View Full Version : 11 клас - 2012/2013
Защо си избрала историята? Питам, защото и аз по едно време обмислях, като се има предвид, че е от най-силните ми предмети и уча много здраво. НО- взех да страня повече към английски за матура.
Защото повече ми се отдават хуманитарните предмети. По география подготовката ни е... лоша, защото се отделя повече внимание на сип-а, който води госпожата и няма нищо общо с географията. По английски не мога да държа, защото оценката ми е балообразуваща и не искам да я развалям. И остава историята, която ми любим предмет и ми се отдава.
Да, затова те попитах, ясно.
Ами, в такъв случай, добър избор. Аз се отказах точно заради това- ще ми трябва оценката и не се знае как може да я прецакам, въпреки всичко. Не мога да ти дам съвети за определени помагала обаче. Защо не попиташ учителя/ката си?
Класната кажа, че на всеки желаещ ще даде помощни материали, но исках да направя сверка как е другаде 8-)
Трябва да уча по български, история и английски и честно казано страх ме е.
DisappointedDreamer
04-29-2013, 18:52
'що ви е страх?
На мен атм само историята и математика мъничко ме притесняват ^^
Че няма да ме приемат, че ще имам ниски резултати на изпита и матурите и ще разочаровам майка ми, която единствена ме подкрепя в избора ми на специалност.
DisappointedDreamer
04-29-2013, 19:05
Нав, споко.
Учи си тинтири минтирите и не се затормозявай с глупости. Ще влезеш :) Ко искаш да учиш?
DisappointedDreamer
04-29-2013, 19:12
Еее, успех :Д ще ти трябва.
Хубаво е!
joannalof
05-11-2013, 12:43
ъП
айде не остава много : D
ходя си на уроци и скоро почвам шофьорските :D но и преди съм карала и не се притеснявам
в у-ще учителите са ни зарязали,всеки както може се подготвя :D
класната ни по БЕЛ ще е на Славейков и Яворов,пада се едно тяхно произведение и пишем ;//
имам да пиша реферат по историяа въобще не знам как :D
изпращаме 12кл. следващата седмица и се вълнувам :/ следващите сме ние!
Dagichka
05-11-2013, 15:49
следващите сме ние уааа, още не мога да осъзная кога излетя тва време :Д
класното ми по лит беше томбола между славейков/яворов/пелин, падна се "Раздвоението на личността в "Маска"", имам 5,50 - доволно :Д
зипове за другата година записахме - есте пак насила г-жата ни накара да пишем Математика, другият ще ми е Регулации и вертикално планиране, ще видим ква мъка ще е :Д
още си нямам и наидея къде искам да кандидатствам, чудничкоо :Д
следващите сме ние уааа, още не мога да осъзная кога излетя тва време :Д
Абсолютно, хах.
На мен класното по БЕЛ ми е на 7 юни /////////// трябваше да е по-скоро.
ЗИПът ми догодина ще е история.
DisappointedDreamer
05-11-2013, 19:40
Ох, и аз не мога да повярвам, че скоро сме 12-ти клас :/
Аз от 20ти май до 27-ми (5 учебни дни) имам 11 изпита, всеки по 2 часа - общо 22 часа :Д
3 по история
2 по математика
2 по бизнес
2 по шведски
1 по английски
1 по биология
И имам 2-3 изпита на ден :Д ужас. ще се самоизям. Ама след това нямам нищо, на 12ти юни свършвам, на 14ти си идвам и кееф лято :Д
OoVasKoO
05-11-2013, 19:44
Честито :) Аз ще си клатя краката поне още 1 седмица :D
joannalof
05-11-2013, 20:08
Ще учите ли през лятото?
Dagichka
05-12-2013, 18:41
лятото няма да се ходи на почивка, имам практика до 15 юли, после надявам се и работа да си уредя.. но иначе да, сериозно ще гледам да наблегна на английския за евентуален изпит догодина, другите предмети не мисля да ги пипам :ДД
Лятото ще уча, няма как.
Ей, гледат ме като зомби като им кажа на тия от класа, че няма да изкарвам книжка....фу
pifiella
05-12-2013, 18:47
Почивайте сега,че догодина дупе да ви е яко :D
Още две седмици ми остават и ще изпуша вече!
Лятото ще уча, няма как.
