View Full Version : Разпитвайте ме (nymphadora)
Понеже в раздел "Любов" са подновили темата отново,нека да го направим и тук :)
На колко ти беше за пръв път ? Той на колко беше ? Колко време бяхте заедно преди и след като го направихте ?( ако сте били заедно )
martoszz
08-10-2012, 20:50
Малко снимки на ЛС. Малко въпросчета относно какво харесват момичета как да се държя с тях и т.н ??? ;д;д
На колко ти беше за пръв път ? Той на колко беше ? Колко време бяхте заедно преди и след като го направихте ?( ако сте били заедно )
Бях на 14,а той на 18.Не сме били заедно нито преди,нито след това.Всичко беше от чисто любопитство от моя страна.Бяхме близки,така че решихме това да не се повтаря повече и да го запазим в тайна.Не съжалявам,беше хубаво и се радвам,че и до ден днешен когато имаме възможност поддържаме контакт,все едно това никога не се е случвало. :)
lamer4e7o
08-10-2012, 20:51
Гордееш ли се с това?
нали ще избереш някои интересен потребител да седне после на стола за да го разнищим наистина
:D
Малко снимки на ЛС. Малко въпросчета относно какво харесват момичета как да се държя с тях и т.н ??? ;д;д
Това за снимките не е въпрос.По-добре да го беше формулирал "Ще ми пратиш ли снимки на ЛС",за да ти кажа "Не".Нищо лично,на никой не бих пратила,има си отделни теми за снимки.
Що се отнася до това как да се държиш с момичетата.. Ами не знам,не всички сме еднакви и не всички харесваме едно и също,така че няма да говоря в множествено число,а ще съдя по мен.Аз например винаги се вглеждам първо във външния вид (почти всички го правят),след това идва ред на характера,обноските,начинъ т по който се държи.Няма смисъл да ти казвам,че ако се правиш на лошо момче,но в същото време се държиш лошо и с момичето,за да се докажеш,няма да постигнеш целта си.Ние обичаме лошите момчета,но искаме когато са с нас да ги виждаме в друга светлина.Просто бъди такъв,какъвто си,не се прави на някой друг,само за да я спечелиш и още нещо важно (поне за мен) - не бъди прекалено досаден,това в повечето случаи само отблъсква :)
lamer4e7o
08-10-2012, 21:10
Под „лоши момчета“ какво имаш предвид?
И по-точно ТИ обичаш така наречените „лоши момчета“. Доста момичета не си падат по този тип момчета.
Гордееш ли се с това?
Еми не,не се гордея,но и не съжалявам ;)
нали ще избереш някои интересен потребител да седне после на стола за да го разнищим наистина
:D
Да,разбира се :)
У дупето пробвала ли си ?
lamer4e7o
08-10-2012, 21:21
Защо пропускаш въпроси, fenkaaa?
откъде си?
на колко?
виж си лс :Д
Под „лоши момчета“ какво имаш предвид?
И по-точно ТИ обичаш така наречените „лоши момчета“. Доста момичета не си падат по този тип момчета.
Ами не,зависи,но в повечето случаи попадам на такива. :D
У дупето пробвала ли си ?
Да със сегашния ми приятел,с който съм вече доста време,така че няма от какво да се срамувам. :)
Защо пропускаш въпроси, fenkaaa?
Не пропускам въпроси,просто ме нямаше за малко.
откъде си?
на колко?
виж си лс :Д
От Ловеч на 17.
nymphadora
08-10-2012, 21:46
Още ли си на противозачатъчни?Страничн� � ефекти от тях?
Още ли си на противозачатъчни?Страничн� � ефекти от тях?
Да и честно да ти кажа така ми е много добре :)
chushkopek
08-10-2012, 23:12
Ако те нарека кифла ще се обидиш ли? Какво разбираш под кифла? Ти като такава ли се определяш? Дефинирай "кучка". Какво според теб е нужно за успешна връзка? Твоята такава ли е? Според теб хората омръзват ли си или просто не мислят преди да започнат връзка? Кое тежи повече 1 кило памук или 1 кило желязо? К'во ше кажеш за математиката? Точните науки като цяло? Колко запетайки изпуснах в този пост?
Айде стига ти толкова за сега.
Ако те нарека кифла ще се обидиш ли? Не,защото не мисля,че съм такава. Какво разбираш под кифла? Не мога точно да го обясня,ако ти го покажа на снимка по ще ме разбереш :D Ти като такава ли се определяш? Определено не. Дефинирай "кучка". Кучката не е к**ва.Това е жена,която се бори докрай,за да постигне целите си.Тя не търси единствения,може би защото тези жени,определяни като "кучки" са били много наранени от някой мъж.Много хора казват,че "кучката" е жена,която спи с всички за удоволствие,а к**вата - за пари.Според мен не е така.Много хора казват "Любовта е кучка",защото понякога е гадна и безкористна,точно както жените,определяни като такива. Какво според теб е нужно за успешна връзка? Доверие,честност,разбирате лство,уважение и най-важното любов :) Твоята такава ли е? От части да,но не винаги всичко е перфектно. Според теб хората омръзват ли си или просто не мислят преди да започнат връзка? Те колкото и да мислят,не са врачки.Не можеш да знаеш дали някога,човекът до теб ще ти омръзне,но след време,почти винаги,любовта си отива и остава само навикът. Кое тежи повече 1 кило памук или 1 кило желязо? Ааа,това го знам :D Равни са. К'во ше кажеш за математиката? Какво да ти кажа,изобщо не я схващам. :D Точните науки като цяло? Бих казала,че много от тях,няма да са ни толкова необходими,но все пак много от тези неща е нужно да се знаят :). Колко запетайки изпуснах в този пост? Ами аз намерих 5? ;д ^^
ShtrudeL
08-10-2012, 23:56
въх...
Превод:
Разпитвайте ме = Интересувайте се от мен, искам внимание.
Но за да се придържам към темата, а и видях отговора ти на въпроса: "Какво е кучка?"
Можеш ли да се определиш като кучка?
Просто бъди такъв,какъвто си,не се прави на някой друг
О. Уайлд е казал, че най-лошия съвет, който могат да ти дадат, е да бъдеш себе си. Защо според теб го е казал?
Хората носят ли маски? Ти имаш ли? Винаги ли си себе си? А за какво най-често лъжеш?
въх...
Превод:
Разпитвайте ме = Интересувайте се от мен, искам внимание.
Но за да се придържам към темата, а и видях отговора ти на въпроса: "Какво е кучка?"
Можеш ли да се определиш като кучка?
1. Не,просто убивам време,защото днес така се получи,че цял ден съм вкъщи,поне да имам някакво развлечение и без това съм във форума.
2.По-нагоре описах какво значи думата "кучка" за мен и не,не се определям като такава,изобщо не съм от този тип момичета,може би при мен се вписва само това,че когато реша да постигна нещо,задължително трябва да успея и се боря до край. :)
ShtrudeL
08-11-2012, 00:07
А какъв тип момиче си?
Коя зодия си?
От 1 година и 9 месеца ли сте с приятеля ти? (подписа)
Той коя зодия е? ^^
Колко време след като 'тръгнахте' правихте секс?
Обичаш ли го?
А той обича ли те?
С какво е повече от бившите ти гаджета?
(ама отговори и на това за маските и другото, което е под цитата)
А какъв тип момиче си? Аз съм момиче,което цени хората около себе си,знае къде се намира и не витае в облаците.Имам всичко,от което имам нужда,не ми трябва повече.Нито ми трябва да се правя на нещо повече от това,което съм. :)
Коя зодия си? Телец.
От 1 година и 9 месеца ли сте с приятеля ти? (подписа) Да.
Той коя зодия е? ^^ Скорпион,не сме много съвместими зодии. :D
Колко време след като 'тръгнахте' правихте секс? Занимавахме се няколко месеца и 4-5 дни преди да тръгнем го направихме.
Обичаш ли го? Да,но от скоро време не го показвам особено.
А той обича ли те? В една връзка винаги единият обича повече и мисля,че в този случай е той,понякога дори е малко досаден ;д
С какво е повече от бившите ти гаджета? Бившите ми са нищо,преди него не съм имала връзка изтраяла и месец,просто не попадах на правилните момчета,предполагам.С него ми е първата дълга и сериозна връзка.По много фактори е над всички останали.
(ама отговори и на това за маските и другото, което е под цитата)
О. Уайлд е казал, че най-лошия съвет, който могат да ти дадат, е да бъдеш себе си. Защо според теб го е казал?
Хората носят ли маски? Ти имаш ли? Винаги ли си себе си? А за какво най-често лъжеш?Защо го е казал.. може би защото не всички са такива,каквито изглеждат,а когато си себе си,много хора не те приемат.Много хора носят маски и то почти през цялото време.Може би и аз имам понякога,за определени хора и ситуации.Себе си съм с хората,с които ми е приятно да бъда себе си,просто някои не заслужават да ме опознаят такава,каквато съм :).Лъжа за глупости,по принцип мразя лъжата и затова избягвам големите лъжи,които могат да навредят на някого или на самата мен.
^^
ShtrudeL
08-11-2012, 00:42
Казваш, че от скоро не показваш обичта си. А как си я показвала преди? Как се показва обичта?
И защо в една връзка винаги единия обича повече? Винаги ли е така?
Кога му каза, че го обичаш?
Каза, че си телец ^^ Лесно ли се впечатляваш, или обратното?
Кога човека се превръща в 'досаден' в любовта и лошо ли е това?
Колко често се виждате?
А колко често правите секс? ^^
Какво не би простила и какво би?
Смяташ ли се за добър човек?
/ебати стана ми интересно ^_/
Казваш, че от скоро не показваш обичта си. А как си я показвала преди? Как се показва обичта? Ами много просто - на думи,на действия.По всякакъв възможен начин.Обичта се показва така,за да може този,който стои срещу теб да я разбере и да види,че тя е истинска.
И защо в една връзка винаги единия обича повече? Винаги ли е така? Може да се каже,просто няма как да се обичате по равно,винаги единия ще обича повече,дори и малко да е.Приятелките ми,които са обвързани са на това мнение,аз също,защото виждам,че е така.Винаги единия ще прави повече компромиси,ще дава повече от себе си и т.н :).
Кога му каза, че го обичаш? Честно ли.. не си спомням.
Каза, че си телец ^^ Лесно ли се впечатляваш, или обратното? Ами зависи от ситуацията,зависи кой се опитва да ме впечатли и по какъв начин.
Кога човека се превръща в 'досаден' в любовта и лошо ли е това? Когато нарушава личното ти пространство,опитва се да те лишава от свобода (като да излизаш с приятели,да ходиш по дискотеки и т.н),когато прекалено те ревнува,дори без причина,звъни ти на всеки 30 минути,за да те проверява къде си и с кой си,дори да си казал,че се прибираш у вас.. и ако тези неща ти се случват във връзката и то нон-стоп,да лошо е :)
Колко често се виждате? Всеки ден.
А колко често правите секс? ^^ Ако зависи от нас,всеки ден,но не винаги имаме възможност да останем напълно сами.
Какво не би простила и какво би? Всичко съм прощавала,много бързо ми минава.Нараняват ме и знам,че е грешно,но пак прощавам и прощавам..
Смяташ ли се за добър човек? Общо взето,да :)
/ебати стана ми интересно ^_/
^^
chushkopek
08-11-2012, 09:51
С друг ще го направиш ли?
Айде запри се а?
По темата, дефинирай наивност. Ти наивна ли си? Най-голямата грешка в живота ти? БДСМ? За какво най-много сте се карали с приятеля ти? Какви са пределите ти в секса? Би ли правила 3-ка? Ако би, това не е ли изневяра? Защо? Какво ти е мнението за изневярата? Кое за теб е изневяра? Защо? Какво искаш да работиш?
С друг ще го направиш ли?
На глупави въпроси не ми се отговаря.
Oy7ofCon7roL
08-11-2012, 10:22
Като правиш свирки смучеш ли го или само го лапаш с уста и иии мандрахерцаш ли си главата нагоре надолу или повече работиш с ръка , м ?
Айде запри се а?
По темата, дефинирай наивност. Ти наивна ли си? Най-голямата грешка в живота ти? БДСМ? За какво най-много сте се карали с приятеля ти? Какви са пределите ти в секса? Би ли правила 3-ка? Ако би, това не е ли изневяра? Защо? Какво ти е мнението за изневярата? Кое за теб е изневяра? Защо? Какво искаш да работиш?
Наивността,бих казала,е равна на добродушието.Да бъдещ добър с някого,който те е предал,да прощаваш,да вярваш в някаква промяна.. Не е хубаво,да бъдеш наивен,защото наивните хора по-често биват използвани.
За жалост,да.Не винаги,но в повечето случаи.
Правила съм грешки,както всеки,но чак най-голяма,не мисля че имам за сега.
Някъде го бях чувала,нещо свързано със садо-мазо беше или просто другото му име,не помня точно.Поправи ме :D
За лично пространство.Както споменах,понякога е прекалено обсебващ.
В момента,със сегашният ми приятел,мисля че нямам никакви предели.
Някой ден,със съгласието на двама ни,може би,но за момента мисля,че това е абсурдно.
Според мен не е.
Щом човекът до теб знае и го приема,не е изневяра.Поне за мен.Не знам,аз не бих включила в това този,който обичам,защото ако съм на негово място,много ще ме заболи.Предпочитам да е с някой,с който нещата не са чак толкова сериозни,за да не ни е гадно после и на двамата.
Изневярата е един от най-долните начини,човекът който обичаш да те предаде,да ти забие нож в гърба,от който много да заболи.В днешно време изневярата сякаш е "мода",което е жалко.
Не съм мислила.Първо искам да уча,а след това ще видим.Наскоро говорихме с една приятелка,след като завърша да отида при нея в Чехия,защото тя заминава още другата година и там да си намеря жилище,работа и т.н.Просто тук в България,няма бъдеще.
Като правиш свирки смучеш ли го или само го лапаш с уста и иии мандрахерцаш ли си главата нагоре надолу или повече работиш с ръка , м ?
Защо не спреш навсякъде да пускаш глупави мнения? Ела да ми светиш,да ти покажа как правя.
Що да са глупави? Знаеш ли колко като теб познавам, които отговарят по същия въпрос и правят обратното :))
Да,но мен не ме познаваш.Следователно си извади заключението,какъв е отговора ми.
алергична ли си към нещо?
пиеш ли достатъчно вода?
колко често правиш секс и къде най-често?
колко си висока?
какво мислиш за хомосексуалистите?
изневерявала ли си?
алергична ли си към нещо? Доколкото знам,не ;д.
пиеш ли достатъчно вода? Сега лятото,да,но зимата като че ли,не.
колко често правиш секс и къде най-често? 3-4 пъти в седмицата,преди всеки ден,но сега нямаме възможност,защото не сме сами.Къде.. в приятеля ми ;д Понякога и някъде навън :D
колко си висока? Не много :D 1.50 и нещо ;д
какво мислиш за хомосексуалистите? Нищо.Всеки има право да живее както иска и да бъде с който иска.
изневерявала ли си? Да,напук.Беше преди и няма да коментирам.
^^
ShtrudeL
08-11-2012, 11:17
Каза, че изневярата е нещо долно. После каза, че си изневерила напук. Не смяташ ли, че изневярата на пук е по-лоша, от същинската?
Кога любовта си отива? Отива ли си изобщо?
Мислиш ли, че я има при двойките, които са от 10-15+ години заедно, или мислиш, че е просто уважение?
А ако смяташ, че си отива, какви смяташ, че са причините?
Защо хората се приемат за даденост?
Трябва ли да сме напълно отдадени на някого и постоянно да го държим близо до нас?
