View Full Version : Спамо-чат
Страници :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
girlwithblueeyes
04-03-2013, 23:04
Добрем утре ще пиша :D аз от по леките харесвам Тя е пич :D
HarabeishoOrGoHome
04-03-2013, 23:06
Лека на всички, които се готвят да лягат, като мен от 2 часа. :D
mimsssssss
04-04-2013, 02:17
Всички ли спите :д айде, ставайтееее хихи
Чудя се дали утре ще мога да започна 8 сезон :д направо съм като пристрастена вече
Цяла нощ не спах, но баща ми ми спря нета и нямаше как да пиша ;д
Отново съм на вълна, че никога няма да си намеря приятел, защото ми е ниско самочувствието. Пак ме е ударил forever alone синдрома. :D
nor4eto99
04-04-2013, 04:32
Добро утро :D Вчера си купих нещо невероятно http://www.junkfoodtaster.com/wp-content/uploads/00434_3-1024x768.jpg Обожавам го!
Охх, като бях малка не знам колко пъти съм искала от нашите да ми вземат 8-)
nor4eto99
04-04-2013, 06:13
Мене по принцип не ми даваха като бях на 5, 6, 7, защото не бяхме в много добро положение и вчера минахме през карфур, питам тате "може ли да си взема" и той ми вика "чи земи си" и аз много се накефих. Даже с бате се скарахме кой вкус да вземем :D Абе детски истории :D
Аз май бях 4 клас когато помолих майка ми да си взема. В същата година извоювах колело :Д
nor4eto99
04-04-2013, 06:31
И колелото хубаво ли беше? :D
Беше ми първото и последното колело, не мога да кажа лоша дума за него :Д
Оф, отивам на фитнес, че имам страшно много енергия!
Нервно ми е...
nor4eto99
04-04-2013, 08:09
Аз ще си взема ей сегичка един хубав сутрешен душ, нищо че вече е 11 :D
Нещо днес съм в тъпо настроение. Мисля да си остана вкъщи и да си изгледам няколко серии от The Carrie Diaries, и без това съм доста изморена от вчера, а и ме боли- трябва да ми идва.
Гледам, че сте обсъждали Game of thrones- много хора ми го бяха хвалили и аз надъхана си го изтеглих да го гледам. Е, преполових първия сезон и от незаинтересованост, не догледах дори него. Действието тооооооооооолкова ми се влачеше, имах чувството, че нищо не се случва.
Franzellka
04-04-2013, 08:37
На мен да знаеш колко пъти ми дойде цикъла :D На 2ри март до 11ти, след като свърши...след два дена пак, ама беше съвсем малко и много бледо. Спря за един-два дена...след няколко дни пак :Д абе така си идваше поне 4-5 пъти след цикъла ми, а винаги беше бледо и съвсем мъничко...обаче миналата седмица, някъде четвъртък-петък сякаш ми дойде за втори път, много кръв, съсиреци, превръзки.....едвам вчера намаля и днес мисля, че нямам вече. Ама аз съм си съвсем спокойна :Д може би е от антибиотиците, то три пъти на ден.....направо организма му се е*а ма*ката...два вида антибиотик и два вида други хапчета. Хич не се тревожа, обаче....ама май ще влизам в спешното.
strawberry88
04-04-2013, 08:39
Добро утро!Днес едвам станах, защото вчера станах към 15:30 ...мда. 8-) Днес трябваше да стана, защото ще излизам.Направо умирам за сън. :D Между другото и на мен ми дойде^. :ДД Мен обаче не ме боли много, а и съм на танци и по-добре да си е така, иначе... :D
girlwithblueeyes
04-04-2013, 08:43
Здрасти мацки днесак е мноог хубав ден <3 :D направих си пробната за има няма 30-40 минутки и се отправих към мола , ктупих си някой нещица съм мноог доволнаааа <3 ;D
Сега си пия кефето и сядам да уча защото от 1 съм на урок а ми се иска да поизляза малко с приятелки после :D
Въх обаче усещам как се разболявам защото почит не мога да говоря дано утре не съм грипосана.
Добро утро! Нищо, че е 12:30 8-)
Аз отивам да се къпя и после ще ходя у една приятелка. Само на мен ли "Аз съм 6" ми омръзна?
http://www.youtube.com/watch?v=dA3rkh-MHNk - иначе новата му песен е супер .. Луди, луди хора, луди, луди хора 8-)
Забравих да ви се похваля със новия ми аватар - Мирандчетоо <3
Много лигава съм станала .. Ай чао !! ;)
Franzellka
04-04-2013, 09:37
Miranda is only mine! :D :D <3333
Ама тя май и Ягодка я харесваше 8-)
Айде и за 3-те ни е. :D
Franzellka
04-04-2013, 10:07
Е, тя е уникална...идол ми е за всичко. Красота, изящество! Всичко в нея е уникално, трябва да се взема пример от нея за здравословното хранене. Ходи на Йога, Пилатес...пие сок от нони от 15 годишна, до колкото знам. И аз го започнах, ама това защото лекарката ми го препоръча :D Готви с кокосово масло, не с олио или зехтин :Д И като гледам нейни интервюта, толкова е мила, личи си и че е много умна жена, има страхотно семейство, с Орландо са перфектната двойка! Големи сладури, както и малкия Флин :))
Благородно й завиждам за плоското коремче. :D
То във нашият град няма нищо. Има волейбол за момичета/момчета .. това не е моят спорт! Записах се за 2 седмици, разбрах, че момичетата са против мен и просто нямаше смисъл да ходя. Има футбол само за момчетата. Ще ми се плуване да има - единствения спорт, който харесвам. Е, и волейбола харесвам, но само да гледам :D Иначе има народни танци, хор, соло, пиано и др. инструменти. Имаше и модерен балет на който ходех 2-3г., но се отписах защото бившата ми най-добра фр. се испокараха там и всички се мразеха. Следователно всички мои фр. се отписаха и аз там нямаше какво да правя при непознатите. Във последствие останалите момичета ги съединиха със ромите, които играят ромски танци ииии .. мда. Абе тъпа история, какво да ти кажа :(
Аз ще намеря начин да спортувам, ама съм си голям мързел. То си има доста спортове освен записванията - фитнес вкъщи, бягане, колело .. доста са. Но аз съм голяяяяяям мързел. Ям само вредни храни и само ми се карат заради това, но аз не се спирам. Чудно как съм още слабичка - 47кг. :D
HarabeishoOrGoHome
04-04-2013, 10:42
Тъкмо станах и ще закусвам. :D След това по магазините, после кафе, пица и довечера 3D - "not bad"
NqkfaNikakva21
04-04-2013, 10:58
Нещо днес съм в тъпо настроение. Мисля да си остана вкъщи и да си изгледам няколко серии от The Carrie Diaries, и без това съм доста изморена от вчера, а и ме боли- трябва да ми идва.
Гледам, че сте обсъждали Game of thrones- много хора ми го бяха хвалили и аз надъхана си го изтеглих да го гледам. Е, преполових първия сезон и от незаинтересованост, не догледах дори него. Действието тооооооооооолкова ми се влачеше, имах чувството, че нищо не се случва.
Интересно ли е? (Дневниците на Кари)
Голям фен съм на СиГ и не искам да се разочаровам :Д
Ох, след фитнес винаги съм в добро настроение! :---) Направих си страшна тренировка!
Сега съм си сътворила и един вкусен обяд от салатка (домати и краставички) настъргано сиренце върху тях, сварени яйца и кашкавал ммм.. :oops:
JoLLiE92
04-04-2013, 11:11
и аз се чудя дали да ги гледам ... книгите ме разочароваха :(
Аз точно понеже съм фенка на Сексът и градът, за това си го изтеглих да го видя какво представлява :Д
От това, което досега видях- добре е направен, става въпрос за тийнейджърските години на Кари (някъде през 80-те, следователно стилът е по-различен :Д). Разглежда се личния й живот, училището, отношенията в семейството, стажа в Манхатън. Аз съм изгледала само 4 серии, сега си дърпам петата.
Ако трябва да сравнявам- бих казала, че Дневниците на Кари става И за по-малки момичета. Точно за такива в пубертета, които още не са много ориентирани- те могат да извлекат разни мисли и поуки. СиГ си е за по-зрели, лично на мен ми е по-интересен :)
Но не мисля, че ще съжаляваш, ако си изтеглиш Дневниците.. Като за отпускане е идеален, аз си падам по такива ненатоварващи ;д
А някой гледа ли "Vikings" ? Вижда ми се интересен, обмислям да го почна :Д Опасявам се обаче да не остана разочарована като от Game of thrones :?
