PDA

View Full Version : Разпитвайте ме (nymphadora)

Страници : 1 2 3 [4]

Violenza
08-30-2012, 14:42
Би ли искал да живееш в някоя друга епоха? Ако да - коя?

machoka
08-30-2012, 14:50

я, че хубав въпрос.

102
08-30-2012, 16:29
"Няма ли да ти е кофти да си на 50, когато децата ти са на 13? Това са предразсъдъци. Няма значение на каква възраст ще отгледаш дете." Дали няа.. когато детето ти иска да играеш футбол или баскетбол с него или пък да тичате не е леко на 50 да прайш тия работи. Добре поне че като гледам не си залитал много по алкохола и наркотиците та може и да имаш няква силичка.... А тва че статистически погледнато ше оставиш детето си без баща по-рано от други е много гадничко...... В твоя случай вече е колкото по-скоро толкова по-добре. Действай по въпроса, мамка му ! =)

Violenza
08-30-2012, 16:40
102, "гадничко"? Гадничко е как абсолютно неспособни хора стават родители ей така, за да оставят някакво поколение. 'Щото видиш ли, обществото налага, че трябва да правиш деца. Че вече и възрастта определяте, "мамка му". Да имаш дете е избор, кога да го имаш - също. И ако за жените специално късната бременност крие някакъв риск, то за мъжете нещата стоят по доста по-различен начин.

Съжалявам, че се намесвам така странично, но такива малоумни изказвания винаги са ме дразнели.

102
08-30-2012, 16:54
Изрично съм цитирал мнението на човек, който изглежда интелигентен и способен да е добър родител и се опитвам да оборя мнението му по въпроса, а именно да не чака повече...той ше си ми отговори ако иска. Тва че ти искаш да споделиш някви си твои излияния мен не ме грее.

ccdesigns
08-30-2012, 17:05
Toй е казал, че има причини да няма дете все още и възможно най-скоро ще си направи. Ти имам чувството, че е така за кеф се опитваш да му развалиш настроението и да му набиеш в главата колко е стар и как няма да може да се грижи за детето си (което е доста грешно, виждал съм 55-60 годишни бащи да са повече от перфектни бащи).

А детето ще иска да рита с баща си на 7, не на 13.. :) Тогава ще си има с кого да рита.

dimitar_ak
08-30-2012, 17:25
prosto_chovek
митко, по - скоро материалист или духовен човек си и защо? Като всяко теле залитам по лъскавото. Харесвам удобствата и обичам да си угаждам. Все пак има неща, които са ми по-скъпи от вещите. Любимата жена, близките ми, приятелите.
Как виждаш перфектното си семейство? Надали има перфектно семейство без проблеми. Тайната според мен е в способността проблемите да се решават заедно и навреме, за да не стават конфликти. Да се уважава мнението на другите и да се споделя.
Колко пари на месец биха ти стигнали, за да живееш сам и колко, ако имаш семейство с/без дете? О трудно е да се каже. Знам семейства,които живеят и с 2 и 200. И сам и със семейство знаеш какъв е месечния ти бюджет. Най напред правиш неотложните разходи. Каквото остане е за забавление или за спестяване. В случая на семейство остатъка може да се намали за сметка на другите разходи. И за да не съм голословен мога да кажа как бихме стартирали ако заживеем заедно с приятелката ми сега. Общ доход около 3000лв. Мисля, че е добро начало.
Какви са ти приоритетите в близко и какви в далечно бъдеще? Мисля, че основният ми приоритет е създаването на семейство, дом, ако не е късно (никога не е) и професионално развитие.
Колко деца искаш да имаш? Какви? Момче и момиче
Какъв си искал да станеш като малък? Колко професии си сменил реално? Като малък мечтаех за полицай и машинист на влак. После не съм работил нищо извън IT сферата
Защо си такъв, какъвто си? :) Може да ми е от тестото с което съм замесен :D

dimitar_ak
08-30-2012, 17:27
На мен ми хрумна само един въпрос, повечко друг път - замисли се за детските и тийнеиджърските си години. Замисли се за всичко, което ти е минало през главата и с което си се справил. Гордееш ли се с личността, която си в момента? Защо?