Какво мислиш за следното:
Не ме допускай толкоз близо ти
До себе си, щом искаш да съм влюбен
Ех, вярно е, даленото гнети
но за това пък близкото погубва!
Щом искаш да съм твой, далеч ме дръж -
Далечното е всъщност ореолът.
Една мечта се срива отведнъж
Разбулиш ли я, видиш ли я гола.
Дори една "Мадона" от Рембранд
Погледната от близичко е грозна
И целия и гений и талант
Е в нейната далечна грациозност.
Дори земята, таз, околовръст,
Която отдалеч е рай вълшебен
Отблизо ти се вужда буца пръст -
Пръст, във която ний сте легнем с тебе…
(финала е депресарски, него може да не го коментираш ^^)
Имаш ли извратена сексуална фантазия?
Честия секс писва ли?
Кой от двама ви има по-голям сексуален апетит или е г/д по равно?
Секса сближава ли?
А карали ли сте се заради него?
На тъмно или на светло?
Нежно или грубо?
chushkopek
08-11-2012, 11:28
Bondage
Domination
Sadism
Masochism
Бах Блъди и Щтрудел ме изпревариха с половината въпроси :Д
Нямаш предели викаш.....скат? (това с лайната ако не знаеш)
Ако си донякъде склонна към БДСМ, къде ти е предела там?
Щом човекът до теб го приема и знае не е изневяра? Защо гледаш на изневярата само от емоционална гледна точка....физическата изневяра пак е изневяра.....какво значение има дали знаеш и си съгласна....пак е изневяра по дефиниция.
Al3ksandra
08-11-2012, 12:01
Каква е мечтата ти? Какво би ти се искало да промениш или запазиш в себе си? Липсва ли ти нещо - Ако да , Какво? Какво не би простила на момчето до теб? На колко години е той и на колко ти? ( извинявам се ако се повтарям). Смяташ ли се за пренебрегната от живота? Според теб Земята във коя посока се върти? А колко е 25x25:8-200 ? използва ли калкулатор за да го сметнеш - Не? Значи си гений =)
Oy7ofCon7roL
08-11-2012, 12:06
Защо не спреш навсякъде да пускаш глупави мнения? Ела да ми светиш,да ти покажа как правя.
Хама ей миндил, найш кви глупави мнения ще ти дам ! За къв член си пуснала тая тема след като ще отговаряш на въпросите избирателно според това кои ти харесват ? Пускаш тема в раздел секс "разпитвайте ме" а.к.а. look at me i'm attwhore, какво очакваш да те питаме, какво ще правиш през лятната ваканция или с колко завърши 8 клас... ай ше ви и мастиите смотани...
Каза, че изневярата е нещо долно. После каза, че си изневерила напук. Не смяташ ли, че изневярата на пук е по-лоша, от същинската?
Кога любовта си отива? Отива ли си изобщо?
Мислиш ли, че я има при двойките, които са от 10-15+ години заедно, или мислиш, че е просто уважение?
А ако смяташ, че си отива, какви смяташ, че са причините?
Защо хората се приемат за даденост?
Трябва ли да сме напълно отдадени на някого и постоянно да го държим близо до нас?
И целия и гений и талант
(финала е депресарски, него може да не го коментираш ^^)
Имаш ли извратена сексуална фантазия?
Честия секс писва ли?
Кой от двама ви има по-голям сексуален апетит или е г/д по равно?
Секса сближава ли?
А карали ли сте се заради него?
На тъмно или на светло?
Нежно или грубо?
1.Всъщност не.Смятам,че същинската изневяра е по-лоша.
2.Ще ми се да кажа,че никога не си отива,но не е така.С времето тръпката изчезва,любовта избледнява.Много хора с дълги връзки са ми казвали,че след 3-тата година любовта изчезва.Все пак не мисля,че има точно определено време кога това се случва.Просто мисля,че няма такова нещо като "вечна обич".
3.Не мисля,мисля че е останало само уважението.Но откъде да знаеш,зависи и от хората.
4.Причините може да са много.Като за начало хората казват,че ако се карате,значи се обичате.Може би е така,но скандалите просто убиват връзката.Недоверието и ревността също карат чувствата да избледняват.Е,вече ако двойката е заедно от много години,тогава вече самият навик е причина любовта да си отиде.Просто след време остават други фактори,които държат хората заедно.Всички сме свидетели,може да го видим при нашите родители.Остава просто уважението и дългът към семейството :)
5.Хората се приемат за даденост,когато мислят,че са си сигурни.Когато вече са доказали каквото могат един към друг и мислят,че каквото и да стане винаги ще са заедно.Никога не трябва да оставяш един човек да мисли,че си му сигурен,защото точно тогава той започва да си играе с тебе.Просто трябва да си човек с характер,за да не позволиш да те приемат за даденост.
6.Хубаво е да сме напълно отдадени на някого и да виждаме същото от негова страна,но не е хубаво да го държим винаги близо до нас.Не можеш да задържиш един човек на сила,а и всеки има право на свобода.
И целия и гений и талант
Първо искам да отбележа,че е много хубаво :) Поетът е много прав.Казва,че когато допуснеш един човек прекалено близо до себе си,когато сте заедно,любовта си отива.Обаче,когато един човек е далеч от теб боли,но тази болка придържа и прави любовта ти още по силна,особено ако знаеш,че и ти си в сърцето му,но не можете да бъдете заедно.
1.Имала съм и съм ги осъществявала :D
2.Ако е с човека,който обичам,не.
3.По равно е.
4.Секса е важен фактор в една връзка и сближава,но има и други,много по-важни неща от него.
5.Ами да,случвало се е,когато на 1 от двамата не му се прави,когато единия иска нещо,другия не,абе страшна работа :D
6.Не ми пречи.
7.Последователно. :D
Bondage
Domination
Sadism
Masochism
Уточни в какъв аспект и какво по точно искаш да ти кажа за тях?
Нямаш предели викаш.....скат? (това с лайната ако не знаеш) Не съм го и чувала,но не благодаря,ще го откажа. :D
Ако си донякъде склонна към БДСМ, къде ти е предела там? Донякъде да,но не съм склонна на прекалените грубости.
Щом човекът до теб го приема и знае не е изневяра? Защо гледаш на изневярата само от емоционална гледна точка....физическата изневяра пак е изневяра.....какво значение има дали знаеш и си съгласна....пак е изневяра по дефиниция. Е да,но просто това е моето мнение.
^^
Каква е мечтата ти? Да посетя Венеция,да си намеря добра работа и да изградя семейство :) Какво би ти се искало да промениш или запазиш в себе си? Искам да спра да прощавам,когато някой не заслужава,да престана да бъда толкова наивна и да вярвам,че всичко все някога ще се промени.Всичко останало искам да запазя. Липсва ли ти нещо - Ако да , Какво? Всъщност да.От скоро време много ми липсва някой просто да може да ме разбере.. Какво не би простила на момчето до теб? Изневяра на този етап. На колко години е той и на колко ти? Аз съм на 17,а той на 21 ( извинявам се ако се повтарям). Смяташ ли се за пренебрегната от живота? Понякога всички се смятаме.Иначе попринцип-не. Според теб Земята във коя посока се върти? Мисля,че беше в посока от запад на изток. А колко е 25x25:8-200 ? 77,925 и със сигурност има някаква уловка,а аз съм сгрешила,защото математиката никога не ми върви :D използва ли калкулатор за да го сметнеш - Не? Значи си гений =) Е не,ама да :D
^^
няняняняняня
:P
шоколад или ванилия? (за сладолед става въпрос 8–) )
обичаш ли да се мажете с разни храни в леглото?
а да се връзвате?
а да те пердашат?
обичаш ли малките деца?
кога искаш да имаш деца?
на колко каза че си?
ще учиш ли виШе?
добър човек ли си ?
Хама ей миндил, найш кви глупави мнения ще ти дам ! За къв член си пуснала тая тема след като ще отговаряш на въпросите избирателно според това кои ти харесват ? Пускаш тема в раздел секс "разпитвайте ме" а.к.а. look at me i'm attwhore, какво очакваш да те питаме, какво ще правиш през лятната ваканция или с колко завърши 8 клас... ай ше ви и мастиите смотани...
С твоя фалшив профил и селски манталитет изобщо не ме впечатляваш.Не отговарям на въпросите,които ми харесват,отговарям на всички,но просто твоите мнения са ебавка,както и самия ти профил,така че не виждам смисъл,да ти казвам дали го смуча и как го хващам и т.н? И въпреки всичко ти отговорих на въпроса,за да не се издавам тука,ела при мен да ми светиш и ще видиш каквото те интересува ;) А и не се сещам с колко завърших 8 клас да ти кажа,беше отдавна. ;)
25x25:8-200 ? 77,925
това 100 процента е отрицателно без да съм ползвала калкулатор....
625/8 - 200 = (625-200*8 ) /8=(625-1600 )/8=.......
съжалявам за дабъл поста
няняняняняня
шоколад или ванилия? (за сладолед става въпрос 8–) )
обичаш ли да се мажете с разни храни в леглото?
а да се връзвате?
а да те пердашат?
обичаш ли малките деца?
кога искаш да имаш деца?
на колко каза че си?
ще учиш ли виШе?
добър човек ли си ?
1.Шоооооколадд :D Ох,дояде ми се :D
2.Правили сме го,но много рядко,иначе да,харесва ми ;д
3.И двамата обичаме :D
4.В какъв смисъл? Ако се отнася за секса,защо не, но не прекалено грубо.
5.Много.
6.Може би след 3-4 години,ако реша да не уча.
7.17
8.Колебая се.
9.Мисля,че да :)
chushkopek
08-11-2012, 13:20
Защо изобщо мислиш дали да учиш визше? Не смяташ ли, че без него си за никъде? В България няма поле за реализация? Защо мислиш така като не си опитала? Вярваш ли в господ? Вярваш ли в нещо? Какво ти е мнението за вярата като цяло? Изневерила си напук? Това за грешка ли го считаш? Често ли правиш напук? Защо? Смяташ ли се за умна? Най-кофти проблема с приятеля ти?
nymphadora
08-11-2012, 13:20
защо се колебаеш за висшето?
ShtrudeL
08-11-2012, 13:37
5.Хората се приемат за даденост,когато мислят,че са си сигурни.Когато вече са доказали каквото могат един към друг и мислят,че каквото и да стане винаги ще са заедно.Никога не трябва да оставяш един човек да мисли,че си му сигурен,защото точно тогава той започва да си играе с тебе.
Добрее, съгласявам се.
Мислиш ли тогава, че ако не гледаш на човека до теб като на нещо, което със сигурност едва ли не ще имаш винаги, ще увеличиш шанстовете си любовта да е по-трайна, а защо не и вечна?
Ест той също трябва да мисли така. Как би 'убедила' някой, че ти не си негова собственост и всеки момент може да те изгуби и въпреки това да си го обичаш и да не звучи/изглежда като заплаха..?
Защо изобщо мислиш дали да учиш визше? Не смяташ ли, че без него си за никъде? В България няма поле за реализация? Защо мислиш така като не си опитала? Вярваш ли в господ? Вярваш ли в нещо? Какво ти е мнението за вярата като цяло? Изневерила си напук? Това за грешка ли го считаш? Често ли правиш напук? Защо? Смяташ ли се за умна? Най-кофти проблема с приятеля ти?
В днешно време със или без висше е все тая.Познавам един човек с 3 висшета,който е прост стъклар и казва "Аз затова ли се бъхтих толкова готини за това образование,за да стана накрая стъклар".Иначе моето колебание идва от друго място.Както казах мисля да се реализирам след като завърша извън България,но това не е сигурно дали ще стане.Ако не се получи да замина,ще уча.
Не че няма поле за реализация,просто е оскъдно.Много хора не са доволни и бягат в Чужбина.
Вярвам,че има нещо там горе,но не знам какво е.Не съм чак толкова набожна.Вярата не е лошо нещо,хубаво е да има в какво да вярваш,не съм против вярващите.
Изневерих напук,защото ми изневериха и разбрах след много време.Не го считам за грешка и не съжалявам.Правя напук на хората,които се опитват на мен да ми направят.Просто понякога трябва да спреш да бъдеш добър с всички.
Не знам,хората около мен ми казват постоянно,че разсъждавам много над годините си и съм много по различна от други хора на моята възраст.Може би просто съм наясно колко е труден живота и как трябва много да се помъчиш,за да преуспееш,да изградиш,да отгледаш и т.н.
Може би в момента го казвам,защото съм му прекалено ядосана,но всичките проблеми с този човек са кофти,толкова е безотговорен и не знае за какво живее,че .. нямам думи :@ Леко съм се агресирала,съжалявам за което :D
защо се колебаеш за висшето?
Вече обясних :)
DennisCobain
08-11-2012, 13:46
Защо искаш да те разпитваме?
Добрее, съгласявам се.
Мислиш ли тогава, че ако не гледаш на човека до теб като на нещо, което със сигурност едва ли не ще имаш винаги, ще увеличиш шанстовете си любовта да е по-трайна, а защо не и вечна? Когато видиш,че можеш да изгубиш един човек,когато той се отдалечи от теб и ти го забелязваш,започваш да опитваш всичко да се оправи и имаш чувството,че отново се влюбваш в него,отново искаш и той да е така влюбен в теб и всичко да е както преди.Просто оценяваш нещо,когато го загубиш,убедила съм се в това.
Ест той също трябва да мисли така. Как би 'убедила' някой, че ти не си негова собственост и всеки момент може да те изгуби и въпреки това да си го обичаш и да не звучи/изглежда като заплаха..? Както казах просто трябва да се прояви характер.Ако един човек вижда,че му се прощава за всичко,дори за неща,които не е уместно да му се прости,той си мисли,че винаги ще е така.Не трябва! Прости му,но го остави известно време сам,за да осъзнае грешката си и да види какво му е без теб.Всяка една жена трябва да има достойнство и да знае къде са границите на допустимото.
^^
Защо искаш да те разпитваме?
Ами не знам,трябва ли да има някаква причина? :D И без това след още 3 страници няма да разпитвате мен ;д
ShtrudeL
08-11-2012, 14:05
А защо трябва да видиш, че го губиш, за да го оцениш и едва тогава да започнеш да правиш опити да си го връщаш? Не смяташ ли, че е изгубена кауза?
А защо трябва да видиш, че го губиш, за да го оцениш и едва тогава да започнеш да правиш опити да си го връщаш? Не смяташ ли, че е изгубена кауза? Просто някои хора не оценяват,докато не видят,че не всичко им е в кърпа вързано.
Oy7ofCon7roL
08-11-2012, 14:56
С твоя фалшив профил и селски манталитет изобщо не ме впечатляваш.Не отговарям на въпросите,които ми харесват,отговарям на всички,но просто твоите мнения са ебавка,както и самия ти профил,така че не виждам смисъл,да ти казвам дали го смуча и как го хващам и т.н? И въпреки всичко ти отговорих на въпроса,за да не се издавам тука,ела при мен да ми светиш и ще видиш каквото те интересува ;) А и не се сещам с колко завърших 8 клас да ти кажа,беше отдавна. ;)
Ххахаха спокойно не съм целял да те впечатлявам със селският си манталитет и фалшив профил(каквото и да значи това). Мненията може и да ми са ебавка, но въпросът ми беше сериозен и след като вече 2 пъти ме покани да дойда да ти ти светя докато надуваш бузките(чудя се във храстите ли го правиш, че трябва да ти светя) поне ми отговори на въпроса,който те питах,а именно как духаш, да знам дали ще си заслужава масрафа, дет ще напрая до Ловеч !?
А иначе направо умрях от смях, когато прочетох изказването ти в стил "олд скул" не помня с колко завърших 8 клас, беше отдавна" ахахаха и тва го казва човек, който има още жълто около устата.
