PDA

View Full Version : СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [10]

Страници : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

DisappointedDreamer
02-13-2014, 13:19
Никой нищо не натрапва. На някои хора им е интересно и толкова. Теб като не ти изнася, просто не чети и не се интересувай. Какъв е проблема Щрудел или който и да е, да си говори за тези неща?

Това.

И това, че ти не можеш да си го представиш изобщо не означава, че не е възможно.

anonymous708973
02-13-2014, 13:23
Който нарича астрологията псевдонаука, да вземе да се информира и да спре да я свързва само с баба ви Аленка по телевизията. Мнооого си падам по аргумента "Ба, астрология... аз в зодии не вярвам". Просто... леш.

Deadlock
02-13-2014, 13:35
Aз, бтв, наскоро седнах да ровя из научни журнали за астрологията с надеждата, че всъщност има подкрепа и рационалният критик в мен ще задоволи желанията на емоционалния наивник. :Д Но не, никакви добри резултати не открих.

NeutralMilkHotel
02-13-2014, 13:36
Никой нищо не натрапва. На някои хора им е интересно и толкова. Теб като не ти изнася, просто не чети и не се интересувай. Какъв е проблема Щрудел или който и да е, да си говори за тези неща?

Мен ми е готино да поставям медицински диагнози и да препоръчвам лечение, и на някои хора им е интересно. Какъв е проблема?

Просто казвам, че някои хора действително разбират от някои неща, други - не. Всичко е свързано с години учене и труд.
Ако действително го възприемате като наука не виждам защо бихте отрекли.

Както не бихте послушали мен като ви изпиша ксанакс за мозъчния тумор за който съм чела, защото ми е интересно, така се очаква и да е с всички останали области.

anonymous708973
02-13-2014, 13:42
Мен ми е готино да поставям медицински диагнози и да препоръчвам лечение, и на някои хора им е интересно. Какъв е проблема?

Сериозно ли си толкова глупава, че правиш паралел между двете неща?

Deadlock, не си търсила достатъчно значи. Пиши на Щрудел.

LadyDi
02-13-2014, 13:44
Сериозно ли си толкова глупава, че правиш паралел между двете неща?

явно

NeutralMilkHotel
02-13-2014, 13:47
Е, нали е наука сeриозна като всяка друга? :lol:

LadyDi
02-13-2014, 13:49
само дето астрологията няма как да ти навреди на практика, освен ако не си малоумен

anonymous708973
02-13-2014, 13:53
Мдааам, никаква разлика няма между това да разказваш за хобито си и това да предписваш лекарства за заболявания, които дори не си сигурна, че отсрещният има.
В единия случай хората ще се отегчат или ще ти се смеят, в другия можеш да убиеш или поне натровиш, или предизвикаш силна алергична реакция на някого. Нали. Биг дийл.
Няма никакво значение дали е сериозна наука. Психологията също е наука, но едва ли някой ще умре, ако му направя психологически портрет.
Неслучайно лично съм получавала бан, задето "изписах" противозачатъчни от определена марка на една девойка, която се чудеше как да се справи с цикъла си. И това е доста безобидно. Я си представи, че ми "изпишеш" лекарство, съдържащо пеницилин, предвид факта, че съм алергична.
Вземи се в ръце, щото ако наистина мислиш, че е едно и също, ще се въздържа да правя заключения за сивото ти вещество.

NeutralMilkHotel
02-13-2014, 13:56
Виж в интернет истории за това как хората си преобръщат живота, отказват се от лечение, взимат бизнес решения и прочие на базата на псевдо-астрология. :)

Ако примера с медицината не ви кефи го заменете с психология, например. Пак някой дава съвет и/или прави профил на някого и резултатът зависи единствено от знанията в областта на този някой.

LadyDi
02-13-2014, 13:58
Виж в интернет истории за това как хората си преобръщат живота, отказват се от лечение, взимат бизнес решения и прочие на базата на псевдо-астрология. :)

Ако примера с медицината не ви кефи го заменете с психология, например. Пак някой дава съвет и/или прави профил на някого и резултатът зависи единствено от знанията в областта на този някой.

нещата са различни
пак ти казвам, че ако имаш акъл в главата си, това какво ти е казал някой в даден форум не би трябвало да ти повлияе
същото е и с психологията - аз мога и до утре да ти обяснявам, че си шизофреничка, защото проявяваш всички симптоми на болестта например (понеже така съм чела)
или да ти кажа, че си холерик - и кво? ти ако искаш ми вярвай, какъв ти е проблема?

NeutralMilkHotel
02-13-2014, 13:58
Защо трябва някой да умре, че да се е случило нещо лошо? И защо въобще трябва да се случи нещо лошо, че да се докаже, че някой не е прав?

granger
02-13-2014, 13:59
Блааа,блааа,блаа

DisappointedDreamer
02-13-2014, 13:59
^И това са някакви доста обсебени личности.

Не клоним в тази крайност. Всъщност, 90% от хората интересуващи се от астрология не клонят в тази насока. Разбирам да беше обратното, ама ти използваш някакви екстрамни и рядки случаи на огромно влияние на астрология върху живота на другите. Повечето просто говорим как рибите са емоционални, а телците инатливи.

anonymous708973
02-13-2014, 14:00
Дала съм пример с психология точно. Смятай как си ми чела поста.

Ще се радваме да прочетем впечатленията ти от последната статия за мозъчните тумори, но да предписваш лекарства със сигурност не е същото като да правиш профил на някого на база зодия, асцедент, луна, разположение на домове и така нататък. Ако някой е решил да си преобръща живота на база описаното във форум, това е негов си проблем. В най-лошия случай какво може да стане? Хайде да не го сравняваме с детенце, което случайно попада тук, вижда име на лекарство и го гълта като бонбони.