Ей, гледат ме като зомби като им кажа на тия от класа, че няма да изкарвам книжка....фу
И аз няма да изкарвам, ама съм и 96, така че.. :D
pifiella, успех! :) Междудругото, често чета вашата тема :Д
DisappointedDreamer
05-12-2013, 19:00
^Йее, наборке :Д
и аз ще уча лятото.
joannalof
05-12-2013, 19:05
и аз ще уча :D на ден по 1-2 часа примерно,но ще съчетам и с приятни занимания :D много е трудно в жегите да се концентрираш,ама по-добре от рано да си почна
да се похваля,че вече си имаме запазена дата за бала догодина! :D много бързат тия наще учители
Colouring
05-12-2013, 19:47
И аз ще уча.
Ох, а направо не искам да си помислям за тоя бал. Много негативно мнение имам, така че по-добре да не споделям. Хич не ми се занимава с това нещо догодина. Ужас. Такава много шум за една вечер с хора, които не харесвам; място, което не се знае какво е; музика, от която да ти кървят ушите... Остай. :Д
Моето негативно мнение за бала идва от класа ми. Половината не ща да ги виждам повече. Тия супер яки 'пичуе и пички' ей сега, юни месец ще почнат да искат да отидем някъде. Ще мрънкат да се отиде на вила с басейн, ще имат 358757985632478 претенции, а накрая няма да си спомнят нищо, защото ще са се насвяткали. Тъпото е, че с тия очи дето все са обиждали, подигравали и говорили за останалата част от класа, ей с тези очи сега ще питат 'Ама защо не искате да дойдете?', 'Защо се делите?' и всякакви такива. Адски ми е лицемерно да си се е*абавал 3 години подред с човек и в същия момент да питаш защо същия не иска да излиза с тебе и да обвиняваш него, че ДЕЛЯЛ класа. *поставя мега псувня*
Аз на бала си ще отида, заради приятелите си, които са били с мен през тези 4 години в добро и лошо. Останалите, както се казва, кучета ги яли.
Colouring
05-13-2013, 05:44
^И нашият клас сега иска да ходи на хижа. Като им кажеш, че няма да ходиш, се почва един разпит, все едно си убил някого. Абе не искам и това е, какъв им е проблемът? Ние никога не сме се обиждали и т.н, даже си ни харесвам като клас, но не ритам да ги виждам (освен приятелите ми) някъде извън училище. Иначе се подкрепяме.
Аз вече съм започнала курсовете, даже на 20.05. съм на листовки... малко ме притеснява, че точно сега в тия месеци ще трябва да отсъствам, но като се престраших късно да ги запиша курсовете кой ми е виновен. Трябва да започна да ходя на уроци по математика, а и искам да си намеря работа. Очертава се малко по-ангажирано лято отколкото до сега.
Аз пък се вълнувам за бала- да не говорим как ще изтрещя покрай приготовленията, oще от сега го мисля :Д Въпреки че в класа ми свестните хора са 4-5 МАКС (имам предвид момчета, всички момичета до едно са мега злобарки :Д) от 31 човека и винаги е имало интриги и клюки, не ми пука. Това събитие е веднъж в живота и не смятам да го пропилея, щото не си харесвам класа. Всъщност на моменти сме готини, ама рядко. Еми- жалко, че за 4 години не успяхме да станем по-единни, а сме на 15 групички. За края на годината успяхме да се съберем към 20 човека за екскурзия, но няма да се учудя, ако още някой се откаже.
Dagichka
05-13-2013, 07:15
Тъпото е, че с тия очи дето все са обиждали, подигравали и говорили за останалата част от класа, ей с тези очи сега ще питат 'Ама защо не искате да дойдете?', 'Защо се делите?' и всякакви такива. Адски ми е лицемерно да си се е*абавал 3 години подред с човек и в същия момент да питаш защо същия не иска да излиза с тебе и да обвиняваш него, че ДЕЛЯЛ класа. *поставя мега псувня*
this, this, this!!!