JoLLiE92
04-04-2013, 11:27
Абе я бе, SATS го гледах като бях на 11-2 :Д Може би заради това съм извратена :cool: Спомням си как мама го гледаше и ми казваше "затвори си очите" и "не гледай" като правят секс :ДД
Знам, и аз тогава започнах да го гледам :Д Ама въобще не съм вниквала в мислите на Кари, примерно. В смисъл- просто съм го "гледала".
JoLLiE92
04-04-2013, 11:33
Аз вниквах в мислите на Саманта :oops: :cool:
anonymous708973
04-04-2013, 11:38
Ще помрънкам и тук.
Някоя от вас беше пуснала линк към група във фейсбук с мотивиращи картинки. Бяха много... Имаше разни слабички мадами с мотивиращи надписи, вкусотийки и т.н. Мислех, че Тонси го е пуснала, прегледах й мненията 10 страници назад и няма такова нещо. Явно е бил друг :д Помощ.
strawberry88
04-04-2013, 12:18
Ще помрънкам и тук.
Някоя от вас беше пуснала линк към група във фейсбук с мотивиращи картинки. Бяха много... Имаше разни слабички мадами с мотивиращи надписи, вкусотийки и т.н. Мислех, че Тонси го е пуснала, прегледах й мненията 10 страници назад и няма такова нещо. Явно е бил друг :д Помощ.
Ето ти малко вдъхновяващи линкчета:
http://thefitmiss.tumblr.com/
http://beautifulpicturesofhealthyfood.tumblr.com/
http://live--love--fitness.tumblr.com/
:)
arsenalllbaby
04-04-2013, 12:23
http://jenite.bg/%D0%93%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B8/%D0%A4%D0%BE%D0%BB%D0%BA-%D0%BF%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B0%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0_l.g_i.272414_ sii.852081.html#gallery XAXAXAXAXAXA :D Има 2-3 с хубави прилики, ама на Райна се пръснах. :lol:
Дневниците на Кари и аз го гледам, изгледала съм всичките епизоди досега, наистина е лек, но историята от Сексът и градът е много по-различна. Беше единствено дете, баща им ги беше изоставил с майка им и т.н., а в сериала майка й е починала и има сестра. Не е лошо сериалчето, добре пресъздават атмосферата от 80-те ;д Става за релакс, но не очаквайте кой знае какво.
На главната героиня гласа й и начина на изказване са много сходни с голямата Кари ;д Самите мисли и говора на Кари ми напомнят на Секса и града постоянно.
JoLLiE92
04-04-2013, 12:25
Кари в оригиналния филм има две сестри и баща, който ги е изоставил като е била много малка. :) В Дневниците май живее с майка си и баща си ...
Не мога и да се прежаля да гледам Транспортер - сериала. :Д Не мога да гледам друг освен Джейсън в тая роля.
arsenalllbaby
04-04-2013, 12:34
В сериала нямам спомени да е имала сестри, може и да се бъркам, но в Дневниците на Кари е със майка си, сестра си и баща си. Майката умира и остават тримата. Сестра й е по-малка..
anonymous708973
04-04-2013, 12:46
http://www.inspirededibles.ca/2013/03/cranberry-chia-energy-bars-raw-vegan.html - ИСКАМ!
И гуакамоле искам!
http://www.gimmesomeoven.com/cranberry-pistachio-energy-bites/ - и това.
http://www.rawfoodrecipes.com/recipes/strawberry-cheesecake-blizzard.html - ех.
Благодаря ти, Ягодке :)
JoLLiE92
04-04-2013, 12:48
Не са ги показвали в сериала, но съм се копала колкото си искаш в Sexandthecitywikia :D две сестри има, и двете се казват нещо с C като нея.
strawberry88
04-04-2013, 12:50
http://jenite.bg/%D0%93%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B8/%D0%A4%D0%BE%D0%BB%D0%BA-%D0%BF%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B0%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0_l.g_i.272414_ sii.852081.html#gallery XAXAXAXAXAXA :D Има 2-3 с хубави прилики, ама на Райна се пръснах. :lol:
Това е обида за всички кучета. :lol:
Franzellka
04-04-2013, 12:50
Коя зодия сте? :Д
На главната героиня гласа й и начина на изказване са много сходни с голямата Кари ;д Самите мисли и говора на Кари ми напомнят на Секса и града постоянно.
Даа, нали, доста добре са я подбрали. Мислех си, че си го внушавам, ама явно не. Дори краката й ми приличат на краката на Сара Джесика Паркър :D
JoLLiE92
04-04-2013, 12:54
Андреа наистина бие на тея кучета, ама те са хубави :Д руси, космати и леко надути :cool:
Franzellka гаден скорпион, то си ми и личи :cool:
arsenalllbaby
04-04-2013, 12:56
Даа, нали, доста добре са я подбрали. Мислех си, че си го внушавам, ама явно не. Дори краката й ми приличат на краката на Сара Джесика Паркър :D
Да, да, да ;д И стила й д/г са се опитали да го съчетаят между голямата Кари, 80-те и тийн стил. ;д
Едит: Аз съм ината овца ;д (За зодиите де. 8-) )
nor4eto99
04-04-2013, 12:56
Дева
Franzellka
04-04-2013, 12:59
Аз съм рак :)
strawberry88
04-04-2013, 13:05
Стрелец съм аз.
anonymous708973
04-04-2013, 13:38
Близнаци съм аз :)
DisappointedDreamer
04-04-2013, 13:41
Телец.
:Д
JoLLiE92
04-04-2013, 13:47
Близнаци съм аз :)
и на теб ти личи. :Д
Franzellka
04-04-2013, 14:10
Аз много се разбирам със скорпиони и телци :Д с деви също, овни.
DisappointedDreamer
04-04-2013, 14:12
Аз много се разбирам телци :Д
да, бе. със сигурност. ти май сс всички се разбираш хах
абе, я препоръчайте някъв филм че умирам
JoLLiE92
04-04-2013, 14:13
Аз винаги съм много привлечена от мъже-телци, но за мен значат само едно - бягай далеч! :д
Дриймър , жанр?
girlwithblueeyes
04-04-2013, 14:14
Аз съм скорпионче :D
Купех си обувцици и много им се кефя <3 <3 дълго и ги търсих и накрая ги намерих супер доволна съм
Пфф с риск да ме сметнете за побъркана ама на мен този Сексът и градът никога , не ми е харесвал :O гледала съм от 1 сезон 4-5 епизода и тоав беше:D :D
А Миранда наистина е сладуранка и с Орландо си отиват мноог макарче той не ми е кой знае колко симпатичен :D
mimeto_0o0o
04-04-2013, 14:17
Аз съм дева :)
DisappointedDreamer
04-04-2013, 14:17
Аз винаги съм много привлечена от мъже-телци, но за мен значат само едно - бягай далеч! :д
Дриймър , жанр?
телците са сексапилни; моят 5ти дом е там ии <333
всякакъв; само филмът да е добър
JoLLiE92
04-04-2013, 14:23
секси са, но аз с тях не бих могла да имам никаква връзка - като станем от леглото и се изпокарваме :Д
Hitch например гледала ли си?? днес мисля да си го пусна за пореден път : )
DisappointedDreamer
04-04-2013, 14:27
ил, уил смит ли :(
ни го харесвам
JoLLiE92
04-04-2013, 14:30
филмът си е много готин! :Д А Ева Мендез е страхотна. Напоследък все препоръчвам на хората един филм на един немски рапър и никой не ми се навива да го гледа, а той е много зареждащ! :( :D
Мисля и Малена да си пусна тея дни...
NqkfaNikakva21
04-04-2013, 14:45
И аз съм скорпион :Д
Благодаря ви за стабилното включване за тея дневници, ама ще ги пропусна. Минали сме покрай пубертета :D
Franzellka
04-04-2013, 15:03
да, бе. със сигурност. ти май сс всички се разбираш хах
абе, я препоръчайте някъв филм че умирам
Мда, най-добрата ми приятелка е телец :) от 4 годишни.... асцедента ми е дева...а колкото до мъжете-телец, няма други като тях, наистина сексапилни и властни мъже, но......последната една година плаках заради едно теле :) дълга история, както и да е...вече е минало.
black pearl
04-04-2013, 15:18
Аз съм рибки :33 Най-добрите ми приятели са овни ; дд
Иначе СиГ , го обожавам ; дд Мисля , че почти няма епизод, който да съм пропуснала
DisappointedDreamer
04-04-2013, 15:37
Мда, най-добрата ми приятелка е телец :) от 4 годишни.... асцедента ми е дева...а колкото до мъжете-телец, няма други като тях, наистина сексапилни и властни мъже, но......последната една година плаках заради едно теле :) дълга история, както и да е...вече е минало.
