View Full Version : СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [10]
divergent
05-08-2016, 20:00
Нормално , ако не си мисля за теб , ще кажеш , че само ти си мислиш за мен и ще почнеш да ми пилиш на главата , че не съм ти верен !
ще те разочаровам, не съм такова мрънкало.
MalePan7her
05-08-2016, 20:03
правилен момент от вида, да седнеш да рисуваш и снимаш простотии към непознати тиин форумни пиклювци?
да, добре е от време на време да се разпуска с простотия, но чак пък толкова, стегни се.
Това не е рисуване а надпис с маркер, който отнема около 6-7 секунди. Още толкова да си отворя стика и да си закача смартфона. Аз имам и други начини да разпускам, обаче ми трябва разнообразие, обичам да правя различни неща, иначе ми омръзва едно и също ! Ти ако не си така, ако брулиш доматите , не знам, ти си знаеш!
MalePan7her
05-08-2016, 20:03
ще те разочаровам, не съм такова мрънкало.
Добре, тогава няма проблем да изляза с една варненка от форума, нали ? Да не вземеш после да ми скокнеш ?
Добре, тогава няма проблем да изляза с една варненка от форума, нали ? Да не вземеш после да ми скокнеш ?
Прелюбодеянието е грях! Въздържай се поне до сватбата.
divergent
05-08-2016, 20:06
излизай с когото искаш от форума, има само едно изключение. без мен.
divergent
05-08-2016, 20:07
Прелюбодеянието е грях! Въздържай се поне до сватбата.
не е ли логично преди сватбата да се размазва, за да не съгрешава по време на брака?
golemiq_korab_minava
05-08-2016, 20:08
Това не е рисуване а надпис с маркер, който отнема около 6-7 секунди. Още толкова да си отворя стика и да си закача смартфона. Аз имам и други начини да разпускам, обаче ми трябва разнообразие, обичам да правя различни неща, иначе ми омръзва едно и също ! Ти ако не си така, ако брулиш доматите , не знам, ти си знаеш!
а за предните снимки? В другата тема рева, че си някакъв бизнесмен. Но един бизнесмен е малко вероятно да се снима и занимава с подобна дейност,най-малкото на визията му, излагация се казва, нищо лично.
Пък аз ще си бруля домати, и краставици, й пшеници, моя си работа.
не е ли логично преди сватбата да се размазва, за да не съгрешава по време на брака?
Логично е да ви оженя и да ми платите. После вече свършва моята работа.
Аз не искам да имам шанс , за кой път да ти го кажа ? Не ми харесва приятеката ти , че да си губя енергията с нея. Обаче помни ми думите , както сега МНОГО ДРУГИ хора ми помнят думите , защото излязох прав за доста неща , ще я наебат доста добре ! И рогата ти ще се удрят във вратата като излизаш. Ти си типичен пример за момче , което не е виждало момиче през живота си , сигурно тя ти е първата истинска любов и тепърва ще виждаш разочарованията на живота. Не искам да ти развалям настроението , затова не ме провокирай , познаваш ме отпреди , аз съм Носферату , знаеш на кво съм способен ! Айде изчезвай
Такива отрепки като теб не заслужават даже лекарства против диария.
аз съм Носферату , знаеш на кво съм способен !
на кво точно си способен
освен да си бръснеш ръцете
и да мязаш на зализан педал
който си бръсне тиквата
за да не го мислят за педал
MalePan7her
05-08-2016, 20:30
излизай с когото искаш от форума, има само едно изключение. без мен.
Без теб няма как да стане , защото няма да има форумна интрига, сега нашата сватба ще се следи от интерес предимно от неприятелите и завистливите невестулки
а за предните снимки? В другата тема рева, че си някакъв бизнесмен. Но един бизнесмен е малко вероятно да се снима и занимава с подобна дейност,най-малкото на визията му, излагация се казва, нищо лично.
Пък аз ще си бруля домати, и краставици, й пшеници, моя си работа.
Аз снимки може и да съм качил мои, обаче защо си мислиш, че ще изкопчиш друго? Замисли се, ако бачках всеки ден като костенурка, защо имам толкова много време да пиша глупости, просто си помисли добре дали останалите ти приятели или ти имате време
Такива отрепки като теб не заслужават даже лекарства против диария.
Диарията е типична на рохкавия ти приятел, аз не съм по тия работи :D И кафявото не ме кефи като цвят
на кво точно си способен
освен да си бръснеш ръцете
и да мязаш на зализан педал
който си бръсне тиквата
за да не го мислят за педал
Всъщност ми подбуди интереса, мисля да си пусна коса и да я залижа като на роналдо, дали ще ми отива, КЛЕКАЧ?
Всъщност ми подбуди интереса, мисля да си пусна коса и да я залижа като на роналдо, дали ще ми отива, КЛЕКАЧ?
по-добре си сложи цици
тъкмо нещо да отива на задника
и късите ти крачка
че нисък гей никой гей не би погледнал
MalePan7her
05-08-2016, 20:35
Всъщност съм метър и 83 , баламурник, да ти снимам ли личната ми карта? Макар че не ми трябва да съм много висок да те нокаутирам. Тайсън е бил например 1.79 см.
Това с ръстта е пълна простотия и не знам как трябва да ме засегне? Това само тинеджърка, която е 1.60 и е 60 кг свиня може да засегне само. И майка ти също.
Тайсън е бил например 1.79 см.
бил е, ама вече не е ли
много си ми забавен
ама аз така съм свикнал
да ме забавляват само олигофрени
divergent
05-08-2016, 20:49
Без теб няма как да стане , защото няма да има форумна интрига, сега нашата сватба ще се следи от интерес предимно от неприятелите и завистливите невестулки
нямам намерение да се жертвам, за да поддържам интриги, не съм в Биг Брадър все пак.
MalePan7her
05-08-2016, 20:52
бил е, ама вече не е ли
много си ми забавен
ама аз така съм свикнал
да ме забавляват само олигофрени
Иди си играй дотата и след това изцеди чурката си върху чехлите, които баба ти купи с пенсията и. Не ме занимавай сколопендро
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/13161894_1234248783259478_5181643368006829641_o.jp g
Варненци, които обичат гледките, трябва да знаят къде се намира мястото. Ако не - прекрасната Галатея. :3 Било е нещо МЕГА красиво като гледка, ще ми се да мога да се върна 20тина години назад, за да го видя действащ. Качвам снимката, за да си напълните очите с хубавата гледка от днес, пък била тя и при лошо време.
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/10678626_926407264043633_3494850320033557959_n.jpg ?oh=f445c82cc219f2da70ffe15efeb66702&oe=57E39638
Това е от наблюдателницата на Аладжа манастир преди година и половина. Пак ходих там тия дни, но забравих да щракна нова. :( Катеренето си струва! Обаче тая във владиславово не е за всеки, аз не издържах много там, всеки повей на вятъра я клати невероятно силно и имаш чувството, че падаш, определено не е за всеки.
MalePan7her
05-08-2016, 23:21
За каква наблюдателница говориш, вишката ли? Преди казармата?
MalePan7her
05-09-2016, 05:42
Там внимавай понеже точно под нея има мини-циганско гето и са много неприятелски настроени към българи. Не ходи сама там, разбра ли ? И въобще те съветвам този квартал да го избягваш, ОК?
Стига предразсъдъци, де. Владиславово не е чак така опасен квартал. Те и в Русе за Гарата се носят някакви легенди, за Чародейките също. Като цяло тва го има за всеки квартял, който е близо до циганските махали. Години наред съм оцеляла и на Гарата, и в Чародейка. Като не закачаш никого, за да доказваш колко си як, никой не закача теб.
Живях едно лято във човешката част на Владиславово и нито са ни закачали на прибиране от работа нощем, нито вечер до магазина, нито нищо. Даже децата на целия блок се събираха под терасата ни и кибичиха до късна доба да се драчат с пенсиите за пейките. Даже си ми харесва на мен за квартал - всичко си има. Сега, негърската част и тия гета съвсем горе са си наистина някакъв батак ама откъм блокове, инфраструктура и, поне по мои наблюдения, липса на магазини. Ама в човешката няма нещо кой знае кво кофти. Поликлиника си има, магазини, сумермаркети, аптеки, парк даже, пазари, има транспорт и всичко. А и не всеки може да се тикна на Чаталджа или в Левски.
