Влез

View Full Version : Всичко за косата..vol.4

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13

strawberry88
09-25-2012, 15:32
Окей. :)

strawberry88
09-25-2012, 18:36
Със зехтина стях само един час.Отмих го и сега чакам да ми изсъхне косата и да се изправям.

titinkaa
09-25-2012, 18:51
Ягодке и аз искам снимка.

FuCKkK13
09-25-2012, 18:54
е скоро вече трябва да си купя зехтин и някое масло,но май ще е стимуланта

mariam123
09-25-2012, 19:52
Аз сега се намазах със себорал форте видях, че съдържа алкохол а в момента нямам, и с маслото от гроздови семена в корените, и арганово по дължината. Така ще си преспя и утре ще я измия. Предния път се намазах преди да се изправя с аргановото масло, и стана много добре очаквах, че ще ми се омазни по-бързо, но не. А и да добавя, че от това чудо от 2,50 косопада ми драстично намаля, направо не е за вярване.

strawberry88
09-25-2012, 21:44
Май прекалих с термозащитния спрей на Лакме.Направо ми се втвърди косата и стана мокра на някои кичури. |( :D Нищо де.Изправих се.Сложих и арганово масло след това.Апарата се зарежда няколко часа и ми показва батерията изстощена. :mad: :mad: Нямам представа защо.И на телефона е изстощена и в момента си търся зарядното.Бясна съм! 8-) Утре ще се снимам.Идеално се изправи само дето е по-твърда от този спрей.Друг път ще слагам по-малко и дано да не става така. :\

titinkaa
09-26-2012, 08:38
Аз сега се намазах със себорал форте видях, че съдържа алкохол а в момента нямам, и с маслото от гроздови семена в корените, и арганово по дължината. Така ще си преспя и утре ще я измия. Предния път се намазах преди да се изправя с аргановото масло, и стана много добре очаквах, че ще ми се омазни по-бързо, но не. А и да добавя, че от това чудо от 2,50 косопада ми драстично намаля, направо не е за вярване.

Себорала го слагай само,след като си си измила косата,на влажна коса в корените.не го слагай на мръсна и да спиш с него.Иначе,да,косопада спира от себорала.

cheburashka
09-26-2012, 11:57
Себорала в съчетание с Фитовала шампоана как ще е?

FuCKkK13
09-26-2012, 15:44
Себорала в съчетание с Фитовала шампоана как ще е?

ами не знам,но аз лично бих ги ползвала по отделно

mariam123
09-26-2012, 18:54
Себорала го слагай само,след като си си измила косата,на влажна коса в корените.не го слагай на мръсна и да спиш с него.Иначе,да,косопада спира от себорала.
Защо какъв е проблема да го слагам на мръсна коса? Аз в упътването не видях да трябва косата да е чиста или влажна. Дори мислих да се мажа всеки ден с него, докато не ми намалее още малко косопада, и после само профилактично веднъж седмично.

titinkaa
09-26-2012, 19:22
Защо какъв е проблема да го слагам на мръсна коса? Аз в упътването не видях да трябва косата да е чиста или влажна. Дори мислих да се мажа всеки ден с него, докато не ми намалее още малко косопада, и после само профилактично веднъж седмично.

нали Себорал форте ползваш,с червен етикет отзад?Точно там пише,това което ти казвам.

mariam123
09-26-2012, 20:09
Препаратът се втрива в кожата на главата, без да се измива след това. При липса на лекарско предписание, третирането се извършва от 2 до 3 дни по преценка на лекар.
За поддържане на ефекта прилагането на препарата може да продължи 1 път седмично след измиване на косата.
При гнездов (локален) косопад се третират само засегнатите участъци ежедневно, като втриването се извършва с памучен тампон в продължение на 5-6 минути. Курсът на лечение е най-малко 30 - 60 дни по преценка на лекар.
Аз съм го прочела. Но ти май НЕ си.

titinkaa
09-27-2012, 11:10
Препаратът се втрива в кожата на главата, без да се измива след това. При липса на лекарско предписание, третирането се извършва от 2 до 3 дни по преценка на лекар.
За поддържане на ефекта прилагането на препарата може да продължи 1 път седмично след измиване на косата.
При гнездов (локален) косопад се третират само засегнатите участъци ежедневно, като втриването се извършва с памучен тампон в продължение на 5-6 минути. Курсът на лечение е най-малко 30 - 60 дни по преценка на лекар.
Аз съм го прочела. Но ти май НЕ си.

Напротив ти НЕ си го прочела.
ПРЕПАРАТЪТ СЕ ВТРИВА В КОЖАТА НА ГЛАВАТА СЛЕД ИЗМИВАНЕ НА КОСАТА,БЕЗ ИЗПЛАКВАНЕ.

FuCKkK13
09-27-2012, 11:31
момичета,едно шише стимулант за колко време г/д. ви стига ?

иначе аз сега съм със стимулант и ще стоя колкото може повече ... от 2 месеца съм си горяла само 1 път косата

JoLLiE92
09-27-2012, 11:51
При липса на лекарско предписание, третирането се извършва от 2 до 3 дни по преценка на лекар.

на мен тоя момент много ми хареса ;д

titinkaa
09-27-2012, 12:02
момичета,едно шише стимулант за колко време г/д. ви стига ?

иначе аз сега съм със стимулант и ще стоя колкото може повече ... от 2 месеца съм си горяла само 1 път косата

На мен едно шише ми стига за 2 месеца,в зависимост колко често си правя маски.

weheartiit
09-27-2012, 12:31
Ух,косата ми е мега зле напоследък,суха ... суха.Нямам време да и правя нищо и просто горката e в ужасно състояние.
Иначе Ягодке и аз искам да видя снимка. :)

FuCKkK13
09-27-2012, 12:35
На мен едно шише ми стига за 2 месеца,в зависимост колко често си правя маски.
ами аз си правя 2 пъти в седмицата,да видя за колко ще ми стигне... замислих се че идва много изгодно,а скоро не си бях купувала

titinkaa
09-27-2012, 13:07
ами аз си правя 2 пъти в седмицата,да видя за колко ще ми стигне... замислих се че идва много изгодно,а скоро не си бях купувала

Аз откакто съм си купила стимуланта съм го ползвала 4-5 пъти по 1с.л. и шишето ми е наполовина.

FuCKkK13
09-27-2012, 13:29
ами така не мога да преценя защото аз си слагам на ръцете и прекарвам пръсти по косата... до сега не съм засичала и сега ми стана интересно... ако стига за 1 месец примерно е много изгодно,а и за цената си е много много добро .. т.е. много помага

FuCKkK13
09-27-2012, 16:19
стоях 4 часа със стимуланта и още като излезнах от банята косата ми беше невероятна... нямам търпение да изсъхне... още в банята беше много мекичка

lovelywords
09-27-2012, 17:42
Момичета имам един въпрос. Последно си слагах стимуланта преди може би месец-два, и последните 2 пъти не действаше особено добре на косата ми и сякаш падаше повече от него. Та въпроса ми е сега след като е минало доста време, дали ако я намажа ще й подейства добре, или ще продължи да пада?

FuCKkK13
09-27-2012, 17:44
Момичета имам един въпрос. Последно си слагах стимуланта преди може би месец-два, и последните 2 пъти не действаше особено добре на косата ми и сякаш падаше повече от него. Та въпроса ми е сега след като е минало доста време, дали ако я намажа ще й подейства добре, или ще продължи да пада?

хм.. странно... от колко време е било отворено шишето ? и все пак - това са масла не мисля,че могат да навредят кой знае колко

lovelywords
09-27-2012, 17:51
хм.. странно... от колко време е било отворено шишето ? и все пак - това са масла не мисля,че могат да навредят кой знае колко

Ами само преди няколко месеца си го купих. Не съм си слагала отдавна нищо на косата, и не съм правила и маски и за това питам, понеже в момента няма как да си направя маска и единствено от стимуланта мога да си сложа.. Но все още се чудя ;д

strawberry88
09-27-2012, 18:01
След малко ще си мия косата и ако я изправям ще я снимам.Искам да кажа, че косата ми със спрея на Лакме много по-лесно се изправи, НО е твърда и суха я чувствам...все едно съм слагала лак.Това не ми харесва.Ако и втория път стане така, няма да го ползвам повече.Първия път май сложих доста.

FuCKkK13
09-27-2012, 18:04
Ами само преди няколко месеца си го купих. Не съм си слагала отдавна нищо на косата, и не съм правила и маски и за това питам, понеже в момента няма как да си направя маска и единствено от стимуланта мога да си сложа.. Но все още се чудя ;д

стимуланта е годен до 3 месеца след отварянето на шишенцето
и 3 години неотворен

lovelywords
09-27-2012, 18:05
стимуланта е годен до 3 месеца след отварянето на шишенцето
и 3 години неотворен

Ами аз съм го купила може би от преди 4-5.. значи да не го ползвам така ли?

FuCKkK13
09-27-2012, 18:16
Ами аз съм го купила може би от преди 4-5.. значи да не го ползвам така ли?

ако си го купила и си го отворила веднага или на 1-2 седмица след като го купи го хвърли.. то си го пише,чети !

titinkaa
09-27-2012, 18:21
Днес си купих масло от гроздови семки на Икаров.Предполагам,че чак в неделя ще се намажа с него и да видим ефекта какъв ще е.

lovelywords
09-27-2012, 18:26
ако си го купила и си го отворила веднага или на 1-2 седмица след като го купи го хвърли.. то си го пише,чети !

