View Full Version : Всичко за косата..vol.4
Страници :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
JoLLiE92
09-11-2012, 20:31
Четка и сешоар :cool:
Рекламираха някаква пудра на Тафт, изглеждаше хубава, но не съм я пробвала.
Glam0rous
09-11-2012, 20:43
Не знам на какво ме е направила тая ама имам чувството, че всичко е късо без един дълъг кичур отзад. :mad: Не успях много добре да се снимам отзад, но ... Много съм ядосана меко казано.Чак пък толкова късо не исках.Ще ми е за урок.:D
http://prikachi.com/images/225/5258225Y.jpg
http://prikachi.com/images/230/5258230D.jpg
http://prikachi.com/images/233/5258233e.jpg
За мен тази те е поорязала яко! Не знам не е ли могла да прецени, че като ти е къдрава косата ще изглежда по-къса след подстрижката и ще се вдигне нагоре. И на младо момиче да скалъпи прическа като на лелка! Извинявай много, че така го казвам, но така ми се вижда от снимките и не проумявам защо го е направила. Че косата ти е гъста и с блясък е неоспорим факт, но такава коса с къдрици и трябва дължина за да слегне под тежестта си надолу и да седи добре а не като руно около главата на притежателката си. За мен трябва да измислиш да и правиш нещо, не я оставяй просто ей така, дали ще я изправяш, връзваш или нещо друго ти реши..
strawberry88
09-11-2012, 20:43
Титинка, досега не съм попадала на спрей, който наистина да действа.А тая пудра на Тафт си е пълен боклук!Не си давайте парите, няма смисъл.
strawberry88
09-11-2012, 20:46
За мен тази те е поорязала яко! Не знам не е ли могла да прецени, че като ти е къдрава косата ще изглежда по-къса след подстрижката и ще се вдигне нагоре. И на младо момиче да скалъпи прическа като на лелка! Извинявай много, че така го казвам, но така ми се вижда от снимките и не проумявам защо го е направила. Че косата ти е дълга и с блясък е неоспорим факт, но такава коса с къдрици и трябва дължина за да слегне под тежестта си надолу и да седи добре а не като руно около главата на притежателката си. За мен трябва да измислиш да и правиш нещо, не я оставяй просто ей така, дали ще я изправяш, връзваш или нещо друго ти реши..
Оле, като на лелка ли ми е? :shock: 8-) :X Не знам какво да я правя вече.Кажете някакви продукти за оформяне и прически без уреди ако е възможно. ; (
JoLLiE92
09-11-2012, 20:53
Титинка, досега не съм попадала на спрей, който наистина да действа.А тая пудра на Тафт си е пълен боклук!Не си давайте парите, няма смисъл.
Съжалявам, аз казах, че не съм я пробвала ;д Никога не съм ползвала нещо за обем, буквално никога. Смятам, че с едно добро продухване ще стане номера?
lovelywords
09-11-2012, 21:01
Момичета,препоръчайте ми някакъв спрей или нещо друго,което да се нанася в корените след баня,за да ми повдигне косата и да имам обем.
Чувала, че повечето продукти, които "уж" придават обем на косата, наистина не си струват парите и нямат никакво действие. Но не знам може би при всеки е различно. (: А иначе и аз мисля, че с продухване ще стане.
weheartiit
09-11-2012, 21:03
Ягодке,този беше шампоана http://ecx.images-amazon.com/images/I/31em1V-X4xL._SL500_AA300_.jpg :)
strawberry88
09-11-2012, 21:15
Ягодке,този беше шампоана http://ecx.images-amazon.com/images/I/31em1V-X4xL._SL500_AA300_.jpg :)
А, да.Ползвала съм го.Много е готин.<3
Glam0rous
09-11-2012, 21:26
Аз веднага ще ти кажа преса, защото не изпитвам ужас от нея и ако се грижиш за косата си няма да ти навреди.
Но се гневя така, защото като бях на 13-14 и косата ми развиваше някакви подобни къдрици и мен ме бяха остригали подобно, че и по-късо и днес като си видя снимка от периода искам да се гръмна. Леля бухал :( Но тогава нямаше преси за мой ужас и ходех вързана. Наистина нямам идея, по принцип къдрава опашка не ме кефи, но ако можеш да си правиш кокче - цялата коса пригладена и кокче с намотана коса около него би било яко, много ми харесва как седи. Или пък можеш да вземеш някакви ленти и диадеми и ако имаш бритон да изправиш назад или настрани само него и да си сложиш лентата, ако нямаш става и с цялата предна част на косата. Но измисли нещо, за да е по-разчупено и да не изглежда толкова скучно (може и да не е точната дума, сиг. ме разбра) :)
strawberry88
09-11-2012, 21:32
Да, благодаря.
Ами ще се старая да не я изправям често, защото искам да расте. :|
Glam0rous
09-11-2012, 21:48
всякак ще ти расте, не я мисли. Виж това примерно: http://media.onsugar.com/files/2010/07/26/4/895/8954733/e78d890fa2fb0033_Weddind-Hairstyle-Fashion.jpg не е същото, но е идея - ти къдриците ги имаш естествени. Иначе ако порастне бая си я представям така - http://photos.weddingbycolor.com/p/000/005/892/m/28175/p/thumbnail/83322.jpg (доста яко) . Ако искаш пробвай да видиш как ще ти седи с пяна, може да се получи добре. На влажна коса слагаш и на следващия ден ако те ни хареса можеш пак да си навлажниш леко косата (примерно слагаш вода в шише с пулвелизатор) и пак мачкаш с малко пяна ;)
FuCKkK13
09-11-2012, 22:01
малко помощ... ще си правя маската с хумата сега , но какво количество да сложа, всичката ли? искам да добавя мед и зехтин,колко трябва да сложа? в гоогле намерих някви доста странни неща;д
докато стане хубава,гъста маска добавяй хума.. първо си сложи другите неща и после си сипвай постепенно хумата
strawberry88
09-11-2012, 22:02
На снимките имам пяна.Фризьорката ми сложи, след като ме подстрига.
FuCKkK13
09-11-2012, 22:07
strawberry88
хубава ти е коса,недей да я изправяш ! има хиляди прически - лента,плитка венче на къдрава коса много ми харесва,рошав кок,рибена кост и т.е. може да пробваш на мокра коса да сплетеш цялата коса на 2 плитки примерно,но много хлабави т.е. колкото да я опъват надолу и да видиш какво ще се получи... къдриците можеш да ги оформяш и просто с балсам без отмиване с пръсти,с кристали - с нещо такова...
JoLLiE92
09-11-2012, 22:10
Къса е за плитки според мен. А и са ми анти ;д Това с кока много стилно звучи. За оформяне на къдриците трябва да си намериш специален продукт, няма да стане само с кристали. Има серуми, желета и подобни. Майка ми е доста къдрава, та ги знам ;дд
FuCKkK13
09-11-2012, 22:31
Къса е за плитки според мен. А и са ми анти ;д Това с кока много стилно звучи. За оформяне на къдриците трябва да си намериш специален продукт, няма да стане само с кристали. Има серуми, желета и подобни. Майка ми е доста къдрава, та ги знам ;дд
не,аз нямам предвид плитки да се къдри с тях,а да ги сплете големи и много отпуснати - колкото косата да е задържана да не се къдри толкова много и да е по-улегнала .. за продуктите - да,но аз дадох пример сега ако няма друго под ръка,а и аз си оформям къдриците с кристали/масло
strawberry88
09-11-2012, 22:31
Абе най-късото ми е до ушите!Какви плитки... ;(
И с ролките вече няма да мога да я правя.
От днес започвам да следвам всички стъпки за по-бърз растеж!Ще пия по 5 литра вода на ден :D и ще си взема тривитаминол и зехтин.И някакъв балсам без отмиване.
...Ще се побъркам. ;ss
FuCKkK13
09-11-2012, 22:33
ох добре,няма как да ме разберете какво имам предвид - отказвам се да обяснявам щото няма да стане 8-)
JoLLiE92
09-11-2012, 22:38
Сега погледнах, майка ми има някаква паста за къдрици на Seri и Аква гел на Black, с които в момента си оформя къдриците ;дд С кристали абсурд да става добре, а и косата ти става мазна и гадна. Мн ги мразя тес кристали.
FuCKkK13
09-11-2012, 22:40
Сега погледнах, майка ми има някаква паста за къдрици на Seri и Аква гел на Black, с които в момента си оформя къдриците ;дд С кристали абсурд да става добре, а и косата ти става мазна и гадна. Мн ги мразя тес кристали.
говоря от личен опит,когато косата ми беше по-къса следователно и доста по-къдрава.. т.е. тя е чуплива,но като съм с къса коса е чуплива към къдрава и определено стоеше доста добре.. а и не става мазна - не знам какви кристали ползваш,но моите попиват в косъма и косата ми става мека,но не и мазна
JoLLiE92
09-11-2012, 22:54
Не знам. Силно анти този продукт съм. Фризьорката ми пък е бойкотирала пяната ;д
strawberry88
09-11-2012, 23:00
Аз пък много харесвам харесвам кристалите, но откакто открих аргановото масло вече не ги ползвам.Ако слагате по 2-3 капки няма да е мазно.:)
Не знам на какво ме е направила тая ама имам чувството, че всичко е късо без един дълъг кичур отзад. :mad: Не успях много добре да се снимам отзад, но ... Много съм ядосана меко казано.Чак пък толкова късо не исках.Ще ми е за урок.:D
http://prikachi.com/images/225/5258225Y.jpg
http://prikachi.com/images/230/5258230D.jpg
http://prikachi.com/images/233/5258233e.jpg
Косата изглежда наистина много здрава :)
FuckingFreak
09-12-2012, 05:39
strawberry88
хубава ти е коса,недей да я изправяш ! има хиляди прически - лента,плитка венче на къдрава коса много ми харесва,рошав кок,рибена кост и т.е. може да пробваш на мокра коса да сплетеш цялата коса на 2 плитки примерно,но много хлабави т.е. колкото да я опъват надолу и да видиш какво ще се получи... къдриците можеш да ги оформяш и просто с балсам без отмиване с пръсти,с кристали - с нещо такова...
