View Full Version : Спамо-чат
Страници :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
girlwithblueeyes
03-30-2013, 08:18
Само като го чета и ми се преяжда :D :D :(
Най-сетне си имам чанта и яке! (не кожено както исках,но пак много си ми харесва) :D
Чантата я поръчах и се оказа, че няма цип, а е само с копче, ама нищо!
Абе, доволна съм! 8) :D
Дали да седна да поуча малко днес....
http://data.whicdn.com/images/55909288/tumblr_mjztfft3Ey1rxnoxro1_500_large.jpg
NqkfaNikakva21
03-30-2013, 09:28
Ъх, събота е ... какво учене :D
Събота е ден за мързел/излизане!
Вчера и онзи ден ми бяха такива дни :D За това....
NqkfaNikakva21
03-30-2013, 09:48
Направи ги 3 за щастие :D
Някой да се сеща за ФБ страницата в която имаше няколко албума с DIY неща за момичета?:Д
sladkalady
03-30-2013, 11:07
Шопингът в събота сутрин не може да се сравни с нищо!Сдобих се с доста придобивки и съм много доволна.
Направих си упражненията и сега е време да седна и да уча по Ботаника...
strawberry, как станаха палачинките? :D
mimsssssss
03-30-2013, 15:20
Шопингът в събота сутрин не може да се сравни с нищо!Сдобих се с доста придобивки и съм много доволна.
Хах, същото. От 9:30 сутринта, до 17:30 сега. Направо се чувствам изцедена :Д ще полежа малко, ще почета и към 8-9 лягам да спинкам
arsenalllbaby
03-30-2013, 15:33
Благодаря много, момичета! :-)
Пробвах рокличката днес, върви доста добре точно както искам, пу-пу да не й е уроки ^,^ Обикаляхме по магазините цяял ден с майка главно за обувки и чантичка за бала, но не си харесах.. Но пък си взех други неща 8-) Честитят ми цял ден, подариха ми нашите телефон, а батко - лаптоп 8-) Видях приятели, които не бях виждала скоро и ми беше домъчняло.. Обадиха ми се роднини, с които не сме се чували доста отдавна.. А пък сега сме цялото семейство за първи път от доста време. И на всичкото отгоре Арсенал водят. Б*хти якия ден ! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Направи ги 3 за щастие :D
Точно така направих. :D
Въх, тая ботаника с латинските.. не мога да спя от нея :Д
Впрочем.. ти студентка ли си, или се бъркам?
KFC, sort your shit out! Как така не мога да поръчам гарнитура за вкъщи. Та аз само това ям.
Е, добре..
JoLLiE92
03-30-2013, 17:35
:D
Какво мислите за Роузи Хънтингтън - Уайтли? :cool:
strawberry88
03-30-2013, 17:37
:D
Какво мислите за Роузи Хънтингтън - Уайтли? :cool:
Много е сладка.Искам и косата. :D
strawberry88
03-30-2013, 17:38
strawberry, как станаха палачинките? :D
Чудесни! :smt007 :D
JoLLiE92
03-30-2013, 17:39
Сложи ли кокос и бисквитки? :D
strawberry88
03-30-2013, 17:42
Какво?Това за мен ли се отнасяше изобщо? :D
JoLLiE92
03-30-2013, 17:43
Дааааааа , казах ти днес да ги направиш с шоколад, банан, кокос и бисквитки. :D Много добри стават!!!!
strawberry88
03-30-2013, 17:46
Така ли?Не съм видяла.Ще пробвам тогава. :)
JoLLiE92
03-30-2013, 17:49
Тук имаше едно място (затвориха го :cry: ) правеха само палачинки, едни хипер огромни и имаше поне 20 вида солени и 30 сладки .. и любимите ми сладки са със шоколад, банан, кокос и бисквитки. Страаааашни.
strawberry88
03-30-2013, 18:12
Не бях чувала за такава комбинация.Ще се пробва.А защо тъжиш?Не е проблем да се правят и вкъщи.Палачинките са най-лесното и бързо нещо за правене. :D
А иначе ти какво мислиш за Роузи? :Д
JoLLiE92
03-30-2013, 18:16
Защото беше много готино мястото. :( И този, който ги правеше, беше такъв лигльооо :Д и винаги му се смеехме :D
имаше и едни мн добри други с луканка, чедар и кисели краставички :Д
Роузи .. амииии чудя се какво толкова и харесват хората и как аджеба Джейсън си ляга до нея без да и сложи картонена торба на главата :cool:
strawberry88
03-30-2013, 18:34
Всеки има различни представи за красота.Според мен пък си има някакъв чар.Не е най-красивата, но има нещо в нея. :Д На мен обаче любимка ми остава Миранда (от моделите на ВС). :Д
JoLLiE92
03-30-2013, 18:38
На мен обаче любимка ми остава Миранда (от моделите на ВС). :Д
Знаем, знаем :-D
На мен пък Роузи много ми харесва. :Д
А любимка от тях така и не мога да си избера на 100 %. Всяка има нещо различно, с което е красива :)
Добре де, *някои 8-)
Your.Passion
03-30-2013, 19:03
И виждам ,че си говорите за палачинки .... 8-)
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc3/253652_549987608355876_922316846_n.jpg
Моделите на VS са толкова красиви като цяло. И Роузи, и Миранда, и Лили, естествено и Хайди Клум- божествено създание на природата.
Ох, гледам палачинката^ .. После моделите, после пак палачинката.. Живота е ужасен.
JoLLiE92
03-30-2013, 19:25
Мен такива жени не ме кефят. Прекалено безлични, изкуствени и безинтересни са ми. Като пластмасовите манекени в магазините. А Роузи с тая устна ми е откровено грозна. Иначе Алесандра Амброзио има нещо в нея, което ми харесва, тя не е толкова кльощава, колкото е издължена за разлика от другите. Но пък всичките са с някакъв русоляв цвят на косата, което ме губи като фен.
Обичам жени, които имат пламъче в погледа (както и такива мъже харесвам) :)
strawberry88
03-30-2013, 19:30
Ох, даже в момента пак нагъвам палачинка с Нутела и банан.Не мога да се спра. :( :D А коремчето ми трябва да е идеално на 13-ти, че на състезанието ще сме облечени с едни поли и бюстиета. :D От утре спирам.Наистина. 8-) Днес цяяял ден ям и гледам Revenge. :D :/
Джоли, като каза пламъче в очите и веднага се сетих за Адриана Лима. :D
JoLLiE92
03-30-2013, 19:32
Джоли, като каза пламъче в очите и веднага се сетих за Адриана Лима. :D
Нея па най-много я мразя от всичките. :cool: разбира се, след Риана. Но Риана не е в класацията с манекенките, така че не я споменавам. :D
Катрин Зита Джоунс примерно .. Ева Мендез .. Мила Кунис харесвам също .. Човек със светла коса и очи няма шанс да привлече моя поглед. :D Въпрос на вкус. :-)
Ох, гледам палачинката^ .. После моделите, после пак палачинката.
И аз така ;(
Пристрастила съм се към smaky и "Ловци на митове" 8-) Ще изгледам 10 сезона с български дублаж до края на ваканцията, колко смакита ще изям отказвам да коментирам :D
Катрин Зита Джоунс примерно .. Ева Мендез .. Мила Кунис харесвам също ..
Ил.
Изброи едни от жените, които са ми най-грозни :Д
Your.Passion, кви са тия снимки, моля те- 22:30 е :Д
Franzellka
03-30-2013, 19:34
Моля Ви се, Миранда Кър е тооооооооооооооооооолкова красива <3 <3 <3 Има една такава 'сладникава' красота... а и все пак Орландо Блум и е мъж, супер сладурите са :Д а детенцето им Флин......ами, то от двама сладури, какво трябва да е детето :D
http://www.bellazon.com/main/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=1777115
http://www.bellazon.com/main/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=1779088
http://www.bellazon.com/main/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=1772572
http://www.bellazon.com/main/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=1771577
Абе, Миранда Кер точно в лице не ме кефи, ама и тя си има чар. А за тялото..те всички там са перфектни, така че няма кво да се обсъжда ;д
JoLLiE92
03-30-2013, 19:37
Ил.
