View Full Version : Спамо-чат
Страници :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
weheartiit
04-28-2013, 15:21
а пък при мен проблема е,че не мога да се възприема още с къси панталонки :(
всяко лято е така ,очаквала съм да имам някаква разлика в краката през зимата
и като видя,че няма се отчайвам. :D
^o.O Наистина ли?:Д
Униформи ли имате или..? Някой на вратата ли стои да ви проверява?:Д
Като бях ученичка в 11-12 клас се опитаха да ни наложат нещо подобно,ама никой за нищо ги нямаше тия ''заповеди'' и се примириха, че ще е на нащо:Д
^o.O Наистина ли?:Д
Униформи ли имате или..? Някой на вратата ли стои да ви проверява?:Д
Като бях ученичка в 11-12 клас се опитаха да ни наложат нещо подобно,ама никой за нищо ги нямаше тия ''заповеди'' и се примириха, че ще е на нащо:Д
Предполагам към мен беше отправено :D
Нямаме униформи, но имаме правилник за облеклото, в когото късите панталони са една от 'неприличните' дрехи за носене в училище. Доколко се е спазвало миналите години не зная, тази година ще видим как ще е :D
Наказания и последствия се съмнявам да има, вероятно само смъмряне ни очаква :D
weheartiit
04-28-2013, 15:33
и при нас забраняват
нямаме униформи ама просто директорката е една такава луднала
но това не пречи половината даскало да не го спазва,но тя да си продължава
със заканите.
беше забранила дори да ходим с обикновенни потници. :D
Много ми е весела тази забрана и в моето училище. На нас ни се карат, че сме примерно с бюстиета и потници, но едни 'богоизбрани' девойки ходят само по ризи, които даже задника им не могат да прикрият нормално, но не им се прави забележка.
JoLLiE92
04-28-2013, 15:50
При нас имаше правило, че момчетата не може да ходят с къси гащи. Момичетата можеха да ходят с колкото си искат къси поли, имаше една, която беше с ризата от униформата, пола, която беше по-къса от ризата и под ризата потник като диско топка. С униформа ли е? Да. Добре ли изглежда? Не.
това ми навява един спомен:Д
в 12 клас като бяха нещо се чалнали ии еднo от ''правилата'' беше да сме с едноцветни тениски (черна или бяла)
ии отивам си аз на училище с няква черна тениска с шарени надписи и тази ме спира на вратата и ми вика не може да влезеш :ОО
:lol: и аз и казах : ами да я съблека тогава?? при което тя просто ме погледна странно и ми направи път :Д
ехх спомени :cool:
mimeto_0o0o
04-28-2013, 18:28
На едни братовчедки освен късите дрехи им бяха забранили и дълги обици :д
JoLLiE92
04-28-2013, 18:42
:lol: и аз и казах : ами да я съблека тогава?? при което тя просто ме погледна странно и ми направи път :Д
ехх спомени :cool:
мен са ме карали да събличам ... не можело видиш ли под ризата (униформата) да имам тениска, трябвало да бъдела на голо ........ бях потресена.
strawberry88
04-28-2013, 18:44
Малее, днес беше адски горещо.Бях с дънки и риза (с ръкави до лактите) и едвам издържах.От другата седмица почвам да ходя с къси панталонки и рокли! :D Ние ще се събираме за края на годината.Още не сме решили къде, но има време.Ако ще и 5 човека да дойдат, пак ще си се съберем! 8-) Иначе и ние сме на групички. :Д
fizzyg, нямам снимки, защото правих всичко в последния момент. :/
Добър вечерр. Утре и във вторник няма да ходя на училище, адски много ме боли кръста. Днес се прибрах от село и отидох на гинеколожка просто за рутинен преглед. Влизам и тя : ,, Скачай на магарето '' .. имах чувството, че съм във някакъв уестърн филм и яздим диви коне и гоним престъпници. Потънах от срам, а след това я умолявах да заключи вратата на кабинета, за да не влезе никой.. а тя ми отговори : ,, Е какво толкова, най-много някой доктор да влезе.'' Ужас.
strawberry88
04-28-2013, 19:22
Ужас.Докторите попринцип са виждали много голи хора, ама все пак е гадно, да. ;д :/
JoLLiE92
04-28-2013, 19:27
Това гинеколозите са най-грубите човешки същества, които природата някога е създавала.
Ужас.Докторите попринцип са виждали много голи хора, ама все пак е гадно, да. ;д :/
Повярвай.. ужасно е. Тъкмо си се разчекнал като печена пуйка на Коледа и някой да влезе..ШОК !
П.п: Виждам, че си говорите за ''циганското лято''. Днес бях с 3/4 сини платнени панталони, черни сандали и черна блуза с паднало рамо. Направих най-голямата грешка.. да облека черно в тая горещина. Направо се изпекох, а да не говорим, че съм изгоряла на 3/4 панталони. ;д Дори слънчеви очила не смея да си сложа, да не взема да изгоря като скиор,чее ..
strawberry88
04-28-2013, 20:28
Ами аз какво да кажа, като правим ремонт на кухнята и печката ни е на терасата, и аз вчера в най-голямото слънце ми хрумна да правя палачинки и се изпържих на това слънце просто! 8-)
Олее, милата. :( Е какво пък.. поне сме хванали лек тен. :Д Иначе сега чета за някаква '' Драконова кръв'' била много полезна за лицето. ;д Какво ли не измислиха вече ..
Ние пък отидохме на планина и аз не си взех слънцезащитен крем и се чудя как да се опазя от слънцето. xD
Аз като бях на гинеколог даже влязоха, ама на мен пък не ми дреме. :D
Аз пък скоро бях в Стара Загора. ( мисля, че ти си оттам ) Много красив град еййй..това Аязмо направо ми взе душата. Катерих се като скална коза. ;д
оххх Стара Загора <3 не съм си ходила там от 200 години, след няколкоо дни съм там<3 :cool:
оххх Стара Загора <3 не съм си ходила там от 200 години, след няколкоо дни съм там<3 :cool:
Адския град просто. Бих дала всичко да живея там ..Всичко си имат тея хора ей. ;д Аязмо, Берое, разни градинки, музей, хубав кмет си имат даже. ;д Зелено навсякъде с прави улици и усмихнати хора. ;х Напълни ми се душата. <3
м дам и аз много го заобичах за 5 години<3
Вие сте луди! Изобщо не я харесвам. Каквото и да ми потрябва все го няма. xD
Няма и месец преди да завърша искам да споделя, че скачам от кеф, поради мисълта, че няма да виждам част от класа ми вече. Особено съм въодушевена от този факт.
Сега ще си слушам песента с патките, за чието име се чудих два дни, докато изчакам да се изтегли втори сезон на "Игра на тронове".
Спокойна нощ.
JoLLiE92
04-28-2013, 21:30
Каквото и да ми потрябва все го няма. xD
море. :---) само това ми стига. :D
Вие сте луди! Изобщо не я харесвам. Каквото и да ми потрябва все го няма. xD
ee всичко си имааа, какво няма:Д
аз например дрехи много често си купувам от Стз, а не от Пловдив :Д
ee всичко си имааа, какво няма:Д
аз например дрехи много често си купувам от Стз, а не от Пловдив :Д
Абсолютно ! ;д Аз като ходих и толкова неща си купих от Универсалния,чее.. А да не говорим колко още евтини магазинчета има. ;д Hayashi нямаш право на оплакване. :D
Мол Галериа в Стара Загора ми е любимото място за пазаруване<3 :cool:
bershka, pull and bear, stradivarius, Zara <3 :D
Абсолютно ! ;д Аз като ходих и толкова неща си купих от Универсалния,чее.. А да не говорим колко още евтини магазинчета има. ;д Hayashi нямаш право на оплакване. :D
на първия етаж като влезе в дясно в ъгъла има един мн як магазин :cool:
girlwithblueeyes
04-29-2013, 09:01
Здравейте момичета
Днеска е много хубав ден а аз уча:( е по късно ще излизам да покарам колело малко<3
И да ви кажа много съм ядосана на баба ми . Миналата седмица бях при нея и си бях взела пачката и я бях оставила на закачалката и тя кой зане къде я е сложила .Просто..... и най лошото е че я няма в града и дори тя не помни къде ее ???!!
