View Full Version : Разпитвайте ме (nymphadora)
DragonLady
08-20-2012, 00:27
Ха снимки от преди 1 и 2 две години :D
Айде сега ги изтрии ако обичаш, които иска да ми гледа снимките, има си тема за целта, даже е в същият раздел.
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/421621_407589315923830_71980204_n.jpg
тази е от по-скоро
FuckedUp
08-20-2012, 00:41
Живееш в илюзия.
Самоубий се.
Claymore
08-20-2012, 07:50
Имаш ли косми по дупето? Годеникът играе ли си с тях?
Възнамеряваш ли да имаш деца? С кой акъл?
Ще ги пуснеш ли на училище или ще ги научиш ти на родния ни език?
Последен, но не на последно място:
qdesh li laina, pich?
^^ аа како, како, що си такава злобна кучка? )
Oy7ofCon7roL
08-20-2012, 08:34
От 1 до 10, как оценяваш външния си вид и характера си? (всяко по отделно , моля)
Характер - 6 Външен вид 8
http://oi41.tinypic.com/34i2xie.jpg
ShtrudeL
08-20-2012, 09:15
Блоди, това е форум, не матура по БЕЛ ;) Не съм длъжна да се старая да пиша, все едно съм на изпит.
Все пак тук пишем за развлечение, не за показване на пунктуация и правопис.
Вечното оправдание. Ми Що Не ПиШеШ такаааа ааааа
илитака?
И наистина ми е интересно мама му стара, какво толкова видя от живота за 20 години?
Тука от разпитвайте ме (adoreher) стана на разкостете я dragonlady.
Сложете я на стола поне като ще я питате нея.
ShtrudeL
08-20-2012, 09:37
Дъм, оправих го.
nqmaznacheniee
08-20-2012, 09:46
Как се справяш с хемороидите ?
ShtrudeL
08-20-2012, 09:47
обаче..
^_
http://i46.tinypic.com/20r34i9.jpg
sweetycherry33
08-20-2012, 09:57
LOL ! :lol:
Като наблюдател ми прави впечатление ,че лейди на 20години си ,а се връзваш по акъла на по-малки от теб.То момичето си прави майтапи с тебе ти си се хванала да и се обясняваш,мисля ,че всеки от потребителите тук усеща подигравката.
Към кои потребители имаш симпатии?
Каква е причината да се регистрираш в този форум?
Самоопредели се като човек?
Къде ходиш да се забавляваш?
ccdesigns
08-20-2012, 10:02
Блоди, това е форум, не матура по БЕЛ ;) Не съм длъжна да се старая да пиша, все едно съм на изпит.
Все пак тук пишем за развлечение, не за показване на пунктуация и правопис.
Абе, коч, всичките тези години, които учиш български език в даскалото са, за да моеш да пишеш като хората навсякъде, а не за да се стараеш на матурите.
don't say anything.
08-20-2012, 10:28
Грамотността на човек говори за самия него.
Violenza
08-20-2012, 10:32
Дали е възможно някои от вас да паднат по-ниско? Силно се съмнявам.
Да не е офф:
Драгънке, ти нямаше ли сестра близначка или те бъркам с друга потребителка?
anonymous708973
08-20-2012, 10:38
чистиш ли редовно? никога не съм чистила аз
Не знам за вас, ама на мен това ми говори достатъчно.
Присъединявам се към Виоленца. Смешни сте отстрани, излагате сте. Спукахте с тия хемороиди, бас държа, че половината от вас провериха в гугъл какво значи това, преди да се направят на отворени.
Не е като да съм луда фенка на ДрагънЛейди, ама поне уважавам СЕБЕ СИ достатъчно, че да не падам толкова ниско, обиждайки я на всякаква.
Хей, явно тука много красавци сте се събрали, че да се подигравате за външния вид на друг. Евала ви правя... не. :lol: На мен ми харесва на снимките дето е усмихната, аз нищо грозно не виждам. Толко ли ви бърка в здравето, че искате да я "разкоствате". Това за правописа си е нейна работа, ако има някакъв проблем с тва на нея ще и пречи, на вас няма с какво да ви навреди. Само гледате за ква тъпотия да се захванете, чесно. :lol:
adoreher
08-20-2012, 10:48
Не знам за вас, ама на мен това ми говори достатъчно.
Присъединявам се към Виоленца. Смешни сте отстрани, излагате сте. Спукахте с тия хемороиди, бас държа, че половината от вас провериха в гугъл какво значи това, преди да се направят на отворени.
Не е като да съм луда фенка на ДрагънЛейди, ама поне уважавам СЕБЕ СИ достатъчно, че да не падам толкова ниско, обиждайки я на всякаква.
кво ти говори? не ми се е налагало, не съм го правила
добре, добре, ще опитам да съм мила
коя ти е любимата черта на годеника ти?
кво би променила в него?
а в себе си? /за характер говоря/
на колко горе-долу искаш да имаш деца?
dream1707
08-20-2012, 10:49
точно ти да й се подиграваш как изглежда :lol:
Ти болен ли си ? .. Какво точно тя, Ивето изглежда в пъти, ама много пъти, по-добре от това нещо о.О
Тка де ... джъст питам, от любопитство, не със злоба
Защо се мислиш за нещо по-различно от останалите ?
Защо на всяка критика или нещо неготивно отправено към теб отвръщаш с оправдания и злоба ? Някога замисляла ли си се, че човекът отсреща може да е прав и поглеждала ли си се отстрани след като някой е изразил негативизъм ?
anonymous708973
08-20-2012, 10:54
кво ти говори? не ми се е налагало, не съм го правила
Говори ми, че си 16-годишна пикла, която има твърде много свободно време, чийто свят се върти около самата нея и "идеалния" й външен вид; от други неща, които си казвала, пък съм с впечатлението, че си от онези лиглички, които не взимат нищо насериозно и просто ги кефи да си правят айляка. Толкова. Спами ми сега.
А, впрочем, поправям се. Човек, който е проверил какво са хемороидите, вероятно има достатъчно акъл в главата да не се подиграва за нещо, което едва ли зависи от нея. В противен случай, той е чисто и просто малоумен.
Ама айде, подигравайте ми се, че имам слаби капиляри на носа и често ми тече кръв. Също толкова нелепо е.
Айде прочетете малко (http://problem.framar.bg/%D1%85%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B4%D 0%B8/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B8_%D1%85% D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B4%D0%B8.ht ml).
Shitstorm,shitstorm everywhere...
Такааааааа
въпроси малко,че се насра темата.
Имаш сестра,която пишеше тук ,налЕ?
Колко партньора си имала досега?
Кога за първи път изпита оргазъм?
Имаш ли притеснения относно външния си вид по време на секс(тъпо е ,знам,ама и такива ги има :D)
therichbitch
08-20-2012, 11:10
Явно тоя учебник не си го чела много внимателно.
1.Има още грешки, които не си поправила.
2.Твоите постове също издишат откъм тази част.
=>>Извод: Надценяваш се. Вместо да сипиваш на другите, вземи поучи още малко, че и теб няма да те вземат за право, ако така пишеш.
PyCoKoCkA93
08-20-2012, 11:13
С кои потребители от форума би ти било интересно да се запознаеш наживо и за какво бихте си говорили?
Кое е най-голямото и най-значимото нещо за теб,което сама си постигнала до момента?
Кой е най-хубавия комплимент,който някога си получавала през живота си,независимо от кого?
А най-голямата обида?
Мислиш ли,че би била добра съпруга,домакиня и майка и защо?
Какви черти харесваш у хората(било относно характер,било за визия)?
А кои не можеш са понасяш( -II-II-)?
Мислиш ли,че някои от горепосочените нападки към теб са основателни или са просто заяждане?Причини?
Къде и какво учиш?(защото беше споменала,че учиш в университет,но не каза кой и какво)
Мислиш ли,че образованието,което ще получиш ще те научи наистина на нещо и ще те развие като личност?Или по-скоро ще е колкото да имаш диплома,с която като повечето българи да си бършеш дупето?
Какво мислиш за политиката в България?Интересуваш ли се от нея?Знаеш ли кои са правителствата,кои са поне основните членове в тях,кои съсловни интереси на обществото защитават?Гласуваш ли на избори адекватно,в смисъл да знаеш наистина за кого и защо го правиш,а не колкото да си пуснеш гласа?
Крала ли си някога нещо?
Лъгала ли си?
Какво е мнението ти за държавата ни?Харесваш ли я,би ли живяла тук и занапред,би ли си хванала пътя към чужбина и защо?Мислиш ли,че ако останеш,можеш с нещо да допринесеш за нейното и в частност за своето развитие?
Какво мислиш за историята-и родната,и световната?Интересуваш ли се от нея,мислиш ли,че е важно човек да знае поне основните неща,които са се случили в роден и световен план?
А от изкуство интересуваш ли се?Какво е за теб то,кои са измеренията му?
И стига толкова засега :D
ПС:Няма да коментирам абсурдните обиди по-горе.Само ще кажа,че преди окончателно да давате присъдата на някого,първо чуйте тази на другите,които ви познават и знаят какви сте,за вас.
ShtrudeL
08-20-2012, 11:21
http://groups.ultimate-guitar.com/profile_mojo_data/1/2/1/0/1210998/pics/_c978344_image_0.png
TrueStory
08-20-2012, 11:23
От бая време я чета тая тема, както и още няколко в тоя форум и все се въздържам да пиша, защото просто няма смисъл, но днес не можах просто. Доста хора тук все едно са ви избирали с конкурс по простотия и злоба! Не мога да ви разбера какъв ви е проблема, че се заяждате с всеки. Нямате ли си ваши проблеми, че се занимавате постоянно с живота на другите, хващате се за всяка негова дума, съдите го жестоко за външния му вид и т.н?! А последното говори най-красноречиво колко сте ПРОСТИ....ама нека ....такива простаци и нахалници като вас обикновено успяват в нашата държава. Много ми е жал, че хора на по 15-16 години имат такова ужасно държание. Dragon Lady може да е всякаква, обаче аз не съм видяла да напада така свирепо и да обижда за всяко нещо, а вие я направихте на нищо. Имаите малко уважение, бе хора! Дано да ви дойде малко акъл в главата като пораснете малко.
Не симпатизирам на никого в тоя форум, просто ме дразни, че сте толкова груби и озлобени
(Извинявам се за горното отклонение от темата)
Въпрос към Dragon Lady:
Изпитвала ли си вагинален оргазъм до сега?
Защо се съгласи да правиш анален секс без да имаш никакво желание?
Що им се връзваш на всички писания по твой адрес?
=>>Извод: Надценяваш се. Вместо да сипиваш на другите, вземи поучи още малко, че и теб няма да те вземат за право, ако така пишеш.
:lol:
не съм й гледала постовете, а аз се старая да пиша максимално бързо и без грешки.
и никога не съм казала, че съм идеална по отношение на български език
а ти не се грижи къде ще ме вземат мене и къде не
гледай си там размазаното червило и не ми се бъркай в работите, ако обичаш
точно ти да й се подиграваш как изглежда :lol:
мне
не се подигравам, казвам само, че каза, че са й стари снимките :/
Бубенце, благодаря :*
и се извинявам за двойният пост.
ShtrudeL
08-20-2012, 11:49
Напомняте ми на дечицата в първи клас ^_
-Ама ти имаш гадни плитки!
-Ти пък имаш крив нос!
-Ти пък, ти пъъък, виж се каква си аввв!
-Ми ти пъъъък да не си нещо по-хубаво?!
so sweet ^_^
Като изключим семейството и близките ти, какви са ти целите в живота? Кое е най-значимото нещо, което на този етап искаш да постигнеш?
Чисто интелектуално, кое твое качество цениш най-много?
Защо според теб си антипатична на толкова хора във форума? С какво ги провокираш?
По какво се различава критиката, произлизаща от комплексарщина, от градивната критика? А може ли да е едновременно и двете?
therichbitch
08-20-2012, 12:17
...
Като не си идеална, мълчиш.
Не съм се загрижила, казвам, че не си по- грамотна, за да имаш карт бланш да си придирчива към правописа на другите. Елементарно е да се сетиш, ама трябва да има нещо на 2я етаж. Пфф жалко...
За червилото ми не бери грижа. Нали знаеш приказката: на мен ще ми мине, а на тебе не.
П.П. Ебаси гнусната сте я направили тая тема. Каква е тая злоба към момичето...
IncendiaSanctus
08-20-2012, 12:25
Абе, до един момент е забавно, да се бъзикате с някого, дори и на него да не му е приятно, обаче вече наистина прекалявате, особено някои, например Claymore. DragonLady наистина малко го раздава, сякаш разбира всичко, пък и аз не я виждам като голяма красавица, обаче вие се оляхте вече, наистина...
Въпросът ми към нея е : Не ти ли омръзна да те нападат ? Защо още стоиш в тоя форум и се занимаваш, въпреки простотиите ?
Oy7ofCon7roL
08-20-2012, 12:26
Според мен целия шитсторм върху драгън лейди се изля заради пръстена, който показа :lol:
Спомням си преди да постне (оня вече станала прословута) снимка с пръстена, че никой нищо не и казваше, освен чат пат някой да и направи комплимент за дългата коса или да отправи безобидна критика за гримът, който използва... ама като пусна снимката с пръстена малейййй :lol:
Oy7ofCon7roL
08-20-2012, 12:31
обаче..
^_
http://i46.tinypic.com/20r34i9.jpg
Ах ти колко си злаа :lol:
ccdesigns
08-20-2012, 12:31
Mда по-добре да не сипива на другите, ако така пише.
DragonLady
08-20-2012, 12:33
Ще отговарям на части, за което се извинявам, ако станат мнения едно след друго, но нека да е малко по подредено.
Колкото до всичката злоба и помия която изляхте по мой адрес, все ми е тая, те прасетата в кочината живеят и на всякъде с тях си върви ( едва ли ще ме разберете защо я употребявам тази метафора, но все пак )
Имаш ли косми по дупето? Годеникът играе ли си с тях? Не нямам косми по гъза? Що ти има ли? Простотията ти отива, ама другаде я ръси
Възнамеряваш ли да имаш деца? С кой акъл? Да, искам деца и след време най-вероятно ще имам. С моя си акъл
Ще ги пуснеш ли на училище или ще ги научиш ти на родния ни език? По закон всяко дете трябва да ходи на ущилище
Последен, но не на последно място:
qdesh li laina, pich? Прост ли си пич?
Как се справяш с хемороидите ? Нямам такива, за да се справям с тях. Пс изтърка се това вече, а и пинкпантер май е права, че хал хабер си нямате какво е това животно хемороиди.
обаче..
^_
http://i46.tinypic.com/20r34i9.jpg От кой сайт го искара това сравнение, че ми стана интересно?
Като не си идеална, мълчиш.
Не съм се загрижила, казвам, че не си по- грамотна, за да имаш карт бланш да си придирчива към правописа на другите. Елементарно е да се сетиш, ама трябва да има нещо на 2я етаж. Пфф жалко...
За червилото ми не бери грижа. Нали знаеш приказката: на мен ще ми мине, а на тебе не.
идеални хора няма, първо
второ, ти не си човекът , който ще ми казва дали да мълча или не
и знам приказката ''като не те устройва нещо, не се буташ между шамарите''. В случая, тя сама си седна, така че ще си сърба попарата.
