View Full Version : Всичко за косата..vol.4
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
FuCKkK13
09-16-2012, 16:32
^ супер е
titinkaa
09-16-2012, 16:35
^ супер е
А дали няма да ми гори много косата с тая мощност?
FuCKkK13
09-16-2012, 16:37
А дали няма да ми гори много косата с тая мощност?
абе стимуланта 8-)
MegiBoOm
09-16-2012, 16:41
ох, аз си мислех утре да си изправя косата, а с това тъпо време.... ;/
JoLLiE92
09-16-2012, 16:48
Утре щяло да е слънчево и да не вали, каза Станислава Цалова ;д
mynichka
09-16-2012, 16:49
И аз днес си правих маска- редовната- ракия, жълтък, зехтин, бадемово масло, кисело мляко. Стоях 3 часа и се изкъпах с хининов шампоан на Милва. Искам да ми порасне мъничко по- бързо и се чудя тривитаминол, стимулант на Икаров или хининова вода?
А къде да го слагам? не може в корените не може в краищата??
Абе може с корените,спокойно,но наистина да започнеш от краищата е зле:)
Шампоана е за измиване на корените главно,защото от там започва омазняването.Краищата са стара коса вече и само да мине пяна от там е достатъчно :)
strawberry88
09-16-2012, 16:59
И аз днес си правих маска- редовната- ракия, жълтък, зехтин, бадемово масло, кисело мляко. Стоях 3 часа и се изкъпах с хининов шампоан на Милва. Искам да ми порасне мъничко по- бързо и се чудя тривитаминол, стимулант на Икаров или хининова вода?
Тривитаминол.
weheartiit
09-16-2012, 18:04
Ох,да ви се оплача.Днес косата ми е просто У-Ж-А-С-Н-А.Първо пърхота сутринта,сега е ужасно бухнала и я чевствам много суха.Не знам къде сгреших,измих я както правя и друг път.Утре мислих да я изправям,но като я гледам каква е умряла ... много ме ядосва.
П.С. Аз малко имам изблик на чувства :D Знам,че няма вие какво да направите ама аз да се оплача ;д
strawberry88
09-16-2012, 18:56
И моята е много бухнала и утре ще я изправям. |(
Аз вчера си взех голяма ластика за такъв кок: http://wihu.net/wp-content/uploads/2012/08/0956f_b71143b9a85c7780_christina-milian-high-bun-updo-hairstyle-09.jpg
Пробвах да си направя,сложих лак,за да не хвъчтат малки кичури и стана много добре :)
И да,утре пак ще съм така.
JoLLiE92
09-16-2012, 19:11
Как се прави това? много е красиво :)
чувала съм за някакви чорапи ;д
Пусни снимка, ако може :)
weheartiit
09-16-2012, 19:19
Много гадно,че винаги когато искам да е хубава тя ме предава ;д
^откъде намери такъв ластик.Гледала съм и в магазини,които продават неща за коса и в козметика,но не намирам никога.
Как се прави това? много е красиво :)
чувала съм за някакви чорапи ;д
http://www.youtube.com/watch?v=3bMSRXK78kU&feature=plcp
3:30мин. Тогава започва да го прави,но го прави по-отпуснат,за да изглежда ежедневдно,а моя е стегнат и е ''елегантен'' :Д
Това за чорапите не съм го чувала аз.
Пусни снимка, ако може :)
Да,утре ако има кой да ме снима,ще пусна :)
Много гадно,че винаги когато искам да е хубава тя ме предава ;д
^откъде намери такъв ластик.Гледала съм и в магазини,които продават неща за коса и в козметика,но не намирам никога.
Провери в комплекти за коса с много видове ластици. По магазините за 1лев също съм виждала :)
cheburashka
09-16-2012, 19:38
http://www.beautybg.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=9&Itemid=58#
прилича ми на някоя актриса, някой да се сеща, че ще се побъркам, сори, че не е по темата 8-)
оф, май не излиза снимката, момиченцето на 4тия ред
strawberry88
09-16-2012, 19:39
Аааа, преди малко се изправих и сложих малко арганово масло след това.Знаете ли колко лесно ми беше, като е на пластове и къса.Сега е толкова блестяща и права.Не мога да и се нарадвам.Явно няма да мога да устоя на изкушението и ще се изправям по - често. :D <3
Аааа, преди малко се изправих и сложих малко арганово масло след това.Знаете ли колко лесно ми беше, като е на пластове и къса.Сега е толкова блестяща и права.Не мога да и се нарадвам.Явно няма да мога да устоя на изкушението и ще се изправям по - често. :D <3
А и като се замисля с качествени продукти и качествена преса няма да ти е проблем. И без това полагаш излишни грижи за нея :)
FuckingFreak
09-16-2012, 20:00
^Ами, какво лошо има? Няма цял живот да се грижиш за тая коса, за да й се радваш само на естествения й вид.
cheburashka, не знам за коя актриса говориш, но на мен ми прилича на http://theideagirlsays.files.wordpress.com/2010/08/home-alone-2-rob-schneider-tim-curry-dana-ivey.jpg?w=600 :lol:
cheburashka
09-16-2012, 20:01
Начин на употреба: Нанесете малко количество /колкото монета от 1 лев/ по дължините на чистата и влажна коса. За равномерно разпределение разрешете с рядък гребен.
Не изплаквайте! Стилизирайте със сешоар и четка. Отлична протекция при третиране с преса и маша.
за аргановото масло, вече съм му тотално навита, като ми попаднат парички, ще си го поръчам
а кой писа, че го е взем за 31лв., в сайта пише 39+доставка още 5-6-7лв... 8-)
Днес и моята коса не е хубава. Не е мекичка, една суха и краищата й не ми харесват ;/.
Много, много, ама мноооого се дразня ! ;д
cheburashka
09-16-2012, 20:10
моята днес е леко бухнала, но пък къдриците й са прекрасни <3
weheartiit
09-16-2012, 20:13
Явно е от времето. :D Дано утре е по-добре,че иначе ще експлодирам от рано ;д Забелязала съм,че моята коса винаги така прави,когато най-много искам да е хубава тя е на обратното мнение ;д
Ягодке може ли да пуснеш снимка на косата ти и когато е изправена? :)
strawberry88
09-16-2012, 20:21
А и като се замисля с качествени продукти и качествена преса няма да ти е проблем. И без това полагаш излишни грижи за нея :)
Излишни ли?Защо?Правя и домашни маски и я мия, какво е излишното? :D
Мда, прави сте.Щом се харесвам така не виждам защо да не се изправям.Няма да прекалявам естествено.1 път седмично стига.Ще пусна снимки, да!Тия дни.
Мен първо ме беше страх с това арганово масло да не стане мазно ама нали гледам, че в youtube така правят и аз викам да пробвам. :D Сложиш съвсем малко между дланите си и после по краищата на косата и резултата беше мекичка и лъскава коса.Обаче на мен по рождение косата ми е рядка.Сгъсти се много от маските, но не е от най - гъстите де.Благодарение на пластовете идглежда гъста.Ама аз все още си искам старата коса и не знам колко време ще отнеме да ми се изравни всичко. :/
^Ами, какво лошо има? Няма цял живот да се грижиш за тая коса, за да й се радваш само на естествения й вид.
Да,така е :)
Излишни ли?Защо?Правя и домашни маски и я мия, какво е излишното? :D
Мда, прави сте.Щом се харесвам така не виждам защо да не се изправям.Няма да прекалявам естествено.1 път седмично стига.Ще пусна снимки, да!Тия дни.
Мен първо ме беше страх с това арганово масло да не стане мазно ама нали гледам, че в youtube така правят и аз викам да пробвам. :D Сложиш съвсем малко между дланите си и после по краищата на косата и резултата беше мекичка и лъскава коса.Обаче на мен по рождение косата ми е рядка.Сгъсти се много от маските, но не е от най - гъстите де.Благодарение на пластовете идглежда гъста.Ама аз все още си искам старата коса и не знам колко време ще отнеме да ми се изравни всичко. :/
Ами казвам ги излишни,защото определено много хора ги избягват :)
cheburashka
09-16-2012, 20:39
ягодке(гледам, че така те наричат), какви домашни маски си правиш?
FuckingFreak
09-17-2012, 05:23
Тия преси са читави, бе! Косата ми втори ден е права и къдрава, където е минала.
Нещо тая сутрин ми е доста безформена, както всяка друга. Сложих й в краищата от маслото на Макадамия, после пръснах малко от спрея на Глис и мацнах от крема с арганово масло. Разреших я, сега ще пробвам тестера на Лакме (така ли се чете?) за активатора на къдрици. Ако стане нещо въобще и то ми хареса - ще я оставя пусната, иначе - на кок, и без това е дъждовно.
JoLLiE92
09-17-2012, 06:10
Честито ви и дано ви върви по вода ;* ;д
не е хубаво да се слагат на косата толкова продукти(спрей на Глис,маски, арганово масло, и там още някакво масло беше споменала) По този начин пренасищаш косата и вместо да има добър ефект от всички тези неща,половината губят ефекта си :) Слагай всеки път различен продукт щом искаш, но не всички наведнъж :)
strawberry88
09-17-2012, 10:57
Ами казвам ги излишни,защото определено много хора ги избягват :)
И какво му е излишното???Не прекалявам с грижите.Маски не съм си правила 3-4 месеца, а и повечето в темата си правят домашни маски. :?
cheburashka, или я мажа само със зехтин или друго масло по корените и дължината или 2 лъжици тривитаминол + 1 жълтък + 1 лижица кисело мляко + 1 лъжица бадемово масло + 1 лъжица ябълков оцет + 1 лъжица ракия. :D Много рядко си правя от жълтък и зехтин.