балът и мен не ме вълнува особено, нито ми се дават сумати пари за пълните глупости, нито ми се стои с тея тъпаци. единственото, което се радвам е, че даскалото като избира хотела изрично се договарят да няма чалга. така че поне от нея ще се отърва, после сигурно тия от класа ще ходят в Биад или знам ли и аз коя чалготека, но няма да ходя с тях, ще се уговорим няква част от випуска и ще си прекараме заедно хубавко ^^
и аз няма да карам книжка, нито имаме парите, нито ми е нужна за момента.
joannalof
05-13-2013, 09:19
До края на 9ти клас си харесвах много класа,ама след това сякаш се преобразиха в пълни идиоти :D предполагам е от възрастта.Никога не ходя с тях на екскурзии и ме гледат злобно като откажа.. но това не ми пречи да ходя с други класове и учители насам-натам :D дори най-близките ми приятели са в съседните класове,така че поне знам,че ще сме заедно на бала.Лошото е,че и ние ще имаме чалга в ресторанта 100%,а после всеки си отива на бар и на изгрев сме в двора на у-ще по традиция.
Явно за повечето от класа ми книжка=истински пълноправен пълнолетник, иначе си нещо дефектен. Аз книжка не искам, нямам самочувствието на шофьор, закони и знаци са ме мъчили още от няколкото листа тетрадка по безопасност на движението, плашлива съм, едва ли ще мога да реагирам адекватно ако стане нещо...абе не съм човек за книжка.
Аз открай време си гледам рокля за бала, грим, прически. Нямам си на идея какво ми отива и се радвам на всичко. 8-)
Всички по - големи казват, че през 12 класовете най - много се карат, така че ако досега е било цирк 12 клас ще е... весело :Д
joannalof
05-14-2013, 15:02
Явно за повечето от класа ми книжка=истински пълноправен пълнолетник, иначе си нещо дефектен.
Точно това омаложаване ме дразни.Всякви карат,за да се фукат с колите си и завършват на някой стълб.Имаше подобен случай в нашето училище и пак не си взимат поука.Аз ще ги карам сега,защото по-късно едва ли ще мога,а колата ще ми е само за придвижване от т.А до т.Б :D
Днес изпратихме абитурентите,официално ние сме най-големите в училище :Д
Следващите две седмици ще ги изкараме лесно,обаче от началото на юни се почва тормоз-класни,оформяне,претенции ..
Нашите абитуриенти ще ги изпращаме в събота.
Тия дни трябвало да се снимаме. Кооолко приятно ще бъде, ако покрай това пропуснем някой глупав час :D
Colouring
05-14-2013, 15:11
На нас класната по БЕЛ ни мина - 6 имам, така че нямам притеснения по този предмет. По математика предстои и малко ме притеснява, обаче мисля, че ще се оправя. Единственият предмет, който може да ме провали, е химията. Там доооооста трябва да се мъча за 6. Всъщност, само една 6 ми трябва, но не знам дали ще мога да я изкарам. :Д По физика също ми е малко притеснено, но ще я оправим нея. :Д
Somerhalder95
05-14-2013, 15:33
И аз съм 11-ти клас и честно да ви кажа да си 11-ти клас не е готино :Д
Нашите ще ги изпращаме на 24, на 23 се събираме да берем цветя за венците.
Colouring
05-14-2013, 18:56
Мда, на 24-ти изпращане, а на 26-ти е балът. Иначе на 24-ти ще съм знаменоска иии.. съм малко притеснена. Не знам защо. :Д
Аз бях в 7-8 клас, единственото нещо за което се притеснявах аз беше как се слага лентата, защото постоянно се бъркахме ;д
искам да решавам допълнителни задачи по стереометрия, но в клас решаваме всички от учебника. Имам сборник на К.Коларов по геометрия и явно, че няма такива задачи в него, да не би стереометрията да е в друга част или отделен сборник? Препоръчайте ми нещо
joannalof
05-17-2013, 16:53
Как така ги няма в Коларов?В моя сборник Коларов геометрия/жълт/ ги има всички теми по стереометрия,не че съм ги решавала.
може ли да погледнеш дали е първа или втора част
joannalof
05-17-2013, 17:13
Не пише никъде - изглежда така http://knizhen-pazar.net/books/013/1373/137320.jpg
аха, ами моя е подобен, но пише част първа http://knizhen-pazar.net/books/015/1574/157447.jpg
joannalof
05-21-2013, 08:02
Хей,какво мислите за матурата днес?На всички мои познати от 12кл казах,че ще се падне Яворов,дано са ме послушали :D Но Заточеници е едно от най-лесните на Яворов.Дори за първи път като го четеш може да разбереш основното,докато при Стон или Две хубави очи,ако не знаеш за Мина и Лора ще ти е трудно.От друга страна,любов по родината всеки трябва да може да пише.Сега чакам теста,за да го реша,но не очаквам много.Като цяло още не съм започнала сериозно по БЕЛ да се подготвям.Другата седмица ще ни е класната,изцяло върху произведения на Яворов.Дано и ние изкараме късмет догодина.