Изключително НЕ харесвам естествено къдравите коси. Да се извиня на притежателките им, в това число и аз, ама стоят като разплетени дамаджани. И не, няма нужда да ми се обяснява, че не съм ползвала подходящи продукти - всякак стои грозно. Решиш да я вържеш на опашка - ако не искаш да слагаш лак, нямаш 50 фиби или диадема е пълна трагедия, а и с къдрава опашка седиш като някакво пони. Пусната - без пяна не струва, само първия ден е що-годе добре, другите дни възглавницата я фризира по всевъзможни начини, но в крайна сметка остава безформена и сплесната. Плитка диадема и надолу къдрава коса? Колко зле трябва да е това? Единствено кока е вариант, аз само на такъв ходя от ... половин година? Аз също съм ЗА изправянето. Това, че ползвате преси, не значи задължително, че косата ви ще изгори и ще останете с 2 кичура на главата. Ползвайте качествени продукти и всичко ще си дойде на мястото. Аз на твое място щях да се изправям, ако не всеки ден, то след всяко къпане, но с този косопад предпочитам да пропусна - само дърпането от пресата ми липсва.
Glam0rous
09-12-2012, 06:19
^ До голяма степен си права. Не разбирам какъв е тоя шок и ужас във форума, насаден някога от уредите за коса, няма да станете плешиви на 20, ако си правите косите... Ягодке, виж как всички къдрички в косата ти имат чупка точно на едно и също място и следват една и съща линия, ако не друго, старай се да ги разделяш една от друга и да ги оформяш.
Благодаря момичета. :)
Грижа се за косата само с домашни маски,в които слагам-кисело мляко,оцет,какао,кафе на прах,канела,жълтък,1ч.л.майо неза,малко горчица,хума,хининова вода и от 1 месец насам слагам и стимуланта на икаров.За козметика ползвам само шампоаните,маски,кристалит е и ампулите на Кристиан оф Рома.Избягвам преси и сешоари.Общо взето е това,което й правя.А и маските ги правя само 1-2 пъти в месеца,не повече.Преди ползвах и тривитаминол,но нещо взе да ми капе малко косата и го спрях.Вече от 1г. не го ползвам,а само тази маска,която написах.Ако има нещо питайте. :)
А каква майонеза и горчица използваш?
strawberry88 косата ти е невероятна! Поздравления!
От днес започвам да следвам всички стъпки за по-бърз растеж!Ще пия по 5 литра вода на ден :D и ще си взема тривитаминол и зехтин.И някакъв балсам без отмиване.
...Ще се побъркам. ;ss
Защо не я намачкваш с балсама без отмиване на Макадамиа?
JoLLiE92
09-12-2012, 10:12
Изключително НЕ харесвам естествено къдравите коси. Да се извиня на притежателките им, в това число и аз, ама стоят като разплетени дамаджани. И не, няма нужда да ми се обяснява, че не съм ползвала подходящи продукти - всякак стои грозно. Решиш да я вържеш на опашка - ако не искаш да слагаш лак, нямаш 50 фиби или диадема е пълна трагедия, а и с къдрава опашка седиш като някакво пони. Пусната - без пяна не струва, само първия ден е що-годе добре, другите дни възглавницата я фризира по всевъзможни начини, но в крайна сметка остава безформена и сплесната. Плитка диадема и надолу къдрава коса? Колко зле трябва да е това? Единствено кока е вариант, аз само на такъв ходя от ... половин година? Аз също съм ЗА изправянето. Това, че ползвате преси, не значи задължително, че косата ви ще изгори и ще останете с 2 кичура на главата. Ползвайте качествени продукти и всичко ще си дойде на мястото. Аз на твое място щях да се изправям, ако не всеки ден, то след всяко къпане, но с този косопад предпочитам да пропусна - само дърпането от пресата ми липсва.
http://images.starpulse.com/pictures/2010/12/11/previews/Sophia%20Milos-RSH-003987.jpg Виж го и после пак ми разправяй, че стояло като кошница :) С подходящите грижи всичко се постига. Стои грозно когато опитваш да я вързваш на опашка, плитка, лента, пяна, гел и де що простотия има. Стои добре просто пусната и добре поддържана.
FuckingFreak
09-12-2012, 10:41
На мен не ми харесва. Примерът също ти е неуместен. Защо? Първо защото точно такива коси, каквито показа, не са срещани под път и над път, рядкост са и като цяло не са характерни за нашия край, въпреки че има хора, които ги притежават. Второ - на снимката, която даде, жената е известна, доколкото успях да разбера - меко казано нелепо е да се правят подобни сравнения, най-малкото за нейната коса се грижат професионални стилисти и коафьори, които са специализирани в тази област. За вас не знам, при мен такива хора не се намират. И ставаше дума за къдрава коса от типа на вълниста, чуплива, с неправилни къдрици. Досега не съм видяла нито едно момиче, което я носи естествена и да ми е харесало как изглежда. Просто колкото и да се опитваме, няма да докараме естествения и разрошен вид, който е по списанията, телевизията и интернет. И не, не е до подходяща грижа, защото на първия ден с "подходящите продукти" всичко стои перфектно, но легнеш ли да спиш - на другия ден забрави за каквато и да била прическа. Лично мнение.
JoLLiE92
09-12-2012, 10:45
Твърдя и ще твърдя, че с малко усилия всичко се случва :) И че естествената коса винаги е най-хубава.
Моята не е толкова начупена и не толкова правилна, моята е тук права, там чупка, там букла ;д Няма къдрици, които да оформя, имам единични чупки и затова я изправям. Сега когато е по-дълга стои малко като на Никол Шварценегер ако е решила да не прави напук.
Идеята ми беше не да се конкурираме със звездите с тумбата професионалисти зад тях, а че най-простичкото обикновено е най-хубаво. Какви са тея плитки и ленти и пени и etc. :) То да те е страх да я пипнеш.
FuCKkK13
09-12-2012, 10:50
FuckingFreak
не е важно на теб какво ти харесва... една къдрава коса с подходящите продукти и нужното време да я оформиш стои много хубаво само пусната дори .. не можеш да твърдиш че щом на теб не ти допада значи не е хубаво
JoLLiE92
09-12-2012, 11:11
Явно разбираме различни неща под "подходящите продукти" :) Ти казваш, че на първия ден е хубава косата, после като легнеш, на другия ден е кошница. Това се получава с такива продукти за оформяне , с които временно замазваш положението. Затова съм против тях за ежедневието. Разбира се на някакъв повод може или ако просто веднъж искаш да си по-специална, но всеки ден няма как да стане. Затова трябва да си поддържаш косата ЗДРАВА и хубава. На първо място винаги е здравето и да е силна.
Ето например в косата на Strawberry забелязахме блясъка, здравето и, а не фризьорския гаф, който тя не си харесва. :) Разните малки момиченца ходят на училище с бални прически и това много ме дразни. Косите им са кошмарни, цъфтящи, с гаден цвят от цъфналото надолу три тона по-светли от корените, но това няма значение. Те са с дълги коси и с прическа.
FuCKkK13
09-12-2012, 11:14
подходящи продукти по принцип са продуктите до които стигаш сам и виждаш,че ЛИЧНО на теб ти влияят добре и определено не трябва да са от днес за утре ... друго,че здравата коса стои по-добре и по-лесно се оформя.. дори и с изправянето - ако ти е здрава косата като я изправиш стои много добре,не стърчи и т.н.,но ако е накъсана и с цъфнали краища никога няма да успееш да я пригладиш хубаво ( освен ако те сложиш половин шише лак и не стои след него като камък)
LCWaikiki
09-12-2012, 11:17
Здравейте :) Новичка съм в сайта .. да се знае :D
Значи искам да попитам за косопада.. :D
Напоследък като се събуждам има доста КОСА по възглавницата ми .. и като се сресвам остава ДОСТА по четката .. дори и с ръка като я дръпна ми се пълни шепата :(
Четох някъде че било от сезона и не съм единствен случаи .. но ви моля за мнение ? :? ... и ако има някой като мен или някой който знае как да спра това .. явление :D Ще съм му много благодарна ако помогне :)
П.С. - косата ми е къдрава и не я харесвам за това ползвам доста мощна преса всеки ден .. може и това да е проблема .. но след последните ми 2 къпания не съм я ползвала.. и косопада продължава .. дали ако не я използвам по - дълго време няма да спре ? :(
FuCKkK13
09-12-2012, 11:19
сезонен - ампулки против косопад
JoLLiE92
09-12-2012, 11:20
подходящи продукти по принцип са продуктите до които стигаш сам и виждаш,че ЛИЧНО на теб ти влияят добре и определено не трябва да са от днес за утре ... друго,че здравата коса стои по-добре и по-лесно се оформя.. дори и с изправянето - ако ти е здрава косата като я изправиш стои много добре,не стърчи и т.н.,но ако е накъсана и с цъфнали краища никога няма да успееш да я пригладиш хубаво ( освен ако те сложиш половин шише лак и не стои след него като камък)
Друго имах предвид, аз като казах да си намериш подходящите продукти нямах предвид продукти за оформяне на косата, а за възстановяване и поддържане на структурата и. :)
Пък изгорената коса ако знайш колко хубаво се изправя :cool: Една моя до болка изрусена приятелка само един път минава с пресата и перфектно право ;д то щото няма грам живот в тая коса.
FuCKkK13
09-12-2012, 11:32
8-) а,е нищо
ами не знам... повечето момичета,които си изправят косата всеки ден ( такива,които познавам и съм сигурна де) едвам се изправят като хората.. а и примерно аз като не я изправя 2 месеца и после първи път е супер хубаво.. не знам,сиг. е до коса
Момичета, от кои ампули сте най-доволни ? Последния път ,когато се къпах и на мен ми паднаха повечко косми, мисля да спра косопада докато не е станало по - сериозно.
FuCKkK13
09-12-2012, 11:36
Момичета, от кои ампули сте най-доволни ? Последния път ,когато се къпах и на мен ми паднаха повечко косми, мисля да спра косопада докато не е станало по - сериозно.
UNA,Denis,Revalid подредила съм ти ги по качество - лично !
А тези http://www.nisea-bg.com/produkti/ampuli-za-kosa/biooil-siliconi-12ml.html са с силикон. Няма да са полезни за косата , нали ?