FuCKkK13
09-17-2012, 11:11
и моята днес.. миналия път като не и правих маска,но пък и я оставих естествена - без плитки в корените и без нищо изглеждаше доста плътна.. и аз мисля,че е от времето
FuCKkK13
09-17-2012, 11:14
И какво му е излишното???Не прекалявам с грижите.Маски не съм си правила 3-4 месеца, а и повечето в темата си правят домашни маски. :?
cheburashka, или я мажа само със зехтин или друго масло по корените и дължината или 2 лъжици тривитаминол + 1 жълтък + 1 лижица кисело мляко + 1 лъжица бадемово масло + 1 лъжица ябълков оцет + 1 лъжица ракия. :D Много рядко си правя от жълтък и зехтин.
тя искаше да каже по принцип за момичетата т.е. не само във форума,но изобщо .. не е искала да каже нещо лошо,спокойно :)
FuCKkK13
09-17-2012, 11:15
не е хубаво да се слагат на косата толкова продукти(спрей на Глис,маски, арганово масло, и там още някакво масло беше споменала) По този начин пренасищаш косата и вместо да има добър ефект от всички тези неща,половината губят ефекта си :) Слагай всеки път различен продукт щом искаш, но не всички наведнъж :)
+... и аз някой път се усещам как прекалявам и затова и маските вече ми се състоят от 2-3 продукта..
mariam123
09-17-2012, 11:16
Момичета, това арганово масло мога ли да го слагам в корените ако косата ми е склонна към омазняване, или само в краищата? Днес отидох за масло от пшеничен зародиш, а съм взела арганово, май вече трябва да почвам да пия ГИНКО БИЛОБА за подсилване на паметта, а не да си подсилвам косата :D
FuCKkK13
09-17-2012, 11:35
^ можеш,но май е малко тежко масло за корени на коса склонна към омазняване .. не знам нека и другите момичета дадат мнение
strawberry88
09-17-2012, 12:15
А, ок, но не мисля, че излишни е точната дума. :D
strawberry88
09-17-2012, 12:20
Ааааа, искам да кажа, че съм изумена!Изправих си косата снощи, след като я изкъпах, а нали току що изправената коса се изправя трудно.По-лесно е на следващия ден.Та изкъпах се и беше адски бухнала.Изправих я много лесно.Та днес малко почна да роси и аз се уплаших, че ще се накъдри. 8-) Преди малко се прибрах и още е идеално права и мека.Явно Филипс не са боклук, както някои казаха. :D Ама аз най - много се учудих, че ми валя на косата и пак и няма нищо...ох, дано все да е така. :D :grin:
titinkaa
09-17-2012, 12:41
Сега си направих маска за коса и ще стоя 2 часа. :)
Момичета, това арганово масло мога ли да го слагам в корените ако косата ми е склонна към омазняване, или само в краищата? Днес отидох за масло от пшеничен зародиш, а съм взела арганово, май вече трябва да почвам да пия ГИНКО БИЛОБА за подсилване на паметта, а не да си подсилвам косата :D
не бих препоръчала :D
strawberry88
09-17-2012, 13:07
Сега си направих маска за коса и ще стоя 2 часа. :)
Каква маска си направи? :)
mariam123
09-17-2012, 13:18
Днес си взех и масло от гроздови семена, него го втрих в корените, а по дължината аргановота. Като се измия ще видя дали ще го ползвам така и за напред, или ще го нанасям след, като си измия косата. Видях, че много го хвалят Себорал форте за косопад и си взех и него, ама за 2,50 какви ли чудеса ще прави, изобщо не ми е ясно.
titinkaa
09-17-2012, 13:58
strawberry88,сложих канела,какао,кафе,кис.мляко ,жълтък,малко оцет,малко хининова вода,хума за коса,стимуланта на икаров.Тази маска всеки път такава си правя и много добре ми се отразява на косата.
mariam123,себорал фортето е за косопад,но при редовна употреба се отразява много добре и върху растежа на косата.
strawberry88
09-17-2012, 14:09
хума за коса
Каква е, може ли малко инфо?Знам, че има хума за лице и става и за коса и така нататък, но не съм чувала за хума специално за коса...
weheartiit
09-17-2012, 14:12
Ой днес една от новите ми съученички ми каза,че имам хубава и бляскава коса и цвета ми бил як. :D Винаги се радвам на такива комплименти защото не харесвам косата си изобщо.Стана ми много миличко ;д Иначе аз сутринта я изправих ама заради гадното време стана на нищо.Ягодке,късметлийка си . :D
strawberry88
09-17-2012, 14:22
И аз страшно се радвам, като ми правят комплименти за косата! :D Особено лятото едно момиче, като не спря да я пипа и каза, че е мека, като коприна. <3 :D Направооо... 8-) :grin:
П.П.Аз бях решила да се подстригвам всеки месец, но се отказах заради новата ми прическа.Няма да се подстрижа следващите 3 месеца!!! 8-) :x
titinkaa
09-17-2012, 15:03
Ягодке,хумата за коса е ето тази. http://prikachi.com/images.php?images/500/5283500R.jpg
FuCKkK13
09-17-2012, 15:06
Ягодке,хумата за коса е ето тази. http://prikachi.com/images.php?images/500/5283500R.jpg
е значи няма специално за коса...
strawberry88
09-17-2012, 15:09
^Мда.Мерси все пак де.
lovelywords
09-17-2012, 16:18
И аз страшно се радвам, като ми правят комплименти за косата! :D Особено лятото едно момиче, като не спря да я пипа и каза, че е мека, като коприна. <3 :D Направооо... 8-) :grin:
П.П.Аз бях решила да се подстригвам всеки месец, но се отказах заради новата ми прическа.Няма да се подстрижа следващите 3 месеца!!! 8-) :x
Ягодке, каква е новата ти прическа ? :Д
strawberry88
09-17-2012, 16:40
Ягодке, каква е новата ти прическа ? :Д
Ами къдрава съм и тая ме направи на пластове.Най - късия е до ушите, и като е къдрава направо е ужасно.Затова ще се изправям или няма да ходя с пусната коса известно време. :D :(
Имах предвид,че мноооооого хора избягват всякакви такива домашни грижи за косата си,никъде не съм написала,че полагаш ''много излишни грижи'' за косата си,а и аз,както и всички в темата си правят домашни маски..но,както и да е :D :)
тя искаше да каже по принцип за момичетата т.е. не само във форума,но изобщо .. не е искала да каже нещо лошо,спокойно :)
Точно хахха
strawberry88
09-17-2012, 18:52
Ок, разбрах.По-скоро допълнителни грижи. :D
Та утре ще си правя маската с тривитаминол.И между другото пак почнах да си мия косата през ден.Не мога иначе.Не искам да ходя с мазна коса. 8-) Пробвах 2 пъти седмично ама не става.Адски мазна е на 3-тия ден. :(
Тези дни ще си поръчвам термозащитен продукт.Чудя се между гела за изправяне на Лакме и спрей на CHI ... помогнете ми с избора...а и ако имате други предложения ще се радвам да ги чуя :д.И аз мислех за това на Лореал дето fizzyg го има ама е цели 500 мл.Много е.Какво ще го правя толкова много.Предпочитам по-малки опаковки, за да си ги сменям по-често. :D А и това на Лореал сигурно ще го ползвам години.
cheburashka
09-17-2012, 19:03
мнооого се извинявам, обаче някъде тук бяхте пуснали линк за емотиконите... може ли пак 8-)
и да ви попитам за съвет: косата ми пада, не знам дали е нормално, на мен ми изглежда ужасно много, правих си няколко маски с тривитаминол, не виждам ефект откъм косопад, даже се чудя дали не го е засилил, макар че мисля, че си е същото
тааа обмислям да си купя Фитовал или Себорал, препоръчайте(?) и да спра ли тривитаминола, да си правя домашни маски, но без него?
titinkaa
Вижте какъв термозащитен спрей намерих.На тази марка до сега не съм чувала,но са направили и такъв продукт.Дали ще е хубав според вас? http://www.shampoan.com/babyliss-profesionalen-termozashtiten-sprey-izpravyane-babyliss-bp030485-p-1019.html
titinkaa
мнооого се извинявам, обаче някъде тук бяхте пуснали линк за емотиконите... може ли пак 8-)
и да ви попитам за съвет: косата ми пада, не знам дали е нормално, на мен ми изглежда ужасно много, правих си няколко маски с тривитаминол, не виждам ефект откъм косопад, даже се чудя дали не го е засилил, макар че мисля, че си е същото
тааа обмислям да си купя Фитовал или Себорал, препоръчайте(?) и да спра ли тривитаминола, да си правя домашни маски, но без него?
Аз ти препоръчвам Себорала
weheartiit
09-17-2012, 19:09
Та утре ще си правя маската с тривитаминол.И между другото пак почнах да си мия косата през ден.Не мога иначе.Не искам да ходя с мазна коса. 8-) Пробвах 2 пъти седмично ама не става.Адски мазна е на 3-тия ден. :(
Тези дни ще си поръчвам термозащитен продукт.Чудя се между гела за изправяне на Лакме и спрей на CHI ... помогнете ми с избора...а и ако имате други предложения ще се радвам да ги чуя :д.И аз мислех за това на Лореал дето fizzyg го има ама е цели 500 мл.Много е.Какво ще го правя толкова много.Предпочитам по-малки опаковки, за да си ги сменям по-често. :D А и това на Лореал сигурно ще го ползвам години.