Да, мерси.

kitty02
09-28-2012, 07:33
Помощ! Възвръща се старият ефект. Пак косата ми е мазна в корените и суха в краищата. Знам, че трябва да си направя някоя маска за коса, но просто нямам време :cry:

kitty02
09-28-2012, 07:35
А и също да добавя, че като я изкъпя и на другата сутрин в корените е някакси сплескана и аз не знам как да го кажа. Където ми е косата по темето е някак си много сплескана, а надолу е с такива чупки, толкова хвърчаща, че няма накъде. Какво става с косата ми?! :cry:

HellOfaHottie
09-28-2012, 07:46
А и също да добавя, че като я изкъпя и на другата сутрин в корените е някакси сплескана и аз не знам как да го кажа. Където ми е косата по темето е някак си много сплескана, а надолу е с такива чупки, толкова хвърчаща, че няма накъде. Какво става с косата ми?! :cry:

УЖАС!!!
Просто имаш гаден ген.... да чукам на дърво... ;/

kitten8m
09-28-2012, 07:55
^Оле да и аз как мразя такива коси супер гнусно ми става като видя такава...

kitten8m
09-28-2012, 07:56
поддържайте се малко бе момичета....а уж много високо мнение имате за себе си пък косата не си миете...хахахаха

kitty02
09-28-2012, 08:48
До ген си е. Какво да направя - 3 пъти я мия в седмицата, как ще е неподдържана? Като не ме познаваш, по-добре не говори. А и не ходя с естествената си коса - изправям я. Няма да се излагам я ;)

malka_sladkka
09-28-2012, 10:11
поддържайте се малко бе момичета....а уж много високо мнение имате за себе си пък косата не си миете...хахахаха

Момиче, ти добре ли си? Изобщо четеш ли какво е написала? Къпе я и на следващия ден е сплескана. Как ще не си я мие даже е твърде често според мен????

kitty02, защо не си направиш маска вечерта ще отнеме не повече от 10 мин да се намажеш и 2-3 да направиш сместа и на другия ден сутринта да я измиеш, тъкмо повече ефект ще има, може да слагаш и готова маска, ако съвсем пък нямаш време за това :)

malka_sladkka
09-28-2012, 10:16
kitten8m, до колкото съм виждала твои снимки и чела твои мнения изглеждаш голяма свиня, което е много по-зле ;)

FuCKkK13
09-28-2012, 10:49
До ген си е. Какво да направя - 3 пъти я мия в седмицата, как ще е неподдържана? Като не ме познаваш, по-добре не говори. А и не ходя с естествената си коса - изправям я. Няма да се излагам я ;)

аха.. значи ако ходиш с естествената си коса се излагаш.. браво

FuCKkK13
09-28-2012, 10:50
kitten8m, до колкото съм виждала твои снимки и чела твои мнения изглеждаш голяма свиня, което е много по-зле ;)

недей.. няма да успее да развали и тази тема.. не се занимавай - повечето и мнения са такива

FuCKkK13
09-28-2012, 10:52
днес ми казаха че коса ми е много мека и то 2ма човека,много се зарадвах

cheburashka
09-28-2012, 11:01
след колко измивания би трябвало да има ефект от шампоана Фитовал, поне минимален?

FuCKkK13
09-28-2012, 11:25
след колко измивания би трябвало да има ефект от шампоана Фитовал, поне минимален?

според мен поне 2-3 - не съм го ползвала,но така мисля...

malka_sladkka
09-28-2012, 12:45
недей.. няма да успее да развали и тази тема.. не се занимавай - повечето и мнения са такива

Забелязала съм и аз... ами разбира се, че няма тва е най-четената тема в раздела все пак :D Плюс, че е някаква дошла от нищото, направила 100 мнения само с тъпизми...

Аз пък да се похваля, че се подстригах. Прежалих си поне 7-8 см от дължината, ама сега е в пъти по-добре и прическата и самата коса. Много доволна останах този път. Явно това ще е моята фризьорка :D

FuCKkK13
09-28-2012, 14:06
Забелязала съм и аз... ами разбира се, че няма тва е най-четената тема в раздела все пак :D Плюс, че е някаква дошла от нищото, направила 100 мнения само с тъпизми...

Аз пък да се похваля, че се подстригах. Прежалих си поне 7-8 см от дължината, ама сега е в пъти по-добре и прическата и самата коса. Много доволна останах този път. Явно това ще е моята фризьорка :D
супер,браво... а не.. снимките в раздела ни минават,но това е защото там гледат и мъжката част от форума все пак 8-)

.Wonder
09-28-2012, 14:13
Купих си розова вода, с която да си изчиствам лицето. Обаче прочетох, че може и за коса да се ползва, та реших да пробвам. Обаче пък погледнах на етикета на водата (марка Perfect) и не пише нищо за приложение на косата. Поразрових из интернет за други марки розови води и на някои изрично е написано, че може да се ползва върху косата. Тааа да попитам да продължа ли да използвам моята, след като не пише, че може ?

kitty02
09-28-2012, 14:17
аха.. значи ако ходиш с естествената си коса се излагаш.. браво
Еми да. Естествената ми коса е в ужасно състояние и заради това я изправям.

wiiwa
09-28-2012, 14:23
Момичета, не съм си правила маска от 15ти :/. Горя е два пъти в на седмица с сешоара. Предложете някой хубав термо спрей и кажете от къде да го купя. Иначе краищата ми са малко сухи ://///////.

FuCKkK13
09-28-2012, 14:38
Купих си розова вода, с която да си изчиствам лицето. Обаче прочетох, че може и за коса да се ползва, та реших да пробвам. Обаче пък погледнах на етикета на водата (марка Perfect) и не пише нищо за приложение на косата. Поразрових из интернет за други марки розови води и на някои изрично е написано, че може да се ползва върху косата. Тааа да попитам да продължа ли да използвам моята, след като не пише, че може ?

ами не знам честно да ти кажа.. аз никога не съм си слагала розова вода на косата.... но дори и да слагаш не мисля,че ще ти пречи

FuCKkK13
09-28-2012, 14:39

няма значение.. има хора,които се харесват с естествена коса и да кажеш,че е излагация да си ходиш с естествената коса е глупаво

.Wonder
09-28-2012, 14:39
ами не знам честно да ти кажа.. аз никога не съм си слагала розова вода на косата.... но дори и да слагаш не мисля,че ще ти пречи
Благодаря за бързия отговор, много си мила ^^

FuCKkK13
09-28-2012, 14:41
Момичета, не съм си правила маска от 15ти :/. Горя е два пъти в на седмица с сешоара. Предложете някой хубав термо спрей и кажете от къде да го купя. Иначе краищата ми са малко сухи ://///////.

алфапарф... това ако още един път го предложа не знам 8-) .. предлагам преди следващия вол всички с термозащитни продукти да кажат марката на продукта или направо link към него и дали са доволни.. хубавите продукти ще ги сложа на 1ва страница,че тука мине-замине седмица някои пита.. не че има лошо де,но така ще е по лесно .. ако сте съгласни де

FuCKkK13
09-28-2012, 14:41
Благодаря за бързия отговор, много си мила ^^

моля :)

JoLLiE92
09-28-2012, 14:57
Тя може и да е в ужасно състояние, защото я изправяш. :) Трябва понякога с естествена коса, изобщо не е равносилно на неподдържаност.
Да се похваля, днес случайно открих магазина на Кристиан ъф Рома тук :cool:

FuCKkK13
09-28-2012, 15:03
браво... мислиш ли за някоя придобивка от там или ?

wiiwa
09-28-2012, 15:04
алфапарф... това ако още един път го предложа не знам 8-) .. предлагам преди следващия вол всички с термозащитни продукти да кажат марката на продукта или направо link към него и дали са доволни.. хубавите продукти ще ги сложа на 1ва страница,че тука мине-замине седмица някои пита.. не че има лошо де,но така ще е по лесно .. ако сте съгласни де

По-хубав ли е от тези на Лореал ? Как изглежда ? Откъде да го купя? Колко струва ? Иначе аз съм съгласна с предложението ти за продуктите .

JoLLiE92
09-28-2012, 15:11
браво... мислиш ли за някоя придобивка от там или ?
След като сключа договор с родителското съсловие за субсидии , тогава ще му мисля ;д Ах и какви дънки си харесахххх влюбих се :cool:
И за косата доста неща си гледах ;п
Ходихме впрочем с една приятелка да си търси маска и аз по това което съм чела от вас и бях от полза ^^^^^^^^ йейййй благодаря ви ;**
А я кажете някаква купена маска за мазна коса? Всичко, което гледахме, беше за нормална или суха и накрая си взе бялата Денис с жълтата капачка.

kitty02
09-28-2012, 15:13
няма значение.. има хора,които се харесват с естествена коса и да кажеш,че е излагация да си ходиш с естествената коса е глупаво
Извинявай, ако е прозвучало така, но аз говорех за себе си, не за другите.

kitty02
09-28-2012, 15:15
Тя може и да е в ужасно състояние, защото я изправяш.
Изправям я, защото естествената ми коса е много чуплива и просто не ми харесва как седи.

JoLLiE92
09-28-2012, 15:26
То не го каза ти това, че било излагация. :)
Казвам, че може да я правиш някой път с пяна и такива продукти, не винаги да е изправена, че не е много добре за нея. А и е скучно ;д Но ако ти е по-късичка косата по-кофти като е чуплива. Моята последния път като се изкъпах изобщо не я сресах и едни красиви чупки станахааа <3 ;дд

FuCKkK13
09-28-2012, 15:28
По-хубав ли е от тези на Лореал ? Как изглежда ? Откъде да го купя? Колко струва ? Иначе аз съм съгласна с предложението ти за продуктите .

не знам.. не съм ползвала този на лореал ..спрей... от фризьорка или от магазн,които работи с техни продукти ... 12-15лв.

