View Full Version : СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [10]
anonymous990763
05-03-2016, 09:07
Накарай ме да престана. Като ми кажеш името си и ми пратиш снимка (облечена). Все пак не съм сигурен дали ще искам да продължа нататък.
ЕГН не искаш ли?
Накарай ме да престана. Като ми кажеш името си и ми пратиш снимка (облечена). Все пак не съм сигурен дали ще искам да продължа нататък.
Знаеш ли как се отварят личните съобщения?
MalePan7her
05-03-2016, 09:09
Така ли? Гравитационните вълни са предсказани от ОТО преди близо век. През миналата година бяха детектирани. Предсказанието на теорията се потвърди. Трябва също и да знаеш, че досега няма експеримент, който да й противоречи.
Ти имаш ли апаратурата и екипът да провериш? Как така на база на статия, че някой си учен, който никой не го е чувал, от някой си университет, потвърждава нещо си? Къде са доказателстава? Може да е просто дезинформация
MalePan7her
05-03-2016, 09:11
Знаеш ли как се отварят личните съобщения?
Да, давай.
ЕГН не искаш ли?
По добре не. Не искам да се сближавам чак толкова с теб защото няма да се женим.
Медицината е точно това - несигурна и недоразвита. Но в това е магията - че опитваш по някакъв начин да помагнеш на някого да оживее. Подпомагаш заздравяването на външните му рани, накак си. Съответно, нали, психологията помага на душевните рани да се излекуват в общия случай, НО тя не е темата, която чепкаме точно сега.
Та, това ме кара да вярвам в медицината - опита. Преподавателите ми по патология казват, че са станали съдебни лекари, защото вярват, че по този начин помагат на душите да намерят своя покой. И това е повече от чудесно! Намерили са начин да се чувстват добре, отивайки на работа всяка сутрин и в това е магията.
Все пак всеки има право да вярва, в каквото си поиска. На мен не ми допада, въпреки че е от жизнено значение за човечеството. Щом призванието ти е да помагаш на хората, помагай. И все пак медицината не обяснява какво става с душата след смъртта.
MalePan7her
05-03-2016, 09:14
До после, че ще бягам по задачи. Задръж си мисълта за теорията. Апък индистинкчето, с теб ще си поговорим после на лични!
Ти имаш ли апаратурата и екипът да провериш? Как така на база на статия, че някой си учен, който никой не го е чувал, от някой си университет, потвърждава нещо си? Къде са доказателстава? Може да е просто дезинформация
Всъщност вълните са детектирани още в края на 2014, но информация не се е издавала, т.к. не са били сигурни дали това са гравитационни вълни. След обработка на резултатите, всички световноизвестни физици потвърждават, че това са именно гравитационни вълни.
В момемта има 4 работещи детектора, които скоро може би пак ще засечат подобни смущения. В процес на изграждане са още три. Така че скоро ще се потвърди пак.
anonymous990763
05-03-2016, 09:24
Задръж си мисълта за теорията. Апък индистинкчето, с теб ще си поговорим после на лични!
Нужно ли е да те блоквам?
PepiDesigns
05-03-2016, 09:49
I came here to see some people..
И всичко което видях е спам и мерене на пишки.
Уважаеми дами и господа (най-вече господата) , давайте по темата :D
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/1173854_10201086775704804_235062459_n.jpg?oh=a4b37 f9e50eb18eaf99799be4e862994&oe=57ACD996
Oт известно време не съм писал тук, но се сетих и имам свободно време.. я да видим какво се случва :D
GuardianAngel
05-03-2016, 10:32
Много дърта ме правиш. :D
Ехх от толкова спам чак на мен ми стана интересно как изглежда индистинкт :д
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/13007365_1123610427678873_3659007642015876494_n.jp g?oh=a5179c417ec82503dd557cd03eef8196&oe=57B39FE5 veterinarstvam si
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/12509275_1318431461515820_3778734416182555070_n.jp g?oh=1b0ebc0b0444cc02ab4d7352df180e15&oe=57E65212 i si barmanstvam
zdravei otnovo, forum
Колко плащаш за нейна снимка?
anonymous990763
05-03-2016, 11:21
Човек, женски род, на 17.
anonymous990763
05-03-2016, 11:22
Няма да посмееш :D
PepiDesigns
05-03-2016, 11:23
Всички се държат като пияни.
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/11037558_10205278250009042_5508013559561742124_n.j pg?oh=d3c32967c0c466615b0805a4f5722bde&oe=57B5D78E
@skatew , привет.
Няма да посмееш :D
Да се обзаложим ли?
anonymous990763
05-03-2016, 12:08
Да се обзаложим ли?
Няма да е нужно.
Какви са тези залози? Става въпрос за снимка на някакъв обикновен човек... Тук всички си споделят снимки.
Indistinct, не се мисли за велика.
GuardianAngel
05-03-2016, 13:46
Дам тва е просто снимка,защо е нужно да плащам за нещо ,което тя може да ми даде и без пари ^_^
anonymous990763
05-03-2016, 13:59
Дам тва е просто снимка,защо е нужно да плащам за нещо ,което тя може да ми даде и без пари ^_^
Така става като не питаш.
Въпросът е дали ще ти даде.
MalePan7her
05-03-2016, 15:05
Добре, значи има развръзка! Има промяна в плана. Аз преотстъпвам Индинстиктнатк на GuardianAngel. Нека и момчето да има шанс. Аз се насочвам към друга посока. Това е благородно от моя страна.
Добре, значи има развръзка! Има промяна в плана. Аз преотстъпвам Индинстиктнатк на GuardianAngel. Нека и момчето да има шанс. Аз се насочвам към друга посока. Това е благородно от моя страна.
Аз тъкмо я бях обработил. Беше ти навита вече.
Нали си има приятел?
Нали си има приятел?
Няма.
MalePan7her
05-03-2016, 15:19
За това съм ти благодарен, обаче сърцето ми е пленено от друга! Аз не мога с две наведнъж, блажени са праведните синове!
Нали си има приятел?
Няма как да има приятел, поради неизяснени причини. Но пък може да си има пластмасов приятел с който да се масарижа като остане самотна. Мисля да не продължавам, че на много хора ще им прилошее!
За това съм ти благодарен, обаче сърцето ми е пленено от друга! Аз не мога с две наведнъж, блажени са праведните синове!
Коя?
Обаче само дранакала тука бе Сополи мополи разни дето се срамуват от себеси и не искат да се покажат с една снимка.ама да беше само той ама то почти всички отворени тука в форумаса така само пишат и плюят по другите.Избиват комплекси
Ходи да правиш това, което можеш да най-добре (свирки и да въртиш камбаната)
MalePan7her
05-03-2016, 15:31
Коя?
Дивергенчето, само да не ме е излъгала понеже каза че тренирала зимни спортове и имала яко тяло, ако ме е излъгала, ще преотстъпя и нея!
Ходи да правиш това, което можеш да най-добре (свирки и да въртиш камбаната)
Ма ти нешто си гузна ама не сам те споменала теб :lol:
Дивергенчето, само да не ме е излъгала понеже каза че тренирала зимни спортове и имала яко тяло, ако ме е излъгала, ще преотстъпя и нея!
Тя не се пипа! Ще става попадия.
И не трнира зимни спортове. Пее.
Ма ти нешто си гузна ама не сам те споменала теб :lol:
Простено ти е, че бъркаш родовете. Все пак, неграмотна си.
Аз казвам какво мисля, няма нужда да си ме споменавала.
Простено ти е, че бъркаш родовете. Все пак, неграмотна си.
Аз казвам какво мисля, няма нужда да си ме споменавала.
Казало лаиното и паднало в дупката :lol:
гузен негонен бяга :lol: :lol:
Здравей, Rabalka! Как си днес?
Stulta es.
Causa finita!
Обаче само дранакала тука бе Сополи мополи разни дето се срамуват от себеси и не искат да се покажат с една снимка.ама да беше само той ама то почти всички отворени тука в форумаса така само пишат и плюят по другите.Избиват комплекси
Аз съм загадъчна и мистична!
И все пак...
Ето ме:
http://imgur.com/JsFevfN
То не е лайно!
Здравей, Rabalka! Как си днес?
дай снимка бе да те видя :lol:
Къде съм казал нещо лошо?
http://i.imgur.com/JsFevfN.jpg
MalePan7her
05-03-2016, 16:19
Тя не се пипа! Ще става попадия.
И не трнира зимни спортове. Пее.
Какво пее, поп или?
Добре, тя ми каза че тренирала зимни спортове и била мега здрава, това го има из темите написано като доказателство. Явно се опитва да ме влюби ама всъщност е трътка!
Какво пее, поп или?
Добре, тя ми каза че тренирала зимни спортове и била мега здрава, това го има из темите написано като доказателство. Явно се опитва да ме влюби ама всъщност е трътка!
В хор пее.
Ти говориш за Ivaaaa. Oбъркал си се.
Не е трътка, невежа! Много е хубава даже.
YoungBloodZ
05-03-2016, 16:26
Много е хубава даже.
докажи
докажи
Да, да. Да мастурбирате на нейната снимка.
Гледайте си Rabalka.
YoungBloodZ
05-03-2016, 16:29
Да, да. Да мастурбирате на нейната снимка.
Гледайте си Rabalka.
тоз пък къде ме слагаш мен
ще мастурбирам на снимки...
докажи
Аз мога. Ама нямаааааааа. *плези се*
От целия форон, май само аз имам дивергент във фъкбукааа. :ппппппппппппппппппп Пръснете сееее!!!
тоз пък къде ме слагаш мен
ще мастурбирам на снимки...
Докажи!
От целия форон, май само аз имам дивергент във фъкбукааа. :ппппппппппппппппппп Пръснете сееее!!!
Колко е самоуверена жабата...
YoungBloodZ
05-03-2016, 16:35
Докажи!
какво точно да ти докажа?
Нали знаеш, че ти си много по-красива от Indistinct?
какво точно да ти докажа?
Че не ръкоблудствуваш на снимки.
YoungBloodZ
05-03-2016, 16:38
Че не ръкоблудствуваш на снимки.
ти докажи първо и след теб съм аз
Нали знаеш, че ти си много по-красива от Indistinct?
Хич ме не бърка кой е по-красив, соло. :дд Аз имам фъкбукито на момичето, а вие го няматеееее. Това е важнотоооо. *плез*
MalePan7her
05-03-2016, 16:42
В хор пее.
Ти говориш за Ivaaaa. Oбъркал си се.
Не е трътка, невежа! Много е хубава даже.
Сега не ме карай да търся, няколко дни назад го написа!!! За Ива знам отпреди, тя все за тъпия си биатлон говори, там ясно. А тя реално не става от телевизора и затова е плондер, но това е друга тема.
Дай да я видя да кажа дали съм впечатлен или не! Понеже от Ториното не съм особено впечатлен. Прилича на херо, което влачи из парка и храни бездомните мъстии.