Colouring
05-21-2013, 08:06
Яворов хич не е лесен, но изкараха късмет, че се падна "Заточеници", а не нещо от любовната му лирика.
DisappointedDreamer
05-21-2013, 08:08
4 изпита минах, остават 7 :Д доволна съм; още един следва след час и след това съм готова за днес :)
нямам търпение да завърша тоя клас :Д
Яворов хич не е лесен, но изкараха късмет, че се падна "Заточеници", а не нещо от любовната му лирика.
Абсолютно. "Заточеници" е едно от най-лесните произведения за разсъждение, а може би така си мисля, защото точно в момента това учим де. На мен, ако ми се падне нещо от сорта на "Ще бъдеш в бяло", "Стон" и т.н., доста ще трябва да се насиля, за да напиша нещо смислено.
Междудругото, утре контролното ще ми е на Славейков и Яворов :D Не съм особено притеснена, днес пак ще преговоря.
Сега чакам да излезе матурата и да я направя. От 9-10 клас ги преглеждам (като съм пропускала литературните въпроси за неизучаваните автори по това време) и никога не съм допускала повече от 1-2-3 грешки :)
Дриймър, успех за оставащите ти изпити.
DisappointedDreamer
05-21-2013, 09:15
Успех и на теб!!
Боже, догодина сме ние. За матурата най - много се притеснявам от пълен/кратък член и запетаите и това, че бившата ми пом. директорка ме успокояваше с 'аз ги научих чак в университета' не ми помага особено 8-)
Дриймърке, успех.
някой може ли да снима/преснима задачи по стереомттрия, че утре имаме контролна и тия в учебника са мн лесни
OoVasKoO
05-21-2013, 10:39
кажи какво ти трябва:
http://prikachi.com/images.php?images/247/6132247A.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/250/6132250n.jpg
ъгъл м/у права и равнина и перпендикулярност м/у права и равнина
OoVasKoO
05-21-2013, 13:31
http://prikachi.com/images.php?images/200/6133200j.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/201/6133201l.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/202/6133202k.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/174/6133174d.jpg
Стискайте палци догодина и нашата матура да е г/д такава ;д Аз сега я реших без да гледам отговорите и имам 58 точки ( без 41ви въпрос и при положение, че някой произведения не съм ги учила, защото се учат в 12 клас ) ;д Само да не ни се падне любовната лирика на Яворов или пък Атанас Далчев .. По-скоро се моля на нещо като Елин Пелин или '' Ралица '' на Славейков ;д
SpiritInBlack
05-22-2013, 12:42
За пореден път се убеждавам , че 94 е най-проклетият набор. Елеметарна тестова част от матурата , гаден автор, но хубава тема. Бих се учудил , ако някоя ( освен може би Пинко ) има оценка отличен.
За пореден път се убеждавам , че 94 е най-проклетият набор. Елеметарна тестова част от матурата , гаден автор, но хубава тема. Бих се учудил , ако някоя ( освен може би Пинко ) има оценка отличен.
:lol: сериозно?
По-скоро се моля на нещо като Елин Пелин или '' Ралица '' на Славейков ;д
Ако се падне "Ралица", ще скачам и викам от кеф.
^ Привидно лесна тема,но хич не е . Произведението е многопластово и изисква добри познания по литературна теория.
DisappointedDreamer
05-22-2013, 18:40
Остават ми 4 изпита от общо 10. Днес разбрах, че имам 5-ца на първия по история, 2 точки от 6-цата (най-високата оценка е 7 в моето училище). От около 30 и кусур хора, които учат история, аз съм единствената, която е написала едно нещо в есето си по история. Класната ми, която ми е даскалката по история, е страшно горда с мен. Хах, доволна съм като цяло :) Утре ме чакат 2 изпита (3 часа общо) по бизнес. Ще видим какво ще направя.