FuCKkK13
09-28-2012, 15:29

ясно...

kitty02
09-28-2012, 17:14
Но ако ти е по-късичка косата по-кофти като е чуплива.
Ами всъщност да, късичка е, и няма как ..

malka_sladkka
09-28-2012, 18:47
супер,браво... а не.. снимките в раздела ни минават,но това е защото там гледат и мъжката част от форума все пак 8-)

е, добре малко по-четена е, ама горе-долу тва са темите - тая за косата, за прическите и за снимките :D друго г/д не се чете :D сигурно, щото се повтарят

И моята преди беше ужасна, но от както си правя масли е коренно различна, дори когато си правиш маски пак ли е така?

kitty02
09-28-2012, 19:01
От маските още повече се чупи :(

JoLLiE92
09-28-2012, 19:08
Сигурно защото става по-жива по-здрава ;д

malka_sladkka
09-28-2012, 19:10
^ живи здрави :D ами сигурно такава си е косата по рождение знам ли...

malka_sladkka
09-28-2012, 19:11
на моята колкото повече и правя маски толкова по-добре изглежда, един път в седмицата и правя маска и 1 път я мажа само със зехтин или някое масло :D общо взето винаги съм намазана преди къпане

titinkaa
09-28-2012, 19:13
kitty02,и моята коса стои леко сплескана ако не й направя вафлички или нещо друго.На втория ден от миенето изглежда още по зле,все едно не съм я мила 4-5 дена.Не знам и аз какво да правя,за да е по-бухнала в корените,спрей ли да си купя,кво ли?!И шампоан за обем на Wash and Go ползвам и ефект няма,дори горните пластове си скъсих с 3 пръста,за да придаде малко обем отгоре ама пак без резултат.Пък не ми се иска всеки път като я измия и да й правя вафлички.Преди косата ми имаше много обем,чак се дразнех че е много бухнала,но преди ми беше и по-къса до раменете и може би тов си оказва влияние,а сега като е дълга и утежнява.

JoLLiE92
09-28-2012, 19:17
Тя косата ти явно не е неподдържано зле изглеждаща или изтощено зле изглеждаща, а просто непокорна : )

titinkaa
09-28-2012, 19:22
Абе косата ми е много добре поддържана,явно причината е в това,че е дълга и утежнява,и затова не може да имам естествен обем.А и преди горните пластове ми бяха доста по-къси и затова имах голям обем.А сега горните пластове ми са до врата.

JoLLiE92
09-28-2012, 19:29
Абе косата ми е много добре поддържана,явно причината е в това,че е дълга и утежнява,и затова не може да имам естествен обем.А и преди горните пластове ми бяха доста по-къси и затова имах голям обем.А сега горните пластове ми са до врата.
имах предвид на kitty02 ;п
твоята е много права затова така става.

kitty02
09-28-2012, 19:33
ами сигурно такава си е косата по рождение знам ли...
Като съм била на 1, 2 години и съм била с много обемна коса и много големи букли, но тогава са ме подстригвали по-късо. В началното училище беше идеално права. Като започнах прогимназия взе да се начупва и от тогава е така :(
Може и да е до гени. Баща ми е с чуплива коса, но къса!

strawberry88
09-28-2012, 19:35
От маските още повече се чупи :(

И при мен е така.Откакто се подстригах късо винаги съм изправена.Просто няма как да излезна с това животно на главата.Така ще е докато порастне малко. :| :( |(

kitty02
09-28-2012, 19:36
Ягодке, какво стана със снимката? :D

JoLLiE92
09-28-2012, 19:37
Като съм била на 1, 2 години и съм била с много обемна коса и много големи букли, но тогава са ме подстригвали по-късо. В началното училище беше идеално права. Като започнах прогимназия взе да се начупва и от тогава е така :(
Може и да е до гени. Баща ми е с чуплива коса, но къса!
сякаш слушам себе си ;д с разликата , че баща ми е с много много права коса, а майка ми с доста чуплива, аз с нещо средно.
А това че се сплесква на тила може да е от формата на главата ти ? Моята е малко сплесната самата глава или поне майка ми така ми повтаря :cool: и си издърпвам повечето коса назад, че да не личи ;д Но косата ми изобщо никога не е била безобемна.

"Просто няма как да излезна с това животно на главата."
ХАХАХАХААХАХАХАХАААХАХАХА Х !!!!!!!! ;д

titinkaa
09-28-2012, 19:38
имах предвид на kitty02 ;п
твоята е много права затова така става.

Оп,мислих,че за мен става дума. :D

malka_sladkka
09-28-2012, 19:59

И моите са до врата и до преди да я подстрижа беше доста дълга станала и все се налагаше да си правя обем със сешоар, просто като е дълга доста трудно може да има естествен обем, трябва или вафлички, или тупиране, или притки, сешоар или каквото и да е, ама да е нещо. Сега като ми е доста поскъсена има доста повече обем. Някои хора и със съвсем къси коси пак нямат обем, аз примерно като се вържа на опашка и поседя известно време и после имам доста приличен обем и не ми се получава гадната чупка от ластика :)

malka_sladkka
09-28-2012, 20:01
Ягодке, какво стана със снимката? :D

вярно, щеше да пуска снимка :D

JoLLiE92
09-28-2012, 20:04
аз примерно като се вържа на опашка и поседя известно време и после имам доста приличен обем и не ми се получава гадната чупка от ластика :)
аз си я връзвам на нещо като кокче , онова по-рошнатото, и после като я пусна стават такива букли, чупки и чудесии ... Колежката ми вече вика "направи Синди Крауфорд" тоест да си направя косата така ;ддддддд наши си лиги ^^
Бонус точки : ако съм я вързала на плажа и е в сол, става още по-начупенка.

strawberry88
09-28-2012, 20:05
Ще пусна тези дни!Още не съм се снимала. :D

kitty02
09-28-2012, 20:43
Спирам хининовата вода. Вечер си измивам косата и на другия ден на обяд вече е мазна. като на Сивиръс Снейп :D

FuCKkK13
09-29-2012, 07:09
аз си я връзвам на нещо като кокче , онова по-рошнатото, и после като я пусна стават такива букли, чупки и чудесии ... Колежката ми вече вика "направи Синди Крауфорд" тоест да си направя косата така ;ддддддд наши си лиги ^^
Бонус точки : ако съм я вързала на плажа и е в сол, става още по-начупенка.
то на всички от солената вода им се начупва косата бе момиче 8-)

weheartiit
09-29-2012, 07:26
+ 1 :D и моята каквато е бухнала и безформена и като се начупи просто "много яка картинка" :D Иначе аз след малко влизам да се къпя,снощи си намзах косата с арганово масло.Абе да ви питам,всички проф. ли шампоани не се пенят защото моя на Лореал изобщо не се пени освен ако не му сложа няколко капки масло.Преди пак си бях взела един шампоан от фризьорката и пак никаква пяна не правеше.И така ми е гадно. :D

FuCKkK13
09-29-2012, 07:32
+ 1 :D и моята каквато е бухнала и безформена и като се начупи просто "много яка картинка" :D Иначе аз след малко влизам да се къпя,снощи си намзах косата с арганово масло.Абе да ви питам,всички проф. ли шампоани не се пенят защото моя на Лореал изобщо не се пени освен ако не му сложа няколко капки масло.Преди пак си бях взела един шампоан от фризьорката и пак никаква пяна не правеше.И така ми е гадно. :D

ами моя се пени,но не много... всъщност нормално.. 1вия път ПОЧТИ няма пяна,а 2ри път си е добре,но пак не е като масовите марки

но това е предполагам заради съставките... защото тези,които са за пяна са вредни,а в проф. шампоани има по малко съставки и може би от там идва разликата

titinkaa
09-29-2012, 10:39

И аз съм забелязала,че в нас като се измия с Wash and Go и има супер много много пяна,а с професионалния пяната е наполовина от тази на другия шампоан,но все пак ми хваща от първия път и се пени.

titinkaa
09-29-2012, 10:41
И моите са до врата и до преди да я подстрижа беше доста дълга станала и все се налагаше да си правя обем със сешоар, просто като е дълга доста трудно може да има естествен обем, трябва или вафлички, или тупиране, или притки, сешоар или каквото и да е, ама да е нещо. Сега като ми е доста поскъсена има доста повече обем. Някои хора и със съвсем къси коси пак нямат обем, аз примерно като се вържа на опашка и поседя известно време и после имам доста приличен обем и не ми се получава гадната чупка от ластика :)

Абе нека нямам обем,ама не бих се прежалила пак да си скъся косата,толкова много време я пусках,а и с къса коса не се харесвам особено. :)

FuCKkK13
09-29-2012, 14:54
взех си връхчетата ..

JoLLiE92
09-29-2012, 15:16
то на всички от солената вода им се начупва косата бе момиче 8-)
Ми даааа, ама и по принцип като я вържа така и после я пусна имаме такъв ефект ;д дори и да не е солена имах предвид, а от солта още повече
п.с. това за пяната има значение и от водата. :) с по-мека вода се пени повече, с по-твърда по-малко

strawberry88
09-29-2012, 16:24
Да, от солената вода става по-къдрава.Има даже и спрейове за коса със сол за ''beach waves'' :D.Обаче солта е вредна за косата.

malka_sladkka
09-29-2012, 16:46
Абе нека нямам обем,ама не бих се прежалила пак да си скъся косата,толкова много време я пусках,а и с къса коса не се харесвам особено. :)

Твоята е толкова лъскава, че как да я отрежеш. Поне има варианти за обем, не е като да няма :D

titinkaa
09-29-2012, 16:59
Твоята е толкова лъскава, че как да я отрежеш. Поне има варианти за обем, не е като да няма :D

Има варианти ама хич не искам да я горя с вафлички или да слагам пяна за коса и т.н.

