Влез

View Full Version : Всичко за косата..vol.4

Страници : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13

JoLLiE92
09-11-2012, 20:31
Четка и сешоар :cool:
Рекламираха някаква пудра на Тафт, изглеждаше хубава, но не съм я пробвала.

Glam0rous
09-11-2012, 20:43
Не знам на какво ме е направила тая ама имам чувството, че всичко е късо без един дълъг кичур отзад. :mad: Не успях много добре да се снимам отзад, но ... Много съм ядосана меко казано.Чак пък толкова късо не исках.Ще ми е за урок.:D

http://prikachi.com/images/225/5258225Y.jpg
http://prikachi.com/images/230/5258230D.jpg
http://prikachi.com/images/233/5258233e.jpg

За мен тази те е поорязала яко! Не знам не е ли могла да прецени, че като ти е къдрава косата ще изглежда по-къса след подстрижката и ще се вдигне нагоре. И на младо момиче да скалъпи прическа като на лелка! Извинявай много, че така го казвам, но така ми се вижда от снимките и не проумявам защо го е направила. Че косата ти е гъста и с блясък е неоспорим факт, но такава коса с къдрици и трябва дължина за да слегне под тежестта си надолу и да седи добре а не като руно около главата на притежателката си. За мен трябва да измислиш да и правиш нещо, не я оставяй просто ей така, дали ще я изправяш, връзваш или нещо друго ти реши..

strawberry88
09-11-2012, 20:43
Титинка, досега не съм попадала на спрей, който наистина да действа.А тая пудра на Тафт си е пълен боклук!Не си давайте парите, няма смисъл.

strawberry88
09-11-2012, 20:46
За мен тази те е поорязала яко! Не знам не е ли могла да прецени, че като ти е къдрава косата ще изглежда по-къса след подстрижката и ще се вдигне нагоре. И на младо момиче да скалъпи прическа като на лелка! Извинявай много, че така го казвам, но така ми се вижда от снимките и не проумявам защо го е направила. Че косата ти е дълга и с блясък е неоспорим факт, но такава коса с къдрици и трябва дължина за да слегне под тежестта си надолу и да седи добре а не като руно около главата на притежателката си. За мен трябва да измислиш да и правиш нещо, не я оставяй просто ей така, дали ще я изправяш, връзваш или нещо друго ти реши..

Оле, като на лелка ли ми е? :shock: 8-) :X Не знам какво да я правя вече.Кажете някакви продукти за оформяне и прически без уреди ако е възможно. ; (

JoLLiE92
09-11-2012, 20:53
Титинка, досега не съм попадала на спрей, който наистина да действа.А тая пудра на Тафт си е пълен боклук!Не си давайте парите, няма смисъл.
Съжалявам, аз казах, че не съм я пробвала ;д Никога не съм ползвала нещо за обем, буквално никога. Смятам, че с едно добро продухване ще стане номера?

lovelywords
09-11-2012, 21:01
Момичета,препоръчайте ми някакъв спрей или нещо друго,което да се нанася в корените след баня,за да ми повдигне косата и да имам обем.

Чувала, че повечето продукти, които "уж" придават обем на косата, наистина не си струват парите и нямат никакво действие. Но не знам може би при всеки е различно. (: А иначе и аз мисля, че с продухване ще стане.

weheartiit
09-11-2012, 21:03
Ягодке,този беше шампоана http://ecx.images-amazon.com/images/I/31em1V-X4xL._SL500_AA300_.jpg :)

strawberry88
09-11-2012, 21:15
Ягодке,този беше шампоана http://ecx.images-amazon.com/images/I/31em1V-X4xL._SL500_AA300_.jpg :)

А, да.Ползвала съм го.Много е готин.<3

Glam0rous
09-11-2012, 21:26
Аз веднага ще ти кажа преса, защото не изпитвам ужас от нея и ако се грижиш за косата си няма да ти навреди.
Но се гневя така, защото като бях на 13-14 и косата ми развиваше някакви подобни къдрици и мен ме бяха остригали подобно, че и по-късо и днес като си видя снимка от периода искам да се гръмна. Леля бухал :( Но тогава нямаше преси за мой ужас и ходех вързана. Наистина нямам идея, по принцип къдрава опашка не ме кефи, но ако можеш да си правиш кокче - цялата коса пригладена и кокче с намотана коса около него би било яко, много ми харесва как седи. Или пък можеш да вземеш някакви ленти и диадеми и ако имаш бритон да изправиш назад или настрани само него и да си сложиш лентата, ако нямаш става и с цялата предна част на косата. Но измисли нещо, за да е по-разчупено и да не изглежда толкова скучно (може и да не е точната дума, сиг. ме разбра) :)

strawberry88
09-11-2012, 21:32
Да, благодаря.
Ами ще се старая да не я изправям често, защото искам да расте. :|

Glam0rous
09-11-2012, 21:48
всякак ще ти расте, не я мисли. Виж това примерно: http://media.onsugar.com/files/2010/07/26/4/895/8954733/e78d890fa2fb0033_Weddind-Hairstyle-Fashion.jpg не е същото, но е идея - ти къдриците ги имаш естествени. Иначе ако порастне бая си я представям така - http://photos.weddingbycolor.com/p/000/005/892/m/28175/p/thumbnail/83322.jpg (доста яко) . Ако искаш пробвай да видиш как ще ти седи с пяна, може да се получи добре. На влажна коса слагаш и на следващия ден ако те ни хареса можеш пак да си навлажниш леко косата (примерно слагаш вода в шише с пулвелизатор) и пак мачкаш с малко пяна ;)

FuCKkK13
09-11-2012, 22:01
малко помощ... ще си правя маската с хумата сега , но какво количество да сложа, всичката ли? искам да добавя мед и зехтин,колко трябва да сложа? в гоогле намерих някви доста странни неща;д

докато стане хубава,гъста маска добавяй хума.. първо си сложи другите неща и после си сипвай постепенно хумата

strawberry88
09-11-2012, 22:02
На снимките имам пяна.Фризьорката ми сложи, след като ме подстрига.

FuCKkK13
09-11-2012, 22:07
strawberry88
хубава ти е коса,недей да я изправяш ! има хиляди прически - лента,плитка венче на къдрава коса много ми харесва,рошав кок,рибена кост и т.е. може да пробваш на мокра коса да сплетеш цялата коса на 2 плитки примерно,но много хлабави т.е. колкото да я опъват надолу и да видиш какво ще се получи... къдриците можеш да ги оформяш и просто с балсам без отмиване с пръсти,с кристали - с нещо такова...

JoLLiE92
09-11-2012, 22:10
Къса е за плитки според мен. А и са ми анти ;д Това с кока много стилно звучи. За оформяне на къдриците трябва да си намериш специален продукт, няма да стане само с кристали. Има серуми, желета и подобни. Майка ми е доста къдрава, та ги знам ;дд

FuCKkK13
09-11-2012, 22:31
Къса е за плитки според мен. А и са ми анти ;д Това с кока много стилно звучи. За оформяне на къдриците трябва да си намериш специален продукт, няма да стане само с кристали. Има серуми, желета и подобни. Майка ми е доста къдрава, та ги знам ;дд

не,аз нямам предвид плитки да се къдри с тях,а да ги сплете големи и много отпуснати - колкото косата да е задържана да не се къдри толкова много и да е по-улегнала .. за продуктите - да,но аз дадох пример сега ако няма друго под ръка,а и аз си оформям къдриците с кристали/масло

strawberry88
09-11-2012, 22:31
Абе най-късото ми е до ушите!Какви плитки... ;(
И с ролките вече няма да мога да я правя.
От днес започвам да следвам всички стъпки за по-бърз растеж!Ще пия по 5 литра вода на ден :D и ще си взема тривитаминол и зехтин.И някакъв балсам без отмиване.
...Ще се побъркам. ;ss

FuCKkK13
09-11-2012, 22:33
ох добре,няма как да ме разберете какво имам предвид - отказвам се да обяснявам щото няма да стане 8-)

JoLLiE92
09-11-2012, 22:38
Сега погледнах, майка ми има някаква паста за къдрици на Seri и Аква гел на Black, с които в момента си оформя къдриците ;дд С кристали абсурд да става добре, а и косата ти става мазна и гадна. Мн ги мразя тес кристали.

FuCKkK13
09-11-2012, 22:40
Сега погледнах, майка ми има някаква паста за къдрици на Seri и Аква гел на Black, с които в момента си оформя къдриците ;дд С кристали абсурд да става добре, а и косата ти става мазна и гадна. Мн ги мразя тес кристали.

говоря от личен опит,когато косата ми беше по-къса следователно и доста по-къдрава.. т.е. тя е чуплива,но като съм с къса коса е чуплива към къдрава и определено стоеше доста добре.. а и не става мазна - не знам какви кристали ползваш,но моите попиват в косъма и косата ми става мека,но не и мазна

JoLLiE92
09-11-2012, 22:54
Не знам. Силно анти този продукт съм. Фризьорката ми пък е бойкотирала пяната ;д

strawberry88
09-11-2012, 23:00
Аз пък много харесвам харесвам кристалите, но откакто открих аргановото масло вече не ги ползвам.Ако слагате по 2-3 капки няма да е мазно.:)

kitty02
09-11-2012, 23:26
Не знам на какво ме е направила тая ама имам чувството, че всичко е късо без един дълъг кичур отзад. :mad: Не успях много добре да се снимам отзад, но ... Много съм ядосана меко казано.Чак пък толкова късо не исках.Ще ми е за урок.:D

http://prikachi.com/images/225/5258225Y.jpg
http://prikachi.com/images/230/5258230D.jpg
http://prikachi.com/images/233/5258233e.jpg
Косата изглежда наистина много здрава :)

FuckingFreak
09-12-2012, 05:39
strawberry88
хубава ти е коса,недей да я изправяш ! има хиляди прически - лента,плитка венче на къдрава коса много ми харесва,рошав кок,рибена кост и т.е. може да пробваш на мокра коса да сплетеш цялата коса на 2 плитки примерно,но много хлабави т.е. колкото да я опъват надолу и да видиш какво ще се получи... къдриците можеш да ги оформяш и просто с балсам без отмиване с пръсти,с кристали - с нещо такова...