Хич ме не бърка кой е по-красив, соло. :дд Аз имам фъкбукито на момичето, а вие го няматеееее. Това е важнотоооо. *плез*
Знаеш ли колко по-красиви от нея има? Какво като имаш facebook-a на една Госпожица Обикновена? Какво се случва, tori?
Сега не ме карай да търся, няколко дни назад го написа!!! За Ива знам отпреди, тя все за тъпия си биатлон говори, там ясно. А тя реално не става от телевизора и затова е плондер, но това е друга тема.
Дай да я видя да кажа дали съм впечатлен или не! Понеже от Ториното не съм особено впечатлен. Прилича на херо, което влачи из парка и храни бездомните мъстии.
Е, не знам. Може и да те е излъгала.
Не може. Ще се разсърди.
Според мен е по-хубава от tori.
Според мен е по-хубава от tori.
Ахахахаха.
MalePan7her
05-03-2016, 16:46
И като се разсърди какво, да не и държим сметка, тя да не е принцеса Калииси майката на дракони???
Явно си е дала фейсбука на момиче понеже иска да пробва вкуса на путка. Аз така го разбирам, какво да се пръскам от яд.
И като се разсърди какво, да не и държим сметка, тя да не е принцеса Калииси майката на дракони???
Явно си е дала фейсбука на момиче понеже иска да пробва вкуса на путка. Аз така го разбирам, какво да се пръскам от яд.
Друга е причината.
MalePan7her
05-03-2016, 16:49
Може да се прави на недостъпна за да изглежда по мистериозна, и накрая да си отвори краката за избраният, който примерно ще съм аз, обаче тя както не е сложила снимка, явно е дебела, тя дори да си отвори краката, аз ще я преотстъпя веднага.
Може да се прави на недостъпна за да изглежда по мистериозна, и накрая да си отвори краката за избраният, който примерно ще съм аз, обаче тя както не е сложила снимка, явно е дебела, тя дори да си отвори краката, аз ще я преотстъпя веднага.
Друга е причината.
Тя има комплекси...
Няма да си ти. Аз ще съм.
Няма да си ти. Аз ще съм.
Кой тогава ще оправи dreamwalker?
anonymous990763
05-03-2016, 16:55
Няма.
Защо ме издаваш? Сега как ще разкарвам крийпърите?
MalePan7her
05-03-2016, 16:55
Аз мога да ги оправя и двете стига да не са дебели и да са тийнеджарки, после ще ги преотстъпя на другите.
Omg, vijdam che ste pisali nqkvi prostotii za skite. Iskam samo da kaja, che tqlo pochti ne se pravi ot ski t.e. v bylgariq ima nqkvi usloviq poveche za spuskaniq ala-bala i to kolko vreme godishno tva trae? Telata na klasicheskite zimni sportove se pravqt v zala, izdryjlivostta na visokoplaninski lageri. I ne sym debela, bojeeee.
MalePan7her
05-03-2016, 17:00
Omg, vijdam che ste pisali nqkvi prostotii za skite. Iskam samo da kaja, che tqlo pochti ne se pravi ot ski t.e. v bylgariq ima nqkvi usloviq poveche za spuskaniq ala-bala i to kolko vreme godishno tva trae? Telata na klasicheskite zimni sportove se pravqt v zala, izdryjlivostta na visokoplaninski lageri. I ne sym debela, bojeeee.
Добре, няма значение дали се прави тяло от ски или от фитнес, важното е, че се налага да държиш кондиция понеже спортът е изморителен, карал съм ски, за мен е тъпотия, Шумахер още не се оправи, като зеленчук е ! Това е друга тема вече.
На бог не се моли няма да ти помогне, ако постнеш снимка това по може да ти помогне. Чувствай се задължена да ми покажеш как изглеждаш.
храни бездомните мъстии
Да нахраниш нещо живо съвсем не ми се струва лошо.
Знаеш ли колко по-красиви от нея има? Какво като имаш facebook-a на една Госпожица Обикновена? Какво се случва, tori?
Хахах, ми имам си я, да. И всъщност далеч не е грозна или нещо такова. На мен си ми харесва от гледната точка на женско. Смисъл хубаво момиче е, ще ми е интересно да видя как ще изглежда на бала си. :дд
Хахах, ми имам си я, да. И всъщност далеч не е грозна или нещо такова. На мен си ми харесва от гледната точка на женско. Смисъл хубаво момиче е, ще ми е интересно да видя как ще изглежда на бала си. :дд
Мислех си, че говорим за Indistinct...
Да, divergent е красива!
MalePan7her
05-03-2016, 17:08
Добре, явно само аз не съм я виждал ! А това е най важното, другото не е от значение !
Поснете и една снимка и аз ще си постна една моя.
Добре, няма значение дали се прави тяло от ски или от фитнес, важното е, че се налага да държиш кондиция понеже спортът е изморителен, карал съм ски, за мен е тъпотия, Шумахер още не се оправи, като зеленчук е ! Това е друга тема вече.
На бог не се моли няма да ти помогне, ако постнеш снимка това по може да ти помогне. Чувствай се задължена да ми покажеш как изглеждаш.
Mojesh li da se argumentirash zashto e typotiq i s kakvo vseki drug sport e poveche. Biatlonyt naprimer uchi na mnogo cenni kachestva. Nqma smisyl da izbroqvam. Da, izmoritelno e da karash i samo chovek, koito ne e probval go podcenqva. A kakvo da kaja za skokovete... tam povecheto sa si profesionalni letci.
MalePan7her
05-03-2016, 17:20
Ако искаш отиди в Африка да нахраниш някой нилски 6 метров Крокодил ? Също друго "живо нещо" е някоя отровна змия, може да отидеш и да погалиш някоя качулата Кобра. :smt058 Тук в БГ нали има терариуми, отвори терариума на някоя кобра и я погали по главичката :smt058
Mojesh li da se argumentirash zashto e typotiq i s kakvo vseki drug sport e poveche. Biatlonyt naprimer uchi na mnogo cenni kachestva. Nqma smisyl da izbroqvam. Da, izmoritelno e da karash i samo chovek, koito ne e probval go podcenqva. A kakvo da kaja za skokovete... tam povecheto sa si profesionalni letci.
Заради Формула 1 автомобилите пригодени за консумерския пазар се развиват, най-новите технологии и мотори идват точно от Формулата. Енцо Ферари е основал Ферари с цел да се конкурира на Формула 1 и негова цел № 1 е била да развива модерните технологии на вътрешното горене.
При бокса, каратето, джу джитсуто там се учиш на ръкопашен бой как да пребиеш някой когато нямаш оръжие под ръка !
При компютърните спортове се развиват компютърните технологии и пускат все по нови комп. компоненти за да са по бързи и съвършени компютрите !
Заради бягането , спринта и т.н. се развиват обувките, затова сега носите такива модерни кецки с невероятно стелки, найкченца и адидасченца !
Също обувките и изцяло дрехите се развиват заради футбола ! Бързо съхнещите материи Клима куул, Драй фит и прочее компрешан дрехи са заради футбола !
Шахът развива логичното мислене и търпение !
Какво развиват ските , да караш между дървета ли? Ако ти се кара между дърво, имам едно голямо дърво между два клона, можеш да пробваш върху мен техниката си ! :smt058
anonymous990763
05-03-2016, 17:24
Какво развиват ските , да караш между дървета ли? Ако ти се кара между дърво, имам едно голямо дърво между два клона, можеш да пробваш върху мен техниката си ! :smt058
Издържливост, точност, правилно разпределяне на сили, постоянство..
MalePan7her
05-03-2016, 17:30
Издържливост -----> Фитнес с вдигане на тежести + кардио тренировка
Точност -----> Коя точност ? Как да уцелваш флагчетата (онези които се огъват) на ски пистата ли? Обикновено този с "флагчето" ви нацелва вас между краката, така че тук за точност не може да става дума !
Правилно разпределяне на сили -----> Фитнес
Постоянство -----> Това идва от характера и със сигурност не го развиват спорта, защото много хора спират да спортуват и да тренират, няма значение какво. Трябва да ти идва отвътре да правиш нещо без мотивация ! Примерно това което аз правя го правя без мотивация ! Толкова ми е невероятно заниманието по професия, че мога да го правя като почивка !
АгентМура
05-03-2016, 17:31
Ако искаш отиди в Африка да нахраниш някой нилски 6 метров Крокодил ? Също друго "живо нещо" е някоя отровна змия, може да отидеш и да погалиш някоя качулата Кобра. :smt058 Тук в БГ нали има терариуми, отвори терариума на някоя кобра и я погали по главичката :smt058
Заради Формула 1 автомобилите пригодени за консумерския пазар се развиват, най-новите технологии и мотори идват точно от Формулата. Енцо Ферари е основал Ферари с цел да се конкурира на Формула 1 и негова цел № 1 е била да развива модерните технологии на вътрешното горене.
При бокса, каратето, джу джитсуто там се учиш на ръкопашен бой как да пребиеш някой когато нямаш оръжие под ръка !
При компютърните спортове се развиват компютърните технологии и пускат все по нови комп. компоненти за да са по бързи и съвършени компютрите !
Заради бягането , спринта и т.н. се развиват обувките, затова сега носите такива модерни кецки с невероятно стелки, найкченца и адидасченца !
Също обувките и изцяло дрехите се развиват заради футбола ! Бързо съхнещите материи Клима куул, Драй фит и прочее компрешан дрехи са заради футбола !
Шахът развива логичното мислене и търпение !
Защо си такъв злобен и сипеш лайна навсякъде?
MalePan7her
05-03-2016, 17:33
Вафла Морена, не съм злобен, обяснявам как стоят нещата, ако мозъкът ти не може да възприеме света около теб, започни да осмисляш решение за да коригираш хормоналните си проблеми ! Това което го казах за спортовете е точно така, прочети пак внимателно !
АгентМура
05-03-2016, 17:37
Вафла Морена, не съм злобен, обяснявам как стоят нещата, ако мозъкът ти не може да възприеме света около теб, започни да осмисляш решение за да коригираш хормоналните си проблеми ! Това което го казах за спортовете е точно така, прочети пак внимателно !
ми и така да е, за какво трябва да тъпчеш по карането на ски пред Ива? Ти знаеш, че тя обича ски.
MalePan7her
05-03-2016, 17:39
Как реално знам, че обича ски ? Ти знаеш ли, че тя обича ски ? Обмислял ли си вариант, тя да казва, че обича ски и да говори само затова , защото няма с какво друго да се похвали, или защото иска да има нещо в което се чувства значима и нещо с което може да се похвали! Ако реално е скиорка, нека постне някоя снимка как кара ски или как прави скокче ! Аз ще съм невероятно впечатлен и няма да спра да я ухажвам ! Но така като пише общи приказки, как да имам уважение ! Няма как да стане, Агент !
Наложително ли е да се заяждате с Ива?