Изброи едни от жените, които са ми най-грозни :Д
Your.Passion, кви са тия снимки, моля те- 22:30 е :Д
Въпрос на вкус :D аз харесвам чара, харизмата в движенията, която на снимки не се вижда. :)
Тялото им не е перфектно, а недохранено ако питаш мен. :D Прекалено слаби са.
strawberry88
03-30-2013, 19:37
И на мен Адриана Лима ми е ужасна (мда ..), не знам какво толкова я харесват.Въпрос на вкус е, да. :D Иначе съгласна съм с теб.И аз харесвам Катрин Зита Джоунс, Ева Мендез и Мила Кунис.Много са яки. 8-)
Тялото им не е перфектно, а недохранено ако питаш мен. :D Прекалено слаби са.
Много момичета казват това просто защото не могат и нямат волята да го постигнат. Не казвам, че и твоята причина е тази- пак въпрос на вкус явно.
Прекалено слаби са анорексичните манекенки, които просто буквално гладуват.
Моделите на ВС се хранят здравословно и тренират. Повечето и гърди си имат (не казвам всички, щото не ги знам наизуст), оформени мускули, плочки, стегнато тяло. Това не са синоними на "недохранени" и прекалено слаби.
А вие момичета гледали ли сте новото реалити "Къртицата" и ако да, какво ви е мнението?
Аз съм с много смесени емоции по повод предаването. Шокирана от тена на Николета Лозанова, когато застане до някой нормален човечец, от затъпяването на Иван и Андрей и също изненадана, че хора като Рут Колева и Деян Донков са се съгласили да участват.
JoLLiE92
03-30-2013, 19:42
Адриана Лима с грим е много яка. Като и видях снимката без грим и с ролки като от съпротивата през втората световна си я представих как затваря буркани с туршии и щях да почина. :D
Миранда Кер е красива, признавам. Но я няма тая харизма. :)
п.с. Отказвам да повярвам, че моделите на ВС са здравословно изглеждащи. Една приятелка им вика Освиенциуми. :D В тяло ми харесва Никол Шерцингер - стегната, оформена, тренираща, но има за къде да я хванеш. На Алесандра Амброзио примерно коленете и как се виждат ... а тя е една от най-малко кльощавите модели.
Николета отдавна като застане до нормален човек, изглежда като циганин. :D Не съм го гледала иначе. Рут е яка. :)
А, за Никол сме на едно мнение 8-)
Това "Къртицата", изобщо не си направих и труда да го гледам. Предполагам- последната простотия..
JoLLiE92
03-30-2013, 19:52
Тея моделките дрехите им стоят много добре, ама тежко и горко на мъжа, който спи с тях... :cool: Никол е много яка и откъм коса го докарва доста :cool:
strawberry88
03-30-2013, 19:52
И за мен моделите на ВС имат идеални тела (почти всички :D).А Миранда е някаква странна, но в добрия смисъл.Определено се отличава и е запомняща се. :D А Никол ... <3
Franzellka
03-30-2013, 19:59
http://www.boxno216.com/ Омбрееееееееееееееее <3 Толкова са естествено-изглеждащи
JoLLiE92
03-30-2013, 20:02
Добре, признавам, че това точно Омбре е по-нормално изглеждащо, но из унито така им се подигравам ... ужасно ми изглежда :D
Миранда за мен не е странна ... обикновено красива ми е :Д също като Орландо.
Franzellka
03-30-2013, 20:18
За тея омбре-та разбрах от тая мацка http://www.youtube.com/watch?v=U3XSvV8QU7c :) любимка ми е и я следя често. Правила се е при този фризьор в Маями. Преди две години бях луднала по омбре, ама така и не се престраших. Малко ще е трудно, защото се боядисвам и ако си направя омбре, ще трябва да си вземам по две бои. О, и като знам колко некадърни фризьори имаме във Варна, просто....
JoLLiE92
03-30-2013, 20:25
Тя самата и коса е мега яка. :)
Franzellka
03-30-2013, 20:32
http://www.youtube.com/watch?v=XyJShLS_Gpc :)
mimsssssss
03-30-2013, 20:59
Мнението на Джоли за моделките го подкрепям. Супер безлични, като манекени от витрина. Ако ги наредиш една до друга ще си играем на открий трите разлики. Иначе за жени, подкрепям за Никол Ш. и Анджелина Джоли :)
http://www.youtube.com/watch?v=XyJShLS_Gpc :)
Аа, ебати косата !!
Добро утро на всички, преди малко станах и сега си пия кафето :)
arsenalllbaby
03-31-2013, 06:58
Добро утро от мен 8-)
Отдавна не бях ставала рано и с кеф в неделя.. ;д Много ми е енергично такова, сигурно ще изляза да се поразходя малко с кучето, но после ще уча.. Мда..
ОБИЧАМ киви. хих
Джоли, къде учиш? :)
PS. http://www.prikachi.com/images/767/6065767m.jpg :D
DisappointedDreamer
03-31-2013, 07:23
дубру утро
оох, братчето беше купил кафенце <3 обичам го.
все още нямам настроение, но това надявам се ще се промени днес
пожелавам ви усмихнат ден!
wazahp, ladies?
Какви са ви плановете за днешния неделен ден? :3
arsenalllbaby
03-31-2013, 08:09
Мии аз ще уча по география сега, после по английски ще попрегледам за класното утре.. После трябва да си подредя стаята.. Следобед ще си направя маска на косата, трябва да се лакирам след като се изкъпя и те така ;д За друго не се сещам.. Може да си дръпна някое филмче вечерта или късния следобед да си гледкам. Не ми се излиза изобщо. След вчерашния маратон по магазините хич не ми се мърда никъде. Спах 12 часа и още не мога да си възвърна силите... хахаха :D Твоите какви са ? :3
Като говорим за красиви, дълги, гъсти и добре поддържани коси-
http://www.youtube.com/watch?v=nVHP49g5IPQ&list=UU21yq4sq8uxTcfgIxxyE9VQ&index=23
Това момиче е уникално красиво, а косата и е просто божествена!
Мии аз ще уча по география сега, после по английски ще попрегледам за класното утре.. После трябва да си подредя стаята.. Следобед ще си направя маска на косата, трябва да се лакирам след като се изкъпя и те така ;д За друго не се сещам.. Може да си дръпна някое филмче вечерта или късния следобед да си гледкам. Не ми се излиза изобщо. След вчерашния маратон по магазините хич не ми се мърда никъде. Спах 12 часа и още не мога да си възвърна силите... хахаха :D Твоите какви са ? :3
И аз вчера бях доста часове на обиколки по магазините, така че днес нямам намерения да стъпя никъде извън вкъщи :D
Мисля да си пусна и аз някой филм, да запълня празнината от липсата на Pretty Little Liars. Ще му чакам следващия сезон, няма как. : ( :D
Мисля да си пусна и аз някой филм, да запълня празнината от липсата на Pretty Little Liars. Ще му чакам следващия сезон, няма как. : ( :D
;((
Ние чакаме гости, досега правихме с майка ми руло Стефани, ама картофено. Ммм
След това може да поизляза малко, ама общо взето ще съм си у нас през повечето време.
arsenalllbaby
03-31-2013, 08:58
PLL 4х01 излиза на 11 юни, а в страницата им във ФБ четох, че 4х02 ще е Хелоуински епизод, т.е. пак ще има сума ти и месеци почивка.. :cry: Чакам потвърждение от др място, в IMDb пише само за 4х01... Направо не знам.. :(
И без това миналата им почивка, която беше нещо от сорта на 5 месеца, едвам я преживях, хаха :D
JoLLiE92
03-31-2013, 09:19
Оф ... нашите пак се караха ..... :( Писна ми от тъпотиите на баща ми... ;/
DisappointedDreamer
03-31-2013, 09:59
винаги е гадно :С
аз ще излизам с най-добрата си приятелка. ще обикаляме магазините, ще се поглезим, и ще седнем в парка за цигара и кафенце :) хубаво ми е!
sladkalady
03-31-2013, 10:22
Въх, тая ботаника с латинските.. не мога да спя от нея :Д
Впрочем.. ти студентка ли си, или се бъркам?
