View Full Version : Бъдещи осмокласници
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
Lovely Dream
09-15-2012, 14:43
Изтеглих си преди няколко дни списъка с учебниците на моето училище, но кога аджеба се купуват ?! Братовчедите ми викат изчакай да ти кажат със сигурност дали са това учебниците, че да не вземеш грешни... И сега се чудя, да не се окаже, че само аз съм без учебници на 18ти като вече учим. А за бележниците докога ли е срока ? Те май можеше и по-късно... Почти нищо нямам купено, освен униформени дрехи. На 17ти ще се купува и прави всичко, както винаги става с нашето семейсто :D .
N1K17Y123
09-15-2012, 16:33
Изтеглих си преди няколко дни списъка с учебниците на моето училище, но кога аджеба се купуват ?! Братовчедите ми викат изчакай да ти кажат със сигурност дали са това учебниците, че да не вземеш грешни... И сега се чудя, да не се окаже, че само аз съм без учебници на 18ти като вече учим. А за бележниците докога ли е срока ? Те май можеше и по-късно... Почти нищо нямам купено, освен униформени дрехи. На 17ти ще се купува и прави всичко, както винаги става с нашето семейсто :D .
И аз така :D
the_world_around_me
09-15-2012, 17:35
Аз си имам всичко - дрехи , тетрадки и др пособия :D Учебниците ще си ги получа в понеделник (sun) Много ми се учи ,ама като знам ,че бързо ще ми омръзнее :D:D Бай дъ уей - Ще купувате ли цвете ?
FuckingFreak
09-15-2012, 17:42
Вие луди ли сте бе, какво цвете :lol:
the_world_around_me
09-15-2012, 17:46
Вие луди ли сте бе, какво цвете :lol:
Че да се подмажете на даскала :D
FuckingFreak
09-15-2012, 17:55
Да не съм в първи клас, че да се подмазвам?
the_world_around_me
09-15-2012, 18:03
Първолаците не се подмазват ! :D
bebzgirl
09-15-2012, 18:40
Уахооо,в тая немска най-накрая извадиха списъците за класовете.От три дена ходя да проверявам,направо ми беше писнало.Аз съм 8ж клас.Не вярвах,че в последната паралелка ще се падна,хаха.
Аз си имам всичко - дрехи , тетрадки и др пособия :D Учебниците ще си ги получа в понеделник (sun) Много ми се учи ,ама като знам ,че бързо ще ми омръзнее :D:D Бай дъ уей - Ще купувате ли цвете ?
Да ,ще купувам цвете-в ново у-ще съм. ;)
Lovely Dream
09-15-2012, 19:29
Е, мисля да взема цвете на класната (предполагам ще е жена). Все пак на ново място... Някакъв букет, нито скъп, нито евтин. 5-6 лв някъде, вероятно 8-) . А и като гледам снимките на предишния 8 клас те са носели . :)
И аз съм така, относно ученето. А иначе, също ще купувам цвете, да покажа, че идвам с мир (в ново училище ще съм). :D
Преди около седмица разбрах, че класната ми ще е жена. Не, няма да нося букет 8)
Софианци, помагайте. На коя спирка трябва да сляза с метрото, ако искам да се озова някъде около Сердиката/The mall съответно? :)
Май до The mall няма удобен транспорт с метрото , до сердика също . Всъщност не знам :D Представа си нямам .. Не съм добре с метрото . Аз си ходя с автобусче .. С 1-ца/6-ца до мола и с 9-ка/72 до сердика .. :D Виж в нета ,трябва да пише .. ;)
weheartiit
09-16-2012, 10:53
Как ви минава последния ден от вакнцията?
Аз лично изобщо не искам да е утре и съм в носталгично настроение. :D
the_world_around_me
09-16-2012, 10:56
По-възможно най-тъпия начин.Днес щях да ходя в София ,ама се прецакаха нещата xD В Плевен е някакво мн потиснато времето ,аз също ,пък и утре е 1-вият учебен ден ... Никак няма да се глася ,най-много да си изправя косата
zlatko98
09-16-2012, 11:04
Уахооо,в тая немска най-накрая извадиха списъците за класовете.От три дена ходя да проверявам,направо ми беше писнало.Аз съм 8ж клас.Не вярвах,че в последната паралелка ще се падна,хаха.
Аз съм 8ми "б". Бтв как се казваш? Може да сме се запознали :D
Е, мисля да взема цвете на класната (предполагам ще е жена). Все пак на ново място... Някакъв букет, нито скъп, нито евтин. 5-6 лв някъде, вероятно 8-) . А и като гледам снимките на предишния 8 клас те са носели . :)
5-6 лв.?!?Много пари бе,и то този букет ще увяхне за един ден ..Аз днес взех от 3,50 лв. лилиум-хубав е и се надявам да издържи до утре здрав-все пак съм го сложила във вода ,ама знам лии.. ;)
Lovely Dream
09-16-2012, 11:16
5-6 лв.?!?Много пари бе,и то този букет ще увяхне за един ден ..Аз днес взех от 3,50 лв. лилиум-хубав е и се надявам да издържи до утре здрав-все пак съм го сложила във вода ,ама знам лии.. ;)
Амии аз мисля да го взимам утре. То пътя до града е половин час с кола и дано ми остане време. Слава богу, недалеч от училището има пазар за зеленчуци и цветя. Ще го занеса свеж. :) А цената зависи, в предишния ми град взимах най-често хризантеми за 3-4 лв, ще видя там как са цените и ще взема нещо, което да изглежда добре. Не мога да ти кажа дали ще издържи, аз винаги ги взимам същия ден. Чувала съм за слагане на захар във водата, но не мога да ти кажа със сигурност, потърси в нета нещо по въпроса. ;)
Много тъпо . Времето е пълен ужас и ми е някакво - никакво :D . Прочетох си произведенията днес от учебника по литература (които не бях чела) и мисля да си преговоря малко по мат. . По-късно ще минавам да взимам цвете на класния . И това . А гадното време ми обърка изцяло, каквито и да било планове ..
cookie78
09-16-2012, 13:16
И мене ми е носталгично..
И трябва да купя цвете, ама днеска ли..пък утре ше има ли отворени 'цветарници'..
FuckingFreak
09-16-2012, 13:28
Какви са тия цветя, букети за по 3-4 лв, бе !? Аз си мислех, че моя град е извън цивилизацията и въпреки това 10-12лв за нещо прилично и що годе нормално на вид не ти мърдат.
Lovely Dream
09-16-2012, 13:44
^ Има, има, зависи къде търсиш, ако е от цветарски магазин е по-скъпо, но аз си ги взимам от малки цветни пазарчета. Там има конкуренция, а и кой ще си купи букет за 10лв, аз винаги съм взимала 3-4-5 лв, предишните ми съученици правеха същото и за учителка, която не познавам й стига и толкова. По-добре ли е да не занеса въобще !? ;)
zlatko98
09-16-2012, 13:56
Какви са тия цветя, букети за по 3-4 лв, бе !? Аз си мислех, че моя град е извън цивилизацията и въпреки това 10-12лв за нещо прилично и що годе нормално на вид не ти мърдат.
И аз се учудих от тези 3-4 лева. На мен до сега не ми излизат под 15 лева. Аз мислех да купя утре букета, но най-вероятно няма да има отворени цветарници по това време...
FuckingFreak
09-16-2012, 14:12
По-добре ли е да не занеса въобще !? ;)
И като не занесеш, голяма работа. Сякаш учителката ти специално ще те помни дали си и подарила букет някога.
Аз няма да нося. Не мога да се занимавам с глупости.
weheartiit
09-16-2012, 19:22
И при нас няма такова нещо.Букет под 10 рядко се намира,нямаме такива цветни пазарчета.Иначе аз май ще съм без букет.Днеска не взех,утре едва ли ще намеря сутринта.
perry_the_platypus
09-16-2012, 19:36
Вие луди ли сте цветарниците да пропуснат и да не отворят за първият учебен ден?! :D
WhatTF*ck
09-16-2012, 19:55
Хаиде късмет за първия учебен ден дано го прекарате страхотно :) ( еее разбирасе дано и аз си го прекарам страхотно :D )
Вие луди ли сте цветарниците да пропуснат и да не отворят за първият учебен ден?! :D
Дано да отворят ,защото на завършването бяха затворили близките цветарници и направо беше ужас .. Автобуси и глупости точно преди празненството :D
И .. Пери ;д Няма 100 стр ;д
Хаиде късмет за първия учебен ден дано го прекарате страхотно :) ( еее разбирасе дано и аз си го прекарам страхотно :D )
Благодаря ти ^^ Късмет и на теб , и на всички останали :) !
Lovely Dream
09-16-2012, 20:21
Ден година храни, както се казва, и за цветарниците, и за книжарниците :D Пък ако не намеря букет, няма да се трепя, я. И как 10-16 лв за 1-2 цветя ?! :shock: Вие да няма да им купувате червени рози? 1-2 гербера/хризантеми/лилуми/нещо др по-евтино там с целофан и толкова. ;)
П.П.: Късмет и от мен... :) Дано мине добре, 10тина часа останаха :cry: ...
WhatTF*ck
09-16-2012, 20:39
ЕЕЕ вия с тая 100 стр :D апък остава 9часа и 21 мин и 40 сек ;( броя ги
MegiBoOm
09-17-2012, 05:21
Хахахахаххаахха, хайде зайчета късмет днес и да изядете по един морков! :D
FuckingFreak
09-17-2012, 05:26
И как 10-16 лв за 1-2 цветя ?! :shock: Вие да няма да им купувате червени рози? 1-2 гербера/хризантеми/лилуми/нещо др по-евтино там с целофан и толкова. ;)
Е не. Два карамфила ще седна да подарявам. Като давате пари за нещо, поне дайте малко повече и купете нещо хубаво, не да се излагате с 5 лева.
weenonas
09-17-2012, 10:44
Как мина при вас?
Аз тъкмо се връщам. Ужас как ни целиха не е истина =D Падна ми се класна, обаче е някаква супер строга -.- Ще ми преподава английски.
Като цяло очаквах да е по-страшно, но пък ми беше забавно. :D
perry_the_platypus
09-17-2012, 11:23
Ех, Криско, Криско... ;х Не помогна да направим 100 страници. :(((
Иначе аз се върнах преди малко и горе-долу беше яко откриването на новата учебна година, летяха някакви моркови, ама общо взето не ме уцелиха, ахах. Имам яка класна, но г-жата по ФЕ е просто отвратителна, не знам как ще я търпя още 5 години. :х
MysticDreamer
09-17-2012, 11:24
*Нова съм*
Иначе първият учебен ден мина страхотно, много се радвам, че започнахме.
В класа всички са много печени, поне така изглеждаха,но се запознах само с момичетата. :D
И при мен е класна, много е печена, но и много строга . По руски е и най-вероятно няма да ми преподава, защото 9 клас сигурно ще избера немски да уча като 2-ри език.
А за английския да не говорим, ще ни скапат тази година с 18 часа на седмица. :D
FuckingFreak
09-17-2012, 11:31
За утре програмата ми е:
1. Бел
2. АЕ
3. АЕ
4. АЕ
5. АЕ-Б
6. АЕ
Епа нека ми е зле ... :D
MysticDreamer
09-17-2012, 11:43
Хахаха, а моята е:
1.АЕ
2.Мат.
3.АЕ
4.АЕ
5.АЕ
6.Физическо
:D
Откриването мина добре и не ни целиха с моркови :D За утре програмата ми не е нищо особено. По-интересна е в четвъртък ;Д
1. математика
2. немски -Б
3. немски -Б
4. немски
5. немски
6. немски
7. немски
Lovely Dream
09-17-2012, 13:47
Е не. Два карамфила ще седна да подарявам. Като давате пари за нещо, поне дайте малко повече и купете нещо хубаво, не да се излагате с 5 лева.
Както и предположих, повечето подариха букети за 3-4-5лв, моя беше един хубав гербер за 3,50лв. Тя да няма да ни запомни класната с букета, я :?.