Внимание: това, че се шляпаш от 14 годишна с разни познати и не си била fenkaaa на връзките по-дълги от 1 месец, а може би и на връзките изобщо, не значи, че си голяма, а говори за други работи ... както и да е. В този ред на мисли я кажи поне колко младежи те обърнаха за вече 3 годишният ти полов живот, от който почти 2 години си в сериозна връзка... бъди честна pleez
Grudi_SeXa
08-11-2012, 15:02
правила ли си федерос (близане на г'за, пъхане пръсти) на гаджето? би ли направила?
Ххахаха спокойно не съм целял да те впечатлявам със селският си манталитет и фалшив профил(каквото и да значи това). Мненията може и да ми са ебавка, но въпросът ми беше сериозен и след като вече 2 пъти ме покани да дойда да ти ти светя докато надуваш бузките(чудя се във храстите ли го правиш, че трябва да ти светя) поне ми отговори на въпроса,който те питах,а именно как духаш, да знам дали ще си заслужава масрафа, дет ще напрая до Ловеч !?
А иначе направо умрях от смях, когато прочетох изказването ти в стил "олд скул" не помня с колко завърших 8 клас, беше отдавна" ахахаха и тва го казва човек, който има още жълто около устата.
Внимание: това, че се шляпаш от 14 годишна с разни познати и не си била fenkaaa на връзките по-дълги от 1 месец, а може би и на връзките изобщо, не значи, че си голяма, а говори за други работи ... както и да е. В този ред на мисли я кажи поне колко младежи те обърнаха за вече 3 годишният ти полов живот, от който почти 2 години си в сериозна връзка... бъди честна pleez
Е,добре,щом толкова искаш да знаеш.Даже с подробности ще ти кажа - първия ми,приятеля ми и момчето,с което имах връзка,когато бях разделена с приятеля си.На години може да не съм чак толкова голяма,но много неща са ми ясни,още от край време.Така че мисля,че жълтото около устата ми отдавна се е изтрило.Изкарвам си парите сама и виждам колко е трудно,градя 2 годишна връзка с човек,по голям с 5 години от мен и не мисля,че ако имах още жълто около устата и мислех само за пари,коли,дрешки и т.н щяхме да се задържим толкова.Просто гледам по-различно на живота от повечето на моята възраст,така че моля те,не си мисли,че ме познаваш ;) Ако имаш въпроси-задавай ги,ако не,по добре не спами в темата,защото след 5-та страница започва друг :)
правила ли си федерос (близане на г'за, пъхане пръсти) на гаджето? би ли направила?
Близане-не и не бих го направила.Това с пъхането на пръсти сме го пробвали ;д
chushkopek
08-11-2012, 15:31
Значи наивноста не е хубава, но вярата е? Разбра ли как си противоречиш тук....вярата е наивност.
Има поле за реализация обаче ти не искаш това, защо? С воля и желание си способна да постигнеш много, защо не се опиташ? За какво си му толкова ядосана?Дай подробно.
Oy7ofCon7roL
08-11-2012, 15:34
Браво, много похвално, че на твойта възраст успяваш да работиш, учиш и да имаш стабилна връзка, малко хора успяват да балансират успешно върху това. Не съм казал , че те познавам както и да е. Аз ти зададох 2 въпроса, вярно, че първия беше лигачка ама можеше да отговориш с 2 приказки и да се приключи. за втория да разбирам 3 момчета... мислех, че ще са повече!
Нямам други въпроси и както казва Карбовски : Бъди здрава
nymphadora
08-11-2012, 16:22
какво работиш?само за лятото предполагам?успявате ли да се виждате с гаджето?
Значи наивноста не е хубава, но вярата е? Разбра ли как си противоречиш тук....вярата е наивност.
Има поле за реализация обаче ти не искаш това, защо? С воля и желание си способна да постигнеш много, защо не се опиташ? За какво си му толкова ядосана?Дай подробно.
Това за наивността зависи от гледната точка.Не мога да твърдя,че вярата е наивност.Вярно,че казах,че наивността понякога се изразява в това да вярваш в нещо и да се надяваш то да се промени,но тук говорим за вяра в Бог и подобни.Поне според мен тази вяра не е наивност,не че съм толкова вярваща.
Не казвам,че няма да уча.Наистина има поле за реализация,но на малко места.Ако уча,мисля да запиша във Варна.
Относно днешното сдърпване с приятеля ми.. Ами скарахме се за нещото,за което наскоро доста често се караме.Разбрахме се да се видим,но по късно,защото щях да ходя днес с нашите на гости,но се отложи.Казах му,че няма да ходя никъде и да излезем,а той ми се оправдава и естествено щом му се обадиха новите му приятелчета да пушат коз,веднага успя да излезе,а от скоро време това много ме дразни.В същото време и той се дразни,когато аз излизам и не ми остава много време за него,но аз поне когато се разбера с приятелките ми,не се разбирам и с него.Тоест,прецаква мен,с една дума,оставя ме да си вися в нас,а после тръгва да ми звъни непрекъснато,да ми пише СМС-и,да ми се обяснява в любов,как бил се разболявал,защото не ме виждал и такива.ААААААмаха ! :Д
Браво, много похвално, че на твойта възраст успяваш да работиш, учиш и да имаш стабилна връзка, малко хора успяват да балансират успешно върху това. Не съм казал , че те познавам както и да е. Аз ти зададох 2 въпроса, вярно, че първия беше лигачка ама можеше да отговориш с 2 приказки и да се приключи. за втория да разбирам 3 момчета... мислех, че ще са повече!
Нямам други въпроси и както казва Карбовски : Бъди здрава
Е така е по приемливо. ;д Благодаря.
какво работиш?само за лятото предполагам?успявате ли да се виждате с гаджето?
Сервитьорка в един китайски ресторант,само за лятото,да.С него успяваме да се виждаме,пък ако не остане много време през деня,вечерта оставам да спя при него и така.
chushkopek
08-11-2012, 17:27
И как точно вярата не е наивност? Думата вяра значи приемаш, че нещо е така без каквито и да е доказателства.....това е дефиницията на наивност....няма значение.
No offense, но приятелят ти е идиот.
Защо трябва да се КАРАТЕ? Защо просто не седнете като хора и не му обясниш защо това не ти е приятно итн.....смятам, че можете да се разберете.
Човека на който се възхищаваш е? Би ли го направила с момиче? Значи хем си против изневярата, хем си изневерила и НЕ го считаш за грешка и казваш, че си добър човек? (Разбра какво имах предвид надявам се.)
adoreher
08-11-2012, 18:35
вече има такава тема, а ти правиш нова.. от липса на внимание ли си болна?
каза че с висше и без е все тая.. няма ли да ти е малко тъпо да работиш като сервитьорка някъде или да си курва на някой, за да имаш парички? и даже да нямаш правото да кажеш *аз направих всичко възможно*
любима поза?
мислиш ли се за умна?
nymphadora
08-11-2012, 18:40
adoreher,я се успокой малко,че се изказа бая неподготвена.
Колкото до фенката-евала,че си си намерила работа от толкова рано!Наистина ми изглеждаш по-зряла за възрастта си.Мислиш ли,че това се дължи и на връзката ти с по-голямо момче?От мои лични наблюдения,когато има такава разлика в годините момичето "догонва" момчето бързичко и разликата не личи.
adoreher
08-11-2012, 18:41
аз съм си спокойна. задавам и супер нормални въпроси, успокой се ти, за да можеш да схванеш тона ми както трябва ;)
И как точно вярата не е наивност? Думата вяра значи приемаш, че нещо е така без каквито и да е доказателства.....това е дефиницията на наивност....няма значение.
No offense, но приятелят ти е идиот.
Защо трябва да се КАРАТЕ? Защо просто не седнете като хора и не му обясниш защо това не ти е приятно итн.....смятам, че можете да се разберете.
Човека на който се възхищаваш е? Би ли го направила с момиче? Значи хем си против изневярата, хем си изневерила и НЕ го считаш за грешка и казваш, че си добър човек? (Разбра какво имах предвид надявам се.)
Опитвала съм се милион пъти да се разберем като хората,но имам чувството че сме си обърнали ролите,че той е на моите години, а аз на неговите.Имало е моменти,в които сме късали заради това,защото той явно може да има лична свобода,а него го дразни,че когато аз излизам с моите приятели,в обкръжението ми има момчета.. е да,но проблема е,че той ми няма доверие и след като не го търся 2-3 дни,започва да идва там,където съм аз,да ми пише постоянно,да намира откъде да ми се обади и т.н и най-интересното,да обещава неща,които след това нарушава.Мога да говоря безкрай по тази тема,но просто не ми се коментира.
Няма такъв човек за момента.
Може би,след време.
Да,против изневярата съм и преди това никога не съм изневерявала,но беше нагло и подло толкова време да се мине и да го разбера от друг човек.Затова реших и аз да го направя и не,не съм преспала с никого,моята изневяра беше целувка.Не бих стигнала до там,да правя секс с някой,към който нямам нищо,само за да си върна на определен човек.Не съм сторила нещо ужасно,за да се определям като лош човек.
вече има такава тема, а ти правиш нова.. от липса на внимание ли си болна?
каза че с висше и без е все тая.. няма ли да ти е малко тъпо да работиш като сервитьорка някъде или да си курва на някой, за да имаш парички? и даже да нямаш правото да кажеш *аз направих всичко възможно*
любима поза?
мислиш ли се за умна?
Получавам достатъчно внимание от хората,от които трябва,защо ми е да го получавам от хора,които не познавам? А теб не мога да те разбера,какво толкова те дразни,че нападаш по този начин? По тази логика всеки,който прави такава тема е болен от липса на внимание,а и да има такава тема,но както виждам вече доста време не се е появавала по първите страници,така че какъв е проблема да се направи нова? Видях,че в Любов са направили отново,беше ми скучно,не ми се ходеше никъде,пък и имах куп неща на главата,които ме "саднаха" и реших да се разнообразя малко.Надявам се подробното ми обяснение защо съм я направила,да те е задоволило.
Що се отнася до висшето,дадох пример с познат,който е с 3 висшета и накрая остана прост стъклар.Също така не съм казала,че няма да уча,ще уча,ако не замина за Чужбина.Пък и да нямам,повярвай няма да остана сервитьорка,нито пък ще отварям крака на богати чичковци.Ако замина далеч от тук,мога да си намеря много добра и платена работа,която и без висше надминава сто пъти заплатата на вишистите в България.Знам го,защото имам точно такива приятели в Чужбина.Ако пък остана тук,ще уча на всяка цена.За мен и двата варианта са добри.Мисли каквото искаш,аз мнение от човек,във виртуалното пространство,който не познавам,не приемам и не взимам навътре,освен ако не е правилно.
Мисионерска,задна,ездачка.
Отговорих на този въпрос обширно,малко по-нагоре.
adoreher,я се успокой малко,че се изказа бая неподготвена.
Колкото до фенката-евала,че си си намерила работа от толкова рано!Наистина ми изглеждаш по-зряла за възрастта си.Мислиш ли,че това се дължи и на връзката ти с по-голямо момче?От мои лични наблюдения,когато има такава разлика в годините момичето "догонва" момчето бързичко и разликата не личи.
Благодаря ти. :) Връзката ни много допринесе на начинът ми на мислене,накара ме да порасна,но не мисля,че самият ТОЙ ми е помогнал,бих казала,че понякога аз му помагам да се осъзнае на колко е години.. :D Имахме много трудности в началото,по-скоро той,семейни трудности,беше сам,техните бяха на Гърция.И така изведнъж той остава без работа,без пари.. всичко това изживяхме заедно,подкрепях го по най-възможните начини,било то парично или просто психически.След това нещата се оправиха,разбира се,но това беше много труден период и за двама ни,а оттам си взех поуката,че изведнъж докато човек е на върха,може да затъне до дъното и живота е труден,много труден и сложен.. :)
Това не е въпрос а констатация - ГОТИНА СИ
ShtrudeL
08-11-2012, 21:54
Какво значи доверие?
Ако ти кажат да избереш нещо сигурно, но слабозадоволително, или нещо, което не е сигурно, но може би, евентуаално, ще те направи щастлива, какво ще избереш?
Вярваш ли само на това, което можеш да пипнеш и видиш?
До кога ще те разпитваме?
Обичаш ли да ходиш по моловете?
А по дискотеки ходиш ли?
Ами кръчми?
Противоположностите привличат ли се?
Това не е въпрос а констатация - ГОТИНА СИ
Хихи,благодаря.
Какво значи доверие?
Ако ти кажат да избереш нещо сигурно, но слабозадоволително, или нещо, което не е сигурно, но може би, евентуаално, ще те направи щастлива, какво ще избереш?
Вярваш ли само на това, което можеш да пипнеш и видиш?
До кога ще те разпитваме?
Обичаш ли да ходиш по моловете?
А по дискотеки ходиш ли?
Ами кръчми?
Противоположностите привличат ли се?
1.Доверието е да вярваш.Да знаеш,че можеш да споделиш и най-съкровената си тайна на определен човек и той да не я издаде.Просто да си сигурен,че има някой,който няма да те предаде.Изразява се по много начини,например,когато 2-ма души са заедно,те трябва да си имат доверие т.е независимо къде и с кого е единият от двамата,важното е другият да му вярва и да е сигурен в него.Също така,може да повериш нещо на някой да го пази,или да му го дадеш временно и да му имаш доверие,че ще го върне както го е получил.Дано съм го обяснила като хората :Д
2. Предпочитам да е несигурно,но да знам,че ще съм щастлива,отколкото обратното :)
3. О,не само.Прекалено суеверна съм :D На много неща вярвам.
4. До 5-та страница,смисъл от 6-та нататък започва друг,вече е избран. :)
5. Естествено,че обичам,кой не обича :D
6. Дам.
7. По кръчми ходя,само ако има някакъв повод,бих казала.Иначе аз,както и хората около мене,обичаме повече на домашнo. ;д
8. Ако съдя по мен-да.С приятеля ми сме пълни противоположности,много се караме,но пък за сметка на това ужасно много се привличаме,дори и сега,когато сме вече толкова време заедно.
ShtrudeL
08-11-2012, 22:31
По какво се различавате с приятеля ти?
Какво те дразни в него и какво обичаш в него?
Имаш ли истински приятели момчета?
Ревнива ли си?
А гаджето ти ревниво ли е?
Той има ли истински приятелки момичета?
Кога има повод за ревност и кога няма в една връзка?
Ползвате ли презервативи?
Имали ли сте грандиозен скандал>?
Защо хората се карат, щом се обичат? Т.е. защо си се сърдят толко време след като се скарат?
Какво ще направиш, ако ти посегне? /шамарче, т'ва, онова../
Обиждали ли сте се?
Гаф ,не само по време на секс ,а въобще за който като се сетиш и ти става адски срамно все още.
Бях малка,някъде на 10 и играехме с децата от квартала.По едно време решихме да наплискаме с вода няколко съседски врати във входа.Бяхме 4 момичета и взехме 2 кофи с вода и всяка от нас по 1 канче.Разпределихме си етажите от 1-вия до 4-тия.Помня,че бях на втория.В момента,в който тръгнах да заливам вратата,една жена излезе от вътре и леко така я окъпах :D След това бяха големи виканици,всички ни разбраха,нашите ни наказаха и така :D
По какво се различавате с приятеля ти?
Какво те дразни в него и какво обичаш в него?
Имаш ли истински приятели момчета?
Ревнива ли си?
А гаджето ти ревниво ли е?
Той има ли истински приятелки момичета?
Кога има повод за ревност и кога няма в една връзка?
Ползвате ли презервативи?
Имали ли сте грандиозен скандал>?
Защо хората се карат, щом се обичат? Т.е. защо си се сърдят толко време след като се скарат?