JoLLiE92
09-29-2012, 17:01
^И е грозно.

titinkaa
09-29-2012, 17:11
мхм

strawberry88
09-29-2012, 17:15
О, да!Bафлите са много грозни.Особено доста момичета се правят така:
http://prikachi.com/images/333/5324333k.jpg
А някои си правят цялата коса на вафли и бритона.Ужас.Какво красиво виждат в това не знам.Приемам вафлите само ако на горните пластове няма.И не се виждат изобщо. :D

JoLLiE92
09-29-2012, 17:20
Вафлите са сравнително окей само ако са на коса като на Титинка - много права и без обем и ако са от най-ситните и покрити отгоре с права коса ;д
В унито ни нали дойдоха зайците и явно тупирането като телевизор пак е на мода в малките населени места ..... :cool: мн се забавлявам в какъв вид идват в началото на годината ... ;д в края вече малко повече приличат на хора.

FuCKkK13
09-29-2012, 17:46
момичета,след стимуланта не мога да си се напипам на косата.. много е мека.. утре мисля да стоя цял ден с него...

JoLLiE92
09-29-2012, 17:48
Утре и аз ще си направя някаква маска.. само без тоя зехтин, че ще откача ако пак се чувствам като шопска салата.... ;д или поне по-малко ще сложа

chocolatte96
09-29-2012, 18:33
Днес бях със стимуланта и преди малко си направих 3 плитки, че не искам да си горя косата с преса или маша, а в естественото й състояние е бухнала :D Бях си поръчала на Lakme термо-протектора и преди 2 дни го опитах и останах доволна - не ми се накъдри косата и ми се струваше по-малко изгорена някак си :D Разбира се от раз няма как да разбера за ефекта, но все пак ми се отрази добре.А и за количеството не е никак скъпа.

Иначе в един козметичен магазин видях и флуиди за изправяне с преса на Victoria Beauty. И го искам :D Беше 7 лв., но беше много малко като количество и се отказах. Хем тъкмо си взех на Lakme .. трябва да издържа докато свърши :D

Купих си си спрей-балсам без отмиване на Шаума против цъфтеж. Не беше планирано иначе :D

Може ли някой да ми предложи готови маски за суха, изтощена, непокорна, цъфтяща коса :D Мама има на миозотис или нещо от сорта :д - с костен мозък и плацента, в червена кутийка е, ама не съм я ползвала. И на Глис се замислих една в жълта кутия.
Няма значение цената само да има ефект :D

fizzyg
09-29-2012, 18:55
Утре обмислям да си направя една маска за коса. Ще сложа зехтин,пшенично масло,кис.мляко и жълтък. :Д

strawberry88
09-29-2012, 19:07
Абе от тоя спрей на Лакме косата ми се изправя много лесно, но после много трудно я реша и е твърда и НЕ ми харесва. :mad: :D Другия път ще сложа съвсеееем малко от спрея.
Иначе утре аз ще си правя маската с тривитаминола.

yoLo0
09-29-2012, 19:26
Аз утре ще си правя маска с жълтък,стимулант,кафе,мед и кисело мляко. Мисля и зехтин да сложа по краищата.. :?
Днес си поръчах
http://zlatnaribka.com/shampoan-za-rastej-schwarzkopf-hair-growth-shampoo-250-ml-464-3697.html#.UGdKIFG62ec
http://zlatnaribka.com/balsamspreji-provitamin-bez-izplakvane-aphogee-pro-vitamin-leavein-237-ml-424-3405.html#.UGdKalG62ec

strawberry88
09-29-2012, 19:41
Аз утре ще си правя маска с жълтък,стимулант,кафе,мед и кисело мляко. Мисля и зехтин да сложа по краищата.. :?
Днес си поръчах
http://zlatnaribka.com/shampoan-za-rastej-schwarzkopf-hair-growth-shampoo-250-ml-464-3697.html#.UGdKIFG62ec
http://zlatnaribka.com/balsamspreji-provitamin-bez-izplakvane-aphogee-pro-vitamin-leavein-237-ml-424-3405.html#.UGdKalG62ec

И аз скоро се сдобих с този спрей-балсам.Много ми харесва.Може ли отзиви за шампоана после? :)

titinkaa
09-29-2012, 20:10
Ето ви една снимчица на уникално дълга коса.

http://prikachi.com/images.php?images/131/5325131I.jpg

weheartiit
09-29-2012, 20:12
^Толкова дълго е вече прекалено :? Или поне аз така мисля.

JoLLiE92
09-29-2012, 20:15
И на мен не ми харесва. Но самата коса е хубава и най-вероятно е фотошопена, защото толкова дълга и толкова здрава да е доста сложно..

strawberry88
09-29-2012, 20:19
^Толкова дълго е вече прекалено :? Или поне аз така мисля.

Не мисля, че на някой му харесва такава дължина! :D

kitty02
09-29-2012, 20:27
Малее, какво "косище" :D Не знам това момиче как издържа, честно ..

cheburashka
09-29-2012, 20:28
отвратително ми изглежда на мен това 8-) по принцип не харесвам много дълги коси

JoLLiE92
09-29-2012, 20:29
Бутурчедката То :cool:

fizzyg
09-29-2012, 20:36
Ииииииии забележете колко са тънки краищата .. така де,последната една педа 8-)

malka_sladkka
09-29-2012, 21:29
О, да!Bафлите са много грозни.Особено доста момичета се правят така:
http://prikachi.com/images/333/5324333k.jpg
А някои си правят цялата коса на вафли и бритона.Ужас.Какво красиво виждат в това не знам.Приемам вафлите само ако на горните пластове няма.И не се виждат изобщо. :D

Пълен ужас... иначе, когато са под горния пласт и не се забелязват стои добре, ама тая на снимката просто цепи мрака :D

strawberry88
09-30-2012, 07:39
Апарата ми се развали! :x :( Зареждам го с часове и ми показва батерията изстощена...на някой да му се е случвало??? ;d :| Ще се снимам с телефона явно...

FuCKkK13
09-30-2012, 07:44
да ви се оплача.. днес мислех да стоя цял ден със стимуланта - едно 6-7 часа,а то се оказа,че ще ни идват гости и в най добрия случаи ще стоя 3 часа .. апф винаги така нещо изниква .. иначе след като се изкупя и ми изсъхне косата - даже може и сешоар да се наложи да използвам те се изправя...... аа как ме е яд.. един път да го имам това време и накрая... :(

strawberry88
09-30-2012, 07:47
И на мен ми се провалиха плановете с маската ми за днес с тривитаминол.След малко ще излизам с една приятелка и станах рано да се изкъпя и така. :D

FuCKkK13
09-30-2012, 07:48
Днес бях със стимуланта и преди малко си направих 3 плитки, че не искам да си горя косата с преса или маша, а в естественото й състояние е бухнала :D Бях си поръчала на Lakme термо-протектора и преди 2 дни го опитах и останах доволна - не ми се накъдри косата и ми се струваше по-малко изгорена някак си :D Разбира се от раз няма как да разбера за ефекта, но все пак ми се отрази добре.А и за количеството не е никак скъпа.

Иначе в един козметичен магазин видях и флуиди за изправяне с преса на Victoria Beauty. И го искам :D Беше 7 лв., но беше много малко като количество и се отказах. Хем тъкмо си взех на Lakme .. трябва да издържа докато свърши :D

Купих си си спрей-балсам без отмиване на Шаума против цъфтеж. Не беше планирано иначе :D

Може ли някой да ми предложи готови маски за суха, изтощена, непокорна, цъфтяща коса :D Мама има на миозотис или нещо от сорта :д - с костен мозък и плацента, в червена кутийка е, ама не съм я ползвала. И на Глис се замислих една в жълта кутия.
Няма значение цената само да има ефект :D

професионална някаква.. примерно на кристиян оф рома... от масовите - жълтата на глис, елсев 5,орзен или тази на денис,която аз имам,но тя е повече за изтощена коса и за подхранване..

FuCKkK13
09-30-2012, 07:52
И на мен не ми харесва. Но самата коса е хубава и най-вероятно е фотошопена, защото толкова дълга и толкова здрава да е доста сложно..

не е... има жени с толкова дълги коси и повечето го правят,за да я продадат ... това е генетично - има хора,на които косите им стареят по-бързо един вид.. как да обясня.. ами косъма може да расте до едно положение и после се изтощава и пада,а има жени,които косите им растат много бързо,самия косъм е много здрав и границата за растеж е много ... говоря от личен опит,защото баба ми още пази косата на пра баба ми - апф сложно ... косата и е стигала до коленете когато е на плитки ... плитката сега е естествено по куса - около 80-90 см. но не е рязана от корените и за това...

FuCKkK13
09-30-2012, 07:53
И на мен ми се провалиха плановете с маската ми за днес с тривитаминол.След малко ще излизам с една приятелка и станах рано да се изкъпя и така. :D

:D е можеш да излезнеш и после да си правиш маска... апффф много се дразня така... но пък добре че ще дойдат да се видим ама все пак ....

JoLLiE92
09-30-2012, 07:56
^Ебахти. ;д
Добре, но е рядко срещано. Повечето много дълги коси са за сметка на здравето и и момиченцата си въобразяват, че като е много дълга изглежда добре.
А какво да си вземе момиче с мазна коса? Каква маска ? От готовите? А от правените да слага повече хума и лимони и т.н. ?