NeutralMilkHotel
02-13-2014, 14:05
Смятай въобще дали съм ти чела поста. :)

А: Това не е така и не се разбира дали е така по този начин. Има хора, които могат да кажат нещо по-реално на базата на наука.
Б: Боли те фара, никой няма да умре.

ОК, с това приключва темата.

anonymous708973
02-13-2014, 14:08
ВОВ, колко сме фатални.

И да, приключва. Понякога нещата са прости - и да въртиш, и да сучеш, няма да спечелиш в този налудничав спор, щото можеш да бъдеш затапена с точно едно изречение, което и сама написа.

NeutralMilkHotel
02-13-2014, 14:12
Да,бе, прости са.
Ако никой няма да умре истината няма значение.

anonymous708973
02-13-2014, 14:15
Ох, колко си глупава.

Спорим единствено за това, че съпоставката ти с изписване на лекарства е малоумна и безпочвена. Не спорим дали в астрологията има истина. Особено не спорим с хора, за които астрология е "онова за зодиите" и/ли "бащата на приятеля ми 30 години се е занимавал с това и пак не прави заключения".

DisappointedDreamer
02-13-2014, 14:17
Да,бе, прости са.
Ако никой няма да умре истината няма значение.

Добре, де. Каква според теб е истината? :Д

И медицинита и астрологията са науки, да. Ама то и доматът и краставицата са зеленчуци. Въпреки това са коренно различни. Не разбирам защо сравняваш предписването на лекарства, от които последиците може да са огромни и фатални с това, че някой чете книжки по астрология в свободното си време. И друг път съм споменавала във форума, че обичам митологията, но не ме виждате да коля животни в знак на жертвоприношение.

Едното пряко влияе НЕГАТИВНО на някого, докато другото евентуално би могло да има някакъв ефект върху живота на даден човек, ако то се превърне в нещо повече от интерес.

NeutralMilkHotel
02-13-2014, 14:23
Ваш си е проблема, че предпочитате да се захванете за един неуместен пример вместо да проведем някаква дискусия.
Като не ви се обсъжда това, което ви говоря - просто игнорирайте....А не спорете каква грешка реално без връзка с мнението ми съм направила, защото става селско. "Аз не искам да си говоря с теб за това, което ти искаш, но с удоволствие бих гнявила две страници." Хах...Логика.

insprbL
02-13-2014, 14:25
http://www.youtube.com/watch?v=0WKWhOSxWww&feature=youtu.be istinata se krie v vnusheniqta, a astrologiqta e nai starata nauka kato prostituciqta wsi4ki drewni lekari filosofi i tn. sa se dopitwali do neq.Hirurgi4eskite operacii se nasro4wat sprqmo fazite na lunata , programite za zavisimi na heroini sushto. Kwadratat na mars i venera w wezni i kozirog obqsnqwa napregnatoto povedenie na kardinalnite znaci. A lunata v luv v momenta wi kara da si mislite 4e mnogo znaete i za wsi4ko ste prawi ;) retrogeniq merkuri w Vodoley (prieman za znaka na astrolzoite) provokira tazi diskusiq

DisappointedDreamer
02-13-2014, 14:27
^номер едно си в списъка ми с любими потребители :Д

DarkTemplar
02-13-2014, 14:30
Дано някой да ви банне за спам. :D

DisappointedDreamer
02-13-2014, 14:48
лейди-то е земен асцедент, ще ме пожали :Д
http://imgur.com/LTXzC66

LadyDi
02-13-2014, 15:21
лейди-то е земен асцедент, ще ме пожали :Д
http://imgur.com/LTXzC66

бахти косата, човек...

DisappointedDreamer
02-13-2014, 15:23
а, не ме кефи. искам да си върна дължината до кръста.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1/1487421_10201126730759660_1729793555_n.jpg

LadyDi
02-13-2014, 15:24
завиждам ти и то хич не е благородно, ш' знайш :cool:

аз и на грейнджърката завиждам

granger
02-13-2014, 15:25
Не е за завиждане :D Мъката ми е голяма,особено рано сутрин :D

LadyDi
02-13-2014, 15:26
мен питаш ли ме? за да заприличам на човек, трябва да я изправям всяка сутрин

Mary_Jane_69
02-13-2014, 15:30
Разгадайте ми асцендента

Canis_Dirus
02-13-2014, 15:35
Призовавам щруделинда да ми определи зодията и асцедента. Излез на терасата, щрудел че, отвори си чакрите и остави звездите да ти поприказват.

Pedigree
02-13-2014, 16:36
Аз съм овен, Щруди, кажи нещо, което не знам за себе си :Д На 17 април съм родена.

granger
02-13-2014, 16:56
Ти всъщност не си родена на 17 ! ;)

NeutralMilkHotel
02-13-2014, 17:18
Добре, де. Каква според теб е истината? :Д

Истината е че ако действително вярваш в нещо и имаш себеуважение би ти било поне малко обидно, и тъжно някой да говори за него без да има нужните знания.
В моите представи, например, бащата на приятелят ми би възприел еднакво негативно, ако някой каже "онова за зодиите е мнол тъпо" и "много си емоционален, защото си везни, прочетох една статия за това съм сигурен". Едно и също е защото, и двамата индивида нямат нужното разбиране към темата, и са еднакво незапознати по нея. И са еднакво самоуверени в мнението си. Днес разбирам, че явно единствено ги различава това как ги възприемат хората. Тоест, всеки ще подкрепи този, който споделя неговото мнение без значение на какво се основава. Но така е по-лесно, да.

Pedigree
02-13-2014, 17:19
Ти всъщност не си родена на 17 ! ;)

И тати не ми е тати. 8-)

DisappointedDreamer
02-13-2014, 17:25
Едно и също е защото, и двамата индивида нямат нужното разбиране към темата, и са еднакво незапознати по нея.

И са еднакво самоуверени в мнението си.

И ето тук са ти грешките.