Сигурно съм могъл да бъда много по-различен, но съм доволен от това което съм. Та това съм аз и втори Димитър няма.

dimitar_ak
08-30-2012, 17:30

Епохата на самураите. Възхищавам се на кодекса им и чувството за чест и дълг.

dimitar_ak
08-30-2012, 17:40
102 не може да ми развали настроението. Аз съм роден когато баща ми е бил на 35, приятелката ми когато нейния е бил на 38, а тя е и първо дете. Отгледани сме и двамата, а родителите ни са живи и здрави. Дай боже още дълго. Не казвам, че не ни е време. Време ни е, но има неща, които трябва да са налице преди да почнем да се потим в опитите за дете.

102
08-30-2012, 17:52
"Sorry, ама въпросите ше са ми малко нападателни, ако искаш отговаряй.." Тва беше първия ми пост, така че не знам що си си помислил, че искам да ти развалям настроението или нещо такова. Ако е така - сорка, не съм искал....

kalpazanka
08-31-2012, 07:39
За какво не ти достига смелост?

dimitar_ak
08-31-2012, 07:48
За какво не ти достига смелост?

Например за да падна на коленце ;) Мисля, че ще разбереш какво имам предвид.

Violenza
08-31-2012, 11:03
Например за да падна на коленце ;)
Защото не си убеден в себе си или защото се страхуваш от отговора?

dimitar_ak
08-31-2012, 11:08
Страхувам се от отговора. Ако чуя "не", може да създаде проблем в бъдещите отношения.

kalpazanka
08-31-2012, 11:13
Защо искаш точно момче и момиче?

Violenza
08-31-2012, 11:15
А говорил ли си с нея дали тя по принцип иска да сключва брак?
Съжителството на семейни начала устройва ли те?

(ако не ти се отговаря на въпроси в тая посока, ще пиша други, просто ми стана интересно)

myHeartIsOnlyForYou
08-31-2012, 12:02
Практикуваш ли анален секс, какво мислиш за него?
Коя е любимата ти марка автомобили?
Интересуваш ли се от мотори?
Какви презервативи предпочиташ?
Ще споделиш ли нещо за приятелката ти:
Как се казва?
Какво образование има?
Какво работи?
Как изглежда - ако искаш може да пуснеш снимка или я опиши :)
Приятелката ти ли е жената, която си обичал най-много до сега?

dimitar_ak
08-31-2012, 12:09
Защо искаш точно момче и момиче?

Защото по принцип искам да имам повече от едно дете. Така израстват заедно и са по-добри. А искам да са различен пол защото всяко носи различна радост на един баща и се обичат по различен начин.

kalpazanka
08-31-2012, 12:14
А искам да са различен пол защото всяко носи различна радост на един баща и се обичат по различен начин.

Значи да разбирам, че ще делиш децата по отношение на обичта, която им даваш?
Това справедливо ли е?
Смяташ ли, че би бил справедлив родител и няма да вземаш страна при поразия/спор?

dimitar_ak
08-31-2012, 12:14
Violenza
А говорил ли си с нея дали тя по принцип иска да сключва брак? Да, но съм получавал доста объркващи коментари. По принцип иска, но твърди, че е много трудна на убеждаване. Трябва да усети сигурност в мъжа до себе си. Също така защо да сключва брак, като след това ще се разведе. Е аз последното не го приемам сериозно.
Съжителството на семейни начала устройва ли те? Не. Брака показва повече отговорност, но има още нещо, което ме обърква. За да се сключи брак трябва да сме се тествали как сме като семейство и да сме живели заедно. Тя пък казва, че е неморално да живее с мъж с когото няма брак. Получава се порочен кръг.

dimitar_ak
08-31-2012, 12:26
myHeartIsOnlyForYou
Практикуваш ли анален секс, какво мислиш за него? Пробвал съм и определено не ми харесва. Този отвор не е за това.
Коя е любимата ти марка автомобили? Странна птица съм. Бях луд фен на италианските марки и карам вече 3-ти FIAT, който ме разочарова за това колко бързо нова кола почна да показва дефекти. Следващата ще е Audi.
Интересуваш ли се от мотори? Малко, но тук вече не се давам. Само италиански. Любими марки Ducati и особено MV Agusta
Какви презервативи предпочиташ? Durex Ultra Thin
Ще споделиш ли нещо за приятелката ти:
Как се казва? Снежина
Какво образование има? Висше. ТУ Илменау, Германия
Какво работи? Кауфланд рекламен отдел
Как изглежда - ако искаш може да пуснеш снимка или я опиши :)

http://lh3.googleusercontent.com/-L52sUSKuubA/TzNu8HDckaI/AAAAAAAAADg/Tyto2VO4z7Y/s874/383090_2323502041926_1080854351_32282357_110477604 1_n.jpg

Приятелката ти ли е жената, която си обичал най-много до сега? Да

102
09-03-2012, 15:24
Защо умря тази интересна тема ?