на първия етаж като влезе в дясно в ъгъла има един мн як магазин :cool:
Кажи ми имее, моля те..не мога да се сетя ! :cool: На първия етаж аз обикалям винаги в Ивис-а, бижутерията и магазина за български обувки дето е. ;д И никога не ми стига време да, при положение, че ходим 2-3 пъти в годината ;д Охоо, Мол Галерия.. ходих да гледам 3Д кино там ;д. И сега са отворили H&M и нямам търпение да огледам!! Парк мол-а също е хубав, но ми е доста далеч. :D
Park Mall е по-як. В другия няма KFC. xD Аз най-много се развам на захарните коминчета <3
Кажи ми имее, моля те..не мога да се сетя ! :cool: На първия етаж аз обикалям винаги в Ивис-а, бижутерията и магазина за български обувки дето е. ;д И никога не ми стига време да, при положение, че ходим 2-3 пъти в годината ;д Охоо, Мол Галерия.. ходих да гледам 3Д кино там ;д. И сега са отворили H&M и нямам търпение да огледам!! Парк мол-а също е хубав, но ми е доста далеч. :D
нямам идея за името , само знам,че има мн яки дънки :cool:
В ''киното'' също има хубави неща
mimeto_0o0o
04-29-2013, 14:10
Адския град просто. Бих дала всичко да живея там ..Всичко си имат тея хора ей. ;д Аязмо, Берое, разни градинки, музей, хубав кмет си имат даже. ;д Зелено навсякъде с прави улици и усмихнати хора. ;х Напълни ми се душата. <3
Ооо, аз там ще ходя да уча <3 :д
Ооо, аз там ще ходя да уча <3 :д
Аз съм се насочила към Пловдив, но ще запиша и в Стара Загора. :D Бягай без съмнение. СТЗ е много развит град.
П.п : Пристигна ми миглоизвивачката на Елф иии е чудеснаа. <3
о момичета, за студентсвто по-добре Пловдив:Д
аз си прекарах ученическите години в Стара Загора, но за студентските се завърнах в родния Пловдив:Д
какво искате да записвате в Стз?
о момичета, за студентсвто по-добре Пловдив:Д
аз си прекарах ученическите години в Стара Загора, но за студентските се завърнах в родния Пловдив:Д
какво искате да записвате в Стз?
Начална и предучилищна педагогика. :cool: После ще карам магистър по специалността, но с включен англ.език :D
Днес ми дойдоха помагалата по английски. Като се замисля, че това лято ще трябва да уча по български, история и английски чувствам, че съм си пропиляла младостта :(
Начална и предучилищна педагогика. :cool: После ще карам магистър по специалността, но с включен англ.език :D
e недей в тракийския :cool:
e недей в тракийския :cool:
Да, знам.. но е нещо като план Б. Искам в Пловдив, защото може да уча специалността и задочно, а аз точно това искам, за да мога да работя, тъй като нямам кой знае какви възможности. Няма как.. трябва да помагам на нашите. :cool:
Не учете в Стара Загора, тука е най-гадния университет съществувал някога! :D
anonymous708973
04-29-2013, 14:55
Защо бе? За ветеринарна нали той е най-добрият?
ветеринарна, да
и медицината е добре,ама за друго не препоръчвам:Д
Да, знам.. но е нещо като план Б. Искам в Пловдив, защото може да уча специалността и задочно, а аз точно това искам, за да мога да работя, тъй като нямам кой знае какви възможности. Няма как.. трябва да помагам на нашите. :cool:
Не се записвай задочноо, може спокойно да учиш и работиш,много хора го правят:)
mimeto_0o0o
04-29-2013, 14:59
POLLINA, ще използвам въпроса ти за да си задам един мой :д Значи по принцип искам да уча за лаборант и затова съм се насочила към ПГВМ Ст.Загора със специалност Ветеринарен лаборант, но тук сега се появява въпросът ще имам ли нещо общо с животни, защото аз съм ужасно скарана с тях и изобщо не ги обичам. Мама ми каза че в университета мога да запиша други специалности (то до тогава има време де :д) Но сега не мога да реша Ветеринарен лаборант или Техник-технолог по качество на храни и напитки и затова ще ви помоля да ми дадете мнението си ..
Ето къде мога да се реализирам
Ветеринарен лаборант
Реализация:
Като лаборанти във всички научни, учебни, диагностични, производствени и контролни звена с ветеринарномедицинска компетенция, като: ВУЗ, училища, институти, лечебници, предприятия за добив и преработка на животинска продукция и др.;
Като лаборанти в частни, общински и държавни лаборатории към Министерство на здравеопазването;
Като осеменители на животни;
Техник-технолог по качество на храни и напитки
Реализация:
Възможност за работа в:
- предприятия за производство на храни и напитки;
- лаборатории за контрол на качеството на храните.
JoLLiE92
04-29-2013, 15:05
Ма не бе, като ВЕТЕРИНАРЕН лаборант няма да имаш нищо общо с животни .... нееее.. хич.
Да, ще имаш контакти с тях. Но ако наистина това искаш, не би трябвало животните да те плашат. Мога да кажа, че животните са по-добри от някой хора. ;д
POLLINA, ще запиша задочно, защото ще имам повече време за работа, а и ще ми е по евтино и няма да оставам в самия град. Затова няма смисъл от редовно, тъй като няма да ходя на лекции всеки ден, а така само си губя парите. Ако ме приемат в Пловдив, ще ходя само за изпити и не виждам причина да запиша редовно. :rolleyes:
girlwithblueeyes
04-29-2013, 15:11
Аз нямам търпение вече да започна да уча :D
JoLLiE92
04-29-2013, 15:16
Задочните по принцип по- не изкласяват, така че освен ако не ти е наложително, не го прави. :)
Да, ще имаш контакти с тях. Но ако наистина това искаш, не би трябвало животните да те плашат. Мога да кажа, че животните са по-добри от някой хора. ;д
POLLINA, ще запиша задочно, защото ще имам повече време за работа, а и ще ми е по евтино и няма да оставам в самия град. Затова няма смисъл от редовно, тъй като няма да ходя на лекции всеки ден, а така само си губя парите. Ако ме приемат в Пловдив, ще ходя само за изпити и не виждам причина да запиша редовно. :rolleyes:
Губиш студентските години така. По весело ще ти е да останеш да живееш в нов град,но ти си решаваш разбира се :)
girlwithblueeyes
04-29-2013, 15:19
Ъмм малко да се намеся като цяло съм съгласна с Полина никакъв студент няма да си ако си в родният си град
И аз бих могла да си отида в Германия но искам нещо ново и съм се запътила към Дания .:D
Н
mimeto_0o0o
04-29-2013, 15:20
Ма не бе, като ВЕТЕРИНАРЕН лаборант няма да имаш нищо общо с животни .... нееее.. хич.
Ветеринарен не означава непременно пряк контак с животни (в повечето случаи така си мисля :д) Изследват се месо, мляко и т.н. ;д Абе не знам
Някой може ли да ми помогне с теза за есе на тема Ако природата можеше да крещи (сега се започна с обидите) Госпожата каза, че тезата трябвало да бъде отговор на въпроса + разсъждения .. много ми се отдава та затова да питам..
Да зная, но обстоятелствата са такива. За съжаление.. И аз не го искам, ноо.. : |
разбирам, може по нататък да се прехвърлиш редовно , какво пък. имам доста такива колеги
а между другото, не знам ти от кой град си, но преположих,че няма да е от София щом искаш да учиш в Плд или Стз:Д
Пловдив реално ще ти даде по-голям избор откъм работа, следователно по-добре платена.
Общежитието също е опция.
Станах досадна:Д
Ветеринарен не означава непременно пряк контак с животни (в повечето случаи така си мисля :д) Изследват се месо, мляко и т.н. ;д Абе не знам
Някой може ли да ми помогне с теза за есе на тема Ако природата можеше да крещи (сега се започна с обидите) Госпожата каза, че тезата трябвало да бъде отговор на въпроса + разсъждения .. много ми се отдава та затова да питам..
дори и в бъдеще на работното място да нямаш допир с животни, то по време на учебния процес ще имаш много :д
JoLLiE92
04-29-2013, 15:32
Изследват се месо и мляко във втората специалност, която посочи. Там си представям да работиш в ХЕИ. Докато ветеринарен си е баш да работиш с животни.