Иначе, деня мина добре, мисля. Като изключм дъжда и мрачното време. От другата паралелка ми се виждаха по-дружелюбни, едни момичета ме заговориха. А нашите се разделиха на групички, аз самичка. Е, видях се с бивши съученици, с някои от тях пак ще сме заедно. Моркови нямаше. Е, това все пак се има за доста добра гимназия, учениците са по-цивилизовани и не се занимават с такива работи. Класната не мога да я преценя още, но изглеждаше добра (дано) . Аз пък утре имам 2 часа немски, после по 3. Няма да издавам повече, че току-виж някой ме разкрие от нашите... :?
the_world_around_me
09-17-2012, 13:51
При мен мина доста добре :) Мааалко се разделихме на групички .. Дадоха ни учебници по немски , програма :) Абе всичко беше ок .После ходихме на боулинг и заваля един дъжд ... Абе доста зор ще е тази година ,но ще се справя :) Иначе мое букет беше един от най-гадните :D Ама все пак .....Класната ни е сууууупер печенаа <33 И даскалите също ,а училището не остава по-назад :Р Всичко е страхотно ,но не ми се учи много :D
weheartiit
09-17-2012, 14:04
На мен не ми дадоха морковче,а много исках. :( Те като цяло не раздаваха,в нашия клас дадаха само на 2 момичета мисля и на едно момиче му беше залепен под стола и стана талисман на класа (не го обясних както трябва) :D Класната изглежда печена и гледам,че от по-горните класове много я обичат ;д Дано се разбираме.Класа е ок има някой,които нещо ми идват прекалени. :D Нашата програма за четвъртък също е много интересна :
1.Испански
2.Испански
3.Испански
4.Испански
5.Испански
6.Английски - сип
7.Английски - сип
:D
FuckingFreak
09-17-2012, 15:19
Няма да издавам повече, че току-виж някой ме разкрие от нашите... :?
То щото е много срамно да пишеш в тийн форум, нали....
На мен за понеделник програмата ми е :D :
1. ИЕ - разговорно
2. ИЕ
3. ИЕ
4. ИТ
5. ИЕ
6. ИЕ
Иначе класа бива , горе/долу :) Не успях да се запозная с всички ,но и утре е ден :D Доволна съм като цяло , поне за сега , от учениците :)
thecreator
09-17-2012, 16:05
И при мен мина много готино хехе.Запознх се с доста хора и на никой не помня името направо перфектно :Х :D Но утре ще гледам да се запозная с ЦЕЛИЯ КЛАС! Да им запомня имената и така.При нас въобще не хвърчаха моркови хаха , а програмата за утре е :
1.АЕ
2.АЕ
3.АЕ
4.БЕЛ
5.БЕЛ
6.АЕ
А в четвъртък даже имам само 5 часа , от което съм мнооооого доволна хаха :D
thecreator
09-17-2012, 16:07
Да питам тези които учат в ЕГ - по колко са ви учебниците , защото на нас по АЕ са ни 120 лв , но имало 3 нива A1,A2,B1 и там си се включвали бла бла бла :D
А в четвъртък даже имам само 5 часа , от което съм мнооооого доволна хаха :D
Късметлийка :D Ние имаме по 6 часа дневно + единия ден - 7 часа :) Аз си мислех ,че ще имаме по 8 часа , пак съм доволна :D
weenonas
09-17-2012, 16:27
Въобще не ви завиждам с това по цял ден език да учите ://
Моята програма за утре:
1. БЕЛ
2. БЕЛ
3. АЕ
4. АЕ
5. ФВС
6. ФВС
7. История
По английски още утре ни искат 35 лева за учебник + учебна тетрадка + диск, а сме щели да имаме още учебници o.O ( Все пак по-добре от 120 де, ама :D )
А коя смяна сте и от колко почвате?
the_world_around_me
09-17-2012, 16:37
Аз ще съм 2-ра и ще започвам от 13:30
За утре програмата е
1. Час на класа (Ще ни развеждат из училището и такива неща ;d)
2. БЕЛ
3. Математика
4. НЕ
5. НЕ
6. НЕ
7. Изобразително
Днес си взех учебниците по математика , БГ и литература :) Вече съм готова с всичко.
zlatko98
09-17-2012, 16:55
Ми аз се прибрах преди малко - беше добре, съучениците са готини. А за утре програмата ми е:
1.Математика
2.БЕЛ
3.ИИ
4.Немски
5.Немски
6.Немски
7.Немски
Утре ще има родителска среща и така...
perry_the_platypus
09-17-2012, 17:10
Оплаквайте се вие от 6-7 часа, аз имам цели 8. :X :D
Впрочем, Хриси, в 157-мо целиха ли ви с моркови? Интересно ми е. :D
FuckingFreak
09-17-2012, 17:27
По английски още утре ни искат 35 лева за учебник + учебна тетрадка + диск, а сме щели да имаме още учебници o.O ( Все пак по-добре от 120 де, ама :D )
Ако си в езикова - надявай се да е по-добре. И на нас ни е 35лв, ама само първия комплект учебници и тетрадки, а през годината се минават общо 3. :)
Първа смяна съм, от 7:30.
weenonas
09-17-2012, 18:21
В техникум съм. Мда и на нас ни е първи комплект.
cvetityyy98
09-17-2012, 18:35
Първия учебен ден мина много добре. Дванайсти клас ни раздаваха едни свитъци, в които бяха написани "Златните правила на преписвача" и "Златните правила на бегача". :D Не ни целеха с моркови, за което се радвам. Класната ни е по английски и изглежда много готина жена, но и много строга, когато става дума за учене. Класът ми също изглежда много готин, макар че все още не съм се запознала с всички. За учебниците по английски и нашите са общо 3 за годината и излизат 108 лева.
Ето и програмата ни:
1. АЕ
2. АЕ
3. АЕ
4. АЕ
5. Час на класа
6. Математика
7. Математика
Не ,не ни целеха ,Пери :D Всичко стана толкова набързо ,че нищо не разбрах . Отидохме и направо ни набутаха зайците в актовата зала , после по класните стаи и си тръгнахме :D
Май казах , но нищо :D 2-ра смяна съм , започвам от 12:50 . Много гадно са ни разпределили смените впрочем , но няма какво да направим :D
weheartiit
09-17-2012, 19:17
Не ,не ни целеха ,Пери :D Всичко стана толкова набързо ,че нищо не разбрах . Отидохме и направо ни набутаха зайците в актовата зала , после по класните стаи и си тръгнахме :D
Май казах , но нищо :D 2-ра смяна съм , започвам от 12:50 . Много гадно са ни разпределили смените впрочем , но няма какво да направим :D
И аз нищо не разбрах.Даже се изгубих в коридора защото не знаех къде ни е стята и като влязах всички ме гледаха много странно (бях последна) :D.Иначе аз съм първа смяна от 7:30.Учебниците ми по испански + тетрадки и т.н. бяха около 80 лв. ии не знам дали ще сменяме комплекти.По АЕ също бяха гору-долу толкова.Абе само в нащо ли училище има такова чудо - плащаме за охрана. :D
Леле .. само ние сме баровци ;д 7лв. за УТ и учебник :D Ние АЕ нямаме .
И .. какво е това чудо , наистина , да си плащате за охрана ? :D Тц,тц .. Хах ..
Ние иначе утре ще се видим в чудо . Днес беше добре , водеше ни една от по-горните класове и така . Обаче утре май ще се местим из стаи ,а като не знаем кое къде се намира .. дано някой да разясни :D
SunnyWinter
09-18-2012, 06:41
Вчера мина добре, като изключим лошото време :D Организацията малко куцаше, но имаше един "колега" китарист от 12-ти клас и общо взето си прекарахме добре.. Класната ни е много готина, поне по първо впечатление и ще ми е по математика (lol no :D).. 9г ни раздаваха моркови и беше някво странно, щото всички седяхме като статуи посред стаята.. awkward :D
edit: втора смяна съм и почваме от 1.15. имаме 18 часа английски на седмица, днес имаме само 3 :D
АЕ
АЕ
АЕ
ФВС
БЕЛ
БЕЛ
Беше супер :D Подариха ни моркови
thelover3
09-18-2012, 07:20
Аз познавам почти половината клас от преди, запознах се и с новите, харесах си едно момче :D
Абе, яко беше. Предлагаха ни моркови :D
weenonas
09-18-2012, 12:50
Аа много съм доволна от днешния ден.
Учителката по български е строга, държи на дисциплината, но преподава доста увлекателно. Много ми хареса.
В часа по английски при класната ми беше странно. "Учихме" азбуката :D Но и по сложни неща като транскрипция. Харесва ми стила й на преподаване.
По ФВС имаме два часа седмично, но щяло да има и трети в който ние избираме какъв спорт да практикуваме - футбол, баскетбол, хандбал, волейбол, тенис на маса, бадминтон, плуване, туризъм. Избрах волейбол и като резервен вариант туризъм, защото много ми хареса идеята. За физкултурния салон и фитнеса няма да коментирам, но с една дума - трагедия. Докато е хубаво времето ще провеждаме часовете в борисовата градина. Нормативите, които ще покриваме са : бягане (300 м момичета ; 600 м момчета) бягане (1000 м) бягане (50 м) скок от място, коремни преси, лицеви опори (момчета) и това мисля че са.
По история имаме господин. Много ме уплаши в първия момент като влезе =D Не иска да ни прави историци, а просто да учим по предмета му. Обаче е голям пич. Възрастен е, но постоянно ни кара да се смеем :D
За утре програмата ми е:
1. АЕ
2. АЕ
3. АЕ
4. Математика
5. Физика
6. Физика
Lovely Dream
09-18-2012, 18:51
То щото е много срамно да пишеш в тийн форум, нали....
Да, разкривали са ме и сме се карали... :?
Хехе :) Здравейте . Намерих време да пиша .
Много е гадно с тази 2-ра смяна , обърква ми целия график .. Ще се приспособя ,предполагам :)
Иначе вчера се запознах и с останалите учители . По математика е страхотна г-жата ,много ми харесва и съм много доволна . Този по български ми е меко казано странен , много се обърквам като започне да говори :D По испански първоначално си мислех ,че е много злобна , но пък все пак ,ако не е ще ми е трудно да науча езика , така че сега я определям като строга :D Взехме 100-тина думички и азбуката :D Аз поне ги знам ,само си преписах думите в речника . Ще видим днес как ще бъде . Имаме 7 часа - 4 ИЕ , 1 БЕ , Час на класа и ФВС :) Обаче ремонтират салона , тъй че не съм сигурна дали ще правим нещо , вчера "а" клас нищо не правиха :D . И това като цяло . Има и симпатични хора , има и не чак толкова ,но пък не се оплаквам :D А ,да .. Входните по БЕЛ и М ще ги правим на 4-ти и 9-ти октомври . Дано до тогава да преговорим нещата . :)
Чао от мен и много успехии ! :)
cookie78
09-19-2012, 09:11
Даскала по БЕЛ е млад и е пич. Обаче постоянно ме гледа в очите и мен ме напушва на смях :D
Другите още не си ги познавам (освен тая по АЕ-класната..)
Ние сме на блокове (по 80мин.)..и аз през цялото време гледам на двора, 'щото сме на 1-ви етаж и.. :D
Днеска трябва да правим нещо като входно по АЕ, а по БЕЛ до 5-ти..
Имам 80 мин. физическо първи час 8-)
Айде, успех на всички! :)
FuckingFreak
09-19-2012, 12:24
Днеска класната я нямаше, та последните 3 часа си тръгнахме :D
Имам печени хора в класа, ама все още има такива, които се изолират. Да се надяваме, че и това ще мине.
MsMiracle
09-19-2012, 15:06
Хелоу, зайци! :-D
Нямам намерение да ви спамя темата, само "минавам" да ви пожелая успех! :P Тази година имате само 3-4 сериозни предмета и можете да мързелувате... мързелувайте, че после няма време!
Та пак - успех! :P
the_world_around_me
09-19-2012, 15:39
Голям мързел :D Тоя немски... ТЦ ! Като се върна малко си почивам и после си уча думичките и правилцата (засега е тва ) и после лягам ....на сутринта ставам и преговарям наученото :) И после мааалка почивка и на училище xD Всичко ее мноооого тегаво ...днеска 6 часа немски - ОХХ !!