нещата ,които съм казала, не са били на база заяждане , а на реални факти
така че недей да ми се зъбиш такава и да се мислиш за много орГинална като се опитваш да покажеш колко са ми малко знанията на определена тематика (щото това пък хептен не е вярно , особено на тема БЕЛ :lol:)
TrueStory
08-20-2012, 12:43
идеални хора няма, първо
второ, ти не си човекът , който ще ми казва дали да мълча или не
и знам приказката ''като не те устройва нещо, не се буташ между шамарите''. В случая, тя сама си седна, така че ще си сърба попарата.
нещата ,които съм казала, не са били на база заяждане , а на реални факти
така че недей да ми се зъбиш такава и да се мислиш за много орГинална като се опитваш да покажеш колко са ми малко знанията на определена тематика (щото това пък хептен не е вярно , особено на тема БЕЛ :lol:)
Ще вземеш да свикнеш да не пишеш главна буква в началото на изречение (така и така я подхванахте темата за правописа)
DragonLady
08-20-2012, 12:45
Към кои потребители имаш симпатии? SisiStrange Sh@d0w Зайче Amore-Mio* marlyn Русокоска ( забравих ти точният ник мацко, прощавай за което ) xXxPETYAxXx и до някъде на PinkPan7her. И други сигурно има, но не се сещам в момента
Каква е причината да се регистрираш в този форум? Трябваше ми съвет за нещо и пуснах тема в раздел Любов май беше
Самоопредели се като човек? Добродушен ( даже прекалявам с добротата си ), търпелив, позитивно настроен, всеотдаен на човека до себе си, понякога леко избухлив, но това е от настроението ми обикновенно
Къде ходиш да се забавляваш? Билярд клубове, кафета, кино, ресторанти, барове и доскотеки, понякога и купонче на домашно коато има възможност.
Драгънке, ти нямаше ли сестра близначка или те бъркам с друга потребителка? Бъркаш се мацко :)
коя ти е любимата черта на годеника ти? - Добрината и всеотдайността ми като душевност, като визия козята брадичка, голяма слабост са ми мъже с козя брадичка
кво би променила в него? Нищо, харесвам си го такъв какъвто е
а в себе си? /за характер говоря/ Избухливостта, която проявявам на моменти
на колко горе-долу искаш да имаш деца? Две
След малко другата порция отговори
SisiStrange
08-20-2012, 12:55
Леле, ама вие наистина прекалявате. Не знам, но докато се мъчите да получите някакъв морален превес над @DragonLady, си нямате на представа колко му пада мнението на човек за самите вас, четейки тая гадост, изпълнена със злоба. Вярно сте като деца в детската градина. Само, че там малките се нападат за кукли и тук таме да се наплюят буквално, докато вие се осрахте от злоба. За някои от вас имах много хубаво мнение. Примерно @Claymore и @BloodyF като цяло сте ми били винаги симпатични. Е, не го очаквах тоя порой простотии от вас.
1. Как си представяш бъдещия ви дом?
2. Всички обиди от форума пренасяш ли ги по някакъв начин в реалния живот?
3. Годеникът ти знае ли, че имаш рег в тийнпроблем? Какво мисли по въпроса?
4. Какво е мнението ти за сайтовете за запознанства?
5. Казваш, че искаш да качиш някой и друг килограм. Как се опитваш да ги постигнеш? Диета за качване?
Ще вземеш да свикнеш да не пишеш главна буква в началото на изречение (така и така я подхванахте темата за правописа)
така и така съм ви подхванала днеска всичките
я и ти вляво
и можеш да ходиш на едно място, дано се сетиш къде е сам/а , че да не ти кажа аз
и че изречението започвало с главна буква
http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/000/015/orly.jpg
не знаех, мерси много!
Сиске, съжалявам че не съм ти оправдала очакванията и хапя, а като ме хапят не мълча
соре ного
SisiStrange
08-20-2012, 13:03
Не е за отговаряне като те обиждат. Изядохте я просто.
don't say anything.
На мен ми стана кофти за горкото момиче :(
CupcakeKitty
"на колко горе-долу искаш да имаш деца? Две"
ахуаухаухаухуаххуахуа :D
иначеее мислиш ли че си готова да гледаш деца
можеш ли да им дадеш всичките грижи и безсънни нощи и т.н?
много нерви са това =О
PyCoKoCkA93
08-20-2012, 13:07
Ми то от вашата пословична злоба и арогантност (не е насочено към теб,споко ;) ) ,нищо чудно човек да се обърка като чете въпросите...
ccdesigns
08-20-2012, 13:08
Колко си висока?
А приятелят ти?
Обичаш ли кисело мляко?
А сок?
Коя банкота ти харесва най-много на външен вид?
Имаш ли сини маркери?
А червени?
Червен цвят или син цвят?
Би ли си боядисала косата зелена?
Колко е часът?
Имаш ли колекционерски бутилки на кока кола?
Колко често ползваш ножица?
Колко тежиш?
Колко копчета имаш по клавиатурата?
Знаеш ли какво е било предишното име на марката Тойота?
Имаш ли вентилатор?
Кво бачкат ваште?
Стените у твойта стая къв цвят са?
Обичаш ли тигри?
Ходила ли си на море?
Виждала ли си пеликани?
Обичаш ли тиквички с доматен сос?
Мислиш ли, че верно мязаш на онаа, дет те сравни Щруделката с нея?
Габърчета използваш ли?
Glamour92
08-20-2012, 13:12
В един средностатистически курник,когато кокошката с най-остър слух се сплаши от някоя шумка и се разпърпелка,всички останали пернати бързат да последват примера й...
Джъст сейин.
ДрагънЛейди,фетиши имаш ли?
Кой е най-извратеният,за който се сещаш(изобщо и допускаш ли,че ти самата имаш наклонности,които някой друг би намерил за "извратени"?
Всъщност кога нестандартното се изражда в извращение,според теб?
DragonLady
08-20-2012, 13:13
Ти болен ли си ? .. Какво точно тя, Ивето изглежда в пъти, ама много пъти, по-добре от това нещо о.О
Тка де ... джъст питам, от любопитство, не със злоба
Защо се мислиш за нещо по-различно от останалите ? Защото съм! Всеки човек е уникален по своему.
Защо на всяка критика или нещо неготивно отправено към теб отвръщаш с оправдания и злоба ? На злобна критика, злобен отговор. Каквото повикало, такова се обадило.
Някога замисляла ли си се, че човекът отсреща може да е прав и поглеждала ли си се отстрани след като някой е изразил негативизъм ? да поглеждала съм се отстрани, и много рядко се е случвало в критиката към менда има доза истина.
Нещо така ли? А ти поглеждала ли си се скоро в огледалото? Случайно да си забелязала, че и ти не си перфектна? Или и огледалото ти е замазано в розово, сигурно гланц.
Имаш сестра,която пишеше тук ,налЕ? С една прителка се ебавахме, че сме сестри и си направи рег от моя комп, та даже като беше в нас и от моя комп пишеше. Абе лиготия на макс и леки наченски на тролстване :D Чак сега ми стана смешно като се сетих
Колко партньора си имала досега? 4ма
Кога за първи път изпита оргазъм? Клиторен на 15 май, вагинален едва на 19 ( преди това тоя с който го правех беше пълен некадърник в леглото и не само )
Имаш ли притеснения относно външния си вид по време на секс(тъпо е ,знам,ама и такива ги има :D) не, щом правя секс с някой, хич не ми пука как изглеждат отстрани, все пак нито някой ни гледа, нито порно снимам, че да ми пука
С кои потребители от форума би ти било интересно да се запознаеш наживо и за какво бихте си говорили? С теб, със сисистрейндж, шадол ( те дваматаса си в комплект :D ) и marlyn. Колкото до теми за разговор, каквото дойде :)
Кое е най-голямото и най-значимото нещо за теб,което сама си постигнала до момента? Влязох в университета, който винаги съм искала, намерих своят спътник в живота, и моя най-голяма любов.
Кой е най-хубавия комплимент,който някога си получавала през живота си,независимо от кого? Че съм най-хубавото момиче, което той някога е виждал, и че мен е търсил през целият си живот. Мъжа ми, ми го беше казал на 3тата или 4тата ни среща, не помня вече с точност коя беше.
А най-голямата обида? Не обръщам внимание на обидите, затова и не съм запомнила такава
Мислиш ли,че би била добра съпруга,домакиня и майка и защо? Мисля, че да, защото съм всеотдайна и знам как да показвам и доказвам любовта си било то към мъжа си, и дай боже децата си след време. Бива ме и в домакинската работа, готвене и прочие.
Какви черти харесваш у хората(било относно характер,било за визия)? Добродетелността, искреността, дирекнотстта като характер, като визия всеки си е уникален сам по себе си, и не подбирам хората по визия, а по душевност.
А кои не можеш са понасяш( -II-II-)? Двуличие, лицемерие, злоба, завист
Мислиш ли,че някои от горепосочените нападки към теб са основателни или са просто заяждане?Причини? Просто заяждане и злоба, защото в тях няма нищо вярно. Явно според някой имам твърде много, щом са тръгнали с това отношение.
Къде и какво учиш?(защото беше споменала,че учиш в университет,но не каза кой и какво) ТУ Варна, Социален мениджмънт 2ри курс
Мислиш ли,че образованието,което ще получиш ще те научи наистина на нещо и ще те развие като личност?Или по-скоро ще е колкото да имаш диплома,с която като повечето българи да си бършеш дупето? В специалността ми са заложени някой доста интересни, предмети, които спомагат развитието и общата култура на човека ( например социология, право ( доста права ) ), затова ми харесва и ми е интересна :) Дето се вика да си учиш с кеф ( не всички предмети са така, но повечето ). Колкото до дипломата, която ще получа, мисля, че имам реализацияс нея, но в чужбина, защото тук социалната работа е неблагодарна професия, а в чужбина е доста уважавана и добре заплатена най-вече.
Какво мислиш за политиката в България?Интересуваш ли се от нея?Знаеш ли кои са правителствата,кои са поне основните членове в тях,кои съсловни интереси на обществото защитават?Гласуваш ли на избори адекватно,в смисъл да знаеш наистина за кого и защо го правиш,а не колкото да си пуснеш гласа? не се интересувам от политика. Гласувам на изборите и не само колкото да си пусна гласа.
Крала ли си някога нещо? Не, никога
Лъгала ли си? Не е като да не съм го правила и да не се е налагало да го правя
Какво е мнението ти за държавата ни?Харесваш ли я,би ли живяла тук и занапред,би ли си хванала пътя към чужбина и защо?Мислиш ли,че ако останеш,можеш с нещо да допринесеш за нейното и в частност за своето развитие? Държавата ни за жалост е доста зле и изостанала спряно другите държави. Не бих искала да живея тук занапред и се надявам след време с мъжа ми да можем да заминем да работим и живеем в чужбина. Дори и да остана, каквито и умения и образование да имам са си капка в морето от помия и простотия.
Какво мислиш за историята-и родната,и световната?Интересуваш ли се от нея,мислиш ли,че е важно човек да знае поне основните неща,които са се случили в роден и световен план? Историята винаги ми е била интересна. Гордея се с българската история и минало, намирам я за славна и велика! Световната история също ми е била интересна, особенно 2те световни войни и студената война, режимите на управление през вековете в различните държави също винаги са ми били интересни. И да важно е човек да знае, поне собствената си история, ако не чуждата.
А от изкуство интересуваш ли се?Какво е за теб то,кои са измеренията му? Не особенно. За мен то е израз на таланта на избрани хора, които желаят да го покажат и споделят с другите. измеренията му в България са разнообразни, но и силни ограничени заради самото ни социално и икономическо положение.
Следващата порция после, че се изморих само да отговарям на въпроси.
Claymore
08-20-2012, 13:29
Не съм прочела другите въпроси, предупреждавам.
Смяташ ли, че си готова за деца?
На какво би искала да ги възпиташ?
Искаш ли да вземат нещо от характера ти?
Какво следваш?
С мажО ли живееш?
ShtrudeL
08-20-2012, 13:31
Влюбена ли си в мъжа си?
До кога продължава влюбването?
В някои теми казваше, че си улегнала вече жена? Какво значи това? А една улегнала жена може ли да е влюбена и до кога? В зрялата връзка има ли влюбване? Твоята каква е?
А мъжа ти влюбен ли е в теб? До кога мислиш ще е влюбен?
Изобщо държиш ли да сте влюбени?
Как си ви представяш след 5 години?
Говорили ли сте за деца?
Родителите ти харесват ли го?
А неговите харесват ли те?
А твоите и неговите родители познават ли се?
Как сте в леглото?
А ако поиска да разнообразите по начин, по който на теб не ти се нрави?
Кога му каза, че го обичаш?
Плакала ли си от щастие, че си с него, че го имаш, че се радваш, че е до теб?
Страхувала ли си се да не го изгубиш?
А как мислиш.. той изпитва ли същото каквото и ти?
nymphadora
08-20-2012, 13:34
Ейй,нямаше ме един ден и сте ужасни злобарки :(
Към ДрагънЛейди-Как се запознахте с годеника ти?Ако забременееш би ли запазила детето?И въпросите на Щруди ^^
chushkopek
08-20-2012, 13:44
За момент се поколебах дали наистина да не пиша доста към разни потребители, но наистина смисъл няма.
Отговори на въпросите на чачо не видях. Би ли отговорила на тях? Извинявам се ако си ще погледна пак темата.
Имаш толкова високо мнение за себе си, а все пак толкова хора те нахраниха сякаш за нищо, на какво се дължи това според теб? Завистта за теб е? Осъзнаваш, че доста хора са попадали в необичайни ситуации? Едно сомалийче на 10 и то ли е видяло много от живота, защото всеки ден се бори за храна? Изпитваш ли някакви емоции докато гледаш филм? Ако годеникът ти ти каже, че си му омързнала и иска да се разделите как ще реагираш? За какво бихте се разделили? Мото имаш ли? Дефинирай ми любов. Наистина ли не различаваш въпрос от обида на моменти, или въпреки това пак въпроса те дразни? Какво ще кажеш за математиката? Вярваща ли си? (сори ако съм те питал последното)
DragonLady
08-20-2012, 13:58
Извинявам се, не съм ги видяла тези на чачо. Обещавам ви довечера ще се постарая да отговоря на всички започвайки с чачо, когото без да искам пропуснах. В момента не мога понеже след малко тряба да излизам от нас.
Ох, нененене! Разсмяхте ме, бе хора.
Явно лятната ваканция не ви се отразява добре. Скуката и многото свободно време ще ви убият.
От няколкото месеца, през които не бях влизала тук, доста сте се забавлявали явно.
Безплатен съвет към всички, чиято цел в заседналия им живот е да хранят другите и да избиват комплекси по изключително галантен начин: Продължавайте в същия дух! Светът се нуждае от хора като вас. Вие сте уникални и прекрасни!
Та.. Не се вълнувам много от DragonLady, но не искам да спамя. Затова ето един въпрос към нея: Как си поддържаш косата? / Колко често я подстригваш?
therichbitch
08-20-2012, 19:22
И аз не съм чела въпросите, че от толкова помия ме е страх на какво ще попадна измежду тях, та ако някой се повтаря, sorry
Какво никога не би простила?
Годеникът ти някога наранявал ли те е (емоционално имам предвид)?
Докъде мислиш, че може да стигне и ти да простиш, т.е. какво си готова да му простиш?