MalePan7her
05-03-2016, 17:42
И ще ти дам приятелски съвет понеже си от моята раса, мъж си не си женка, недей да защитаваш жените за щяло и нещяло, така те взимат за балък ! И без това всеки закон тях защитава , и всеки цървул, който вагина не е виждал ги защитава ! И те помежду си се бранят. Виж как индистиснтсклсе защити веднага приятелката си ! Защитавай някой наистина слаб, който го е заслужил. Примерно дете, старец, животно ! Аз тук не виждам слабост , по скоро арогантност !
АгентМура
05-03-2016, 17:45
Как реално знам, че обича ски ? Ти знаеш ли, че тя обича ски ? Обмислял ли си вариант, тя да казва, че обича ски и да говори само затова , защото няма с какво друго да се похвали, или защото иска да има нещо в което се чувства значима и нещо с което може да се похвали! Ако реално е скиорка, нека постне някоя снимка как кара ски или как прави скокче ! Аз ще съм невероятно впечатлен и няма да спра да я ухажвам ! Но така като пише общи приказки, как да имам уважение ! Няма как да стане, Агент !
И ти пък за кво трябва да й разваляш кефа, дори и да е такова положението, както го каза? Баси шибаното копеле си.
Уоу, това е най-яката дискусия, заклеам са. Обожавам зимните спортове. Та, ако вземем биатлон, той учи на същите неща като всеки друг спорт - дисциплина, упоритост ала бала, но си има и специфика. В големите нации се води към армията, защо ли? Един по-масивен спортист повярвай ми няма нищо общо с издръжливостта на биатлонистта, които трупат функционален обем на +2000 метра, което прави дробовете им много по-приспособими. Конценрация. Вярно, не е попурярен спорт, но в норвегия се гледа от милиони, отговорността е голяма и трябва да си адски съсредоточен, за да уцелиш мишените. Има биатлонисти, които го провят за средно десет секунди, което си представяш кво означава, при наличието, че идваш от обиколка, трябва да си нормализираш пулса и дишането и на рубежа да си като статуя, някои и не мигат. Развива вестибулапния апарат. Ахах. Ставаш много по-хладнокръвен в есктремни ситуации. Адреналина е стрес медиирано вещество, което в повечето случаи не помага. Още много неща мога да изброявам, но ме мързи на тая кланиатура хд. Не подценявайте едно от най-прекрасните неща за мен :(
АгентМура
05-03-2016, 17:47
И ще ти дам приятелски съвет понеже си от моята раса, мъж си не си женка, недей да защитаваш жените за щяло и нещяло, така те взимат за балък ! И без това всеки закон тях защитава , и всеки цървул, който вагина не е виждал ги защитава ! И те помежду си се бранят. Виж как индистиснтсклсе защити веднага приятелката си ! Защитавай някой наистина слаб, който го е заслужил. Примерно дете, старец, животно ! Аз тук не виждам слабост , по скоро арогантност !
Аз не защитавам никой, не съм толкоз голям, че да ходя да защитавам други. Ти просто си шибаняк и не ме кефиш. За много напреднал се смяташ и ти, като някои други тука в тийнпроблем.нет :D
Аз съм Създание на жената.
Не знам и ква е тая глупост. Да се наречеш еди какъв си означава да е част от ежедневието ми. Аз не се занимавам професионално със зимни спортове така че.. уоу. Осзънах, че това ми е страст на 14-5г примерно, което е късно. Аз съм просто любител аматьор със задоволителни умения и няма как да е иначе тъй като ходя да карам веднъж-два пъти годишно. И да, да кажа, че в нашата страна е шибано зле и след това поколение вероятно няма и да имаме представители та са не говорим елит. Пък румъния, с които все се сравняваме... са на светлинни години. Ари, бб.
MalePan7her
05-03-2016, 17:58
Аз не защитавам никой, не съм толкоз голям, че да ходя да защитавам други. Ти просто си шибаняк и не ме кефиш. За много напреднал се смяташ и ти, като някои други тука в тийнпроблем.нет :D
Добре, чакай да видим дали разбрах, не си "толкоз голям" да защитаваш хората, обаче идваш и нападаш МЕН ? Ти знаеш ли, че ти трябва да си много "по-голям" за да нападаш точно мен ? Изобщо не знаеш кой съм даже ! За теб съм шибаняк и няма как да те кефя при положение , че си бил в центъра на вниманието и изведнъж оставаш на 29 план , докато аз те измествам на първо място , а след мен по интерес са колегата СОЛО и другия колега Сър НЮТОН ! А ти къде се нареждаш ? В кофите ето там !
Още повече за тинпроблем не говори, защото аз може да съм навредил на много , но съм и помогнал на много деца, разбра ли ме бастун ! Аз съм отделял от личното си време да помагам на деца в нужда със съвети и съм им бил като ментор ! Ти когато направиш това тогава си отваряй устата, занзибарник !
Уоу, това е най-яката дискусия, заклеам са. Обожавам зимните спортове. Та, ако вземем биатлон, той учи на същите неща като всеки друг спорт - дисциплина, упоритост ала бала, но си има и специфика. В големите нации се води към армията, защо ли? Един по-масивен спортист повярвай ми няма нищо общо с издръжливостта на биатлонистта, които трупат функционален обем на +2000 метра, което прави дробовете им много по-приспособими. Конценрация. Вярно, не е попурярен спорт, но в норвегия се гледа от милиони, отговорността е голяма и трябва да си адски съсредоточен, за да уцелиш мишените. Има биатлонисти, които го провят за средно десет секунди, което си представяш кво означава, при наличието, че идваш от обиколка, трябва да си нормализираш пулса и дишането и на рубежа да си като статуя, някои и не мигат. Развива вестибулапния апарат. Ахах. Ставаш много по-хладнокръвен в есктремни ситуации. Адреналина е стрес медиирано вещество, което в повечето случаи не помага. Още много неща мога да изброявам, но ме мързи на тая кланиатура хд. Не подценявайте едно от най-прекрасните неща за мен :(
Спортът Ива не учи на дисциплина ! Ти ако си недисциплиниран ще си остнаеш такъв и в спорта. Аз съм спортувал, бях отчасти недисциплинирал и затова все ме наказваха ! Спортът не ме научи, научи ме живота !
Биатлониста е хилав като клечка за зъби понеже ако е 120 кила няма да може да загребе 2 пъти и ще ускорява по съвсем друг начин ! Там се търси скорост ! За време е ! Не случайно спринтьорите са леки , апък колите от Формула едно са олекотени до н-та степен ! Тук сама се окопа, котенце !
Така, в Норвегия могат да гледат каквото си искат, могат да гледат ако искат изкопаване на петрол, те нали имат петролни залежи сигурно имат национален спорт по петролоизпомпване. Подобно на емирствата където имат за спорт Робот с каска на рицар да язди камила ! Който не е чувал да потърси да се посмее.
Нормално да станеш хладнокръвен от биатлона, при положение, че караш в минус 10 градуса ! Хах
Адреналина те прави супер човек , има случай в които бабка вдига 2 тона пикап за да извади внука си, върху който току що се е стоварил изпуснатия пикап поради отказал крик ! Как става ли! Тя разбира се къса всички мускулни връзки и изпада в колапс но спасява човека ! Също адреналина притъпява болката ! И много още други неща с които не си наясно!
АгентМура
05-03-2016, 18:03
Добре, чакай да видим дали разбрах, не си "толкоз голям" да защитаваш хората, обаче идваш и нападаш МЕН ? Ти знаеш ли, че ти трябва да си много "по-голям" за да нападаш точно мен ? Изобщо не знаеш кой съм даже ! За теб съм шибаняк и няма как да те кефя при положение , че си бил в центъра на вниманието и изведнъж оставаш на 29 план , докато аз те измествам на първо място , а след мен по интерес са колегата СОЛО и другия колега Сър НЮТОН ! А ти къде се нареждаш ? В кофите ето там !
Нареждаш се 1-ви сред безделниците и тъпанарите същевременно. Голям безделник и тъпанар си наистина. И на кой си помогнал ти ве? :D Кажи за някоя случка, в която си помогнал наистина на някого.
Нареждаш се 1-ви сред безделниците и тъпанарите същевременно. Голям безделник и тъпанар си наистина. И на кой си помогнал ти ве? :D Кажи за някоя случка, в която си помогнал наистина на някого.
Ела в "Чат!", че да видиш едно нещо.
MalePan7her
05-03-2016, 18:11
Ти в момента знаеш ли какво си причини ? Ти в момента си причини болка. В момента всички деца и младежи ще изкарат пуканките и Пепси понеже ти реши да ми дадеш карт-бланш да те унищожа !
Как разбра, че съм безделник, ти знаеш ли какъв съм като професия, Самоковски корен??
Аз за разлика от теб не стоя с гащеризона на стринка си, който не е пран от Пражката пролет, и да стоя надупен в самоковските ниви, с каруцата паркирана до мен, и да събирам корени!
Моята професия е такава, че да стоя в кожен стол и да ми носят Еспресо с 2 пръста златист каймак, разбра ли ме сега, хралупник??
На много хора съм помогнал, помпал!!! На много деца, някои все още пишат, други не. Длъжен ли съм на напънат брандурник като теб да шервам конфиденциална информация! Хората като си кажат тайните пред мен аз не отивам да ги разгласявам като останалите ! Аз пазя информацията им за да не им поронвам имиджа, за да не нарушавам и принципите си!
За адреналина казах в повечето случаи. Доста добре съм запозната с физиологията му. Адреналин на изпит с нищо не би ми помогнал освен да стане по-зле. Визирах не силови ситуации, а такива, в които трябва да мислиш хладнокръвно както казах. Няма по-запознат от мен и относно дистанионните условия. Биаглонитите никак не са хилави, по-скоро нормални. Ски бегачите са машини, съншайн. Дистанционните бегачи действително са фини. Спринтьорите са доста здрави обаче. Има и аномалии като петър нортхуг, чийто диапазон обхваща най-дългата и най-късата дисциплина. И моля те, провери алпийците например аксел лунд свиндал, марсел хиршер, тед лигети и тн да видиш за какви мАже става въпрос...
АгентМура
05-03-2016, 18:15
Ти в момента знаеш ли какво си причини ? Ти в момента си причини болка. В момента всички деца и младежи ще изкарат пуканките и Пепси понеже ти реши да ми дадеш карт-бланш да те унищожа !
Как разбра, че съм безделник, ти знаеш ли какъв съм като професия, Самоковски корен??
Аз за разлика от теб не стоя с гащеризона на стринка си, който не е пран от Пражката пролет, и да стоя надупен в самоковските ниви, с каруцата паркирана до мен, и да събирам корени!
Моята професия е такава, че да стоя в кожен стол и да ми носят Еспресо с 2 пръста златист каймак, разбра ли ме сега, хралупник??
На много хора съм помогнал, помпал!!! На много деца, някои все още пишат, други не. Длъжен ли съм на напънат брандурник като теб да шервам конфиденциална информация! Хората като си кажат тайните пред мен аз не отивам да ги разгласявам като останалите ! Аз пазя информацията им за да не им поронвам имиджа, за да не нарушавам и принципите си!