иначе тезата .... нещо в стил Ако природата можеше да говори? А ако природата можеше да крещи?! Какво ли щяхме да чуваме? Тя е като майка за нас - вечно ни дава без да гледа какво остава за нея, а ние сме искаме още и още. А тя ще продължава да се грижи за нас до един момент, но тогава ще трябва да започнем да се грижим ние за нея и другите нейни чеда. Хората са най-неблагодарните деца на майката природа. Защото чуваме, когато природата пее, но сме глухи за нейните писъци.
набързо това ми хрумна :Д ако ти хареса, няма да предявявам иск за авторски права :)
разбирам, може по нататък да се прехвърлиш редовно , какво пък. имам доста такива колеги
а между другото, не знам ти от кой град си, но преположих,че няма да е от София щом искаш да учиш в Плд или Стз:Д
Пловдив реално ще ти даде по-голям избор откъм работа, следователно по-добре платена.
Общежитието също е опция.
Станах досадна:Д
Не си досадна, напротив. Искам да знам колкото се може повече, за да съм сигурна в избора си. Най-много искам да ме приемат в Пловдив, но не можах точна да разбера оценките по кое се гледат. ;д Мисля, че беше от дипломата и оценката от матурата по бълг.ез, а втората матура не е от значение. Много е объркано.. :cool:
кажи какво точно ти трябва и ще ти кажа? Само за начална и предучилищна педагогика ли те интересува? :cool:
кажи какво точно ти трябва и ще ти кажа? Само за начална и предучилищна педагогика ли те интересува? :cool:
Да, само за тази специалност. :D Давай инфо и всичко възможно.
mimeto_0o0o
04-29-2013, 15:44
Изследват се месо и мляко във втората специалност, която посочи. Там си представям да работиш в ХЕИ. Докато ветеринарен си е баш да работиш с животни.
иначе тезата .... нещо в стил Ако природата можеше да говори? А ако природата можеше да крещи?! Какво ли щяхме да чуваме? Тя е като майка за нас - вечно ни дава без да гледа какво остава за нея, а ние сме искаме още и още. А тя ще продължава да се грижи за нас до един момент, но тогава ще трябва да започнем да се грижим ние за нея и другите нейни чеда. Хората са най-неблагодарните деца на майката природа. Защото чуваме, когато природата пее, но сме глухи за нейните писъци.
набързо това ми хрумна :Д ако ти хареса, няма да предявявам иск за авторски права :)
Май на място трябва да взимам решение :д както и да е
Аа тва последното изречение ми хареса .. нямам представа какво да пишааа :( Мразя литературата само заради разсъжденията в които както казах съм много добра..
значииии
балът се формира така:
1 вариант : 5 х оценка от матура ( по български или англ. език,или математика, или история и цивилизация) + среден успех от диплома
2 вариант : 6 х оценката от изпита ( български език или психология, или англ. език, или история на България, или математика)
и отделно се ходи на изпит за проверка на говорни и комуникативни способности.
Това важи за специалностите : предучилищна и начална педагогика, предучилищна педагогика с чужд език и начална училищна педагогика с чужд език.
значииии
балът се формира така:
1 вариант : 5 х оценка от матура ( по български или англ. език,или математика, или история и цивилизация) + среден успех от диплома
2 вариант : 6 х оценката от изпита ( български език или психология, или англ. език, или история на България, или математика)
и отделно се ходи на изпит за проверка на говорни и комуникативни способности.
Това важи за специалностите : предучилищна и начална педагогика, предучилищна педагогика с чужд език и начална училищна педагогика с чужд език.
минималнте балове за миналата година за Предучилищна и начална педагогика за редовно обучение са :
1во класиране: 31,26
2ро: 29.9
3то: 28,76
за задочно:
1во: 31,84
2ро: 31,72
3то: 31,68
Ами 1ви вариант ми се струва най-добър. Ако на матурата по бълг.ез имам 5, а средната диплома ми е 5.70 ? Имам ли някакви шансове за 1во класиране? :cool: А тези изпити какво ли представляват ? .. страшно си е. ;д И голямо благодарско за ясната информация :*
аа ти си по-горен набор ли?
ами изпита по български е лесен.
Има едни книжки с примерни варианти ,които се продават в книжарниците на Пу.
Първата задача е е имаш около 50-60 думи ( много странни думи:Д) и трябва да поправиш правописните грешки, второто е текст, в който пак трябва да поправяш правописни грешки, третата задача е текст с пунктуация и 4тата е есе.
според мен няма нужда да ходиш на изпит даже, ще влезеш само с матура и успех
получава ти се бал 30.07
Your.Passion
04-29-2013, 16:04
http://vbox7.com/play:da73f85a27 Ойййййййй ♥♥♥
аа ти си по-горен набор ли?
ами изпита по български е лесен.
Има едни книжки с примерни варианти ,които се продават в книжарниците на Пу.
Първата задача е е имаш около 50-60 думи ( много странни думи:Д) и трябва да поправиш правописните грешки, второто е текст, в който пак трябва да поправяш правописни грешки, третата задача е текст с пунктуация и 4тата е есе.
според мен няма нужда да ходиш на изпит даже, ще влезеш само с матура и успех
получава ти се бал 30.07
Човек ти си като енциклопедия. Просто много ми помогна.. ако не беше ти още щях да съм в обърквация. ;д Впрочем есетата ми се отдават..измислям всякакви простотии. А относно това, което каза.. значи може да не се явя на изпита? Аз мислех, че той е задължителен :cool: Ако е без изпит значи ще е по-добре.. ;д
радвам се,че помогнах :cool:
да,имаш вариант и да не се явяваш на изпит.
Но имай предвид,че баловете за задочно са малко по-високи,но всяка година падат малко ,по малко така че ..:cool:
радвам се,че помогнах :cool:
да,имаш вариант и да не се явяваш на изпит.
Но имай предвид,че баловете за задочно са малко по-високи,но всяка година падат малко ,по малко така че ..:cool:
И като се има в предвид, че нашият набор ( 95та ) са по-малко на брой от 90та и 93та, ясно. ;д А как да заявя, че няма да се явявам на самия изпит ? При подаване на документите ли?
да, но трябва да отидеш по рано да питаш,че тук вече не съм много сигурна с датите
купуваха се там едни бланки и се попълваха, там отбелязваш,че оценката ти ще се замени с оценката от ДЗИ и вече ще участваш в класирането.
След като обяват първо класиране и евентуално не си приета, трябва задължително да отидеш в рамките на няколко дни ( те ги обавяват) да се запишеш за второ класиране, иначе губиш право на участие.
Ако си приета след първо, пак отиваш да се запишеш :)
Мерси многоо!! :*
П.п : Не трябва ли да имаме нова тема вече ? ;д
Моляя и успех :*
рано ни е май :Д
monroe999
04-29-2013, 16:58
аз да питам, следното упражнение оформя прадците, нали? 8-)
както си стоите прави, повдигате се на пръсти, държите по 2-3сек. и пускате петите иии така 20-30 пъти, може и няколко серии например?
преди известно време записвах избираемите дисциплини за трети курс и този път успях да се запиша на какво искам!:Д
Едната от избраните ми е Мениджмънт на сигурността ( имаше най-голям наплив, след малко ще разберете защо:Д)
знаете ли кой ще ми преподава?:cool:
http://personi.dir.bg/person.php?id=2438
:ДД
JoLLiE92
04-29-2013, 17:21
На мен пък ей сега ми казаха пича по математика в спортните новини. Щото пича освен че е "тоя по математика" и че наистина го биваше по математика, освен това е футболен съдия от А група :Д
Моят е лидер на престъпна група октопод ! :ДД
JoLLiE92
04-29-2013, 17:25
Е, моят е готин. :D
:D
това ще е лекцията,която никога няма да изпусна!:Д
Не само заради него, вижда ми се интересна. Голяма борба беше...:cool:
аз да питам, следното упражнение оформя прадците, нали? 8-)
както си стоите прави, повдигате се на пръсти, държите по 2-3сек. и пускате петите иии така 20-30 пъти, може и няколко серии например?
Мхм
anonymous708973
04-29-2013, 18:47
Мда.
Сериозно... понякога се чудя дали сивото вещество въобще е нагънато.
Добро утро! Сега станах, защото ме повали настинката..ужас. Вчера си взех бирена мая ( малко да надебелея ) , а и помага за чиста кожа и нокти и тн. Аз много, много не вярвам, но да видим. Голямата кутия струва 7лв-а и е наистина голяма, а да не говорим колко малко хапчета има вътре. Позор.