Колко сериозни връзки си имала преди него?
Семействата ви наясно ли са с вашите намерения и съгласни ли са (за годежа, вероятно скоро и сватба)?
Кой е на-добрият ти спомен от детството? А най-мрачният?
Какво следваш/като какво искаш да работиш?
Блъди, стига си "нареждала" като махленска злобарка. И не идвай в Сф, да я пълниш с още простотия.
DragonLady
08-20-2012, 20:33
Изпитвала ли си вагинален оргазъм до сега? Да, всеки път когато правя секс изпитвам вагинален оргазъм
Защо се съгласи да правиш анален секс без да имаш никакво желание? За да угодя на мъжа си
Що им се връзваш на всички писания по твой адрес? Вече спря да ми пука за тъпите им злобни и завистливи коментарченца
Като изключим семейството и близките ти, какви са ти целите в живота? Кое е най-значимото нещо, което на този етап искаш да постигнеш? Да завърша образованието си, да си намеря добра работа, с мъжа ми да създадем семейство и деца след време. На този етап най-значимото е човекът до мен
Чисто интелектуално, кое твое качество цениш най-много? Дирекността
Защо според теб си антипатична на толкова хора във форума? С какво ги провокираш? С това, че не съм като повечето овце, не съм манияк на тема боядисване гримиране и тн. Като цяло различните винаги са мразени
По какво се различава критиката, произлизаща от комплексарщина, от градивната критика? А може ли да е едновременно и двете? Градивната критика се изказва под формата на съвет, а комплексарската под формата на остро критикуване и сърказъм ( гротеска и тн )
Не ти ли омръзна да те нападат ? Омръзна ми, затова вече и грам внимание не им обръщам, не го заслужават.
Защо още стоиш в тоя форум и се занимаваш, въпреки простотиите ? Добър въпрос, и аз това се чудя ...
Отговорите са в цитата
ShtrudeL
08-20-2012, 20:39
йей
Казваш, че си си дала дупето, за да угодиш на мъжа си. А на него готино ли му беше като знаеше, че правиш нещо, което не ти е идвало от вътре?
Казваш и, че различните винаги са мразени. Ти различна ли си? С какво? Защо според теб са мразени? Ти обичаш ли ги? Сещаш ли се за някоя странна и различна известна личност, която всички мразят, но пък е ебати яката персона според теб?
Oy7ofCon7roL
08-20-2012, 20:43
Сещаш ли се за някоя странна и различна известна личност, която всички мразят, но пък е ебати яката персона според теб?
Ти, това си ти :D
DragonLady
08-20-2012, 20:46
1. Как си представяш бъдещия ви дом? Къща с двор, с куче да пази двора и коте ( понеже аз обожаам котките, а той кучетата ), на 2 или 3 жетажа с по 2-3 стай на етаж.
2. Всички обиди от форума пренасяш ли ги по някакъв начин в реалния живот? Не
3. Годеникът ти знае ли, че имаш рег в тийнпроблем? Какво мисли по въпроса? Знае, че пиша в някакъв форум, но не е проявявал интерес кой точно.
4. Какво е мнението ти за сайтовете за запознанства? Свестен човек да намериш от там е изключителна рядкост. Обикновенно жените са кифли търсещи внимание, а мъжете загоре грозници, които се изживяват като големи мъжкари
5. Казваш, че искаш да качиш някой и друг килограм. Как се опитваш да ги постигнеш? Диета за качване? Диета силно казано - ядене, секс, ядене и да ти кажачестно зимата беше помогнало, но лятото на човек хич не му се яде от тея жеги
с 100 въпроса и ти ще се оплетеш, а не забравих че ти си мис най-красива и безгрешна :lol:
иначе искам към 24 - 26 1вото дете, 2рото към 28-9 примерно
иначеее мислиш ли че си готова да гледаш деца В момента не, след години да
можеш ли да им дадеш всичките грижи и безсънни нощи и т.н? Мога или не, след години ще ми се наложи и щя трябва да мога
много нерви са това =О Да знам, но има кой да ми помага :)
Колко си висока? 170
А приятелят ти? 175
Обичаш ли кисело мляко? Да
А сок? Да
Коя банкота ти харесва най-много на външен вид? 100 лева и 20 също
Имаш ли сини маркери? не само зелен и жълт
А червени? не
Червен цвят или син цвят? син
Би ли си боядисала косата зелена? хаахахаха не
Колко е часът? 23,44
Имаш ли колекционерски бутилки на кока кола? Не
Колко често ползваш ножица? Сигурно всеки ден
Колко тежиш? 50 килограма
Колко копчета имаш по клавиатурата? е сега не ми се брой
Знаеш ли какво е било предишното име на марката Тойота? Не
Имаш ли вентилатор? Не ми трябва, имам си климатик
Кво бачкат ваште? Лично е
Стените у твойта стая къв цвят са? кафяви ( целите са покрити в корк )
Обичаш ли тигри? Да
Ходила ли си на море? Че аз си живея на морето
Виждала ли си пеликани? Да
Обичаш ли тиквички с доматен сос? Не
Мислиш ли, че верно мязаш на онаа, дет те сравни Щруделката с нея? Лека прилика
Габърчета използваш ли? Не
Следващата порция след 20тина минутки
Oy7ofCon7roL
08-20-2012, 20:54
Я имам един въпрос, кои потребители според теб са лицемери/двулични, искам да им изтипосаш имената лол
Incadeptus
08-20-2012, 20:58
Кажи ми едничко само твое странно преживяване ;д на което нямаш обяснение хм ;) ;д
Блъди, стига си "нареждала" като махленска злобарка. И не идвай в Сф, да я пълниш с още простотия.
О, колко си мила и загрижена. Толкова си красива, нежна и добра. Ти си моят нов пример за подражание.
PyCoKoCkA93
08-20-2012, 21:14
И аз много обичам котките.Ти какви харесваш-улични превъзходни,сиамски,ангорс ки,персийски,британски йъсокосмести,египетски..?
Когато имаш деца,мислиш ли,че животните трябва да се махнат от къщата?
Опиши с по няколко думи всеки,който ти е задавал въпрос досега
Как си в религиозно отношение,вярваща ли си и ако да,в какво?
Когато се омъжиш,имате ли къде да се отделите да живеете с мъжа ти?
Притесняваш ли се,че в този етап може да настъпи един вид "опознаване" на кирливите ви ризи?В смисъл да откриете уж дребните домакински навици или липсата на такива помежду си,които да ви дразнят
Слушаш ли чалга?И ако да,мислиш ли,че това те прави долнопробен човек в очите на другите,част от тълпата простаци?
Приятелство от разстояние?Може ли да съществува според теб?
Колко истински приятели имаш в момента?Такива,на които можеш да се довериш за всичко и да разчиташ 24/7 на тях,както и те на теб?
Предавали ли са те досега и как?Заболя ли те много или по-скоро ти помогна да "прогледнеш"?
За какво най-често се карате с мъжа ти?За дреболии или за сериозни неща?
Ревниви ли сте един към друг?Мислиш ли,че това е необходимо зло в една връзка,за да се поддържа искрата?
Когато си сгодена,чувстваш ли се по-сигурна в партньора си спрямо преди?
А изпитваш ли чувство за собственост върху него?Дори и малко?
Използвала ли си наркотици и какви?Защо?
Какво може да те изкара от кожа най-бързо?Кибритлийка ли си и от кой тип-дето бързо им минава или които се цупят с дни?
Какво е за теб любовта?
А омразата?
Мислиш ли,че двете чувства се преплитат?Случвало ли ти се е?
Намираш ли за нормално,докато си обичал един човек,в другия момент да го мразиш и ненавиждаш?Не е ли някак лицемерно и това не те ли прави човек,който не знае какво иска?
Бракът с мъжа ти ще ти даде ли по-голяма сигурност за бъдещето?Има ли разлика за теб между семейни начала и законен брак и каква?
Интересуваш ли се в някаква степен от материалното в брака?Смяташ ли да направиш предбрачен договор и защо?Някой от вас би ли го сметнал за обида или унижение?
Засега това се сещам и би ми било интересно да науча.И мерси за предишните отговори. :)
Incadeptus
08-20-2012, 21:17
Хей няма да обиждате или нападате авторката на тази тема,защото всеки може да критикува другия!
AngelAntichrist
08-20-2012, 21:35
Казваш и, че различните винаги са мразени. Ти различна ли си? С какво? Защо според теб са мразени? Ти обичаш ли ги? Сещаш ли се за някоя странна и различна известна личност, която всички мразят, но пък е ебати яката персона според теб?
Верно,бе? Що са толко' мразени... Хитлер например е бил различен. :)
dream1707
08-20-2012, 21:39
Нещо така ли? А ти поглеждала ли си се скоро в огледалото? Случайно да си забелязала, че и ти не си перфектна? Или и огледалото ти е замазано в розово, сигурно гланц.
Мацка, сег ане разбрах, защо ме нападна.. при положение, че не съм го написала това със злоба, даже в началото още казах...
И да, гледам се в огледалото, когато някой ме критикува се замислям да не би случайно да е прав .. Там е работата, че рядко вече ме критикуват, по просотата причина, че щом някой каже нещо негативно по мой адрес се замислям и го поправям :)
А при теб.. сигурно 100 човека могат да ти направят реплика за едно и също нещо и като гледам пак няма да се бръкнеш малко и да се осъзнаеш, че явно са прави :)
Не ти го казвам с лошо.. да не почнеш да ме хапеш пак
DragonLady
08-20-2012, 21:39
В един средностатистически курник,когато кокошката с най-остър слух се сплаши от някоя шумка и се разпърпелка,всички останали пернати бързат да последват примера й...
Джъст сейин.
Хареса ми това изказване :D
ДрагънЛейди,фетиши имаш ли? Не
Кой е най-извратеният,за който се сещаш(изобщо и допускаш ли,че ти самата имаш наклонности,които някой друг би намерил за "извратени"? -
Всъщност кога нестандартното се изражда в извращение,според теб? Тогава когато се прекрачат границите за морал на един от 2мата партньори
Не съм прочела другите въпроси, предупреждавам. Добре, извинена си
Смяташ ли, че си готова за деца? В момента не, след време
На какво би искала да ги възпиташ? Добронамерено държание, чувство за естетика и морал, добри обноски, имение да обичат и др.
Искаш ли да вземат нещо от характера ти? Упоритостта и това, че никога не се предавам, не зависимо колко е зле работата
Какво следваш? Социален мениджмънт
С мажО ли живееш? Все още не, но и това ще стане
Влюбена ли си в мъжа си? Да
До кога продължава влюбването? Самият процес на влюбване зависи от хората и може да е както много кратък, така и по-продължителен
В някои теми казваше, че си улегнала вече жена? Да така е
Какво значи това? Че съм свършила всички лудории и дивотии, които съм искала да направя някога и съм се отдала на по-спокоен и уседнал начин на живот
А една улегнала жена може ли да е влюбена и до кога? Да може, докогато влюбване прерасте в обич
В зрялата връзка има ли влюбване? Влюбването там вече е минал период, налица е обич и силна привързаност
Твоята каква е? Зряла връзка
А мъжа ти влюбен ли е в теб? Процеса на влюбване е кратък и при него мисля, че също е минал, в момента е на етапа обич, на които съм и аз
До кога мислиш ще е влюбен? -
Изобщо държиш ли да сте влюбени? Да, ако я няма любовта, защо да седя с някои?
Как си ви представяш след 5 години? Женени и чакащи първото си дете, или вече грижещи се за него и замислящисе за второ
Говорили ли сте за деца? Много пъти, дори сме си изяснили колко деца искаме, момиче или момче, та даже и за имена сме говорили
Родителите ти харесват ли го? Не особенно, но свикнаха, че той ще е човека
А неговите харесват ли те? Да, даже ме приемат вече като част от семейството
А твоите и неговите родители познават ли се? Все още не, но и това ще стане
Как сте в леглото? Като 2 разгонени животинчета на които нон стоп им се прави секс. Като цяло секса ни е много добър - най-добрият които сме правили и двамата
А ако поиска да разнообразите по начин, по който на теб не ти се нрави? Зависи за какво разнообразие става дума и дали то не прекрачка моите граници и морални разбирания
Кога му каза, че го обичаш? Казхме си, че се обичаме някъде на 3тата седмица
Плакала ли си от щастие, че си с него, че го имаш, че се радваш, че е до теб? Да
Страхувала ли си се да не го изгубиш? Да
А как мислиш.. той изпитва ли същото каквото и ти? Да, убедена съм в това, иначе нямаше да ми предлага брак.
Давам нататъка в следващият пост
dream1707
08-20-2012, 21:44
Младене (ccdesigns) :razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz: Кви са тия въпроси бе
Извинете, просто не се сдържах :razz:
Та така де... може ли после да ме сложиш на стола, че адорхър ме забрави :cry:
DragonLady
08-20-2012, 21:56
Как се запознахте с годеника ти? Аз го загледах в университета ( после се оказа, че и той мен ), после споделих на една прителка и колежка " абе ти видя ли онова момче дето говореше с Ицо ( наш колега ) " тя ми каза, че го познава, намерих го във фейсбук от нейните приятели, разменихме си скайп, телефон и накрая той ме покани на среща и аз приех.
Ако забременееш би ли запазила детето? да, ще го родя и ще си го гледаме заедно
Имаш толкова високо мнение за себе си, а все пак толкова хора те нахраниха сякаш за нищо, на какво се дължи това според теб? Злостните им коментари не ми влияят на самочувствието, и не смятам, че е твърде високо. Иначе на какво се дължи те си знаят, но според мен е просто злоба и завист
Завистта за теб е? Нещо много грозно, което на мен лично ми е чуждо
Осъзнаваш, че доста хора са попадали в необичайни ситуации? Едно сомалийче на 10 и то ли е видяло много от живота, защото всеки ден се бори за храна? Да така е, някой живота ги учи на уроци за възрастни още от малки
Изпитваш ли някакви емоции докато гледаш филм? Рядко, но е имало случай да се замисля върху някой извод от филма, или да се разрева на някой тъжен момент, ако нещо от близките изминали дни ме е натъжило
Ако годеникът ти ти каже, че си му омързнала и иска да се разделите как ще реагираш? Това едва ли ще стане, но все пак ти отговаря. Ще се запитам защо не съм видяла по рано, че е такъв боклук, на които хората му омръзват от нищото
За какво бихте се разделили? Едвали ще стане, но това, което не бих простила е изневяра
Мото имаш ли? Да - Не се предавай никога, бори се докрай
Дефинирай ми любов. Да гледаш първо най-доброто за друг човек, и да мислиш първо за него, а после за себе си и своята изгода. Да се отдадеш напълно на някой.
Наистина ли не различаваш въпрос от обида на моменти, или въпреки това пак въпроса те дразни? Различавам, затова на обидни въпроси и отговора е обиден за питащият
Какво ще кажеш за математиката? Не се обичаме с нея, ама хич :D
Вярваща ли си? Не
Как си поддържаш косата? Най-общо казано не я изтощавам с маши, преси, пяни, лакове и тн. продукти, които увреждат косъма. Дори и сешоар рядко използвам, най-вече през зимата, ако ми се наложи.