MalePan7her
05-09-2016, 06:17
Аз ти казвам как стоят нещата - ти ако искаш вярвай. Първи и втори клас съм учил в Патриарх Евтимий, който е до парка и се прибирах пеш доста надалеч. Това е било 1998 и 1999-та. Един път се прибирах от читалището пеш, и са ме гонили българи, не мангали, за да ме целят мен и приятел с камъни колкото тухла големи ! Едното от момчетата го удариха по главата и му спукаха главата. Излязоха от подлеза на 3-ти март. Там нали има един подлез, там само наркомани се боцкат ! Хахах сметни за какво става дума! Това е най-наркоманския район на Варна тъй като имотите са НАЙ-ЕВТИНИ в целия град и там са се навряли най-големите утайки и дроги!!! Това е най лошото място във цяла Варна. По-добре да си пробвам шанса в Максуда. Наскоро един го изкараха от мерцедеса му и го изгърбиха и потрошиха посред бял ден, сигурно не си чула. Малко е като в Бургас там, бият се и се ръгат с ножки за нищо. Познавам полицаи оттам и като има такъв сигнал не се отзовават изобщо. Пак ти казвам, внимавай в "Бразилия".
То навсякъде има побоища, наркомани и невъзпитани негърски чавета. По Борисова (Русе) - уж булевард се води, че и Широк център - са ме гонили хлапета от негърски произход да ме замерят със заплени клечки кибрит. И са ме спирали да ми предлагат секс/закарване до вкъщи, пияни цскари/левскари викат след мачове, луди без блузи се разхождат, има разбити коли и бмвта, има наръгани с ножове, разни побоища и много катастрофи. В Чародейка, където съм живяла като малка пък хората били виждали духове от гробището, циганята в гетата се избиват един-друг и разбиват S-класи и бмвта. В малките улички по центъра пък се друсат като невидяли.
Искам да кажа - бардака, ако го търсиш (дори не усилено), ще го намериш и на луната да идеш. Не за друго, не от отрицателна нагласа, а от това, че го има навсякъде. И като човек, израснал по уж лоши квартали и продължаващ да живее в тях (пуст късмет, дейба, все на гета попадам от мъничка), мога да кажа с относителна сигурност, че щом съм оцеляла, защото не съм се закачала с никого, значи не е чак така опасно. И си зависи от теб да си пазиш гърба и да не се закачаш. Като хукнеш по циганските махали да говориш за голям ром със сок от манго, естествено, че ще лежиш в травматология. То е и близко до акъла. Реално никой не идва при теб да ти опре пистолета, за да си купиш трева/весели хапченца от него или да сподели своята спринцовка с теб.
А тва училище трябва да е до 12ти блок, нале? Или съм съвсем в друга посока? А в Максуда така и не се е налагало да ходя/минавам или поне аз не знам да е така. И 3ти март не ми говори нищо, аз имена на улички и булеварди не помня/знам в Русе, кво остава за Варна. :ддд
golemiq_korab_minava
05-09-2016, 07:02
Аз снимки може и да съм качил мои, обаче защо си мислиш, че ще изкопчиш друго? Замисли се, ако бачках всеки ден като костенурка, защо имам толкова много време да пиша глупости, просто си помисли добре дали останалите ти приятели или ти имате време
Те бизнесмените бачкат всеки ден и не си позволяват да приличат на тъпи.
Ха, викаш задължително трябва да бачкаш постоянно, за да не лехтяйстваш?
golemiq_korab_minava
05-09-2016, 07:12
То навсякъде има побоища,
на едни места са повече, на други по-малко. Не е казано, че не се живее в някои квартали, но големия процент от населяващите ги хора са много зле. Щом предпочиташ да ти надуват чалга по цял ден, твой проблем.
MalePan7her
05-09-2016, 07:16
Те бизнесмените бачкат всеки ден и не си позволяват да приличат на тъпи.
Ха, викаш задължително трябва да бачкаш постоянно, за да не лехтяйстваш?
Не знам как да те наричам момченце или момиченце, може би си нещо между двете???
Бизнесмените кой ти каза че бачкат всеки ден? Зависи какъв тип бизнесмен си. Някой си стоят вкъщи, други пътуват, трети ходят до офиса. Всеки според приоритетите си работи. Аз не приличам на тъп пред когото трябва. Пред теб, дали ме интересува като какъв приличам? Ти какво си ми на мен? Изобщо не те знам откъде се пръкна. Продължавай да се опитваш да затапиш, този който устата и кура са му големи колкото столицата на Румъния!!!
То навсякъде има побоища, наркомани и невъзпитани негърски чавета. По Борисова (Русе) - уж булевард се води, че и Широк център - са ме гонили хлапета от негърски произход да ме замерят със заплени клечки кибрит. И са ме спирали да ми предлагат секс/закарване до вкъщи, пияни цскари/левскари викат след мачове, луди без блузи се разхождат, има разбити коли и бмвта, има наръгани с ножове, разни побоища и много катастрофи. В Чародейка, където съм живяла като малка пък хората били виждали духове от гробището, циганята в гетата се избиват един-друг и разбиват S-класи и бмвта. В малките улички по центъра пък се друсат като невидяли.
Искам да кажа - бардака, ако го търсиш (дори не усилено), ще го намериш и на луната да идеш. Не за друго, не от отрицателна нагласа, а от това, че го има навсякъде. И като човек, израснал по уж лоши квартали и продължаващ да живее в тях (пуст късмет, дейба, все на гета попадам от мъничка), мога да кажа с относителна сигурност, че щом съм оцеляла, защото не съм се закачала с никого, значи не е чак така опасно. И си зависи от теб да си пазиш гърба и да не се закачаш. Като хукнеш по циганските махали да говориш за голям ром със сок от манго, естествено, че ще лежиш в травматология. То е и близко до акъла. Реално никой не идва при теб да ти опре пистолета, за да си купиш трева/весели хапченца от него или да сподели своята спринцовка с теб.
А тва училище трябва да е до 12ти блок, нале? Или съм съвсем в друга посока? А в Максуда така и не се е налагало да ходя/минавам или поне аз не знам да е така. И 3ти март не ми говори нищо, аз имена на улички и булеварди не помня/знам в Русе, кво остава за Варна. :ддд
Не се засягай, обаче в момента говориш от на баба си наизуст. Това са глупости, че навсякъде имало престъпления и наркота. Ако беше така, нямаше ИМОТ в един район да струва €***,***, а в друг район да е €**,***.
Много хора избират имот точно заради района, крайм рейт-a, природата, панорамата и тем подобни. Аз където живея няма да видиш някой да се изплюе на улицата, и то живея в същия град, не извън него! Обаче имотите тук са скай-хай. Ако дойдеш и намериш боклуче тук в моя район, ще ти подаря колата си. Може да не се закачаш с никого, обаче ти явно не искаш да осъзнаеш, че има кухи парчета, на които не им пука ти дали си спокойна личност или дали си пацифист по душа, която ходи на мисии в Африка да храни гладните чайлд солджари. Селяка като се напие той иска да се сбие, и няма да дойде да се сбие с мен защото ще му усуча така главата, че ще гледа назад докато върви напред!!! Той ще си намери лесна жертва, която му изглежда слаба, по възможност сама, и вечер, която лесно да изгаври.
