View Full Version : Спамо-чат
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
JoLLiE92
05-11-2013, 09:01
Това е много общо проучване. Зависи от теб какво ще си поръчаш и какво ще сложиш съответно в сандвича, та дори и в салатата; дали ще си поръчаш меню, дали ще пиеш разните газирани боклуци, дали ще си вземеш "бисквитКА" или чипс?! за десерт, колко голям е сандвичът ти. Общо взето, според мен такива заключения не може да се правят.
Сосовете, не забравяй сосовете. И хлябовете. И моята любима риба тон колко е мазна... :Д и кашкавала ако си сложиш .. те имат едни нискокалорични сандвичи, но минимумът е ако вземеш вегетраиански сандвич без сосове и с черен хляб. :)
anonymous708973
05-11-2013, 09:05
Ааа, блогът е уникален! Определено ще си направя лимоновите тарталети и браунис :д
Ко става ръфълс :D
Как го докара пък до ръфълс сега :D
.........
Джоли, така е- затова казах, че зависи какво ще си сложиш в сандвича (сосове, допълнително шунка, кашкавал, някви колбаси..)
Тази вечер съм на бал и съм потресена от грима, който си сътворих. Всичко на всичко го трих 3 пъти вече и не знам защо все нещо накрая ми се обърква. Няма да се науча да слагам сенки, ей.
Голяма жега е, бе, хора! Не се диша направо. Добре, че има лек ветрец, че да не се изпържим напълно тук, в Русе 8-)
Как ви е следобеда? Аз си седя на компа и ровя из форума, гледах и малко клипчета в ЮТуб, после малко Тъмблр...
Хей, като стана дума за ЮТуб, имам канал там и ако искате, можете да погледнете за какво иде реч и да дадете малко (градивна) критика :) Ето: http://www.youtube.com/user/gabriellaip7 :)
strawberry88
05-11-2013, 13:47
Много ме радва тази песничка. :Д <3 http://www.youtube.com/watch?v=IXsxvDAHIE4
Имам едно въпросче, за всички lipstick lovers
Някой може ли да ми препоръча сладко розов /бебешко розов/ цвят червило, което не се събира в линийките на устните, защото все на такива попадам :@
Благодаря предварително :33
http://www.youtube.com/watch?v=BR_DFMUzX4E
armin <3333
koshtramba
05-11-2013, 14:30
БАРЕКОВ - ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nor4eto99
05-11-2013, 17:28
Djenka аз съм ти заклет фен, още от 2-рия ти влог, като видях само линка и си викам: "А стига бе, има профил в Тийн Проблем" :D Обожавам влоговете ти, толкова си яка и усмихната! Направи Draw my life, ще бъде супер яко :D
Не искам повече да виждам алкохол. ;w;
koshtramba
05-12-2013, 10:02
^ Е защо пиеш, като знаеш, че ше ти е лошо после ?!
JoLLiE92
05-12-2013, 10:05
Миличкото. :D
Пий едно айрянче или упсаринче :)
Зелено чайче...
Коштрамба, абитуриентски страсти, някои просто не носят на алкохол изобщо. :D
e, не се наливай;Д изпий 1-2 за настроение :cool:
koshtramba
05-12-2013, 10:35
Точно. Затова не пий. Аз не пия от годинииии и съм си най-яката и сутрин им се смея.
JoLLiE92
05-12-2013, 10:42
Че аз пия повече от другите и сутрин винаги съм най-свежа. Просто не си правя експерименти със себе си и не пия хиляда вида алкохола :Д
weheartiit
05-12-2013, 11:10
мен пък не ме хваща :Д
и съм смесвала алкохоли и коктейли съм пила ама нищо.
само е възможно да ме замая главата и след това леко се садвам :D
а иначе като гледам другите ми познати 1 чаша бира даже и са туш.
увеличи количеството и пак сподели :cool:
Аз изобщо не държа на пиене, ставам адското агресивно дрънкало и ми е жал да се излагам пред хората. Когато ми се пие си пия сама ;д Сега и час тренировка и после squat challenge ^^
arsenalllbaby
05-12-2013, 14:46
БАРЕКОВ - ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
INDEED !
Аз не нося на алкохол, затова само си кусвам 8-) Не ставам агресивна от алкохола, става ми весело, ама за кратко, после ми се доспива зверски и си сядам на задника и мълча 8-)
Аз, като пийна повече, ставам хиперактивна 8-)
Само веднъж прекалих и ми стана ужасно зле- смесих доста алкохола. След това не съм повтаряла и не смятам да повтарям :Д
Your.Passion
05-12-2013, 14:56
https://www.facebook.com/photo.php?v=126733300851717&set=vb.545575682128327&type=3&theater
Потресена съм! :Х
Но всъщност малките пикли,те са виновните!Като си продават гъзовете така ще е !
Никога повече няма да искам дреха от Abercrombie & Fitch.
strawberry88
05-12-2013, 15:29
https://www.facebook.com/photo.php?v=126733300851717&set=vb.545575682128327&type=3&theater
Лол.Да, така е - те са си виновни. ;X
girlwithblueeyes
05-12-2013, 16:33
Виновни са защото не сте попадла в такаав ситуация нали ?!
С вас не са се гаврили така нали ?!
Когато и с вас стане така така говорете
че са малки пикли
Това са млади и неопитни момичета на който явно родителите им за нищо ги нямат щом им позволяват по подобни месат да ходят
Злеее,зле.
JoLLiE92
05-12-2013, 19:00
Това е много старо клипче. :Д Синеочке, на мен как не ми се случва това? А и не винаги зависи от родителите, ако знаеш колко боклуци със свестни родители има.
А и не винаги зависи от родителите, ако знаеш колко боклуци със свестни родители има.
Определено. Компанията влияе мноого. Освен ако не е някой индивид,познаващ себе си,само тогава компанията може да не му повлияе.
girlwithblueeyes
05-12-2013, 20:11
От много факти зависи и момичетата не са виновни . Казвам го защото съм попадала в подобна ситуация и знам как седят нещата но бях малка и глупава сега не бих направила подобна глупост.
strawberry88
05-13-2013, 08:43
Никога повече няма да искам дреха от Abercrombie & Fitch.
Защо? :O
Защо? :O
http://25.media.tumblr.com/c32a9ba06ab62edcc9e51f43f0e27d93/tumblr_mmlypshuYD1qcio7xo1_1280.gif
Аз мога да им се навра и в най - малкия размер на тези глупаци, но политиката им е глупава. Имам приятелка с наднормено тегло, сякаш не и стигат подигравките в училище, а и този 'хубавец' да говори така. И аз не съм от тези на които е разрешено да се пазарува там, нали не съм известна и със самочувствие.
Тоз на колко е години? 60-70? 8-)
strawberry88
05-13-2013, 09:18
Аз мога да им се навра и в най - малкия размер на тези глупаци, но политиката им е глупава. Имам приятелка с наднормено тегло, сякаш не и стигат подигравките в училище, а и този 'хубавец' да говори така. И аз не съм от тези на които е разрешено да се пазарува там, нали не съм известна и със самочувствие.