Студентка съм :)
strawberry88
03-31-2013, 11:16
Какви са ви плановете за днешния неделен ден? :3
Ще излезна с една приятелка малко на разходка и после съм на танци, а щом се прибера продължавам да си гледам Revenge докато мога да мигам. 8-)
Като говорим за красиви, дълги, гъсти и добре поддържани коси-
http://www.youtube.com/watch?v=nVHP49g5IPQ&list=UU21yq4sq8uxTcfgIxxyE9VQ&index=23
Това момиче е уникално красиво, а косата и е просто божествена!
Както се казва в коментарите Step 1: have magical fairy disney princes length hair. <3 *_*
strawberry88
03-31-2013, 11:34
Уау, наистина има уникална коса! :X
Your.Passion
03-31-2013, 11:41
Времето днес е много хубаво (сън) .
Няма слънце,ама е топличко едно такова задушно.Сигурно ще вали.
Плановете ми за днес са ..Еми .. Ще излизам вечерта към 8 на една разходка. 8-)
Оф ще умрааааааа искам лятоооооооооооооооооооооо :(
http://24.media.tumblr.com/642ccd349c7746976f3036f3c0f1d78c/tumblr_mkivfe6eN71rfhyayo1_500.gif
strawberry88
03-31-2013, 11:45
Много малко остана до лятото. :---) :smt007
http://www.youtube.com/watch?v=jQYQTFudrqc бях я забравила тази песен :Д
Времето е страшно! :---)
https://www.youtube.com/watch?v=WGkRgFUrZHM
JoLLiE92
03-31-2013, 12:41
Тая има мега яките коса, очи, стил и всичкото му. :D
Оф ще умрааааааа искам лятоооооооооооооооооооооо :(
http://24.media.tumblr.com/642ccd349c7746976f3036f3c0f1d78c/tumblr_mkivfe6eN71rfhyayo1_500.gif
И аз вече не издържааам,ама още малко..още малко 8-)
Много съм изморена.
Мисля по някое време да напиша съчиненията и да се свършва с тях. :Д
Студентка съм :)
В ЛТУ, предполагам? ;д Щото има такъв предмет Ботаника в мойта специалност, а пък не е като висшата математика да се среща при всички специалности. :д Нещо се оплетох, сори.
sladkalady
03-31-2013, 16:03
В МУ съм :) И хербарий трябва да правя...
JoLLiE92
03-31-2013, 16:22
Днес е ебахти лудия ден....
Уфф, само аз ли нямам никакккква енергия ? Тази ваканция трябва да тренирам а аз не мога да стана от леглото ..
В МУ съм :) И хербарий трябва да правя...
Точно!!! Трябва да изкопая 100 до края на април.. нямам думи. :Д
Сега съм изкопала само 7, ама като се сетя за цифрата 93 ми се доплаква. :Д
Ех, ако си разменя местата на цифрите..
Ддз, ама повечето цъфтят от май месец нататък, идея си нямам как ще стане..
strawberry88
03-31-2013, 18:12
Аз пък днес преливам от енергия. :D
JoLLiE92
03-31-2013, 18:21
Аз съм в обичайното си мързеливо настроение. Което обаче ще се промени ако ме накарат да излизам. :Д
girlwithblueeyes
03-31-2013, 21:22
При мен празникът хубаво мина , доволна съм . Очаквах ад е по тегаво и мудно
Утре съм на учлище и на работа а кога ще ходя да си пазарувам не знам
Обувки още не съм си купила , а бижута поне едни обици трябва да си взема ,но нищо не ми хваща окото
На всичкото отгоре заради тази ръка ще разтитам на дългите разходки на запазване на доброта форма а така ми се ходи на тае бо или фитнес
Ето почерпка от мене
http://yoocards.com/data/media/11/easter12.jpg
JoLLiE92
03-31-2013, 21:47
Ядосана съм.
girlwithblueeyes
03-31-2013, 21:57
Защо? :)
weheartiit
03-31-2013, 22:24
уфф много ми е заспало
и имам чувството,че така ще си изкарам цялата ваканция.
скучно ми е . ;х
girlwithblueeyes
03-31-2013, 22:25
Ти поне си ваканция :lol:
Добро утроо :)) Друго си е да заспиш в 2 и да станеш в 7 - доброволно ;д Как мислите да прекарате този слънчев ден (поне за сега) ? Аз трябва да ходя до училище, че пишем едни есета за някакъв конкурс, а след 5 дена заминаваме за Холандия. За първи път ще лята със самолет и мааалко ме е страх, но пък това е едно ново преживяване :)) Лек ден на всички ^_^
nor4eto99
04-01-2013, 04:57
И на теб лек ден! Добро утро и от мен. Днес ще отскоча до центъра щото съм на пиано в 13:30, а дотогава ще се упражнявам вкъщи и ще се изкъпя. Мога да реша някое друго неравенство по математика и такам...
Dagichka
04-01-2013, 06:20
бахти старта на деня, нямам думи.
първо че сънувах как съм в няква болница и разбирам, че майка ми има рак и и остават 9месеца, ми после като се събудих уплашена се намерих цялата в кръв от ш*бания цикъл :хх
ще ходя да ми изследват хормоните тия дни, не беше нормално тва количество, просто..
добре че майка ми ме предупреди, че в 1ч. ще пробват сирените, че иначе ако не знаех щях да се стресирам тотално и кой знае кво да направя ;д
надявам се вашия ден да е започнал по-добре :)
Денят ми започва добре, въпреки че бабичката над нас започна ЗА ПОРЕДЕН ДЕН да тропа от 8 часа сутринта, все едно мести целия апартамент. Направо издивявам.
Иначе днес накарах майка ми да отидем до новия мол, ахах. После ще ходя докторът да ме види и се надявам да свали превръзката и вече да съм си свободна И да се върна към "нормалното" ежедневие.. :) После ще се виждам с двете ми приятелки, нямам търпение.
Ох, само дано наистина ми свали превръзката.
А това слънце навъъъънннн, времето изглежда прекрасно. Нямам търпение да изляза от нас!
DisappointedDreamer
04-01-2013, 06:47
в тоя мол и пари да ми дават няма да отида :Д
и тук е слънчево! ще си направя кафе, ще се изкъпя, и ще ходим в Стария Град мойта да снимка :D после се срещаме с момчетата и сядаме в парка, да си пушим наргилето. Ааах, къв чил ще е!
и нета ми е бърз!!!
кеф кеф кеф кеф
Аз разбрах, че и повечето магазини още не са отворени, ама искам да видя :Д Трябва да си купя някои неща и не пречи да проверя и там. След това, ако се наложи, другаде ще ги намеря 8-)
nor4eto99
04-01-2013, 07:23
Усещам лятото... :D
kalpazanka
04-01-2013, 07:48
Времето е прекраснооооооооооооооооо о!
weheartiit
04-01-2013, 07:55
Ти поне си ваканция :lol:
трябва да спра да се оплаквам :D
ох,ох няма ли някоя в тази тема която да учи испански,че
имам да правя две есета,а дори не знам от къде да започна. :D
добре че майка ми ме предупреди, че в 1ч. ще пробват сирените,
кви сирени бе, те не са ли 2 юни..
Добре, утре ще отида..
Днес времето е великолепно! Слънчево, сравнително топло, с нетърпение очаквам лятото вече!
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m1vpqoVd1z1rpw5i0o1_250.gif
nor4eto99
04-01-2013, 08:26
Ей сега брата, който 12ти клас се прибира и вика: Пълна пародия. Учителите на почивки, само 5 човека в класа бяхме....
И аз нямам търпение да изляза от наааас! Времето е невероятно!
Пу,най-накрая хубаво време да видим! :---)
Ей сега брата, който 12ти клас се прибира и вика: Пълна пародия. Учителите на почивки, само 5 човека в класа бяхме....
Мда, плюс в повечето училища тази седмица има предимно пробни матури. -.-
Не знам кога има за какво да ходя и кога не.
