View Full Version : Разпитвайте ме (nymphadora)
PyCoKoCkA93
08-22-2012, 12:25
... Ще си сменя въпросите,че ме изпревариха..ама след малко
SisiStrange
08-22-2012, 12:31
Такова рязко отслабване не ти ли докара куп здравословни проблеми?
Коя част от себе си харесваш най-много?
Гушкава ли си като човек? Или си по-резервирана?
Колко истински приятели имаш, които са се доказали и си на 100% сигурна в тях?
Какво търсиш в едно момче?
Violenza
08-22-2012, 12:31
Бях останала с по-различно впечатление за теб, явно съм грешала. Отговорите ти ми харесаха.
От политика интересуваш ли се?
Имаш ли респект към по-възрастните? Изобщо, той заради възрастта ли е или заради човека?
Уважението даденост ли е или се печели?
DragonLady
08-22-2012, 12:54
Казваш, че с гаджето ти сте от 5 меесеца официално заедно, кое ви спира през всичкото това време да не правите секс? Някой от двама ви възразява или какво?
На теб не ти ли се иска да го направите? Не изпитваш ли поне чисто физиологичната нужда от това ( нагон )?
Кога го заобича?
А той теб?
Най-романтичното нещо, което е правил той за теб? А ти за него?
Разочеровал ли те е някога?
Наранявал ли те е?
Посягал ли ти е физически?
Представяш ли си го като твой съпруг и спътник в живота, или е просто временна работа?
dream1707
08-22-2012, 13:02
Такова рязко отслабване не ти ли докара куп здравословни проблеми? - Много, мнгоо здравословни проблеми ... напълно здравите ми органи сигурно с еброят на пръсти
Коя част от себе си харесваш най-много? - Част, не точно... харесвам си усмивката, ако става дума за физически части.. ако говорим за части от характера, търпеливостта
Гушкава ли си като човек? Или си по-резервирана? - Гушкава.. ще го приема като гъвкава, защото не знам иначе какво трябва да значи ... Гъвкава съм и бая адаптивна, но не съм всичко... аз съм отедната до другата крайност, с някой неща съм крайно резервирана
Колко истински приятели имаш, които са се доказали и си на 100% сигурна в тях? - за 2ма съм сигурна, защото винаги са били до мен
Какво търсиш в едно момче? - Нещо с което да ме спечели, няма някакво конкретно качество, което да търся ... харесвала съм коренно различни момчета, които нямат и една обща черта сигурно.. просто нещо в тях, нещо ралзично, ме е привлякло
Бях останала с по-различно впечатление за теб, явно съм грешала. Отговорите ти ми харесаха.
От политика интересуваш ли се? - Не, може би ако живеех в някоя друга страна щях да се интересувам, защото щеше да има нещо, което да ме подтикне към нея..
Имаш ли респект към по-възрастните? Изобщо, той заради възрастта ли е или заради човека? - Имам уважение към по-възрастните, като цяло всеки човек има нужда от уважение, независимо от възрастта.. някой повече, други по-малко
Уважението даденост ли е или се печели? - Идва като даденост /нали все трябва да се почне от някъде/ .. вече с времето, с опознаването и с действията нивото се покачва или спада ..
/
Furious?
08-22-2012, 13:06
коя част от тялото си харесваш най-много ? а най-малко ?
секс фантазия ?
за колко хубава се имаш сравнена с другите във форума
dream1707
08-22-2012, 13:22
Казваш, че с гаджето ти сте от 5 меесеца официално заедно, кое ви спира през всичкото това време да не правите секс? Някой от двама ви възразява или какво? - Ами... аз съм някак по-нерешителна, при мен все някой друг трябва да прави крачката, изпитвам някакво неудобство да бъда действащото лице, а на него ще му е за първи път и бая се притеснява... Това беше в самото начало проблема.. сега уж вече не сме толкова притеснени, свикнали сме един с друг... обаче нямаме възможност, виждаме се малко по-рядко, а като се видим почти винаги сме в компания навън... отделно от това у тях и у нас винаги има някой ... и все не с еполучаваха нещата, сега сме се разбрали уж и се надявам най-сетне да се получат работите
На теб не ти ли се иска да го направите? Не изпитваш ли поне чисто физиологичната нужда от това ( нагон )? - Иска ми се, не изпитвам чак такава нужда, но има моменти когато много ми се иска да съм с него.. но просто няма как
Кога го заобича? - Още преди да тръгнем... нашата история е една оплетена, заобичах го още преди да скъсам с предишния си приятел...
А той теб? - По същото време
Най-романтичното нещо, което е правил той за теб? А ти за него? - Не знам дали вие бихте го приели за романтично, но за мен си е .. не е нещо материално или нещо подобно... Тоя човек ме чака 8 месеца, имах приятел по това време и бяхме говорили, да не си развалям връзката.. 8 месеца в които 10 пъти сигурно късха с приятеля си и пак се връщах при него.. не знам как ме е израял сериозно
Разочеровал ли те е някога? - Никога
Наранявал ли те е? - Не умишлено
Посягал ли ти е физически? - Само когато си пляскаме шамарчета взаимно ... :D
Представяш ли си го като твой съпруг и спътник в живота, или е просто временна работа? - Не мога да мисля за чак такова бъдеще, защото съм на 16.. но определено не е временна работа, някакси много по-различно е от всичките ми връзки до сега
.
dream1707
08-22-2012, 13:25
коя част от тялото си харесваш най-много ? а най-малко ? - Част от ялото хм... дупето може би ... не си харесвам корема, ужасен е
секс фантазия ? - Имам някакво огромно желание да правя секс на плажа .. ухуу.. и водата да ни мокри крачетата ^
за колко хубава се имаш сравнена с другите във форума - другите във форума не са един човек, не мога да се сравнявам така, говорейки общо ... Има хора много по-хубави от мен има и такива от които аз съм по-хубава
smrt... беше много трудно :D
PyCoKoCkA93
08-22-2012, 13:29
Какво търсиш в едно момче? - Нещо с което да ме спечели, няма някакво конкретно качество, което да търся ...
Това означава ли,че нямаш ясни критерии към мъжете?
Кои черти в характера на човек харесваш?
Какъв е стилът ти на обличане?
Наживо колко по-различна си като цяло в сравнение с тук,във форума?(защото някъде беше казала,че по принцип изглеждаш доста по-различна отколкото на снимките)
Дама ли си?И какво е за теб дама?
Какво са парите за теб?
Трябва ли в днешно време да имаш и пари,за да имаш и самочувствие?
На какво те научи животът до тук?
Вашите знаят ли,че си сексуална активно?Ако да,как реагираха?
Намираш ли се за момиче под чехъл(относно родителската намеса)?
Какво разбираш под "отворена" връзка и имала ли си такава?
Възгледи относно изневяра(твоята интерпретация,граници,кое би простила)
А какво е прошката за теб?
Нужна ли е ревността в една връзка като необходимо зло?
Коя е най-дългата българска дума?
Коя е най-дългата река на света?
А най-високата планина?
А кога е създадена българската държава?
През коя година сме се освободили от турско робство?
Какво е 3-ти март за теб?Национален празник или поредния ден от годината?
Защо не използваш презервативи?Не се ли притесняваш от забременяване?А от болести?
Довърши изречението:Същността на човека се познава по..............
Ползва ли гугъл за географките и историческите въпроси? :D
на колко години е сегашния ти приятел?
защо се раздели с предишния ти приятел?
колко време беше с него?
преодоляла ли си проблемите с храненето? нормално ли се храниш вече?
колко пушиш?
пиеш ли алкохол?
каква е причината някои хора, които очевидно нито изглеждат добре,нито са кой знае колко интелигентни да имат високо самочувствие?
къде учиш? какво искаш да учиш след 12 клас?
колко си висока?
обичаш ли прясно мляко?
ходиш ли по дискотеки?
обичаш ли дъвчащи бомбони?
Какво те успокоява?
Имае ли нещо, което криеш от близките си?
Какво за теб е "твърде срамно"?
Сексуален фетиш?
Какво мислиш за момичетата, които не могат да са без връзка - т.е. сами?
ShtrudeL
08-22-2012, 19:43
Изглеждаш ми гушкава и нежна романтичка. :3
Jus7Smil3Back
08-22-2012, 20:43
Какви момчета предпочиташ - тип "badboy" дето се правят на интересни на всички или другите по-спокойните
Сигурно има и такъв въпрос, ама пак ще питам - на колко години си и от къде си?
В каква гимназия учиш и с какъв успех завърши?
Имаш ли най-добър приятел момче?
Колко сексуални партньора си имала и преди колко време ти беше първият път?
ии последно - много си красива. Не е въпрос, ама трябваше да го отбележа :)
съжалявам, ако някой се повтаря ;р
Нещо ще се случва ли в тая тема....
Oy7ofCon7roL
08-23-2012, 07:00
Казваш, че с гаджето ти сте от 5 меесеца официално заедно, кое ви спира през всичкото това време да не правите секс? Някой от двама ви възразява или какво? - Ами... аз съм някак по-нерешителна, при мен все някой друг трябва да прави крачката, изпитвам някакво неудобство да бъда действащото лице, а на него ще му е за първи път и бая се притеснява... Това беше в самото начало проблема.. сега уж вече не сме толкова притеснени, свикнали сме един с друг... обаче нямаме възможност, виждаме се малко по-рядко, а като се видим почти винаги сме в компания навън... отделно от това у тях и у нас винаги има някой ... и все не с еполучаваха нещата, сега сме се разбрали уж и се надявам най-сетне да се получат работите
Само първо да кажа, че ще е добре да почерняш отговорите си щот в момента всичко е няква каша...
Такааа, само да вметна, че наистина се възхищавам на решителността, с която си успяла да се справиш с проблема с килограмите, който си имала. Предполагам, че повечето хора биха се самосъжалявали за това какви са до края на живота си, вместо да направят крачка към промяна.
Вече към въпроса: Казваш, че сте от 5 месеца сте задно с твоя камъткик и се обичате...
Само не разбрах той на колко години е..... както и да е. До някъде разбирам твоята нерешителност, но това е все пак донякъде. Ти си била с 2 момчета преди това, явно имаш опит, не смяташ ли, че би трябвало ти да бъдеш малко по-агресивна за да се случат нещата ако наистина го искаш, а дали зад тази нерешителност не се крие несигурност, че той е правилния човек ?
Другото, което ме озадачи: Бил се притеснявал, не бил го правил преди и т.н. Това са 5 месца, той мъж ли е или лукова глава ? Не те ли притеснява, че му липсва увереност и самочувствие ? От свой личен опит знам, че, когато наистина обичаш човека до себе си НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО ПРИТЕСНЕНИЕ. Ако се притесняваш значи го чувстваш чужд, страх те е да се разкриеш пред него, значи той не е все още част от теб, това истинска любов ли е ?
А иначе и аз съм го имал тоя проблем с това къде да се прави секс, когато съм бил колкото вас, ами лятно врме е... грабаш едно чаршавче под мишницата и отивате в някоя горичка и проблема ви е решен, само желание да имате, а и си има хотелчета, приятели, които могат да ви предостъпят терен и т.н дайте да не си търсим оправдания... нямало къде, нямало кога....
Kavichki
08-23-2012, 11:34
Здравей, Дрийм! :)
1. Кое ти е любимото хоби?
2. Какво те прави щастлива?
3. Обичаш ли книгите?
4. Къде свършва действителността и започва фантазията?*
5. Лесно ли допускаш човек до себе си?
6. С какво е изпълнено сърцето ти?
* Този въпрос ще го задавам на всеки, тъй като искам да видя мнения от различни хора. Ще бъде банално, но извинението ми едва ли ще помогне...
П.С. Извинявам се, ако въпросите ми се повтарят!
adoreher
08-23-2012, 12:53
драсте ;3
какво искаш да учиш след гимназията
в България ли?
а какво искаш да работиш?
защото е доходоносно или защото ти е интересно?
а кое е по-важно ^ ?
а деца искаш ли?
а какво най-хубаво готвиш ;dd
dream1707
08-23-2012, 17:51
Това означава ли,че нямаш ясни критерии към мъжете? - Имам критерии, обаче когато някой много ми хареса с дадено нещо и ме спечели по някакъв начин... хич спирам да обръщам внимание на половината критерии .. А тия, които са по-важни, ако не отговаря на тях, просто няма как да ми хареса, би ме отблъснал по-скоро
Кои черти в характера на човек харесваш? - Може да звучи клиширано, но искреността е нещото на което най-много държа .. чувствала съм се излъгана и не искам да се чувствам така отново
Какъв е стилът ти на обличане? - Разнообразен, в зависимост от ситуацията и от настороението ми
Наживо колко по-различна си като цяло в сравнение с тук,във форума?(защото някъде беше казала,че по принцип изглеждаш доста по-различна отколкото на снимките) - Имам няколко съфорумника, които ме знаят как изглеждам на живо... Не знам аз поне така се възприемам... може би, защото на снимките съм винаги с грим, защото се снимам обикновено като излизам ... а по принцип не нося никакъв
Дама ли си?И какво е за теб дама? - Всяка жена трябва да е дама, независимо в какъв стил се носи и тнт ... дамата е себеуважаваща се жена на ниво.. поне аз така го разбирам
Какво са парите за теб? - За мен, все още нищо кой знае колко стойностно, защото живея с нашите, те ми плащат всичко .. и не си ги изкарвам сама (въпреки че работих лятото) .. не плащам сметки и тнт и все още не мога да ги оценя напълно
Трябва ли в днешно време да имаш и пари,за да имаш и самочувствие? - Можеш да имаш самочувствие и с 1 лев и с 1000 в джоба .. всичко зависи от човека
На какво те научи животът до тук? - Че трябва да на се науча да се справям с трудностите, защото в бъдеще ме чакат още по-силни удари
Вашите знаят ли,че си сексуална активно?Ако да,как реагираха? - Майка ми знае, за баща ми ен съм сигурна, не съм му споделяла... Не е реагирала остро, даже ситуацията беше такава, че и казах, защото ми трябваше съвет ... Държа се все едно ми е приятелка и напълно ме разбра, за което много се радвам
Намираш ли се за момиче под чехъл(относно родителската намеса)? - От части
Какво разбираш под "отворена" връзка и имала ли си такава? - Разбирам го като връзка без чувства, ако имаш чувства към някой не мисля, че би допуснал той да бъде и с други ... Нямала съм
Възгледи относно изневяра(твоята интерпретация,граници,кое би простила) - Както казах, честността е нещо много важно за мен .. Всъщност бих простила изневяра, ако обичма някой много ... и сам си признае
А какво е прошката за теб? - Нещо често срещано при мен, твтрде съм мекушава .. Някакъв знак, че държиш на отзи отсреща
Нужна ли е ревността в една връзка като необходимо зло? - Нужна е, но стига да не се прекалява...
Коя е най-дългата българска дума? - непротивоконституциоснова телствувайте
Коя е най-дългата река на света? - Янтра :D
А най-високата планина? - Хималаи
А кога е създадена българската държава? - 681
През коя година сме се освободили от турско робство? - 1878
Какво е 3-ти март за теб?Национален празник или поредния ден от годината? - Национален празник
Защо не използваш презервативи?Не се ли притесняваш от забременяване?А от болести? - Е, правя го без единсвено когато съм сигурна, че няма да забременея .. през останалото време със .. иначе съм си сигурна и в партньорите с които го правя :)
Довърши изречението:Същността на човека се познава по..............душата му, делата му ..
Ползва ли гугъл за географките и историческите въпроси? :D -Само за най-дългата река.. мислех си, че е Нил, а се оказа Янтра :(
на колко години е сегашния ти приятел? - 17
Ей сега още
dream1707
08-23-2012, 18:03
защо се раздели с предишния ти приятел? - С предишния, заради сегашния... със сегашния се бяхме разделили за цял един ден, след като се скарахме мн жестоко, заради начина по който беше почнал да се държи с мен
колко време беше с него? - С бившич, 8 месеца
преодоляла ли си проблемите с храненето? нормално ли се храниш вече? - Преудолях ги, въпреки че едва ли някога ще спра да се мисля за дебела ... Иначе си се храна нормално, даже бих казала повече от нормално :D
колко пушиш? - Ох нямам определено количество... мога да не пуша със седмици.. мога и половин кутия за един час :D
пиеш ли алкохол? - Много рядко
каква е причината някои хора, които очевидно нито изглеждат добре,нито са кой знае колко интелигентни да имат високо самочувствие? - Нямам логично обяснение ;д
къде учиш? какво искаш да учиш след 12 клас? - Уча в ПМГ (природо-математическа гимназия), уча информатика и искам да следвам нещо свързано с компютри... но не програмиране, напълно го намразих
колко си висока? - 160 8-)
обичаш ли прясно мляко? - М, обичам, но пия рядко.
ходиш ли по дискотеки? - Мнгоо рядко
обичаш ли дъвчащи бомбони?-даааа
Какво те успокоява?-една цигара и хубава музика
Имае ли нещо, което криеш от близките си? - Всеки крие по нещо от техните..