Мерси MsMiracle ! :)
Днес .. ами днес беше ужасно скучно . Имахме 2 часа с класния - говорихме си , той ни чете някакви инструктажи .. Имахме и 1 час български , който също ми е скучен ,защото преговаряме - морфология и нещо там за звуците . Поне каза ,че другия път ще преговаряме сложните изр. ,които обожавам <33 .. Имахме и 4 часа испански - пълна скука . Всичко ,което взехме и вчера , и днес го знам , г-жата вижда ,че знам и ме подминава и не ме изпитва . Не можем да си говорим в час , не мога да подсказвам , за телефон да не говорим . Тъй че засега спя в час . Наистина ужасно скучно //
FuckingFreak
09-19-2012, 17:10
Добре ще е да промените заглавието на темата... :)
weheartiit
09-19-2012, 20:50
И при мен е скучно.И сме разделени на някакви групи.
cookie78
09-20-2012, 09:52
Скука..
Пък един от 9-ти клас ми каза, че по-интересно нямало да стане..и ми уби надеждите :(
derbella13
09-20-2012, 16:22
Как ви е скучно? :О Иначе много думи, много нещо. Започвам да се обърквам с английския и става мазало. Скоро ще имаме контролно. При вас как е?
the sniper guy
09-20-2012, 17:07
Ако си в езикова - надявай се да е по-добре. И на нас ни е 35лв, ама само първия комплект учебници и тетрадки, а през годината се минават общо 3. :)
Първа смяна съм, от 7:30.
И при нас е така но събират по 36 лева. А относно диска той се сваля а не върви в комплект. Аз съм от СГСАГ и отново започваме английската азбука WTF.
Да има някой от 8е клас?
the_world_around_me
09-20-2012, 17:17
С всеки изминал ден домашното се увеличава xD Не е много лесно :D Иначе в клас всеки е на мааалки групички ,което е тъпо. По математика даскалката е много странна и никак не и разбирам ... По БГ е страшно печена :) Днес правихме 1-вото контролно по немски :D Аз ще съм за 4 ... Диктува ни на български 10 думи ,а ние трябва да ги напишем само на немски . Аз съм свикнала да си пиша 1-во на БГ и после на немски ...и много се обърках , беше ми трудно и не написах няколко ...Пък имаш 2-3 секунди да помислиш xD После беше правилото кога ''s'' се изговаря като ''с'' и кога ''з'' ..На мен ми се падна ''с'' ,ама трябваше да пишем и примери...Сетих се само за 3 от 5 xD Абе малко се изложих ,ама нали е 1-во ..Една пък се разрева ,че нищо не е направила ::D
FuckingFreak
09-20-2012, 17:17
По информационни се очертава да изгърмя на входното. Цял клас - 26 души, от които 22 момичета и естествено нито една от нас не може да вдене за какво ставаше въпрос по време на преговора. Само две от момчетата горе-долу ги навръзваха работите...
За сега хората са готини..... :)
Вече си имам първия официален враг в класа ;д Хаха ..
По испански днес пак не взехме нещо ново (което да не знам) и най-тъпото е ,че въпреки ,че ги знам , и как се пишат , и как се изговарят трябва всяка дума да пиша по 4 реда тетрадка ,голям формат . Много съм отчаяна .. Събраха ми се над 300 думи по 4-ри реда .. а е само за понеделник . Сигурно и утре ще взимаме нови , абе ужас ! Ние и вчера ,и днес правихме "контролно" - вчера на азбуката , днес на числа до 10 + глагола СЪМ и личните местоимения . Имам плюсче за вчера , сигурно и за днес ,защото всичко ми е вярно :D Днес имахме и разговорен испански . Учителя ни е испанец и не знае български , всмисъл съвсем малко . Едвам се разбирахме ,но беше много забавно .. говорихме си като на бавноразвиващи :D
the_world_around_me
09-20-2012, 18:47
Имаме си ново момиче в класа . Казва се Лили ,точно като мен :) Сега сме 27 човека в класа ..... Много е срамежлива и е дръпната - 50 % от класа са същите
cookie78
09-20-2012, 19:43
Аз още не знам към коя групичка да се причисля..
Пък и още не си познавам много класа..
Ще видим по-късно къде ше се дяна :D
weenonas
09-20-2012, 19:47
the sniper guy пиши на лично да се запознаем, че сме от едно даскало :D Ако случайно не се познаваме :D Е с парково ли бяхте? btw аз съм 8а :D
П.С. Навсякъде се почва от азбуката.
Да, наистина навсякъде се почва от азбуката, защото може да има нови деца, които да не са учили преди английски. Абе общо взето всичко мина много добре, но и аз не знам към коя групичка да се причисля. По английски е много интересно (защото все още нещата са много лесни), но после като стане Ноември-Декември фалл .. Ааа, и имам всеки ден 4 часа АЕ :D
cookie78
09-21-2012, 06:53
Ааа, днеска имам 3 блока (по 80 мин.) АЕ :shock:
FuckingFreak
09-21-2012, 11:11
Какви са тия блокове, къде учиш?
Здравейте, някой може ми да ми даде някаква информация или нещо по изобразително, защото не знам НИИЩО, а ще правим входно 8-)
cookie78
09-22-2012, 09:18
Какви са тия блокове, къде учиш?
1 АЕГ /София/. Тия са леко чалнати. :D
Имаме 80 минути час и 20 мин. междучасие, а последното е 10мин., на всичкото отгоре.
weheartiit
09-22-2012, 18:40
Ще имам първата си контролна по испански в понеделник и имам да науча около 300 думи от които само 36 ще бъдат на теста (да ама като госпожата не каза кои точно) ;х Хич не искам да идва понеделник.Още не съм се опознала с целия клас.Знаем си имената,но бих искала да се сближа повече с някой хора,но ...
Ние имаме всеки ден контролно по ИЕ :D
В понеделник и ние ще имаме , но по-сериозно - с диктовка на думи май :D (Сложно , в сравнение с тези през седмицата)
И ние имаме да пишем към 300 думи , пишем ги по 4 реда . Трябва да пиша и към 20 глагола - спрегнати по 50 пъти :D Ще се разкатая от писане днес . А вчера написах 100+ думи (по 4 реда , приблизително 40 пъти - около 4000 думи) :D
Аз иначе като че ли се насочих към хората , които са ми по-приятни . Направила съм си мнение за всички ,но все пак не ги познавам достатъчно . А и в класа ми има хора от бившия клас , та принципно съм си с тях . :)
А вие направихте ли входните нива ?
monchetoo
09-23-2012, 09:16
Искам да ви попитам какво мислите за 157 Гимназия с изучаване на чужд език "Сесар Вайехо" - II-ра испанска гимназия ?
zlatko98
09-23-2012, 10:36
Искам да ви попитам какво мислите за 157 Гимназия с изучаване на чужд език "Сесар Вайехо" - II-ра испанска гимназия ?
Xriis e там - питай нея.
Ние всеки понеделник имаме контролно по немски. Има готини хора, класната ми харесва, а вече успяхме да изгоним учителката по БЕЛ :Д
Не знам как така изведнъж станах любимка на класната, та постоянно ме хвали и само аз съм и в устата. Всичките момичета от класа вече ме гледат на кръв :D. А единственото момче от класа говори само с мен и това допринася .. :D
1 АЕГ /София/. Тия са леко чалнати. :D
Имаме 80 минути час и 20 мин. междучасие, а последното е 10мин., на всичкото отгоре.
В кой клас си?
cookie78
09-23-2012, 14:59
В кой клас си?
8Б, защо?
bebzgirl
09-23-2012, 20:03
Oхх,утре ми е ОТВРАТИТЕЛНА програмата.Два часа математика,един български и четири немски.УжасТ !
cookie78
09-23-2012, 20:18
Съчувствия, bebzgirl :)
the_world_around_me
09-24-2012, 08:22
Моята също е гадна за днес :D 4 часа НЕ , БЕЛ , Математика и ФВС xD Като се има предвид ,че мразя физическо ,а по математика учителката никак не я разбирам ...
Има готини хора, класната ми харесва, а вече успяхме да изгоним учителката по БЕЛ :ДМного сте бързи ;д
Ние имаме 4 часа испански , 1 час разговорен испански и ИТ :D Супер програма :D
FuckingFreak
09-24-2012, 16:17
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/251174_550615608297835_1282071512_n.jpg
'те ни бе. :D В ляво съм аз. Айде, смейте ми се на униформите.
Утре имам диктовка по английски, в петък - тест. И целия първи срок ще бъде така.
Господина по български е суперррр заблудения. Влиза в час, каза, че ще ни даде въпросите от входното, ние му се хилим. Той вика "Ама не ми се смейте, аз няма да ви кажа отговорите" :lol: И така мина целия час - ~10 минути записки за въпросите, останалото разговори, щото ни мързеше да пишем правила за препинателни знаци.
Входно имам в сряда по информационни, по музика май също е тогава (!?) По математика и български - другата седмица.
Някой беше ли на Кока Кола хепи енерджи тур-а? Да сподели, дали му е харесало, че аз нещо не го одобрих. Много реклами, много комерсионализъм, много очаквания, а слабо откъм изпълнения....
Леле .. къде е отишла темата ?
Къде сте ? Ще не пишете :D ?
Аз вече се изчерпах , днес ще имаме тест - спрягане на глаголи . Входните са ни на 4-ти и 9-ти .. Хм .. Учим много по испански , има и много домашни :D Btw - вече имаме 3-ма в класа ,които са с 1-ва точка наказание 8-) При 3 се гони :D . Той класния каза ,че много бързо се правят - като закъснееш за някой час и хайде още една точка и още малко и .. аут :D
Като цяло ,обаче съм доволна . Почвам страшно да харесвам г-жата по ИЕ . Осъзнавам ,че наистина многото писане ме учи . Също така осъзнах , че да вярваш на клюки е просто .. тъпо :D
Също така осъзнах , че да вярваш на клюки е просто .. тъпо :D
+1
Утре имам писмено изпитване по АЕ :cry:
FuckingFreak
09-26-2012, 18:52
На първата диктовка по английски имам 6. По български на входното май се изложих, а по информационни се надявам на 5...
the_world_around_me
09-26-2012, 18:53
Получих първата си пълна 6-ца по немски ! Yeahh !! :P
При нас от вчера има оценки . Аз съм единствената с 6-ца по ИЕ .. Дните непрестанно писане явно са оказали влияние :D
Ии .. браво на вас ! Поздравления ^^
Дано и аз днес дано да изкарам 6 .. Стискайте палции :)
Малко помощ ?
Кои са стихотворните стъпки /ритмически стъпки/ ?
В интернет нищо не намирам.
weheartiit
09-27-2012, 12:27
Йей,вече имам първите си оценки по испански - 5,50 и 6. ^^За утре имамм суперрррр много домашна,а още не съм започнала и уф!Господина ни по БЕЛ е гаден,на нищо не ни учи само философства в часовете,по англ. госпожата я правят на див петел,нищо не се чува в час и имам чувството,че тези два предмета ще са ми адски слаби защото просто нищо не разбирам от учителите.Утре е петък.Чакам го от кога. :D Много гадни групи имаме в класа все още,тъпо е това делене ...
Олеле откога не съм влизала тука ;D
FuckingFreak, наще униформи са по-гадни, недей се оплаква.
Аз по принцип тря да уча, щото за утре май имам повечко да пиша, ама нищо де, ще драсна малко и тук...
Не знам за вас, ама на мен първите дни ми беше супер гадно в новото дск ;( Видяхме се с приятелките от старото и направо.. готова бях да ревна че искам да се върна там.Сега втората седмица по бива като цяло.Днеска имахме ФВС и утре също имаме.Аз както мразя физическо, си мислех, че ще е ужас, но не е толкова зле.Честно казано класа ми не са много-много по волейбола и другите стандартни игри, а по-якото е, че след 2 обиколки на игрището можете да играете което искате.Е, днеска например скачахме и аз се изложих, но.. не ми дреме, честно казано, щото никой не скочи 2м :D Кефя си се на 6цата по география и тва е.Ше видим по биология какво съм направила, по български, и утре по физика.Ох, как я мразя тая физика.Са тря да уча, защото 2ка просто не мога да поправям.По френски малко взе да ми идва нанагорно, което трябва да ми е за урок, защото не уча като хората и после ме пита каква съм по националност и аз гледам като теле :D А, да, транспорта ме сдухва тотално.Сутрин ако в метрото не се засека с една приятелка, съм сама чак до спирката, а после пак съм сама пеша до дск [в смисъл такъв, че никой не познавам и се влача в тълпата с големите, които честно казано са малко стресиращи (да вметна тук, че г-жата по френски днеска я беше страх да пусне едно момче през часа до тоалетната, да не би да му направели нещо големите, ако го срещнели 0.о)].На тръгване сме си там групичка ама на отиване ми е болна тема просто.. сутринта замалко да ме нахапе едно куче.Пф.