хероиноман
АгентМура
05-03-2016, 18:17
. И моля те, провери алпийците например аксел лунд свиндал, марсел хиршер, тед лигети и тн да видиш за какви мАже става въпрос...
Изящни са!
MalePan7her
05-03-2016, 18:19
За адреналина казах в повечето случаи. Доста добре съм запозната с физиологията му. Адреналин на изпит с нищо не би ми помогнал освен да стане по-зле. Визирах не силови ситуации, а такива, в които трябва да мислиш хладнокръвно както казах. Няма по-запознат от мен и относно дистанионните условия. Биаглонитите никак не са хилави, по-скоро нормални. Ски бегачите са машини, съншайн. Дистанционните бегачи действително са фини. Спринтьорите са доста здрави обаче. Има и аномалии като петър нортхуг, чийто диапазон обхваща най-дългата и най-късата дисциплина. И моля те, провери алпийците например аксел лунд свиндал, марсел хиршер, тед лигети и тн да видиш за какви мАже става въпрос...
Това ясно! Обаче когато си на ръба на физическите си възможности, когато ти трябва още малко енергия да бутнеш до края, тогава ти трябва този бууст. То има няколко бууста, първи, вторичен, трети, четвърти, като всеки следващ е по слаб. След това си каймак.
Ние с теб говорим за биатлон нали така, защо намеси изпитите и не-силовите ситуации не знам! Явно умишлено се опитваш да ме объркаш или да се измъкнеш от тъпа ситуация. Да знаеш не съм ти средностатистическия марпат, затова внимавай момиченце !
За тези които ги изброяваш не съм ги чувал, сигурен съм че и никой от форума не е чувал тях. Обаче за Роналдо, за Тайсън, за Майкъл Джордан, за Шумахер, за Люис Хамилтан, за Топалов и за Крамник дори Баба ти Пенка от бесарапските ридове дори е чувала !
MalePan7her
05-03-2016, 18:23
Няма как да не са изящни мъже на момче което има не-хетеросексуални наклонности !
АгентМура
05-03-2016, 18:25
http://i3.mirror.co.uk/incoming/article6952982.ece/ALTERNATES/s1200/Cristiano-Ronaldo-and-Badr-Hari.jpg
Адреналин в биатлона не ти трябва освен може би в последната обиколка на финален спринт. Наистина, наистина - не. Нали ти казах как трябва да си на стрелбището? Как адреналинът се вписва в понижаването на пулса, дишането и концентрацията? Никак. В биатлона е жизнено важно да си точен, колкото и бърз бегач да си, си нищо без самоконтролът.
golemiq_korab_minava
05-03-2016, 18:31
Издържливост -----> Фитнес с вдигане на тежести + кардио тренировка
Точност -----> Коя точност ? Как да уцелваш флагчетата (онези които се огъват) на ски пистата ли? Обикновено този с "флагчето" ви нацелва вас между краката, така че тук за точност не може да става дума !
Правилно разпределяне на сили -----> Фитнес
Постоянство -----> Това идва от характера и със сигурност не го развиват спорта, защото много хора спират да спортуват и да тренират, няма значение какво. Трябва да ти идва отвътре да правиш нещо без мотивация ! Примерно това което аз правя го правя без мотивация ! Толкова ми е невероятно заниманието по професия, че мога да го правя като почивка !
фитнес, ама една пералня няма да вдигнеш, а след 2 км бягане ще си гроб
мотивация не трябвло, ти си тъп.
дори професионалните спортисти се мотивират, гледайки по-добрите от тях.
MalePan7her
05-03-2016, 18:36
http://i3.mirror.co.uk/incoming/article6952982.ece/ALTERNATES/s1200/Cristiano-Ronaldo-and-Badr-Hari.jpg
Бадар Хари е велик кикбоксьор, и известните личности дружат в компания на известни личности. Не виждам нищо гейско, просто приятелски майтап и снимка, но това, гей съзнание ще го възприеме като гей снимка, това е ясно !!!
фитнес, ама една пералня няма да вдигнеш, а след 2 км бягане ще си гроб
Защо ми е да бягам, нали имам кола!! Що за тъпотия??
И сигурна ли си, че няма да вдигна??Искаш ли да дойдеш у нас да се увериш че ще дигна пералнята? Мога да вдигна и още нещо! :smt058
За мотивацията говориш глупости! Комплексарите гледат останалите! Гледат други спортисти не да се мотивират, а за да изучават слабости, много си неуко!!! Мотивация може да е семейството, здравето, някаква друга причина, но да гледаш друг как успява не е мотивация а комплекс за малоценност и да се опиташ да го стигнеш!
Адреналин в биатлона не ти трябва освен може би в последната обиколка на финален спринт. Наистина, наистина - не. Нали ти казах как трябва да си на стрелбището? Как адреналинът се вписва в понижаването на пулса, дишането и концентрацията? Никак. В биатлона е жизнено важно да си точен, колкото и бърз бегач да си, си нищо без самоконтролът.
И плюс това стрелбата няма нищо общо до реалната стрелба. Това е просто изчезващ спорт. Вместо да станеш динозавър, по добре се запъти към модерни танци примерно, стриптийз, това е много подходящо за момиче, и е възбуждащо! Или примерно лека атлетика, виж как изглежда Ивет лалова! :smt058
АгентМура
05-03-2016, 18:39
Бадар Хари е велик кикбоксьор, и известните личности дружат в компания на известни личности. Не виждам нищо гейско, просто приятелски майтап и снимка, но това, гей съзнание ще го възприеме като гей снимка, това е ясно !!!
https://rap4-radioafricagroup.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2015/12/CGl6jvzW0AAVBpG.jpg
http://www.ronaldo7.net/faq/cristiano-ronaldo-gay-pose.jpg
MalePan7her
05-03-2016, 18:45
Честно казано, дори и да е гей, какъвто мисля, че не е ! Кои сме ние да съдим. По скоро кой си ти да съдиш? Ти какво си постигнал в този живот освен да лееш семе от мастурбиране върху ламината у вас и майка ти да се чуди защо лепне като стъпва.
Ето това никой не може да го оспори ----->
https://cdn3.vox-cdn.com/thumbor/LinpzSaLcOaaSMRKkRuJ3dMANMs=/0x49:600x387/1600x900/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_image/image/46319808/legs.0.0.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_yj01Te_I32A/TH4jbCbkouI/AAAAAAAAEQw/xD1qwet5zCE/s1600/ronaldo.jpg
http://celebrityfollowed.com/content/images/2015/04/Cristiano-Ronaldo-11.jpg
Не е билднат като типичния футболист с анорексия ами е билднат като ММАец средна или лека-тежка категория (light heavyweight).
АгентМура
05-03-2016, 18:49
Честно казано, дори и да е гей, какъвто мисля, че не е ! Кои сме ние да съдим. По скоро кой си ти да съдиш? Ти какво си постигнал в този живот освен да лееш семе от мастурбиране върху ламината у вас и майка ти да се чуди защо лепне като стъпва.
Ето това никой не може да го оспори ----->
https://cdn3.vox-cdn.com/thumbor/LinpzSaLcOaaSMRKkRuJ3dMANMs=/0x49:600x387/1600x900/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_image/image/46319808/legs.0.0.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_yj01Te_I32A/TH4jbCbkouI/AAAAAAAAEQw/xD1qwet5zCE/s1600/ronaldo.jpg
http://celebrityfollowed.com/content/images/2015/04/Cristiano-Ronaldo-11.jpg
Не е билднат като типичния футболист с анорексия ами е билднат като ММАец средна или лека-тежка категория (light heavyweight).
:D :D :D много педерастски изглеждат тия снимки без никакви жени зад Роналдо, които да се усмихват за камерите. Ти ми се струваш гей.
pac0line
05-03-2016, 18:51
пускайте снимки на цици и пищни задници, не на педераси, бездарницииииии, фюрера е жив
АгентМура
05-03-2016, 18:53
пускайте снимки на цици и пищни задници, не на педераси, бездарницииииии, фюрера е жив
аватарът ти е педерастски, Пако.
YoungBloodZ
05-03-2016, 18:54
ще направи ли циганите на сапун? ако да - значи ще съм щастлив!
MalePan7her
05-03-2016, 18:54
Точно това щях да кажа, как някой с аватар на педал с разкопчан дюкян се изказва и коментира гей модата??
Добре, аз исках пищни задници, само че както добре всички видяха, никоя не пожела да се покаже, обичат да стоят в сянка да има интрига явно, или са дебели! Ива и дивергенчето така и не се показоха.
АгентМура
05-03-2016, 18:56
Точно това щях да кажа, как някой с аватар на педал с разкопчан дюкян се изказва и коментира гей модата??
Добре, аз исках пищни задници, само че както добре всички видяха, никоя не пожела да се покаже, обичат да стоят в сянка да има интрига явно, или са дебели! Ива и дивергенчето така и не се показоха.
;) миг- миг. :D :D
MalePan7her
05-03-2016, 19:00
Ако бях гей щях да си пиша с мъже, както виждаш аз не коментирам в темите като теб, да си пиша с момчета, откак съм тук само с жени си пиша, помисли си пак кой е гея.
АгентМура
05-03-2016, 19:03
Ако бях гей щях да си пиша с мъже, както виждаш аз не коментирам в темите като теб, да си пиша с момчета, откак съм тук само с жени си пиша, помисли си пак кой е гея.
:D :D :D :D педалите, които мяркам по филмите, все във женски компании се движат. Що се преструваш на играч, когато не си такъв?
MalePan7her
05-03-2016, 19:08
Всъщност аз не се движа в "женски" компании, а в женска компания, просто си правя срещите в различни дни, не излизам в един ден с всички на едно място, бримко!
Това, че съм играч ти го каза. Аз по скоро се категоризирам като непрекъснато надървен.
АгентМура
05-03-2016, 19:12
Всъщност аз не се движа в "женски" компании, а в женска компания, просто си правя срещите в различни дни, не излизам в един ден с всички на едно място, бримко!
Това, че съм играч ти го каза. Аз по скоро се категоризирам като непрекъснато надървен.
въдицата ти не се огъва, щото нищо не клъвва сигурно. ае ходи лапай пишки, Пинко, розова пантеро.
YoungBloodZ
05-03-2016, 19:15
MalePan7her не вярвах че може да се намери по-натоварваща личност от соло ама ти ми доказа че всичко на тоя свят е възможно
MalePan7her
05-03-2016, 19:18
Всъщност въдицата ми знаеш ли какво представлява? Представлява един дълъг топор. Толкова надървен напоследък, че стои еректирал над 11 часа. Сега търся подходяща партньорка, която да брандирам и да удовлетворя. А ти с какво можеш да удовлетвориш момичетата? С аниме аватар на профила си и глас като на кьоксал баба?? Аз съм сложил топ атлет на аватар, подходящ за топ мъж, а ти какво си сложил?? Японска педеращина. Ти знаеш ли че японците са най големите педали и розовото в Япония е мъжки цвят! Там синьо носят жените, а розово мъжете, галабарник!!!