Какво за теб е "твърде срамно"? - Не знам, май няма нещо което да намирам за крайно срамно.. или поне в момента не се сещам
Сексуален фетиш? - Май нямам ;д
Какво мислиш за момичетата, които не могат да са без връзка - т.е. сами?- По едно време се причислявах към тях..Но при мен е е толкова, че не мога.. а, че съм твърде влюбчива... Иначе какво да мисля, нищо не мисля, може би и те са като мен, знам ли :D
Изглеждаш ми гушкава и нежна романтичка. :3 - М не само изглеждам .. но е много, много трудно да ме впечатлиш с нещо романтично ;d
//
"Коя е най-дългата река на света? - Янтра.", "Ползва ли гугъл за географките и историческите въпроси? -Само за най-дългата река.. мислех си, че е Нил, а се оказа Янтра." Последно, Янтра ли е ? =(((
dream1707
08-23-2012, 18:15
Какви момчета предпочиташ - тип "badboy" дето се правят на интересни на всички или другите по-спокойните - По-спокойните.. винаги има нещо, което да ме привлича и в лошите момчета, но някакси не са мой тип
Сигурно има и такъв въпрос, ама пак ще питам - на колко години си и от къде си? - Няма май .. на 16 съм, от Велико Търново
В каква гимназия учиш и с какъв успех завърши? - В природо-математическа... с 5тица.. това ми е най-слабата година до сега, доляма излъгация
Имаш ли най-добър приятел момче? - Да, даже 2ма, които са ми еднакво близки ... всъщност с момичета почти не мога да се разбирам, дразнят ме ;д и повечето ми рпиятели са момчета
Колко сексуални партньора си имала и преди колко време ти беше първият път? - 2ма.. преди година и половина
ии последно - много си красива. Не е въпрос, ама трябваше да го отбележа :) Благодаря :)
съжалявам, ако някой се повтаря ;р
Само първо да кажа, че ще е добре да почерняш отговорите си щот в момента всичко е няква каша... мда, осъзнах го.. обаче си нямах на идея, че с ctrl и b се почернят и ме мързеше да го пиша на ръка :D
Такааа, само да вметна, че наистина се възхищавам на решителността, с която си успяла да се справиш с проблема с килограмите, който си имала. Предполагам, че повечето хора биха се самосъжалявали за това какви са до края на живота си, вместо да направят крачка към промяна.
Абе и аз дълго време се смосъжалявах .. колко съм ревала вкъщи за дето мис е подиграваха и прочие... но се взех малко в ръце
Вече към въпроса: Казваш, че сте от 5 месеца сте задно с твоя камъткик и се обичате...
Само не разбрах той на колко години е..... както и да е. До някъде разбирам твоята нерешителност, но това е все пак донякъде. Ти си била с 2 момчета преди това, явно имаш опит, не смяташ ли, че би трябвало ти да бъдеш малко по-агресивна за да се случат нещата ако наистина го искаш, а дали зад тази нерешителност не се крие несигурност, че той е правилния човек ? - Той е на 17... нерешителността ми си я обяснявам някак с първата ми връзка, тогава гледах да давам всичко от себе си и се връзвах на всички акъли на приятеля ми и бях напълно свободна с него ... след като скъсахме започнах да чувам от ляво и дясно как бил говорел за мене и как бил описвал някой работи ... Иска ми се да съм напълно сигурна в човека до мен в момента, но някак се притеснявам да се отпусна
Другото, което ме озадачи: Бил се притеснявал, не бил го правил преди и т.н. Това са 5 месца, той мъж ли е или лукова глава ? Е не, той си се престраши... обаче просто няма как, къде и тнт .. а не съм съгласна първият ни път да е в паркове, коли и тем подобниНе те ли притеснява, че му липсва увереност и самочувствие ? - Само в това отношение е така уж... обаче все и в него да се окупитва От свой личен опит знам, че, когато наистина обичаш човека до себе си НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО ПРИТЕСНЕНИЕ. Ако се притесняваш значи го чувстваш чужд, страх те е да се разкриеш пред него, значи той не е все още част от теб, това истинска любов ли е ? - Сигурна съм, че го обичам... вече от около година го обичам даже ... и не мисля, че се дължи на това .. по-горе обясних на какво смятам, че се дължи
А иначе и аз съм го имал тоя проблем с това къде да се прави секс, когато съм бил колкото вас, ами лятно врме е... грабаш едно чаршавче под мишницата и отивате в някоя горичка и проблема ви е решен, само желание да имате, а и си има хотелчета, приятели, които могат да ви предостъпят терен и т.н дайте да не си търсим оправдания... нямало къде, нямало кога....Е вече споменах, че не съм любителка на горичките... поне и не за точно първия път, ние веднъж да го направим, после ще му мислим къде ще са останалите :D
.
dream1707
08-23-2012, 18:26
Здравей, Дрийм! :)
1. Кое ти е любимото хоби? - Спането :D всъщност нямам хоби, търся си в момента..
2. Какво те прави щастлива? - Хората около мен
3. Обичаш ли книгите? - Да,да,да,да
4. Къде свършва действителността и започва фантазията?* - "Една тънка бяла линия дели действителността от фантазията":D
5. Лесно ли допускаш човек до себе си? - Да... не не много близо.. най-близко до себе си държа много малко хора
6. С какво е изпълнено сърцето ти? - Любов, любов.. моето сърце винаги ще обича и ще е влюбено
* Този въпрос ще го задавам на всеки, тъй като искам да видя мнения от различни хора. Ще бъде банално, но извинението ми едва ли ще помогне...
П.С. Извинявам се, ако въпросите ми се повтарят!
драсте ;3
какво искаш да учиш след гимназията - Нещо свързано с компютри, не съм се насочила точно какво конкретно.. интересувам се от много работи
в България ли? - Искам в Австрия, обаче не съм напълно убедена, че ще стигна чак до там
а какво искаш да работиш? - пак нещо свързано с компютри ;д
защото е доходоносно или защото ти е интересно? - и двете
а кое е по-важно ^ ? - Колкото и да е доходоносно, като работиш без желание все някога ще ти дойде до гуша
а деца искаш ли? - Дам ^
а какво най-хубаво готвиш ;dd - Аз съм грандмастър на манджите дето си нямат имена... всъщност и съставките им обикновено не помня, но стават мнгоо вкусни :D
"Коя е най-дългата река на света? - Янтра.", "Ползва ли гугъл за географките и историческите въпроси? -Само за най-дългата река.. мислех си, че е Нил, а се оказа Янтра." Последно, Янтра ли е ? =((( - Янтра естествено, минава през Търново !
.
dream1707
08-23-2012, 19:15
О, момичето с голямата усмивка :)
Каква искаш да бъдеш след 10 години? А след 20? - След 10... сгодена или омъжена .. или просто с мъж до себе си, може и без брак... с висше надявам се... след 20 всичко това + детенце и стабилна работа
.
MoulingRouge
08-23-2012, 20:43
Любим автор и книга?
А любим цитат?
Ти притесняваш ли се, че ще си му първа на твоето момче или се чувстваш подготвена?
И в този ред на мисли...била ли си и друг път с девствено момче?
dream1707
08-23-2012, 21:25
Любим автор и книга? - Нямам любими работи в каквато и да е сфера... включително и книги
А любим цитат? - същото
Ти притесняваш ли се, че ще си му първа на твоето момче или се чувстваш подготвена? - не, не се притеснявам и на предното момче му бях първа
И в този ред на мисли...била ли си и друг път с девствено момче? - дам
/
LuniChkaa
08-23-2012, 21:37
Не мислиш ли че сексуалните ти партньори са повечко - почти 3-ма, а си само на 16? Докато станеш на 20 колко ще са 10?
lamer4e7o
08-23-2012, 21:40
Познаваш ли balu4ka лично? :oops:
dream1707
08-23-2012, 21:42
Не мислиш ли че сексуалните ти партньори са повечко - почти 3-ма, а си само на 16? Докато станеш на 20 колко ще са 10?
Всъщност това също малко ме притесняваше... щото не искам да правя бройка или нещо подобно .. въпреки че и с двамата съм ходила... и двамата по повече от половин година... По принцип ако натрупам бройка тя ще е от хора с които съм имала връзка, не от връзки за една нощ.. с това се успокоявам :D
dream1707
08-23-2012, 21:45
Познаваш ли balu4ka лично? :oops:
Мне .. от къде е, да не е някъде из нашия край (нашия, защото до колкото помня ти май беше от Горна)
lamer4e7o
08-23-2012, 21:48
Виж в профила ѝ, да не ми каже после, че съм я издал… ^^
dream1707
08-23-2012, 21:57
Ох, сега трябва и да я търся :D
dream1707
08-23-2012, 22:10
Търново о.О Боже... сега разбирам, ми не, не я познавам .. явно :D
Jus7Smil3Back
08-23-2012, 22:25
Влюбен съм в теб.
dream1707
08-23-2012, 22:28
Влюбен съм в теб.
Хм.. никога не съм знаела как да отговарям на такива въпроси :D
Jus7Smil3Back
08-23-2012, 22:30
Импровизирай :D
dream1707
08-23-2012, 22:36
Мерси :D
Jus7Smil3Back
08-23-2012, 22:38
Вярваща ли си? Защо да/не?
Мислиш ли че възрастта има значение? Би ли ходила с момче по-малко от теб ?
Колко сантиметра му е на приятеля ти? :D
Мислиш ли скоро да посещаваш красивия морски град Варна ? :D
dream1707
08-23-2012, 22:47
Вярваща ли си? Защо да/не? - Не... защото съм по-научен тип, харесвам неща за които може да се даде поне някакво логично обяснение
Мислиш ли че възрастта има значение? Би ли ходила с момче по-малко от теб ? - Няма значение, значение има акъла само ... бих ходила с по-малък от мен, стига да не се държи като по-малък от мен
Колко сантиметра му е на приятеля ти? :D - Е не го меря с линия
Мислиш ли скоро да посещаваш красивия морски град Варна ? :D - Имах намерение... обаче май ще си остана само с него
/
Jus7Smil3Back
08-23-2012, 22:49
Продължавам да съм влюбен в теб.
dream1707
08-23-2012, 22:54
Ти очакваш да отговоря нещо, което няма да ти хареса, че да ме разлюбиш ли :D
Jus7Smil3Back
08-23-2012, 22:57
не, симпатична си ми, не ща да те разлюбвам... друг въпрос е, че си имам жена..
колко често се виждаш с приятеля си?
харесваш ли свирките?
а да те лижат?
какво мислиш за аналния секс?
романтичка ли си и обичаш ли да те глезят?
на колко години са родителите ти?
Споделяш ли им всичко?
dream1707
08-23-2012, 23:03
не, симпатична си ми, не ща да те разлюбвам... друг въпрос е, че си имам жена..
колко често се виждаш с приятеля си? - Напоследък по-често, почти всеки ден ... преди имаше период в който се виждахме веднъж в седмицата
харесваш ли свирките? - Еми аз нямам какво толкова да им харесвам при положение, че не изпитвам някакво удоволствие от тях.. харесва ми, когато на отсрещния му харесва
а да те лижат? - по принцип - да
какво мислиш за аналния секс? - Не съм му голяма фенка, не съм пробвала и не ми е в скорошните планове
романтичка ли си и обичаш ли да те глезят? - О да.. голяма романтичка съм и много обичам да ме глезят... но не обичам да харчат пари за мен
на колко години са родителите ти? - Майка ми на 39, баща ми 43-4.. всъщност на баща ми никога не ъсм му знаела с точност годините, той даже отй самия не си ги знае :D
Споделяш ли им всичко?-на майка ми споделям голяма част, но не всичко... на баща ми не чак толкова
,
Кога дойде това "Форумна Сектантка!" :d
Изпадаш ли в депресия лесно и как се справяш с нея?
Какво е голям проблем и какво - малък?
Как се обличаш, като си у вас?
Крала ли си гадже на приятелка или пък крали ли са твое гадже?
Обичаш ли да гледаш "филми" (драми в РЖ) ?
А да участваш в тях?
Какво не би направила за пари?
Спазваш ли си обещанията?
А пазиш ли тайни?
Кое е способно да те изкара извън нерви?
Псувала ли си по време на час?
Ядеш ли брюкселско зеле?
Умееш ли да работиш с бормашина?
Jus7Smil3Back
08-23-2012, 23:08
романтичка ли си и обичаш ли да те глезят? - О да.. голяма романтичка съм и много обичам да ме глезят... но не обичам да харчат пари за мен
Значи ако се оженим няма да ми харчиш цялата заплата ^^
Взимала ли си наркотици"
"а да те лижат? - по принцип - да" - как така "по принцип" ;д
Каква музика слушаш?
Каква чашка ти е сутиена?
Ще се омъжиш ли за мен?
shmatarok
08-23-2012, 23:15
....
Защо си с аватара на Флаусиньо? :О ТИ ли си Флаусиньо?
По темата:
Кое е нещото, което би те усмихнало, дори да ти е криво за нещо?
Ако можеше да оприличиш живота си с филмово заглавие, какво щеше да е то?
Ако хванеш златната рибка ( :D ) и имаш право на три желания, какви щяха да са те?
Аз съм по-еСтар от него и навремето бях на топа :d
This is intended to be a massive troll campaign
shmatarok
08-23-2012, 23:27
Аз съм по-еСтар от него и навремето бях на топа :d
This is intended to be a massive troll campaign
[off topic] Еееее, тамън се зарадвах :( Йъп, получава се. :Д
[/off topic]
dream1707
08-23-2012, 23:33
Кога дойде това "Форумна Сектантка!" :d - Когато ме нарекоха така в темата за снимките.. вече даже не помня за какво беше, но ми звучи готино
Изпадаш ли в депресия лесно и как се справяш с нея? - Чак депресия не бих казала... само се сдухвам, случва ми се често много съм чувствителна попринцип
Какво е голям проблем и какво - малък? - малък проблем е, когато проблемът е малък... големия проблем е проблем, който е по-голям от малкия проблем 8-)
Как се обличаш, като си у вас? - По боксерки и бюстие си пера напред назад, само баща ми като се прибере си обличам нещо
Крала ли си гадже на приятелка или пък крали ли са твое гадже? - Не се занимавам с обвързани мъже...От мен, не е точно кражба... по едно и също време мен ме открадна сегашния ми приятел, а бившия ми го взе неговата бивша :D
Обичаш ли да гледаш "филми" (драми в РЖ) ? - РЖ? .. мозъкът ми в 2 и 30 не работи напълно идеално
А да участваш в тях? - това като си разясня какво си имал предвид ще ти го отговоря
Какво не би направила за пари? - Зависи от количеството пари ... Но не мисля, че бих посегнала на някой или нещо такова... аз муха ми е жал да убия
Спазваш ли си обещанията? - Да
А пазиш ли тайни? - Важните работи да, ако са някакви глупости най-близките ми приятели обикновено ги знаят също ;д
Кое е способно да те изкара извън нерви? - Има няколко човека, които само с присъствието си ме влудяват... а иначе съм страшно спокоен човек... или поне мога да пазя гнева в себе си без да го показвам
Псувала ли си по време на час? - Не, по принцип не псувам, само мамка му най-много да кажа
Ядеш ли брюкселско зеле? - Мне, зеле като цяло не обичам
Умееш ли да работиш с бормашина? - Е, не ъсм се пробвала... може да съм скрит талант
Значи ако се оженим няма да ми харчиш цялата заплата ^^ - няма д ахарча нищо, стига да не съм безработна
Взимала ли си наркотици" - Зависи кое разбираш под наркотик
"а да те лижат? - по принцип - да" - как така "по принцип" ;д - Харесвам, но някой път не мога да с еотпусна и ефекта е нулев
Каква музика слушаш? - Разнообразна
Каква чашка ти е сутиена? - C
Ще се омъжиш ли за мен? - Харем ли ще си правиш ? ;д
/
dream1707
08-23-2012, 23:39
По темата:
Кое е нещото, което би те усмихнало, дори да ти е криво за нещо? - Приятеля ми и приятелите ми.. тия хора обикновено не ме оставят да ми е криво
Ако можеше да оприличиш живота си с филмово заглавие, какво щеше да е то? - Ъх, не задавай трудни въпроси на човек, който гледа филми веднъж на няколко месеца
Ако хванеш златната рибка ( :D ) и имаш право на три желания, какви щяха да са те? - Щастие х3... Мога да ъсм щастлива и с и без една камара материални неща... това ми е нужно като цяло
.
Имаш ли шофьорска?
Коя кола е грозна според тебе?
Любими храни?
Как би реагирала, ако разбереш че момче онанира но твои снимки?
С какво мислиш да се занимаваш в бъдеще?
Брак или отворено съжителство?
Една нужда, която не можеш да задоволиш в момента?
На какво последно се смя на глас?
btw - РЖ - Реален Живот
WesSneijder
08-23-2012, 23:54
Един въпрос и от мен. Представи си, че можеш да се върнеш назад във времето колкото искаш. Имаш право да убиеш една историческа личност. Нямаш вариант "никого". Кого би избрала и защо? :)
Jus7Smil3Back
08-24-2012, 00:00
Ще се омъжиш ли за мен? - Харем ли ще си правиш ? ;д
Ще оставя само теб!
ясно значи си пушила трева ;д
Рап или чалга?
Зиморничева ли си?
Най-хубавия подарък който са ти правили?
Най-милото нещо което някой е правил за теб?
Смяташ ли, че хората те оценяват?
Изневерявала ли си и какво мислиш за изневерята?
А за лъжата?
Ако оставя само теб, ще се омъжиш ли за мен?