Изключително НЕ харесвам естествено къдравите коси. Да се извиня на притежателките им, в това число и аз, ама стоят като разплетени дамаджани. И не, няма нужда да ми се обяснява, че не съм ползвала подходящи продукти - всякак стои грозно. Решиш да я вържеш на опашка - ако не искаш да слагаш лак, нямаш 50 фиби или диадема е пълна трагедия, а и с къдрава опашка седиш като някакво пони. Пусната - без пяна не струва, само първия ден е що-годе добре, другите дни възглавницата я фризира по всевъзможни начини, но в крайна сметка остава безформена и сплесната. Плитка диадема и надолу къдрава коса? Колко зле трябва да е това? Единствено кока е вариант, аз само на такъв ходя от ... половин година? Аз също съм ЗА изправянето. Това, че ползвате преси, не значи задължително, че косата ви ще изгори и ще останете с 2 кичура на главата. Ползвайте качествени продукти и всичко ще си дойде на мястото. Аз на твое място щях да се изправям, ако не всеки ден, то след всяко къпане, но с този косопад предпочитам да пропусна - само дърпането от пресата ми липсва.

Glam0rous
09-12-2012, 06:19
^ До голяма степен си права. Не разбирам какъв е тоя шок и ужас във форума, насаден някога от уредите за коса, няма да станете плешиви на 20, ако си правите косите... Ягодке, виж как всички къдрички в косата ти имат чупка точно на едно и също място и следват една и съща линия, ако не друго, старай се да ги разделяш една от друга и да ги оформяш.

lqlq89
09-12-2012, 08:16
Благодаря момичета. :)
Грижа се за косата само с домашни маски,в които слагам-кисело мляко,оцет,какао,кафе на прах,канела,жълтък,1ч.л.майо неза,малко горчица,хума,хининова вода и от 1 месец насам слагам и стимуланта на икаров.За козметика ползвам само шампоаните,маски,кристалит е и ампулите на Кристиан оф Рома.Избягвам преси и сешоари.Общо взето е това,което й правя.А и маските ги правя само 1-2 пъти в месеца,не повече.Преди ползвах и тривитаминол,но нещо взе да ми капе малко косата и го спрях.Вече от 1г. не го ползвам,а само тази маска,която написах.Ако има нещо питайте. :)

А каква майонеза и горчица използваш?

strawberry88 косата ти е невероятна! Поздравления!

fizzyg
09-12-2012, 09:27
От днес започвам да следвам всички стъпки за по-бърз растеж!Ще пия по 5 литра вода на ден :D и ще си взема тривитаминол и зехтин.И някакъв балсам без отмиване.
...Ще се побъркам. ;ss

Защо не я намачкваш с балсама без отмиване на Макадамиа?

JoLLiE92
09-12-2012, 10:12
Изключително НЕ харесвам естествено къдравите коси. Да се извиня на притежателките им, в това число и аз, ама стоят като разплетени дамаджани. И не, няма нужда да ми се обяснява, че не съм ползвала подходящи продукти - всякак стои грозно. Решиш да я вържеш на опашка - ако не искаш да слагаш лак, нямаш 50 фиби или диадема е пълна трагедия, а и с къдрава опашка седиш като някакво пони. Пусната - без пяна не струва, само първия ден е що-годе добре, другите дни възглавницата я фризира по всевъзможни начини, но в крайна сметка остава безформена и сплесната. Плитка диадема и надолу къдрава коса? Колко зле трябва да е това? Единствено кока е вариант, аз само на такъв ходя от ... половин година? Аз също съм ЗА изправянето. Това, че ползвате преси, не значи задължително, че косата ви ще изгори и ще останете с 2 кичура на главата. Ползвайте качествени продукти и всичко ще си дойде на мястото. Аз на твое място щях да се изправям, ако не всеки ден, то след всяко къпане, но с този косопад предпочитам да пропусна - само дърпането от пресата ми липсва.
http://images.starpulse.com/pictures/2010/12/11/previews/Sophia%20Milos-RSH-003987.jpg Виж го и после пак ми разправяй, че стояло като кошница :) С подходящите грижи всичко се постига. Стои грозно когато опитваш да я вързваш на опашка, плитка, лента, пяна, гел и де що простотия има. Стои добре просто пусната и добре поддържана.

FuckingFreak
09-12-2012, 10:41
На мен не ми харесва. Примерът също ти е неуместен. Защо? Първо защото точно такива коси, каквито показа, не са срещани под път и над път, рядкост са и като цяло не са характерни за нашия край, въпреки че има хора, които ги притежават. Второ - на снимката, която даде, жената е известна, доколкото успях да разбера - меко казано нелепо е да се правят подобни сравнения, най-малкото за нейната коса се грижат професионални стилисти и коафьори, които са специализирани в тази област. За вас не знам, при мен такива хора не се намират. И ставаше дума за къдрава коса от типа на вълниста, чуплива, с неправилни къдрици. Досега не съм видяла нито едно момиче, което я носи естествена и да ми е харесало как изглежда. Просто колкото и да се опитваме, няма да докараме естествения и разрошен вид, който е по списанията, телевизията и интернет. И не, не е до подходяща грижа, защото на първия ден с "подходящите продукти" всичко стои перфектно, но легнеш ли да спиш - на другия ден забрави за каквато и да била прическа. Лично мнение.

JoLLiE92
09-12-2012, 10:45
Твърдя и ще твърдя, че с малко усилия всичко се случва :) И че естествената коса винаги е най-хубава.
Моята не е толкова начупена и не толкова правилна, моята е тук права, там чупка, там букла ;д Няма къдрици, които да оформя, имам единични чупки и затова я изправям. Сега когато е по-дълга стои малко като на Никол Шварценегер ако е решила да не прави напук.
Идеята ми беше не да се конкурираме със звездите с тумбата професионалисти зад тях, а че най-простичкото обикновено е най-хубаво. Какви са тея плитки и ленти и пени и etc. :) То да те е страх да я пипнеш.

FuCKkK13
09-12-2012, 10:50
FuckingFreak
не е важно на теб какво ти харесва... една къдрава коса с подходящите продукти и нужното време да я оформиш стои много хубаво само пусната дори .. не можеш да твърдиш че щом на теб не ти допада значи не е хубаво

JoLLiE92
09-12-2012, 11:11
Явно разбираме различни неща под "подходящите продукти" :) Ти казваш, че на първия ден е хубава косата, после като легнеш, на другия ден е кошница. Това се получава с такива продукти за оформяне , с които временно замазваш положението. Затова съм против тях за ежедневието. Разбира се на някакъв повод може или ако просто веднъж искаш да си по-специална, но всеки ден няма как да стане. Затова трябва да си поддържаш косата ЗДРАВА и хубава. На първо място винаги е здравето и да е силна.
Ето например в косата на Strawberry забелязахме блясъка, здравето и, а не фризьорския гаф, който тя не си харесва. :) Разните малки момиченца ходят на училище с бални прически и това много ме дразни. Косите им са кошмарни, цъфтящи, с гаден цвят от цъфналото надолу три тона по-светли от корените, но това няма значение. Те са с дълги коси и с прическа.

FuCKkK13
09-12-2012, 11:14
подходящи продукти по принцип са продуктите до които стигаш сам и виждаш,че ЛИЧНО на теб ти влияят добре и определено не трябва да са от днес за утре ... друго,че здравата коса стои по-добре и по-лесно се оформя.. дори и с изправянето - ако ти е здрава косата като я изправиш стои много добре,не стърчи и т.н.,но ако е накъсана и с цъфнали краища никога няма да успееш да я пригладиш хубаво ( освен ако те сложиш половин шише лак и не стои след него като камък)

LCWaikiki
09-12-2012, 11:17
Здравейте :) Новичка съм в сайта .. да се знае :D
Значи искам да попитам за косопада.. :D
Напоследък като се събуждам има доста КОСА по възглавницата ми .. и като се сресвам остава ДОСТА по четката .. дори и с ръка като я дръпна ми се пълни шепата :(
Четох някъде че било от сезона и не съм единствен случаи .. но ви моля за мнение ? :? ... и ако има някой като мен или някой който знае как да спра това .. явление :D Ще съм му много благодарна ако помогне :)
П.С. - косата ми е къдрава и не я харесвам за това ползвам доста мощна преса всеки ден .. може и това да е проблема .. но след последните ми 2 къпания не съм я ползвала.. и косопада продължава .. дали ако не я използвам по - дълго време няма да спре ? :(

FuCKkK13
09-12-2012, 11:19
сезонен - ампулки против косопад

JoLLiE92
09-12-2012, 11:20
подходящи продукти по принцип са продуктите до които стигаш сам и виждаш,че ЛИЧНО на теб ти влияят добре и определено не трябва да са от днес за утре ... друго,че здравата коса стои по-добре и по-лесно се оформя.. дори и с изправянето - ако ти е здрава косата като я изправиш стои много добре,не стърчи и т.н.,но ако е накъсана и с цъфнали краища никога няма да успееш да я пригладиш хубаво ( освен ако те сложиш половин шише лак и не стои след него като камък)
Друго имах предвид, аз като казах да си намериш подходящите продукти нямах предвид продукти за оформяне на косата, а за възстановяване и поддържане на структурата и. :)
Пък изгорената коса ако знайш колко хубаво се изправя :cool: Една моя до болка изрусена приятелка само един път минава с пресата и перфектно право ;д то щото няма грам живот в тая коса.

FuCKkK13
09-12-2012, 11:32
8-) а,е нищо
ами не знам... повечето момичета,които си изправят косата всеки ден ( такива,които познавам и съм сигурна де) едвам се изправят като хората.. а и примерно аз като не я изправя 2 месеца и после първи път е супер хубаво.. не знам,сиг. е до коса

wiiwa
09-12-2012, 11:34
Момичета, от кои ампули сте най-доволни ? Последния път ,когато се къпах и на мен ми паднаха повечко косми, мисля да спра косопада докато не е станало по - сериозно.

FuCKkK13
09-12-2012, 11:36
Момичета, от кои ампули сте най-доволни ? Последния път ,когато се къпах и на мен ми паднаха повечко косми, мисля да спра косопада докато не е станало по - сериозно.

UNA,Denis,Revalid подредила съм ти ги по качество - лично !

wiiwa
09-12-2012, 12:00
А тези http://www.nisea-bg.com/produkti/ampuli-za-kosa/biooil-siliconi-12ml.html са с силикон. Няма да са полезни за косата , нали ?

FuCKkK13
09-12-2012, 12:05
А тези http://www.nisea-bg.com/produkti/ampuli-za-kosa/biooil-siliconi-12ml.html са с силикон. Няма да са полезни за косата , нали ?

