View Full Version : Бъдещи осмокласници
Страници :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
FuckingFreak
06-23-2012, 18:47
http://www.youtube.com/watch?v=kdih7kjmQJw
Баси, нереална е.
Нека не се отплесваме. Аз също съм в дилема дали да избера да отида в по-голям град и май това ще направя, само да видим първо класиране и ще почнем сериозните разговори вкъщи. Уф, дано се получи така, както го искаме всички!
Дано ^^
И аз , за пореден път , ви пожелавам успех :D :)
Ех... в крайна сметка ..каквото стане-такова .. Трябва да се кефим на мястото, на което сме приети, защото винаги може и по-зле...(а може и по-добре, но за това не мисля че трябва да мислим :D ) Успех и от мен :D :D :D :** !!
успех и от меееен :X :* !!
dreamwalker
06-23-2012, 23:41
Още 1 ден... ;]]]
MoulinRouge
06-24-2012, 07:41
Хораа , където и да влезнете , ви пожелавам да са готини хората !! Успех , късмет , здраве , щастие ...остана 1 ден ..
FuckingFreak
06-24-2012, 08:09
Значи последно ще разберем дали сме приети на 25 вечерта, тоест утре?
tattoobitch19
06-24-2012, 08:26
възможно е и утре да разберем, да..дано :D
ох и аз да пожелая успех :D 100% ще влезете там, където искате, а ако това не стане - значи си има някаква причина да сте влезли на друго място..било е .. 'предопределено!' :D бе успех ви !! и после направете тема, където да пишем кой къде е приет.. :D
vasilena_nedqlkova
06-24-2012, 08:58
Хайдее 1 ден остана до края , пожелавам ви успех и дано да ни приемат там където искаме . :D
После ще пишем кой къде е приет .
perry_the_platypus
06-24-2012, 09:30
РИО-то ще ги пуснат, когато им дойде музата, а до тогава можем само да предполагаме дали утре или други ден ще ги пуснат. :)
Тук ще си споделяме резултатите, няма смисъл да правим нова тема, tattoobitch19. (:
vasilena_nedqlkova
06-24-2012, 09:32
ok perry :D
TheBeatles
06-24-2012, 11:20
ok perry :D
Знам, че не е тук мястото, но нещо не ми дава да изпращам ЛС. Исках да те питам колко имаш на изпита по Биология в НПМГ, защото видях, че си го правила. :)
tattoobitch19
06-24-2012, 11:37
:D окей, тук ще пишем, но обезателно кажете, акоо резултатите излязат по-рано от 26, че аз въобще не си правя труда да проверявам :D
хахх мерси на всички успех и на вас!! Xriis изобщо не си мисли че балът ти е нисък....я си представи тези с бал 18 :D
И тоо ако резултатите излязат "някъде из нета" нека си споделяме, нали се познаваме :D
Здравейте.Искам да ви попитам утре или на 26 ще излязат резултатите и къде можем да видим в кое даскало са ни приели?
Такаа...доста пъти го казахме, ноо ще ти споделя :D има вероятност да излязат утре вечерта, но по-вероятно е да излязат на 26, защото в сайта на МОМН бяха са казали че резултатите ще излязат ДО 26 :) резултатите се проверяват също от сайта на момн :)
thecreator
06-24-2012, 16:28
Аз няма да се очудя и да излязат на 26 вечерта , като ги знам МОН.Резултатите чак в 17,00 някъде ги пуснаха.Силно се съмнявам , че ще ги пуснат утре вечерта! Но хайде успех на всички !!!
Благодаря,прочетох,че сте писали за това доста,но никой не е казал точно,за това исках да се уверя! :D Дано ни приемат всички където искаме! :) Има ли някой ,който да е от Варна тук? :D :)
Искрено се надявам всеки да го приемат там където е подал. Успех на всички. Утре ще видим кой къде е приет и кой не :)
Според мен класирането ще си излезе на 26. Винаги нещата са излизали в последния ден - така беше и с резултатите. Ще ни мъчат до последно.
Според мен класирането ще си излезе на 26. Винаги нещата са излизали в последния ден - така беше и с резултатите. Ще ни мъчат до последно.
+1 :D
Но все пак, надеждата умира последна ! :):D
мхм...въпреки че резултатите вече са готови(не е чак толкова трудно да сканираш и натиснеш копче и компа да определи приетите :Д).....
мхм...въпреки че резултатите вече са готови(не е чак толкова трудно да сканираш и натиснеш копче и компа да определи приетите :Д).....
Някои хора или ги мързи да натиснат тъпото копче, или просто искат да ни мъчат :@@@ :S К`во да се прави - такъв е животът ! :)
BloodyDreamer
06-24-2012, 20:17
http://www.youtube.com/watch?v=3fIqq5XVFKQ <-- айде и аз да се разпиша с песничка :3
Успех на всички ;P
ПП: минавам само да си пробутам песничката и да ви оспамя, предполагам се досещате... и после да замажа положението xD
Офф, хора не знам какво ще правя .. едва ли ще ме приемат с този нисък бал. Миналата година е бил 29 НАЙ-НИСКИЯ .. А моя е 28 :( Което означава, че автоматично отпадам.
vasilena_nedqlkova
06-25-2012, 06:30
Искам да питам : примерно от първо класиране ме приемат в 4СОУ, обаче искам 3СОУ, а там от първо класиране не са ме приели, какво трябва да направя ако искам да си запазя 4СОУ от първо и да участвам във втаро класиране за 3СОУ и вече ако не ме удовлетвори от второ класиране да се запиша в 4СОУ. Кажете ми какви документи трябва да подам примерно в 4СОУ и какво трябва да направя ?
bebzgirl
06-25-2012, 06:33
Искам да питам : примерно от първо класиране ме приемат в 4СОУ, обаче искам 3СОУ, а там от първо класиране не са ме приели, какво трябва да направя ако искам да си запазя 4СОУ от първо и да участвам във втаро класиране за 3СОУ и вече ако не ме удовлетвори от второ класиране да се запиша в 4СОУ. Кажете ми какви документи трябва да подам примерно в 4СОУ и какво трябва да направя ?