От вчера официално съм 12ти клас :Д приключиха изпитите на третокурсниците и сме ние наред. Олее, колко нереално е. :)
Браво ,Маги! Успех на останалите изпити.
DisappointedDreamer
05-22-2013, 18:58
Благодаря! Успех и на теб утре по история! :)
Аз съм по английски,слънце. Изпитът и на 1ви юни към СУ е по история :D
DisappointedDreamer
05-22-2013, 19:16
Аз съм по английски,слънце. Изпитът и на 1ви юни към СУ е по история :D
Не знаех. Мислех, че ще държиш втора матура по история. :) Успех, все пак.
^ Привидно лесна тема,но хич не е . Произведението е многопластово и изисква добри познания по литературна теория.
Точно. Всяка строфа има различни особености. Би ми отнело доста време да анализирам "Ралица" цялостно. Не бих се зарадвала, ако се падне.
Сега чакам да качат матурата по английски, за да я направя 8-) А, да- и по история.
А аз по история.
Сума ти народ ме пита защо ще ходя чак в София, чак се дразня вече.
Чак?
Да те пита, който иска. Ти си решаваш.
Само защото не отивам в Шуменски или във Варна ме гледат като полезно изкопаемо. :lol:
DisappointedDreamer
05-23-2013, 09:08
Остават ми 3 изпитааа. До накрая на деня ще са 2.
Вече се кроят планове за купони :D
joannalof
05-23-2013, 10:08
Започва здравото учене по литература!Яворов,пази се :D В сряда е класната.
Браво, Маги !! Ти си нашата гордост. ;д Успех ти желая. :*
А сега да питам.. Сериозно се колебая между матура по география или матура по биология. ;д Казват, че матурата по география е супер трудна, а и не се знае какви схеми и карти може да ти дадат. Бях убедена, че матурата ми ще е по география, но половината се отказаха, а другата половина като мен нищо не знаем. А и не уча география от 9ти клас. Не знам направо..
Според познати матурата по биология е лесна, един приятел, който не се слави като много умен я е взел с 5ца. По география масово хората, които не знаеха по какво да държат матура се подведоха, че географията е лесна и сега имат слаби оценки.
Kyisi, някакъв език не учиш ли?
Според познати матурата по биология е лесна, един приятел, който не се слави като много умен я е взел с 5ца. По география масово хората, които не знаеха по какво да държат матура се подведоха, че географията е лесна и сега имат слаби оценки.
Абсолютно! Много съм съгласна с теб.. много хора се подведоха. :(
П.п: tonssy, уча руски и англ.език. Разбирам ги и имам хубави оценки, но не смятам да се явявам на матура с чужд език. Колебая се само между биология и география.. ;с
Питам, защото по принцип матурите по език са лесни. Не са на най-високото ниво изобщо.
Но, щом така си решила, ако учиш по биология редовно, избери нея.
Предимството на матурата по биология е, че няма 41ви въпрос и не трябва да се пише тема. За матурата се учи от учебниците за 9ти и 10ти клас. Честно казано съм се объркала тотално..
Ако не учиш Био и География, пише език. Обидно лесни са.
Какъв профил си ако си в някакъв? Ако ще се готвиш за биология вероятно ще ти трябват и профилиращите учебници, въпреки че не знам какво точно има в матурата.
Аз съм профил биология, но сметнете факта, че госпожата ни разбира по малко от самите нас. Тя казва, че е едно и после като се приберем вкъщи проверяваме и виждаме, че е сбъркала и я поправяме, а тя ни се кара .. Ужас. Учебниците ги имам, но..
Щом си го забелязала това се подготвяй сама. И нашата по английски има такива моменти, особено при превод на някакъв текст.
DisappointedDreamer
05-23-2013, 12:55
Браво, Маги !! Ти си нашата гордост. ;д Успех ти желая. :*
Благодаряяя! :) :))))
Остават ми 2 изпита по биология и математика. Страшно доволна съъъъъъъм. Да идва ваканцията!
joannalof
05-23-2013, 13:17
И според мен матурата по биология е една от най-лесните.Въпросите са главно от учебника за 9-ти и 10-ти клас.Особено генетиката ми е интересена и лесна.Най-важното е,че нямаш тема за писане.
А, МОМН ще качи ли днеска вторите матури? Нямам търпение да видя матурите по био и химия.