ами не знам.. не ми изглеждаш хубави,а и тоя силикон...

strawberry88
09-12-2012, 12:13
Много ви благодаря момичета!Подкрепяте ме много! :D И аз много се зарадвах, когато фризьорката ми каза, че се е сгъстила и е станала по - плътна, а като се сетя преди 2 години каква беше.Тогава не полагах никакви грижи за нея.Подстригвах се сигурно веднъж годишно и ползвах само шампоан.Решех я с четка веднага щом излезна от банята и лягах с мокра коса или пък постоянно я суших със сешоар и ползвах преса без термозащитен продукт.Нямам снимки за съжаление, за да видите колко ужасна беше. 8-) Значи грижите не са били напразно.
fizzyg, благодаря.Ще пробвам и с крема без отмиване.Толкова съм отчаяна, че ще пробвам всичко! :D

FuckingFreak
09-12-2012, 12:23
Да, аз казах, че не ми харесват естествено къдравите коси и по-натам написах, че това си е лично моето мнение. Не ангажирам никой с него.
Равносметка от миналата година май месец : бретона ми е пораснал с малко повече от една педя... малко е за година и половина почти, нали? :(

FuCKkK13
09-12-2012, 15:12
Да, аз казах, че не ми харесват естествено къдравите коси и по-натам написах, че това си е лично моето мнение. Не ангажирам никой с него.
Равносметка от миналата година май месец : бретона ми е пораснал с малко повече от една педя... малко е за година и половина почти, нали? :(

ами зависи от педята ... но ако сметнем,че е г/д. около 16-7 см. значи бритона си ти расте нормално

strawberry88
09-12-2012, 15:26
Мисля да се мажа 2 пъти в седмицата с тривитаминол.
И ще се старая изобщо да не се изправям, защото веднъж почна ли трудно спирам. 8-) |(

kitty02
09-12-2012, 16:49
А ти как се по-харесваш - с права или къдрава коса?

strawberry88
09-12-2012, 16:57
А ти как се по-харесваш - с права или къдрава коса?

Не знам към мен ли е въпросът, но ще отговоря. :D
С къдрава се харесвам повече и попринцип харесвам повече къдравите коси.Правите са много скучни.8-)
Иначе в 7-8 клас май бях обсебена от правата коса и непрекъснато се изправях.Не излизах от къщи без да се изправя.Сега осъзнавам колко глупаво е било това.:D

Glam0rous
09-12-2012, 18:37
http://images.starpulse.com/pictures/2010/12/11/previews/Sophia%20Milos-RSH-003987.jpg тая пък е ужас в главата. И така е на събитие - значи е след фризьор?! Не знам, мен коса, оставена да се вее в естественото си състояние, каквото и да е то ми изглежда супер неподдържана.

JoLLiE92
09-12-2012, 18:43
Всеки мъж ще ти каже, че предпочита естествена мекичка коса, отколкото някаква сложна архитектура или нещо, прикрепено с помощта на кило- кило и половина лак за коса. :) А на косата на София Милош не знам какво не и харесваш, възхищавам и се от години.
Мисля , че тая тема се превърна прекалено много в за и против къдравата коса и трябва да спрем това ;д

fizzyg
09-12-2012, 18:45
Много ви благодаря момичета!Подкрепяте ме много! :D И аз много се зарадвах, когато фризьорката ми каза, че се е сгъстила и е станала по - плътна, а като се сетя преди 2 години каква беше.Тогава не полагах никакви грижи за нея.Подстригвах се сигурно веднъж годишно и ползвах само шампоан.Решех я с четка веднага щом излезна от банята и лягах с мокра коса или пък постоянно я суших със сешоар и ползвах преса без термозащитен продукт.Нямам снимки за съжаление, за да видите колко ужасна беше. 8-) Значи грижите не са били напразно.
fizzyg, благодаря.Ще пробвам и с крема без отмиване.Толкова съм отчаяна, че ще пробвам всичко! :D

О,да. Моята история сякаш разказваш. И аз така-само шампоан. Четката след баня,гадна преса ВСЕКИ ДЕН без термо-защитен продукт .. Пъъъълен ужас! :Д

FuCKkK13
09-12-2012, 19:39
http://images.starpulse.com/pictures/2010/12/11/previews/Sophia%20Milos-RSH-003987.jpg тая пък е ужас в главата. И така е на събитие - значи е след фризьор?! Не знам, мен коса, оставена да се вее в естественото си състояние, каквото и да е то ми изглежда супер неподдържана.

не знам за на тая косата,но не мисля,че естественото означава неподдържано.. моята коса в повечето случаи е естествена,но не и неподдържана ... като косата ми беше по-къса изглеждаше така: http://www.prikachi.com/images.php?images/629/5262629w.jpg и редовно си ходех с естествената коса

strawberry88
09-12-2012, 19:47
Глупости!Как може да казваш, че естестените коси са грозни?Аз ги харесвам стига да са здрави и поддържани.
FuCKkK13, това ми е любимата снимка на косата ти. <3

fizzyg
09-12-2012, 19:50
Да,и на много ми харесва тази снимка,много хубава коса (:

FuCKkK13
09-12-2012, 19:57
мерси.. ами да ама не може хем да искам да е такава,хем дълга.. смисъл тя ми е чуплива и като е къса е такава,а като е дълга от тежестта на косата чупките почват да стават по-малко и няма тази форма... ама пък за това ги има ролките 8-) :)

weheartiit
09-12-2012, 19:59
И аз да ви попитм,понеже не съм много запозната с това,защо след баня не трябва да си сресваш косата ?Аз след като си подсуша косата с хавлия винаги я сресвам, защото обикновенно се къпя вечер и ако не го направя,на сутринта ми е заплетена и много трудно податлива.

иначе фък казвала съм и преди,но имаш много,много хубава коса (:

FuCKkK13
09-12-2012, 20:03
мерси много :) ... ами да,като е мокра косата е по-уязвима и така по-лесно се накъсва... защо след баня не си слагаш хавлия на косата за 10-15 мин. след това лесно съхне и можеш да си я срешеш и тогава да си легнеш

chocolatte96
09-12-2012, 20:10
...Ще се побъркам. ;ss

Водата помага за растежа така ли ? Как точно, че изобщо не съм чувала такова нещо :D Ако е вярно ще изпия вместо 2 литра 3-4 литра на ден :D

strawberry88
09-12-2012, 20:11
Между другото съм много доволна от био шампоана и балсама с шоколад.
П.П.Много е къса!Ще се побъркам! 8-) :mad:

strawberry88
09-12-2012, 20:13
Водата помага за растежа така ли ? Как точно, че изобщо не съм чувала такова нещо :D Ако е вярно ще изпия вместо 2 литра 3-4 литра на ден :D

Естествено, че помага.Все пак е важно и вътрешно да я хидратираме. 8-)

JoLLiE92
09-12-2012, 20:16
Фък, така по-къдрава повече ми харесва. Като на кукличка буклите ;д
За сресването, моето мнение е, че ако е мокра , трябва да се прави с едър гребен ? Ако е наистина мокра, да тече вода от нея. Пък ако е леко влажна май не е такъв проблем. Моята ако не я среша мокра знайш ли каква ще е бе :cool: Една вечер бях легнала с мокра коса и на сутринта ми стърчеше един кичур перпендикулярно на главата и майка ми каза, че бил като забит кол :lol:

FuCKkK13
09-12-2012, 20:20
е не,аз имам предвид ако не може като е суха да стои с кърпа на главата,после да изчака малко и да я среше като е влажна т.е. като е г/д. 50% суха ... иначе да, и аз си я харесвах ама както казах не може и така и дълга 8-) и предпочитам дълга,а това мога и с ролки да го правя ( малко повече играчка де,но все пак)

cheburashka
09-12-2012, 20:24
тривитаминолът спира ли косопада?

JoLLiE92
09-12-2012, 20:24
^Като е суха ли да стои с кърпа на главата :D
Аз пък не мога. Хавлията ми нарочно няма качулка , за да си кача чалма на главата , че много мразя мокри кичури по гърба :cool:

FuCKkK13
09-12-2012, 20:27
^Като е суха ли да стои с кърпа на главата :D
Аз пък не мога. Хавлията ми нарочно няма качулка , за да си кача чалма на главата , че много мразя мокри кичури по гърба :cool:

неее 8-) ...добре,опитвам се да обясня: тя каза,че вечер се къпе и си реше косата докато е мокра щото си ляга,а ако не я среше после положението е зле... за това и казах,за да не я суши или чака да слага една хавлиена кърпа на главата за 10-15 мин. щото това поема доста от косата.. после малко да изчака без кърпа и тогава да я реше т.е. да не е много мокра,а да е влажна

FuCKkK13
09-12-2012, 20:28

ами доста са го ползвали против косопад,но май си зависи ...

weheartiit
09-12-2012, 20:30
неее 8-) ...добре,опитвам се да обясня: тя каза,че вечер се къпе и си реше косата докато е мокра щото си ляга,а ако не я среше после положението е зле... за това и казах,за да не я суши или чака да слага една хавлиена кърпа на главата за 10-15 мин. щото това поема доста от косата.. после малко да изчака без кърпа и тогава да я реше т.е. да не е много мокра,а да е влажна

Благодаря ти,че ми обясни,вече разбрах . :D Ще пробвам така.

cheburashka
09-12-2012, 20:33
защото вече си правих 3-4 маски с него, никакъв ефект откъм косопад, знам, че не става много бързо, но поне някаква разлика... други съвети, освен ампули... много ми е трудно да ги нанасям

strawberry88
09-12-2012, 20:33

На някои им помага, а при други има обратен ефект и пада още повече.Аз не бих рискувала.Ползвай си продукти специално за косопад, а тривитаминола го ползвай, когато нямаш проблеми.:)

JoLLiE92
09-12-2012, 20:36
да бе ясно ,ама вместо думата "мокра" каза "суха" и затова ми стана смешно ;д иначе разбрах идеята и аз така правя. Дори и да я суша със сешоар първо има сериозно ходене с кърпа и търкане с кърпата, че не е хубаво да се суши много мокра коса.

fizzyg
09-12-2012, 20:37
мерси.. ами да ама не може хем да искам да е такава,хем дълга.. смисъл тя ми е чуплива и като е къса е такава,а като е дълга от тежестта на косата чупките почват да стават по-малко и няма тази форма... ама пък за това ги има ролките 8-) :)
Хаха,правилно :)

И аз да ви попитм,понеже не съм много запозната с това,защо след баня не трябва да си сресваш косата ?Аз след като си подсуша косата с хавлия винаги я сресвам, защото обикновенно се къпя вечер и ако не го направя,на сутринта ми е заплетена и много трудно податлива.