FuCKkK13
09-12-2012, 12:05
А тези http://www.nisea-bg.com/produkti/ampuli-za-kosa/biooil-siliconi-12ml.html са с силикон. Няма да са полезни за косата , нали ?
ами не знам.. не ми изглеждаш хубави,а и тоя силикон...
strawberry88
09-12-2012, 12:13
Много ви благодаря момичета!Подкрепяте ме много! :D И аз много се зарадвах, когато фризьорката ми каза, че се е сгъстила и е станала по - плътна, а като се сетя преди 2 години каква беше.Тогава не полагах никакви грижи за нея.Подстригвах се сигурно веднъж годишно и ползвах само шампоан.Решех я с четка веднага щом излезна от банята и лягах с мокра коса или пък постоянно я суших със сешоар и ползвах преса без термозащитен продукт.Нямам снимки за съжаление, за да видите колко ужасна беше. 8-) Значи грижите не са били напразно.
fizzyg, благодаря.Ще пробвам и с крема без отмиване.Толкова съм отчаяна, че ще пробвам всичко! :D
FuckingFreak
09-12-2012, 12:23
Да, аз казах, че не ми харесват естествено къдравите коси и по-натам написах, че това си е лично моето мнение. Не ангажирам никой с него.
Равносметка от миналата година май месец : бретона ми е пораснал с малко повече от една педя... малко е за година и половина почти, нали? :(
FuCKkK13
09-12-2012, 15:12
Да, аз казах, че не ми харесват естествено къдравите коси и по-натам написах, че това си е лично моето мнение. Не ангажирам никой с него.
Равносметка от миналата година май месец : бретона ми е пораснал с малко повече от една педя... малко е за година и половина почти, нали? :(
ами зависи от педята ... но ако сметнем,че е г/д. около 16-7 см. значи бритона си ти расте нормално
strawberry88
09-12-2012, 15:26
Мисля да се мажа 2 пъти в седмицата с тривитаминол.
И ще се старая изобщо да не се изправям, защото веднъж почна ли трудно спирам. 8-) |(
А ти как се по-харесваш - с права или къдрава коса?
strawberry88
09-12-2012, 16:57
А ти как се по-харесваш - с права или къдрава коса?
Не знам към мен ли е въпросът, но ще отговоря. :D
С къдрава се харесвам повече и попринцип харесвам повече къдравите коси.Правите са много скучни.8-)
Иначе в 7-8 клас май бях обсебена от правата коса и непрекъснато се изправях.Не излизах от къщи без да се изправя.Сега осъзнавам колко глупаво е било това.:D
Glam0rous
09-12-2012, 18:37
http://images.starpulse.com/pictures/2010/12/11/previews/Sophia%20Milos-RSH-003987.jpg тая пък е ужас в главата. И така е на събитие - значи е след фризьор?! Не знам, мен коса, оставена да се вее в естественото си състояние, каквото и да е то ми изглежда супер неподдържана.
JoLLiE92
09-12-2012, 18:43
Всеки мъж ще ти каже, че предпочита естествена мекичка коса, отколкото някаква сложна архитектура или нещо, прикрепено с помощта на кило- кило и половина лак за коса. :) А на косата на София Милош не знам какво не и харесваш, възхищавам и се от години.
Мисля , че тая тема се превърна прекалено много в за и против къдравата коса и трябва да спрем това ;д
Много ви благодаря момичета!Подкрепяте ме много! :D И аз много се зарадвах, когато фризьорката ми каза, че се е сгъстила и е станала по - плътна, а като се сетя преди 2 години каква беше.Тогава не полагах никакви грижи за нея.Подстригвах се сигурно веднъж годишно и ползвах само шампоан.Решех я с четка веднага щом излезна от банята и лягах с мокра коса или пък постоянно я суших със сешоар и ползвах преса без термозащитен продукт.Нямам снимки за съжаление, за да видите колко ужасна беше. 8-) Значи грижите не са били напразно.
fizzyg, благодаря.Ще пробвам и с крема без отмиване.Толкова съм отчаяна, че ще пробвам всичко! :D
О,да. Моята история сякаш разказваш. И аз така-само шампоан. Четката след баня,гадна преса ВСЕКИ ДЕН без термо-защитен продукт .. Пъъъълен ужас! :Д
FuCKkK13
09-12-2012, 19:39
http://images.starpulse.com/pictures/2010/12/11/previews/Sophia%20Milos-RSH-003987.jpg тая пък е ужас в главата. И така е на събитие - значи е след фризьор?! Не знам, мен коса, оставена да се вее в естественото си състояние, каквото и да е то ми изглежда супер неподдържана.
не знам за на тая косата,но не мисля,че естественото означава неподдържано.. моята коса в повечето случаи е естествена,но не и неподдържана ... като косата ми беше по-къса изглеждаше така: http://www.prikachi.com/images.php?images/629/5262629w.jpg и редовно си ходех с естествената коса
strawberry88
09-12-2012, 19:47
Глупости!Как може да казваш, че естестените коси са грозни?Аз ги харесвам стига да са здрави и поддържани.
FuCKkK13, това ми е любимата снимка на косата ти. <3
Да,и на много ми харесва тази снимка,много хубава коса (:
FuCKkK13
09-12-2012, 19:57
мерси.. ами да ама не може хем да искам да е такава,хем дълга.. смисъл тя ми е чуплива и като е къса е такава,а като е дълга от тежестта на косата чупките почват да стават по-малко и няма тази форма... ама пък за това ги има ролките 8-) :)
weheartiit
09-12-2012, 19:59
И аз да ви попитм,понеже не съм много запозната с това,защо след баня не трябва да си сресваш косата ?Аз след като си подсуша косата с хавлия винаги я сресвам, защото обикновенно се къпя вечер и ако не го направя,на сутринта ми е заплетена и много трудно податлива.
иначе фък казвала съм и преди,но имаш много,много хубава коса (:
FuCKkK13
09-12-2012, 20:03
мерси много :) ... ами да,като е мокра косата е по-уязвима и така по-лесно се накъсва... защо след баня не си слагаш хавлия на косата за 10-15 мин. след това лесно съхне и можеш да си я срешеш и тогава да си легнеш
chocolatte96
09-12-2012, 20:10
...Ще се побъркам. ;ss
Водата помага за растежа така ли ? Как точно, че изобщо не съм чувала такова нещо :D Ако е вярно ще изпия вместо 2 литра 3-4 литра на ден :D
strawberry88
09-12-2012, 20:11
Между другото съм много доволна от био шампоана и балсама с шоколад.
П.П.Много е къса!Ще се побъркам! 8-) :mad:
strawberry88
09-12-2012, 20:13
Водата помага за растежа така ли ? Как точно, че изобщо не съм чувала такова нещо :D Ако е вярно ще изпия вместо 2 литра 3-4 литра на ден :D
Естествено, че помага.Все пак е важно и вътрешно да я хидратираме. 8-)
JoLLiE92
09-12-2012, 20:16
Фък, така по-къдрава повече ми харесва. Като на кукличка буклите ;д
За сресването, моето мнение е, че ако е мокра , трябва да се прави с едър гребен ? Ако е наистина мокра, да тече вода от нея. Пък ако е леко влажна май не е такъв проблем. Моята ако не я среша мокра знайш ли каква ще е бе :cool: Една вечер бях легнала с мокра коса и на сутринта ми стърчеше един кичур перпендикулярно на главата и майка ми каза, че бил като забит кол :lol:
FuCKkK13
09-12-2012, 20:20
е не,аз имам предвид ако не може като е суха да стои с кърпа на главата,после да изчака малко и да я среше като е влажна т.е. като е г/д. 50% суха ... иначе да, и аз си я харесвах ама както казах не може и така и дълга 8-) и предпочитам дълга,а това мога и с ролки да го правя ( малко повече играчка де,но все пак)
cheburashka
09-12-2012, 20:24
тривитаминолът спира ли косопада?
JoLLiE92
09-12-2012, 20:24
^Като е суха ли да стои с кърпа на главата :D
Аз пък не мога. Хавлията ми нарочно няма качулка , за да си кача чалма на главата , че много мразя мокри кичури по гърба :cool:
FuCKkK13
09-12-2012, 20:27
^Като е суха ли да стои с кърпа на главата :D
Аз пък не мога. Хавлията ми нарочно няма качулка , за да си кача чалма на главата , че много мразя мокри кичури по гърба :cool:
неее 8-) ...добре,опитвам се да обясня: тя каза,че вечер се къпе и си реше косата докато е мокра щото си ляга,а ако не я среше после положението е зле... за това и казах,за да не я суши или чака да слага една хавлиена кърпа на главата за 10-15 мин. щото това поема доста от косата.. после малко да изчака без кърпа и тогава да я реше т.е. да не е много мокра,а да е влажна
FuCKkK13
09-12-2012, 20:28
ами доста са го ползвали против косопад,но май си зависи ...
weheartiit
09-12-2012, 20:30
неее 8-) ...добре,опитвам се да обясня: тя каза,че вечер се къпе и си реше косата докато е мокра щото си ляга,а ако не я среше после положението е зле... за това и казах,за да не я суши или чака да слага една хавлиена кърпа на главата за 10-15 мин. щото това поема доста от косата.. после малко да изчака без кърпа и тогава да я реше т.е. да не е много мокра,а да е влажна
Благодаря ти,че ми обясни,вече разбрах . :D Ще пробвам така.
cheburashka
09-12-2012, 20:33
защото вече си правих 3-4 маски с него, никакъв ефект откъм косопад, знам, че не става много бързо, но поне някаква разлика... други съвети, освен ампули... много ми е трудно да ги нанасям
strawberry88
09-12-2012, 20:33
На някои им помага, а при други има обратен ефект и пада още повече.Аз не бих рискувала.Ползвай си продукти специално за косопад, а тривитаминола го ползвай, когато нямаш проблеми.:)
JoLLiE92
09-12-2012, 20:36
да бе ясно ,ама вместо думата "мокра" каза "суха" и затова ми стана смешно ;д иначе разбрах идеята и аз така правя. Дори и да я суша със сешоар първо има сериозно ходене с кърпа и търкане с кърпата, че не е хубаво да се суши много мокра коса.