Подигравка е това.
girlwithblueeyes
04-01-2013, 08:58
Ооо и при нас е така днеска бяхме на хотел все едно . Утре ми е пробната по БеЛ и ще видим там какви ще ги надобря и после въобще няам да ходя . Ще си уча за уроците по датски и ще си ходя на работа ако остана време и на разходки ще ходя :D
TheBobqk
04-01-2013, 09:24
Толкова е прекрасно времето. Искам вечно да е пролет.
black pearl
04-01-2013, 09:45
Искаааам на плааааажж :333
girlwithblueeyes
04-01-2013, 09:46
Искаааам на плааааажж :333
И аззз :D
Оф, имам угризения на съвестта...
Понеже трябва да правим хербарии и оня ден намерих минзухар и го изкорених целия, смисъл с луковицата. А асистента ни беше казал всички части на тревистите, и тн... Ама имах някво чувство , че не е трябвало да го взимам целия...
Днес отворих вестника да сменям листите със сухи и кво да видя... той продължава да се развива, растат му нови цветове.. чувствам се адски виновна.. :(
само дето май четох някъде че при хербарии луковиците трябва да се разрязват на две, но не разбирам защо? Да се спре развитието на цветето ли?
arsenalllbaby
04-01-2013, 12:37
Тъкмо се прибрах, времето е прекрасно, обаче аз не го знаех това сутринта и си облякох дебелото яке.. :( Сега след училище излязох по магазините, искам очила, моите са надраскани.. Нищо не си харесах, но на повечето места ми казаха, че сега ще зареждат. Взех си много сладурски калъф за телефона. Лягам да дремна и после ще уча по география.
Като стана въпрос за училище, при нашето дори нямаме пробни матури... Аз съм решила всички предишни по БЕЛ и География, де.. Ама все пак искам да съм подготвена максимално добре. Днес дори в единия час по БЕЛ събраха голяма част от 12-ите класове за някаква презентация в нашата стая... Много се ядосах.. Не стига, че ни занимават с глупости, а то и в нашата стая, да не мога да си седна спокойно на мястото, че и на всичкото отгоре имам час по БЕЛ... Аз ще държа матура по БЕЛ, не по онея простотии.. Учителката ни по английски е много отговорна и подготвя няколко човека от класа доста добре. Ние искахме СИП География, имахме бройката, но не се получи. Защо? Нямало места О.о Ама иначе СИП Математика имат два часа... И що? Щот учителката по математика изготвя програмата и иска да вземе повече часове... Пълни простотии..
От една страна ще ми е мъчно като завърша, от друга нямам търпение да се махна и да не се налага да трая доста хора... От една страна ме е страх от неизвестното нататък, от друга - тръпна в очакване. С много смесени чувства съм, надявам се всичко да мине добре.
sladkalady
04-01-2013, 13:33
Оф, имам угризения на съвестта...
Понеже трябва да правим хербарии и оня ден намерих минзухар и го изкорених целия, смисъл с луковицата. А асистента ни беше казал всички части на тревистите, и тн... Ама имах някво чувство , че не е трябвало да го взимам целия...
Днес отворих вестника да сменям листите със сухи и кво да видя... той продължава да се развива, растат му нови цветове.. чувствам се адски виновна.. :(
само дето май четох някъде че при хербарии луковиците трябва да се разрязват на две, но не разбирам защо? Да се спре развитието на цветето ли?
Според мен луковицата се реже на две ,за да ти е по -лесно да сушиш растението и да го съхраняваш после.Някои растения имат мн.голяма луковица и за да ти е по-удобно ,е хубаво да се разреже на 2 :)
Deni_028
04-01-2013, 14:23
Направих си палачинкии! ^_^ Станаха много хубави, но заради шоколада в тях сега доста упражнения трябва да направя. 8-)
FuckingFreak
04-01-2013, 14:37
http://www.youtube.com/watch?v=cNvjKkXFBvU
have a nice day :}
DisappointedDreamer
04-01-2013, 15:05
ох, чучнахме се с моята дружка на няколко метра от нас върху едни скали с изглед към морето и моста и беше невероятно; пушихме наргиле, говорихме си, слушахме музика, грееше слънчице! нашата традиция днес беше много добре опозолтворена :3
сега кафе и книжка!
Уникааално як ден.
Мола бързо го разгледахме с мама (може би макс 10-15 % от магазините са отворени; по-добър ще е от останалите).
Купих си пантофките, които си бях харесала преди 2 седмици, щастлива съм.
С приятелките ми цяял ден сме заедно, липсваше ми това <3 Утре пак се очертава нещо такова :3
Сега релаксирам с чаша домашно сокче, а краката ми парят, червени са и ме болят, но ще ми мине :D
pandasaur
04-01-2013, 17:34
Да, времето беше страхотно , ама тая пролетна умора :D Въпреки, че излизах с приятели , през цялото време ми се спеше. Нямам грам енегийка , тц тц :D
Нямам грам енегийка , тц тц :D
Още една причина да съм влюбена в кафето 8-)
Аз пак с моите козметични страсти -по информация,изтекла от бг мамма 8-), Essie са пуснали лаковете си в ДМ!
За консултации: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=709972.450 :D
Еее, ама що са по 15 лева, не ми се дават :Д
Хаха,и на мен ми се досвидяха :D Ама и доколкото чувам,не са особено трайни,а всички ги купуват заради цветовете им. А щом не са трайни,според мен,се губи смисъла :Д
Мда, като съм ги гледала по снимки, добре изглеждат, ама не знам повече за тях. Някой ден, ако имам пари в излишък, може и да ги пробвам :D
Здравейте :}
И аз днес пообиколих магазините, но останах крайно разочарована... все пак си купих риза, чанта, пола, която ще нося главно с униформата, и едни пантофки, не че много ми харесаха, но просто ми трябваха някакви обувки...
Миналата година по това време с един приятел ( ahfsadlkbmfslvlf ) си говорехме за ето това http://www.youtube.com/watch?v=SE7qgQ3LEZc и се бяхме разбрали аз да му направя, той да изяде една, но така и не стана това... та направих онзи ден една, сложих я в един голям кашон, опаковах го, отгоре залепих бележка с името му и днес една приятелка сутринта го остави пред апартамента му. Аз предполагах, че той дори няма да отвори кутията и ще я хвърли, а то какво станало, даже опитал бисквитата :Д Личеше си, че му е станало мило, колкото и да се опитваше да го срие, което не е нищо ново, странни хора, защо се правят, че не им пука за нищо, не знам...
girlwithblueeyes
04-01-2013, 20:56
Утре въобще няма да си правя труда да ходя на училище, въобще да излизам някъде . Ще си седя в леглото и ще се тъпач със сладко .
Ех, че хубава ваканцияя :3
Не ми се иска да свършва.
Good mornin! :)))
http://data.whicdn.com/images/56058353/524911_448365315243219_1043358988_n_large.jpg
Добро утро! :}
http://24.media.tumblr.com/fcaf7c8b966d8d896b53f670f9acff11/tumblr_mka2of9bYN1rphqceo1_500.jpg
DisappointedDreamer
04-02-2013, 07:43
добро да ееее
G' mornin' everyone! ^^
Как спахте? :3
pp Днес планирам да си направя 'Supersize VS Superskinny' маратон. Който не е гледал предаването, гледайте го, ужасно интересно е.
nor4eto99
04-02-2013, 07:49
Ужасно... "Заспах" към 11. Нали знаете, че като човек спи се унася и отива някъде в далечен свят... Е при мен не стана така. До 3 стоях със затворени очи, после папагалите се разпищяха и не млъкнаха....Не се наспах общо взето, а към 13ч ще излизам.... може да си поспя дотогава... Лек ден на всички!
Ейся и съседът пусна една чалгия.... Иде ми да се метна от терасата... Само дето живея на 3-тия етаж за съжаление....
Аз пък сега тренирам осъзнат сън, г/д добре върви, смисъл 2-3 пъти ми се случва на сън да си задам въпроса дали спя, ама пък, когато това стане, вече съм почти будна... Абе ще се науча... някога. :Д
Аз заспах към 1, след това се събудих в 4:30 и до 6 не можах да заспя..не знам какво ми стана. Дано денят е хубав, колкото вчерашния :)
strawberry88
04-02-2013, 08:28
Снощи сигурно съм заспала в 4, ако не е и по-късно.Изобщо не ми се спи.Не знам какво ми става. :Д :/ Наложи се днес да стана рано (10:50 :D ), защото ще излизам с една приятелка.Времето и днес е много хубаво. :---) Приятен ден на всички!