FuCKkK13
09-30-2012, 08:26
^Ебахти. ;д
Добре, но е рядко срещано. Повечето много дълги коси са за сметка на здравето и и момиченцата си въобразяват, че като е много дълга изглежда добре.
А какво да си вземе момиче с мазна коса? Каква маска ? От готовите? А от правените да слага повече хума и лимони и т.н. ?
е ако е с мазна по добре домашна да си прави.. с доста хума/кисело мляко

JoLLiE92
09-30-2012, 08:29
Ами тя си търсеше някаква купена и не можахме да намерим някоя, на която да пише "за мазна коса". Само някаква с хума имаше, ама някаква измислена марка и не се решихме да дадем 20 лв за нея ;д Търсех уж с нещо лимони, портокали а у, обаче на една с такива пишеше "за суха и изтощена" ...... и се отказахме ;д Взехме и бялата денис с жълтата капачка и каза, че е доволна. Но обещах да ви питам какво да направи ;п

FuCKkK13
09-30-2012, 08:35
Ами тя си търсеше някаква купена и не можахме да намерим някоя, на която да пише "за мазна коса". Само някаква с хума имаше, ама някаква измислена марка и не се решихме да дадем 20 лв за нея ;д Търсех уж с нещо лимони, портокали а у, обаче на една с такива пишеше "за суха и изтощена" ...... и се отказахме ;д Взехме и бялата денис с жълтата капачка и каза, че е доволна. Но обещах да ви питам какво да направи ;п
ами купена маска не се слага в корените така че не знам с какво би помогнала купената маска за мазна коса... по принцип не се слагат в корените защото омазняват,а и са си химия... сама прецени на мазна коса ако сложи купена маска в корените

JoLLiE92
09-30-2012, 08:37
ами купена маска не се слага в корените така че не знам с какво би помогнала купената маска за мазна коса... по принцип не се слагат в корените защото омазняват,а и са си химия... сама прецени на мазна коса ако сложи купена маска в корените
не не , никой не е казвал да слага купена в корените :) ама тя вероятно не са и само корените мазни, ами и косата. Тя нейната е късичка, до раменете.
Ще й кажа да си прави маски с повечко хума, лимонов сок и кисело мляко ;п Данке : ))))))) ;*

fizzyg
09-30-2012, 10:06
Оооох,на вас хубаво ви се развалиха плановете за маска,а аз .. в 11 часа се намазах (жълтък,зехтин,пшенично масло,мед,мас) и запознах да си пиша домапните .. иииии в 12.30 реших да си взема някакъв плод за ядене и нали уж вече ще го мия и ............. нямаше водаааа и продължава да няма и съм нагаврена,дано да дойде до довечера,защото ако не дойда няма да има такъв филм просто .. :Д:Д иначе мислех към 4часа да се изкъпя,ако дойде по-късно,но до 10ч примерно,защото после до към 11 едва ли ще изсъхне,а не искам да я горя и не искам да лягам с мокра коса,защото в понеделник ще съм като бухаааал :Д
Та,някой да ме успокои..имали ли сте подобен случай? :Д

FuCKkK13
09-30-2012, 10:11
Оооох,на вас хубаво ви се развалиха плановете за маска,а аз .. в 11 часа се намазах (жълтък,зехтин,пшенично масло,мед,мас) и запознах да си пиша домапните .. иииии в 12.30 реших да си взема някакъв плод за ядене и нали уж вече ще го мия и ............. нямаше водаааа и продължава да няма и съм нагаврена,дано да дойде до довечера,защото ако не дойда няма да има такъв филм просто .. :Д:Д иначе мислех към 4часа да се изкъпя,ако дойде по-късно,но до 10ч примерно,защото после до към 11 едва ли ще изсъхне,а не искам да я горя и не искам да лягам с мокра коса,защото в понеделник ще съм като бухаааал :Д
Та,някой да ме успокои..имали ли сте подобен случай? :Д

имала съм,но водата дойде след 1/1+ час г/д. ... друг случаи беше като се наклепах и бяха минали около 3-4 часа от маската и нали мислех да се къпя,но баща ми оправяше системата в банята и беше спрял водата и беше интересно.. стоях 6 часа 8-)

fizzyg
09-30-2012, 10:21
имала съм,но водата дойде след 1/1+ час г/д. ... друг случаи беше като се наклепах и бяха минали около 3-4 часа от маската и нали мислех да се къпя,но баща ми оправяше системата в банята и беше спрял водата и беше интересно.. стоях 6 часа 8-)
Хахаха 8-)
Ами успокоява ме факта,че ще стоя повече време за по-добър ефект .. но доста ме тревожи понятието ''повече време'' хахахах

FuCKkK13
09-30-2012, 10:52
Хахаха 8-)
Ами успокоява ме факта,че ще стоя повече време за по-добър ефект .. но доста ме тревожи понятието ''повече време'' хахахах

не вярвам цял ден да ви оставят без вода

cheburashka
09-30-2012, 10:59
аз май днес пак ще си направя маска само със зехтин 8-)

kitty02
09-30-2012, 11:00
И аз съм имала подобен случай пак с водата. Една неделя решихме нашето семейство да идем на туризъм. И нали сме в Балкана, склонове, пропасти .. Ужас .. Прибираме се ние вече потни, карайки се все още кой пръв да влезе в банята (:lol:) и няма вода. Добре, че вечерта я пуснаха иначее .. :D

FuCKkK13
09-30-2012, 11:00
момичета,изхабих едната ампула - сложих я на 3 пъти като последния път използвах и малко от другата ампула и мисля,че косопада малко намаля,но малко.. надявам се и 2рата като изхабя да е намалял вече много или да е спрял.. ако не спре ще си купя още 1

cheburashka
09-30-2012, 11:04
какви си взела?

fizzyg
09-30-2012, 12:17
Водата дойде,но имам да уча по английски и банята ще почака поне 30мин :Д
Иначе моя косопад май се е усилил.. какви ампули да си взема,никога не съм си купувала :Д къде се продават,как се нанасят?

titinkaa
09-30-2012, 12:26
Аз вчера си намазах корените с масло от гроздеви семена,напаравих и масаж на скалпа около 15мин,и я оставих така намазана за около 30мин без да я овивам с торбичка и хавлия.изкъпах се и ми хареса ефекта,и днес не е зле косата ми.

FuCKkK13
09-30-2012, 12:27
какви си взела?

денис - писах няколко страници по назад

strawberry88
09-30-2012, 12:46
:D е можеш да излезнеш и после да си правиш маска... апффф много се дразня така... но пък добре че ще дойдат да се видим ама все пак ....

Мазна ми беше и не можех да изляза така. :D

И ние нямаме водаааааааааааааааааааааа аа! :mad: :D

fizzyg
09-30-2012, 14:49
Хаха,
Ягодке,да не излезем съгражданки накрая 8-)

JoLLiE92
09-30-2012, 14:51
И нашата спря, тъкмо щяхме да перем котарака.. ;/

strawberry88
09-30-2012, 15:32
:D :D Нашата дойде.Тече слабо, но пак е по-добре от нищо.Като се прибрах и нямахме много трудно си измих лицето с чаша и минерална вода. :D

fizzyg
09-30-2012, 15:40
Хахахах :D:D

lqlq89
09-30-2012, 16:19
Скоро не съм писала, но следя темата.
Имам един въпрос сега съм с маска, към нея прибавих кафе (за първи път)..смляно, но го сложих така както хумата и какаото се слагат..нали така трябваше на прах, а не кафе за пиене направено? Дано ме разбрахте, че и аз не знам как точно да ви го обясня.

п.п Медът как го слагате в маските точно?

JoLLiE92
09-30-2012, 16:26
Е да бе, смляно кафе? Поне аз такова сложих ;дд Не сварено.
Аз като си я правих (единствения засега път ;д) нямаше никакви специални приготовления, всичко в една паничка едно след друго и бъркам :cool:

strawberry88
09-30-2012, 16:31
Имам един въпрос сега съм с маска, към нея прибавих кафе (за първи път)..смляно, но го сложих така както хумата и какаото се слагат..нали така трябваше на прах, а не кафе за пиене направено? Дано ме разбрахте, че и аз не знам как точно да ви го обясня.

Да, така се слага кафето.
А меда как да го слагам?С лъжица бъркам в буркана и после го слагам в купичката, в която ми е маската.8-)

FuCKkK13
09-30-2012, 16:36

за кафето - да,за меда - слагам го в маската и леко затоплям,ако е захаросан го смесвам с масла/кокосово масло,пак го нагрявам и тогава в маската

lqlq89
09-30-2012, 16:37
А, добре.
А за меда, защото не се разтапя и затова питах. Иначе и аз така го слагам всеки път.
Мерси за бързите отговори момичета!

JoLLiE92
09-30-2012, 16:51
Моят си е разтопен и го слагам направо. :)

titinkaa
10-01-2012, 11:30
Е тоя мед не се ли измива трудно,все пак е лепкав?

wiiwa
10-01-2012, 11:43
Момичета, вчера си намазах косата с зехтин и мас и стана много лъскава и мекичка. Трябва да си намеря време да отида да потърся нещо за термозащита. И искам косата ми да порасне с 1 педя ;/ Според вас г/д за колко време ще стане без маски ? Ампули ще продължавам да си купувам и ще ги слагам след баня.

FuCKkK13
10-01-2012, 12:25
Момичета, вчера си намазах косата с зехтин и мас и стана много лъскава и мекичка. Трябва да си намеря време да отида да потърся нещо за термозащита. И искам косата ми да порасне с 1 педя ;/ Според вас г/д за колко време ще стане без маски ? Ампули ще продължавам да си купувам и ще ги слагам след баня.

зависи на кой педята,но да кажем средно 20см. т.е. за около 7-8 месеца...

FuCKkK13
10-01-2012, 12:26

не...

lqlq89
10-01-2012, 13:21
зависи на кой педята,но да кажем средно 20см. т.е. за около 7-8 месеца...

И от кое такъв ефект? От зехтина ли?

п.п Може ли да кажете пак какъв точно трябва да се ползва?
И може ли само с него да се мажа, без да слагам други неща?

FuCKkK13
10-01-2012, 14:27
И от кое такъв ефект? От зехтина ли?

п.п Може ли да кажете пак какъв точно трябва да се ползва?
И може ли само с него да се мажа, без да слагам други неща?