Щрудел може да не работи със софтуер, нито пък да решава сложни уравнения по физика и математика с 30 годишен опит, но е изчела маса материал съставен от хора, които отговарят на горепосоченото описание.

Колкото до самоувереността - ако познаваше Щрудел поне и малко, нямаше да изтърсиш такава глупост. Щрудел е възможно най-НЕсамоуверения индивид в тази сфера, и точно поради тази причина тя се интересува още и още по темата.

LadyDi
02-13-2014, 17:34
хайде стига вече

ohluv
02-13-2014, 17:49
:D Малее и сте студенти http://i.imgur.com/3KVo5Hk.gif

NeutralMilkHotel
02-13-2014, 18:21
Грешката ти е че мислиш, че говоря за щрудел. ;)
Абстрахирай се от ситуацията и си помисли какво казах.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1452136_371131389688411_1618437902_n.jpg

102
02-13-2014, 18:29
и си помисли какво казах

вярваш ли го ? не ми трябват звезди за да ти кажа че ще продължават да са кратунки

SonataArctica
02-13-2014, 19:07
Всеки, позволил си да се отклони от темата с повече от 1 мнение, получава автоматичен бан.

Лейди, банни се. 8-)

ShtrudeL
02-13-2014, 19:17
Въх.
Никога не съм твърдяла, че знам много и съм супер компетентна, а това, че някоИ хора не стоплят на повърхностни, пуснати ей така за лаф определения, е друг проблем. Интересно ми е, чета си разни работи, опитвам се да си интерпретирам други и така. И когато говоря с някой за това, винаги му казвам 'може би', 'сигурно ще..', 'евентуално'.. а не 'ти ще преживееш това и ще се държиш така на 100%' именно, защото зависи от много, много други неща.

LadyDi
02-13-2014, 19:19
Лейди, банни се. 8-)

и да помъкна всички, вкл. и теб, със себе си?

окей...

SonataArctica
02-13-2014, 19:24
Ех, че си сериозна... Или това беше сарказъм? Все още не съм задобрял в различаването на това кога някой е сериозен и кога някой е саркастичен. :/

babity
02-13-2014, 19:24
Тори има яка цица. За лявата вече съм сигурна, остава само да постне и дясната 8-)

LadyDi
02-13-2014, 19:25
Ех, че си сериозна... Или това беше сарказъм? Все още не съм задобрял в различаването на това кога някой е сериозен и кога някой е саркастичен. :/

не беше сарказъм

102
02-13-2014, 19:28
http://prikachi.com/images.php?images/96/7063096K.jpg

някои ш изгорят маи

SonataArctica
02-13-2014, 19:32
Поста беше в кръга на шегата.

http://prikachi.com/images/125/7063125k.jpg Колко пусто може да е градчето след 11 часа.

102
02-13-2014, 19:35
толкова ли си грозен че не пускаш своя снимка

SonataArctica
02-13-2014, 19:37
толкова ли си грозен че не пускаш своя снимка
Даже повече, от колкото си мислиш... :/

anonymous908491
02-13-2014, 19:40
Който нарича астрологията псевдонаука, да вземе да се информира и да спре да я свързва само с баба ви Аленка по телевизията. Мнооого си падам по аргумента "Ба, астрология... аз в зодии не вярвам". Просто... леш.

Аз я наричам, а теб бих те оприличил с овца, почти нямате разлика, освен по външен вид.
Не знам как не схващате вие тричките, че едната като напише глупост, а другите две започнат да и пригласят, че е права, се превръщате в тримата глупаци.

Ivaaaaa
02-13-2014, 19:44
Аз я наричам, а теб бих те оприличил с овца, почти нямате разлика, освен по външен вид.
Не знам как не схващате вие тричките, че едната като напише глупост, а другите две започнат да и пригласят, че е права, се превръщате в тримата глупаци.

светата троица :D

едит: Лейдито не я вкл в тая група

LadyDi
02-13-2014, 19:44
стига с тая астрология
не ѝ е мястото в тая тема

anonymous908491
02-13-2014, 19:50
Лейдито не я вкл в тая група

Няма да отговарям на подвеждащи въпроси, а и всеки знае онези трите как се подкрепят винаги.

Ivaaaaa
02-13-2014, 19:57
а и всеки знае онези трите как се подкрепят винаги.

на мен ли го казваш..., но Лейдито не я числи към тях

Баща Ти
02-13-2014, 20:57
Приравнявате Астрологията на наука като Физиката, Математиката, Биологията?

Тихо, преподавателите ви да не чуят, че няма да завършите...

DeHu
02-13-2014, 21:00
На мен ми е чудно какви по-точно научни трудове трябва да си изчел,за да стигнеш до заключението,че Овните имат тъп поглед,а пък Везните се обличат добре.

Canis_Dirus
02-13-2014, 21:03
Понеже не мисе пише сам, копирам тук едно много добро обяснение за астрологията. Автор е Боян Калинов:

Има няколко условия, които трябва да са изпълнени за дадена дисциплина, за да може тя да се определи като наука. Съответно ако тя не отговаря на условията, а в същото време практикуващите я твърдят, че е наука, това я класира като псевдонаука.

• Последователна е (както външно, така и вътрешно)
Астрологията противоречи на съвременната физика, биология и химия. Това не би било проблем, ако астролозите можеха да докажат, че физиците, лекарите, биолозите и химиците грешат, но те не могат.
Вътрешна последователност също липсва - дори да оставим настрана факта, че различните школи в астрологията си противоречат, то дори изводите на двама астролози от една и съща школа, базирани уж на изчисления, твърде често са различни.