Какво ще направиш, ако ти посегне? /шамарче, т'ва, онова../
Обиждали ли сте се?
1.Най-вече по характер и мислене.
2. Дразни ме детския му акъл,това че не взима живота на сериозно.Дразни ме това,че прекалено много прощава на хората,които го мачкат и също така,че се сърди за глупости и много обича да не държи на думата си.Обичам самия него. Усмивката му,очите му,целувките му,моментите, в които ми доказва,че ме обича,също така и тези,в които е отвратително романтичен <3.С една дума обичам всичко в него,освен това което ме дразни! ;д
3. В момента не.Имах,но загубихме контакт.
4. Да,понякога прекалено.
5. Обсебващо ревнив,в повечето случаи.
6. Не.Разказвал ми е,че преди е имал една такава,но и те като мен и моят най-добър приятел са загубили контакт.
7. Много примери мога да дам.Ако е момче и ти е казал,че излиза само с приятели,а когато му се обадиш чуваш женски глас/ове или пък някой ти каже,че го е видял в женска компания,а той отрича да е било така,тогава има повод за ревност,че дори и за съмнения.Повод за ревност може да има,дори когато погледне или се обърне след друга,докато е с теб.Когато забележиш,че примерно си пише доста често с определено момиче и т.н. Зависи от хората,някои хора ревнуват,дори когато виждат,че гаджето им просто поглежда към друго момиче или момче.
8. Не,пробвали сме само 2 пъти с презерватив.Аз съм на противозачатъчни,така че презервативите са излишни.
9. Всичките ни скандали се превръщат в грандиозни,а половината са водели многократно до раздяла.. за 1 ден :D
10. Не знам,при всеки е различно,не всички се сърдят по много,на някои им минава за секунди.Зависи и за какво са се скарали.
11. Случвало се е да ми удря шамар,но никога нещо повече.Да ти кажа ли как става цялата работа? Аз или той се правим на интересни,един от двамата зашлеви другия,след това получава същото от другата страна,започват се скандалите по 2-3 часа,след което не си говорим 15-20мин и изведнъж някой подхваща тъпа тема на разговор и бурята вече я няма :D Опитах се да бъда хумористична,чак ми стана смешно на мен :D Иначе повечето ситуации наистина са такива.
12. Направи си изводите по горния ми отговор.
Сори за спама ама ква е идеята на темата!?
Сори за спама ама ква е идеята на темата!?
AlokiNn, щях да питам същото ,но ще му дам по ясна формулировка
Fenkaaa защо пусна тема в която главният герой си ти?Искаш да споделиш нещо,но да стане невинно с въпроси от други,обичаш да бъдеш разпитвана или за фън просто?
Вече поясних,просто за забавление.Не знам какво толкова всеки ме пита,защо съм я пуснала.. :D
Странна представа за забавление имаш явно :D. Не виждам да е много свързана тая тема със секса за това ще поспамя малко
Здравей. Какво за теб е приятеля ти изкушение или дар?
Ако след 10 минути разбираш ,че идва краят на света какво ще направиш като за последно?
Би ли скочила с парашут?
Кой от твоите близки те познава най-добре?
Какво мислиш за китайската кухня?
Имаш ли домашен любимец?
Как би ни описала твоята мечта за романтична вечер?
Любим актьор,любима актриса и любим филм?
Здравей. Какво за теб е приятеля ти изкушение или дар?
Ако след 10 минути разбираш ,че идва краят на света какво ще направиш като за последно?
Би ли скочила с парашут?
Кой от твоите близки те познава най-добре?
Какво мислиш за китайската кухня?
Имаш ли домашен любимец?
Как би ни описала твоята мечта за романтична вечер?
Любим актьор,любима актриса и любим филм?
1.За мен той е двете събрани в едно !
2. Ще прекарам тези 10 минути с най-близките си хора.
3.Може би,не знам.
4.Майка ми,приятеля ми и най-добрата ми приятелка.
5.Честно казано,не ми харесва :D Има 1-2 салати,които ми харесват,панираните картофи и пържените картофи със соев сос.
6.Не,но ми се иска.
7.Да стоим на покрива на някой блок и да гледаме звездите :D хаха,не знам честно казано,не съм се замисляла,но и това е вариант :D
8.Като по-малка ми беше Леонардо Ди Каприо и любимия ми филм беше Титаник.Сега нямам нито едно любимо от 3-те.
chushkopek
08-12-2012, 12:05
Ако те изнасилят какво ще е първото нещо което ще направиш? Би ли пробвала ДП? Защо влагате толкова малко значение на думите и действията с приятеля ти? Тези безразборни раздели за по 1 ден са глупави. Романтична ли си? Кой е доминиращия във връзката ви? Колко време мислиш, че ще сте заедно?
Ако те изнасилят какво ще е първото нещо което ще направиш? Би ли пробвала ДП? Защо влагате толкова малко значение на думите и действията с приятеля ти? Тези безразборни раздели за по 1 ден са глупави. Романтична ли си? Кой е доминиращия във връзката ви? Колко време мислиш, че ще сте заедно?
1.Не знам и не искам дори да си помислям за това.
2.А това е.. ?
3.В смисъл? Аз не мисля,че е така.
4.Ами да,бих казала.
5.Може би аз.
6.Това не мога да определя.Надявам се още дълго време и занапред :)
chushkopek
08-12-2012, 12:34
Double
Penetration
Ти не мислиш, че е така, но тогава как по дяволите се разделяте? Толкова ли е трудно да се държите нормално един с друг дори когато сте си ядосани? Любима песен? Любима книга?
Double
Penetration
Ти не мислиш, че е така, но тогава как по дяволите се разделяте? Толкова ли е трудно да се държите нормално един с друг дори когато сте си ядосани? Любима песен? Любима книга?
Може би противоположностите в характерите ни не го позволяват.Пък и той не е добре с нервите и не може да се сдържа,опитва се да се контролира понякога,за да не се скараме,аз също,но и двамата сме такива,че единия все си мисли,че все той е прав и затова не можем да се разберем.Но в крайна сметка все един от двамата отстъпва,след което уж се разбираме като хората.
Отскоро много песни са ми любими,така че не мога да ти кажа точно определена,а за книга,за съжаление не чета много,много.
chushkopek
08-12-2012, 13:42
Чакам си отговора за ДП!
Чакам си отговора за ДП!
Няма проблем,но ми обясни какво е това.. :D
Какво ще кажеш за маняците ,които взимат медикаменти за заякване? Мислиш ли ,че това е начин за избиване на комплекси?
Към кое момче/момиче от форума имаш симпатии.
Коя личност от българският елит ти служи като идол?
Занимавала ли си се с бойни спортове?
Любима марка автомобил?
Какво е мнението ти - секса за една нощ?
Какво ще кажеш за маняците ,които взимат медикаменти за заякване? Мислиш ли ,че това е начин за избиване на комплекси? Комплекси надали,просто искат да привлекат повече внимание,според мен,но аз не съм от тези момичета,които гледат хубавите тела.Естествено не обичам и шишкавите,просто не ми пречи дали ще има плочки и мускули или не.Не всичко се изразява в тях.
Към кое момче/момиче от форума имаш симпатии. Нямам точно определени симпатии към някого,но почти винаги се съгласявам с мненията на SisiStrange.Много ми харесва как мисли това момиче.
Коя личност от българският елит ти служи като идол? Нямам идоли.
Занимавала ли си се с бойни спортове? Не.Само с улични :D Хаха.
Любима марка автомобил? Баварец вадя от гарааж (music) ;д
Какво е мнението ти - секса за една нощ? Всеки може да прави каквото иска,ако някой го е направил 1/2 пъти,не е толкова голям проблем,но особено ако е момиче и спи със всяко момче за 1 вечер.. това вече си е смешно и курвенско :)
^^
Kavichki
08-12-2012, 18:12
С колко момчета си била досега?
Защо си мислиш, че си напреднала в интелектуалното си развитие от връстниците си?
Различна ли си?
chushkopek
08-12-2012, 18:55
Обясних ти вече....двойно проникване....по нещо във всяка дупка.
Трябва да избираш между връзка с дебел, мазен, пъпчасал, но супер като характер пич или секс символа за теб, ама ужасен задник, кое би избрала?
Най-странното място на което сте го правили? Най-странното сексуално нещо което си правила независимо дали сама или с приятеля ти?
С колко момчета си била досега? Уточних вече по-нагоре.
Защо си мислиш, че си напреднала в интелектуалното си развитие от връстниците си? Не мисля така,просто така смятат хората около мен.Най-добрата ми приятелка,която е почти на 20,общува с много мои връстници и твърди,че аз нямам нищо общо с тях.Лично аз вече не знам до колко е така.
Различна ли си? Всеки е различен по свой си начин.Зависи за какво имаш предвид,дали съм различна. :)
^^
Любимата ти поза за свирки е...? Той да е отдолу а аз на него,или той върху мен.
Любимата ти поза за вагинален секс е ...? Ами.. не ми пречи,всякакви.
Любимата ти поза за анален секс е...? Настрани,лицата ни да са едно срещу друго.Не знам точно как се нарича тази поза.
Съчетаваш ли ги трите,в каква последователност? По-често само 1-вите две.Рядко правим анален,не ми допада чак толкова.
Случвало ли ти се да правиш само един ,само два и ако да кои са те? Не знам дали ти разбрах точно въпроса,но ако съм го разбрала правилно,случвало ми се е да правя само вагинален,без нищо друго.Дано съм разбрала правилно ;д
^^
Какво ще учиш ако останеш в България?
С какво мислиш да се занимаваш ако заминеш?
Не съм твърдо решена,но ми се иска социални дейности.Все пак има още време да си помисля,но след като започне тази учебна година,ще се поинтересувам по-сериозно за нещата.
Говорих с моя приятелка да замина с нея след като и тя завърши.На нея майка и е в Чехия,вероятно ако заминем ще сме там.Доколкото знам е обещала да ни уреди работа,но ако не стане,ще намеря нещо временно,а през това време ще гледам да си потърся нещо по-добро и за постоянно,надявам се.
Обясних ти вече....двойно проникване....по нещо във всяка дупка.
Трябва да избираш между връзка с дебел, мазен, пъпчасал, но супер като характер пич или секс символа за теб, ама ужасен задник, кое би избрала?
Най-странното място на което сте го правили? Най-странното сексуално нещо което си правила независимо дали сама или с приятеля ти?
А извинявай, Double Penetration,не съм забелязала.Не,не съм го пробвала.
Ох,честно ли,не знам.1-вото след като го прочетох да не ти казвам каква физиономия направих :D,а и другото не е за предпочитане,щом ще е ужасен задник.Не бих избрала нито едното,нито другото,по добре да си стоя сама :D
Най-странното място беше на скалите,с голо дупе срещу целия град :D Не,че някой ни е видял де.
За най-странно нещо.. не се сещам чак за толкова странни неща,които да сме правили.
Понеже прочетох ,че приятеля ти те е чукал в устата:
Заедно сме почти 2 години,така че много пъти го е правил :D
Колко време го правихте? Времето всеки път е различно,пък и не си засичам.
Там ли свърши или минахте към секс? Някой път свършва там,друг път преминаваме към секс,различно.
^^
кво мислиш за малките,които правят секс?
а за необразованите на тая тема?
родителите ти млади ли са?
ядосват ли те много?
обичаш ли козунак?
кво мислиш за малките,които правят секс? Познавам момичета,които са на 13-14,а вече са били с повече от 3-4 момчета.Аз също бях на 14,когато го направих за първи път,но не съм прекалявала и не съм си позволявала да спя със всеки срещнат.За тези момичета мнението ми е,че си провалят живота и ще съжаляват.Няма нужда да изричам обидни думи,защото така или иначе никой няма да обърне внимание,а днешната младеж ще стават все по неубоздани.
а за необразованите на тая тема? Щом са необразовани,значи не са готови да правят секс.
родителите ти млади ли са? Майка ми може да се каже.Родила ме е на 20,а сега е на 37.Баща ми е доста по-възрастен от нея,е не чак доста,но е с 9 години по голям,т.е е на 46.
ядосват ли те много? Ами честно казано,разбират,че вече малкото им момиче е порастнало.За тях е важно само да се изуча,да имам образование,а за останалите неща не ме закачат.Знаят,че имам мозък в главата си и ми имат доверие.
обичаш ли козунак? Ммм,обожавам козунак.
^^
chushkopek
08-12-2012, 20:13
Какво мислиш, че те прави секси? Би ли го направила със стар (65/70) годишен, но за много пари (300 000 примерно)? Deepthroat? Родителите ти как разбраха, че си започнала полов живот?
@блъди Аватара много кефи.
благодаря :д
пушила ли си трева?
пушиш ли цигари?
пиеш ли алкохол?
Какво мислиш, че те прави секси? Би ли го направила със стар (65/70) годишен, но за много пари (300 000 примерно)? Deepthroat? Родителите ти как разбраха, че си започнала полов живот?
@блъди Аватара много кефи.
Ами не знам :D Смятам за секси гърдите си :D.
Изпитвам отвращение от такива неща,не бих го направила със такъв човек ако ще и за 1 000 000 000 да е,да не съм проститутка,отврат! :Х
Deep throat,ако не се лъжа беше да го "погълнеш" целия,ако е така,аз не мога :D
На майка ми и споделих след време,на баща ми нищо не съм казвала,но се досеща.Все пак имам сериозна връзка и повечето време преспивам при приятеля си.
благодаря :д
пушила ли си трева?
пушиш ли цигари?
пиеш ли алкохол?
Пушила съм трева много пъти,но вече не,просто всичките тези пъти ми бяха достатъчни,за да се уверя,че винаги забивам и ми става зле,останалите как са толкова ведри,не знам! :D
За цигарите,пуша да и алкохол пия :D
chushkopek
08-12-2012, 21:31
Горда ли си от това, че пушиш? Какво ти е мнението за наркотиците? Пробвала ли си сериозен наркотик? Би ли? Защо си толкова зле със сексуалните понятия? Какви езици говориш?
П.С Всеки човек има цена...вапроса е каква.
Горда ли си от това, че пушиш? Не,даже ми се иска да ги спра,но нямам толкова голяма воля,за съжаление. Какво ти е мнението за наркотиците? Отрицателно,разбира се.Тези,които употребяват,явно не им се живее.Пробвала ли си сериозен наркотик? Ами,всъщност да. :D Пробвала съм 2-3 пъти пико.Яко е,но не бих опитала пак.Не искам да съм зависима от тези неща.Би ли? ... Защо си толкова зле със сексуалните понятия? Ами не съм се интересувала за съкращенията и наименованията на друг език на сексуалните понятия.Ако ми го кажат без тези съкращения и т.н знам за какво става на въпрос. Какви езици говориш? Мога да говоря и да разбирам английски,от части.Иначе съм учила немски,изучавам и руски.
П.С Всеки човек има цена...вапроса е каква.
^^
Какво би направила ако завариш приятеля ти с твоята най-добра френдка на калъп? Ще вдигна скандал и ще го зарежа,а тя може да отнесе някой шамар
А какво би направила ако видиш тя как му духа само? Същата работа.
^^
можеш ли да рисуваш?
имаш ли някакви таланти?
колко обичаш приятеля си и какво би направила за него?
добра ли си в леглото?
можеш ли да готвиш?
любим цвят?
зодия?
харесваш ли се като цяло?
носиш ли очила?
можеш ли да рисуваш? Правила съм някакви опити като по-малка в училище,но никога не ми се е отдавало. :D
имаш ли някакви таланти? Пеенето.Съжалявам,че не влязох в музикално у-ще.
колко обичаш приятеля си и какво би направила за него? Обичам го много и бих направила всичко,което ми е по силите за него.