В класа ми няма ясно определени групички, просто всеки се движи където иска (е, аз и едно момиче сме си заедно, но не сме залепени или нещо от сорта :D).Има една, която така гледа, сякаш мрази всички, без дори да ги познава.
Абе общо взето съм доволна засега.. Не ми харесва само отношението към зайците, но това ще е само в началото, така че.. май няма от какво толкова да се оплача.
А, оп, замалко да забравя - днес една приятелка и нейни съученички ме разпитаха за един от класа ми :D омг. Щях да падна. То не, че е изненадващо, че точат лиги точно по него, но все пак :D Окей, благодаря ти, който прочете този пост :) Аз отивам да уча.
-
Накратко - приятно учене :D
Дано и аз днес дано да изкарам 6 .. Стискайте палции :)
Успехх !! Въреки ,че вече сигурно си свършила 8-)
Малко помощ ?
Кои са стихотворните стъпки /ритмически стъпки/ ?
В интернет нищо не намирам.
Ямб , амфибрахий , Анжамбман -> Чичко Гугъл .. Аз не ги знам , тъй че не мога да съм сигурна :D
__________________________________________________ _________________________________________
Аз и днес получих 6-ца по ИЕ - втора 6-ца :D Доволна съм , да .. А тея другите как злобно ме гледат не е истина :D Всъщност не ми пука , даже са ми смешни . Групички и ние имаме , или поне нещо такова . Ммм .. имаме много домашни , което ми напомня ,че след малко ще трябва да пиша -_- .. Имаме числата от 20 до 100 да напишем ВСЯКО число в този интервал по 4 реда ,голям формат . Вече минах половината на тетрадката за домашни (80 листа) , даже скоро май нова трябва да си взимам :D МНОГО ПИШЕМ ;( !
FuckingFreak
09-27-2012, 16:56
Няма ли някой от ФСГ-то, бе, софианчета? На една приятелка в класа на входното по български имат само 2ки и 3ки, ахахах. Що за преподавател.. :D
Няма ли някой от ФСГ-то, бе, софианчета? На една приятелка в класа на входното по български имат само 2ки и 3ки, ахахах. Що за преподавател.. :D
Една приятелка е там ;д
Направих си контролното. Надявам се да имам пълно 6, но и непълно 6 ме устройва. :D Имаше за държавите и техните национали, къде трябва да поставяш " 's " и къде не, да съставяш изречения и въпроси, също и за плодове и зеленчуци. И накрая на задната страница (работим винаги на А4 и листа отзад беше празен) трябваше да пишем за нашето семейство. Почти цялата страница изписах. :D Даже не знам дали ще има място за оценката, подписа на госпожата и рецензията. :D
Дано да съм се справила.
weheartiit
09-28-2012, 13:16
Днеска правихме входно по БЕЛ и доста зле се представих.Всички въпроси бяха свързани с пунктуация,а господина ни е един философ ...говори за всичко друго,но не и за уроците. ;д Мъчно ми е малко за стария клас.Още не съм свикнала и ми е едно такова.Целия ни клас с малки изключения пуши,просто прекрасно. :D винаги попадам на такива.Имам мега много домашна за понеделник и не знам как ще я напиша. ;х
Днеска правихме диктовка по АЕ за професиите и съученичката ми по чин си преписа всичко от едно листче. И накрая госпожата я изкара нея на дъската да ги напише с тетрадката и изкара 6. Бясна съм на съучени9чката ми :-х
FuckingFreak
09-29-2012, 06:50
^Хаха, защо се нервиш, бе, котенце? Мисля, че сте достатъчно големи, за да проумеете, че в живота всеки е кой как се уреди. Що за детинщина, честно. Намерила си е начин, получила е 6, а не ти. Голямата работа, не е свършил света, е*аси...
В понеделник имам входно по математика и тия два дни трябва да реша някоя задача, ужас. Още на изпитите бях забравила разлагане и прочие, ами сега направо всичко ми е излязло от главата...
Накратко - приятно учене :D
^^ ахахах :D
И аз имам входно по математика във вторник... имаме един куп домашно за подготовка, аз умирам за почивка, а утре ще идват 4566151325852 човека гости и днеска трябва да го напиша, да подреждам, да уча по другите предмети... а не стига това, ами аз пустата си легнах в 11 и станах в 7,30!! сама се събудих и ся така ми се спи, но и да си легна, няма да заспя.
^Хаха, защо се нервиш, бе, котенце? Мисля, че сте достатъчно големи, за да проумеете, че в живота всеки е кой как се уреди. Що за детинщина, честно. Намерила си е начин, получила е 6, а не ти. Голямата работа, не е свършил света, е*аси...
Знам, че е детска работа и не трябва да се нервя, ама не е честно! :D
weheartiit
09-29-2012, 07:34
Хрис,понеже не съм прочела по-назад къде влезе да те питам в 164 ГПИЕ ли си и познаваш ли Мина Маркова защото разбрах,че и тя е влязла там. :D
bebzgirl
09-29-2012, 08:12
УжасТ.Тази немска е изправително училище,казарма,конс. лагер,хаха ...В Понеделник имаме контролно и класната уж щеше да ни даде ,,малко думи'' и ни прасна 30-40 думи и 20 израза за научаване.Е,браво,госпожо ! Ей сега и аз отивам да уча,че работата е на зле.Айде приятно ! :)
Sissy127
09-29-2012, 09:35
Ще ми кажете ли мнението ви за ГПЧЕ Йоан Екзарх - Варна и за Първа Езикова Гимназия - Варна. Някой, който е учил там или има познати, да ми каже качествено ли е обучението.
SunnyWinter
09-29-2012, 10:10
Нашата по английски много си я харесвам, защото обяснява всичко по много достъпен начин, а не като някои учители - изпяват си урока и всеки да се спасява. Сега в петък се постара да ни създаде възможно най-много работа за почивните дни. :D Правихме вече две контролни по английски и още чакаме да ни ги върнат. По БЕЛ правихме входно и там май малко се поизложих. Ужас направо, нищо не помня от седми клас. :D
Класът също доста ми допада (засега). Всички се разбираме, освен няколко човека, които май са доста асоциални.
Като цяло засега всичко е добре :D
FuckingFreak
09-29-2012, 13:17
Ще ми кажете ли мнението ви за ГПЧЕ Йоан Екзарх - Варна и за Първа Езикова Гимназия - Варна. Някой, който е учил там или има познати, да ми каже качествено ли е обучението.
Първа езикова е по-добра според мен. Там учи една приятелка. Ако искаш да знаеш нещо повече, ще я попитам, няма проблеми ;)
zlatko98
09-30-2012, 09:22
Такам отдавна не съм писал. На първото контролно по немски имах 6.00 (аз и още едно момче само имаме пълни 6ци). Утре ще ми е второто контролно, което вече ще е с повече материал. По математика според мен ще имам около 5 на входното, а по БЕЛ не ми се мисли.. С госпожата се заяждаме всеки час и това ще ми излезе през носа. Класът е готин като цяло.
FuckingFreak
09-30-2012, 09:33
Утре ни е входното по математика, а аз съм пълна трагедия. Ужас. Ще има 12 задачи - тест, от които една текстова задача (път, скорост и време или работа, другите са уравнения, неравенства и геометрия), а на нас дори не ни стигна и времето да ги преговорим. Сега решавам някакъв тест, ама въобще не знам къде се намирам - нищо не мога да вдена....
weheartiit
09-30-2012, 14:12
не мога да си науча думите на испански,не мога ;@ и особено като трябва да помня тези определителни членове отпред.Трагедия съм.Ядосвам се.Имам да правя и портфолио ,и упражнения и в учебника и в тетрадката да пиша, ии времето не ми стига за нищо.Като се замисля,че сме още в началото ми става лошо ....
zlatko98
09-30-2012, 16:27
не мога да си науча думите на испански,не мога ;@ и особено като трябва да помня тези определителни членове отпред.Трагедия съм.Ядосвам се.Имам да правя и портфолио ,и упражнения и в учебника и в тетрадката да пиша, ии времето не ми стига за нищо.Като се замисля,че сме още в началото ми става лошо ....
То началото е най-тежко и с времето материала спада ;)
cvetityyy98
10-01-2012, 11:41
Ние вече правихме 2 контролни по Английски и на двете имам 6. По български на входното имам 5.75, за което се радвам много. Днес господина по български ме вдигна на част от домашната и ми писа 6. По математика ... амм би трябвало утре да ни върне входните, обаче наще бяха само върху изразите, защото не сварихме да преговорим геометрията и текстовите. :D Днес имахме 2 часа Информатика (аз съм в информатична паралелка) и госпожата ни съвсем се оплете с преминаването от една двойчна система в друга, като извинението и беше че от 7:30 била в даскало. Ми ние от колко сме там. :D Да не би да ходим само в нейния час, че и трябваше да и намираме и грешките. :X :D По английски си помогнах с около 50 думи събота и неделя, ама пак трябва да пиша около 20-25 за утре и някакви упражнения в учебника и учебната. Охх, а госпожата ни каза, че сега е лесно и нататъка щяло да става все по-трудно. Направо не знам как ще се оправям тогава ...
FuckingFreak
10-01-2012, 13:48
Прав е. Но това не важи за паралелките с английски, като мен например...
cvetityyy98
10-01-2012, 14:31
Прав е. Но това не важи за паралелките с английски, като мен например...
И аз съм така ...
bebzgirl
10-01-2012, 17:57
zlatko - коя паралелка си в немската ?
Днеска ни върнаха контролното по АЕ имам 6. По Математика утре имам Входно, та направо не ми се мисли. А в Четвъртък ни връщат контролните по БЕЛ - животът ме мрази ](*,)
Аз имам вече 3 оценки по ИЕ - 6,00 ; 6,00 ; 5,75 (1 ударение :D)
ПО ИТ правихме входно днес - имам 5 ,което за моите теоритични възможности е иделано :D
Някой да е правил входното по Мат.? :::
weheartiit
10-02-2012, 07:58
Дано,дано да е така.И на нас обаче ни казаха,че в началото е по-лесно защото ни дават по-малко думи,а после думите може ли да стигат и до 200 и повече на ден ...
Иначе ние ще правим в четвъртък входно по мат. и понеже съм забравила повечето неща ще ходя на уроци да си припомня.
Дано,дано да е така.И на нас обаче ни казаха,че в началото е по-лесно защото ни дават по-малко думи,а после думите може ли да стигат и до 200 и повече на ден ...
Иначе ние ще правим в четвъртък входно по мат. и понеже съм забравила повечето неща ще ходя на уроци да си припомня.
И ние ще правим в четвъртък. Само че не съм сигурна дали по БЕЛ или по М :D
zlatko98
10-02-2012, 08:38
zlatko - коя паралелка си в немската ?
"Б" и съм втора смяна. Ти?
zlatko98
10-02-2012, 08:40
Ми не знам - при нас почнахме с по 100 думи на ден и сега понамаляха до 30-40 на ден и обръщаме повече внимание на граматиката
п.с. сори за двойния пост
Ние досега сме взели малко думи - към 300 . Наблягаме на глаголи , предимно неправилни и правим тестове :D
zlatko98
10-02-2012, 09:05
Ние досега сме взели малко думи - към 300 . Наблягаме на глаголи , предимно неправилни и правим тестове :D
Ние сме взели около 550-600 думи и сме правили тве контролни. Бтв т.к. съм болен и най-вече силно заразен :Д днес няма да ходя на училище, което е много гадно, защото ще изпусна доста и макар да има кой да ми даде нещата наваксването ще е трудно.