зарад асцедента тогава :Д
ддз, аз винаги към телци съм привлечена; дори сегашния ми е телец :Д
Franzellka гаден скорпион, то си ми и личи :cool:
Най-добрата ми приятелка е скорпион ;д
Аз пък не се сещам да познавам мъже телци o_O , не мога да дам мнение по въпроса :Д
Dagichka
04-04-2013, 15:44
абе я някой да ме светне как ги определяте тия домове, асцеденти и тн :Д аз знам само че съм си дева :cool:
иначе някой беше споменал за сода и пръстени в борбата с акенто, ама сте баси спамерските и не ми се рови толкова назад :Д така че ще съм благодарна, ако мацката пак каже какво точно прави
JoLLiE92
04-04-2013, 15:46
моят асцендент е дева - тоест всичко, което аз НЕ съм :Д аз съм типичен скорпион.
Асцендента, за да разбереш какъв ти е, трябва да знаеш точно в колко часа си родена (мисля, че това беше най-важното). Има такива сайтове, намери някой и си го изчисли там :Д
Моят е рак.
DisappointedDreamer
04-04-2013, 15:52
абе я някой да ме светне как ги определяте тия домове, асцеденти и тн :Д аз знам само че съм си дева :cool:
иначе някой беше споменал за сода и пръстени в борбата с акенто, ама сте баси спамерските и не ми се рови толкова назад :Д така че ще съм благодарна, ако мацката пак каже какво точно прави
има домове, луни, асцеденти
Блаб ми разчете цялостната карта отчасти :Д
Franzellka
04-04-2013, 16:01
Имаше един сайт, от който си изчислих асцедента, домове, планети и т.н...ама не се сещам как се казваше.
JoLLiE92
04-04-2013, 16:05
Днес пак не съм в настроение. Ще се налага да си намирам работя лятото на шибаните шибани Златни. Мразя ги. :cry:
black pearl
04-04-2013, 17:19
Аз преди малко си видях асцедента в един сайт и се оказа, че е овен ; дд
^Аз пък обожавам Златните , само че рядко ходя ; д
Аз напук на всякакви хороскопи много се мразя с един определен стрелец, нищо че зодиакално трябва да се обичаме :Д
Легнах в 11 станах 19, чудесно си оправих режима :Д
nor4eto99
04-04-2013, 17:33
Моя асцедент е везни, на друго място дева-като зодията ми...
Деми Ловато е една сред малкото пеещи на живо перфектно, както в оригиналните песни и е с невероятни звукови данни, вдъхновение ми е :D (full spam)
Ахахаха, и аз съм телче и приятелят ми е телче.
Ние телците сме много мили хора докато не ни ядосате. :D
Моя асцедент е везни, на друго място дева-като зодията ми...
?! Един и същ трябва да е. Или ти нещо си объркала, или един от сайтовете е менте :Д
Тренировка, баня. Ммм, перфе съм сега <3
girlwithblueeyes
04-04-2013, 17:42
Това със зодите са глупости всеки човек си има характер и индивидуалност аз , че съм скорпион уж от по студените съм толкова емоционална :D
Искам и аз фитнес:( <3
nor4eto99
04-04-2013, 17:43
http://www.beinsadouno.com/old/astro/my_ascendant.php?calc=ok Щом Габрово е написано там Габраво, логично би трябвало този да е ментето... :D Да вземем под внимание също и фактът, че всички останали сайтове са на мнение, че асцедентът ми е везни........
http://lubomir.name/bg/html/anoaiaaiouo_ii_ciaoe.html тука асцедентът ми е везни
http://astrogalaxy.info/ascendant/ Тука пак ми е везни....
Franzellka
04-04-2013, 17:50
Аз за този сайт говорех http://www.beinsadouno.com/old/astro/my_ascendant.php?calc=ok :) Ами , и на мен при други ми показва ту везни, ту дева...
Franzellka
04-04-2013, 17:51
Опитвала съм от телешкия гняв :Д знам какво е
DisappointedDreamer
04-04-2013, 17:54
и ние сме така :D
Аз съм Скорпион, също. :D Определят ни като най-гадната зодия след Рака. Ягодке, как се казваше онзи филм със Майли Сайръс, който беше споделила преди 2-3 страници, че не ми се търси? :D
nor4eto99
04-04-2013, 17:57
So Undercover (не съм ягодка, но нищо) Аз гледах филма, някъде през януари, през декември го търсех безуспешно в замундата и един ден го видях.....Страхотен филм е :)
Гледали ли сте Pitch Perfеct?
Franzellka
04-04-2013, 18:03
Аз съм Скорпион, също. :D Определят ни като най-гадната зодия след Рака. Ягодке, как се казваше онзи филм със Майли Сайръс, който беше споделила преди 2-3 страници, че не ми се търси? :D
Никъде не съм чела, да определят зодия рак като най-гадна от целия хороскоп? За скорпион съм чела - много отмъстителни, не трябва да ви закача човек, иначе веднага сте си пускали скорпионското жило :Д Нас обикновено ни определят като едни от най-чувствителните в зодиака, ама т'ва за най-гадна зодия......
pandasaur
04-04-2013, 18:07
няма ли някое лъвче тука бе :D
weheartiit
04-04-2013, 18:11
Аз съм рак.
Асцендент стрелец.
Не се разбирам със скорпиони,дразнят ме. :D
Но въпреки това най-добрият ми приятел е скорпион,нищо,че
повече от 2 минути без да се караме нямаме му
имам голямо доверие.
Много съм чувствителна аз иначе и си се дразня . ;д
Раците, наистина, кой ги определи като най-гадна зодия?
пхах
Никъде не съм чела, да определят зодия рак като най-гадна от целия хороскоп? За скорпион съм чела - много отмъстителни, не трябва да ви закача човек, иначе веднага сте си пускали скорпионското жило :Д Нас обикновено ни определят като едни от най-чувствителните в зодиака, ама т'ва за най-гадна зодия......
Ами, не знам. Така са ми казвали. То си е и до характера на човек де.
няма ли някое лъвче тука бе :D
Аз, аз !!! :Д
Аз съм риби, асцендентът ми е козирог, луната ми е в козирог... еех ми нищо чудно, че вече повече от година живота ми се върти около един козирог. Зодията сякаш не отговаря особено на характера ми, навсякъде описват рибите като изключително романтични и добри, пък аз... ами никак не съм добричка, нито пък да обичам романтиката, напротив много студен човек съм, даже не веднъж са ми го казвали.
*Миранда и на мен ми е любимка от доста време. :)
mimsssssss
04-04-2013, 18:49
Аз съм Водолей. Сега проверих - асцендентът ми е Козирог.
Иначе като че ли съм забелязала, че се разбирам с Везни, Близнаци и Стрелец. Ама колко е вярно за всички хора не знам, просто от обкръжението ми така си правя извод.
Иначе приятеля ми е Риби ако има някакво значение - ама и двамата сме странни птици по характер, така че зодията май при нас не влияе толкова хихи
Dagichka
04-04-2013, 18:51
Изчисляване на Асцендентa за 14.09.1995 в 11:05:00, София
Вашият Асцендент е: Скорпион
Вашата Зодия е: Дева
Луната ви се намира в: Телец
айй :cool: в семейството сме дева, риби, лъв и воделей :Д майка ми е цербер, т.е. лъв :Д за другите зодии нямам някви оплаквания засега :Д
pandasaur
04-04-2013, 18:51
Аз, аз !!! :Д
йеее :D
JoLLiE92
04-04-2013, 20:27
тц, определят ни като най-гадната зодия точка. :Д Раците са душици. Единствено някакво копеле между Близнаци и Телец ако е станало с дупето нагоре и светът му е крив може да съперничи по злоба. :D
strawberry88
04-04-2013, 20:38
So Undercover (не съм ягодка, но нищо) Аз гледах филма, някъде през януари, през декември го търсех безуспешно в замундата и един ден го видях.....Страхотен филм е :)
Дам, So undercover e.И Pitch Perfect съм гледала.И той е хубав, но So undercover ми хареса повече. :Д
So undercover - сега го тегля. На корицата виждам хубавата, дълга коса на Майли. Толкова много ми харесваше :( Сега със русата коса нещо не ме кефи. Важното е, че дари косата си за добра кауза.
mimeto_0o0o
04-04-2013, 20:48
Гледала съм го ...г/д е хубав
Е, навих се да го гледам So undercover :Д Но се чудя дали да почна "Живите мъртви". Сега чета комиксите, харесва ми, но ме е шубе да почна сериала :Д
Някакъв страшен ли е сериала?
