х

perry_the_platypus
01-14-2013, 20:21
Айде, айде, айде, включвайте се повече, де. :(((( Къде замряхте всички. :D

kitty02
01-14-2013, 22:09
И аз не знам какво да ви кажа вече. Много ми се насъбра материал. Особено със този изпит по АЕ Юни месец .. Ужас! Моя е на 20. А вашия кога е?

Xriis..
01-15-2013, 06:46
Особено със този изпит по АЕ Юни месец .. Ужас! Моя е на 20. А вашия кога е?

За онези 2 изпита в края на годината ли говориш? :D
Нашия не знам кога е. Трябва да поразпитам, защото не съм много наясно..

MysticDreamer
01-17-2013, 10:13
Как се оформяте за срока по различните предмети?

perry_the_platypus
01-17-2013, 18:42
И аз не знам какво да ви кажа вече. Много ми се насъбра материал. Особено със този изпит по АЕ Юни месец .. Ужас! Моя е на 20. А вашия кога е?

Всички изпити по чужди езици са на 20-ти юни. (:

Xriis..
01-17-2013, 19:14
Всички изпити по чужди езици са на 20-ти юни. (:
Уау.. наистина ;д ?
Значи имам още 5 месеца ..
Въпреки че сигурно няма да е нищо особено, а само ще се тревожа напразно ;д

Как се оформяте за срока по различните предмети?

Ми.. май по всичко с 6 ;д
По математика съм 5-6, зависи от класното..

perry_the_platypus
01-17-2013, 20:56
Уау.. наистина ;д ?
Значи имам още 5 месеца ..
Въпреки че сигурно няма да е нищо особено, а само ще се тревожа напразно ;д

Ами, всъщност да. Още преди учебната година ти го бях казал на теб и ти почна да се тревожиш още от тогава, хаахаххаа.

Graffa
01-18-2013, 15:28
Здравейте :)

При мен ваканцията мина адски бързо, имахме много домашни и.. Не беше почивката, която очаквах.
На класното по БГ имам 5-ца, в четвъртък правихме по мат., а утре ще имаме по ИЕ. И това е..

Не бях те забелязал , че също учиш ИЕ .. , но ако учиш в 157 и се познаваш с едно момиче от 164 .. мисля , че знам коя си ..

kitty02
01-18-2013, 21:15
За онези 2 изпита в края на годината ли говориш? :D
Какви 2 изпита? 8-)

Gret1ty
01-19-2013, 07:10
ще ходите ли на олимпиядата по химия

youonlyliveonce
01-19-2013, 07:23

Мноо ясно, нищо, че ще се изложа :D

perry_the_platypus
01-19-2013, 10:02
Какви 2 изпита? 8-)

Писмен и Устен по съответния чужд език, който изучаваш засилено тази година. (:

Ние (езиковите паралелки) нямаме химия, хахаха.

Gret1ty
01-19-2013, 12:34
oooo и аз ще се изложа, но ще се пробвам (тест ли ще бъде .. дано :D ) btw учите ли Опълченците на Шипка .. :X

perry_the_platypus
01-20-2013, 09:41
btw учите ли Опълченците на Шипка .. :X

Не!? :D

Xriis..
01-20-2013, 17:49
Не бях те забелязал , че също учиш ИЕ .. , но ако учиш в 157 и се познаваш с едно момиче от 164 .. мисля , че знам коя си ..

От кой клас е? ;д

Ами, всъщност да. Още преди учебната година ти го бях казал на теб и ти почна да се тревожиш още от тогава, хаахаххаа.

Хмм.. т'ва не го помня ;д
Както и да е. И без това, както казах, няма да е нещо особено. Поне аз така смятам, де ;д

btw учите ли Опълченците на Шипка .. :X

Ъмм.. т'ва не го ли учихме мин. година?

Да се похваля (или не съвсем) имам 5,40 на класното по мат. ;д

Graffa
01-20-2013, 18:21
От 8 Б !!!

Wikito
01-20-2013, 21:30
хах аз не съм от 157,но познавам едно момиче от 164 от 8б,всъщност познавам 2 момичета :Д

Graffa
01-21-2013, 12:14
хах аз не съм от 157,но познавам едно момиче от 164 от 8б,всъщност познавам 2 момичета :Д

Каква паралелка са ?