Оф само на мен явно ми е супер смотано днес... имам гадното чувство, че имам много задачи за вършене, а аз само седя. Времето е умряло, не вали и не е супер студено, ама не е и като вчера асдфгхйклвесджо
nor4eto99
04-02-2013, 08:37
Оф само на мен явно ми е супер смотано днес... имам гадното чувство, че имам много задачи за вършене, а аз само седя. Времето е умряло, не вали и не е супер студено, ама не е и като вчера асдфгхйклвесджо
same here! то при нас вятър духа, че не ни одуха на 14. 03 достатъчно....
Аз пък сега тренирам осъзнат сън, г/д добре върви, смисъл 2-3 пъти ми се случва на сън да си задам въпроса дали спя, ама пък, когато това стане, вече съм почти будна... Абе ще се науча... някога. :Д
Я малко ме светни какво е това осъзнат сън,че хич не съм в час с тея работи :D
Аз си направих тренировката,малко мързеливичко ми беше обаче. Времето е хубаво също :)
JoLLiE92
04-02-2013, 12:03
как го тренираш по-точно?
arsenalllbaby
04-02-2013, 14:44
Днес отидох само за физическо и се прибрах ;д Учкам си за изпита, после ще уча за утре, че ще ме изпитват и така... Малко по малко му се вижда края.
Цяяяял ден съм гладна.. Ужас :(
Че и ми се доспинка. :X
Deni_028
04-02-2013, 14:48
Йейй днес времето в Плевен беше прекрасно! Хората ходехе по тениски и дори по къси гащи. А аз си купих едни много сладки обувчици. :)
Дададад, свалиха ми превръзката, след малко отивам да тренирам !!! По-внимателна ще бъда де. Охх, нямам търпение :Д И след това ще се изкъпя като хората...
nor4eto99
04-02-2013, 15:30
Идва утре и дим да ме няма, някой ще ходи в София за 1 ден :D
Ох, опитвам се да се науча да познавам часовника. Май не трябваше в 1ви клас на казвам 'това не ми трябва щом мога да разчитам електронния' D'oh.
JoLLiE92
04-02-2013, 15:31
Оправете ми настроението. :(
и моето.. егати гадния ден честноо ... цял ден ми се затварят очите и ме болят ли ддз и аз ;х уф забъркват ме в някви глупости , много ме дразнят тез хора бее
strawberry88
04-02-2013, 15:51
Моето настроение също се скапа днес и знаете ли какво ме направи много щастлива и ме накара да забравя всичко - изядох към 6-7 филии хляб с Нутела. 8-)
JoLLiE92
04-02-2013, 15:54
Моето беше мега яко, после хапнах и после ми го съсипаха. :(
strawberry88
04-02-2013, 15:56
И моето беше яко, после ми го съсипаха и сега пак е яко. :D
На мен пък ми беше супер готин ден. :---)
Излезнах - кафенце, лафче 2 часа, после си купих уникално сладкия сутиен и карах колата хо-хо-хо! 8)
Girls :-) :
http://data.whicdn.com/images/55397783/531758_568339606524060_1137963077_n_large.jpg
pandasaur
04-02-2013, 16:02
Джоли , ако искаш си дръпни някоя комедийка .. ако харесваш такъв жанр филми де :)
nor4eto99
04-02-2013, 16:03
http://www.youtube.com/watch?v=b7k0a5hYnSI ето ви едно вдъхновение :D Кара ме да се замисля, че животът ми е такъв, какъвто си го направя
И като стана въпрос за филми, си дръпнах един филм от маймундата. Казва се ,,Еволюция'' и е от 2001 г. Намерих го и в бокса после http://vbox7.com/play:ce08d690d9
Както и новия Астерикс и Обеликс God save Brittania (така ми пише в изтегления файл)
Новият мадагаскар Europes most wanted...
JoLLiE92
04-02-2013, 16:15
Аз си накупих един куп неща днес и ми беше мега якичко, но ми го развалиха. :( Може да си пусна някой филм...
Трябва да си намирам работа. :(
^ Някой може да ти развали настроението, САМО ако ти му позволиш! Недей! :)
weheartiit
04-02-2013, 16:27
Тъкмо и аз щях да се оплача,че мразя да ми съсипват настроението.
М-Р-А-З-Я.Направо в момента ми е толкова ядосано .
sladkalady
04-02-2013, 16:41
Днес деня ми мина много добре.Имах физическо ,бягахме 50 м .Избягах ги за 7,8 сек.Много съм горда със себе си :D
След малко ще ходя да бягам ,чакам още малко да се стъмни :)
Ще се присъединя към тези с лошо настроение.
Имам проблем със себе си. Не някой друг, а аз.
Липсва ми мотивация.. За каквото и да било. Мисля, че няма смисъл да правя каквото и да е-добро или лошо, никой не го забелязва. Просто някъде си присъствам физически, но мислено съм.. Не знам къде съм. Няма ме, но и рядко забелязват, че липсвам.
Не откривам смисъл дори да стана от леглото.
Това е сериозно.
Не мога да обясня защо съм тъжна.
Всъщност.. Мразя този месец! Мразя го. Мразя празниците през месеца. Мразя всеки един ден от него. Мразя деня на шегата. Мразя Цветница. Мразя и Великден, нищо, че е през следващия месец тази година. Искам вече да е средата на лятото. Не може ли?
Franzellka
04-02-2013, 17:00
http://prikachi.com/images/917/5797917Q.jpg :D Днес цял ден никъде не съм излизала...
Същата работа съм... но аз искам начаалото на лятото и по-бавничко и приятничко да минава ; )
Плашещо е колко добре действа комбинацията пръстен и крем от сода бикарбонат в борбата с черните точки. И мама се нави да пробва :Д
http://24.media.tumblr.com/0d49084c4357a2a6407acf4126eca36e/tumblr_mjvojqfiTo1s39aw1o1_500.jpg well...never gonna happen
http://www.beinsadouno.com/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/_/%D1%81%D1%8A%D0%BD%D0%B8%D1%89%D0%B0/%D0%B8%D0%B7%D0%BA%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE%D 1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%81%D1%8A%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE%D 1%82%D0%BE-%D1%81%D1%8A%D0%BD%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-1-r48 енджой :}
http://24.media.tumblr.com/e081154d344991501910ed61444bc951/tumblr_mjo350qKZ21s8ug3uo1_500.jpg бясната е тая.
JoLLiE92
04-02-2013, 17:41
къв тоя пръстен?
http://24.media.tumblr.com/e081154d344991501910ed61444bc951/tumblr_mjo350qKZ21s8ug3uo1_500.jpg бясната е тая.
Искам и аз такаааааааааааааааааааа !!!!!!
Franzellka
04-02-2013, 17:47
Ужас, пълен ужас http://www.youtube.com/watch?v=AcuSFcCeyLY как може да има толкова безмозъчни хора.....ако има някой със слабо сърце, да не го гледа :D
nor4eto99
04-02-2013, 17:52
Аз го гледах още преди 2 месеца. После чувствах, че най-сетне имам възможност да отслабна.
^ като го беше пуснала във фейсбук го гледах... :Х След това бях чела, че всъщност просто натопила тампона в куулейд.
pandasaur
04-02-2013, 17:55
Ужас, пълен ужас http://www.youtube.com/watch?v=AcuSFcCeyLY как може да има толкова безмозъчни хора.....ако има някой със слабо сърце, да не го гледа :D
Ооо гледах този клип преди време. Аз даже не го гледах де ... просто отврат отвсякъде. Тотална деградация.
JoLLiE92
04-02-2013, 17:56
да, и аз гледах, че било уж сокче само :Д
pandasaur
04-02-2013, 17:58
^ като го беше пуснала във фейсбук го гледах... :Х След това бях чела, че всъщност просто натопила тампона в куулейд.
Яснооо ;д Част от мен не вярваше , че това е възможно. Сега мога да умра спокойно :D
nor4eto99
04-02-2013, 17:59
Сокче, кетчуп или кръв-все изглежда гнусно, още повече, ако става въпрос за последното....
