View Full Version : Бъдещи осмокласници
Страници :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
kalito126
07-22-2012, 10:48
Здравейте хора ^^ Не е истина от кога не съм писала.. Нещо все нямах време.. И сега се сетих да ви питам, като се записвахте взеха ли ви оригинала на удостоверението за завършен 7 клас?
btw прочетох няколко от стихотворенията и "В един есенен ден край шосето" .. ужас имам още доста, а ваканцията си върви =DD
Ооо, и да ви се похваля - намерих 43 заека от новото ми училище ^^ Много симпатични хора ми изглеждат =]]
Да,взеха ни оригиналите. :) И браво за зайците. :D
rally_98
07-22-2012, 15:43
Ваканцията върви чудесно!!! Една от най-хубавите е! От произведенията,които ще учим в 8-и клас,най-много ми хареса "Дервишово семе" . Гледах и филма "Орисия" по него. Всички ми казват,че този разказ е много тъп,но аз не съм съгласна.Класирана съм за втори кръг на "1000 стипендии". Всеки делничен ден ходя на един кръжок по проект "Успех". Свършваме във вторник.
Записах се още на 28 юни. В новия ми клас има 8 деца,които не познавам. Очаквам с нетърпение да започне новата учебна година!
Пери, все забравям да те питам (извинявай ако си казал, не съм чела назад) - ти доволен ли си, че се отписа от 157 и отиде на 3то?
Подминал си ме нещо :D
perry_the_platypus
07-22-2012, 17:18
Подминал си ме нещо :D
Извинявай, пропуснал съм да прочета. :D Иначе да, доста доволен съм, след това научих доста противоречиви мнения за училището, а и нямах друг избор зареди наще, те не искаха там, защото ми беше бая далечко. :D
И сега се сетих да ви питам, като се записвахте взеха ли ви оригинала на удостоверението за завършен 7 клас?
Взимат ги абсолютно навсякъде, защото когато се отчитат след класиранията, за записалите се ученици трябва да се предостави на РИО-то удостоверението. (:
Извинявай, пропуснал съм да прочета. :D Иначе да, доста доволен съм, след това научих доста противоречиви мнения за училището, а и нямах друг избор зареди наще, те не искаха там, защото ми беше бая далечко. :D
Ей тва е :) радвам се, пожелавам ти късмет.
perry_the_platypus
07-22-2012, 17:44
Ей тва е :) радвам се, пожелавам ти късмет.
Мерси и на теб в ТБГ. (:
Nutella♥
07-24-2012, 09:24
хорааа понеже имам литуратура за 8 клас (предполагам навсякъде ще е една и съща,моята е на просвета) искате ли да ви кажа какво точно ще изучаваме :)
TheBeatles
07-24-2012, 09:28
хорааа понеже имам литуратура за 8 клас (предполагам навсякъде ще е една и съща,моята е на просвета) искате ли да ви кажа какво точно ще изучаваме :)
Да, моля те кажи. :)
FuckingFreak
07-24-2012, 12:03
Еми то се знае, навсякъде се учи едно и също. Нали даваха списъците с книги по-назад. :)
TheBeatles
07-24-2012, 12:21
Еми то се знае, навсякъде се учи едно и също. Нали даваха списъците с книги по-назад. :)
Е, да, ама ние няма да учим цялата книга, нали? Само отделни глави. Затова ми е интересно да разбера кои точно са главите.
Е, да, ама ние няма да учим цялата книга, нали? Само отделни глави. Затова ми е интересно да разбера кои точно са главите.
Точно ;)
Nutella♥
07-24-2012, 13:28
Значии ще напиша абсолютно всичко ,което ще вземем. :)
Николай Лилиев - "Тихият пролетен дъжд"
Димчо Дебелянов - "Скрити вопли"
Христо Смирненски - "Зимни вечери"
Светослав Минков - "Дамата с рентгеновите очи"
Елисавета Багряна - "Потомка"
Никола Въпцаров - "Песен за човека"
Емилиян Станев - Крадецът на праскови (ще изучим абсолютно цялото произведение от 1 до 12 глава)
Блага Димитрова - "Жена"
Николай Хайтов - "Дервишово семе"
Ивайло Петров - "Преди да се родя" (1,2,3,6,9,13 глава)
Валери Петров - "Японски филм"
Павел Вежинов - "Един есенен ден по шосето" (разказа е със съкращения)
Йордан Радичков - "Нежната спирала"
Надявам се да съм била полезна. :) на мен лично това ми беше от полза защото ни бяха дали цели сборници със стихотворения на някой автори,а така като знам кое точно ще изучаваме ще прочета само него.
Cherry~♥
07-24-2012, 13:43
Nutella♥ - мерсиии за списъка :) :)
TheBeatles
07-24-2012, 13:51
Благодаря за списъка! :)
Уау .. колко "много" сте изписали ;дд
Няма да цитирам , ще мина по същество ..
1. Да , в 157 съм :D
2. На дружката са й го казали като се записвала .. :) (За безплатните учебници)
3. Поздравления за втория кръг на стипендиите :) И аз мислЕХ да се записвам , но със писането съм много зле , а разсъжденията ми не са много .. харесвани :D Просто те си мислят едно , аз мисля друго .. Както и да е :D
4. Пери , не ми се занимава .. Ще се запознаем като му дойде времето :D А и много рядко влизам във фейса ..
5. Ние ще купуваме нови учебници .. Ако зависеше от мен взимам некви запазени 2-ра и к'вот остане от заделените пари си го харча за друго :D Ама както казва една приятелка : "Тея родители все взимат най-скъпото и най-тъпото" .. Хах :D
6. Аз съм "за" някой да каже на модераторите да преименуват на "Настоящи осмокласници 2012/2013" :)
7. Дервишевото семе на мен не ми хареса .. Аз прочетох почти всички "Диви разкази" , без 1-2 :D
8. Иначе знам за какво се разказва в кражбата на кайсиите .. Не съм я чела .. Разказвали са ми я ..
9. Ии .. благодаря за списъка :):):)
10. Аз днес реших , като по чудо , да преговоря малко по математика .. Мисля че не съм забравила всичко .. Само малко ,но си преговорих нещата .. Намерих една книжка САМО с текстови задачи .. Леле .. НИКОГА не съм ги разбирала и дано чрез нейна помощ да ги разбера :D Има си обяснения .. Всичко :) То е ясно ,че от догодина се почват частните/курсовете .. Или поне от 9-ти клас ..
Таа .. по точка 10 :) Някой да знае някакви курсове или частни уроци по испански ? (В София) ..
OnyxTheBest
07-24-2012, 21:11
ІІ АЕГ "Томас Джеферсън"
ЧЕ-АЕ;ИЕ;И;БЕЛ
>.<
Уча там, най-яката паралелка е тва. :))
BeeKeeper
07-25-2012, 08:44
Я кажете има ли някой в ЕГ "Иван Вазов" – Пловдив?
Я кажете има ли някой в ЕГ "Иван Вазов" – Пловдив?
blackdiamondd98 - ЕГ "Иван Вазов" - ИЕ
Ъпп ..
Отново да попитам .. :D
Някой да знае за някакви частни уроци или курсове на територията на София ? :D (По ИЕ)
Едитт :
Кога е станало 12 часа ..
Да Ви питам вие на какъв СИП се записахте? Аз понеже съм в МГ съм на СИП-Математика! :)
TheBeatles
07-26-2012, 09:37
Да Ви питам вие на какъв СИП се записахте? Аз понеже съм в МГ съм на СИП-Математика! :) Кой питаш? Тези от МГ-то ли? Иначе аз съм на СИП Биология в НПМГ.
weenonas
07-26-2012, 10:06
Аз се записах на СИП физика в СГСАГ, но ти всъщност друго не ми и предложиха =D
П.С. Хриси провери в помагало.ком, там има частни учители по всякакви предмети =]
perry_the_platypus
07-26-2012, 10:10
Ъпп ..
Отново да попитам .. :D
Някой да знае за някакви частни уроци или курсове на територията на София ? :D (По ИЕ)
http://lmgtfy.com/?q=%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B8+%D1%83%D1% 80%D0%BE%D1%86%D0%B8+%D0%BF%D0%BE+%D0%B8%D1%81%D0% BF%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D0%B5%D0%B7%D0%B 8%D0%BA#
http://lmgtfy.com/?q=%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B8+%D1%83%D1% 80%D0%BE%D1%86%D0%B8+%D0%BF%D0%BE+%D0%B8%D1%81%D0% BF%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D0%B5%D0%B7%D0%B 8%D0%BA#
Хах .. мерси :D
Питах ,ако има някой ,на който са му преподавали :P Лични впечатления и т.н. :)
Хриси провери в помагало.ком, там има частни учители по всякакви предмети =]
Благодаря и на теб .. Ще разгледам :) В Гугъл също :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
А да ви попитам .. (за пореден път -_-)
Кога трябва да се запишеш на СИП ? Понеже на нас никой нищо не ни каза :D
weenonas
07-26-2012, 10:22
Когато ходих да се запиша след 1 класиране, те ми предложиха да се запиша на СИП физика. Казаха ми, че може и като започнем училище да се запишем, но нали ново даскало, тръпка, бъркотия в началото на годината и затова предлагали от по рано.
Ти отиди до училище някой ден, може би е по-добре преди 15 септември и ги питай какви СИП-ове имат =]
Когато ходих да се запиша след 1 класиране, те ми предложиха да се запиша на СИП физика. Казаха ми, че може и като започнем училище да се запишем, но нали ново даскало, тръпка, бъркотия в началото на годината и затова предлагали от по рано.
Ти отиди до училище някой ден, може би е по-добре преди 15 септември и ги питай какви СИП-ове имат =]
Аха .. мерси ^^ В началото на септември ще мина .. :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Междудругото потърсих в гугъл и ми излезе сайт на "Иберика" .. Сега го разглеждам :D И май се ориентирам г/д къде се намира , въпреки че съм толкова зле с тея улици и прочие .. Знам им имената (на улиците) и знам ,че съществуват ,но къде са .. Иначе е до "Ген. Скобелев" и "Опълченска" и до "Ал.Стамболийски" , както и до "Дондуков" , значи би трябвало да се ориентирам :D
И току-що видях ,че е до мол Сердика .. значи ще се ориентирам 100 % :D
Другото , което намерих е " http://www.elina-av.com/uroci_po_ispanski.html " .. Сега и него ще разгледам , но ми е малко далечко :D
Eто и това :D - http://ezikovikursove-sofia.com
И все пак ,ако някой има информация .. :)
TheBeatles
07-26-2012, 10:49
Аз се записах на СИП когато попълвах заявлението за новото училище. Там имаше графа "СИП" с няколко празни полета и отдолу възможните избори по предмети. :)
Аз се записах на СИП когато попълвах заявлението за новото училище. Там имаше графа "СИП" с няколко празни полета и отдолу възможните избори по предмети. :)
Аха , мерси :)
На мен баща ми го попълни .. Не съм сигурна ,че е имало такава графа :D Ще го питам в последствие .