• Пестелива е
В науката важи с пълна сила принципът за “бръснача на Окам”. Една теория е пестелива, когато не въвежда допълнителни факти, сили или същности, които не са необходими за обяснение на наблюдаваните факти.
За да бъде астрологията пестелива, астролозите трябва да са в състояние да покажат резултати и данни, които не могат да бъдат обяснени по никакъв друг начин, освен от нова, неоткрита досега сила, която създава връзки между индивид и небесни тела, влияе върху живота на хората и зависи от точния момент на раждането. Въпреки хилядолетията, с които са разполагали, астролозите не са подксазали с нищо съществуването на подобна сила.

• Взима предвид доказателствата
В науката една теория започва живота си като предположение, което след това се подлага на проверка чрез емпирични експерименти. Ако една теория не почива на доказателства и не може да бъде проверена, то няма причина да се твърди, че тя има връзка с реалността.
Както казва покойният вече Карл Сейгън, необикновените твърдения изискват необикновени доказателства. Вече отбелязах, че астрологията противоречи на много от теориите в съвременната физика, астрономия и др, изведени теоретично и проверени емперично, като при това не привежда доказателства нито за правотата си, нито за невярността на научите твърдения.

• Базирана на проверими, повторими експерименти, адаптивна и динамична
Всяка научна теория трябва да бъде проверима. Научните експерименти се разработват така, че да проверяват твърденията на теорията. Ако резултатите от експериментите не отговарят на теорията, то тя трябва или да бъде отхвърлена, или променена, което се случва често в науката. В астрологията обаче това не става.
Когато се появят нови доказателства и факти, научната теория трябва да е в състояние да ги обясни или да се промени, за да ги обхване. Ако това не стане, тя бива отхвърлена. Астрологията просто пренебрегва факти, когато те противоречат на принципите й.
И до ден днешен основа на астрологията са трудовете на Птолемей. Това само по себе си показва липса на всякаква динамика.

• Да е хипотетична, а не категорична.
В науката винаги се допуска възможността за грешка и невярност на твърденията. Това й дава възможност да се движи напред, като отхвърля неверните теории, без да се разпада изцяло. За разлика от псевдонауките като астрологията, при които твърденията са категорични.

Не е необходимо задълбочено познаване на астрологията, за да се стигне до извода, че тя не работи, тъй като принципите, на които тя почива, са погрешни. Мисля, че това е достатъчно на този етап.

Прочети повече: http://www.bb-team.org

Малко на английски http://en.wikipedia.org/wiki/Astrology_and_science

Astrology has not demonstrated its effectiveness in controlled studies and has no scientific validity,[1][2]:85 and as such, is regarded as pseudoscience.[3][4]:1350 There is no proposed mechanism of action by which the positions and motions of stars and planets could affect people and events on Earth that does not contradict well understood, basic aspects of biology and physics.

Не знам на какво ви учат, но астрологията не е наука.

gersinkaa
02-13-2014, 21:24
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1654167_830678603624805_230255213_n.jpg :P

TIFOSO
02-13-2014, 22:29
Варнах се http://prikachi.com/images/408/5700408h.jpg

Цъкам си във тийна и що да видя аз,
мексиканката Рабалка пак позира във анфас.
Пак ще го разцепят огромният й ass,
с кожения колбас, има място и за ананас.

Тъкмо бях решил, че сосната Рабалка
следи ни нащо стихоплетство.
Решила е да поизчака,
преди да лапа пак по два патлака.

Мисля си, че вече с мъж един не й е интересно,
почвам да се чудя, таз туй пиче дали е било тесно.
При нея няма тука може, тука не
тя цвърчи - идвайте по двама! ПОНЕ!

Следващата фаза ще е двойния анал,
тогаз веч ще ме спечели за живот цял!
Или пък може и някой луд букейк,
с някое стадо мургавели ще заформи "млечен" шейк,
карай, кво като е фейк..

trabi_bs
02-13-2014, 22:48
Бати филмите

EinGutesKind
02-13-2014, 22:49
^ Не съм видял някой да се мрази толкова, че да се прежали с нея :D

http://storage4.album.bg/ec8/wp_002094_7e5c7_31201845.jpg
Новите кецки <3

DisappointedDreamer
02-14-2014, 04:22
а и всеки знае онези трите как се подкрепят винаги.

глупости.
карали сме се и продължаваме да го правим все още.

Violenza
02-14-2014, 08:22
глупости.
карали сме се и продължаваме да го правим все още.
Подкрепям! :cool:

Тука разни нямат акъл в главата името да си кажат, тръгнали да се обясняват, хахах.

Ivaaaaa
02-14-2014, 08:46
да бе, видяхме те в темата на Щруди

жалка история, баце :/

Violenza
02-14-2014, 08:51
жалка история, баце :/
Чували сме я вече твоята, спести ни я, знаем я всички. :cool:

granger
02-14-2014, 14:11
Тцтцт, злоба такава :lol:

trabi_bs
02-14-2014, 14:18
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1653701_224658347725287_393705230_n.jpg

galaxy29
02-14-2014, 20:22
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1526425_10152093584746136_866474914_n.jpg
много сте яки с кучу
не знаех, че туй си ти
С:

а пък Джесика определено не е глупава

Mary_Jane_69
02-14-2014, 20:47
http://storage4.album.bg/ec8/wp_002094_7e5c7_31201845.jpg
Новите кецки <3

Много са яки Наске <3

BloodY_MerY
02-14-2014, 23:32
а, не ме кефи. искам да си върна дължината до кръста.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1/1487421_10201126730759660_1729793555_n.jpg

С такава коса до кръста ли го правиш с 30+ годишни ?Я кажи как ги яздиш само?!

DisappointedDreamer
02-15-2014, 05:33
Пак ли ти :Д

tori
02-15-2014, 07:01
Тори има яка цица. За лявата вече съм сигурна, остава само да постне и дясната 8-)
О.О Благодаря.

ivoo0215
02-15-2014, 09:58
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1654167_830678603624805_230255213_n.jpg :P
влюбен съм от пръв поглед :х

Lilanda
02-15-2014, 10:11
Гери много ми приличаш на ето това момиче:

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/601505_612408625468166_793493301_n.jpg :shock:

ОР
02-15-2014, 10:12

Щ опънем кът смукача на жигуло !