Violenza
09-03-2012, 21:13
Аз щях да те питам какво е ak-то?

chushkopek
09-03-2012, 21:18
Аз щях да те питам какво е ak-то?

Автомат Калашников?

Какво мислиш за потребителите тук като цяло?

dimitar_ak
09-04-2012, 05:36
"ак" са първите две букви от фамилията ми ;)

Violenza
09-04-2012, 07:18
И аз така бях предположила. :)

Къде е границата между свободата и слободията?

dimitar_ak
09-04-2012, 07:23
И аз така бях предположила. :)

Къде е границата между свободата и слободията?

Веднага вкарах въпроса ти в конкретна ситуация, но ще се опитам да обобщя това което си представям. Не трябва личното чувство за свобода да е в нарушение на свобода, достойнство и лично пространство на някой друг. Свободата е ограничена в някакви писани или неписани закони и норми за поведение. Ако излезеш от тях вече си го подкарал на слободия.

102
09-11-2012, 19:06
Защо не се развива тая интересна темичка ?

ShtrudeL
09-11-2012, 19:07
айде да я развием, аз знам кой ще сложим, ако поне 3 човека са съгласни ^^^^^

102
09-11-2012, 19:15
Дано да е девочка.

ShtrudeL
09-11-2012, 19:17
нее, имаме по-интересен персонаж в раздела :3

102
09-11-2012, 19:23
АПФФФФФФФФФ Ф Ф ФФ Ф !!

adoreher
09-11-2012, 19:29
чак пък интересен..

102
09-11-2012, 19:57
Ше се случва ли нещо ?

ShtrudeL
09-11-2012, 20:00
за сега не ^^

dimitar_ak
09-12-2012, 06:51
Щруделчо, кажи кой ти е на ума.

nymphadora
09-12-2012, 18:48
искам на столаа
http://media.tumblr.com/tumblr_lpp2ggOem11qbzxmi.gif

102
09-14-2012, 15:04
Еми аре де....

ccdesigns
09-14-2012, 20:48
disastes и е в на Штруделката ума

Psyko Nuts
09-14-2012, 21:43
нее, имаме по-интересен персонаж в раздела :3

Кой е този? :D

sexblqn
09-15-2012, 14:14
искам на столаа
http://media.tumblr.com/tumblr_lpp2ggOem11qbzxmi.gif
Правиш ли анален
Насирла ли си се щото тука всички дето правят са се насирали яко
Как реагира мъжа
Ти как се почувства
Използваш ли секс играчки и какви

Айде после съм аз

nymphadora
09-15-2012, 21:15
Правиш ли аналенне
Насирла ли си се щото тука всички дето правят са се насирали яконе
Как реагира мъжа..
Ти как се почувства..
Използваш ли секс играчки и какви засега не съм използвала

Айде после съм аз

цък

Kavichki
09-16-2012, 13:16
Здравей!

Обичаш ли природата?
Какво те прави щастлива?
Какво може да те отчае?
Позитивен човек ли си?
От какви хора се страхуваш?
Какви не харесваш?
Хората или света се е променил?
Коя според теб е причината?
В какво намираш утеха?

nymphadora
09-16-2012, 15:30
Здравей!

Обичаш ли природата?Да,обичам и да ходя на палатка :D
Какво те прави щастлива?И най-малкото нещо може да ме направи щастлива,но най-често приятелите,гаджето,шопинг терапията :D..
Какво може да те отчае?Много неща.
Позитивен човек ли си?по-скоро реалист.
От какви хора се страхуваш?От комплексираните и от психически нестабилните.Също и от Самара от Предизвестена смърт.:D
Какви не харесваш?надутите и простите.
Хората или света се е променил?Светът.
Коя според теб е причината?Причината е,че хората не се променят,даже вървят на към по-лошо.Следователно те променят света,но не към особено добро.
В какво намираш утеха?В музиката най-вече.Понакога в самотата(предпочитам да си порева самичка и да ми мине),иначе и в приятелите в гаджето.
Здрaсти :)

granger
09-16-2012, 16:30
Здрастиии,мацка!
Как е по Враца :lol: ?
Къде смяташ да учиш ,след като завършиш?
Обвързана ли си в момента?
На колко го направи за първи път?
Какво си помисли веднага след това?

ccdesigns
09-16-2012, 17:10
Кой пустиняк ше сложиш на стола?