Дано да мога да се запиша малко преди 15-ти .. :D
Много ми е интересно тези в 18 СОУ нали учат примерно китайски, корейски, японски. Как ще правят Външно оценяване 8 клас, като предметите са английски, немски, френски, испански, руски и италиански?
perry_the_platypus
07-26-2012, 18:13
Много ми е интересно тези в 18 СОУ нали учат примерно китайски, корейски, японски. Как ще правят Външно оценяване 8 клас, като предметите са английски, немски, френски, испански, руски и италиански?
Мм, сигурно имат вътрешен изпит от училището. :)
Аз пак ще питам нещо .. 8-)
Относно изпита след 8 клас по език ..
1. Г/д на коя дата ще бъде ? Май , юни ?
2. Има писмен и устен , нали ? В какво се състоят те (по подробно,ако може :D )
3. Някъде четох ,че оценката ,която изкараш, се пише като текуща .. Така ли е ?
perry_the_platypus
07-26-2012, 21:14
Аз пак ще питам нещо .. 8-)
Относно изпита след 8 клас по език ..
1. Г/д на коя дата ще бъде ? Май , юни ?
2. Има писмен и устен , нали ? В какво се състоят те (по подробно,ако може :D )
3. Някъде четох ,че оценката ,която изкараш, се пише като текуща .. Така ли е ?
1. Юни
2. Да, писмен и устен. В различни дни са, първо е писмения, после устния. Не знам какво по-подробно, погледни от минали години. :))
3. Хм, зависи от учителя, ако иска може да ти я пише като срочна, но принципно е за текуща. :)
Аха .. мерси :D
Нещо изведнъж ми щракна и в момента се питам защо ВОБЩЕ писах ЕГ .. Трябваше да си пиша там нещо с Биология и Химия и до там -_-
Сега е ясно ,че ще се притеснявам за тоз пуст изпит ,, По-скоро за устния :D Писмения го погледнах .. г/д като този ,който ни беше по АЕ е :)
perry_the_platypus
07-26-2012, 21:20
Аха .. мерси :D
Нещо изведнъж ми щракна и в момента се питам защо ВОБЩЕ писах ЕГ .. Трябваше да си пиша там нещо с Биология и Химия и до там -_-
Сега е ясно ,че ще се притеснявам за тоз пуст изпит ,, По-скоро за устния :D Писмения го погледнах .. г/д като този ,който ни беше по АЕ е :)
Защо от сега се притесняваш? Въобще не знаеш испански, но се притесняваш, ти разбираш ли. :D:D:D:D Аз като погледнах изпита по френски и си казах "WT* IS THIS!?", защото идея си нямам от френски, ама ако имаш амбиция ще го научиш и ще си изкараш изпита. :)
Е .. знам нещо , колкото да не е нищо :D Някои правилца , думи , глаголи .. За 2 години взехме 50 стр. от учебника .. Смятай 8-)
Знам че ще се справя , но като видях майка ми колко думи е писала и колко е учила (с АЕ фиология е ) и ми прилоша и се отказах от езика :D
perry_the_platypus
07-26-2012, 21:29
Е .. знам нещо , колкото да не е нищо :D Някои правилца , думи , глаголи .. За 2 години взехме 50 стр. от учебника .. Смятай 8-)
Знам че ще се справя , но като видях майка ми колко думи е писала и колко е учила (с АЕ фиология е ) и ми прилоша и се отказах от езика :D
E, зависи от учителя, ама сега отиваш на друго място и все пак си с интензивно изучаване, тези 50 стр. ги взимате за 2-3 дни, иначе да, език се учи с писане. Оо, аз по немски научих адски много, а имахме едва 4 часа седмично, сега в 8ми клас френски ще имаме тройно повече и ако имаш желание адски много може да научиш. (:
E, зависи от учителя, ама сега отиваш на друго място и все пак си с интензивно изучаване, тези 50 стр. ги взимате за 2-3 дни, иначе да, език се учи с писане. Оо, аз по немски научих адски много, а имахме едва 4 часа седмично, сега в 8ми клас френски ще имаме тройно повече и ако имаш желание адски много може да научиш. (:
Желание много .. Днес само съжалявам заради езика :D До утре ще отмине ..
Аз пък уча език като го чета :D Щот' аз бързо уча как се пише (с 1-2 пъти) и знам думата ,ама се бъркам какво значи :D
perry_the_platypus
07-26-2012, 21:32
Желание много .. Днес само съжалявам заради езика :D До утре ще отмине ..
Аз пък уча език като го чета :D Щот' аз бързо уча как се пише (с 1-2 пъти) и знам думата ,ама се бъркам какво значи :D
Аз уча на изуст текстове или поне така намерих за лесно като бях малък да уча немски, но все пак сега това е френски, едно се говори, друго се пише, трето се *** и така. :D
Аз уча на изуст тексове или поне така намерих за лесно като бях малък да уча немски, но все пак сега това е френски, едно се говори, друго се пише, трето се *** и така. :D
Дамм .. труден е френския :D
Късмет :)
perry_the_platypus
07-26-2012, 21:36
Дамм .. труден е френския :D
Късмет :)
Хах, мерси, и на теб с испанския. :D
perry_the_platypus
07-26-2012, 22:42
Мерси ^^
Лека нощ 8-)
Лека нощ, но гледам си още онлайн. :D
IWannaBeSedated
07-27-2012, 06:35
Устният изпит въобще не е задължителен, всяко училище преценява дали да провежда такъв. :)
А за писмения не се притеснявайте - ще ви плашат с това колко ще е труден, а накрая ще ви се стори фасулска работа. :D
howling.
07-27-2012, 07:15
назад бяха писали за сип-овете - извънкласните дейности за сип-ове ли се водят?
тъй като в моето училище имаше един дъъъъълъг списък от извънкласни дейности (аз се записах на актьорско майсторство ^.^), но нямаше неща като 'физика' или 'математика'..
TheBeatles
07-27-2012, 07:24
назад бяха писали за сип-овете - извънкласните дейности за сип-ове ли се водят?
тъй като в моето училище имаше един дъъъъълъг списък от извънкласни дейности (аз се записах на актьорско майсторство ^.^), но нямаше неща като 'физика' или 'математика'..
Да, СИП-овете са извънкласни дейности.
perry_the_platypus
07-27-2012, 07:42
Да, СИП-овете са извънкласни дейности.
:D Напротив, СИП-овете и извънкласните дейности са две различни неща. СИП-а е предмет като Математика,Изобразително Изкуство, Музика и др., а извънкласните дейности са си клубове, спортни отбори, танцови формации и др. ;)
TheBeatles
07-27-2012, 07:44
:D Напротив, СИП-овете и извънкласните дейности са две различни неща. СИП-а е предмет като Математика,Изобразително Изкуство, Музика и др., а извънкласните дейности са си клубове, спортни отбори, танцови формации и др. ;) Е не се ли води това пак извънкласна дейност? Все едно, извинявам се за обърквацията ако е така.
perry_the_platypus
07-27-2012, 07:48
Е не се ли води това пак извънкласна дейност? Все едно, извинявам се за обърквацията ако е така.
Мм, не знам за такова нещо. Но може и да се водят за извънкласна дейност. :)
да ви кажа едно нещо, сип значи Свободноизбираема подготовка (Свободноизбираема е една дума). От което следва, че е подготовка по това което учиш ти. Ако си в паралелка с химия и биология, сип-а ще ти е по едно от тях. Но ако си в някво училище по актьорско майсторство,сип-а ти може да е по актьорско майсторсто. Но има и друг вариант ако си в обикновенно соу, мг и ег може у училището да си клуб по актьорско майсторство.
FuckingFreak
07-27-2012, 09:14
Доста сте изписали...
Аз съм на вълна спорт. 10 часа и почва Лондон 2012. :)
TheBeatles
07-27-2012, 09:42
Доста сте изписали...
Аз съм на вълна спорт. 10 часа и почва Лондон 2012. :) И аз :) От един месец броя минутите до началото. :D
Тц,тц,тц .. Този път наистина сте изписали много :D Хах ..
А аз да ви попитам , въпреки че вече е късно .. 8-)
Миналата година (7клас) се бях записала на СИП по изобразително и-во :) Г-жата ни искаше само пари , купуваше некви скъпи и безсмислени неща , вобще не ни учеше на някаква техника ,а или стоеше на столчето ,или ни го рисуваше тя .. Така де ,реших да се откажа по едно време .. Уведомих и нея ,и класната .. След време се загледах в дневника и забелязах ,че е започнала да ми пише отсъствия ,че не присъствам .. Отново говорих с всички и те ми казаха ,че не мога да се отпиша по абсолютно никакъв начин . Говорих и с директора И той ми каза ,че не съм могла да се отпиша . В декларацията ,която попълних НИКЪДЕ не се споменава ,че не мога да се отпиша или че ще ми пишат отсъствия .. Никак не съм "образована" по тази тема , но все пак те не са ли длъжни да НИ обяснят (на мен и на другите) ?
Та моля ,ако знаете нещо повече да ми обясните :) Знам ,че едвали съм права , ама все пак ..
perry_the_platypus
07-27-2012, 11:05
Миналата година (7клас) се бях записала на СИП по изобразително и-во :) Г-жата ни искаше само пари , купуваше некви скъпи и безсмислени неща , вобще не ни учеше на някаква техника ,а или стоеше на столчето ,или ни го рисуваше тя .. Така де ,реших да се откажа по едно време .. Уведомих и нея ,и класната .. След време се загледах в дневника и забелязах ,че е започнала да ми пише отсъствия ,че не присъствам .. Отново говорих с всички и те ми казаха ,че не мога да се отпиша по абсолютно никакъв начин . Говорих и с директора И той ми каза ,че не съм могла да се отпиша . В декларацията ,която попълних НИКЪДЕ не се споменава ,че не мога да се отпиша или че ще ми пишат отсъствия .. Никак не съм "образована" по тази тема , но все пак те не са ли длъжни да НИ обяснят (на мен и на другите) ?
Та моля ,ако знаете нещо повече да ми обясните :) Знам ,че едвали съм права , ама все пак ..