FuckingFreak
10-02-2012, 12:18
4,75 на входното по български, ахах. А на изпита помня, че бях с оценка най-висока в цялата област. :D
Оценката ти е чудесна, FuckingFreak. Аз по БЕЛ няма да хвана и 3 :D
В край на сметка в четвъртък имаме входно по БЕЛ .. -_- С този г-н нищо не преговорихме , не очаквам кой знае колко . На 9-ти имаме и входно по М и Музика . Дано поне там нещо направя (по математиката, де, не по музиката :D) . Днес по испански взехме към 100 думи . Всяка по 6 реда . Утре ще правим контролно на тях . Аз не знам кога ще ги пиша . Утре съм от 2 часа на у-ще ,та сигурно утре рано ще ставам ;[[
FuckingFreak - Браво на теб ! :)
zlatko98 - Kолко много :D По колко пъти/реда ги пишете ?
zlatko98
10-02-2012, 17:51
В край на сметка в четвъртък имаме входно по БЕЛ .. -_- С този г-н нищо не преговорихме , не очаквам кой знае колко . На 9-ти имаме и входно по М и Музика . Дано поне там нещо направя (по математиката, де, не по музиката :D) . Днес по испански взехме към 100 думи . Всяка по 6 реда . Утре ще правим контролно на тях . Аз не знам кога ще ги пиша . Утре съм от 2 часа на у-ще ,та сигурно утре рано ще ставам ;[[
FuckingFreak - Браво на теб ! :)
zlatko98 - Kолко много :D По колко пъти/реда ги пишете ?
Ние не ги пишем по редове, а 10 пъти с множественото число и превода, защото по редове мога да изкарам ултра големия почерк и да на пиша думата 5 пъти ;)
Колко лв. ви излезнаха учебника по АЕ + тетрадката за нулево ниво? На мене 38лв. До края на годината трябва да сме минали още 2 учебника + още 2 тетрадки, което ще излезе около 110лв.
Ето това е, което преди около седмица ни доставиха. Учебника е чудесен, а тетрадката е черно-бяла.
http://i48.tinypic.com/4vg302.jpg
zlatko98
10-03-2012, 07:23
Колко лв. ви излезнаха учебника по АЕ + тетрадката за нулево ниво? На мене 38лв. До края на годината трябва да сме минали още 2 учебника + още 2 тетрадки, което ще излезе около 110лв.
Ето това е, което преди около седмица ни доставиха. Учебника е чудесен, а тетрадката е черно-бяла.
http://i48.tinypic.com/4vg302.jpg
На нас всичките учебници + помагала по НЕ излязоха 160лв.
the_world_around_me
10-03-2012, 08:01
На нас всичките учебници + помагала по НЕ излязоха 160лв.
+1 На входното по математика имам 4 - голяма излагация :D По БГ не знам за колко съм ,но едва ли ще е под 5 . Преди малко се върнах от английския ,а след 30 мин някъде заминавам на даскало за нулев час на класа xD Btw - Имам още една 6-ца по немскиии ^^
FuckingFreak
10-03-2012, 12:25
На входното по ИТ имам 4 - за 1 точка не ми достигна за 5. Страхотно начало, няма що... :D
По музика имахме входно - сложих си чантата на масата, бях снимала с телефона на една съученичка листа с написаните понятия (опери,симфонии,глупости..) и си преписах всичко. :D
Вчера пък се събудих сутринта, гледам че е без 20 и си се кефя, че съм станала преди алармата. Правя си закуска, обличам се, след малко майка ми идва да ми каже, че било 5 часа !? И така и не си легнах повече.. Съответно и снощи не успях да се наспя и сега ме боли главата, пък и не само заради това, ами и тъпото време оказва влияние...
cvetityyy98
10-03-2012, 12:58
По математика не ни бяха проверили всички и г-жата каза, че в петък ще ги върне. Започнахме да учим корен квадратен, обаче госпожата не обяснява както трябва и всички я гледахме като телета. :D Нищо не успях да схвана. днес правихме входното по ИТ и госпожата вика, че можем да гледаме от тетрадките и учебниците, които си носим. Аз си бях взела учебника за 7 клас, "уж да преговарям", и го използвах на контролната. Утре ще правим втори граматичен тест по Английски и госпожата ще ни събира речниците и упражнителните да ги проверява. За домашна за утре имам около 75 думи по Английски и есе по Литература, а аз като не знам как се пише есе... :XXX Като се замисля, трябва да сядам да уча защото ми се струва, че ще пиша пак до посреднощ.
FuckingFreak
10-03-2012, 13:36
О да. Утре ми е интервюто за стипендиите, а съм гола вода. :)
Чакам си диктовката от вчера, иначе досега имам две 6тици по английски. (диктовка и тест)
В класа ми има кръгли нули по английски. Кво правят в ег като нищо не знаят !? Играехме някаква игра днес, да направим история като всеки трябва да добавя само по 1 дума - ми те не знаеха какво да кажат. Изключително неприятни са ми подобни същества. Като знаеш, че не ти е там мястото, къде си тръгнал да се буташ, само и само да си в стадото..
zlatko98
10-03-2012, 15:21
В класа ми има кръгли нули по английски. Кво правят в ег като нищо не знаят !? Играехме някаква игра днес, да направим история като всеки трябва да добавя само по 1 дума - ми те не знаеха какво да кажат. Изключително неприятни са ми подобни същества. Като знаеш, че не ти е там мястото, къде си тръгнал да се буташ, само и само да си в стадото..
Това беше много тъпо изказване. В езиковите се започва да се учи отначало. Може преди това да не са учили английски, а някакъв друг език ;) Един от основните смисъли на езиковите е, че започваш всичко отначало - никой не е длъжен да знае целия материал!
Едвам,едвам си написах домашното .. Все пак успях . Днес пак правихме тест по ие на думи , обаче те хем някакви гадни и дълги ,хем г-жата ни ги даваше да ги пишем от български на испански . А аз мога само да превеждам :D (тоест обратното) . Предполагам ,че си получих първата слаба оцена . Дано поне да не е толова ниска :D . Утре ще ни изпитват устно на всички глаголи ,които сме взели досега (абс всички) и ще се опитам да си поправя оценката от днешния тест :D Поне тях идеално ги знам :D Имаме и тест по Бг - 25 въпроса .. поне май ще успеем да препишем :D Ии .. това :) Утре имаме с Давид :D Ще падне веселба (Смятайте колко съм стресиранa , щом единственото ми забавление е часа с испанеца :D ? ) [Давид - учител по испаснки разговорен,испанец]
И сега сядам (вече съм седнала -_-) да пиша домашното за утре - всички взети глаголи до сега по 2х написани , спрегнати :D Кефя се на малкото домашноо !
cookie78
10-03-2012, 19:46
4.80 на входното по БЕЛ..не му се кефя, щото беше грешка на тъп въпрос, ама да кажем, че става..
5.75 по АЕ и правихме още 1 контролно надявам се да е по-добре този път.
Утре входно по Математика..hell
Но пък нямаме домашни, така че кеф :)
По БЕЛ ни върнаха контролните и имам 4 -_- Утре правим контролно по АЕ (дано да е толкова лесно, колкото предишното) .. А и по Математика не очаквам много .. най много 5 :D
FuckingFreak
10-04-2012, 12:42
Това беше много тъпо изказване. В езиковите се започва да се учи отначало. Може преди това да не са учили английски, а някакъв друг език ;) Един от основните смисъли на езиковите е, че започваш всичко отначало - никой не е длъжен да знае целия материал!
Да бе, затова госпожата като пита има ли някой, който не е учил английски никога през живота си, те си траеха. Да не би да им бяха пълни устите, бе!?
Утре не учим.
А интервюто ми от стипендиите е след по-малко от час. Ужас ...:(
edit: Интервюто беше за 15тина минути и му напълних с глупости главата на човека.. Въобще плямпах оффтопик, не мина много добре по лична преценка, стипендия нЕма да земем. :D
За учебика по английски: Грамар не ви ли караха да си купувате? Нас да - общата сума беше 60 лв. но с 15% отстъпка
FuckingFreak
10-04-2012, 16:29
На нас граматиката ни идва заедно с втория и третия учебник и е безплатна.
Сериозно ли?? Как са ни прекарали..
cookie78
10-04-2012, 18:16
Ние ще купуваме Граматика на Мърфи..
И кога за бога ще ни дадат тъпите униформи, които са с 2-3 номера по големи, hell?! :?
Сега като го казах това за безплатната граматика днес на госпожата тя ми каза, че е абсурд да има такова нещо и че на тях никой не им е казал? Става въпрос за Opportunities for Bulgaria нали? Ако да, можеш ли да ми кажеш какво точно са ви казали и какви пари са ви искали, защото класната пита
FuckingFreak
10-05-2012, 12:05
Ние не учим по Opportunities, но мога да попитам приятелите си, която учат по тях, за да разбера как стоят нещата, ако те интересува.
Днеска не стига че закъснях с 10 минути за събирането, едвам си намерих класа, а седяхме точно 5 минути, след което класната ни каза да си ходим....
Офф, за Понеделник имам да уча стихотворение на Димчо Дебелянов "Да се завърнеш в бащината къща" а днес, Събота и Неделя в града има панаир. 8-) Абе то е ясно, че в Неделя ще трябва да го уча. 8-)
weenonas
10-05-2012, 17:51
Идвам да споделям :D Чак сега ми остана време :/ Много ми е натоварено и не ми остава кой знае колко време за форума :(
На входните имам:
История - 3 :D
Математика - 3,70 :D
География - 4
Английски - 5
Трябва в понеделник да ни върнат тези по химия - там се надявам на 5 и нагоре :D По физика ще се радвам и на 3 - теста беше ужасяващ - имаше само 1 упражнение свързано с материала от 7 клас, всичко друго беше от по-долните класове, а от тогава нищо не помня. По БЕЛ - може би 4 или 5, но 6 не ми се вярва :D
И в момента се чудя - как за бога изкарах толкова висок бал?! :D Ужас, по математика най-вече се чудя как направих тая глупост?!? Нищо, поне се радвам, че разбрах корен квадратен ^^
Но учителите имат ужасно високи изисквания. А пък класната ни побърква - никакви закъснения, никакви успивания .. В никакъв случай -.- :// Не е живот, но ще свикна.. какво да се прави.
Хората от класа ми са супер приятни вече свикнах с тях. Не съм от най-общителните ама не е като да не си отварям устата :D Е в началото почти не говорех, но сега положението е 100 пъти по-добре ^^ :D
Ии така.. Засега съм най-доволна от госпожата по математика - много е добра, винаги когато имаш нужда помага и много приятен човек ^^
Ааа :D Сетих се нещо по рандъм :D Днес в час по информационни технологии си пуснахме gangam style и се хилихме като обезумели :DD Хахх, абе пичове сме ние, нищо че сме паралелката на "зубърите" :D
FuckingFreak от толкова време ми е интересно за тези стипендии.. Да те питам - това обикновените стипендии за отличен успех ли са или някакви други? Съжалявам за глупавия въпрос, но не съм запозната с тези неща :D :/
FuckingFreak
10-05-2012, 19:36
Това е една фондация, която както се разбира, дава 1000 стипендии. И те са три вида - основна, за каквато аз кандидаствам (500лв+200лв ваучер за книги), изключителна (1000лв+500лв ваучер) и поощрителна (само 200лв ваучер). Пишеш есе на теми зададени от тях, избираш си област, в която да участваш, попълваш автобиография и един куп с документи и общо взето това е.. Началото на другия месец излизат резултатите, но както казах вече - не се надявам на нещо. Предполагам има къде къде по-добре представени от мен, моето си беше пълна излъгация.
ох, тука сте се събрали едни от най-ученолюбивите ученици май ? 8-)
аз още нямам нито една петица, ужасТ.. ;д
FuckingFreak
10-06-2012, 10:43
Разликата от ученолюбив до добър ученик e като от тука до небето, зайке. ;)
Развалих си шестицата по АЕ. Изкарах 5.34 - направо ще се изям отвътре :-x
cvetityyy98
10-06-2012, 19:15
ох, тука сте се събрали едни от най-ученолюбивите ученици май ? 8-)
аз още нямам нито една петица, ужасТ.. ;д
Зайче, ти къде влезе?
FuckingFreak
10-06-2012, 19:49
Къде ли е влязла, нали изкара 2ка на изпита по математика...:)
SunnyWinter
10-07-2012, 19:14
В петък правихме входно по математика, не ми се мисли за оценката, само се надявам да е над 3. Задачите бяха супер елементарни, но аз още на изпита бях забравила половината материал и, както си и очаквах, не можах да ги реша всички.