Прочети какво съм писала назад относно класиранията. :)
Аз тука се влюбих и загубих направо.Съвсем го затрих това кандидатстване,а вече не ми е и чак толкова вълнение.Каквото-такова,дано да стане,както го искам.
kitty02, може да те приемат за бройка. Ако няма много ученици, които са подали там и не са приети могат да те приемат теб за бройка.
FuckingFreak
06-25-2012, 07:48
http://www.youtube.com/watch?v=hBRKSIj2tMc
И аз минавам за едно добро утро и да постна някоя друга песен. Тая специално ме дразнеше много, но нещо напоследък съм тотал щета откъм настроение и музикалния ми вкус е доста изменен, даже на моменти се очудвам. И добре че съм аз де, да намажат и съседите малко хубава музика.
http://www.youtube.com/watch?v=7AxI4rxCf2E&feature=relmfu и нещо много любимо. <3
пс: мразя да чакам :\
heartlesandfreaky
06-25-2012, 07:52
днес ходих да видя дали са изнесени резултати за тия класирания и естествено нищо.. много се притеснявам, щото балът ми 32.501 за математическа и ми се струва малко :/ Иначе писах всички паралелки в МГ, ГПЧЕ и една от СОУ 'Стоян Заимов' в Плевен...
P.S. Smile, прочети си ЛС-то плз, подозирам те, че си една моя съученичкааа ;д
Ох.. и аз да се разпиша, макар че нищо ново.Чета ви, но нямам какво да споделя и така :) Иска ми се класирането да излезе днес, но... да бе.Къде ти такова чудо.Ще си чакаме чинно до вечерта на 26 и това е.. Пък аз вече съм толкова сигурна, че са ме взели на първото желание, че ми става още по-гадно дали не сбърках.. Просто бала ми е с почти 4 единици повече от нужното, което ме навежда над мисълта, че пак ще уцеля клас немислещи за бъдещето си неудачници.
kitty02, може да те приемат за бройка. Ако няма много ученици, които са подали там и не са приети могат да те приемат теб за бройка.
Дано :(
heartlesandfreaky
06-25-2012, 08:19
А някой знае ли къде в интернет можем да проверим дали сме приети и какви бяха сроковете за записване в училищата?
perry_the_platypus
06-25-2012, 08:43
А някой знае ли къде в интернет можем да проверим дали сме приети и какви бяха сроковете за записване в училищата?
http://7klas.mon.bg
27-29.06.2012 г. :)
heartlesandfreaky
06-25-2012, 08:46
ами аз този сайт го знам, но като въведа входящия номер и егн-то ми излизат оценките от матурите? // мерси иначе за информацията за сроковете :)
perry_the_platypus
06-25-2012, 08:49
ами аз този сайт го знам, но като въведа входящия номер и егн-то ми излизат оценките от матурите? // мерси иначе за информацията за сроковете :)
Еми още не са излязли резултатите..... ЛОГИКА!
Е .. то още на са излезли резултатите за да ти се покаже др. нещо а и вх. номер мисля че няма да се пише за да видиш резултатите си... или пък ще е друг вх. номер.... нз... :SS
П.П.: :))
heartlesandfreaky
06-25-2012, 08:58
би трябвало с номера, който са ти дали, когато си кандидатствала. аз поне така разбрах.. ?! ;д
Еми още не са излязли резултатите..... ЛОГИКА!
дам..когато излязат ще се промени това което излиза ;)
http://www.youtube.com/watch?v=U2sAUp_feyw айде и аз да пусна един поздрав за всички които обичат nightcore :D
би трябвало с номера, който са ти дали, когато си кандидатствала. аз поне така разбрах.. ?! ;д
ако говориш за този, който беше даден още преди изпитите- да :)
SunnyWinter
06-25-2012, 09:05
Айде дано днес вечерта да ги пуснат, че вече нямам търпение :D
Бива ли толкова да ги мързи от МОМН :D
Последно с кой номер трябва да проверим класирането? С този, който ни го дадоха от гнездото или този, с който си проверихме резултатите?
TheBeatles
06-25-2012, 09:13
Последно с кой номер трябва да проверим класирането? С този, който ни го дадоха от гнездото или този, с който си проверихме резултатите?
Този, с който си проверихме резултатите, т.е. входящия номер.
heartlesandfreaky
06-25-2012, 09:14
при мен този, който ми дадоха, когато кандидатствах е същия като входящия ми номер. не знам при вас дали е така ;д
Като бях в гнездото и ми дадоха номера ми казаха, че с него трябва да проверя класирането. А ако не е с него - тогава защо изобщо ни го дадоха ??
TheBeatles
06-25-2012, 09:15
при мен този, който ми дадоха, когато кандидатствах е същия като входящия ми номер. не знам при вас дали е така ;д
При мен е съвсем различен и е петцифрен, а не седемцифрен, както е входящия номер.
TheBeatles
06-25-2012, 09:17
Като бях в гнездото и ми дадоха номера ми казаха, че с него трябва да проверя класирането. А ако не е с него - тогава защо изобщо ни го дадоха ??
На мен пък ми казаха, че този номер не е от особено значение, а служи при проблем с подадените документи, т.е ако има някакъв проблем с този номер можем да си потърсим документите в РИО.
perry_the_platypus
06-25-2012, 09:18
При мен е съвсем различен и е петцифрен, а не седемцифрен, както е входящия номер.
+1
Иначе според мен този входящ номер си е на заявлението, един вид, че сме подали заявление с такъв входящ номер, според мен той не играе никаква роля, иначе не ви пречи да пробвате и с двата входящи номера. :)
heartlesandfreaky
06-25-2012, 09:24
явно в различните градове е различен подхода, защото на всички в плевенско са им дали същия номер като входящия от НВО, или поне на тези, с които говорих ;д
+1
Иначе според мен този входящ номер си е на заявлението, един вид, че сме подали заявление с такъв входящ номер, според мен той не играе никаква роля, иначе не ви пречи да пробвате и с двата входящи номера. :)
И аз това щях да предложа- като не можем да се разберем пробвайте и с двата ;д
моите са така: аз кандидатствах в 2 области. В моята (В. Търново) изобщо не ми дадоха номер,а ми казаха да проверявам със входящия. В другата област обаче (Ловеч) ми дадоха нов номер и ми казаха с него да проверявам. Явно е така, защото аз имам така 2 първи желания и с двата номера ще проверя за 2-те области. т.е. за всяка отделна област трябва да имаш индивидуален номер :) аз така го разбирам.....