Just.me
01-21-2013, 12:39
Здравейте! Искам да питам за прием в училища в София след 8 клас... Засега съм се насочила да уча право или журналистика след завършване на гимназия и може би трябва да търся училище с хуманитарен профил,въпреки че и с езиците съм добра и може и някаква езикова.. Другото, което ме интересува, са хората в определената гимназия. Притеснява ме това, че съм от по-малък град (дори прилича на село) и може да ми се подиграват заради това... Също така и какво е образованието, добри ли са учителите. Много искам да ида да уча на друго място.. Моля ви, посъветвайте ме

Xriis..
01-22-2013, 19:44
От 8 Б !!!

Мне..

perry_the_platypus
02-05-2013, 07:48
UP.

Споделете успеха си за първи срок. (:

kitty02
02-06-2013, 13:12
Писмен и Устен по съответния чужд език, който изучаваш засилено тази година. (:
Аха, ясно. Аз тези 2-та изпита ги смятам за по 1 и се шашнах 8-)

BloodyDreamer
02-06-2013, 17:58
Блудният син се завръща. Блудната дъщеря по-скоро. Сигурно не ме помните, ама да, писах тука преди... много време. Та... от днес имаме нова учителка по математика, която е доста по-млада от предишната, тя е май най-младата учителка в училище и сме в нов кабинет, защото Хитов (заместник директора, ние бяхме преди гъз до гъз с него) реши, че сме много шумни и ни размениха класните стаи с Г клас (информатиката). Те не знам защо решиха, че ние искаме да се местим едва ли не и днеска си обраха всичките плакати(които всъщност не са техни), гъбата за триене, че и ключа за шкафа (макар че и ние не сме им дали нашия), а когато ние отидохме да си поискаме нашата гъба, класният им ни се развика... (Още няккъв друг чеиз да искате да си взимате?) Дрисльовци -.- Ма не, то верно, че ние сме виновни, щото дисциплината ни е под всякаква критика, даже госпожата в момента заплашва Дидо и Мартин, че ще ги предложи за изгонване, а и другите учители ще са съгласни... което ми напомня, че една дрисла от Г клас, която преди беше в моя клас, но е... ами... няма как да се изкажа по-галантно, но е напудрена, наркоманизирана, деградирала, курвясала кучка с прекалено високо самучвствие, ще бъде най-вероятно изгонена, щото има вече 16 неизвинени отсъствия. (то и аз натам съм тръгнала, с тия закъснения от първата смяна :D ) Та... така... бележниците не са ни върнали още, обаче ще имам 6 по всичко. Класната каза, че имаме най-слабия (или предпоследния най-слаб) успех, което е странно, защото първо, че обикновено най-силния клас е В (математиката) и после са А(билогията, ние сме А клас), но пък този път има две паралелки с биология и няма такъв голям подбор, разпределени сме уж да сме еднакво тъпи и в двете паралелки, ама се оказа, че другата биология (Б клас) имат по-висок успех. Та странното е, че те не са по-умни от нас. Нито Б, нито Г, нито Д (информационни технологии), особено пък Е (географията, там, милите, винаги са най-слабоумните)! (Само В клас са по-умни, ма то щото за математиката се иска много акъл, няма как) Даже бих казала, че сме много умни, просто сме страшно, ама СТРАШНО мързеливи и с тая лоша дисциплина никой учител не ни обича. Освен може би класната, ама тя е много страшна и при нея всички слушаме. (Старшна, страшна, колко да е страшна... и ние си я обичаме иначе :D )
Та това е от мене, стига съм ви хабила мястото, че тоя ферман сигурно никой няма да си играе да го прочете.

kitty02
02-07-2013, 17:49
Ахаха, при вас е много интересно.
При нас е пълна скука.

MsMiracle
02-09-2013, 18:53
Блууди - 11 клас съм в същото училище, в което и ти. Първо, Хитов е въздух под налягане. На приказки е голяма работа ама нищо повече. Второ, за всеки клас казват че са с ужасна дисциплина. Ще говорят как ще ви предложат за наказания, че и ще ви местят и нищо няма да направят. Най-малкото, защото взимат пари за всеки един ученик.
На това ПМГ само името му е останало.

vqra
02-09-2013, 22:11
Четох доста теми по въпроса, но не открих това, което търсех. Моят въпрос е как се спряхте на гимназия. Доста е сложно. Има много и с различни специалности и профили и са толкова различни. А и как можем да решим на такава възраст какво искаме да правим след 10-20 години? Смисъл то ако влизаме в профилирана гимназия с рисуване неможем после да ходим в някакъв университет и да станем журналисти. Това което искам да ви попитам е как си избрахте училището. Предполагам е най-лесно да избереш езикова гимназия (ако си с висок бал разбира се).

perry_the_platypus
02-10-2013, 07:22
Четох доста теми по въпроса, но не открих това, което търсех. Моят въпрос е как се спряхте на гимназия. Доста е сложно. Има много и с различни специалности и профили и са толкова различни. А и как можем да решим на такава възраст какво искаме да правим след 10-20 години? Смисъл то ако влизаме в профилирана гимназия с рисуване неможем после да ходим в някакъв университет и да станем журналисти. Това което искам да ви попитам е как си избрахте училището. Предполагам е най-лесно да избереш езикова гимназия (ако си с висок бал разбира се).