Гела на Лакме е хубав.И аз се двуомях между тези двете и избрах него.Само нещото което мен много ме дразни.На инструкциите пише да се нанесе на влажна коса,а аз не винаги се изправям само когато се изкъпя.Понякога искам преди училище,а ако си го сложа на суха коса тя става лепкава и гадна.Та това за мен е минус ;д
strawberry88
09-17-2012, 19:13
Понякога искам преди училище,а ако си го сложа на суха коса тя става лепкава и гадна.Та това за мен е минус ;д
И аз на суха се изправям и когато реша искам, не веднага след къпане понякога.Значи се отказвам от него.А прави ли косата твърда и издържа ли по-дълго изправена?
И да знаеш колко е икономичнооо.. Поради причината,че консистенцията е много кремава и е нужно много малко.Слагам колкото нокътя ми някъде,и си го размазвам м/у ръцете и ми стига за цялата коса. А първия път,като не знаех,изсипах едно топче направо и едвам го сложих :Д
strawberry88
09-17-2012, 19:26
^Пробва ли го вече и с употребата на преса? :)
weheartiit
09-17-2012, 19:29
И аз на суха се изправям и когато реша искам, не веднага след къпане понякога.Значи се отказвам от него.А прави ли косата твърда и издържа ли по-дълго изправена?
Ами като цяло да.Днес например се изправих сутринта,но заваля един отвратителен дъжд.Обикновено косата ми се наелектризира и става много чуплива,днес обаче беше добре,пак се развали де,но не е както преди. :)
strawberry88
09-17-2012, 19:34
Ами като цяло да.Днес например се изправих сутринта,но заваля един отвратителен дъжд.Обикновено косата ми се наелектризира и става много чуплива,днес обаче беше добре,пак се развали де,но не е както преди. :)
На мокра коса ли го слагаш?
А спрея на Лакме го няма в златна рибка. :(
weheartiit
09-17-2012, 19:38
Ами налага се,днес сутринта трябваше да се изкъпя иначе ако го бях нанесла на суха както казах щеше да стане лепкава и гадна.Много гадно е така,че става само за влажна ...
strawberry88
09-17-2012, 19:44
А, има го вече спрея на Лакме.Мисля него да поръчам утре.
http://www.teenproblem.net/forum/teenproblem/misc.php?do=getsmilies&editorid=vB_Editor_001 Заповядай :)
^Пробва ли го вече и с употребата на преса? :)
Не,защото не искам с тази некачествена преса да си горя косата,чак като взема нова :)
На мокра коса ли го слагаш?
А спрея на Лакме го няма в златна рибка. :(
Е,скоро го гледах,но явно не е в наличност. Почакай малко,поне да си струва :)
strawberry88
09-18-2012, 14:18
Регистрирах се в Златна рибка и получих потвърждение, но не мога да си влезна в профила в рибката.Някой да е имал такива проблеми? :x
weheartiit
09-18-2012, 18:14
Регистрирах се в Златна рибка и получих потвърждение, но не мога да си влезна в профила в рибката.Някой да е имал такива проблеми? :x
Поръчай без регистрация.При мен имаше такава функция.
strawberry88
09-18-2012, 18:19
Поръчвала съм веднъж по телефона, но сега, като казахте, че предлагат подарък мостри и мислех, че е само ако поръчваш от сайта, не по телефона.На мен по телефона не ми предложиха никакви мостри. :D Аз затова.
cheburashka
09-18-2012, 18:47
аз питах и по-нагоре за съвет, но май никой не изказа мнение... косата ми пада, почнах маски с тривитаминол, обаче не намалява дори малко, не съм забелязала да се е засилил, надявам се да не е, та мисля да си купя Себорал или Фитовал и се чудя да спра ли тривитаминола?
strawberry88
09-18-2012, 18:49
аз питах и по-нагоре за съвет, но май никой не изказа мнение... косата ми пада, почнах маски с тривитаминол, обаче не намалява дори малко, не съм забелязала да се е засилил, надявам се да не е, та мисля да си купя Себорал или Фитовал и се чудя да спра ли тривитаминола?
Спри го според мен!
Спри го според мен!
+1. Не рискувай :)
Иначе да ви се оплача и аз. Дали е сезонен моя косопад,цяло лято и сега още продължава и не знам вече.. Онзи ден в банята много косичка падна,в домашните маски тривитаминол не слагам нарочно .. И аз да си взема ли някакви ампулки и кои,че не съм запозната с ампулите добре :Д
strawberry88
09-18-2012, 19:02
Иначе да ви се оплача и аз. Дали е сезонен моя косопад,цяло лято и сега още продължава и не знам вече.. Онзи ден в банята много косичка падна,в домашните маски тривитаминол не слагам нарочно .. И аз да си взема ли някакви ампулки и кои,че не съм запозната с ампулите добре :Д
Денис и Ревалид...а фък13 препоръчваше и на UNA, но за тях не знам, не съм ги пробвала.;)
Момичета, вредно ли е връзването на косата ?
weheartiit
09-18-2012, 19:42
Поръчвала съм веднъж по телефона, но сега, като казахте, че предлагат подарък мостри и мислех, че е само ако поръчваш от сайта, не по телефона.На мен по телефона не ми предложиха никакви мостри. :D Аз затова.
Аз не поръчах по телефона,а просто ми даде да поръчам без регистрация т.е. пак от сайта.Пак имаше опция да си избера мостричка за подарък. :)
strawberry88
09-18-2012, 19:44
Без регистрация? :shock: Ще пробвам, мерси много.Изобщо не знаех че може без регистрация.
strawberry88
09-18-2012, 19:45
Само ако е много стегнато...а и силиконовите ластички накъсват косата.Абе най-полезно е да е пусната и свободна! 8-) :---)
JoLLiE92
09-18-2012, 19:49
^И ако ходиш всеки ден така.
А тея гумените ластички как ги мразяяяяяя ;д
Моята коса в 99% от случаите е свободно вееща се :-)
xpuct0wa
09-18-2012, 20:03
Момичета препоръчайте ми някоя готова маска за коса. Имам нужда от подхранване, но до сега не съм си купувала и не знам каква да си взема..
JoLLiE92
09-18-2012, 20:04
Аз си рекламирам розовата Л'Ореал. Но кажи каква коса имаш де? :)
titinkaa
09-18-2012, 20:05
И моята коса цяло лято пада по-малко и сега продължава.
titinkaa
09-18-2012, 20:06
Момичета препоръчайте ми някоя готова маска за коса. Имам нужда от подхранване, но до сега не съм си купувала и не знам каква да си взема..
INSIGHT,на cristian of roma,с протеини
strawberry88
09-18-2012, 20:09
INSIGHT,на cristian of roma,с протеини
+ Аз обаче съм ползвала тази със сусам! :)
JoLLiE92
09-18-2012, 20:13
Според мен момичето като досега не си е купувала никога маска, няма да тръгне да си поръчва във фризьорски салон толкова професионални маски , а ще си я купи от магазин :-) но вашите са по-хубави, прави сте ;д
titinkaa
09-18-2012, 20:36
Според мен момичето като досега не си е купувала никога маска, няма да тръгне да си поръчва във фризьорски салон толкова професионални маски , а ще си я купи от магазин :-) но вашите са по-хубави, прави сте ;д
Аз професионалните си ги купувам от магазина на Кристиан оф Рома,там също могат да ти препоръчат.Не е задължително да си ги поръча от фризьорката.
JoLLiE92
09-18-2012, 20:40
Току-що разбрах, че и тук имало такъв магазин. ;д Ще се посети ! : )
И все пак си държа на мнението , че момичето трябва да си каже типа на косата. :)
titinkaa
09-19-2012, 09:15
Току-що разбрах, че и тук имало такъв магазин. ;д Ще се посети ! : )
И все пак си държа на мнението , че момичето трябва да си каже типа на косата. :)
Еми да,като иде в магазина те ще я питат за каква коса и ще й препоръчат.
titinkaa
09-19-2012, 09:16
Знам,че не му е тук мястото,но кажете мнение за Белисима машите или пресите,хубави ли са,заслужават ли си парите?
JoLLiE92
09-19-2012, 09:54
Някоя пушачка има ли наблюдение пушенето да и вреди на косата вече? ;д
strawberry88
09-19-2012, 11:54
Знам,че не му е тук мястото,но кажете мнение за Белисима машите или пресите,хубави ли са,заслужават ли си парите?
Изпровяли са ме няколко пъти с кретивити и бях много доволна, но съм чела доста негативни коментари за Белисима, като цяло.
strawberry88
09-19-2012, 11:56
Нали в предните страници казах, че алкохола и цигарите са вредни за косата.Отнемат влагата от нея и я изстощават.И ти се съгласи и каза, че на пушачите им личи.И каза, че по-добре, че не пушиш.Защо пак питаш? :D
JoLLiE92
09-19-2012, 12:13
По принцип съм съгласна, че вредят. Сега питам дали някоя вече е забелязала на собствената си коса, тоест дали става като си на 40 гадната коса или и на нашите години се вижда :cool:
Разбрира се,че вреди! Не съм пушачка,няма и да бъда,но си е факт...