АгентМура
05-03-2016, 19:23
Всъщност въдицата ми знаеш ли какво представлява? Представлява един дълъг топор. Толкова надървен напоследък, че стои еректирал над 11 часа. Сега търся подходяща партньорка, която да брандирам и да удовлетворя. А ти с какво можеш да удовлетвориш момичетата? С аниме аватар на профила си и глас като на кьоксал баба?? Аз съм сложил топ атлет на аватар, подходящ за топ мъж, а ти какво си сложил?? Японска педеращина. Ти знаеш ли че японците са най големите педали и розовото в Япония е мъжки цвят! Там синьо носят жените, а розово мъжете, галабарник!!!
ахахаххахах лъскай бастоня, че да се успокоиш, Роналдо.
MalePan7her
05-03-2016, 19:29
Искаш ли да извикаш сестра си да ми го полъска? Тя добре смуче главичката.
golemiq_korab_minava
05-03-2016, 19:30
Защо ми е да бягам, нали имам кола!! Що за тъпотия??
За мотивацията говориш глупости! Комплексарите гледат останалите! Гледат други спортисти не да се мотивират, а за да изучават слабости, много си неуко!!! Мотивация може да е семейството, здравето, някаква друга причина, но да гледаш друг как успява не е мотивация а комплекс за малоценност и да се опиташ да го стигнеш!
Темата беше за издържливост. Бягането в армията е основна тренировка за издържливост. Един преход в планината, ако ти се наложи с фитнеса си издъхнал. Един крадец не можеш да хванеш през пресечена местност.
Фитнеса и в бойните спортове не помага особено. Да би на боксьорите тежка класа да бъхтят постоянно тежести?
Нашия шампьон по канадска борба да няма много големи ръце?
Пералнята съм сигурен, че няма да можеш да я вдигнеш... Лично съм се обедил, че хамалите и селяните, които бачкат на село са 100 пъти по здрави и издържливи за подобни дейности.
Второ.
Явно не си на ТИ в спорта. Във фитнеса може да си добър, макар че фитнеса дори не е записан като спорт на олимпийските игри. Културизма е спорт, там се иска професионална насоченост.
Комплексите са много нужни качества. Комплексите се преодоляват и побеждават.
Да се възхищаваш на по-добър и да се стараеш да го настигнеш. Да успяваш да надминеш целите си с труд и постояннство, колкото и да ти е трудно, особено в началото - това е тази надъхваща сила и мотивация. А не да правиш всичко, защото ти е яко. Такива спортисти изостават, съжалявам да ти го кажа. Спортисти, които не преодоляват себе си и тренират колкото за удоволствие - не се развиват достатъчно. Ти си любител. Но не и професионалист.
АгентМура
05-03-2016, 19:31
Искаш ли да извикаш сестра си да ми го полъска? Тя добре смуче главичката.
разбра ли на соло ip- то и адреса му?
голяма досада сте
ти пък си безличен робот
MalePan7her
05-03-2016, 19:35
Кой точно спортист се сравнява с други че да продължи напред ?
Аз мога да изброя доста, които се развиват, защото имат спокойствие. А цялото това съревноваване, неоспоримо е интересно, обаче изтощава и напряга ненужно организма и сетивата ти! А понякога имаш нужда да си спокоен, духовно.
Нали го видяхме нашият смешко колко се сравняваше с Кличко, който е посредствен боксьор. Щял да го смаже, бил мега подготвен. Накрая му усукаха мустака. Мога да ти дам такива примери до утре.
И ако мма-ец не тренира фитнес, не знам какво тренира, фигурно пързаляне може би.
https://www.youtube.com/watch?v=2e4Fs5xP4O8
Ето гледай
MalePan7her
05-03-2016, 19:38
разбра ли на соло ip- то и адреса му?
ти пък си безличен робот
Да, но с него сключихме примирие, пакт за ненападение, с теб обаче нямам подобна уговорка затова мога да те млатя.
АгентМура
05-03-2016, 19:38
Аз мога да изброя доста, които се развиват, защото имат спокойствие. А цялото това съревноваване, неоспоримо е интересно, обаче изтощава и напряга ненужно организма и сетивата ти! А понякога имаш нужда да си спокоен, духовно.
Нали го видяхме нашият смешко колко се сравняваше с Кличко, който е посредствен боксьор. Щял да го смаже, бил мега подготвен. Накрая му усукаха мустака. Мога да ти дам такива примери до утре.
И ако мма-ец не тренира фитнес, не знам какво тренира, фигурно пързаляне може би.
Ето гледай
олеле :D :D :D :D Със соло обменяте ли си клипове на Брок Леснар, Пинко? обменяте си общата шизофрения, куче болно! :Х
Един момент.
Male, тук има задниче. - http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/580395-%D0%94%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%BE
golemiq_korab_minava
05-03-2016, 19:51
Ето гледай
Всеки се е запалил по даден спорт гледайки постижения на дадени спортисти.
Ти бъркаш меренето на пишки, сравняването - кой е по-добър, което няма нищо общо с това да се отдадеш на нунжното време и тренировки, за да го достигнеш желаното. Тук дори не става въпрос за състезание. И въпреки това победителите са тези, които имат за цел да са победители. Нямаш ли нужния инстинкт да побеждавш, как ще станеш победител?
За това ти казах - ти си любител! Тренираш за лично удоволствие. Не се състезаваш с никого. Състезателят не означава, че тренира за другите. Тренираш за себе си!
Не знам какви видеа ми пускаш - ако искаш сам намери тренировката на Кличко и на който и да е бил друг боксьор, каратист, китаец , кик-боксьор... няма да види елемент от бодибилдинга... - помпене или нещо подобно.
Шампьона по канадска борба в също не блести с огромна маса. https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=video&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjFlcPq1r7MAhXLjCwKHZEGBbkQtwIIJzAC&url=http%3A%2F%2Fwww.btv.bg%2Fvideo%2Fshows%2Fneka-govoriat%2Fvideos%2Fbalgarin-nomer-1-v-kanadskata-borba.html&usg=AFQjCNF4cBWAQ3yl9q4geJj7YKk2wky_cQ&sig2=nJrUBWNZvh-65qc0T5YtIg&bvm=bv.121099550,d.bGg
Ти няма как да познаваш понеже не знаеш реално кой съм.
Разчиташ на това, нали?
MalePan7her
05-04-2016, 06:06
Не, разчитам на друго, да погаля гърдичките на приятелката ти и после да ти пратя снимки. На нея и липсва здраво ебане, така като гледам. Пък и нали знаеш, жените обичат разнообразие! Ти не си никакво разнообразие понеже си се закотвил, това те прави бета фагот.
Чакаме дъжда ама го няма нещо :lol:
http://prikachi.com/images/36/8742036X.jpg
Не знаех, че Мели е от Будапеща :)
http://www.stagram.cz/photo/712063389498247930_1290981697/
anonymous990763
05-04-2016, 06:50
:D :D :D
YoungBloodZ
05-04-2016, 06:59
то беше ясно че е някъв трол :lol:
MalePan7her
05-04-2016, 07:16
Ти си най-големият агент от форума!!! Официално те награждавам с орден Агент.
Откъде я намери изобщо! Съмнява ме да посещаваш унгарски сайтове или да си унгарец??
YoungBloodZ
05-04-2016, 07:19
Ти си най-големият агент от форума!!! Официално те награждавам с орден Агент.
Откъде я намери изобщо! Съмнява ме да посещаваш унгарски сайтове или да си унгарец??
ти нали беше системен администратор? би трябвало да знаеш как стават нещата :lol:
MalePan7her
05-04-2016, 07:21
Искам от него да го чуя! Имам предположения !
Иначе не съм системен администратор, но се занимавам с компютри ;) Бастун
YoungBloodZ
05-04-2016, 07:36
Искам от него да го чуя! Имам предположения !
Иначе не съм системен администратор, но се занимавам с компютри ;) Бастун
не знаех за тази марка компютри "Бастун" явно е някаква нова :razz:
MalePan7her
05-04-2016, 07:38
Да, това е марката с която ще брандирам цялото ти семейство. Отивам да ям, не ме нервирай за закуска точно!
YoungBloodZ
05-04-2016, 07:41
Да, това е марката с която ще брандирам цялото ти семейство. Отивам да ям, не ме нервирай за закуска точно!
искам да ти е ясно че спирам да пиша само защото си страшно тъпо парче... дреме ми иначе на оная работа какво правиш, къде отиваш и дали те нервирам или не
MalePan7her
05-04-2016, 10:02
искам да ти е ясно че спирам да пиша само защото си страшно тъпо парче... дреме ми иначе на оная работа какво правиш, къде отиваш и дали те нервирам или не
ЯнгБладз приличаш ми на онзи калпак ДоньеЙен, който изгоних така безочливо!
Какво се напъваш не мога да разбера! Точно с теб не съм си писал и нямах разпра, обаче ти изведнъж реши да ми изплуваш пред очите както червено наметало пред очите на бик в Памплона!
Знаеш ли кое отблъсква жените? Това че някой по слаб физически от тях ги защитава! Изобщо някакъв непознат да ги защитава е много комично. Затова ти предлагам да млъкнеш.
MalePan7her
05-04-2016, 10:22
Оттук не можете да кажете точно на колко съм но донякъде ще се подразбере че съм дърта сопа (иначе сопата ми не е дърта, гладка и млада е)! Ето, да не каже после някой нещо че се крия и съм фейк като унгарката! Мразя да ме наричат фейк.
http://store.picbg.net/pubpic/69/1D/b7b40745948c691d.JPG
YoungBloodZ
05-04-2016, 10:28
ЯнгБладз приличаш ми на онзи калпак ДоньеЙен, който изгоних така безочливо!
Какво се напъваш не мога да разбера! Точно с теб не съм си писал и нямах разпра, обаче ти изведнъж реши да ми изплуваш пред очите както червено наметало пред очите на бик в Памплона!
Знаеш ли кое отблъсква жените? Това че някой по слаб физически от тях ги защитава! Изобщо някакъв непознат да ги защитава е много комично. Затова ти предлагам да млъкнеш.
грешно си разбрал... не защитавам никой просто ми писна да сереш във всичките теми
1 разумен коментар нямаш и само идиотщини говориш... много от жените ти казаха по любезния начин че си пълен нещастник защото не искат да изглеждат груби но аз не съм жена и мога да ти го кажа право в лицето... пълен боклук си и нищо не става от теб! колкото по-бързо го разбереш толкова по-добре за теб! тръгнал да ми се хвали кой ебал, кой му духал и колко голям му бил члена
кво ме боли мен патката за теб бе олигофрен?