Зависи какво ти е приятно да правиш и с какъв бал си. Освен езиковите и математическите гимназии, НТБГ, НФСГ в СОФИЯ, останалите не са особено добри. За това ако влезнеш с рисуване, че не можеш после да станеш журналист. Не, всъщност можеш, абсолютно никой не ти гледа дали си завършила в 1 СОУ или в 87 СОУ или в 98 СОУ и т.н. Ако имаш хубав бал е лесно да си избереш гимназия, ако искаш да е езикова, ориентираш се между езиците, избираш си паралелка, ако наистина държиш на тази паралелка, кандидатстваш до последно (3/4 класиране). :)

vqra
02-10-2013, 13:57
Да кажем, че балът ми е висок. Доста висок. Броблемът ми е, че незнам коя гимнзия да избера. 100% няма да е СМГ. Просто немога да се ориянтирам. В училище съм доста добре. Която и гимназия да си избера с първото класиране ще вляза. Просто съм доста объркана. За сега съм се спряла между първа (91 Немска езикова гимназия) и втора (73 СОУ „Владислав Граматик“) немска. Те са по елитни, а има добри отзиви за тях.

Зайче..
02-10-2013, 14:11
Да кажем, че балът ми е висок. Доста висок. Броблемът ми е, че незнам коя гимнзия да избера. 100% няма да е СМГ. Просто немога да се ориянтирам. В училище съм доста добре. Която и гимназия да си избера с първото класиране ще вляза. Просто съм доста объркана. За сега съм се спряла между първа (91 Немска езикова гимназия) и втора (73 СОУ „Владислав Граматик“) немска. Те са по елитни, а има добри отзиви за тях.

колко пък да ти е висок бала с този правопис, се питам аз 8-)

бтв на първо или на второ наказание спираха детските?

s.angelova
02-10-2013, 15:00
Аз мисля да кандидатствам в НПМГ, паралелка география с АЕ. Някакви мнения за тази гимназия?

perry_the_platypus
02-10-2013, 18:45
От къде си го измисли този висок бал, ахахаахахха. Иначе влизаш яко във филма.

колко пък да ти е висок бала с този правопис, се питам аз 8-)

Зайче., не със злоба, де, ахахаххахаха, иначе не се спря с тея наказания, хахах, иначе мисля, че се спираха на второ наказание. ;д

Зайче..
02-10-2013, 20:01
Зайче., не със злоба, де, ахахаххахаха, иначе не се спря с тея наказания, хахах, иначе мисля, че се спираха на второ наказание. ;д

това не беше злоба, просто ми стана леко интересно къв бал при положение, че пише със супер много правописни грешки, а на преразказа по български език това би и попречило супер много, например.

иначе при мен училището е много зле, така че очаквайте постоянно да задавам такива въпроси 8-)
и мда, значи все още не са ми ги спрели, но и това е на път да се случи.
и да се похваля - аз съм една от малкото в класа, които няма да имат нито една двойка за срока ^^ хаха чувствам се някак си специална :D

Wednesday666
02-10-2013, 20:21

На първо.

granger
02-10-2013, 20:36
при 6 неизвинени за 1 месец мисля,че също спират.

Зайче..
02-10-2013, 20:43
демек са ми ги спрели ;д оф, обърках се

perry_the_platypus
02-11-2013, 11:58
това не беше злоба, просто ми стана леко интересно къв бал при положение, че пише със супер много правописни грешки, а на преразказа по български език това би и попречило супер много, например.

иначе при мен училището е много зле, така че очаквайте постоянно да задавам такива въпроси 8-)
и мда, значи все още не са ми ги спрели, но и това е на път да се случи.
и да се похваля - аз съм една от малкото в класа, които няма да имат нито една двойка за срока ^^ хаха чувствам се някак си специална :D

Ахахахахаха.

Иначе да, нещо за 5/6 незвинени и ги спират за кратко време. Иначе УОУ, е*ати училището, ахахаха.