_ivi_
02-15-2014, 14:50
http://prikachi.com/images/349/5933349D.jpg

ОР
02-15-2014, 15:32

черно/10

LadyDi
02-16-2014, 08:18
insprbL, направи си тема в раздел Музика и там си рекламирай миксовете

socareless
02-16-2014, 11:08
ivi,за кво се обръщаш,с гръб си по-добре,току виж си успяла да залъжеш някой,че не си циганка(и фейк)

darknesswillfall
02-16-2014, 13:18
ивито е невероятна , тя е истинския пример как трябва да изглежда една жена. сокарлесс оцени момичето бъди джентълмен и и направи кефа :smt023 докажи че не си гей :smt023

gersinkaa
02-16-2014, 13:52
Гери много ми приличаш на ето това момиче:

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/601505_612408625468166_793493301_n.jpg :shock:

хихи, аз пък не намирам прилика :))

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1779895_829004950458837_320208266_n.jpg

SMALLVILLE
02-16-2014, 16:05
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1926834_521890057932506_2004925879_n.jpg

Lilanda
02-16-2014, 16:22
^Asddlkjgalgjlafjglaffgldsg..;3 Сладур малък..;3

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1798131_10200439976882172_869044697_n.jpg

socareless
02-17-2014, 09:38
докажи че не си гей :smt023

мислех,че това правя,след като всеки 1ви траверс на македония има излъчването на ivi

tori
02-17-2014, 18:12
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1926834_521890057932506_2004925879_n.jpg
Ой, къф е пич. :33333333333333333333333333333333
Цък (https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1904035_739661582718203_90467501_n.jpg), щото ми беше снимково и готино и гримирано и червено и влюбено и лигаво и всичко.

SonataArctica
02-17-2014, 20:19
Цък (https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1904035_739661582718203_90467501_n.jpg)

Тез' саксии!!!
http://i.imgur.com/dGLm1.gif

darknesswillfall
02-17-2014, 20:49
торито се е наконтила за селския панаир 8-)

тори мноо си готина , имаш визия на застаряваща златоградска мома 8-) искаш ли да намалиш обема на тези вежди 8-) моите са по тънки от твоите 8-)

тори иист саид мадарфакар

http://store.picbg.net/thumb/D4/07/6eb570d6fafed407.jpg (http://picbg.net/img.php?file=6eb570d6fafed407.jpg)

HollyGolightly
02-17-2014, 21:07

тори мноо си готина , имаш визия на застаряваща златоградска мома 8-) искаш ли да намалиш обема на тези вежди 8-) моите са по тънки от твоите 8-)

тори иист саид мадарфакар

http://store.picbg.net/thumb/D4/07/6eb570d6fafed407.jpg (http://picbg.net/img.php?file=6eb570d6fafed407.jpg)
к'ва е причината да си криеш повече от половината лице на всички снимки?

tori
02-17-2014, 21:10
Тез' саксии!!!
http://i.imgur.com/dGLm1.gif
Айде сега саксиите... Фетишист такъв, тях искаш ли да ти подаря?

darknesswillfall
02-17-2014, 21:11
тва е щот съм мноо грозен , имам пъпка на носа и обратна захапка , да не говорим колко много акне ох боже не се маха с квото и да го мажа :(

102
02-17-2014, 21:12
G UNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT

darknesswillfall
02-17-2014, 21:14
варна и бургас ве шматкоооооооооооооооооооо ооо :smt077

tori
02-17-2014, 21:16

тори иист саид мадарфака

На теб нали ти казах да не се обръщаш към мен по никакъв повод? Стига си излива не-добрите опити за хумористични изречения, не ти се получава очевидно.

EinGutesKind
02-17-2014, 21:21

Ръцете ли си бръснеш :cool:

darknesswillfall
02-17-2014, 21:21
Ще се обръщам към когото си искам когато си поискам , кво ше напраиш да ме спреш :?: искаш да ли пробваш да ме затапиш :?:

ще спра когато си коригираш веждите :smt023 аи мааи се оттука :smt077 русенско варено :smt077

darknesswillfall
02-17-2014, 21:22
Ръцете ли си бръснеш :cool:

оф нали написах в другата тема , всичко бръсна отгоре до долу

и торито ще я избръсна щото я мързи да се поддържа 8-)

tori
02-17-2014, 21:24
Хубу, кот кайш. Торито повече не се занимава с неграмотници, които не виждат по-далеч от носа си.

EinGutesKind
02-17-2014, 21:29

Е няма как да изчета всички теми ... иначе браво, адмирирам и толерирам :cool:

darknesswillfall
02-18-2014, 06:06
:smt023 тука ся ше има захапливи коментари ама не ми пука

първо по яко е понеже косми върху татуировки не стои никак яко , в смисъл не се вижда изкуството :smt023 второ колкото повече космарлак толкова повече пот задържа

някой виждал ли е сериозен спортист от каквато и да е сфера , не говоря само за билдър , с косми :?: не и няма да видите :smt023

SonataArctica
02-18-2014, 08:56
Айде сега саксиите... Фетишист такъв, тях искаш ли да ти подаря?