Лол, това не го знаех. :O Обаче колкото и гадно да звуча - пак много харесвам дрехите им. :D :/
Лол, това не го знаех. :O Обаче колкото и гадно да звуча - пак много харесвам дрехите им. :D :/
И на мен ми харесват, сладки са, но съм си казала, че повече тяхна дреха няма да погледна.
http://25.media.tumblr.com/c32a9ba06ab62edcc9e51f43f0e27d93/tumblr_mmlypshuYD1qcio7xo1_1280.gif
Нека помислим какво ще стане, ако някой влезе без грим,с тениска и кецове и им изръси висока трицифрена сума на касата. Какво,няма ли да му ги продадат? Даже подаръци ще му сложат.Смешници.
JoLLiE92
05-13-2013, 12:41
Оф това е супер малоумно. Аз съм висока и няма как да съм 40 кила и нося 28-29 номер дънки и като вляза в магазин и кажа 28-9 и чувам "ми ще видя какво има в твоя номер, ама не разчитай". Днес ми казаха така на едно място. После на друго място загледах едни и ми казаха "чакай, ще ти дам по-малки" :Д Много приятно ми стана. :D Същото е и с обувките. На моя приятелка се случва 35 да са и големи, а има жени, на които 41 са им малки. Аз пък нося 39.5, което тук го няма.
P.S. Тая марка ми е много неизвестна. :Д
Имам нови дънки и обувки от днес! :---) :cool:
Общо взето навсякъде дрехите ( особено късите панталонки ) са направени за момичета с много слаби крака и по-широка талия... Аз като съм с талия 61 и ханш 88 какво да правя, дори и най-малките размери горе са ми широки.
JoLLiE92
05-13-2013, 12:59
С дънките винаги имам проблем, че моделът ми е едновременно голям в глезените и малък нагоре. Явно "нормалните" момичета имат колкото дебело бедро, толкова и глезен. :D Къси панталонки пък си намирам лесно. Проблемът ми е с дънки, и то такива от дънков не-ластичен плат най-вече. Майка ми е с голяма разлика между ханш и талия и носи полички, които и стоят уникално добре. Но пък панталон с висока талия ще и стои комично.
strawberry88
05-13-2013, 13:03
Общо взето навсякъде дрехите ( особено късите панталонки ) са направени за момичета с много слаби крака и по-широка талия... Аз като съм с талия 61 и ханш 88 какво да правя, дори и най-малките размери горе са ми широки.
Слагай колани. :Д
Питаш ли ме мен- с талия 57..
Пробвах едни къси панталонки с висока талия, то 3 пръста широко.
Мен проблема ми е, че рядко имат 24, а надолу е детската номерация. Затова в дънки изглеждам изсулена.
Джоли, аз покрай кощрамба я научих, мисля, че имаше техни блузи. Но политиката им е безкрайно тъпа и после се чудят защо H&M и American eagle ги задминават по продажби.
Тук вали и гърми, аз трябва да си правя клековете и домашното по история.
Слагай колани. :Д
На къси панталони с висока талия... тц
JoLLiE92
05-13-2013, 13:23
Мен проблема ми е, че рядко имат 24, а надолу е детската номерация. Затова в дънки изглеждам изсулена.
Жината носи 24-5 дънки и за нея също винаги нямат. :D Нито имат 25, нито 28. Ми ко имат? :Д Днес ми казаха на едно място, че 29 въобще не се произвеждало.
koshtramba
05-13-2013, 17:22
Джоли, аз покрай кощрамба я научих, мисля, че имаше техни блузи.
И блузи, и рокли, и бански...
Всъщност няма по-добра идеология. :)
Всеки може да отслабне - джъст дат симпъл!
JoLLiE92
05-13-2013, 17:30
По-горе съм писала, че не съм дебела ?! и няма как да съм по-малко от 27-8 номер с моите метър и 75 :Д не съм анорексия все пак.. не е като да имам нужда от отслабване, но те нямат номер за мен. Именно, че не се имам за прасе, а нямат моя номер.
koshtramba
05-13-2013, 17:54
Е защо да нямат, откъде знаеш, че нямат?
JoLLiE92
05-13-2013, 17:55
Не говоря за твоята марка, а за магазините за дънки. :) Редовно чувам репликата "ми не знам дали има нещо в твоя номер" ще кажеш съм някакво кюфте. Ами кюфтетата как си намират?
koshtramba
05-13-2013, 18:07
По-скоро имат предвид, че са свършили. 27-8 е що-годе нормален размер и явно се изкупува. Няма как да няма.
На мен винаги ми дават най-малкия номер , тия хора не са добре:Д
имам огромн проблем с дънките! ако в кръста са ми добре, то в коленете са ми много широки, ако в краката са ми добре, в кръста са ми тесни:Д
абе..
JoLLiE92
05-13-2013, 18:15
имам огромн проблем с дънките! ако в кръста са ми добре, то в коленете са ми много широки, ако в краката са ми добре, в кръста са ми тесни:Д
абе..
same here, babe :) :D
Днес буквално ми казаха, че 29 не се произвежда, а 28 не зареждат, щото нямало кой да го купува. Накрая тея моите новите са 28 и ми залепнаха, а другите 28 ми бяха къси, широки в глезените и тесни в дупето. :D
:cool: e, щях да се очудя,ако не беше the same:D
a пък тези,които са нееластични, абсурд !стоят ми като подарени :D
само едни дънки имам 0т манго,които ми спират кръвообращението като ги обуя,защото изобщо не са еластични, таа.. те са единствените, в които се харесвам:Д
JoLLiE92
05-13-2013, 18:21
Аз имам нееластични, но прави. Тея "цигари" са ... някакъв абсурд. Явно са правени за хора с къси крака и дебели еднакво навсякъде като дъсчици :D
глезен колкото бедро е окей :cool:
JoLLiE92
05-13-2013, 18:28
В повечето случаи са и двете нещо средно. Ужасно грозни са ми дебели прасци и глезени. :( :D Явно дънките са за такива, явно масовата част от хората имат дебели прасци :Д
Утре ми е изпращането, а другата седмица балът. Кога завърших? Аз съм в шок!
Не мога да повярвам, че минаха и тези пет години. Сега отивам да рева, защото всичко ще ми липсва.
:D
JoLLiE92
05-13-2013, 18:31
хихииии честитооо :)
аз утре след контролното (за което имам да чета още 2 глави тая нощ :Д ) ще ходя до моето старо училище да ги видя на изпращането детенцата : ))))))) :D
koshtramba
05-13-2013, 18:34
На мен ми става само най-малкото, 24, рядко 25. Обичам да ми лепнат по крака. Напоследък са ми най-удобни дънките-клин.
Имам заветните 33 чифта (от които реално нося около 20).