Зайче..
02-15-2013, 16:37
добре, как е възможно за 14 отсъствия да ми 'наложат' второ наказание? значи през цялото време се повтаряше, че на 20 е второ наказание и сега изведнъж на 14..
Поне при колко местят в друго училище, някой знае ли ?

perry_the_platypus
02-15-2013, 17:21
добре, как е възможно за 14 отсъствия да ми 'наложат' второ наказание? значи през цялото време се повтаряше, че на 20 е второ наказание и сега изведнъж на 14..
Поне при колко местят в друго училище, някой знае ли ?

То си зависи от училището, но мисля, че при 15 неизвинени.........

vesiii
03-04-2013, 13:23
Здравейте :)! Да има някой тук от София, който са го приели в 2 АЕГ или НПМГ? Моля ви, пишете ЛС! Мерси много!

kitty02
03-04-2013, 18:26
Тц, добре, че беше момичето от по-горе та да ни ъпне темата.
Как върви училището? Тази Литература и Математика ме съсипват .. :Х

zlatko98
03-05-2013, 13:21
Ваще училища правиха ли harlem shake и ако да как беше. Нашия не беше нищо особено ма пък беше забавно

perry_the_platypus
03-07-2013, 17:21
Ваще училища правиха ли harlem shake и ако да как беше. Нашия не беше нищо особено ма пък беше забавно

Ние пък не сме правили harlem shake, хахаха. Иначе Честита Баба Марта на всички, с малко закъснение. :)

BloodyDreamer
03-07-2013, 18:32
zlatko98, Аватара ти радва.
Нищо ново в даскало. Пак почнаха олимпиадите, пак същите ядове като миналата година. Много съм възмутена. Как може такова нещо?! Националните кръгове са към 23ти март, а не знаеш дали си класиран до 15ти... И кво да правиш - да учиш, или да не учиш? Шото, видите ли, ние си нямаме кво да правим, ми трябва да зубрим като ненормални по три предмета. И накрая като се окаже, че не си класиран - кво, времето някой връща ли ти го? Ние нали шото сме млади, нямаме кво да правим. Нека седим в неведение. И на всичкото отгоре, по три олимпиади в един ден, по едно и също време. Ние от Хогуортс идваме. Всяка година едни и същи разправии. -.-

kitty02
04-03-2013, 10:43
Ех, ех, на 9-та страница сме вече ..
Какво става, хора? Защо не пишете?

kitty02
05-25-2013, 09:08
Малко ъп да дам. От 2 месеца не сме писали в темата вече :(

SunT
05-26-2013, 07:43
Като се сетя какво ми беше миналата година, им съчувствам на сегашните 7 клас. Но пък от друга страна са ми много забавни :D

perry_the_platypus
05-26-2013, 09:11
Но пък от друга страна са ми много забавни :D

+1, хахахахаха.

zlatko98
05-26-2013, 10:07
На мен са ми липсва да съм 7ми. Сега всичко щеше да е минало, да сме свободни и т.н. Пък са още 1 месец не знам как ще издържа

weenonas
05-26-2013, 14:30
И на мен вече едвам ми стигат силите. Поне не остана много .. Да мине изпита и да ни оставят на спокойствие :D

А само мене ли ме дразни заглавието на темата? :D Вече сме завършващите осмокласници :D

SunT
05-26-2013, 15:31
Споко, лятото ще си пуснем “бъдещи деветокласници“ :D

едит: леле, кога направихме 94 страници о.0 на колко се заключва една тема?

weenonas
05-26-2013, 15:36
Еми гледала съм че правят vol. 2 като стигнат 100 страници мисля :D
По-добре темата да е Деветокласници 2013-2014г., че после да не се налага да я преименуваме :D

the sniper guy
05-27-2013, 05:47
То преди лятната ваканция остават ли някакви други?

Зайче..
05-27-2013, 08:32
Еми гледала съм че правят vol. 2 като стигнат 100 страници мисля :D
По-добре темата да е Деветокласници 2013-2014г., че после да не се налага да я преименуваме :D

може и повече да са страниците по принцип. :)

бтв набориииииииииии, айде още малко остана :3
Оформиха ли ви вече? Имам чувството, че само аз останах неоформена по 2 предмета ..... ;д

~The Smile~
05-27-2013, 12:35
Оформиха ли ви вече? Имам чувството, че само аз останах неоформена по 2 предмета ..... ;д

О, да, още малко и кефът идва. :Д
Не съм сигурна дали съм оформена по всички предмети. На нас учителите ни казаха, че ще нанасят оценката от изпитите като текуща и след това ще ни оформят, при вас така ли е?

zlatko98
05-27-2013, 12:48
може и повече да са страниците по принцип. :)

Аз по нищо не съм оформен. Не влизам много, много в часовете и пак ми е гадно, че изобщо трябва да се мъкна до тва ужасно място.