колко см според теб е идеалният размер на ****** хаха
dream1707
08-24-2012, 07:56
Имаш ли шофьорска? - Мне, нямам години, но е първото нещо което искам като ги навърша
Коя кола е грозна според тебе? - fiat multipla... това нещо е отвратително
Любими храни? - пържани картофи, пица.. като цяло всичко, което е нездравословно ми е любимо
Как би реагирала, ако разбереш че момче онанира но твои снимки? - Зависи от момчето, но ... едва ли бих реагирала някак, ще ми стане странно
С какво мислиш да се занимаваш в бъдеще? - Това, което уча сега - компютри
Брак или отворено съжителство? - По-скоро брак... някак по-официално е
Една нужда, която не можеш да задоволиш в момента? - Тая за която става дума в раздела
На какво последно се смя на глас? - На простотията на един приятел
btw - РЖ - Реален Живот
Мда, сега го схванах... но снощи не ми се е мислело много
Обичаш ли да гледаш "филми" (драми в РЖ) ? - Обичам
А да участваш в тях? - От време на време
Здравей!
Мислиш ли ,че парите развалят хората?
Как реши да се регистрираш във форума?
Какво е мнението ти за секса за една нощ?
Опиши идеала ти за момче/мъж? висок,нисък..............
Кой човек от твоето обкръжение те разбира най-добре?
Има ли приятелство между момче и момиче?
Какво мислиш за потребителите като цяло във форума?
С кой потребител би се запознала?
Какво за теб е твоят приятел-изкушение или дар?
Сладолед или Палачинка със течен шоколад?
Кой има най-голям принос за твоето развитие във всякакъв аспект?
dream1707
08-24-2012, 08:16
Един въпрос и от мен. Представи си, че можеш да се върнеш назад във времето колкото искаш. Имаш право да убиеш една историческа личност. Нямаш вариант "никого". Кого би избрала и защо? :) - Хм.. бих изпотрепала една камра хора само за да видя какъв щеше да е живота сега :D Хитлер, Ленин, изобретателите на половината неща без които не можем сега
Ще оставя само теб!
ясно значи си пушила трева ;д - да.. всъщност и бяло съм пробвала веднъж, но съвсем малко, не си падам ама хич по тия химии
Рап или чалга? - Рап, много ясно
Зиморничева ли си? - Мне
Най-хубавия подарък който са ти правили? - Звучи тъпо... но лаптопа :D Чудя се какво ли щях да правя без него ;д
Най-милото нещо което някой е правил за теб? - един човек.. да се домъкне изневиделица, след като се бяхме скарали много жестоко ... да ми цъфне пред вратата вечерта, въпреки че не живеем в едни градове... не звучи особено мило, но на мен ми стана драго.. плюс това рядко някой прави нещо мило за мен като цяло ;д
Смяташ ли, че хората те оценяват? - Някои да, някои не
Изневерявала ли си и какво мислиш за изневерята? - По-скоро да ... и, изневярата не е нещо, което не бих простила..вярно не бих се зарадвала много, но ..
А за лъжата? - Там вече обичам хората да са честни с мен... дори и ако се е случило нещо като това в предния въпрос
Ако оставя само теб, ще се омъжиш ли за мен? - Направо подготвяй сватбата
колко см според теб е идеалният размер на ****** хаха - Това не е от такова значение .. в интерес на истината си нямам ни най-малка идея колко трябва да е нормалното и колко са били на предишните ми приятели ... важно е да може да си го ползва като хората :D
.
dream1707
08-24-2012, 08:25
Здравей!
Мислиш ли ,че парите развалят хората? - Да
Как реши да се регистрираш във форума? - Всъщност не помня, имала съм регистрация от много отдавна и не помня защо съм я направила... и просто по едно време влязохд а чета и пробвах да си направя нова и се оказа, че имам вече
Какво е мнението ти за секса за една нощ? - Няма лошо в това... но не е в мой стил
Опиши идеала ти за момче/мъж? висок,нисък.............. - Идеала ми.. до сега никога не съм го срещала ;д ... Висок, тъмна коса и светли очи (зелени, пъстри или сиви), слаб, но с оформено тяло, татус и косъмчета в линийка от корема надолу (последното е най-важно :D)
Кой човек от твоето обкръжение те разбира най-добре? - Едни от малкото женски в компанията ми
Има ли приятелство между момче и момиче? - Да, аз поне съм срещала такова... повечето ми приятели са момчета
Какво мислиш за потребителите като цяло във форума? - Не мога да говоря общо.. едни ми допадат, други не
С кой потребител би се запознала? - БлуудиЕф, Грейнджър, ДисапойнтедДриймър ... абе като цяло хората с които съм общувала повече във форума :)
Какво за теб е твоят приятел-изкушение или дар? - И от двете бих казала
Сладолед или Палачинка със течен шоколад? - Палачинк, сега са ми се дояли палачинки
Кой има най-голям принос за твоето развитие във всякакъв аспект? - родители те ми
Здрасти :D
nymphadora
08-24-2012, 08:28
Как си пусна толкова дълга коса :O?
Внимаваш ли какво ядеш?
Коя ти е любимата разкрасителна процедура?
dream1707
08-24-2012, 08:39
Как си пусна толкова дълга коса :O? - Всъщност нищо не ъсм правила с нея, просто я оставих да си расте, ходих да ми махат само цъфтежите... Но пък и тя не е чак толкова дълга де
Внимаваш ли какво ядеш? - Абе опитвам се, но когато нещо ме изкуши... хич не ми се получава
Коя ти е любимата разкрасителна процедура? - В салон не ъсм ходила от години, ходя само да ми скубят веждите ;д... Не знам колко се води за разкрасителна, обаче много обичам да си правя маски.. и да си дремвам с краставичките на очите :D
.
Jus7Smil3Back
08-24-2012, 10:12
Ако оставя само теб, ще се омъжиш ли за мен? - Направо подготвяй сватбата Голяма или малка скромна сватба ?айде на Хаваите по залез ^^
Карала ли си се с приятелите си заради момче?
Натискала ли си се на купон с някой рандомец?
Искаш ли да имаш деца? Колко?
Разкажи ми най-хубавия си момент от детството?
Помниш ли първата си детска любов(демек в детската градина или г/д тези години;д)?
През лятото или зимата искаш да се оженим?
dream1707
08-24-2012, 10:37
Карала ли си се с приятелите си заради момче? - Не точно, имах една приятелка дето ме ревнуваше от всичко дето е в близост до мене... включително и приятеля ми
Натискала ли си се на купон с някой рандомец? - Целувала съм се в дискотека с един рандомец... това ми е единствената такава случка
Искаш ли да имаш деца? Колко? - 2чки, момченце и момиченце
Разкажи ми най-хубавия си момент от детството? - Ох, нямам един определен най-хубав
Помниш ли първата си детска любов(демек в детската градина или г/д тези години;д)? - Мда.. първото ми гадженце с една приятелка си го деляхме
През лятото или зимата искаш да се оженим? - Пролетта
Виж ако сватбата е на Хаваите... и през най-тежката зима ще с омъжа :D
Jus7Smil3Back
08-24-2012, 13:15
Изключително много приличаш на приятелката ми по характер, пък и двете сте много хубави и носите чашка С ;д
Качвала ли си се на мотор? Ако не си, искаш ли?
Харесваш ли града във който живееш?
Какво искаш да учиш след гимназията?
Цифрите след ника ти рандом ли са или значат нещо?
dream1707
08-24-2012, 16:14
Изключително много приличаш на приятелката ми по характер, пък и двете сте много хубави и носите чашка С ;д
Качвала ли си се на мотор? Ако не си, искаш ли? - Да... обичам мотори, обаче рядко намирам кой да ме вози :(
Харесваш ли града във който живееш? - Велико Търново - да... Въпреки че по принцип живея в един малък град на 10тина километра от Търново... там вече е малко по-скучно, защото като цяло няма какво да се прави.. а повечето хора някакси не ми допадат.. така че не съм му голяма любителка
Какво искаш да учиш след гимназията? - Ох май за треети път.. не съм решила с точност, но със сигурност нещо свързано с компютри
Цифрите след ника ти рандом ли са или значат нещо? - Датата ми на раждане
Кажете кога трябва да сменя стоящия на стола, че не съм напълно наясно с това
Здрасти, как си? :Д Какво прави днес?
dream1707
08-24-2012, 17:27
Здрасти, как си? :Д Какво прави днес?
Здрасти, добре, малко се разтапям от жегата ... Прах килими на село :D
Мммм... не съм чела какво са те питали ама:
- Връзвали ли са ти тенекия?
- За какво си била най-бясна?
- Изпадала ли си в депресиия?
- Ядеш ли по много? Или по малко?
- Бързо ли се сприятеляваш?
- Имала ли си проблеми с някой? (да се заяждате много, да се биете ;о)
нз откъде ми дойдоха тия тъпи въпроси ;д
dream1707
08-24-2012, 17:53
Мммм... не съм чела какво са те питали ама:
- Връзвали ли са ти тенекия? - мда
- За какво си била най-бясна? - Заради едни простотии с баба ми... чак от вкъщи бях избягала
- Изпадала ли си в депресиия? - Да
- Ядеш ли по много? Или по малко? - Зависи... мога на еидн ден да изям всичко, което е вкъщи... а на следващия да не ям нищо и да не съм гладна въобще
- Бързо ли се сприятеляваш? - Ако имам желание - да
- Имала ли си проблеми с някой? (да се заяждате много, да се биете ;о) - Е, да се бием чак - не... обаче съм голяма драка и обичам да се заяждам
нз откъде ми дойдоха тия тъпи въпроси ;д
.
И на мен ми изглеждаш много гушкава,мдам :>
Най-тъпото нещо,което ти е казвало момче за да те впечатли?
Какво първо ти прави впечатление в един човек?
Каква зодия си?
Мислиш ли се за по-пораснала от съучениците си?
Би ли започнала връзка с обвързано момче?
Имаш ли теми табу?
Нещо,което не би направила в секса?
Защо се разделихте с бившия?
На колко години беше момчето?
Определяш ли сегашната си връзка за стабилна?
Нежен секс или груб секс?
До колко груб всъщност?
Имаш ли татуировка/ки?
Би ли си направила?
Любима книга?
Днес се събуди с мисълта за..
:>
Jus7Smil3Back
08-24-2012, 19:27
Кажете кога трябва да сменя стоящия на стола, че не съм напълно наясно с това
няма да те сменяме ! ;д
Зарибяват ли те във фейсбука някви момци постоянно?
dream1707
08-24-2012, 20:43
И на мен ми изглеждаш много гушкава,мдам :>
Най-тъпото нещо,което ти е казвало момче за да те впечатли? - В интерес на истината не помня някакви особени изцепки
Какво първо ти прави впечатление в един човек? - Външния вид, нормално първото нещо, което забележа в някой да е това...
Каква зодия си? - рак
Мислиш ли се за по-пораснала от съучениците си? - От някои..
Би ли започнала връзка с обвързано момче? - Не, обвързани не пипам
Имаш ли теми табу? - Чак табу.. не мисля
Нещо,което не би направила в секса? - Не мисля, че мога да кажа с точност, че не бих.. в бъдеще нещата могат да се променят, но за сега примерно не бих пробвала анален
Защо се разделихте с бившия? - Заради сегашния
На колко години беше момчето? - Бившия ли ;д... 18
Определяш ли сегашната си връзка за стабилна? - Да, по ред причини
Нежен секс или груб секс? - нежен по-скоро
До колко груб всъщност? - Е, не си падам по садомазото всеки случай
Имаш ли татуировка/ки? - Не, но усещам как след някоя друга годинка ще имам бая мастило по себе си
Би ли си направила? - Да
Любима книга? - Нямам любима
Днес се събуди с мисълта за.. - Палачинки :D
:>
няма да те сменяме ! ;д
Зарибяват ли те във фейсбука някви момци постоянно? - Има ги и такива... за тях съм се направила офлайн
.
Jus7Smil3Back
08-24-2012, 20:55
Хората мислят ли те за надута преди да те опознаят ?
dream1707
08-24-2012, 21:19
Хората мислят ли те за надута преди да те опознаят ?
М, има някои такива... случвало ми се е приятелка да ми каже "Мале, преди да се запознаем мислех, че си някаква от тия дето се мислят за голямата работа"
Jus7Smil3Back
08-24-2012, 21:24
и на мен ми се е случвало ;д
Имаш ли домашен любимец и обичаш ли животните?
А малките деца?
Хората казват ли ти често, че си мила?
Кой предмет най-много мразиш в училище?
Сега 10 или 11 клас ще ставаш?
Incadeptus
08-24-2012, 21:28
/
Не е задължително всичко да има обяснение.А щом си по-научен тип би трябвало да знаеш,че всичко е възможно(квантовата физикаааааа-голям фен съм и :D )
Имала ли си осъзнат сън?
Какъв жанр филми гледаш?
А какъв жанр сериали?
Кои са ти любимите филми и сериали?
Какво смяташ относно теорията за ГОЛЕМИЯ ВЗРИВ? ПХАХА :D
Някога гледала ли си порно?
Не се притеснявай от бройката гаджета ;)
Кажи ми една сконфузна ситуация(накратко-както искаш де)
Кой от този форум мислиш за умен?
И кой за най-красив? :D
dream1707
08-24-2012, 21:29
и на мен ми се е случвало ;д
Имаш ли домашен любимец и обичаш ли животните? - Обожавам животните, за жалост живея в апартамент и нашите са твърдо против да гледаме животинче вкъщи... но на село си имам
А малките деца? - Дам ^
Хората казват ли ти често, че си мила? - Да :D
Кой предмет най-много мразиш в училище? - История
Сега 10 или 11 клас ще ставаш? -10
.
Jus7Smil3Back
08-24-2012, 21:31
ела да живееш в нас, в момента вкъщи има куче, 2 котки и 1 малка котка ;д
dream1707
08-24-2012, 21:32
Не е задължително всичко да има обяснение.А щом си по-научен тип би трябвало да знаеш,че всичко е възможно(квнатовата физикаааааа-голям фен съм и :D )
Е, не точно всичко е възможно.. И не е казано, че обяснението е точно, повечето научни работи са са само теории... Но пак има много по-голяма логика от това да вярвам как някаква висша сила има влияние над живота ми...
dream1707
08-24-2012, 21:33
ела да живееш в нас, в момента вкъщи има куче, 2 котки и 1 малка котка ;д
Мисля, че започвам да те обичам :D :D :D .. каква порода - кучето
Jus7Smil3Back
08-24-2012, 21:34
Е, не точно всичко е възможно.. И не е казано, че обяснението е точно, повечето научни работи са са само теории... Но пак има много по-голяма логика от това да вярвам как някаква висша сила има влияние над живота ми...
ОМЪЖИ СЕ ЗА МЕН!
Incadeptus
08-24-2012, 21:34
Висшата сила си я има,но не бих казал,че тя контролира живота на когото и да било :D
Jus7Smil3Back
08-24-2012, 21:35
Мисля, че започвам да те обичам :D :D :D .. каква порода - кучето
пинчер ама е малко по-едър ;д утре ще пусна снимка, че на този лаптоп няма снимки..
dream1707
08-24-2012, 21:39
Мда.. значи искаш да ми кажеш, че съществува някаква сила, която си седи там, хич не ни се меси из животите... и има смисъл ние да вярваме в нея, въпреки че тя няма контрол над нищо ?
И аз вярвам все още в Дядо Коледа, защото ми се струва по-логично от колкото майка ми и баща ми да ми купуват подаръците :D
Incadeptus
08-24-2012, 21:40
Какво е форумна сектантка?
Incadeptus
08-24-2012, 21:41
Мда.. значи искаш да ми кажеш, че съществува някаква сила, която си седи там, хич не ни се меси из животите... и има смисъл ние да вярваме в нея, въпреки че тя няма контрол над нищо ?
И аз вярвам все още в Дядо Коледа, защото ми се струва по-логично от колкото майка ми и баща ми да ми купуват подаръците :D
тя не седи там НЯКЪДЕ,а е НАВСЯКЪДЕ
dream1707
08-24-2012, 21:43
Какво е форумна сектантка?
Човек, който предизвиква спорове и караници по форумите... I guess ... лепнаха ми го и аз не знам какво точно значи
dream1707
08-24-2012, 21:43
тя не седи там НЯКЪДЕ,а е НАВСЯКЪДЕ
опа.. май току що вдишах част от Господ :D
Incadeptus
08-24-2012, 21:45
Имала ли си осъзнат сън?
Какъв жанр филми гледаш?
А какъв жанр сериали?
Кои са ти любимите филми и сериали?
Какво смяташ относно теорията за ГОЛЕМИЯ ВЗРИВ? ПХАХА
Някога гледала ли си порно?
Не се притеснявай от бройката гаджета
Кажи ми една сконфузна ситуация(накратко-както искаш де)
Кой от този форум мислиш за умен?
И кой за най-красив?