В нашето училище можеше да се отписваш, когато си поискаш. Щом политиката им е такава (да не може да се отписваш) трябва да го пише черно на бяло. Вече е късно, няма какво да направиш, но това си го решава училището, щом са решили да не може да се отписваш, би трябвало да са го упоменали някъде. :)
Никъде .. в декларацийката пишеше само нещо от рода :
Аз ... записвам дъщеря си ... на СИП по ...
Подпис и т'ва е .. Мисля ,че и ЕГН имаше :)
Знам ,че няма какво да направя ,ама като не се сетих по-рано да пиша .. По едно време даже ме беше страх да не би да не ми дадат дипломата заради отсъствията .. Дадоха ми я :D
perry_the_platypus
07-27-2012, 11:51
Никъде .. в декларацийката пишеше само нещо от рода :
Аз ... записвам дъщеря си ... на СИП по ...
Подпис и т'ва е .. Мисля ,че и ЕГН имаше :)
Знам ,че няма какво да направя ,ама като не се сетих по-рано да пиша .. По едно време даже ме беше страх да не би да не ми дадат дипломата заради отсъствията .. Дадоха ми я :D
Те удостоверението (дипломи се дава след 4ти, след 8ми и след 12ти клас) за завършен 7ми клас ти го дават ако имаш по всички предмети над Среден (3). Чрез отсъствията се пишат наказания, които се вписват в характеристиката. :)
Да де .. удостоверенията :D
Г-жата по ИИ ме заплаши ,че няма да ми я дадат => няма да мога да кандидатствам .. Явно е искала просто да ме накара да й ходя в часовете -_- .. Трагедия огромна .. Както и да е :D Просто ми беше чудно дали съм права 8-):D
perry_the_platypus
07-27-2012, 13:03
Да де .. удостоверенията :D
Г-жата по ИИ ме заплаши ,че няма да ми я дадат => няма да мога да кандидатствам .. Явно е искала просто да ме накара да й ходя в часовете -_- .. Трагедия огромна .. Както и да е :D Просто ми беше чудно дали съм права 8-):D
Отсъствията нямат нищо общо с удостоверението, ако примерно ти пише лоши оценки, да, няма да може да кандидатстваш. (:
Казах ти, училището само определя, щом е определило да не може да се отписваш, трябва да е упоменато някъде.
FuckingFreak
07-27-2012, 13:17
Можеш да се отписваш когато си поискаш друг път. Правилника си е правилник. Иначе нямаше да се нарича СИП, нали, а просто някакви си извън класни дейности по желание на учениците. Мен затова не ме избраха за знаменосец в 6ти клас - имах неизвинени, защото не влизах. (честно казано после се радвах, че така стана)
perry_the_platypus
07-27-2012, 14:14
Можеш да се отписваш когато си поискаш друг път. Правилника си е правилник. Иначе нямаше да се нарича СИП, нали, а просто някакви си извън класни дейности по желание на учениците. Мен затова не ме избраха за знаменосец в 6ти клас - имах неизвинени, защото не влизах. (честно казано после се радвах, че така стана)
Е, да ама е свободноизбираема, прави са си хората, че като се е записала трябва да си ги посещава, освен ако няма основателна причина. Онова за знаменосеца, същата история. :D
Отново казвам ,че никъде не беше написано , камо ли пък да ми кажат ,че НЕ можеш да се отписваш .. С класната се разправях ,с директора .. НИЩО ! Тая по ИИ ми каза ,че не можело да се отписваш ,защото не е като другите неща да плащаш (пр. частни уроци) .. А ние си плащахме .. Сума ти и пари давахме ,а тя купуваше някакви статуи за по 300 лева .. Думи нямам .. Големи нерви :D
И то разбирам да ни учеше , смисъл да правеше поне .. НЕЩО ,ама не .. Отиваш питаш я : "Как да направя тея светлосенки" (примерно) и тя : "Ами правиш ги ,няма аз всичко да ти правя" или : "Офф .. дай на мен да ти ги направя" .. Адски нерви тая жена .. Кой я е избрал за даскал не знам :D Всъщност знам , директора ,ама той е по-зле и от нея :D
perry_the_platypus
07-27-2012, 15:43
Отново казвам ,че никъде не беше написано , камо ли пък да ми кажат ,че НЕ можеш да се отписваш .. С класната се разправях ,с директора .. НИЩО ! Тая по ИИ ми каза ,че не можело да се отписваш ,защото не е като другите неща да плащаш (пр. частни уроци) .. А ние си плащахме .. Сума ти и пари давахме ,а тя купуваше някакви статуи за по 300 лева .. Думи нямам .. Големи нерви :D
И то разбирам да ни учеше , смисъл да правеше поне .. НЕЩО ,ама не .. Отиваш питаш я : "Как да направя тея светлосенки" (примерно) и тя : "Ами правиш ги ,няма аз всичко да ти правя" или : "Офф .. дай на мен да ти ги направя" .. Адски нерви тая жена .. Кой я е избрал за даскал не знам :D Всъщност знам , директора ,ама той е по-зле и от нея :D
Е, шанс. Луда работа. :D
perry_the_platypus
07-29-2012, 11:39
Up!
druzilla
07-29-2012, 11:47
Хора за стотен път пиша и все никой е ми отговаря.Как е възможно във форума да няма никой,който учи или ще учи в Руската в Пловдив?? :D
perry_the_platypus
07-29-2012, 12:31
Хора за стотен път пиша и все никой е ми отговаря.Как е възможно във форума да няма никой,който учи или ще учи в Руската в Пловдив?? :D
Възможно е. Трудно е да си намериш съученици тук, пробвай в Фейсбук. :)
druzilla
07-29-2012, 12:39
Възможно е. Трудно е да си намериш съученици тук, пробвай в Фейсбук. :)
И как по-точно да ги намеря във фейсбук? :D
TheBeatles
07-29-2012, 12:46
И как по-точно да ги намеря във фейсбук? :D
https://www.facebook.com/groups/311264715629725/ :)
druzilla
07-29-2012, 12:58
https://www.facebook.com/groups/311264715629725/ :)
Благодаря! :)
Cherry~♥
07-29-2012, 16:29
Ооо ... и при мен беше така само ,че ние не плащахме ,а ни отпускаха уж пари за транспорт и др.... та и аз се записах миналата година на СИП история ,защото уж да обикаляме много по София,да правим проекти ,макети и т.н. . Още в началото на годината поръчахме сумати материали и пари за транспорт ,ама така и никой нищо не ни донесе .Ходихме 1-2 пъти на разходи в града при положение ,че беше предвидено 10тина (ама естествено нямали пари :Д ) ии така по едно време ми омръзна да не правим нищо , да нямаме предвидените часове и да носим извинителна бележка ,за да си извиним отсъствието и реших да се отпиша ,ама и на мен не ми се отвори парашута :D ... историчката веднага ми се заяде и аз реших да не се занимавам с нея ,за да не ми повлияе на оценката (за което бях сигурна че ще стане) и така цяла година трябваше да ходя на безмисления кръжок , за да не ми намали оценката и да не ми пише неизвинени ...ии не си единствената ,която е страшно разочарована от СИП-а. :D
П.П. и аз попълвах бележка на ,която също не пишеше ,че не можеш да се откажеш , а и никой не ни беше казал за тази подробност..
Хихи .. Сродна душа ^^ :D
Аз иначе нямам талант да рисувам ,но се надявах ,че техниката ще ме оправи поне малко :D Както и да е .. Все още съм зле с рисуването ,само парите си дадох :D
А това за оценката е вярно .. :D Една приятелка не отиде на олимпиадата по химия и г-жата я бе нарочила за известно време .. Заплаши я ,че ще и намали значително оценката .. Държеше се ужасно с нея . Тя се стегна и учи и г-жата изведнъж я заобича :D
Та .. хубаво ни беше на нас двете .. Г-жата ни изолираше (двете) в отделна стая да си правим теста (да не подсказваме) , а в стаята ни имаше и учебник , и таблици .. А ако не разбирахме нещо можехме да я питаме .. Живот си беше .. Тази година ще видим :D
Слава Богу тази по ИИ само понякога се сещаше да пише отсъствия ,а и имахме само 1 ден в седм. по 2-3 часа .. :D
Cherry~♥
07-30-2012, 05:37
^ Аз пък съм много зле по история ,но се записах уж да науча нещо и да си повиша успеха ,ама вместо това цяла година бездействахме. :D . Тя историчката беше много гадна пишеше много 2ки (когато беше в лошо настроение и по 2-3 на час) , а на две момчета от класа ми пишеше и Лош 1 за подсказване ,а единия от тях имаше две единици за 1 срок :D аз си мислех ,че не може да пише оценка по-слаба от двойка ,но видях ,че можело хD .... Ама това вече е минало .. за щастие ... и дано тази година попаднем на по-свестни учители и съученици ... :)
А дано ,въпреки че класа ми не беше чак толкова лош :D
А тя има ли право ,всъщност, да пише 2-3 двойки за 1 час ? И това с 1-ците не е ли вече "непозволено" (така да кажа :D)
C 1-ци и нас заплашваха,ама .. никой не посмя да ни напише 8-)
Пък на един от нашия клас веднъж за 1 час му бяха написали 6 и 2 .. Шанс .. :)
TheBeatles
07-30-2012, 17:02
А тя има ли право ,всъщност, да пише 2-3 двойки за 1 час ? И това с 1-ците не е ли вече "непозволено" (така да кажа :D)
Пък на един от нашия клас веднъж за 1 час му бяха написали 6 и 2 .. Шанс .. :) Как ще не е позволено да се пишат единици? На един съученик в 6-ти клас госпожата ни по Математика му писа единица за подсказване на тест и той се разрева. Беше ми жал, защото той беше попринцип много добър ученик и Математиката му беше един от любимите предмети. Заради тая единица срочната му оценка беше 4. Луда работа. :D
Как ще не е позволено да се пишат единици? На един съученик в 6-ти клас госпожата ни по Математика му писа единица за подсказване на тест и той се разрева. Беше ми жал, защото той беше попринцип много добър ученик и Математиката му беше един от любимите предмети. Заради тая единица срочната му оценка беше 4. Луда работа. :D
Мислех ,че тези "времена" са отминали и че не им е разрешено .. Поне някой така ми беше казал :)
Ако на мен ми писаха 1 за всеки път ,в който съм подсказвала .. Досега да съм си още в началното у-ще :D
На нас като ни пишат 2-ки за такива неща ,ни ги пишат само за да ни сплашат . После не ги зачитат към оценката .. Просто ей така :D Колко съм плакала и аз , а те не ги зачетоха :D
krisko_krisko
07-30-2012, 20:34
Ей Xriis.. спри да ни занимаваш с глупостите си. Това е тема за осмокласниците, а не за живота на Xriis.. Писна ми да слушам за твоите проблеми с госпожата ти по рисуване и за уроците ти по Испански език. Наистина темата е много, ама много замряла и няма кво да се пише, ама като ще пишеш нещо не пиши за проблеми те си да ни занимаваш, тормозиш и натажавш. Надявам се да ме послушаш. Поздрави от слънчева Варна! :)
Абе какъв си ти бе, че да казваш кой, какво да прави? Стига вече. Преди казваше на Пери, че е на всяко гърне меродия, а сега ма Хриси, че ни занимава. Всеки ще си прави каквото си поиска. Гледай се тебе.