На кутията са изписани всички витамини и пише, че е хранителна добавка и мъжо се шегува с мен, че ще стана анаболна буца. :cool:
П.п : ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕ.. какъв сайт за обувки намерих, просто не е истина!! По 22-23 лева са някой моделии <3.
Your.Passion
04-30-2013, 09:43
Kyisi е сподели сайта де :oops:
JoLLiE92
04-30-2013, 09:46
П.п : ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕ.. какъв сайт за обувки намерих, просто не е истина!! По 22-23 лева са някой моделии <3.
кокетна?
Много обичам да дойде периода ми на получаване на неща от ибей...ей така пакетче по пакетче всеки ден 8-)
кокетна?
Мразя кокетна ;д .. сайта е : obufki.com
Харесах си тези : http://obufki.com/Bianki-damski-obuvki-baletki-1496
и тези : http://obufki.com/Bianki-damski-obuvki-baletki-1475 :cool:
JoLLiE92
04-30-2013, 11:24
Ооо Бианкито :) новите ми са от тях :---) Страшни са ! много са качествени също, аз съм ги открила много отдавна, имат магазин тук :Д даже 4-5 .. те се произвеждат тук (Варна) :)
Ооо Бианкито :) новите ми са от тях :---) Страшни са ! много са качествени също, аз съм ги открила много отдавна, имат магазин тук :Д даже 4-5 .. те се произвеждат тук (Варна) :)
Блазе ти, аз ще поръчвам онлайн, защото естествено тук си нямаме качествени магазини за обувки. |( :cool:
Ей, навихте ме 8-) Мен ми трябват спешно балеринки, защото в момента имам избор само между баскетболните ми обувки, скейт маратонки с лепки и супер летните ми сандали :lol:
Във вашето училище звънците стандартни ли са или са с песен? Чудя се какво да питам 8-)
Стандартни са ;д Добре ни е така. :cool: Аз май,май ще опъна хавлията на терасата.. пече си слънчо и ме подканва да се пека. ;д
JoLLiE92
04-30-2013, 11:47
Аз първо загледах тея, които Kyisi публикува, ама сините, че си търся такъв цвят :Д и после открих едни още по-пасващи .. сега ще ви ги намееря
първо харесах тея http://obufki.com/Bianki-damski-obuvki-baletki-1473
после си купих тея http://obufki.com/Bianki-damski-obuvki-baletki-1477
харесала съм за по-нататък това http://obufki.com/Damski-obuvki-na-visok-tok-platforma-1321 и това http://obufki.com/damski-kecove-kapsi-1290 само че на второто шиповете бяха бели в магазина, а не такива метални и не си личаха толкова :)
strawberry88
04-30-2013, 12:32
И нашите звънци са стандартни. :D
Джоли, много ми допадат обувките, които си xаресала и купила.Страхотен вкус! ;д :)
JoLLiE92
04-30-2013, 12:46
Благодаря, това значи много за мен. :) Сега само да си ги купя тея преди да свърши моя номер.. :D
http://www.youtube.com/watch?v=C1OcmeFb1bs O.O Ехаа.. всички я хвалят и има за какво :х
Поредната българска гордост. <3
P.s : Джоли адски сладки саа !! Честити :cool:
strawberry88
04-30-2013, 13:52
Благодаря, това значи много за мен. :) Сега само да си ги купя тея преди да свърши моя номер.. :D
Xexe, моля. :) Аз пък сега искам някакви на платформи да си купя...
BeautyBeast
04-30-2013, 14:11
Пасирах си киви и банан с малко прясно мляко и e в фризера, дали ще се получи нещо ? :D
girlwithblueeyes
04-30-2013, 14:21
Привет сладки :P
Хубав ден си прекарах днеска като изключим изпита по датски :D . Ходих малко на шопинг и си купих някой неща и се отдадох малко на женски глезотиики . Маникюрче,масажче и се чувствам много на 7 небе . Разходих си кучетата а утре ще ходим да тичаме с тях :D . След мъничко ще бягам към фитнеса защото трябва да сме във форма :P:D
А после ме чака събиране на багаж и сигурно ще се туткам 5 часа .:D
Джоли обувките са ти много хубави много нежнички и елегатни . Но пък освен тях в тоя сайт нищо друго не ми хареса ..
Аз първо загледах тея, които Kyisi публикува, ама сините, че си търся такъв цвят :Д и после открих едни още по-пасващи .. сега ще ви ги намееря
първо харесах тея http://obufki.com/Bianki-damski-obuvki-baletki-1473
после си купих тея http://obufki.com/Bianki-damski-obuvki-baletki-1477
харесала съм за по-нататък това http://obufki.com/Damski-obuvki-na-visok-tok-platforma-1321 и това http://obufki.com/damski-kecove-kapsi-1290 само че на второто шиповете бяха бели в магазина, а не такива метални и не си личаха толкова :)
всичките са яки ,даже тея пантофките със сребристо и синьо си ги бях харесала, само че в коралово и бежово ;р
JoLLiE92
04-30-2013, 14:23
Xexe, моля. :) Аз пък сега искам някакви на платформи да си купя...
и аз искам, ама всичките платформи са или 2см или 15, а имам едни 15 и с тях не мога да вървя колкото и да са готини :Д искам към 10-12 ..
girlwithblueeyes и спортните им неща харесвам , както и още други, но за по-нататък :Д мерсиии : ))
Джоли много хубави неща си си взела, наистина! Номерата отговарят ли си, че ме е страх малко на сляпо да поръчам?
JoLLiE92
04-30-2013, 14:57
Ами аз нося 39.5, 39 винаги са ми малки 40 винаги са ми големи , ама то си е дефектът в мен .. отидох, казах на мацката да ми даде 39 и 40 лява и дясна и с 39 наистина ме заболя крака, затова си взех 40 и тя ме успокояваше, че като станело по-топло, щяло да ми е по-добре с по-големите. :D Освен това моите пръсти на краката са прекалено дълги и затворените обувки винаги си вземам 40, докато отворени си вземам 39, защото пък с отворени 40 ще ми излиза кракът, който е и дълъг, и тесен ... Къде е Америка, в която има номерация за ширина на стъпалото, има и половинки :(
Предполагам не съм аз точния човек, който да ти говори за номера и отговаряне, но се случи точно това, което очаквах .. така че предполагам си отговарят :) :D
Ох, много се обърках. Измерих си стъпалото както са посочили в таблицата за размери на сайта, и се оказа точно 24 см. В таблицата има 24.1 , което отговаря на номер 37.5, но такъв номер няма на обувката :Д И сега се чудя 37 ли да поръчам, което е 23.5, или 38, което е 24.4 ... Голяма дилема :Д
JoLLiE92
04-30-2013, 16:04
Вземи си по-голямото, хем е по-близко до твоят номер, хем са затворени и аз гледам да са ми по-големи те ... :Д така мисля аз .. не знам :Д
girlwithblueeyes
04-30-2013, 16:21
Ейее хубава трен си направих доволна съм .
Почивам си 1 час и ще си събирам багажчето
Мацки а вие как ще прекарате Великден :)?
strawberry88
04-30-2013, 16:57
Аз пък вчера на зумбата избухнах, раздадох се максимално ...абе общо взето много яка тренировка ми беше вчера! 8-) И вкусът на водата след тренировка е божествен! :D А на Великден ще съм на село със семейството. :---)
girlwithblueeyes
04-30-2013, 16:58
ОООО дааа за много си уважавам водата :D
Утре аз и гаджето Испания до Понеделник оохх даааа <3
JoLLiE92
04-30-2013, 17:10
Вкъщи семейно :)
girlwithblueeyes
04-30-2013, 17:28
Аммм утре сутринта съм на фризъор преди полета планирала съм голяма изненада за моят
Това <3
http://www.kadinlar.web.tr/wp-conten...ol-Dizayni.jpg
Охх това за Великден за друго питах но както и да е .
Вие пък все семейно го раздавате :D
strawberry88
04-30-2013, 17:52
Само да кажа - преди малко гледах един филм - The Host и беше много интересен. :Д
Your.Passion
04-30-2013, 18:28
На Великден ,някъде на екскурзия през деня.Из цяла България.И после у братовчедите ,може би.А те са далеч,далеч..