Jus7Smil3Back
08-24-2012, 21:50
Като има един Бог, защо има толкова много религии? и защо те се отхвърлят взаимно, макар изключително много да си приличат? ЗАЩОТО РЕЛИГИИТЕ СА ИЗМИСЛИЦИ НА ХОРАТА(предимно с цел власт).
dream1707
08-24-2012, 21:55
[QUOTE=Incadeptus;10355329]Имала ли си осъзнат сън? - Не си помня сънищата
Какъв жанр филми гледаш? - По принцип рядко гледам филми, иначе гледам всичко, предимно ужаси и комедии
А какъв жанр сериали? - Точно на сериалите дори не мога да ги определя кой в какъв жанр е
Кои са ти любимите филми и сериали? - Нямам любим филм, сериали, примерно д-р Хаус..и тия по-известните, които всички са ги гледали, като Приятели и тнт.... сега гледам pretty little liars, също е хубав
Какво смяташ относно теорията за ГОЛЕМИЯ ВЗРИВ? ПХАХА - какво да мисля... по-склонна съм да вярвам на нея от колкото на "И Бог създаде земята и небето"
Някога гледала ли си порно? - Има ли някой, който никога да не е гледал
Не се притеснявай от бройката гаджета
Кажи ми една сконфузна ситуация(накратко-както искаш де) - В какъв смисъл сконфузна.. защото сексуално-сконфузни нямам особено... сещам се само за един път с един бивш в един парк .. погледа на една жена, която мина и ни видя... беше наистина сконфузно :D
Кой от този форум мислиш за умен? - Ох бая хора са, то тука гъмжи от умни хора тц тц тц
И кой за най-красив? - Е, ебаси въпроса... все едно е само един .. [QUOTE]
Jus7Smil3Back
08-24-2012, 21:57
тцтцтц секс на публично място... аххх тази днешната младеж :D
п.п. взимам те за жена
dream1707
08-24-2012, 21:58
Като има един Бог, защо има толкова много религии? и защо те се отхвърлят взаимно, макар изключително много да си приличат? ЗАЩОТО РЕЛИГИИТЕ СА ИЗМИСЛИЦИ НА ХОРАТА(предимно с цел власт).
съгласна :)
dream1707
08-24-2012, 21:59
тцтцтц секс на публично място... аххх тази днешната младеж :D
п.п. взимам те за жена
Еее.. кой е казал, че секс сме правили :D Ау не, аз съм добро момиче
Jus7Smil3Back
08-24-2012, 22:01
A boy wants a good girl who is naughty only for him ...
Incadeptus
08-24-2012, 22:01
Заааааастъпваш се,дооооооообре;д Но вие мак не ме разбрахте.Аз отхвърлям глупостите,които пише в библията.А дори да има МУЛТИВСЕЛЕНА,все нещо трябва да е имало преди нея и съм стигнал до един извод.Имаше и един парадокс,че няма всемогъщи,на който съм склонен да вярвам.Мисля,че над всяко нещо има нещо дето е по-могъщо.Например планета,Слънчева система,Галактика,Вселена, ултивселена,Мултимултивсе лена и така до безкрай.
Jus7Smil3Back
08-24-2012, 22:06
добре, ти поне не си от неспасяемите случаи :D
dream1707
08-24-2012, 22:08
Хю.. бях започнала да се притеснявам
Jus7Smil3Back
08-24-2012, 22:19
най-мръснишкото ти преживяване
(evil laugh)
Incadeptus
08-24-2012, 22:21
добре, ти поне не си от неспасяемите случаи :D
ц-ц-ц не съм откачил до такава степеннннн още ;д не съм като npp :D :D :D
Как я караш?
Jus7Smil3Back
08-24-2012, 22:38
жена, къде отиде бе? :(
Incadeptus
08-24-2012, 22:41
+111111111111111
Jus7Smil3Back
08-25-2012, 12:12
искаммм после мен да разпитвате ^^
4everStrong
08-25-2012, 13:27
Би ли правила секс за една нощ със мъж който ти харесва, но иска само секс от теб
dream1707
08-25-2012, 14:28
най-мръснишкото ти преживяване
(evil laugh)
Хмм... затрудняваш ме, тъй като нямам особено богат сексуален опит ... наистина не се сещам
ц-ц-ц не съм откачил до такава степеннннн още ;д не съм като npp :D :D :D
Как я караш?
М добре я карам, току що се завърнах от Габрово
Заспах :D
искаммм после мен да разпитвате ^^
Окей ;р
Би ли правила секс за една нощ със мъж който ти харесва, но иска само секс от теб
Ъм, някак секса за една нощ не е в моя стил... аз съм по по-сериозните партньори ... Замисляла съм се обаче, може би ако наистина мн ми харесва момчето
Incadeptus
08-25-2012, 14:39
Ми да що не ;д
dream1707
08-25-2012, 14:50
Да слагам ли някой друг на стола....?
Incadeptus
08-25-2012, 14:59
човекът който те харесва иска слагай него slagai justsmileback
PyCoKoCkA93
08-25-2012, 15:00
"Дама ли си?И какво е за теб дама?" - Всяка жена трябва да е дама, независимо в какъв стил се носи и тнт ... дамата е себеуважаваща се жена на ниво.. поне аз така го разбирам
И защо решихте,че съм дама? Деамн...не искам да съм дама,мамка му...
За второто импровизирах малко,но не ми се търси точно...Нещо в този стил беше отговорътт ти в темата за снимките от раздел секс (4).
Какво ще кажеш по въпроса?Към "всяка жена" би трябвало да се причисляваш и ти...Е,може би след някоя друга годинка ще се наречеш жена,засега си момиче,но все пак...Не си ли противоречиш тук?
ПС:Не се заяждам на дребно,просто ми направи впечатление отговора ти тогава,затова ти зададох и въпроса за дамата тук. :)
dream1707
08-25-2012, 15:49
Мда и аз се сетих за тоя отговор докато писах това за дамата ... Написано е с по-различен смисъл... в темата за снимки става дума по-скоро за стил и елегантност
Jus7Smil3Back ще сложа, той си поиска плюс това :P
Jus7Smil3Back
08-25-2012, 19:58
wohoo айде давайте, питайте 8-)
как се казваш ?
откъде си?
на колко си?
къде учиш?
имаш ли домашни любимци?
как се запозна с гажето?
от колко време ходите?
колко често правите секс?
последната книга,която прочете беше..?
кога беше това?
обичаш ли да пиеш мляко?
кога боледува за последно?
пиеш ли достатъчно течности?
обичаш ли шоколад,бисквити,сладолед и пр. ?
сам ли живееш?
имаш ли братя или сестри?
защо си рус?
WesSneijder
08-25-2012, 20:04
Пичага изглеждаш определено, ще измислям въпроси, виделО се е :D :D
1.Футбол гледаш ли?
2.От кой отбор си?(не само български, доколкото такова понятие има).
3.Според тебе кой е най-ползотворния период в историята откъм музика? С други думи Моцарт или Металика?
4.Доближаваш ли се като характер до човека от аватара ти?
5.Мога ли след тебе да бъда аз? :D
Jus7Smil3Back
08-25-2012, 20:25
как се казваш ? Николай
откъде си? Варна
на колко си? 16
къде учиш? 5 ГПЧЕ "Йоан Екзарх"
имаш ли домашни любимци? да 1 куче 2 котки и 1 малка котка(която утре отива във приятелката ми да живее ;д)
как се запозна с гажето? във фб, ама сме от 1 училище, 1 випуск, ама тя е по-голяма, щото аз съм тръгнал на 6 :D
от колко време ходите? Ами като пропуснем всичките пъти които сме се разделяли, утре правим година и 7 месеца
колко често правите секс? ами всеки ден или през ден, зависи много..
последната книга,която прочете беше..? няква на английски
кога беше това? като бяхме на училище ;д
обичаш ли да пиеш мляко? да ;д
кога боледува за последно? миналия месец за 2 дни.. бях ял развалено месо и направо ми се еба майката ;д
пиеш ли достатъчно течности? да
обичаш ли шоколад,бисквити,сладолед и пр. ? ппц да, обаче не съм луд фен на сладкото
сам ли живееш? през повечето време
имаш ли братя или сестри? не
защо си рус? бях само 2 седмици за разнообразие ;д
.
Jus7Smil3Back
08-25-2012, 20:31
Пичага изглеждаш определено, ще измислям въпроси, виделО се е :D :D
1.Футбол гледаш ли? не
2.От кой отбор си?(не само български, доколкото такова понятие има). -
3.Според тебе кой е най-ползотворния период в историята откъм музика? С други думи Моцарт или Металика? Еминем и 2pac
4.Доближаваш ли се като характер до човека от аватара ти? в някои отношения 8-)
5.Мога ли след тебе да бъда аз? :D разбира се ;д
.
dream1707
08-25-2012, 22:34
3.Според тебе кой е най-ползотворния период в историята откъм музика? С други думи Моцарт или Металика? Еминем и 2pac
Ожени се за мен :O :D my turn
MsMiracle
08-25-2012, 22:35
1. Преди колко време изгуби девствеността си?
2. Опиши една своя сексуална фантазия.
3. Изневерявал ли си?
4. Какво мислиш за секса за една нощ?
5. Правил ли си анален секс?
6.С колко момичета си бил?
7.Привърженик ли си на идеята за групов секс? Ако да, каква комбинация предпочиташ - 2 мъже и 1 жена, или 2 жени и 1 мъж?
8.Най-шантавото място на което си правил секс?
Jus7Smil3Back
08-25-2012, 22:40
Ожени се за мен :O :D my turn
Веднага ! :D
1. Преди колко време изгуби девствеността си? мм 3-4 месеца
2. Опиши една своя сексуална фантазия. Честно казано чак фантазия нямам ... искам секс в асансьор ! :D
3. Изневерявал ли си? да, за съжаление.
4. Какво мислиш за секса за една нощ? Просто забавление, не виждам нищо лошо.
5. Правил ли си анален секс? не
6.С колко момичета си бил? 1
7.Привърженик ли си на идеята за групов секс? Ако да, каква комбинация предпочиташ - 2 мъже и 1 жена, или 2 жени и 1 мъж? 2 жени и 1 мъж
8.Най-шантавото място на което си правил секс? сравнително нов съм и още не сме го правили на някви шантаФи места.
Incadeptus
08-25-2012, 22:51
Как беше първият път и тя девствена ли беше?Яко ли ти беше? ;д
Искаш ли да правиш секс под водата?
Ако създадат машина за уголемяване на пениса колкото си искаш колко ще си ги уголемиш ако ще си го уголемяваш въобще?
Обичаш ли да правиш орален секс?
Нещо интересено покрай теб?
Харесваш ли сайта?
Кой потребител ти е любим?Айде кажи трите си любими потребители.
Замислял ли си се че може да си триизмерна проекция на двузимерна повърхност?
Вярваш ли в енергията и нямам предвид електрическата енергия а Вселенаската?
Мислиш ли,че тъмната енергия съшествува?
Гледал ли си експериментът?(това е сериал братле)
На колко години изпита оргазъм за пръв път?
Вярваш ли в телекинеза?
А в изънземни?
Виждал ли си странен летящ обект в небето и какъв е бил той?
Можеш ли да готвиш?
Кое е любимото ти ядене?
Пържени,варени,печени картофи ли обичаш?
Вегитарианец ли си?Какво мислиш относно вегитарианците?Тоест глупаво ли е,че не ядат месо или не?(Аз съм против тях,защото ако всеки ядеше само растителни продукти,Земята щеше да се е пренаселила досега,иначе и да убиваме тя пак ще се пренасели до 500 години,освен ако не построим подводни градове)
Умен ли си?
Гаджето секси ли е? :P
Jus7Smil3Back
08-25-2012, 23:04
Как беше първият път и тя девствена ли беше?Яко ли ти беше? да, да :д
Искаш ли да правиш секс под водата? не, много инфекции можеш да си докараш и си е ебало майката ;д
Ако създадат машина за уголемяване на пениса колкото си искаш колко ще си ги уголемиш ако ще си го уголемяваш въобще? не смятам да го пипам, много съм доволен от размерите му 8-)
Обичаш ли да правиш орален секс? не ми е най-любимо, ама ме кефи как момичето се гърчи ;д
Нещо интересено покрай теб? много работи
Харесваш ли сайта? новия дизайн е ШИТ
Кой потребител ти е любим?Айде кажи трите си любими потребители. дриймчето :oops:
Замислял ли си се че може да си триизмерна проекция на двузимерна повърхност? ъ?
Вярваш ли в енергията и нямам предвид електрическата енергия а Вселенаската? не
Мислиш ли,че тъмната енергия съшествува? не знам ;д
Гледал ли си експериментът?(това е сериал братле) не
На колко години изпита оргазъм за пръв път? оо не помня 8-)
Вярваш ли в телекинеза? иска ми се да вярвам, но не
А в изънземни? да
Виждал ли си странен летящ обект в небето и какъв е бил той? не
Можеш ли да готвиш? опитвам се ;д
Кое е любимото ти ядене? нямам...
Пържени,варени,печени картофи ли обичаш? печени
Вегитарианец ли си? не Какво мислиш относно вегитарианците?[не мога да живея като тях ;д Тоест глупаво ли е,че не ядат месо или не?(Аз съм против тях,защото ако всеки ядеше само растителни продукти,Земята щеше да се е пренаселила досега,иначе и да убиваме тя пак ще се пренасели до 500 години,освен ако не построим подводни градове) не съм се замислял... въпрос на избор :)
Умен ли си? да 8)
Гаджето секси ли е? :P as hell
.
Incadeptus
08-25-2012, 23:15
не ми е най-любимо, ама ме кефи как момичето се гърчи ;д--------точно този отговор исках да получа :D и самочувствиеееееее ааа така така трябва :Д хубаво е че е секси :D
Имал ли си чувството,че когато си сам някой все едно те наблюдава от някъде? :Д
От както си с гаджето,колко пъти сте правили сексче? ;д
Щом искаш с две жени,гаджето ти икоя ще е втората,нейна приятелка ли?
Бързо ли свършваш?А тя? ;д
Доволни ли сте един от друг? ;д
Добре,че съм аз да задавам въпроси ;ддд а е толкова късно
Блондинки или брюнетки?
Не ти е любим оралният секс ама те кефи много когато ти лапата нали? ;д
Какво мислиш,че има след смъртта?
А вярваш ли в прераждания?
Замислял ли си се,че може да сме в нещо като матрица или пък в черна дупка отвела ни до друга реалност?
Преживявал ли си "дежа ву"?Да видиш нещо и сякаш имаш чувството че си го видял и преди тва нещо,или няква миризма?
Коя ти е любимата поза?
Jus7Smil3Back
08-25-2012, 23:27
не ми е най-любимо, ама ме кефи как момичето се гърчи ;д--------точно този отговор исках да получа :D и самочувствиеееееее ааа така така трябва :Д хубаво е че е секси :D
Имал ли си чувството,че когато си сам някой все едно те наблюдава от някъде? :Д не
От както си с гаджето,колко пъти сте правили сексче? ;д не ги броим :D
Щом искаш с две жени,гаджето ти икоя ще е втората,нейна приятелка ли? не :D
Бързо ли свършваш?А тя? ;д не по принцип. И най-често свършаме заедно ;д
Доволни ли сте един от друг? ;д ако не бяхме, нямаше да сме заедно
Добре,че съм аз да задавам въпроси ;ддд а е толкова късно дап ;д
Блондинки или брюнетки? брюнетки
Не ти е любим оралният секс ама те кефи много когато ти лапата нали? ;д умирам си ;д
Какво мислиш,че има след смъртта? винаги съм се чудил, ама никой не се е върнал да каже...
А вярваш ли в прераждания? мейби
Замислял ли си се,че може да сме в нещо като матрица или пък в черна дупка отвела ни до друга реалност? не ;д
Преживявал ли си "дежа ву"?Да видиш нещо и сякаш имаш чувството че си го видял и преди тва нещо,или няква миризма? да ;д
Коя ти е любимата поза? ми нямам ппц, ама обратната ездачка е нещо интересно ;д.
Incadeptus
08-25-2012, 23:41
Обратна ездачка?Я обясни малко ;д моля
Ебаси толкова ли много се сексате бе :D браво браво
Знаеш ли английски?
Па в магии вярваш ли?
Харесваш ли ХАРИ ПОТЪР и Властелина на пръстените?Ако не харесваш Хари щи са обидя ама карай ;д поне се надявам да харесваш властелина
Какво мислиш за мен?(без отговор нищо)
Къде се криете да правите секс?И ако е у вас или у тях как не ви чуват?
Тя вика ли много?
Гледате ли порно?
Харесваш ли ми аватара?
Вярваш ли,че пътуването във времето е възможно?
Знаеш ли,че миналото,настоящето и бъдещето съществуват едновременно?
Обичаш ли да те язди?(ти да си по гръб,тя отгоре)
Тя кефи ли се на тая поза? ;д
Ползвате ли презерватив?
Ко мислиш относно квантовата физика?
Знаеш ли,че няма добро и зло на тоя свят?Всичко зависи от възприятията на човек.
Не се притеснявай от факта,че съм на 13 и ПОЛОВИНА да отбележа :D
Обичаш ли дъжда?
Любим сезон?
Можеш ли да издържаш на топло и на студено?