мерси.. ами да ама не може хем да искам да е такава,хем дълга.. смисъл тя ми е чуплива и като е къса е такава,а като е дълга от тежестта на косата чупките почват да стават по-малко и няма тази форма... ама пък за това ги има ролките 8-) :)
Хаха,правилно :)
И аз да ви попитм,понеже не съм много запозната с това,защо след баня не трябва да си сресваш косата ?Аз след като си подсуша косата с хавлия винаги я сресвам, защото обикновенно се къпя вечер и ако не го направя,на сутринта ми е заплетена и много трудно податлива.
иначе фък казвала съм и преди,но имаш много,много хубава коса (:
Да,с гребен е позволено,но не много пъти,а само минаваш 1 път през всеки кичур.
Да,доста помага :)
Иначе и на мен ми хрумна като идея да започнеш да използваш био шампоана. И мисля,че мноооого по-добре ще ти влияе на растежа на косата,Ягодке :)
FuCKkK13
09-12-2012, 20:45
да бе ясно ,ама вместо думата "мокра" каза "суха" и затова ми стана смешно ;д иначе разбрах идеята и аз така правя. Дори и да я суша със сешоар първо има сериозно ходене с кърпа и търкане с кърпата, че не е хубаво да се суши много мокра коса.
ааа съжалявам тогава.. изобщо не съм се усетила... нещо много мокра/суха/суха/мокра станаха и се обърках 8-) :)
FuCKkK13
09-12-2012, 20:47
ооо не бе.. просто не съм сложила запетайка... нямам кирилица и работя с кирилизатор и тия запетайки хич не ги отразявам
FuCKkK13
09-12-2012, 20:48
е не,аз имам предвид ако не може като е суха запетайка да стои с кърпа на главата,после да изчака малко и да я среше като е влажна т.е. като е г/д. 50% суха ... иначе да, и аз си я харесвах ама както казах не може и така и дълга 8-) и предпочитам дълга,а това мога и с ролки да го правя ( малко повече играчка де,но все пак)
8-) ето така май вече няма да ви обърквам
Мисля да си взема ето този шампоан. Някой ползвал ли го е?
http://prikachi.com/images/23/5263023B.jpg
Съжалявам за голямата снимка, не знам защо се получи така.
strawberry88
09-12-2012, 21:02
търкане с кърпата
Търкане???НЕ,НЕ,НЕ!Никакво търкане на косата с кърпата!Само се попива!!!
JoLLiE92
09-12-2012, 21:03
Ако е толкова голям купувай го :cool:
Ползвала съм го и не изправя като преса (като всеки шампоан за изправяне), но беше хубав :)
JoLLiE92
09-12-2012, 21:12
Търкане???НЕ,НЕ,НЕ!Никакво търкане на косата с кърпата!Само се попива!!!
Е това имах предвид, няма да я трия като потен ваксаджия ;дд Главно стоя с кърпата на главата и сама си попива
strawberry88
09-12-2012, 21:26
Иначе и на мен ми хрумна като идея да започнеш да използваш био шампоана. И мисля,че мноооого по-добре ще ти влияе на растежа на косата,Ягодке :)
Да, много е бляскава и жива от него.Пише, че е за тъмни коси и им придава блясък. 8-) :grin: <3
Така, ето ми и плана:ще я мия само с био шампоана, след това био балсама (той е с отмиване) и след, като излезна от банята - няколко капки арганово масло на връхчетата.Ще пия много вода и ще се храня възможно най - здраволсловно.Няма да се спра докато не порасне това нещо :x и ще съм постоянна...дано. 8-)
FuckingFreak
09-13-2012, 06:09
Кой си беше поръчвал нещо от Златна рибка? Доставката наистина ли е 3 лв? Ква е тая доставка, постоянно поръчвам от интернет и то до офиси на Спиди и Еконт и ми взимат по 6 !?
FuCKkK13
09-13-2012, 06:18
strawberry88 а маски няма ли да си правиш или си в почивка ? :)
strawberry88
09-13-2012, 09:38
Кой си беше поръчвал нещо от Златна рибка? Доставката наистина ли е 3 лв? Ква е тая доставка, постоянно поръчвам от интернет и то до офиси на Спиди и Еконт и ми взимат по 6 !?
Аз.Доставката наистина е 3 лв. и идва на следващия ден. :---)
strawberry88
09-13-2012, 09:41
strawberry88 а маски няма ли да си правиш или си в почивка ? :)
Ами, да.Може и да си правя, защото откакто стана това с аргавото масло и жълтъка (мих си косата 6 пъти с шампоан и пак беше адски мазна и после пак я мих и вече беше ок) домашна маска не съм си правила.Няма да е зле да си правя.Ще я мажа или само със зехтин или с тривитаминол и жълтък.
FuCKkK13
09-13-2012, 09:45
^ ахамс... ами да,по добре и маски
FuckingFreak
09-13-2012, 10:03
Супер. :) Току-що си пуснах поръчката от Златна рибка, утре я чакам. Поръчах си http://zlatnaribka.com/olio-macadamia-healing-oil-treatment-30-ml-498-3907.html#.UFGvFnmaWdM и http://zlatnaribka.com/krem-s-keratin-i-arganovo-maslo-hollywood-beauty-355-ml-457-3640.html#.UFGvDHmaWdM, а подаръкът избрах да бъде мостра на Lakme на крем-активатор за къдрици. Смятах и него да го поръчвам, но може би ще бъде друг път, а пък още по-добре е и че ще има как да го изпробвам.
cheburashka
09-13-2012, 10:13
винаги ли има подарък към поръчката?!
strawberry88
09-13-2012, 10:15
И подарък ли може да се избира?Да не е някаква специална промоция, защото когато аз поръчвах не видях такова нещо.На мен ми дадоха подарък мостра на крема без измиване на Макадамия.
Защото не ти го доставят до дома,а трябва да си го вземеш от офиса на Еконт/или Спиди/.
Едит: И на мен ми дадоха подарък от Ензо,шампоан и балсам /мостра/ за изтощена коса.
cheburashka
09-13-2012, 10:21
http://zlatnaribka.com/termichno-mlqko-loreal-smooth-velours-500-ml-228-3091.html#.UFGzcaOLFLQ
някой ползвал ли е това? пише, че е за сешоар, дали става и за преса?
strawberry88
09-13-2012, 10:27
Защото не ти го доставят до дома,а трябва да си го вземеш от офиса на Еконт/или Спиди/.
Глупости!До вратата на дома ти го носят от Златна рибка!!! ;д
http://zlatnaribka.com/termichno-mlqko-loreal-smooth-velours-500-ml-228-3091.html#.UFGzcaOLFLQ
някой ползвал ли е това? пише, че е за сешоар, дали става и за преса?
Да,аз го имам. Става за сешоар,преса,маша и всички други такива неща. Термо-защитна емулсия за коса е и на гърба пише,че е също и УВ защита :)
Ако имаш и други въпроси,относно него,питай :)
Глупости!До вратата на дома ти го носят от Златна рибка!!! ;д
Оп,не съм разбрала,но .. как може да е толкова евтино? Със Спиди работят,нали?
FuckingFreak
09-13-2012, 10:39
Като поръчвах последно от Спортдепо, тия от Спиди не стига, че им написах да ми го доставят до офис, ами те писали адреса на офиса в поръчката и ме бяха таксували все едно са ми го донесли до вратата. Беше близо 8 лв, но направиха корекция, ама въпреки това 3 лв със сигурност не беше.. Затова се и зачудих.
Доста се колебах и какъв подарък-мостра да избера, добри са им предложенията. :)
strawberry88
09-13-2012, 10:49
Оп,не съм разбрала,но .. как може да е толкова евтино? Със Спиди работят,нали?
Да, със Спиди.
А ти пробва ли термо - защитната емулсия и доволна ли си? :)
weheartiit
09-13-2012, 11:03
^сподели после мнение за крема с кератн и арганово масло,че много му се чудя аз
И подарък ли може да се избира?Да не е някаква специална промоция, защото когато аз поръчвах не видях такова нещо.На мен ми дадоха подарък мостра на крема без измиване на Макадамия.
И аз като поръчах ми даде да си избера подарък,бяха доста добри предложенията и си взех гел с ултра фиксация,за по-бързо оформяне на прическата на Лакме (не знам дали беше точно така ;д)
Иначе и аз да споделя за моите продукти.Шампоана ми харесва,като за първо миене,не очаквах някакви фрапиращи резултати веднага.Мирише много хубавичко.Гела за изправяне го пробвах само на един кичур ,но много по-лесно се изправям с него (дано не го урочасам ;д).Доволна съм за сега. :)
strawberry88
09-13-2012, 11:25
Да не би да може да избираш подарък мостра, ако поръчаш в сайта?Аз звъннах по телефона направо и не са ме питали какво искам за подарък.:D
FuckingFreak
09-13-2012, 11:40
^сподели после мнение за крема с кератн и арганово масло,че много му се чудя аз
Разбира се, веднага щом го получа. :D 26 лв не са малко пари, поне на мен това ще ми бъде най-скъпия продукт досега за коса, но по-натам ще се охарча бая за този косопад, ама няма как.
Четох какво съдържат таблетките на Дюкре - витамини от група Б, цинк и още нещо ... Май ще е по-добре да си купя витамин Б комплекс+другите витамини, които там ги няма+нещо с магнезий и цинк и да си се кефя... Малко стил "всичко в казана", ама нали трябва да си купя всевъзможни глупости, че иначе няма как да мине.
А Л И С А
09-13-2012, 11:41
Искам да ви се оплача и да ви помоля за съвет. От може би 6 месеца косата ми пада ужасно много. Тогава не се подстригах веднага, защото ми трябваше горе/долу дълга коса за бала, за даси направя кока. Както и да е след бала се подстригах, за малко намаля косопада, преди няколко седмици пак се подстригвах и пак косопада беше намалял. Изправям си косата не повече от 2 пъти в седмицата, даже е имало седмици, в които не съм я изправяла. какво ще ме посъветвате да направя, защото съм сигурна, че ако оставя нещата така като стана на 20 няма да имам коса?
strawberry88
09-13-2012, 11:53
Искам да ви се оплача и да ви помоля за съвет. От може би 6 месеца косата ми пада ужасно много. Тогава не се подстригах веднага, защото ми трябваше горе/долу дълга коса за бала, за даси направя кока. Както и да е след бала се подстригах, за малко намаля косопада, преди няколко седмици пак се подстригвах и пак косопада беше намалял. Изправям си косата не повече от 2 пъти в седмицата, даже е имало седмици, в които не съм я изправяла. какво ще ме посъветвате да направя, защото съм сигурна, че ако оставя нещата така като стана на 20 няма да имам коса?