а ? какъв ефект бе момиче ? 8-) 20 см... 8 месеца по 2 см примерно са почти 20 см. ... ако полагаш грижи и правиш маски редовно.... прави маски 2 пъти в седмицата -1 от които да има жълтък в маската,стои по 3-4 часа с маските,качествен шампоан предполагам си имаш,преса по-малко + термопродукт и си готова

а ако толкова бързаш може и един курс с подхранващия ампули да направиш

yoLo0
10-01-2012, 16:28
Донесоха шампоана за разтеж и спрей-балсама. Скоро ще дам отзиви.
Повече никога няма да си купя хининова вода.. не стига,че ми омазни мноого косата,при положение,че сложих малко а и разтежа ми си е както преди и без нея (използвам я от 2 месеца :@)
Ии на всичко отгоре косата ми започна да капе и мисля да си купя едни ампули на Ревалид... :X :X простоо .. :X

fizzyg
10-01-2012, 16:59
Неее :) В смес с други продукти изобщо не се усеща. :)

Донесоха шампоана за разтеж и спрей-балсама. Скоро ще дам отзиви.
Повече никога няма да си купя хининова вода.. не стига,че ми омазни мноого косата,при положение,че сложих малко а и разтежа ми си е както преди и без нея (използвам я от 2 месеца :@)
Ии на всичко отгоре косата ми започна да капе и мисля да си купя едни ампули на Ревалид... :X :X простоо .. :X
Честити да са ти :) Дано са хубави.

Имам 1 въпрос. КАкъв е ефекта на горчицата-подхранващ или изсушаващ?
Имам 2-3 пакета с горчица на прах и се чудих мога ли да я добавя към маската,при положение,че ми трябват само подхранващи продукти :Д

titinkaa
10-01-2012, 16:59
И на мен от хининовия шампоан ми се омазнява косата и имам чувството,че ми цъфти повече от него.

JoLLiE92
10-01-2012, 17:03
уот да фък ис горчица на прах?? :cool:

fizzyg
10-01-2012, 17:06
уот да фък ис горчица на прах?? :cool:
Хахаха,не е българско произвоство.
От Гърция е. Ами изглежда тъмно-оранжево,леко кафяво дори бих казала прахообразно вещество 8-)

titinkaa
10-01-2012, 17:14
Горчица на прах не съм ползвала и не знам какъв ще е ефекта.Ползвала съм само от бурканче готова горчица и има подхранващ ефект.Ефекта на горчицата е,че затопля скалпа и подобрява кръвообращението на главата,което спомага за растежа.

JoLLiE92
10-01-2012, 17:21
и как се ползва? с малко водичка и става горчица? ;дд потресена съм.

titinkaa
10-01-2012, 17:24
Аз готовата горчица от бурканче я слагам в маската за коса,но слагам 1ч.л. само,не повече.

fizzyg
10-01-2012, 17:35
и как се ползва? с малко водичка и става горчица? ;дд потресена съм.

Хаха,не,не е такава химия :) Био продукт е и не става на реалната горчица в комбинация с вода,но има съвщия вкус и аромат като на горчицата.

Благодаря,Титинка :) Предполагам и тази на прах има такова хубавичко действие.

titinkaa
10-01-2012, 18:02
може,не съм я ползвала. :)

marilyn
10-01-2012, 19:36
Здравейте, момичета! Принципно имам суха коса. Не е изтощена от преси и сешоари, не я изправям за да не я горя, сешоар много рядко ползвам, правя си домашни маски (които имат някакъв ефект все пак), но косата ми е наистина много суха. Ползвам това от няколко месеца http://www.ivis.bg/products_images/gliss_kur_ultimate_repair-400x400.jpg но сякаш косата ми привикна към него. Приятелките ми ме посъветваха да си взема течни кристали и исках да ви питам какви ще ми препоръчате (купих си едни на Victoria и ги хвърлих, защото бяха лепкави и правеха косата ми ужасна). Дайте някакъв съвет, моля! ;))))

strawberry88
10-01-2012, 19:55
^Christian of Roma,Lakme,Loreal professional,олиото на Макадамия,Биофарма,арганов о масло.

marilyn
10-01-2012, 19:58
^Christian of Roma,Lakme,Loreal professional,олиото на Макадамия,Биофарма,арганов о масло.

Мерси! Ще потърся тези, които ми препоръча, дано имат ефект! :)

FuCKkK13
10-01-2012, 20:01
Мерси! Ще потърся тези, които ми препоръча, дано имат ефект! :)

тия в обикновен магазин няма да ги намериш

wiiwa
10-01-2012, 20:04
Утре обем мисля да си направя с няколко разхлабени плитки в корените.

strawberry88
10-01-2012, 20:19

На Биофарма и Кристиан Оф Рома може и да ги намери.

Re.Up
10-02-2012, 11:18

казах в обикновен т.е. по принцип козметичен магазин,които работи с масовите марки... :)

wiiwa
10-02-2012, 12:14
Момичета, ампулите в хладилника ли да ги държа ?

strawberry88
10-02-2012, 12:31
казах в обикновен т.е. по принцип козметичен магазин,които работи с масовите марки... :)

Кво си казала?Аз отговорих не на теб, а на Marilyn!!!

Re.Up
10-02-2012, 13:52
Кво си казала?Аз отговорих не на теб, а на Marilyn!!!
ами беше цитирала мен и за това помислих,че на мен го каза

Re.Up
10-02-2012, 13:54
Момичета, ампулите в хладилника ли да ги държа ?

ами както прецениш.. аз моите ги държа на стайна температура

strawberry88
10-02-2012, 13:54
НЕ съм цитирала никой.Къде го видя тва не знам. :X
wiiwa, ако са отворени-да. :)

Re.Up
10-02-2012, 14:12
НЕ съм цитирала никой.Къде го видя тва не знам. :X
wiiwa, ако са отворени-да. :)

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13

потъмненото... цитира ме и за това помислих,че говориш на мен

this:

strawberry88
10-02-2012, 14:26
Цитирала съм фък13 !!! Не теб.
...оф, както и да е! |(

Re.Up
10-02-2012, 14:50
Цитирала съм фък13 !!! Не теб.
...оф, както и да е! |(

аз съм фъk13 8-) .. просто ми теглиха бана поради някакви малоумни причини

malka_sladkka
10-02-2012, 15:24
^ добре, че са ти сложили бан на профила, а не на IP-то :D

Re.Up
10-02-2012, 15:45
^ добре, че са ти сложили бан на профила, а не на IP-то :D

голяма работа.. няма да пиша тука и толкова 8-) ...

strawberry88
10-02-2012, 18:19
аз съм фъk13 8-) .. просто ми теглиха бана поради някакви малоумни причини

:shock: Оу, извинявам се.Не знаех! :D
Аз днес пък не си пpавих маска. :/ И също така я мия пpез ден!Знам, че е вpедно, но какво да напpавя, като ходя на танци и се потя много и се омазнява още по-бъpзо даже. :x :( Опитах, но не издъpжах и я изкъпах. :D

Re.Up
10-02-2012, 18:56
:shock: Оу, извинявам се.Не знаех! :D
Аз днес пък не си пpавих маска. :/ И също така я мия пpез ден!Знам, че е вpедно, но какво да напpавя, като ходя на танци и се потя много и се омазнява още по-бъpзо даже. :x :( Опитах, но не издъpжах и я изкъпах. :D

привикването трябва да става през ваканции като имаш време и като можеш да си позволиш да не излезеш 1 ден... така просто няма как да ходиш с мазна коса и те разбирам... иначе няма проблем,усетих, че не се сети 8-)

fizzyg
10-02-2012, 19:01
Аз пък май пак ще започна 3 пъти в седмицата да я мия,защото сега на 2 пъти в седмицата,на 3-тия ден вече я чувствам мазна..:)

titinkaa
10-02-2012, 19:05
Аз пък май пак ще започна 3 пъти в седмицата да я мия,защото сега на 2 пъти в седмицата,на 3-тия ден вече я чувствам мазна..:)

И при мен се получава нещо такова.Уж сега не е толкова топло и косата пак се налага да я мия 3 пъти в седмицата,иначе е ужасна и имам чувството,че като излезна с мръсна коса и всеки в главата ме гледа.

lqlq89
10-02-2012, 19:22
а ? какъв ефект бе момиче ? 8-) 20 см... 8 месеца по 2 см примерно са почти 20 см. ... ако полагаш грижи и правиш маски редовно.... прави маски 2 пъти в седмицата -1 от които да има жълтък в маската,стои по 3-4 часа с маските,качествен шампоан предполагам си имаш,преса по-малко + термопродукт и си готова

а ако толкова бързаш може и един курс с подхранващия ампули да направиш

Правя всичко изброено и ефект минимален..даже почти никакъв ;(
A какъв зехтин бихте ми препоръчали? Мисля да започна само със зехтин, бадемово масло или стимулант + жълтък и ракия да се мажа, без други добавки. Какво ще кажете? Аз слагам по 5-6 работи....смятам, че са излишни.

Re.Up
10-02-2012, 19:26
Правя всичко изброено и ефект минимален..даже почти никакъв ;(
A какъв зехтин бихте ми препоръчали? Мисля да започна само със зехтин, бадемово масло или стимулант + жълтък и ракия да се мажа, без други добавки. Какво ще кажете? Аз слагам по 5-6 работи....смятам, че са излишни.

хм... ами може би косата си ти расте бавно смисъл от гена .. иначе зехтина да е в стъклена бутилка и да пише екстра върджин .. а вътрешно някакви витамини приемаш ли ? и ноктите ли са ти зле ?

Deny96
10-02-2012, 19:28
Днес прочетох за една маска за мека коса и реших да я пробвам.Много мекичка и лъскава ми стана косата.Препоръввам да я опитате :)
2с.л Мед
1с.л бадемово масло или зехтин
1с.л оцет
Разбърквате всичко,втривате в корените и седите с нея 1 час. ^_^

lqlq89
10-02-2012, 19:32
И на мен от хининовия шампоан ми се омазнява косата и имам чувството,че ми цъфти повече от него.