Не мога да кажа, че си намирам трудно, но т.к леля ми имаше магазин за дънкови облекла и съм работила там, съм запозната, че си има номерации до 30 и няколко в женските, смени магазините, от които пазаруваш !
JoLLiE92
05-13-2013, 18:37
Бе то си има, не могат да ме убедят, че няма. Опитват тъпите нагли продавачки да си избиват комплексите върху мен просто. Не се произвеждало. Я са дръж малко! :Д И на приятелката ми с 24-5 номер и обясняват, че такова не се произвежда. А какво се произвежда? Само един номер? :D
strawberry88
05-13-2013, 18:57
Вали. <333
пак ли беее:( гадост
днес мн хубаво ме наваля:Д
Бе то си има, не могат да ме убедят, че няма. Опитват тъпите нагли продавачки да си избиват комплексите върху мен просто. Не се произвеждало. Я са дръж малко! :Д И на приятелката ми с 24-5 номер и обясняват, че такова не се произвежда. А какво се произвежда? Само един номер? :D
изчисти си съобщениятаааааа;Д
strawberry88
05-13-2013, 19:43
Аз обожавам да вали. :D
JoLLiE92
05-13-2013, 19:43
изчисти си съобщениятаааааа;Д
ооо.. хуу :Д :*
weheartiit
05-13-2013, 20:01
оф снощи спах само 4 часа ,а сега се чувствам прекалено бодра :D
надявам се това настроение да остане за сутринта,а сега да спинкам.
не ща на училище >.< и кога за бога ще ни обърнат на 1ва смяна, искам да бягам на стадиона
girlwithblueeyes
05-13-2013, 20:36
И моето изпращане е утре ще става размазвация само дано никой не тръгне да рони сополи
После бал и после си се прибрима за лятото у домаааааа<3
Дано гримът и прическата ми утре са също така страхотни както и пробните :D
mi6eto942
05-13-2013, 20:37
според вас грозно ли е отворени обувки само отпред с чорапогащник? :D
Добър вечер на всички ...
JoLLiE92
05-13-2013, 20:57
според вас грозно ли е отворени обувки само отпред с чорапогащник? :D
Да. :)
mi6eto942
05-13-2013, 21:02
А сега,ми какво да правя като за изпращането си взех къса рокля и обувките са ми отворени отпред,пък за сряда не го дават да е много топло,пък за вечерта....
JoLLiE92
05-13-2013, 21:04
Щото единия нАйлон много шти топли. :cool:
mi6eto942
05-13-2013, 21:17
Ами ддз колко топли,ама по голи кълки :D
най - сетне си разкарах изгорялата кожа от ръцете хип-хип-УРАААААА
Добро утро!
чаша кафе и любима музика http://www.youtube.com/watch?v=7iEDYB7pY7U
Опраявам се за лекция по счетоводство... после трябва да уча за контролната ми по статистика утре,нооо въпреки това настроението ми е на макс :cool:
Daaamn, снощи ми изгоряга кълките от този крем:Д може би наистина върши работа
Пак се успах, офффф искам на лекции по японистиката, да се мъча да драскам йерогливи, да слушам японски приказки <3
Сега задоволявам celebrity crush-a си по Роман Рейнс и Джейсън Момоа в тъмблър <3 8-)
Много обичам времето покрай баловете! :Д
И започвам тренировка 8-)
Няма ли дванадесетокласници в темата, хайде, разкажете за изпращането, емоциите, може пък и някоя снимка да пратите :D
Днес в училище изпращахме 12 клас и бяха просто много много много сладки <3
До трениращите момичета - как си разпределяте дните за миене на косата? Аз пак 100 режима смесих. ;д
ShtrudeL
05-14-2013, 16:01
/Амф. Отчаях се! Днес ходих да си търся обувки и всичките, които си харесах като модел (най-нормални на платформа), са велурени! Ил! Не обичам велур. :3
strawberry88
05-14-2013, 16:12
До трениращите момичета - как си разпределяте дните за миене на косата? Аз пак 100 режима смесих. ;д
Повечето пъти я мия 3 пъти в седмицата, няма как. :/
Аз различно,3 най-често вече. :Д
koshtramba
05-14-2013, 16:42
БЪРЗО кажете нещо сладко и полезно, че ми се яде нещо, но не знам какво. Да не е ядки и стафиди, такова не ми се яде. Предложения !
Поръчах си нова косичка иеееееей :cool:
Попълвам колекцията:Д
Аз всеки ден си вземам душ и я мия през два.
Нашите ги изпращаме на 24, но този випуск не са ми на сърце както '93 8-)
PullMeCloser
05-14-2013, 16:43
БЪРЗО кажете нещо сладко и полезно, че ми се яде нещо, но не знам какво. Да не е ядки и стафиди, такова не ми се яде. Предложения !
Замразени плодове? :Д Черен шоколад, банан с черен шоколад, някакво йогуртче/смути.
koshtramba
05-14-2013, 16:48
Замразени плодове ям почти всеки ден, да, много добра идея, но сега и това не ми се яде.
Черния шоколад май ше е с Е-та, избягвам да ям такова.
Йогурт - също много Е-та. :D Смути ... то е за пиене. :D
/Амф. Отчаях се! Днес ходих да си търся обувки и всичките, които си харесах като модел (най-нормални на платформа), са велурени! Ил! Не обичам велур. :3
И аз също!! Обаче на мен тъй като ми трябваха спешно накрая си взех велурени.
strawberry88
05-14-2013, 17:01
Мед. :Д
koshtramba
05-14-2013, 17:07
Нямам домашен в момента, за съжаление.
Душ всеки ден (че и по 2 пъти), косата- 3 пъти.
PullMeCloser
05-14-2013, 17:53
Ми стой си без сладко :Д
koshtramba
05-14-2013, 18:15
Ти се бъзикаш, ама то верно така си стана. :D
JoLLiE92
05-14-2013, 18:49
Same here. :)
Много да го мразя, отвратителен е!
Кощрамба, още преди години като видях, че си си вземала блузи на а&f ми стана интересно как си ги поръчваш?
koshtramba
05-14-2013, 19:01
^ Чрез приятелка, която живее в щатите - тя ми ги купува и праща, после й превеждам пари или й купувам нещо от БГ на същата стойност и й го пращам обратно. (В повечето случай си пращаме по нашенци, които си идват в БГ, щото тя живее в Чикаго, а там има много българи). Шипингът излиза много солено директно до България, иначе мога и с карта. И те така.
strawberry88
05-14-2013, 19:03
Кощрамба, още преди години като видях, че си си вземала блузи на а&f ми стана интересно как си ги поръчваш?
Нали каза, че повече не искаш дрехи на тази марка?Какво стана? 8-)
Мерси ^^
Аз гледам на hottopic нещата, но и те са с една скъпа доставка :с
ягодке, чудя се как да намеря евтина доставка на дрехи от щатите. 8-)
koshtramba
05-14-2013, 19:05
^
^ Иска и тя да бъде готина. :Р
ee нямаше как да не споделя :lol: :lol:
http://vbox7.com/play:a87fc2ac5e
koshtramba
05-14-2013, 20:08
Хахаха, разцепи, разцепи последната. :D
Много ми се спи да го е.... пък трябва да ходя на прическа. И не мога да си намеря телефона от вчера вечерта, дано да съм го оставила в колата. Усещам как днес ще съм аткракцията на всички.