Хриси спокойно, не се претиснявай!
Ей Xriis.. спри да ни занимаваш с глупостите си. Това е тема за осмокласниците, а не за живота на Xriis.. Писна ми да слушам за твоите проблеми с госпожата ти по рисуване и за уроците ти по Испански език. Наистина темата е много, ама много замряла и няма кво да се пише, ама като ще пишеш нещо не пиши за проблеми те си да ни занимаваш, тормозиш и натажавш. Надявам се да ме послушаш. Поздрави от слънчева Варна! :)
Мисля .че беше крайно време някой да ми го каже :D
Ако е изглеждало така , съжалявам .. Беше ми любопитно (относно въпроса с ИИ и курсовете) ;)
А щом не харесваш постовете ми защо вобще ги четеш ? Както и да е :)
И съжалявам ,ако съм .. натъжила или изтормозила някого :)
Поздрави и от мен :) Жалко ,че тук вали ,че не мога ди ти пратя и аз слънчеви поздрави :) Целувки :)
perry_the_platypus
07-31-2012, 16:04
http://media.tumblr.com/tumblr_lt8o94XL8j1qkv4zy.gif
СПРИ СЕ!
FuckingFreak
08-01-2012, 10:09
Вие пак бая сте изписали :Д
Някой друг следи ли олимпийските игри? Майкъл Фелпс егати го нае*аха снощи. А на мен ми е едно такова настроението да слушам Бионсе 24/7... :Д
Вие пак бая сте изписали :Д
Някой друг следи ли олимпийските игри? Майкъл Фелпс егати го нае*аха снощи. А на мен ми е едно такова настроението да слушам Бионсе 24/7... :Д
Аз ги следя .. :)
Гледам за някой българин ,ама нямаме шанс .. Стана ми гадно вчера за щангистката ни .. 3 кг я разделяха от бронза .. Жалко .. потруди се , личеше :) Някой да знае кога ще играе Йовчев и дали вече не е играл ? (Гледах като влезе в 8-рката)
FuckingFreak
08-01-2012, 11:02
http://www.london2012.com/gymnastics-artistic/event/men-rings/index.html
Ето. На 6ти от 4 часа българско време. :)
Cherry~♥
08-01-2012, 18:35
Пък на един от нашия клас веднъж за 1 час му бяха написали 6 и 2 .. Шанс .. :)
Да , има пълно право да пише по 2-3 или повече 2ки за час .При нас държи рекорд физичката -един ден беше в лошо настроение (...а всъщност не е имало ден в който да е в добро ,но това е друга тема..) и писа 5 двойки ... тогава беше буквално откачила . Ние принципно бяхме най-лошия клас още от 1ви клас и никога не сме кротували и мълчали в часовете ..освен при нея... тя по някакъв начин ни сплашваше и в стаята цареше гробна тишина ... ехх ще ми липсват тези моменти и още не мога да повярвам ,че всичко свърши,колкото и лош клас да бяхме мноого ще ми липсват .. ;(
[url]На 6ти от 4 часа българско време. :)
Благодаряя :):):)
Да , има пълно право да пише по 2-3 или повече 2ки за час .При нас държи рекорд физичката -един ден беше в лошо настроение (...а всъщност не е имало ден в който да е в добро ,но това е друга тема..) и писа 5 двойки ... тогава беше буквално откачила . Ние принципно бяхме най-лошия клас още от 1ви клас и никога не сме кротували и мълчали в часовете ..освен при нея... тя по някакъв начин ни сплашваше и в стаята цареше гробна тишина ... ехх ще ми липсват тези моменти и още не мога да повярвам ,че всичко свърши,колкото и лош клас да бяхме мноого ще ми липсват .. ;(
Уау .. 5 двойки :D
МОЛЯ , КОЙТО НЕ ИСКА ДА БЪДЕ НАТЪЖЕН , ИЗЛИШНО ЗАНИМАВАН ИЛИ ИЗТОРМОЗЕН ПСИХИЧЕСКИ ДА НЕ ЧЕТE ТОВА ПО-ДОЛУ !!!
Хих същата история :D И ние не бяхме от най-милите ,обаче в час по физика беше адски тихо 8-) Не съм си и помисляла ,че ще ми липсват съучениците ,но ето че и това стана :(
krisko_krisko
08-01-2012, 19:33
Xriis.. ПРЕСТАНИ ВЕЧЕ ПАК МЕ НАТЪЖАВАШ И ТОРМОЗИШ. СТИГА СИ ПИСАЛА ЗА ТЪПИЯ СИ КЛАС.. ПИСНА МИ ОТ ТЕБЕ. И КАК ДА НЕ ТИ ЧЕТЯ ПОСТОВЕТЕ КАТО ЩЕ УМРА ОТ ЛЮБОПИТСТВО.... ПРЕСТАНИ ПИСНА
МИ ОТ ТЕБЕ
ПОЗДРАВИ ОТ ВАРНА!
Ааа .. този път ти си си виновен :D Предупредих . Твоето любопитство не ме вълнува .
Поздрави и от мен :):):)
krisko_krisko
08-01-2012, 19:37
ЕЙ МОМИЧЕНЦЕ ПРЕСТА НИ БЕ. ДРАЗНИШ, КАКТО МЕН ТАКА И ОСТАНАЛИТЕ. ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПЕРИ! ЧАКАМ ОТГОВОР..
ЕЙ МОМИЧЕНЦЕ ПРЕСТА НИ БЕ. ДРАЗНИШ, КАКТО МЕН ТАКА И ОСТАНАЛИТЕ. ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПЕРИ! ЧАКАМ ОТГОВОР..
Ей ,момченце , не разбирам какъв ти е проблема с мен ? А и не смятам ,че съм единствената ,която дразни тук ;)
krisko_krisko
08-01-2012, 19:43
АЕЕ ПО-ПОЛЕКА.... СТАВА ЛИ... ХАЙДЕ ДАЙ ПРИМЕР КОЙ ОЩЕ ДРАЗНИ ТУК АКО ТИ СТИСКА..
АЕЕ ПО-ПОЛЕКА.... СТАВА ЛИ... ХАЙДЕ ДАЙ ПРИМЕР КОЙ ОЩЕ ДРАЗНИ ТУК АКО ТИ СТИСКА..
Става , но май ти не искаш по-полека :)
Стиска ми , просто не искам да навлизам в излишни спорове ;) - Ти дразниш , ако толкова искаш да го чуеш :)
krisko_krisko
08-01-2012, 19:47
КАЖИ И ДРУГИ, КОИТО ДРАЗНАТ КАТО МЕН.. А И КОЛКО ТИ БЕШЕ БАЛА..?
КАЖИ И ДРУГИ, КОИТО ДРАЗНАТ КАТО МЕН.. А И КОЛКО ТИ БЕШЕ БАЛА..?
Мен друг не ме дразни :)
Във всеки случай по-висок от твоя,ако вобще си кандидатствал . А можеш да си на 100% сигурен,че възпитанието ми е на по-високо ниво от твоето .
Не смятам да продължавам този безсмислен спор и да оспамвам темата с него . :)
krisko_krisko
08-01-2012, 19:52
ДА, КАНДИДАТСТВАХ ТАЗИ ГОДИНА И БАЛА МИ БЕШЕ 34.768 :) КАЖИ И ТИ АКО ИСКАШ..? А ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО, НЯМА ДА ГО КОМЕНТИРАМ. ВЪЗПИТАНИЕТО НЕ МИ ГО ПОЗВОЛЯВА...
А ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО, НЯМА ДА ГО КОМЕНТИРАМ. ВЪЗПИТАНИЕТО НЕ МИ ГО ПОЗВОЛЯВА...
Аха , ясно :) Личи си колко си възпитан след като се дразниш с всички :)
Повече наистина няма да пиша ,защото просто не си заслужава :)
Поздрави и лека вечер :)
krisko_krisko
08-01-2012, 19:56
АБЕ КВО СТАНА С БАЛА. КАЖИ ГИ ТАЯ ЦИФРА (НЯМА НИЩО СРАМНО...)
АБЕ КВО СТАНА С БАЛА. КАЖИ ГИ ТАЯ ЦИФРА (НЯМА НИЩО СРАМНО...)
Бала ми е 20 :) Устройва ли Ви ?
krisko_krisko
08-01-2012, 20:03
XAXAXXA НЕ ЛЪЖИ, ЗНАМ ЧЕ НЕ Е 20. МНОГО АМА МНОГО ПОВЕЧЕ Е. СТО ПРОЦЕНТА Е НАД 30
Явно искаш да чуеш ,че е много по-нисък от твоя . Приеми ,че е 21 и да приключим със спора ;)
krisko_krisko
08-01-2012, 20:07
МОЛЯ ТЕ КАЖИ КОЛКО Е НАИСТИНА...
МОЛЯ ТЕ КАЖИ КОЛКО Е НАИСТИНА...
С около единица по-нисък :)
zlatko98
08-01-2012, 20:10
XAXAXXA НЕ ЛЪЖИ, ЗНАМ ЧЕ НЕ Е 20. МНОГО АМА МНОГО ПОВЕЧЕ Е. СТО ПРОЦЕНТА Е НАД 30
В случая баловете не могат да покажат нищо, но за сметка на това поведението ти във форума е ужасно. Хванал си се за 2-3 поста и не спираш да мрънкаш, а понякога, за да покажеш колко си умен трябва просто да замълчиш и явно ти не го можеш. Впрочем писането с голям шрифт се счита за крещене и нарушава правилата на форума ;)
cookie78
08-01-2012, 20:10
^Не знам някой да се е оплакал от нея, освен теб..
П.С.: По темата за олимпиадата, аз гледам плуване (и гимнастиката..но нея не я хващам толкова). И станах фен на Yannick Agnel.. :)
Edit: К'ъв ли е смисъла да се знимаваме с него изобщо..!?
perry_the_platypus
08-01-2012, 20:12
Не знам кой дразниш тук, но определено не виждам някой да те подкрепя. (: Аре изцепвай.
krisko_krisko
08-01-2012, 20:15
ЗА ZLATKO98:
В МОМЕНТА МОЯ СРЕДЕН ПРЪСТ ТИ ПРАЩА НАЙ-ИСКРЕНИ ПОЗДРАВИ!!!