Колко често я подстригваш? На няколко месеца
Какво никога не би простила? Изневяра
Годеникът ти някога наранявал ли те е (емоционално имам предвид)? Не
Докъде мислиш, че може да стигне и ти да простиш, т.е. какво си готова да му простиш? леко увлечение по друга ми е границата, но подчертавам леко и преходно, ако се влюби в друга, да си ходи при нея
Колко сериозни връзки си имала преди него? 3
Семействата ви наясно ли са с вашите намерения и съгласни ли са (за годежа, вероятно скоро и сватба)? Да наясно са, и са съгласни ( наще първоначално не бяха, но после се примириха ).
Кой е на-добрият ти спомен от детството? А най-мрачният? не се сещам в момента, съжалявам
Какво следваш/като какво искаш да работиш? Социален мениджмънт, адвокат или към МВР ( за целта магистратурата ще е по право )
След около 30тина минутки следващата порция
ShtrudeL
08-20-2012, 21:57
* Как така разбрахте, че се обичате на третата седмица?! О.о
* Може ли да има и обич и влюбване едновременно? Защо хората спират да са влюбени един в друг?
* Как да разбирам това:
"Изобщо държиш ли да сте влюбени? Да, ако я няма любовта, защо да седя с някои?"
..при все, че ми отговори иначе на горните въпроси?
* Влюбването не е ли обич?
Знам, че се въртя само около него, интересно ми е.
adoreher
08-20-2012, 22:02
Влюбена ли си в мъжа си? Да
В зрялата връзка има ли влюбване? Влюбването там вече е минал период
Твоята каква е? Зряла връзка
А мъжа ти влюбен ли е в теб? Процеса на влюбване е кратък и при него мисля, че също е минал, в момента е на етапа обич, на които съм и аз
:lol: :lol:
дрийм, соре ;/
nymphadora
08-20-2012, 22:07
Ако годеникът ти ти каже, че си му омързнала и иска да се разделите как ще реагираш? Това едва ли ще стане, но все пак ти отговаря. Ще се запитам защо не съм видяла по рано, че е такъв боклук, на които хората му омръзват от нищото
Мислиш,че е боклук,задето си му омръзнала?А мислиш ли,че трябва да има причина да му омръзнеш?Просто ми стана интересно какво е мнението ти по този въпрос,след като ти прочетох отговора.:)
DragonLady
08-20-2012, 22:08
Явно си твърде малка за да го разбереш затова ще поясня.
Първо е симпатията или така нареченото харесване, после е влюбването ( онзи процес с пеперудките в стомаха ), а след него е любовта - чиста и всеотдайна.
ShtrudeL
08-20-2012, 22:09
Ще се запитам защо не съм видяла по рано, че е такъв боклук, на които хората му омръзват от нищото
*лол сериозно ли това ще си помислиш? Все едно да си 5 години с някой и след като се разделите да кажеш, че си си губила времето с него. Ти сериозно ли това ще си помислиш, при все че сега го обичаш и искаш да се жениш за него, че си щастлива, че го имаш и че е най-милото ти?
*Казваш, че не би простила изневяра. Ако ти изневери и хипотетично ти никога не разбереш и истината никога не излезе на яве (наистина го приеми така!) И си останете щастливи и в положението, в което сте били и преди изневярата, би ли искала да знаеш истината?
*А ако сте с 2 деца и ти изневери, пак ли няма да му простиш?
*Мислиш ли, че ако обичаш някой, нещо такова може да се прости? Ако след изневяра ти каже, че те обича ще му повярваш ли?
*Приятели ли сте с него? Можеш ли да се абстрахираш от това, че ти е половинка и да се държите наистина като приятели? И моля те, не ми отговаряй с неща от типа: "Мога да му споделя всичко, както и той на мен. Подкрепяме се в трудни моменти. /етц/".
adoreher
08-20-2012, 22:09
:lol: какичко, с три години и малко си по-голяма от мен, не си вярвай ного :D :D :D
Разбрах те, ама говориш несвързано ;s
DragonLady
08-20-2012, 22:10
Мислиш,че е боклук,задето си му омръзнала?А мислиш ли,че трябва да има причина да му омръзнеш?Просто ми стана интересно какво е мнението ти по този въпрос,след като ти прочетох отговора.:)
Ще е боклук, ако ей така от нищото без да се е променило отношението му към мен или нещо друго да показва, че нещата куцат, ми каже ами ти ми омръзна.
Да, без причина просто да му омръзна не ми се вярва. Омръзна ми е просто оправдание.
Пък и ние сме всеки ден заедно и за 8 месеца още не съм му омръзнала, при това положение не вярвам и да се случи.
adoreher
08-20-2012, 22:11
Пък и ние сме всеки ден заедно и за 8 месеца още не съм му омръзнала, при това положение не вярвам и да се случи.
:D :D :D :D: D made my day
ShtrudeL
08-20-2012, 22:16
Първо е симпатията или така нареченото харесване, после е влюбването ( онзи процес с пеперудките в стомаха ), а след него е любовта - чиста и всеотдайна.
Защо не може подредените от теб неща да са all in? Задължително ли е така да се стекат нещата?
http://mobirobi.info/uploads/posts/2009-07/1248435482_pic_id438257.jpeg
AngelAntichrist
08-20-2012, 22:17
Спомням си, като се регистрира пускаше много теми в любов и целенасочено си търсеше партньор - още тогава ли е било с цел брак?
Смяташ ли, че бракът ще те направи по-пълноценна личност?
Смяташ ли да работиш/учиш след, като се ожениш или повече няма да ти е нужно?
Бременна ли си?
Добра домакиня ли си?
Колко деца искаш?
В какво смяташ, че ще се изразяват твоите задължения след, като се "вземете"?
therichbitch
08-20-2012, 22:18
щом някой каже нещо негативно по мой адрес се замислям и го поправям :)
Не е хубаво да си вглъбен в себе си и е хубаво да се замисляш, но ако всяко нещо тичаш да го поправиш (когато другите са ти казали), губиш индивидуалност. Понякога попадаш на хора с изкривени критерии за дадено нещо и като си склонна да "се поправяш" толкова много, може да ти изиграе кофти шега. Това просто разсъждения, които ми дойдоха на ум, когато прочетох поста ти (може и като съвет да го приемеш, но не е заяждане)
Тя някъде беше споменала , че само във форума й се заяждат хора, а не ирл, така че какво искате- понеже група непознати (чието мнение вероятно не я интересува) са й казали, че е еди- каква си, тя да се промени?? Хора, мислете с тия глави! Променяш се заради хората, които обичаш и на които държиш, а не заради групичка тийнове, на които име скучно и се чудят как да си начешат крастата и да затапят другите.
prosto_chovek
08-20-2012, 22:20
драгънлейди, как за 8 месеца решаваш, че ще се жениш... хората по години го обмислят, много си бърза, браво, похвално, кога разбра, че е ъжът за теб? Или той реши, че си жената за него? :)
ShtrudeL
08-20-2012, 22:24
mheh
Въпроси:
* Той казва ли ти, ако нещо в теб не му харесва? Примери:
- Тая шапка ти седи грозно.
- Т'ва червило не ти ходи.
- Ти луда ли си да излезеш така?!
..или като го питаш: "Мило, това добре ли ми стои?", ти отговаря: "Да мило, невероятна си."
А ако ти подхвърля някои от примерите ми, ти как реагираш?
*Сърдиш ли му се? Ако да, за какво най-често? В какво се изразява сърденето ти?
*Можеш ли да готвиш? Кое му е любимото ястие?
AngelAntichrist
08-20-2012, 22:27
А аз щом за осем месеца не съм умряла не вярвам и да се случи.
А бременната ми комшийка щом за осем месеца не е родила не вярвам и да се случи.
Много самонадеяни изказвания вадиш. :)
Може би не правиш разлика между това как на теб ти се ще да са нещата и как действително са?
dream1707
08-20-2012, 22:31
дрийм, соре ;/
Ще ти го простя .. ама само тоя път ей :D
Не е хубаво да си вглъбен в себе си и е хубаво да се замисляш, но ако всяко нещо тичаш да го поправиш (когато другите са ти казали), губиш индивидуалност. Понякога попадаш на хора с изкривени критерии за дадено нещо и като си склонна да "се поправяш" толкова много, може да ти изиграе кофти шега. Това просто разсъждения, които ми дойдоха на ум, когато прочетох поста ти (може и като съвет да го приемеш, но не е заяждане)
Тя някъде беше споменала , че само във форума й се заяждат хора, а не ирл, така че какво искате- понеже група непознати (чието мнение вероятно не я интересува) са й казали, че е еди- каква си, тя да се промени?? Хора, мислете с тия глави! Променяш се заради хората, които обичаш и на които държиш, а не заради групичка тийнове, на които име скучно и се чудят как да си начешат крастата и да затапят другите.
Е, не съм се изразила съвсем точно.. Не говоря за нещата, които изграждат моята индивидуалност.. Но примерно, ако системно ми казват, че се държа като малко дете или по акъл приличам на 5 години по-малка... най-малкото някак ще се жегна и ще гледам да се държа на ниво за възрастта си ( не да се изхвърлям нали ) .. Вярно, че не я познаваме, но някои неща могат да си проличат само по постовете .. а когато някой коментира тях следва "Не е вярно" или "Виж се ти"
PyCoKoCkA93
08-20-2012, 22:35
Евала!Добре,че има хора като теб,които да нарекат нещата с истинските им имена... ;)
ПС:Мнение,базирано не на един или два поста.
Oy7ofCon7roL
08-20-2012, 23:02
Шш, с моя въпрос ко стана, що няма отговор ?
Incadeptus
08-20-2012, 23:08
Извинявай DragonLady но да казваш на dream да се погледне в огледалото,защото не била перфектна е голяма глупост.Това е тя на снимката и я намирам за прекрасно момиче,което нищо няма да види нередно в огледалото ;)
DragonLady
08-20-2012, 23:09
Казваш, че си си дала дупето, за да угодиш на мъжа си. А на него готино ли му беше като знаеше, че правиш нещо, което не ти е идвало от вътре? не знам, по време на акта каза че му е било кеф, но после имаше бая угризения и бая извинение от негова страна
Казваш и, че различните винаги са мразени. Ти различна ли си? Да
С какво? Начин на мислене, поведение, морал, може би и визия
Защо според теб са мразени? Защото не се нравят на общо приетите норми
Ти обичаш ли ги? зависи от човека
Сещаш ли се за някоя странна и различна известна личност, която всички мразят, но пък е ебати яката персона според теб? В момента не
Я имам един въпрос, кои потребители според теб са лицемери/двулични, искам да им изтипосаш имената лол За сега само блоди ми се е изявила лично на мен като двулична
Кажи ми едничко само твое странно преживяване ;д на което нямаш обяснение хм ;) ;д Не сещам за такова
И аз много обичам котките.Ти какви харесваш-улични превъзходни,сиамски,ангорс ки,персийски,британски йъсокосмести,египетски..? Като цяло дългокосместите - ангорски, персииски, смеската от 2те породи също много ми харесва ( един авер иматакъв котарак ( татко ангорец, мама персиика ) и е уникален, пухен за 10, ама много своенравен )
Когато имаш деца,мислиш ли,че животните трябва да се махнат от къщата? Когато са малки децата може би да, но когато вече поотраснат няма нужда.
Опиши с по няколко думи всеки,който ти е задавал въпрос досега На този въпрос ще ти отговоря утре, надявам се да не ми се разсърдиш :)
Как си в религиозно отношение,вярваща ли си и ако да,в какво? По скоро атеист
Когато се омъжиш,имате ли къде да се отделите да живеете с мъжа ти? Да
Притесняваш ли се,че в този етап може да настъпи един вид "опознаване" на кирливите ви ризи?В смисъл да откриете уж дребните домакински навици или липсата на такива помежду си,които да ви дразнят Не, защото мисля, че повечето си ги знаем
Слушаш ли чалга?И ако да,мислиш ли,че това те прави долнопробен човек в очите на другите,част от тълпата простаци? Да, не мисля, че това ме прави тъпа или проста, всеки има право насвой личен избор, и никой няма право да го съди за това
Приятелство от разстояние?Може ли да съществува според теб? Да, но не е като това човека да е от твоя град
Колко истински приятели имаш в момента?Такива,на които можеш да се довериш за всичко и да разчиташ 24/7 на тях,както и те на теб? 5
Предавали ли са те досега и как?Заболя ли те много или по-скоро ти помогна да "прогледнеш"? Предавали е силно казано, но са ме разочеровали и да заболявало ме е, когато е бил близък на сърцето ми човек
За какво най-често се карате с мъжа ти?За дреболии или за сериозни неща? Да чукна на дърво от много време не сме се карали, но като се караме обикновенно е за глупости и дреболии
Ревниви ли сте един към друг?Мислиш ли,че това е необходимо зло в една връзка,за да се поддържа искрата? Не, въпреки че напоследък забелязвам лека ревност от негова страна. Според мен не е нужно в една връзка да има ревност за да е тя истинска, но ако е размките на нормалното е приемливо
Когато си сгодена,чувстваш ли се по-сигурна в партньора си спрямо преди? По сигурна не е точната дума, която бих използвала, по-уверена, че той е човека, с които да споделя дните си.
А изпитваш ли чувство за собственост върху него?Дори и малко? Не, защото знам че никой на никой не принадлежи, никой не е вещ, дори и ако е женен.
Използвала ли си наркотици и какви?Защо? Не, нямам и намерение да го правя
Какво може да те изкара от кожа най-бързо?Кибритлийка ли си и от кой тип-дето бързо им минава или които се цупят с дни? Някои коментар не на място, бързо паля, ама и бързо ми минава
Какво е за теб любовта? Да гледаш първо най-доброто за друг човек, и да мислиш първо за него, а после за себе си и своята изгода. Да се отдадеш напълно на някой.
А омразата? Нетърпимост и ненавист към някой
Мислиш ли,че двете чувства се преплитат?Случвало ли ти се е? Много рядко, но ми се е случвало. Е не беше любов а мерак за секс с даденият човек. Адски много ме нервираше, но ми искаше и даго скъсам от секс :D
Намираш ли за нормално,докато си обичал един човек,в другия момент да го мразиш и ненавиждаш?Не е ли някак лицемерно и това не те ли прави човек,който не знае какво иска? Не, ако любовта е истинска тя не минава току така още повече да стане омраза - абсурд. И да двулично е.
Бракът с мъжа ти ще ти даде ли по-голяма сигурност за бъдещето?Има ли разлика за теб между семейни начала и законен брак и каква? Да може да се каже. Разликата е че вече връзката е озаконенаи се е превързнаал и в правен субект.
Интересуваш ли се в някаква степен от материалното в брака? Не, материалното никога не ми е било водещо независимо за какво става дума
Смяташ ли да направиш предбрачен договор и защо? Не съм мислила по този въпрос, но най вероятно не, защото имам достатъчно вяра и уважение към човек до мен
Някой от вас би ли го сметнал за обида или унижение? Обида не, по скоро застраховка
Засега това се сещам и би ми било интересно да науча.И мерси за предишните отговори. :) За нищо :)
* Как така разбрахте, че се обичате на третата седмица?! Не го разбрахме - почувствахме го със сърцата си
* Може ли да има и обич и влюбване едновременно? Защо хората спират да са влюбени един в друг? Според мен едното е следствие от другото
* Как да разбирам това:
Че ако не се обичахме, нямаше да сме заедно.
"Изобщо държиш ли да сте влюбени? Да, ако я няма любовта, защо да седя с някои?"