Сега се прибрах, днес е празникът на училището- часовете бяха намалени, оказа се, че и свободни имаме, та бяхме само за първите два часа. Нямаше смисъл въобще да ходя..
minchorna
05-15-2013, 06:32
Сега се прибрах, днес е празникът на училището- часовете бяха намалени, оказа се, че и свободни имаме, та бяхме само за първите два часа. Нямаше смисъл въобще да ходя..
Сядай да учиш :?
Първо ще си почина ПЪК.
minchorna
05-15-2013, 07:05
Ща дера,не ми викай 8-)
вчера си поръчах боя за коса, днес имат 15% намаление... hateeee
Зле, зле многоо зле..как може да съм такава ,късметлийка' нямам думи, сериозно..
Ттцтц, всеки се оплаква във тази тема. Ще почна и аз :lol:
Изморено ми е. Много при това. Хванала ме е пролетната умора и съм голям мързел. Мога със часове да си седя на дивана, пред телевизора.
Във Петък ми е класното :( Темите съм ги написала, но не и научила. Който и да попитам все ще преписва :D
girlwithblueeyes
05-15-2013, 11:43
Мястото където бъдещите ми деца ще прекарват времето си <3 ако трябва ще ги бия по 3 пъти на ден :D
http://www.youtube.com/watch?v=1JKgr3KfoHo
mimeto_0o0o
05-15-2013, 12:28
Аз няма да се оплаквам :Д
Имам си нов господин по физика :д миналата седмица имахме за пръв път ..оо много е хубав и е на 25-6г. ама изглежда по-голям :д много са му метнали мерака иначе :д
ShtrudeL
05-15-2013, 13:25
meeeeeow взех си обувки най-накрая и то точно каквито исках <33333 :3333
Сега остава да се науча да ходя с тях.. ^^
strawberry88
05-15-2013, 13:56
meeeeeow взех си обувки най-накрая и то точно каквито исках <33333 :3333
Сега остава да се науча да ходя с тях.. ^^
Дай снимка! :) :Д
ShtrudeL
05-15-2013, 14:09
Дай снимка! :) :Д
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/268947_574194679269178_1457907868_n.jpg :3333333 <3
TrollFaace
05-15-2013, 14:11
Упражнявай се по коридора :D:D
strawberry88
05-15-2013, 14:15
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/268947_574194679269178_1457907868_n.jpg :3333333 <3
Страшни са!Честито! :)
ShtrudeL
05-15-2013, 15:55
мерсажжжж :333
П.П. ИИискм такава рокля <3 http://data.whicdn.com/images/60967413/large.jpg
ee нямаше как да не споделя :lol: :lol:
http://vbox7.com/play:a87fc2ac5e
Хахах :D
някой,който си е слагал shellack? имам въпрос :cool:
http://www.youtube.com/watch?v=6OzWvUktaU8 epic song is epic
пф<3 http://www.youtube.com/watch?v=hSJsW2yzP8g
любимият ми трак навърши 10 годинииии<3
Това е някакво уникално изживяване
girlwithblueeyes
05-15-2013, 20:31
Йей добре ми дойде днес плуването и разходката и събирането с моите сладури от класа <3
Сега по нощите ще уча а утре съм на работа и вечертa пак събиране :D
В Неделя е финала на световното и просто съм заета за всички
И забравих да спомена купих си мега яките къси гащи и платформи утре ще ги снимам и ще ги кача в темата <3
Въъъъх Щруделче обувките са много готини <3
Имам имейл от КЗП, на онези хаймани ще бъде наложена административно наказателна отговорност. 'Вий с мене ли йе?'
Така, нека да споделя:
-не мога да си изпратя снимките от телефона на лаптопа О.о вече втори ден
-батерията ми на фотоапарата е много зле, напълно заредена държи 5 мин, макс
-не си харесвам роклята за бала..нищо,че още не е готова
-намерих супер яка рокля, точно такава каквато искам, стоеше ми много яко и точно якия коралов цвят, който исках и с 300 лв. по-евтина :о просто ми се плаче,щях да я занеса само да й добавят един як колан с цветя и щеше да е 6++
-точно на изпращането ни валя,докато бяхме навън и като вляззохме спря и напече слънце О.о развали ни снимките суперр..
-точно хората,които не трябваше да виждам бяха до мен
-бала ми ще е провал, пълен провал..
-има още мноооого ама по-добре да спра до тук
anonymous708973
05-16-2013, 07:02
някой,който си е слагал shellack? имам въпрос :cool:
Аз съм с Шелак върху заздравяващия гел на същата марка. Няма нищо общо с обикновения гел, който стои изкуствено и унищожава нокътя. Очарована съм. Питай :д
Да споделя: След точно час съм на фризьор за пробна прическа, имам добра представа какво НЕ искам (нищо право, нищо къдраво, нищо изцяло пуснато, нищо изцяло хванато, никакви кокове и никакви зализвания), но не и какво всъщност ИСКАМ :Д
След като прекарах 30 минути в темата за бивши абитуриенти, взе, че ми писна, харесах 7-8 снимки от гугъл и отивам бодро, пък каквото сабя покаже :д
Искат ми 580 лева за ремонт, а нов телефон излиза 452 8-)
Aз съм си с гелче от доста време ,доволна съм. Както и да е:д
Kакъв е този заздравяващ гел?
shellack-a Има ли нещо общо с гела? Имам предвит прави ли нокътя по-дебел и предпазва ли го от чупене? (на мен това ми трябва всъщност)
На колко време ходиш на поддръжка и колко струва?? :)
kalpazanka
05-16-2013, 13:13
Ох, на кака!
weheartiit
05-16-2013, 15:12
имамм утре класно по математикаа :(
много ми е слаб този предмет и се надявам поне да хвана 3
купих си нова коса, не ми харесва ! няма да я нося;((((
girlwithblueeyes
05-16-2013, 15:19
Добре ми мина урока
Сега се разхождам из вкъщи с балните обувки :D
JoLLiE92
05-16-2013, 15:21
купих си нова коса, не ми харесва ! няма да я нося;((((
ко и има на косата? продаде ли старата :Д :cool:
Не,продължавам все така да си имам 200 коси у нас + вече още една :(((
arsenalllbaby
05-16-2013, 15:47
Ох, онзи ден ни беше серенадата на класната, вчера наобед започна изпращането и приключи тази сутрин.. 8-) ТОЛКОВА съм изморена.. А трябва за матури да уча.. :Х Прегракнала съм жестоко... Но си го направихме много запомнящо се. Да видим бала и екскурзията как ще са (сън)
nor4eto99
05-16-2013, 18:18
Когато слушам любим изпълнител (Аврил Лавин, Ейми Лий, Чад Крюгер, Шон Морган-не си падам по хубави типове :D) се прераждам и изведнъж започвам да мисля много по-зряло... Усещали ли сте такова?