:oops: Направо ми ги пращай с бурканчето.

pandabear
02-18-2014, 09:10
нежните се подкрепят, много мило ;3

http://prikachi.com/images/80/7066080C.jpg

lubomir.v.ivanov
02-18-2014, 09:50
Алелеееее колко сте грозни, то е човешко да сте грозни, ама вие прекалявате!

granger
02-18-2014, 12:47
миналогодишен фотос (https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1932404_764207476924977_1014678064_n.jpg)

Anonys
02-18-2014, 13:04
http://prikachi.com/images/8/7078008t.jpg
70's :D :D http://prikachi.com/images/13/7078013l.jpg

SummerWave
02-18-2014, 16:31
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1470238_636712029705691_1702214661_n.jpg

trabi_bs
02-18-2014, 16:52

oo bate :p

granger
02-18-2014, 17:02
греинджара тука как се е нацепила

така ли си ходиш по улицата по принцип или :?:

Много напомпана,баце...

granger
02-18-2014, 17:49
колкото душа ти сака.

granger
02-18-2014, 18:02
нье

tori
02-18-2014, 18:59

Оле, колко е пандена. :33333

102
02-18-2014, 19:02

това торта ли се води или фетиш

102
02-18-2014, 19:02
Оле, колко е пандена. :33333

има ли израз "да ти го напандя" ;д

tori
02-18-2014, 19:20
има ли израз "да ти го напандя" ;д
Всъщност да.

pandabear
02-18-2014, 19:54
това торта ли се води или фетиш

любов ;3

bloodyF
02-18-2014, 20:01
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t31/1496029_10202358244149872_656303977_o.jpg

Deadlock
02-19-2014, 07:54
^Прекрасна снимка!

SMALLVILLE
02-19-2014, 08:32
Ой, къф е пич. :33333333333333333333333333333333
Цък (https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1904035_739661582718203_90467501_n.jpg), щото ми беше снимково и готино и гримирано и червено и влюбено и лигаво и всичко.

Да не ти е в къщата. :Д

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/315480_233327720122076_425592732_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t31/414213_107496396038543_744508727_o.jpg :D :D

Tyler The Creator
02-19-2014, 10:25
Кво стаа тука, още ли е същата кочина бе :D

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1/1653357_387782564691625_1474920070_n.jpg

bloodyF
02-19-2014, 11:28
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34/1903403_706795049365784_439477612_n.jpg?oh=05f9aaf 7cf5937e7c6d224c37f1183ca&oe=530699C7&__gda__=1392950825_da45364d9b8c4f79512a38ca92ea439 5/

Ето ме и мен :oops:

Очаквай награждаване за гениалността ти от Лейдито.

bloodyF
02-19-2014, 11:42
К'во искаш пък ти ве, копирачка такава!!! Айде излизай ми от сайта

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34/1960355_706800806031875_1003205402_n.jpg?oh=95a831 c48f79613707a3e0ad9e537b7a&oe=530717F1&__gda__=1392965886_cd480e8505c9bb3c723db01ee211c2d 1

:oops:

Sled kato ti blokirah originalniq profil vuv fb , mi e interesno otkyde shte namerish moi snimki.
Cvetomire, prekaleno nisko padash, nameri si nqkoq murla da q chukash i spri da se zanimavash s moqta osoba, por favor.

edit: pyrvata e ot temata,vtorata e ot cover photos, prodylzhavay v tozi duh, nqma da stignesh i do pod krivata krusha,darling:(

ivoo0215
02-19-2014, 12:11
без драма не е интересно ;д ,нооо някой е sad :D

Didko_Beats
02-19-2014, 12:25
без драма не е интересно ;д ,нооо някой е sad :D

Няма такива случаи в които да няма някой саднат ...8-)

Вече станах вуйчо 8-) http://prikachi.com/images/820/7080820k.jpg

Прилича на мене 8-) http://prikachi.com/images/822/7080822y.jpg :D

Снимките са 2-ро качество , ама камерата на телефона ми толкоз :D

insprbL
02-19-2014, 12:36
Sled kato ti blokirah originalniq profil vuv fb , mi e interesno otkyde shte namerish moi snimki.
Cvetomire, prekaleno nisko padash, nameri si nqkoq murla da q chukash i spri da se zanimavash s moqta osoba, por favor.

edit: pyrvata e ot temata,vtorata e ot cover photos, prodylzhavay v tozi duh, nqma da stignesh i do pod krivata krusha,darling:(

werno li e bes taksa?

LadyDi
02-19-2014, 12:41
werno li e bes taksa?

внимавай в картинката

anonymous895156
02-19-2014, 15:41
внимавай в картинката

без спам лейди ;)

Anonys
02-19-2014, 16:30
внимавай в картинката

Не спами, постни снимка.

http://s27.postimg.org/wf9m00xg3/20131110_110144.jpg

Ivaaaaa
02-19-2014, 18:18
я, то било интересно тука

http://prikachi.com/images/4/7082004l.jpg

NeutralMilkHotel
02-19-2014, 19:47
meh :/
http://i.imgur.com/Qpqq9La.jpg

102
02-19-2014, 21:13
meh :/
http://i.imgur.com/Qpqq9La.jpg

ползваш ли нещо за пъпки

NeutralMilkHotel
02-19-2014, 21:20
ползваш ли нещо за пъпки

Ми, единствено като спра да ползвам ФДТ излизат. :/ Но не ми пука особено, не съм на 30, че да е притеснително. (хинт: ТИЙНпроблем)
И все пак, ако някой знае как се спира да свирне, в козметика и диети само казаха, че и при тях е така. 8-)

102
02-19-2014, 21:24
кво представлява тва фдт, да не би да запълва дупките вместо мръсотия ? и кат не слагаш да ти се пълнят с мърсутиа ?

102
02-19-2014, 21:24
и да, с пъпки си по-хубава.

NeutralMilkHotel
02-19-2014, 21:31
Е то като не ползвам фдт пак слагам разни кремове, лосиони, ала-бала. Не мисля, че е предпазването от мръсотията.

Пф, всякак съм хубава.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1450250_371158356352381_1928240063_n.jpg

102
02-19-2014, 21:33
не

NeutralMilkHotel
02-19-2014, 21:34
Да. Питай експертите и следвай сърдцето си. :/

102
02-19-2014, 21:36
за секс ли става дума

NeutralMilkHotel
02-19-2014, 21:41
Да, секс с пъпките ми. <3

102
02-19-2014, 21:42
:D вица за братята, пъпките и ваната !