..при все, че ми отговори иначе на горните въпроси?
* Влюбването не е ли обич? Влюбването е една идея преди любовта
Знам, че се въртя само около него, интересно ми е.
Отговорите в цитата
Incadeptus
08-20-2012, 23:17
С какво си толкова различна?И какво имаш предвид под различна?
adoreher
08-20-2012, 23:29
не тря ли отдавна да си минала периода от детската градинка, в който твърдиш че си ного различна, специална, usw
Incadeptus
08-20-2012, 23:33
Не,не спокойно adoreher,всеки човек е различен и специален по свой си начин,това е истина,зависи до каква степен се мислиш за различен и под различен дали нямаш предвид по-специален(по-висш) от другите ;)
DragonLady
08-20-2012, 23:36
Oy7ofCon7roL копни ми какъв е бил въпроса, явно съм го пропуснала без да искам
*лол сериозно ли това ще си помислиш? Все едно да си 5 години с някой и след като се разделите да кажеш, че си си губила времето с него. Ти сериозно ли това ще си помислиш, при все че сега го обичаш и искаш да се жениш за него, че си щастлива, че го имаш и че е най-милото ти? Отговорила съм на подобно запитване малко по горе
*Казваш, че не би простила изневяра. Ако ти изневери и хипотетично ти никога не разбереш и истината никога не излезе на яве (наистина го приеми така!) И си останете щастливи и в положението, в което сте били и преди изневярата, би ли искала да знаеш истината? Сигурно не, но не мисля, че е човек който би скрил подобно нещо.
*А ако сте с 2 деца и ти изневери, пак ли няма да му простиш? зависи чисто физическа или и емоционална е била изневярата.
*Мислиш ли, че ако обичаш някой, нещо такова може да се прости? Не е невъзможно, но е адски трудно Ако след изневяра ти каже, че те обича ще му повярваш ли? Едва ли, или ако му повярвам ще е с много резерви
*Приятели ли сте с него? Да, то винаги 1во трябва да си приятел с партньора, после всичко останало.
Можеш ли да се абстрахираш от това, че ти е половинка и да се държите наистина като приятели? И моля те, не ми отговаряй с неща от типа: "Мога да му споделя всичко, както и той на мен. Подкрепяме се в трудни моменти. /етц/". Да мога. Когато се налага не показваме чувствата си един към друг ( ако сме в таква среда и ситуация в която би било неуместно да се държим като двойка )
Защо не може подредените от теб неща да са all in? Задължително ли е така да се стекат нещата? Не, не е задължително, казвам според мен как са нещата
Спомням си, като се регистрира пускаше много теми в любов и целенасочено си търсеше партньор - още тогава ли е било с цел брак? Разсмя ме с този въпрос - не разбира се ...
Смяташ ли, че бракът ще те направи по-пълноценна личност? По улегнала преди всичко, и по пълноценна да.
Смяташ ли да работиш/учиш след, като се ожениш или повече няма да ти е нужно? да, брака не е края на живота я, човек винаги трябва да самоосъвършенства
Бременна ли си? Не, защо пък си го помисли това?
Добра домакиня ли си? Мисля, че да
Колко деца искаш? Две
В какво смяташ, че ще се изразяват твоите задължения след, като се "вземете"? Домакинстване ( чистене, пране, готвене и тн дейнсти ) и след време гледане на децата.
драгънлейди, как за 8 месеца решаваш, че ще се жениш... хората по години го обмислят, много си бърза, браво, похвално, кога разбра, че е мъжът за теб? Признавам си решението го взех на момента и не го обмислих, но после след като изпаднах в дълбоките размисли правилно ли беше стигнах до извода, че няма да съжалявам за брака с този мъ, и че той е човека за мен.
Или той реши, че си жената за него? :) Той го реши, той ми предложи изненадващо и неочаквано.
mheh
Въпроси:
* Той казва ли ти, ако нещо в теб не му харесва? Примери: Досега не се е случвало.
- Тая шапка ти седи грозно.
- Т'ва червило не ти ходи.
- Ти луда ли си да излезеш така?!
..или като го питаш: "Мило, това добре ли ми стои?", ти отговаря: "Да мило, невероятна си." Е не е чак така мъж под чехъл ( изобщо даже не е под чехъл, и никога няма да бъде ). Казва си мнението и не с 1-2 думи.
А ако ти подхвърля някои от примерите ми, ти как реагираш? Ще го изгледам странно и ще го попитам защо мисли така, няма да се сърдя за простотии
*Сърдиш ли му се? Не, не ми се е случвало.
Ако да, за какво най-често? В какво се изразява сърденето ти? -
*Можеш ли да готвиш? Да Кое му е любимото ястие? Варен ориз с месо.
С какво си толкова различна?И какво имаш предвид под различна? Отговорих 1 или 2 поста по нагоре
PyCoKoCkA93
08-20-2012, 23:41
Нямам нищо против за забавянето на единия отговор ;)
А сега друго ми стана интересно,много съм любопитна значи :D
Каза,че чувстваш връзката ви правно узаконена.А след като си атеист,ще имаш ли така добре познатата ни църковна сватба с бяла рокля,шаферки,размяна на халки пред олтара,обети и пр.?
И как си представяш сватбата си?
А медения месец?
Какво предпочиташ-скромна сватба в тесен семеен кръг и повече пари за меден месец или голяма пищна сватба и по-скромен меден месец?
Incadeptus
08-20-2012, 23:46
Русокоске много хубави въпроси ;д
Incadeptus
08-20-2012, 23:47
Какъв е твоят начин на мислене и на поведение?
DragonLady
08-20-2012, 23:48
Нямам нищо против за забавянето на единия отговор ;)
А сега друго ми стана интересно,много съм любопитна значи :D
Каза,че чувстваш връзката ви правно узаконена.А след като си атеист,ще имаш ли така добре познатата ни църковна сватба с бяла рокля,шаферки,размяна на халки пред олтара,обети и пр.? Свадба в църква едва ли, вече ако той настоява ще го мислим. Иначе свадбата ще е ритуалната зала както си му е реда.
И как си представяш сватбата си? Граждански брак в ритуалната зала на града, после вечерта събиране на всички гости в някое заведение, купон до зори и след няколко дена заминаване на меден месец
А медения месец? Някъде в чужбина Виена може би, в някой хотел, с много азходки и кратни екскурии през деня, романтични вечери и естествено много секс :D
Какво предпочиташ-скромна сватба в тесен семеен кръг и повече пари за меден месец или голяма пищна сватба и по-скромен меден месец? Първото.
Рационален, първо с главата после с емоциите. На поведение - по сдържано пред хората, по свободно в тесен кръг от близките ми.
chushkopek
08-20-2012, 23:49
Keep trying....
Спомням си, като се регистрира пускаше много теми в любов и целенасочено си търсеше партньор - още тогава ли е било с цел брак?
Смяташ ли, че бракът ще те направи по-пълноценна личност?
Смяташ ли да работиш/учиш след, като се ожениш или повече няма да ти е нужно?
Бременна ли си?
Добра домакиня ли си?
Колко деца искаш?
В какво смяташ, че ще се изразяват твоите задължения след, като се "вземете"?
Тези?
ShtrudeL
08-20-2012, 23:56
Защо не живеете на семейни начала?
Задължителен ли е брака в една зряла връзка?
Какво ти дава и какво ти взима?
Мислиш ли, че е само подпис? Без него няма ли да правите същите неща, които бихте правили и с него?
DragonLady
08-20-2012, 23:57
Тези?
Търси ги на стр 13 към края са.
Защо не живеете на семейни начала? Защото в момента има някои пречки това да се случи, които са твърде лични за да ги кажа тук.
Задължителен ли е брака в една зряла връзка? Не.
Какво ти дава и какво ти взима? Брака ли? Дава начало на едно ново семейство - твоето, взема ти част от свободата главно в правно-юридически аспект
Мислиш ли, че е само подпис? Не, много повече от подпис е!
Без него няма ли да правите същите неща, които бихте правили и с него? Да, но си е друго с брак
ShtrudeL
08-21-2012, 00:06
'Защо не живеете на семейни начала?'
Имах предвид без брак.
'друго си е с него' - какво е?
Какво повече е от подписа?
Без него не можеш ли да сложиш начало на ново семейство?
Защо държиш да има документ, на който пише, че сте съпруг и съпруга?
По-сигурна ли ще се чувстваш с него?
П.П. Не съм против брака, интересна ми е твоята гледна точка.
Incadeptus
08-21-2012, 00:17
Рационален, първо с главата после с емоциите. На поведение - по сдържано пред хората, по свободно в тесен кръг от близките ми.
мхмммммммммммм и това те прави различна (facepalm) еми продължавам да опитвам чушкопек ама..........
kalpazanka
08-21-2012, 05:13
Какво ти дава и какво ти взима? Брака ли? Дава начало на едно ново семейство - твоето, взема ти част от свободата главно в правно-юридически аспект
Защо да ти ВЗИМАТ свободата?
И защо при брака?
KokoDjambo
08-21-2012, 06:58
Dragonlady каза,че си сгодена - какво ще направиш ако те зареже няколко дена преди сватбата ?
А какво би те накарало ти да го зарежеш твоя преди сватбата?
ccdesigns
08-21-2012, 07:08
Макарони обичаш ли?
Колко често ползваш клещи?
Обичаш ли ДЗП?
Каква тоалетна хартия използваш?
Огледало имаш ли?
А обувалка?
Какво използваш по-честно, вилица или лъжица?
Чаша или чиния?
Крокодил или порче?
Парфюми ползваш ли?
А контакт знаеш ли какво е?
Колко листа има учебника ми по история?
Мислиш ли, че мноо мислиш?
Имаш ли истински приятелки?
Какво ти дава повече годеникът ти от последния ти бивш?
Нещо ,за което не би направила компромис заради него (в сексуално отношение) ?
Любимата ти поза е?
Груб секс или нежен секс?
Какво си представяш да работиш след като завършиш и защо точно ТУ Варна?
Не си ли искала да учиш извън родния си град/извън дома си?
Смяташ ли че можеш да се наречеш самостоятелна?
Ако да,защо?
Работила ли си до сега?
Какво не ти харесва и какво ти харесва в университета?
Kavichki
08-21-2012, 08:04
1. Вярваш ли, че ако приятелят ти прочете (няма да казвам какви) мнения в сайта ще иска да се разделите?
2. От къде толкова много самочувствие?
3. Достатъчно време ли отделяш, за да помислиш за нещо и да вземеш решение, или направо я караш гьотърджийската? (прибързано)
4. Спомням се, преди няколко месеца, че беше пуснала тема, в която изрази възмущението си от представителите на мъжкия пол, причислявайки ги под общ знаменател, че всички били еднакви. Ще отречеш ли?
5. В същата тема сподели, че е имало период от време, в който си го (цитирам) "раздавала на курвалък".., понеже никой не ти връзвал? Вярно или грешно:
а) Да; б) Не; в); Не знам г); Не мога да отговоря...
6. Бързо ли се пристрастяваш към нещо?
7. Мислиш ли, че си свястна? Какво те прави такава?
8. Винаги ли знаеш какво правиш и искаш?
9. Какви хора върлуват в сайта?
10. Почувства ли се неловко от въпросите ми?
anonymous708973
08-21-2012, 08:27
ДрагънЛейди, най-приятелски те съветвам да оставиш да човъркат някой друг. (Нямам предвид себе си.)
dream1707
08-21-2012, 08:57
Искам аз, искам аз ^^
ShtrudeL
08-21-2012, 09:21
Искам аз, искам аз ^^
мазохистчИ ^_
Kavichki
08-21-2012, 09:27
Да отговори на въпросите, които са зададени.
DragonLady
08-21-2012, 11:51
Така, понеже много хора решиха да се правят на чоп тарикати и да питат прекалено лични или повтарящи се неща, на някой въпроси не очаквайте много адкватни отговори. Каквото повикало, такова се обадило ;)
'Защо не живеете на семейни начала?' Защото в момента няма как
Имах предвид без брак.
'друго си е с него' - какво е? ами друго е
Какво повече е от подписа? много повече от подписа
Без него не можеш ли да сложиш начало на ново семейство? Мога
Защо държиш да има документ, на който пише, че сте съпруг и съпруга? Не държа, той ми предложи, аз приех.
По-сигурна ли ще се чувстваш с него? Все същото ще е
П.П. Не съм против брака, интересна ми е твоята гледна точка.
Защо да ти ВЗИМАТ свободата? Вземат свободата само от ниормалтивна гледна точна, иначе личностната свобода не.
И защо при брака? Защото тогава между партньорите отношенията се уредени до извезна степен и от закона, но дали се паза е друг въпрос
Dragonlady каза,че си сгодена - какво ще направиш ако те зареже няколко дена преди сватбата ? Добър опит. Това няма да стане, ако ти се рови по нагоре има по подробен отговор
А какво би те накарало ти да го зарежеш твоя преди сватбата? Нищо, глупав ти въпроса много и то
Имаш ли истински приятелки? Да
Какво ти дава повече годеникът ти от последния ти бивш? Много повече! По хубав секс, повече подкрепа и уважение, повече сигурност, и най-важното любов, това на което бившият ми не беше способен - да обича
Нещо ,за което не би направила компромис заради него (в сексуално отношение) Някои извратен според моите критерии фетиш ?
Любимата ти поза е? Задна, пеперуда и една друга по сложна за обяснение
Груб секс или нежен секс? Нежен, груб е само ако е за сдобряване, но рядко се случва
Какво си представяш да работиш след като завършиш и защо точно ТУ Варна? Отговорила съм малко по нагоре. Защо точно ТУ защото щялата измет от ноето даскало се изнесе във винс и исках да съм възможно най далеч от тея същества, а в ТУ има не повечеот 5-6 души от предното ми даскало и то смея да твърдя едно от малкото свесни. А и специалността си я харесах много.
Не си ли искала да учиш извън родния си град/извън дома си? Исках, но не се получиха нещата
Смяташ ли че можеш да се наречеш самостоятелна? Не напълно.
Ако да,защо? -
Работила ли си до сега? Да
Какво не ти харесва и какво ти харесва в университета? Не ми харесват турците, които са бая, всичко останало ми харесва.
1. Вярваш ли, че ако приятелят ти прочете (няма да казвам какви) мнения в сайта ще иска да се разделите? Не
2. От къде толкова много самочувствие? От някъде си
3. Достатъчно време ли отделяш, за да помислиш за нещо и да вземеш решение, или направо я караш гьотърджийската? (прибързано) Зависи за какво иде реч, някои решения обмислям по дълго, друго на момента решавам.
4. Спомням се, преди няколко месеца, че беше пуснала тема, в която изрази възмущението си от представителите на мъжкия пол, причислявайки ги под общ знаменател, че всички били еднакви. Ще отречеш ли? Не, факта си е факт, защо трябва да ги отричам, пуснах я темата има и до момента предполагам.
5. В същата тема сподели, че е имало период от време, в който си го (цитирам) "раздавала на курвалък".., понеже никой не ти връзвал? Вярно или грешно:
а) Да; б) Не; в); Не знам г); Не мога да отговоря... Не защото никои не ми е връзвал, а защото никой от въпросните не беше човеказа мен, и ги режех един след друг. Иначе да вярно е, няма какво да отричам.