Lidl вече си имат и декоративна козметика, обаче не посмях да взема нищо. Всичко от спрали до лакове за нокти струва 4 лв.
mimeto_0o0o
05-16-2013, 19:04
имамм утре класно по математикаа :(
много ми е слаб този предмет и се надявам поне да хвана 3
И аз утре имам :д
Знам си ги задачите само малко за геометричните ме е страх да ни ми се падне някоя гадна и да я оплескам ама 5 може би със сигурност ще хвана :Д да не говоря много че ..
weheartiit
05-16-2013, 20:36
блазя ти
Пф, искам някой, който да гушкам и хапя ;(
Пробвах мъхчетата за нокти, не се получи това, което очаквах, но все пак е приятно на допир.
mimeto_0o0o
05-17-2013, 13:16
блазя ти
Направи ли я? Как мина.. :д
Аз на моята класна само на една задача не съм сигурна :Д Беше ми първия час, а 2рия щях да правя тест по английски ама закъсняхме с едно момиче 25 минути и уж заради нас не го правихме (казвам уж защото май не ги беше прснимала :д)
JoLLiE92
05-17-2013, 15:21
Значи винагии когато съм без грим ще видя момчето, което харесвам ! :Д А когато съм перфектно натокана, той няма да е около университета..... :D
Имам 6 по немскиииииииии за годинатаааааааа ^_^ GEIL :---)
Пффффф, не мога да ходя, ядосвам се. Карам го само на ядене и гледане на корейски драми.
sladkalady
05-18-2013, 14:57
Днес ми се провали ходенето на плаж...Поне свърших малко полезна работа вкъщи.
Мммм, досега бях навън с двете ми приятелки, обичаммм <3 Разходки, разговори, студено кафе.
Ако плановете ни за лятото наистина се осъществят, ще сме най-щастливите просто 8-)
anonymous708973
05-18-2013, 20:24
Aз съм си с гелче от доста време ,доволна съм. Както и да е:д
Kакъв е този заздравяващ гел?
shellack-a Има ли нещо общо с гела? Имам предвит прави ли нокътя по-дебел и предпазва ли го от чупене? (на мен това ми трябва всъщност)
На колко време ходиш на поддръжка и колко струва?? :)
Доволна си, щото не си го свалила. Свали го и като не можеш да пуснеш 2 мм нокти, пак ще говорим.
Заздравяващият гел е на същата марка. Те са два гела. Този, с който съм аз, е именно заздравяващият - подходящ е за нацепени, набраздени нокти, предпазва от чупене, да. Като си пусна в блога публикация, ще има и снимки преди-след. В момента съм с 10 еднакво дълги нокътя, което никога не е се е случвало. Изгризах си гела обаче, защото израсна и ме дразнеше, та сега треперя да не се счупят още 3-4 дни. Другият гел, който би спасил положението, ако се счупят все пак, е изграждащият. Не съм наясно как действа, но знам, че отново няма онова безбожно пилене на нокътя.
На поддръжка никога не съм ходила, защото просто ми е първи път, но подозирам, че се сваля и пак се слага, което далеч не отнема супермного време. Нанася се точно като обикновен лак и се пече във фурничка като шелак-а.
Нокътят изобщо не изглежда фалшиво дебел и изкуствен като при обикновения гел и ноктопластиката, една идея по-плътен е, в никакъв случай дебел. За поставянето ми взе 40 лв.
'Ти си ми най - добрата приятелка, но едва ли някога ще може да се видим повече, защото имам гадже', направо все едно така ми го каза. Best friends ever...duuuh.
JoLLiE92
05-19-2013, 04:41
Плясни му един шамар да се осъзнае малко.
NqkfaNikakva21
05-19-2013, 06:56
Тва да имаш изпит още през първия ден на сесията е КОШМАРНО.
Мразя, мразя, мразяяяяяяяяя ^.^
Оф. Миналата седмица първо ми биха една инжекция, след няколко дни от същата вена ми взимаха кръв. В момента по дължината на цялата вена на дясната ръка ме боли, не мога да си я разпъна докрай дори. От самосебе си ще се оправи ли? Толкова много пъти са ми правили тези "процедури", за пръв път ми се случва такова нещо :?
strawberry88
05-19-2013, 07:25
Във фейсбук ми показва, че някои хора са на линия, а всъщност не са.Само при мен ли е така? 8-)
Доволна си, щото не си го свалила. Свали го и като не можеш да пуснеш 2 мм нокти, пак ще говорим.
Заздравяващият гел е на същата марка. Те са два гела. Този, с който съм аз, е именно заздравяващият - подходящ е за нацепени, набраздени нокти, предпазва от чупене, да. Като си пусна в блога публикация, ще има и снимки преди-след. В момента съм с 10 еднакво дълги нокътя, което никога не е се е случвало. Изгризах си гела обаче, защото израсна и ме дразнеше, та сега треперя да не се счупят още 3-4 дни. Другият гел, който би спасил положението, ако се счупят все пак, е изграждащият. Не съм наясно как действа, но знам, че отново няма онова безбожно пилене на нокътя.
На поддръжка никога не съм ходила, защото просто ми е първи път, но подозирам, че се сваля и пак се слага, което далеч не отнема супермного време. Нанася се точно като обикновен лак и се пече във фурничка като шелак-а.
Нокътят изобщо не изглежда фалшиво дебел и изкуствен като при обикновения гел и ноктопластиката, една идея по-плътен е, в никакъв случай дебел. За поставянето ми взе 40 лв.
Може ли да си блога? Може да съм попадала на него,но все пак. :)
Във фейсбук ми показва, че някои хора са на линия, а всъщност не са.Само при мен ли е така? 8-)
И при мен от време така става,ама това е първите 5-10 мин след излизането. После е ОК :Д
mimsssssss
05-19-2013, 08:41
Здрасти :)
NqkfaNikakva21, кофти, много кофти... и на мен ми писна от изпити като цяло - не може ли само да си учим без да ни изпитват, хаха
Тонси, ще ти се оправи след няколко дни. Просто за друг път редувай ръцете ако се налагат чести манипулации.
Аз си прекарах ебати якия месец и сега обратно в реалността.
NqkfaNikakva21
05-19-2013, 08:51
О, ние изпит в понеделник, във вторник устно.
Направо ще ни се е*е майката :Д
mimsssssss
05-19-2013, 09:12
Аз март имах 6 изпита, явих се на 5 и ги взех. Сега имах един - още не си знам оценката, мега гадно така - да чакаш да ти я нанесат в нета
black pearl
05-19-2013, 09:16
Оф.. :( На 21 и на 23 са ми изпитите и тея дни направо съм се побъркала.На всичкото от горе не спирам да ям .. Направо ми иде да се гръмна... Дано поне да се представя максимално добре....