добра ли си в леглото? Предполагам,че имам вече достатъчно опит,пък и с приятеля ми нямам никакви задръжки в леглото и доколкото ми е казвал най-хубавия му секс е с мен,моят също е с него,дано е така ;д :)
можеш ли да готвиш? О,да.Покрай него се научих на много неща.Е,за готвенето експериментирам от малка,майка ми е готвачка по принцип и явно съм наследила опита и. :Д
любим цвят? Черен.
зодия? Телец
харесваш ли се като цяло? Малко са хората,които ще кажат,че се харесват и аз не съм от тях :D И аз като всички,това не си харесвам,онова не си харесвам,а хората ми казват,че съм луда,но аз си знам.Има какво да се желае.:D
носиш ли очила? Само вкъщи и то само когато гледам филми.
^^
Kavichki
08-13-2012, 08:16
В една тема си писала, че си била с 8-9 момчета, а тук цифрата е друга.
На кое да вярваме?
Наистина ли си способна да изградиш семейство?
Свястна ли си?
Oy7ofCon7roL
08-13-2012, 09:03
Вярно, че нещо лъже Фенката, тук в тази тема като я питах с колко момчета е спала тя ми каза, че е спала с 3 момчета и аз взех , че се вързах ама ей ся като прочетох какво е написал Kavichki и се поразгледах малко от мненията и за 10 мин се натъкнах на тази тема : http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/434404-Мечтаете-ли-няколко-момчета-quot-да-ви-разкажат-играта-quot/page4?highlight=%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D1%87%D0%B5%D1% 82%D0%B0
тук пише , че е правила групов секс с още 3 момчета, дето и са се изредили един след друг..... абе знаех си, че не мога да бърка толкова в преценката си за хората, а този път се вързах.... http://store.picbg.net/pubpic/C7/E8/b869fce25402c7e8.JPG
Kavichki
08-13-2012, 09:27
^ Пич, нямах впредвид тази тема. В един лексикон мисля, че го беше написала. На въпроса "Колко сексуални партньори сте имали?", тя беше написала "8-9 не помня"...
Питам я, не за да се заяждам, а от чисто любопитство, тъй като и други съфорумници съм ги хващал така на едно място да пишат едно, а после друго. Доста хора се заплитат в лъжите си.
Oy7ofCon7roL
08-13-2012, 09:49
Да бе разбрах, че си нямал предвид тази тема. Но аз точно в тая тема я питах явно навсякъде пише различни отговори.... демокрация всеки може да си пише квот си иска.
В една тема си писала, че си била с 8-9 момчета, а тук цифрата е друга.
На кое да вярваме?
Наистина ли си способна да изградиш семейство?
Свястна ли си?
Вярно, че нещо лъже Фенката, тук в тази тема като я питах с колко момчета е спала тя ми каза, че е спала с 3 момчета и аз взех , че се вързах ама ей ся като прочетох какво е написал Kavichki и се поразгледах малко от мненията и за 10 мин се натъкнах на тази тема : http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D1%82%D0%B0
тук пише , че е правила групов секс с още 3 момчета, дето и са се изредили един след друг..... абе знаех си, че не мога да бърка толкова в преценката си за хората, а този път се вързах.... http://store.picbg.net/pubpic/C7/E8/...e25402c7e8.JPG
^ Пич, нямах впредвид тази тема. В един лексикон мисля, че го беше написала. На въпроса "Колко сексуални партньори сте имали?", тя беше написала "8-9 не помня"...
Питам я, не за да се заяждам, а от чисто любопитство, тъй като и други съфорумници съм ги хващал така на едно място да пишат едно, а после друго. Доста хора се заплитат в лъжите си.
Честно казано,не знам защо съм го написала и какво съм си мислела с тези изказвания :D Профилът си е мой,никой друг не ми го ползва,затова няма да се оправдавам,че е на сестра ми или на приятелка,просто наистина не знам защо съм ги писала тези глупости.. :D :D Това,което казах тук е вярното.
Наистина ли си способна да изградиш семейство? След време,мисля че да.
Свястна ли си? Не винаги ;д
Kavichki
08-13-2012, 11:14
:D:D:D:D
Eбеш ли се с животни?
К'во приказваш.Това ми е любимото.
А с жени?
Еми не.
На стола сяда bloodyF:) Успех !
Oy7ofCon7roL
08-13-2012, 11:59
Честно казано,не знам защо съм го написала и какво съм си мислела с тези изказвания :D Профилът си е мой,никой друг не ми го ползва,затова няма да се оправдавам,че е на сестра ми или на приятелка,просто наистина не знам защо съм ги писала тези глупости.. :D :D Това,което казах тук е вярното.
Хахахахахах мъка ми е мъкааа.......мога да ти кажа, защо си ги писала тези неща, както мога да ти кажа и защо направи тази тема, както и защо пишеш откровени лъжи, но смятам , че дори идиотите, които посещават форума могат да преценят сами колко си фалшива, затова ще си замълча
И един последен въпрос на който няма нужда да ми отговаряш: От срам ли си смени снимката на профила, та да не се вижда кой се наака ?
Хахахахахах мъка ми е мъкааа.......мога да ти кажа, защо си ги писала тези неща, както мога да ти кажа и защо направи тази тема, както и защо пишеш откровени лъжи, но смятам , че дори идиотите, които посещават форума могат да преценят сами колко си фалшива, затова ще си замълча
И един последен въпрос на който няма нужда да ми отговаряш: От срам ли си смени снимката на профила, та да не се вижда кой се наака ?
И аз мога да предположа защо съм ги писала тези неща,било е преди 2 години,може би съм искала внимание,не знам.Хаха :D Първото,което е не съм имала толкова време да водя полов живот с толкова момчета,защото на практика водя полов живот от 3 години,а от 2 си имам приятел.Второто,което е през тези 3 години съм била с 3 момчета,пък и остава за 3-ма за 1 вечер.И все пак защо съм тръгнала да обяснявам на хора,които не ме познават и ми е все тая дали ще ми повярват? А към въпроса ти.. щом е въпрос,ще ти отговоря ;). Защо да си сменям снимката и да има някаква причина? :D Така или иначе с моя снимка или с някоя друга,никога до сега не съм засичала тук познати,пък и няма от какво да се "наакам".Подробно обясних дори кои са били момчетата,с които съм спала,а онова и да се мъчиш да разгадаеш защо съм го написала,няма да успееш,при положение,че аз самата не знам.И отново за снимката,ако ме срещаш често във форума,може би си забелязал/а,че си сменям снимките доста често,като ти пречи,ще си сложа пак моя,щото на мен не ми пречи? Ако искаш отговаряй,така или иначе вече не съм аз на стола и друг отговор няма да получиш от мен,нямам право да отговарям вече. :)
Ако имате въпроси,задавайте към bloodyF !!!
Oy7ofCon7roL
08-13-2012, 12:25
Нямам намерение да задвам въпроси , защото някак си не си падам по това да гледам някой как се упражнява да прави свободни съчинения за да си погъделичка егото...
ако някой иска да пише, ама вече ще се седи по 1-2-3 страници
5 са много и без това
окей,аз да започна,не че не ги знам нещата дет' ще те питам,ама давам тон :D
На колко си ?
На колко години го направи за първи път?
Какво си помисли?
Любима поза?
Доминираща или доминирана?
:lol:
17 години, 101 дни
15 години и ~110-115 дни
бях wasted и нищо си не мислех 8-)
лъжички и краката ми на раменете му
доминирана, със сигурност
SisiStrange
08-13-2012, 13:20
Как си представяш едно идеално еротично облекло?
Какво мислиш за играта на роли?
Гушкава ли си след секс?
Колко сериозни връзки си имала?
Как си представяш едно идеално еротично облекло? -черни дантелени чорапи, дантелен черен сутиен, черни дантелени бикини..абе много дантела общо взето :Д
и токчета
Какво мислиш за играта на роли?-нямам време за такива неща, така че -не 8-)
Гушкава ли си след секс? -мънинко
Колко сериозни връзки си имала?-ми не кой знае колко сериозни, ама 2
wax, само с немски овчарки!
Щях да ти предложа тройка...
3те имена?
Град?
Години?
Амбиции?
Момент който ще запомниш?
Kaena Smith
08-13-2012, 15:27
Причината да се регистрираш във форума.
Кой е любимият ти раздел ?
Имаш ли си хоби,ако да,какво ?
Най-много време прекарваш в...?
С какъв успех завърши годината ?
Най-ценното нещо в живота е...?
Ягоди с шоколад или със сметана.
Нещо,което винаги те разплаква.
От какво се страхуваш ?
Без какво/кого не би могла да живееш ?
Опиши се с три думи.
Изброй няколко твои качества и недостатъци.
Спортуваш ли ?
Би ли се подложила на диета или вече си ?
Нещо,което не харесваш у себе си.Защо ?
а егн и адрес не искаш ли?
Благоевград
17
много, да, основната "Право" в София
хм,в момента не знам защо се сетих като се поизгубих на летището във Франкфурт :lol:
иначе много са ми и хубавите , и лошите мигове, ама не бих променила нищо общо взето
Причината да се регистрираш във форума.-не знам ,сигурно ми е било любопитно и просто съм се регистрирала, имах и друг рег, ама не го помня :/
Кой е любимият ти раздел ?-секс,въпреки че е тъпо
Имаш ли си хоби,ако да,какво ?-събирам магнитчета,картички, сувенирчета от разни места
Най-много време прекарваш в...?-хола?! там ми е компютъра :lol:
С какъв успех завърши годината ?-5,70+
Най-ценното нещо в живота е...?-времето?
Ягоди с шоколад или със сметана.-с шоколад
Нещо,което винаги те разплаква.-клипа на I don't wanna miss a thing на Aerosmith или като видя братовчедите ми на снимка.. :(
От какво се страхуваш ?-зъболекари, буболечки, животни, клоуни, тъмното, самотата
Без какво/кого не би могла да живееш ?-всичко е заменимо : )
Опиши се с три думи.-усмихната, романтична, срамежлива
Изброй няколко твои качества и недостатъци.-качества:амбициозна съм, постигам си целите рано или късно; мързелива съм за много неща и ми е кофти от това, успявам да си губя времето, влюбчива съм
Спортуваш ли ?-фитнесче малко и вкъщи домашни тренировки от време на време
Би ли се подложила на диета или вече си ?-на диета не съм, ограничавам се от разни неща по принцип, но в момента съм си дала пауза, щото забих на емоционално ниво и имах нужда от храната; абе теленце-дай му храна и му гледай сеира :lol:
Нещо,което не харесваш у себе си.Защо ?-тялото, щото има нужда от подобрения , ама работим по въпроса
малко характера, непостоянна съм и сприхава на моменти и готова да споря за всичко
обяснявам го със зодията си 8-)
https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcT1NPNnh5U41TJybfw8VQRCdBTLAOgG8 7IBAP76iddup420CU6PEg
Kavichki
08-13-2012, 16:12
Здравей, BloodyF
1. Забавляваш ли се във форума и откри ли приятели?
2. Какъв тип теми не харесваш?
3. Знаеш ли как е здрасти на довиждане?
4. Имаш ли дразнители/врагове в сайта?
5. Смяташ ли, че сайта те е променил по някакъв начин?
6. Можеш ли да отговориш на този въпрос?
Kaena Smith
08-13-2012, 17:36
Интересни отговори. :D
Стана ми любопитно :
Коя зодия си ?
Разкажи малко по-подробно случката с "поизгубването". :D
Много неща ли си събрала досега ("магнитчета,картички, сувенирчета от разни места") ?
Кои страни си посетила ?
С какво те плашат клоуните и гледала ли си "the amusement" или "ТО" ?
От всякакви животни ли се страхуваш или от определени ?
Защо точно "Право" ?
На светната лампа ли спиш ? :lol:
Furious?
08-13-2012, 17:42
3ка с негра или да те изнасилят наистина :D
Psyko Nuts
08-13-2012, 18:03
Кога някой друг подема фронта :D
Kavichki
08-13-2012, 18:21
^ Навит ли си? :D
Psyko Nuts
08-13-2012, 18:46
^ Навит ли си? :D
От части да :D
chushkopek
08-13-2012, 18:59
Обясняваш го със ЗИДИЯТА СИ!? Защо ти и другите суеверни хора смятате, че характера ти има общо с това кога си роден като всъщност няма?
Какво лошо има да спориш за нещо с което не си съгласна?
По-късно ще ти задам повечко въпроси, че ме издрахните в 2 теми с тия зодии....
Thrombocyte
08-13-2012, 19:16
Как си представяш сексуалния ти опит след 5-10 години ?
chushkopek
08-13-2012, 20:50
Ах ти...пропусна ме.
DeviL_AsS
08-13-2012, 21:02
Така се получава като цитираш по-дългите въпроси :)
I love Music
08-14-2012, 08:01
Харесва ли ти аналния секс?
nymphadora
08-14-2012, 08:25
Ти май искаше да учиш право?
Смяташ ли,че ще се реализираш в България?
А в кой университет искаш да влезеш?
въпросите ми не са сексуални,но и аз съм се ориентирала към правото и ми е интересно :)
Oy7ofCon7roL
08-14-2012, 08:55
ох, извинявам се трипъл поста, ама нещо форонът се ебава с мен и не ми излизат мненията, отговорих на всички, ако не може да ги прочетете, извинявам се :д
Тва е от операта... и аз го има тоя дерт, просто я деинсталирам и инсталирам като почне да бъгва
Kavichki
08-14-2012, 14:16
Отмъстителна ли си?
Какво предпочиташ: чаша студена вода (изворна) или скъпо уиски?
Обичаш ли да готвиш?
Колко букви има в това изречение?
Лесно ли допускаш до себе си някой?
Обичаш ли Granger?
ако някой иска да сяда да сяда направо, явно нямам късмет с тоя стол
ще се пробвам на другия някой път :lol:
Furious?
08-14-2012, 17:15
лесно ли пускаш
nymphadora
08-14-2012, 21:33
Защо се отказА от стола?
Иначе как са другите?
На мен ми се спи.
adoreher
08-15-2012, 10:55
искам ааз :lol:
give me attention ;3
ае слагаме адорЕхер
и сменете заглавието
откъде си?
вярно ли е ,че миминко ти е майка?
хахаххах извинявам се за директният въпрос, но ме гложди любопитството от няколко дни, след като и това го чух :lol:
къде учиш?
кой клас си?
имаш ли си приятел? от колко време сте заедно?ако нямаш,защо приключи последната си връзка и колко дълга бе тя?
на колко си?
изневерявала ли си?
chushkopek
08-15-2012, 11:37
Какъв ти е мерака да започваш форумни драми? Комплексирана ли си според теб? Ако отговора е да, защо не правиш нищо по въпроса? Смяташ ли се за нещо повече от другите? Защо? Как изобщо някой се е навил да прави секс с теб, да не би да си хубава? На какво се базират малоумните ти мнения? Ти ли беше вярващата или съм се объркал? К'во те кефи в китито?
adoreher
08-15-2012, 11:46
откъде си? пловдив
вярно ли е ,че миминко ти е майка? :D родословното ми дърво няма нищо общо нито с раздела, нито със стола ;3
хахаххах извинявам се за директният въпрос, но ме гложди любопитството от няколко дни, след като и това го чух интересно ми е от кой /wasntme/
къде учиш? Благоев
кой клас си? ще съм десети тая година
имаш ли си приятел? от колко време сте заедно?ако нямаш,защо приключи последната си връзка и колко дълга бе тя? нямам си приятел.. последната ми връзка беше нещо от сорта на една седмица. страшна връзка :lol: прекратих я защото в интерес на истината грам не ми се занимава с момчета и нямам абсолютно никво желание да съм обвързана
на колко си? 16
изневерявала ли си? не.. тва пък изобщо не го разбирам. ако си с някой си с него, ако искаш да си с друг-късаш и после правиш квото си искаш.