Нещото, което не мога да си обясня е как е възможно музика, изобразително, физическо и ИТ да се водят "разтоварващи" предмети в. По музика ще ни карат да учим теория, по ИТ и изобразително също.. wat da actual fuq :D
Днеска правихме контролно по Информационни Технологии и имам 14 точки. Май е някъде към 5-тица :)
the_world_around_me
10-08-2012, 16:39
Разболях се ..много гадно :X Изпуснах днес 4 часа НЕ и дано да не е фатално :S
SunnyWinter
10-08-2012, 17:43
Утре май ще ни връщат контролните по БЕЛ, моля се за четворка :D
Ейй ,че сте умнички ! Браво на всички !
На нас май ще ни връщат БЕЛ-а утре . Утре имаме и входно по музика и математика .
По испански се справям - що-годе :D Ще видим как ще се развият нещата :)
Късмет на всички ! :):):)
the_world_around_me
10-09-2012, 08:59
Няма ли да се направи тема ''Настоящи осмокласници'' ?
Охх болна съъъъммм изпуснах супер важен материал по ФЕ. Не знам как ще наваксам -.-
FuckingFreak
10-09-2012, 12:35
Имам 4 по математика. Фък дат шит. 8-)
Трябва да преименувате темата вече -_-
Мдаа .. ^^
Кой ще се заеме с тежката задача ?
Имам 4,5 по БЕЛ !! Ихуу .. колко съм умна 8-) По мат нз колко ще имам , по музика - 6,00 , 100% съм сигурна . Днес изкарах 5,75 по Испански,което значи ,че 5-цата от вчера не се зачита :D Сега пак трябва да пиша домашни и утре пак имаме тест . Честно казано ми писна от тези всекидневни тестове ,, -__-
cookie78
10-09-2012, 18:16
Имам 6 по АЕ! Йейй..
Сега да видим колко ще е по Мат., че аз тогава нещо бях уморена, заспала, отнесена яко, та колкото и да ми върви математиката, не се надявам на много :(
Кой ще се заеме с тежката задача?
Как се преименува? :D
zlatko98
10-10-2012, 07:44
Как се преименува? :D
Питай някой модератор ;)
cookie78
10-10-2012, 09:04
Абе, Златко, ти нали си в Немската?
Намери ли Лилия вече (веднъж те питах) :D
И ся ако съм се объркала..
zlatko98
10-10-2012, 17:34
Абе, Златко, ти нали си в Немската?
Намери ли Лилия вече (веднъж те питах) :D
И ся ако съм се объркала..
Ми може и да сме се запознали, но да не помня :Д Кой клас е?
megiasas
10-10-2012, 18:33
Дано всички влезете в избраните от вас училища ! Аз искам инфо за ЕГ Иван Вазов град Пловдив имам ниски оценки по математика и се притеснявам с колко бал трябва да вляза имам ли шанс с по малко от 6 по математика хора помогнете а общежитието колко се плаща ? Понеже аз не съм от Пловдив и нямам жилище там а квартирите варират от 400 до 800 лв
cookie78
10-10-2012, 18:33
"Г" ако не се лъжа :D
zlatko98
10-11-2012, 05:18
"Г" ако не се лъжа :D
МИ те са сутрин, а аз съм следобяд и може да не сме се засекли, но ще питам :Д
cookie78
10-11-2012, 09:36
МИ те са сутрин, а аз съм следобяд и може да не сме се засекли, но ще питам :Д
Aaa,ясно..Ок :)
FuckingFreak
10-11-2012, 11:52
Дано всички влезете в избраните от вас училища ! Аз искам инфо за ЕГ Иван Вазов град Пловдив имам ниски оценки по математика и се притеснявам с колко бал трябва да вляза имам ли шанс с по малко от 6 по математика хора помогнете а общежитието колко се плаща ? Понеже аз не съм от Пловдив и нямам жилище там а квартирите варират от 400 до 800 лв
ние вече сме влезли там където сме искали,лол.
Ако някой учи АЕ, като мен да каже до къде са стигнали. Преди 1 седмица почнахме граматиката и сега в главата ми е пълен ужас. Всичко съм забравила :(
megiasas
10-12-2012, 06:35
Приети в Аг Иван Вазов Пловдив има ли ? Въпроса ми е с колко МИНИМАЛЕН бал мога да вляза ?
FuckingFreak
10-12-2012, 20:02
Ако някой учи АЕ, като мен да каже до къде са стигнали. Преди 1 седмица почнахме граматиката и сега в главата ми е пълен ужас. Всичко съм забравила :(
Ние не караме наред.. По А уроци досега взехме diphthongs, thriphtongs - още първите дни, после натам имаше have, has; there is, there are; can, may, might; днес привършихме definite article. По Б ни е класната и тя ни затрупва с думи само, оня ден учихме homophones и естествено ми беше адски трудно, защото една дума има 2-3, които си приличат с нея (а те и непознати отгоре на всичко) и става една каша...
и така и така май само аз ще пускам снимки
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/46219_559099257449470_1037308489_n.jpg ей ги на, част от моите клесмейтс + мен, второто. :)
Бих пуснала и снимка с любимката - тая по музика, ама се е ухилила като пача. а като се замисля, че трябваше да ни е класна... :(
Тая тема замря , та се пука от мране ? :lol:
Даже аз не схванах к'во казах ,ама нали .. спам да е :D
cookie78
10-15-2012, 19:23
Не знам какво каза, ама добре звучеше :lol:
Тая тема замря , та се пука от мране ? :lol:
:lol: Вчера цял ден бях с една тънка блузка и вечерта като прасна един дъжд :? От вчера вечерта не ми е добре. Може да е настинка. Сополи, болки в гърлото, сополии :(
Не ми се ходи на даскало, ама днеска ще правим контролно + 2 часа пак граматика и ако ги пропусна ще трябва да наваксвам :(
И аз съм болна :( Сливицата ми се поду, гърлото ме боли, кашлям, кихам.. Ама трябва да ходя на у-ще, защото не мога да си позволя да отсъствам. Гадното е, че не мога да ходя при лекарката да ми изпише лекарства, защото ще ми каже да не ходя на у-ще ..
Аз май се оплаках , но ние всеки ден правим контролно. Днес сигурно ще ни кажат колко имаме на вчерашното + ще правим тест и устно изпитване на числата (бройни и редни), как се четат дати, часове, години и т.н. :D
Както и да е :D Аз почвам да се оправям за дск. Приятно учене на всички, приятно писане, приятни тестове, приятно излизане и там каквото правите :D
FuckingFreak
10-16-2012, 13:53
Господина ни по Бел е супер заблуден. Пишеме си уроците по дъската с английска транскрипция и който го изпитват - чете и казва. За днеска ни беше накарал да научим едно стихотворение на Лилиев по наш избор и въпреки че всички му рецитирахме Тихият пролетен дъжд (поради същата причина :Д) не се усъмни. А дори и не го боли к'во пише на дъската.... :D
По английски А- на диктовката имам 6, на теста 5,88 (49/50) по Б имам 5.98 (98/100). :)
Страхотни резултати, @FuckingFreak :)
Аз да се оплача - вече всяка седмица правим контролни по АЕ, но май като гледам @Xriis.. е по-зле от мен :D
По английски А- на диктовката имам 6, на теста 5,88 (49/50) по Б имам 5.98 (98/100). :) Браво ! :)
Аз да се оплача - вече всяка седмица правим контролни по АЕ, но май като гледам @Xriis.. е по-зле от мен :D
Мда .. :D Г-жата не ни върна тестовете от понеделник .. А вчера ги анулира ,защото повечето бяха забравили 1 упр - беше го написала на дъската по средата на теста :D И така .. днес ще правим същия , но тя каза ,че който има над 4 грешки - 2-ка ,защото ще го правим за 2-ри път :D
cookie78
10-17-2012, 12:00
Аз пък съм аут от училищния свят..
Много е тъпо да си болен :?, ама поне няма да имам какво да наваксвам, защото не учим нищо ново (поне по АЕ).
FuckingFreak
10-17-2012, 12:24
Страхотни резултати, @FuckingFreak :)
Вече, казваш. Абе, вие за кво ходите на училище?! Че даже смяташ положението си за "зле"? Какво искаш, да минеш материал с ниво до B1 и да направиш 5 теста за цялата година ли? Нали трябва някакъв текущ контрол да прави учителката, като вижда, че нещо не се знае, да наблегне на него. Защо по дяволите ти е иначе да учиш език? Ние в края на първи срок по английски ще имаме минимум 35 оценки. В предишното ми даскало не съм имала повече от 5. Аре не се филмирайте само.
Днеска нямах последните 2 часа, класната ми пак офейка някъде..
ChubbyBunny
10-17-2012, 13:55
Значи вие в тази тема си казвате оценките и колко домашно имате? Хм ... интересно :D
FuckingFreak
10-17-2012, 14:23
Ами, какво да правя? Да почна да ви говоря за приятелите ми, които очевадно не познавате, хм!? Освен това, че сме ученици и че сме 8 клас друго нищо не ни свързва така или иначе.
Зайче, ти къде влезе?
аз съм в общообразователна паралелка :3
ти къде си ? (:
Вече, казваш. Абе, вие за кво ходите на училище?! Че даже смяташ положението си за "зле"? Какво искаш, да минеш материал с ниво до B1 и да направиш 5 теста за цялата година ли? Нали трябва някакъв текущ контрол да прави учителката, като вижда, че нещо не се знае, да наблегне на него. Защо по дяволите ти е иначе да учиш език? Ние в края на първи срок по английски ще имаме минимум 35 оценки. В предишното ми даскало не съм имала повече от 5. Аре не се филмирайте само.
Днеска нямах последните 2 часа, класната ми пак офейка някъде..
Ами всъшност да, смятам го зле. Никога преди не сме правили всяка седмица контролно по АЕ, но сега сме 8 клас и първа година и няма как. Не знам за вас, ама аз още не съм свиканала.
П.С.: Не ми се карай! :D
Върнаха ни тестовете по АЕ - 5.42 :-x :? 8 стотни, мамка му.
Но имаше и някакви съчинения за моето семейство, нашите съседи и ние трябваше да си изберем за какво да пишем. Избрах си за съседите, вчера го провериха и имам 6 :---)
Ha Входното по Математика имам 5, а по Информационни Технологии 4 :(
FuckingFreak
10-17-2012, 16:21
Ми, свиквай. Ако имаш желание да се реализираш където и да било след завършено средно образование, ще седиш, кротко ще си учиш и даже за още ще питаш. Само не разбрах къде долови каране в поста ми. :)
По бг имаме есе на тема "Бащина къща" .. Трябва да го измислям полека-лека (за вторник е)
Аз съм на последната фаза на болестта ми - яко кихане , не мога да дишам :D Много ми е лошо.. Ужасно се чувствам, но нямам избор.
Аз вече свикнах, спрямо учители, ученици, многото писане и тестове. Не се оплаквам от тестовете (извън шегите и т.н.), научавам много повече, когато ги имаме. И все пак съм в у-ще за това, нали ? Доволна съм, наистина :) Е, може би бих си върнала миналия клас и повечето от миналите г-жи, но..
И наистина, за какво друго да говорим ? Хмм.. в момента толкова много ме боли главата, че не ми се мисли особено. Някой, ако има предложение за друга тема на разговор да казва.
Лека нощ от мен :) Сядам пак да уча и да пиша, че утре пак имаме тест + родителска. Трябва да се представя подобаващо :D
Ние в края на първи срок по английски ще имаме минимум 35 оценки. В предишното ми даскало не съм имала повече от 5.