Jus7Smil3Back
08-25-2012, 23:54
Обратна ездачка?Я обясни малко ;д моля http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSBlY081eXftNDXFEDtk-aC6KOeu7gdSVyL2-6xrLfBRQDavd1rzQ&t=1 ;д
Ебаси толкова ли много се сексате бе :D браво браво еми не много, ама не ги броим нз ;д
Знаеш ли английски? да
Па в магии вярваш ли?не
Харесваш ли ХАРИ ПОТЪР и Властелина на пръстените?Ако не харесваш Хари щи са обидя ама карай ;д поне се надявам да харесваш властелина .. сори, бро.. ;д
Какво мислиш за мен?(без отговор нищо) пичовски си
Къде се криете да правите секс?И ако е у вас или у тях как не ви чуват? в нас ппц, живея сам ;д наще са в Румъния и се прибират на 1-2 седмици за събота и неделя... ама се е случвало да го правим и като наще са на долния етаж ;д (живея в мезонет)
Тя вика ли много? по-скоро пъшка ;д
Гледате ли порно? не
Харесваш ли ми аватара? не го разбирам ;д
Вярваш ли,че пътуването във времето е възможно? не
Знаеш ли,че миналото,настоящето и бъдещето съществуват едновременно? да
Обичаш ли да те язди?(ти да си по гръб,тя отгоре) да ;д
Тя кефи ли се на тая поза? ;д не :(
Ползвате ли презерватив? да
Ко мислиш относно квантовата физика? не мисля ;д
Знаеш ли,че няма добро и зло на тоя свят?Всичко зависи от възприятията на човек. има определени неща, които са определени от етичните и морални закони, като "зло" и "добро"
Не се притеснявай от факта,че съм на 13 и ПОЛОВИНА да отбележа :D не ме притеснява ;д
Обичаш ли дъжда? зависи
Любим сезон? лято
Можеш ли да издържаш на топло и на студено? да
Incadeptus
08-26-2012, 00:15
бРАВО БРАВО и ти сииии ПИЧОВСКИ :d
Вярваш ли,че пътуването във времето е възможно? не
Знаеш ли,че миналото,настоящето и бъдещето съществуват едновременно? да АКО ВТОРОТО е истина,то първото е възможно.
Нема да ти се сърда заради филмите ;д ебаси кефа,мезонет,живее сам бахти супер якия животец бе,правите си секс кога си искате без да се притеснявате :D сега последна порция въпроси,че ми се преспа брат ;д а това на снимката на профила ми е просто един:мистичен гръмовержен скелет магьосник-толкова ли е трудно да се разбере :D
Имал ли си исъзнат сън?
Любимата ти певица приятел?
Лигавиш ли се?
Знаеш ли,че някои вярват,че там където е Бермудският триъгълник е потънал континента Атлантида и мислят,че там са върховете на планините на континента.Имало кристали,с чиято помощ древните атланти манипулирали енергията???;д
Знаеш ли колко са били високи атлантите?
Чувал ли си за континента Лемурия?Предположи колко са били високи лемурите.
Мажеш ли се със салицилов спирт против пъпки по лицето? ;д
След около колко години мислиш,че ще създадат космически кораб,който да може да пътува със скоростта на светлината или пък с йиперскорост?
Знаеш ли,че съществуват паралелни вселени?
Вярваш ли,че има мулривселена?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Секс въпроси ;д :
Бръснеш ли си Го? :д
Защо не пробваш веднъж без презерватив,тя да вземе противозачатъчни,удоволст ието е по-голямо?
Да не сте някви нимфомани?
Христиенин ли си? :D -това не е секс въпрос
Пфффффффф,защо по дяволите във всеки сериал или филм(почти всеки) се трябва някой да каже думата секс?
Огън или лед?-и това не е такъв въпрос:д
Завързвала ли те е за леглото с белезници? :д
Играли ли сте си на чичо доктор?
Знаеш ли,че когато човек е на зор(в смъртна опасност) силата му се увеличава няколкократно?-сори не е такъв въпрос ;д
Приятелката ти бръсне ли си айде котето?
Харесват ли ти въпросите МИ?
Не ти ли писна шибаното лято,скапаните жеги по 45 градуса?-;д;д;д;д;д
Кога пак ще правите секс?(без отговор не знам)
ccdesigns
08-26-2012, 00:47
Ники, внимавай, че тоа щи скочи още малко...
Мислиш ли, че щи скочи?
А, че е гей?
А, че е тъп?
А, че е тъп гей?
А, че е гейски тъп?
А, че е гейски гей?
А, че е тъпо тъп?
WesSneijder
08-26-2012, 07:46
Мислиш ли, че щи скочи?
А, че е гей?
А, че е тъп?
А, че е тъп гей?
А, че е гейски тъп?
А, че е гейски гей?
А, че е тъпо тъп?
Вече се чудех дали някой няма да го спре. Ебати въпроса, честно:"Чувал ли си за континента Лемурия?Предположи колко са били високи лемурите."...
Incadeptus
08-26-2012, 13:26
Мислиш ли, че щи скочи?
А, че е гей?
А, че е тъп?
А, че е тъп гей?
А, че е гейски тъп?
А, че е гейски гей?
А, че е тъпо тъп?
:) :) :)
Jus7Smil3Back
08-26-2012, 13:38
Секс въпроси ;д : ще отговоря само на тях, че другите не са ми интересни ;д
Бръснеш ли си Го? :д редовно ;д
Защо не пробваш веднъж без презерватив,тя да вземе противозачатъчни,удоволст ието е по-голямо? щото противозачатъчните не са за 1 път (освен ескапел) и имат странични ефекти
Да не сте някви нимфомани? чак така не ;д
Христиенин ли си? :D -това не е секс въпрос атеист съм
Пфффффффф,защо по дяволите във всеки сериал или филм(почти всеки) се трябва някой да каже думата секс? щото хората тва най-много ги вълнува
Огън или лед?-и това не е такъв въпрос:д огън
Завързвала ли те е за леглото с белезници? :д не
Играли ли сте си на чичо доктор? :D:D:D:D
Знаеш ли,че когато човек е на зор(в смъртна опасност) силата му се увеличава няколкократно?-сори не е такъв въпрос ;д нарича се адреналин
Приятелката ти бръсне ли си айде котето? редовно ;д
Харесват ли ти въпросите МИ? някои са много сртранни ;д
Не ти ли писна шибаното лято,скапаните жеги по 45 градуса?-;д;д;д;д;д не !
Кога пак ще правите секс?(без отговор не знам) емиии не знам :Д нямаме си календарче
Ники, внимавай, че тоа щи скочи още малко... е стига бе, не е гей ;д
ccdesigns
08-26-2012, 14:34
А че е секси тъп мислиш ли? (секс въпрос)
ShtrudeL
08-26-2012, 15:17
Коя зодия си?
А Твойта коя зодия е?
Карате ли се?
За какво?
Груб, или нежен секс?
А за "насилието" в секса какво мислиш?
Празнуваш ли Свети Валентин?
Тя плакала ли е пред теб?
А ти пред нея?
От какво боли?
Би ли простил изневяра?
Защо си изневерявал?
Ревнив ли си?
А тя?
Гледал ли си 'Криворазбраната цивилизация'?
Искаш ли да имаш деца?
Обичаш да се напасваш към някого, или по-скоро той към теб?
Обичаш ли да си център на внимание?
Ходиш ли по дискотеки/барове/клубове?
А на палатка ходил ли си?
По какво си приличате с твойта сродна душичка? А по какво се различавате?
Смяташ ли, че може много да се обичате, но ежедневията ви да са съвсем различни и начините, начините ви на забавление също и въпреки това да ви е готино?
Ти обичаш ли я всъщност?
А тя теб?
Имаш ли вреден навик?
А странен навик?
Можеш ли да кажеш едно странно нещо у Нея, което никой друг не забелязва, дори тя?
Наблюдателен ли си?
Мога да продължа до утре.. и още..
Jus7Smil3Back
08-26-2012, 15:43
Коя зодия си? водолей
А Твойта коя зодия е? рак
Карате ли се? постоянно ;д
За какво? основно от ревност
Груб, или нежен секс? зависи от ситуацията
А за "насилието" в секса какво мислиш? да не се прекалява ;д
Празнуваш ли Свети Валентин? имам рожден ден тогава 8-)
Тя плакала ли е пред теб? да
А ти пред нея? да
От какво боли? от предателството
Би ли простил изневяра? прощавал съм ...
Защо си изневерявал? може би за да си върна.. макар, че и на мен не ми е било 1 път..
Ревнив ли си? изключително много
А тя? изключително много
Гледал ли си 'Криворазбраната цивилизация'? не
Искаш ли да имаш деца? да, 2
Обичаш да се напасваш към някого, или по-скоро той към теб? зависи от човека
Обичаш ли да си център на внимание? да
Ходиш ли по дискотеки/барове/клубове? от време на време
А на палатка ходил ли си? не ;д
По какво си приличате с твойта сродна душичка? по много неща А по какво се различавате? амии... мислим различно за доста неща
Смяташ ли, че може много да се обичате, но ежедневията ви да са съвсем различни и начините, начините ви на забавление също и въпреки това да ви е готино? да
Ти обичаш ли я всъщност? да
А тя теб? да
Имаш ли вреден навик? пуша :(
А странен навик? не...
Можеш ли да кажеш едно странно нещо у Нея, което никой друг не забелязва, дори тя? ох тя е много странна ппц ;д като заспива и издава едни звуци и си мърда устните ;д
Наблюдателен ли си? да
Мога да продължа до утре.. и още.. давай 8-) .
ShtrudeL
08-26-2012, 15:53
сладко
Заглеждаш ли се по други момиченца?
А флиртуваш ли с тях?
Къде е границата?
Кога ще откажеш цигарите?
Какви са твоите представи за романтика?
Jus7Smil3Back
08-26-2012, 16:04
сладко
Заглеждаш ли се по други момиченца? да :oops:
А флиртуваш ли с тях? да :oops:
Къде е границата? не излизам с тях ;д
Кога ще откажеш цигарите? от септември почвам да тренирам усилено и трябва да ги спра..
Какви са твоите представи за романтика? нямам точни представи... По принцип съм много романтичен и ако някое момиче го заслужи мога да съм най-милия човек на земята за нея ;д
.
ccdesigns
08-26-2012, 16:14
Коя е най-яката дума, която знаеш?
Jus7Smil3Back
08-26-2012, 16:15
Коя е най-яката дума, която знаеш?
hahah ШЛЬОСССССССССССС
ccdesigns
08-26-2012, 16:16
Ще разкажеш ли един виц с тая дума?
Jus7Smil3Back
08-26-2012, 16:21
Ще разкажеш ли един виц с тая дума?
Мъж и жена се венчали и на първата брачна нощ жената казала:
- Мили, прави с мене каквото си искаш!
- Искам да ти се изсера в устата!
- Ами давай!
Кляка мъжа над жена си, оная с отворена уста и оня "Шльоссссссс". Издрускал червата и всичко било наред. На следващия ден пак:
- Прави с мен каквото си искаш!
- Миии, ще ти сера в устата!
Шльосссссс, пак и напълнил устата с "пастет".
Жена му ляга на третия ден и пак му казва да прави каквото си иска с нея. Тоз пак искал да и се изсере и пак клекнал. Обаче имал запек. Напъвал се, напъвал се, ама нищо не излязло и жена му:
- Мили, не ме ли обичаш повече?
dream1707
08-26-2012, 16:36
И тук ли бе о.О :D
ShtrudeL
08-26-2012, 16:42
Как флиртуваш с тях?
А твоето момиченце ставало ли е свидетел на това?
А тя позволява ли си същото?
Мислиш ли, че имате общо бъдеще?
Обичаш ли принцеси? (за ядене)
Гледаш ли футбол?
Какво искаш да учиш?
Jus7Smil3Back
08-26-2012, 16:52
Как флиртуваш с тях? както се флиртува ппц ;д
А твоето момиченце ставало ли е свидетел на това? разбирала е в последствие 8-)
А тя позволява ли си същото? да,(много,много по-рядко от мен) коза с коза
Мислиш ли, че имате общо бъдеще? може би
Обичаш ли принцеси? (за ядене) горе долу
Гледаш ли футбол? не
Какво искаш да учиш? искам да съм психотерапевт. Демек психология.
.
ShtrudeL
08-26-2012, 17:15
А какво ще направиш, ако случайно докато флиртуваш с някоя, тя вземе, че ти върже и иска нещо повече?
И разбира се е мноЛ готина
Jus7Smil3Back
08-26-2012, 17:20
А какво ще направиш, ако случайно докато флиртуваш с някоя, тя вземе, че ти върже и иска нещо повече?
И разбира се е мноЛ готина
и това се е случвало.. всъщност винаги се случва ако прекаля :Д ама те си знаят, че дори и да си ми симпатични нищо няма да направя с тях, шот си имам гажи 8-)
ShtrudeL
08-26-2012, 17:28
Кво значи да прекалиш?
Оф.. няма ли някой по-интересен.. Защо си ми толко скучен ?
Jus7Smil3Back
08-26-2012, 17:54
Кво значи да прекалиш? ами да отида прекалено далеч в невинните закачки..
.
Jus7Smil3Back
08-26-2012, 17:55
съжалявам :( като ще ме сменяте казвайте, щото нз по колко време тряа седя тука ;д
ccdesigns
08-26-2012, 18:06
Щото не е момиче или некой по-известен и потаен кат Мачока или Чачо.
MoulingRouge
08-26-2012, 18:34
Не мислиш ли, че щом се обичате, би следвало да имаш очи само за нея и да не си позволяваш волности от рода да флиртуваш с други?
Jus7Smil3Back
08-26-2012, 18:36
не, всеки човек има нужда да флиртува... това, че флиртувам по принцип не означава, че ще направя нещо ;)
MoulingRouge
08-26-2012, 18:42
Не я разбирам тази нужда от флирт при положение, че имаш човек до себе си, когото вероятно нараняваш по този начин.
П.С. Не искам да си мислиш, че се заяждам.
И тъй като трябва да задам въпрос...Би ли се навил на отворена връзка и защо?
Jus7Smil3Back
08-26-2012, 18:52
Не я разбирам тази нужда от флирт при положение, че имаш човек до себе си, когото вероятно нараняваш по този начин.
П.С. Не искам да си мислиш, че се заяждам.
И тъй като трябва да задам въпрос...Би ли се навил на отворена връзка и защо? не, не мога да деля 1 момиче с други хора.
.
shadowcrew
08-26-2012, 19:06
Загубил девствеността преди 3-4 месеца, правил секс с 1 момиче и изневерявал. Както казваха на шега в едно американско предаване - Try again to lie
Jus7Smil3Back
08-26-2012, 19:19
Загубил девствеността преди 3-4 месеца, правил секс с 1 момиче и изневерявал. Както казваха на шега в едно американско предаване - Try again to lie
Изневярата задължително ли е да е секс ? Hell yea, лъжа, че съм изневерявал, май тва ме прави готин ^^
WesSneijder
08-26-2012, 21:15
Ти кво искаш, да ти се извини ли? Като не ти е интересно не четеш и така. Имам изненада за теб-не всички влизат в интернет с единствената цел да те забавляват на всяка цена.
Може би не на всяка цена, но ти се справяш със задачата. Поздравления.
Jus7Smil3Back
08-27-2012, 10:15
На столцето сяда ShtrudeL
ccdesigns
08-27-2012, 10:42
Taa не беше ли?
Jus7Smil3Back
08-27-2012, 10:44
епа май не ...
ALetterFromTheSky
08-27-2012, 10:45
не е бивала
На столцето сяда ShtrudeL
Охо 8-)
ShtrudeL
08-27-2012, 13:30
the hell, аз казах, че по собствено желание не сядам :>
Не ме бърка, но не съм сигурна на колко от въпросите ще искам да отговарям, а някои могат да мрънкат за това. ^
ALetterFromTheSky
08-27-2012, 13:33
Е, да ама ще е по-интересно да си ти, че тоя последния беше некъв скучен ...
nqmaznacheniee
08-27-2012, 13:46
ЩРУДЕЛА НА СТОЛААААААААААААА
Oy7ofCon7roL
08-27-2012, 15:56
the hell, аз казах, че по собствено желание не сядам :>
Не ме бърка, но не съм сигурна на колко от въпросите ще искам да отговарям, а някои могат да мрънкат за това. ^
:cool:
И аз съм навит, макар че последната страница я проспах
Oy7ofCon7roL
08-27-2012, 17:33
^^ нека бъде ShtrudeL :cool:
dimitar_ak
08-29-2012, 08:15
Да взема аз да седна :D
ccdesigns
08-29-2012, 10:54
Седай, тамън ше си смениш сам името на темата.
ALetterFromTheSky
08-29-2012, 10:58
хахаха -каква чест :D
сядайй , да видим твоето мислене като по-голям от вече екс-участниците ;д
dimitar_ak
08-29-2012, 10:59
Добре. Аз съм
Муахах! Яко, винаги ми е било любопитно мението ти по доста въпроси :lol:
Мда.
На колко си?
От къде си?
Обвързан ли си ?
Отколко време сте заедно?
Какво смяташ за изневярата,би ли простил, би ли могъл да живееш с вината?
Колко партньорки си имал досега?
Какво смяташ за метросексуалните мъжИ?
Violenza
08-29-2012, 11:05
Най-после някой интересен! :)
(по-късно ще задавам въпроси, че сега нямам време за повече)
dimitar_ak
08-29-2012, 11:21
На колко си? 37
От къде си? София
Обвързан ли си ? Да
Отколко време сте заедно? От Февруари 2011
Какво смяташ за изневярата,би ли простил, би ли могъл да живееш с вината? Не я приемам. Ако нещата в едни отношения са стигнали до там по-добре да се сложи край преди да се мине на новото. Ако обичам бих простил еднократна изневяра. На себе си не бих простил.
Колко партньорки си имал досега? Не са малко. Може би над 20. Имах един период на бройкане.
Какво смяташ за метросексуалните мъжИ? Няма нищо лошо в един поддържан мъж, но нека се познава, че е мъж. Другото вече граничи с противното.
искаш ли да имаш деца?