Какъв ти е мерака да започваш форумни драми? не ми е мерак, просто не мога да си мълча и от там тръгват *драмите*
Комплексирана ли си според теб? не мисля че имам причина да съм
Ако отговора е да, защо не правиш нищо по въпроса?
Смяташ ли се за нещо повече от другите? не
Защо? и кво съм постигнала в живота си за да съм повече :lol: Как изобщо някой се е навил да прави секс с теб, да не би да си хубава? не, ного съм грозна и от съжаление.. На какво се базират малоумните ти мнения? :lol: може би тва че не си правя труда да обяснявам и пиша като хората те навежда на мисълта че са малоумни, ама пък шанс ;3 Ти ли беше вярващата или съм се объркал? вярваща е силно казана. К'во те кефи в китито? не знам, може би тва че красотата и е не е класическа
Oy7ofCon7roL
08-15-2012, 11:47
Ако Миминко е майка на Адорхър , аз автоматично и ставам фен :)
adoreher
08-15-2012, 11:48
^ тва пък беше нямам думи :lol:
chushkopek
08-15-2012, 11:55
На какво се базират малоумните ти мнения? :lol: може би тва че не си правя труда да обяснявам и пиша като хората те навежда на мисълта че са малоумни, ама пък шанс ;3
Или това, че в тях няма грам смисъл, логика и признаци на разсъждение, ама пък шанс ;3
Що нещеш мъжко? Лезби ли си? Какво мислиш за хомосексуалистите? К'во ще значи "красотата и не е класическа"? А нейните малоумни мнения на какво са базирани?
Furious?
08-15-2012, 11:58
коя от прословутите дъщери на мима си - 1, 2 , 3 ? или 4-тата хаха
adoreher
08-15-2012, 11:59
Що нещеш мъжко? не мога да стоя на едно място, не мога да съм с един, не мога да съм и с много, просто не ми се занимава, не чувствам нужда от тва да си имма приятел Лезби ли си? лесби щото си нямам приятел? интересна логика. Какво мислиш за хомосексуалистите? хора като хора, да се обичат като искат К'во ще значи "красотата и не е класическа"? ми просто не е класическата красавица.. да кажеш примерно руса, сини очи, като барби.. нещо такова, кефя се на различната красота
А нейните малоумни мнения на какво са базирани? изобщо пък няма да го почвам тоя разговор.. имате правото да мислите който искате за малоумен обаче е супер глупаво всички въпроси да се въртят около тва.
adoreher
08-15-2012, 11:59
коя от прословутите дъщери на мима си - 1, 2 , 3 ? или 4-тата хаха
бе ква дъщеря ви гони бе :lol:
Oy7ofCon7roL
08-15-2012, 12:00
Ама и ти като Mиминко много се впрягаш някой като ти каже нещо, последно си спомням за едни вежди имаше 23 часова драма и добре, че заключиха темата :D
А нея колко пъти съм я вързвал да спорим за глупости от нямане и кво да прая :D
adoreher
08-15-2012, 12:01
е как няма да правя драма
три години ги мъчих тея вежди :D :D :D
chushkopek
08-15-2012, 12:07
Интересно ми е как реши, че въпроса дали си лесби идва от това, че си нямаш приятел? (rofl)
Значи това нейното е "различна красота", защото....? Осъзнаваш, че "барби" не се смята за красиво от всички => как наричаш нейното РАЗЛИЧНА красота?
adoreher
08-15-2012, 12:11
Интересно ми е как реши, че въпроса дали си лесби идва от това, че си нямаш приятел? (rofl)
Значи това нейното е "различна красота", защото....? обясних защо/ Осъзнаваш, че "барби" не се смята за красиво от всички => как наричаш нейното РАЗЛИЧНА красота? да, барби не се харесва от всички, само че този тип си е класика квото и да си говорим също като червеното червило, също като френския маникюр и тем подобни.
за кити ли ще си говорим?
chushkopek
08-15-2012, 12:16
Смяташ ли се за кифла? Какво според теб е кифла? Какво мислиш за Хилари?
adoreher
08-15-2012, 12:20
мне.. за кифла смятам момиче което ще се обръсне и гола глава само за да привлече внимание.. някво постоянно мрънкащо изчадие, изпадащо в истерия като завали щото косата ще и се начупи.. супер стабилната маста фдт, супер стабилното самочувствие базирано на бягане от училище, напивания до безсъзнание и тем подобни излагации. общо взето всяко момиче което има нужда от комплименти 24/7 и се прави на оборотна а всъщност не може да си направи една мусака сама.. е кифляк
Имаш ли любима поза?
Колко ти е гръдната обиколка :lol: любопитноми стана, имаш готини цици :D
Имаш ли си идеал за мъж?
Как се виждаш след 10 години?
Мастурбейшън ? Йес ор нот ?
Важи ли за теб поговорката "тихите води са най-дълбоки" ?
adoreher
08-15-2012, 15:56
Имаш ли любима поза? краката ми на раменето му
Колко ти е гръдната обиколка любопитноми стана, имаш готини цици ми.. в седми клас ми беше 97, не са ми мърдали от тогава ;d но пък имам супер широк гръден кош така че :D :D
Имаш ли си идеал за мъж? за конкретен човек не мога да се сетя, да има излъчване на мъжкар, да не е някой кльочо /тва ми е най-противното за мъже/ да има супер якото чувство за хумор, да не е тъп и НИКАКВИ мустаци :D
Как се виждаш след 10 години? надявам се женена с деца и хубава работа ;3
Мастурбейшън ? Йес ор нот ? Ja
Важи ли за теб поговорката "тихите води са най-дълбоки" ? за или според мен? щото изобщо не съм от тихите води :D но мисля че има доза истина в поговорката, нда
Kavichki
08-15-2012, 17:14
Здравей, Доре :D
1. Какъв човек си?
2. Смяташ ли, че човек е склонен да мрази повече, отколкото да обича?
3. Харесваш ли Николета Minaj?
4. Намираш ли за екстремно преживяване пътуването с асансьорец?
5. Какво печелиш повече - приятели или врагове?
:)
adoreher
08-15-2012, 17:36
Здравей, Доре :lol: драсте
1. Какъв човек си? аааами.. много емоционален, ного несдържан, голям инат, но пък постоянно се смея :D
2. Смяташ ли, че човек е склонен да мрази повече, отколкото да обича? сигурно има и такива, но лично за мен омразата е слабост и е вярно че всички имаме такива, но тва вече е болестно състояние
3. Харесваш ли Николета Minaj? да пази господ от тва нещо
4. Намираш ли за екстремно преживяване пътуването с асансьорец? чак пък
5. Какво печелиш повече - приятели или врагове? приятели мога да нарека ного малко хора.. а думата враг ми е смешна като за 16 годишно момиче.
Oy7ofCon7roL
08-15-2012, 19:47
С колко момченца си била ?
А с колко мъжленца си била ?
Кое е последното вълнуващо нещо, което направи ?
Коя е последната случка, която не искаш да си спомняш?
Разкажи за някоя срамна ситуация , в която си изпадала ?
Ако трябва да се опишеш с две думи , кои биха били те ?
Доволна ли си от живота си до тук и какво смяташ, че ти е липсвало ?
От какво се интересуваш ?
Какво ненавиждаш ?
Обещанието за теб е ?
Кои неща те привличат у хората ?
А кои неща те отблъскват ?
Труден характер ли си ?
Ако някой ти направи мръсно ще се стремиш ли да му го върнеш ?
Парите за теб са ?
Какво е нещото, което искаш сега ?
adoreher
08-15-2012, 19:59
С колко момченца си била ? с колко съм спала? три за късмет
А с колко мъжленца си била ? три, представи си :D
Кое е последното вълнуващо нещо, което направи ? апф.. хвърлиха ме в един басейн а още не можех да плувам :D
Коя е последната случка, която не искаш да си спомняш? мм последно време няма такива
Разкажи за някоя срамна ситуация , в която си изпадала ? значи беше петък 13.. не помня коя година, но бях шести клас май. и решихме че ще ходим на тепето.. изпих една бутилка флирт и оповръщах цялото тепе. много ме беше срам после ;d
Ако трябва да се опишеш с две думи , кои биха били те ? мм несдържана и забавна
Доволна ли си от живота си до тук и какво смяташ, че ти е липсвало ? нда, доволна съм. липсвала ми е може би малко повече дисциплина :d иначе винаги съм била задоволена откъм всичко, което може би някой ден ще ми изиграе лоша шега
От какво се интересуваш ? супер бързо ми се сменят интересите.. може би само този към животните ми е постоянен.
Какво ненавиждаш ? неподържани момичета.. тва направо ми бърка в здравето
Обещанието за теб е ? лично аз не обещавам нещо ако знам че няма да го направя, щото в крайна сметка излиза че съм само на думи. мисля че е нещо, което всеки който поне малко държи на себе си трябва да спазва
Кои неща те привличат у хората ? позитивната енергия, интелекта
А кои неща те отблъскват ? простащината въпреки че на моменти и при мен избива
Труден характер ли си ? мм не мисля, инатлива съм, но съм разбрана като цяло
Ако някой ти направи мръсно ще се стремиш ли да му го върнеш ? от мръсно до мръсно има разлика
Парите за теб са ? необходимост
Какво е нещото, което искаш сега ? да ми се спи
Какво нещо в характера си искаш да промениш най-много?
Според теб младите образовани ли са в сексуална насока и ако не,къде е проблема според теб?
adoreher
08-15-2012, 20:27
Какво нещо в характера си искаш да промениш най-много? искам да стана мноого по-спокойна като цяло и да не паля толкова бързо
Според теб младите образовани ли са в сексуална насока и ако не,къде е проблема според теб? ами лично аз познавам много мои набори които са много образовани, но може би идва от тва че някак си не мога да общувам с хора които са на ниво *забременява ли се от чекия/свирка* и да, има супер необразовани деца, които се праскат на воля и после реват че имат бяло течение и ги сърбяло и сякви такива гнусни работи, пък и като им закъснее почват да обмислят пред кой влак да се хвърлят, прекалено много са даже. мисля че се дължи на тва че не приемат секса сериозно и го мислят само за удоволствие, а най-любимото ми е като чуя от някоя *е, то няма да ми се случи точно на меен /и една супер шашната физиономия, все едно е невъзможно и аз им разправям някви скандинавски легенди/ *
nymphadora
08-18-2012, 13:27
айде малко ъп.
Какво обичаш в секса?А какво не?
Свършвала ли си вагинално?
Каквомислиш за тройките?
ShtrudeL
08-18-2012, 13:32
Какво значи ''интересът ми към животните''? Интересуваш се от животни и? Какво става? В някаква организация ли членуваш?
МолиМ те, намери начин да отделяш въпросите и отговорите, че ми е мЪного трудно да ги чета. ^^ Слагай звездички, тиренца, нови редове, нещо..
Четох само от последната страница, после ще питам нещо повече. ^
ShtrudeL
08-18-2012, 13:38
"Комплексирана ли си според теб? не мисля че имам причина да съм"
Видях и това. Всички... ВСИЧКИ имат комплекси. Няма нищо срамно в това да си признаеш.
Въпрос:
1. Падаш ли си по грубостите в секса?
2. Какъв сексуален партньор е най-подходящ за теб? Като поведение/държание
3. Правиш ли орална любоФ? А гълташ ли? хах
4. Може ли да има любов без секс?
5. От кога водиш полов живот?
6. Какво мислиш за тройките?
7. Ревнива ли си?
8. Какво би простила и какво не би?
9. Мислиш ли, че ще си добра майка?
10. Коя зодия си?
11. С каква вилица предпочиташ да ядеш? С дълги, или с къси зъби?
12. Секс на обществени места?
13. Кой е най-близкия ти човек?
14. Ако някое момиче поиска да те целуне, как ще реагираш?
adoreher
08-18-2012, 15:28
леле почти я бях забарвила тая тема ;33
Какво значи ''интересът ми към животните''? Интересуваш се от животни и? Какво става? В някаква организация ли членуваш?
значи че супер много обичам всякакви животни освен насекоми. никъде не членувам, просто правя каквото мога за да помогна на всяко улично помиярче което видя :d прибирала съм си супер много животни у нас, разкарвам ги по ветеринари и после рева като две годишна като ги подарявам. просто си ги обичам, саммо с тва не ми е омръзнало да се занимавам до сега
МолиМ те, намери начин да отделяш въпросите и отговорите, че ми е мЪного трудно да ги чета. ^^ Слагай звездички, тиренца, нови редове, нещо.. ми да се надяваме че кода за почерняне на буквите още бачка
Четох само от последната страница, после ще питам нещо повече. ^
"Комплексирана ли си според теб? не мисля че имам причина да съм"
Видях и това. Всички... ВСИЧКИ имат комплекси. Няма нищо срамно в това да си признаеш. true that. само че според мен има огрооомна разлика от тва да имаш комплекси до тва да си комплексиран, в смисъла в който се използва масово днешно време
Въпрос:
1. Падаш ли си по грубостите в секса? нямам против
2. Какъв сексуален партньор е най-подходящ за теб? Като поведение/държаниеопределено доминиращ. не съм от най-активните, нито обичам да съм отгоре, нито аз да командвам парада един вид
3. Правиш ли орална любоФ? А гълташ ли? хах да и да. като цяло са ми супер странни всички момичета които не правили свирки щото било курвенско ;lol:
4. Може ли да има любов без секс? според мен не. няма ли страст няма и любов, а няма как да има страст а да няма секс
5. От кога водиш полов живот? най-омразния ми въпрос :D 3 години
6. Какво мислиш за тройките? не са за мен, но ако има по-отворени към тия неща-нека да си правят кефа, не мисля че са лошо нещо
7. Ревнива ли си? пълната противоположност на тва. никога и никого не съм ревнувала, безсмислено е, пълен мазохизъм
8. Какво би простила и какво не би? мога да простя почти всичко. не мога да простя да наранят любим мой човек, не мога да простя човек, който ми се пише приятел да ме предава, лъже или пък използва.
9. Мислиш ли, че ще си добра майка? мм да, грижовна съм, готвя вкусно :D :D :D, имам ценностна система която мога да възпитам и у тях, когато трябва мисля че мога да съм строга.. лошото е само че паля супер бързо и може редовно да ги навиквам като за последно
10. Коя зодия си? ти си по зодиите, ти кажи :D
11. С каква вилица предпочиташ да ядеш? С дълги, или с къси зъби? едно и също ми е ;d
12. Секс на обществени места? идва ми много мръсно и неудобно, свирка може, обаче цял секс... слабо
13. Кой е най-близкия ти човек? имам майка и баба, на които мога да кажа абсолютно всичко, щото са суер либерални. приятели нямам много. точно двама човека, на които мога да кажа всичко
14. Ако някое момиче поиска да те целуне, как ще реагираш? в тва отношение съм много широкоскроена, ако ме кефи-ок. бих се отнесла по същия начин по който бих се отнесла и към момче, което ми харесва ;3
Какво обичаш в секса?А какво не? обичам да ме доминират, обичам да е бързо. не обичам лиготии точно по вреем на секс, има време за гушкане, целуване постоянно и обичане
Свършвала ли си вагинално? малко пъти
Каквомислиш за тройките? не са за мен, но не мисля че са едва ли не смъртен грях
PyCoKoCkA93
08-18-2012, 16:18
1.Какви са целите и стремежите ти в живота?Какво мислиш да правиш след като завършиш Средно образование?
2.Какво научи за твоите,мисля,че бяха 16 годинки, досега за живота?Какво още би искала да научиш?
3.Мислиш ли се за пълноценен човек-за себе си,за околните,дори и за държавата?