Мале адската жега беше днеска.И замирисва на моооореее :lol: Скоро и на лято ще ми замирише 8-)
Аммм утре сутринта съм на фризъор преди полета планирала съм голяма изненада за моят
Това <3
http://www.kadinlar.web.tr/wp-conten...ol-Dizayni.jpg
Охх това за Великден за друго питах но както и да е .
Вие пък все семейно го раздавате :D
Излиза ми грешка :?
Мале адската жега беше днеска.
ДА
а бях с къси панталонки и потник :D чувствам се все едно е август.
girlwithblueeyes
04-30-2013, 19:12
И аз вече си се мятам по къси панталонки а и останалите хора жега е!!:D
http://sophiecastro.files.wordpress.com/2011/05/arzu_kaprol_0038_010.jpg
http://galleries.celebs.movies.2.pluzmedia.in/albums/pictures/UK/fashion/shows/2011/Paris%20Fashion%20Week%20Spring%20Summer%202012%20 Ready%20To%20Wear%20-%20Arzu%20Kaprol%20-%20Runway/Paris%20Fashion%20Week%20Spring%20Summer%202012%20 Ready%20To%20Wear%20-%20Arzu%20Kaprol%20-%20Runway-eff1b73a4af6adea505fe2eea9864aa2.jpg
те трябва да се отварят
чувствам се все едно е август.
И аз нещо подобно,ама бих казала юли,защото ми е по-ваканционно,пък август вече започва драмата по бързо отминалото лято :Д
strawberry88
04-30-2013, 19:32
Аз пък сега съм на вълна роклички! :Д
girlwithblueeyes
04-30-2013, 19:33
Много обичам роклички ама съм много капризна в това отношение
Охх само едан нощ и 1 ден и ще бъда с него в Испанияяяя <3
Животът бил много кратък..
От сега нататък не желая да отказвам нито едно приключение.
Комерсиално, но YOLO!
JoLLiE92
04-30-2013, 19:45
Комерсиално, но YOLO!
carpe diem :)
strawberry88
04-30-2013, 19:47
http://prikachi.com/images/753/6138753N.jpg
Добре бе, вярно че е топло ама бива ли да си развява една мадам голия задник по паркове и градинки, че и на всичко отгоре да се качва във фб.
JoLLiE92
04-30-2013, 20:18
^Дебора ? :cool:
JoLLiE92
04-30-2013, 20:27
АААААААААААА на тая така да и се смея винагиии !! Като се сдухам си отварям профила и за кеф и си вземам пуканки. Уникално е да я видиш по центъра с късите полички и ботушите от кожа на Йети, които правят краката и поне 6 пъти по-обеми :Д :cool: Тя е бившата приятелка на един познат иначе :Д ахахахахаха
п.с. видях снимката.
Майко, тас малоумната сериозно си е изпляскала гъза първо на центъра и после в целия фейсбук..... че и публична снимка .... аз съм в шок. :Д тя тая е 95-6 някъде .. :D
weheartiit
04-30-2013, 20:36
е споделете профила,че ми стана интересно пък като и напиша
името в търсачката не ми излиза. :D
аз си търся платформи много,много искам още от миналото лято
ама никъде не мога да си намеря такива,които да ми харесват.
единствените,които ми грабнаха окото струваха 185 лв. :Д
някаква идея в кои магазини предлагат хубави модели или някой сайт :3
Дайте да видим де. :cool:
JoLLiE92
04-30-2013, 20:38
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=246531408818554&set=a.102274659910897.3310.100003850897705&type=1&relevant_count=1
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=246551832149845&set=a.102274659910897.3310.100003850897705&type=1&permPage=1
ето ги уникалните снимки .... в шок съм! :Д
тая не мислех, че може да изпростее повече ... хората винаги ме опровергават с тъпотията, евтиността и селящината си.
weheartiit
04-30-2013, 20:41
^думи нямам
и изтрила всички коментари различни от комплимент
JoLLiE92
04-30-2013, 20:42
Че много ясно! :Д как иначе.
между другото по другите и снимки си мислех, че е много слаба, ама явно фотошопът е играел яко, щото тука баджакът и е поне 2 пъти колкото моя. :D
weheartiit
04-30-2013, 20:44
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=235332343271794&set=a.102274659910897.3310.100003850897705&type=1&permPage=1
ей така като ми сложат такива описания ,най-ме дразнят :D
,че естествено,че тя е важна.
Иначе е хубаво момичето ама малко гордост да има.
П.С ох сега като и разгледах снимките тези на дупето и май са най-нормални :D
JoLLiE92
04-30-2013, 20:45
Не е хубава, има някакво много странно лице. Има хубава коса и перманентни вежди, друго няма.
weheartiit
04-30-2013, 20:53
не знам ,на мен ми харесва
но има много,които във фейсбука изглеждат по един начин,а на живо просто да не говоря
иначе си права ,тялото на другите и снимки изглежда доста по-слабо
JoLLiE92
04-30-2013, 20:54
Ти не си и виждала тоалетчетата, това е най-яката и част. :cool: като от репертоара на проститутка, и то не елитна такава. И в тоя вид ходи на училище. :D
Пък мама ми вика, че съм имала много целулит. ;w; Направо се потресох от тези снимки. D:
Омг, 95та колкото мен и вече има перманентни вежди и какво ли не . И така ли ходи из целия град :О ? Аз първо помислих, че това са прашки .. лелееее !! ПОЗОР !
JoLLiE92
04-30-2013, 20:59
Най-страшното е, че това момиче наистина има много, които не биха и отказали. За 2 часа 500 харесвания на снимката.. тез мъже .. нормални ли са? :cool:
АМА ТАЗИ ГОЛА ЛИ Е????????
JoLLiE92
04-30-2013, 21:02
АМА ТАЗИ ГОЛА ЛИ Е????????
а не бе :cool: има там .. някакво .. въже :Д
п.с. бях сложила 2 пъти линк на една и съща снимка, вече са две различни :Д
а не бе :cool: има там .. някакво .. въже :Д
Въже :D:D:D:D:D:D Аа, не ни моаа !! Късам се от смях :D
Аз се чудя с кой акъл си е вдигнала полата и ги е качила тези снимки. Че и 300+ човека ги харесват тия простотии. Защо ми срамиш набора, девооойко?! :Д
мама да посмее да ми каже, че е дебела.
Orlando Zlatev Dieta wika
Емануела Пачкова az ne , kompleksarite vikat
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JoLLiE92
04-30-2013, 21:14
Това не е пола, а блузка. :D
Какво се чудите, то мъжете лесно търсят за една вечер. ;д
И как ще ходи така ужас.. точно като някаква селска тояга е. :cool: Да не би кучетата да са и оръфали дрехите по пътя ?
беше ме страх да гледам дълго и не съм обърнала внимание 8-) Но какво и да е не трябва да е вдигнато.
JoLLiE92
04-30-2013, 21:19
А на мене миналия ден толкова потресено ме гледаха, че бях отишла до плажа по къси гащи в 30 градусовата жега. :D Вижте я тая... :Д
Двоен стандарт :lol:
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/321377_281402321995684_2017672991_n.jpg първи братовчеди сме, но той наследява яките очи. #sadface
JoLLiE92
04-30-2013, 21:34
за да си отсрамя града и да покажа, че ВСЕ ПАК харесвам някоя и не е като да завиждам на тая .. прекрасна целулитна красавица .. споделям с вас тази, на която се възхищавам :) https://www.facebook.com/ani.shirvanyan?fref=ts
^ Уф, ама то и тая е грозна бе.
Много мразя девойки с неестествен препечен тен. Както и да го гледам все са ми противни. Изглеждат все едно са мръсни.
JoLLiE92
04-30-2013, 21:46
хахахахаха аз и харесвам това, че никога няма да се съблече като тая, че да има "харесвания във фейсбук" :Д и че не е типичната кифла
п.с. да, по първата и снимка адски си личи, че не е типичната кифла........ :cool:
ей го мъжа за първата http://lolzbook.net/2013/04/male-version-of-nicki-minaj/ :3
Slobbery
04-30-2013, 21:49
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=246531408818554&set=a.102274659910897.3310.100003850897705&type=1&relevant_count=1
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=246551832149845&set=a.102274659910897.3310.100003850897705&type=1&permPage=1
ето ги уникалните снимки .... в шок съм! :Д
тая не мислех, че може да изпростее повече ... хората винаги ме опровергават с тъпотията, евтиността и селящината си.