6. Бързо ли се пристрастяваш към нещо? Не
7. Мислиш ли, че си свястна? Какво те прави такава? Да мисля, че съм свястна, защото притежавам качеста и добродетели, които днес рядко се срещат.
8. Винаги ли знаеш какво правиш и искаш? Да
9. Какви хора върлуват в сайта? [bНай-различни, има някой отнесени, има объркани и незнаещи хора, има и неграмотни, има и някои доста свесни хора, за жалост има и доста злобни и/или завистливи хора[/b]
10. Почувства ли се неловко от въпросите ми?
ShtrudeL
08-21-2012, 11:58
Защо грубия секс е само за сдобряване?
С нещо лошо ли го свързваш?
Ако е груб и по принцип значи ли, че едва ли не не е проява на обич?
DragonLady
08-21-2012, 12:10
Защо грубия секс е само за сдобряване? Защото не го харесвам, нито аз нито мъжа ми, но като е след караница и двамата не се усещаме как ставаме по диви и груби в секса.
С нещо лошо ли го свързваш? Не
Ако е груб и по принцип значи ли, че едва ли не не е проява на обич? Не
Бях обещала на русокоска да си напиша мнението за всеки един задал ми въпрос преди нейният 2ри пост с въпроси към мен. Изпълнявам си обещанието:
Claymore - заядлово и просто момиче
оутофконтрол - лигаве голямо, ама като реши да казва нещо сериозно е на място
Щтрудел - 50 на 50 съм сума тука, не е лош човек, ама много издребнява на моменти
нямазначение - простак
granger - първоначално имах много добро мнение за нея, но вече не е така
gt-r - нямам мнение
Violenza - Много земна и точна мацка.
adoreher - много просто парче, много слески манталитет показва
dream1707 - прекалено и е завишено самочувствието а няма на какво отгоре, заядлива доста, на моменти избиващо на злоба
therichbitch - точна мацка, много директна
Русокоска - Земен човек, здраво стъпил на краката си, добронамерен бих казала и любезен.
truestory - нямам мнение
Chacho - 50 на 50 съм съм тука
SisiStrange - Високо ми е мнеието за нея, точен и земен човек е, леко романтичен съдейки по постовете и в раздел любов
CupaceKitty - Самочувствие голямо, покитие никакво, има се за мис принцеса и най-красивата, което далеч не е така. Комплексиран човек, които май на база форума си гради самочувствието. И двуличен, тука ме храни във фейсбука и приятелство иска ....
ccdesings - отвеян и хамав човек
Glamour92 - горе долу добро мнение, въпреки, че преди бяхме имали 1-2 пререкания
чушкопека - горе долу добро мнение
Kavichki
08-21-2012, 12:12
Кои са тези добродетели, които спомена, че имаш?
Защо си мислиш, че са рядко срещани?
Вярваш ли, че има хора, които не разкриват себе си пред някого? Коя може да е причината?
Умееш ли да разграничаваш доброто от злото?
Какво е добро? А зло?
Правила ли си секс за една нощ?
dream1707
08-21-2012, 12:14
dream1707 - прекалено и е завишено самочувствието а няма на какво отгоре, заядлива доста, на моменти избиващо на злоба
На какво базираш завишеното ми самочувствие, при положение, че не съм казала и една дума за себе си?
Български разбираш ли?
Заядлива съм, но не и злобна (няма смисъл, към човек, който не познавам да злобея .. пък и нищо не си ми направила) .. такова добро момиченце съм, стига някой да не злобее срещу мен естествено де ... И те питах за бълагрския, защото сигурно преди всеки въпрос, който ти задам пиша, че не го казвам със злоба или, за да се заяжда... Уви
dream1707
08-21-2012, 12:18
Всъщност, половината коментари са от типа "Ама как може да говорите и да я определяте горката, невинна ДрагънЛейди, без дори да я познавате"
Иначе тя току що вписа някой, който не познава, като двуличен, защото във форума и пише едно, а иначе и иска приятелство във фейсбук... Сириъсли о.О ?
DragonLady
08-21-2012, 12:20
Кои са тези добродетели, които спомена, че имаш? Някакви
Защо си мислиш, че са рядко срещани? защото е така
Вярваш ли, че има хора, които не разкриват себе си пред някого? Коя може да е причината? - Да има такива, дори познавам един такъв. Тези хора са просто по затворени в себе си, доста често егоисти в голяма степен. Според мен е страх да не бъдат отхвърлени, или някой да им се присмее за това което са.
Умееш ли да разграничаваш доброто от злото? Да
Какво е добро? А зло? Добро е това с което не вредиш на другите, зло е всичко онова което вреди някому.
Правила ли си секс за една нощ? Не и не бих
и аз мога да се тарикатя ;)
Kavichki
08-21-2012, 12:20
^ Ти ли ще си следващата, Дрийм? :)
DragonLady
08-21-2012, 12:21
Ако никой друг не изяви желание я слагам нея.
кога за първи път е нормално да правиш секс?аз съм на 14 и честно казано с приятелките ми си обсъждаме доста често че първия път ще е поне на 16!мен доста ме е страх от първия път ! мисля че преди да го направя трябва да съм открила правилния човек ! :) благодаря предварително!
Violenza
08-21-2012, 12:24
Ако никой друг не изяви желание я слагам нея.
Сложи някой мъжки по-добре. ;)
Kavichki
08-21-2012, 12:24
DragonLady, много си противоречиш. Хем си го раздавала на курвалък, хем не си правила секс за една нощ. Относно това, което казваш, че има неграмотни хора във форума, ти си една от тях. Абе не си струва да се занимава човек с теб...
И на първите ми два въпроса можеше да отговориш като човек. Кажи кои са тези добродетели, които само ти мислиш, че имаш?
Какво искаш да кажеш с това "И аз мога да се тарикатя"?
DragonLady
08-21-2012, 12:26
кога за първи път е нормално да правиш секс?аз съм на 14 и честно казано с приятелките ми си обсъждаме доста често че първия път ще е поне на 16!мен доста ме е страх от първия път ! мисля че преди да го направя трябва да съм открила правилния човек ! :) благодаря предварително!
Щом не се чувстваш готова за това, не го прави!!! Тук възрастта не е толкова от значение, колкото това дали се чувстваш готова и дали си срещтнала правилният човек, с които да го направиш.
DragonLady, много си противоречиш. Хем си го раздавала на курвалък, хем не си правила секс за една нощ. Относно това, което казваш, че има неграмотни хора във форума, ти си една от тях. Абе не си струва да се занимава човек с теб...
И на първите ми два въпроса можеше да отговориш като човек. Кажи кои са тези добродетели, които само ти мислиш, че имаш?
Какво искаш да кажеш с това "И аз мога да се тарикатя"?
След като вие сте решило да се гъбаркате с мен, ви показвам, че и аз мога. И не, не съм неграмотна ;)
Казвам, че беше курвалък, понеже ги сменях на 1-2 седмици, въпреки, че с нито един от тях не съм преспала. Като не си струва да се занимаваш с мен, защо го правиш?
dream1707
08-21-2012, 12:31
На какво базираш завишеното ми самочувствие, при положение, че не съм казала и една дума за себе си?
Български разбираш ли?
Чувствам се пренебрегната
DragonLady
08-21-2012, 12:36
Чувствам се пренебрегната
Чувствай се както искаш. Аз на малумни въпроси не смятам да отговарям.
dream1707
08-21-2012, 12:37
Окей, не отговаряй на това за българския... Обаче какво му е малоумното да попитам на какво базираш мнението си, че имам високо самочувствие о.О
whysosad
08-21-2012, 12:44
Много е вървежна темата :D защо ли.. хаах
А ти как си със самочувствието? Има ли покритие?
Харесваш ли се? Като външност имам предвид.
Намираш ли се за секси?
Какви са ти комплексите?
Какво би проминила в себе си? В лицето, в тялото?
Приятелят ти как изглежда?
Пускала ли си снимка, на която сте заедно?
Не мислиш ли, че си прекалено наивна?
DragonLady
08-21-2012, 12:48
Много е вървежна темата :D защо ли.. хаах
А ти как си със самочувствието? Има ли покритие? Нормално самочувствие, нито ниско, нито прекалено завишено. Има покритие, да
Харесваш ли се? Като външност имам предвид. Да
Намираш ли се за секси? Да
Какви са ти комплексите? В момента нямам такива, имала съм, но съм намерила начин да ги превъзмогна
Какво би проминила в себе си? В лицето, в тялото? Малко да понапълнея
Приятелят ти как изглежда? Средно висок, черна коса, и кафеви очи, слабо телосложение ( не не и прекалено слабо ) , добре сложен, козя брадичка ( която лично аз обожавам ).
Пускала ли си снимка, на която сте заедно?Не, нямам право да пускам без негово знание, а ако го питам няма да ми позволи
Не мислиш ли, че си прекалено наивна? Не, по скоро реалист.
Отговори в цитата
"И не, не съм неграмотна" - "..чувстваш готова и дали си срещтнала....", "..на малумни.." .... само на тая страница с хвърлено едно око, а да не говорим за запетайки и тем подобни.
Kavichki
08-21-2012, 13:00
^ мани я, бе :D:D:D:D
Kavichki
08-21-2012, 13:01
Кога ще сяда Дрийм? Не мислите ли, че е време за нещо ново?
На мен пък ми харесва DragonLady, няма ли начин да продължи в състезанието...?
Violenza
08-21-2012, 13:05
Не мислите ли, че е време за нещо ново?
Мислим, ама нека да е нещо интересно поне.
Драгънке, реши ли кой ще е?
ccdesigns
08-21-2012, 13:06
Отвеяния неземен човек иска на стола.
DragonLady
08-21-2012, 13:07
Отвеяния неземен човек иска на стола.
Ако искаш слагам те или тая вечер или утре ( изчаквам, ако още някои има да ме пита нещо ).
Violenza след малко ще се реши май.
Вече ми е отегчително да чета едно и също,слагайте друг...моля Ви,нека е мъжко,че седне ли женска и става кокошарник...
dream1707
08-21-2012, 13:15
Оу.. Младенчо ^^
ccdesigns
08-21-2012, 13:16
Я съм извънземен контратерорист, къв Младенчо?
ShtrudeL
08-21-2012, 13:18
нека е мъжко
yeap ^
DragonLady
08-21-2012, 13:20
Който ще ме пита нещо да пита, че довечера като се прибера слагам на стола ccdesigns
Incadeptus
08-21-2012, 13:27
еххххх,ми значи другите са извънземни човеци :D :D :D dream поне на мен не ми е показала "голямото" си самочувствие,кажи си мнението за мен сега :D
Много ти е приятно да те разпитват, нали ? Чувстваш ли се важна ? В училище отбягваха ли те съучениците ти ? Приблизително колко ПОЗНАТИ имаш ? 5-500 ? А те знаят ли, че сте познати ?
DragonLady
08-21-2012, 13:33
еххххх,ми значи другите са извънземни човеци :D :D :D dream поне на мен не ми е показала "голямото" си самочувствие,кажи си мнението за мен сега :D
Нямам такова изградено за момента.
Много ти е приятно да те разпитват, нали ? Приятно силно казано, интересни са ми повечето въпроси
Чувстваш ли се важна ? Не
В училище отбягваха ли те съучениците ти ? Не
Приблизително колко ПОЗНАТИ имаш ? 5-500 ? Е не съм го броила, но да речем около 200, 200 и нещо
А те знаят ли, че сте познати ? ОМГ да разбира се
На първия ти преглед при психолога ти, какво ти откриха?
Мислиш ли се за привлекателна?
Защо постоянно изтъкваш ''буйния" ти сексуален живот, май избиваш комплекси по този начин?
Защо смяташ, че всеки, който те критикува е злобен/надут?
Какво значи според теб "злоба"? А "завист''?
Какво е висшето ти?
Какво искаш да работиш?
Имаш ли талант?
Колко ти е гръдната обиколка?
Защо ти са толкова големи китките?
Какъв тип ти е задника /''бразилско дупе'',плосък,широк етц/
Имаш ли целулит ?
Колко често правите секс?
Как предпочиташ, нежно или по-грубо?
А мъжът ти?
Боли ли те анала още?
Все още ли имаш диария+газове?
Брат/сестра?
Смяташ ли се за нещо ПОВЕЧЕ /не по-различно,а повече/ от другите? Защо?
PyCoKoCkA93
08-21-2012, 13:38
Никакво женско,малко почивка да има от злоба и интриги!!! Направихте Драгънката за 2 стотинки от нищото,сега слезте на земята и укротете топката.Аз предлагам да сложим @Oy7ofCon7roL , @chushkopek , @Kavichki , @102 или @ccdesigns.Който е навит от тях...
PyCoKoCkA93
08-21-2012, 13:41
ccdesigns с кво е интересен, че да сяда?
А,теб те забравих.И ти "не си за изхвърляне" :D Просто да е мъжко,че да има малко мир и покой.
ccdesigns
08-21-2012, 13:42
Не моеш разбереш дали съм интересен преди да съм седнал, ма да, прав си донякъде.
Violenza
08-21-2012, 13:44
Аз предлагам да сложим @Oy7ofCon7roL
Подкрепям. И аз него мислех да предложа.
DragonLady
08-21-2012, 13:46
На първия ти преглед при психолога ти, какво ти откриха? Не ми се е налагало да ходя на психолог, що на тебе много пъти ли ти се е налагало? Много диагнози ли ти сложиха? А жълта книжка?
Мислиш ли се за привлекателна? Да
Защо постоянно изтъкваш ''буйния" ти сексуален живот, май избиваш комплекси по този начин? както казах малко по нагоре аз комплекси нямам!!!
Защо смяташ, че всеки, който те критикува е злобен/надут? Поради начина им на изразяване и използваните думи
Какво значи според теб "злоба"? А "завист''? Злоба - негативно отношение към всеки било то познат или не, търсене на кусури и понякога изтъкване на себе си като по ценен от другият. Завист - желание да имаш това, което притежава другият, но изказано с много негативизъм и понякога обиди.
Какво е висшето ти? Специалност ли искаш да кажеш? Социален мениджмънт
Какво искаш да работиш? Отговорила съм на този въпрос вече - адвокат, или към МВР
Имаш ли талант? Силно казано талант, но умея да убеждавам хората
Колко ти е гръдната обиколка? 85 според размера на етикета на сутиена ми
Защо ти са толкова големи китките? The fuck ... това от къде го измисли
Какъв тип ти е задника /''бразилско дупе'',плосък,широк етц/ И на идея си нямам
Имаш ли целулит ? Не, никога не съм имала
Колко често правите секс? Почти всеки ден
Как предпочиташ, нежно или по-грубо? По нежен
А мъжът ти? И той харесва по нежният
Боли ли те анала още? Гръмни се
Все още ли имаш диария+газове? 2 пъти за по сигурно
Брат/сестра? Не
Смяташ ли се за нещо ПОВЕЧЕ /не по-различно,а повече/ от другите? Защо? Повече не, по различно - всеки човек си е уникален.
Отговори в цитата
ccdesigns
08-21-2012, 13:46
Подкрепям.
DragonLady
08-21-2012, 13:47
Подкрепям.
Добре, щом така желаете довечера слагам Oy7ofCon7roL на стола, и не подлежи на промяна!
Мога ли да задавам още въпроси?
DragonLady
08-21-2012, 13:59
Мога ли да задавам още въпроси?
Докато съм на стола да. Давай ако искаш, че довечера слагам друг.