FuCKkK13
09-19-2012, 13:26
редовно и на едно, също място и стегнато - да!
FuCKkK13
09-19-2012, 16:17
момичета,аз тази седмица малко си развалих режима... т.е. днеска се изкъпах защото от това време косата ми е много гадна - 3ти ден и реших днес да я измия,но петък трябва да ми е хубава косата и за това утре пак ще се изкъпя,но по обичайния начин - домашна маска,масло в шампоана и etc. и следващото миене пак ще ми е в неделя и от там си оправям режима.... и сега се чудя след баня да и слагам ли кристали и спрей или днес да не и слагам,а направо утре ?
cheburashka
09-19-2012, 16:33
не е ли прекалено и спрей, и кристали?
JoLLiE92
09-19-2012, 16:37
В петък ми е великия първи учебен ден. Предложете ми някаква прическа, маша за съжаление нямам ;д
Хрумва ми или да я изправя добре , или да и сложа пяна и да я намачкам.. По-добра идея не ми идва ;(
titinkaa
09-19-2012, 16:40
Изпровяли са ме няколко пъти с кретивити и бях много доволна, но съм чела доста негативни коментари за Белисима, като цяло.
Негативни в какъв смисъл?
Luscious_Heart
09-19-2012, 17:03
Привет, мацки. :)
Решила съм да разнообразя шампоана си... Обърнах внимание на една марка - TIGI със серията за коса Bed Head.. Таа ако някоя е пробвала, да каже струват ли си? По принцип това козметика за фризьорски салон ли се води, смисъл професионална? http://tigi.bg/bg/?p=1,1 ето ги нещата
FuCKkK13
09-19-2012, 17:25
не е ли прекалено и спрей, и кристали?
ами кристалите ги слагам само на връхчетата
а спрея по останалата коса.. така че не мисля,че ми пречи... поне не съм видяла отрицателна промяна в косата ми де
btw. да ви се похваля - на училище ми казаха,че косата ми е пораснала много,а не са ме виждали само 2 месеца.. и аз много се зарадвах ... и едно момиче каза,че много я кефи и пак се зарадвах
dream1707
09-19-2012, 17:41
Момичета, можете ли да ми препоръчате някакви хубави кристали за коса... за заглаждане и тнт
lovelywords
09-19-2012, 17:47
Момичета, можете ли да ми препоръчате някакви хубави кристали за коса... за заглаждане и тнт
http://www.google.com/imgres?q=%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B B%D0%B8+%D0%B7%D0%B0+%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0+%D0% BD%D0%B0+%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B 8%D1%8F&hl=en&sa=X&biw=1088&bih=533&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=PhDtJkSAigccsM:&imgrefurl=http://parfumi-kozmetika.com/product-2214.html&docid=XJCQ8pabTxsU4M&imgurl=http://parfumi-kozmetika.com/common/images/thumbs/250wm-medium-20120905-IBGVKLPGK.jpg&w=250&h=250&ei=BQVaUIqjJIzSsgaooYDYCA&zoom=1&iact=hc&vpx=130&vpy=4&dur=53&hovh=200&hovw=200&tx=98&ty=81&sig=109665056508768341476&page=3&tbnh=156&tbnw=180&start=29&ndsp=15&ved=1t:429,r:5,s:29,i:186
strawberry88
09-19-2012, 18:18
Кристиан оф Рома с ленено семе, Био Фарма, арганово масло.
FuCKkK13
09-19-2012, 18:29
+
JoLLiE92
09-19-2012, 18:33
В петък ми е великия първи учебен ден. Предложете ми някаква прическа, маша за съжаление нямам ;д
Хрумва ми или да я изправя добре , или да и сложа пяна и да я намачкам.. По-добра идея не ми идва ;(
Моля ви измислете нещо, че не знам вече какво да правя.. Провали ми се и облеклото и всичкото ...
FuCKkK13
09-19-2012, 18:37
^ http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/494552-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D1%82%D1%8F%D1%85-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%BC%D1%8F%D1%81%D1%82%D0%BE-%29 тука,последните 3-4 страници има доста... ако не си харесаш пак пиши в тая тема и ще гледам да измисля нещо
JoLLiE92
09-19-2012, 18:41
Благодаря ти много, не знаех , че има отделна тема : )))
FuCKkK13
09-19-2012, 18:44
Благодаря ти много, не знаех , че има отделна тема : )))
моля-има,но по рядко се пише в нея и отива на задните страници...
titinkaa
09-19-2012, 18:53
моите са на Кристиан оф рома с ленено семе и съм доволна
JoLLiE92
09-19-2012, 18:55
Можеш ли да ми кажеш тоя кок с големия ластик не може ли да не си режа чорапите за него или трябва да си намеря утре голям ластик отнякъде ;д Че не ми се режат чорапи, а и няма да стане толкова дебело. И откъде тоя ластик във всеки магазин ли има?
strawberry88
09-19-2012, 19:04
Можеш ли да ми кажеш тоя кок с големия ластик не може ли да не си режа чорапите за него или трябва да си намеря утре голям ластик отнякъде ;д Че не ми се режат чорапи, а и няма да стане толкова дебело. И откъде тоя ластик във всеки магазин ли има?
Може и с дебели чорапи, като хавлия отвътре направо. 8-)
JoLLiE92
09-19-2012, 19:07
Ама ме е жал да си ги режаа ;/ :cool:
Ами главно по магаизните за 1лев и козметичните магазини,при щандовете на ролките за коса се намират :)
JoLLiE92
09-19-2012, 19:15
Добрем, утре ще обиколя и ако не намеря ще правя някакви жалки опити за тая плитка водопад ;дд
Luscious_Heart
09-19-2012, 19:32
Привет, мацки. :)
Решила съм да разнообразя шампоана си... Обърнах внимание на една марка - TIGI със серията за коса Bed Head.. Таа ако някоя е пробвала, да каже струват ли си? По принцип това козметика за фризьорски салон ли се води, смисъл професионална? http://tigi.bg/bg/?p=1,1 ето ги нещата
Няякой, че останах на последната страница ? :D
Няякой, че останах на последната страница ? :D
Не съм използвала техни продукти,но като цяло има доооста доволни,така че щом си се спряла на тях. :)
Иначе са им доста солени цените,като гледам в сайта..
Luscious_Heart
09-19-2012, 21:59
Аха, аз си харесах един и скоро ще си го взема сигурно. :) А сега за да не правя нова тема, ще задам още един въпрос...
Стана ми навик да си боядисвам косата на около 3-4 месеца някъде, но нали тая година ще ми е бала и не искам да я затормозявам прекомерно. Последно се направих много тъмна с Palette Intensive Color (всъщност най-тъмният нюанс на кафявото), защото целта ми е този цвят: http://chudesa.net/wp-content/uploads/2010/06/nikoleta_lozanova_image.jpg
Обаче винаги ми се получава по-тъмна, а сега когато ми е леко паднала боята горе откъм корените на бретона ми има червеникав отенък. :Д
Така въпросът ми е:
1) Да се доверя ли и следващия път на Палет или да си харесам нещо от Лореал? (имам предвид боя с амоняк)
2) За тъмен цвят като този фактор ли е времето на престой с боята? Миналия път доста седях и ползвах 2 опаковки. :Д
3) Ако все пак отида на фризьор, резултатът по-траен ли ще е? (все пак ме е страх да не си мъча косата мн-мн..)
JoLLiE92
09-19-2012, 22:51
Аз бих казала да не си избираш сама цвета, а да оставиш да ти препоръчат в магазина или откъдето си я взимаш. Колкото повече стоиш - толкова по-силен цвят. В случая по-тъмен. Две опаковки? Освен ако косата ти не е до кръста или адски гъста, това е твърде много.
Luscious_Heart
09-19-2012, 23:04
Това е, че една кутийка не ми стигна за цялата коса... Че е гъста, гъста е. А за коси до кръста знам че се ползват и по 3 кутии понякога. :D (братовчедка ми) Ааа не ща да ми препоръчват цвят, аз искам този и в момента ми е горе-долу като този на снимката.
JoLLiE92
09-19-2012, 23:17
За 3 пък баш никога не съм чувала ;д Ама нали ти е бил много тъмен в началото? :) Можеш да отидеш със снимката на Николетка и да кажеш "искам такъв цвят". Те не излизат същите като на картинката и хората в магазина по-точно могат да ти изберат. И с Палете съм се боядисвала, и с Л'Ореал, но безамонячните. Трайността не зависи от фризьора, но от него зависи нанасянето равномерно навсякъде на боята и да нямаш такива червеникави елементи.
Luscious_Heart
09-19-2012, 23:27
За 3 пък баш никога не съм чувала ;д Ама нали ти е бил много тъмен в началото? :) Можеш да отидеш със снимката на Николетка и да кажеш "искам такъв цвят". Те не излизат същите като на картинката и хората в магазина по-точно могат да ти изберат. И с Палете съм се боядисвала, и с Л'Ореал, но безамонячните. Трайността не зависи от фризьора, но от него зависи нанасянето равномерно навсякъде на боята и да нямаш такива червеникави елементи.