Спри да се изправяш и си купи нещо против косопад!
FuckingFreak
09-13-2012, 12:30
Момичета, замислете се и за начина си на хранене, нивото на стрес оказва влияние, хормоните също. Косопадът не е шега работа. В повечето случаи е сезонен и се оправя лесно - малко подхранване, по-малко горене и така нататък. Но за съжаление не винаги е така. :)
JoLLiE92
09-13-2012, 12:31
^ Някаква идея кои храни са добре и кои кофти за косата ?
strawberry88
09-13-2012, 12:44
Аз пак ще започна да си правя маската, която преди си правех и много добре ми се отразяваше - 2 суп. л. тривитаминол, 1 жълтък, 1 суп. л. кисело мляко, 1 суп. л. бадемово масло, 1 суп. л. оцет и 1 суп. л. ракия.
Нали не е задължително да слагам мас и газ?Страх ме е, че ще мирише, а и няма откъде да купя и не съм слагала до сега.И оцета трябва да е ябълков, нали?Аз преди май не слагах ябълков...
Като поръчвах последно от Спортдепо, тия от Спиди не стига, че им написах да ми го доставят до офис, ами те писали адреса на офиса в поръчката и ме бяха таксували все едно са ми го донесли до вратата. Беше близо 8 лв, но направиха корекция, ама въпреки това 3 лв със сигурност не беше.. Затова се и зачудих.
Доста се колебах и какъв подарък-мостра да избера, добри са им предложенията. :)
Какви продукти ти бяха предложили? /за подаръка/ :Д
Да, със Спиди.
А ти пробва ли термо - защитната емулсия и доволна ли си? :)
С преса не съм пробвала,скоро и нямам намерение,с тая бъгната преса :Д Докато не си взема нова няма да я използвам. :D
Ами здравословните храни 8-) Повече зеленчуци и плодове :)
strawberry88
09-13-2012, 12:45
Много вода,плодове и зеленчуци,бадеми,леща,боб,к исело мляко,зърнени храни,риба...:)
Защо слагате алкохол? Той НЕ Е полезен за косата,хората избягват продукти за коса с алкохол..
strawberry88
09-13-2012, 12:48
Защо слагате алкохол? Той НЕ Е полезен за косата,хората избягват продукти за коса с алкохол..
Защото той ''загрява'' съставките и маската действа по - бързо. :)
JoLLiE92
09-13-2012, 12:51
Много вода,плодове и зеленчуци,бадеми,леща,боб,к исело мляко,зърнени храни,риба...:)
А кои са кофти? ;д Тея ги ям в големи количества, само с рибата не се разбираме много много.
strawberry88
09-13-2012, 12:56
А кои са кофти? ;д Тея ги ям в големи количества, само с рибата не се разбираме много много.
Еми не знам кои са вредни, но със сигурност знам, че цигарите и алкохола са вредни за косата.Отнемат влагата от нея и са, като ''отрова'' за косата.Също като хлора.
JoLLiE92
09-13-2012, 13:02
Цигарите да не казвам как ти мирише косата. Тя и добре да изглежда, мирише отвратително. Ама и на пушачите със стаж косите им са много гадни и им личи ;/ Цяло щастие, че не пуша :cool:
strawberry88
09-13-2012, 13:03
Сетих се за още - сушени плодове,мюсли,прясно мляко,кашкавал,сирене и общо взето млечни продукти 8-) и мед също.Тези храни са полезни не само за косата,но и за кожата.
strawberry88
09-13-2012, 13:07
Как можах да забравя най - полезното нещо за косата - ЯЙЦА!!! 8-)
JoLLiE92
09-13-2012, 13:08
Прекрасно : ) Само малко повече вода трябва да пием ..
По тая логика кафето е кофти за косата, защото дехидратира? Но не мога да се откажа от него , съжалавям. ;д
strawberry88
09-13-2012, 13:18
Аз от една година пия единствено вода,фрешове и зелен чай.Вече свикнах така и соковете от кутии и газираното са ми ужасни.Много рядко пия прясно мляко,защото от него излизат пъпки и не искам да рискувам. :D
Още полезни храни за косата-стриди,птиче месо,сьомга,грах,кафяв ориз,магданоз,кайсии,морко и,цитруси...
Прекрасно : ) Само малко повече вода трябва да пием ..
По тая логика кафето е кофти за косата, защото дехидратира? Но не мога да се откажа от него , съжалавям. ;д
Не само за косата е вредно,а и за кожата..и за процесора главно :D
Едит: Не се мъчете да мислите определени храни,всички здравословни храни са полезни както за косата,така и за всичко друго.
strawberry88
09-13-2012, 13:24
^Така е.И също вредните храни са вредни за цялото тяло,не само за косата.:D
JoLLiE92
09-13-2012, 13:24
Сори, един грях имам ;д не пуша, храня се здравословно, пия рядко, сега и на кафенцето ми посегнаха ;( ;дд
по принцип в малки дози мисля, че е антиоксидант, което е хубаво. Само да не се оливаме.
Газираното да, то е много по-кофти от кафето. Токсични отпадъци в чаша.
Аз пък с мляко се НАЛИВАМ и нищо ми няма, пъпки по принцип нямам и не съм имала на 13-14.
Ох мисля да си направя един чай и да му сложа много много лед .. strawberry88, идеи даваш ;д
strawberry88
09-13-2012, 13:27
Хаха,радвам се. 8-) :---) Аз преди малко си направих зелен чай. <3
Та от прясното мляко излизат пъпки само на хората с проблемна кожа,не на всички. :D
Последно допълнение-авокадо!И за ядене и за маски за коса и лицето е много добро.Аз съм си правила на косата.
titinkaa
09-13-2012, 13:29
Четка и сешоар :cool:
Рекламираха някаква пудра на Тафт, изглеждаше хубава, но не съм я пробвала.
С четка и сешоар не става,пак нямам обем.Издухвам се с кръгла четка и ефекта е моментен,и след 1 час е слегнала,не е като сплескана,но няма и кой знае какъв обем.Дори си подстригах горните пластове с 2-3 пръста по-къси,за да имам обем,но пак е същото.Не знам какво да я правя вече,всеки път трябва вафлички да си правя,за да е добре.
http://apteka.framar.bg/21001706/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BB-%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D1%82%D0%BE%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0-200-%D0%BC%D0%BB-
Гледах го този шампоан днес и се чудех дали да си го взема. Косата ми е много тънка,мацна и падаща. Точно като за мен звучи, но не съм много от доверчивите. Утре трябва да си купя шампоан, а не знам какъв да е. До сега бях с хининов, но той много ми изсуши косата и сега лети из пространството. Чудех се дали да не пробвам и черният на Лореал дето Лопез го рекламира. Или пак да си заложа на Орцен, защото бях доволна от него. Някакви наблюдения към шампоаните имате ли?
strawberry88
09-13-2012, 13:38
С четка и сешоар не става,пак нямам обем.Издухвам се с кръгла четка и ефекта е моментен,и след 1 час е слегнала,не е като сплескана,но няма и кой знае какъв обем.Дори си подстригах горните пластове с 2-3 пръста по-къси,за да имам обем,но пак е същото.Не знам какво да я правя вече,всеки път трябва вафлички да си правя,за да е добре.
Ако не искаш да я гориш може да си правиш плитки в корените.;)
JoLLiE92
09-13-2012, 13:40
Имам една чашка за чай с капаче и цедка и нарисувана с едни гейши и красоти ;д то кеф да ти прави да пиеш
strawberry88
09-13-2012, 13:46
Имам една чашка за чай с капаче и цедка и нарисувана с едни гейши и красоти ;д то кеф да ти прави да пиеш
Ами приятно пиене ти пожелавам. 8-) :---) ^.^
Аз отивам за тривитаминол.:D
JoLLiE92
09-13-2012, 13:54
Веднъж бях ходила за тривитаминол с една приятелка във ветеринарна аптека ;д И влизаме ние , казваме един тривитаминол и момчето почва да се смее вика знаех, че това ще кажете ;дд
prettymonster
09-13-2012, 15:01
Браво за новата ни темичка :) И на всички , които пишете :)
strawberry88
09-13-2012, 15:16
Взех си тривитаминола за 6,48 лв. :shock: ...последния път май беше 8-9 лв.Йей! :grin: :D
JoLLiE92
09-13-2012, 15:19
Как я прайш тас физиономийка с ръчичките? ;д
strawberry88
09-13-2012, 15:24
Как я прайш тас физиономийка с ръчичките? ;д
http://www.teenproblem.net/forum/teenproblem/misc.php?do=getsmilies&editorid=vB_Editor_001 :D
titinkaa
09-13-2012, 15:25
Ако не искаш да я гориш може да си правиш плитки в корените.;)
не мога всеки път да си правя плитки,понякога се налага веднага да излизам и няма как,а и сама не мога да се плета.
JoLLiE92
09-13-2012, 15:29
http://www.teenproblem.net/forum/teenproblem/misc.php?do=getsmilies&editorid=vB_Editor_001 :D
Боже, как ш ги запомням всичките ?! мерси ;дд
cheburashka
09-13-2012, 15:30
fizzyg, за този термозащитен продукт на Лореал, от колко време го имаш? косата става ли по-мека, лъскава?
strawberry88
09-13-2012, 15:32
fizzyg, за този термозащитен продукт на Лореал, от колко време го имаш? косата става ли по-мека, лъскава?
Съжалявам, че отговарям вместо нея.:DИма го от скоро и го е пробвала само на бритона, не на цялата коса.И няма и намерение скоро да го пробва, докато не си купи нова преса. 8-)
JoLLiE92
09-13-2012, 15:35
Що бе, нещо не са се сприятелили с пресата и ли? ;д
cheburashka
09-13-2012, 15:36
а някакви други термозащитни продукти да препоръчате?