4.Какво одобряваш и какво заклеймяваш у хората като качества/недостатъци?
5.Съдиш ли хората за това,че са различни и не отговарят на твоите стереотипи?Контактуваш ли с такива хора и мислиш ли,че има полза от това?
6.Коя е най-голямата глупост,която си правила досега?
7.С кои потребители от форума би се срещнала фейс ту фейс?А с кои би правила секс?
8.А кои те дразнят и защо?
9.Какви момчета харесваш-и като визия,и като характер?Мислиш ли,че можеш да бъдеш цял живот с един човек,без да ти омръзне?
10.Цигари,алкохол,наркотици, опиати?На ти ли си с някои от тях?С кои?
11.Коя е най-благородната постъпка,която си правила досега?Помагала ли си безвъзмездно на някой напълно непознат?Ако да,как се почувства,това направи ли те по-добър човек?
12.И като за последно: Тази година на изпита в Пловдивския университет ми се падна да пиша есе на тема "Големият смисъл е в малките неща".Обобщи с няколко изречения мнението си по тази тема :)
adoreher
08-18-2012, 18:08
1.Какви са целите и стремежите ти в живота?Какво мислиш да правиш след като завършиш Средно образование? да имам доходоносна професия и здраво семейство. мисля да запиша право в ПУ и междувременно да ида да бачкам при някой татуист
2.Какво научи за твоите,мисля,че бяха 16 годинки, досега за живота?Какво още би искала да научиш? научих че всичко рано или късно се връща и всичко лошо, което не знаеш откъде ти е дошло е един вид карма. искам да се науча да контролирам напълно себе си и да не се доверявам толкова на хората
3.Мислиш ли се за пълноценен човек-за себе си,за околните,дори и за държавата? за себе си, за семейството си и приятелите си-да. за държавата... не мисля че на 16 години мога да съм значима за цяла държава
4.Какво одобряваш и какво заклеймяваш у хората като качества/недостатъци? заклеймявам склонноста към наркотици. имам познати, които употребяват и това не се отразява директно на отношението ми, но имам едно на ум. като цяло не съм склонна да съдя, освен ако не са очевидно тъпи или продажни индивиди
5.Съдиш ли хората за това,че са различни и не отговарят на твоите стереотипи?Контактуваш ли с такива хора и мислиш ли,че има полза от това? мисля че с колкото повече различни хора контактувам, толкова повече се обогатявам един вид. като цяло се старая да не съдя, но няма как да не го правя макар несъзнателно
6.Коя е най-голямата глупост,която си правила досега? не съм правила кой знае какви издънки.. голяма глупост.. може би едно напиване в шести клас, с което се изложих супер моШно. не мисля че имам друга постъпка, която да нарека голяяма глупост
7.С кои потребители от форума би се срещнала фейс ту фейс?А с кои би правила секс? ааами.. честно казано не знам, бих се срещнала с granger, излежда точна мацка, за други в момента не се сещам и не съм била привлечена от някой във форона, за да искам да спя с него
8.А кои те дразнят и защо? dragonlady ми бърка в здравето просто.. защото е супер комично да е на 20, да ми говори за сватби, да е сгодена и да не може да пише.. хубаво, не сме на изпит, и аз не се пъна да пиша като първата интелигенция, обаче то тва нейното е направо... всъщност, кофтито е че се опитва да пише интелигентно, а прави супер ахмашки грешки0 визията и също ми е противна.
9.Какви момчета харесваш-и като визия,и като характер?Мислиш ли,че можеш да бъдеш цял живот с един човек,без да ти омръзне? високи и едри. мразя кльочави манекенчета с по-тесни дънки от моите и гел по косичката, бели цайси и тем подобни. трябва да е мъжкар. като характер е просто задължително да има чувство за хумор и да не е ревнив. всичко друго се понася
10.Цигари,алкохол,наркотици, опиати?На ти ли си с някои от тях?С кои?цигари редовно и алкохол на бар или по празници. обичам се прекалено много дори за да опитам къвто и да е наркотик
11.Коя е най-благородната постъпка,която си правила досега?Помагала ли си безвъзмездно на някой напълно непознат?Ако да,как се почувства,това направи ли те по-добър човек?на напълно непознат не съм помагала
12.И като за последно: Тази година на изпита в Пловдивския университет ми се падна да пиша есе на тема "Големият смисъл е в малките неща".Обобщи с няколко изречения мнението си по тази тема :) [b]майко как не ми се пише :D :D няма да го пиша като есе ;d мисля че докато се стремим към нещо голямо, което ни се струва (а понякога не е) супер стойностно, значимо и необходимо, по пътя изпускаме много шансове да бъдем щастливи. мисля че в днешно време супер малко хора се радват на простичките и обикновени неща, защото всичко вече е комерсиално и светът е супер материален -> мозъците ни са мега промити и не обръщаме внимание на същността на нещата, а на цената им. мисля че за да живее пълноценно един човек, трябва да грабва всеки шанс за щастие, независимо колко ще продължи-пак е щастие. мисля че вместо да мислим глобално е много по-лесно и дори здравословно да се наслаждаваме преди всичко на това, което имаме. целите са страшно хубаво нещо, но когато ги преследваш сляпо, губиш много възможности, нерви и пропускаш хубави моменти. в момента изобщо не мога да си събера мислите, така че е възможно на последния въпрос да съм отговорила малко несвързано :D :D :D
;3
PyCoKoCkA93
08-18-2012, 19:03
Много хубави отговори(като изключим частта за ДрагънЛейди).И на последния въпрос каза доста хубави и смислени неща,макар и нахвърляни набързо си личи дълбокия замисъл в тях.Браво :)
Между другото аз съм навита за стола на разпитите,така че ако нямаш някой друг предвид,аз съм насреща :D
ShtrudeL
08-18-2012, 19:56
Принципно не те харесвам, но мисля, че имаш и някакви плюсове и ако си земна и естествена можИм да се разберем.
Furious?
08-18-2012, 20:00
пускаш ли анално ?
да си изнасилена наистина или с 3 негра едновременно
nqmaznacheniee
08-18-2012, 20:15
защо под ягодите си толкова шекши? :oops:
PyCoKoCkA93
08-18-2012, 20:41
Принципно не те харесвам, но мисля, че имаш и някакви плюсове и ако си земна и естествена можИм да се разберем.
Това към кой беше насочено?
ShtrudeL
08-18-2012, 20:44
Това към кой беше насочено?
Към нея, но така като питаш...
хаха шегувам се =-)
PyCoKoCkA93
08-18-2012, 21:40
И последния въпрос ,провокира ме Блонди93 ,на който скъсаха братовчедката ми в ПУ на това есе ..
Какво за теб е евроинтеграцията?
Е,т'ва вече закопава отвсякъде.Адски скапана тема дадоха на редовния изпит,добре,че се измъкнах от него заради предварителния :D Била от учебника по Свят и личност,нещо такова бях чула.
Да питам и аз още нещичко все пак,малко тъпотийка си пада,ама ми е много интересно :D
"Защо преди си беше сложила ония аватар с бялото на устата?Какво толкова ти харесваше в него?" :D
ShtrudeL
08-18-2012, 22:13
Абе той въпроса си беше "двете лица на евроинтеграцията " май май ама викам да питам нещо по - така,че после след изпита се оказало,че доста хора не знаят какво е евроинтеграция
Странно.
Имаше адски неадекватно държание на фейк в доста теми, а сега показваш съвсем различно.
Какво си ти?
Боже, колко добро обоняние имам.
nymphadora
08-19-2012, 08:07
жалко,че баннаха Миленка :(
Само на мен ли не ми пука особено за потребителите и за това нямам никакви въпроси?
adoreher
08-19-2012, 10:55
пускаш ли анално ? слабо
да си изнасилена наистина или с 3 негра едновременно
щрудке.. ъм мерси :lol:
dream1707
08-19-2012, 10:57
Само на мен ли не ми пука особено за потребителите и за това нямам никакви въпроси?
А на нас какво ни пука, че на теб не ти пука ?
искам и аз на тоя стол :( може ли после аз ^
adoreher
08-19-2012, 10:59
мможе
аре една трета страничка за късмет и ви лишавам от присъствието си :D :D :D :D :D :D :D
Milena96, с евроинтеграцията, я експулсирахме в банановите републики вече..
а за adoreher имам някои импулсивни въпросчета, тип"
Имам двойка желътинчета за перорална употреба. Представлява ли ти интерес? И вторият ми въпрос е, слагаш ли си маска пред широката гама от хора, с които общуваш, изключая само нааай-близките ти? Щото така си питам, имам нЕкакви си подозрения)
DragonLady
08-19-2012, 15:11
Какви дефекти имаш, че си слагаш с тонове грим?
Не мисли ли, че това те загрозява? Че си съсипваш кожата от твърде млада?
Страх те е да покажеш истинското си лице и аз ли?
Защо показваш толкова негатизивъм и злоба?
И в реалният живот ли си такава? ( обвързан с предният въпрос )
Имаш ли си приятел?
Ако да, как успяваш да го задържиш до теб? Какво толкова му даваш, която друго не е способна?
на колко години ти беше първия път ?
а на колко си сега ?
какъв е естествения ти цвят на косата ? 8-)
adoreher
08-19-2012, 15:42
Имам двойка желътинчета за перорална употреба. за някъв желатин ли става въпрос :D :D Представлява ли ти интерес? И вторият ми въпрос е, слагаш ли си маска пред широката гама от хора, с които общуваш, изключая само нааай-близките ти? Щото така си питам, имам нЕкакви си подозрения) маска силно казано. говоря тва, което мисля винаги, просто не съм мила с непознати хора, а с близките си съм. не ми идва отвътре просто
Какви дефекти имаш, че си слагаш с тонове грим? е ся специално заради теб ще се държа като дива селянка. ти нормала ли си ма? :lol: :lol: грим не слагам от повече от година /изклюлчвам спиралата и рядко очна линия/ ако не ходя на заведение вечерта :D :D нямам дефекти, прекрасна съм
Не мисли ли, че това те загрозява? Че си съсипваш кожата от твърде млада?
Страх те е да покажеш истинското си лице и аз ли? и защо да ме е страх?
Защо показваш толкова негатизивъм и злоба? защото съм негативно настроена към хора като теб. в интерес на истината от целия форум само ти ми бъркаш в здравето.. имаш ли някви идеи що?
И в реалният живот ли си такава? ( обвързан с предният въпрос ) нито съм негативно настроена, нито злобна. единствения ми недостатък, който се доближава до тези е агресията
Имаш ли си приятел? не
Ако да, как успяваш да го задържиш до теб? Какво толкова му даваш, която друго не е способна? задържала съм ги с тва, че казвам нещата както ги мисля и че нямам ония досаден момичешки навик да пускам намеци, недомлъвки, да се цупя, да се фръцкам и да му пищя на главата що е изпил една бира с някоя готина мадама. + тва съм абсолютно минимум ревнива и винаги мога да разсмея хората, които познавам
на колко години ти беше първия път ? 13 /спестете си рейджа, знаех си всичко, не съм имала гафове и не съм питала никой дали се забременява от чекия/
а на колко си сега ? 16
какъв е естествения ти цвят на косата ? такъв ;d https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/314372_312371435441868_1309265273_n.jpg
на колко години започна да се боядисваш?
знаеш ли, че си много красива ? ;о
едит: на колко години си на снимката, която пусна ?
ShtrudeL
08-19-2012, 15:53
въХ ти си някво мъжко момиченце :о
Казваш, че не си ревнива, а би ли простила изневяра?
А ти изневерявала ли си?
Ами ако те ревнуват как се чувстваш?
Защо на 13? Тогавашното ти гадже на колко беше? От колко време бяхте заедно и оправда ли очакванията ти?
Обичаш ли да гледаш звездите?
Кой е най-милия жест, който са ти правили?
А който си правила?
Интересуваш ли се от изкуство?
Как се държиш с хората около теб?
Позволяваш ли си да си по-интимна дори приятелски? I mean... примерно с момченца от мъжки пол, които са ти просто приятели да ги гушкаш, сядаш в тях, масажираш, рошиш косите, етц
А с момичета целуваш ли се за 'здрасти' или 'чао'?
Можеш ли да си дете?
П.П. Мачони имаше предвид орехчетата си в гащитИ. :3
adoreher
08-19-2012, 16:55
на колко години започна да се боядисваш? ммм, 14 май
знаеш ли, че си много красива ? ;о съжалявам че не съм скромна обаче да, мисля се за много красива :D благодаря ;3
едит: на колко години си на снимката, която пусна ? ми.. 13 някъде :D
въХ ти си някво мъжко момиченце :о
Казваш, че не си ревнива, а би ли простила изневяра? не
А ти изневерявала ли си? не
Ами ако те ревнуват как се чувстваш? задушена, ограничена. супер зле общо взето
Защо на 13? Тогавашното ти гадже на колко беше? От колко време бяхте заедно и оправда ли очакванията ти? защото си мислех че съм разбрала какво е любов :D не съжалявам честно казано, не ми е навредило с нищо, беше ми готино. бяхме заедно от 5 месеца, той беше на 16 и се държеше супер с мен
Обичаш ли да гледаш звездите? не
Кой е най-милия жест, който са ти правили? идвали са у нас посред нощ без предупреждение, защото ми е било ного криво
А който си правила? за един конкретен човек съм правила и бих направила кво ли не, не мисля че мога да избера едно
Интересуваш ли се от изкуство? интерес е силно казано. обичам да чета, да слушам музика и да рисувам
Как се държиш с хората около теб? с една дума-айляк. гледам да не ги натоварвам, да не издребнявам и да не мрънкам, просто трябва да е весело ;d
Позволяваш ли си да си по-интимна дори приятелски? I mean... примерно с момченца от мъжки пол, които са ти просто приятели да ги гушкаш, сядаш в тях, масажираш, рошиш косите, етц не обичам да сядам в краката на някой като цяло. иначе имам навика да friendzone-вам всяко мъжко, което ме изкефи и да, лигавя се с тях, гушкам ги, роша ги, катеря се по тях, обаче за нещо наистина интимно според моите разбирания и дума не може да става
А с момичета целуваш ли се за 'здрасти' или 'чао'? да
Можеш ли да си дете? хабсолютно да
П.П. Мачони имаше предвид орехчетата си в гащитИ. :3
аме
не значи ;dd
nymphadora
08-19-2012, 17:09
дразниш ме вече,айде да слагаме дриймчето :3
adoreher
08-19-2012, 17:17
:lol: Тъжно ного
ще остана още малко да те подразня ;3
nymphadora
08-19-2012, 17:35
http://media.tumblr.com/tumblr_m8ug4gD42w1qbbjxy.jpg
а знаеш ли,че не съм ти виждала снимка,я пусни някоя актуална \\:D/
adoreher
08-19-2012, 19:11
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/423571_482466061765737_497051673_n.jpg
косата ми е супер ама така е по никое време :d
от снощи е ;3
chushkopek
08-19-2012, 20:27
Какви дефекти имаш, че си слагаш с тонове грим? е ся специално заради теб ще се държа като дива селянка. ти нормала ли си ма? :lol: :lol: грим не слагам от повече от година /изклюлчвам спиралата и рядко очна линия/ ако не ходя на заведение вечерта :D :D нямам дефекти, прекрасна съм
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Даже тези които не познаваш можеш да убиеш от смях.
Жалко ми е колко си зле.
Защо те дразни най-много драгън лейди? И мен ме дразни с някои неща, но определено е с милион години пред теб.
Claymore
08-19-2012, 20:37
Защо те дразни най-много драгън лейди? И мен ме дразни с някои неща, но определено е с милион години пред теб.
Не защитавам никой, но с кое е по-напред от нея. Драгън лейде е проста на копеле. Има селски, позьорски дори, манталитет. Най-смешна е с това, че се опитва да пише кат' първата ЕнтелЕгенция, а вместо това си показва простотията.