ами да ти кажа 4 месеца си бях направила почивка,вярно бяха нацепени, но за 2 месеца и половина -3 се оправиха. Не е болка за умиране.
Просто малко разнообразие искам. Къде го слагаш твоя?
Тонси, ще ти се оправи след няколко дни. Просто за друг път редувай ръцете ако се налагат чести манипулации.
Мда, мерси за отговора :)
Трябваше наистина да си дам другата ръка, ама като не ми се беше случвало подобно нещо- откъде да предположа.. Другия път задължително ще ги редувам.
Плясни му един шамар да се осъзнае малко.
как да му плясна, като не мога да го видя??? :lol:
anonymous708973
05-19-2013, 09:35
ами да ти кажа 4 месеца си бях направила почивка,вярно бяха нацепени, но за 2 месеца и половина -3 се оправиха. Не е болка за умиране.
Просто малко разнообразие искам. Къде го слагаш твоя?
В самото начало на ул. "Капитан Райчо" (тая, на която са Гранда, Карфур и ДМ) има един по-малък маркетцентър. Има едни стълби надолу, където има Кастело, и едно като коридор. Салонът се казва BLOWW.
Мерсии, кажи като отидеш на поддръжка какви пари са ти взели.
Аа ии на колко време трябва да се ходи г/д?
anonymous708973
05-19-2013, 10:29
Ами, аз сега ще ходя да ми го подновяват, че израсна доста, а аз го изгризах :д
Зависи как ти растат ноктите. На мен ми го сложиха на 30. април, днес гелът ми се намира в горните 3/4 на нокътя... което си е близо 3 седмици.
Дам, като при гела явно. Аз затова винаги си слагам безцветна основа,за да не си личи :cool:
Да,само при теб е така :D :D :D
strawberry88
05-19-2013, 11:41
Да,само при теб е така :D :D :D
Абе ей! :D :D :D
anonymous708973
05-19-2013, 14:08
Дам, като при гела явно. Аз затова винаги си слагам безцветна основа,за да не си личи :cool:
Имаш предвид лака върху гела ли или как? Аз си избрах доста светличко нещо и далеч не е трагично, ама се издразних и го изгризах :д
В момента цялата ми лява ръка е без гел и треперя да не се счупят до 22-ри, когато ще ми слага втори път + маникюр за бала. Ама толкова дълги не съм ги виждала никога, влюбена съъъъъм!!
даа лакът,който ми слага върху гела ( но на мен ми го слага под последния слой гел,за да не се трие до поддръжката,че аз не мога да се лакирам:Д)
недей да гризеш :cool:
mimsssssss
05-19-2013, 14:39
Косата ми е 48см. днес ми я мери братовчедка ми :D и довечера ще се постригвам. Вече нямам търпение - винаги като сменям нещо във външният си вид и ми е някакво нетърпеливо.
Абитуриентките, готови ли сте вече - рокли, обувки и т.н.?
anonymous708973
05-19-2013, 14:43
Това докъде се пада?
strawberry88
05-19-2013, 14:48
Вече нямам търпение - винаги като сменям нещо във външният си вид и ми е някакво нетърпеливо.
И аз съм така, но повечето пъти съжалявам после. :D :)
mimsssssss
05-19-2013, 14:55
Почти до кръста :) /щото съм дребна :D/
О, няма как да съжалявам - коса е това. Пък и без това от 15 годишна постоянно експериментирам - пускам я, постригвам я, бръснене, бодлички... така че не ми е проблем.
как почти до кръста бе? от корен ли мериш? на мен това ми се пада около педя над кръста:Д а и аз не съм от най-високите :cool:
anonymous708973
05-19-2013, 15:22
Как до кръста, о.О
Меря я грубо моята, или е някъде там, или е повече като сантиметри и е до средата на гърба.
"уууу понеделник е, да ставаш рано е най - прекрасното нещо' said no one ever.
Добро утрооо :cool:
какво трябва да свърша днес.. амии като за начало да се оправя, да си занеса роклята на шивач за стесняване :D , да отида на лекция, да пия едно кафе, да се прибера и може би да запона с курсовата си ии пак да излезна ..:Д
strawberry88
05-20-2013, 11:56
Какво трябва да направя днес - да седя у нас, да слушам тъжни песни, да съм тъжна, да ми е тъпо, да ида на репетиции. 8-)
Днес свърших малко по-рано училище. Добре мина, като изключим моментите, в които все ще има кой да ме изнервя :Д
Вената продължава да ме боли, почнах да я мажа с един мехлем, дано наистина помогне.
Сегаа ще уча още за теста по литература в сряда и утре само ще преговоря.
Какво трябва да направя днес - да седя у нас, да слушам тъжни песни, да съм тъжна, да ми е тъпо, да има на репетиции. 8-)
Пробвай обратното. Не слушам тъжни песни, когато съм тъжна. Всъщност.. никога не слушам тъжни песни 8-)
Какво трябва да направя днес - да седя у нас, да слушам тъжни песни, да съм тъжна, да ми е тъпо, да има на репетиции. 8-)
Пусни си як брутален дет метъл с много кръв/черва и ще ти стане весело ;) (y)
nor4eto99
05-20-2013, 13:18
Утре колко от вас имат матура? Пожелавам ви късмет (както и на себе си), и не се притеснявайте, щото ще си изпогубите знанията от притеснение
Късмет на всички и от мен.
Догодина аз съм наред :lol:
Успех и от мен !
Още не мога да осъзная, че догодина по това време, мен ме чака същото :D
на мен ми е минало това, и ми липсва... колкото и да е странно :( искам матура по бел и мат!
o бих дала всичко за матура по БЕЛ в замяна на някой чудовищен изпит:Д
Нека силата на Луцифер да е с вас...
Успех на всички,които утре имат матурааа :*
nor4eto99
05-20-2013, 17:58
Пък каквото сабя покаже, мерсии
Успех и от мен! И оставете настрана притеснението. Дано ви се падне доколкото се може по-лесна тема :)
weheartiit
05-20-2013, 19:46
успех и от мен,дано ви се падне нещо лесно и не се панирайте :)
JoLLiE92
05-20-2013, 20:15
Успех и от мен! Вие ми стискайте на контролното в четвъртък :Д
nor4eto99
05-21-2013, 10:08
Мойто НВО беше много лесно... Падна ни се разказ, заемащ 3/4 на А4 и трябваше да разкажем от името на един пич, който не участва в 1/4 на произведението, беше на Толстой, Акулата
Ха дано ме приемат в мечтаното у-ще...
weheartiit
05-21-2013, 10:23
^ вашият преразказ е бил по-лесен от нашия миналата година :( ;д
а теста как беше ?
дано ви е приемат иначе (:
nor4eto99
05-21-2013, 10:30
Много лесен, единствено 25 леко ме затрудни, има шанс да нямам никъде грешка (има). 25 беше за внушението на цитата "ние поне сме свободни, а свободата е всичко" нещо такова и аз като не мога да разсъждавам съм като в небрано лозе...