иначе фък казвала съм и преди,но имаш много,много хубава коса (:

Да,с гребен е позволено,но не много пъти,а само минаваш 1 път през всеки кичур.

Да,доста помага :)

Иначе и на мен ми хрумна като идея да започнеш да използваш био шампоана. И мисля,че мноооого по-добре ще ти влияе на растежа на косата,Ягодке :)

FuCKkK13
09-12-2012, 20:45
да бе ясно ,ама вместо думата "мокра" каза "суха" и затова ми стана смешно ;д иначе разбрах идеята и аз така правя. Дори и да я суша със сешоар първо има сериозно ходене с кърпа и търкане с кърпата, че не е хубаво да се суши много мокра коса.

ааа съжалявам тогава.. изобщо не съм се усетила... нещо много мокра/суха/суха/мокра станаха и се обърках 8-) :)

FuCKkK13
09-12-2012, 20:47
ооо не бе.. просто не съм сложила запетайка... нямам кирилица и работя с кирилизатор и тия запетайки хич не ги отразявам

FuCKkK13
09-12-2012, 20:48
е не,аз имам предвид ако не може като е суха запетайка да стои с кърпа на главата,после да изчака малко и да я среше като е влажна т.е. като е г/д. 50% суха ... иначе да, и аз си я харесвах ама както казах не може и така и дълга 8-) и предпочитам дълга,а това мога и с ролки да го правя ( малко повече играчка де,но все пак)
8-) ето така май вече няма да ви обърквам

kitty02
09-12-2012, 20:56
Мисля да си взема ето този шампоан. Някой ползвал ли го е?

http://prikachi.com/images/23/5263023B.jpg

kitty02
09-12-2012, 20:57
Съжалявам за голямата снимка, не знам защо се получи така.

strawberry88
09-12-2012, 21:02
търкане с кърпата

Търкане???НЕ,НЕ,НЕ!Никакво търкане на косата с кърпата!Само се попива!!!

JoLLiE92
09-12-2012, 21:03
Ако е толкова голям купувай го :cool:
Ползвала съм го и не изправя като преса (като всеки шампоан за изправяне), но беше хубав :)

JoLLiE92
09-12-2012, 21:12
Търкане???НЕ,НЕ,НЕ!Никакво търкане на косата с кърпата!Само се попива!!!
Е това имах предвид, няма да я трия като потен ваксаджия ;дд Главно стоя с кърпата на главата и сама си попива

strawberry88
09-12-2012, 21:26
Иначе и на мен ми хрумна като идея да започнеш да използваш био шампоана. И мисля,че мноооого по-добре ще ти влияе на растежа на косата,Ягодке :)

Да, много е бляскава и жива от него.Пише, че е за тъмни коси и им придава блясък. 8-) :grin: <3
Така, ето ми и плана:ще я мия само с био шампоана, след това био балсама (той е с отмиване) и след, като излезна от банята - няколко капки арганово масло на връхчетата.Ще пия много вода и ще се храня възможно най - здраволсловно.Няма да се спра докато не порасне това нещо :x и ще съм постоянна...дано. 8-)

fizzyg
09-12-2012, 22:22
Айде,успех! :Д

FuckingFreak
09-13-2012, 06:09
Кой си беше поръчвал нещо от Златна рибка? Доставката наистина ли е 3 лв? Ква е тая доставка, постоянно поръчвам от интернет и то до офиси на Спиди и Еконт и ми взимат по 6 !?

FuCKkK13
09-13-2012, 06:18
strawberry88 а маски няма ли да си правиш или си в почивка ? :)

strawberry88
09-13-2012, 09:38
Кой си беше поръчвал нещо от Златна рибка? Доставката наистина ли е 3 лв? Ква е тая доставка, постоянно поръчвам от интернет и то до офиси на Спиди и Еконт и ми взимат по 6 !?

Аз.Доставката наистина е 3 лв. и идва на следващия ден. :---)

strawberry88
09-13-2012, 09:41
strawberry88 а маски няма ли да си правиш или си в почивка ? :)

Ами, да.Може и да си правя, защото откакто стана това с аргавото масло и жълтъка (мих си косата 6 пъти с шампоан и пак беше адски мазна и после пак я мих и вече беше ок) домашна маска не съм си правила.Няма да е зле да си правя.Ще я мажа или само със зехтин или с тривитаминол и жълтък.

FuCKkK13
09-13-2012, 09:45
^ ахамс... ами да,по добре и маски

FuckingFreak
09-13-2012, 10:03
Супер. :) Току-що си пуснах поръчката от Златна рибка, утре я чакам. Поръчах си http://zlatnaribka.com/olio-macadamia-healing-oil-treatment-30-ml-498-3907.html#.UFGvFnmaWdM и http://zlatnaribka.com/krem-s-keratin-i-arganovo-maslo-hollywood-beauty-355-ml-457-3640.html#.UFGvDHmaWdM, а подаръкът избрах да бъде мостра на Lakme на крем-активатор за къдрици. Смятах и него да го поръчвам, но може би ще бъде друг път, а пък още по-добре е и че ще има как да го изпробвам.

cheburashka
09-13-2012, 10:13
винаги ли има подарък към поръчката?!

strawberry88
09-13-2012, 10:15
И подарък ли може да се избира?Да не е някаква специална промоция, защото когато аз поръчвах не видях такова нещо.На мен ми дадоха подарък мостра на крема без измиване на Макадамия.

fizzyg
09-13-2012, 10:18

Защото не ти го доставят до дома,а трябва да си го вземеш от офиса на Еконт/или Спиди/.

Едит: И на мен ми дадоха подарък от Ензо,шампоан и балсам /мостра/ за изтощена коса.

cheburashka
09-13-2012, 10:21
http://zlatnaribka.com/termichno-mlqko-loreal-smooth-velours-500-ml-228-3091.html#.UFGzcaOLFLQ
някой ползвал ли е това? пише, че е за сешоар, дали става и за преса?

strawberry88
09-13-2012, 10:27
Защото не ти го доставят до дома,а трябва да си го вземеш от офиса на Еконт/или Спиди/.

Глупости!До вратата на дома ти го носят от Златна рибка!!! ;д

fizzyg
09-13-2012, 10:36
http://zlatnaribka.com/termichno-mlqko-loreal-smooth-velours-500-ml-228-3091.html#.UFGzcaOLFLQ
някой ползвал ли е това? пише, че е за сешоар, дали става и за преса?
Да,аз го имам. Става за сешоар,преса,маша и всички други такива неща. Термо-защитна емулсия за коса е и на гърба пише,че е също и УВ защита :)
Ако имаш и други въпроси,относно него,питай :)

Глупости!До вратата на дома ти го носят от Златна рибка!!! ;д
Оп,не съм разбрала,но .. как може да е толкова евтино? Със Спиди работят,нали?

FuckingFreak
09-13-2012, 10:39
Като поръчвах последно от Спортдепо, тия от Спиди не стига, че им написах да ми го доставят до офис, ами те писали адреса на офиса в поръчката и ме бяха таксували все едно са ми го донесли до вратата. Беше близо 8 лв, но направиха корекция, ама въпреки това 3 лв със сигурност не беше.. Затова се и зачудих.
Доста се колебах и какъв подарък-мостра да избера, добри са им предложенията. :)

strawberry88
09-13-2012, 10:49
Оп,не съм разбрала,но .. как може да е толкова евтино? Със Спиди работят,нали?

Да, със Спиди.
А ти пробва ли термо - защитната емулсия и доволна ли си? :)

weheartiit
09-13-2012, 11:03
^сподели после мнение за крема с кератн и арганово масло,че много му се чудя аз

И подарък ли може да се избира?Да не е някаква специална промоция, защото когато аз поръчвах не видях такова нещо.На мен ми дадоха подарък мостра на крема без измиване на Макадамия.

И аз като поръчах ми даде да си избера подарък,бяха доста добри предложенията и си взех гел с ултра фиксация,за по-бързо оформяне на прическата на Лакме (не знам дали беше точно така ;д)

Иначе и аз да споделя за моите продукти.Шампоана ми харесва,като за първо миене,не очаквах някакви фрапиращи резултати веднага.Мирише много хубавичко.Гела за изправяне го пробвах само на един кичур ,но много по-лесно се изправям с него (дано не го урочасам ;д).Доволна съм за сега. :)

strawberry88
09-13-2012, 11:25
Да не би да може да избираш подарък мостра, ако поръчаш в сайта?Аз звъннах по телефона направо и не са ме питали какво искам за подарък.:D

FuckingFreak
09-13-2012, 11:40
^сподели после мнение за крема с кератн и арганово масло,че много му се чудя аз

Разбира се, веднага щом го получа. :D 26 лв не са малко пари, поне на мен това ще ми бъде най-скъпия продукт досега за коса, но по-натам ще се охарча бая за този косопад, ама няма как.
Четох какво съдържат таблетките на Дюкре - витамини от група Б, цинк и още нещо ... Май ще е по-добре да си купя витамин Б комплекс+другите витамини, които там ги няма+нещо с магнезий и цинк и да си се кефя... Малко стил "всичко в казана", ама нали трябва да си купя всевъзможни глупости, че иначе няма как да мине.

А Л И С А
09-13-2012, 11:41
Искам да ви се оплача и да ви помоля за съвет. От може би 6 месеца косата ми пада ужасно много. Тогава не се подстригах веднага, защото ми трябваше горе/долу дълга коса за бала, за даси направя кока. Както и да е след бала се подстригах, за малко намаля косопада, преди няколко седмици пак се подстригвах и пак косопада беше намалял. Изправям си косата не повече от 2 пъти в седмицата, даже е имало седмици, в които не съм я изправяла. какво ще ме посъветвате да направя, защото съм сигурна, че ако оставя нещата така като стана на 20 няма да имам коса?

strawberry88
09-13-2012, 11:53
Искам да ви се оплача и да ви помоля за съвет. От може би 6 месеца косата ми пада ужасно много. Тогава не се подстригах веднага, защото ми трябваше горе/долу дълга коса за бала, за даси направя кока. Както и да е след бала се подстригах, за малко намаля косопада, преди няколко седмици пак се подстригвах и пак косопада беше намалял. Изправям си косата не повече от 2 пъти в седмицата, даже е имало седмици, в които не съм я изправяла. какво ще ме посъветвате да направя, защото съм сигурна, че ако оставя нещата така като стана на 20 няма да имам коса?