SunnyWinter
06-25-2012, 09:37
Аз дори не знам къде е листчето, което ми дадоха от гнездото :D
perry_the_platypus
06-25-2012, 09:39
моите са така: аз кандидатствах в 2 области. В моята (В. Търново) изобщо не ми дадоха номер,а ми казаха да проверявам със входящия. В другата област обаче (Ловеч) ми дадоха нов номер и ми казаха с него да проверявам. Явно е така, защото аз имам така 2 първи желания и с двата номера ще проверя за 2-те области. т.е. за всяка отделна област трябва да имаш индивидуален номер :) аз така го разбирам.....
Всяка област си има определен код, който е първите две цифри от входящия номер (за пример: СОФИЯ - 22). :)
http://www.youtube.com/watch?v=SHD9BZt1t7Q поздравче :*
Иначее на мен ми казаха само с ЕГН-то нззз при вас...Иначе аз ще се побъркам..Айде успех на всички <33
perry_the_platypus
06-25-2012, 09:52
Иначее на мен ми казаха само с ЕГН-то нззз при вас...Иначе аз ще се побъркам..Айде успех на всички <33
В никакъв случай само с ЕГН. :))
Защо си толкова сигурен? Така ми казаха в гнездото смис там директорката...
perry_the_platypus
06-25-2012, 09:55
Защо си толкова сигурен? Така ми казаха в гнездото смис там директорката...
Преди да обновят страницата http://7klas.mon.bg стоеше 3-то класиране, там имаше да си попълниш входящ номер и ЕГН. :))
Всяка област си има определен код, който е първите две цифри от входящия номер (за пример: СОФИЯ - 22). :)
ясно мерсаж :)
много яка песничкаа <3<3<3
хубаво е да се разсейваме с музика :D http://www.youtube.com/watch?v=RJs96zSwT_M&NR=1&feature=endscreen :*:*
SunnyWinter
06-25-2012, 10:45
Айде и аз да се разпиша :D http://www.youtube.com/watch?v=YbP1K-bQB6g
the sniper guy
06-25-2012, 12:21
http://www.youtube.com/watch?v=KqOBdavw2Wo&feature=related QLIMAX :) :)
tattoobitch19
06-25-2012, 13:10
ох айде да излизат пустите резултати де :D
мързеливите хора от мон сигурно трябва просто да натиснат едно копче, за да ги публикуват, но нееее >.<
Адски съм притеснена :D Даже днес сънувах как си проверявам резултатите ;дд
Дано да ги пуснат днес .. :(
С този, с който си проверихме резултатите :) 100 % е с входящия номер :)
Другия (5цифрения) е , както казаха , само ако има проблеми . :)
kalito126
06-25-2012, 13:30
http://www.youtube.com/watch?v=SHD9BZt1t7Q поздравче :* Иначе аз ще се побъркам..Айде успех на всички <33
Супер песничка. :)
Е...Ако не друго,поне сме се събрали толкова хора и се подкрепяме взаимно.
Като излезе класирането да пишете къде сте влезли и къде ще се записвате. :)
perry_the_platypus
06-25-2012, 13:51
Звънях на РИО-то, казаха утре да проверяваме през целия ден, не се знае кога в кой час ще излязат, с входящия номер се проверява. :)
Охх .. значи няма да е днес ? :D
vasilena_nedqlkova
06-25-2012, 13:54
Значи преди малко бях до моето училище и ми казаха , че директора казал , че резултатите ще излязат днес вечерта така били казали .
perry_the_platypus
06-25-2012, 13:56
Значи преди малко бях до моето училище и ми казаха , че директора казал , че резултатите ще излязат днес вечерта така били казали .
Звънях на РИО-София град, а бях прочел в някоя тема, че ти не си от София. :)
И отново ще изрека някой от учудващо "логичните" ми изводи :
Цъкай си "рефреш" all day , all night и все някога резултатите ще се появят :D
Резултатите не се ли пускат от момн? Какво общо има РИОто....
А искам да ви питам часа при вас на сайта объркан ли е или това е само при мен? :D
vasilena_nedqlkova
06-25-2012, 14:24
Абе да ви питам какво е това заявление за участието във втори етап , ако може ми дайте линк , че да си го изкарам .
Абе да ви питам какво е това заявление за участието във втори етап , ако може ми дайте линк , че да си го изкарам .
мм...не можеш да си го изкараш от нета. Трябва да го вземеш от самото училище :)
А искам да ви питам часа при вас на сайта объркан ли е или това е само при мен? :D
При мен не е объркан :)
tattoobitch19
06-25-2012, 14:32
днес или утре ще излязат!? че се обърках - този казал това, онзи онова.. ;/
все пак ще си рефрешвам all day, all night :D
BloodyDreamer
06-25-2012, 14:56
http://www.youtube.com/watch?v=qU5fTRYmNWk тук май никой не слуша такава музика, ама айде, да се опитам да пробутам още една песничка ;д
Все ще излязат. Аз ще ги проверявам и днес, и утре, пък квото стане. Една приятелка ми каза, че се е обадила в РИО Сливен и ѝ казали, че ще излязат утре в 17 and I was like: Bloody hell! o.o'
Сладка е песничката ^^ :D
kalito126
06-25-2012, 15:00
Това малко ми напомня на: "Един човек казал...". :? Когато излязат,тогава.Макар никак не ми се чака(ама никак).
vasilena_nedqlkova
06-25-2012, 15:20
И моя час е объркан , абе когато излезнат тогава ще проверяваме и това , няма друг избор . :D
shamLess
06-25-2012, 15:21
А някой знае ли, когато ни приемат от 1-во класиране, до кога е срока за записване в дадените училища?
А някой знае ли, когато ни приемат от 1-во класиране, до кога е срока за записване в дадените училища?
27-29 :)
Аз знам че срока за записването в училищата е от 27.06 до 29.06.2012 и супер малко време ни дават щото трябва да си вземем и някакъв документ от старото училище.Офф ще се побъркам докато излязат тез резултати ама нямам избор трябва да почакам ощееее!