аз и преди май бях питала, обаче вече не помня... 8-)
strawberry88
09-13-2012, 15:36
С преса не съм пробвала,скоро и нямам намерение,с тая бъгната преса :Д Докато не си взема нова няма да я използвам. :D
Еми явно да. :D
JoLLiE92
09-13-2012, 15:39
Оф аз все се каня да си взема някаква много много хубава. Щях това лято от работата уж, но не остана дотам ;д
Кои са най-хубавите ? Вафли НЕ ЩА! ;д
За някаква Белисима си мислех? И там изгъзиците му, кожени калъфи , да мога да я ползвам на мокра коса и екранче - няма нужда ;д Просто да изправя добре.
strawberry88
09-13-2012, 15:39
а някакви други термозащитни продукти да препоръчате?
аз и преди май бях питала, обаче вече не помня... 8-)
Тук съм препоръчала.
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/530156-%D0%A2%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B9-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-Taft
strawberry88
09-13-2012, 15:42
Оф аз все се каня да си взема някаква много много хубава. Щях това лято от работата уж, но не остана дотам ;д
За някаква Белисима си мислех? И там изгъзиците му, кожени калъфи , да мога да я ползвам на мокра коса и екранче - няма нужда ;д Просто да изправя добре.
Каква ти е косата?Ако е къдрава и трудно се поддава на обработка си вземи някоя по-скъпа и качествена, но ако е леко чуплива няма смисъл от скъпи преси.Белисима не са хубави.Препоръчвам Филипс и Ремингтън. <3
JoLLiE92
09-13-2012, 15:45
За Филипс всички ми се оплакват, че са скъпи боклуци. И че мойта от 30 лв изправя по-добре ;д
Ми не е къдрава, но има разни изумени чупки , които си правят напук. Моята си изправя добре, но искам някоя, която да изправя перфектно и дори и влага да има да не щръкват антенки :cool:
cheburashka
09-13-2012, 15:45
ползвала ли си някой от тези?
cheburashka
09-13-2012, 15:47
моята е Белисима, не знам дали така ми се струва или с времето нещо се прецака, май не е като в началото, но си я обичам, изправя много добре
strawberry88
09-13-2012, 15:49
ползвала ли си някой от тези?
Да.На Лакме,Лореал и Шварцкопф.Много са добри.А за другите също съм чувала само хубави неща.
strawberry88
09-13-2012, 15:51
За Филипс всички ми се оплакват, че са скъпи боклуци. И че мойта от 30 лв изправя по-добре ;д
Ми не е къдрава, но има разни изумени чупки , които си правят напук. Моята си изправя добре, но искам някоя, която да изправя перфектно и дори и влага да има да не щръкват антенки :cool:
Моята е на Филипс и съм много доволна.И не само аз.А за да ти става идеално права, ползвай термозашитен спрей/кристали преди пресата и след пресата може нещо заглаждащо да слагаш.
JoLLiE92
09-13-2012, 15:54
моята е Белисима, не знам дали така ми се струва или с времето нещо се прецака, май не е като в началото, но си я обичам, изправя много добре
Коя от всичките ?
Една моя приятелка има една на Филипс или Ремингтън с едни цветя върху нея ;дд много ясно се изразих знам ;д която изправя МНОГО добре.
chocolatte96
09-13-2012, 16:18
И моята е Белисима и изправя много добре. Сега след като почнах да се грижа за косата си постоянно и наистина сериозно съм сигурна, че ще е още по-добре изправена косата ми, но реших да не си изгоря косата :D
Мама има на Браун с йонизатор 100 и нещо беше май цената, а и не мога да се къдря с нея. А моята е хем за 35 лв, хем става за къдрене :D
Ето я моята преса: http://www.bellissima.bg/?36,bellissima-b20-50
JoLLiE92
09-13-2012, 16:33
И да, виждали ли сте някъде мини-преса за бретон на батерийки? ;дд
FuCKkK13
09-13-2012, 16:37
Аз пак ще започна да си правя маската, която преди си правех и много добре ми се отразяваше - 2 суп. л. тривитаминол, 1 жълтък, 1 суп. л. кисело мляко, 1 суп. л. бадемово масло, 1 суп. л. оцет и 1 суп. л. ракия.
Нали не е задължително да слагам мас и газ?Страх ме е, че ще мирише, а и няма откъде да купя и не съм слагала до сега.И оцета трябва да е ябълков, нали?Аз преди май не слагах ябълков...
не е задължително,а оцета може да е какъвто искаш,но е за предпочитане ябълков...
chocolatte96
09-13-2012, 16:38
Мисля, че в сайта на Белисима има такива ..
strawberry88
09-13-2012, 16:39
Днес си купих ябълков специално за косата.8-)А маста и газта задължителни ли са?
strawberry88
09-13-2012, 16:40
:shock: Не!Ако намеря ще си взема. :д
FuCKkK13
09-13-2012, 16:42
http://apteka.framar.bg/21001706/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BB-%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D1%82%D0%BE%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0-200-%D0%BC%D0%BB-
Гледах го този шампоан днес и се чудех дали да си го взема. Косата ми е много тънка,мацна и падаща. Точно като за мен звучи, но не съм много от доверчивите. Утре трябва да си купя шампоан, а не знам какъв да е. До сега бях с хининов, но той много ми изсуши косата и сега лети из пространството. Чудех се дали да не пробвам и черният на Лореал дето Лопез го рекламира. Или пак да си заложа на Орцен, защото бях доволна от него. Някакви наблюдения към шампоаните имате ли?
шампоана е добър и има доста положителни мнения за него...
JoLLiE92
09-13-2012, 16:44
Загледах си ей тая http://www.bellissima.bg/?48,%D0%9F%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0-bellissima-b30-50 , преминавам на сайтовете на ремингтън и филипс и така нататък ;дд
FuCKkK13
09-13-2012, 16:44
Каква ти е косата?Ако е къдрава и трудно се поддава на обработка си вземи някоя по-скъпа и качествена, но ако е леко чуплива няма смисъл от скъпи преси.Белисима не са хубави.Препоръчвам Филипс и Ремингтън. <3
аз пък от креативитито съм доволна...
JoLLiE92
09-13-2012, 16:45
тц, няма . гледах тъкмо. има мини преска с кабел. аз искам да мога да си я нося навсякъде ;дд
Днес си купих ябълков специално за косата.8-)А маста и газта задължителни ли са?
въшки ли имаш бе :cool: кви са тея работи ;дд
И кое покритие да гледам? Металните ясно, че са гадни ;ддд
Но керамични, тефлонови, турмалинови, перлени, титаниеви ??????? S.O.S. ;дд
http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-s-perleno-pokritie-remington-s9500-pearl.html иииии тая е на цветята, която казахх
chocolatte96
09-13-2012, 16:49
Ммм.. съжалявам. Няма такива.Всичките са с двуметрови кабели :D
strawberry88
09-13-2012, 16:52
въшки ли имаш бе :cool: кви са тея работи ;дд
Каквоооо?НЕ!Просто в оригиналната маска с тривитаминол се слагат по няколко капки мас и газ.За блякък и подхранване.:D
JoLLiE92
09-13-2012, 16:55
Каквоооо?НЕ!Просто в оригиналната маска с тривитаминол се слагат по няколко капки мас и газ.За блякък и подхранване.:D
овцешки витамини, мас от свЕня и газ за лампи ..... красота ;дд
http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s6600-stylist-multi-style.html тази изглежда също хубава, стига да и хвана чалъмите ;дд
strawberry88
09-13-2012, 17:03
Знам, че звучи странно и гадно, но прави чудеса с косата.8-)
FuCKkK13
09-13-2012, 17:07
звучи гадно другия път.. айде моля ви се- едните витамини,мас,която ядете и газ дето е 2-3 капки....
strawberry88
09-13-2012, 17:14
Да, но за някои хора е странно.И аз преди, като чух, че тези неща стават и за коса се учудих.
FuCKkK13
09-13-2012, 17:16
Да, но за някои хора е странно.И аз преди, като чух, че тези неща стават и за коса се учудих.
странно да,но такива реакции ми идват в повече
JoLLiE92
09-13-2012, 17:35
странно да,но такива реакции ми идват в повече
Аз майтап си правя бе ;д Истината е, че като малка имах въшки и ми слагаха точно това да се махнат и болеше адски много, но косата после наистина ми беше много хубава и мекичка :)
kittenella
09-13-2012, 17:53
http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s6600-stylist-multi-style.html тази изглежда също хубава, стига да и хвана чалъмите ;дд
Тази си я купувам следващата седмица
JoLLiE92
09-13-2012, 18:15
Тази си я купувам следващата седмица
иииииииииии да кажиш дали е хубава !
Аз от почти година някъде имам тази преса и съм много доволна:
http://elekom.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=43&products_id=258
Както каза Ягодката,няма да пробвам с преса скоро :Д
Иначе онзи ден я пробвах и на цялата коса,защото има УВ филтри,но не я изправих.. 8-)
Съжалявам, че отговарям вместо нея.:DИма го от скоро и го е пробвала само на бритона, не на цялата коса.И няма и намерение скоро да го пробва, докато не си купи нова преса. 8-)
Това е!!!
Що бе, нещо не са се сприятелили с пресата и ли? ;д
Да,защото винаги имам чувството,че след 1 изправяне косата ми е адски суха и изтощена,дори и с термозащитен продукт,така че ..
Моята е на Филипс и съм много доволна.И не само аз.А за да ти става идеално права, ползвай термозашитен спрей/кристали преди пресата и след пресата може нещо заглаждащо да слагаш.
Кристалите след пресата(защото много се гори..смисъл все едно олио+високи температури),преди пресата само термо-защитата :)
strawberry88
09-13-2012, 18:58
^Има и кристали с термозащита.
:shock: Марка и цена? 8-)
weheartiit
09-13-2012, 19:15
Абе момичета,какъв изглаждащ продукт е хубаво да се слага след като се изправиш с преса.Аз ползвам кристали на БиоОил (не знам дали това е името,но това прочетох най-отгоре ;д).