Спри да се изправяш и си купи нещо против косопад!

FuckingFreak
09-13-2012, 12:30
Момичета, замислете се и за начина си на хранене, нивото на стрес оказва влияние, хормоните също. Косопадът не е шега работа. В повечето случаи е сезонен и се оправя лесно - малко подхранване, по-малко горене и така нататък. Но за съжаление не винаги е така. :)

JoLLiE92
09-13-2012, 12:31
^ Някаква идея кои храни са добре и кои кофти за косата ?

strawberry88
09-13-2012, 12:44
Аз пак ще започна да си правя маската, която преди си правех и много добре ми се отразяваше - 2 суп. л. тривитаминол, 1 жълтък, 1 суп. л. кисело мляко, 1 суп. л. бадемово масло, 1 суп. л. оцет и 1 суп. л. ракия.
Нали не е задължително да слагам мас и газ?Страх ме е, че ще мирише, а и няма откъде да купя и не съм слагала до сега.И оцета трябва да е ябълков, нали?Аз преди май не слагах ябълков...

fizzyg
09-13-2012, 12:45
Като поръчвах последно от Спортдепо, тия от Спиди не стига, че им написах да ми го доставят до офис, ами те писали адреса на офиса в поръчката и ме бяха таксували все едно са ми го донесли до вратата. Беше близо 8 лв, но направиха корекция, ама въпреки това 3 лв със сигурност не беше.. Затова се и зачудих.
Доста се колебах и какъв подарък-мостра да избера, добри са им предложенията. :)
Какви продукти ти бяха предложили? /за подаръка/ :Д

Да, със Спиди.
А ти пробва ли термо - защитната емулсия и доволна ли си? :)
С преса не съм пробвала,скоро и нямам намерение,с тая бъгната преса :Д Докато не си взема нова няма да я използвам. :D

Ами здравословните храни 8-) Повече зеленчуци и плодове :)

strawberry88
09-13-2012, 12:45

Много вода,плодове и зеленчуци,бадеми,леща,боб,к исело мляко,зърнени храни,риба...:)

fizzyg
09-13-2012, 12:47
Защо слагате алкохол? Той НЕ Е полезен за косата,хората избягват продукти за коса с алкохол..

strawberry88
09-13-2012, 12:48
Защо слагате алкохол? Той НЕ Е полезен за косата,хората избягват продукти за коса с алкохол..

Защото той ''загрява'' съставките и маската действа по - бързо. :)

JoLLiE92
09-13-2012, 12:51
Много вода,плодове и зеленчуци,бадеми,леща,боб,к исело мляко,зърнени храни,риба...:)
А кои са кофти? ;д Тея ги ям в големи количества, само с рибата не се разбираме много много.

strawberry88
09-13-2012, 12:56
А кои са кофти? ;д Тея ги ям в големи количества, само с рибата не се разбираме много много.

Еми не знам кои са вредни, но със сигурност знам, че цигарите и алкохола са вредни за косата.Отнемат влагата от нея и са, като ''отрова'' за косата.Също като хлора.

JoLLiE92
09-13-2012, 13:02
Цигарите да не казвам как ти мирише косата. Тя и добре да изглежда, мирише отвратително. Ама и на пушачите със стаж косите им са много гадни и им личи ;/ Цяло щастие, че не пуша :cool:

strawberry88
09-13-2012, 13:03
Сетих се за още - сушени плодове,мюсли,прясно мляко,кашкавал,сирене и общо взето млечни продукти 8-) и мед също.Тези храни са полезни не само за косата,но и за кожата.

strawberry88
09-13-2012, 13:07
Как можах да забравя най - полезното нещо за косата - ЯЙЦА!!! 8-)

JoLLiE92
09-13-2012, 13:08
Прекрасно : ) Само малко повече вода трябва да пием ..
По тая логика кафето е кофти за косата, защото дехидратира? Но не мога да се откажа от него , съжалавям. ;д

strawberry88
09-13-2012, 13:18
Аз от една година пия единствено вода,фрешове и зелен чай.Вече свикнах така и соковете от кутии и газираното са ми ужасни.Много рядко пия прясно мляко,защото от него излизат пъпки и не искам да рискувам. :D
Още полезни храни за косата-стриди,птиче месо,сьомга,грах,кафяв ориз,магданоз,кайсии,морко и,цитруси...

fizzyg
09-13-2012, 13:18
Прекрасно : ) Само малко повече вода трябва да пием ..
По тая логика кафето е кофти за косата, защото дехидратира? Но не мога да се откажа от него , съжалавям. ;д
Не само за косата е вредно,а и за кожата..и за процесора главно :D

Едит: Не се мъчете да мислите определени храни,всички здравословни храни са полезни както за косата,така и за всичко друго.

strawberry88
09-13-2012, 13:24
^Така е.И също вредните храни са вредни за цялото тяло,не само за косата.:D

JoLLiE92
09-13-2012, 13:24
Сори, един грях имам ;д не пуша, храня се здравословно, пия рядко, сега и на кафенцето ми посегнаха ;( ;дд
по принцип в малки дози мисля, че е антиоксидант, което е хубаво. Само да не се оливаме.
Газираното да, то е много по-кофти от кафето. Токсични отпадъци в чаша.
Аз пък с мляко се НАЛИВАМ и нищо ми няма, пъпки по принцип нямам и не съм имала на 13-14.
Ох мисля да си направя един чай и да му сложа много много лед .. strawberry88, идеи даваш ;д

strawberry88
09-13-2012, 13:27
Хаха,радвам се. 8-) :---) Аз преди малко си направих зелен чай. <3
Та от прясното мляко излизат пъпки само на хората с проблемна кожа,не на всички. :D
Последно допълнение-авокадо!И за ядене и за маски за коса и лицето е много добро.Аз съм си правила на косата.

titinkaa
09-13-2012, 13:29
Четка и сешоар :cool:
Рекламираха някаква пудра на Тафт, изглеждаше хубава, но не съм я пробвала.

С четка и сешоар не става,пак нямам обем.Издухвам се с кръгла четка и ефекта е моментен,и след 1 час е слегнала,не е като сплескана,но няма и кой знае какъв обем.Дори си подстригах горните пластове с 2-3 пръста по-къси,за да имам обем,но пак е същото.Не знам какво да я правя вече,всеки път трябва вафлички да си правя,за да е добре.

Cloud9
09-13-2012, 13:37
http://apteka.framar.bg/21001706/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BB-%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D1%82%D0%BE%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0-200-%D0%BC%D0%BB-

Гледах го този шампоан днес и се чудех дали да си го взема. Косата ми е много тънка,мацна и падаща. Точно като за мен звучи, но не съм много от доверчивите. Утре трябва да си купя шампоан, а не знам какъв да е. До сега бях с хининов, но той много ми изсуши косата и сега лети из пространството. Чудех се дали да не пробвам и черният на Лореал дето Лопез го рекламира. Или пак да си заложа на Орцен, защото бях доволна от него. Някакви наблюдения към шампоаните имате ли?

strawberry88
09-13-2012, 13:38
С четка и сешоар не става,пак нямам обем.Издухвам се с кръгла четка и ефекта е моментен,и след 1 час е слегнала,не е като сплескана,но няма и кой знае какъв обем.Дори си подстригах горните пластове с 2-3 пръста по-къси,за да имам обем,но пак е същото.Не знам какво да я правя вече,всеки път трябва вафлички да си правя,за да е добре.

Ако не искаш да я гориш може да си правиш плитки в корените.;)

JoLLiE92
09-13-2012, 13:40
Имам една чашка за чай с капаче и цедка и нарисувана с едни гейши и красоти ;д то кеф да ти прави да пиеш

strawberry88
09-13-2012, 13:46
Имам една чашка за чай с капаче и цедка и нарисувана с едни гейши и красоти ;д то кеф да ти прави да пиеш

Ами приятно пиене ти пожелавам. 8-) :---) ^.^
Аз отивам за тривитаминол.:D

JoLLiE92
09-13-2012, 13:54
Веднъж бях ходила за тривитаминол с една приятелка във ветеринарна аптека ;д И влизаме ние , казваме един тривитаминол и момчето почва да се смее вика знаех, че това ще кажете ;дд

prettymonster
09-13-2012, 15:01
Браво за новата ни темичка :) И на всички , които пишете :)

strawberry88
09-13-2012, 15:16
Взех си тривитаминола за 6,48 лв. :shock: ...последния път май беше 8-9 лв.Йей! :grin: :D

JoLLiE92
09-13-2012, 15:19
Как я прайш тас физиономийка с ръчичките? ;д

strawberry88
09-13-2012, 15:24
Как я прайш тас физиономийка с ръчичките? ;д

http://www.teenproblem.net/forum/teenproblem/misc.php?do=getsmilies&editorid=vB_Editor_001 :D

titinkaa
09-13-2012, 15:25
Ако не искаш да я гориш може да си правиш плитки в корените.;)

не мога всеки път да си правя плитки,понякога се налага веднага да излизам и няма как,а и сама не мога да се плета.

JoLLiE92
09-13-2012, 15:29
http://www.teenproblem.net/forum/teenproblem/misc.php?do=getsmilies&editorid=vB_Editor_001 :D
Боже, как ш ги запомням всичките ?! мерси ;дд

cheburashka
09-13-2012, 15:30
fizzyg, за този термозащитен продукт на Лореал, от колко време го имаш? косата става ли по-мека, лъскава?

strawberry88
09-13-2012, 15:32
fizzyg, за този термозащитен продукт на Лореал, от колко време го имаш? косата става ли по-мека, лъскава?