Още не са ги пуснали за Ловеч, само резултатите от НВО-то излизат :(
Явно резултатите няма да излязат днес .. :D:(
Дори и да не бъдете приети утре ще имате още 2 шанса, и все в някой ще ви приемат някъде. Тъй, че не се притеснявайте много. Пожелавам на всички там където сте кандидатствали да ви приемат. :)
SunnyWinter
06-25-2012, 16:04
И отново ще изрека някой от учудващо "логичните" ми изводи :
Цъкай си "рефреш" all day , all night и все някога резултатите ще се появят :D
И после ако видя, че не са ме приели: http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6667fldWa1rr4isqo1_500.jpg
Тея от МОМН много ги мразя .. Хубаво ще си пуснат резултатите на 26 ,ама защо трябва да ни дават излишни надежди и да пишат : "ДО 26" ???
И после ако видя, че не са ме приели: http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6667fldWa1rr4isqo1_500.jpg
Ще те приемат , споко :)
SunnyWinter
06-25-2012, 16:08
Като гледам баловете на другите и ми идва да си срутя някоя масивна сграда върху кратуната :D
zlatko98
06-25-2012, 16:11
http://www.youtube.com/watch?v=qU5fTRYmNWk тук май никой не слуша такава музика, ама айде, да се опитам да пробутам още една песничка ;д
Все ще излязат. Аз ще ги проверявам и днес, и утре, пък квото стане. Една приятелка ми каза, че се е обадила в РИО Сливен и ѝ казали, че ще излязат утре в 17 and I was like: Bloody hell! o.o'
Аз слушам ;)
Като гледам баловете на другите и ми идва да си срутя някоя масивна сграда върху кратуната :D
Same thing :D
Не ми пукаше ,мислех си ,че не трябва да уча и резултатите пак ще са хубави . Не че са лоши де , но можеха да бъдат много по-добри ,ако се бях стегнала малко :D
SunnyWinter
06-25-2012, 16:13
Леле, Хрис, същата работа съм. Без abso-fuckin-lutely никаква разлика :D
Ама се успокоявам, че можеше да е много по-зле.. :D Като гледам резултатите на умниците от класа.. :D
Можеше да е по-зле , да .. аз си правих последните дни преди нво-то пробни от миналите години .. Не мислех ,че ще искарам повече от 4,5 по математика :D
SunnyWinter
06-25-2012, 16:16
Аз се надявах на четворка, пък то взех, че изкарах петица :D
Последните дни го ударих на релакс и не барнах учебник :D
Смисъл йок (turkish language masta :D)
Аз се надявах на четворка, пък то взех, че изкарах петица :D
Последните дни го ударих на релакс и не барнах учебник :D
Смисъл йок (turkish language masta :D)
Аз искарах почти 5,50 :О И като се замисля ,че на 2-рия модул си мислех ,че 23 задача не мога да я реша и стоях и блях ,докато свършим и точно в последните 1-2 минути я погледнах по-сериозно и се сетих как ще стане ,но нямах време да я напиша .. :D
И аз , даже не прeговарях .. По БЕЛ не учих .. Само по мат там последните 2 седмици научих теоремите и усвоих г/д геометрията :D
perry_the_platypus
06-25-2012, 16:21
мм...не можеш да си го изкараш от нета. Трябва да го вземеш от самото училище :)
мм..като не си сигурна, защо пишеш!? Предпоследният документ - http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2012_docs/prilojenie_3.pdf .. :) :D
PS. Не знам, аз само ви казвам какво ми казаха от РИО-то. :D
lalalala123
06-25-2012, 16:21
То наистина се е видяло че няма да излязат днес...а аз днес ги очаквах...;(
SunnyWinter
06-25-2012, 16:23
Аз искарах почти 5,50 :О И като се замисля ,че на 2-рия модул си мислех ,че 23 задача не мога да я реша и стоях и блях ,докато свършим и точно в последните 1-2 минути я погледнах по-сериозно и се сетих как ще стане ,но нямах време да я напиша .. :D
И аз , даже не прeговарях .. По БЕЛ не учих .. Само по мат там последните 2 седмици научих теоремите и усвоих г/д геометрията :D
По мат пък не бях учила изобщо :D Само дето ходих на уроци :D
По мат пък не бях учила изобщо :D Само дето ходих на уроци :D
Аз на уроци не съм ходила .. Геометрията обаче така и не исках да я науча .. Логическо мислене нямам , решавам задачите само ако съм решавала подобни преди , за да знам как да действам .. Жалко ,че се сетих толкова късно да уча ..
FuckingFreak
06-25-2012, 16:27
ахаха, same shit here
Тъкмо си мисля да си направя блог и да си пускам душевните простотии и несвързаните мисли и си гледам в хороскопа на Cosmo - "идеален период за започване на блог". Добра идея е, ама кой ще ме чете, хаха
стига толкоз глупости
http://www.youtube.com/watch?v=q1BvoqYmUms нещо старо.
То наистина се е видяло че няма да излязат днес...а аз днес ги очаквах...;(
И утре е ден. :D
lalalala123
06-25-2012, 16:29
И утре е ден. :D
Така е... ;( ;(
heartlesandfreaky
06-25-2012, 16:30
Аз да Ви се похваля, приеха ме по първо желание в математическа гимназия с биология и химия.. :3 резултатите официално още не са излезли, една фр има връзки в министерството и провери..
SunnyWinter
06-25-2012, 16:32
Минало заминало, сега да изчакаме утре, за да видим, че всички сме приети.. :D А дотогава да обиждаме МОН, задето са толкова мързеливи. :D
edit: heartlesandfreaky, супер! честито :)
Мен ще ме приемат , няма как :D Не че съм прекалено уверена в себе си , но писах доста у-ща с бал много по-нисък от моя (с около 5-6-7 единици :D) А тея момн-овци ще ги убия ..
SunnyWinter
06-25-2012, 16:36
ти кои училища писа?