MalePan7her
05-04-2016, 10:32
грешно си разбрал... не защитавам никой просто ми писна да сереш във всичките теми
1 разумен коментар нямаш и само идиотщини говориш... много от жените ти казаха по любезния начин че си пълен нещастник защото не искат да изглеждат груби но аз не съм жена и мога да ти го кажа право в лицето... пълен боклук си и нищо не става от теб! колкото по-бързо го разбереш толкова по-добре за теб! тръгнал да ми се хвали кой ебал, кой му духал и колко голям му бил члена
кво ме боли мен патката за теб бе олигофрен?
Бабабабабабахахахахахаха чаай че се олях с вода, гълабарник !
От смях се олях целия !
Кое ми е идиотщината , поясни , че не съм много съгласен , и други не са съгласни с теб !
Жените всъщност са малки момиченца , които като видят истински кур (като моя например) ще се уплашат. Затова не ги слагай в графа жени ! Те са си груби по природа , а такива като теб са нежни по рождение и по природа ! Какво ще ми кажеш в лицето , трюфел ? Ако ми застанеш пред лицето най много да ми извадиш 20 лв и да ми ги дадеш доброволно за да не те ударя !
Какво става и какво не става от мен това говори кариерата ми и клиентите ми ! Самочувствието ми винаги ще е до тавана на къщата ми заради това с което се занимавам , а сега бягай да миеш чиниите , и сложи престилката , лельо !
MalePan7her
05-04-2016, 10:37
Male, тук има задниче. - http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/580395-%D0%94%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%BE
Рабалка я знам, преотстъпвам ти я на теб понеже не ме кефи изобщо ! Нападай докато е време !
YoungBloodZ
05-04-2016, 10:47
Какво става и какво не става от мен това говори кариерата ми и клиентите ми !
нека позная! работиш като сводник във форума нали? ама нещо не ти се получава :с
MalePan7her
05-04-2016, 10:49
Нали ти казах вече , и то цели два пъти , Кьоксал Баба !!!
Казах ти , че се занимавам с компютърни технологии !!! И в града в който живея има мои табели навсякъде , бандур !!!
YoungBloodZ
05-04-2016, 10:51
Нали ти казах вече , и то цели два пъти , Кьоксал Баба !!!
Казах ти , че се занимавам с компютърни технологии !!! И в града в който живея има мои табели навсякъде , бандур !!!
известен бизнесмен посещава тийн форум. яко. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
MalePan7her
05-04-2016, 10:55
Всъщност не знам кое е смешното ! Има бизнесмени които посещават стриптиз клубове , други се друсат по дискотеки , трети са хомосексуални , аз примерно се развличам тук ! Това е напълно нормално , всеки си има някакво хоби , грендейл !
После ще те подхвана , защото сега нямам време , нямам търпение да те подхвана вечерта ! Приготвил съм ти мистрия намазана с диария която ще лепна на косата ти , броукбек !
AnarchyPan7her
05-04-2016, 10:56
Тоаа кааааалаф ако не сам аз
или сам ас или мои подражател
да живее анархията
Не, разчитам на друго, да погаля гърдичките на приятелката ти и после да ти пратя снимки. На нея и липсва здраво ебане, така като гледам. Пък и нали знаеш, жените обичат разнообразие! Ти не си никакво разнообразие понеже си се закотвил, това те прави бета фагот.
Ще се радвам да ми доразвиеш теорията си на живо. Звучиш ми като интересен събеседник.
YoungBloodZ
05-04-2016, 11:07
Ще се радвам да ми доразвиеш теорията си на живо. Звучиш ми като интересен събеседник.
не се закачай с известния бизнесмен че ще ти изпрати мутри да те набият! :lol:
divergent
05-04-2016, 15:32
Отдавна е попреминала тази тема, ама и аз имам право на глас, иначе излиза, че ми говорите зад гърба! :D
Не помня да съм казвала нещо за зимни спортове, Роналдо наистина се е объркал.
Благодаря на моя любим inewton за добрата реклама, вдигаш ми самочувствието направо! :D И престанете да изнудвате хората да ви показват моя снимка, не се крия, но и не смятам за необходимо да се показвам на всички. Който иска, да ми пише, може и да се запознае със скромната ми особа. :D
tori, надявам се да не ти разбия сърцето, ама не си единствената от форума, която присъства в приятелите ми във фейсбук, имам също LoveInfect и haritov. :D
YoungBloodZ
05-04-2016, 15:34
Отдавна е попреминала тази тема, ама и аз имам право на глас, иначе излиза, че ми говорите зад гърба! :D
Благодаря на моя любим inewton за добрата реклама, вдигаш ми самочувствието направо! :D И престанете да изнудвате хората да ви показват моя снимка, не се крия, но и не смятам за необходимо да се показвам на всички. Който иска, да ми пише, може и да се запознае със скромната ми особа. :D
tori, надявам се да не ти разбия сърцето, ама не си единствената от форума, която присъства в приятелите ми във фейсбук, имам също LoveInfect и haritov. :D
то Харитов всички го имат! :D
divergent
05-04-2016, 15:35
няма лошо, комуникацията е хубаво нещо :D
Може да е от Чехия...
LoadRunner
05-04-2016, 17:00
хахахахааааа
не е истина, бах тая рабалка, направила е мелито щото сигурно дебелата мексиканка е спряла кранчето за снимки
а ти къв си бе, аре кажи къв е шанса да намериш непознат по тоя начин
да нямаш нещо общо
иначе мненията и регистрацията ти са на ниво, спокойно
никой няма да се усъмни в тебе, дишай
LoadRunner
05-04-2016, 17:00
иначе бах маа му
то в целия свят имало курви
хахахахааааа
не е истина, бах тая рабалка, направила е мелито щото сигурно дебелата мексиканка е спряла кранчето за снимки
да нямаш нещо общо
Кой е Rabalka?
LoadRunner
05-04-2016, 17:52
Кой е Rabalka?
сигурно е тоя дето пуска снимките на рабалка :д
кой да е, също и мисля че е ония гнусен педал дето си снимаше мазния асоциален пъпчив задник
мели и още може да има, аа онаа baby от преди и мацето
се един и същ е, и юлиан пишеше като рабалка
и юлиан може да е негов
като цяло стила на рабала е да пише анални темички
затова мисля че е педерас някъв и се кефи на малките момченца дето се радват на фалшиви снимки
golemiq_korab_minava
05-04-2016, 17:59
az go nqmam ;( cry
сигурно е тоя дето пуска снимките на рабалка :д
кой да е, също и мисля че е ония гнусен педал дето си снимаше мазния асоциален пъпчив задник
мели и още може да има, аа онаа baby от преди и мацето
се един и същ е, и юлиан пишеше като рабалка
и юлиан може да е негов
като цяло стила на рабала е да пише анални темички
затова мисля че е педерас някъв и се кефи на малките момченца дето се радват на фалшиви снимки
За Rabalka не съм сигурен, но за baby_baby съм!
MalePan7her
05-04-2016, 18:15
С удоволствие, обаче харесвам момичета, тийнейджърки само! Ако искаш изпрати Тори, аз ще поприказвам с нея насаме, после тя като се върне ще ти потвърди, че съм интересен събеседник. Обещавам да не я докосна и да не правим секс.
не се закачай с известния бизнесмен че ще ти изпрати мутри да те набият! :lol:
Откога програмистите познават мутри? Ние носим цаки с голям диоптър!!!
Последният път когато ми отказоха снимка знаеш ли какво се оказа? Че момичето е било 80 кила. А искаше да излизаме на среща, аз и отказох категорично докато не видя снимка. Тя не изпрати и аз спрях да пиша. След това я видях във фейсбук случайно, излезе като препоръчана. Не е от форума ако тва те интересува но беше зверски дебела. С красиво лице, но зверски дебела. Просто ми направи впечатление защо като е красива се снима само от цицките нагоре?????
И ти май като нея ползваш такива търговски похвати!!! Ди-Върджън-че
MalePan7her
05-04-2016, 18:18
Отивам да гледам Ронката как ще ака в английска уста, днес е денят!
Лека вечер малка-херо Тори и малка върджън Дивърджън!
Соло ходи да гледаш мача!!! БТВ Акшън ХД
Fisherman
05-04-2016, 18:28
айде че утре трябва да ставаш в 4 да нараниш кокошките
MalePan7her
05-04-2016, 18:31
Ще ги храня към 6 всъщност. Искаш ли да ти пратя няколко чикъна по Лео експрес, да си ги гледаш и да ги храниш със семе от чурката си???
Fisherman
05-04-2016, 18:33
Ще ги храня към 6 всъщност. Искаш ли да ти пратя няколко чикъна по Лео експрес, да си ги гледаш и да ги храниш със семе от чурката си???
не,този начин на отглеждане явно се е зародил и останал само в твоето село,това означава ли че отиваш да перкаш чикии в курника? или в една кофичка от кисело мляко вършиш работата сутрин,докато баба ти меси питки?
Fisherman
05-04-2016, 18:38
и после го носиш на кокошките
divergent
05-04-2016, 20:01
Последният път когато ми отказоха снимка знаеш ли какво се оказа? Че момичето е било 80 кила. А искаше да излизаме на среща, аз и отказох категорично докато не видя снимка. Тя не изпрати и аз спрях да пиша. След това я видях във фейсбук случайно, излезе като препоръчана. Не е от форума ако тва те интересува но беше зверски дебела. С красиво лице, но зверски дебела. Просто ми направи впечатление защо като е красива се снима само от цицките нагоре?????
И ти май като нея ползваш такива търговски похвати!!! Ди-Върджън-че
защо все се обясняваш и разказваш някакви неща, които никой не го интересуват?
никакви похвати не използвам, разменила съм снимки с няколко души от форума, някои ми имат и фейсбука, намирам фигурата си за напълно задоволителна и прилична и от никого не се крия. ;)
твоя снимка кога ще видим?
никакви похвати не използвам, разменила съм снимки с няколко души от форума, някои ми имат и фейсбука, намирам фигурата си за напълно задоволителна и прилична и от никого не се крия. ;)
Той е сладък!
Сега искам да кажа, че фигурата не е важна, а душата и характера.
divergent
05-04-2016, 20:18
Той е сладък!
Сега искам да кажа, че фигурата не е важна, а душата и характера.
като Роналдо ли изглежда?
ами кажи му на него, тотална дискриминация са неговите предпочитания. :D
като Роналдо ли изглежда?
ами кажи му на него, тотална дискриминация са неговите предпочитания. :D
Момчето е красиво, devergent.
АгентМура
05-04-2016, 20:20
Момчето е красиво, devergent.
а преди отричаше, че си гей. педал! :D
а преди отричаше, че си гей. педал! :D
Аз не съм момче! OMG...
АгентМура
05-04-2016, 20:23
Аз не съм момче! OMG...
:D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D
Ти си един простак.