Абе момичета,какъв изглаждащ продукт е хубаво да се слага след като се изправиш с преса.Аз ползвам кристали на БиоОил (не знам дали това е името,но това прочетох най-отгоре ;д).
Да,кристали може. Както и е добра някакво масло,но много малко! :D
weheartiit
09-13-2012, 19:22
Имам чувството,че ако сложа масло ще прекаля и ще стане мазно,мазно . :D
Та,сигурно ще продължа с кристалите.
FuckingFreak
09-13-2012, 19:24
Като говорим за преси...
http://www.philips.bg/c/haircare/salonstraight-ceramic-active-ion-hp8310_00/prd/ - с такова чудо ме изправиха преди 3 години. Честно казано още помня каква беше косата ми - права като праз, зализана, блестяща, мека и адски яка. Тогава бех и с бритонец и общо взето бях ебати якото гадже. 8-)
Та, силно я препоръчвам!! Бих си купила такава догодина, когато предполагам вече ще използвам, естествено дотогава съм отворена за предложения, ама има мноого време. Дано косата ми се възстанови бързо..
strawberry88
09-13-2012, 19:25
:shock: Марка и цена? 8-)
Мама има такива и съм ги пробвала, а и фризьорката ми винаги от тях ми слага преди преса.На Christian of Roma.17 лв. :) Много съм доволна.И Титинка ползва такива и тя е доволна. :D
http://prikachi.com/images/15/5267015X.jpg
bilqnavod
09-13-2012, 19:28
http://www.nisea-bg.com/images/items/5477.jpg
Това е много добро на сносна цена. Второ си купувам, слагам го на измита коса и суша, изглажда косата и се разресва лесно дори мокра, заплетена коса. Ефективно и да не сте използвали балсам. Не го продават навсякъде. Аз лично си го купувам от Lilly.
JoLLiE92
09-13-2012, 19:28
ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХ КАТО ПРАЗ КАЗА ХАХАХАХАХАХААХА :lol:
strawberry88
09-13-2012, 19:35
Имам чувството,че ако сложа масло ще прекаля и ще стане мазно,мазно . :D
Та,сигурно ще продължа с кристалите.
От маслото се слагат няколко капки, не цяла шепа.И зависи колко е гъста е косата.:)
FuCKkK13
09-13-2012, 19:43
Мама има такива и съм ги пробвала, а и фризьорката ми винаги от тях ми слага преди преса.На Christian of Roma.17 лв. :) Много съм доволна.И Титинка ползва такива и тя е доволна. :D
и аз ползвам същите и не са с термозащита бе хора !!!от 2 години съм с тях ... НЯМАТ ТЕРМОЗАЩИТА .. не се залъгвайте !
Благодаря.Ще ги имам в предвид тези кристали:)
strawberry88
09-13-2012, 19:52
Абе как да нямат!!! :shock: Даже преди в темата питах дали имат термозащита и ти (фък13) ми каза, че имат!!!Бъркаш се явно. 8-)
FuCKkK13
09-13-2012, 19:53
Абе как да нямат!!! :shock: Даже преди в темата питах дали имат термозащита и ти (фък13) ми каза, че имат!!!Бъркаш се явно. 8-)
имат ув бе .. ако съм казала за термо явно съм се объркала.. имат ув,но не и термо ...поне на моите не пише...
strawberry88
09-13-2012, 19:58
100% сигурна съм, че имат термозащита, а и защо тогава фризьорката ми слага от тях преди преса?Като си ида у нас ще ги погледна! :D ;xx
FuCKkK13
09-13-2012, 20:02
100% сигурна съм, че имат термозащита, а и защо тогава фризьорката ми слага от тях преди преса?Като си ида у нас ще ги погледна! :D ;xx
хм.. ами не знам... дали са различни ? ама пък не ми се вярва... ако искате ще снимам етикетчето на моите какво пише... .
strawberry88
09-13-2012, 20:12
Ами на мама май са и свършили, но може и да са у нас още.Не знам.Ама, като отида при фризьорката задължително ще я питам имат ли термозащита тия кристали и ако нямат защо винаги ми слага от тях преди преса. :|
FuCKkK13
09-13-2012, 20:13
Ами на мама май са и свършили, но може и да са у нас още.Не знам.Ама, като отида при фризьорката задължително ще я питам имат ли термозащита тия кристали и ако нямат защо винаги ми слага от тях преди преса. :|
ами да.. най-добре ще е така.. иначе може и да има такива с и такива без,но не ми се вярва.. поне по нещо щяха да се различават - шишенце,нещо...
Някой да знае колко лв. струва бадемовото масло на Икаров?
strawberry88
09-13-2012, 20:29
Някой да знае колко лв. струва бадемовото масло на Икаров?
Днес си го купих за 2,21 лв.
Мерси, утре ще си го купя.
strawberry88
09-13-2012, 20:50
Моля. :)))
Я вижте колко много маски за коса намерих:
http://domashnimaskizakosa.blogspot.com/
strawberry88
09-13-2012, 21:27
Никога не съм си слагала мед на косата.Вие слагали ли сте в маските и не е ли лепкаво и трудно ли се нанася и отмива? :neutral:
На мен пък ми е чудно как точно 10 капки вода да отмеря?
strawberry88
09-13-2012, 21:43
На мен пък ми е чудно как точно 10 капки вода да отмеря?
Каква маска ще си правиш и ти трябват 10 капки вода?
А за измерването - това е най-лесното нещо.Може и от чешмата, да я намалиш много и да капе само :D , може и от чашка да капваш, а ако толкова ти е трудно може едно малко шише с вода да му пробиеш капачката и така.;)
Никога не съм си слагала мед на косата.Вие слагали ли сте в маските и не е ли лепкаво и трудно ли се нанася и отмива? :neutral:
Аз го слагам в маска, смесен с кисело мляко и други неща. Не лепка и не е неприятно. Не е препоръчително да се слага самостоятелно май. Хубаво ми действа на косата иначе
weheartiit
09-13-2012, 21:46
Аз съм слагала мед и не лепка много.В комбинация с лимон се получава нещо като лак ;ДД може да вземеш и капкомер от някое използвано шишенце (например такива от капки за уши) ако разбира се пазиш де.
strawberry88
09-13-2012, 21:46
^Благодаря.Значи ще го смесвам и да не се притеснявам от лепкане.Ще пробвам.
Каква маска ще си правиш и ти трябват 10 капки вода?
А за измерването - това е най-лесното нещо.Може и от чешмата, да я намалиш много и да капе само :D , може и от чашка да капваш, а ако толкова ти е трудно може едно малко шише с вода да му пробиеш капачката и така.;)
Как не се бях сетила ..
Ето тази ще изпробвам:
Маска за коса с бадемово масло
Продукти:
1. един жълтък
2. една и половина с. лъжица бадемово масло
3. две супени лъжици кисело мляко
4. две с. лъжици мед
5. десет капки водка
Сместта се разбърква в една купа и се нанася на косата като се втрива в корените. Изчакайте 15-20 минути да престои на косата и после я измийте обилно.
И аз съм слагала и наистина,както казаха и другите момичета,в смес с нещо не лепка. Аз скоро пробвах с мед за първи път,сложих зехтин,кисело мляко и масло от пшеничен зародиш и не се усещаше меда,а мен точно това ме притесняваше:)
Ооо, чак сега се загледах - водка е било 8-)
strawberry88
09-13-2012, 22:16
И аз съм слагала и наистина,както казаха и другите момичета,в смес с нещо не лепка. Аз скоро пробвах с мед за първи път,сложих зехтин,кисело мляко и масло от пшеничен зародиш и не се усещаше меда,а мен точно това ме притесняваше:)
Мерси.:)Нямам търпение утре да си направя маската.Не съм си правила домашна маска от месеци.:(
Зехтин слагате ли на маските?
strawberry88
09-13-2012, 22:31
Да!
Мерси.:)Нямам търпение утре да си направя маската.Не съм си правила домашна маска от месеци.:(
И аз преди седмица-две правих.Скоро трябва паааак! :)
Дааа,винаги и по много! 8-)
strawberry88
09-13-2012, 22:42
Аз ще си правя домашната маска 2 пъти седмично и ще съм редовна!Просто съм много отчаяна с тая коса до ушите (най-късия пласт е до там :mad: ) ии...да. :D
А зехтина е страшно полезен за всичко!Не случайно го наричат течното злато. 8-)
FuckingFreak
09-14-2012, 05:44
И аз правя маски два пъти седмично. Утре ми е такъв ден, но ще си се клепам както обикновено. Имам намерение да пробвам една доста прочута маска - газ, мас и оцет. Ама това ще е по-натам, като бащата ме уреди с мас от някъде. 8-)
Много съм доволна и че най-накрая си харесах добри витамини, дето имат от всичко по много и не са безбожно скъпи, та само с нетърпение чакам да свърша със сегашните (1 блистер остава) и да ги поръчам! :)
FuCKkK13
09-14-2012, 05:52
аз преди редовно си слагах мед в маските.. трябва първо да се нагрее малко и да се разтопи и после като го смесиш с другите съставки все едно масло смесваш... а никога не ми е лепкало
FuckingFreak
09-14-2012, 05:54
Дам, дам. Нагрявайте меда... Само нека да знаете, че над 50 градуса му се унищожават всички полезни свойства... :)
FuCKkK13
09-14-2012, 05:54
а да.. аз вчера трябваше да си правя маска,но не си направих и след малко влизам в банята т.е. тая седмица само в неделя ще си правя маска... а и съм малко болна и с тая маска 2 часа нещо не ми се струва удачно ...
FuCKkK13
09-14-2012, 05:57
Дам, дам. Нагрявайте меда... Само нека да знаете, че над 50 градуса му се унищожават всички полезни свойства... :)
е той като е в малки количества бързо се разтапя и не ми се вярва на някой да му трябват 50 градуса чак :)
FuckingFreak
09-14-2012, 06:00
Ако медът се топеше под 50 градуса, значи като го хапнеш или си го сложиш на кожата, щеше да се топи. Е, това не става, нали?
FuCKkK13
09-14-2012, 06:04
Ако медът се топеше под 50 градуса, значи като го хапнеш или си го сложиш на кожата, щеше да се топи. Е, това не става, нали?