ХРИС, СЪЖАЛЯВАМ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ПИША ТАКИВА ГЛУПОСТИ. РАЗКАЙВАМ СЕ НАИСТИНА.
ЧЕСТНО ДА ТИ КАЖА ПОСТОВЕТЕ ТИ НЕ МЕ НАТЪЖАВАТ ИЛИ НЕЩО ТАКОВА. ПИСАХ ГО ТОВА ЗАЩОТО ИСКАХ ДА ИМА МАЛКО ВНИМАНИЕ И КЪМ МЕНЕ. ЗАЩОТО ВСИЧКОТО ВНИМАНИЕ ЗА ТЕБЕ. ВЪЗХИЩАВАМ ТИ СЕ И ИСКАМ ДА МИ ПРОСТИШ....
По темата за олимпиадата, аз гледам плуване (и гимнастиката..но нея не я хващам толкова). И станах фен на Yannick Agnel.. :)
Edit: К'ъв ли е смисъла да се знимаваме с него изобщо..!?
Мм .. да :D И аз гледам плуване :) обаче как им запомняте имената , не знам :D Аз само на физиономии ги знам . Повече гледам гимнастиката .. А тея китайци колко медала взеха , за разлика от нас , българите . Плувкините отпаднаха , стрелците също , щангистката и тя , гимнастичката ни също .. Май остана само Йовчев и бадмингтонистката ни (ако не е отпаднала вече) .. И там ,ако има някой с щанги от по-големите категории (по-тежките) и сумото :)
ЧЕСТНО ДА ТИ КАЖА ПОСТОВЕТЕ ТИ НЕ МЕ НАТЪЖАВАТ ИЛИ НЕЩО ТАКОВА. ПИСАХ ГО ТОВА ЗАЩОТО ИСКАХ ДА ИМА МАЛКО ВНИМАНИЕ И КЪМ МЕНЕ. ЗАЩОТО ВСИЧКОТО ВНИМАНИЕ ЗА ТЕБЕ. ВЪЗХИЩАВАМ ТИ СЕ И ИСКАМ ДА МИ ПРОСТИШ....
Ъмм .. не съм ти се обидила ,за да ти прощавам , soo .. ;)
А "вниманието" можеш да го добиеш по много по-различни начини .
Хей и аз следя олимпиадата. Най-интересно според мен е плуването! Вие очаквате ли медал за България? А и по коя тв гледате олимпиадата БНТ или ЕвроСпорт? Аз лично по БНТ. :)
Хей и аз следя олимпиадата. Най-интересно според мен е плуването! Вие очаквате ли медал за България? А и по коя тв гледате олимпиадата БНТ или ЕвроСпорт? Аз лично по БНТ. :)
Мен ме кефи гимнастиката .. Плуването също ,но го хващам по-рядко . Синхронното е яко 8-)
Аз лично не очаквам медал , но все пак се надявам :)
И гледам по ЕвроСпорт , коментаторите на бнт ме дразнят :D
cookie78
08-01-2012, 20:21
Някой като ми хареса или го запомням лесно или просто си го записвам :D..Ама Аниел ме впечатли просто..
Мхм, киайците ще се изгърбят от медали..
Гроздева се размина замалко днеска.
zlatko98
08-01-2012, 20:21
ЗА ZLATKO98:
В МОМЕНТА МОЯ СРЕДЕН ПРЪСТ ТИ ПРАЩА НАЙ-ИСКРЕНИ ПОЗДРАВИ!!!
Приемам поздрава и да те предупредя, че скоро може да те банат ;)
За олимпиадата - и аз я следя подробно. Принципно гледам всичко, но най-много тенис и плуване засега - поне докато не започне леката атлетика. За Анйел - днес вечерта не се справи зле, но според мен трябваше да се бори за бронза ;)
perry_the_platypus
08-01-2012, 20:22
И според мен е най-интересно плуването. Очаквам от Йордан Йовчев, той е единствения, който се класира за финалите на халки и силно се надявам поне бронзов да хване. (: Аз ги гледам по ЕвроСпорт, там винаги ги дават, докато по БНТ или дават някое повторение/запис, или дават нещо по тяхната програма. :))
Видях му снимката на Yannick Agnel :) Май се сещам ,но все пак не гледам толкова задълбочено плуването ,а и са толкова многоо !! о.О ..
Гроздева :
Дам , аз не я гледах ,не съм разбрала ,че е играла ,но после разгледах статиите в нета .. Жалко наистина
Очаквам от Йордан Йовчев, той е единствения, който се класира за финалите на халки и силно се надявам поне бронзов да хване. (: Аз ги гледам по ЕвроСпорт, там винаги ги дават, докато по БНТ или дават някое повторение/запис, или дават нещо по тяхната програма. :))
+1
zlatko98
08-01-2012, 20:27
И според мен е най-интересно плуването. Очаквам от Йордан Йовчев, той е единствения, който се класира за финалите на халки и силно се надявам поне бронзов да хване. (: Аз ги гледам по ЕвроСпорт, там винаги ги дават, докато по БНТ или дават някое повторение/запис, или дават нещо по тяхната програма. :))
Йовчев наистина е бил голям атлет, но вече е твърде стар. В Пекин също се класира за финал, но завърши последен и тази година не се очертава различно. Според мен продължава да се опитва, заради Атина и заслужения и нечестно загубен златен медал от гръка при трима гърци в съдиите.
Аз също гледам по евроспорт, защото дават само олимпиадата, коментара е по-добър, пък и имаме HD евроспорт.
Не, че нещо ама БНТ са на сетлинни години пред ЕвроСпорт, там са ....... А и по БНТ има и предавания като Олимпиадата с Тереза Маринова, Днес на игрите и Линия Лондон. И в прочем Вера Маринова, работи за БНТ, подобри от нея в ЕвроСпорт има ли?
perry_the_platypus
08-01-2012, 20:29
Йовчев наистина е бил голям атлет, но вече е твърде стар. В Пекин също се класира за финал, но завърши последен и тази година не се очертава различно. Според мен продължава да се опитва, заради Атина и заслужения и нечестно загубен златен медал от гръка при трима гърци в съдиите.
Аз също гледам по евроспорт, защото дават само олимпиадата, коментара е по-добър, пък и имаме HD евроспорт.
Той е единствената ни надежда за някакъв медал за жалост. :/
Както каза Пери ,той е единствения ,от който очаквам нещо повече .. Но все пак е на години , със счупено рамо и още сума травми . Радвам се ,че поне стигна до финала :)
cookie78
08-01-2012, 20:32
Приемам поздрава и да те предупредя, че скоро може да те банат ;)
За олимпиадата - и аз я следя подробно. Принципно гледам всичко, но най-много тенис и плуване засега - поне докато не започне леката атлетика. За Анйел - днес вечерта не се справи зле, но според мен трябваше да се бори за бронза ;)
Аниел ме изкефи най-много на вчерашната щафета, когато Лохте отцепи всички изключително МНОГО, а французина, като последен пост, скъси дистанцията значително и се откъсна от сругите с няколко метра..
Много му се кефя и на него :D, и на плуването му.
xaxaxa единствена надежда. Ми националния отбор по художестена гимнастика, Станка Златева и Детелин Далаклиев къде ги забрави..?
perry_the_platypus
08-01-2012, 20:34
Мен лично не ме впечатляват особено, а и веднъж бях хванал Здравей, България! и гостуваше една ясновидка, която каза, че можем да очакваме медал от Йордан Йовчев, и ако не ме лъже паметта беше казала, че не е сигурно за медали от художествената гимнастика.
Всеки с мнението си. :))
cookie78
08-01-2012, 20:34
Аз май гледам плуване най-много..плувците си ги записвам, няма начин иначе :D...е не всички, разбира се.
zlatko98
08-01-2012, 20:35
Да се отдръпнем от олимпиадата - как върви ваканцията, ходихте ли на море и къде , или къде ще ходите
пс: krisko_krisko раздвижи темата - трябва да сме благодарни
xaxaxa единствена надежда. Ми националния отбор по художестена гимнастика, Станка Златева и Детелин Далаклиев къде ги забрави..?
Те ще участват ли ? Аз гледах гимнастички (май беше отборно , не съм сигурна) и не ги видях . Ако наистина и те участват значи им стискам палци :)
Станка Златева беше по борба ,нали ? А Детелин трябва да е щангиста ?
И защо не казахте нищо за Вера Маринова? Нямам нищо против Йовчев, но не виждате ли, че няма шанс. Едва, едва мина на финал с 300 зора, чак пък и медал. 99 % съм сигурен, че Стефка Костадинова е звъняла на съдиите да ги кара да мине Йовчев, че в България щеше да е срам. 5000 предавания по всички ТВ, че ще е за 6 път на олимпиада. Той самия каза, че ако се не беше класирал ....
Да се отдръпнем от олимпиадата - как върви ваканцията, ходихте ли на море и къде , или къде ще ходите
При мен върви .. ваканционно .. Предимно спане придружено с рядко излизане , заради жегите :D Аз заминавам на море на 6-ти ,май ще сме на Слънчев бряг или Свети Влас (Не знам защо ги бъркам :D)
И да , наистина трябва да му благодарим :D
cookie78
08-01-2012, 20:39
Йовчев се справя изключително добре..но все пак има доста по-млади гимнастици.
Може и да не вземе медал, но евала, че е на финал :)
Нямам нищо против Йовчев, но не виждате ли, че няма шанс. Едва, едва мина на финал с 300 зора, чак пък и медал. 99 % съм сигурен, че Стефка Костадинова е звъняла на съдиите да ги кара да мине Йовчев, че в България щеше да е срам. 5000 предавания по всички ТВ, че ще е за 6 път на олимпиада. Той самия каза, че ако се не беше класирал ....
Ясно е ,че няма шанс ,но все пак всеки се надява :D Аз се възхищавам на Йовчев за медалите му ,въпреки че е било преди време !
zlatko98
08-01-2012, 20:41
Аниел ме изкефи най-много на вчерашната щафета, когато Лохте отцепи всички изключително МНОГО, а французина, като последен пост, скъси дистанцията значително и се откъсна от сругите с няколко метра..
Много му се кефя и на него :D, и на плуването му.