а плануваш ли го за близкото бъдеще?
често ли се караш с приятелката си?
как определяш себе си като човек с 3 думи?
Найс.
Какво мислиш за БДСМ?
Коя е най-преивлекателната жена според теб?
Секс на първа среща?
По какъв тип жени си падаш. Не говоря само външно , а и като черти на характера?
dimitar_ak
08-29-2012, 11:39
искаш ли да имаш деца? Винаги съм искал. Врсътниците ми вече имат по 2, а тази есен някои ще изпращат и първокласници. Аз доста се позабавих.
а плануваш ли го за близкото бъдеще? Може би след година-две. Мисля, че съм намерил жената.
често ли се караш с приятелката си? За 18-те си месеца не сме имали истинско скарване. Цупене за нещо малко, което преминава до часове и се решава с няколко думи и завършва с прегръдка. Най-често аз си вкарвам филми от несигурност.
как определяш себе си като човек с 3 думи? едно малко пораснало дете
Jus7Smil3Back
08-29-2012, 11:48
Като си на 37, защо си във форум за тийнейджъри? (нямам нищо против, просто ми е любопитно как ни търпиш простотията ;д)
dimitar_ak
08-29-2012, 11:53
Какво мислиш за БДСМ? За мен секс и болка са несъвместими неща. Вързани ръце и лента за очи да, но колкото да засилят сетивата. Другото ми идва в повече.
Коя е най-преивлекателната жена според теб? Разбира се любимата. Като всеки човек харесвам някои звезди. Но мъжкото в мен може да кипне само при пряк контакт с жената до мен.
Секс на първа среща? Не го одобрявам, но ми се е случвало. Нещата след това приключиха с гръм и трясък само за седмици. Жена, която се отдава на 1-ва среща или няма какво друго да предложи или има интерес да те хване на всяка цена. Като причината излезе на яве и нещата се скапват.
По какъв тип жени си падаш. Не говоря само външно , а и като черти на характера? Външността трябва да ми е приятна, но другите неща са много важни. Жената трябва да ме допълва, но и да е силна личност. Да ме кара да се развивам самият аз в положителна посока, за да мога да я следвам и да изглеждам мъж в очите й.
dimitar_ak
08-29-2012, 12:01
Като си на 37, защо си във форум за тийнейджъри? (нямам нищо против, просто ми е любопитно как ни търпиш простотията ;д)
Ами от щуротия :D Не помня вече конкретната тема, която ме домъкна тук. Отначало пишех основно в IT от професионален интерес. После почнах в Любов и Секс, мислейки, че имам полезен житейски опит, който мога да споделям.
планирате ли скоро да имате деца? на тая възраст колкото по-рано, толкова по-добре..
от софия ли си си?
къде си учил до 12ти клас?
къде си учил висше и какво?
каква музика слушаш?
имаш ли книжка?
а кола? каква?
dimitar_ak
08-29-2012, 12:22
планирате ли скоро да имате деца? на тая възраст колкото по-рано, толкова по-добре.. Може би след година-две, а и все пак половинката е по-млада от мен.
от софия ли си си? Да
къде си учил до 12ти клас? Технологично Училище по Електронни Системи. Това да окръжна болница. Бях 2-я випуск.
къде си учил висше и какво? "Компютърни системи" в ТУ-София. Специалност "Софтуерни технологии"
каква музика слушаш? Рокерче съм, като си падам предимно по по-старите банди от 80-те.
имаш ли книжка? Да от 1993-а
а кола? каква? FIAT Grande Punto
Oy7ofCon7roL
08-29-2012, 12:36
Какво мислиш за днешното поколение тийнове спрямо поколението, когато за пръв път си писал тук ?
Какво мислиш за днешното управление на Бг ?
dimitar_ak
08-29-2012, 12:49
Това са интересни въпроси.
Какво мислиш за днешното поколение тийнове спрямо поколението, когато за пръв път си писал тук ?
Какво мислиш за днешното управление на Бг ?
Започнах да пиша във форума скоро и май е по-добре да сравня сегашните тинейджъри със себе си. Сега мисля, че сте презадоволени и затова и толкова бързате да пораснете. Детството ви е скучно и искате по-различният свят, този на възрастните. Друга е и ценностната ви система. Много от нещата, които ни се набиваха на нас в главите отдавна са загубили стойност. Сега децата имат невероятно много източници на информация и я пречупват през своя си разум. Ние за всичко неясно питахме родителите си и по този начин бяхме предпазени от вредно влияние. Предпазиха ме от алкохол и цигари (то не беше и лесно да се купят), от наркотици. За секса научих от книги, които уж случайно бяха оставени на достъпно място в библиотеката (немско ГДР издание "Мъжът и жената интимно").
Днешното управление ли? Ботев го е казал преди повече от век:
Христо Ботев
ЕЛЕГИЯ
Кажи ми, кажи, бедний народе,
кой те в таз рабска люлка люлее?
Тоз ли, що спасителят прободе
на кръстът нявга зверски в ребрата,
или тоз, що толкоз годин ти пее:
"Търпи, и ще си спасиш душата?!"
Той ли, ил някой негов наместник,
син на Лойола и брат на Юда,
предател верен и жив предвестник
на нови тегла за сиромаси,
нов кърджалия в нова полуда,
кой продал брата, убил баща си?!
Той ли? - кажи ми. Мълчи народа!
Глухо и страшно гърмят окови,
не чуй се от тях глас за свобода:
намръщен само с глава той сочи
на сган избрана - рояк скотове,
в сюртуци, в реси и слепци с очи.
Сочи народът, и пот от чело
кървав се лее над камък гробен;
кръстът е забит във живо тело,
ръжда разяда глозгани кости,
смок е засмукал живот народен,
смучат го наши и чужди гости!
А бедният роб търпи и ние
без срам, без укор, броиме време,
откак е в хомот нашата шия,
откак окови влачи народа,
броим и с вяра в туй скотско племе
чакаме и ний ред за свобода!
DisappointedDreamer
08-29-2012, 12:53
А, един интересен човечец.
Коя зодия си?
Приятелката ти беше споменал е с 8 години по-малка от теб, т.е. е на 29 в момента. Ти си на 37. Имате сериозна връзка, защо не сте направили следващите рационални крачки за една двойка - брак и деца?
Казваш че си имал много партньорки. И все пак вече си на 37, като си бил на 35/36 преди да срещнеш, жената на живота си. Никоя ли не е грабнала вниманието ти? Защо си бил толкова възрастен ерген? (не ме разбирай погрешно, моя бащичко на твоята възраст е станал бащичко :Д, така че имаш време)
С какво се занимаваш? Винаги ли си искал това да правиш?
Любимо място в София? (не ми казвай Борисовата, моля те.)
Как разпускаш? Как разнообразяваш? Какви хобита имаш?
Живее ли още детското в теб? Това ли е причина да не си се задомил (оженил, родил деца) все още?
Спортна натура ли си?
Май си роматична душа. Емоционален малко в повечко? Да не си някой воден знак? Което ме навежда на мисълта - творческа натура ли си? Пишеш ли, свириш ли, майсториш ли?
Oy7ofCon7roL
08-29-2012, 13:01
И двата отговора бяха на място, евала !
dimitar_ak
08-29-2012, 13:15
Коя зодия си? Телец
Приятелката ти беше споменал е с 8 години по-малка от теб, т.е. е на 29 в момента. Ти си на 37. Имате сериозна връзка, защо не сте направили следващите рационални крачки за една двойка - брак и деца? Тя е 5 години по-млада от мен. За да минем на следващото ниво са необходими някои стъпки, които вече сме поели. Аз смених работата с по-платена, но все още имам 11 месеца от лизинга на колата. Като приключи мога да направя следващата стъпка - дом. Тя самата чувства, че имаме известна финансова несигурност. Сумарния ни доход след като приключа с лизинга няма да е малък, но ако тя остане с майчинство дали само моят ще стига. Ето такива въпроси обсъждаме постоянно и правим планове.
Казваш че си имал много партньорки. И все пак вече си на 37, като си бил на 35/36 преди да срещнеш, жената на живота си. Никоя ли не е грабнала вниманието ти? Защо си бил толкова възрастен ерген? (не ме разбирай погрешно, моя бащичко на твоята възраст е станал бащичко :Д, така че имаш време) Познах жените късно. Излязох от казармата на 21 и дотогава не смятах за нужно да се занимавам. Първото си гадже срещнах на 24 и бях с нея почти 2 години. Втората сериозна връзка започна на 29 и откара 4 години и нещо. Като погледнеш нещата се понареждат ;)
С какво се занимаваш? Винаги ли си искал това да правиш? В момента съм програмист, Винаги това ме е привличало заедно с хардуера.
Любимо място в София? (не ми казвай Борисовата, моля те.) Като излизаме обикновено ходим по заведения. Любими са ни Warsteiner, Халбите, пица Поли. Ако е за парк предпочитам Витоша.
Как разпускаш? Как разнообразяваш? Какви хобита имаш? Обичам излетите някъде. Не толкова да обикалям, а да отида на интересно място и там да се размажа от мързел. Обожавам Банско и Сандански. Хобито ми е ремонт на автомобили. Справям се сам почти с всичко и често се занимавам с това, но само на личната кола или на близки.
Живее ли още детското в теб? Това ли е причина да не си се задомил (оженил, родил деца) все още? Дори приятелката ми понякога ме нарича "дечко". Едва ли това е причината, но кой знае. Смятам, че всеки носи в себе си по едно дете и ако забрави за него значи е остарял.
Спортна натура ли си? Май не. Малко съм мързелив. Като ученик и студент ходих с приятели да играем тенис на корт. Сега основно набялагам на велосипеда, който често ползвам като транспорт до работа.
Май си роматична душа. Емоционален малко в повечко? Да не си някой воден знак? Което ме навежда на мисълта - творческа натура ли си? Пишеш ли, свириш ли, майсториш ли? Романтик съм и доста емоционален. Не съм творил нищо, но като дете бях за кратко в софийския хор на момчетата. Обичам хубава музика, опера, балет, театър.
DisappointedDreamer
08-29-2012, 13:23
Оле, още един мой човек 8-) телец!
Разбира се, че предпочиташ парковете. Нали си земен знак.
Как така не си се ориентирал към икономика/банковата сфера? За телците казват, че там най-добре се чувстваме. Привличаме парите и бедни телци няма.
Чревоугодник ли си? Всъщност, за наща зодия казват че е най-склонна към надебеляване, защото обожаваме храната.
Присъстват ли у характера ти инатът - тази така характерна за телците черта?
Като какъв се описваш - водач (на това залагам), индивидуалист, който работи най-бързо и най-добре самостоятелно, или предпочиташ да си част от стадото/ятото/глутницата?
А, априлски или майски телец си? Всъщност, коя е точната дата на рд-то ти?
А приятелката ти земен знак ли е - дева или козирог или пък и тя телец?
Имаш ли брат или сестра? Разбирате ли се? Поддържате ли връзка? Близки ли сте? А с родителите ти?
Четеш ли книги? Какъв жанр?
Да не би асцедентът ти да е воден знак, и приятелката ти и тя да е воден?
(ох, ще ме извиняваш с тези въпроси за зодиите, любопитно ми е, пък и ти си на стола.)
Лесно ли се доверяваш на хората около теб? Трудно ли се разкриваш напълно пред някого?
За какво мечтаеше като дете? Осъществи ли някои от тези мечти? А разочарован ли си че не си постигнал някои от тези детски, наивни мисли или си доволен от сегашното си положение?
От какво най-много те е страх? Чупил ли си някога ръка/крак/врат?
dimitar_ak
08-29-2012, 13:34
Как така не си се ориентирал към икономика/банковата сфера? За телците казват, че там най-добре се чувстваме. Привличаме парите и бедни телци няма. IT интересите са ми от родителите, а интересът към техниката ми е ген от дядо и прадядо. Има една шега. че син на програмист не може да стане нещо различно, а дъщеря на програмист никога няма да има компютърни интереси. Сестра ми е филолог.
Чревоугодник ли си? Всъщност, за наща зодия казват че е най-склонна към надебеляване, защото обожаваме храната. Обичам да си похапвам и ценя хубавата храна. За съжаление не умея да си я приготвям сам, но другото теленце до мен обеща да ме учи. При всяка наша среща "да седнем да хапнем" си е просто задължително. Аз имах период, когато бях 87-90кг., но после свалих на сегашните 70. Приятелката ми полага повече усилия за да задържи теглото си.
Присъстват ли у характера ти инатът - тази така характерна за телците черта? Инатя се. Особено ако искам нещо да стане по моят начин. Не търпя и много съвети. Мога да си счупя главата, но като съм решил, че ще е така ще си променя мнението единствено ако аз реша. Отстъпвам пред Снежи, но тя не спори с мен. Просто успява така да ме убеди, че аз да се убедя, че именно това е правилното. Най-правилният подход с теле.
Като какъв се описваш - водач (на това залагам), индивидуалист, който работи най-бързо и най-добре самостоятелно, или предпочиташ да си част от стадото/ятото/глутницата? Определено индивидуалист. Не знам дали съм водач, но работя най-добре ако не ми се пречи.
DisappointedDreamer
08-29-2012, 13:36
Типично теле си.
А за шегата с програмист - точно така си е. Брат ми и той натам като баща ми, а аз на съвсем друга вълна летя.
Отговори и на другите въпросчета, че да ти задам нови.
dimitar_ak
08-29-2012, 13:51
А, априлски или майски телец си? Всъщност, коя е точната дата на рд-то ти? Майски съм на 3 Май
А приятелката ти земен знак ли е - дева или козирог или пък и тя телец? Също телец на 12 Май
Имаш ли брат или сестра? Разбирате ли се? Поддържате ли връзка? Близки ли сте? А с родителите ти? Имам брат близнак и 4 години по-голяма сестра. Много сме си близки, но връзката между близнаците си казва думата. С брат ми може да се чуем по 10 пъти на ден за глупости. Баща ми и майка ми обичат шумните гости и често ни събират заедно с децата на сестра ми и на брат ми. Като дойде и братовчед ми с неговата дъщеря лудницата вече е пълна.
Четеш ли книги? Какъв жанр? Все по-малко чета. Преди харесвам приключенски и уестърн. Последните 2 книги, които прочетох са iЛидерът и "Злокобен остров".
Да не би асцедентът ти да е воден знак, и приятелката ти и тя да е воден? Мисля, че асцендентът ми е рак.
(ох, ще ме извиняваш с тези въпроси за зодиите, любопитно ми е, пък и ти си на стола.)
Лесно ли се доверяваш на хората около теб? Трудно ли се разкриваш напълно пред някого? Като отворена книга съм и често си патя от това. Вярвам на всеки докато не ме изиграе с нещо.
За какво мечтаеше като дете? Осъществи ли някои от тези мечти? А разочарован ли си че не си постигнал някои от тези детски, наивни мисли или си доволен от сегашното си положение? Исках да карам влак, но после интересите ми се промениха. От 2-ри клас вече започнах да се интересувам какво работят родителите ми и след 7-ми тръгнах в тази посока. Излиза, че съм следвал желанието си. Доволен съм от сегашното като знания и умения, но не съм особено удовлетворен от условията за реализация в България.
От какво най-много те е страх? Чупил ли си някога ръка/крак/врат? Страхувам се от височини. Не мога да застана на високо и да погледна надолу. Чупил съм ръка над китката, но имах и травма при скачане от високо. Нещо ми прещрака прешлен и бях със седмици скован в кръста.
Violenza
08-29-2012, 13:53
Можеш ли да заявиш, че жената, с която си в момента е "жената на живота ти"?
Би ли остарял с нея?
Имате ли брак?
Някога чувствал ли си се "стар ерген"?
Съжалявал ли си, че на тези години все още нямаш деца?
(питам, защото според моите наблюдения, хората са много предубедени на такива теми, което е ужасно грозно и неприемливо)
Кой е най-големият ти страх?
Ако беше необвързан, би ли имал връзка с жена с 15-16 години по-млада от теб?
Съответно би ли искал да имаш бъдеще с това по-млада жена или би те притеснявал фактът, че сте на различни етапи?
Като цяло, за теб голямата разлика в годините проблем ли е? (говорим ако жената е след 20те разбира се)
Животните трябва ли да имат права?
Мислил ли си някога да живееш извън България?
Furious?
08-29-2012, 13:55
Мн готин човек си.Нека започнем така.
Каква е колата ти ? Доволен ли си от нея ? Има ли сериозни дефекти , които изискват по-продължителен престой в сервиз ?
Женен ли си ?
С какво се занимаваш ?
Хобита или какво обичаш да правиш в свободното си време ?
За ЦСКА ли си като гледам шапката
DisappointedDreamer
08-29-2012, 13:56
Напълно те разбирам за близнаците. И аз имам брат близнак.
Брат ти и той ли си е насочил към сферата на програмистите? Всъщност, приличате ли си по характер? Останала съм с впечатлението, че въпреки че близнаците сме родени на една и съща дата, винаги сме коренно различни. Единия винаги е по-тих, мълчалив и срамежлив, докато другия е с гърдите напред, отворко и устатко. Има ли други близнаци в семейството ти?
Хаха, ебати. Как сте се намерили с приятелката ти. Много сладко. А иначе, познах за асцедента ти. По принцип водните знаци са наистина емоционални и романтични натури, които съществуват наистина пълноценно само когато са обвързани.