Ние имаме 4 графи в дневника само испански :D
FuckingFreak
10-17-2012, 17:46
Успех. Аз чак в петък имам тест. На диктовката вчера си знаех, че ще сгреша някоя дума, защото имам тенденция за трудност в изписването на отделни, сляти и полусляти думи - та се чудих как се пише classroom. Според речника на телефона ми е с тире и ми стана тъпо като го видях, ама госпожата каза, че мойто си било правилно - заедно се пишело. Общо взето елементарни работи. Преди имах 5,75 заради textbooks - бях си го написала заедно, ама накрая реших да ги разделя. :D
weenonas
10-17-2012, 17:58
Ние по АЕ досега само входно сме правили. Другата седмица ще имаме контролно, а не знам защо но много ми се прави ( ама само по английски, по другите предмети не :D ) Материала е взиман още в началните класове, но ми е приятно да си го припомня и да видя ако някъде съм изпуснала нещо. Мдам.. Много обичам английския ^^ Класната малко ни побърква, защото като почне да говори неща, които са свързани с бележници, писма и такива (организационни) и то минава доста време :( Пък и много ни се кара :(
По ИТ на входното имам 5 ^^ Щеше ми се да е 6, но имаше неща, които не знаех така че..
А завиждам на зайците във водното.. Днес имаха само 2 часа, защото госпожата им по АЕ отсъстваше, миналата седмица имаха 2 свободни часа, защото я нямаше госпожата по физика, а на нас успяха да ни намерят заместничка.. Или ние сме големи каръци или те големи късметлии .. Хахх.. предполагам и от двете по малко :D
primadonna
10-17-2012, 18:56
Изобщо не си мислех, че в 10 клас ще уча английски повече отколкото в 8 :D Аз бих се радвала на ваше място, с 30 оценки
FuckingFreak
10-17-2012, 19:01
Аз не се и оплаквам, засега ми е екстра. Но момичето, което споделя, че положението и е "зле" - ако е в езикова, не знам какво мрънка за контролни, не се настроила била. Ако е в класическа гимназия или профила и е с нещо друго - да, може би всяка седмица идва в "повече" за подобни паралелки, ама иначе си е съвсем в реда на нещата. Аз правя всеки ден диктовка на разни думи, като да кажем една трета от тях са ми нови и напълно непознати. Искам, не искам - уча ден за ден и няма опция да изпускам материал. За съжаление или класната ми има цех за унищожаване на хартиени отпадъци, или си ги пази за зимата за подпалки - нито една не ни е върнала досега.
Аз не се и оплаквам, засега ми е екстра. Но момичето, което споделя, че положението и е "зле" - ако е в езикова, не знам какво мрънка за контролни, не се настроила била. Ако е в класическа гимназия или профила и е с нещо друго - да, може би всяка седмица идва в "повече" за подобни паралелки, ама иначе си е съвсем в реда на нещата. Аз правя всеки ден диктовка на разни думи, като да кажем една трета от тях са ми нови и напълно непознати. Искам, не искам - уча ден за ден и няма опция да изпускам материал. За съжаление или класната ми има цех за унищожаване на хартиени отпадъци, или си ги пази за зимата за подпалки - нито една не ни е върнала досега.
Не, не съм в езикова, в реална гимназия съм, но с профил английски и заради това ми се струва странно.
Аз отивам да уча, лека ви нощ!
FuckingFreak
10-18-2012, 12:07
Днес ни върнаха диктовките - имам 6, ама отново имам пропуск с писането на сляти и несляти думи - сгрешила съм whiteboard, но не го е счела, не знам защо.
Нещо ме е обхванала някаква еуфория и едновременно с това - носталгия. Нямам ни най-малка представа защо е така обаче...
едит: Носталгията ми се махна. През лятото ще ходя на лагер за 10 дни в Австрия, Семмеринг, на езиково обучение. Ще има екскурзии до къде ли не, първия ден е в Будапеща, ще се посещава шоколадовата фабрика на Линдт, Мюрцушлаг, Глогнитц, Оберкапфенберг, Грац и Виена, шопинг в Капфенберг, разни забележителности... В лагера има басейн, игрища, кортове, фитнес, сауна.. Вярно, цената особено ми хареса, ама все пак кога съм ходила там. Лятото ме беше яд, че не заминах за спортния фестивал, който беше неприлично евтин откъм оферта, ама шанс. :)
Само на нас ли са ни дали да правим някаква тъпа презентация по АЕ? 8-)
weheartiit
10-19-2012, 18:24
И тукк не съм писала отдавна,така че и тук да се разпиша ;д
При мен положението не е много розаво.Насъбрах доста двойки по испански защото материала,който взимаме нещо ми дойде в повече.Отделно и по математика имам 2 за без домашна,но не мога да разбера уравненията с корен квадратен и това е ... Всички ми казват,че е лесно ама на мен не ми е ;д Празнувахме миналата седмица (12 октомври) празника на Испания,изнасяха ни някакъв театър,но всичко го говореха на испански и не разбрах нищо :D .Ядох и нещо испанско, на което вече забравих името ;д.Ще имаме екскурзия през пролетната ваканция до Испания-Франция-Италия (по няколко града от всяка държава,като в Испания май е само в Барселона),но и цената е доста хубава.Иначе в класа има няколко човека,които ме дразнят и все още не съм се отпуснала напълно.Та това е общо взето при мен.Пишете и вие,интересно ми е да чета ;д
ChubbyBunny
10-19-2012, 18:50
Айде и аз да се разпиша. Класът ми е страхотен, справям се добре с немския и латинския (имам вече две 6-ци по немски и една 6-ца по латински ^^) математиката малко ще ми се озори понеже и на английски я имам, но като цяло оценките ми са отлични, намерих си сродна душа и всичко е просто прекрасно. :)
zlatko98
10-19-2012, 19:24
Айде и аз да се разпиша. Класът ми е страхотен, справям се добре с немския и латинския (имам вече две 6-ци по немски и една 6-ца по латински ^^) математиката малко ще ми се озори понеже и на английски я имам, но като цяло оценките ми са отлични, намерих си сродна душа и всичко е просто прекрасно. :)
В класическата ли си ?
FuckingFreak
10-19-2012, 19:38
В класическата гимназия знам, че е нещо средно между затвор, университет и казарма. :) Всичко това ми беше казано от бащата на бивш съученик, учещ там. А определено съм сигурна, че е така - той не е какъв да е, най-голямата читанка на випуска ни беше, на 1во и 2ро място съответно на олимпиадите по история и география на национален кръг, влезе там без приемен изпит, съответно- много ги мъчат сигурно.
weheartiit, колко ти струва екскурзията? Моят лагер е 1200. Има и до Лондон за 1500, ама аз ще ходя при приятелката ми за Коледа/Великден за някакви по-мижави 100-200 евро, зависи колко са билетите, пък и Австрия ми звучи по-привлекателно. :)
ChubbyBunny
10-19-2012, 19:52
В Златарски съм.
weheartiit
10-20-2012, 08:08
В класическата гимназия знам, че е нещо средно между затвор, университет и казарма. :) Всичко това ми беше казано от бащата на бивш съученик, учещ там. А определено съм сигурна, че е така - той не е какъв да е, най-голямата читанка на випуска ни беше, на 1во и 2ро място съответно на олимпиадите по история и география на национален кръг, влезе там без приемен изпит, съответно- много ги мъчат сигурно.
weheartiit, колко ти струва екскурзията? Моят лагер е 1200. Има и до Лондон за 1500, ама аз ще ходя при приятелката ми за Коледа/Великден за някакви по-мижави 100-200 евро, зависи колко са билетите, пък и Австрия ми звучи по-привлекателно. :)
И моята е около 1200,но не са включени цените на входовете на местата,които ще посещаваме,а те са около 100 лв. още + щяло да се спи на някакъв кораб (но не било сигурно) и там също трябва да се плати за нощувка,а тя е около 160 лв. защото в последно време били дигнати цените.Та ходими се,ама едва ли.
zlatko98
10-20-2012, 15:56
В класическата гимназия знам, че е нещо средно между затвор, университет и казарма. :)
Ми излъгал те е :D В класическата е супер и повярвай ми, че има далеч по-строги училища от НГДЕК ;)
the_world_around_me
10-20-2012, 17:42
Ми излъгал те е :D В класическата е супер и повярвай ми, че има далеч по-строги училища от НГДЕК ;)
Учиш в 91-ва НЕГ нали ? На direkt ли са ви учебниците ? И доо къде сте в момента .... много ли е трудно там :D
zlatko98
10-21-2012, 09:35
Учиш в 91-ва НЕГ нали ? На direkt ли са ви учебниците ? И доо къде сте в момента .... много ли е трудно там :D
На Hueber са ни учебниците - Lagune 1,2 и 3. Имаме също така и помагалата: Dies und Das на CIDEB, Langenscheids Grammatik-training(не мога да видя къде пише издателството :Д) и Немски език за 8 клас на Анубис. За трудността не бих казал, че е кой знае колко зле. В 20-то като че ли ми беше по-трудно ;)
FuckingFreak
10-21-2012, 11:45
Ооу аз май малко се отказах от Австрия. Ще видя утре кой е решил да ходи и ще измисля. Двупосочен билет до Лондон ми е 120 евро, айде не. Предпочитам за тия 1200 лв да отида в Англия, че догодина приятелката ми няма да си идва и на море, че даже и по-евтино ще ми излезе от 10 дни в Австрия...
perry_the_platypus
10-21-2012, 15:54
Bonjour! (вече си е Bonsoir, ама както и да е) :D :D
От кога не съм писал тук!? О.о ;д Като гледам мина един месец от започването на учебната година, а все още не сме ги изписали тези пусти 100 страници, хаха.
Влезнах тук, за да ви питам случайно ако някой учи в френската паралелка на 35то СОУ?
FuckingFreak
10-23-2012, 15:14
Пери, и като ги стигнеш тия заветни 100 страници, да не би да ти дадат награда? или? Е*аси малоумщината.
http://www.youtube.com/watch?v=2QVC__Uvd да разведрим малко обстановката :)
Този видеоклип не съществува.
Съжаляваме за това.
Bonjour :D Пери, не знаех, че и ти учиш френски :P
perry_the_platypus
10-24-2012, 05:48
Пери, и като ги стигнеш тия заветни 100 страници, да не би да ти дадат награда? или? Е*аси малоумщината.
http://www.youtube.com/watch?v=2QVC__Uvd да разведрим малко обстановката :)
Хахах, повече от очевадно, е че не схващаш за какво става дума. CHILL OUT!
Bonjour :D Пери, не знаех, че и ти учиш френски :P
Уча, уча, хаха. :D
BloodyDreamer
10-24-2012, 12:49
Здравей, народе! ;д Не знам дали ме помните, или сте ме забравили вече, не съм писала от изпитите. (Момичето с дългите романи съм аз, надявам се поне това да ви говори нещо ;д)
Та... да ;д Влязох в ПМГ биология (втори ПП химия) и английски по първо желание. До последно не знаех кой ще бъде в класа ми. Не сме от най-гениалния клас, не сме и хептен тъпи и смятам, че ще се спогодим доста добре. До седми клас се бихме и деляхме на групички, тук поне не се очертава такова нещо. Е, няма да сме верни дружки всичките, ама ще се спогаждаме и поне няма да се бием. И се смеем доста. Даже май повече отколкото трябва, заместник директора четири-пет пъти вече идва да ни прави забележки за дисциплината в междучасието ;д Класната също е много пекана. Доста строга е, но когато се държим прилично, тя също е добра с нас и гледа по всякакъв начин да ни разнообрази учебните занимания (игри, диалози, състезания и т.н.) Разреши ни за Хелоуин да дойдем с костюми на училище, организирахме се да събираме пари всеки месец и ще купуваме подаръци на рождениците (а за тези, които са през лятото, на имен ден или ако нямат, си избират някакъв празник), а за час на класа се разделихме по двойки и ще подготвяме теми по наш избор, което може би звучи тъпо, но първите две момчета бяха доста добре подготвени и беше много интересно.
На 18-ти ще ходим в Стара Загора вместо цял срок ходене на модул туризъм (тая глупост не знам откъде дойде). Втория срок ще ходим в Бургас, а май месец ще има синьо училище в Хушадасъ (не знам как се пише ;д), което е в Турция (за непросветените; аз например за първи път го чух оня ден ;д).
Ходя на СИП вокална група при госпожата по музика, която е повече от пич, а отделно ходя с двама съученици по химия и един по билогоия на групи за специална подготовка за олимпиади.
Айде спирам вече ;д Вдругиден ще учите ли? Тоест сигурно ще учите, аз само да се похваля (и тайничко да злорадствам), защото в Сливен не се учи на Димитровден.