O_O Aма тя сериозно ли?
carpe diem :)
Трябваше да го гуугълна, но да.. :д Вече така ще живея. :>
girlwithblueeyes
04-30-2013, 22:14
Въх тая е уникалнаа:lol:
Супер жалко е момичета събличащи се за да привлекат внимание ,толкова ли нямат други качества ?!
Багажчето ми е готово и сега ще си изгледам Силикон за рая и после ще видим нощта е дълга:D може да поуча малко .
https://www.facebook.com/photo.php?v=3757825324736
https://www.facebook.com/photo.php?v=121158044737767
dafuq
girlwithblueeyes
04-30-2013, 22:31
WTF :lol:
nor4eto99
05-01-2013, 01:50
http://tv7.bg/predavaneto//video/?id=9724125 Знам, че не ви интересува кой знае колко много, защото вече всички сте големи, но това е моето поколение :( Моите набори 99 правят само простотии и говорят само простотии. Никой няма абсолютно никакво уважение, на никой не му пука. Радвам се, че родителите ми успяха да ме опазят....(Те са най-яките евър)
И извън темата (не че бях много във, но нали си е спам :D) следя един график на земетресения на Земята и от общо 7 земетресения днес, 5 са на Турция, едно на Сърбия и едно на Вануату. В последните два дни поне 80% от земетресенията са станали в Турция. + Като видите това какъв извод може да си извадите: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%81%D 0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F_%D0%B2_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D 0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F
Аз ще прекарам ваканцията вкъщи, за един ден ще oтидем при братовчедите, които не са много близо :D
Girlwithblueeyes приятно изкарване :)
strawberry88
05-01-2013, 08:35
dafuq
Хахахахаххахах. :razz:
strawberry88
05-01-2013, 08:36
Съдържанието не е достъпно! :x Искам да видяяяяя! :( :Д
anonymous708973
05-01-2013, 08:42
http://tv7.bg/predavaneto//video/?id=9724125 Знам, че не ви интересува кой знае колко много, защото вече всички сте големи, но това е моето поколение :( Моите набори 99 правят само простотии и говорят само простотии. Никой няма абсолютно никакво уважение, на никой не му пука. Радвам се, че родителите ми успяха да ме опазят....(Те са най-яките евър)
И извън темата (не че бях много във, но нали си е спам :D) следя един график на земетресения на Земята и от общо 7 земетресения днес, 5 са на Турция, едно на Сърбия и едно на Вануату. В последните два дни поне 80% от земетресенията са станали в Турция. + Като видите това какъв извод може да си извадите: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%81%D 0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F_%D0%B2_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D 0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F
Аз ще прекарам ваканцията вкъщи, за един ден ще oтидем при братовчедите, които не са много близо :D
Girlwithblueeyes приятно изкарване :)
Тоя Николай Попов на 02.38 :D
Eдин съученик има подобен маниер на поведение, ама е мноооого по-добър :д
Или тоя образ на 04.48 :D
Хора, не, това са единици, нали? Убедете ме, че са единици такива деца?!
girlwithblueeyes
05-01-2013, 08:58
Норче благодаря:)
Ейй да става 7 и ще го видя <3
nor4eto99
05-01-2013, 09:31
Родителите наистина забравиха да пазят контрол над децата си ..... И не са единици, има 1 на 100 свестни деца (аз поне на това ставам свидетел..)
Синеочке, няма защо, няма от това по-хубаво да излезеш извън страната и да видиш различен свят с различни хора, независимо къде е :)
JoLLiE92
05-01-2013, 09:32
Съдържанието не е достъпно! :x Искам да видяяяяя! :( :Д
Момичето прецени, че снимката на целулитения и огромен задник гол на центъра не е за фейсбук. :D
girlwithblueeyes
05-01-2013, 09:35
Ами да а пък и без това няма да празнувам Великден и хубавичко ще ми дойде почивката .
JoLLiE92
05-01-2013, 09:42
На мен това ми е много странно честно казано. На Великден и Коледа винаги съм била вкъщи. Винаги се учудвам като правят едни коледни партита по дискотеките кой би отишъл .. Не съм свикнала да не правим яйца в четвъртък или събота и после в неделя да се съберем всички :)
girlwithblueeyes
05-01-2013, 09:44
Моят Великден мина . Затова сега използвам почивните дни да съм с приятелят си. И без това рядко го виждам
И аз ще съм у нас тия дни. Утре ще боядисваме яйцата, в събота с баба ще правя козунаци и кифличкиии <3 Това си е традиция, Великден не си го представям по различен начин.
strawberry88
05-01-2013, 10:20
в събота с баба ще правя козунаци и кифличкиии <3
И аз! <33333333
kalpazanka
05-01-2013, 10:22
Мацоранки, в четвъртък или в събота яйцата се боядисваха преди изгрев слънце?
nor4eto99
05-01-2013, 10:37
Велики четвъртък :)
JoLLiE92
05-01-2013, 10:55
Мацоранки, в четвъртък или в събота яйцата се боядисваха преди изгрев слънце?
и двете :) само не петък.
girlwithblueeyes
05-01-2013, 11:04
,И шоколадовите яйце са много вкусни:D
Slobbery
05-01-2013, 11:24
dafuq
E,не .... :D :D :D
Днес деня е прекрасен! Следобяд ще скачам на батут, и ще сглобим люлката, и ще напълним басейна.
Аз съм едно голямо дете.
http://25.media.tumblr.com/c36827ced5f1443bffdf3705b3f6792e/tumblr_mm48r8E9sT1r9bx8zo1_1280.jpg
i is a book lol
Ужасена съм колко книги съм си купила в последните години и то все такива, които съм прочела 1 път, а последните даже изобщо. Ще напълня продавалника с обяви.
JoLLiE92
05-01-2013, 11:42
Не си продавай книгите, прочети ги!
strawberry88
05-01-2013, 11:46
Защо ли си мисля, че ако пробвам да си направя това, резултатът няма да е, като на момичето... :D
http://prikachi.com/images/508/6140508d.jpg
По - голямата част съм ги чела. Всички са все с една тематика любов/някакво митично същество. Вече ми мина 'ау искам да стана/влюбя в върколак/вампир/паднал ангел/ магьосник и т.н.' период и просто заемат място.
JoLLiE92
05-01-2013, 11:56
Аааа такива книгиии ;Д тях не е трябвало да ги купуваш :cool:
аз съм ужасно разочарована от сексът и градът книгите и искам да ви споделя болката си :(
Защо ли си мисля, че ако пробвам да си направя това, резултатът няма да е, като на момичето... :D
И аз, ако пробвам, най-вероятно няма да ми се получи :D НО- нищо не пречи поне да се опиташ 8-)
Ох, сега направих ебати яката тренировка, изкъпах се, след малко почвам да се оправям и излизам навън да се видя с 2 приятелки :3 Пие ми се нещо плодово и студено !
girlwithblueeyes
05-01-2013, 12:52
Хахаха аз любовни книги почит нямам. Повечето са ми някви трилъри или такива свързани с бъдещата ми специалност пряко или преносно :D
Привет 8-)
Влизам в банята,след 40минути тренировка. Домързя ме да ида да си подновя картата за фитнеса и у нас си тренирах :Д
После ще излизам и аз :---)
strawberry88
05-01-2013, 13:03
Аз цял ден си седя с пижамата. 8-) След малко ще се къпя и отивам на танци.
girlwithblueeyes
05-01-2013, 13:05
И аз съм по пижама :D Днеска го ударих на мързел .
JoLLiE92
05-01-2013, 13:09
Какво мислите за товааааааа http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=24801 ? :Д
strawberry88
05-01-2013, 13:13
Хубаво е, но е прекалено скъпо според мен.
JoLLiE92
05-01-2013, 13:14
На мен ми излиза 23. :D
^Много ми харесва! И фона е уникаален!