Мен ме е гонил дрогиран като си мисли, че съм му авера, с който трябвало да се срещне на Слънчака, що съм бягал от него? Тва как ще го спреш? Накрая този същия капут на който после му разбрах името :) Дойде с приятелчетата си. От такава ситуация между другото мнооооого тъпо се излиза! Понеже са много и са натряскани със синтетика! И пак се свежда до района. Това ми се случи на разклона към Несебър. Несебър и "сланчака" са известни с такива главочи. Затова говори ми до утре колко не зависи до района. Просто такива нямат работа в консервативни квартали, където няма нищо за крадене, или по скоро има обаче е риск, понеже има камери навсякъде и съседите са гъсти и ще му извият мутрата на момента. Също и като няма за купонясване, няма какво да прави и отива някъде където има "партенце".
golemiq_korab_minava
05-09-2016, 07:29
продължаваш да доказваш, че не си бизнесмен, ами дребен селяндур.
Ако развилите се бизнесмени и за минута не контролираха и следиха бизнеса и хората си, биха свършили като мишки доста лесно като някой друг им присвои работата. Никой плюс това не е ставал клечка с мерзастване.
И в България като цял няма такива квартали, каквито представяш, или за твоите очи не знам как е. У нас който има пари просто си изгражда един комплекс извън града, загражда го със стени с охрана и кучета и това. подобно на тимаджийте със замака им. келеши
а пари и по-други начини може да се печелят, най-много с кражби и власт. там вече избират точно такива марионетки за кметове.
Не знам как да те наричам момченце или момиченце, може би си нещо между двете???
Бизнесмените кой ти каза че бачкат всеки ден? Зависи какъв тип бизнесмен си. Някой си стоят вкъщи, други пътуват, трети ходят до офиса. Всеки според приоритетите си работи. Аз не приличам на тъп пред когото трябва. Пред теб, дали ме интересува като какъв приличам? Ти какво си ми на мен? Изобщо не те знам откъде се пръкна. Продължавай да се опитваш да затапиш, този който устата и кура са му големи колкото столицата на Румъния!!!
Не се засягай, обаче в момента говориш от на баба си наизуст. Това са глупости, че навсякъде имало престъпления и наркота. Ако беше така, нямаше ИМОТ в един район да струва €***,***, а в друг район да е €**,***.
Много хора избират имот точно заради района, крайм рейт-a, природата, панорамата и тем подобни. Аз където живея няма да видиш някой да се изплюе на улицата, и то живея в същия град, не извън него! Обаче имотите тук са скай-хай. Ако дойдеш и намериш боклуче тук в моя район, ще ти подаря колата си. Може да не се закачаш с никого, обаче ти явно не искаш да осъзнаеш, че има кухи парчета, на които не им пука ти дали си спокойна личност или дали си пацифист по душа, която ходи на мисии в Африка да храни гладните чайлд солджари. Селяка като се напие той иска да се сбие, и няма да дойде да се сбие с мен защото ще му усуча така главата, че ще гледа назад докато върви напред!!! Той ще си намери лесна жертва, която му изглежда слаба, по възможност сама, и вечер, която лесно да изгаври.
Мен ме е гонил дрогиран като си мисли, че съм му авера, с който трябвало да се срещне на Слънчака, що съм бягал от него? Тва как ще го спреш? Накрая този същия капут на който после му разбрах името :) Дойде с приятелчетата си. От такава ситуация между другото мнооооого тъпо се излиза! Понеже са много и са натряскани със синтетика! И пак се свежда до района. Това ми се случи на разклона към Несебър. Несебър и "сланчака" са известни с такива главочи. Затова говори ми до утре колко не зависи до района. Просто такива нямат работа в консервативни квартали, където няма нищо за крадене, или по скоро има обаче е риск, понеже има камери навсякъде и съседите са гъсти и ще му извият мутрата на момента. Също и като няма за купонясване, няма какво да прави и отива някъде където има "партенце".
Много насрано се обясняваш като за надъхана баДка.
Живея в този квартал от малък. Никой никога никъде не ме е гонил, въпреки че не съм нито някакъв много корав, нито познавам всички.
Явно си доста нелицеприятен тип.
Fisherman
05-09-2016, 18:53
тва е ония глупак носферату
те не го ли бяха изтрили от тука че е некъв феик и спамер
MalePan7her
05-09-2016, 19:13
Аз сам го казах няколко пъти, но време беше да стигнеш до това невероятно заключение, балък.
Много насрано се обясняваш като за надъхана баДка.
Живея в този квартал от малък. Никой никога никъде не ме е гонил, въпреки че не съм нито някакъв много корав, нито познавам всички.
Явно си доста нелицеприятен тип.
Май те хвана ревността към гаджето? Знаеш ли кой ревнува? Несигурните балъци. Аз никога не съм ревнувал. В момента тя внимателно стои и чете, вижда, че не съм толкова нелицеприятен колкото ти твърдиш, и тя стои и си преценява дали ревността ти не е комична колкото паляк на рожден ден???
Нелицеприятен ще стана ако се срещнем. Виждам, че си от Варна. Ако искаш да си организираме спаринг, ще резервираме зала и ще видим колко "надъхана бадка" съм. Ще извикам приятел да заснеме всичко и да го качи тук после. Искам после приятелката ти да види на слоу-моушън (камерата ми има такава опция) как те удрям в брадата с маваши и падаш както изгнил мушмул. Кажи ако искаш аз съм навит, не съм се бил от много време и нещо ме избива на агресия напоследък, с удоволствие ще се пуснем. Само че няма да отидем в твойта заличка във селския ти квартал, измекяр, ами ще отидем на неутрално място.
продължаваш да доказваш, че не си бизнесмен, ами дребен селяндур.
Ако развилите се бизнесмени и за минута не контролираха и следиха бизнеса и хората си, биха свършили като мишки доста лесно като някой друг им присвои работата. Никой плюс това не е ставал клечка с мерзастване.
И в България като цял няма такива квартали, каквито представяш, или за твоите очи не знам как е. У нас който има пари просто си изгражда един комплекс извън града, загражда го със стени с охрана и кучета и това. подобно на тимаджийте със замака им. келеши
а пари и по-други начини може да се печелят, най-много с кражби и власт. там вече избират точно такива марионетки за кметове.
Аз имам смартфон и мога да се обадя, ти имаш пощенски гълъб затова трябва да ходиш винаги на място. Аз не съм като теб да ползвам такива екстри, да обикалям цял ден да си губя времето и да ползвам пощенски гълъби, накатко.
MalePan7her
05-09-2016, 19:14
те не го ли бяха изтрили от тука че е некъв феик и спамер
Свиньо ти къде се обаждаш, пуснал съм снимка с надпис, това ако ме прави фейк, то майка ти те е родила наобратно 8-)
В момента сама се нокаутираш, теб досега не съм те нападал, дори преди, обаче ти дигнах мерника.
От малката снимка за аватар, която си сложила виждам колко прасе си. Виждам как си се снимала под ъгъл да скриеш адската ПАЛАСКА 8-)
Виждам и как си сложила крак пред другия , обаче то бута ти свинския как да се скрие от ъгъла на снимката, кажи ми ? Значи тук има доста готини момичета, едни са курви други не са, но всички са хубави! Ти си плондер, теб никой досега не те е наебал. Дори най големите балъци на по 17 няма да си мръднат пръста за теб ! Затова предлагам ти стой си в хралупата, яж с свинската тор и не ме карай да се настървявам към теб защото след това само бан ще ме спре ! Всъщност и бан няма да ме спре защото имам абонамент към hidemyass с 658 ремоут ВПН сървъра и мога да си правя ротация на сървърите. Тоест ще трябва да установят 658 пъти кой съм и да ме баннат 658 пъти, като след това ще премина на друг ВПН сървис ! Затова си трай гнидо за да не ти разкаткам накадката , недодялан бастун напомпан с лайна !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз сам го казах няколко пъти, но време беше да стигнеш до това невероятно заключение, балък.
Май те хвана ревността към гаджето? Знаеш ли кой ревнува? Несигурните балъци. Аз никога не съм ревнувал. В момента тя внимателно стои и чете, вижда, че не съм толкова нелицеприятен колкото ти твърдиш, и тя стои и си преценява дали ревността ти не е комична колкото паляк на рожден ден???