Съжалявам, че отговарям вместо нея.:DИма го от скоро и го е пробвала само на бритона, не на цялата коса.И няма и намерение скоро да го пробва, докато не си купи нова преса. 8-)

JoLLiE92
09-13-2012, 15:35
Що бе, нещо не са се сприятелили с пресата и ли? ;д

cheburashka
09-13-2012, 15:36
а някакви други термозащитни продукти да препоръчате?
аз и преди май бях питала, обаче вече не помня... 8-)

strawberry88
09-13-2012, 15:36
С преса не съм пробвала,скоро и нямам намерение,с тая бъгната преса :Д Докато не си взема нова няма да я използвам. :D

Еми явно да. :D

JoLLiE92
09-13-2012, 15:39
Оф аз все се каня да си взема някаква много много хубава. Щях това лято от работата уж, но не остана дотам ;д
Кои са най-хубавите ? Вафли НЕ ЩА! ;д
За някаква Белисима си мислех? И там изгъзиците му, кожени калъфи , да мога да я ползвам на мокра коса и екранче - няма нужда ;д Просто да изправя добре.

strawberry88
09-13-2012, 15:39
а някакви други термозащитни продукти да препоръчате?
аз и преди май бях питала, обаче вече не помня... 8-)

Тук съм препоръчала.
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/530156-%D0%A2%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B9-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-Taft

strawberry88
09-13-2012, 15:42
Оф аз все се каня да си взема някаква много много хубава. Щях това лято от работата уж, но не остана дотам ;д
За някаква Белисима си мислех? И там изгъзиците му, кожени калъфи , да мога да я ползвам на мокра коса и екранче - няма нужда ;д Просто да изправя добре.

Каква ти е косата?Ако е къдрава и трудно се поддава на обработка си вземи някоя по-скъпа и качествена, но ако е леко чуплива няма смисъл от скъпи преси.Белисима не са хубави.Препоръчвам Филипс и Ремингтън. <3

JoLLiE92
09-13-2012, 15:45
За Филипс всички ми се оплакват, че са скъпи боклуци. И че мойта от 30 лв изправя по-добре ;д
Ми не е къдрава, но има разни изумени чупки , които си правят напук. Моята си изправя добре, но искам някоя, която да изправя перфектно и дори и влага да има да не щръкват антенки :cool:

cheburashka
09-13-2012, 15:45
ползвала ли си някой от тези?

cheburashka
09-13-2012, 15:47
моята е Белисима, не знам дали така ми се струва или с времето нещо се прецака, май не е като в началото, но си я обичам, изправя много добре

strawberry88
09-13-2012, 15:49
ползвала ли си някой от тези?

Да.На Лакме,Лореал и Шварцкопф.Много са добри.А за другите също съм чувала само хубави неща.

strawberry88
09-13-2012, 15:51
За Филипс всички ми се оплакват, че са скъпи боклуци. И че мойта от 30 лв изправя по-добре ;д
Ми не е къдрава, но има разни изумени чупки , които си правят напук. Моята си изправя добре, но искам някоя, която да изправя перфектно и дори и влага да има да не щръкват антенки :cool:

Моята е на Филипс и съм много доволна.И не само аз.А за да ти става идеално права, ползвай термозашитен спрей/кристали преди пресата и след пресата може нещо заглаждащо да слагаш.

JoLLiE92
09-13-2012, 15:54
моята е Белисима, не знам дали така ми се струва или с времето нещо се прецака, май не е като в началото, но си я обичам, изправя много добре
Коя от всичките ?
Една моя приятелка има една на Филипс или Ремингтън с едни цветя върху нея ;дд много ясно се изразих знам ;д която изправя МНОГО добре.

chocolatte96
09-13-2012, 16:18
И моята е Белисима и изправя много добре. Сега след като почнах да се грижа за косата си постоянно и наистина сериозно съм сигурна, че ще е още по-добре изправена косата ми, но реших да не си изгоря косата :D
Мама има на Браун с йонизатор 100 и нещо беше май цената, а и не мога да се къдря с нея. А моята е хем за 35 лв, хем става за къдрене :D
Ето я моята преса: http://www.bellissima.bg/?36,bellissima-b20-50

JoLLiE92
09-13-2012, 16:33
И да, виждали ли сте някъде мини-преса за бретон на батерийки? ;дд

FuCKkK13
09-13-2012, 16:37
Аз пак ще започна да си правя маската, която преди си правех и много добре ми се отразяваше - 2 суп. л. тривитаминол, 1 жълтък, 1 суп. л. кисело мляко, 1 суп. л. бадемово масло, 1 суп. л. оцет и 1 суп. л. ракия.
Нали не е задължително да слагам мас и газ?Страх ме е, че ще мирише, а и няма откъде да купя и не съм слагала до сега.И оцета трябва да е ябълков, нали?Аз преди май не слагах ябълков...
не е задължително,а оцета може да е какъвто искаш,но е за предпочитане ябълков...

chocolatte96
09-13-2012, 16:38
Мисля, че в сайта на Белисима има такива ..

strawberry88
09-13-2012, 16:39
Днес си купих ябълков специално за косата.8-)А маста и газта задължителни ли са?

strawberry88
09-13-2012, 16:40

:shock: Не!Ако намеря ще си взема. :д

FuCKkK13
09-13-2012, 16:42
http://apteka.framar.bg/21001706/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BB-%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D1%82%D0%BE%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0-200-%D0%BC%D0%BB-

Гледах го този шампоан днес и се чудех дали да си го взема. Косата ми е много тънка,мацна и падаща. Точно като за мен звучи, но не съм много от доверчивите. Утре трябва да си купя шампоан, а не знам какъв да е. До сега бях с хининов, но той много ми изсуши косата и сега лети из пространството. Чудех се дали да не пробвам и черният на Лореал дето Лопез го рекламира. Или пак да си заложа на Орцен, защото бях доволна от него. Някакви наблюдения към шампоаните имате ли?
шампоана е добър и има доста положителни мнения за него...

JoLLiE92
09-13-2012, 16:44
Загледах си ей тая http://www.bellissima.bg/?48,%D0%9F%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0-bellissima-b30-50 , преминавам на сайтовете на ремингтън и филипс и така нататък ;дд

FuCKkK13
09-13-2012, 16:44
Каква ти е косата?Ако е къдрава и трудно се поддава на обработка си вземи някоя по-скъпа и качествена, но ако е леко чуплива няма смисъл от скъпи преси.Белисима не са хубави.Препоръчвам Филипс и Ремингтън. <3

аз пък от креативитито съм доволна...

JoLLiE92
09-13-2012, 16:45
тц, няма . гледах тъкмо. има мини преска с кабел. аз искам да мога да си я нося навсякъде ;дд

Днес си купих ябълков специално за косата.8-)А маста и газта задължителни ли са?
въшки ли имаш бе :cool: кви са тея работи ;дд

И кое покритие да гледам? Металните ясно, че са гадни ;ддд
Но керамични, тефлонови, турмалинови, перлени, титаниеви ??????? S.O.S. ;дд

http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-s-perleno-pokritie-remington-s9500-pearl.html иииии тая е на цветята, която казахх

chocolatte96
09-13-2012, 16:49

Ммм.. съжалявам. Няма такива.Всичките са с двуметрови кабели :D

strawberry88
09-13-2012, 16:52
въшки ли имаш бе :cool: кви са тея работи ;дд

Каквоооо?НЕ!Просто в оригиналната маска с тривитаминол се слагат по няколко капки мас и газ.За блякък и подхранване.:D

JoLLiE92
09-13-2012, 16:55
Каквоооо?НЕ!Просто в оригиналната маска с тривитаминол се слагат по няколко капки мас и газ.За блякък и подхранване.:D
овцешки витамини, мас от свЕня и газ за лампи ..... красота ;дд

http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s6600-stylist-multi-style.html тази изглежда също хубава, стига да и хвана чалъмите ;дд

strawberry88
09-13-2012, 17:03

Знам, че звучи странно и гадно, но прави чудеса с косата.8-)

FuCKkK13
09-13-2012, 17:07
звучи гадно другия път.. айде моля ви се- едните витамини,мас,която ядете и газ дето е 2-3 капки....

strawberry88
09-13-2012, 17:14
Да, но за някои хора е странно.И аз преди, като чух, че тези неща стават и за коса се учудих.

FuCKkK13
09-13-2012, 17:16
Да, но за някои хора е странно.И аз преди, като чух, че тези неща стават и за коса се учудих.

странно да,но такива реакции ми идват в повече

JoLLiE92
09-13-2012, 17:35
странно да,но такива реакции ми идват в повече
Аз майтап си правя бе ;д Истината е, че като малка имах въшки и ми слагаха точно това да се махнат и болеше адски много, но косата после наистина ми беше много хубава и мекичка :)

kittenella
09-13-2012, 17:53

http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s6600-stylist-multi-style.html тази изглежда също хубава, стига да и хвана чалъмите ;дд

Тази си я купувам следващата седмица

JoLLiE92
09-13-2012, 18:15
Тази си я купувам следващата седмица
иииииииииии да кажиш дали е хубава !

kitty02
09-13-2012, 18:19
Аз от почти година някъде имам тази преса и съм много доволна:
http://elekom.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=43&products_id=258

fizzyg
09-13-2012, 18:39
Както каза Ягодката,няма да пробвам с преса скоро :Д
Иначе онзи ден я пробвах и на цялата коса,защото има УВ филтри,но не я изправих.. 8-)

Съжалявам, че отговарям вместо нея.:DИма го от скоро и го е пробвала само на бритона, не на цялата коса.И няма и намерение скоро да го пробва, докато не си купи нова преса. 8-)
Това е!!!

Що бе, нещо не са се сприятелили с пресата и ли? ;д
Да,защото винаги имам чувството,че след 1 изправяне косата ми е адски суха и изтощена,дори и с термозащитен продукт,така че ..

Моята е на Филипс и съм много доволна.И не само аз.А за да ти става идеално права, ползвай термозашитен спрей/кристали преди пресата и след пресата може нещо заглаждащо да слагаш.
Кристалите след пресата(защото много се гори..смисъл все едно олио+високи температури),преди пресата само термо-защитата :)

strawberry88
09-13-2012, 18:58
^Има и кристали с термозащита.

fizzyg
09-13-2012, 19:13
:shock: Марка и цена? 8-)

weheartiit
09-13-2012, 19:15
Абе момичета,какъв изглаждащ продукт е хубаво да се слага след като се изправиш с преса.Аз ползвам кристали на БиоОил (не знам дали това е името,но това прочетох най-отгоре ;д).

fizzyg
09-13-2012, 19:17
Абе момичета,какъв изглаждащ продукт е хубаво да се слага след като се изправиш с преса.Аз ползвам кристали на БиоОил (не знам дали това е името,но това прочетох най-отгоре ;д).
Да,кристали може. Както и е добра някакво масло,но много малко! :D

weheartiit
09-13-2012, 19:22
Имам чувството,че ако сложа масло ще прекаля и ще стане мазно,мазно . :D
Та,сигурно ще продължа с кристалите.