SunT
05-27-2013, 13:35
Мм само по френски, български, биология и ИТ (тва ако изобщо се брои :D). Споко, не си сама.

zlatko98, ти не беше ли в 91 НЕГ?

perry_the_platypus
05-27-2013, 16:09
На нас не са ни минали класните още, лол.

zlatko98
05-27-2013, 18:35
zlatko98, ти не беше ли в 91 НЕГ?
Мда

zlatko98
05-27-2013, 18:38
Ние по БЕЛ го направихме още миналия месец, защото учителката замина за Щатите и имаме заместник. По мат ми е в сряда, а по немски няма да правим. Смисъл като оценка от класното каза, че ще ползва нещо смесено от резултатите ни на външното и на изпита за Leistung.

Зайче..
05-27-2013, 18:41
Не съм сигурна дали съм оформена по всички предмети. На нас учителите ни казаха, че ще нанасят оценката от изпитите като текуща и след това ще ни оформят, при вас така ли е?

Кои изпити? 8-)
Бтв доколкото знам в езиковите имат някакви изпити, за тях ли става дума? :) Ако е за тях, аз съм в СОУ :3
и понеже ние сме до 15 и бързат да ни оправят оценките ;д

weenonas
05-28-2013, 16:52
Ние сме до 28ми. Изпити и в професионалните и в езиковите има по съответния интензивно изучаван език в 8ми клас.

weheartiit
05-28-2013, 17:30
нас още не са ни оформили защото казаха,че ще взимат и оценките
от класните и от изходните нива .
аз се притеснявам дали ще завърша по математика ...
имаме един ужасен звяр,няма така заядлива госпожа.
днес една съученичка имаше на класното 2,90 (0,1 т. не и стигаха за 3)
и тя и написа в дневника 2.Защото дори да било 2,99 пак си било двойка.
толкова ли и се стискат тези оценки, не знам ;х
кара ни да и носим по 200 и нагори задачи от 2 скапани сборника за всяко
следващо контролно.просто имам чувството,че съм в математическа гимназия...
иначе аз ще имам устен и писмен изпит по испанси
и се притеснявам доста,най-вече за устния и есето

BloodyDreamer
05-29-2013, 19:24
Айде и аз да се разпиша.
По БЕЛ направихме класната. Господинът ни е отвратителен, изобщо не говори по темата. Цял час ни обяснява как се лови мряна и накрая казва "Ама не, няма да ви казвам как се лови, няма да си издавам тайните." -facepalm- Та всичко на всичко сме правили три интерпретативни съчинения, две от които на класна. Първия срок имах 5,50, това беше най-високата оценка в класа. Само още едно момиче имаше колкото мен, не знам как го изкара, понеже по принцип е доста тъпичка. Както и да е, за това класно ни беше казал да се готвим по четири произведения - Песен за човека, Крадецът на праскови, Дервишово семе, Преди да се родя. Добре че бившата ми госпожа по БЕЛ ми беше дала едни книжки с анализи, Бог да я поживи, та попрочетох малко. Писах върху темата от Песен за човека, не знам какво съм написала. Господинът отиде в София да проверява матури, не знам кога ще ни върне класните.
По английски класна ще правим в понеделник. Сега ни изпитва да разказваме урок, на рaraphrase и на думи, докато всички получим поне по две оценки на устен. След изпита ще имаме голямо устно изпитване от две части. Първата е монолог по избрана от нас тема. Трябва да говорим най-малко три минути. Ако се запънем и спрем да говорим дори за малко, оценката веднага пада. Втората част са диалози. Имаме 15 теми, трябва да сме подготвени по всичките. Аз съм с едно момче, най-добрия в класа по английски след мен (минутка за реклама). Както винаги ще се готвим в последния момент, но ще се справим.
Класната по математика също ще е скоро, но не съм много сигурна кога точно. Трябва да седна да решавам задачи, че цяла година не съм си писала домашните. И имам две петици, които трябва да оправя. Правих някво контролно предния час поради същата причина, но не знам колко съм изкарала. Аз пък каквато съм късметлийка, паднаха ми се същите задачи (то това се водеше поправка на предната контролна). Май ги реших, ама да видим.
По ИТ пък сега правим някакъв сайт. За вторник трябва да го довърша, да го кача и да направя презентация с описание на сайта. Падна ми се темата за компютърните вируси. Тъпа е, ама другите бяха още по-тъпи. (За пореден път се удивлявам какъв огромен късмет имам, понеже темите ги теглихме.)
По ФВС също трябва да ме изпитват, ама господинът е духнал нанякъде. По музика също чакам другия час да ме изпитат, направо е някакъв ужас... Нямам търпение да свършим най-сетне, пък не мога да си представя догодина като ни погнат с всичките тия 15 предмета, не знам от къде ще се хвърлям.
Ох, то мойто разписване... Съжалявам, искаше ми се да не съм толкова подробна, но е извън моя контрол.