Нелицеприятен ще стана ако се срещнем. Виждам, че си от Варна. Ако искаш да си организираме спаринг, ще резервираме зала и ще видим колко "надъхана бадка" съм. Ще извикам приятел да заснеме всичко и да го качи тук после. Искам после приятелката ти да види на слоу-моушън (камерата ми има такава опция) как те удрям в брадата с маваши и падаш както изгнил мушмул. Кажи ако искаш аз съм навит, не съм се бил от много време и нещо ме избива на агресия напоследък, с удоволствие ще се пуснем. Само че няма да отидем в твойта заличка във селския ти квартал, измекяр, ами ще отидем на неутрално място.
Аз имам смартфон и мога да се обадя, ти имаш пощенски гълъб затова трябва да ходиш винаги на място. Аз не съм като теб да ползвам такива екстри, да обикалям цял ден да си губя времето и да ползвам пощенски гълъби, накатко.
В кви филми се вкарваш пак?
Ако имаш какво да кажеш, ще ти пиша, като се прибера във Варна да се видим и да ми разясниш какъв точно ти е проблема.
Между ревност и дразнене от това, че я плюеш във всяка втора тема има доста голяма разлика.
MalePan7her
05-09-2016, 19:33
Значи проблема ми е, че се обаждаш отникъде, от ревност ли не знам???
Преди си мълчеше тактически, обаче за една година явно си станал мутра 8-)
Значи виж ся, мутряга, прибери се във Варна, щастлив, че си ударил кьоравото със тийнеджърка на 500 километра от теб, защото си такъв смешник, че не можеш да си намериш от ВАРНА, като че ли няма жени в 500, хиляден град!!! Отиваш в Кюстендил? Така ли?
Това мислиш, че децата и младежите не го виждат ли, колко си загорял и как глас нямаш в нито едно решение във връзката ти? Как приятелката ти дърпа каишката и ти като насрано псе квичиш, не лаеш дори??? На нея мислиш, ли че и е приятно тя да ти дърпа каишката? Ти съвсем скоро, казах ти вече, ще бъдеш разкаран! В момента сам си копаеш гроба, защото всички четат какъв балък си, като...... Някои знаят кой, не искам да казвам, защото имам донякъде уважение, за това момче. Но за теб нямам нищо освен сопа за главата ти.
Не искам да се виждам с теб, да пия бири или квото и да е, не те понасям какъв охлюв си, не обичам да комуникирам с безхарактерни хора! На теб няма да ти помогна ако те видя паднал на улицата умиращ, разбираш ли това? И пак подчертавам, не те заплашвам, теб няма да те бия, ако си навит, ще направим нещата легално! Искам всичко да е легално, да могат да ти окажат помощ после, да има лекар, в залите обикновено има човек, който следи тези неща и може да реагира бързо! Не на улицата да паднеш, да си удариш главата в асфалта и после аз да изляза виновен, че съм ти се вързал на селския акъл! Затова помисли, аз не бързам! Офертата важи.
Колкото до приятелката ти, аз не я нападам, аз даже приятелски и обясних, да не посещава някои места за да не пострада. Ако я плюех, ЩЯХ ЛИ ДА И ПОМАГАМ И ДА СЕ ОПИТАМ ДА Я ПРЕДПАЗЯ?
MalePan7her
05-09-2016, 19:44
По събрано не мога, обичам да се изразявам отчетливо, за да не оставам неразбран. Сега ако нямаш какво да кажеш, не ми губи времето ! С теб не искам да си пиша, аз си пиша с хората, които са готини !
А, извинявай, за малко да си помисля, че се обясняваш.
Ае, приятно ти писане с готините.
MalePan7her
05-09-2016, 19:53
Благодаря, и на теб приятна ваканция в покрайнините.
Вие ненормални ли сте, бе?! :дд Кво сте ме заяли все едно ще делите имане?! Антракса не ревнува в момента, а вие няма да се виждате, щот няма кво да делите.
MalePan7her
05-09-2016, 20:20
Тори не си вдигай катеричката в момента ! Не си мисли, че ще се бия заради теб ! Или че ще те деля. Има достатъчно , много по секси путки от теб, без да се обиждаш !
В момента дори си пиша с една , която тренира бодибилдинг. От известно време си промених възгледите за живота и в момента харесвам стегнати красиви форми. А ти не тренираш , така че няма как да се вредиш дори да беше свободна.
Не се вра никъде, не идкам да ме разнасяте кой какво ревнувал и кво не. Правите сеир, при тва на мой гръб. И никой не ми видя красивите снимки. И съм тъжно джудже.
Само простотии и спам и никакви снимки :(!
Осрахте темата :x!
В момента дори си пиша с една , която тренира бодибилдинг.
чудех се кога толкова смел стана, а ти си си намерил бодигард
MalePan7her
05-09-2016, 20:37
Не се вра никъде, не идкам да ме разнасяте кой какво ревнувал и кво не. Правите сеир, при тва на мой гръб. И никой не ми видя красивите снимки. И съм тъжно джудже.
Аз ти отворих снимките , недей да бъдеш тъжна. Обаче не приличат на нищо , понеже са в много ниска резолюция , а и едната не е правилно експонирана. Качи ги в пълен размер, не ги ресайзвай. Качи ги тука - postimage.org
И това , че правим сеир на твой гръб трябва само да те кара да се гордееш, ставаш като известна личност. В центъра на ентерйтейнмънта си. А виж останалите мълчат и гледат злобно по теб ;) Разбирам ги аз тия раоти
MalePan7her
05-09-2016, 20:38
чудех се кога толкова смел стана, а ти си си намерил бодигард
ЕХхехехахехех комик много си забавен обаче !!!
divergent
05-09-2016, 20:57
Давайте да ходим на Миле Китич и въобще не се карайте за глупости само да си вдигате нервите! Кило горе кило доле!
MalePan7her
05-09-2016, 21:26
Аз не слушам поп фолк нещо, аз предлагам нещо цивилизовано , Свети Влас Планет например когато има някой як DJ, или PR club обаче знам че няма да има навити ! Още отсега съм сигурен !
golemiq_korab_minava
05-09-2016, 21:30
Малепантер форумния бияч ;Д
Искам снимки на потребителки :lol:
MalePan7her
05-09-2016, 21:38
Малепантер форумния бияч ;Д
Малепантер не е форумен бияч , защото все още не е бил никой от форума. Като се замисля , зависи как се погледне от нещата. Ако е физически бой не , ако е от друга гледна точка примерно сексуална ... Както и да е. Пусни снимки на момчето иска да те види !
pe6oskeiborda
05-09-2016, 22:12
ей ало модераторите
егоманиаците пак са ни завзели :D
golemiq_korab_minava
05-10-2016, 09:01
Малепантер не е форумен бияч , защото все още не е бил никой от форума. Като се замисля , зависи как се погледне от нещата. Ако е физически бой не , ако е от друга гледна точка примерно сексуална ... Както и да е. Пусни снимки на момчето иска да те види !
Добре, де. Ако приемем, че си се бил, за удоволствие ли го правиш, или постигаш някаква цел. Ако е второто, какво постигаш и защо? В детската градина се бият за най-малкото.
MalePan7her
05-10-2016, 09:06
Добре, де. Ако приемем, че си се бил, за удоволствие ли го правиш, или постигаш някаква цел. Ако е второто, какво постигаш и защо? В детската градина се бият за най-малкото.
Ако те интересува питай ме на лично , не съм длъжен да разгласявам тук лична информация. Оставете ми малко въздух да дишам , не всеки ден ми е до шеги и до простотии , всеки има нужда от почивка
Давайте да ходим на Миле Китич и въобще не се карайте за глупости само да си вдигате нервите! Кило горе кило доле!
Ти този ли слушаш!?
Истинският мъж не разтяга локуми, освен ако не пише книга.
MalePan7her
05-10-2016, 21:34
Аз пиша форумна книга, ще излиза изданието скоро. "СВЕТЪТ НА МАЛЕПАНТЕР"
LoadRunner
05-10-2016, 21:36
бати тъпия трол
на солта ми биеш малко
MalePan7her
05-10-2016, 21:38
А ти ми биеш на мангал на нивата
lamattitude
05-11-2016, 13:12
Апф, извинявам се за коментара ми в другата тема - явно тук става сеирът :D Живи и здрави, продължавайте в същия дух!