FuckingFreak
09-13-2012, 19:24
Като говорим за преси...
http://www.philips.bg/c/haircare/salonstraight-ceramic-active-ion-hp8310_00/prd/ - с такова чудо ме изправиха преди 3 години. Честно казано още помня каква беше косата ми - права като праз, зализана, блестяща, мека и адски яка. Тогава бех и с бритонец и общо взето бях ебати якото гадже. 8-)
Та, силно я препоръчвам!! Бих си купила такава догодина, когато предполагам вече ще използвам, естествено дотогава съм отворена за предложения, ама има мноого време. Дано косата ми се възстанови бързо..

strawberry88
09-13-2012, 19:25
:shock: Марка и цена? 8-)

Мама има такива и съм ги пробвала, а и фризьорката ми винаги от тях ми слага преди преса.На Christian of Roma.17 лв. :) Много съм доволна.И Титинка ползва такива и тя е доволна. :D
http://prikachi.com/images/15/5267015X.jpg

bilqnavod
09-13-2012, 19:28
http://www.nisea-bg.com/images/items/5477.jpg

Това е много добро на сносна цена. Второ си купувам, слагам го на измита коса и суша, изглажда косата и се разресва лесно дори мокра, заплетена коса. Ефективно и да не сте използвали балсам. Не го продават навсякъде. Аз лично си го купувам от Lilly.

JoLLiE92
09-13-2012, 19:28
ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХ КАТО ПРАЗ КАЗА ХАХАХАХАХАХААХА :lol:

strawberry88
09-13-2012, 19:35
Имам чувството,че ако сложа масло ще прекаля и ще стане мазно,мазно . :D
Та,сигурно ще продължа с кристалите.

От маслото се слагат няколко капки, не цяла шепа.И зависи колко е гъста е косата.:)

FuCKkK13
09-13-2012, 19:43
Мама има такива и съм ги пробвала, а и фризьорката ми винаги от тях ми слага преди преса.На Christian of Roma.17 лв. :) Много съм доволна.И Титинка ползва такива и тя е доволна. :D

и аз ползвам същите и не са с термозащита бе хора !!!от 2 години съм с тях ... НЯМАТ ТЕРМОЗАЩИТА .. не се залъгвайте !

fizzyg
09-13-2012, 19:44

Благодаря.Ще ги имам в предвид тези кристали:)

strawberry88
09-13-2012, 19:52
Абе как да нямат!!! :shock: Даже преди в темата питах дали имат термозащита и ти (фък13) ми каза, че имат!!!Бъркаш се явно. 8-)

FuCKkK13
09-13-2012, 19:53
Абе как да нямат!!! :shock: Даже преди в темата питах дали имат термозащита и ти (фък13) ми каза, че имат!!!Бъркаш се явно. 8-)

имат ув бе .. ако съм казала за термо явно съм се объркала.. имат ув,но не и термо ...поне на моите не пише...

strawberry88
09-13-2012, 19:58
100% сигурна съм, че имат термозащита, а и защо тогава фризьорката ми слага от тях преди преса?Като си ида у нас ще ги погледна! :D ;xx

FuCKkK13
09-13-2012, 20:02
100% сигурна съм, че имат термозащита, а и защо тогава фризьорката ми слага от тях преди преса?Като си ида у нас ще ги погледна! :D ;xx

хм.. ами не знам... дали са различни ? ама пък не ми се вярва... ако искате ще снимам етикетчето на моите какво пише... .

strawberry88
09-13-2012, 20:12
Ами на мама май са и свършили, но може и да са у нас още.Не знам.Ама, като отида при фризьорката задължително ще я питам имат ли термозащита тия кристали и ако нямат защо винаги ми слага от тях преди преса. :|

FuCKkK13
09-13-2012, 20:13
Ами на мама май са и свършили, но може и да са у нас още.Не знам.Ама, като отида при фризьорката задължително ще я питам имат ли термозащита тия кристали и ако нямат защо винаги ми слага от тях преди преса. :|

ами да.. най-добре ще е така.. иначе може и да има такива с и такива без,но не ми се вярва.. поне по нещо щяха да се различават - шишенце,нещо...

kitty02
09-13-2012, 20:17
Някой да знае колко лв. струва бадемовото масло на Икаров?

strawberry88
09-13-2012, 20:29
Някой да знае колко лв. струва бадемовото масло на Икаров?

Днес си го купих за 2,21 лв.

kitty02
09-13-2012, 20:44
Мерси, утре ще си го купя.

strawberry88
09-13-2012, 20:50
Моля. :)))

kitty02
09-13-2012, 21:02
Я вижте колко много маски за коса намерих:
http://domashnimaskizakosa.blogspot.com/

strawberry88
09-13-2012, 21:27
Никога не съм си слагала мед на косата.Вие слагали ли сте в маските и не е ли лепкаво и трудно ли се нанася и отмива? :neutral:

kitty02
09-13-2012, 21:32
На мен пък ми е чудно как точно 10 капки вода да отмеря?

strawberry88
09-13-2012, 21:43
На мен пък ми е чудно как точно 10 капки вода да отмеря?

Каква маска ще си правиш и ти трябват 10 капки вода?
А за измерването - това е най-лесното нещо.Може и от чешмата, да я намалиш много и да капе само :D , може и от чашка да капваш, а ако толкова ти е трудно може едно малко шише с вода да му пробиеш капачката и така.;)

Cloud9
09-13-2012, 21:44
Никога не съм си слагала мед на косата.Вие слагали ли сте в маските и не е ли лепкаво и трудно ли се нанася и отмива? :neutral:

Аз го слагам в маска, смесен с кисело мляко и други неща. Не лепка и не е неприятно. Не е препоръчително да се слага самостоятелно май. Хубаво ми действа на косата иначе

weheartiit
09-13-2012, 21:46
Аз съм слагала мед и не лепка много.В комбинация с лимон се получава нещо като лак ;ДД може да вземеш и капкомер от някое използвано шишенце (например такива от капки за уши) ако разбира се пазиш де.

strawberry88
09-13-2012, 21:46
^Благодаря.Значи ще го смесвам и да не се притеснявам от лепкане.Ще пробвам.

kitty02
09-13-2012, 21:51
Каква маска ще си правиш и ти трябват 10 капки вода?
А за измерването - това е най-лесното нещо.Може и от чешмата, да я намалиш много и да капе само :D , може и от чашка да капваш, а ако толкова ти е трудно може едно малко шише с вода да му пробиеш капачката и така.;)
Как не се бях сетила ..
Ето тази ще изпробвам:

Маска за коса с бадемово масло
Продукти:
1. един жълтък
2. една и половина с. лъжица бадемово масло
3. две супени лъжици кисело мляко
4. две с. лъжици мед
5. десет капки водка

Сместта се разбърква в една купа и се нанася на косата като се втрива в корените. Изчакайте 15-20 минути да престои на косата и после я измийте обилно.

fizzyg
09-13-2012, 21:56

И аз съм слагала и наистина,както казаха и другите момичета,в смес с нещо не лепка. Аз скоро пробвах с мед за първи път,сложих зехтин,кисело мляко и масло от пшеничен зародиш и не се усещаше меда,а мен точно това ме притесняваше:)

kitty02
09-13-2012, 22:04
Ооо, чак сега се загледах - водка е било 8-)

strawberry88
09-13-2012, 22:16
И аз съм слагала и наистина,както казаха и другите момичета,в смес с нещо не лепка. Аз скоро пробвах с мед за първи път,сложих зехтин,кисело мляко и масло от пшеничен зародиш и не се усещаше меда,а мен точно това ме притесняваше:)

Мерси.:)Нямам търпение утре да си направя маската.Не съм си правила домашна маска от месеци.:(

kitty02
09-13-2012, 22:19
Зехтин слагате ли на маските?

strawberry88
09-13-2012, 22:31

Да!

fizzyg
09-13-2012, 22:35
Мерси.:)Нямам търпение утре да си направя маската.Не съм си правила домашна маска от месеци.:(
И аз преди седмица-две правих.Скоро трябва паааак! :)

Дааа,винаги и по много! 8-)

strawberry88
09-13-2012, 22:42
Аз ще си правя домашната маска 2 пъти седмично и ще съм редовна!Просто съм много отчаяна с тая коса до ушите (най-късия пласт е до там :mad: ) ии...да. :D
А зехтина е страшно полезен за всичко!Не случайно го наричат течното злато. 8-)

FuckingFreak
09-14-2012, 05:44
И аз правя маски два пъти седмично. Утре ми е такъв ден, но ще си се клепам както обикновено. Имам намерение да пробвам една доста прочута маска - газ, мас и оцет. Ама това ще е по-натам, като бащата ме уреди с мас от някъде. 8-)
Много съм доволна и че най-накрая си харесах добри витамини, дето имат от всичко по много и не са безбожно скъпи, та само с нетърпение чакам да свърша със сегашните (1 блистер остава) и да ги поръчам! :)

FuCKkK13
09-14-2012, 05:52
аз преди редовно си слагах мед в маските.. трябва първо да се нагрее малко и да се разтопи и после като го смесиш с другите съставки все едно масло смесваш... а никога не ми е лепкало

FuckingFreak
09-14-2012, 05:54
Дам, дам. Нагрявайте меда... Само нека да знаете, че над 50 градуса му се унищожават всички полезни свойства... :)

FuCKkK13
09-14-2012, 05:54
а да.. аз вчера трябваше да си правя маска,но не си направих и след малко влизам в банята т.е. тая седмица само в неделя ще си правя маска... а и съм малко болна и с тая маска 2 часа нещо не ми се струва удачно ...

FuCKkK13
09-14-2012, 05:57
Дам, дам. Нагрявайте меда... Само нека да знаете, че над 50 градуса му се унищожават всички полезни свойства... :)

е той като е в малки количества бързо се разтапя и не ми се вярва на някой да му трябват 50 градуса чак :)

FuckingFreak
09-14-2012, 06:00
Ако медът се топеше под 50 градуса, значи като го хапнеш или си го сложиш на кожата, щеше да се топи. Е, това не става, нали?

FuCKkK13
09-14-2012, 06:04
Ако медът се топеше под 50 градуса, значи като го хапнеш или си го сложиш на кожата, щеше да се топи. Е, това не става, нали?