Franzellka
04-02-2013, 18:08
Липсват ми дните, когато обичах да гледам испански/италиански сапунки :Д Като ''Зрънце Любов'', на другите вече съм им забравила имената...
ПС: Надявам се скоро органичната козметика на Миранда Кър(Кер) да се появи в Европа :P За сега я има само в Австралия, а чета само хубави отзиви. Има комплекти за от нормална до суха кожа, за чувствителна, за мазна/комбинирана. Има три продукта вътре, ама това е гадното, че са твърде скъпи, като гледам навсякъде как се оплакват... Ама няма проблем де, с удоволствие ще си спестявам :П
http://www.youtube.com/watch?v=JRA17QpYpxA
http://www.youtube.com/watch?v=w-q8XWt078w
О,да не чувам смутени хора и развалени настроения! Моля ви,не се поддавайте на подобни ситуации.Това са моментни вълнения,причинени от липса на себевладеене от страна на други хора,които по една или друга причина се оказват в живота ви,волно или не. Вероятно всяка от вас е в различно положение в момента,но се замислете дали си струват нервите.
Погледнете от хубавата страна на живота и не съдете действията на другите. За всичко случващо се си има причина,която в една фаза от живота ще осъзнаете.
Себепознанието е много важно също,но просто не обръщайте нещата срещу вас.
Надявам се да вникнете в думите ми и да ви повлияя по някакъв начин.
Аз се чувствам много добре. Сега ще чета за осъзнатото сънуване. Памаа,благодаря :)
JoLLiE92
04-02-2013, 19:01
Искам също и да ви споделя, че за всяко нещо си има причина и че ако някой трябва да излезе от живота ви, по-добре да го пуснете да си отиде, отколкото да задържате мислите си върху него. :) За пореден път се убедих в това тея дни.
Аз достигам до крайни фази на минималния си житейския опит напоследък 8-) Едни философии правя,ама аз кога не съм..
Нее, не харесвам такава фигура :Д
Съгласна съм с fizzyg на 100% !
Това осъзнато сънуване го умея явно и тъкмо се чудех как въобще е възможно. Не е приятно, така не мога да се наспя никога и започвам да се ядосвам на себе си.
Това осъзнато сънуване ми е страшно изнтересно. АААА,нямам търпение да заспя вече хаха
Аз се чувствам много добре. Сега ще чета за осъзнатото сънуване. Памаа,благодаря :)
Да знаеш, че не е никак лесно, аз като заспивам вечер, особено ако изобщо не съм изморена, и ме хващат нервите. :Д Най-смотано е като започна да си мисля за слюнката в устата и как не мога да я преглътна и то така се отделя още повече... е тогава вече съм принудена да го направя, защото просто става супер неприятно. :Д Продължавам да се опитвам, обаче. Имам познати, които уж го правят...
Миранда винаги супер много съм я харесвала, има нещо много невинно в нея, не знам.
JoLLiE92
04-02-2013, 19:41
Според мен е мнг по-добре от клечкавите модели. :) Въпрос на вкус.
"На семинара се преподават техники и знания за 24-часова непрекъснатост и будност на съзнанието."
?!?
Не бих искала да имам такава възможност. Непрекъснато мислене и постоянна работа на мозъка..това е супер изморително, даже бих казала неполезно. Освен може би за тези, които го искат и това целят да постигнат.
Добре, че при мен все още "будността на съзнанието" не е достигнала 24 часа.. ама 3-4 през нощта се събират. Ужас.
Нее, не харесвам такава фигура :Д
И на мен преди изобщо не ми харесваше, да де, аз още си мечтая за много слаби и дълги крака, обаче след като ми стана ясно, че фигурата ми е такава, че не мога да ги имам, просто реших, че е добре да си поставя за цел нещо възможно, пък нека си я имам онази мечта. :Д Добре развити крака, мазнината изчистена и стегнат корем. :)
Franzellka
04-02-2013, 19:55
http://www.youtube.com/watch?v=Mq7ur4uw6Rc :O Много добри резултати, явно тая органична козметика наистина помага...Оо, дано по-скоро да се появи в Европа :D
И на мен преди изобщо не ми харесваше, да де, аз още си мечтая за много слаби и дълги крака, обаче след като ми стана ясно, че фигурата ми е такава, че не мога да ги имам, просто реших, че е добре да си поставя за цел нещо възможно, пък нека си я имам онази мечта. :Д Добре развити крака, мазнината изчистена и стегнат корем. :)
Мда, така е. Хубаво е, че поне реалистична цел си си поставила, а и знаеш как да я постигнеш :) От тая гледна точка- до ген и структура си е..
Мен просто никога не са ме кефили големи задници и мускулести крака :Д (за тази на снимката говоря, да не си помислиш нещо)
http://www.youtube.com/watch?v=Mq7ur4uw6Rc :O Много добри резултати, явно тая органична козметика наистина помага...Оо, дано по-скоро да се появи в Европа :D
Страшно скъпа e марката http://www.koraorganics.com/products/3-step-system-normal-sensitive за жалост :Д
Pamaa,само малко нереално ми се струва всичко.И трудно,да. Ще видим какво ще стане през времето напред :Д
http://www.youtube.com/watch?v=ncgMITSXMwo :}}}}
Pamaa,само малко нереално ми се струва всичко.И трудно,да. Ще видим какво ще стане през времето напред :Д
И на мен нереално ми се струваше, обаче след като го коментирах с едни момчета взех, че повярвах. То реално това е най-важното, защото както и с всяко друго нещо, ако не вярваш, че можеш да го направиш, няма и да стане. + това като малка ми се беше случило веднъж да сънувам, че си лягам да спя и си спомням как в съня си мислех "Как може да си лягам, след като вече спя?". :Д
Franzellka
04-02-2013, 20:16
Както казах, аз ще си спестявам :Д само дано да я има в БГ :) ))))
И на мен нереално ми се струваше, обаче след като го коментирах с едни момчета взех, че повярвах. То реално това е най-важното, защото както и с всяко друго нещо, ако не вярваш, че можеш да го направиш, няма и да стане. + това като малка ми се беше случило веднъж да сънувам, че си лягам да спя и си спомням как в съня си мислех "Как може да си лягам, след като вече спя?". :Д
И на мен веднъж ми се случи. Сънувах нещо странно(забравих какво :Д)и се осъзнах,че сънувам,защото беше нереално и си продължих после великич сън :Д
Аз мноооооого трудно ще си откъсна от сърцето над 150 долара за сет на Кора. 8-)
http://25.media.tumblr.com/cd7f3b5de568ee0bc090addc0b7f7655/tumblr_mft8c2tWRR1qbsjqno1_500.jpg
“I used to drive around at night and listen to music, ‘cause I couldn’t sleep. And I was driving around, and I was wishing so badly that I had someone to talk to, a friend, someone. And I didn’t. And I saw this magazine stand, an outdoor magazine stand, and I saw myself on the cover of Rolling Stone magazine, and it said something like ‘Winona Ryder the luckiest girl in the world’… And it broke my heart. Because, there I was y’know in so much pain, feeling so confused, feeling so lost in my life. I wasn’t allowed to complain because I was so lucky, y’know? I was so blessed, I made a lot of money, my problems weren’t real problems. I’m as nauseated as the next person when actors complain about their lives, y’know we are blessed, we are lucky. But the stuff I was going through was difficult.”
|:
И на мен ми се е случвало да сънувам някаква ситуация, която просто няма как да е реална, спирам се и си казвам 'Абе яяяяяяяяяяяяяяя (в превод: това няма как да стане)', но малко след това се събуждам. Влюбих се в една рокля на Дженифър Лорънс, поне горната й част, защото няма снимки в цял ръст. 8-)
strawberry88
04-02-2013, 21:14
И аз много искам да си взема неща на тази марка, но наистина е скъпа, а и количеството е много малко.А и също така ме съмнява скоро да я има в БГ...избощо някога дали ще я има.. :D
Infinity
04-02-2013, 21:20
Момичета, и на мен ми се е случвало да осъзнавам,че сънувам :Д В самия сън разбирам,че не е реално това,което ми се случва и чакам да се събудя :Д
nor4eto99
04-03-2013, 05:42
Аз съм сънувала,че оставам гола пред детската градина..и после "ууф добре че беше само сън" Обаче го осъзнавах в съня
Ако има някой в лошо настроение check out this song
Who knows what could happen
Do what you do, just keep on laughin
One thing is true. There's always a brand new day
I'm gonna live today like is my last day
Find yourself cuz I cant find you
Be yourself, who are you?