zlatko98
05-30-2013, 12:46
Айде и аз да се разпиша.
По БЕЛ направихме класната. Господинът ни е отвратителен, изобщо не говори по темата. Цял час ни обяснява как се лови мряна и накрая казва "Ама не, няма да ви казвам как се лови, няма да си издавам тайните."

Според мен повечето учители по БЕЛ нещо не са много добре. Наща ни обяснява веднъж 2 часа как гледала "Преди обед" и там показали, че растенията могат да смятат. Пък друг път ни разказваше цял час къде големия и син си слагал пиърсинги като млад.

nor4eto99
05-30-2013, 15:58
Кои изпити? 8-)

Набор 99 е

BloodyDreamer
05-30-2013, 16:36
Според мен повечето учители по БЕЛ нещо не са много добре. Наща ни обяснява веднъж 2 часа как гледала "Преди обед" и там показали, че растенията могат да смятат. Пък друг път ни разказваше цял час къде големия и син си слагал пиърсинги като млад.

Ахахаха. Това с пиърсингите звучи много... ахем, интересно (if you know what I mean). Тя и предната ми учителка по БЕЛ много обичаше да разказва, научихме ѝ родата до девето коляно. Една от заместничките на сегашния ми господин пък на всяко изречение казва поне по три пъти "така". Броях ги, 38 пъти за 3 минути. Но в тия три часа, в които ни преподаваха други учителки, а не нашия господин, научихме повече от колкото през цялата учебна година. Много искаме да ни го сменят, като дойде заместник директорът да ни пита за втория чужд език, ще говорим с него. Вярно, че всичките са чалнати, ама някои поне учат на нещо.

perry_the_platypus
05-30-2013, 17:11

Ъм, ти не си за нашата тема. :D

weenonas
05-30-2013, 17:40

Аз съм при много добра учителка ^^ И днеска се замислих.. На нашия клас са се паднали най-добрите учители (:
Моите класни минаха. БЕЛ - 4,5 ; Математика - 5,25 ; Английски - 5,52. И по добре можех да се справя ако се бях напънала малко повече тази година, ама станалото - станало.
А до скоро бях единствената във випуска с 6 на изпитване по химия на листче :D Днес ги върнаха и на някои други и вече не съм само аз, но все пак да се похваля :D
А всъщност само аз ли в тая тема съм в професионална и уча предметите и от миналата година ? :D

perry_the_platypus
05-30-2013, 17:49
А всъщност само аз ли в тая тема съм в професионална и уча предметите и от миналата година ? :D

В кое училище учиш?
SunT учи в професионална също.

anonymous895156
05-30-2013, 18:07

Заглавието ви е виновно 8-) почнахме да се бъркаме вече

weenonas
05-30-2013, 18:09
СГСАГ :)
А също тези дни се бях замислила за вълнението когато бях седми клас. Един ден с една приятелка отидохме до бъдещото ми училище и все едно отивах в рая, такова беше вълнението :D Ще ми се и сега да е така :D Но нещата се променят е като започнеш да учиш :D

Зайче..
05-31-2013, 17:16
Пък друг път ни разказваше цял час къде големия и син си слагал пиърсинги като млад.

АХАХАХАХАХАХАХ :lol:
и при нас учителите по БЕЛ са много изхакани :D
едната дава на учениците да си проверяват контролните и сами да си поставят оценки, другата пише двойки на поразия само звук да издадеш.. абе изобщо много зле положението :D

SunT
05-31-2013, 17:47
:lol:
Добре че някой загря :D

WPotter
06-01-2013, 00:05
Може ли някой да ми изясни нещо : Езиковите си карат матеряла с година назад,ама в 12 клас на всички ДЗИ-тата са еднакви (т.е за втората матура,ако са избрали един и същ предмет). В кой момент Езиковите настигат професионалните по матерял (Биология,Хими,Фисика и т.н.)?