L.Morningstar
05-11-2016, 13:51
Мале, мале......Май в тази тема не се постват снимки от одавна :D
И все пак вижте какъв съм маймун.......
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xla1/v/t1.0-9/1917775_303828830580_2699286_n.jpg?oh=285bbacb2ad3 37d2cf0994c4db8da87e&oe=57AD3261&__gda__=1471131370_31c72b4d71151bc2a470cbbe5f190ef 2
IseeDEADbodies
05-12-2016, 08:32
То в тоя форум вече всеки си прави квото иска, ти за една твма говориш. Спам и офтопици на хараба.. А едно време поне имаше модераторски контрол :дд
MalePan7her
05-12-2016, 10:54
Модераторския контрол до какво ще доведе, някои ще обиждат други с пасивната си агресия и с интриги. Аз например не ползвам такива подли тактики. Аз обичамнда нападна агресора фронтално с псувня, обида или да му забия аперкат.
IseeDEADbodies
05-12-2016, 15:10
Ти си машина човече =]
MalePan7her
05-12-2016, 16:38
Нормално да се подкрепяме Варна, Бургас, крайбрежието ! Нали така !
Пък и двамата сме футболисти !
MalePan7her
05-13-2016, 05:39
Негово височество носферату
http://postimg.org/gallery/l551t70y/
Малката със зеленото на задния фон е брачедка ми и се лигави като лапе квото е ! 8-)
Christinna
05-13-2016, 21:10
Как стееее хора?
Аз само да кажа, че ми залипсвахте и се върнах аххахах
^ Ти бе фейк-а на Анджелина Джоли, нали?
Christinna
05-13-2016, 21:13
Аз все още съм.
Този форум (вече) не струва. Ако се застоиш - скоро сам/а ще се убедиш.
Christinna
05-13-2016, 21:20
О...била съм тук
наминах само да видя как я карате
Някои тук все още минаваме за нормални, но други отдавна превъртяха напълно и... :/
Е, може да се убедиш сама като хвърлиш поглед на Кофата или в някоя друга тема, където е писал solo_ .
Някои тук все още минаваме за нормални, но други отдавна превъртяха напълно и... :/
Е, може да се убедиш сама като хвърлиш поглед на Кофата или в някоя друга тема, където е писал solo_ .
http://i.imgur.com/4KXArwk.gif Този Господин solo_ е създание от друга планета! Аз лично не Ви препоръчвам да се закачате с нея, защото той е много силна - удря и мачка! +Унищожава враговете си. http://i.imgur.com/4KXArwk.gif
Шегувам се!
Christinna
05-13-2016, 21:33
Теб не те знам, май си нов хахаха
Скоро ще се запознаем.
Този аватар ми напомня на един потребител... Имаш ли някакъв друг профил?
Christinna
05-13-2016, 21:35
Кога ще се запознаем?
И не, нямам друг профил.
Кога ще се запознаем?
Когато кажеш.
Той (или каквото там всъщност е) е един от потребителите, които "закла" форума. Вече няма модератори 'ич и тук се е възцарила анархия. Повечето се изнесоха на други места. :/ :/ :/
Christinna
05-13-2016, 21:38
Май доста събития съм изпуснала докато ме е нямало.
Той (или каквото там всъщност е)
Според теб какво съм?
MalePan7her
05-14-2016, 05:26
Фейк е, на 13 е момчето. Ако искаш снимки има в темата "чат"
Как стееее хора?
Аз само да кажа, че ми залипсвахте и се върнах аххахах
А, Крис, здрасти.
MalePan7her
05-14-2016, 07:17
Тори интересно ми е как смяташ, че изглеждам ? Сигурно си видяла снимките ми
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13164227_10206543019083362_5241018492936899565_n.j pg?oh=4913885064148541520c735a0f5aadfd&oe=579F597F
MalePan7her
05-14-2016, 09:54
ЕЕЕ babity е направо прелестна, особено снимката и с телефон за 15 лв. Нокия от 2002-ра 8-)
Тори интересно ми е как смяташ, че изглеждам ? Сигурно си видяла снимките ми
Тебе съм ти засичала снимки, няма нужда да се чудя как изглеждаш. :дд
Ама ето пак мен. Рошаф, с изтъркано червило и размацана очна линия.
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13237721_1237896506228039_6556910755104098976_n.jp g?oh=3763d5b547e24944cd28411895448604&oe=579D1ACF
MalePan7her
05-14-2016, 10:12
Преди изглеждах по друг начин, бях по изтрещял. Сега улегнах както джип 3 тона сляга върху кална почва !
При теб не ме кефят обеците ти. Защо не сложиш някаква висулка, така си като метълка малко? Рокерче ли си в реалността или не?
Такава музика слушам, да. И обеците ми се свещени! Не се пипат! Що баби и лелички са ме ръчкали да ги махна, не ти е работа. :дд
MalePan7her
05-14-2016, 10:56
Ся добре ме сравни с бабка хахахах благодаря ти много скъпа тори !!! Тва няма да го забравя
Обаче как познах за музиката ти че си бунтарче !!!
Преди изглеждах по друг начин, бях по изтрещял.
има определение за див селянин
и съвпада точно с теб
трябва наистина си живееш в някоя колиба в гората
за да смяташ две обици за нещо различно
да смяташ дадена музика за бунтарска
MalePan7her
05-14-2016, 11:14
Тва за бунтарската е лаф, който ти няма да осъзнаеш никога , недей се меси в нашия разговор, ръждясало джезве с лайна
Тва за бунтарската е лаф, който ти няма да осъзнаеш никога
селски лафове, а
MalePan7her
05-14-2016, 11:19
Аре пусни си дотата и си направи филиика с кур, балък
може и да я пусна
за всичко има първи път
LoadRunner
05-14-2016, 11:31
Тебе съм ти засичала снимки, няма нужда да се чудя как изглеждаш. :дд
Ама ето пак мен. Рошаф, с изтъркано червило и размацана очна линия.
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13237721_1237896506228039_6556910755104098976_n.jp g?oh=3763d5b547e24944cd28411895448604&oe=579D1ACF
знайш ли ко
вече го реших
приличаш на стела от софия ден и нощ
направи се руса и ще видиш огромната прилика
не си виждал Тори по бански
няма грам прилика с върколака Стела
LoadRunner
05-14-2016, 11:36
прилича в лице
а стелата е прилична само тялото и е много много зле
LoadRunner
05-14-2016, 11:40
забелязвам тука как тия женски са много коварни
тъкмо някоя ще се престраши да пусне снимка и веднага се появява моментално друга форумна дива да я измести за да си върне пак вниманието
се едно съм на конкурс на митьо пищова
прилича в лице
а стелата е прилична само тялото и е много много зле
Благодаря ти, захарче! Жив и здрав!
Някой от Русе?
Няма такива тук!
Давам гражданство. Колко тъп мач гледам, за да пиша!
http://i.imgur.com/tDhWAQf.jpg
pe6oskeiborda
05-15-2016, 16:51
http://images4.fanpop.com/image/photos/19100000/Daily-Fix-David-Gandy-male-models-19185019-800-1078.jpg
от миналата зима
От вчера:
http://i.imgur.com/FYLCzxd.jpg
Продавах наркотици...
pe6oskeiborda
05-15-2016, 17:09
плагиат :x
http://images4.fanpop.com/image/photos/19100000/Daily-Fix-David-Gandy-male-models-19185019-800-1078.jpg
от миналата зима
Брех, Пеши, много хубав си станал!
MalePan7her
05-15-2016, 18:55
Тори желаеш ли да ме видиш днес на работа
Хъх, не. Пешо искам аз... :ддддд
MalePan7her
05-15-2016, 19:12
Тори няма ли да се развеждаш вече? Не си ли на около 18 ? Да се закотвяш на тази възраст, не е много добре. За тонуса ти имам предвид, и за самочувствието.