на мен първото ми желание беше гпае в бургас :D то се води по-елитно уж
164 , 1 АЕГ , 157 , 18 , 22 , 30 , 32 , 31 (всички с ИЕ и АЕ :D )
SunnyWinter
06-25-2012, 16:39
за 1 АЕГ съм чувала много добри отзиви :D
BloodyDreamer
06-25-2012, 16:39
Хайде да плюем МОМН ^^ Пръдльовци нещастни, мързели непоправими, нехранимайковци, нещастници! Да им опадат косите дано! Да ги хване разтройството и да им свърши тоалетната хартия, дано! Данооооооо ;d
Don't mind me ;d I'm kinda retarted lol
perry_the_platypus
06-25-2012, 16:40
Омг, к'во се хабите, разсейвайте се, стига сте писали относно тъпите класирания, всички храните някакви празни надежди, да рефрешвате постоянно е безсмислено, просто проверявайте вечерта. Поздравления на heartlesandfreaky! :)
за 1 АЕГ съм чувала много добри отзиви :D
Мен ме интересува единствено какъв ще е бъдещия ми клас :)
Но за това не се притеснявам вече .. имам приятели , които кандидастсват там ,а и като гледам някои от съфорумниците също са кандидатствали там .. :)
SunnyWinter
06-25-2012, 16:42
Хайде да плюем МОМН ^^ Пръдльовци нещастни, мързели непоправими, нехранимайковци, нещастници! Да им опадат косите дано! Да ги хване разтройството и да им свърши тоалетната хартия, дано! Данооооооо ;d
пожелавам им hyukie да ги посети в работно време :D (if any of u know who hyukie is :D)
Ха-ха :D +1 :)
heartlesandfreaky
06-25-2012, 16:42
благодаря Ви, сигурна съм, че и вас ще ви приемат ^^ иначе тия от МОМН се излагат, щом като казаха моя резултат, значи са излезли, какво толкова има да правят, да ги качват и толкова аргх.. -.-
SunnyWinter
06-25-2012, 16:43
Мен ме интересува единствено какъв ще е бъдещия ми клас :)
Но за това не се притеснявам вече .. имам приятели , които кандидастсват там ,а и като гледам някои от съфорумниците също са кандидатствали там .. :)
есента ще разказваш дали има кифли в новия клас :D
есента ще разказваш дали има кифли в новия клас :D
Дано да няма .. поне тези ,които познавам са свестни :D
lalalala123
06-25-2012, 16:44
Аз да Ви се похваля, приеха ме по първо желание в математическа гимназия с биология и химия.. :3 резултатите официално още не са излезли, една фр има връзки в министерството и провери..
А твоята приятелка знае ли кога ще излязат официално?
мм..като не си сигурна, защо пишеш!? Предпоследният документ - http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2012_docs/prilojenie_3.pdf .. :) :D
PS. Не знам, аз само ви казвам какво ми казаха от РИО-то. :D
Нали знаеш, че дори и да си го извади пак ще трябва да отиде до училището, за да й го попълнят? Все едно и също е.....
SunnyWinter
06-25-2012, 16:49
до момн: пожелавам им сивиръс снейп да отиде и да им каже да отворят на 394-та страница..
http://store.picbg.net/pubpic/84/6E/e82dcb064959846e.jpg
heartlesandfreaky
06-25-2012, 16:50
А твоята приятелка знае ли кога ще излязат официално?
ами не ми каза, само ми каза, че съм приета
FuckingFreak
06-25-2012, 16:53
164 , 1 АЕГ , 157 , 18 , 22 , 30 , 32 , 31 (всички с ИЕ и АЕ :D )
Да, бала ти сигурно е 40, щом тия училища са с "5-6-7 единици" под него... Айде слезте на земята малко :lol:
Споко, ще излязат утре, видяло се е. Ще ни приемат всички там, където искаме.
Да, бала ти сигурно е 40, щом тия училища са с "5-6-7 единици" под него... Айде слезте на земята малко :lol:
Говоря за минималния от миналата година ;)
И ако си прочела предишните постове говоря за по-задните у-ща , а не за 1-вите ;)
пожелавам им hyukie да ги посети в работно време :D (if any of u know who hyukie is :D)
манга? аниме? нее не ми казвай...japan horror нали :D
IWannaBeSedated
06-25-2012, 17:07
Offtopic: Hyukjae от Super Junior ? :D
Същия ^^ Знаех си ,че е от корейска група ;дд
SunnyWinter
06-25-2012, 17:12
не, k-pop :D
Същото :D
Пак си е корейска група , изпълняваща корейски поп :D ?
perry_the_platypus
06-25-2012, 17:14
благодаря Ви, сигурна съм, че и вас ще ви приемат ^^ иначе тия от МОМН се излагат, щом като казаха моя резултат, значи са излезли, какво толкова има да правят, да ги качват и толкова аргх.. -.-
Резултатите бяха готови още в Петък. :D
PS. dafuq, резултатите ще излязат официално утре, lalalala123..
Нали знаеш, че дори и да си го извади пак ще трябва да отиде до училището, за да й го попълнят? Все едно и също е.....
Принтира си го, попълва си го и отива в училището, в което са я приели на първо класиране и го подава. ;)
до момн: пожелавам им сивиръс снейп да отиде и да им каже да отворят на 394-та страница..
http://store.picbg.net/pubpic/84/6E/e82dcb064959846e.jpg
LIKE ;]]
И, хора, помислете - "тази вечер" може да се счита за 12 ч. , а "утре" отново може да е от 12 ч. през тази нощта, натам ......объркващо си е, но ..(не помня кой го каза) Надеждата умира последна!! ;]]
SunnyWinter
06-25-2012, 17:15
предния пост беше за tedi129 :D и затова така се получи.
предния пост беше за tedi129 :D и затова така се получи.