Имай в предвид, че ако ти е пак малумен въпроса, такъв ще е и отговора, които ще получиш ;)
"Какво е висшето ти? Специалност ли искаш да кажеш? Социален мениджмънт
Какво искаш да работиш? Отговорила съм на този въпрос вече - адвокат, или към МВР"
Уахахахха ! И как смяташ да стане това с адвокатството ?.. и само за инфо в МВР е връзки, Връзки и ВРЪЗКИ. Успех. =)
DragonLady
08-21-2012, 14:04
"Какво е висшето ти? Специалност ли искаш да кажеш? Социален мениджмънт
Какво искаш да работиш? Отговорила съм на този въпрос вече - адвокат, или към МВР"
Уахахахха ! И как смяташ да стане това с адвокатството ?.. и само за инфо в МВР е връзки, Връзки и ВРЪЗКИ. Успех. =)
С магистратура по право. А за връзките там съм си опекла работата.
ok
Защо имаш визията на погребален агент?
Защо избра прасковено за абитуриентския ти бал?
Защо не използваш капчица грим,освен ярко червено червило, което допълва по-горе споменатата визия?
Защо хейтиш блудиеф? Защо си мислиш, че ти завижда?
Защо си мислиш, че всички ти завиждат и злобеят?
Пробвала ли си наркотици?
За кое може някой да ти завижда?
Как може да се сгодиш за някой, с който даже не си живяла? Не е ли малко безумно?
Защо си толкова бледа? Родителите ти бледи ли са?
Кой номер ти са обувките?
Обратна захапка ли имаш?
На тъмно ли правите секс?
Кое по-точно ти е привлекателното?
Как смяташ да станеш адвокат, още едно висше ли ще караш?
В България ли ще учиш или в друга държава?
Къде мечтаеш да идеш? Защо?
Колко сексуални партньора си имала?
Духала ли си на мъжа ти?
Любимо ядене?Филм?Книга?
Спортуваш ли?
Защо не си скубеш веждите?
Защо погледа ти е като на mentally challenged person?
Защо не си внимавала в часовете по бг?
Китките.
http://i.imgur.com/SzwQY.jpg
Защо се ядоса като те попитах дали сфинктера те боли,след като ти го разцепиха?
DragonLady
08-21-2012, 14:09
ok
Защо имаш визията на погребален агент?
Защо избра прасковено за абитуриентския ти бал?
Защо не използваш капчица грим,освен ярко червено червило, което допълва по-горе споменатата визия?
Защо хейтиш блудиеф? Защо си мислиш, че ти завижда?
Защо си мислиш, че всички ти завиждат и злобеят?
Пробвала ли си наркотици?
За кое може някой да ти завижда?
Как може да се сгодиш за някой, с който даже не си живяла? Не е ли малко безумно?
Защо си толкова бледа? Родителите ти бледи ли са?
Кой номер ти са обувките?
Обратна захапка ли имаш?
На тъмно ли правите секс?
Кое по-точно ти е привлекателното?
Как смяташ да станеш адвокат, още едно висше ли ще караш?
В България ли ще учиш или в друга държава?
Къде мечтаеш да идеш? Защо?
Духала ли си на мъжа ти?
Любимо ядене?Филм?Книга?
Спортуваш ли?
Защо не си скубеш веждите?
Защо погледа ти е като на mentally challenged person?
Защо не си внимавала в часовете по бг?
Китките.
http://i.imgur.com/SzwQY.jpg
Защо се ядоса като те попитах дали сфинктера те боли,след като ти го разцепиха?
Много сериозно ще си помисля, дали да плочиш отговор за тъпанарските си въпроси.
Евентуално довечера.
Политически възгледи?
Харесваш ли Хитлер? Защо?
Сталин?
Според теб защо се е заформила втората световна война?
Какво мислиш за бай ТОшку?
Кои са ти любимите вафли?
Защо да са тъпанарски?
Нима се обиди?
Или просто насра?
DragonLady
08-21-2012, 14:14
Защо да са тъпанарски? Защото са
Нима се обиди? не, от простотиите на тъпаци не се обиждам
Или просто насра? насраният си ти,или просто си си лайно по рождение
...
Защо ме обиждаш?
Момиче съм.
На базата на какво реши,че съм ''тъпак''?
Kavichki
08-21-2012, 14:23
Оставете я тази, давайте някой друг. Много ми е чудно досега как не са заключили темата, явно и на модовете им харесва... :D
Oy7ofCon7roL
08-21-2012, 14:24
Абе душички тва да не ви е концерт пожелание, който искате, него да разпитвате :D
Вече няколко пъти съм казвал, че не съм фен на тия теми, дори и не ги чета , само от време на време фърлям по едно очо да видя ква е хавата. щото от многото букви ме заболява главата..
Дриймчето вече чака от няколко дни да седне на стола, нека да се съобразим с желанието и
Oy7ofCon7roL
08-21-2012, 14:29
На Цветелинчето въпросите са готини, защо не отговаряш на тях ?
кво става, Алекс?
От доста време не сме си писали :>
соз за офтопика, Васко ще ми прости
Claymore
08-21-2012, 14:32
Кои са злобните и кои завистливите от тази тема?
Кое е нещото, за което ти завиждаме?
Имаш ли анемия?
Мокра баница или варена маруля?
Какво прави приятелят ти когато се качиш на токчета от рода на 10-15см?
Захапката ти обратна ли е?
Имаш ли мъхчета по лицето или така изглежда от бялата ти кожа?
хаааааааааааааааа,забавно е как с клеймор питаме еднакви неща :Д:ДД::Д
Oy7ofCon7roL
08-21-2012, 14:35
Ами Цвети нали знаеш, че не обичам много много да пиша по скайпчето, обещавам да ти драсна скоро, иначе съм харен, нищо интересно покрай мене. А и ти вече не влизаш много много тука, а нали знаеш, че не обичам да се натрапвам и така :)
Oy7ofCon7roL
08-21-2012, 14:37
Claymore : май не си чела страница 15 :D
знам,знам, всеки път като влезна във форума и ти срещна ника посягам в скайп да ти пиша,но все те няма ЯЯ
не се натрапваш, винаги съм позитивно настроена за едно чатчИ
Claymore
08-21-2012, 14:42
^ соре, не чета предишните въпроси
ако е отговорила вече, да не отговаря на повтарящите се
ccdesigns
08-21-2012, 14:43
И аз искам да знам на какво и завиждаме. Ако е отговорила, да отговори пак.
не иска да отговаря,смята,че са тъпанарски и че аз съм тъпанар
бду и аз мислих да я питам за анемията
Oy7ofCon7roL
08-21-2012, 14:50
Ами Цвети да ти кажа честно скайпа ми е в повечето време изключен :Д
Като го включа ако някой ми е писал връщам и така, но като цяло отбягвам да пиша там освен ако някой не ми звънне да ме напсува да го включа за конферентен за по някоя друга биричка хаха
Oy7ofCon7roL
08-21-2012, 14:52
Claymore: друго имах предвид, прочети страница 15(по надолу в станицата) там пише кой какъв е има те и теб :Д Нали питаше кой е злобен и т.н.
kalpazanka
08-21-2012, 14:56
Много ми е чудно досега как не са заключили темата, явно и на модовете им харесва... :D
Не е като да не ми е минало през ума дузина пъти.
anonymous708973
08-21-2012, 15:10
Кои са злобните и кои завистливите от тази тема?
Кое е нещото, за което ти завиждаме?
Имаш ли анемия?
Мокра баница или варена маруля?
Какво прави приятелят ти когато се качиш на токчета от рода на 10-15см?
Захапката ти обратна ли е?
Имаш ли мъхчета по лицето или така изглежда от бялата ти кожа?
Толкова си злобна, че чак си жалка.
А женската злоба е нещо, от което момчетата бягат като луди.
Claymore
08-21-2012, 15:13
И адашке, кое ми е злобното на тоя пост?
Нали всички и завиждаме - питам я защо. Кожата ѝ е бяла, затова питам за анемия. Четвъртия въпрос е лигавщина, не злоба. Нали тя е 170, а той е 175 (демек я питам дали обува изобщо такива токове). Захапката ѝ наистина изглежда обратна, а на снимката с годежния пръстен или има много пудра или има мъхчета по лицето.
Че съм злобна, злобна съм, но къде е връзката когато казваш, че съм жалка?
ShtrudeL
08-21-2012, 15:13
хм дъм.
Kavichki
08-21-2012, 15:14
Имам чувството, че някой ще се изцепи и ще заключат темата, а после няма да можем да продължим с останалите. След като OutOfControl не иска да сяда, да заповяда Дрийм, тя и без това чака от доста време.
ccdesigns
08-21-2012, 15:32
За сефте ще се изцепи някой....
NomNomNom
08-21-2012, 16:02
Дано не съм закъсняла с въпросите.
ДрагънЛейди, няма как да не ми направи впечатление, че се хвърляш в брак, но и двамата нямате сериозна работа, да не кажа, че е възможно да отсъства такова нещо.
Защо това, че нямате работа и не сте самостоятелни го наричаш лично, защо не го споделяш свободно?
Ако нямате работа и двамата, и забременееш - няма ли да е малко кофти, че семействата ви трябва да се ангажират и с дете?
Не смяташ ли, че когато тази бурна страст изчезне, може да се появят проблеми ? До колкото знам, мъжа ти е към 30г. - каква мислиш, че е причината, поради която не се е обвързал досега ? Дали не го натискат родителите му ? Съответно, не те ли притеснява, че когато се завърти около него някоя по-добра от теб, той може да залитне?
А той учи ли ? Как смята да се развие професионално и да се грижи за семейството? Досега с какво се е занимавал, какво е учил?
Смяташ ли, че може да възникнат проблеми, ако ти се реализираш много по-добре от него, а той не си намира работа, поради нежелание да работи обща работа, а нещо друго?
anonymous708973
08-21-2012, 16:04
И адашке, кое ми е злобното на тоя пост?
Нали всички и завиждаме - питам я защо. Кожата ѝ е бяла, затова питам за анемия. Четвъртия въпрос е лигавщина, не злоба. Нали тя е 170, а той е 175 (демек я питам дали обува изобщо такива токове). Захапката ѝ наистина изглежда обратна, а на снимката с годежния пръстен или има много пудра или има мъхчета по лицето.
Че съм злобна, злобна съм, но къде е връзката когато казваш, че съм жалка?
Ами аз съм го написала. Като четеш, чети и между редовете.
Толкова си злобна, че чак изглеждаш жалка в очите на хората.
SisiStrange
08-21-2012, 17:20
Да, както от истериите и прекаленото клюкарстване.
Толкова си злобна, че чак изглеждаш жалка в очите на хората.
Мхмм. Така е.
adoreher
08-21-2012, 17:27
xhuxauxahuxhuahuxahuxhauhuxahxhuahuxahuxhuauhxauh
не вярвах че е толкова насрана, чесно :D :D :D :D :D :D :D :D
Guardian02
08-21-2012, 17:51
xhuxauxahuxhuahuxahuxhauhuxahxhuahuxahuxhuauhxauh
не вярвах че е толкова насрана, чесно :D :D :D :D :D :D :D :D
Ти + още някои женски индивиди сте страшни путки просто... ако се съберете на едно място може да се направи реалити шоу , по-добро от "ВИП" Брадър... (headbang)
Ся последно ,кой ще слага?
Моля се ,отноооовооо,нека е мъж.
Чак ми стана тъжно да гледам толкова избиване на комплекси. Евала момичета!
DragonLady мерси,че ми отговори =)
adoreher
08-21-2012, 18:28
ма айде моля ви се бе, секи който е неудобен избивал комплекси :lol:
Furious?
08-21-2012, 18:36
всички без Цветето сте някви мн зле . какво ви пука няква онлайн кво мисли. бъдете ми хуу лол
Днес няма ли да има въпроси ?
ALetterFromTheSky
08-21-2012, 19:04
Ох, имам чувството , че съм в кокошарник. А, ти, защо изобщо отговаряш-ето Хилари например искаха да я питат в кофата, ама мацката така и не се появи да им изчетка еготата...
Искам да видя щруделчето на стола :3
SisiStrange
08-21-2012, 19:11
Аз пък искам на стола Violenza.
ShtrudeL
08-21-2012, 19:17
Искам да видя щруделчето на стола :3
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lyldjhQH9d1r68x6no1_500.gif
ALetterFromTheSky
08-21-2012, 19:24
Авввв, съмнявам се теб да те питат такива гадости :D
ccdesigns
08-21-2012, 19:38
Много искате вие, тя ще си реши. Половината от предложените даже нещат да сядат.
SisiStrange
08-21-2012, 19:40
Нормално. И аз не бих седнала тук. В Любов по-бих.
Incadeptus
08-21-2012, 19:41
Еми ако щат!Този здравословният шоколад продава ли се в БГ?:D
KokoDjambo
08-21-2012, 19:52
Dragonlady мерси,че ми отговори на въпросите,но не мисля,че правиш добре като се заяждаш с мен без да съм се заял аз с теб!
Какво им намери тъпо на въпросите ми!?!?!? - приеми го като нов въпрос
Кой ще е следващия на стола и защо ще избереш именно него/нея?
и аз се моля да е мъжко
ако има желаещи да си признаят веднага :lol:
пък ако няма сложете ccdesigns..
Момиченцата са по-забавни.
Да,много, само хапливи коментари...винаги,много сме забавни. У лИбов е по-яката ситуация.
http://media.tumblr.com/tumblr_m8xn7pRaJE1qg6ot9.gif
PyCoKoCkA93
08-21-2012, 20:23
Момиченцата са по-забавни.
Защо ли аз не виждам нищо забавно в това повечето потребители да си изливат злобата и проблемите върху един човек?Неслучайно има една приказка,че човек се познава по отношението му към по-слабите.А ТУК ДрагънЛейди излезе такава,защото двуцифрено число хора я заляха от помия,чувствайки се силни като се опират един на друг в простащината си...Ама млъквам вече,че сега ще последва един тон помия и по мой адрес.И после се чудите защо никой не изявява желание да сяда.Интересно,защо ли?!
ПС:Както се вижда,всичко това не насочено към теб.
DragonLady
08-21-2012, 20:28
Абе си гледайте собствените лайна и помия, писна ми да ги изливате върху мен. Повече на жаликите ви подобия и хибриди между въпроси и подигравки няма да отговарям
На стола слагам Oy7ofCon7roL и точка. Ще не ще, не ми пука! Мене как ме сложиха без да го искам а?
Да се засягаш от чуждото мнение е слабост, защо да не тренира във някъв си форум да устоява на атаките. В живота кой ше те пита дали си съгласен да се гаврят с теб.... =)
DragonLady
08-21-2012, 20:31
Я се ...... ( сещаш се ). Не се засягам от мнението на една сбирщина злобни хорица. Точка по темата. Разправяйте се със следващият, който е на стола.
nqmaznacheniee
08-21-2012, 20:31
Абе си гледайте собствените лайна и помия, писна ми да ги изливате върху мен. Повече на жаликите ви подобия и хибриди между въпроси и подигравки няма да отговарям
На стола слагам Oy7ofCon7roL и точка. Ще не ще, не ми пука! Мене как ме сложиха без да го искам а?
ей станалата от гроба я виж пак постовете, че да говориш, че не си искала
Oy7ofCon7roL
въпроси...
Галиш ли редовно Янко?