Интересното при французите ( на които съм голям фен) не са най-добрите индивидуално, но обират повечето медали при щафетите. На пример днес сутринта при квалификациите на 4х200 метра свободен стил за жени французойките до четвъртия пост на Мюфа изоставаха с едно тяло след петите... спечелиха квалификацията. Същото е и при мъжете . И много щафетни рекорди се държат от Франция
Каже те ми как цитирате постовете на предните, които са писали?
cookie78
08-01-2012, 20:41
Мда, браво на него :D
Ох, стоя си затворена заедно с бавния компютър и тъпея..На море ходих и сега се МОЛЯ за разнообразие..:(
Каже те ми как цитирате постовете на предните, които са писали?
Отдолу ,в дясно под коментара ,който искаш да цитираш има бутонче : "Отговори с цитат"
Отдолу ,в дясно под коментара ,който искаш да цитираш има бутонче : "Отговори с цитат"
Така ли?
cookie78
08-01-2012, 20:45
Интересното при французите ( на които съм голям фен) не са най-добрите индивидуално, но обират повечето медали при щафетите. На пример днес сутринта при квалификациите на 4х200 метра свободен стил за жени французойките до четвъртия пост на Мюфа изоставаха с едно тяло след петите... спечелиха квалификацията. Същото е и при мъжете . И много щафетни рекорди се държат от Франция
И аз съм голям фен :)
Може би просто знаят как точно да се разпределят, така че да успеят..слагат ключови постове (най-често последни, май..).
Наистина французите са доста добри на щафета . Аз гледам и китайките на плажния волейбол .. Днес играха с Гърция и май ги биха . Гледах само 1-вия гейм ,в който китайките биха :) Аз съм за тях :):)
Бтв : Предполагам ,че и за волейбол има медали ? Аз съм много горда с тях ,че успяха да победят Полша :)
Така ли?
Мхм :)
Кога ще бъде направена темата: ''Настоящи осмокласници'' ? Предлагам за гласуване предложението: 17 септември 2012 година :D
Аз съм ЗА 17 септември 2012. Пишете ЗА или ПРОТИВ.
perry_the_platypus
08-01-2012, 20:49
Олимпиадата е пред края си, а България още се туткат, ще видим какво ще сътворят накрая. :D
Изумен съм от Китай, цели 30 медала, а днес е 5 ден. ;о
Защо да зарязваме тази ,а не я преименуваме ?
zlatko98
08-01-2012, 20:50
Кога ще бъде направена темата: ''Настоящи осмокласници'' ? Предлагам за гласуване предложението: 17 септември 2012 година :D
Не може ли просто да помолим модератор да преименува темата вместо да правим нова ?
Олимпиадата е пред края си, а България още се туткат, ще видим какво ще сътворят накрая. :D
Ха-ха .. да :D
Китайците са толкова народ ,че все някой трябва да се роди талант :D
Не съм съгласен само да променим името и да остане тази, защото тук има неща от 7 клас- свързани с кандидатставането и т.н. Нека почнем на чисто!!!
бтв: олимпиадата тепърва започва, има още много до 12!
zlatko98
08-01-2012, 20:56
Олимпиадата е три седмици. Къде го видя тоя край ?
И все пак тея китайци ме изумиха :D ^^
perry_the_platypus
08-01-2012, 20:58
Олимпиадата е три седмици. Къде го видя тоя край ?
Чак пък три седмици. Края е на 12 август.
cookie78
08-01-2012, 20:59
Повече народ > Повече спортисти на Олимпиадата > Повече медали...тъй.
Да се надяваме, че ще донесат медали и нашите!
Аз съм за преименуване на темата, но до края на ваканцията може да се наложи да имаме Вол.2, така че може и просто да прекръстим продължението..?
Повече народ > Повече спортисти на Олимпиадата > Повече медали...тъй.
Да се надяваме, че ще донесат медали и нашите!
Аз съм за преименуване на темата, но до края на ваканцията може да се наложи да имаме Вол.2, така че може и просто да прекръстим продължението..?
Дано :D
И това става .. Има ли значение дали ще пишем в тази или в нова .. Просто идеята ми за тази тема е ,че си пише всичко и си е .. наша ,така да кажа :D
perry_the_platypus
08-01-2012, 21:07
До края на лятото със сигурност ще изпишем 100 страници, така че може тогава да си направим нова тема, но съм 99% сигурен, че ще замре много, защото няма да намираме време, особено тези, които сме в ЕГ. :)
До края на лятото със сигурност ще изпишем 100 страници, така че може тогава да си направим нова тема, но съм 99% сигурен, че ще замре много, защото няма да намираме време, особено тези, които сме в ЕГ. :)
Цели 100 страници ли даваш ? :D
cookie78
08-01-2012, 21:13
Е да, наша си е, но ще трябва да направим нов Вол...Но нищо, тя пак ще си е наша :) (пък и ще има линк към старото куче)
perry_the_platypus
08-01-2012, 21:13
Цели 100 страници ли даваш ? :D
В момента сме пред свършване на 66та страница. Остават ни още 34, а имаме още един месец. Споко, ако замрем ще извикаме нашия приятел krisko_krisko. :D:D:D
perry_the_platypus
08-01-2012, 21:15
http://corner.dir.bg/olympics/news.php?id=11692301 Честито! :)
В момента сме пред свършване на 66та страница. Остават ни още 34, а имаме още един месец. Споко, ако замрем ще извикаме нашия приятел krisko_krisko. :D:D:D
И все пак .. чак 100 страници :D Не ми се вярва .. И да , ако замрем ще го викнем да помага :D
Едно въпросче към всички :
Вълнувате ли се относно предстоящата година ?
Страхувате ли се от нови запознанства и трудно ли ще ви бъде сред непознати ?
Преговаряте ли за входните нива ?
Ако сте в ЕГ - Почвате ли да учите езика на самоучител ?
Едитт :
Май станаха повече от 1 :D
http://corner.dir.bg/olympics/news.php?id=11692301 Честито! :)
Ейй .. БРАВО !
perry_the_platypus
08-01-2012, 21:25
1.Вълнувате ли се относно предстоящата година? - Не особено, въобще не искам да почва. :D
2.Страхувате ли се от нови запознанства и трудно ли ще ви бъде сред непознати? - Всъщност не, доста лесно се сприятелявам, а и с хората, с които се запознах чрез Фейсбук изглеждат доста симпатични.
3.Преговаряте ли за входните нива? - За входните по БЕЛ и Математика ли става въпрос? В началото на годината мисля да си преснимам учебниците от по-малките и да преговоря тогава, сега още се впрягам за книгите, но мисля, че е крайно време да ги почвам.
4.Ако сте в ЕГ - Почвате ли да учите езика на самоучител? - НЕ! Прегледах някой прости фрази и ми се сториха доста трудни, надявам се поне да се падна със свестен учител. (:
cookie78
08-01-2012, 21:28
И все пак .. чак 100 страници :D Не ми се вярва .. И да , ако замрем ще го викнем да помага :D
Едитт :
Май станаха повече от 1 :D
Ше помага ми..:D
1.Не само се вълнувам, ами едвам изтрйвам лятото :D
2.Както съм си се размечтала аз, и ме обхваща едно усещане, че никой няма да ме иска в гимназията...:(
3.Не проговарям изобщо..Нямам проблем със запаметяването. Веднъж научено си ми остава в главата (особено езици) и си се справям на входните винаги...Слава Богу!
П.С: Браво на Далаклиев! :)
3. Ами за тези ,които правим всяка година .
4. Охоо .. Къде си се запътил тогава :D Ти си с ФЕ и РЕ ,нали ? А до сега кой език си учил ? :)
И тъй като изникна нов въпрос в главата ми ще ви попитам :
Тази година ще правим ли входни по музика , история ,биология и т.н. ?
cookie78
08-01-2012, 21:30
Лека нощ и сладки сънища :)
Аз се изнасям от темата, а постепенно и от форона..
perry_the_platypus
08-01-2012, 21:41
И тъй като изникна нов въпрос в главата ми ще ви попитам :
Тази година ще правим ли входни по музика , история ,биология и т.н. ?
По музика си зависи от господина/госпожата, а иначе тази година имаме само БЕЛ, Математика, Първи ЧЕ, Музика, Изобразително Изкуство, ФВС и това е. :D
Да, с френски съм и до сега съм учил немски, а и за къде съм се запътил ли, та ние започваме от азбуката, не вярвам, че трябва да си разваляш лятото със самоучители, курсове и всякакви други уроци. -.-
krisko_krisko
08-02-2012, 08:42
Няма защо да ми благодарите! Пак се извинявам на Хриси.
krisko_krisko
08-02-2012, 08:42
УСПЕХ В ОСМИ КЛАС!
perry_the_platypus
08-02-2012, 09:22
Това сарказъм ли беше? |((
По музика си зависи от господина/госпожата, а иначе тази година имаме само БЕЛ, Математика, Първи ЧЕ, Музика, Изобразително Изкуство, ФВС и това е. :D
Да, с френски съм и до сега съм учил немски, а и за къде съм се запътил ли, та ние започваме от азбуката, не вярвам, че трябва да си разваляш лятото със самоучители, курсове и всякакви други уроци. -.-
Мхм .. значи по история няма да имаме .. и по-добре ;д
И се шегувах за езика :D
__________________________________________________ _______
Благодаря , Криско :D Успех и на теб :)
perry_the_platypus
08-02-2012, 09:30
Мхм .. значи по история няма да имаме .. и по-добре ;д
И се шегувах за езика :D
__________________________________________________ _______
Благодаря , Криско :D Успех и на теб :)
E, сигурно в 9ти клас ще имаме входни по разказвателните предмети.
Съжалявам, че не ти разбрах шегата. :D
E, сигурно в 9ти клас ще имаме входни по разказвателните предмети.
Съжалявам, че не ти разбрах шегата. :D
Е да , все някога ще имаме .. Просто трябва да науча всичко по история по някое време ,защото не знам абсолютно нищо .. Толкова я мразя , учебниците също .. Добре поне ,че ще имам време другото лято да наваксам .