Ок :D
(10 букви)
SunnyWinter
06-25-2012, 17:23
Само аз ли проверявам страницата с резултатите на 10 мин? :D
Само аз ли проверявам страницата с резултатите на 10 мин? :D
Аз се отчаях вече .. гледам през повечко време ;дд
SunnyWinter
06-25-2012, 17:28
ай да напраим стачка :D
Аз съм за // Ама то нали утре ще ги пуснат тъй , или иначе :D
SunnyWinter
06-25-2012, 17:34
:D Нищо, ще хванем летящия автобус до София
(усещате ли, че съм пъУен дебиУ :D)
поздравченце: http://www.youtube.com/watch?v=fzb75m8NuMQ
tattoobitch19
06-25-2012, 17:35
аз предлагам да вземем факлите, hyukie-то и диск на някой умопомрачително ужасен певец..да отидем при тях ииии да заплашваме малко, а после ще прибегнем до по-сериозни мерки.. "ГРАБВАЙТЕ КОМПЮТРИТЕ С РЕЗУЛТАТИТЕ И БЯГАЙТЕ!" :D
аз предлагам да вземем факлите, hyukie-то и диск на някой умопомрачително ужасен певец..да отидем при тях ииии да заплашваме малко, а после ще прибегнем до по-сериозни мерки.. "ГРАБВАЙТЕ КОМПЮТРИТЕ С РЕЗУЛТАТИТЕ И БЯГАЙТЕ!" :D
ЗА ! Брей ,че хубави идеи ви хрумват :D
Само 1 въпрос .. кой е тоя певец ;дд
SunnyWinter
06-25-2012, 17:38
Веско Маринов и Азис - ремикс :D
Веско Маринов и Азис - ремикс :D
Явно верно искате да ги убием ? :D
SunnyWinter
06-25-2012, 17:40
искам само да пуснат резултатите и веско маринов да спре да се поти
първото ще стане утре, а второто май е невъзможно :D
Права си , невъзможно е :D
SunnyWinter
06-25-2012, 17:42
може да пуснем и някоя песен на meshuggah и направо ще ги избием ;D
Аз да Ви се похваля, приеха ме по първо желание в математическа гимназия с биология и химия.. :3
Честито :)
може да пуснем и някоя песен на meshuggah и направо ще ги избием ;D
Веско М. е по-умопомрачителен :D
tattoobitch19
06-25-2012, 17:45
оф май верно няма днес да ги пуснат... ;/ само дето се надявахме >.<
SunnyWinter
06-25-2012, 17:45
Шчье им пусньем Сьен Тропьето. :D
Dreams12
06-25-2012, 17:46
От кой сайт ги гледате тези резултати, че ги рефрешвате през 10 мин? :D
Шчье им пусньем Сьен Тропьето. :D
Всички са на Сен Тропе .. и им е много добре (music)
Ухх ... почвам да треперя ,когато я чуя ;дд
tattoobitch19
06-25-2012, 17:48
(между другото някой от вас знае ли дали когато обявят за първите класирания, ще кажат и тазгодишните балове на гимназиите? за второто класиране и т.н.?)
От кой сайт ги гледате тези резултати, че ги рефрешвате през 10 мин? :D
7klas.mon.bg , рефрешвам и страницата на рио и на момн ;д
Резултатите бяха готови още в Петък. :D
PS. dafuq, резултатите ще излязат официално утре, lalalala123..
Принтира си го, попълва си го и отива в училището, в което са я приели на първо класиране и го подава. ;)
Точно това се опитвам да кажа :D все ще се ходи до училището...
perry_the_platypus
06-25-2012, 17:51
(между другото някой от вас знае ли дали когато обявят за първите класирания, ще кажат и тазгодишните балове на гимназиите? за второто класиране и т.н.?)
Казват баловете само за първо класиране, за второ класиране казват като излязат резултатите от второ класиране. (:
Dreams12
06-25-2012, 17:53
Благодаря ти ^^
не е ли вече много късно? :D сигурно вече никой не работи
не е ли вече много късно? :D сигурно вече никой не работи
Нз .. аз ще си гледам до полунощ .. после ще видя като стана ;дд
tattoobitch19
06-25-2012, 17:58
мерсиии пери ^^ за инфото
иначе и аз смятам да стана рано-рано, че няма да мога и да спя от нетърпение !!
ама те ще вземат да ги пуснат в късния следобед утре, сигурна съм - няма да ни направят кефа, та нали се мразим взаимно :D
Те ще вземат да ги пуснат в късния следобед утре, сигурна съм - няма да ни направят кефа, та нали се мразим взаимно :D
Да , ама май нашата омраза към тях е по-голяма :D (devil)
Ама те ни държат в ръцете си с тези резултати .. :D
Dreams12
06-25-2012, 18:04
Ох, малее, нямам търпeние да дойде утреее ^^
Едно за резултатите, ама ми излиза и новия епизод на Pretty Little Liarsss ^^^^^
Аз обявявам стачка !!! :[
Dreams12
06-25-2012, 18:06
Аз обявявам стачка !!! :[
~С теб съм! :D
Къде ще протестираме, кога? :D
SunnyWinter
06-25-2012, 18:07
Ние се уговорихме, ще им пуснем Веско Маринов и ще отстъпят :D
:D Мииии.....пред Министерството на образованието и науката! :D :D
Ние се уговорихме, ще им пуснем Веско Маринов и ще отстъпят :D
точно така
lalalala123
06-25-2012, 18:08
Излязъл ли е минималния и максималния бал вече??
Dreams12
Ахаха... Вескоо ще ги избие до крак!! :D
SunnyWinter
^ За тази година не, мисля, че ще излезе, когато излязат и резултатите.
Dreams12
06-25-2012, 18:10
Като прочетох за Сен Тропе се сетих за зверската пародия..