А, МОМН ще качи ли днеска вторите матури? Нямам търпение да видя матурите по био и химия.
http://www.minedu.government.bg/news-home/2013/13-05-23_2dzi.html ето ги
Привет на всички? И аз както повечето тук съм се шашардисала тотално - завършване, матури, университети, курсове, балове един куп чудесии? Може би единственото нещо, за което наистина съм сигурна, е че искам да се пробвам в ТУ - за инженерен дизайн. Искам да попитам дали и тук има такива, които искат тази специалност? Излишно не съм подчертала кой град тъй като все още се двоумя. Но искам да питам най-вече за София - в какво се състои изпита там и дали е много по различен от този във Варна?
Моля, не ме захапвайте, че задавам подобен въпрос тук. Просто и двата сайт на университетите за Варна и София са супер зле :D ......, а и тук мисля, че вероятността да го видят повече хора е по-голяма. :)
Искам да ви се оплача колко съм започнала да затъпявам... две седмици преговарях всички автори от 11 клас за класната и накрая изакарах 4.30.Пълен ад, а аз се надявах за оценка към 5.50. Чувствам се отвратително, направо нз какво да правя, явно е, че колкото повече се старая толкова повече затъпявам....Мамка му кажете някой съвет да се върна във форма
^ Може би нещо си се разсеяла и съвсем си се объркала на класното.. Аз, по време на важно контролно, винаги се съсредоточавам само и единствено върху него и си спомням всички неща, които съм чела и писала.
На класното по БЕЛ аз съм с най-висока оценка 5,76 (имам 3 грешки за 54 въпроса :Д), мнооооого се кефя, но и си го заслужавам 8-) Оформена съм си по всичко, остана да направим изходното по химия и контролното по история, за което пак ще се скъсам от учене. Вече едва издържам на напрежението :Д Въобще не ми се учи, искам да си почивам и постоянно да съм навън. И всички учители се сещат за всевъзможни изпитвания и домашни баш сега. Мерси, много е приятно.
* В момента пиша резюмета по БЕЛ, ама вече толкова забих, че ако продължа да пиша- смисъл в разсъжденията ми няма да бъде уловен :D
DisappointedDreamer
06-14-2013, 12:29
Офф, и при нас беше така - последната седмица проект 25% от оценката ни за 12ти клас, официално. Ко?!
Иначе, браво по БЕЛ и успех на другите изпити.
Стискайте, малко остана за вас :)
Мерсии :*
А при теб какво стана, всички изпити ли минаха по план? :Д
Междудругото, приятно пътуване! Разбрах, че се прибираш (ако все още не си :Д)
joannalof
06-15-2013, 10:40
Още два предмета остава да ме оформят и крааааай. На 1-ви заминавам на планина :)
DisappointedDreamer
06-15-2013, 20:00
Мерсии :*
А при теб какво стана, всички изпити ли минаха по план? :Д
Междудругото, приятно пътуване! Разбрах, че се прибираш (ако все още не си :Д)
:)
Прибрах си се. Още вчера :Д
Иначе, взех всичко с 6; иначе по математика целия клас на поправка август месец :Д ама не се притеснявам.
joannalof
06-25-2013, 18:02
ъп
Честито на оформените!Как завършихте?
От 3 дни не съм се вясвала, намерих и аз кога да настина. Класната ми сигурно утре ще ме гледа на кръв, защото не съм си дала бележника и ОТНОВО трябва да попълване документи. Имам чувството, че ще се развеждаме с директора. И 12 клас ще ни тръснат пак 578682734 бумащини.
ъп
Честито на оформените!Как завършихте?
6.00
8-)
petinkataaa
06-25-2013, 20:01
5,25
5,88 максимално до 5,55 минимално.
едит: 5.77 ми е успеха, по физика ми остави 5 въпреки прекрасното извънземно, което му нарисувах. :lol:
Точно в последния учебен ден се изпокараха 2 момичета от класа са глупости, ей така, за довиждане. На 27 си вземам бележника и характеристиката и край.
Colouring
06-28-2013, 11:23
Вчера си взех бележника. 6.00 ми е успехът. Мислех, че по химия ще ми остави 5, но след мноооооого зор успях някак да избутам до 6. Довиждане химия и биология! НЯМА да ми липсвате догодина..
Точно в последния учебен ден се изпокараха 2 момичета от класа са глупости, ей така, за довиждане. На 27 си вземам бележника и характеристиката и край.