Franzellka
04-03-2013, 05:47
И аз много искам да си взема неща на тази марка, но наистина е скъпа, а и количеството е много малко.А и също така ме съмнява скоро да я има в БГ...избощо някога дали ще я има.. :D
Ами то щом в САЩ още я няма... ама май бях чела някъде, че в САЩ ще се появи след 6 месеца.... както казах, да се появи, пък до тогава ще си събера парички :Д прекалено зарибена съм
Момичета, и на мен ми се е случвало да осъзнавам,че сънувам :Д В самия сън разбирам,че не е реално това,което ми се случва и чакам да се събудя :Д
Да, аз затова дори като имам кошмари, не се плаша. Просто чакам сънят да свърши и съм си спокойна :Д
Добро утро на всички, ужасно време, а цял следобед трябва да съм навън.. Дано спре да вали до тогава!
DisappointedDreamer
04-03-2013, 06:37
офейквам към фитнесО след малко.
днес ще е надявам се хубав ден. имам да си прочета отново есето по английски (страшно доволна останах от него), да напиша едно по шведски, и да си преговарям по пр. история/бизнес
много е хубаво времето тук, слънчевичко :333
добро утро и на вас и приятен ден!
Добър дееен!:}
Денят ми започна страхотно, супер вкусната закуска си направих ом ном ном. 2 белтъка и 1 жълтък, бъркани и 2 препечени филийки пълнозърнест хляб + кафе. Ох за обед пък пържолка ще си хапна и гледайте какво ще направя във фитнеса. Вчера ми беше крайно некомфортно, още на 10тата минута на пътеката ме заболя корема, пък аз така или иначе бях планирала да тичам по-малко... боли, не боли, обаче си изтичах колкото трябваше. tough runner съм все пак :Д
След малко мисля да взимам учебниците по биология и да започвам с ученето, защото като знам, че имам да уча толкова много и не мога да се отпусна...
Добър ден! :)
Времето днес не ми харесва,пък! [-(
До сега си ''готвих'' 8-) Хапвам и тръгвам към фитнеса.
Трябва да мина и през личната лекарка за 2 направления. Леко нагла,хаха,ама ми се налага. 8-)
girlwithblueeyes
04-03-2013, 07:58
Добор утро момичета :)
Навън е студено а аз тепърва ще ходя на работа добре, че на работата имм ПС и готини колеги :P :D
Тоя гипс вееч ми омръзна но няма как трябав да го търпя
Но пък за сметак на това остават още 4 дена и ще съм с приятелят си вече <3
Franzellka
04-03-2013, 08:04
http://petel.bg/KREHKATA-BLONDINKA-LYUBA-OT-VAKHANALIYATA-V-AVENYU--NISHHO-NE-POMNYA--SAMO-EDNO-BYALO-PETNO__35865 А по-надолу където се пише кои са тримата, които са снимали клипчето...единият е Нуни Нунев и го познавам....
^ Смятай как са я наяли с бонбони... то не, че не си личеше и по начина, по който се държеше.
mimsssssss
04-03-2013, 08:12
Рийд е мега як - искам сериал само за него :д може ли :д
Цял ден до късния следобед ще се отдам на гледане на сериала... правя си маска на косата, после на кожата, после ще има вана... чуден ден :)
girlwithblueeyes
04-03-2013, 08:14
На мен Хоч повееч ми харесва :D Някъв моного сериозен е и т.н
Мимс ти на кой сезон си ?
mimsssssss
04-03-2013, 08:55
7 почнах преди малко хихи
Хоч наистина е сериозен... мъж :д
Аз като че ли си падам по момчета - Рийд ми е адски секси и прическите му ме кефят
http://www.google.gr/imgres?q=Matthew+Gray+Gubler+sexy&um=1&hl=el&sa=N&biw=1366&bih=588&tbm=isch&tbnid=nRI4eAQOmUU5IM:&imgrefurl=http://www.tumblr.com/tagged/dr.reid&docid=W4gMfuBKNuOAXM&imgurl=http://25.media.tumblr.com/d5e099fe4c00e0e4cfc555094bd51d4c/tumblr_mhynvpX3jA1s2zwyjo1_500.png&w=466&h=700&ei=2O1bUePtGMLS0QXgpoDoCw&zoom=1&ved=1t:3588,r:9,s:0,i:106&iact=rc&dur=1632&page=1&tbnh=167&tbnw=141&start=0&ndsp=20&tx=67&ty=19
http://www.google.gr/imgres?q=Matthew+Gray+Gubler+sexy&um=1&hl=el&sa=N&biw=1366&bih=588&tbm=isch&tbnid=5cPKPhQFjRS37M:&imgrefurl=http://www.fanpop.com/clubs/matthew-gray-gubler/images/30994106/title&docid=JGglw1qlMvFo_M&imgurl=http://images5.fanpop.com/image/photos/30900000/my-adorable-MGG-matthew-gray-gubler-30994106-433-650.jpg&w=433&h=650&ei=2O1bUePtGMLS0QXgpoDoCw&zoom=1&ved=1t:3588,r:43,s:0,i:217&iact=rc&dur=1528&page=3&tbnh=190&tbnw=121&start=41&ndsp=22&tx=61&ty=21
http://www.google.gr/imgres?q=Matthew+Gray+Gubler+sexy&um=1&hl=el&sa=N&biw=1366&bih=588&tbm=isch&tbnid=Pp3xvHj0oP8WKM:&imgrefurl=http://city--love.blogspot.com/2010/10/crazy-8s-youre-it.html&docid=L4pi6Yh-ph1iAM&imgurl=http://4.bp.blogspot.com/_WPtCF-o4Plc/TKJKXoUxRyI/AAAAAAAACFo/6ThY4Zy-ME8/s1600/MGG7.jpg&w=720&h=480&ei=2O1bUePtGMLS0QXgpoDoCw&zoom=1&ved=1t:3588,r:8,s:0,i:103&iact=rc&dur=749&page=1&tbnh=167&tbnw=251&start=0&ndsp=20&tx=175&ty=43
за пръв път ми харесва такъв човек, чак аз се изненадвам от себе си... по принцип типажа ми е съвсем друг, ама явно в тоя случай просто нещата не са по калъп хихи
black pearl
04-03-2013, 09:10
Аз преди малко се върнах от фитнеса, обаче не успях да си направя цялата тренировка, защото дойде някакъв отбор и ми стана прекалено пренаселено и затова сега ще правя упражнения вкъщи.
Оф , трябва да уча..всичко друго ми се прави сега, само не и това ; д
NqkfaNikakva21
04-03-2013, 09:24
Гласче за Рийд! Мегааа як е! :Д
girlwithblueeyes
04-03-2013, 09:27
Мимс 7 сезон е много хубав стават все по заплетени и брутални случаите им
Афф а Хоч много сериозен почти не се усмихва и гледа лошо :P :d
Рийд ми е много миличък и забавен:D
Ето ги хората :D
http://www.slusham.com/img/prestypni_namereniq_6.jpg
NqkfaNikakva21
04-03-2013, 09:33
Забравих да кажа, че адски се забавлявам с Гарсия. Такива лафове, такива чудесии :Д
^ Ъъм, как се казва сериала? :D
колко калории има г/д в една лъжица лед ?
? :)
evellinee
04-03-2013, 10:03
ако е лед - ледът е вода, а водата няма калории :D
Мед – 1 лъжица 50 калории
Мед имах предвид :ДДДДДДДДД
Мед – 1 лъжица 50 калории
Има чаена или голяма ?
http://www.teenproblem.net/a/4-zdrave/40184-niakolko-idei-za-niskokalorichni-i-leki-zakuski/
Ами от тук го видях. Не знам каква лъжица :(
А, това, ако става въпрос за супена въобще не е вярно.