Миналата година ви беше бабата, която хранила котките си" Ми ша ги нахрани я, няма да стоят гладни :D
mimeto_0o0o
05-21-2013, 12:45
Абе и вие кво само се панирате :д Ние миналата година всичко си преписвахме и подсказвахме и по БЕЛ и по математика не бяхме с камери, а по другите бяхме и пак същото така че.. и + това квесторите подсказват щото като изкараме слабите оценки и ще изложим учителите за кво мислите госпожата по английски ни мръкаше след това :д
JoLLiE92
05-21-2013, 12:51
Абе и вие кво само се панирате :д Ние миналата година всичко си преписвахме и подсказвахме и по БЕЛ и по математика не бяхме с камери, а по другите бяхме и пак същото така че.. и + това квесторите подсказват щото като изкараме слабите оценки и ще изложим учителите за кво мислите госпожата по английски ни мръкаше след това :д
Ето заради такива аз с малко по-слаба диплома и 50 пъти повече знания не влизам в университети, а Сульо и Пульо от по селата си изкарват 6;00 диплома и 6;00 матури и перфе.... после защо държавата била на такъв хал......
И аз имам позната в министерството.. току що разбрах, че темата на 100% ще е Курвенските номера в романа "Тютюн".....
:lol:
След като 3 дни не правих тренировки заради крака сега пак почвам. Не мога да ги трая гадните мазнини :@
weheartiit
05-21-2013, 17:11
Миналата година ви беше бабата, която хранила котките си" Ми ша ги нахрани я, няма да стоят гладни :D
хуахаха да :D
ох тези дни имам огроменнн апетит и напълно си скапах режима .
адски много ме е яд
JoLLiE92
05-21-2013, 17:53
Искам да ви споделя и че работя от скоро в магазин за козметика, главно розова, така че ако имате въпроси по темата, заповядайте. :D
nor4eto99
05-21-2013, 18:00
розова козметика? what? преразказа съм го оакала кат калинка... объркала съм местоположение, и заради т'ва изпуснах един момент+ че трябваше да кажа че героят от чието име разказвах, беше саднат по едно време... Абе нали на 1-ви модул всичко ми е вярно и имам шанс за повече от 61 т. , преразказа поне 27 т ще имам, soo :D
JoLLiE92
05-21-2013, 18:06
Козметика от рози :Д има и др неща де :) но главно това.
weheartiit
05-21-2013, 18:19
о като каза се сетих ,че трябва да си купя скоро розова вода ,
нещо да препоръчаш ;д (:
охх момичета моля ви кажете какво да правя с този гладд :D
знам,че е защото ще ми идва ама не се търпи ... ям и айде след
5 минути пак съм при хладилника. :D
в такива моменти се чувствам като прасенце
JoLLiE92
05-21-2013, 18:23
Имаме поне 7-8 вида :Д аз съм си харесала една двуфазна с био арганово масло в нея .. <3 130мл са към 6 кинта
о като каза се сетих ,че трябва да си купя скоро розова вода ,
нещо да препоръчаш ;д (:
охх момичета моля ви кажете какво да правя с този гладд :D
знам,че е защото ще ми идва ама не се търпи ... ям и айде след
5 минути пак съм при хладилника. :D
в такива моменти се чувствам като прасенце
Няма лошо, аз ям през 5 мин и не дебелея :). Иначе пий вода(2-3 литра), и гледай закуската ти да е пълноценна.
weheartiit
05-21-2013, 18:31
оо какква марка е дай повече инфо,че ми стана интересно :D
ех и при мен да беше така ама всичко ми се залепя ;/
JoLLiE92
05-21-2013, 18:38
http://enasmarket.com/arsy-cosmetics/rose-water-2-phasic
Искам да ви споделя и че работя от скоро в магазин за козметика, главно розова, така че ако имате въпроси по темата, заповядайте. :D
Справяш ли се с ''любимия'' аромат? 8-)
JoLLiE92
05-21-2013, 19:23
Най-странното е, че взе да ми харесва! А да видиш рускините и французойките като влязат как дишат като циганче лепило Рила :Д Иначе има и други неща, има едни уникални шоколадови сапуни :Д но и розата .. като не си я навираш в носа, а се носи отвсякъде лекичко, е много приятно :)
mimeto_0o0o
05-21-2013, 19:31
Ето заради такива аз с малко по-слаба диплома и 50 пъти повече знания не влизам в университети, а Сульо и Пульо от по селата си изкарват 6;00 диплома и 6;00 матури и перфе.... после защо държавата била на такъв хал......
Напълно съгласна съм.. просто навсякъде в българските училища се гледа количество, а не качество.. нали знаеш че всеки ученик носи пари => повече ученици=повече пари.. незнам как е в другите училища, но тук като разберат че ще ходиш някъде да учиш след 7/8 клас и веднага ти намалят оценките.. давам пример с брат ми като разбраха че няма да си остава тук и му писаха 3 по физика, а беше казал повече от някъв на който му писали 5 то в крайна сметка не му повлия.. както и да е мисля че разбра какво имам предвид
Най-странното е, че взе да ми харесва! А да видиш рускините и французойките като влязат как дишат като циганче лепило Рила :Д Иначе има и други неща, има едни уникални шоколадови сапуни :Д но и розата .. като не си я навираш в носа, а се носи отвсякъде лекичко, е много приятно :)
Наистина е така.
Ох, след два дена имам бал...не ми се занимава :( на някой случвало ли му се е?!?
nor4eto99
05-22-2013, 02:37
По какво ще държиш 2-ра матура?
Избирам си резервни специалности, в тиха агония съм :х
weheartiit
05-22-2013, 10:46
навих се на тази дфуфазна розова вода :D
само да мога да я намеря и ще бъде чудесничко
ох и аз мн я искам,ама ми се ще да я намеря някъде из Пловдив,че тя доставката е колкото водата:Д
weheartiit
05-22-2013, 11:03
да и аз се надявам да я нямеря,че с доставката не си струва толкова ;д
Tърси се 1 човек за конквистадор .. ? Някой да има :D
girlwithblueeyes
05-22-2013, 15:27
Какво е пък това ?
Една интресна игра,с въпроси :D
http://www.conquiztador.bg/
girlwithblueeyes
05-22-2013, 15:37
Кви въпроси ?
може да играя :lol:
Една интресна игра,с въпроси :D
http://www.conquiztador.bg/
Мааааааааааале, преди колко много играех 8-)
Мда,сега не се е променила :D
Колко е висок Йода от Междузвезни войни ? :D
Аз писах 1.44 м :D
JoLLiE92
05-22-2013, 20:31
ох и аз мн я искам,ама ми се ще да я намеря някъде из Пловдив,че тя доставката е колкото водата:Д
на Arsy е , намери къде се продават :) илиии магазинче за розови работи :Д
Ох,искам разнообразие!