nymphadora
09-16-2012, 19:19
Здрастиии,мацка!
Как е по Враца :lol: ?Дъждовно,мъгливо,тъпо-абе,последният ден от ваканцията..
Къде смяташ да учиш ,след като завършиш?Ако успея-Софийския с право.Може и УНСС с Икономика и бизнес.
Обвързана ли си в момента?Дам.
На колко го направи за първи път?на 17
Какво си помисли веднага след това?"Абе не беше толкова страшно" :D
:)

nymphadora
09-16-2012, 19:20
Кой пустиняк ше сложиш на стола?
Който изяви желание :D Всъщност и аз имам идейки

gt-r
09-16-2012, 20:10
Здрасти!
Какви филми харесваш? в кой филм намираш нещо общо със своята съдба,твоят живот........
Какво знаеш за илюминатите?
В коя игра не искаш да губиш?
Кажи ми 10 добри страни и 10 лоши страни от своя характер......
Какви хора харесваш и какви хора могат да ти грабнат вниманието?
Какви хора не харесваш и те отблъскват?
В каква светлина се виждаш след 5 години.
На колко си години btw.?

nymphadora
09-16-2012, 20:58
Здрасти!Здрасти :)
Какви филми харесваш? в кой филм намираш нещо общо със своята съдба,твоят живот........Нямам точно определен любим жанр-за да ме грабне един филм трябва да си личи добрата актьорска игра,добре измисленият сюжет и прочие.Иначе The sisterhood of the traveling pants много ми напомн на моята история.Филмчето е леко клише,но пък и аз си имам 4 приятелки,с които сме неразделни от малки и въпреки това сме страшно различни като характери.Тази година две от тях заминаха да учат-едната в Сф,другата чак в Шотландия,но се надявам да не се отчуждим,преклено си се обичаме.
Какво знаеш за илюминатите?Ох,всякакви различни теории и статии съм чела и все пак имам чувството,че съм адски незапозната.Темата е доста интересна,но и неизчерпаема.Иначе най-интересни са ми били ритуалите им.
В коя игра не искаш да губиш?Като цяло не обичамда губя,било то и на Текен :D
Кажи ми 10 добри страни и 10 лоши страни от своя характер......Въй..добрите:ве ен приятел съм,пестелива съм,оправна съм и много добре си правя сметките,имам чувство за хумор и лесно разсмивам хората,умея да изслушвам,упорита съм,имам силен характер и не съмнякаква лигла,винаги първа възрруптавам срещу неправдите,умея да запазвам самообладание ии стига толкова,че вече се прехвалих :DЛошите-общо взето съм човек на крайностите,бързо се паля и бързо ми минава.Падам си и леко мързелче,все оставам всичко за последния момент.Премислям и анализирам всяка ситуация,а понякога просто се хвърлям в някоя идея ей така-общо взето и аз не знам какви ги върша :D.Лесно се обиждам,но пъкне успявам да покажа за дълго сърдитостта си.Понякога в стремежа си да контролирам ситуацията съвсем забравям мнението на хората около мен.Не съм особено подредена-и в битов и в емоционален план.Не крия,че често си натрапвам възгледите ии просто трябва да е мойта.Задържам си емоциите и не споделям особено с останалите,не обичам да рева пред хора :D
Какви хора харесваш и какви хора могат да ти грабнат вниманието?Арт странници,музиканти,любите ли на книги и филми-общо взето цепещите се от масата.Обичам хора,които ме предразполагат да си бъда себе си,щото и аз съм малко странна.
Какви хора не харесваш и те отблъскват?Мразя прекалено показните и негативно настроените селски пръчки,пък във Враца са често срещани.И мъжкият им вариант не понасям.Общо взето хора,които изпъкват с простотия.[/b]
В каква светлина се виждаш след 5 години.Ох не знам-сигурно ще съм в процес на градене на кариера,или ще следвам все още.Или пък и двете.Не мисля,че ще замина за чужбина-колкото и да е зле тук,аз си се чувствам у дома.Едва ли ще съм женена,рано ще ми е още.
На колко си години btw.?на 18.
ехаа,дълго се получи .. :D

chushkopek
09-16-2012, 22:20
"Коя според теб е причината?Причината е,че хората не се променят,даже вървят на към по-лошо."
Тук си противоречиш, "вървят на към по-лошо"=промяна.
Защо смяташ, че хората не се променят?
Любима точна наука?
Какво искаш да работиш?
Смяташ ли се за секси?
А трябва ли?
Прекалено ниско или прекалено високо самочувствие е по-добре?
Защо на 17 го направи за 1-ви път?
Имаш ли приятел?
С него ли го направи тогава?
От колко време сте заедно?
Смяташ ли, че ще сте заедно завинаги?
Наивността лошо качество ли е?
Обичаш ли ягоди със сметана?
Храна в леглото?
Вярваща ли си?
Какво мислиш за религиите?
БДСМ?
Нежен секс или по-груб?
Би ли правила анален?
Ако не, защо?
Има ли съдба?