Всички са на СЕЛО БЕЕ..други на Малдивитее :D
SunnyWinter
06-25-2012, 18:12
В Бургас пък третите :D:D
Dreams12 ти ли рисува аватара сии http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=bg&biw=1024&bih=575&tbm=isch&tbnid=vAKOTLXy3xxZoM:&imgrefurl=http://istorey.blogspot.com/2012_03_01_archive.html&docid=4pdFQUWuTNuvoM&imgurl=http://1.bp.blogspot.com/-Ir5rwgwUn1c/T2xI2ibBpKI/AAAAAAAAAmA/lXn0pjtsTt8/s1600/crying%252Bmeme.png&w=474&h=437&ei=C6roT_CoBozusgapweDwAQ&zoom=1&iact=hc&vpx=345&vpy=135&dur=1273&hovh=216&hovw=234&tx=130&ty=141&sig=115454137116137174388&page=1&tbnh=127&tbnw=138&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:2,s:0,i:72
Dreams12
06-25-2012, 18:13
ААА Бургасс.. много печен град :D
Dreams12
06-25-2012, 18:14
Dreams12 ти ли рисува аватара сии http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=bg&biw=1024&bih=575&tbm=isch&tbnid=vAKOTLXy3xxZoM:&imgrefurl=http://istorey.blogspot.com/2012_03_01_archive.html&docid=4pdFQUWuTNuvoM&imgurl=http://1.bp.blogspot.com/-Ir5rwgwUn1c/T2xI2ibBpKI/AAAAAAAAAmA/lXn0pjtsTt8/s1600/crying%252Bmeme.png&w=474&h=437&ei=C6roT_CoBozusgapweDwAQ&zoom=1&iact=hc&vpx=345&vpy=135&dur=1273&hovh=216&hovw=234&tx=130&ty=141&sig=115454137116137174388&page=1&tbnh=127&tbnw=138&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:2,s:0,i:72
Нее, дръпнах го от някакъв сайт, действаше ми много садващо-въздействащо и реших да си го запаметя :D
Хорааа ако някой "открие" резултатите, моля го да каже веднага в кой сайт ги е намерил.. ;))
Dreams12
06-25-2012, 18:16
Ооо..чувствам се развълнувана, все едно утре е Коледа (..или рождения ми ден) :D
tedi129 ако те кефят такива рисунки само ми кажи какво и ще ти го нарисувам :) за разведряване :D
tattoobitch19
06-25-2012, 18:17
Dreams12 .. оооо да епизодът<3 нямам търпение, мерси, че ме подсети :D
Нее, дръпнах го от някакъв сайт, действаше ми много садващо-въздействащо и реших да си го запаметя :D
просто е УНИКАЛНО <3
tedi129 ако те кефят такива рисунки само ми кажи какво и ще ти го нарисувам :) за разведряване :D
оооо искам искам :Д
SunnyWinter
06-25-2012, 18:18
Бургас - градът на трите ленти :D:D:D:D
Dreams12
06-25-2012, 18:18
Dreams12 .. оооо да епизодът<3 нямам търпение, мерси, че ме подсети :D
*имаме си фееен* :D
Бургас - градът на трите ленти :D:D:D:D
я пак :D :D :D
оооо искам искам :Д животно ли ? или какво ?
П.П.: хайде и аз да се проявя с една доста стара песен, за която вчера се сетих (незнайно защо) http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=hxKOLDjrQ9g
SunnyWinter
06-25-2012, 18:23
Оооообичам Еминем
и съм от БурГъз :D
Оооообичам Еминем
и съм от БурГъз :D
LIKE :DD
Dreams12
06-25-2012, 18:25
Ооох, и на мен Еминемчо ми е слабост <3333333
И ся се сетих за таз му песен http://www.youtube.com/watch?v=5HRiDM6trfE&feature=related, която ми носи спомени за едно ужасно вълшебно лятоо.. <3
vasilena_nedqlkova
06-25-2012, 18:27
heartlesandfreaky pozdravleniq :D
Dreams12
06-25-2012, 18:28
ААА, ще се побъркаааам, искам да знам дали съм влязлааа :O
tattoobitch19
06-25-2012, 18:29
ooo Dreams12 тотално съм феен..спенсър <3 ;)
SunnyWinter
06-25-2012, 18:30
Влязла си, всички сме влязли :D
Като сме почнали с Еминем - http://www.youtube.com/watch?v=G1Z17HBqaps&feature=related
Dreams12
06-25-2012, 18:31
ooo Dreams12 тотално съм феен..спенсър <3 ;)
И ааааз <333
Започнах да го гледам този сериал супер неангажиращо и толкова ми харесаа.. даже си нямам любимка от тези сладурки, може би Хана, не знаам :D
tattoobitch19
06-25-2012, 18:32
трябва ни вътрешна информация!! познавате ли някой МОМН-ец? :D
SunnyWinter
06-25-2012, 18:33
приятелката на heartlesandfreaky! да я намерим и да я замеряме с дискове на джъстин бобър, докато не ни каже дали сме приети :D
ААА, ще се побъркаааам, искам да знам дали съм влязлааа :O Повярвай ми не само ти ще се побъркаш! :D ще си правим компания някой ден :D
Dreams12
06-25-2012, 18:34
Ааау..йуу :D Току-що гледах в YouTube клипче от поредицата "Моята странна мания" за жена, която си пие собствената урина и си маже цялото тяло с нея, капе си я като капки в очитее, мие си косата с неяя :D
btw.. PrAySS, или както се казва "Един ден живеех срещу лудницата, а сега живeя срещу нас ":D
SunnyWinter
06-25-2012, 18:35
dreams12, това си е мазохизъм :D
Dreams12
06-25-2012, 18:36
Е нее, това си е направо зверски болно извращениее :D
tattoobitch19
06-25-2012, 18:37
ааа ужас този епизод не съм гледала (ако са онези от TLC откачалките :D) дай линк!!
SunnyWinter
06-25-2012, 18:38
Някви такива подобни изверги дават и по NatGeo :D
Само аз ли съм си спокойна ;ddd
Dreams12
06-25-2012, 18:39
ааа ужас този епизод не съм гледала (ако са онези от TLC откачалките :D) дай линк!!
Аа, да, за същите става на въпрос :D
Ето го, но е на английски: http://www.youtube.com/watch?v=P4jhLaGhXwg
btw А пък някаква яде прахта на починалия си мъж, абе ужас :D
SunnyWinter
06-25-2012, 18:41
Мимс, принципно всички сме спокойни, ама ни изпра сачмата :D
btw. и на мен ми викат мимс :D
Ааау..йуу :D Току-що гледах в YouTube клипче от поредицата "Моята странна мания" за жена, която си пие собствената урина и си маже цялото тяло с нея, капе си я като капки в очитее, мие си косата с неяя :D
btw.. PrAySS, или както се казва "Един ден живеех срещу лудницата, а сега живeя срещу нас ":D
Dreams12 само и ние да не си пием урината от побърквация някой ден :D
SunnyWinter
06-25-2012, 18:41
Ако я пия, ще е само пред Министерството, за да ги отвратя :D
Dreams12
06-25-2012, 18:42
Dreams12 само и ние да не си пием урината от побърквация някой ден :D
Ааа, що?! Ние сме си хипер-мега-супер спокойни, засега сме на етап "Тия ш*бани стени тряя да говорят,'щот ги чувам" :D
Dreams12
06-25-2012, 18:43
Ако я пия, ще е само пред Министерството, за да ги отвратя :D
Муахахах :D
Абе аз викам да почваме гладна стачка и т'ва е! :D
SunnyWinter
06-25-2012, 18:45
Ще бойкотираме МОН
Кризата ще се задълбочи
Всички ще умрат
И всичко това..