Мене ме е страх да почна "Свръхестествено" 8-)
Fisherman
04-04-2013, 20:59
Искам,като си пусна чешмата в нас от нея да тече squirt
Тамии ..^^
04-04-2013, 21:05
Вашият Асцендент е: Водолей
Луната ви се намира в: Везни
Има ли девиии туууук :D
Your.Passion
04-04-2013, 21:05
Някакъв страшен ли е сериала?
Мене ме е страх да почна "Свръхестествено" 8-)
Някой да има идея за НАИСТИНА страшен филм?
Гледала съм Без причина.Това за сега е най-отвратителния филм съществувал някога.
Your.Passion
04-04-2013, 21:06
азззззззззззззззззззззз :3
Franzellka
04-04-2013, 21:14
И аз съм рааак 8-)
Усетих те ааааааааааз :D :D
Някой да има идея за НАИСТИНА страшен филм?
Гледала съм Без причина.Това за сега е най-отвратителния филм съществувал някога.
Убийствен пъзел, Жената в черно, Мъртвата балерина. 3-тия го препоръчвам!
strawberry88
04-04-2013, 21:20
Аз пък никога не съм вярвала в зодиите и в нищо свързано с тях.
Your.Passion
04-04-2013, 21:21
Убийствен пъзел, Жената в черно, Мъртвата балерина. 3-тия го препоръчвам!
Мъртвата балерина съм го гледала.Не беше кой знае какво 8-) Е,поне за мен.
Само Жената в черно не съм гледала..
strawberry88
04-04-2013, 21:22
Като заговорихте за наистина страшен филм - сега ще си изтегля Insidious.Всички много го хвалят. :д
strawberry88
04-04-2013, 21:23
Само Жената в черно не съм гледала..
Гледай го!!!Мен много ме наплаши. :D Няма кървища и колене, но пак е страшен.
Жената в черно са го съкращавали със няколко минути (на най-страшните моменти), защото бил прекалено страшен :D Ама ти със призраци, канибали или убийци искаш? 8-)
mimeto_0o0o
04-04-2013, 21:27
Имаа, имаааа :Д
strawberry88
04-04-2013, 21:27
Мен много ме впечатли и Orphan.По-скоро е психо.Много интересна история.
weheartiit
04-04-2013, 21:34
^И аз съм го гледала и даже припознах едно момиченце
на това страшното от филма :D
Тежък е филма иначе,спаред мен ,но е интересен.
Аз скоро гледах Паранормална активност 2. Жалко, че го гледах през деня. Иначе, страшничко си беше.
Само мен ли ме е шубе да гледам самичка страшни филми? Ако ще гледам, винаги си каня някоя приятелка у нас 8-)
strawberry88
04-04-2013, 21:38
Аз гледам ли го с приятелки - винаги е голям смях.Сама е най-добре, за да са ми наистина страшни.И вечер. 8-)
weheartiit
04-04-2013, 21:46
http://prikachi.com/images.php?images/448/6089448N.jpg
перфектна <3
Джоли сега се сетих,че отдавна щях да те питам защоо не харесваш Риана :( :D
сигурно няма да го видиш ,но все пак ;д
Тамии ..^^
04-04-2013, 21:46
Всички деви ръчичките горее !! (както казват чалга-певиците) :D :D :D
girlwithblueeyes
04-04-2013, 21:47
Мразя страшни филми най-гаден ми е Гняв :D
Обичам екшъни престрелки, гонки и други такавива :D
Ааа секси братята Winchester <3 :D са някви много сексави
П.П Момичета сега се сетих . Като ми махнат гипса смятам да започна йога да правя и утре ще ходя да си купувам топка . По малка или по -голяма е хубаво да се взема ? :D
mimeto_0o0o
04-04-2013, 21:59
Аз страшни филми гледам само през деня :д.... нещо много ми е страшно да гледам вечер :Д Сега се сетих как веднъж си бях истеглила Езерото Мънго и си го пуснах вечерта и то се оказа много тъп и го спрях :Д
strawberry88
04-04-2013, 22:01
Преди малко си пуснах Insidious.Първи впечатления - СТРАШЕН Е! :д И музиката си е плашеща.
Аз от 1 час се каня да гледам за детектива Майли :D
girlwithblueeyes
04-04-2013, 22:07
http://i1.squidoocdn.com/resize/squidoo_images/-1/lens19162376_89876fc9cf73a932b607bf288919c395.jpg
<3 <3 :( :(
mimeto_0o0o
04-04-2013, 22:29
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/533014_387498984605141_1533038407_n.jpg е така де
JoLLiE92
04-05-2013, 03:18
http://prikachi.com/images.php?images/448/6089448N.jpg
Джоли сега се сетих,че отдавна щях да те питам защоо не харесваш Риана :( :D
сигурно няма да го видиш ,но все пак ;д
Защото е кичозен циганин травестит, който мучи и обижда всяка представа за жена със съществуването си. :cool: Грозна е, песните са и противни и слабоумни, тя не може да ги пее, носи грозни обувки, грозни бижута, тея вериги около тялотоо и винаги са отвратителни и безвкусни, дрехите, които носи са уникално грозни като за дебелия и корем, татуировките и са повече от безсмислени и ужасни. Май друго няма ... :D
strawberry Orphan е един от най-любимите ми! :---)
nor4eto99
04-05-2013, 03:20
Aззз :D
Мутирам в прилеп... и тази нощ не спах.
Някой може ли да ми даде идея как да си сваля част от горния слой на кожата? Периодично се появява един проблем, който май само с това се решава :Д
mimsssssss
04-05-2013, 03:57
Със скраб? Аз лично харесвах смеската между кафе, канела и черен пипер, но може и друг домашен да си направиш. А ако не искаш толкова агресивен - някакъв от масовата козметика.
Другият вариант е химически пилинг, за който обаче не мога да дам мнение.
Franzellka
04-05-2013, 05:27
За страшни филми препоръчвам Autopsy 2008 :) Другите, които препоръчвам, са:
30 days of night (2007), а втората му част е 30 days of night: Dark days (2010), даже във втората част участва българка :Д http://prikachi.com/images/847/6089847i.jpg
Още:
A Nightmare on Elm Street (2010)
Bereavement (2010)
Dead Silence (2007)
Forget me not (2009)
Hostel (2005)
Като се сетя за още, ще пиша. Гледала съм Insidious :) Няма да съжалявате :D
arsenalllbaby
04-05-2013, 07:53
Добро утро ;д Станах отдавна, но не ми се ходеше на училище... Всеки ден ходя за по 1-2 часа, писна ми ;д Реших, че е по-добре да си направя пролетното почистване на стаята, после малко разходка, после учене.. Вчера училището беше празно. Пък то прилича на лудница по принцип ;д И беше малко страшно, честно казано ;д
Тази седмица значително намалих кофеина до минимум, сега спя ужаасно много и не се наспивам 8-)
Досега си изчистих половината гардероб, намерих доста дрешки, които бях забравила. МНОГО ОБИЧАМ ТАКА. ;д Както и да намирам парички в джобовете на дрехите и чантите. 8-) Като подарък е :D Кой знае какви дрехи ще изкопая още (сън)
girlwithblueeyes
04-05-2013, 07:56
Купих си топка за йога :D
Днеска ми е разкрасителен ден <3 :D и ще си ходя на токчета у дома без някой да ми мрънка, че му клопам . После пак ан пазар и такаммм . Авв и хокей може да гледам едни такива готини и секси хокейсти <3<3 . нещо съм се разлигавила май :D айде хубава песничка .
http://www.youtube.com/watch?v=vBi-w06eyDw
Добро утро, и аз не ставам сега, ама вече всичко си свърших и ще постоя пред компа до към 1. После ще се виждам с една приятелка. Гледам слънчице грее, дано се задържи, ако може и още по-хубаво да стане навън :)
DisappointedDreamer
04-05-2013, 08:12
Добро утрро! и азе отдавна станах, след малко се омитам да плувам с приятелка.
брр, приятен ден ви пожелавам!