И при мен имаше такъв резултат, доста изсушава.

Говореше се за продукти на Кристиан Оф Рома, от кой сайт могат да се поръчават? Както и Lakme?

lqlq89
10-02-2012, 19:34
Бия Дермабион, изписани ми от дерматоложка. Ноктите и кожата ми се подобриха много (пу-пу да не ми е уроки). Иначе ноктите ми се цепиха ужасно, вече не е така, (пак пу-пу да не ми е уроки). Има ефект определено!

п.п Иначе си правя маски на косата от няколко години, не ми е изтощена или нещо подобно, в страхотно състояние е, явно грижите си казват думата (и още веднъж пу-пу да не ми е уроки :p).

Та може примерно един път само със зехтин, друг път само със стимулант, следващ с бадемово масло+ракия и жълтък де?

kitty02
10-02-2012, 19:42
Да ми предложите нещо за мазна коса :3 Вече на 3-тия ден я чувствам мазна. Знам, че само с маски може да се предотврати, но всяка вечер съм затрупана със домашни, сутрин пък си преговарям уроците, косата я мия най-късно в 22:00 и дотето изсъхне, трябва да лягам :( Косата я мия в Сряда и Неделя, но вече я мия Вторник, Четвъртък и Неделя, че не ми се ходи с мазна коса. Може и да е от хининовата вода, която ползвах, но вече я спрях.

strawberry88
10-02-2012, 19:43
и имам чувството,че като излезна с мръсна коса и всеки в главата ме гледа.

ДА!И аз!!! :D

malka_sladkka
10-02-2012, 20:49
Да ми предложите нещо за мазна коса :3 Вече на 3-тия ден я чувствам мазна. Знам, че само с маски може да се предотврати, но всяка вечер съм затрупана със домашни, сутрин пък си преговарям уроците, косата я мия най-късно в 22:00 и дотето изсъхне, трябва да лягам :( Косата я мия в Сряда и Неделя, но вече я мия Вторник, Четвъртък и Неделя, че не ми се ходи с мазна коса. Може и да е от хининовата вода, която ползвах, но вече я спрях.

Стои с маска, докато учиш или пишеш домашни

Re.Up
10-03-2012, 10:20
Стои с маска, докато учиш или пишеш домашни

+маска с хума !

Re.Up
10-03-2012, 10:21
Днес прочетох за една маска за мека коса и реших да я пробвам.Много мекичка и лъскава ми стана косата.Препоръввам да я опитате :)
2с.л Мед
1с.л бадемово масло или зехтин
1с.л оцет
Разбърквате всичко,втривате в корените и седите с нея 1 час. ^_^

ако добавиш и кисело мляко ще е идеална

Re.Up
10-03-2012, 10:21
Бия Дермабион, изписани ми от дерматоложка. Ноктите и кожата ми се подобриха много (пу-пу да не ми е уроки). Иначе ноктите ми се цепиха ужасно, вече не е така, (пак пу-пу да не ми е уроки). Има ефект определено!

п.п Иначе си правя маски на косата от няколко години, не ми е изтощена или нещо подобно, в страхотно състояние е, явно грижите си казват думата (и още веднъж пу-пу да не ми е уроки :p).

Та може примерно един път само със зехтин, друг път само със стимулант, следващ с бадемово масло+ракия и жълтък де?

ами може

titinkaa
10-03-2012, 10:24
И при мен имаше такъв резултат, доста изсушава.

Говореше се за продукти на Кристиан Оф Рома, от кой сайт могат да се поръчават? Както и Lakme?

http://angelcosmetics.mymall.bg/categories/%D0%93%D0%A0%D0%98%D0%96%D0%90-%D0%97%D0%90-%D0%9A%D0%9E%D0%A1%D0%90/%D0%9A%D0%BE%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BA%D 0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-Christian-of-Roma/

В този сайт има техни продукти.

titinkaa
10-03-2012, 10:26
ДА!И аз!!! :D

Ужасно е чувстово,че те зяпат. :D

strawberry88
10-03-2012, 11:04
Ужасно е чувстово,че те зяпат. :D

Да!Аз през целия ден съм притеснена и мисля единствено за мазната ми коса. :razz:
Вече я мия 3 пъти седмично.Изправям я 2 пъти седмично.Когато не е изправена ходя на кокове и така.Нямам търпение да порастне и да се изравнят пластовете. :/
Продукти на Лакме има в Златна рибка. ;)

titinkaa
10-03-2012, 18:46
Днес не си правих маска,само я измих,и сложих ампула в корените и кристали по краищата.

Re.Up
10-03-2012, 18:49
Днес не си правих маска,само я измих,и сложих ампула в корените и кристали по краищата.

каква маска си направи ? мен не знам защо ме е страх да я отмия само с вода без шампоан... някак странно ми е

strawberry88
10-03-2012, 19:26
^Не си е направила маска!!! :D

titinkaa
10-03-2012, 21:01
Прочетете статията. :)

http://inews.bg/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BD%D 0%BE/%D0%A0%D0%B0%D0%BF%D1%83%D0%BD%D1%86%D0%B5%D0%BB-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D0%BB%D1%8A%D1%82-%D0%B8-%D0%BA%D1%80%D1%8A%D0%B2_l.a_c.3992_i.164070.html

chocolatte96
10-04-2012, 05:09
Прочетете статията. :)

http://inews.bg/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BD%D 0%BE/%D0%A0%D0%B0%D0%BF%D1%83%D0%BD%D1%86%D0%B5%D0%BB-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D0%BB%D1%8A%D1%82-%D0%B8-%D0%BA%D1%80%D1%8A%D0%B2_l.a_c.3992_i.164070.html
Косата и е красива, обаче аз не бих си пуснала толкова дълга коса :D Купих си маската на Денис - тази бялата с жълтата капачка. Мирише ми малко на тия спрейове против мухи :D
Да ми препоръчате някакви ампулки против косопад ? Че този сезонен косопад и мен ме засегна - ако продължи така ще оплешивея :D Виждам, че сте доволни от ампулките на Ревалид ? На каква цена са ? Колко горе долу ампули ви трябват ?
Има ли ампули за бърз растеж ?
Мерси предварително за отговорите :D

MegiBoOm
10-04-2012, 06:44
Аз пък си мия косата през ден, ама няма как...неудобно и некомфортно ми е да ходя с мръсна глава...

malka_sladkka
10-04-2012, 10:13
Косата и е красива, обаче аз не бих си пуснала толкова дълга коса :D Купих си маската на Денис - тази бялата с жълтата капачка. Мирише ми малко на тия спрейове против мухи :D
Да ми препоръчате някакви ампулки против косопад ? Че този сезонен косопад и мен ме засегна - ако продължи така ще оплешивея :D Виждам, че сте доволни от ампулките на Ревалид ? На каква цена са ? Колко горе долу ампули ви трябват ?

Хубава й е косата, ама според мен толкова дълга е грозно... Хубава е до кръста и понадолу вече не ми харесва особено много, започва да ми става грозно...

Re.Up
10-04-2012, 11:34
^Не си е направила маска!!! :D

aaa 8-)

Re.Up
10-04-2012, 13:06

ревалид са г/д. 1.15-30 - зависи .. аз ги слагам на 2 пъти и по принцип се оправям с по 4 ампули г/д. ... има и ампули за бърз растеж

Re.Up
10-04-2012, 13:08
аз се масажирах 10 мин. със стимуланта,след това си сложих торбичка.. ще стоя 2-3 часа и ще отмия

titinkaa
10-04-2012, 13:29
Аз ампули ползвам на Кристиан оф Рома марката HERGEN и съм много доволна,хем за растеж хем за косопад.И на Ревалид съм позлвала и от тях видях файда.

strawberry88
10-04-2012, 14:07
Аз ампули ползвам на Кристиан оф Рома марката HERGEN и съм много доволна,хем за растеж хем за косопад.И на Ревалид съм позлвала и от тях видях файда.

Колко струва едната ампула на Кристиан оф Рома? :)

Re.Up
10-04-2012, 14:48

и аз това искам да попитам

.Wonder
10-04-2012, 14:53
След малко отивам да подкъся и без това късата си коса , пожелайте ми късмет, сладурки :D

strawberry88
10-04-2012, 14:59
^Успех!После и снимки може да пуснеш. :p

titinkaa
10-04-2012, 15:06

Тази,която аз ползвам е 3лв едната ампула.Иначе има и на Алфапарф мисля,че те бяха 3.80лв.Аз исках на Алфапарф,но продавачката ме разобеди и ми каза,че и тя ползвала тези на HERGEN и много клиентки ги ползвали и били много доволни.Та тя ми каза,че почти няма разлика между тези и Алфапарф,разликата е в цената.

Re.Up
10-04-2012, 15:21
^Успех!После и снимки може да пуснеш. :p

+ :)

strawberry88
10-04-2012, 15:25
Тази,която аз ползвам е 3лв едната ампула.Иначе има и на Алфапарф мисля,че те бяха 3.80лв.Аз исках на Алфапарф,но продавачката ме разобеди и ми каза,че и тя ползвала тези на HERGEN и много клиентки ги ползвали и били много доволни.Та тя ми каза,че почти няма разлика между тези и Алфапарф,разликата е в цената.