Да, в началото беше много тъмен, но постепенно се изсветли до това тъмнокафяво (с червеникавия отенък). ;) А за фризьора - имах предвид, че те ползват скъпи бои и съответно може би по-трайни. А тея червеникави участъци нз дали не са от предишната ми боя.. На баща ми косата е естествено черна и от морската вода и слънцето му става лееееееко червеникава. :D :D :D А за другото - аз сама се боядисах с тея две кутии, постарах се навсякъде хубаво да нанеса.
JoLLiE92
09-19-2012, 23:33
Има доста фризьори, при които сама си носиш каквато искаш боя. :) А и професионална можеш да си купиш сама също. Изсветлява не от слънцето разбира се, а от измиването! Червенините са били точно от предната ти боя, но фризьорът би ги покрил по-добре от теб , за да не се виждат.
Не си купувай прекалено черни бои, че после не може да се възстанови. Николетка е нещо шоколадово кафяво, за което може да използваш безамонячни бои - много естествени се получават. Какъв ти е естествения цвят и как си се боядисвала последните пъти?
Luscious_Heart
09-19-2012, 23:38
Има доста фризьори, при които сама си носиш каквато искаш боя. :) А и професионална можеш да си купиш сама също. Изсветлява не от слънцето разбира се, а от измиването! Червенините са били точно от предната ти боя, но фризьорът би ги покрил по-добре от теб , за да не се виждат.
Не си купувай прекалено черни бои, че после не може да се възстанови. Николетка е нещо шоколадово кафяво, за което може да използваш безамонячни бои - много естествени се получават. Какъв ти е естествения цвят и как си се боядисвала последните пъти?
Аз съм ходила при фризьорката ми и с лореал кастинг, но тази работа може да я свърши всяка по-опитна жена по принцип.
Ама не ме разбра. Червения отенък започна да ИЗБИВА известно време по-късно. Когато се боядисах, бях на 100% с тъмна коса без никакви, ама никакви разноцветни участъци. С постепенното падане на черното косата ми доби и тоя отенък. :Д Естественият ми цвят е кестеняв. Преди това черно боядисване бях цвят меден кехлибар (безамонячна на Лореал).
JoLLiE92
09-19-2012, 23:41
А, споко,то ще се махне бързо тогава ;д Разбрах те, но нали избива на места, не навсякъде? Значи на някои места си сложила по-малко боя, отколкото на други :)
И какви са ти въпросите? ;д
Luscious_Heart
09-19-2012, 23:45
Ами то остана един въпрос, дали да прибегна и следващия път към Палет или да се насоча към Лореал. Ти каза, че си пробвала безамонячните им, но аз говоря за такива с амоняк. Не съм пробвала амонячните на Лореал и се питам дали няма да са по-добри.
JoLLiE92
09-19-2012, 23:52
По-скъпи са, та се предполага да са по-добри, но и Палете не са лоши. :) Аз лично съм доволна, въпреки че само един път съм се боядисвала с такава. После минах на безамонячните, че уж евентуално да се слее с естествения ми цвят и да спра да боядисвам.
JoLLiE92
09-20-2012, 01:03
Може ли обяснение за тая плитка водопад, защото тъпите видеота в ютуб нищо не показват и се ядосах. ;/
FuCKkK13
09-20-2012, 14:26
момичета направих си маска от жълтъка,кисело мляко,оцет и мед... ще стоя 2-3 часа
FuCKkK13
09-20-2012, 14:28
Може ли обяснение за тая плитка водопад, защото тъпите видеота в ютуб нищо не показват и се ядосах. ;/
ами щом от видео не можеш да разбереш не знам какво мога да ти препоръчам.. по принцип е лесна,но трябва да и хванеш цаката... ще опитам да обясня - хващаш 2та кичура и ги кръстосваш,пускаш 3тия кичур след кръстоската и пак кръстосваш,взимаш друг 3ти кичур пак го слагаш след кръстоската и пак кръстосваш и така... боже... надявам се поне да ти помогна щото и аз не си разбрах обяснението
JoLLiE92
09-20-2012, 14:31
Ще се опитам тая вечер да постигна нещо ;д Иначе тоя кок панделка го докарах, а за другия само да си намеря голям ластик и съм аз ;п
п.с. изобщо не мога да плета плитки ;дд
cheburashka
09-20-2012, 19:10
хубави са боите на Лореал, само такива съм ползвала, пак за тъмно кафяво, винаги ми стои с червен отенък, много е тъмна до първите 2-3 къпания, след това цветът е много готин
lovelywords
09-20-2012, 19:30
Момичета днес отидох на фриз., понеже много ми цъфтеше косата, и ме постригаха малко под рамената, изглежда ужасно, още повече, когато не е изправена, направо съм отчаяна ;/ Може ли да ми препоръчате нещо за по-бърз растеж? Само да не е хининова вода, тривитаминол или стимуланта на Икаров. :Д
strawberry88
09-20-2012, 19:40
Момичета днес отидох на фриз., понеже много ми цъфтеше косата, и ме постригаха малко под рамената, изглежда ужасно, още повече, когато не е изправена, направо съм отчаяна ;/ Може ли да ми препоръчате нещо за по-бърз растеж? Само да не е хининова вода, тривитаминол или стимуланта на Икаров. :Д
И аз съм така. :D Щом не искаш изключително ефикасния тривитаминол 8-) , пробвай подхранващи ампули на Денис с пчелно млечице или бадемово масло.
Освен изправяне друг начин няма. Аз като се подстригах до ушите и полека-лека косата ми започва да се чупи. Цяло лято не съм и пипвала преса. Сега за училище като си изправя косата и е много пораснала, малко под раменете е :) Ще порасне, спокойно ..
strawberry88
09-20-2012, 19:52
Освен изправяне друг начин няма.
Глупости.Ако не я изправя ще порастне по-бързо.Може да си прави плитки и кокчета.
JoLLiE92
09-20-2012, 19:57
Ходи на брилаж вече , не "вземи ми само връхчетата" и пляс няма ти половината коса.
А тоя тривитаминол верно ли действа? Мен много ме е страх да си сложа на косата нещо за добитък ;д
Глупости.Ако не я изправя ще порастне по-бързо.Може да си прави плитки и кокчета.
Говоря ти, че тя не се харесва с чуплива коса и търси решение. Момичето е казало, че косата й е такава и ако си направи плитка, косата й ще се начупи още повече ;)
strawberry88
09-20-2012, 20:31
А тоя тривитаминол верно ли действа? Мен много ме е страх да си сложа на косата нещо за добитък ;д
Да, наистина действа.Няма нищо страшно.Пробвай го! :---)
titinkaa
09-21-2012, 10:47
Момичета,какво ви е мнението за марката Viktoria?Гледах в магарина одеве на тази марка спрей за обем в корените,но се зачудих дали да го купя,защото не съм чувала отзиви за тази марка.реших първо вас да питам.
Момичета,какво ви е мнението за марката Viktoria?Гледах в магарина одеве на тази марка спрей за обем в корените,но се зачудих дали да го купя,защото не съм чувала отзиви за тази марка.реших първо вас да питам.
Аз имам кристали ,но не ми харесват
Момичета, днес един човек, с който не сме се виждали 3 месеца ми каза, че косата ми е много пораснала. Много се зарадвах ! 8-)
titinkaa
09-21-2012, 16:47
Аз имам кристали ,но не ми харесват
ясно,значи няма да си го купя
lovelywords
09-21-2012, 17:04
Мерси за мненията, ами аз ппц не съм ползвала тривитаминол, но понеже стимуланта изобщо не действа добре на косата ми, си мислех и ,че с тривитаминола ще е така, но все пак ще пробвам. Косата ми е мноого чуплива и когато е къса изобщо не стои добре, а не си я връзвам много , защото не се харесвам, но май нямам избор. :Д
strawberry88
09-21-2012, 18:55
Мерси за мненията, ами аз ппц не съм ползвала тривитаминол, но понеже стимуланта изобщо не действа добре на косата ми, си мислех и ,че с тривитаминола ще е така, но все пак ще пробвам. Косата ми е мноого чуплива и когато е къса изобщо не стои добре, а не си я връзвам много , защото не се харесвам, но май нямам избор. :Д
Не знам защо си помислила, че стимуланта и тривитаминола действат еднакво. :? Нямат нищо общо!
cheburashka
09-21-2012, 19:26
в нито една аптека не намирам ампули на Денис..........
strawberry88
09-21-2012, 20:01
в нито една аптека не намирам ампули на Денис..........
Виж в магазини за козметика.
Sarafina
09-21-2012, 20:40
Виждали ли сте тази боя в България?
http://www.livecolor.com/products/colourintense/plum-perfection-47/
malka_sladkka
09-21-2012, 20:42
^Не, но съм я ползвала :D
JoLLiE92
09-21-2012, 22:08
Виждала съм я и съм я ползвала, но не в точно този цвят. :)
^мисля,че я спряха преди доста време
Ходи на брилаж вече , не "вземи ми само връхчетата" и пляс няма ти половината коса.