Писна ми постоянно едно и също :D
Искам на 1-месечна ваканция :---)
Организацията ни е на ниво 1ва група на одз, трябва да берем бръшлян и чемшир за утре, а нито час знаехме, нито място до преди няколко минути.
По български имам пропуски на въпросите от 1-30 и имам 50 точки без 33,34 и 41. Да качват и по история да видя там какви знания имам.
http://www.icecreamland.gr/files/2012330125114_310x340_Magnum-choco-crisp.jpg
Официално любимият ми сладолед :X :D
strawberry88
05-23-2013, 10:16
http://www.icecreamland.gr/files/2012330125114_310x340_Magnum-choco-crisp.jpg
Официално любимият ми сладолед :X :D
И на мен този ми хареса, но повече харесвам другия Магнум, не големия, а пак такъв от малките, шоколадов, но стария.Този новия малко трудно се яде с тези завъртулки отгоре. 8-)
И на мен този ми хареса, но повече харесвам другия Магнум, не големия, а пак такъв от малките, шоколадов, но стария.Този новия малко трудно се яде с тези завъртулки отгоре. 8-)
Не се сещам :Д
Аз шоколадов сладолед по принцип не обичам, но в този, добре е съчетан с останалата част, не е прекалено :D
Нашите 'умни' глави пак не са се разбрали за час. Ако беше свързано само с класа бих им теглила една майна.
JoLLiE92
05-23-2013, 16:09
Организацията ни е на ниво 1ва група на одз, трябва да берем бръшлян и чемшир за утре, а нито час знаехме, нито място до преди няколко минути.
По български имам пропуски на въпросите от 1-30 и имам 50 точки без 33,34 и 41. Да качват и по история да видя там какви знания имам.
Да ги снимаш и да ми ги покажеш!!!!
Да ги снимаш и да ми ги покажеш!!!!
боли ме главата и малко изключих, кое точно да снимам? 8-)
JoLLiE92
05-23-2013, 16:41
абичюренчичи! :cool: :lol:
абичюренчичи! :cool: :lol:
ще видя дали ще отида утре, тук имаше ураганни ветрове и хубаво ме заболя главата. Дано да успея да ги снимам, ако не виж профила на Росина Русева, ако не качи 300 снимки пък на ;д
JoLLiE92
05-23-2013, 16:46
Супер. :D Че държа да ги видя малките :cool:
Венците малко плешиви станаха ама 94 да нямат много претенции. Правехме ги в екстремни условия :Д
JoLLiE92
05-23-2013, 16:53
ХАХАХАХХАХАХАХХААХА
Да внимават 96 догодина :Д
Като ги знам някои 96 колко са сериозни ще минаваме под голи обръчи :Д Но да се пазят, защото като обуя токове съм особено гневна ;д
Аз си избрах резервни специалности, МСЮЕ отпадна безславно от листата ;д
JoLLiE92
05-23-2013, 17:02
като обуя токове съм особено гневна ;д
same here, babe :cool:
мсюе?
Минало и съвремие на Югоизточна Европа 8-)
JoLLiE92
05-23-2013, 17:06
За Бога? :cool:
История, езици 8-)
Но турски, румънски и гръцки ми идват в множко.... затова само японски 8-)
anonymous708973
05-23-2013, 18:50
https://www.facebook.com/photo.php?v=132171870307860
Той Моканина си го е казал...
girlwithblueeyes
05-23-2013, 18:56
Е не кво е тва :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=QMnm83yk7-s
Всички айляк вече,матури ЙОК. 8-)
JoLLiE92
05-23-2013, 19:54
ами, айляк. знайш ли колко изпита имам ;/
и до др седмица трябва да науча перфектно единия учебник докато ходя на работа от 10 до 10.. чак не ми се мисли.. днес съм го обявила за почивен след контролно и ще го мисля от утре :Д
Оо,милата.
Пак 1 учебник щом е,добре. Овен,ако не е много дебел :D
JoLLiE92
05-23-2013, 20:15
Един до четвъртък, на който ще ме изпитват на две теми устно върху него за повишаване на текущия контрол евентуално, после още 4 учебника за юни :Д поне съм писала тоя семестър английски и немски и ми започва много добре книжката с две шестици :---) то оставаше да нямам .. по английски имаше някаква вероятност, защото първия семестър ми предаваше една отвеяна, дето измести часа и така и не каза кога и къе се провежда, после казала на титулярката, че аз и още хора имаме нули за семестъра .. пък тя едно велико произношение ти казвам.. една английска грамотност и структурирана мисъл.. та титулярката при 4тия пореден опит да се свърже с тая първата се отказа, нареди я най-политически коректно и каза, че няма да зачита оценките от 1 семестър :Д йеййй щото ако имах по-малко от 6 по английски точно щяха да хвърчат глави! :Д
weheartiit
05-23-2013, 20:20
няма айляк при мен имам устен и писмен изпит по испански :(((((
просто не ми се мисли как ще ги взимам :D
Един до четвъртък, на който ще ме изпитват на две теми устно върху него за повишаване на текущия контрол евентуално, после още 4 учебника за юни :Д поне съм писала тоя семестър английски и немски и ми започва много добре книжката с две шестици :---) то оставаше да нямам .. по английски имаше някаква вероятност, защото първия семестър ми предаваше една отвеяна, дето измести часа и така и не каза кога и къе се провежда, после казала на титулярката, че аз и още хора имаме нули за семестъра .. пък тя едно велико произношение ти казвам.. една английска грамотност и структурирана мисъл.. та титулярката при 4тия пореден опит да се свърже с тая първата се отказа, нареди я най-политически коректно и каза, че няма да зачита оценките от 1 семестър :Д йеййй щото ако имах по-малко от 6 по английски точно щяха да хвърчат глави! :Д
За акценти и прозиношения не ми говори направо. Наслушала съм се на какви ли не заместнички и заместници,просто да се чудиш кой са слушали и кой им е говорил на тях. :D
Иначе и аз имам изпит по английски в края на годината,ама сега ни е лесно. В университета след някоя година започва сериозното. 8-)
http://25.media.tumblr.com/cc2dedf56f874b3cb4c884b889dcd4c0/tumblr_mn5zbvRetk1rl2t3co1_400.gif
nor4eto99
05-24-2013, 03:19
Да ви се похваля на матурите си имам по български около 90/92т , а по математика 88/89 или 90/91 не съм сигурна... иии Честит 24 май, денят на славянската писменост и култура (навън сега гърми и вали като из ведро че въобще не ми е празнично)
weheartiit
05-24-2013, 08:11
Честит празник и от мен !
Ох с такова време цялото ми настроение се скапва и понякога почвам
да си рева без причина ;д тъпо ми е днес :(
Честит празник!!
Ох с такова време цялото ми настроение се скапва
тъпо ми е днес :(
Същото.. Тук се опитва да грее слънце, ама много бързо пак се появяват облаците и става тооолкова мрачно и потискащо /////