20, 20...
И не, не ща развод. :дд Самочувствието и тонуса ми са си супер! Точно тва си лафих днес с антракса - че открих моя си тип човек и лудост, и отсега нататък няма да искам да помириша никой друг тип човек за връзка.
и отсега нататък няма да искам да помириша никой друг тип човек за връзка.
Това ще е временно.
YoungBloodZ
05-15-2016, 19:26
открих моя си тип човек и лудост, и отсега нататък няма да искам да помириша никой друг тип човек за връзка.
да разбираме ли че това е антракса? 8-)
MalePan7her
05-15-2016, 19:28
Ами разбирай, че е носферату по скоро
Носферату, разбивачът на връзки, това ще е третата разбита връзка подред 8-)
И всичко винаги започваше от един невинен коментар 8-)
да разбираме ли че това е антракса? 8-)
Да.
Соло, няма да е временно, смисъл дори да се разтикаме, все ще търся човек, който да иска да обиколи света и България, да ме накара да се размятам по плажове, гледки, планини и ще ми се навиква, че не съм се катерела правилно по шибания склон. :дд И туристическите маратонки винаги ще са опция пред токовете...
YoungBloodZ
05-15-2016, 19:35
Да.
Соло, няма да е временно, смисъл дори да се разтикаме, все ще търся човек, който да иска да обиколи света и България, да ме накара да се размятам по плажове, гледки, планини и ще ми се навиква, че не съм се катерела правилно по шибания склон. :дд И туристическите маратонки винаги ще са опция пред токовете...
между другото антракса ми изглежда доста свестен човек... не съм сигурен дали ти го заслужаваш :D :D
между другото антракса ми изглежда доста свестен човек... не съм сигурен дали ти го заслужаваш :D :D
А, благодаря :ддд Тука съвсем ме застреля! Отивам да си прережа вените!
А, благодаря :ддд Тука съвсем ме застреля! Отивам да си прережа вените!
Леле леле, само не ги режи, после колко чистене ще падне ...
Леле леле, само не ги режи, после колко чистене ще падне ...
А!? Аз таман си помислиш, че си дала снимка...
Мечтай си
и кво пак без материал за лъскане
divergent
05-15-2016, 19:51
точно мислех да кача и като го прочетох това ме отказахте :D
YoungBloodZ
05-15-2016, 19:55
точно мислех да кача и като го прочетох това ме отказахте :D
той соло е гейче... твоята снимка ще е в безопасност :lol:
Хахах.. :D
Заслужава си наказанието, спокойно. :evil:
Фактът, че поне за сега устоява на самият НОС..нещоси показва, че е много добро и вярно момиче. Естествено, не се и надявам да издържи още дълго, защото, както знаем, никоя не може... но пак е постижение.
Просто проявявам любопитство, haritov.
той соло е гейче... твоята снимка ще е в безопасност :lol:
Сега защо избиваш комплексите си? Не спираш - гейче, гейче, гейче... Ставаш смешен, Страхиле! Майка ти и баща ти това ли са ти натяквали? И трябва да знаеш, че аз съм играч.
Личи си по много неща - маниерите ми, възпитанието ми, нещата с които се занимавам и всичко!
https://www.youtube.com/watch?v=C35naQk89yM
YoungBloodZ
05-15-2016, 20:09
Сега защо избиваш комплексите си? Не спираш - гейче, гейче, гейче... Ставаш смешен, Страхиле! Майка ти и баща ти това ли са ти натяквали?
не спирам защото постоянно ми даваш причини!
http://prikachi.com/images/727/8806727x.png
и ако наистина си повярвал че се казвам Страхил то това не говори никак добре за теб
pe6oskeiborda
05-15-2016, 20:10
Брех, Пеши, много хубав си станал!
мерси брат
носа ми е пораснал нали
и ушите
и ако наистина си повярвал че се казвам Страхил то това не говори никак добре за теб
И трябва да знаеш, че аз съм играч.
И то не само на улицата.
Това ли? Ами аз искам да ти видя бобчето, защото искам да ти се подигравам. ХА, ХА, ХА!!!
П.С. Ти се казваш Мустафа.
мерси брат
носа ми е пораснал нали
и ушите
И гъза. :д
pe6oskeiborda
05-15-2016, 20:22
И гъза. :д
той винаги ми е бил голям
кучките харесват големите гъзове ;]
LoadRunner
05-15-2016, 20:37
Да.
аууу
то пък големото чудо
кой знае с кви тъпаци си ходила преди това щом тъй "сладко" си описваш сегашната лубов
http://65.media.tumblr.com/4b15b5c5e54b1fef3af15542a468124d/tumblr_n6e8cqhNtr1r5zq6ao2_540.jpg
Поне вече знам, че не съм единственият, който получава странни съобщения. :lol:
Поне вече знам, че не съм единственият, който получава странни съобщения. :lol:
Ти какви съобщения получаваш?
Боряна, как си?
:lol: :lol:
:lol: :lol:
Имаш отвратителен смях!
И какви съобщения получаваш?
solo_ , ти до колко човека си писал? И на всички ли пишеш едно и също?
//впрочем и до мен е писал.
АгентМура
05-15-2016, 21:14
http://littleolddogsanctuary.com/wp-content/uploads/2015/01/how-to-get-your-dog-to-take-their-medications.jpg
http://prikachi.com/images/855/8806855J.png
YoungBloodZ
05-15-2016, 21:19
http://prikachi.com/images/855/8806855J.png
хухахахаха
http://prikachi.com/images/863/8806863I.png
http://prikachi.com/images/867/8806867s.png
^ :razz:
хахахахах, solo_ има ли нещо да добавиш?
Още ли поддържаш версиите си?
бтв: при мен номера с принт-скрийн няма да е много практичен, щото от този маниак съм получил над 150 съобщения сигурно... :cool:
И колко версии смени пред мен...
И колко версии смени...
Май 4.
http://prikachi.com/images/863/8806863I.png
Игривко...
^ :razz:
хахахахах, solo_ има ли нещо да добавиш?
Още ли поддържаш версиите си?
бтв: при мен номера с принт-скрийн няма да е много практичен, щото от този маниак съм получил над 150 съобщения сигурно... :cool:
И колко версии смени пред мен...
Ама аз и от теб съм получавал сякаш. Имам чувството, че всички сте един човек вече. inewton профил на соло ли е? И той ми е пращал.
Ама аз и от теб съм получавал сякаш. Имам чувството, че всички сте един човек вече. inewton профил на соло ли е? И той ми е пращал.
Ние сме то.
Ние вече искаме да бъдем твои!
Сол, Ние сме ти. Ние сме истинската същност, която се таи дълбоко в душата на майка ти и баща ти. Ние сме това, от което най-много те е страх, но без което не можеш. Ние сме това, от което никога няма да можеш да избягаш. Ние сме твоите демони и създания...
Това го помня, но не се сещам откъде.
И за да стане циркът пълен... последно допълнение, получено преди минути.
http://prikachi.com/images/923/8806923w.png
Ние вече искаме да бъде твои!
Сол, Ние сме ти. Ние сме истинската същност, която се таи дълбоко в душата на майка ти и баща ти. Ние сме това, от което най-много те е страх, но без което не можеш. Ние сме това, от което никога няма да можеш да избягаш. Ние сме твоите демони и създания...
Вие не сте добре.
И за да стане циркът пълен... последно допълнение, получено преди минути.
http://prikachi.com/images/923/8806923w.png
Това от тази вечер ли е?
Това от тази вечер ли е?
Да ;д
Да ;д
Твърде общителен си. = Имаш твърде голяма уста.
YoungBloodZ
05-15-2016, 21:56
писна ми с тия dreamwalkeri майна... dreamwalker трябва да е доста тъпо парче щом солу я/го харесва
Твърде общителен си. = Имаш твърде голяма уста.