Ъмм.. какво е това '' брилаж '' ? 8-)
JoLLiE92
09-22-2012, 07:22
Ами правят го в някои фризьорски салони (тук май само в една верига) Отнема ти връхчетата без дължината. Даже може и сама да го направиш ако ти се занимава. Вземаш мъъничко кичурче, усукваш го много и отрязваш стърчащото , тоест както се прави със свещ, но не го гориш, а режеш ;п Но отзад не знам как ще го направиш ;д Може да хванеш някоя приятелка да ти направи, а ти на нея :cool:
П.С. За боята - може, аз я ползвах преди 3-4 години :cool:
JoLLiE92
09-22-2012, 07:37
Искам да ви споделя. Току-що четох за някакъв експеримент как да провериш дали косата ти е здрава. Вземаш косъм, може и паднал от четката, правиш го на топка и го пускаш в чаша вода. Ако се задържи повече от 60 секунди на повърхността е здрава, а в противен случай има нужда от подхранване. Смятам да го опитам днес ;п
cheburashka
09-22-2012, 08:18
звучи интересно, моят сигурно ще потъне след макс 10сек. 8-)
chocolatte96
09-22-2012, 08:34
Едно момиче ми каза, че ми е пораснала доста косата и наистина се зарадвах много тъй като се подстригах миналия месец, заради цъфтежите и ми се струваше, че косата ми е къса :D А моя приятелка ми каза, че ми е живнала косата - изглеждала по-здрава отпреди :D
Купих си Стимуланта на Икаров, Масло от пшеничен зародиш и Геритамин Нео. Правя си почивка от тривитаминола и почнах с тези продукти, а и си мисля че Геритамина и Тривитаминола едновременно ще ми дойдат в повечко, защото и двата продукта съдържат витамин А и Е :D Много хора споделиха, че се напълнява от геритамина (повишава апетита ) и затова реших да ги пия преди да вечерям иначе ще се тъпча цял ден :D Ще ги пия 20 дена после ще си правя почивка пак толкова и през това време пак ще си правя маска с тривитаминол :D Дано да подействат :D
strawberry88
09-22-2012, 09:10
^Ако си слаба по рождение няма да надебелееш.Аз съм така и съм пила бирена мая и Геритамин и винаги ям много и съм си слаба.8-)
chocolatte96
09-22-2012, 09:31
^Ако си слаба по рождение няма да надебелееш.Аз съм така и съм пила бирена мая и Геритамин и винаги ям много и съм си слаба.8-)
Ами мисля, че и аз съм като теб. И без това се тъпча цял ден, но не надебелявам :D Иначе съм 62 кг, но ръстът ми е 1.75 и изглеждам по-слаба отколкото съм, но все пак искам да си "махна" тия 2 кг :D Между другото си имам и коремче и мислех да се откажа от тестени изделия, но не и от шоколада :D А и една приятелка ми каза, че от коремни преси няма файда и се отказах от тях и не знам какво да правя сега :D
п.с. Извинявам се за отклонението от темата .. :D
Oт коремните преси има "файда" 8-)
chocolatte96
09-22-2012, 09:43
Oт коремните преси има "файда" 8-)
Ами, не знам и тя е чула от ТВ един мъж така е казал, а на мен само толкова ми трябва :D
Между другото, преди малко се сетих, че преди година пих мляко и суха мая :D Беше ебати гадното нещо :D Отвратителноо :D Баба ми каза, че е било за здрава и дълга коса, но успях да пия само 2 дена :D Не препоръчвам на никого :D
Искам да ви кажа,че хининовият шампоан на Милва при мен наистина действа.Ползвам го вече месец и нещо и доста ми порасна от тогава косата.В края на косата само слагам кристали за коса ,за да не ми цъфти. От както започнах да го използвам чак сега е започнала да ми цъфти и мисля сама да си резна само краищата. Някой спомена нещо за брилаж?
Може ли клипче?
JoLLiE92
09-22-2012, 09:55
^ http://vbox7.com/play:ad91ccc392 : )
И аз съм като теб и целта ми е 55 ;д Тея специално упражнения действат ако си ги правиш редовно :)
Оф , тръгвам да търся тема за упражненияяя .. ;дд чакам ви там
Шампоанът на Милва и на мен ми харесва, за ефект за растеж не съм забелязала, но ми прави косъма дебел. Клипче за брилаж не знам да има, просто трябва да намериш салон, в който го правят. Не знаеш ли как се маха със свещ цъфтежа? Усукваш кичур много много и вместо да минаваш със свещ, отрязваш с ножица стърчащите настрани елементи :)
http://www.youtube.com/watch?v=ekyvE6mWXnI Ето,аз току що намерих едно. Малко ми е странно,че така се реже коса,но със сигурност ще го направя.Искам да си запазя дължината.
Иначе шампоана на Милва...ами не знам дали ми прави косъма по-дебел,но на опаковката пише,че спира косопад -при мен няма голям ефект. Единствено ми помага за самия растеж на косата,но май друго нищо.
JoLLiE92
09-22-2012, 10:07
^ Да, точно това е. :) В салон удоволствието струва около 15 лв., а това специално наистина може сама да си го направиш, въпреки че съм против самофризьорстването ;д Просто хващаш една приятелка и се поскате :cool: Но доста време отнема ;/
chocolatte96
09-22-2012, 10:33
^ http://vbox7.com/play:ad91ccc392 : )
И аз съм като теб и целта ми е 55 ;д Тея специално упражнения действат ако си ги правиш редовно :)
Оф , тръгвам да търся тема за упражненияяя .. ;дд чакам ви там
Шампоанът на Милва и на мен ми харесва, за ефект за растеж не съм забелязала, но ми прави косъма дебел. Клипче за брилаж не знам да има, просто трябва да намериш салон, в който го правят. Не знаеш ли как се маха със свещ цъфтежа? Усукваш кичур много много и вместо да минаваш със свещ, отрязваш с ножица стърчащите настрани елементи :)
Май че има много доволни от тези упражнения. Коментарите са положителни.. Мисля, че си струва да опитам. Не ми трябват плочки, но поне да имам стегнато и плоско коремче :D
И аз използвах шампоана на Милва. Косата ми е суха и с нея стана още по суха и се отказах. Иначе втората опаковка си стои до половината просто опитах още веднъж, но мисля, че от нея още повече ми цъфти косата :D И стана като измита със сапун :D
JoLLiE92
09-22-2012, 10:36
Еми аз просто видях един приятел, когото не бях виждала от известно време, и първият ми въпрос беше "какви упражнения правиш!?!!??" ;д Има ли някаква тема за упражнения добре поддържана като тая? Да не спамим тука ;дд
chocolatte96
09-22-2012, 15:45
http://ninadobrevstuff.com/photos/albums/userpics/10001/normal_001~263.jpg
Някой да знае как се прави тази прическа ? С маша или с ролки ??? :D
lovelywords
09-22-2012, 16:38
Не знам защо си помислила, че стимуланта и тривитаминола действат еднакво. :? Нямат нищо общо!
Ами и аз не знам... Можеш ли да ми кажеш как се ползва и колко често трябва да слагам ? (:
FuckingFreak
09-22-2012, 16:46
Много хора споделиха, че се напълнява от геритамина (повишава апетита ) и затова реших да ги пия преди да вечерям иначе ще се тъпча цял ден :D
Omg :lol: Ако влияят на апетита, то ще му влияят цялостно - тоест през целия ден, а не когато ги изпиеш ахаха.
А плоски коремчета от клипчета с по 50000 коремни преси на тях няма да направите, само информативно ви казвам.
Тая седмица не съм се занимавала с косата си въобще. Не съм правила маски, може би довечера ще сложа една и ще преспя с нея. И ампулите си свърших. Купих си нови витамини - хванах супер добра промоция и от понеделник ги започвам, че от старите ми е останала една капсула за утре.
Днеска си свалих ластика от косата, цяла нощ спах вързана и по него имаше само 3 косъма - ба*ти рекорда, по принцип винаги ми пада по една топка косми....
chocolatte96
09-23-2012, 07:01
Omg :lol: Ако влияят на апетита, то ще му влияят цялостно - тоест през целия ден, а не когато ги изпиеш ахаха.
А плоски коремчета от клипчета с по 50000 коремни преси на тях няма да направите, само информативно ви казвам.
Тая седмица не съм се занимавала с косата си въобще. Не съм правила маски, може би довечера ще сложа една и ще преспя с нея. И ампулите си свърших. Купих си нови витамини - хванах супер добра промоция и от понеделник ги започвам, че от старите ми е останала една капсула за утре.
Днеска си свалих ластика от косата, цяла нощ спах вързана и по него имаше само 3 косъма - ба*ти рекорда, по принцип винаги ми пада по една топка косми....
Да, но аз не съм забелязала да ми се яде повече от обикновено. Пия ги вечер просто, защото си мисля, че ако ги изпия сутрин до вечерта ще ям мноооогоооооо, а така вечер ме мързи да си сготвя нещо в 00:00, просто си лягам и на сутринта ям една кофичка Активиа и съм сита до обяд :D
Какви витамини пиеш ?
chocolatte96
09-23-2012, 07:03
??
FuCKkK13
09-23-2012, 08:41
Искам да ви споделя. Току-що четох за някакъв експеримент как да провериш дали косата ти е здрава. Вземаш косъм, може и паднал от четката, правиш го на топка и го пускаш в чаша вода. Ако се задържи повече от 60 секунди на повърхността е здрава, а в противен случай има нужда от подхранване. Смятам да го опитам днес ;п
издържа една минута и го махнах.... но се чудя защо точно това да показва дали е здрава или не косата... някои ако може и знае да обясни
FuCKkK13
09-23-2012, 08:47
http://www.youtube.com/watch?v=ekyvE6mWXnI Ето,аз току що намерих едно. Малко ми е странно,че така се реже коса,но със сигурност ще го направя.Искам да си запазя дължината.