зависи какъв е медът ! ... този,който не е захаросан при мен примерно много бързо се разтапя... особено като е 1 сп.л. и то не на цяло
а и особено лятото си го слагам на терасата после съвсем за малко още го разтапям и е готов !
FuCKkK13
09-14-2012, 06:07
Медът се разтапя бавно и на много слаба температура, за да не загуби полезните си качества.- ето за това говоря !
FuckingFreak
09-14-2012, 06:11
Този, дето не е захаросан, е течен. Аз директно си го слагам в маската и нямам проблем с нанасянето - като се смеси с маслата и киселото мляко си става една прилично гъста смес, нали целта все пак е да не се стича.
FuCKkK13
09-14-2012, 06:16
Този, дето не е захаросан, е течен. Аз директно си го слагам в маската и нямам проблем с нанасянето - като се смеси с маслата и киселото мляко си става една прилично гъста смес, нали целта все пак е да не се стича.
ооо не... толкова лепкав не мога да си го прасна на косата... не ми се разтваря хубаво в маската
FuCKkK13
09-14-2012, 06:16
а и тоя моя е домашен т.е. не е купен от магазина
FuckingFreak
09-14-2012, 06:56
Ми и моя е домашен, де. Пробвай да смесиш със зехтин и лимон.
FuCKkK13
09-14-2012, 07:03
Ми и моя е домашен, де. Пробвай да смесиш със зехтин и лимон.
някой път ще пробвам
FuckingFreak
09-14-2012, 08:06
Поръчката ми от Златна рибка дойде. Адски коректни хора, още не мога да повярвам, че до вратата ми доставката беше 3 лв. Олиото ухае много добре, а крема още не съм го пробвала. Може би довечера или утре, след като се изкъпя. :)
edit: не се стърпях и пробвах крема. Има страхотен аромат - не мога да го опиша, не знам на какво ми мирише, ама е адски як...
brutaLxxbunny
09-14-2012, 09:09
^^ От къде си? Интересува ме заради доставката. До София едва ли ще е повече, нали?
http://i47.tinypic.com/2jer3ma.jpg
Някой да я я има? Аз днес си я купих. Пише, че след къпане се използва.
Търсих и бадемовото масло на Икаров, но жената каза, че няма и утре да проверя ..
strawberry88
09-14-2012, 09:25
^^ От къде си? Интересува ме заради доставката. До София едва ли ще е повече, нали?
Няма значение от кой град си, винаги е 3 лв.И аз съм поръчвала.
strawberry88
09-14-2012, 09:26
Търсих и бадемовото масло на Икаров, но жената каза, че няма и утре да проверя ..
Защо не провериш в друга аптека?
Търсих, но и там нямаше. Явно утре им е зареждането.
Някой да изкаже мнение за хининовата вода?
strawberry88
09-14-2012, 09:32
Някой да изкаже мнение за хининовата вода?
И аз имах, като твоята.Не бях постоянна, защото много ми омазняваше косата и следователно не видях ефект.Попринцип на някои им действа хининовата вода, на други не.Пробвай и ще разбереш.Успех.:)
А някакви други методи за бързо порастване на косата?
strawberry88
09-14-2012, 09:48
А някакви други методи за бързо порастване на косата?
Виж първата страница на темата.;)
JoLLiE92
09-14-2012, 09:50
Ами знаете ли с какво може да ми пораснат веждите? Нали и те са коса ;д
Не искам да растат по-бързо, а да си променя формата и да има косми там, където няма в момента ;дд просто са ми редки и искам да ги сгъстя :) Идеи? Да им правя маски? ;д
А травитаминола от къде да го купя? Днес гледах в аптеката, но го нямаше (съжалявам за тъпия въпрос).
JoLLiE92
09-14-2012, 09:53
А травитаминола от къде да го купя? Днес гледах в аптеката, но го нямаше (съжалявам за тъпия въпрос).
Ветеринарна аптека :)
youonlyliveonce
09-14-2012, 09:55
Ммм да попитам, има ли начин да си сгъстя косата? Защото е много редичка :( Като я вържа и опашката е сигурно 2см в диаметър ..нещо..маски, шампоани, масла...;д мерси предварително ;р :)
Напоследък ползвам един много хубав шампоан от чужбина, 2 в 1.Първия път когато си измих косата с него беше супер, но напоследък след като измия със него косата ми се омазнява супер бързо (за около 2-3 дена).Та се чудех дали да не направя кратка пауза.Btw някакъв шампоан против пърхот да ми препоръчате? Моля ви помогнете!!
youonlyliveonce
09-14-2012, 10:08
Напоследък ползвам един много хубав шампоан от чужбина, 2 в 1.Първия път когато си измих косата с него беше супер, но напоследък след като измия със него косата ми се омазнява супер бързо (за около 2-3 дена).Та се чудех дали да не направя кратка пауза.Btw някакъв шампоан против пърхот да ми препоръчате? Моля ви помогнете!!
http://apteka.framar.bg/30026646/%D0%B5%D0%B2%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BF%D0%B0-%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D1%85%D0%BE%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0 казаха ми, че бил мнг хубав и помага :)
strawberry88
09-14-2012, 10:13
Шампоан Здраве против пърхот.Има за всякакъв тип коса.
youonlyliveonce
09-14-2012, 10:13
А и още нещо да питам, някой ще ми предложи ли хубав термозащитен спрей? :)
FuCKkK13
09-14-2012, 10:14
Не искам да растат по-бързо, а да си променя формата и да има косми там, където няма в момента ;дд просто са ми редки и искам да ги сгъстя :) Идеи? Да им правя маски? ;д
няма как... ако по принцип си с такива няма как да ги направиш по-гъсти... единственото за което се сещам е бръснене 8-) .. иначе рициново масло/бадемово,но от това само ще растат
strawberry88
09-14-2012, 10:14
Ммм да попитам, има ли начин да си сгъстя косата? Защото е много редичка :( Като я вържа и опашката е сигурно 2см в диаметър ..нещо..маски, шампоани, масла...;д мерси предварително ;р :)
Ако по рождение си с рядка коса няма начин да се сгъсти, съжалявам.Но ако е оредяла от нещо, тогава може да се сгъсти.
youonlyliveonce
09-14-2012, 10:16
Ако по рождение си с рядка коса няма начин да се сгъсти, съжалявам.Но ако е оредяла от нещо, тогава може да се сгъсти.
ами тя ппц не е много гъста, ама ме тъпкаха с едни лекарства тази зима ии....:х оредя много, та за това питам :)
strawberry88
09-14-2012, 10:19
А и още нещо да питам, някой ще ми предложи ли хубав термозащитен спрей? :)
Понеже не ми се препоръчва за 100-ти път, ето в тази тема съм предложила.
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/530156-%D0%A2%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B9-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-Taft
strawberry88
09-14-2012, 10:20
ами тя ппц не е много гъста, ама ме тъпкаха с едни лекарства тази зима ии....:х оредя много, та за това питам :)
Домашни маски и без преси!На мен така ми се сгъсти и всички ме питаха как!:D Няма нищо по-ефикасно от домашните продукти, повярвай!Може да пробваш и тривитаминол.
cheburashka
09-14-2012, 10:23
Коя от всичките ?
Една моя приятелка има една на Филипс или Ремингтън с едни цветя върху нея ;дд много ясно се изразих знам ;д която изправя МНОГО добре.
от последните е, style creator, обаче сега гледам в сайта, че нещо дизайна й е променен?!
FuCKkK13
значи маски.. домашни + приемане на витамини ... в маската трябва да има жълтък задължително,а ако не те е страх и тривитаминол
youonlyliveonce
Домашни маски и без преси!На мен така ми се сгъсти и всички ме питаха как!:D Няма нищо по-ефикасно от домашните продукти, повярвай!Може да пробваш и тривитаминол.
аааааа мерси за всичко, но ще понахалствам какви маски ПО-точно ? просто немога да преценя сама, нещо с хума ли? :/
JoLLiE92
09-14-2012, 10:27
http://apteka.framar.bg/30005069/кетозал-шампоан-60-мл- единственото, което помага според мен
няма как... ако по принцип си с такива няма как да ги направиш по-гъсти... единственото за което се сещам е бръснене 8-) .. иначе рициново масло/бадемово,но от това само ще растат
как ш си бръсна веждите бе :cool: искам да си докарам малка чупка, но явно няма да стане ;дд
Оф навих се като стоя сама вкъщи да си направя домашна маска. Обяснете като за бавноразвиващ как какво колко ? ;дд
strawberry88
09-14-2012, 10:27
аааааа мерси за всичко, но ще понахалствам какви маски ПО-точно ? просто немога да преценя сама, нещо с хума ли? :/
Да, съгласна съм с фък13!Жълтъка ми е любимата съставка! :D Към него може да добавиш зехтин,бадемово масло или някакво друго,кисело мляко,оцет,ракия,тривитами ол,хума,лимон,мед,газ,мас,б ра...абе има толкова много варианти,виж в и-нет!:))
FuckingFreak
09-14-2012, 10:28
Хумата е за мазна коса-ако твоята е такава, давай. Аз си бях купувала, но така и си седи пакета, защото адски много ми я изсушава и полза не виждам никаква.
strawberry88
09-14-2012, 10:34
искам да си докарам малка чупка, но явно няма да стане ;дд
Козметик!
weheartiit
09-14-2012, 10:35
Накъде бях чела,че като си ги търкаш с чесън се сгъстяват,но имай в предвид,че доста мирише. :D http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=331648.0;all виж и тази тема.
strawberry88
09-14-2012, 10:36
^Оф, защо не ми излиза целия коментар.:/
JoLLiE92
09-14-2012, 10:37
Козметик!
То това ясно, ама там , където трябва да е чупката, във високата част, просто не ми растат косми ;д
FuCKkK13
09-14-2012, 10:41
JoLLiE92
абе за бръсненето се шегувах 8-) ... иначе... кажи ми каква ти е косата и с какво разполагаш и ще ти кажа стъпка по стъпка за маската :)
FuckingFreak
09-14-2012, 10:42
Значи просто самата ти форма на веждата не е подходяща за чупки, примири се с това. 8-)