FuckingFreak
10-24-2012, 12:50
Ахах кви са тия учители, да ви правят забележки за държанието в междучасието?! Само аз ли мисля, че ако не се биеш или чупиш нещо всичко си е в рамките на нормалното. Ако си се изтипосал и мълчиш като теле, вече има нещо нередно. Все пак сме тийн. Не пенсии. dafuq...
Иначе - Кушадасъ се казва курорта. :)
http://www.youtube.com/watch?v=2QVC__Uvd8s
Станала е някаква грешка с линка към песента ми, не знам що, така че си я пускам пак. :)
Утре съм на театър, във вторник на опера, направо ще се скъсам от социални събития, обогатявам се в културен аспект. Всичко това на място на час на класа, де. :D
А, и аз ходя на хор, забравих да се похваля. Първи глас съм. Госпожата ми е яко пичага.
the_world_around_me
10-24-2012, 15:30
Еми и на нас ни правят забележки за държание в междучасия и т.н + тва още с 1-вия звънец трябва да сме в стаите всички xD Ако закъснеем за час има наказателно домашно (преписваш речника от някъде ...минимум 5-6 страници ще пишеш и то за следващия ден ) По немски събрах следните оценки - 5,6,5,6,6 ...Днес и вчера взехме доста думи и не можах мн да смогна xD А и като правим тест на граматика масово на вс не им стига времето о.О ама кво да се прави ...
организирахме се да събираме пари всеки месец и ще купуваме подаръци на рождениците (а за тези, които са през лятото, на имен ден или ако нямат, си избират някакъв празник), а за час на класа се разделихме по двойки и ще подготвяме теми по наш избор, което може би звучи тъпо, но първите две момчета бяха доста добре подготвени и беше много интересно.
Вдругиден ще учите ли? Тоест сигурно ще учите, аз само да се похваля (и тайничко да злорадствам), защото в Сливен не се учи на Димитровден.
Хохохо :)
И ние събираме пари за рожденниците и правим теми в чк-то :D Шанс .. Въпреки че не съм особено съгласна за тея подаръци, защото не виждам смисъл да давам пари за някого, който не понасям (е, не всички, ама повечето) и все пак нямам избор :D А и събираме по левче за всеки, което е минимално и нямам от какво да се оплача.
На Димитровден - учим. А другата седмица нее ! Много съм щастлива .. искам малко да се расея от скучното ежедневие .. Досега не съм учила и ми е няк'во странно да го правя, още повече всеки ден, но свиквам :D
Туризъма не знам къде ще ни е. Но май и ние трябва да имаме. Т.е 100% ще имаме, но не са ни казали нищо, все още.
Хелуин парти ще си правим в актовата зала заедно с другите класове. Нещо много ентусиазъм имаха, ама на нас (извън съвета) нищо не казаха - кога , в колко часа , дали ще учим на този ден .. Трябва да питам, но все забравям ..
Много поздрави на всички :) Аз ставам да си гледам сериала и да се оправям за у-ще .. Мхм ;д Успехх !
Другата седмица ще ходим на хижаа :grin:
Айде ъпп ^^^
ние се пренесохме в темата на 7 клас май :D
Днеска ме изкара на дъската по математика и си реших вярно цялата задача и биквадратното уравнение ^.^ имам надежда, че ще продължи да ме изкарва така, ще си знам задачките и ще ми пише 6.
Някой от вас спомня ли си текстовите задачи? Аз не и се притеснявам да не ме изкара на някоя такава да и съставяме уравнение, че ще се върна 5 крачки назад от шестицата. -.-
О, правихме и тест по БГ.Г-жата каза, че който го реши, е готов за изпит.Не беше чак ТОЛКОВА гаден, ама да видим кво ще ми върнат, де :D По френски днес си направих теста почти без помощ от приятел ;ddd
the_world_around_me
10-28-2012, 06:48
Защо никой те пише в тематаа ??
Днес имам рожден ден и дано всичко да мине наред (само лоши неща се случиха тази седмица ;х ) Ще си уча за утре сигурно вечерта ,а утре ще правим тест на 30 думи по немски xD Силно се надявам да имам 6 другата седмица ,защото за тази имам 5 и вече имам - 5,6,6,5,6,5 ... Ама поне засега не е много трудно :D
the_world_around_me, честит рожден ден!! ^.^ Пожелавам ти всичко най-хубаво :) и приятен празник, разбира се! Успех на теста.
perry_the_platypus
10-28-2012, 15:57
Честит рожден ден! :)
Здравейте !
Смятам след малко да седна да си напиша домашното. Имам да пиша 5х някакъв текст по ие-р. Имам и да си преписвам теста от петък - 4х, не е честно да го пиша целия като имам само 1 грешка (На изречения, беше ни дала 2 изречения,които не бяхме правили и на едното съм сбъркала eso с ese :D). В понеделник пак ще правим контролно, ако не се лъжа, на всички местоимения взети до момента (възвратно,лично (CD,CI),притежателно,показате но) + някакви упражнения и изречения + устно изпитване. Ихуу.. умирам :D
Междудругото.. Тези, които са с 1-ви чужд (различен от АЕ) може ли да ми кажат до къде са, понеже имам чувството, че доста изоставаме.
-
Честит рожден ден! И успех с теста :D
weheartiit
10-28-2012, 18:49
Честит рожден ден и от мен,дано си си изкарала хубаво!
Xriis .. -като гледам вие сте бая напред.Ние миналата седмица взехме числата,времето,часовника, умички и възвратните глаголи.Ама като гледам вие вече на местоимения сте ;о http://www.prosveta.bg/?go=_common&p=bookphoto&bookId=2133&width=193 - по-този учебник ли сте ? Ние сме с този и ще сменим още 2 мисля.
А и бях те питала преди в темата,но ти не ми отговори дали познаваш Мина Маркова и дали сте в един клас. :D ^^
Честит рожден ден и от мен,дано си си изкарала хубаво!
Xriis .. -като гледам вие сте бая напред.Ние миналата седмица взехме числата,времето,часовника, умички и възвратните глаголи.Ама като гледам вие вече на местоимения сте ;о http://www.prosveta.bg/?go=_common&p=bookphoto&bookId=2133&width=193 - по-този учебник ли сте ? Ние сме с този и ще сменим още 2 мисля.
А и бях те питала преди в темата,но ти не ми отговори дали познаваш Мина Маркова и дали сте в един клас. :D ^^
Не сме по този учебник. На "suenа" ("n" с вълничка) сме. Не е български. Тъй или иначе ние учим предимно граматика и не ползваме учебника. Учим по "черната" граматика (ако сте я чували). Засега сме взели азбука,ударения,дифтонги/трифтонги,съществително(ро д,число),прилагателно(+ степени за сравнение),числителни имена, определителен/неопределителен член,часовник и местоименията (горе + въпростителните(Que,Quien..) + доста думички. Взели сме само сегашно време - доста глаголи , наблягаме сериозно на тях. И това .. Имам чувството, че сме доста назад ..
И не не сме.
@the_world_around_me Честит Рожден Ден на патерица!
Ние тази седмица със сигурност трябва да правим контролно по АЕ, предчувствам го :D
the_world_around_me чрд на патерици!
Искам да попитам, в колко училища мога да кандидатствам(да се класирам)?
FuckingFreak
10-29-2012, 13:16
В колкото ти е кеф, няма ограничения.
По принцип Хелоуин няма да празнувам, но мисля да уважа празника с малко дискотека. Намерихме кой да ни вкара, остава само другите да са съгласни, че по принцип трябваше да се прибират в сряда, ама в тоя случай няма как да стане...
И имам 5 по математика. Тая щеше да ми пише 6, защото седнах да решавам една задача допълнително и се сетих как трябва да е решението чак когато го предадох. Шанс :D
Е, не. Госпожата е болна и ще ходим на хижа чак другата седмица. От 5 седмици сме заходили :(
weheartiit
10-30-2012, 19:02
Не сме по този учебник. На "suenа" ("n" с вълничка) сме. Не е български. Тъй или иначе ние учим предимно граматика и не ползваме учебника. Учим по "черната" граматика (ако сте я чували). Засега сме взели азбука,ударения,дифтонги/трифтонги,съществително(ро д,число),прилагателно(+ степени за сравнение),числителни имена, определителен/неопределителен член,часовник и местоименията (горе + въпростителните(Que,Quien..) + доста думички. Взели сме само сегашно време - доста глаголи , наблягаме сериозно на тях. И това .. Имам чувството, че сме доста назад ..
И не не сме.
Не знам ако вие сте назад ние къде сме .. ;д Пък и е минал почти месец и половина и това което сте взели вие според мен е доста напред
А вие само един учебник ли ще ползвате или ще ги сменяте ?
съжалявам,че те подлагам на разпит,но ми е интересно ;д
Не знам ако вие сте назад ние къде сме .. ;д Пък и е минал почти месец и половина и това което сте взели вие според мен е доста напред
А вие само един учебник ли ще ползвате или ще ги сменяте ?
съжалявам,че те подлагам на разпит,но ми е интересно ;д
Ние вече взехме относителните местоимения, правенето на сег.време (в момента на говорене) и най-простата конструкция за бъдеще време. Скоро май ще взимаме някакви заповедни , не знам.
Иначе май ще сме с този учебник. Няма да го сменяме. Най-много още един. Както казах, учим от граматиката, а учебника даже не го и носим :)
*Да се похваля ^^ , вече съм с 3-та тетрадка за домашно :D*
BloodyDreamer
11-01-2012, 09:20
Ихаааа и аз имах рожден ден на 28-ми ;д Честито на патерици.
Ние взехме минало свършено време и не обръщайте внимание, че е на английски, повечето ми съученици все едно никога не са го учили -.-
Засега съм само със шестици, като изключим физкултурата ;д
Някой, който ще учи английски и ще ходи на олимпиада?
Ходихте ли вече по екскурзии?
weheartiit
11-02-2012, 09:36
^ Не е ли рано още ? Иначе,Хрис аз сега се сетих коя е тази "черна граматика" за която ми говориш. Госпожата,също ни преподава по нея,но разбъркано.И аз си я имам вкъщи,но на училище не я ползваме.
MsMiracle
11-03-2012, 08:44
Здравей, народе! ;д Не знам дали ме помните, или сте ме забравили вече, не съм писала от изпитите. (Момичето с дългите романи съм аз, надявам се поне това да ви говори нещо ;д)
Та... да ;д Влязох в ПМГ биология (втори ПП химия) и английски по първо желание. До последно не знаех кой ще бъде в класа ми. Не сме от най-гениалния клас, не сме и хептен тъпи и смятам, че ще се спогодим доста добре. До седми клас се бихме и деляхме на групички, тук поне не се очертава такова нещо. Е, няма да сме верни дружки всичките, ама ще се спогаждаме и поне няма да се бием. И се смеем доста. Даже май повече отколкото трябва, заместник директора четири-пет пъти вече идва да ни прави забележки за дисциплината в междучасието ;д Класната също е много пекана. Доста строга е, но когато се държим прилично, тя също е добра с нас и гледа по всякакъв начин да ни разнообрази учебните занимания (игри, диалози, състезания и т.н.) Разреши ни за Хелоуин да дойдем с костюми на училище, организирахме се да събираме пари всеки месец и ще купуваме подаръци на рождениците (а за тези, които са през лятото, на имен ден или ако нямат, си избират някакъв празник), а за час на класа се разделихме по двойки и ще подготвяме теми по наш избор, което може би звучи тъпо, но първите две момчета бяха доста добре подготвени и беше много интересно.
На 18-ти ще ходим в Стара Загора вместо цял срок ходене на модул туризъм (тая глупост не знам откъде дойде). Втория срок ще ходим в Бургас, а май месец ще има синьо училище в Хушадасъ (не знам как се пише ;д), което е в Турция (за непросветените; аз например за първи път го чух оня ден ;д).
Ходя на СИП вокална група при госпожата по музика, която е повече от пич, а отделно ходя с двама съученици по химия и един по билогоия на групи за специална подготовка за олимпиади.
Айде спирам вече ;д Вдругиден ще учите ли? Тоест сигурно ще учите, аз само да се похваля (и тайничко да злорадствам), защото в Сливен не се учи на Димитровден.
За Хитов ли говориш като заместник-директор? Хаха :D
^ Не е ли рано още?
Не е рано.