хахахахааааа
да нямаш нещо общо
Така е прав си бе
LoadRunner
05-04-2016, 20:56
Така е прав си бе
отдавна съм те разбрал бе педерстче
отдавна съм те разбрал бе педерстче
Така е прав си бе
golemiq_korab_minava
05-05-2016, 07:07
Аз не съм момче! OMG...
ко каза?
ко каза?
Hoc est dreamwalker.
golemiq_korab_minava
05-05-2016, 08:21
Hoc est dreamwalker.
не вярвам, че толкова добре се престува
YoungBloodZ
05-05-2016, 08:31
Я и на мен напиши
не вярвам, че толкова добре се престува
Подценяваш я май.
ко каза?
Казах, че не съм момче...
MalePan7her
05-06-2016, 02:12
Имаш ЛС, ще си разменим снимки щом толкова искаш да ме видиш.
MalePan7her
05-06-2016, 02:16
не,този начин на отглеждане явно се е зародил и останал само в твоето село,това означава ли че отиваш да перкаш чикии в курника? или в една кофичка от кисело мляко вършиш работата сутрин,докато баба ти меси питки?
Първо, на село ги храним нормално, с царевица, зеленчуци и прочее!
Обаче ти у вас вътре в хладилника ти ЗИЛ сделано в СССР 1950г. имаш само Дерби кола, от оная за педесе стотинки от кварталното магазинче, имаш няколко разгазирани бутилки бира останали ти от нова година и имаш и няколко втасали кюфтета. А да забравих, имаш и вафли ная от 0,09 стотинки. Искаш птичетата да развият холестерол, диабет и да умрат от диария ли?? Ако е така няма да ти ги пращам!!!
Fisherman
05-06-2016, 12:01
не знам ква е тая дерби кола,ти заради нея ли така говориш несвързано?
разменила съм снимки с няколко души от форума, някои ми имат и фейсбука, намирам фигурата
Наложително ли е да го натякваш? Досадно е.
divergent
05-06-2016, 12:50
Наложително ли е да го натякваш? Досадно е.
наложително е, за да видиш как ти ни караш да се чувстваме.
наложително е, за да видиш как ти ни караш да се чувстваме.
И как се чувствате, Госпожице?
YoungBloodZ
05-06-2016, 14:28
Имаш ЛС, ще си разменим снимки щом толкова искаш да ме видиш.
интересно
MalePan7her
05-06-2016, 15:16
интересно
И предния път ти беше тоя същия дето го каза това, тогава позна, ама сега нещата няма да се развият по същия начин, просто нямам време и нерви ;)
Ся тва ти го казвам да помислиш, да ти се завъртят спомени в главата.
не знам ква е тая дерби кола,ти заради нея ли така говориш несвързано?
Пия пепси и то рядко, прекалено много захар има и не ме кефи. Апък ДЕРБИ колата няма как да не я знаеш, просто не си запомнил името ѝ, обаче цялото ти семейство знае за нея, не случайно тъпия ти баща те е нарекъл Дерби. Сигурно докато мазния космат чичка наречен твой баща, докато е опрашвал майка ти с чурката си 7 санта скрита от шкембето му, е пиел дерби кола и е давал и на майка ти да пие и общо взето, заченат си с най долнопробната химия. Затова и имаш афинитет към химичните елементи и това и следваш. Явно искаш да разбереш формулата на това чудо на света Дерби колата и да я усъвършенстваш. Ето те теб, най вляво, ти и приятелите ти пиете селска Дерби кола за 40 стотинки, която се вижда на масата, голямата бутилка.
http://media.snimka.bg/7582/021419485-big.jpg
С удоволствие, обаче харесвам момичета, тийнейджърки само! Ако искаш изпрати Тори, аз ще поприказвам с нея насаме, после тя като се върне ще ти потвърди, че съм интересен събеседник. Обещавам да не я докосна и да не правим секс.
Няма смисъл да ми обещаваш, така или иначе нямаш шанс. ;)
Fisherman
05-07-2016, 07:53
И предния път ти беше тоя същия дето го каза това, тогава позна, ама сега нещата няма да се развият по същия начин, просто нямам време и нерви ;)
Ся тва ти го казвам да помислиш, да ти се завъртят спомени в главата.
Пия пепси и то рядко, прекалено много захар има и не ме кефи. Апък ДЕРБИ колата няма как да не я знаеш, просто не си запомнил името ѝ, обаче цялото ти семейство знае за нея, не случайно тъпия ти баща те е нарекъл Дерби. Сигурно докато мазния космат чичка наречен твой баща, докато е опрашвал майка ти с чурката си 7 санта скрита от шкембето му, е пиел дерби кола и е давал и на майка ти да пие и общо взето, заченат си с най долнопробната химия. Затова и имаш афинитет към химичните елементи и това и следваш. Явно искаш да разбереш формулата на това чудо на света Дерби колата и да я усъвършенстваш. Ето те теб, най вляво, ти и приятелите ти пиете селска Дерби кола за 40 стотинки, която се вижда на масата, голямата бутилка.
http://media.snimka.bg/7582/021419485-big.jpg
мерси,че ми показваш,че си див селянин,който знае какво е кола за 40 стотинки
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/12088175_847744812006486_6060675765573469891_n.jpg ?oh=f199a659f4d581b7788dff9b93b0b7d6&oe=57A47A36 ^_~
MalePan7her
05-07-2016, 21:06
Няма смисъл да ми обещаваш, така или иначе нямаш шанс. ;)
Аз не искам да имам шанс , за кой път да ти го кажа ? Не ми харесва приятеката ти , че да си губя енергията с нея. Обаче помни ми думите , както сега МНОГО ДРУГИ хора ми помнят думите , защото излязох прав за доста неща , ще я наебат доста добре ! И рогата ти ще се удрят във вратата като излизаш. Ти си типичен пример за момче , което не е виждало момиче през живота си , сигурно тя ти е първата истинска любов и тепърва ще виждаш разочарованията на живота. Не искам да ти развалям настроението , затова не ме провокирай , познаваш ме отпреди , аз съм Носферату , знаеш на кво съм способен ! Айде изчезвай
HollyGolightly
05-07-2016, 21:47
Тая тема дори не е забавна вече, никой не пуска снимки, храните се за глупости. Форумът продължава да се влошава.
YoungBloodZ
05-07-2016, 23:31
Тая тема дори не е забавна вече, никой не пуска снимки, храните се за глупости. Форумът продължава да се влошава.
Thank you captain obvious
MalePan7her
05-08-2016, 08:29
Нека Youngbloodz да пусне да му се посмеем и аз ще пусна снимка.
MalePan7her
05-08-2016, 08:32
Монетата е хвърлена бастун , нека видим сега ти колко си отворен ! Пусни си селската физиономия
MalePan7her
05-08-2016, 09:35
Има ъпдейт, направих си специална ФОТОСЕСИЯ, специално за ЯнгБалдз, чакам на гущера снимките и ще постна и аз моите !!! Който иска да го накара да си покаже пъпеша за да стане интересно !
DreamCatcher...
05-08-2016, 10:57
http://prikachi.com/images/128/8794128t.jpg
MalePan7her
05-08-2016, 10:59
Добре, ЯнгБалъкЗ се покри като мишка , аз го питах няколко пъти отказва, но аз така и така направих невероятни снимки със селфи стика ми и гадната предна камера на телефона, ще ги постна в негова чест.
ТЕЗИ СНИМКИ СА СПЕЦИАЛНО ЗА МОЯТА ПРИЯТЕЛКА YoungBastunz->
http://postimg.org/image/o21kw3f5t/
http://postimg.org/image/vgqwoh11d/
http://postimg.org/image/90zaetwg1/
http://postimg.org/image/s4slv69a9/
А тази снимка е позата която ще заема когато той дойде у нас за да ми направи орално удоволствие на клончето , ще гледам в тавана от удоволствие 8-)
http://postimg.org/image/prao45uv5/
Тези снимки са за диварджанчето , моята бъдеща виртуална съпруга , тъй като тя искаше отдавна да се наслади на селската ми невероятна визия тъй като си падя по селяни като мен
http://postimg.org/image/me70v6qo1/
http://postimg.org/image/xnv5ce6bl/
http://postimg.org/image/cymk48j9d/
divergent
05-08-2016, 11:10
Леле, специално за мен... Очарована съм просто.
А как реши, че съм бъдещата ти виртуална съпруга?!
MalePan7her
05-08-2016, 11:16
Да, затова специално направих жест за да очаровам бъдещата си виртуална съпруга и бъдещата си боксова круша в лицето на ЯнгБастунз.
Реших го защото притежаваш едно мое хоби, не хоби по скоро интерес. Кумеца на сватбата ще е соло_ и той ще пусне за сватбена песен стартовия тон от Каунтар страйк 1.5. Ти какво ще добавиш като аранжимент на сватбата? И кой ще поканим?
Да, затова специално направих жест за да очаровам бъдещата си виртуална съпруга и бъдещата си боксова круша в лицето на ЯнгБастунз.
Реших го защото притежаваш едно мое хоби, не хоби по скоро интерес. Кумеца на сватбата ще е соло_ и той ще пусне за сватбена песен стартовия тон от Каунтар страйк 1.5. Ти какво ще добавиш като аранжимент на сватбата? И кой ще поканим?
Тогава поне аз да ви оженя? Поне пари да изкарам от цялата работа.
MalePan7her
05-08-2016, 11:20
Добре, Айнютон е сватбен фотограф и ръководител "шаферки"
divergent
05-08-2016, 11:22
Тези решения се взимат от двама души, мен никой не ме е питал. А едно общо нещо не е достатъчно условие за встъпване в брак. И държа съпругът ми, било то виртуален или не, да е грамотен. Ти си на доста високо ниво в сравнение с повечето от форума, но имаш някои пропуски в запетаите и граматиката. Ще трябва да ти предам няколко урока.
Добре, Айнютон е сватбен фотограф и ръководител "шаферки"
Не, не. inewton не е учил в семинария, за да е фотограф и ръководител "шаферки". Аз съм свещеник. Не съм ръкоположен, ама съм извършвал някога богослужения.
MalePan7her
05-08-2016, 11:25
Просто не ми се върза физик и поп, ама явно всеки си има неговите хобита. Добре тогава ти ще ни свържеш в свят съюз. Кой ще е фотографа? Фишармен го правя фотограф и ръководител "шаферки" понеже има пресичка и е представителен
MalePan7her
05-08-2016, 11:28
Аз изчезвам ще попълним списъка после със съпругата ми и ще съобщя къде ще е церемонията и медения месец.
Просто не ми се върза физик и поп, ама явно всеки си има неговите хобита. Добре тогава ти ще ни свържеш в свят съюз. Кой ще е фотографа? Фишармен го правя фотограф и ръководител "шаферки" понеже има пресичка и е представителен
Свещенството е свето Тайнство, не хоби.
Fisherman ръководител "шаферки"? Той няма да се спре да ги чука...