И няма проблем :D
zlatko98
08-02-2012, 10:18
Вълнувате ли се относно предстоящата година ?- Честно казано - не съвсем
Страхувате ли се от нови запознанства и трудно ли ще ви бъде сред непознати ? - Принципно лесно се сприятелявам пък и вече познавам 20тина човека от новия ми клас
Преговаряте ли за входните нива ? - Не и не мисля. След цялото това учене в 7ми клас в момента мога да решавам задачите по математика без проблем, а на сън да ме бутнеш ще ти направя подробен анализ на ''Опълченците на Шипка"
Ако сте в ЕГ - Почвате ли да учите езика на самоучител ? - до седми клас съм учил немски и сега продължавам с него и знам граматиката до ниво B2.1 много добре, но с лексиката имам проблеми... така че в началото ще ми е едновременно лесно и трудно , но не смятам да започвам предварително - след тая година е време за почивка
irrationalDecision
08-02-2012, 11:57
Запомнила съм от седмокласната ви тема, че си в 91 НЕГ приет. И как тогава познаваш 20 души от класа си? От приетите може и всички да познаваш от фейса, ама в класа ти точно кои от тях са няма как да знаеш. Паралелките ги обявяват на 14.09. Това е училището, в което при приема няма никакво предварително профилиране, че да се формират на тази база паралелки. Провежда се през септември педагогически съвет и тогава се правят класовете.На 14. 09 ги залепят на вратата -списъците с осмите класове и класните им (тоест даскалите, които ще им предават цялата година по немски А, по немски В предава немец), списъците с разместените девети класове заради приетите в лайстунг и списъците с разместените 11 класове заради избраните от учениците профили.
Някой в 133 СОУ с РЕ/АЕ ? :)
FuckingFreak
08-03-2012, 07:44
Да бе, а за волейбола нищо не казвате. Радо Стойчев нали заряза отбора, Матей Казийски също. Не им знам доводите, защото много от нещата, които се случват във волейболната лига си остават зад кулисите. Оставиха го Найден да се оправя и тва е положението. Радвам се, че е от Дупница. Дано продължат в същия дух, въпреки че имат доста силни противници, с които тепърва ще има да се сблъскват - Русия, Италия, Бразилия, все големи играчи... :)
и въпросите...
Вълнувате ли се относно предстоящата година ? Ами, да. Но повече се интересувам от бъдещото обкръжение и това как аз ще се впиша в цялата обстановка.
Страхувате ли се от нови запознанства и трудно ли ще ви бъде сред непознати ? В никакъв случай не се страхувам от нови запознанства, ами напротив - точно това ми е целта. Всичките ми приятелки, с които прекарвахме по цяла година заедно, щом разбраха, че ще заминавам, се отдръпнаха. Знам ли защо. Не поддържаме контакти. До една година очаквам да спрем и да се поздравяваме !? Затова от септември всичко ще е наново...
Преговаряте ли за входните нива ? Не, но може би ще отида за няколко часа на частен учител по математика. Другия преговор ще става по време на учебния процес. Не мисля да задълбавам.
Ако сте в ЕГ - Почвате ли да учите езика на самоучител ? Не. Аз съм с първи английски, така че втория ще го уча чак догодина. Ще почнем от самото начало и не намирам смисъл да се уча сама, при положение, че има учители за тая работа.
Да бе, а за волейбола нищо не казвате. Радо Стойчев нали заряза отбора, Матей Казийски също. Не им знам доводите, защото много от нещата, които се случват във волейболната лига си остават зад кулисите. Оставиха го Найден да се оправя и тва е положението. Радвам се, че е от Дупница. Дано продължат в същия дух, въпреки че имат доста силни противници, с които тепърва ще има да се сблъскват - Русия, Италия, Бразилия, все големи играчи... :)
Жалко ,че си заминаха .. Аз ,както винаги, не разбрах дали и Жеков си тръгна или беше само за предишните игри ..
Е ,няма да се борят със слаби ,я :D Аз вярвам в тях ! (не че има някакво значение ,aма все пак :D)
И аз да отговоря на въпросите си :D
- Да , даже много .
- Не и не . Само ме страх да не попадна сред хора ,които не харесвам .. :)
- МислЕХ ,но се отказах . Не остана време :D Само малко по мат. , но то не беше точно преговор 8-)
- Може да се каже ,но не съвсем :D
zlatko98
08-03-2012, 15:31
Запомнила съм от седмокласната ви тема, че си в 91 НЕГ приет. И как тогава познаваш 20 души от класа си? От приетите може и всички да познаваш от фейса, ама в класа ти точно кои от тях са няма как да знаеш. Паралелките ги обявяват на 14.09. Това е училището, в което при приема няма никакво предварително профилиране, че да се формират на тази база паралелки. Провежда се през септември педагогически съвет и тогава се правят класовете.На 14. 09 ги залепят на вратата -списъците с осмите класове и класните им (тоест даскалите, които ще им предават цялата година по немски А, по немски В предава немец), списъците с разместените девети класове заради приетите в лайстунг и списъците с разместените 11 класове заради избраните от учениците профили.
Без да искам съм написал клас. Имах в предвид училище. А и доколкото знам ученици, които са били в едно училище до седми често ги слагат в една паралелка в осми клас, а от моето училище сме 9 човека там.
хехе и аз да драсна (:
Приета на първо класиране в Математическа гимназия.От сега съм започнала да се притеснявам за ученето.
Вълнувате ли се относно предстоящата година ? - Притеснена, развълнувана...
Страхувате ли се от нови запознанства и трудно ли ще ви бъде сред непознати ? - Зависи...
Преговаряте ли за входните нива ? - Малко...
хайде и аз .. и без това не съм се разписвала в темичката отдавна :D
Вълнувате ли се относно предстоящата година ? -нда, доста
Страхувате ли се от нови запознанства и трудно ли ще ви бъде сред непознати ? абсолютно-не..много обичам нови запознанства и като цяло изграждането на нови приятелства примерно ..
Преговаряте ли за входните нива ?- може би по-късно ще започна, има време :D
Едитт :
Май станаха повече от 1 :D[/QUOTE]
Да. Не, свикнала съм сред хора и не съм от срамежливите. Не, ни най-малко. В ЕГ съм, но езика малко или много го поназнайвам ии няма смисъл въобще да го уча от сега, след като имам първоосновата. : )
До края на лятото със сигурност ще изпишем 100 страници ..
Май нещо не напредваме :D
Едитт :
Вече сме в началото на 68 стр. .. Да видим 8-)
perry_the_platypus
08-05-2012, 19:29
Май нещо не напредваме :D
Едитт :
Вече сме в началото на 68 стр. .. Да видим 8-)
Давай да викаме помощ! :D
zlatko98
08-06-2012, 10:08
Някой да пише лично на krisko_krisko :D
FuckingFreak
08-06-2012, 10:16
О, май ще намажа и аз с море. Гледахме с мама и ще бъде нещо от сорта на Бургас/Свети Влас/Несебър. Най-вероятно около 6ти септември, в къща за гости с барбекю, че много обичам да готвя, а почивка в луксозен хотел с Ол Инклузив е последното нещо, което искам и се нуждая от него...
BeeKeeper
08-06-2012, 12:00
Само аз ли не чета много сериозно книгите? Досега съм прочел: "Дервишево семе", "Дамата с рентгеновите очи" и "В един есенен ден по шосето"? Смятам стихотворенията въобще да не ги чета. :D
Ето ви полезен линк с повечето произведения, може да ги прочетете от тук: http://wiki.chitanka.info/%D0%91%D0%B8%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B5%D 0%BA%D0%B0_%D0%B7%D0%B0_%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D 0%B8%D0%BA%D0%B0/VIII_%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%81
Imbecile!
08-06-2012, 14:26
Само аз ли съм единственият, който не е прочел даже и 1 страница ? :?
FuckingFreak
08-06-2012, 14:42
Аз прочетох "Дервишево семе" и не ми хареса. Започнах и с "Диви разкази" на Николай Хайтов, ама дооста слабо. Ама ще ги прочета, де, и без това нищо не правя.
MoulinRouge
08-07-2012, 09:30
Ето ме и мен ! :д Вълнувате ли се относно предстоящата година ? Да , много ! :Д
Страхувате ли се от нови запознанства и трудно ли ще ви бъде сред непознати ? Попринцип ако хората са ми симпатични ми е лесно , ама като ги видях във фб , не всички изглеждат така както ми се искаше ;д
Преговаряте ли за входните нива ? Не :Д Сега обаче може да направя нещо по въпроса :д
Ако сте в ЕГ - Почвате ли да учите езика на самоучител ? Не :Д С този френски ако почна сега , ще се объркам напълно ! :Д
Бтв сега видях , че коментирате книгите и сетих , че нито 1 страница не съм прочела . Някой съвет от кои да започна ? Мерси предварително :* Много късмет и готини емоции в 8мия клас :д
perry_the_platypus
08-07-2012, 11:04
Ето ме и мен ! :д Вълнувате ли се относно предстоящата година ? Да , много ! :Д
Страхувате ли се от нови запознанства и трудно ли ще ви бъде сред непознати ? Попринцип ако хората са ми симпатични ми е лесно , ама като ги видях във фб , не всички изглеждат така както ми се искаше ;д
Преговаряте ли за входните нива ? Не :Д Сега обаче може да направя нещо по въпроса :д
Ако сте в ЕГ - Почвате ли да учите езика на самоучител ? Не :Д С този френски ако почна сега , ще се объркам напълно ! :Д
Бтв сега видях , че коментирате книгите и сетих , че нито 1 страница не съм прочела . Някой съвет от кои да започна ? Мерси предварително :* Много късмет и готини емоции в 8мия клас :д
В ФЕГ ли ще учиш? И аз нищо не съм прочел, кажете от къде да започна, че е крайно време. :D
MoulinRouge
08-07-2012, 12:16
В ФЕГ ли ще учиш? И аз нищо не съм прочел, кажете от къде да започна, че е крайно време. :D
мм не , ще уча в 18то СОУ френски с английски :д
krisko_krisko
08-07-2012, 15:48
ЕЙ, ПЕРИ ПРЕСТАНИ ДА ПИШЕШ В ТЕМАТА НА БЪДЕЩИТЕ СЕДМОКЛАСНИЦИ 2012/2013. СТИГА СИ ГИ ЗАНИМАВАЛ С ТВОЙТЕ БАЛОВЕ, УЧИЛИЩА, РИО-СОФИЯ И Т.Н. НА НАС В ТЕМАТА НИ НАСТОЯЩИ СЕДМОКЛАСНИЦИ НЯКОЙ МЕСЕШЕ ЛИ НИ СЕ .... А ПРЕСТА НИ! ПАК ТИ КАЗВАМ НА ВСЯКО ГЪРНЕ МЕРОДИЯ СИ.......
Cherry~♥
08-07-2012, 17:27
Само аз ли съм единственият, който не е прочел даже и 1 страница ? :?
...не... :D :D
perry_the_platypus
08-07-2012, 19:16
ЕЙ, ПЕРИ ПРЕСТАНИ ДА ПИШЕШ В ТЕМАТА НА БЪДЕЩИТЕ СЕДМОКЛАСНИЦИ 2012/2013. СТИГА СИ ГИ ЗАНИМАВАЛ С ТВОЙТЕ БАЛОВЕ, УЧИЛИЩА, РИО-СОФИЯ И Т.Н. НА НАС В ТЕМАТА НИ НАСТОЯЩИ СЕДМОКЛАСНИЦИ НЯКОЙ МЕСЕШЕ ЛИ НИ СЕ .... А ПРЕСТА НИ! ПАК ТИ КАЗВАМ НА ВСЯКО ГЪРНЕ МЕРОДИЯ СИ.......
