View Full Version : Всичко за косата..vol.4
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
mimeto_0o0o
11-09-2012, 19:21
Момичета взех си бадемово масло, дайте предложения как до го използвам. Мислех си в маски, но не знам точно какви (имам и хума) Какво мислите за бадемово масло, мас, хума, оцет и жълтък (незнам дали не си въобразявам, но като си направя маска с жълтък и имам чувството, че ми издържа повече време неомазнена)? Ако става - в какви пропорции да са, ако не - предложете някоя друга :)
Момичета взех си бадемово масло, дайте предложения как до го използвам. Мислех си в маски, но не знам точно какви (имам и хума) Какво мислите за бадемово масло, мас, хума, оцет и жълтък (незнам дали не си въобразявам, но като си направя маска с жълтък и имам чувството, че ми издържа повече време неомазнена)? Ако става - в какви пропорции да са, ако не - предложете някоя друга :)
Защо мас??? :shock:
Каква ти е косата? Хума се слага на мазна коса. Жълтък е добра идея.
Момичета,не е ли време за нов вол?
mimeto_0o0o
11-09-2012, 20:20
Защо мас??? :shock:
Каква ти е косата? Хума се слага на мазна коса. Жълтък е добра идея.
По-назад в темата бяха казали, че подхранвала косата :D Косата ми се омазнява, много е изтощена, поне така я виждам :D
По-назад в темата бяха казали, че подхранвала косата :D Косата ми се омазнява, много е изтощена, поне така я виждам :D
Ами ако ти е мазна, не й слагай мас. Сложи жълтък, той е много полезен, бадемовото масло- в корените щом ти е мазна косата. Хума също може. Не знам..тая мас не ми звучи ок. :D
FuCKkK13
11-09-2012, 21:08
Ами ако ти е мазна, не й слагай мас. Сложи жълтък, той е много полезен, бадемовото масло- в корените щом ти е мазна косата. Хума също може. Не знам..тая мас не ми звучи ок. :D
едно от най добрите неща.. за мен жълтък,мас и мед може би са ми любимите продукти
FuCKkK13
11-09-2012, 21:10
Момичета,не е ли време за нов вол?
ами аз мислех до към 150 да докараме и тогава да правим нов вол,но ако поискате и утре може.. както искате
ами аз мислех до към 150 да докараме и тогава да правим нов вол,но ако поискате и утре може.. както искате
А,добре,няма проблем.На мен не ми прави много голямо впечатление :)
FuCKkK13
11-10-2012, 08:03
А,добре,няма проблем.На мен не ми прави много голямо впечатление :)
ами и другите момичета да кажат и ако искате веднага спретвам един
JoLLiE92
11-10-2012, 08:04
То дали ще е мас или бадемово масло в корените има ли голяма разлика? Пак ще омазни. Хубаво че нямам мазна коса, че трябва много да се внимава, повечето неща за коса са за нормална или суха.
FuCKkK13
11-10-2012, 08:06
То дали ще е мас или бадемово масло в корените има ли голяма разлика? Пак ще омазни. Хубаво че нямам мазна коса, че трябва много да се внимава, повечето неща за коса са за нормална или суха.
повечето масла регулират омазняването.. и това за мазната коса не е вярно... просто слагаш изсушаващи и си готов жълтък/кисело мляко/алкохол някакъв/хума/ мед (той е за всеки вид коса) оцет можеш да слагаш.. абе продуктите са г/д 50/50
JoLLiE92
11-10-2012, 08:14
Не знам, не разбирам от мазна коса. Само с една приятелка като търсихме за косата и купена маска и нямаше нито една за мазна коса :D Шампоаните за мазна коса също не действат обикновено май.. Като гледам и момичетата тук , които имат такива проблеми с косата или кожата, им е по-голям проблем от моята.
Не знам, не разбирам от мазна коса. Само с една приятелка като търсихме за косата и купена маска и нямаше нито една за мазна коса :D Шампоаните за мазна коса също не действат обикновено май.. Като гледам и момичетата тук , които имат такива проблеми с косата или кожата, им е по-голям проблем от моята.
Нямало е маска за мазна коса,защото тези купените се слагат само по дължината,не и в корените. Едва ли косата на приятелката ти е мазна и по дължината..8-)
JoLLiE92
11-10-2012, 08:33
Мисля , че е. Нямам представа, сигурно се изказвам супер некомпетентно :cool:
Но не мисля че като и е мазна косата в корените, надолу няма да е мазна?
Имаше и една маска с хума.
SunshineM
11-10-2012, 08:38
Здравейте искам да попитам дали мога да си направя червени кичури без да се боядисвам руса преди това. Косата ми е кестенява и не знам дали ще се получи, а не искам първо да се изрусявам, защото после дълго ще ми остане така... Има ли някакъв начин :)
Мисля , че е. Нямам представа, сигурно се изказвам супер некомпетентно :cool:
Но не мисля че като и е мазна косата в корените, надолу няма да е мазна?
Имаше и една маска с хума.
Ами не знам колко и е дълга косата,но от ушите надолу едва ли е,защото от там вече започва ''старата'' коса,която има нужда от повече хидратация,но може и да е възможно да и е мазна и по дължината,не знам..
kalpazanka
11-10-2012, 09:22
^Хидратация, подхранване с масла, а-у.
Гугутки сладки, при мен темата минава 100 страници. Да я заключвам ли, за да правите нова?
malka_sladkka
11-10-2012, 09:43
Гугутки сладки, при мен темата минава 100 страници. Да я заключвам ли, за да правите нова?
Аз съм ЗА нова тема :D
едно от най добрите неща.. за мен жълтък,мас и мед може би са ми любимите продукти
Е, не е ли по-добре зехтин вместо мас? Аз винаги зехтин слагам (имам суха коса)
Е, не е ли по-добре зехтин вместо мас? Аз винаги зехтин слагам (имам суха коса)
И двете са хубави.
FuCKkK13
11-10-2012, 10:34
нали вече може и до повече ? не я заключвай,сега ще направя нова и пост-вам линк тук
JoLLiE92
11-10-2012, 10:36
Ами не знам колко и е дълга косата,но от ушите надолу едва ли е,защото от там вече започва ''старата'' коса,която има нужда от повече хидратация,но може и да е възможно да и е мазна и по дължината,не знам..
До малко над раменете е. Нещо като каре горе долу, само че отзад не е по врата , а съвсем леко по-късо. Не изглежда мазна косата и цялата, но не изглежда и като моята, дори по дължината. На мазните коси обикновено им личи ако не се грижат за това и стои много гадно, а при нея не е така.
FuCKkK13
11-10-2012, 10:57
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/534765-%D0%92%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%B0-vol-5
kalpazanka
11-10-2012, 15:50
Иииииииииииииии край. :)