Мерси!А може ли да ми кажеш адреса на магазина им в Пловдив? :)

.Wonder
10-04-2012, 16:31
Иии снимката пристига, абстрахирайте се от малоумната ми физиономия :DD http://prikachi.com/images.php?images/445/57338445A.jpg ...по-къса е отколкото изглежда на снимката, просто съм си навела главата иии нямам страничен бретон, така изглежда от шапката :33

strawberry88
10-04-2012, 16:38
Иии снимката пристига, абстрахирайте се от малоумната ми физиономия :DD http://prikachi.com/images.php?images/445/5338445A.jpg ...по-къса е отколкото изглежда на снимката, просто съм си навела главата иии нямам страничен бретон, така изглежда от шапката :33

Хубава ти е косата.А изправяла ли си се? :)

titinkaa
10-04-2012, 16:40
Мерси!А може ли да ми кажеш адреса на магазина им в Пловдив? :)

Единия магазин е на центъра,от Джумаята като тръгнеш надясно и само направо от дясната страна се намира.Другия е близо до бул.България срещу казино Ritz.

.Wonder
10-04-2012, 16:41
Хубава ти е косата.А изправяла ли си се? :)
Не, естествената ми коса e, аз с преси и маши съм абсолютно скарана, откакто веднъж се опарих :D

strawberry88
10-04-2012, 16:47
Единия магазин е на центъра,от Джумаята като тръгнеш надясно и само направо от дясната страна се намира.Другия е близо до бул.България срещу казино Ritz.

Благодаря! ;*

titinkaa
10-04-2012, 17:06
Благодаря! ;*

Дано си разбрала по обясненията ми. :*
Аз си пазарувам от този до казиното,там си имат и фризьорки,които отзад в магазина си имат и фризьорски салон,понякога те са на касата в магазинчето и ти препоръчват продукти.

FuCKkK13
10-04-2012, 17:09
Иии снимката пристига, абстрахирайте се от малоумната ми физиономия :DD http://prikachi.com/images.php?images/445/57338445A.jpg ...по-къса е отколкото изглежда на снимката, просто съм си навела главата иии нямам страничен бретон, така изглежда от шапката :33

ааа стига де,не успях да видя.. ако те притеснява може на лично да ми я пратиш и после да я триеш

.Wonder
10-04-2012, 17:11
ааа стига де,не успях да видя.. ако те притеснява може на лично да ми я пратиш и после да я триеш
Виж мъъъничко по-нагоре, в #2216 мнение, съм цитирана, там линкът е верен :D

FuCKkK13
10-04-2012, 17:40
Виж мъъъничко по-нагоре, в #2216 мнение, съм цитирана, там линкът е верен :D

ааа да 8-) ами хубава ти е косата и има блясък :)

yoLo0
10-04-2012, 18:02
.Wonder косата ти е много хубава както и ти.. :))
Ето моята коса
Преди 2 месеца (изправена) http://prikachi.com/images.php?images/742/5338742H.jpg
Сега.. http://prikachi.com/images.php?images/756/5338756p.jpg

strawberry88
10-04-2012, 18:14
.Wonder косата ти е много хубава както и ти.. :))
Ето моята коса
Преди 2 месеца (изправена) http://prikachi.com/images.php?images/742/5338742H.jpg
Сега.. http://prikachi.com/images.php?images/756/5338756p.jpg

Уоу!Доста бързо ти расте.Завиждам ти. :D ... а доволна ли си от нещата от Златна рибка? ;p

yoLo0
10-04-2012, 18:37
Уоу!Доста бързо ти расте.Завиждам ти. :D ... а доволна ли си от нещата от Златна рибка? ;p
От шампоана за разтеж на Schwarzkopf косата ми стана мекичка и лъскава и не се омазнява много бързо..за разтеж още е рано да казвам. Балсам-спрея е много хубав.. ползвам го преди да се изправя.. ами общо взето съм доволна :)

mariam123
10-04-2012, 19:05
Момичета, от маслата колко слагате в домашните маски? Аз вчера си правих, една и на око сложих от маслото от гроздови семена, и малко от аргановото. Вие горе-долу по колко слагате?

strawberry88
10-04-2012, 19:18
Момичета, от маслата колко слагате в домашните маски? Аз вчера си правих, една и на око сложих от маслото от гроздови семена, и малко от аргановото. Вие горе-долу по колко слагате?

По една лъжица.

strawberry88
10-05-2012, 11:57
Забелях, че косата ми се омазнява много по-бавно ако е естествена.Като я изпрявам се омазнява много бързо.Щеше да е по-добре да е обратното ама... :D :(

katii
10-05-2012, 12:00
^ При мен пък е обратното :D

kitty02
10-05-2012, 12:27
Забелях, че косата ми се омазнява много по-бавно ако е естествена.Като я изпрявам се омазнява много бързо.Щеше да е по-добре да е обратното ама... :D :(
И при мене e така :-x

wiiwa
10-05-2012, 13:08
Момичета, много харесвам косата на Ники Минаж тук http://www.vbox7.com/play:c1249f6589 . Имаше и една песен, където беше с такава коса. Да са се надяваме че и моята някой ден ще стане такава.

wiiwa
10-05-2012, 13:17
Момичета, много харесвам косата на Ники Минаж тук http://www.vbox7.com/play:c1249f6589 . Имаше и една песен, където беше с такава коса. Да са се надяваме че и моята някой ден ще стане такава.

http://www.youtube.com/watch?v=he3DJLXbebI Тази песен. Много яка коса.

strawberry88
10-05-2012, 13:40
Аз пък обожавам косата на Нина Добрев!Просто е перфектна! <3 ; (

bilqnavod
10-05-2012, 15:08
Момичета, харесва ли ви този тип прическа? http://e7.img.v4.skyrock.net/e74/terzioglu/pics/1700212982_small.jpg
Проблемът е, че тази седмица ходих на фризьор и исках да си скъся косата до известна степен. Какво говорихме, какво обсъждахме с фризьорката. След като ме подстрига се получи този резултат. Добре. Но като се прибрах у нас, разбрах, че съм сбъркала. Сега 5 ден ходя вързана, защото ме е срам да си пусна косата. На всичкото отгоре я защипвам с безброй фиби, защото косата ми не може да се хване с ластик - прекалено е къса... Просто исках да разбера вашето мнение. По какъв начин бих могла да я нося пусната и дали най-вече е толкова зле, колкото аз си мисля....

kitty02
10-05-2012, 15:19
Косата ти къдрава ли е и е къса, че те е срам да я пуснеш?

kitty02
10-05-2012, 15:23
Ники Минаж не носи ли перуки по клиповете? На всеки клип я виждам с различна коса. Т.е. веднъж гледах един клип, в който беше с много късо подстригана коса и след 2,3 месеца излизе друг клип, на който беше с коса до средата на гърба :? Ако някой е виждал естествената коса на Ники Минаж да ме светне ..

kitty02
10-05-2012, 15:24
Аз пък обожавам косата на Нина Добрев!Просто е перфектна! <3 ; (
Мене пък ме кефи косата на Мила Кунис <33

titinkaa
10-05-2012, 15:52

и при мен е така

titinkaa
10-05-2012, 15:55
Абе момичета,косата накъсва ли се от четките за коса?Питам,защото имам чувстово,че косата ми цъфти и се накъсва от четката ми за коса,която е дървена,но с пластмасови снопчета.Имам чувството,че от тая четка така се получава.Та се чудя ако си купя четка с естествен косъм дали пак ще ми цъфти и накъсва?

bilqnavod
10-05-2012, 16:13
Косата ти къдрава ли е и е къса, че те е срам да я пуснеш?

не е. Права, ако може така да се нарече, но не е и къдрава. Подобна на тази от снимката.

wiiwa
10-05-2012, 17:01
Ники Минаж не носи ли перуки по клиповете? На всеки клип я виждам с различна коса. Т.е. веднъж гледах един клип, в който беше с много късо подстригана коса и след 2,3 месеца излизе друг клип, на който беше с коса до средата на гърба :? Ако някой е виждал естествената коса на Ники Минаж да ме светне ..

Е, не знам дали е с перука, но косата много ми харесва, особено на клипа. На Нина Добрев също е много хубава.

FuCKkK13
10-05-2012, 17:08
^ При мен пък е обратното :D

+ 8-)

FuCKkK13
10-05-2012, 17:23
не е. Права, ако може така да се нарече, но не е и къдрава. Подобна на тази от снимката.

прическата е добре ако отива на човека... майка ми преди време беше с такава и ужасно много и отиваше защото тя има по принцип права коса - аз ако се подстрижа така няма да ми отива ,сега е на каре и пак и отива та - зависи от човека

FuCKkK13
10-05-2012, 17:26
Абе момичета,косата накъсва ли се от четките за коса?Питам,защото имам чувстово,че косата ми цъфти и се накъсва от четката ми за коса,която е дървена,но с пластмасови снопчета.Имам чувството,че от тая четка така се получава.Та се чудя ако си купя четка с естествен косъм дали пак ще ми цъфти и накъсва?

освен от четката,космите зависи и от начина по които се решеш .. обърни внимание как се решеш и си отдели повече време.. иначе естествено че с естествен косъм е много по добре

titinkaa
10-05-2012, 17:49
освен от четката,космите зависи и от начина по които се решеш .. обърни внимание как се решеш и си отдели повече време.. иначе естествено че с естествен косъм е много по добре

Как е правилно да се реша,за да не се получава тоя ефект?

FuCKkK13
10-05-2012, 17:55
Как е правилно да се реша,за да не се получава тоя ефект?

отдолу на горе

chocolatte96
10-05-2012, 18:24
От шампоана за разтеж на Schwarzkopf косата ми стана мекичка и лъскава и не се омазнява много бързо..за разтеж още е рано да казвам. Балсам-спрея е много хубав.. ползвам го преди да се изправя.. ами общо взето съм доволна :)

Може ли да ми дадеш линк за шампоана за растеж, че ми стана интересно :D

titinkaa
10-05-2012, 18:46
отдолу на горе

аха,добре

strawberry88
10-05-2012, 18:49
Може ли да ми дадеш линк за шампоана за растеж, че ми стана интересно :D

http://zlatnaribka.com/shampoan-za-rastej-schwarzkopf-hair-growth-shampoo-250-ml-464-3697.html