FlyingUnderpants
09-16-2012, 23:37
ядеш ли мухлясало сирене ?

marilyn
09-17-2012, 13:01
Здрасти! Как се казваш?
На колко си?
От колко време си с приятеля си?
Как се запознахте?
Секс за една вечер (правила ли си, ако не си-би ли правила, какво ти е мнението и тн.)
Влюбвала ли си се?
Преди из форума беше споделяла, че не си свършвала. Според теб това на какво се дължи? Хубаво ли ти е да правиш секс без да изпитваш оргазъм?

nymphadora
09-17-2012, 15:02
"Коя според теб е причината?Причината е,че хората не се променят,даже вървят на към по-лошо."Всъщност да,хората се променят,но към по-лошо(според мен де).не съм се изразила много точно.Причината..не знам-времената се менят както се казва.Всъщност причината са си самите хора-обществото като цяло.
Тук си противоречиш, "вървят на към по-лошо"=промяна.Да,усетих се.В горния отговор съм се коригирала.
Защо смяташ, че хората не се променят?Пак горните два отговора.:D
Любима точна наука?Не са ми много на сърцето :D.Може би физиката.
Какво искаш да работиш?Ох,нямам си на идея в момента :D
Смяташ ли се за секси?Имам си своите моменти.:cool:
А трябва ли?Абе знае ли човек..май да.
Прекалено ниско или прекалено високо самочувствие е по-добре?И двете не са никак добре.
Защо на 17 го направи за 1-ви път?Закъсняла ли съм? :D Тогава се почувствах,че ми е време,тогава ми беше и първата сериозна връзка.
Имаш ли приятел?да
С него ли го направи тогава?да
От колко време сте заедно?година и 4 месеца
Смяташ ли, че ще сте заедно завинаги?Не мисля?! :D
Наивността лошо качество ли е?Аз скоро не съм го виждала това качество май.Попринцип не е.Но наивните хора са и лесно манипулативни,така че общо взето е нож с две остриета.
Обичаш ли ягоди със сметана?Мхм.
Храна в леглото?Случвало се е.
Вярваща ли си?да речем,че да.
Какво мислиш за религиите?Начин за контролиране на хората.
БДСМ?засега не съм опитвала.
Нежен секс или по-груб?Зависи от настроението.
Би ли правила анален?Не знам още,но засега не.
Ако не, защо?Тази дупчица е за други работи,пък и крие рискове. :D
Има ли съдба?Може и да има.
цък

nymphadora
09-17-2012, 15:03
ядеш ли мухлясало сирене ?

с шкембе чорба:-|

nymphadora
09-17-2012, 15:07
Здрасти! Как се казваш? Здравей.Деница се казвам :)
На колко си?на 18.
От колко време си с приятеля си?година и 4 месеца.
Как се запознахте?в даскало,в един клас сме :D
Секс за една вечер (правила ли си, ако не си-би ли правила, какво ти е мнението и тн.)Не съм правила,но бих.Ако съм в настроение и човекът ме привлича,защо не.:D
Влюбвала ли си се?Мхм.
Преди из форума беше споделяла, че не си свършвала. Според теб това на какво се дължи? Хубаво ли ти е да правиш секс без да изпитваш оргазъм?Е тука малко сложно.:D Не съм свършвала в нормално състояние,но тревата върши чудеса..:DИначе не ми пречи,пак ми е супер хубаво,просто може би ми трябва още време.
цък

102
09-20-2012, 17:03
Не е ли време за смяна ?

Chacho
09-20-2012, 20:26
Откога пафкаш козче? :)

AnakinSkywalker
09-20-2012, 23:22
Здравей! :)
Първото нещо, което забелязваш у един човек?
Кое е по-важно: красив и тъп или умен и грозен?
Кое харесваш най-много: усмивката, очите или прическата?
Кое е за предпочитане: тих и кротък или активен и да не може да му се запуше устата?
Разходка в парка или на кафе?
Би ли приела среща с непознат?

nymphadora
09-21-2012, 05:45
Не е ли време за смяна ?