NeutralMilkHotel
02-19-2014, 21:44
Можем да използваме майонеза за лубрикант. :oops:

102
02-19-2014, 21:46
за кво просто ще ги изстискаме и ето го лубито

NeutralMilkHotel
02-19-2014, 21:48
Аз к'во казах? Човек без въображение, къв секс ша праиш ти, ма...

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1551536_411148969019986_728127381_n.jpg
най-голямата пъпка, която този тролфейс е могъл да поеме <3

102
02-19-2014, 21:50
Госпожица Нойна Пъпкова

NeutralMilkHotel
02-19-2014, 21:52
От къде ми знаеш фейсбука? :shock:

sword
02-20-2014, 07:23
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1011242_647630208629745_595700851_n.jpg

Rabalka
02-23-2014, 06:14
Да сложа лятната пак че нешто е изчезнала http://prikachi.com/images/409/5449409c.jpg

dream1707
02-23-2014, 18:39
1 (https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/v/t34/1239908_211969292330051_1808011065_n.jpg?oh=5e36a2 50a4431986e9293dabf382ad83&oe=530C6F66&__gda__=1393293085_45a910c80b1dc3df9fe54753e26b9e9 b)

2 (https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/t34/1653630_211969272330053_578175574_n.jpg?oh=5fc29d7 07438d86f6de62de0263725e9&oe=530C79F7&__gda__=1393291766_2c2363115f4a445898b5ddc3cfb0b9e f)

tori
02-23-2014, 18:45
Да сложа лятната пак че нешто е изчезнала http://prikachi.com/images/409/5449409c.jpg
Не че нещо ама къде са ти циците? о.о

HollyGolightly
02-23-2014, 18:54
Снимките ти от домашни клипове ли са изрязвани или ги сканираш от стари хартиени, понеже всичките са със странен оттенък?

granger
02-23-2014, 19:23
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1920483_766592046686520_307149873_n.jpg

Rabalka
02-23-2014, 19:51
Не че нещо ама къде са ти циците? о.о

Еми няма ги за сажаление.Ако някой отзад може да вземе от задника ми и да сложи на тях ште е есктра

Снимките ти от домашни клипове ли са изрязвани или ги сканираш от стари хартиени, понеже всичките са със странен оттенък?
Правени са с телефон с не толкова добра камера

vency
02-24-2014, 18:03
http://prikachi.com/images/818/7098818w.jpg

MaCetY
02-24-2014, 19:00
http://prikachi.com/images/152/7099152m.jpg

fenastz
02-24-2014, 20:31

Хубав задник

Tyler The Creator
02-25-2014, 12:18
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1237615_319096198226929_847461682_n.jpg

Fisherman
02-25-2014, 17:20
http://www.highsnobiety.com/files/2012/08/terry-richardson-shoots-frank-ocean-tyler-the-creator-odd-future-2.jpg

AnarchyBoy
02-25-2014, 17:27
:lol:

Tyler The Creator
02-25-2014, 17:55
http://www.highsnobiety.com/files/2012/08/terry-richardson-shoots-frank-ocean-tyler-the-creator-odd-future-2.jpg

Любима снимка.

А онзи наранения душевно от Лина да не се смее, че некой интернет гадже пак ше му разбие сърцето ;(

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1/1653357_387782564691625_1474920070_n.jpg

VintageMorphine
02-25-2014, 20:47

http://3.bp.blogspot.com/_nsT9YIeZ4Js/TBo7kSrpsKI/AAAAAAAABMg/56qRoTlSTdQ/s400/monkey_fingers_in_ears.jpg

Fisherman
02-26-2014, 11:01
Любима снимка.

А онзи наранения душевно от Лина да не се смее, че некой интернет гадже пак ше му разбие сърцето ;(

кво му се кефиш на тоя събирач на памук,има една готина песен

AnarchyBoy
02-26-2014, 11:12
Любима снимка.

Жалък си бате.. и си личи, че нищо не знаеш...

granger
02-26-2014, 11:16
Да се подиграваш на някого, за нещо , което не зависи от него - физическа даденост също не е голямо геройство.

AnarchyBoy
02-26-2014, 11:23
Да се подиграваш на някого, за нещо , което не зависи от него - физическа даденост също не е голямо геройство.

А къде видя да му се подигравам?

Да съм цитирал мнение или да съм му се присмял директно? о.О
Ако не си забелязала спамя ":lol:" в целия форум.. това, че той има вътрешни комплекси колко е грозен и butthurt-ва от една емотиконка не е мой проблем.. лел малко самочувствие да придобие т'ва момченце.. трябва, ма няма да го постигне качвайки снимки у тоо форум.

Tyler The Creator
02-26-2014, 12:39
кво да правиш, аз грозника ше си живея живота, ти красавецо, си хващай гадженца на 800 км. и лъскай на снимките им. сорей, не мога да не съм комплексарче :(

и чак ми пише да не пиша на гаджето му :D :D :D :D

Lilanda
02-26-2014, 13:37
Оле майко..

Ники, не го очаквах от теб, душа..:( Много тъжно..:(

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/600931_4048827919265_1204617635_n.jpg Кифлеем си малко ние..

anonymous708973
02-26-2014, 19:21
и чак ми пише да не пиша на гаджето му :D :D :D :D

Ба, не се чувствай специален. Момъкът не дава на никого да му доближи жената.

Tyler The Creator
02-26-2014, 20:51
Ба, не се чувствай специален. Момъкът не дава на никого да му доближи жената.