Грозна е като вампир и не говоря за тия от Здрач, а е тръгнала да обяснява "ако си оправиш дефектите ще ставаш" (не го е казала на мен, днес го прочетох).
adoreher
08-19-2012, 20:49
чушка, ного се радвам че ти е готино,
само дето с тва последното се самоиронизирах, ама кой да стопли ;33
дразни ме най-вече с тва, което написа ина в първата част от поста си.
chushkopek
08-19-2012, 21:21
Не защитавам никой, но с кое е по-напред от нея. Драгън лейде е проста на копеле. Има селски, позьорски дори, манталитет. Най-смешна е с това, че се опитва да пише кат' първата ЕнтелЕгенция, а вместо това си показва простотията.
Грозна е като вампир и не говоря за тия от Здрач, а е тръгнала да обяснява "ако си оправиш дефектите ще ставаш" (не го е казала на мен, днес го прочетох).
Ако става въпрос за простотия, определено адор ръси повече. Тя хубаво се надценява драдънката, но за разлика от адор има доста по-богата обща култура и знания като цяло. Адор показва простотията си във ВСЕКИ пост. Кой е грозен и кой не е въпрос ИЗЦЯЛО на гледна точка и "грозен" е далеч от фиксирано понятие. На мен лично и 2-те не ми харесват на външен вид, и к'во? Като цяло невалиден аргумент.
П.С Да не е спам. От къде това самочувствие? Така и не ми отговори май какво мислиш за Хилари. Защо смяташ, че някой ти се връзва? Изобщо смяташ ли така? Защо пишеш във форума?
adoreher
08-19-2012, 21:32
и на базата на кво прецени нивото на общата ми култура при положение че съм писала в 2-3 теми освен тази и за снимките? ква е общата култура на лейдито? в тва че е много образована и запозната със секса, а накрая и разпраха гъза щото тръгнала да прави анален секс без идея как става ли? в тва че докато се мъчи да слага сички запетайки и да изписва всяка дума правилно ръси пълни глупости? в тва че е на 20, а мисленето и е с години зад нея ли? ае моля ти се, стига глупости, разликата е че тя парадира с култура, която няма, а аз си правя айляка. казах че външния и вид ми бърка в здравето, не че е грозна за всички, то всякакви хора има-некрофили, зоофили, u know ;3
самочувствието ми идва най-вече от тва че за години си реагирам ного адекватно в голям процент от ситуациите, че общата ми култура е на ниво и от въшния вид. Хилари коя? девствената мацка? отдавна не съм попадала на нейни постове, мисля че беше малко вманиачена в мисълта да си остане девствена до сватбата, но пък изборът си е хабсюлотно неин. Не мисля че някой ми се връзва, ако го прави е от скука. Пиша, защото преди съм убивала ного време тук в четене и когато се сетих за форона реших да си направя регистрация да видя как са нещата. + липсата на нещо за правене
и кво и е на адор хър точно?!
има самочувствие, малко го показва повече, ама голяма част от него има покритие (спец. за външния вид)
за общата култура-форона е труден начин да прецениш културата на някого имайки предвид темите и контента им
поне не сме случвали на теми бременна ли съм, как се прави секс, гъза ме боли и пр. от нея
пък за драгънката 2 мнения няма,ако си и виждал снимки
и акъла й не е чак на такова ниво, на каквото си мислиш,чуш
и адор хър е 9ти клас, драгънката е във ВУЗ, нормално да е видяла мааааааааааалко повече и да знае маааалко повече от нея
он топик:
можеш ли да готвиш?
чистиш ли редовно?
подредена ли ти е стаята?
какво за теб е перфектната жена?
а перфектният мъж?
говоря и като характер,визия,кариера,дом� �кинство, и като всичко накуп
и недей ми отговаря, че перфектни хора няма..
DragonLady
08-19-2012, 22:38
Е като ви се струвам толкос грозна, тъпа и тн. що ме коментирате бре? Да ви имам аз на вас логиката...
adoreher
08-19-2012, 22:50
що ти е наща логика бе, твойта е по-готина :lol: дупето боли ли те още?
блъди, мерси мац, но смисълът е нулев ;3
можеш ли да готвиш? нда
чистиш ли редовно? никога не съм чистила аз
подредена ли ти е стаята?прилично ;d
какво за теб е перфектната жена?за мен перфектната жена държи на себе си и се грижи за външния си вид без значение на колко е.не е лека, но не и някоя префърцунена госпожица, която го раздава недостъпна. умна е, хитра е, не се страхува да действа и може да диша и без мъж до себе си.добра майка, добра приятелка, добра любовница, способна да гради кариера.
а перфектният мъж?същото като при жената. не се страхува да показва чувствата си, не иска да скочи на всичко, дето хвърчи и държи на думата си.отговорен баща и съпруг е, способен да се грижи за семейството си, с хубава и доходоносна професия
говоря и като характер,визия,кариера,дом
DragonLady
08-19-2012, 22:54
що ти е наща логика бе, твойта е по-готина :lol: дупето боли ли те още?
Аз само и се "възхищавам" на ваща, и гъза ми в случая няма нищо общо, и не, не ме боли пък.
adoreher
08-19-2012, 22:55
ок
ама тропна ли с краченце на ПЪК?
общото с гъза ти е тва че мозъка ти е там ;33
ако държиш да си говорим за теб да се преместим в кофата?
nqmaznacheniee
08-19-2012, 22:58
общото с гъза ти е тва че мозъка ти е там ;33
ахахаххахахахахахах
DragonLady
08-19-2012, 23:06
Много си остроумна няма що ... И не мисля, че има нужда да ходя в кофата. Него раздел рядко влизам.
adoreher
08-19-2012, 23:07
и кога точно се направих на остроумна?
аре не ми разваляй кефа от инсомниата, бегай да си лекуваш хемороидите
DragonLady
08-19-2012, 23:08
и кога точно се направих на остроумна?
аре не ми разваляй кефа от инсомниата, бегай да си лекуваш хемороидите
Предният пост и този.
Аз хемороиди нямам.
adoreher
08-19-2012, 23:09
:lol: никъде не съм се правила на остроумна
разбрахме за твоите хемороиди, искаш ли да си поговорим още малко за теб? ;3
adoreher
08-19-2012, 23:13
така така, драги мои
знам че много от вас и най-вече чушката супер много ще страдат от липсата ми,
но е време да отстъпя стола на една много духовна и ЕнтелЕгентна особа, ака мацката с хемороиди
dragonlady, ти си
скъсайте и дупето ;d Така де, не буквално
DragonLady
08-19-2012, 23:14
Нема нужда ;) Нали е за тебе темата в момента, говори си за тебе си.
adoreher
08-19-2012, 23:17
не бе, за тебе ще говорим ся :lol:
Според теб, имаш ли нужда от правописен речник и учебник по български език?
Защо ти е толкова дълга косата? Не изпитваш ли дискомфорт и нужда да я подстрижеш?
Защо правиш секс без да си осведомена добре?
Колко си висока? Колко е висок приятелят ти?
От 1 до 10, как оценяваш външния си вид и характера си? (всяко по отделно , моля)
WesSneijder
08-19-2012, 23:20
А на нас какво ни пука, че на теб не ти пука ?
искам и аз на тоя стол :( може ли после аз ^
така така, драги мои
знам че много от вас и най-вече чушката супер много ще страдат от липсата ми,
но е време да отстъпя стола на една много духовна и ЕнтелЕгентна особа, ака мацката с хемороиди
dragonlady, ти си
скъсайте и дупето ;d Така де, не буквално
Eee, защо така, нали обеща на момичето вече? :/
да ми отговори на въпросите, пък после да слага когото ще.
изпитвам остра нужда да чуя отговорите им.
adoreher
08-19-2012, 23:21
верно ;o
дриймката да изивнява, ного ми е симпатична, обаче не мога да се въздържа, просто тря да гледам сеир някъде ;dd
тей.. :lol:
срамуваш ли се от факта че си на 20 години, а акълът ти не е на толкова?
понеже много се беше засегнала, понеже уж съм ти пожелала стерилитет, ти мислиш ли че можеш да отгледаш и ВЪЗПИТАШ деца, от които да станат стойностни хора?
пак да питам, как ти е дупето?
FuckedUp
08-19-2012, 23:25
Що мислите, че ще тръгне да отговаря?
DragonLady
08-19-2012, 23:27
adoreher аман от простотията ти. Чули една лъжа повтарят я нон-стоп и се надяват да я превърнат в истина.
Щом толкова искате, добре сядам на стола.
Блоди:
Според теб, имаш ли нужда от правописен речник и учебник по български език? Не.
Защо ти е толкова дълга косата? Не изпитваш ли дискомфорт и нужда да я подстрижеш? Беше по дълга ако става на въпрос. Иначе просто така ми харесва, от 3 години насам съм си така. Не, не изпитвам дискомфорт, преди имаше, затова я подкъсих.
Защо правиш секс без да си осведомена добре? Аз съм си добре осведомена, затова си позволяам дори без. Иначе за аналният като за 1ви опит нормално да е провал, но и не смятам да опитвам пак.
Колко си висока? Колко е висок приятелят ти? Аз съм 170, той 175.
От 1 до 10, как оценяваш външния си вид и характера си? (всяко по отделно , моля) Характер - 6 Външен вид 8
адорхър
срамуваш ли се от факта че си на 20 години, а акълът ти не е на толкова? Не, акъла ми е на по-голяма от 20.
понеже много се беше засегнала, понеже уж съм ти пожелала стерилитет, ти мислиш ли че можеш да отгледаш и ВЪЗПИТАШ деца, от които да станат стойностни хора? Да мисля, че мога, но не и без помоща на мъжа ми, някак си аз се изнервям по лесно, докато той е по спокоен, а за отглеждането на едно дете трябва много търпение и спокойствие.
пак да питам, как ти е дупето? И пак да те питам тебе не те ли е срам дасе държиш толкова просташки и селски?
adoreher
08-19-2012, 23:28
не е простотия, лиготия е. make the difference
и не повтарям лъжи, ебавам те. ти пък можеш ли да дишаш малко по-айляк?
adoreher
08-19-2012, 23:35
брей :lol:
кое е нещото, което те е направило по-зряла от едно случайно 20годишно пиче?
кво не харесваш във външния си вид?
защо си мислиш че нямаш нужда от учебник по български?
DragonLady
08-19-2012, 23:41
брей :lol:
кое е нещото, което те е направило по-зряла от едно случайно 20годишно пиче? Житейският опит, ситуациите в които съм изпадала, и 3 преломни месеца от живота ми след които премислих и осъзнах много неща.
кво не харесваш във външния си вид? Доста слабичка съм, искам да напълнея малко, да речем около 5 килца отгоре
защо си мислиш че нямаш нужда от учебник по български? Защото когато е трябвало съм го чела.
Отговори в цитата
adoreher ЗАПЕТАЙКА аман от простотията ти. Чули една лъжа ЗАПЕТАЙКА повтарят я нон-стоп и се надяват да я превърнат в истина.
Щом толкова искате, добре ЗАПЕТАЙКА сядам на стола.
Блоди:
Според теб, имаш ли нужда от правописен речник и учебник по български език? Не.
Защо ти е толкова дълга косата? Не изпитваш ли дискомфорт и нужда да я подстрижеш? Беше по дълга ЗАПЕТАЯ ако става на въпрос. Иначе просто така ми харесва, от 3 години насам съм си така. Не, не изпитвам дискомфорт, преди имаше, затова я подкъсих.
Защо правиш секс без да си осведомена добре? Аз съм си добре осведомена, затова си позволяам дори без. Иначе за аналният като за 1ви опит нормално да е провал, но и не смятам да опитвам пак.
Колко си висока? Колко е висок приятелят ти? Аз съм 170, той 175.
От 1 до 10, как оценяваш външния си вид и характера си? (всяко по отделно , моля) Характер - 6 Външен вид 8
адорхър
срамуваш ли се от факта че си на 20 години, а акълът ти не е на толкова? Не, акъла ПЪЛЕН ЧЛЕН ми е на по-голяма от 20.
понеже много се беше засегнала, понеже уж съм ти пожелала стерилитет, ти мислиш ли че можеш да отгледаш и ВЪЗПИТАШ деца, от които да станат стойностни хора? Да ЗАПЕТАЯ мисля, НЯМА ЗАПЕТАЯ че мога, но не и без помоща на мъжа ми, някак си аз се изнервям по лесно, докато той е по спокоен, а за отглеждането на едно дете трябва много търпение и спокойствие.
пак да питам, как ти е дупето? И пак да те питам ЗАПЕТАЯ тебе не те ли е срам дасе държиш толкова просташки и селски?
Явно тоя учебник не си го чела много внимателно.
DragonLady
08-19-2012, 23:46
Блоди, това е форум, не матура по БЕЛ ;) Не съм длъжна да се старая да пиша, все едно съм на изпит.
Все пак тук пишем за развлечение, не за показване на пунктуация и правопис.
chushkopek
08-19-2012, 23:48
ахахаххахахахахахах
Много ти се иска да я чукаш а?
Лейди, защо няма да опиташ анален пак?
К'во ше кажеш за адорхър? А за блъди? Що се надценяваш толкова?
WesSneijder
08-19-2012, 23:53
Това ми е любимо оправдание. Най-вече в спортните форуми съм го засичал. Дай щом не е "час по литература" да пишем като някакви туземци. Никой не е длъжен да пише грамотно, но написаното малко или много показва културата на човека. Ако този някой пише на латиница, със четворки и шестици вместо буквите "Ч" и "Ш", ако използва изрази като "нямам си и НА идея", "напредвид", "впредвид" и тн., обикновено не е кой знае колко интелигентен. Никой не говори за някакви дълбоко задълбочени знания и ползване на правила, ама да чета мнения с потресаващи правописни и пунктуационни грешки+уникално дебилен начин на изразяване ми е покъртително смешно честно казано. :)
П.П. Нищо лично към теб, няма как и да имам към когото и да било от вас, след като не го познавам. Just sayin' ;)
DragonLady
08-19-2012, 23:59
Лейди, защо няма да опиташ анален пак? Защото за мен беше само и единствено болка + много кофти последици. А и приятелят ми вече няма желание за анален след случилото се, по думите му не искал да ми го причинява пак, като знае на мен какво ми коства.
К'во ше кажеш за адорхър? А за блъди? Що се надценяваш толкова? Не мисля, че се надценявам, просто си знам цената.
За адорхър - Простичко момиче ми се вижда съдейки по постовете и.
За блоди - Доста злоба изразява понякога, и е много двулична. В темите тропа и храни на ЛС се прави на загрижена - фурнаджииска лопата
Отговорите в цитата
adoreher
08-20-2012, 00:01
:D каква е цената ти? /не съм простичка, така че не приемай въпроса простичко и не ми обяснявай как няма да се ебеш за пари, друго те питам /
:lol:
питах те от любопитство на ЛС, след като 100 пъти каза за това нещо из форона
пак липсват запетаи и тирета
и цената ти не е толкова висока, не се заблуждавай
DragonLady
08-20-2012, 00:04
:D каква е цената ти? /не съм простичка, така че не приемай въпроса простичко и не ми обяснявай как няма да се ебеш за пари, друго те питам / За да ме спечели един човек преди всичко трябва да ми засвидетелства уважение и добро отношение.
Отговори в цитата
FuckedUp
08-20-2012, 00:09
8?
http://store.picbg.net/pubpic/6E/AE/b549c4d38d596eae.JPG
http://store.picbg.net/pubpic/02/50/54ac8319a8470250.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/2A/72/c620b48e45562a72.JPG
http://i.imgur.com/pOP30.gif