Много бързо искаш да ме изгониш.:(

nymphadora
09-21-2012, 05:45
Откога пафкаш козче? :)

Преди 2 години пробвах за първи път

nymphadora
09-21-2012, 05:51
Здравей! :)
Първото нещо, което забелязваш у един човек?очите,чувството за хумор
Кое е по-важно: красив и тъп или умен и грозен?Доста крайни са и двете.В днешно време красотата е по-важна,а пък умственият капацитет-недооценен.
Кое харесваш най-много: усмивката, очите или прическата?очите.
Кое е за предпочитане: тих и кротък или активен и да не може да му се запуше устата?аз предпочитам по-активните хора,въпреки,че гаджето ми на пръв поглед е доста тихичък.:D
Разходка в парка или на кафе?разходка
Би ли приела среща с непознат?не съм сигурна.

Здрасти :)

Star maiden
09-21-2012, 07:11
Имаш ли някакъв фетиш и съответно какъв е той? ;) :D

nymphadora
09-21-2012, 09:34
Имаш ли някакъв фетиш и съответно какъв е той? ;) :D

Обичам момчето да доминира(ако това се счита) обичам и да ми говорят мръсотии по време на секс.:D

Star maiden
09-21-2012, 09:40
Какви мръсотии? :D Дай примерче :D

nymphadora
09-21-2012, 20:46
Какви мръсотии? :D Дай примерче :D

Каквито хрумнат на приятеля ми на прима виста

BloodyMeri
09-22-2012, 10:12
Правила ли си 3-ка

nymphadora
09-23-2012, 15:14
Правила ли си 3-ка
мне

YouRmoUtHmyHome
09-23-2012, 16:08
Здрасти.
Коя зодия си?
Какво мислиш за бракосъчетанието ( и църковното, и гражданското) като институция или нещо повече?
Какво мислиш за аборта?
Какво мислиш за насилието над жени - физическо, психическо?
Какво мислиш за чалгата?
Как се предпазваш от полови болести?
Имаш ли домашно животно?
Имаш ли прическа долу?
Какво мислиш за изневярата без секс ( за някои това не е изневяра, но все пак)?
Какво мислиш за мъжете, които можеш да водиш за носа ?
Симпатично грозноват и чаровен с парички/Красавец (за теб) със среден доход и благ нрав?
Колко деца искаш?
Държала ли си се грубо с твоят "мъж"?
See ya

FlyingUnderpants
09-23-2012, 16:11
мякаш ли

nymphadora
09-25-2012, 06:51
Здрасти.
Коя зодия си?овен
Какво мислиш за бракосъчетанието ( и църковното, и гражданското) като институция или нещо повече?На този етап мисля,че бих подписала само,за да застраховам мъжа си един вид.Всмисъл,ако ми се случи нещо той и детето ми да получат каквото се е полагало на мен.Иначе винаги съм се чудела защо хората хвърлят толкова пари за такова безсмислено нещо.
Какво мислиш за аборта?Не съм против него,но съм против липсата на сексуална култура и правенето на незащитен секс.
Какво мислиш за насилието над жени - физическо, психическо?Какво мога да мисля-само комплексираните мъже биха го направили.
Какво мислиш за чалгата?Не я обичам,но като подпийна и съм в настроение я понасям.
Как се предпазваш от полови болести?С презервативи,добра хигиена.
Имаш ли домашно животно?да,куче
Имаш ли прическа долу?скинарка съм :D
Какво мислиш за изневярата без секс ( за някои това не е изневяра, но все пак)?Още по-страшно е.Секса може да бъде само моментно желание,задоволяване на първичните нужди,докато в другия случай има по-задълбочени чувства.
Какво мислиш за мъжете, които можеш да водиш за носа ?Не са ми интересни
Симпатично грозноват и чаровен с парички/Красавец (за теб) със среден доход и благ нрав?Е,второто,пък аз ще изкарвам паричките :D
Колко деца искаш?две
Държала ли си се грубо с твоят "мъж"?Да,ако съм изнервена често си го изкарвам на него.
See ya
Здрасти

nymphadora
09-25-2012, 06:52
мякаш лине,врачанският диалект е даже по-забавен :D

nymphadora
09-26-2012, 07:26
кой да сложа на стола?