тук грее слънце, но е хладничко :3
nor4eto99
04-05-2013, 08:16
Мен още в 5 ме събудиха, но още не съм станала.... Иначе си написах по математика в леглото. :D Ще излизаме по центъра с една приятелка следобед и такам...Иначе навънка едни такива хубави буреносни облачета са се завъдили...
Не трябваше да влизам в сайта на Victoria's secret. Като ми липсва воля няма да имам хубаво тяло. Фък.
Тук няма слънце, но облаци има в изобилие.
girlwithblueeyes
04-05-2013, 08:37
Не трябваше да влизам в сайта на Victoria's secret. Като ми липсва воля няма да имам хубаво тяло. Фък.
Обичам го тоя сайт<3 <3
Добро утро! Аз още не съм станала и ви пиша от леглото. Черпя ви със по едно кафе, въпреки, че аз не пия.
http://www.precisionnutrition.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/02/coffee-black.jpg
arsenalllbaby
04-05-2013, 09:35
Малко кафенце + музичка + рисуване... Ммм, релакс :)
NqkfaNikakva21
04-05-2013, 09:39
Добро утро. Как ставате толкова рано? :D
Добро утро на току-що станалите :Д Добър ден на останалите 8-)
Ще тренирам в домашни условия днес.
arsenalllbaby
04-05-2013, 09:48
Аз лично днес се събудих от ремонтната дейност на един прекрасен съсед.
Ама иначе тази седмица спя много.. И заспивам рано, също така.. И следователно ставам рано ;д Я отида на училище, я не... И така. Днес бях решила да не ходя още от снощи, но съседа ми, милия сладур прекрасен, малък чаровен съсед, реши да ремонтира всичко възможно в апартамента си.
nor4eto99
04-05-2013, 09:54
Мразя ги такива. И за мое съжаление човекът живеещ над нас се оказа много активен в поправяне на пода у тях в близките години...
arsenalllbaby
04-05-2013, 09:56
Аз моя сега го наказвам с черна музичка и бас 8-)
JoLLiE92
04-05-2013, 10:21
Искам да ви се похваля, че имаме нов стол в унито в другата сграда, където досега можеше само да пиеш кафе за левче, което да ти сервира оная от клипа от дискотеката надрусаната :Д Вече имаме и там стол, мега якото и вкусното е, в другия в основната сграда ни поят с кренвирши, а днес съм се натъпкала със салатка, омлетче и тарталет, който беше ненормално вкусен, и то много на оферта всичкото. :cool: И интериорът не е като на стол, ами като ресторантче :Д О, щастлив ден. :D
Аз се опитвам да ставам към 9:00-9:30, защото иначе си проспивам целия ден... Таа за днес си бях навила аларма за 10:15, тъй като заспах чак към 2, но по чудо се събудих в 9:15, май защото ми беше студено... Качих си Donnie Darko на флашката и отидох в хола да си го пусна и да закуся. скйдбсд супер якия филм, много обичам такива, ефектът на пеперудата, господин Никой,абе да са яко забъркани. :Д
strawberry88
04-05-2013, 11:52
Аз днес почнах да гледам Революция Z.Много ми допадна. :---)
girlwithblueeyes
04-05-2013, 11:58
На мен пък не ми хареса кой зане колко много . Под прикритие е по хубав<3
CupcakeKitty
04-05-2013, 12:03
Оле и аз го гледам само че си го свалям на компютъра защото ако тръгна да го следя по телевизията..
абе няма как да стане :D
здрастииииии :3
mimeto_0o0o
04-05-2013, 12:10
Къде го гледаш? Аз искам да почна втори сезон ..
И добро утро от мен малко закъсняла :д (не ставам сега :д)
CupcakeKitty
04-05-2013, 12:11
Къде го гледаш? Аз искам да почна втори сезон ..
И добро утро от мен малко закъсняла :д (не ставам сега :д)
ти не пита мен ноо
http://torrent.alein.org/
:3
strawberry88
04-05-2013, 12:13
Ето ви го.Може да го гледате онлайн, без теглене! <3 :---) http://streambgtvseries.blogspot.com/p/z.html#!/p/z.html
mimeto_0o0o
04-05-2013, 12:18
Мерсии <3 Тва voyo много ме дразни :д
strawberry88
04-05-2013, 12:23
Моля. :)
Ягодке, хареса ли ти филма Orphan? Аз мисля да си го дръпна довечера.
Предчувствам как няма да мога да заспя :D
Your.Passion
04-05-2013, 13:25
Не е толкова гнусен или страшен колкото психопатски 8-)
Your.Passion, ако ти стиска гледай Човешка Стоножка. Най-гнусният филм, ever! :(
После не можех да ям като хората 2 дена.
Не е толкова гнусен или страшен колкото психопатски 8-)
+++
mimeto_0o0o
04-05-2013, 13:43
Някой гледал ли е втората част на Три метра над небето? От толкова време не мога да го гледам защото не мога да си намеря хубави субтитри :@
Your.Passion
04-05-2013, 13:44
Your.Passion, ако ти стиска гледай Човешка Стоножка. Най-гнусният филм, ever! :(
После не можех да ям като хората 2 дена.
Четох резюмето и пак ми изглежда психопатски 8-) ,НО и гнусен от едната картинка която видях (puke)
Някой да е гледал Без причина?
strawberry88
04-05-2013, 13:51
Нещо не си ме разбрала.Написах, че препоръчвам Orphan.Него съм го гледала два пъти даже. :Д А снощи гледах Insidious.Хареса ми.
strawberry88
04-05-2013, 13:52
Най-малоумния и скучен филм евър!Не си губете времето.
sladkalady
04-05-2013, 14:08
Някой гледал ли е втората част на Три метра над небето? От толкова време не мога да го гледам защото не мога да си намеря хубави субтитри :@
Аз съм я гледала.От замунда си я дръпнах и субтитрите ставаха ,доколкото си спомням :)
strawberry88
04-05-2013, 14:09
Гледала съм го.Много беше тъпа.Само първата част ми хареса.Гледай и италианската версия, ако искаш.Пак е хубав. :)
mimeto_0o0o
04-05-2013, 14:26
Коя е италианската версия?
mimeto_0o0o
04-05-2013, 14:37
Йеееее! Изтеглих си субтитрии :Д Някой доста си е поиграл докато ги синхронизира ... аз опитвах няколко пъти и на всяка минута трябваше да спирам филма да ги оправям и се отказах :д
И на мене 2-рата час ми е тъпа.
Цял ден не съм излизала :( Госпожата по АЕ ни даде тооооолкова голямо домашно ....
Някой да си е поръчвал и да е доволен от http://www.vmzona.com/newsite/int.php?page=main&cat=21&subcat=112&type=252&lang=$lang? Че си харесах няколко дрешки. Колко е доставката?
mimeto_0o0o
04-05-2013, 15:32
^Доставката е 5-6 лв. Аз не съм поръчвала, приятелки са и са доволни. Едната си е поръчвала 2 пъти ботуши и е много доволна и от дрехите
За доставката прочети тук: http://www.vmzona.com/newsite/int.php?page=main&cat=21&subcat=112&lang=bg#page=delivery&lang=bg
Аз съм си поръчвала, приятелки също и съм доволна. :)
Your.Passion
04-05-2013, 15:40
Леле хора .. След като писах последно в тая тема там за Човешката стоножка и си легнах да поспа и за 1-2 часа и сънувах ,че Ягодката ще спи у нас и ,че ми е най-добрата приятелка (rofl) ,а с останалите от сайта сме си направили фен среща :shock: И Кити ми говореше за филми пак 8-) И то в моята къща беше фен срещата .. Абее голямо шоу беше 8-)
Странно как съм ви сънувала като дори не знам как изглеждате 8-)
Ако не се лъжа Ягодка беше с червена коса ,но физиономия ,ръст ала-бала ,всичко ми се губи 8-)
Бтв - http://25.media.tumblr.com/790c725af82d460efcb1d59c66b041c3/tumblr_mhz2gwHVoA1rm76lao1_400.gif супер сладурче :3
^Хахаха, яко. Преди г/д година аз сънувах, че всички сме на училище със бански. Грозна гледка бяха повечето хора. А господина ми по БЕЛ беше със мъжки прашки :D :D
http://vbox7.com/play:c473eacffc - ето го сладура от снимката <3
Сега се прибирам. От толкова ходене ще ми се откачат краката :D Направо стъпалата ми парят и са червени, ужас. Ама съм щастлива. ВЪПРЕКИ ЧЕ имам чувството, че нищо не мога да си харесам, а има някои неща, които искам! да си купя. Якето, което си бях харесала, го нямаше. Защо, когато имам пари, нищо не ми харесва ?! Отчайвам се.