зависи какъв е медът ! ... този,който не е захаросан при мен примерно много бързо се разтапя... особено като е 1 сп.л. и то не на цяло
а и особено лятото си го слагам на терасата после съвсем за малко още го разтапям и е готов !

FuCKkK13
09-14-2012, 06:07
Медът се разтапя бавно и на много слаба температура, за да не загуби полезните си качества.- ето за това говоря !

FuckingFreak
09-14-2012, 06:11
Този, дето не е захаросан, е течен. Аз директно си го слагам в маската и нямам проблем с нанасянето - като се смеси с маслата и киселото мляко си става една прилично гъста смес, нали целта все пак е да не се стича.

FuCKkK13
09-14-2012, 06:16
Този, дето не е захаросан, е течен. Аз директно си го слагам в маската и нямам проблем с нанасянето - като се смеси с маслата и киселото мляко си става една прилично гъста смес, нали целта все пак е да не се стича.

ооо не... толкова лепкав не мога да си го прасна на косата... не ми се разтваря хубаво в маската

FuCKkK13
09-14-2012, 06:16
а и тоя моя е домашен т.е. не е купен от магазина

FuckingFreak
09-14-2012, 06:56
Ми и моя е домашен, де. Пробвай да смесиш със зехтин и лимон.

FuCKkK13
09-14-2012, 07:03
Ми и моя е домашен, де. Пробвай да смесиш със зехтин и лимон.

някой път ще пробвам

FuckingFreak
09-14-2012, 08:06
Поръчката ми от Златна рибка дойде. Адски коректни хора, още не мога да повярвам, че до вратата ми доставката беше 3 лв. Олиото ухае много добре, а крема още не съм го пробвала. Може би довечера или утре, след като се изкъпя. :)

edit: не се стърпях и пробвах крема. Има страхотен аромат - не мога да го опиша, не знам на какво ми мирише, ама е адски як...

brutaLxxbunny
09-14-2012, 09:09
^^ От къде си? Интересува ме заради доставката. До София едва ли ще е повече, нали?

kitty02
09-14-2012, 09:21
http://i47.tinypic.com/2jer3ma.jpg

Някой да я я има? Аз днес си я купих. Пише, че след къпане се използва.

kitty02
09-14-2012, 09:21
Търсих и бадемовото масло на Икаров, но жената каза, че няма и утре да проверя ..

strawberry88
09-14-2012, 09:25
^^ От къде си? Интересува ме заради доставката. До София едва ли ще е повече, нали?

Няма значение от кой град си, винаги е 3 лв.И аз съм поръчвала.

strawberry88
09-14-2012, 09:26
Търсих и бадемовото масло на Икаров, но жената каза, че няма и утре да проверя ..

Защо не провериш в друга аптека?

kitty02
09-14-2012, 09:28
Търсих, но и там нямаше. Явно утре им е зареждането.
Някой да изкаже мнение за хининовата вода?

strawberry88
09-14-2012, 09:32
Някой да изкаже мнение за хининовата вода?

И аз имах, като твоята.Не бях постоянна, защото много ми омазняваше косата и следователно не видях ефект.Попринцип на някои им действа хининовата вода, на други не.Пробвай и ще разбереш.Успех.:)

kitty02
09-14-2012, 09:46
А някакви други методи за бързо порастване на косата?

strawberry88
09-14-2012, 09:48
А някакви други методи за бързо порастване на косата?

Виж първата страница на темата.;)

JoLLiE92
09-14-2012, 09:50
Ами знаете ли с какво може да ми пораснат веждите? Нали и те са коса ;д
Не искам да растат по-бързо, а да си променя формата и да има косми там, където няма в момента ;дд просто са ми редки и искам да ги сгъстя :) Идеи? Да им правя маски? ;д

kitty02
09-14-2012, 09:51
А травитаминола от къде да го купя? Днес гледах в аптеката, но го нямаше (съжалявам за тъпия въпрос).

JoLLiE92
09-14-2012, 09:53
А травитаминола от къде да го купя? Днес гледах в аптеката, но го нямаше (съжалявам за тъпия въпрос).
Ветеринарна аптека :)

youonlyliveonce
09-14-2012, 09:55
Ммм да попитам, има ли начин да си сгъстя косата? Защото е много редичка :( Като я вържа и опашката е сигурно 2см в диаметър ..нещо..маски, шампоани, масла...;д мерси предварително ;р :)

jasmins
09-14-2012, 10:03
Напоследък ползвам един много хубав шампоан от чужбина, 2 в 1.Първия път когато си измих косата с него беше супер, но напоследък след като измия със него косата ми се омазнява супер бързо (за около 2-3 дена).Та се чудех дали да не направя кратка пауза.Btw някакъв шампоан против пърхот да ми препоръчате? Моля ви помогнете!!

youonlyliveonce
09-14-2012, 10:08
Напоследък ползвам един много хубав шампоан от чужбина, 2 в 1.Първия път когато си измих косата с него беше супер, но напоследък след като измия със него косата ми се омазнява супер бързо (за около 2-3 дена).Та се чудех дали да не направя кратка пауза.Btw някакъв шампоан против пърхот да ми препоръчате? Моля ви помогнете!!

http://apteka.framar.bg/30026646/%D0%B5%D0%B2%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BF%D0%B0-%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D1%85%D0%BE%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0 казаха ми, че бил мнг хубав и помага :)

strawberry88
09-14-2012, 10:13

Шампоан Здраве против пърхот.Има за всякакъв тип коса.

youonlyliveonce
09-14-2012, 10:13
А и още нещо да питам, някой ще ми предложи ли хубав термозащитен спрей? :)

FuCKkK13
09-14-2012, 10:14
Не искам да растат по-бързо, а да си променя формата и да има косми там, където няма в момента ;дд просто са ми редки и искам да ги сгъстя :) Идеи? Да им правя маски? ;д

няма как... ако по принцип си с такива няма как да ги направиш по-гъсти... единственото за което се сещам е бръснене 8-) .. иначе рициново масло/бадемово,но от това само ще растат

strawberry88
09-14-2012, 10:14
Ммм да попитам, има ли начин да си сгъстя косата? Защото е много редичка :( Като я вържа и опашката е сигурно 2см в диаметър ..нещо..маски, шампоани, масла...;д мерси предварително ;р :)

Ако по рождение си с рядка коса няма начин да се сгъсти, съжалявам.Но ако е оредяла от нещо, тогава може да се сгъсти.

youonlyliveonce
09-14-2012, 10:16
Ако по рождение си с рядка коса няма начин да се сгъсти, съжалявам.Но ако е оредяла от нещо, тогава може да се сгъсти.

ами тя ппц не е много гъста, ама ме тъпкаха с едни лекарства тази зима ии....:х оредя много, та за това питам :)

strawberry88
09-14-2012, 10:19
А и още нещо да питам, някой ще ми предложи ли хубав термозащитен спрей? :)

Понеже не ми се препоръчва за 100-ти път, ето в тази тема съм предложила.
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/530156-%D0%A2%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B9-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-Taft

strawberry88
09-14-2012, 10:20
ами тя ппц не е много гъста, ама ме тъпкаха с едни лекарства тази зима ии....:х оредя много, та за това питам :)

Домашни маски и без преси!На мен така ми се сгъсти и всички ме питаха как!:D Няма нищо по-ефикасно от домашните продукти, повярвай!Може да пробваш и тривитаминол.

cheburashka
09-14-2012, 10:23
Коя от всичките ?
Една моя приятелка има една на Филипс или Ремингтън с едни цветя върху нея ;дд много ясно се изразих знам ;д която изправя МНОГО добре.

от последните е, style creator, обаче сега гледам в сайта, че нещо дизайна й е променен?!

FuCKkK13

значи маски.. домашни + приемане на витамини ... в маската трябва да има жълтък задължително,а ако не те е страх и тривитаминол

youonlyliveonce
Домашни маски и без преси!На мен така ми се сгъсти и всички ме питаха как!:D Няма нищо по-ефикасно от домашните продукти, повярвай!Може да пробваш и тривитаминол.

аааааа мерси за всичко, но ще понахалствам какви маски ПО-точно ? просто немога да преценя сама, нещо с хума ли? :/

JoLLiE92
09-14-2012, 10:27
http://apteka.framar.bg/30005069/кетозал-шампоан-60-мл- единственото, което помага според мен

няма как... ако по принцип си с такива няма как да ги направиш по-гъсти... единственото за което се сещам е бръснене 8-) .. иначе рициново масло/бадемово,но от това само ще растат
как ш си бръсна веждите бе :cool: искам да си докарам малка чупка, но явно няма да стане ;дд

Оф навих се като стоя сама вкъщи да си направя домашна маска. Обяснете като за бавноразвиващ как какво колко ? ;дд

strawberry88
09-14-2012, 10:27
аааааа мерси за всичко, но ще понахалствам какви маски ПО-точно ? просто немога да преценя сама, нещо с хума ли? :/

Да, съгласна съм с фък13!Жълтъка ми е любимата съставка! :D Към него може да добавиш зехтин,бадемово масло или някакво друго,кисело мляко,оцет,ракия,тривитами ол,хума,лимон,мед,газ,мас,б ра...абе има толкова много варианти,виж в и-нет!:))

FuckingFreak
09-14-2012, 10:28
Хумата е за мазна коса-ако твоята е такава, давай. Аз си бях купувала, но така и си седи пакета, защото адски много ми я изсушава и полза не виждам никаква.

strawberry88
09-14-2012, 10:34
искам да си докарам малка чупка, но явно няма да стане ;дд

Козметик!

weheartiit
09-14-2012, 10:35

Накъде бях чела,че като си ги търкаш с чесън се сгъстяват,но имай в предвид,че доста мирише. :D http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=331648.0;all виж и тази тема.

strawberry88
09-14-2012, 10:36
^Оф, защо не ми излиза целия коментар.:/

JoLLiE92
09-14-2012, 10:37
Козметик!
То това ясно, ама там , където трябва да е чупката, във високата част, просто не ми растат косми ;д

FuCKkK13
09-14-2012, 10:41
JoLLiE92
абе за бръсненето се шегувах 8-) ... иначе... кажи ми каква ти е косата и с какво разполагаш и ще ти кажа стъпка по стъпка за маската :)

FuckingFreak
09-14-2012, 10:42
Значи просто самата ти форма на веждата не е подходяща за чупки, примири се с това. 8-)