YouRmoUtHmyHome
09-26-2012, 15:31
Хайде посъживете се малко, темата умря..

nymphadora
09-26-2012, 16:10
тъй е,затова слагам теб. :D довечера ще те разпитвам

YouRmoUtHmyHome
09-26-2012, 17:45
Shit happens

102
09-26-2012, 20:16
Айде де.

GiveMeLove
09-26-2012, 20:23
Shit happens
Кога акаш - сутрин или вечер? :D

YouRmoUtHmyHome
09-26-2012, 20:28
Кога акаш - сутрин или вечер? :D

Пия кафе и съм пушач... така че сутрин, след първата цигара и 3-4 глътки кафе. То действа доста отпускащо все пак :}

nymphadora
09-26-2012, 20:42
На колко години си?
Зодия?
Пол?
Обвързан?
Хоби?
Кога за последно прави секс?

YouRmoUtHmyHome
09-26-2012, 20:47
На колко години си? 24
Зодия? Дева
Пол? Жена
Обвързан? Да
Хоби? Warcraft III, филми, музика, да се гушкам в любимия... толкова много обичам да го правя, че направо го причислявам
Кога за последно прави секс? вчера

102
09-26-2012, 21:02
Защо YouRmoUtHmyHome ?
Шиеш ли ?
Играла ли си на шише ?
Шустакович слушаш ли, а правиш ли ?
Ако "Един е Моцарт и той умря !", то Бах като е умрял кво са си казали ?
Шах плейкаШ ли ?
Сняг или слънце ?
Коя книга прочете последно ?
Коя е любимата на Шерлок Холмс ?
Буриза или МКБ ?
Ще си лягаш ли скоро ?
Какво правиш като нищо не правиш ?

102
09-26-2012, 21:06
сдсаддасдасдсадас

YouRmoUtHmyHome
09-26-2012, 21:14
Защо YouRmoUtHmyHome ? - В един разговор в скайп използвах нещо подобно, падам си лирична натура и лесно съчинявам..ХМММ, да кажем забавни неща.
Шиеш ли ? Не.
Играла ли си на шише ? Не.
Шустакович слушаш ли, а правиш ли ? Не знам какво е това, но ако е готино ще се науча :дддд
Ако "Един е Моцарт и той умря !", то Бах като е умрял кво са си казали ? Пръснали са го?
Шах плейкаШ ли ? Че плейкам, плейкам, ама дали съм про... това е друг въпрос;д
Сняг или слънце ? Слънцеееее
Коя книга прочете последно ? "Дългата разходка"
Коя е любимата на Шерлок Холмс ? Баскервилското куче (Демек не помня ;д)
Буриза или МКБ ?Мкбббббббббббббббббббббб
Ще си лягаш ли скоро ? да, ей сегиз
Какво правиш като нищо не правиш ?

Давам 5

102
09-27-2012, 16:34
Какво си прави днес ?
Вечеря ли ? Какво ? Не ? Какво ще вечеряш ?
Защо не ти задават въпроси ?
Некробук добре ли е за Войд ?

YouRmoUtHmyHome
09-27-2012, 16:44
Какво си прави днес ? Закъснях за работа, леко ме блъсна кола, цял ден цикля и проверявам анотации за новата ми магистратура хх
Вечеря ли ? Какво ? Не ? Какво ще вечеряш ? Не съм още, още ми е разтреперено.;д и не знам какво ще хапвам ;д
Защо не ти задават въпроси ? Защото не са ме видяли как правя рампейдж на фоннтан на 1в1... или пък е сложно да се сетят да сменят името, незнам, но туй то гг ;)
Некробук добре ли е за Войд ?

А за рекс?

YouRmoUtHmyHome
09-27-2012, 16:54
да бях сложила снимка да говориш за фейк... това си е по-скоро чисто тролене поне от твоя гледна точка
А колкото до моята гледна точка си е поредния минал ден хух

AnarchyBoy
09-27-2012, 16:57
soft или hard секс предпочиташ?
телетъбисите или костенурките нинджа (въпрос от БожиятАгнец)
Кога за последно прави секс?
Изневеряваш ли ? А би ли ? А изневерявали ли са ти?
Какъв ще бъде изхода от играта, ако про NAIX jungle-va от 1ва минута не-обезпокояван/ А ако му пречат?