Защо, когато имам пари, нищо не ми харесва ?! Отчайвам се.
Винаги, винаги, винаги !!!
JoLLiE92
04-05-2013, 17:16
имам една тяхна рокля, обожавам си я! :---)
Наскоро гледах American Mary, от 2013 е, по-скоро леко извратено психо, отколкото ужас с кръв, черва и сополи. Много ми хареса. Аз такива предпочитам. :) Който и да питаше за Orphan - гледайте го!! Както и Omen. И може би Amityville horror.
nor4eto99
04-05-2013, 17:35
Аз съм сънувала, че нашия клас учим у нас.... Всеки налягал по дивани, спални, легла, а г-жата преподава пред огледалото в коридора и никой не й обръща внимание. После като свършиха часовете се радвах хипер много, че няма да се прибирам пеша от дскл към вкъщи. Явно на деня, преди да го сънувам това, пътят от дскл към у нас, бая ми се е озорил (а пък съм на 5 мин, 3 ако бягам) Ама тогава бях малка и щом съм сънувала, че уча у нас със съученици, значи съм ненавиждала да се прибирам от у-ще :D
Ето защо искам да мога да си контролирам сънищата. :Д Вчера седим си на една пейка с една приятелка и тя ми обеснява как сутринта и звъннала по погрешка алармата и след т'ва едвам, едвам заспала, обаче сънувала страшния сън :ДД С един мой съсед били в съблекалнята на някакъв магазин, полегнали на някакъв диван, били прегърнати и там се смеели ала-бала и бившата приятелка на това момче мерела рокли и им се показвала, те й пляскали. 10 минути съм се смяла, т'ва е бил якия филм... Преди 2 седмици някъде пък ми беше разказвала как сънувала, че тя била Елена от tvd и Стефан я бил заключил в стая, чиито стени били направени от сусамки и тя за да излезе трябвало да ги изяде.
http://www.youtube.com/watch?v=HLJLMh4AVFI&list=RD02-EmvviFc1tI :v
strawberry88
04-05-2013, 18:47
Леле хора .. След като писах последно в тая тема там за Човешката стоножка и си легнах да поспа и за 1-2 часа и сънувах ,че Ягодката ще спи у нас и ,че ми е най-добрата приятелка (rofl) ,а с останалите от сайта сме си направили фен среща :shock: И Кити ми говореше за филми пак 8-) И то в моята къща беше фен срещата .. Абее голямо шоу беше 8-)
Странно как съм ви сънувала като дори не знам как изглеждате 8-)
Ако не се лъжа Ягодка беше с червена коса ,но физиономия ,ръст ала-бала ,всичко ми се губи 8-)
Бтв - http://25.media.tumblr.com/790c725af82d460efcb1d59c66b041c3/tumblr_mhz2gwHVoA1rm76lao1_400.gif супер сладурче :3
:razz: Не съм с червена коса.С кестенява съм.И никога не съм пускала мои снимки във форума (освен на косата си :D).Иначе як сън. 8-) И аз повечето пъти сънувам такива ненормални сънища, че ...
Норче, опитах се да спретна нещо като ревю http://sakurabox.blog.com/2013/04/05/nivea-visage-pure-effect-clean-deeper/ :Д
girlwithblueeyes и аз много го харесах, но като видя моделите и се видя мене... *комплекси тайм*
Тази година ще си спестя морето, нито имам тяло, нито имам здраве :\
nor4eto99
04-05-2013, 18:58
Мерси, да си жива и здрава, Бог да те поживи! :Д
strawberry88
04-05-2013, 19:08
Норче, опитах се да спретна нещо като ревю http://sakurabox.blog.com/2013/04/05/nivea-visage-pure-effect-clean-deeper/ :Д
girlwithblueeyes и аз много го харесах, но като видя моделите и се видя мене... *комплекси тайм*
Тази година ще си спестя морето, нито имам тяло, нито имам здраве :\
Беше пускала снимки на тялото ти в темата за диетите май.Изобщо не си зле, както се описваш, спокойно бе момиче!Напълно нормален човек си, просто имаш нужда от малко стягане.Ти се описваш някаква отвратителна. 8-)
^ Съгласна съм, даже мисля, че й бях отговорила на някакъв въпрос, свързан с това :D
Стига сте се комплексирали, а се стегнете не само физически, но и психически !
Не трябваше да влизам в сайта на Victoria's secret. Като ми липсва воля няма да имам хубаво тяло.
Захващай се всеки ден по малко и увеличайвай упражненията с времето. Храненето е много важно също. Воля имаш,ама и мързел долавям. Ще ти се карам,пък! :-x
JoLLiE92
04-05-2013, 19:18
Беше пускала снимки на тялото ти в темата за диетите май.Изобщо не си зле, както се описваш, спокойно бе момиче!Напълно нормален човек си, просто имаш нужда от малко стягане.Ти се описваш някаква отвратителна. 8-)
Напълно съгласна съм!
weheartiit
04-05-2013, 20:29
YSMF - не се комплексирай.Всяко момиче е красиво по свой собствен начин!
Колкото и банално да звучи.
Може ти да не го виждаш,но остави на другите да го забележат.
Търси хубавите си страни,нещата които ти харесват в теб.
Казвам ти тези неща,но и аз понякога направо не се понасям.
Усмихвай се,имай съмочувствие,стига с тези комплекси. :)
Надявам се не си си написала поста с цел търсене на комплименти.
Имах нужда да си споделя мнението. ;д
arsenalllbaby
04-05-2013, 21:21
Току-що изгледах Remember me... Е, ТАКЪВ КРАЙ НЕ СЪМ ОЧАКВАЛА ИЗОБЩО... :Х
Гледаше ми се нещо ревливо, бяха ми препоръчали този, ама все не го гледах. Сега се реших да го изгледам, не ме впечатли особено през останалото време, не успя да ме разреве дори накрая, но пък беше по-различен от други романтики и драми. Б*хти края....
mimsssssss
04-05-2013, 21:26
Ядох телешка супичка днес ам ам ам :р
Пък сега си пускам да гледам Murder by numbers че не си го спомням нещо... :д иначе съм го гледала преди
Изгледах "Сирак". Много ми хареса. Даже мога да кажа, че е един от най-хубавите страшни филми, които съм гледала. Наистина е психо, а не със кървища :D Накрая само какъв конски ритник й ударии .. много се изкефих :D
Олеле, тука какво е станало :Д
Ягодке, така се чувствам. Има хора, тежат 2 пъти повече от мен, но не им пука. А мен ми иде да ревна на моменти.
Мисля, че е от липса на воля, защото е имало моменти, в които адски ме мързи, но си казвам "Това ТРЯБВА да го направиш" и го правя. А тук FAIl.
weheartiit, мерси. Имам дни, в които се чувствам като тотално нищо, напоследък тези дни са в повече. Няма как да го правя за комплименти, защото приемам такива само от много близки хора :)
Хрома се рестартира и ми затри мнението. :\
JoLLiE92
04-05-2013, 21:59
Изгледах "Сирак". Много ми хареса. Даже мога да кажа, че е един от най-хубавите страшни филми, които съм гледала. Наистина е психо, а не със кървища :D Накрая само какъв конски ритник й ударии .. много се изкефих :D
Аз ко ти обяснявам. :)
YSMF cheer up, doll! Yo' crown's gonna fall!!
JoLLiE92, а накрая със момчето какво стана? Нали "сирачето" го удуши със една възглавница, после уж пулса му се е възвърнал. Не разбрах :D
JoLLiE92
04-05-2013, 22:15
О, гледах го преди 3г ... :Д ще си го пусна пак аз ...
момиченцето оцелява накрая де .. а момченцето май го пращат в болница като падна от покрива на оранжерията, после се възстановява от душенето и ... докторите го спасяват :Д
weheartiit
04-05-2013, 22:18
Олеле, тука какво е станало :Д
Ягодке, така се чувствам. Има хора, тежат 2 пъти повече от мен, но не им пука. А мен ми иде да ревна на моменти.