к
писна ми с тия dreamwalkeri майна... dreamwalker трябва да е доста тъпо парче щом солу я/го харесва
Тъпа е майка ти. Dreamwalker НЕ е в тази група!
Ние вече искаме да бъде твои!
Уплаших ли те?
Уплаших ли те?
Успя само да ме развеселиш. ;д
Успя само да ме развеселиш. ;д
Задник...
к, Ники
*Симеон (но не е сигурно).
*Симеон (май).
Да, а фамилното ми име е Велики. ;д
Да, а фамилното ми име е Велики. ;д
Лягай да спиш!
YoungBloodZ
05-15-2016, 22:07
Тъпа е майка ти. Dreamwalker НЕ е в тази група!
u mad bro? и двамата с dreamwalker сте кретени
Не си прав! Ти и майка ти не можете да се намажете на малкия пръст на dreamwalker.
:lol:
YoungBloodZ
05-15-2016, 22:11
Не си прав! Ти и майка ти не можете да се намажете на малкия пръст на dreamwalker.
лягай си, изклесък!
poorArya.
05-15-2016, 23:51
http://prikachi.com/images.php?images/12/8807012l.jpg
найс ту мийт ю :)
MalePan7her
05-16-2016, 08:34
Мислех, че ще видя снимки на Аря Старк
MalePan7her
05-16-2016, 18:37
.
deitona22
05-16-2016, 18:50
http://prikachi.com/images.php?images/12/8807012l.jpg
найс ту мийт ю :)
Фенка на GoT?
deitona22
05-16-2016, 18:50
Мислех, че ще видя снимки на Аря Старк
Айде нема нужда...точно сега в каквото състояние е ха
Пук, пук, пук, пук!!! :x
http://i.imgur.com/L350G9h.gif
И аз така бягам понякога :D
MalePan7her
05-16-2016, 20:21
Айде нема нужда...точно сега в каквото състояние е ха
Не обичаш ли свеж клош?
MalePan7her
05-16-2016, 20:52
Качвам снимки на дивергента по нейно желание, че нета и се скапал. Който иска да и пише и да се жени за нея, от пазарджик е, селянка е ама в това няма лошо, може да е добра по душа примерно!
http://s32.postimg.org/f62j9irf9/8794106_U.jpg
http://s32.postimg.org/jqopogb4l/8794111g.jpg
лягай си, изклесък!
В момента се надъхах като животно.
https://www.youtube.com/watch?v=C35naQk89yM :x https://www.youtube.com/watch?v=qG3ZpbDEdR8
може да е добра по душа примерно!
"Примерно..." divergent е с добра душа, и това се вижда. Тя е миловидна и много красива, но понякога се държи грубо. :smt096 Иначе е прекрасна! И е голяма сладурана. :smt025
MalePan7her
05-17-2016, 07:17
Давай соло удряй кура преди да са ти я отнели !
divergent
05-17-2016, 07:52
Юпии! ^_^ Ти да не си учил маркетинг?
ще ме накарате да ви избия всички че да си почине момичето от вас
anonymous990763
05-17-2016, 08:13
Идиоти.
Haritov, избивай ги.
MalePan7her
05-17-2016, 09:27
Идиоти.
Haritov, избивай ги.
Млъквай ве прасе, че да не те опърля и да те дам на село да ти ядат свинските бутове, мангалите.
MalePan7her
05-17-2016, 09:29
Дивергент харесва ли ти ква реклама ти правя безплатна? Ето вече ти намерих сродна душа. Ветеринар, руски боклук, пияница и social awkward creeper - 4 в 1. Хващайте се вече хах.
L.Morningstar
05-17-2016, 09:55
Ако това са реални снимки е много яка, аз я взимам :Р
anonymous990763
05-17-2016, 10:33
Млъквай ве прасе, че да не те опърля и да те дам на село да ти ядат свинските бутове, мангалите.
Кръвта ми не е сладка. Дори комарите не ме приближават.
Дивергент харесва ли ти ква реклама ти правя безплатна? Ето вече ти намерих сродна душа. Ветеринар, руски боклук, пияница и social awkward creeper - 4 в 1. Хващайте се вече хах.
пропусна да добавиш и простак понеже съм си такъв напоследък
Идиоти.
Haritov, избивай ги.
О, Боже! Мис Вселена, защо да ни избиват? Не бъдете такава, Мис Вселена. :rolleyes:
Давай соло удряй кура преди да са ти я отнели !
Аз не действам така. +Това, нали с inewton се харесват? :smt120
MalePan7her
05-17-2016, 14:33
пропусна да добавиш и простак понеже съм си такъв напоследък
Няма как да ти кажа простак, понеже тук има само един с тази титла и това съм аз. Аз съм истинския простак.
Кръвта ми не е сладка. Дори комарите не ме приближават.
И мъжете не те приближават, да ти кажа.
MalePan7her
05-17-2016, 14:39
На дивергента откакто и постнах снимките, нещо стана по-малко активна.
anonymous990763
05-17-2016, 15:16
И мъжете не те приближават, да ти кажа.
Много му разбираш. А ако мъжете ме приближат, ще имат проблем.
ако мъжете ме приближат, ще имат проблем.
Намери си приятелка.
anonymous990763
05-17-2016, 15:23
Намери си приятелка.
..ще разбереш смисъла на изречението все някога.
..ще разбереш смисъла на изречението все някога.
Така и ще си умреш, палячо.
П.С. _)_
deitona22
05-17-2016, 15:57
Не обичаш ли свеж клош?
Какво ще рече "свеж клош"? Свеж клошар ли? Ако е така..не.За теб не знам
deitona22
05-17-2016, 15:58
А ти какъв си и на дивергентката,че и постваш снимки ? Не се заяждам,а ми е интересни просто :)
MalePan7her
05-17-2016, 16:47
Много му разбираш. А ако мъжете ме приближат, ще имат проблем.
Това е ясно, че ще имат проблем. Жена няма да искат да погледнат повече. Чувала ли си за PTSD? Post traumatic stress disorder.
Ти не си жена, а олицетворение на кочан царевица ошмулен от бандичка настарвени невестулки.
Какво ще рече "свеж клош"? Свеж клошар ли? Ако е така..не.За теб не знам
Това значи, че е свежа, синоним на свеж е млад, крехък, с малка възраст. Аря Старк си е малка путка, демек свежа е, и е клош, нямаше дом и ходеше да проси. Свеж клош. Още пояснения да дам?
А ти какъв си и на дивергентката,че и постваш снимки ? Не се заяждам,а ми е интересни просто :)
Брачедче ми е и се дразним, тя ме напада, аз нея, тва щото нашите семейства не се харесват особено! Нейното семейство обаче е по глупавото и чичо ми е прост като гъз 8-) Друго да искаш да знаеш?
deitona22
05-17-2016, 17:18
[size=3]Това значи, че е свежа, синоним на свеж е млад, крехък, с малка възраст. Аря Старк си е малка путка, демек свежа е, и е клош, нямаше дом и ходеше да проси. Свеж клош. Още пояснения да дам?
Ако беше написал "свеж клошар" или "свежа клошарка",щях веднага да те разбера.Много добре знам кое на какво е синоним,просто в случая не се изрази правилно,ама все тая.А за другото,няма какво,макар че е симпатична хаха
MalePan7her
05-17-2016, 18:02
Не оставяй външността да те подлъгва. Характера и е като на тъмбълуийд - постоянно променящ се, въртящ се, сух, бодлив и корист. По добре да си пробваш късмета съв свеж клош.
Не оставяй външността да те подлъгва. Характера и е като на тъмбълуийд - постоянно променящ се, въртящ се, сух, бодлив и корист. По добре да си пробваш късмета съв свеж клош.