YouRmoUtHmyHome
09-27-2012, 17:13
soft или hard секс предпочиташ? 20 към 80 са процентите
телетъбисите или костенурките нинджа (въпрос от БожиятАгнец) 100% костенурките нинджа, телетъбисите не бяха ли за до 4-5 годишни деца?
Кога за последно прави секс? онзи ден
Изневеряваш ли ? А би ли ? А изневерявали ли са ти? Досега не съм и досега не съм разбирала да са ми. Нека да не казвам голяма дума, но почти 100 %-во няма да се случи.
Какъв ще бъде изхода от играта, ако про NAIX jungle-va от 1ва минута не-обезпокояван/ А ако му пречат? Ако няма кой да държи играта и срещу тях за пуш герои, наикс си е гг отвсякъде... Примерно няма как да спре Хидра, Раста, Фюрион, ъндаинга + още нещо примерно...Разбира се това е ако нямат подходящи герои за дефенс поне 15 20 минутки, докато стане машина. Аз лично не харесвам наикс, предпочитам вълчо и най-вече магина. Ако отборите са равни по скилл, но едните имат наикс, а другите нямат подходящи герои, за да изнесат в ърли, или пък да нахранят своето кери с киллове по-бързо от джунгала на наикс, то наикса бие...

Към пуша прибавям примерно рекс с некро... или всички с некро хх
А колкото до преченето, забравих да кажа, че според мен бързото изнасяне е по-добра тактика, все пак има очи дъстове уардове a lot of shits и ако са наистина на еднакъв скилл и технически и умствено, не е задължително провалянето на наикса да е успешна стратегия!
А да забравих да спомена и пулването и прецакването на кампове... това може да помогне отчасти ;/

102
09-27-2012, 17:47
Найкс не е фактор в модерната Дотка.
Колекционираш ли нещо ?
Била ли си админ на нещо ?
Админ ли си на себе си ?
Сок от...?
С какъв нет си ?
Na'vi или iG ?
Чайна върсус Йуръп ? (дота)

YouRmoUtHmyHome
09-27-2012, 19:18
Найкс не е фактор в модерната Дотка.
Колекционираш ли нещо ? Белите, порцеланови сувенири от сватба, събирам си плюшени играчки и най-вече играчките от зайо байо с играчки
Била ли си админ на нещо ? Да, на бота на FREEEMAN в headoff
Админ ли си на себе си ? Напълно и непоколебимо вярна на себе си, засилва се когато ме предадат или наранят естествено.
Сок от...? Банаааан, Зелена ябълка или Портокал
С какъв нет си ? Нелегален ;/
Na'vi или iG ? CCM, а ако трябва да избирам от посочените На ви
Чайна върсус Йуръп ? (дота)
чайна разбира се...

AnarchyBoy
09-27-2012, 19:26
Колежке Na'Vi пръскат от всякаде

има един лаф
DOTA level of gaming:
easy
normal
insane
Ukraine <-> Na'Vi

въпрос:
Какво мислиш относно тази игра http://www.youtube.com/watch?v=StpKCQlzSOA
Кое избираш: Дота/Дота 2/ЛоЛ/ХОН?
от колко време разцъкваш wc3?
имаш ли любим играч? защо не съм аз любимият ти (все пак съм много добър)?
била си админ в хоффа? о.О ник плс!
Се геймарски мързи ме да мисля накви други шашми...

YouRmoUtHmyHome
09-28-2012, 09:29
Колежке Na'Vi пръскат от всякаде

има един лаф
DOTA level of gaming:
easy
normal
insane
Ukraine <-> Na'Vi
SOLO MID OR I FEED
въпрос:
Какво мислиш относно тази игра http://www.youtube.com/watch?v=StpKCQlzSOA мисля, че не ми зарежда ;/ на нелегален нет съм ХХ
Кое избираш: Дота/Дота 2/ЛоЛ/ХОН? Само Дота, ако ме питаш защо ще ти обясня, но засега казвам определено само дота.
от колко време разцъкваш wc3?6-7 години, но от 1 вече не играя..
имаш ли любим играч? защо не съм аз любимият ти (все пак съм много добър)? CCM.Ferrarri, oтносно това да си като компютър машина или робот - Yamateh, И най-вече сладкия B3b3_Knight ot DK
била си админ в хоффа? о.О ник плс! Thaalyya
Се геймарски мързи ме да мисля накви други шашми...

Chance

YouRmoUtHmyHome
09-28-2012, 09:30
Само се чудя, мързи ли Ви или сте ултра неадекватни, че не сменяте името на темата... То май няма смисъл да отговарям, да отива в архив..

102
10-01-2012, 21:30
Съживи се темичке, съживи се.

BloodyMeri
10-05-2012, 10:58
YouRmoUtHmyHome,на колко си години?