В форума техния набор са 10 души макс. Мога да си пиша където и е да е, те ме питат, аз отговарям, кой друг да им отговори. Сериозно, друга работа нямаш ли си?
Imbecile!
08-07-2012, 20:04
...не... :D :D
xtra :D
MoulinRouge
08-09-2012, 08:44
темата наистина замря ... :Д Да ви питам , от кои книги почнахте ?
Някой за пгох '' Райна Княгиня '' В Стз с профил Екскурз. и туризъм??
еее здравмейтие някой м 31 с ае ие ?? :дд
perry_the_platypus
08-09-2012, 10:01
еее здравмейтие някой м 31 с ае ие ?? :дд
Пиши на ЛС да те свържа. (:
И аз не съм чела нищо... ;д Какво да правим ние мързеливитее :D
babyy123
08-09-2012, 15:20
Абе,вярно ли е,че ще започнем училище на 17септември,понеже 15 се пада събота
perry_the_platypus
08-09-2012, 18:59
Абе,вярно ли е,че ще започнем училище на 17септември,понеже 15 се пада събота
Не се знае още, но може да го направят така. :)
kalito126
08-10-2012, 18:28
Хей...Ето ме и мен! След малко почивка на морето пак съм тук! :) Хайде,къде се губите! Имаме цел за постигане! Стоте странички няма сами да се напишат! :D
Между другото и аз съм го ударила на мързел прочетох няколко стихотворения и това е.Не ми се занимава. :?
MoulinRouge
08-10-2012, 18:41
Как прекара ? :) Аз се чудя защо да ги четем , има време в училище , като ги вземем и бля-бля . Няма да чета най-вероятно :Д
kalito126
08-10-2012, 18:50
Ми да ти призная...не обичам да ходя на море.За мен това си е мъчение(защото угаждам на всички,но не и на себе си).И все пак беше супер.Пък и съм доволна,защото поваля. :) Много обичам дъжд! :grin:
Иначе,да,защо да ги четем тези книги.Аз тези за седми клас забравих да ги прочета и ги четях в час...Получи се добре.Тъкмо си ги спомнях по-дълго.Сега ако ме питаш,половината от нещата,които учихме по литература не ги помня. :( Но какво да се прави...
Btw: Ще имаме ли входни нива,защото ако е така ще трябва да учим. :D
MoulinRouge
08-11-2012, 06:45
хаха и аз така , обожавам дъжд ! Да и аз ги прочетох чак като ги взехме в училище и всичко си беше перфектно . Ох , ако имаме входни ниваа - по бг съм си добре , ама математиката .. :(
kalito126
08-11-2012, 06:49
хаха и аз така , обожавам дъжд ! Да и аз ги прочетох чак като ги взехме в училище и всичко си беше перфектно . Ох , ако имаме входни ниваа - по бг съм си добре , ама математиката .. :(
Абсолютно същото! Нищо не й помня на тая математика... :?Пък така ми се иска в новото училище да започна добре.Но ще му мисля после. Сега ще се радвам на ваканцията(макар да ми се вижда много кратка).
MoulinRouge
08-11-2012, 19:03
Абсолютно същото! Нищо не й помня на тая математика... :?Пък така ми се иска в новото училище да започна добре.Но ще му мисля после. Сега ще се радвам на ваканцията(макар да ми се вижда много кратка).
Да не си ми изгубена сестра ? И аз :д Да бе , 1 месец само :( Дано учителката ми по математика да е свестна :Д Ей другите , що не пишете ? :) <3
Хехехе .. :D Май наистина 100-те страннички сами няма да се напишат .. като гледам и Криско не помогна кой знае колко :(
И Пери .. Ти вместо да му благодариш ,че завързва разговор ,друго правиш :D
Гледам тук за книги си говорите :D Аз мисля да чета по-големите или от учебника, или по време на учебната година .. Прочетох няколко стихотворения + Диви разкази :)
Иначе и аз бях на море .. Дойдохме си преждевременно ,че всички ни хвана тоз гаден, летен вирус .. В момента съм като труп .. С вирус :D
На мен пък ваканцията ми омръзна много отдавна .. ИСКАМ НА У-ЩЕ !!! Принципно винаги тази ваканция ми се струва прекалено голяма . Предпочитам да я няма ,но за сметка на това да пускат повече едноседмични .
И аз имам чувството ,че съм забравила абсолютно всичко по математика . Особено теоремите по геометрия . Трябва да преговарям ,ама май няма да остане време , въпреки че не правя кой знае какво ..
П.С - Сори ,че всичко на нов ред ,обаче не ми се цитираше :D
lori4ka_ani
08-12-2012, 17:47
Хейй здравейте! Не бях писала отдавна :) Сигурно за 100ен път казвам ,че съм в 32-ро ,ако има някой да пише ;) Вълнувате ли се за 17-ти септември?Аз доста..хем искам да дойде ,хем малко ме е страх...Вие как сте?
MoulinRouge
08-12-2012, 18:10
Охх и аз адски много ми се ходи вече :д Искам да си купувам учебниците и тетрадки и всички ония простотийки и да тръгваме ! :дд
lori4ka_ani
08-12-2012, 18:26
Йхх като помисля и колко пари ще ни искат за учебници и тетрадки и тази година ...ама пък ми се почва ,защото ми е интересно като изключим всички контролни,класни и изпити ...
Хей :) здравейте..... Аз не знам от кога не съм писала......... ;д
Иначе как прекарвате последния месец от ваканцията?
На мен лично не ми се почва даскало...
MoulinRouge
08-13-2012, 17:08
Даа , тия учебници доста солено ще излезнат на майка ми :д Ужас ! Иначе си прекарвам супер :д Абе някой няква идея как да изкарам малко пари ? :д .. :( Иначе книги се отказах да чета :д
lori4ka_ani
08-13-2012, 18:14
Moulin и аз това се чудя ..в Америка на нашата възраст работят,а тук в България ..най-много да се разбереш с някой съсед да му разхождаш кучето може би..
krisko_krisko
08-13-2012, 18:40
Абе Вие разбрахте ли к'во е станало...? Днеска от МОМН са решили учебната година да почне не на 15, не на 17, а на 1 септември и ще приключи на 31 май. Защото по времето от 31 май до 15 юни ще е задълйително да тренираме някой спорт в училището ни.
krisko_krisko
08-13-2012, 18:42
Защото голяма част от децата са с наднормено тегло пък и така ще се открият нови таланти в спортовете. На сайта на МОМН е качена информацията с повече подробности.
lori4ka_ani
08-13-2012, 18:48
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee what??
krisko_krisko
08-13-2012, 18:48
наистина!!!!!!!!!!!!!!! обади се бързо на хриси и пери трябва да знаят!!!!!!!!!!!!!
krisko_krisko
08-13-2012, 18:51
Звъннете на хриси и пери трябва да знаят звънете...................
krisko_krisko
08-13-2012, 18:52
Абе Вие разбрахте ли к'во е станало...? Днеска от МОМН са решили учебната година да почне не на 15, не на 17, а на 1 септември и ще приключи на 31 май. Защото по времето от 31 май до 15 юни ще е задължително да тренираме някой спорт в училището ни. Защото голяма част от децата са с наднормено тегло пък и така ще се открият нови таланти в спортовете. На сайта на МОМН е качена информацията с повече подробности.
soletkaa98
Т'ва честно ли бе?
MoulinRouge
къде го пише ? дай линк !!
lori4ka_ani
08-13-2012, 18:53
да къде го пише дайте линк..
krisko_krisko
08-13-2012, 18:53
на сайта го пише наистина кажете на всички......
lori4ka_ani
08-13-2012, 18:55
не го намирам
MoulinRouge
08-13-2012, 18:55
добре де дай линк
krisko_krisko
08-13-2012, 18:56
на началната страница е кажете на пери и хриси
MoulinRouge
08-13-2012, 18:57
ти шегуваш ли се ? няма нищо ..
soletkaa98
08-13-2012, 18:57
Не мога да открия никaквo инфо
krisko_krisko
08-13-2012, 18:58
не се шегувам каже на близките си
soletkaa98
08-13-2012, 18:58
Това да не е фейк
MoulinRouge
08-13-2012, 18:59
добре де , дай линк тогава .. ?
krisko_krisko
08-13-2012, 18:59
не е никъв фейк... хора информирайте близките си...........
krisko_krisko
08-13-2012, 19:00
Абе Вие разбрахте ли к'во е станало...? Днеска от МОМН са решили учебната година да почне не на 15, не на 17, а на 1 септември и ще приключи на 31 май. Защото по времето от 31 май до 15 юни ще е задължително да тренираме някой спорт в училището ни. Защото голяма част от децата са с наднормено тегло пък и така ще се открият нови таланти в спортовете. На сайта на МОМН е качена информацията с повече подробности.
MoulinRouge
08-13-2012, 19:00
аре дай линк де ? ЙЕЙЙЙ 70та страница ! ЗАЙЦИ НИЕ МОЖЕМ ! :д
krisko_krisko
08-13-2012, 19:01
на сайта на момн пише ....... информирайте близките си пишете на приятелите си.....
krisko_krisko
08-13-2012, 19:02
къде са пери и хриси кажете и бързо
krisko_krisko
08-13-2012, 19:09
krisko_krisko
08-13-2012, 19:11
krisko_krisko
08-13-2012, 19:12
krisko_krisko
08-13-2012, 19:13
krisko_krisko
08-13-2012, 19:14
krisko_krisko
08-13-2012, 19:15
soletkaa98
08-13-2012, 19:18
Криско на подкрепление ли идваш :D
irrationalDecision
08-13-2012, 19:21
Е*ати лудия! Не знам кога ще почне учебната година, но се надявам искрено банът ти да е съвсем скорошен!
MoulinRouge
08-13-2012, 19:30
криско , не си добре .
krisko_krisko
08-13-2012, 19:54
www.mon.bg ето го линка
krisko_krisko
08-13-2012, 19:54
krisko_krisko
08-13-2012, 19:56
krisko_krisko
08-13-2012, 19:57
krisko_krisko
08-13-2012, 19:57
krisko_krisko
08-13-2012, 19:58
krisko_krisko
08-13-2012, 19:58
krisko_krisko
08-13-2012, 19:59