на тебе проблема ти е че много пишеш малко ебеш
MalePan7her
05-17-2016, 18:26
Аз нямам проблем тъй като мога от всичко по много, много да еба, много да пиша и много да ти разбия фасона 8-)
А ти можеш от всичко по малко. Малко да ебеш, малко пари да вадиш и малко енергия да имаш понеже малко храна ядеш понеже си малък бухал с ГОЛЯМА анална накатка
Аз нямам проблем тъй като мога от всичко по много, много да еба, много да пиша и много да ти разбия фасона 8-)
А ти можеш от всичко по малко. Малко да ебеш, малко пари да вадиш и малко енергия да имаш понеже малко храна ядеш понеже си малък бухал с ГОЛЯМА анална накатка
може да съм бухал ама не можех да ми се опреш на дрисливата трътка даже
divergent
05-17-2016, 18:37
Дивергентът цял ден преговаря Гео Милев.
MalePan7her
05-17-2016, 18:37
Така е, не мога. Ти пиеш алкохол, аз алкохол на близвам. Не си тровя организма. Само тренирам и ям зеленчуци месо и плодове. Такъв щи усуча, че ще се чудиш къде е горе къде е долу ухатков ! И тъй като устата ти знае прекалено много, ще използвам жокерът си който пазех доста време, понеже ми писна от червената ти руска муцуна. Ще постна приятелката ти мухъл да я видят всички и да се насерат от смях!!!!!!!!!!!
Изпроси си го малоумник!!!
Муахахаха лек аз това дори не бих си представил как го еба!!! ТИ с това ли ми се хвалиш бухал? 8-) ХАхахахах кокошката бонус ли е? Подриске??? 8-) Мокасинките са УНИКАТ , от пазара за 2.50 лв 8-)
Тройка праите ли си? Аре изчезвай скапаняков 8-)
http://s32.postimg.org/yebq0gklx/B3_YPJm_XCYAEt_PTE.jpg
у вас борци у нас стрелци
всеки каквото има
deitona22
05-17-2016, 18:54
:D учудващо "добри" отношения хаха.Макар че тя не казва нищо лошо за теб май
deitona22
05-17-2016, 18:55
Еми освен да пожелаем късмет на Дивергентът :)
divergent
05-17-2016, 18:55
Еми освен да пожелаем късмет на Дивергентът :)
Благодаря! :)
divergent
05-17-2016, 18:59
Макар че тя не казва нищо лошо за теб май
той сам си прави достатъчно добра реклама, не смятам за нужно да казвам нещо лошо. жив и здрав да е. :д
Охоо някой има матури :D
Пантера спри да се филмираш :D
divergent
05-17-2016, 19:59
Охоо някой има матури :D
нужно ли е да ми припомняш? :D
MalePan7her
05-17-2016, 20:39
:D учудващо "добри" отношения хаха.Макар че тя не казва нищо лошо за теб май
На лични съобщения ме усука от нападки и аз и казах че отсега всичко е публично, понеже аз на лични не съм активен, тоест не съм нападателен. Това е защото нямам публика, няма аудиенция, която да чете творбите ми и не става. Затова по добре тук !
Матури има и няма да ги вземе понеже е лентяйка и по цял ден си гледа ютуб клипчета как да си напраи маникюра !
нужно ли е да ми припомняш? :D
Да не вземеш да забравиш.... :D
Пантера, матурите ще се вземат и от аутист с паралич :D
L.Morningstar
05-18-2016, 08:47
"Оставете тук всяка надежда!" -
писа нявга ръката на Данте
над вратата на ада.
Този цитат добре описва този форум :D
deitona22
05-18-2016, 14:18
На лични съобщения ме усука от нападки и аз и казах че отсега всичко е публично, понеже аз на лични не съм активен, тоест не съм нападателен. Това е защото нямам публика, няма аудиенция, която да чете творбите ми и не става. Затова по добре тук !
Матури има и няма да ги вземе понеже е лентяйка и по цял ден си гледа ютуб клипчета как да си напраи маникюра !
Поне веселите една част от потребителите тук със семейните драми :D
divergent
05-18-2016, 14:21
Поне веселите една част от потребителите тук със семейните драми :D
Семейни?
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/13047858_1217609644923392_5587548291550558882_o.jp g
А пък аз... виенско кафе пия... Хоум мейд. Пръснете се!
Пръснете се!
Много лоша си станала.
Q: Кв'о има в тая тема?
A: Не и снимки.
Прилича на яйца.
Ми, да, с лъжица си слагам сметаната, няма да цапам шприц...
deitona22
05-18-2016, 17:29
Семейни?
Е нали сте брачеди ;д
divergent
05-18-2016, 17:31
Е нали сте брачеди ;д
Правиш се на тъп или наистина се хвана на това? :D
deitona22
05-18-2016, 17:43
:D Ем съм тъп,ем се хванах..ем то е за здраве де."Нов"съм във форума все още хаха
divergent
05-18-2016, 18:01
:D Ем съм тъп,ем се хванах..ем то е за здраве де."Нов"съм във форума все още хаха
Да, и аз имам чувството, че 2010 беше вчера. :D
deitona22
05-18-2016, 18:14
Да, и аз имам чувството, че 2010 беше вчера. :D
Ааа,тук съм оттогава,но рядко влизам :D Сега се активизирах пак,че стана весело. И за да не е спам,нещо от парада на 6-ти май
http://www.img-share.eu/f/images/198/20160506_103551p11TcFm_sredna.jpg
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/11265254_10202915806135679_3752327892262670719_n.j pg?oh=2d50ac04bc90ebefb798ff2ae2992b4d&oe=57DFC3B7
какво стана весело аз стоя като живия форумен архив навъдиха се някакви новаци само
deitona22
05-18-2016, 18:21
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/11265254_10202915806135679_3752327892262670719_n.j pg?oh=2d50ac04bc90ebefb798ff2ae2992b4d&oe=57DFC3B7
какво стана весело аз стоя като живия форумен архив навъдиха се някакви новаци само
Случва се да се появи някой "динозавър",ама новите забавляват хах .Снимката от коя възстановка е ?
Защо винаги си в такива униформи? Аз гледах твои снимки на едно място, и пак беше с такива униформи.
MalePan7her
05-18-2016, 18:43
Кво ми се правиш сега на умна ?
Искаш ли да постна още снимки ?
Как сме снимани двамата например ?
divergent
05-18-2016, 18:51
Да си видял някъде да казвам нещо на теб? Къде се буташ?
Снимки с теб нямам, освен ако не си Асен Блатечки - тогава е цяла фотосесия.
deitona22
05-18-2016, 18:53
Чувствам сякаш подклаждам заяждането.Хич не ми беше това целта..
Защо винаги си в такива униформи? Аз гледах твои снимки на едно място, и пак беше с такива униформи.
мне тук ме няма снимката а униформите са зуавски
в зуавска униформа не съм влизал още
Дъщеря Ти
05-19-2016, 14:00
http://postimg.org/image/o21kw3f5t/
Моля наемете ме.
http://postimg.org/image/o21kw3f5t/
Моля наемете ме.
Няма ли да видим твоя снимка, Дъщеря Ми?
http://s32.postimg.org/neqpgemmd/image.png
Мой ред:
http://imgur.com/dYdgWoW
deitona22
05-22-2016, 14:38
Мой ред:
http://imgur.com/dYdgWoW
А,не знам защо си мислех че си по-малък.Май те бъркам с един друг образ който се вясва чат пат тука
А,не знам защо си мислех че си по-малък.Май те бъркам с един друг образ който се вясва чат пат тука
Аз имам много лица, много имена...
qkiq_metal
05-22-2016, 16:17
http://imgur.com/pGm5il5
Аз и аверчето ми:
http://imgur.com/xWxr63n
Chernorizec
06-16-2016, 16:35
http://www.img-share.eu/f/images/229/37121_452352166121_7478792_nP9LQNk9.jpg
И тази е най-скорошната, но доста страшна :D
http://www.img-share.eu/f/images/229/13178933_10154273817271122_4064073947683535279_njY 2OwTM.jpg
KaRiNa.Ni
06-16-2016, 17:22
ОМГ...
Chernorizec
06-16-2016, 18:22
ОМГ...
?
LoadRunner
06-16-2016, 18:46
?
тя просто питаше дали искаш да ти правим лична карта с тия снимки
deitona22