SunT
06-01-2013, 07:49
Може ли някой да ми изясни нещо : Езиковите си карат матеряла с година назад,ама в 12 клас на всички ДЗИ-тата са еднакви (т.е за втората матура,ако са избрали един и същ предмет). В кой момент Езиковите настигат професионалните по матерял (Биология,Хими,Фисика и т.н.)?
*материАл *фиЗика

perry_the_platypus
06-01-2013, 08:38
Не караме с една година назад, по някое време ги настигаме (11-12 клас).
Иначе ^Химия* :D:D:D:D
Леко си пропуснала часовете по БЕЛ, виждаме, хахаха.

WPotter
06-01-2013, 15:09
Аха ясно...
хахх..все още не мога да проумея що съм написала Физика със с и Химия без я...изтъпявам :d

perry_the_platypus
06-19-2013, 12:13
Ей, къде се загубихте?! (:
Успеееех на всички, които имат изпит по чужд език утре! Не се притеснявайте, надявам се всички да имаме отличен резултат. Успех и на всички, които имат после и устен изпит, хаха.

Зайче..
06-19-2013, 15:50
драсте :3
значи въпроса ми е следния :
понеже останах на изпит по история и изпита ми е утре, някой има ли идея дали ще ни дадат тест с отговори и ограждане или ще трябва да пишем по дадена тема ?

zlatko98
06-19-2013, 15:52
Ей, къде се загубихте?! (:
Успеееех на всички, които имат изпит по чужд език утре! Не се притеснявайте, надявам се всички да имаме отличен резултат. Успех и на всички, които имат после и устен изпит, хаха.
Моя устен беше вчера.. Неприятно чувство

zlatko98
06-19-2013, 15:54
драсте :3
значи въпроса ми е следния :
понеже останах на изпит по история и изпита ми е утре, някой има ли идея дали ще ни дадат тест с отговори и ограждане или ще трябва да пишем по дадена тема ?

Отиваш при този, който ти преподава и искаш конспект. От него си учиш темите. Изпитът е писмен, проверява се от комисия. Всеки член на комисията ти пише оценка и накрая се съгласува обща такава. В общи линии изпитът е различен в зависимост от този, който те е оставил на поправителния. Т.к. той трябва да изготви изпита. Отиваш и питаш, те са задължени да отговорят.

perry_the_platypus
06-19-2013, 16:25
Моя устен беше вчера.. Неприятно чувство

Аааа, моя е в Петък. Какво ви съдържаше изпита?

perry_the_platypus
06-19-2013, 16:30
Орална любов ли правите на тоя устен :mad:

Mного забавен или?

the_world_around_me
06-19-2013, 17:24
Моя устен ще е в понеделник и добре ,че имам още малко време.Аз съм с немски и имаме 1 тема ,по която да говорим(по избор за г/д 2 мин ) и после ще теглим 1 от 10 теми които са ни избрали госпожите ,които ще ни изпитват.Ние ги знаем и просто трябва да се подготвим за тях и отново да говорим в рамките на 2 мин като учителите могат да задават допълнителни въпроси. Доста ми е притеснено ... а за утре каквото стане ,не съм преговаряла почти нищо и цяла седмица съм така .

perry_the_platypus
06-19-2013, 17:32
Моя устен ще е в понеделник и добре ,че имам още малко време.Аз съм с немски и имаме 1 тема ,по която да говорим(по избор за г/д 2 мин ) и после ще теглим 1 от 10 теми които са ни избрали госпожите ,които ще ни изпитват.Ние ги знаем и просто трябва да се подготвим за тях и отново да говорим в рамките на 2 мин като учителите могат да задават допълнителни въпроси. Доста ми е притеснено ... а за утре каквото стане ,не съм преговаряла почти нищо и цяла седмица съм така .

В кое училище учиш?

Иначе ние имаме да правим презентация на тема по избор (10 минути) и диалог със съученик на една от 20 теми.

the_world_around_me
06-19-2013, 17:33
В ГПЧЕ Плевен ...като гледам вашето е по-гадничко :D

zlatko98
06-19-2013, 18:27
Аааа, моя е в Петък. Какво ви съдържаше изпита?