Мисля, че е от липса на воля, защото е имало моменти, в които адски ме мързи, но си казвам "Това ТРЯБВА да го направиш" и го правя. А тук FAIl.
weheartiit, мерси. Имам дни, в които се чувствам като тотално нищо, напоследък тези дни са в повече. Няма как да го правя за комплименти, защото приемам такива само от много близки хора :)
Хрома се рестартира и ми затри мнението. :\
Не се тормози така,просто знай,че си прекрасна. :)
Всеки човек има поне едно хубаво качество.
Ох,утре може би ще ходя на почистване на лицето на козметик
и се притеснявам малко да не ме направи на нищо и каквато чувствителна
кожа имам ... Стискайте палци резултатът да е добър ;д
girlwithblueeyes
04-05-2013, 22:30
YSMF
Я се стегни и го дай по ведро . Всеки си има недостаци но и много качества . И ти имаш такива просто трябва да ги намериш и покажеш :P
Утре ще си видя роклята <3 <3 <3
mimeto_0o0o
04-05-2013, 22:53
Спите лииии :D
girlwithblueeyes
04-05-2013, 23:01
Кой ще ти спи по товa време :D
mimeto_0o0o
04-05-2013, 23:05
Хаха нали :Д Ама нещо само ти пишеш :Д
girlwithblueeyes
04-05-2013, 23:11
Ми другите може просто да не са го видяли :D
mimsssssss
04-06-2013, 00:21
Не спим, не спим... к'во ти спане :д
Аз вечер не спя :) чета тука една книга и съм пуснала 8 сезон да се сваля хихи
girlwithblueeyes
04-06-2013, 00:22
И аз вечери не спя като някой дух бродник съм :D
На Престъпи намерения ли ?
И аз все още не спя, въпреки че се каня да заспивам от 12 часа :Х
mimsssssss
04-06-2013, 00:36
Да, пуснах си няколко серии да се свалят, ама нета тука ми е скапан, защото дори не сме в града хихи и така, ще си ги чакам до утре.
Правих си меню утре кво да направя за папкане, че искам да е нещо интересно - измислила съм салатата и едни десертчета от ядки, банан и мед... и май и други неща ще добавя
girlwithblueeyes
04-06-2013, 00:43
Аз си преглеждах летните дрешки :D вече нямам търпение да ги извадя .
И аз ще го тегля че като чета какво става ме сърбят ръцетe направо :D
mimsssssss
04-06-2013, 00:50
Хаха
:) и аз полуоправих гардероба... всичкият ми багаж е в чували и местя зимни дрехи при другите чували, взимам летни -пера ги и ги нареждам и малко играчка става... имам 3 чифта нови балеринки които плачат за носене хихи
girlwithblueeyes
04-06-2013, 00:54
ОО обожавам балеринки толкова нежно и ефирно седят на краката :D <3
Добро утро, момичета! Днес, като гледам, ще бъде още по-хубав ден от вчера.
Искам едно такова, толкова освещаващо и лятно ще ми дойде -
http://data.whicdn.com/images/57568537/tumblr_mj8wy48CpE1qgea4oo1_500_large.jpg
nor4eto99
04-06-2013, 07:08
Добро утро и от мен! На мен ми е страшно гадно, че ваканцията свърши! Иде ми да заплача.... Имам и да уча по география, физика и химия...Да правя презентация по информационни за "моя мечтан компютър", което ми се струва страшно тъпо.. Искам компютър във формата на сърце, да е нюд цвят с блестящо по капака и да има място 15 терабайта... Трябва да опишем процесора, видеокарта и останалите простотии... Ужас.
DisappointedDreamer
04-06-2013, 07:10
:Д
добро утро!
нищо не ми се върши на мен днес.
Ще лежа, мога да си взема от любимите азиатски спагети, да ги окъпя в соев сос и да плюскам, гледайки филм. Не ми се ходи на даскало в понеделник.
апф
хубав ден пожелавам!
Добро утро и от мен ^^
Как ме боли главата просто не е истина. Изкарах си го на едни продукти в блога :lol:
http://inews.bg/%D0%9B%D0%B0%D0%B9%D1%84%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B9%D 0%BB/%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BB%D0%B5%D1%82-%D0%99%D0%BE%D1%85%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BE%D0%BD-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8-%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%BE-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%82%D 0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%B6%D0%B0_l.a_c.393_i.276446.html според вас дали действа?
Franzellka
04-06-2013, 08:22
http://www.youtube.com/watch?v=ddoAHrpaLAU
Your.Passion
04-06-2013, 09:18
Днес е прекрасен ден!
Толкова слънчево ,толкова топличко :3
http://25.media.tumblr.com/30175e3bc8fd09aa94feb738da8d9dd9/tumblr_mktt2051II1rvgpkbo1_500.jpg
strawberry88
04-06-2013, 09:25
Училището наближаваааааааааааааа. ;(((((((((((((((((((((((( :( :-# :-# :-# :x :mad:
Ваканцията свършва, колкото и да не ми се иска. Иде ми да ревна :D :(
След 1:30мин. трябва да излизам, а не мога да се оправя.
strawberry88
04-06-2013, 09:44
Някой ще каже ли какво точно слага в маската (на български!)? :D Не мога да разбера точно.Май това жълтото прахче е куркума.Ама имам чувството, че всички тия съставки няма да успея да ги намеря в бг. :/ http://www.youtube.com/watch?v=gf02SniHJzk
girlwithblueeyes
04-06-2013, 09:44
Въх вие пък какво ще заравали поне имахте ваканция :D аз дажеи на уроци си ходех .
Добор утро на всички <3 денят е много хубав и подходящ за разходки
Смятам да направя точно това малко по-късно след урока <3
JoLLiE92
04-06-2013, 10:11
Някой ще каже ли какво точно слага в маската (на български!)? :D Не мога да разбера точно.Май това жълтото прахче е куркума.Ама имам чувството, че всички тия съставки няма да успея да ги намеря в бг. :/ http://www.youtube.com/watch?v=gf02SniHJzk
куркума, мляко , брашно от нахут и бадемово масло :)
strawberry88
04-06-2013, 10:22
Мерси!А брашно от нахут къде мога да намеря?
nor4eto99
04-06-2013, 10:26
Аз съм на село и досега правихме общо обръщане в градината със семейството <3 Изпотих се като прасе и след малко ще обядваме. Ходих и до извора, много свежо е в гората, искаше ми се да остана там, ама народът беше жаден. Как ми се иска вече да е лятна ваканция....не е истина просто...
В някой био магазин. (за брашното ;д)
JoLLiE92
04-06-2013, 10:27
Мерси!А брашно от нахут къде мога да намеря?
никаква представа нямам :cool: както са и написали на мацката "I am not from India, where the fuck could I find this?!" :D
Иначе в онзи био магазин май и такова имаше ... ако не греша :Д
BeautyBeast
04-06-2013, 10:49
Удължете си ваканцията, не ходете. :D
weheartiit
04-06-2013, 10:59
написах си едното есе. (sun)
малко преписано от интернет ,но важното е,че го написах. :D
излиза ми се ама май днес няма да ми станат плановете.
и трябва да си правя упражненията,а какъв мързел ме е хванал ;/
arsenalllbaby
04-06-2013, 11:17
Прекрасно време! На село съм и няма с кого да изляза ;д Но ще разходя кучето много здраво :) Сладката ми пухкава топка тяяя :smt007 Направих си страшна салата, всички продукти от градината, беше страшно вкуснаа! Няма място за сравнение с тия пластмаси от магазините... Към 17ч ще си изгледам мача и след това ще видим какво ще правя.
Оф,досега учих. Още малко ми остана,ама него утре. Сега ще изчистя с прахосмукачката :Д и после ще излизам :---)
Времето е хубаво,ама ваканцията сършва :( :D
arsenalllbaby
04-06-2013, 11:57
http://www.youtube.com/watch?v=Js4fP9BpsUc хахахахаххаах :lol:
girlwithblueeyes
04-06-2013, 12:12
Ей сега се върнах от урочето :D Събота е и беше часи нещо само :D пак им даде домшно . Но пък ми напарви приятна изненада нямам търпение да видя датчаните в Сряда и да си говирим ,3 <:D :D чудесна практика ще ми е това . Сега си почивам мъничко и после ще седна да уча по Биология и Литература да прочета малко нещица и да поупражня есето . Ще видя да реша няколко теста за матурата , че въобще не знам как ще я взема . Но хубавото е че довечара съм с момичетата и ще си направи мстрахотно пижамено партииии <3
arsenalllbaby кой мач ще дават ?:D
Аз пък се пекох :Д К'во да ви кажа, за 30-40 минути и вече имам разлика :Д Чакам да ми изсъхне косата и излизаааам.:}}}
А и тренировката ми беше един път, ако съседите са били на двора и са ме слушали как стена и пуфтя, сигурно са се чудели какво се случва у нас. :Д
arsenalllbaby
04-06-2013, 12:51
arsenalllbaby кой мач ще дават ?:D
Уест Бромич - Арсенал 8-)
Мислих да гледам Ботев Враца - ЦСКА, ама изтървах първото полувреме, а и ми се излиза ;д Така че и второто ще пропусна ;д Чак сега се усетих, че ще го дават, аз като знам, че Арсенал ще играят в даден ден и забравям всички други мачове. 8-)
Утре ще гледам Лудогорец - Литекс, а в понеделник Юнайтед - Сити. Йей ;д Всеки ден по малко ;д
Сега бях малко навън, че за по-късно май плановете се развалиха.. Както и да е, времето е прекрасно.