2 момичета пак добре.
Ние 10 човека се изнервяхме взаимно половин час, докато просто на шест от тях не им стана ясно, че очевидно трябва да си тръгнат. Тъпото беше, че едно момче с 9 момичета, и да иска, нямаше да успее да се разбере :Д
fUcKsMiLe
06-28-2013, 12:11
Довиждане химия и биология! НЯМА да ми липсвате догодина.. Оо, да! :D
Искам да ви питам как сте със избора за университети? Има ли хора, които искат да учат в чужбина?
С какви специалности и къде? И за тези, които искат в България да останат - къде и с какво?
*Аз специално си търся другарчета за Дания.. :D Някой..?
Pantheratigris
06-28-2013, 12:52
5.75 ма с петици по био и химия което е доста кофти за менрно се надявам че е ги оправя
joannalof
06-28-2013, 15:10
Успех 6,00!
Ще ми липса госпожата по химия-невероятен преподавател.
Плановете ми са да уча доста през лятото и да изкарам книжка.Понеделник отивам на планина <3
11 клас беше тежък.В началото на годината бях толкова неориентирата какво искам да уча,а сега като имам цел е по-лесно да работя върху нея.
Весела и ползотворна ваканция на всички!!
evilgirl95
06-28-2013, 16:45
Хайде и аз да се похваля,че завърших 11 клас със 6.00... Химия и биология въобще няма да ми липсват другата година, защото ще карам по 6 часа на седмица и от двете.. гледам много се оплаквате от тези 2 предмета, а те са толкова приятни.. :) .. Приятна ваканция на всички и си починете хубаво, че догодина сме 12-ти клас :):):)
Dagichka
06-28-2013, 19:03
оох, и аз почти завършиих ^^
остана изведената практика, ама ;д иначе по другото - само една петица за поредна година по математика.. не се обичаме много с нея явно, все така ни върви :Д
хич не искам да идва 12ти клас, ама хич
DisappointedDreamer
06-28-2013, 19:05
нали :(
Здравейте! :) Присъединявам се към групата на пълните отличници.Химия и Биология ще карам по 7 часа /кеф.../ А ние кога ще си направим тема за нас,дванадесетокласниците? Хубава ваканция и приятно четене на Железният светилник и Тютюн :)
П.С Някой знае ли дали Тютюн ще отпадне от учебната програма?
2 момичета пак добре.
Ние 10 човека се изнервяхме взаимно половин час, докато просто на шест от тях не им стана ясно, че очевидно трябва да си тръгнат. Тъпото беше, че едно момче с 9 момичета, и да иска, нямаше да успее да се разбере :Д
По принцип се драчат много повече хора. После едно от момичетата се изпокара с класната. Абе драматичен финал.
Аз биологията и химията ги забравих вече тотално, а в 10 клас само грахчета сънувах. За университет съм споделяла къде искам, трябва да си попълвам пропуските като решавам една граматика на Кеймбридж. После трябва да мина тестовете по английски и да изям учебника по история, да си прочета произведенията за 12ти, да си прочета тетрадката по БЕЛ, да решавам тестове. А аз спа -_-
Искам да се върне практиката хора с над 5.00 да се освобождават от матури.
оох, и аз почти завършиих ^^
остана изведената практика, ама ;д иначе по другото - само една петица за поредна година по математика.. не се обичаме много с нея явно, все така ни върви :Д
и аз така
и аз така мразя математика и по нея съм най не в мои води 8-)
не искам това лято да свършвааа
не искам 12-ти кл
Някои медицина/стоматология/фармация случайно да иска в София/Варна ? Търся си колеги и колежки за обмяна на опит и информация :ДД
не искам това лято да свършвааа
не искам 12-ти кл
Точнооо
detelina101
07-13-2013, 20:13
Някои медицина/стоматология/фармация случайно да иска в София/Варна ? Търся си колеги и колежки за обмяна на опит и информация :ДД
Аз смятам да кандидатствам фармация в МУ-Варна.
хораа.. дайте ми малко инфо как да се подготвям за матура по АЕ? Имам грамтиката на мърфи нещо др?
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/549667-%D0%94%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D1%81%D 0%B5%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0% B8%D1%86%D0%B8-2013-2014
имате си нова тема