Смисъл моят изпит беше за едни специални паралелки Leistungsklasse (където не искам да ходя бтв). Влизаш в една празна стая и има два чина обърнати един срещу друг. На единия стои комисията и отсреща стоиш ти. Има около 15-20 картинки и ти си теглиш една и почваш да говориш по нея. На мен ми се падна картинка свързана с Zukunft сиреч бъдещето. След като преценят, че няма какво повече да се каже по картинката (или по-точно, че ти няма какво повече да кажеш) започват да ти задават най различни въпроси. Свързани с теб, със случващото се в страната, с и интересите ти и т.н. Изпитът продължава 15 минути на човек :)

kitty02
06-19-2013, 20:24
the_world_around_me - Мирела ли се казваш? :D
И аз не съм преговаряла почти по нищо. Целият ни клас е така. Директорката ни каза, че устният изпит не е задължителен и никой няма да ходи на него. Демек само си правим теста + съчинението и айде на басейнче 8-)

bebzgirl
06-19-2013, 21:27
Златко,карай аре заеби го.И аз не съм приета в лайстунгите и добре че,просто като се знам какъв съм мързел само за там бях.А картинките бяха повече от отвратителни.На мен ми се падна пеещ Обама,след това трябваше да говоря за хората с увреждания.Еваларка немци и по 2 те страшно много казах,най-интересната част бе за това как Обама е един известен джаз певец,хахахахах.

zlatko98
06-20-2013, 05:16
Златко,карай аре заеби го.И аз не съм приета в лайстунгите и добре че,просто като се знам какъв съм мързел само за там бях.А картинките бяха повече от отвратителни.На мен ми се падна пеещ Обама,след това трябваше да говоря за хората с увреждания.Еваларка немци и по 2 те страшно много казах,най-интересната част бе за това как Обама е един известен джаз певец,хахахахах.
Да не си Вики и тя го беше сбъркала с джаз певец :D А иначе аз не исках да ходя и дори да бях влязъл щях да се отпиша.

weenonas
06-21-2013, 08:09
Как мина писмения изпит?

Зайче..
06-21-2013, 09:39
Отиваш при този, който ти преподава и искаш конспект. От него си учиш темите. Изпитът е писмен, проверява се от комисия. Всеки член на комисията ти пише оценка и накрая се съгласува обща такава. В общи линии изпитът е различен в зависимост от този, който те е оставил на поправителния. Т.к. той трябва да изготви изпита. Отиваш и питаш, те са задължени да отговорят.

Може да са задължени, но нищо не казват
Иначе изпита ми мина и съм го взела с 4, т.е. ще си взема дипломата юли месец без проблем и няма да ми се налага да се явявам пак през септември ^^

perry_the_platypus
06-21-2013, 13:59
Зайче, поздравления! Не се оставай на поправителни от другата година, защото ще ти се впишат в дипломата за средно образование. :)
Успех!

P.S. Как се справихте на вчерашния изпит (20.06.)? :)

SunT
06-21-2013, 18:46
Аз съм доста доволна от себе си. Беше ми лесно :)

WPotter
06-21-2013, 19:08
Можех по - добре да се справя,ама както и да е,минало заминало..тъпият лисънинг ми прецака всичко + можеше да ми дадат още 2 точки на съчинението.

П.с. казаха ни на нас резултатите - 4,5 имам

Слънцеее
06-22-2013, 22:32
За тези от Пловдив!!!
Как подредихте желанията си?

cartwheelzombie
06-22-2013, 22:38
За тези от Пловдив!!!
Как подредихте желанията си?
Заглавието май те е объркало ... Тази тема е на тези, които завършват осми клас (заглавието им си е останало така), темата на нашия набор е "Бъдещи седмокласници 2012/2013" (и нашето си е останало така).

weenonas
06-23-2013, 10:12
20.06 изпита ми беше по английски имам 5,57. Много съм доволна от себе си ^.^ Сега остава по география да се преборя за 5 и по биология за 6 и ще мога да взимам стипендия догодина ^.^

BloodyDreamer
06-23-2013, 10:50
Аз не съм много доволна, щото направих четири грешки като и на четирите първо отбелязах вярното, после го задрасках и писах грешното. Даже едното го задрасках в минутата преди да си предам бланката. Както и да е. Не ми е за оценката, ами заради факта, че винаги като мисля, че верният отговор е един, и после се разколебая, пиша това второто, което ми е дошло на акъла, пък то е било първото. Ама нали пак е шест, голяма работа.
Днеска трябва да си направя монолога и няколко диалога, че изпитите са в понеделник и вторник, пък даже не съм ги почвала. I am the master of procrastination.

SunT
06-28-2013, 18:35
Новата тема - http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/549169-%D0%94%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D 0%B0%D1%81%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-2013-2014

teenschool
06-29-2013, 16:49
някой в нтбг