Ще си почина, а след това тренировка :---)
girlwithblueeyes
04-06-2013, 13:17
arsenalllbaby
Ейй тия Арсенал голяма слабост са ти май :D <3 .
От български футбол въобще не се вълнувам нещо не ми харесват и не ги гелдам .
А Юнайдет и Сити и аз ще ги гледам <3 и ще стискам палци на Юнайдет . :D
Pandishpanka37
04-06-2013, 14:03
Здравейте, искам да ви се оплачаааааааааа
Времето е прекрасно, а мен много яко ме прецакаха ииииии сега си стоя вкъщи, 2 часа чаках една приятелка да излезем и накрая тя била много изморена и не можела да излиза дфтхъйухгтйхуихуйрй язък за хубавото време, чак ми се плаче
http://www.prikachi.com/images/303/6096303C.jpghttp://www.prikachi.com/images/304/6096304t.jpghttp://www.prikachi.com/images/308/6096308I.jpghttp://www.prikachi.com/images/311/6096311f.jpghttp://www.prikachi.com/images/312/6096312t.jpg
arsenalllbaby
04-06-2013, 14:11
arsenalllbaby
Ооо, да. 8-) Аз от мъничка гледам Литекс и .. :smt007 Много се дразня, че по едно време не даваха мачове, имаше неразбирателства между клубовете и .. Пък наистина хубавите мачове (които са рядкост), се опорочават от недъгави съдии... Литекс в момента се налагат с много млади момчета и ми е голям кеф да си ги гледкам.
А за Сити и Юнайтед, малко ми е все тая кой ще спечели, просто искам голово шоу! :D
nor4eto99
04-06-2013, 14:46
Катии, пробуди в мен едно чувство.....за глад
NqkfaNikakva21
04-06-2013, 16:43
Абе, кога са горските плодове? (малини, къпини, боровинки, етц) Обожавам ги :3333
^ И на мен много ми се доядоха :smt007
Катии, пробуди в мен едно чувство.....за глад
Хихи, нали :D
arsenalllbaby
04-06-2013, 19:26
RAWRRRRRRR http://24.media.tumblr.com/b189e82fae4f4732b11705ac6de5205f/tumblr_mhbw1gFh6y1s01qbto1_500.gif
Franzellka
04-06-2013, 19:28
Ох, днес ходих на фризьор. Боядисаха ме и ме подстригаха. От фризьорката си поръчах шампоан и термозащитен спрей на тази марка http://www.selenaprofessional.com/index.php?p=30 Jungle Fever :) Следващата седмица ще си ги получа. Цвета ми стана хубав, то си е баш като предишния ми де, само дето исках да е малко по-опушено, да убие червеникавите оттенъци. Тъмно русо, ама на мен ми седи като рижаво. Сега съм пред дилема - да си оставя тоя цвят и да си направя кичури или да си направя онзи цвят, който аз много исках, но фризьорката ми каза, че щял да ме състарява? Също така тя можела да прави омбре, ама пък мен ме шубе, тъй като не съм виждала снимки на омбре, което е направила и не ми се иска да рискувам. Ох, главата ми ще се пръсне от мисли.
Hristova
04-06-2013, 19:35
Няма я в Бг, нали? ;d
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/148593_453915062540_4197641_n.jpg
Franzellka
04-06-2013, 19:39
^ Хаха, късмет да я има. И аз съм я търсила - йок :Д
lamer4e7o
04-06-2013, 21:18
arsenalllbaby
Е поне да беше изписала правилно името им. ^^
Иначе колежке, как може да гледаш български футбол, чак ти се чудя… ^^ Аз откакто се помня гледам само Английската Висша Лига и Шампионска Лига. :)
arsenalllbaby
04-06-2013, 21:49
Ми всичко започна покрай българския футбол. Чичо ми е рехабилитатор в Литекс и като се контузеше някой, излизаше на терена да му помага. И ние понеже рядко се виждахме с тях, все гледах отбора, за да видя чичо. И така с времето се заглеждах все повече и повече в играта. Обясняваха ми правилата татко и батко, сещам се как бях много малка и все не можеха да ми обяснят какво е засада. :lol: И пищях срещу телевизора като видя чичо. ^,^ С времето станах фенка на отбора. Така и до днес.. А чичо тази или другата година прави 20 години там. Вече не е първа младост и не излиза много често на терена, но продължавам да си ги гледам. Те са част от мен цял живот. xaaxxa :D Стадиона го направиха много много приятен, а градчето е 20 000 човека, но за големите мачове се пълни. Отделно сега налагат доста младоци, някои от които са вече в националния, други се запътват натам. И това много ме радва. :)
Иначе съм фенка на Арсенал не много отдавна.. От няколко години. Но пък съм много запалена. 8-) От мача с Барса у дома през 2011 за ШЛ имам белези на коленете. Плъзнах се по пода след втория гол. :lol: Даже не усетих болка. По едно време погледнах надолу и си видях кръв по коленете хахаха Всъщност по тях се запалих покрай батко. И той е фен. Голям цирк става у нас по време на мачове. Особено напрегнатите, като тоя с Рединг този сезон. Хвърляше ме във въздуха, аз крещях от кеф и страх. :D
Franzellka
04-06-2013, 22:09
Какво мислите за връзка с чужденец? :) И имали ли сте такава?
arsenalllbaby
04-06-2013, 22:18
Аз не съм имала. Ама много оскъдно инфо даваш за размишление ;дд Той в България ли е, тук ли живее за постоянно или ще се връща в родината след време? ;?
mimsssssss
04-07-2013, 00:22
Франзелка, любовта си е любов за мен, без значение с кого :)
DisappointedDreamer
04-07-2013, 04:25
Какво мислите за връзка с чужденец? :) И имали ли сте такава?
живея в чужбина и съм имала доста чужденци за гаджета :Д но някак си, поне мен, българското винаги ме зове.
добро утро.
пия си кафенцето и се омитам на фитнес. 6:30 е; ядосах се вчера и днес изразходваме гняв/сълзи.
пожелавам ви приятен ден!
nor4eto99
04-07-2013, 04:38
Добро утро на всички :) Плановете ми за днес са учене и правене на презентация в последния момент.... Надали утре някой ще изпитва (да не са луди :D ), но все пак да съм подготвена.. :D
И навън е едно мрачничко, с облаците, които най-много мразя...(бели, мъгливи, ръсещи само малки капчици)
http://data.whicdn.com/images/54480008/sound_of_rain-281232_large.jpg
Добро утро,момичета!
Как ще прекарате последния нед от ваканцията?
На мен ми е мързеливичко,а имам малко работа за вършене.. :Д
Аз във Неделя винаги си сменям чаршафите, чистя си стаята и я подреждам. Иииии, да .. това нще правя днес. Вчера вечерта гледах "Коварен". Ммм, не съм очарована. Тъпо беше 8-)
http://data.whicdn.com/images/54480008/sound_of_rain-281232_large.jpg
Дам, много приятно е 8-)
Взех си якенцето, добре че го имаше, леле. Днес ще си оправям багажа, ако мога ще поспя, че на летището трябва да съм в 4:30 сутринта .. Щастлива съм, нямам търпение :---)
Събуждам се....мрак, дъжд. Мразя така.
http://www.youtube.com/watch?v=EBrcn1JGgbA и аз си мислех същото докато гледам филма. Ама трябва да живее иначе как ще продължи историята :Д
mimeto_0o0o
04-07-2013, 10:47
Аз да ви питам искате ли да направим тема като Новите ни козметични похождения, но за дрехи, обувки, чанти, аксесоари и т.н... Лично на мен ще ми е много интересна :д