Кога за първи път прави сьексове?
Колко ти е рекорда за 1 ден/нощ в текове?
Любимата ти поза?
SisiStrange
08-21-2012, 20:38
Да се засягаш от чуждото мнение е слабост, защо да не тренира във някъв си форум да устоява на атаките. В живота кой ше те пита дали си съгласен да се гаврят с теб.... =)
Всеки малко или много се засяга от чуджото мнение. Дали ще го даваш супер непукистки или не, е друг въпрос. Има разлика между това да не те харесват и да показват студена антипатия към теб, друго е да те опсуват, оплюят, заврат в миша дупка. Коментарите към нея бяха особено жестоки. В животът и на живо не съм чувала такива.
Айде и от мен въпросчета:
1. Кога за първи път прави анален секс?
2. Ти ли я нави или тя предложи?
3. Ако забременее, какво ще правите?
4. Глупав твой гаф?
5. Седи ли ти се на стола и приятно ли ти е да отговаряш на въпроси?
Може би шото на живо няма да й кажат такива неща.... Първо шото някой от тях може да са толкова "готини" колкото го раздават и да не й обърнат даже внимание....Второ шото са по-зле от нея (не че тя е толкова зле).
dream1707
08-21-2012, 21:30
А.. мен не ме бърка, всъщност и аз предпочитам да сложите мъvко пред мене, че мн шантава стана тамата :D Ще чакам още година - две... ;(
Тъй де, да питам и аз, че много спам
С колко момичета си бил ?
Някоя какичка ? (ако да с колко по-голяма)
Кога си загуби деТствеността ?
Ъм.. не се сещам за друго :D
Някой ще отговаря ли днес на въпроси......
ShtrudeL
08-21-2012, 21:42
*Когато започне да отговаря, ще сменя заглавието на темата.
anonymous708973
08-21-2012, 21:50
И аз да питам, че не съм много в час с теб.
На колко си?
Какво учиш/работиш? Харесва ли ти? Какво бъдеще виждаш?
Какъв си на външен вид, като стил, като обличане? Вкусът ти към музиката влияе ли на визията ти?
Какъв тип момиче хваща окото? (на външен вид, после ще питам за характер)
Не е ли по-логично , да го смениш,за да седне да отговаря.
ShtrudeL
08-21-2012, 22:00
Може и да не иска и въпросите да се прехвърлят на някой друг?
Например на DragonLady !! =)
DragonLady Dragon Lady don't be lazy get the keyboard and drive me crazy !!!! Кефат ме отговорите тиии...
DragonLady
08-21-2012, 22:36
Например на DragonLady !! =)
DragonLady Dragon Lady don't be lazy get the keyboard and drive me crazy !!!! Кефат ме отговорите тиии...
Все ми е тая!
Вече на стола е друг.
Все ми е тая!
Вече на стола е друг.
Звучи като цитат от песен дето хората слагат на статусите си.
damn,i was having fun
аз пък съм за чачо, някакъв мистериозен такъв.Изглежда интересен:>
аз пък съм за чачо, някакъв мистериозен такъв.Изглежда интересен:>
Ще ти пратя ято специално обучени кукумявки да те бомбардират.
Incadeptus
08-21-2012, 23:09
cweeet голЕм аватар :D
Violenza
08-22-2012, 06:37
Аз пък искам на стола Violenza.
Някак си нямам желание да съм от другата страна, поне засега. :D Ако някой иска конкретно мен да пита нещо, на ЛСта винаги отговарям.
dimitar_ak
08-22-2012, 06:41
Ха и аз често съм си мислел до колко бих отговорил на интимни и доста лични въпроси. Не всичко е за казване пред много хора.
Oy7ofCon7roL
08-22-2012, 06:48
Казах ви че не ми се занимава да отговарям на въпроси, търсете някой друг.
Просто не ми се занимава по 3 часа, а може и повече на ден /в зависимост колко ще са въпросите/ да се занимавам да пиша отговори
Но за да не ви чупя хатъра ще отговоря на зададените въпроси ДО ТУК, а вие междувременно си търсете друг.
Ей ся малко да се разсъня, щот съм малко снощен /if you know what i mean/ и ще отговоря
Аз съм навит, понеже не съм бил от има няма 1-2 години тука :d
Не обещавам бързи отговори де :>
Кой в момента е на стола? Нека сложим dream.заслужава
dimitar_ak
08-22-2012, 07:14
dream не беше ли разпитвана?
Май който реши Аутофконтрола
Oy7ofCon7roL
08-22-2012, 07:55
Oy7ofCon7roL
въпроси...
Галиш ли редовно Янко? протрих си линията на живота на дясната ръка от галене на Яню
Кога за първи път прави сьексове? 16
Колко ти е рекорда за 1 ден/нощ в текове? скромно, три пъти за една нощ, не си падам по многото текове..
Любимата ти поза? задна и ездачка са ми любими
Айде и от мен въпросчета:
1. Кога за първи път прави анален секс? 16 с моята бамбина
2. Ти ли я нави или тя предложи? Аз я навих и зе че и хареса даеа
3. Ако забременее, какво ще правите? в момента съм свободен агент така, че въпросът е невалиден на този етап
4. Глупав твой гаф? Ами нормалното за всяко момче /предполагам/ чат пат съм фърлял вътре, когато съм бил мн. възбуден
5. Седи ли ти се на стола и приятно ли ти е да отговаряш на въпроси? цент
Тъй де, да питам и аз, че много спам
С колко момичета си бил ? 6+1 дето само със свирки се разминахме
Някоя какичка ? (ако да с колко по-голяма) да, първата ми приятелка, която беше с почти 2 години по-голяма от мен
Кога си загуби деТствеността ? 16
Ъм.. не се сещам за друго :D
На колко си? да кажем, че съм между 26 и 29
Какво учиш/работиш? Харесва ли ти? Учил съм в механо спец. електроника, хал хабер си нямам от специалността.Работил съм радъм неща, но по-осезаемите са : Внос на коли/бусове от Австрия/Германия няколко години и тука съм работил разносна търговия. Дали ми е харесвало, ами отначало всичко е интересно после се свиква. В момента съм в сивия сектор. Слагаме климатици, климатични инсталации/вентилации, слънчеви колектори и т.н. Викат ме, когато има работа, а аз отделно си пастирвам коли пак на частно.... ами както казах с работата се свиква, но на този етап ме устройва повече и съм по-добре от нормална работа от 8 до 5 за средната работна заплата в моя град /разбирай 400-450лв
Какво бъдеще виждаш? Нямам си идея, разбрал съм, че колкото повече планове имаш, толкова повече нещата се разбъркват. Иначе някоя сгодна женица след тва ако е рекъл Гопспод и едно дете и дасе надяваме някоя работа без шефове.
Какъв си на външен вид, като стил, като обличане? Ами то уакса беше постнал един форумен архив в темата за снимките там ме има. Иначе нищо интересно не съм... стил на обличане квот ми хареса
Вкусът ти към музиката влияе ли на визията ти? Не, аз слушам почти всякаква музика
Какъв тип момиче хваща окото? (на външен вид, после ще питам за характер) За мен няма такова нещо като тип, или ме жегва нещо или не. Иначе да кажем, че не съм кой знае къф фен на блондинките въпреки, че съм излизал и с такава. За харектера най-ванжните неща за мен на кратко са: да не лъже, когато каже нещо да си държи на думата и да се интересува от мен
Oy7ofCon7roL
08-22-2012, 07:57
Аз бях до тук, а относно кой да е на стола нека уакс и дриймката да се разберат
anonymous708973
08-22-2012, 08:00
Ами нормалното за всяко момче /предполагам/ чат пат съм фърлял вътре, когато съм бил мн. възбуден
Това далеч не е... нормално.
Изкушавам се да използвам друга дума.
nymphadora
08-22-2012, 08:41
Айде дриймчето е на стола,голяма е сладуранка ^^
И директно почвам с въпросчетата:
От колко време си със сегашния си приятел?
Обичаш ли го?
Как е секса с него?
Преди доколкото си спомням си била пълничка,как се чувстваше тогава?Някой подиграваше ли ти се?
А сега как гледат на теб хората?
Карала ли си се с приятелка,заради момче?
Имаш ли самочувствие?
по-добре да е wax
стига само момичета на тоя стол
nymphadora
08-22-2012, 09:32
дрийма изяви желание преди него и затова я предложих:smt083
dream1707
08-22-2012, 09:38
Последно :D ?
Ще отговоря на nymphadora вие доакто решите кой да е на стола :D
Айде дриймчето е на стола,голяма е сладуранка ^^
И директно почвам с въпросчетата:
От колко време си със сегашния си приятел? - официално, 5 месеца... иначе неофициално... от по-отдавна, но не знам колко ;д
Обичаш ли го? да
Как е секса с него? тука е малко по-сложно, защото все още не сме го правили... имахме ред причини и сега ни е в най-скорошните планове, само да се оправят нещата
Преди доколкото си спомням си била пълничка,как се чувстваше тогава?Някой подиграваше ли ти се? - преди буквално се мразех, въобще не се чувствах добре и почти всички ми се подиграваха.. беше ужасен период
А сега как гледат на теб хората? - С коренно различни очи, от както отслабнах започнах и повече да държа на външния си вид .. и следователно започнах да привличам повече погледи върху себе си /което не винаги е нащо хубаво/
Карала ли си се с приятелка,заради момче? - В 4ти клас :D
Имаш ли самочувствие? - Имам, всеки трябва да има... обаче това, което е базирано на външния ми вид ми липсва до някаква степен... Свикнала съм от преди години всички да ми се подиграват, с това, че съм изглеждала зле и прочие.. и до ден днешен не мога да възприема напълно, че не съм вече онова малко момиченце
Колко сексуални партньора си имала? - 2
bad__girl
08-22-2012, 09:39
Сега кой е последно на стола?
dream1707
08-22-2012, 10:58
Ем хубаво, ама нали всички искаха мъжко :D щом сте казали
DisappointedDreamer
08-22-2012, 11:08
Отговор на ДрагънЛейди:
Злоба - негативно отношение към всеки било то познат или не, търсене на кусури и понякога изтъкване на себе си като по ценен от другият.
Не може винаги да сме позитивно настроени към всички. И, не си ли ти тази която постоянно изтъква себе си като нещо повече и като по-ценен човек от всички останали във форума? Това не те ли прави злобна?
SisiStrange
08-22-2012, 11:54
^ Не съм и засякла и един такъв самоизтъкващ коментар преди да и се нахвърлят. После дойде като защитна реакция на виковете: "Хаха, хемороиди! Пръснаха ли ти задника!? Буахахаха" и прочие.
Дрийм:
1. Какво научи от трудния ти период, когато не са те харесвали? Как се отнасяш сега с по-пълничките момичета? Мислиш ли, че всеки е способен да отслабне и следователно, ако не се опитва, значи няма достатъчно самоуважение или за теб на някои момичета повече килограми стоят по-добре? Ти самата как отслабна толкова много (не, че знам точно колко, просто прозвуча така от първите отговори)?
2. Кое пречи на самочувствието ти да последва тялото и да се промени към по-добро?
3. Каква музика слушаш? Какви са ти най-ценните хобита?
4. Имаш ли идол?
5. Форумът и пребиваването в него научиха ли те на нещо?
bad__girl
08-22-2012, 11:57
Лицемерка ли си?
Страдала ли си от лицемерието на някои приятели?
Violenza
08-22-2012, 12:07
Нямаш особено самочувствие относно външния си вид (по твои думи), обаче аватарът ти е с твоя снимка и си една от най-редовните в темата за снимки?
Интелигентна ли си?
Каква е разликата между умен и интелигентен? Може ли да си само едното?
Как си с термина "обща култура"? Как по-точно го разбираш и имаш ли такава?
dream1707
08-22-2012, 12:12
^ Не съм и засякла и един такъв самоизтъкващ коментар преди да и се нахвърлят. После дойде като защитна реакция на виковете: "Хаха, хемороиди! Пръснаха ли ти задника!? Буахахаха" и прочие.
Дрийм:
1. Какво научи от трудния ти период, когато не са те харесвали? Как се отнасяш сега с по-пълничките момичета? Мислиш ли, че всеки е способен да отслабне и следователно, ако не се опитва, значи няма достатъчно самоуважение или за теб на някои момичета повече килограми стоят по-добре? Ти самата как отслабна толкова много (не, че знам точно колко, просто прозвуча така от първите отговори)? - Научих се поне да различавам истинските от фалшивите си приятели ... Никога, никога не бих обидила по-пълно момиче, никога не се знае какво може да причини една дума на някого и до каква степен психиката му може да издържи на подигравки .. Всеки е способен да бъде какъвто желае, но това изисква мнгоо усилия и много вола, не е въпрос на самоуважение, а на воля по-скоро, някои хора нямат силата да постигнат идеалното за тях, иначе да, има момичета, на които някое и други килце отгоре им дтои добре... 20 килограма свалих за около месец, просто с неядене, имам слаба психика, която не издържа на държанието на останалите около мен, не ядях, по цял дне съм карала на вода и разхлабващи шоколадчета, направих си организма на нищо.. ходих по психолози и глупости и се пооправих, сега си хапвам, даже бая ... и си спортувам, едв али някога бих причинила същото на организма си
2. Кое пречи на самочувствието ти да последва тялото и да се промени към по-добро? - Недоверчивостта, знам ли, преди толкова са ме лъгали и са ми се подигравали, правейки ми комплименти и тнт, а аз бях наивна и се връзвах на всичко... Сега просто нещо не ми позволява да вярвам на всяка хубава дума, която ми кажат
3. Каква музика слушаш? Какви са ти най-ценните хобита? - Слушам разнообразна музика, зависи от настроението ... смесвам една камара различни стилове, метъл, хип хоп, поп и тнт ..
4. Имаш ли идол? - Мне, възхищавам се на много хора, не на един конкретно
5. Форумът и пребиваването в него научиха ли те на нещо? - Като изключим нещата от обща култура, които научих от тук... Че винаги и навсякъде ще има хора, които няма да те харесват /независимо дали те познават/ .. просто не трябва да ти пука толкова
Лицемерка ли си? - Не мисля
Страдала ли си от лицемерието на някои приятели? - Да
//
dream1707
08-22-2012, 12:24
Нямаш особено самочувствие относно външния си вид (по твои думи), обаче аватарът ти е с твоя снимка и си една от най-редовните в темата за снимки? - В интерес на истината и аз не сигурна защо го правя... Винаги съм искала да правя впечатление на околните по някакъв начин, дори и преди, когато бях бая по-различна пак го правех, обаче по по-различен начин... Някакъв комплекс предполагам, нямам точно обяснение .. харесва ми, когато някой ме харесва, независимо дали аз харесвам смаата себе си
Интелигентна ли си? - При мен всичко е с много по-високо ниво... Не мисля, че съм глупава, но не бих се определила и като интелигентна
Каква е разликата между умен и интелигентен? Може ли да си само едното? - Интелигентността е по-скоро, заложена... доакто умът е нещо, което развиваме постепенно с времето .. Не мисля, че са неделими понятия, могат едно без друго
Как си с термина "обща култура"? Как по-точно го разбираш и имаш ли такава? - Нужните житески знания, нещата, с които всеки би трябвало да е наясно, за да живее един напълно нормален и обикновен живот ... Имам обща култура, но имам и още много, което трябва да науча
..