Единственото, което ми е странно е че лесно се доверяваш на всекиго. По принцип земните знаци си падаме малко по-студенички и трудно се отпускаме за лични неща.
Би ли заминал да живееш извън България? Къде по-точно? Защо? Кои езици владееш? А кои би искал да научиш? А кои си учил?
NomNomNom
08-29-2012, 15:05
С разработване на какво се занимаваш, на какво основно пишеш, всъщност - разкажи повече за работата си.
Как са колегите, какво е твоето място в екипа и т.н.
Каква е най-голямата възрастова разлика, която си имал във връзка - в чия ползва беше?
А бил ли си с по-голяма, с колко години?
Усещал ли си пропаст в някоя връзка, която обясняваш с голямата възрастова разлика?
Колко см ти е пишката ?
На колко години удари сефтето ?
Къде си служил в казармата ?
А, априлски или майски телец си? Всъщност, коя е точната дата на рд-то ти? Майски съм на 3 Май
ав, аз съм на 4ти :lol:
ако се случи момиче да забременее , какво ще направиш?
харесваш ли чалгата?слушаш ли? какво мислиш като цяло за жанра и изпълнителите и имат ли влияние върху ''новото'' поколение?
гледаш ли филми? какви?
обичаш ли да четеш книги? любим автор?
какво работиш в момента и от колко време? доволен ли си от заплащането си?
bad__girl
08-29-2012, 18:31
Митаче, да те поразпитам и аз :)
Какво ти е мнението за книгата "Клетниците" от Виктор Юго?
Ще даваш ли на децата си да сърфират необезпокоявани в нета?
Ще ги караш ли да четат книги?
Вземал ли си наркотици ?
dimitar_ak
08-29-2012, 19:08
Леле колко въпроси се събраха. Почвам ги...
Violenza
Можеш ли да заявиш, че жената, с която си в момента е "жената на живота ти"? Да, макар, че няма нищо сигурно в този живот. Просто тя е повече от всички жени които съм познавал.
Би ли остарял с нея? Определено да.
Имате ли брак? Още не, а и тя казва, че трябва да съм много убедителен за да приеме.
Някога чувствал ли си се "стар ерген"? Да като гледам другите ми приятели. Някои дори успяха да се разведат вече.
Съжалявал ли си, че на тези години все още нямаш деца?
(питам, защото според моите наблюдения, хората са много предубедени на такива теми, което е ужасно грозно и неприемливо) Да. Малко ще е кофти на родителска среща детето ми да го питат "това баща ти ли е или дядо ти". Шегувам се, но все пак трябва да можеш нормално да отгледаш детето си.
Кой е най-големият ти страх? Страх ме е от високо, но не знам дали е най-големият ми.
Ако беше необвързан, би ли имал връзка с жена с 15-16 години по-млада от теб? Съответно би ли искал да имаш бъдеще с това по-млада жена или би те притеснявал фактът, че сте на различни етапи?
Като цяло, за теб голямата разлика в годините проблем ли е? (говорим ако жената е след 20те разбира се)
Да защото това ще е вече пълнолетна жена с изграден характер, но ще трябва да се убедя, че е така. Годините не са малко и може да имаме сериозна разлика в мирогледа. Имах 4 годишна връзка с 11 години по-млада жена, но не можахме да стопим различията в характерите си.
Животните трябва ли да имат права? Да, но не да влизат в конфликт с правата на нас хората.
Мислил ли си някога да живееш извън България? Ето това е много хубаво питане. Само допреди няколко години дори не си и помислях. През 2007-а за първи път видях другата Европа - 4 дни в коледна Виена. Още ми държи влага. Сега до себе си имам и жена живяла 9 години в Германия. Разказите и са ми достатъчни за да направя разликата, а тя не може да свикне с живота тук и ако и се отдаде възможност ще отиде пак. Няма да се поколебая да я последвам.
Furious?
Каква е колата ти ? Доволен ли си от нея ? Има ли сериозни дефекти , които изискват по-продължителен престой в сервиз ? FIAT Grande Punto 1.3 16V JTDm. Доволен съм като цяло, но изискванията ми са малко по високи. Не очаквах да почне с проблемите още на 50-60 хиляди километра. Обяснимо е като гледам как за да докарат цени са слагали части от най-ниския ценови сегмент. Проблемите за тези километри - ходова част (всичко по предницата + 4 амортисьора) и съединител. Най-дългият ми престой беше миналият месец. Четири пълни работни седмици за спукана задна броня. Накрая направо ги направих луди калинки.
Женен ли си ? Не
С какво се занимаваш ? Програмист съм в IT отдела на Speedy
Хобита или какво обичаш да правиш в свободното си време ? Основно обикаляме с приятелката ми. Обичам да пътувам, да карам колело. Много обичам да извършвам самостоятелно ремонтите по автомобила си.
За ЦСКА ли си като гледам шапката Не. Левскар съм. Шапката е на другия отбор на който съм върл фен - Ferrari.
Furious?
08-29-2012, 19:24
Предполагам си купил Фиата нов тогава.Колко ти струва годишно подръжкава в сервиза , за да важи гаранцията ?
На "ти" ли си с компютрите дотам , че да разбираш и от неща , които не се вписват в длъжностната ти характеристика ?
Защо според теб Шуми не се завърна в Скудерията ?
Кой ще бие днес - Барса или Реал ?
dimitar_ak
08-29-2012, 19:38
DisappointedDreamer
Брат ти и той ли си е насочил към сферата на програмистите? Всъщност, приличате ли си по характер? Останала съм с впечатлението, че въпреки че близнаците сме родени на една и съща дата, винаги сме коренно различни. Единия винаги е по-тих, мълчалив и срамежлив, докато другия е с гърдите напред, отворко и устатко. Има ли други близнаци в семейството ти? С брат ми навсякъде учихме заедно, но той сега е в малко по друга област. Системен администратор е. По характер сме различни. Брат ми е малко по-сериозният от нас в очите на родителите ни. Аз си бях бунтар. В рода ни няма други близнаци.
Би ли заминал да живееш извън България? Къде по-точно? Защо? Кои езици владееш? А кои би искал да научиш? А кои си учил? Ще повторя малко преден отговор. Бих заминал за европейска страна. Класацията ми водят Австрия и Германия, но не бих отказал и Швейцария или Люксембург. Владея английски, но много ми се иска да науча немски. Приятелката ми е с перфектен немски след дългите години там.
NomNomNom
С разработване на какво се занимаваш, на какво основно пишеш, всъщност - разкажи повече за работата си.
Занимавам се с вътрешнофирмения софтуер на Speedy. Този, който се ползва в офисите, защото куриерите носят мобилни устройства с Windows Mobile. 4-ма програмисти сме. Двама младши сред, които и аз и 2-ма старши. Занимаваме се с всичком което касае софтуера - съпорт, отстраняване на бъгове, нови разработки. Програмата е доста обширна и освен приемане и обработка на пратките има и счетоводна, финансова част, личен състав и още куп функции. Пише се на Delphi. Базата е FireBird.
Как са колегите, какво е твоето място в екипа и т.н. Много готин екип сме. Само момчета с жена шефка. Купон е и на работата и на срещите ни за по бира извън офиса.
Каква е най-голямата възрастова разлика, която си имал във връзка - в чия ползва беше? 11 години по-млада жена
А бил ли си с по-голяма, с колко години? 15 години по-голяма, но връзката ни беше само приятели за секс
Усещал ли си пропаст в някоя връзка, която обясняваш с голямата възрастова разлика? Да при 11-те години разлика. Просто бяхме в различни светове.
cerb12
Колко см ти е пишката ? Никога не съм си я мерил. Не знам.
На колко години удари сефтето ? Сравнително късно. На 24.
Къде си служил в казармата ? Горнобанска танкова бригада. 6 месеца школна рота, а след това 1 година коменданстка охранителна. Автоматчик
bloodyF
ако се случи момиче да забременее , какво ще направиш? Трудно може да се случи, ако не сме го пожелали. Нежеланата бременност според мен е безотговорно отношение към секса, но все пак грешки стават. Ще й предложа брак.
харесваш ли чалгата?слушаш ли? какво мислиш като цяло за жанра и изпълнителите и имат ли влияние върху ''новото'' поколение? Като цяло не харесвам, но има и добри песни правени с вкус. Това е модно течение в музиката като всяко друго. Добро или лошо ще каже времето. Къде е сега диско вълната? Скоро няма да си спомняме за нея. А ламбадата къде остана?
гледаш ли филми? какви? Харесвам психотрилъри и екшъни.
обичаш ли да четеш книги? любим автор? Рядко чета напоследък. Последната ми книга беше "Злокобен остров" на Денис Лихейн, а преди нея iЛидерът за Стив Джобс. КАто дете много харесвах Майн Рид и Емилио Салгари.
какво работиш в момента и от колко време? доволен ли си от заплащането си? Програмист съм в Speedy от Януари. Заплащането е добро, а има тенденция да расте. Основно заради него смених работата си. В старата беше ниско и много закъсняваше.
bad__girl
Какво ти е мнението за книгата "Клетниците" от Виктор Юго? Чел съм я много отдавна и сега има откъслечни спомени. Хареса ми.
Ще даваш ли на децата си да сърфират необезпокоявани в нета? Не. Свободата и доверието ще дойдат постепенно, като ще вървят ръка за ръка с правилното възпитание.
Ще ги караш ли да четат книги? Задължително. Само така можеш да добиеш достатъчно добра обща култура и да се научиш да мислиш и пресяваш получената информация.
Вземал ли си наркотици ? Опитвал съм марихуана 2 пъти. Не ми хареса, а и се чувствах като парцал. Повече не.
DisappointedDreamer
08-29-2012, 19:46
Не знам дали ще можеш да се адаптираш в Германия на 37 години ^^. Страшно трудно ще ти е не само защото ще трябва да почнеш да учиш труден език на такава късна възраст, ами и немците са коренно различни от нас. Така, де. Не ща да те демотиривам.
Разсъждаваш прекалено строго. Няма нищо рачешко в начина, по който искаш да възпитаваш дечицата си. Мисля, че е тъжничко. Ама както и да е.
Доволен ли си от това, което си постигнал?
Какво искаш да постигнеш/направиш в следващите 10 години?
Любим сезон и как те кара да се чувстваш той?
dimitar_ak
08-29-2012, 19:48
Предполагам си купил Фиата нов тогава.Колко ти струва годишно подръжкава в сервиза , за да важи гаранцията ? Гаранцията беше 2 години или 100 000км. При мен годинките минаха първо. Смяна на масла и филтри идваше 460лв. в Ауто Италия :shock: Сега е не повече от 200лв. Карам с немски филтри Hengst и препоръчаното от FIAT масло - Selenia WR 5W40 пълна синтетика.
На "ти" ли си с компютрите дотам , че да разбираш и от неща , които не се вписват в длъжностната ти характеристика ? Мога да изпълнявам много задачи, но рядко ми се налага.
Защо според теб Шуми не се завърна в Скудерията ? Защото е на години и надали щеше да може да печели така както бихме искали феновете на скудерията, а и шефовете. А Мерцедес му предложиха много пари дори само за да върти обиколки с колата им за реклама.
Кой ще бие днес - Барса или Реал ? Хм. Не съм пуснал да го гледам. За Барса съм
dimitar_ak
08-29-2012, 19:52
Доволен ли си от това, което си постигнал? Не бих казал, ако гледам родителите си. Те на моите години са имали 3 деца, апартамент и подреден живот.
Какво искаш да постигнеш/направиш в следващите 10 години? Собствен дом, семейство и деца.
Любим сезон и как те кара да се чувстваш той? Пролетта. Все едно започваш наново да живееш
чужди езици говориш ли?
защо продължаваш да пишеш във форума?
пиеш ли?
пушиш ли ?
какъв телефон имаш ? :Д
бил ли си в чужбина? къде?
dimitar_ak
08-29-2012, 20:05
bloodyF
чужди езици говориш ли? Английски
защо продължаваш да пишеш във форума? Сега ли? Допивам си бирата и после ще лягам. Трудно ми да заспя преди 23
пиеш ли? Рядко. Не харесвам много твърд алкохол и наблягам на бирата. Много харесвам жива бира.
пушиш ли ? Само пасивно ;) Приятелката ми пуши доста.
какъв телефон имаш ? :Д Имам 2. Личен Samsung Galaxy Y и служебен Nokia C1
бил ли си в чужбина? къде? Като дете за цял месец в Москва и през 2007-а посрещнах Коледа във Виена (4 дни). През пролетта направихме и еднодневна екскурзия до Гърция. Да видим езерото Керкини и да хапнем биволска пържолка.
ShtrudeL
08-29-2012, 20:13
кО шИ праЙш ако имаш дете като мен?!
Обичаш ли мълчанието/тишината?
Обичаш ли да гледаш небето?
Самодостатъчен ли си си?
Incadeptus
08-29-2012, 20:15
На колко си? 37
От къде си? София
Обвързан ли си ? Да
Отколко време сте заедно? От Февруари 2011
Какво смяташ за изневярата,би ли простил, би ли могъл да живееш с вината? Не я приемам. Ако нещата в едни отношения са стигнали до там по-добре да се сложи край преди да се мине на новото. Ако обичам бих простил еднократна изневяра. На себе си не бих простил.
Колко партньорки си имал досега? Не са малко. Може би над 20. Имах един период на бройкане.
Какво смяташ за метросексуалните мъжИ? Няма нищо лошо в един поддържан мъж, но нека се познава, че е мъж. Другото вече граничи с противното.
ти си бил тийнейджър бе човек
chushkopek
08-29-2012, 20:17
Нещо много интересни хора решихте да ви разпитват, не мога да ви смогна. :Д След 20/30 мин ще задавам въпроси, за сега спам.
dimitar_ak
08-29-2012, 20:18
ShtrudeL
кО шИ праЙш ако имаш дете като мен?! Ще му купувам сладолед и захарен памук и ще ходим на цирк и зоологическа градина :P
Обичаш ли мълчанието/тишината? Обичам да ми е спокойно. Нали знаеш какво казват за телеца? И най-лошият мир е по-добър от всяка война.
Обичаш ли да гледаш небето? Да, особено ако е звездно.
Самодостатъчен ли си си Обикновено търся компания. Ако не е на половинката, то на някой добър приятел
Incadeptus
08-29-2012, 20:34
[b]
Обичам да ми е спокойно. Нали знаеш какво казват за телеца? И най-лошият мир е по-добър от всяка война.Обичаш ли да гледаш небето?Да, особено ако е звездно.
^!^
ccdesigns
08-29-2012, 20:36
http://www.youtube.com/watch?v=6S4rlh65LXA&feature=related
Коя е първата песен?
dimitar_ak
08-29-2012, 20:41
За Hells Bell ли питаш?
Sorry, ама въпросите ше са ми малко нападателни, ако искаш отговаряй..
Приятелката ти е на 30+ до колкото разбрах.. не иска ли нещо сериозно, не се ли притеснява, че ако с теб не се получи ще й е мноо трудно после да си намери мъж, който да и напрай дете (малко грубо звучи). Не те ли притиска за брак, семейство, ДЕТЕ, ДЕЦА.... Ако не те притиска.. мислиш ли, че проблема е в теб ? Мислил ли си си, че шом не те напъва не ставаш просто ? Някъде в отговорите прочетох, че пишеш във форума, за да даваш съвети...видиш ли..шот си имал много опит... Смяташ ли, че опита идва с възрастта ?
ccdesigns
08-29-2012, 21:02
Отговорил е вече, ама аз да не се мешам все пак в темата...
Само да кажа благодаря, за тази песен става въпрос :)
dimitar_ak
08-30-2012, 06:20
102
Не са остри въпросите ти. Напълно нормални са.
И двамата с приятелката ми искаме нещо сериозно и правим планове в тази посока. Една жена на 30+ не се хваща с някой мъж с идеята, че това е "последният влак". Първо възрастта й изобщо не е толкова страшна за да си мисли, че няма да има повече опити. Второ такава жена е толкова обиграна, че знае много точно какво иска и търси в един мъж. Повярвай ми, че ако не ставах тя нямаше да откара 18 месеца с мен и отдавна да ми е била дуспата. Когато подхождаш сериозно към някого не бързаш. Давате си време да се опознаете и да се претеглите. След това почвате да планувате бъдещето си.
По втория въпрос. Не възрастта определя опита. Опитът идва всеки път когато живота по един или друг начин ти го на***а. Възрастта само означава, че живота ти го е на*****л повече.
Violenza
08-30-2012, 06:48
Има ли съдба?
Религиозен ли си?
Като какъв родител се виждаш (либерален/консервативен...)?
Би ли осиновил дете?
Посещавал ли си някога дом за деца?
Какво мислиш за сурогатното майчинство?
С близнака ти били ли сте си конкуренция в нещо?
Разбирате ли се по принцип, близки ли сте си?
Някога обличали ли сте се еднакво? :D (като малки, разбира се)
С колко жени си правил секс без презерватив?
Колко най-много пъти си правил секс за 1 ден?
След колко време, след като си се запознал със сегашната си партньорка, сте преспали?
Тя ли е била най-добрата ти любовница в леглото? (абстрахирай се от емоционалната гледна точка)
Как ще оцениш секса на 25, на 30, на 35?
Чувстваш ли се по-уверен в уменията си на тези години?
dimitar_ak
08-30-2012, 07:14
Violenza
Има ли съдба? Мисля, че не. Винаги може да промениш посоката в която върви живота ти. Само трябва да го поискаш.