Наистина ли си в безизходица?
golemiq_korab_minava
05-08-2016, 11:33
Добре, ЯнгБалъкЗ се покри като мишка , аз го питах няколко пъти отказва, но аз така и така направих невероятни снимки със селфи стика ми и гадната предна камера на телефона, ще ги постна в негова чест.
А тази снимка е позата която ще заема когато той дойде у нас за да ми направи орално удоволствие на клончето , ще гледам в тавана от удоволствие 8-)
Тези снимки са за диварджанчето , моята бъдеща виртуална съпруга , тъй като тя искаше отдавна да се наслади на селската ми невероятна визия тъй като си падя по селяни като мен
Боже, с какви хора съм писал и четял..
MalePan7her
05-08-2016, 11:34
Тези решения се взимат от двама души, мен никой не ме е питал. А едно общо нещо не е достатъчно условие за встъпване в брак. И държа съпругът ми, било то виртуален или не, да е грамотен. Ти си на доста високо ниво в сравнение с повечето от форума, но имаш някои пропуски в запетаите и граматиката. Ще трябва да ти предам няколко урока.
Имам пропуски когато пиша от смартфона. Но да речем, че може и да имам други пропуски затова с удоволствие ще приема уроците ти. Имаме цял съвмествн живот пред нас и ще има да ме учиш много време. Аз ще те науча на други неща в замяна.
Ставаш за съпруга понеже обичаш разходките, планината и тн. Ще си обикаляме заедно из Европа, дори ще посетим Зимбабве родината на Янгбладз. Ти помисли кой ще каним и кой не докато ме няма. Айде съкровище
:---) :smt048 :)
MalePan7her
05-08-2016, 11:36
Или обсъждай сватбата или да те няма, насран кораб
Големия кораб минава
MalePan7her
05-08-2016, 11:37
Свещенството е свето Тайнство, не хоби.
Fisherman ръководител "шаферки"? Той няма да се спре да ги чука...
Е кво лошо има. Избери си шаферка преди той да ги е подбрал!
divergent
05-08-2016, 11:41
Тогава поне аз да ви оженя? Поне пари да изкарам от цялата работа.
Не стига, че толкова бързо се отказа от мен, ами и предлагаш ти да ни бракосъчетаеш?! Мислех, че означавам нещо за теб!
каква поредна форумна драма
divergent
05-08-2016, 11:45
не прави такива коментари, че сега ще му хрумне да те назначи да напишеш роман :D
Е кво лошо има. Избери си шаферка преди той да ги е подбрал!
Добре, избирам си KittyBloom.
Не стига, че толкова бързо се отказа от мен, ами и предлагаш ти да ни бракосъчетаеш?! Мислех, че означавам нещо за теб!
Означаваш, ама в тия времена на безпаричие нали и аз трябва да ям нещо. Не е от сребролюбие, само за основни нужди ми трябват. И ще ми купите празнични свещенически одежди, че старите за друго ги ползвам.
Искаш ли ти да си ми дякон? Тъкмо и ти някой лев ще изкараш.
divergent
05-08-2016, 11:56
Означаваш, ама в тия времена на безпаричие нали и аз трябва да ям нещо. Не е от сребролюбие, само за основни нужди ми трябват. И ще ми купите празнични свещенически одежди, че старите за друго ги ползвам.
Вместо да ме спасиш, да се бориш за мен...
Не, не. Ти не си вярваща, искаш да си сменяш религията... По-добре не.
divergent
05-08-2016, 12:03
Не, не. Ти не си вярваща, искаш да си сменяш религията... По-добре не.
В името на любовта бих приела всяка една религия!
В името на любовта бих приела всяка една религия!
Едно е недостойната човешка любов, съвсем друго е да възлюбош Господа. Трябва да обичаш Бог без да имаш причина, не заради някого. А и на сила хубост не става.
Забавно е.
А ти като бъдещ кум трябва да знаеш някои неща. Колкото и да не искам ще трябва да си поговорим с теб.
А ти като бъдещ кум трябва да знаеш някои неща. Колкото и да не искам ще трябва да си поговорим с теб.
Ваш кум ли, Господине?
не прави такива коментари, че сега ще му хрумне да те назначи да напишеш роман :D
не чета и пиша романи
Искаш ли ти да си ми дякон? Тъкмо и ти някой лев ще изкараш.
не
браво
занимавайте го че да не ме дразни на лс
Ваш кум ли, Господине?
Не, Пантеров кум и кум Дивергентский.
Не, Пантеров кум и кум Дивергентский.
Не съм съгласен!
divergent
05-08-2016, 12:39
Не съм съгласен!
и да беше, нямаше да имаш възможността, понеже такова събитие няма да се състои.
и да беше, нямаше да имаш възможността, понеже такова събитие няма да се състои.
Защо няма да се състои?
anonymous990763
05-08-2016, 12:41
Горката. Луда те направиха. :D
divergent
05-08-2016, 12:43
Горката. Луда те направиха. :D
абе аз и преди не бях много добре :D
MalePan7her
05-08-2016, 19:30
Добре, чакай, чакай малко? Значи ние сме сгодени обаче ти гледаш в друга посока, така ли? Ако ще е така да взема и аз да си направя ХАРЕМ? Ти ще си в на най-долното стъпало, ще миеш чиниите.
Май ще играе каиша. Тебе само аз мога да те спася, обаче щом си много отворена! Няма да се женя за тебе! Ще си намеря някоя вярна, пък ти отивай на село да рониш разядка от кочан за прасетата. Много ме разочарова! :cry: Отгоре на сичко сега прецака и празника на всички поканени
divergent
05-08-2016, 19:32
Добре, чакай, чакай малко? Значи ние сме сгодени обаче ти гледаш в друга посока, така ли? Ако ще е така да взема и аз да си направя ХАРЕМ? Ти ще си в на най-долното стъпало, ще миеш чиниите.
Май ще играе каиша. Тебе само аз мога да те спася, обаче щом си много отворена! Няма да се женя за тебе! Ще си намеря някоя вярна, пък ти отивай на село да рониш разядка от кочан за прасетата. Много ме разочарова! :cry: Отгоре на сичко сега прецака и празника на всички поканени
Ти чакай! Кога беше този годеж, аз защо не съм присъствала? Да не ме бъркаш с някоя? Няма да участвам в харема ти.
Съжалявам, че те разочаровах, но не обичам неща относно мен да се решават без мое участие.
Абе, какви са тия глупости, бе хора. Как няма да се жените? Аз вече си бях разпределил паричките от бракосъчетанието....
MalePan7her
05-08-2016, 19:39
Именно, Айнютон вече си избра KittyBloom, явно за да и блуумне китито. И пари е ще праи, ще пръска вода с върбова клонка.
Варджанче, явно си претърпяла амнезия. Обаче за да видиш аз колко съм готин, ще повторим отново годежа! Приготвил съм ти годежен пръстен от шоколадово яйце киндер, в син цвят за теб, в розов за мен. Ето вкарвам те в участието, насочи дата в която да се сгодим официално.
golemiq_korab_minava
05-08-2016, 19:39
аз щях да Ви снимам , я бързо в редица
divergent
05-08-2016, 19:45
Именно, Айнютон вече си избра KittyBloom, явно за да и блуумне китито. И пари е ще праи, ще пръска вода с върбова клонка.
Варджанче, явно си претърпяла амнезия. Обаче за да видиш аз колко съм готин, ще повторим отново годежа! Приготвил съм ти годежен пръстен от шоколадово яйце киндер, в син цвят за теб, в розов за мен. Ето вкарвам те в участието, насочи дата в която да се сгодим официално.
Обичам Киндер, обичам и синия цвят, обаче сериозно ме притеснява твоят розов пръстен. Или това е разпределението преди да си ги разменим? Пак не става, не харесвам розово.
MalePan7her
05-08-2016, 19:49
Чакай малко Фишърман е назначен за фотограф ! Ти откъде се пръкна , теб не те познавам ?
Върджанче, забравих, като бях "В русия съм, в Русия съм" направих още една снимка специално за теб, меденият ни месец ще е в мавзолея на Ленин, а ВТОРАТА снимка направих ако ти се яде КУР. Предлагам ти "КУР". На 15 юни в 14:40 часа можеш да си получиш "несушек КУР". Можеш да направиш и заказ по телефона.
http://postimg.org/image/t2s8a0yo1/
http://postimg.org/image/of498nypt/
Розовото е новото черно , не случайно Роналдо носи само розово а японците смятат розовото за ултимативния мъжествен цвят !
Добре какъв цвят да избера, угодия нямаш, искаш ли в зелено електриково ?
divergent
05-08-2016, 19:52
Чакай малко Фишърман е назначен за фотограф ! Ти откъде се пръкна , теб не те познавам ?
Върджанче, забравих, като бях "В русия съм, в Русия съм" направих още една снимка специално за теб, меденият ни месец ще е в мавзолея на Ленин, а ВТОРАТА снимка направих ако ти се яде КУР. Предлагам ти "КУР". На 15 юни в 14:40 часа можеш да си получиш "несушек КУР". Можеш да направиш и заказ по телефона.
http://postimg.org/image/t2s8a0yo1/
http://postimg.org/image/of498nypt/
Розовото е новото черно , не случайно Роналдо носи само розово а японците смятат розовото за ултимативния мъжествен цвят !
Добре какъв цвят да избера, угодия нямаш, искаш ли в зелено електриково ?
Отдавна не съм яла пилешко. Иначе се радвам, че дори когато си толкова далеч, продължаваш да си мислиш за мен.
Така е. Тя ме нарича "падре".
Със здравец, ама няма значение. Важното е да ми платиш, пък аз знам какво да правя.
golemiq_korab_minava
05-08-2016, 19:53
уникално хоби имаш, да снимкаш простотии по цял ден.
MalePan7her
05-08-2016, 19:54
Доста ли ти се яде пилешко ? Голямо пиле или малко пиле предпочиташ ?
Нормално , ако не си мисля за теб , ще кажеш , че само ти си мислиш за мен и ще почнеш да ми пилиш на главата , че не съм ти верен !
MalePan7her
05-08-2016, 19:55
уникално хоби имаш, да снимкаш простотии по цял ден.
Всъщност беше хоби, вече е нещо повече освен хоби, просто ми се отдава да намеря правилния момент !
А твоето хоби какво е ? Градинарство , да сееш фасул ? Или да рониш броколи ?
Всъщност беше хоби, вече е нещо повече освен хоби, просто ми се отдава да намеря правилния момент !
Корабчето е много интелигентно момче. Едва ли това му е хобито.
Корабче, искаш ли да ми помагаш в бракосъчетаноето?
golemiq_korab_minava
05-08-2016, 20:00
правилен момент от вида, да седнеш да рисуваш и снимаш простотии към непознати тиин форумни пиклювци?
да, добре е от време на време да се разпуска с простотия, но чак пък толкова, стегни се.
MalePan7her
05-08-2016, 20:00
Добре, ще я включа обаче при едно условия, че ти я озаптиш понеже ме дразни