Иначе шампоана на Милва...ами не знам дали ми прави косъма по-дебел,но на опаковката пише,че спира косопад -при мен няма голям ефект. Единствено ми помага за самия растеж на косата,но май друго нищо.
така съм си махала връхчетата миналата година 2-3 пъти сама,но честно казано не се маха всичко цъфнало...
FuCKkK13
09-23-2012, 08:48
със сешоар и четка според мен
JoLLiE92
09-23-2012, 08:49
издържа една минута и го махнах.... но се чудя защо точно това да показва дали е здрава или не косата... някои ако може и знае да обясни
Пишеше, че ако косъмът ти е нацепен, с нарушена повърхност поема водата по-бързо и натежава, а ако се намокри по-бавно значи повърхността му е здрава. :)
FuCKkK13
09-23-2012, 08:51
Пишеше, че ако косъмът ти е нацепен, с нарушена повърхност поема водата по-бързо и натежава, а ако се намокри по-бавно значи повърхността му е здрава. :)
ясно... ама аз имам чувството,че никога няма да потъне... и се чудя дали да не пробвам с повечко,а не само с един... иначе като се сресах го взех от гребена
JoLLiE92
09-23-2012, 08:54
Ми радвай :cool:
Аз снощи си стригах цъфналото самичка и сякаш по-гладко стана : ) чак перфектно като на китайка не, ама сякаш има ефект.
FuCKkK13
09-23-2012, 09:09
Ми радвай :cool:
Аз снощи си стригах цъфналото самичка и сякаш по-гладко стана : ) чак перфектно като на китайка не, ама сякаш има ефект.
ами радвам се... :) аз иначе скоро ще ходя да ми вземат връхчетата,но не при фризьорка
cheburashka
09-23-2012, 09:21
балсам или маска след шампоан, от които сте доволни?
chocolatte96
09-23-2012, 09:43
Балсам.. косата ми става по-гладка отколкото с маска:)
FuCKkK13
09-23-2012, 09:45
маска... по мека ми прави косата и мирише по дълго... по принцип съм ползвала няколко професионални,но бяха наливни и не мога да ти кажа точно.. помня че имаше една с чесън и другите съвсем съм ги забравила - от 1 година не съм си купувала проф. маска .. иначе сега ползвам на Денис ( нда.. споменавам за 20ти път в темата) и съм доволна
JoLLiE92
09-23-2012, 09:48
Аз съм с розовата Елсев, която е за дълга коса без блясък. ;п
cheburashka
09-23-2012, 12:24
чудя се какво да си взема, не професионално
JoLLiE92
09-23-2012, 12:25
Каква ти е косата и какво искаш от нея? :)
strawberry88
09-23-2012, 12:26
Ами и аз не знам... Можеш ли да ми кажеш как се ползва и колко често трябва да слагам ? (:
Аз преди не исках да го ползвам.Много хора ми бяха казвали за него, но ме беше страх.После видях това и реших да пробвам. :D http://www.ladyzone.bg/krasota/krasivi-u-doma/story/1544203195-Chudodeyna_domashna_maska_za_kosa.html
Правех си тази маска много пъти и бях много доволна.Косата ми се сгъсти и заздрави.От скоро пак почнах да си я правя, защото искам да порастне по-бързо.Правя я също както е написано, само че вместо мас слагам бадемово масло и не слагам газ.Има ефект.Прави се 2 пъти седмично.И не слагай повече от 2 супени лъжици от тривитаминола!!!И го дръж в хладилник, защото аз не знаех и това го разбрах скоро. :D
strawberry88
09-23-2012, 12:28
чудя се какво да си взема, не професионално
И аз имам на Денис (бялата кутия с жълта капачка).Много съм доволна.За цената си е идеална.Прави косата перфектно гладка и се разресва супер лесно! ;)
JoLLiE92
09-23-2012, 12:29
^що не с масчица бе, хем секси аромат ще има ;дд
strawberry88
09-23-2012, 12:33
^що не с масчица бе, хем секси аромат ще има ;дд
Няма откъде да взема, а и не ми с занимава да я обезсолявам.Звучи сложно. :D И заради аромата.
cheburashka
09-23-2012, 12:34
косата ми е сухичка, искам да става по-мека и блестяща
strawberry88
09-23-2012, 12:36
косата ми е сухичка, искам да става по-мека и блестяща
ЗЕХТИН! <3
cheburashka
09-23-2012, 12:37
да, правя си преди шампоана, искам нещо след него :)
cheburashka
09-23-2012, 12:39
може и спрейче?
JoLLiE92
09-23-2012, 12:39
ЗЕХТИН! <3
масчица ;дд
Ами не знам, тая розовката на мен много ми харесва, за блясък е .. Тея на Денис не съм ги ползвала, но майка много ги купуваше едно време и казваше, че са хубави.
weheartiit
09-23-2012, 13:24
+ за маската на Денис (тази с жълтата капачка) :)
В последно време косата ми е много бухлева,но аз си знаех,че ще стане така като застуди.Мисля утре сутринта да я загладя малко с пресата.
cheburashka
09-23-2012, 13:31
еми тогава мисля да пробвам тази на Денис, ако я намеря 8-)
колко струва? ако не, сигурно пак Миозотиса ще взема
FuCKkK13
09-23-2012, 13:36
еми тогава мисля да пробвам тази на Денис, ако я намеря 8-)
колко струва? ако не, сигурно пак Миозотиса ще взема
към 6-7 лева беше
иначе аз ползвам тази цялата дето е жълта
JoLLiE92
09-23-2012, 14:07
Те за каква коса са жълтата и с жълтата капачка?
strawberry88
09-23-2012, 14:26
Моята е за ''дълбок възстановителен ефект за бърз растеж,плътност и блясък на косата.Против цъфтеж и сезонен косопад.За сухи,нормални,къдрени и боядисвани коси''. 8-)
cheburashka
09-23-2012, 14:55
за всичко хахаха
strawberry88
09-23-2012, 14:56
Направих си маската с тривитаминол.Добавих и мед за първи път.Прави сте-не лепка, а мен ме беше страх. :D Другия път ще си направя маска със зехтин,жълтък и мед. :---)
FuCKkK13
09-23-2012, 15:07
на моята пише че преструктурира и възстановява в дълбочина косъма след химична или термична обработка
strawberry88
09-23-2012, 15:13
Някой ползвал ли е продуктите на ApHogee?Едно момиче в youtube, на което редовно следя клиповете :д , препоръча един балсам-спрей без отмиване и мисля да го поръчам от Златна рибка.А и не са скъпи продуктите им...
FuCKkK13
09-23-2012, 15:13
Направих си маската с тривитаминол.Добавих и мед за първи път.Прави сте-не лепка, а мен ме беше страх. :D Другия път ще си направя маска със зехтин,жълтък и мед. :---)
нда.. аз на меда съм му голяма фенка
особено миналата година слагах с тонове.. не че сега не слагам много де,но тогава направо... меря уж 2 кафени лъжички и сипвам ли сипвам...
strawberry88
09-23-2012, 15:41
^Да...и е много вкусен и полезен (домашния!). :д <3
Някой ще ми обясни ли какво значи рекоструктор? 8-)
lovelywords
09-23-2012, 15:45
Някой ползвал ли е продуктите на ApHogee?Едно момиче в youtube, на което редовно следя клиповете :д , препоръча един балсам-спрей без отмиване и мисля да го поръчам от Златна рибка.А и не са скъпи продуктите им...
Може ли линк?
JoLLiE92
09-23-2012, 15:49
Някой ще ми обясни ли какво значи рекоструктор? 8-)
да ти възстановява структурата на косъма :)
strawberry88
09-23-2012, 15:50
Може ли линк?
http://zlatnaribka.com/category/aphogee-424.html
ами радвам се... :) аз иначе скоро ще ходя да ми вземат връхчетата,но не при фризьорка
А къде ? 8-)
И бтв, меда за какво точно е ?
Иначе днес си взех ампули на ревалид. Някой да ги е ползвал ?
strawberry88
09-23-2012, 16:16
Подхранване.
FuCKkK13
09-23-2012, 16:17
А къде ? 8-)
Иначе днес си взех ампули на ревалид. Някой да ги е ползвал ?
ми майката на една моя приятелка ми взима връхчетата... меда е за цъфтеж по принцип,изсветлява.. иначе съм ползвала и за косопад и подхранващи и от двете бях доволна
FreshJuice
09-23-2012, 18:00
Здравейте мацки :) скоро си направих цветни (лилави) кичури .. заключиха ми ги и се чудя какви домашни маски да си правя така, че да не ми пада боята и да ми подхранва косата ? да си взема ли тривитаминол или нещо друго ?
strawberry88
09-23-2012, 18:14
Здравейте мацки :) скоро си направих цветни (лилави) кичури .. заключиха ми ги и се чудя какви домашни маски да си правя така, че да не ми пада боята и да ми подхранва косата ? да си взема ли тривитаминол или нещо друго ?
Жълтъка и киселото мляко свалят боята.Тривитаминол може.И зехтин или масла. :)
JoLLiE92
09-23-2012, 18:22
С какво ти ги направиха? ;п и как се "заключва" боя?
И аз обмислям пак да се олилавея ... ;дд
Colombia
09-23-2012, 18:34
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Е това беше добро!