Религиозен ли си? Умерено. Кръстен съм, посещавам храмове, но не спазвам напълно християнските норми.
Като какъв родител се виждаш (либерален/консервативен...)? Трябва да се търси баланса. Не харесвам силовите методи на възпитание чрез наказания и забрани. Детето трябва да приеме родителя си като един от най-добрите си приятели. Да може да говори с него за всичко. Изгради ли се това доверие нещата ще бъдат много лесни.
Би ли осиновил дете? Да
Посещавал ли си някога дом за деца? Все още не съм
Какво мислиш за сурогатното майчинство? Още един хубав начин бездетни семейства да се сдобият с дете. Одобрявам го.
С близнака ти били ли сте си конкуренция в нещо? Конкурирали сме се в училище и в работата си, но не в смисъл да си пречим. Просто по-добрият от двамата тегли и другия да се развива.
Разбирате ли се по принцип, близки ли сте си? Страхотен отбор сме когато правим нещо заедно. Обикновено заедно майсторим по колите или компютърни системи. Чуваме се всекидневно по безброй пъти за глупости и държим връзка.
Някога обличали ли сте се еднакво? :D (като малки, разбира се) Дори до по-късните класове в училище. Така беше по-лесно да се купуват дрехи. Рядко са ни бъркали, защото имаме разлика.
С колко жени си правил секс без презерватив? При 4 годишната си връзка и сегашната. Сега започваме без, но в последствие го слагам.
Колко най-много пъти си правил секс за 1 ден? 9 пъти за 24 часа
След колко време, след като си се запознал със сегашната си партньорка, сте преспали? 3 месеца. Запознахме се в началото на Февруари миналата година. Празнувах рождения си ден на уикенд близо до София и това беше един от подаръците ми.
Тя ли е била най-добрата ти любовница в леглото? (абстрахирай се от емоционалната гледна точка) Не, но в този момент това няма никакво значение.
Как ще оцениш секса на 25, на 30, на 35?
Чувстваш ли се по-уверен в уменията си на тези години? Няма разлика според мен и всичко зависи от партньора и колко се желаем. Все пак с времето ставаш по-уверен и не толкова егоист в леглото.
Violenza
08-30-2012, 07:20
Има ли значение за теб бройката на партньорката ти?
Би ли се притеснил, ако е по-голяма от твоята?
kalpazanka
08-30-2012, 07:20
Ихааа, още вчера видях, че тенденцията да се слагат колеги, се затвърждава :D Но нямах време да те разпитам, Митак.
Не се ли притесняваш да излагаш себе си на показ в интернет?
Лесно ли се доверяваш на хора, които малко познаваш? Или на които изобщо не си виждал очите?
Преценката ти за хората подвеждала ли те е?
Интуиция имаш ли? Ако да, следваш ли я?
Разбрахме какво ще правиш, ако имаш дете като Щруди. А като мен? :D А ако имаш и двете ни?
dimitar_ak
08-30-2012, 07:28
Violenza
Има ли значение за теб бройката на партньорката ти?
Би ли се притеснил, ако е по-голяма от твоята? Никакво значение няма и не би ме притеснило. Знам за някои от мъжете преди мен, а и ако стане дума говорим свободно за бившите си връзки. Те са просто минало.
dimitar_ak
08-30-2012, 07:34
kalpazanka
Не се ли притесняваш да излагаш себе си на показ в интернет? Защо да се притеснявам? Това е моят живот и няма от какво да се срамувам, а близките ми хора тези откровения вече ги знаят.
Лесно ли се доверяваш на хора, които малко познаваш? Или на които изобщо не си виждал очите? Сравнително лесно и понякога си патя от това. Малко съм наивен.
Преценката ти за хората подвеждала ли те е? Случвало ми се. Някой ден ще си науча урока.
Интуиция имаш ли? Ако да, следваш ли я? Имам, но не и се доверявам. Обикновено интуицията ми подксазва верни неща.
Разбрахме какво ще правиш, ако имаш дете като Щруди. А като мен? :D А ако имаш и двете ни? Ще трябва да видя има ли наръчник по бели, за да ви бъда конкуренция :P
kalpazanka
08-30-2012, 07:36
Ревнуваш ли?
А какво е чувството да те ревнуват- обида/недоверие/четкане на егото?
Защо смяташ, че си открил момичетата на такава късна възраст и пак на такава сравнително късна си започнал да водиш полов живот? Това минус ли е или по скоро плюс?
Съжаляваш ли за това, че си допуснал някоя жена в живота си?
За беладжийка ли ме имаш? :D
Violenza
08-30-2012, 07:44
Има ли нещо, което никога не би простил на жената до теб и какво е то?
dimitar_ak
08-30-2012, 07:49
kalpazanka
Ревнуваш ли? Ревнив съм по принцип, но в сегашната си връзка не ми се е случвало. Имам пълно доверие.
А какво е чувството да те ревнуват- обида/недоверие/четкане на егото? По скоро е обидно за ревнувания. Обидна е липсата на доверие, а това е основното в една връзка.
Защо смяташ, че си открил момичетата на такава късна възраст и пак на такава сравнително късна си започнал да водиш полов живот? Това минус ли е или по скоро плюс? Може би е плюс, защото успях да наредя приоритетите си така, че да не пречи някоя тийн любов на развитието ми. Не знам защо се получи така. Липса на интерес, притеснителност или по-строго възпитание.
Съжаляваш ли за това, че си допуснал някоя жена в живота си? Да. Не за това, че съм я допуснал в живота си, а за това, че и отделих толкова време и емоции.
За беладжийка ли ме имаш? :D Никът ти е подвеждащ :D
dimitar_ak
08-30-2012, 07:51
Има ли нещо, което никога не би простил на жената до теб и какво е то?
Изневярата. Особено, ако тя е емоционална.
DisappointedDreamer
08-30-2012, 07:52
Не смяташ ли че може да съществува тийн любов, която да не попречва на развитието на индивидите?
dimitar_ak
08-30-2012, 07:54
Не смяташ ли че може да съществува тийн любов, която да не попречва на развитието на индивидите?
Смятам. При мен беше персонално. Просто не се интересувах от момичета.
мхм
колега ,тва пунто колко 3 ти дава извънградско, а колко градско? ))
карах известно време бензинката, винаги на фиат ме кефи CITY опцията, в която волана ти започва да се върти с малко пръстче и даже сам си прави обороти ако го засилиш ;P
какво мислиш за Coupe 2.0T 220hp , беше ли ми казвал, че си връткал такова? )
Violenza
08-30-2012, 07:59
Дефинирай "перверзна жена".
dimitar_ak
08-30-2012, 08:05
мхм
колега ,тва пунто колко 3 ти дава извънградско, а колко градско? ))
карах известно време бензинката, винаги на фиат ме кефи CITY опцията, в която волана ти започва да се върти с малко пръстче и даже сам си прави обороти ако го засилиш ;P
какво мислиш за Coupe 2.0T 220hp , беше ли ми казвал, че си връткал такова? )
Градско в летни условия към 5.2л/100км, но зимата може да стигне до 6.4л. Извън градското не мога до го вкарам в предписаните. С моето каране отива към 4.3-4.5л
Coupe 2.0 Turbo имаше мой приятел и само съм го пробвал. Колата беше насъскана до над 300 коня и много вървеше. Продаде я защото вече не и смогваше на гориво и капризи.
dimitar_ak
08-30-2012, 08:08
Дефинирай "перверзна жена".
Едно нещо е перверзно, ако е ненормално и шокиращо за другия. За мен това е жена, която в леглото ще прави неща които не ми харесват и са само за да задоволи собствените си нужди.
kalpazanka
08-30-2012, 08:25
^Не е ли по-скоро егоистка?
dimitar_ak
08-30-2012, 08:33
Не ако нещата са и ненормални и отблъскващи за другия.
Violenza
08-30-2012, 08:38
Странно. Моята е доста по-различна. :D
Разкрепостен ли си в секса?
Обичаш ли да експериментираш?
Съжаляваш ли за някои свои постъпки? (говорим наистина да съжаляваш, не просто да ги смяташ за неправилни)
Заслужават ли хората винаги втори шанс?
За/против смъртното наказание?
От политика интересуваш ли се?
Гледаш ли футбол?
ccdesigns
08-30-2012, 09:31
Aбе уж съм прочел въпросите, ма не видях некъде да те питат директно за секса, освен в последния пост на Violenza. Може и да съм пропуснал.
Колко често правите секс с приятелката ти?
Казваш, че никога не си си мерил пишката, когато ти си бил на 15-20-25, никой ли не се е интересувал колко е голем уйо на некой друг?
Правил ли си тройка?
А сега би ли правил?
Има ли нещо в теб, което да смяташ за отблъскващо другия пол?
младене , #704 го е питал :д
има ли нещо , което би те накарало да оставиш приятелката ти ?
заедно ли живеете /сигурно са те питали , ама не съм чела/ ?
ако да, откога и как е съвместното съжителство?
ако не, защо и мислиш ли да започнете скоро?
dimitar_ak
08-30-2012, 10:20
Violenza
Разкрепостен ли си в секса?
Обичаш ли да експериментираш? Да. Мисля, че нямам задръжки. Обичам експериментите и мога свободно да говоря на тема секс с приятелката си.
Съжаляваш ли за някои свои постъпки? (говорим наистина да съжаляваш, не просто да ги смяташ за неправилни) Определено да. Няма да споделя кои са.
Заслужават ли хората винаги втори шанс? Да, но само 1. После се отпускат и повтарят грешките си.
За/против смъртното наказание? Против. Хубаво е да се даде възможност на един престъпник да преосмисли делата си.
От политика интересуваш ли се? Не
Гледаш ли футбол? При големи турнири и мачове, които си струват.
dimitar_ak
08-30-2012, 10:29
ccdesigns
Колко често правите секс с приятелката ти? Много по-рядко от колкото аз бих искал. 2-3 пъти в месеца. Отдавам го на това, че всеки от нас живее с родители и се надявам скоро да се промени.
Казваш, че никога не си си мерил пишката, когато ти си бил на 15-20-25, никой ли не се е интересувал колко е голем уйо на некой друг? Не. Винаги съм си мислел, че си ми е нормална.
Правил ли си тройка?
А сега би ли правил? Да, но повече никога не бих правил. Мина ми отдавна времето за тези експерименти.
Има ли нещо в теб, което да смяташ за отблъскващо другия пол? Да има. Може би рано оредялата ми коса заради, която ходя винаги много късо подстриган, а също и един проблем, който вече почнах да оправям, но е скъпо и върви бавно - зъбите.
В другия пол? :з прочети внимателно предишното въпросче.
Какъв е твоя..така да кажем instant turn on. Когато видиш това нещо, веднага да си помислиш..ооо дааа..? :з
dimitar_ak
08-30-2012, 10:33
bloodyF
има ли нещо , което би те накарало да оставиш приятелката ти ? Засега не знам за такова.
заедно ли живеете /сигурно са те питали , ама не съм чела/ ? Още не. Мислим по въпроса.
ако да, откога и как е съвместното съжителство?
ако не, защо и мислиш ли да започнете скоро? Тя в момента ремонтира ускорено къща, където да се изнесе. Идеята е отначало сама, а аз да мина на квартира. Да има къде да изкарваме уикенд или повече заедно, но не веднага да се сблъскаме със съвместното съжителство. Искаме нещата да станат постепенно.
dimitar_ak
08-30-2012, 10:38
В другия пол? :з прочети внимателно предишното въпросче.
Какъв е твоя..така да кажем instant turn on. Когато видиш това нещо, веднага да си помислиш..ооо дааа..? :з
Мисля, че разбрах правилно. Какво в мен смятам, че отблъсква жените?
Погледът. Мога да се загледам по женски форми, но в очите има едно "вземи ме сега". Забележа ли го не мога да се спра.
Тогава, какъв цвят очи те кефят най-много :3
chushkopek
08-30-2012, 10:43
Леле, малко се забавих и половината въпроси които си бях намислил, някой ги е задал.
Любим клубен футболен отбор? Левски или ЦСКА? Български футбол има ли? А има ли шанс за развитие в сегашното положение на България? Какво мислиш за това, че на тази възраст живееш с родителите си? Няма ли да ти е кофти да си на 50, когато децата ти са на 13? Не съжаляваш ли поне малко, че до сега не си намерил подходящата жена? Разкажи ми най-голямата си детска лудория, която си правил някога. Най-глупавото решение в живота ти? Религията и наивността вървят ли ръка за ръка? Колко си си патил от наивността? Когато започнеш връзка, винаги ли си с нагласата "тя ще е последната"? А така ли трябва? Колко напред правиш планове за общото ви бъдеще? От една страна връзка без перспективи е глупаво да се започва, но от друга никога не знаеш какво ще се случи утре => е глупаво да имаш перспективи. Кое според теб е правилното?
Какво смяташ за циганите ? Проблем ли са и трябва ли този проблем да бъде премахнат или поне ограничен ?
Смяташ ли че порното е голяма плесен и вреди на обществото ?
Как ще коментираш решението на RVP да напусне Арсенал ?
Обичаш ли сирене , а мармалад ? :D
dimitar_ak
08-30-2012, 11:26
Тогава, какъв цвят очи те кефят най-много :3
Светли. Сини, зелени или пъсти.
dimitar_ak
08-30-2012, 11:47
chushkopek
Любим клубен футболен отбор? Левски или ЦСКА? Български футбол има ли? А има ли шанс за развитие в сегашното положение на България? Левскар съм, но отдавна съм загърбил българският футбол. Шанс за оправия има, ако клубовете минат на самофинансиране, а футболистите са като всеки друг професионалист. Ако си вършиш работата ти се плаща, ако не си търсиш друга. Това "дай да отикаме 90мин., че да ходим да пием" трябва да се спре.
Какво мислиш за това, че на тази възраст живееш с родителите си? Просто временно съжителство под общ покрив със споделяне на разходите. Отдавна не се бъркаме в живота си.
Няма ли да ти е кофти да си на 50, когато децата ти са на 13? Това са предразсъдъци. Няма значение на каква възраст ще отгледаш дете.
Не съжаляваш ли поне малко, че до сега не си намерил подходящата жена? Съжалявам, защото връстниците ми вече са на семейната вълна и постепенно се изолирам и превръщам точно в стария ерген. Такъв дето и компания за бира трудно ще си намери заради семейните ангажименти на приятелите му.
Разкажи ми най-голямата си детска лудория, която си правил някога. Сещам се за 2. Едната беше как съсипах чисто нови маратонки в основите на сегашното Фантастико, но беше много яко да се джапа в калта. Ядох после бой от баба ми. Другата лудория беше, че намерих цял чисто нов лист шкурка и реших да покажа на другите деца какво точно е това. Доста коли го отнесоха :D
Най-глупавото решение в живота ти? Да се набутам с лизинг и то за FIAT :D
Религията и наивността вървят ли ръка за ръка? Не. Може да си най-големият атеист и пак да си наивен.
Колко си си патил от наивността? Вярвал съм на жени които са ме използвали с чисто материален интерес. Веднага се сещам за 2.
Когато започнеш връзка, винаги ли си с нагласата "тя ще е последната"? А така ли трябва? Колко напред правиш планове за общото ви бъдеще? От една страна връзка без перспективи е глупаво да се започва, но от друга никога не знаеш какво ще се случи утре => е глупаво да имаш перспективи. Кое според теб е правилното? Нормално е да започвам така. И аз съм минал през фазата "Тази ме кефи. Искам да я пробвам", но сега подхождам отговорно и с идеята да бъде сериозна връзка. Докато не си опознаем и лошите страни не правя планове, но след като нещата се успокоят вече гледам толкова напред, че дори се опитвам да си ни представя семейство. Прав си, че винаги нещо може да те изненада, но няма смисъл да мислим за негативни неща.
dimitar_ak
08-30-2012, 13:01
N1ksun
Какво смяташ за циганите ? Проблем ли са и трябва ли този проблем да бъде премахнат или поне ограничен ? Проблем на са самите цигани, а тези които им позволяват да бъдат такива. В държавата ни има закони и правила и те важат за всички. просто ни трябва политик с топки, който да принуди те да се спазват и от циганите. Трябва да имат образование, работа, съвестно да си плащат данъците и сметките. Просто да живеят като всички. Ако не могат да си понасят цялата тежест на закона.
Смяташ ли че порното е голяма плесен и вреди на обществото ? И порното си има аудитория. Почти няма мъж, който да не гледа, а гледат и доста жени
Как ще коментираш решението на RVP да напусне Арсенал ? Въпрос на пари ;)
Обичаш ли сирене , а мармалад ? :D Да и двете :)
prosto_chovek
08-30-2012, 13:08
я и аз да се включа :)
митко, по - скоро материалист или духовен човек си и защо? Как виждаш перфектното си семейство?
Колко пари на месец биха ти стигнали, за да живееш сам и колко, ако имаш семейство с/без дете?
Какви са ти приоритетите в близко и какви в далечно бъдеще?
Колко деца искаш да имаш? Какви?
Какъв си искал да станеш като малък? Колко професии си сменил реално?
Защо си такъв, какъвто си? :)
Wednesday666
08-30-2012, 14:40
На мен ми хрумна само един въпрос, повечко друг път - замисли се за детските и тийнеиджърските си години. Замисли се за всичко, което ти е минало през главата и с което си се справил. Гордееш ли се с личността, която си в момента? Защо?