Една супена лъжица мед е 50 грама, той има към 330 калории/100 гр. Така че- приблизително 160-170 ккал.
П.П. На някои места пише, че е 30 гр. Зависи си от лъжицата и консистенцията на меда ;д
dream1707
04-03-2013, 10:23
Кафенцето.. цигарата ^ хубаво начало на деня :D (в 13:20)
И на мен ми се стори малко 50 клалории за една супена лъжица. То и за чаена е малко.
arsenalllbaby
04-03-2013, 11:32
Зависи от меда. В кошерите на пчелите има поилки с вода. В нея се слага захар. И от нея пчелите взимат за медец, пият си от там :Д Тей де, не мога да го обясня, но имам представа, понеже пчеларството е едно от многото хобита на баща ми :D Зависи от захарта във водата, няма как да каже някой с точност. Може би ако си купиш и има на етикета грамаж и си го изчислиш.. Въпреки че домашния е в пъти по-полезен :)
Аз сега правих макаронки със сос болонезе, че брат ми мрънкаше, че му се ядяли.. Мисля да легна да дремна и после да уча.. Времето едно мрачно такова, съвсем ми убива настроението, което още от снощи е съсипано от бившия.. Много ми е скапано.. :(
Кафенцето.. цигарата ^ хубаво начало на деня :D (в 13:20)
Спирай ги тия цигари моментално!
girlwithblueeyes
04-03-2013, 12:37
Не съм голям фен нa меда предпочитам дa пия и кафето и чаят чисти . Но да опредалено е по-добрият вариант от захарта .
kitty Сериала е Criminal Minds <3<3
NqkfaNikakva21
04-03-2013, 13:55
Не мога да си представя да си пия кафето с мед ... звучи ми мега абсурдно и като буламач ;ДДД
JoLLiE92
04-03-2013, 13:59
Не мога да си представя да си пия кафето с мед ... звучи ми мега абсурдно и като буламач ;ДДД
аха. :) или както викаше едно момче "пълна пУмия." :Д
girlwithblueeyes
04-03-2013, 14:17
Чая :D само имах предвит .
Пфф а как ем боли кръста не е истина
strawberry88
04-03-2013, 14:23
Аз пък съм най-големия фен на меда! :D Ям го всеки ден.
girlwithblueeyes
04-03-2013, 14:27
ооо не хич не го обичам . :D
Скучно ми еееееееее :(
http://data.whicdn.com/images/53197931/tumblr_mimxakZj321qbvclqo1_500_large.jpg
mimsssssss
04-03-2013, 16:47
А на мен Гарсия ми се струва отслабнала :)
Deni_028
04-03-2013, 16:55
Хора, как се слага картинка нарпаво в коментара, а не линка към нея?
http://www.kef.bg/files/images/0/136195316352358.gif
awww .. :smt055
arsenalllbaby
04-03-2013, 17:45
^ахахахахаххахахаха ойй, колко е сладко (сънн)
arsenalllbaby
04-03-2013, 17:53
http://www.youtube.com/watch?v=7cSudpyEU9w :D :D NO NO NO!
strawberry88
04-03-2013, 18:07
Хахаха, братовчедка ми е същата, обаче казва ''да''.Леля я пита:
-''Гладна ли си?''
-''Да.''
-''Напишкана ли си?''
-''Да.''
-''Да не лъжеш?''
-''Да.''
:D <3
-''Гладна ли си?''
-''Да.''
-''Напишкана ли си?''
-''Да.''
-''Да не лъжеш?''
-''Да.''
Хахаха <3 Иди ги разбери 8-)
arsenalllbaby
04-03-2013, 19:00
:lol:
Това детенце е уникално, от одеве гледам клипове в този канал :}}}
JoLLiE92
04-03-2013, 20:11
http://www.youtube.com/watch?v=y8Kyi0WNg40
Your.Passion
04-03-2013, 20:27
-''Гладна ли си?''
-''Да.''
-''Напишкана ли си?''
-''Да.''
-''Да не лъжеш?''
-''Да.''
шлядур 8-) <3
strawberry88
04-03-2013, 20:52
http://www.youtube.com/watch?v=y8Kyi0WNg40
:razz:
strawberry88
04-03-2013, 20:53
Да, голяма сладурана е братовчедка ми. :D И това бебенце също.Обожавам бебета. :D
http://www.youtube.com/watch?v=rXLG0zjo5ho&feature=player_embedded#!
мноогоо е КРАСИВА !
^ wow
отдавна не съм ползвала omegle-то :Д
strawberry88
04-03-2013, 21:01
http://www.youtube.com/watch?v=rXLG0zjo5ho&feature=player_embedded#!
мноогоо е КРАСИВА !
На мен пък не ми харесва толкова.Много изкуствена ми се вижда.
girlwithblueeyes
04-03-2013, 22:24
И на мен ми е изкуственна много студена и фалшива изглежда .
Ооо момичета на учих си и сега си почивам мисля да си тегля някое хубаво филмче , някакви идеи ?
Гледам новия епизод на "Игри на тронове", в омегле попаднах на нормални хора, които не излязоха след като разбраха, че съм българка.
За филм препоръчвам "tangled", никога няма да ми писне да го гледам :lol:
girlwithblueeyes
04-03-2013, 22:34
На тоя сериал от доста време му точа лиги но все не стигам до него . Хубав ли е много ?
Ооо този "tangled не е ли някаква анимация пфф мразя ги :D
Харесва ми, понякога голотията и извращенията ми идват в множко, но е хубав :D
Анимация е, да :д
girlwithblueeyes
04-03-2013, 22:38
Знам,е е нещо като Тюдорите <3<3 въй а Ан и Хенри имаха мегаяките сцени <3
Охх мразя ги :D тия анимации
Не съм ги гледала Тюдорите и не мога да кажа :Д
strawberry88
04-03-2013, 22:40
Ооо момичета на учих си и сега си почивам мисля да си тегля някое хубаво филмче , някакви идеи ?
So undercover.Мнооого е як. :д :smt007
mimsssssss
04-03-2013, 22:42
Сериала е тъп, а става и по-тъп даже. Изгледах новата серия, много ме дразни какви големи случки променят сравнение с книгата, да не говоря за дребни детайли. Самото заглавие Игра на тронове е банално, тъй като вече 3 сезон започва като Вихър на мечове... тоест всеки сезон започва с новата книга, смешка.
Гледам го заради Джон предимно :д
Какви филми гледаш - да ти предложа нещо?
п.п. Изкарах си детокса, поспах даже малко през деня хихи... и сега не ми се спи
girlwithblueeyes
04-03-2013, 22:45
The tudors е сериал аз живота на Henry VIII като млад . А някой от сцените са си откровенон за червена точка :oops: :D
Ягодке Майли не ми любимка но точно сега ми се гледа нещо такова лекичко и тийн . Ще си го изтегля и ще гледамм ;D
Мимс попринцип гледам екшъни :D но в момента ми се иска нещо по лекичко и романтично
strawberry88
04-03-2013, 22:47
Ягодке Майли не ми любимка но точно сега ми се гледа нещо такова лекичко и тийн . Ще си го изтегля и ще гледамм ;D
Да, и на мен, но този е интересен.
mimsssssss
04-03-2013, 22:50
Лигаво викаш :д
Щях да ти предложа http://www.imdb.com/title/tt1375666/?ref_=sr_1 или http://www.imdb.com/title/tt0297284/?ref_=sr_1
Ама щом искаш някакво по-лекичко, на мен ми допада http://www.imdb.com/title/tt0384793/?ref_=sr_1
Всичките ми романтични са много ревливи, имам и няколко добри драми запазени, ама отново е с рев. Честно казано не си падам по тия любовните с хубавия край :д
strawberry88
04-03-2013, 22:56
So undercover не е лигав и момичешки!Само така изглежда. :ДД
girlwithblueeyes
04-03-2013, 22:56
Ягодке сега го тегля
Мимс аз романтични попринцип не обичам но Шиноби съм го гледала 20 пъти и пак рева като бебе :D
strawberry88
04-03-2013, 23:01
После кажи дали ти е харесал. :д Иначе един мой любим - Johnny English:Reborn. :D Говоря за тези леките и комедии.