заради компютъра
Dreams12 плс за някой заек ;дд
Ще бойкотираме МОН
Кризата ще се задълбочи
Всички ще умрат
И всичко това..
заради компютъра
;ддд тъпи компютри
Dreams12
06-25-2012, 18:47
Dreams12 плс за някой заек ;дд
А?! Сори, малко бавно зацепвам попринцип, русоляво съм си :D
Отивам при Бойко и при Цецо и гледай кво стаа взимам си и лудата братовчетка на тогава...:D
не само ти :D
SunnyWinter
06-25-2012, 18:48
ЧЪК НОРИС Е В УМОВЕТЕ ВИ! :D
;дд драсни един заек и напиши:
А ние тука още чакаме резултатите :ДД
ЧЪК НОРИС Е В УМОВЕТЕ ВИ! :D
:D той е..навсякъдее ;дд
Искате ли да направим скайп дискусия за резултатите ? :D
tattoobitch19
06-25-2012, 18:50
а така! ще ми строят всички магистрали тука, а едни fucking резултати не могат да пуснат !! :D (сигурни ли сте, че работните пчелички от момн не са по леглата вече и не се мъчим да кроим планове ненужно? :D)
Dreams12
06-25-2012, 18:51
Аз в Скайп не влизам :D
Facebook 4ever :D
мчи да...няма да е лошо ;д
а така! ще ми строят всички магистрали тука, а едни fucking резултати не могат да пуснат !! :D (сигурни ли сте, че работните пчелички от момн не са по леглата вече и не се мъчим да кроим планове ненужно? :D)
И аз така мисля ;дд
Dreams12
06-25-2012, 18:53
Работните пчелички,а ? Работните търтеи ако питаш мене :D
ок само казвате къде ще праим дискусията и съм там :D
Работните пчелички,а ? Работните търтеи ако питаш мене :D
по-скоро заспал кошар :D
Давайте си скайп на лично за да ви добавям :D
SunnyWinter
06-25-2012, 18:58
ОТ МОН НИ ТРОЛВАТ ХОРА!
и то много успешнo :D
tattoobitch19
06-25-2012, 19:00
и аз като Dreams12 скайп не ползвам (брей имаме много общо :D) фейсбук ^^
вие си дискутирайте там, ама не ни напускайтее тукк ;// :D
Dreams12
06-25-2012, 19:02
и аз като Dreams12 скайп не ползвам (брей имаме много общо :D) фейсбук ^^
вие си дискутирайте там, ама не ни напускайтее тукк ;// :D
Ние сме модерни, той Скайп-а ОСТАРЕ : DD
lalalala123
06-25-2012, 19:02
ОТ МОН НИ ТРОЛВАТ ХОРА!
и то много успешнo :D
Ако и утре не излязат, то това вече ще е тролене:D
SunnyWinter
06-25-2012, 19:03
Те почнаха да ни тролват още с резултатите от изпита :D
Dreams12
06-25-2012, 19:04
Представям си МОМН-овците да си ни следят тука какво си пишем с мазна трол-усмивка :D
Dreams12
06-25-2012, 19:05
Скайпа форевър :D
Ааа, ще се бием ми се струва :D
lalalala123
06-25-2012, 19:06
Те почнаха да ни тролват още с резултатите от изпита :D
За резултатите от изпита казаха "до 4 юни" и излязоха на 4 юни. Аз си знаех че резултатите от 1 класиране ще излязат на 26 (щото казват до 26), но винаги ми оставаше надеждата че може по-рано да излязат...
AnonimenKolkoDaEAnonimen
06-25-2012, 19:06
Като се съберете малко повече хора за скайп викайте :Д .
И ако разберат кои ме утре да пише нарочно, че никъде не сме приети и отдолу да има тролфейс и да пише PROBLEM? :D
perry_the_platypus
06-25-2012, 19:07
От РИО-София град си ъп-наха страницата, но не можаха да качат резултатите. -.-
AnonimenKolkoDaEAnonimen
06-25-2012, 19:09
Я си дайте Face-овете да направим една група ...
Dreams12
И ако разберат кои ме утре да пише нарочно, че никъде не сме приети и отдолу да има тролфейс и да пише PROBLEM? :D
Муахаха :D
Надушвам 9gagger, i like iiit :D
LIKE :DD
lalalala123
От РИО-София град си ъп-наха страницата, но не можаха да качат резултатите. -.-
Явно наистина има някаква причина, за да не ги качват.
SunnyWinter
06-25-2012, 19:10
Да, мързи ги. :D
PukingRainbows
06-25-2012, 19:11
МОМН-овците прекаляват обаче ;х Егати Scumabg-ите.. ;д Бтв скайпа ми е petszsz, добавяйте. :D Обаче трябва да се съглася с K0rn, че скайпа си е мега мощen, никак не е остарел. 8-)
.. Абе само аз ли рефрешвам страницата на РИО като луд през две секунди и очаквам да са си размърдали мързеливите задници и да са пуснали резултатите? :|
AnonimenKolkoDaEAnonimen
06-25-2012, 19:14
Няма да пуснат резултатите днес, почти сигурен съм :) .
weenonas
06-25-2012, 19:15
Четох, че тука има фенове на PLL .. специално за тях - http://vbox7.com/play:6cb75361fe - най-накрая ще ги дават в българския ефир =]
Dreams12
06-25-2012, 19:16
Четох, че тука има фенове на PLL .. специално за тях - http://vbox7.com/play:6cb75361fe - най-накрая ще ги дават в българския ефир =]
Еее, те се сетиха да ги дават, като вече им изгледах и 2-та сезона :D
perry_the_platypus
06-25-2012, 19:17
Тц, няма да е тая вечер, просто защото си държат на думата, 26.06. и това е. :D
аз вече никакви надежди не тая за днес :ДД то се видя..момновците сега се черпят на някоя вила, тей че лягайте да спите :D :D
SunnyWinter
06-25-2012, 19:21
елате в скайп бе хора, елате бе :D:D:D