JoLLiE92
05-01-2013, 13:19
Остави го фона, чудя се да си го поръчвам ли... отдавна му се радвам, а сега е намалено и е точно преди лятото ... :( не знаааааам
btw ако се интересувате, в момента перлите на Орифлейм са 10лв :Д няма лъжа, няма измама .. :) ситните (които за мен са по-хубави) са 10лв, по-едрите са повече цветове и са 15 иначе количеството е еднакво :) http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=24155 http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=21632
Ако ги имаш в излишък сега и нямаш нужда от друго за купуване,го взимай :)
JoLLiE92
05-01-2013, 13:38
Ми не, ама многооо отдавна го искам :D иначе хич не са ми излишни..
girlwithblueeyes
05-01-2013, 13:40
Кафтанчето е много сладко<3
Supermassive____
05-01-2013, 13:45
http://www.youtube.com/watch?v=AXpuu8IXdm4 Да има.. ;)
Bonbonchencetyy
05-01-2013, 15:50
Днес е страхотно време... <3 Жалко,че не успях да изляза...Станах в 09:37,лежах до 10:02,започнах ''30 days shred'' и стана около 10:37-8(часовете са приблизителни,не съм гледала точно :D ).Бях капнала,но поне съм доволна от резултата :D
После докато реша какво да закусвам стана 11,щеше да идва пратка и до 17:00 трябваше да стоя вкъщи,защото нямах търпение да дойде,а Спиди-то няма да работи до 7-ми май ...И нямаше как да изляза.Иначе планирах да изляза към 09:30 до 11:30 за 2 часа,обаче тоя сън ми проваля плановете.Как искам да е юли...
JoLLiE92
05-01-2013, 18:59
Ох не знам вече какво ще го правя тоя моя баща ... с разговор не става, с мила дума не става, със заплахи не става ... да му пратя биячи ли, кво? ... ;х
Bonbonchencetyy
05-01-2013, 19:03
Ох не знам вече какво ще го правя тоя моя баща ... с разговор не става, с мила дума не става, със заплахи не става ... да му пратя биячи ли, кво? ... ;х
Какво е направил?
Джоли.. казахме ти преди време, че с такъв човек не можеш да се оправиш!! Няма кво да говорим..за съжаление.
JoLLiE92
05-01-2013, 20:10
Ще се съдят нашите. :)
plams666
05-01-2013, 20:27
Продавам всякакви рисунки,рисувам и по поръчка.Ако някой се заинтересува да ме намери по следните начини:
- 0895927820
- http://http://plams666.snimka.bg/
- facebook.com - https://www.facebook.com/plams666
Добро утро :---)
Днес се събудих в 8:30, снощи се чувствах като мъртва в 10 часа и заспах в момента, в който си легнах :? Явно доста съм се била изморила :D
Нищо. Всъщност обичам да ставам рано, защото така имам време за всичко и деня си го оползотворявам целия.
И аз днес рано станах, Всъщност бях неволно събудена. 8-)
Чудя се какво да закусвам :Д
Аз си закусих овесените ядки :Д
Вери симпъл го карам - мляко с бисквити 8-)
Аз станах преди малко, обожавам вечер вратата ми към терасата да е отворена, а аз да съм завита. Тук си е жега, а аз имам да ходя на зъболекар и да пазарувам. Добре, че града е малък.
weheartiit
05-02-2013, 09:58
Вчера бях на балкан цял ден и почервеняхх :D
но това не ме устройва ,искам да хвана поне малко тен,че съм много беличка.
прекалих малко с храната вчера :(
и ми е малко гузно днес ;д
след малко трябва да си направя упражненията
Азз след малко отивам да боядисвам яйцата! :Д
Вие украсявате ли ги? Правите ли някакви фигурки/ цветя/ листа?
lux_aeterna
05-02-2013, 10:08
Здравейте, искам да ви покажа последното си хрумване - www.muse.alle.bg .В този сайт качвам идеи за ръчно направени бижута. Надявам се да ви хареса. :D
BEaUty_girl
05-02-2013, 10:23
Здравейте, имам бяло течение и не знам какви ежедневни превръзки да нося когато съм с прашки( всеки ден освен когато съм в цикъл )!
Моля предложения. :)
Здрастииии.. Боядисахте ли яйцата? :D
lux_aeterna
05-02-2013, 11:03
Ние ще гибоядисваме в събота. Идеи за правене на различни шарки?
Взимаш един памук, наръсваш с лъжица върху памука избраните от теб бои и си готова :)
Здрастииии.. Боядисахте ли яйцата? :D
Да, току-що :D
Ръцете ми са като дъга в момента :Д
BEaUty_girl, има такива, които са направени точно в такава форма. Обикновено на опаковката е показано, така че просто поразгледай. В момента съм с едни на Discreet, които са мултиформ- демек стават за всякакъв вид бельо (могат да се сгънат по такъв начин)
Да, току-що :D
Ръцете ми са като дъга в момента :Д
Просто едни ръкавици вършат доста добра работа.. :D
lux_aeterna
05-02-2013, 11:11
Взимаш един памук, наръсваш с лъжица върху памука избраните от теб бои и си готова :)
Да, това съм го пробвала. Много хубави се получават :)
lux_aeterna
05-02-2013, 11:13
Защо? Най-прекрасната част от боядисването на яйцата е да се нацапаш :D
Ама...проби през ръкавиците :D
Защо? Най-прекрасната част от боядисването на яйцата е да се нацапаш :D
Хаха не обичам да си цапам ръцете с бои, после като ги гледам се дразня :D
Хаха, е тогава значи или боите ти са много силни, или ръкавиците ти са много глупави :D
Първото беше 8-)
Ама яйцата пък станаха ярки !
Взех си 2 чифта балеринки, мама ми купи тривитаминол, задачите ми намаляват ^^ Може ли да ми препоръчате кола маска, знам че за 54464335 път питам, но 8-)
kalpazanka
05-02-2013, 12:26
Със седефените бои ли действаш?
И аз съм дъга в ръцете. Ама пък станаха прекрасни. Трета година вече шаря яйцата със седефените бои. Като малка се занимавах да рисувам със свещ, да слагам листенца и да омотавам яйцето в чорап, ама сега мац-мац и в панерчето.
mi6eto942
05-02-2013, 12:41
днес направо изпаднах в депресия,отидох да си запазя час за грим за бала и се оказа,че единствения ми шанс е 7 сутринта... ;( и ще трябва или сама да се гримирам,или да накарам някоя приятелка... ;(
JoLLiE92
05-02-2013, 12:42
днес направо изпаднах в депресия,отидох да си запазя час за грим за бала и се оказа,че единствения ми шанс е 7 сутринта... ;( и ще трябва или сама да се гримирам,или да накарам някоя приятелка... ;(
За Бога ! Май месец е ! Моят час за грим беше запазен от януари или февруари!!!! Пак като има в 7 момичето, имаш късмет!
mi6eto942
05-02-2013, 12:46
За съжаление разбрах късно,че съм отишла късно обаче за мен е глупаво още от януари да си запазиш час,защото може да си промениш решението,но както и да е,няма да ида да ме гримира в 7 сутринта,защото до вечерта от грима сигурно няма да е останало нищо
JoLLiE92
05-02-2013, 12:52
Моят час в януари беше един от последните и ми казаха, че хората от по-рано запазвали. :) За теб е глупаво, но нямаш шанс да си намериш час в момента при що-годе добър гримьор, всички са отдавна запазени. Няма смисъл да е от 7 сутринта, по-добре си купи някакви качествени продукти с тея пари и измисли какво ще си направиш сама, или някоя приятелка, която може да гримира. :) Часът може да се размести по принцип, моите ги размествах постоянно заради плановете на училището ми, които всеки ден се променяха, но въпросът е да ИМАШ час.
kalpazanka
05-02-2013, 12:53
Имаш три седмици време да изгледаш една камара клипчета в нета и да изчетеш основните съвети при полагане на грим.
Търси снимки и се насочи към нещо, което да ти подхожда на овала на лицето и на тоалета.
Със седефените бои ли действаш?
Да 8-)
И аз, откакто видях колко добре се получават яйцата с тях, други мисля да не взимам.
Навсякъде. :)
http://domashna-kozmetika.com/209-373-thickbox/-.jpg
Тази. От Лили или Дм за 2-3 лв. Ползвам я за краката и ръцете. Затопляш 2-3 мин. (НЕ ПОВЕЧЕ, защото ще се изгориш) в микровълнова.
За триъгълник и мишници не става обаче. За тях ходя на кола маска..