JoLLiE92
09-23-2012, 18:58
Мдам, бях лилава едно време. Даже ми писаха разни познати, които отдавна не съм виждала с "ти верно ли си лилава бе?!" ;д И съм обмисляла сега да си направя само кичури, които да се изтрият с времето.
Ооообичам лилавичкооо :cool:
Момичета, ресането вреди ли на косата? По колко пъти е хубаво да се решем на ден ?
strawberry88
09-23-2012, 19:36
Момичета, ресането вреди ли на косата? По колко пъти е хубаво да се решем на ден ?
Ами не е хубаво да се прекалява.Добре е сутрин и вечер според мен.Четох, че като се реше, естествената мазнина :D отива надолу и прави косата по-лъскава.Не мазна де. 8-) И чрез ресането се махал праха и мръсотията уж...не знам.Чувала съм, че вечер трябвало да се реше 100 пъти :D аз не се реша толкова де.Абе ако се прекали ще се накъса.И пластмасовите четки особено много я скубят и накъсват.
Luscious_Heart
09-23-2012, 19:43
^ Подкрепям, също искам да добавя, че е най-добре да ползваш дървен гребен. (Или ако е четка, такава с естествен косъм, но те са и скъпи) Сресването с дървен гребен стимулира скалпа, като това подобрява кръвната циркулация ии съответно растежа на косата :D
strawberry88
09-23-2012, 20:01
^Абсолютно.От една година се реша с дървен гребен и вече не ми се накъсва и наелектризира, както беше с четката.
FuCKkK13
09-24-2012, 11:11
^ Подкрепям, също искам да добавя, че е най-добре да ползваш дървен гребен. (Или ако е четка, такава с естествен косъм, но те са и скъпи) Сресването с дървен гребен стимулира скалпа, като това подобрява кръвната циркулация ии съответно растежа на косата :D
+ и да се реше отдолу нагоре и вече като ти е сресана може да минеш няколко пъти от корените към връхчетата
FuCKkK13
09-24-2012, 11:12
аз си направих маска с 2 жълтъка,кисело мляко,оцет и много мед.. ще стоя пак около 3 часа... днес си купих 2 ампулки на денис против косопад и ще сложа половин след баня :)
+ и да се реше отдолу нагоре и вече като ти е сресана може да минеш няколко пъти от корените към връхчетата
Кво ?! Отдолу нагоре ?! Оо
therichbitch
09-24-2012, 12:24
Има се предвид да не тръгваш напрво от корените и по средата като ти се заплете, после да дърпаш и да накъсваш косата. А да се започне от 3-4 пръста, най- надолу в косата да се разрешИ и постепенно нагоре, за да го няма това накъсване.
Аха, ясно. Еми можеше поне да го обясни, че така като го прочетеш, може и друго да си помислиш..
strawberry88
09-24-2012, 13:01
Днес си поръчах теди неща.Нямам търпение да ги пробвам. :D
http://zlatnaribka.com/zashtiten-spreji-ot-toplinata-lakme-itool-250-ml-267-1753.html
http://zlatnaribka.com/balsam-hidratirasht-macadamia-moisturizing-rinse-60-ml-498-3909.html
http://zlatnaribka.com/balsamspreji-provitamin-bez-izplakvane-aphogee-pro-vitamin-leavein-237-ml-424-3405.html
FuCKkK13
09-24-2012, 13:33
Аха, ясно. Еми можеше поне да го обясни, че така като го прочетеш, може и друго да си помислиш..
обяснявала съм го преди в темата поне 2 пъти !!!
Тривитаминолът може ли да се използва за деца? По-малката ми сестра има тънка коса и искам да я намажа,но първо да питам тук.
FuCKkK13
09-24-2012, 16:32
Тривитаминолът може ли да се използва за деца? По-малката ми сестра има тънка коса и искам да я намажа,но първо да питам тук.
предполагам може,но все пак на колко е ? защото и моята коса като малка е била тънка и естествено права,но като станах на 7-8 почна да става все по хубава,а като влезнах в пубертета - на около 11-12 се и начупи.. и от тогава ми е чуплива.. така че ми кажи на колко е,защото е важно
предполагам може,но все пак на колко е ? защото и моята коса като малка е била тънка и естествено права,но като станах на 7-8 почна да става все по хубава,а като влезнах в пубертета - на около 11-12 се и начупи.. и от тогава ми е чуплива.. така че ми кажи на колко е,защото е важно
На 9 е.
FuCKkK13
09-24-2012, 16:58
хм.... абе все пак недей.. страх ме е на толкова малко дете да ти кажа... смисъл ако беше на 12-13 примерно вече да... ама сега защо не и направиш някоя маска с жълтък ? примерно 2 жълтъка,кисело мляко,мед и зехтин... жълтъка много ама много помага... не е задължително да има тривитаминол...
cheburashka
09-24-2012, 17:26
кх, у нас в момента няма нито кисело мляко, нито сурови яйца... не мога да повярвам 8-)
намазах си цялата коса със зехтин, купих си този спец. за мен за косата ми, екстра върджин, 500мл. за 5-6лв., намален беше май даже, малко съмнително евтино ми се вижда, но... айде става
после ще я измия с Фитовал, купих си го, дано да намали поне малко косопада
Днес си поръчах теди неща.Нямам търпение да ги пробвам. :D
http://zlatnaribka.com/zashtiten-spreji-ot-toplinata-lakme-itool-250-ml-267-1753.html
http://zlatnaribka.com/balsam-hidratirasht-macadamia-moisturizing-rinse-60-ml-498-3909.html
http://zlatnaribka.com/balsamspreji-provitamin-bez-izplakvane-aphogee-pro-vitamin-leavein-237-ml-424-3405.html
Честито! Ще чакаме отзиви (разбира се..традиция ни е вече :Д)
JoLLiE92
09-24-2012, 18:44
Децата по принцип имат по-тънка коса. :)
strawberry88
09-24-2012, 18:48
Честито! Ще чакаме отзиви (разбира се..традиция ни е вече :Д)
Естествено! 8-) :)
strawberry88
09-24-2012, 18:50
Препоръчвам да я мажеш само със зехтин!Много мои приятелки, като малки са ги мазали и е имало ефект.И сега се мажат де. :Д
JoLLiE92
09-25-2012, 08:03
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151063660236966&set=a.10150178416716966.308066.224533461965&type=1&ref=nf : )))))))))))))))))))
Спомняте ли си баба ви да е имала такива?
strawberry88
09-25-2012, 11:03
Пристигнаха ми нещата.Още тази вечер ще ги пробвам.Балсамчето на Макадамия е супер малко и сладко. 8-) :grin:
JoLLiE92, никога не съм виждала такива. :D
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151063660236966&set=a.10150178416716966.308066.224533461965&type=1&ref=nf : )))))))))))))))))))
хахаха да много си играех с тях. Представях си че са някакви войничета :D Но после баба се ъпгрейдна с дунапренени ролки и незнам къде изчезнаха тези :D
strawberry88
09-25-2012, 11:11
Не са ми дали никаква мостра на нищо!Чак сега забелязах.Поръчвала съм и само един продукт и пак са ми давал и мостра!Защо сега не ми дадоха?На някой случвало ли му се е? :mad: :D И между другото, като ги поръчвах никъде не видях да пише от къде мога да си избера на какво искам мостра!Вие къде го гледате не знам. |(
titinkaa
09-25-2012, 11:23
Моята баба има такива. :D
Някой може ли да ми каже каква цена е термозащитния продукт на Алфапарф?
strawberry88
09-25-2012, 11:25
Моята баба има такива. :D
Някой може ли да ми каже каква цена е термозащитния продукт на Алфапарф?
10-12 лв.
titinkaa
09-25-2012, 11:35
10-12 лв.
колко мл е?
FuCKkK13
09-25-2012, 11:40
колко мл е?
150
titinkaa
09-25-2012, 12:07
150
мерси,сега ще ходя до магазина на кристиан оф рома и ще питам :)
JoLLiE92
09-25-2012, 12:25
JoLLiE92, никога не съм виждала такива. :D
То щото си малка ^^ или баба ти е млада ;д
strawberry88
09-25-2012, 12:27
То щото си малка ^^ или баба ти е млада ;д
Ами може и да е имала, но аз не съм виждала.Баба има маша и още я пази. :D На 16 съм. 8-)
JoLLiE92
09-25-2012, 12:29
Моята пък постоянно нарича пресата ми "маша" ;дд
FreshJuice
09-25-2012, 12:45
С какво ти ги направиха? ;п и как се "заключва" боя?
Ами както се правят цветни кичури- с оцветител.. Но после ми слагаха от заключваш боята шампоан и после блясък и после пак така и така :D С тея продукти седях по 5 мин с всеки. продуктите бяха на Крестас, лореал .. от този вид :D :D
JoLLiE92
09-25-2012, 12:48
Смисъл постоянни ли са или временни ?
И не разбрах това за заключването ;дд
strawberry88
09-25-2012, 15:29
FreshJuice, може ли да пуснеш снимка на косата ти?Интересно ми е! 8-)
Аз днес ще се намажа с малко зехтин по краищата.След като я измия ще я изправя и ще сложа от спрея на Лакме и ще си я снимам.Някой искаше да ми я види изправена. :D
Между другото тоя спрей-балсам на ApHogee имал и защита от топлината и ако знаех нямаше да поръчвам и на Лакме ама като не гледам изобщо. :/
FuCKkK13
09-25-2012, 15:31
аз искам снимка !