Ако те интересува и за там все пак, ето тази върши стрхотна работа http://beautycosmetic.biz/images/jankarsra.jpg 1 и нещо е в аптеките. :)
strawberry88
05-02-2013, 15:25
Много свежи полички:
http://www.hm.com/bg/product/06976?article=06976-C
http://www.hm.com/bg/product/08872?article=08872-B
Красоти:
http://i.imgur.com/sgrhT4m.jpg
http://i.imgur.com/gNBjzdq.jpg
http://i.imgur.com/NAX0u97.jpg
http://i.imgur.com/TaTxiNv.png
http://i.imgur.com/ELvSVN9.jpg
Чудя се дали да не си взема първата пола, но не знам още с какво ще я нося. :Д
^ Ох. И аз все се чудя дали да не си взема такава пола, ама ме спира това, че би си отивала с доста малко и специфични неща, а тези "неща" ще трябва да си ги купувам и тях :D
В Бершка сега също има подобни.
strawberry88
05-02-2013, 15:46
^Точно! :D Обаче се реших - ще си я купя! :Д Ъм, само да попитам 8-) дали ще работят магазините тези дни или не, защото са празници? :ДД
strawberry88
05-02-2013, 15:50
Ааа, сега видях и полите в сайта на Бершка и си харесах няколко! 8-) Искам ги всичкитеее! :D
Моят час в януари беше един от последните и ми казаха, че хората от по-рано запазвали. :) За теб е глупаво, но нямаш шанс да си намериш час в момента при що-годе добър гримьор, всички са отдавна запазени. Няма смисъл да е от 7 сутринта, по-добре си купи някакви качествени продукти с тея пари и измисли какво ще си направиш сама, или някоя приятелка, която може да гримира. :) Часът може да се размести по принцип, моите ги размествах постоянно заради плановете на училището ми, които всеки ден се променяха, но въпросът е да ИМАШ час.
Това са пълни глупости, аз си запазих часовете за прическата миналата седмица. И не е при фризьорка, която подстригва в гараж.
Но за грима наиста можеш да се справиш сама, стига да имаш желание.
Ааа, сега видях и полите в сайта на Бершка и си харесах няколко! 8-) Искам ги всичкитеее! :D
........ :D
И аз мисля да си взема някоя. Тъкмо ще си разнообразя гардероба, нямам подобна дреха 8-)
А за магазините- по-големите мисля, че ще работят, ама не съм сигурна.
strawberry88
05-02-2013, 16:09
Ох, явно ще трябва да изтрая до след празниците.Не искам да се разкарвам напразно, сигурно сега няма да работят. :D Аз помислих и осъзнах, че не е толкова трудна за съчетаване дреха. 8-)
Дам, стига да се уцели цветът на горната дреха :D Не е невъзможно. На мен ми харесва потничето от първата снимка, ама така бих се чувствала доста разголена :D
Аз ли днес съм забелязала или от много време си ги има лаковете за нокти Essie в Lily? :lol:
anonymous708973
05-02-2013, 16:35
О, никак не са от много време. Еssie са в България от има-няма месец :)
Ааа, ясно, реших че нещо аз съм изостанала с материала :D
Ама са и доста скъпички, не знам дали си струва инвестицията.
strawberry88
05-02-2013, 16:43
Дам, стига да се уцели цветът на горната дреха :D Не е невъзможно. На мен ми харесва потничето от първата снимка, ама така бих се чувствала доста разголена :D
И аз не бих излезнала така въпреки, че ми харесва снимката в сайта на h&m и тази: http://i.imgur.com/R4nS1hL.jpg
Ще си я съчетая с бял изчистен потник, мисля..
тези поли са много капризни!
аз имам една подобна и стои добре с бюстие като горната снимка,която си пуснала. Е дълго де :cool:
strawberry88
05-02-2013, 16:53
E, защо?Няма ли да стои добре с бял изчистен потник?Може да го вкарам вътре и да сложа колан...хм..
SpiritInBlack
05-02-2013, 17:23
Норче , Норче , и по Нова ТВ ли ти върза , куче мръсно :D
Дааа, вътре
И аз моята я носих така. Само,че с черен (повече се връзваше :cool:)
Дааа, вътре
И аз така бих я носила 8-)
Благодаря за линковете с кола маска.
Днес не отидох на зъболекар, защото целия център беше затворен. Вече втори път ще си презаписвам час, дразня се. Оптиката не работи, съответно останах без кола маска и лакове. Ако не друго поне се разходих доста с една приятелка.
Отивам да си правя упражненията 8-)
Bonbonchencetyy
05-02-2013, 18:26
Днес беше страхотен ден.Щях да ходя до един магазин за пиленца и великденска декорация,обаче видях,че има вкъщи от миналата година и се разминах с ходенето.Исках да се подстрига днес към 16:00 часа следобед,обаче фризьорката имаше клиенти със записан час,сред които аз не съм,затова си записах час за утре.Много се чудя дали да не си взема шапката,за да скрия косата си,ако не се харесам,обаче зарязвам идеята,защото салонът е в нашия квартал и фризьорката 100% ще ме види и ще ми се обиди,затова се отказах.Нищо,поне няма да ми е топло с тая дълга пирга :D Казвам пирга,защото косата ми е на пластове,а сега,когато порасна,те вече не си личат и косата ми е една безформена,въобщее... :D
Провали се намерението и да боядисвам днес яйцата,защото се сетих чак вечерта да ги сваря,в най-големия топлик,за да стане още по-топло вкъщи,явно,затова в събота сутринта раничко ще ги сваря и ще ги боядисам :P
JoLLiE92
05-02-2013, 18:35
Много свежи полички:
http://www.hm.com/bg/product/06976?article=06976-C
http://www.hm.com/bg/product/08872?article=08872-B
Красоти:
http://i.imgur.com/sgrhT4m.jpg
http://i.imgur.com/gNBjzdq.jpg
http://i.imgur.com/NAX0u97.jpg
http://i.imgur.com/TaTxiNv.png
http://i.imgur.com/ELvSVN9.jpg
Чудя се дали да не си взема първата пола, но не знам още с какво ще я нося. :Д
Аз искам пък клинче като полите ти :Д Платформите до една са много яки!!!!!!
Hayashi съгласна съм, че можеш и е по-добре да си направиш грима сама, но определено часовете се заемат от много рано. За фризьор си запазих по-късно, но за грим от много рано.
И аз не бих излезнала така въпреки, че ми харесва снимката в сайта на h&m и тази: http://i.imgur.com/R4nS1hL.jpg
Ще си я съчетая с бял изчистен потник, мисля..
това е в стила на Риана. Тоест - циганин-травестит. :D
YSMF аз с тея кола-маски не се справям никога, дано успееш .. никога обаче не съм ги разтопявала в микровълнова, няма ли да гръмне?!
YSMF аз с тея кола-маски не се справям никога, дано успееш .. никога обаче не съм ги разтопявала в микровълнова, няма ли да гръмне?!
Аз дано успея да намеря тук. Предполагам, че където се продава маската ще има и ленти.
Сега ми казаха нещо адски гадно, не очаквах да реагирам така, но факт е, че ми иде да ревна. Ще правя стречинг и ще гледам 'Модерно семейство' и 'Ловци на митове' само и само да си отвлека вниманието.
JoLLiE92
05-02-2013, 19:11
there there :*
всичко ще е наред :)
би трябвало да има ленти, аз си взех една опаковка от 100 :Д или 200, или нещо такова количество ... ще пробвам с микровълновата на ваша отговорност!
anonymous708973
05-02-2013, 20:22
Нищо няма да стане, Джоли. Внимавай само да не я претоплиш, че самото шише пари, а върху кожата... да не ти обяснявам :д
anonymous708973
05-02-2013, 20:44
http://div.bg/%D0%97%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%BE/%D0%93%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F/%D0%97%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8-%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B1%D0%BE%D0%BA%D0%B8-%D0%BD%D0%B5%D1%81%D1%8A%D0%B2%D1%8A%D1%80%D1%88%D 0%B5%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0_l.g_c.98422_i.2 83945_sogi.899403.html#title - Това не е реално, нали?
JoLLiE92
05-02-2013, 21:18
Тамара Екълстоун. Доколкото я знам как не прави друго, освен да се поддържа .. Най-ми хареса Кеша! :Д някои си изглеждат просто като нормални хора, каквито са .. дженифър лав хюит и алиша кийс ... но кеша .... тоя муфлон! :Д щом и кейт мос изглежда дебеличка на тея снимки ... повечето изглеждат просто виснали.. :(
weheartiit
05-03-2013, 06:43
добро утроо :)
станах много рано и сега ми е криво
и сестрата само ме ядосва.
днеска ще ходя да пазарувам (sun)
дано мама не ме ореже много от към парите.
и да ,приятене ден на всички :)