даже и на себе си, а ? :D :D :D :D

sneering
02-27-2014, 10:55
Еми няма ги за сажаление.Ако някой отзад може да вземе от задника ми и да сложи на тях ште е есктра

Лошото е че и задника не ти е хубав,не само че нямаш цици.Още по-лошото е че и си вулгарна и евтина.
Да обобщим,просто черно момиче без обноски,дето даже и за секс не става.
Всички останали пускат някви супер яките свежи снимки и всяка една има свой собствен чар,само ти си ми като муха в кисело мляко честно. Отвратителна си

Сори за спама

AnarchyBoy
02-27-2014, 12:05
...

Добре Виолине.. ;)

Eskapel4o
02-27-2014, 13:01
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1012537_587015008041531_195954443_n.jpg :)

anonymous708973
02-27-2014, 13:02
Винаги ми е било смешно, като си мислите, че като напишете нечие име и - УОУ - автоматично лайняното ви мнение придобива повече тежест.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/480014_623230491036412_2057825690_n.jpg

LadyDi
02-27-2014, 13:24
мисля да забраня темите за снимки

tonique
02-27-2014, 13:59
http://prikachi.com/images/449/7107449w.jpg

ръцете на клавиатурата, хах

CupcakeKitty
02-27-2014, 17:08
:D незнайно защо си повярвах че нещата тук са се оправили
докато аз бях в кратка почивка от форона
пак се чудим за какво да се хванем :D
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1/1509259_632592070109628_2040126973_n.jpg

RagioL
02-27-2014, 17:22
:D незнайно защо си повярвах че нещата тук са се оправили

Да не взимаш някакви наркотици че ти идват подобни идеи?

CupcakeKitty
02-27-2014, 17:29
Да не взимаш някакви наркотици че ти идват подобни идеи?

Мчи явно
ти как сЕ :3
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1743681_635026259866209_898906268_n.jpg

RagioL
02-27-2014, 17:40
Мчи явно
ти как сЕ :3
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1743681_635026259866209_898906268_n.jpg

Е па бивам...занимавам се с някакви простотии в последно време и така.
Аз съм човек без достатъчно хобита ми се струва.

RagioL
02-27-2014, 17:41
Почна се с романите, скоро сексовете пак ще останат без тема.

vency
02-27-2014, 17:46
Винаги ми е било смешно, като си мислите, че като напишете нечие име и - УОУ - автоматично лайняното ви мнение придобива повече тежест.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/480014_623230491036412_2057825690_n.jpg

Г-це много сте красива!

CupcakeKitty
02-27-2014, 17:47
Егати елементарните лафове дето пускате :lol:

tori
02-27-2014, 17:54
Мяу! (https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/t1/385897_470098349729256_1873226557_n.jpg)
В ляво, с бялото.

Vivitu483
02-27-2014, 17:58
Много сте пичозни всички тука бе. Гордея се с вас! :дд Този форум е с най-готините потребители.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1554500_256171864560442_1767599814_n.jpg

CupcakeKitty
02-27-2014, 18:04
Много сте пичозни всички тука бе. Гордея се с вас! :дд Този форум е с най-готините потребители.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1554500_256171864560442_1767599814_n.jpg

Най- накрая мило същество
обичам те :* :D

tori
02-27-2014, 18:07
Пускала ли си снимка тук преди или някакви влогове, едно-друго?! Много познато лице имаш.

Vivitu483
02-27-2014, 18:07
;д Те всички са мили тука, но явно днес са решили да си покажат рогцата. ;дд

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1505346_253399351504360_675377550_n.jpg

Vivitu483
02-27-2014, 18:08
Пускала ли си снимка тук преди или някакви влогове, едно-друго?! Много познато лице имаш.

Да пускала съм много снимки. Просто напоследък не бях много активна.

tori
02-27-2014, 18:08
Да пускала съм много снимки. Просто напоследък не бях много активна.
Ясно, мерси.

CupcakeKitty
02-27-2014, 18:09
;д Те всички са мили тука

http://i.imgur.com/Mr4welR.jpg
Не сме за първи път тука :lol:

ivoo0215
02-27-2014, 18:11
Бая нежнички има тука брех (H)

Vivitu483
02-27-2014, 18:12

Не знам за теб, но аз съм останала с добри впечаталения от повечето потребители.

tori
02-27-2014, 18:14
^ Бая време те е нямало значи.

Vivitu483
02-27-2014, 18:16
Около месец и половина.

anonymous708973
02-28-2014, 11:50
Бе, хайде да не ми сводничиш, а? :д

LadyDi
02-28-2014, 12:04
Бе, хайде да не ми сводничиш, а? :д

той така сводничи всичките подред
явно зле му върви в личен романтичен план

VintageMorphine
02-28-2014, 19:23
съветите които давам са смислени и ако някой почне да ги използва само може да спечели. това е като безплатна консултация при психолог

tori
02-28-2014, 19:30
„Обичам те!“ - новото „Здравей.“

Fisherman
02-28-2014, 19:36
„Обичам те!“ - новото „Здравей.“

от край време е така

Fisherman
02-28-2014, 19:37
кво се смееш , ухапано пиле :?: нещо смешно ли казах :?:

напълно сериозен бях :smt023 тва като кажеш обичам те винаги работи :smt023

гледай само сега реакция. лейди ди обичам те и винаги ще те обичам :smt023

хахахаха след 20 бана продължаваш да си правиш акаунти,тъжен

Fisherman
02-28-2014, 19:45
поне не пускат теми за мене , нали изцапан калпак :?: скивай колко човека мислят че си девствен , тва не е ли по тъжно :?:

ако си девствен тва може да се реши лесно като те изчукат в дупката на гъза :smt077 мога да ти намеря компаньон , каза че щял да те млати добре понеже си малък и крехък :smt023

ти самия не си ли компаньон,защото само ебане и дупки в гъза са ти в кривата селска уста
мислиш ли,че ако пуснат тема за тебе,няма всички да гласуват същото?

tori
02-28-2014, 19:47
Исках само да покажа едно бяло (http://i7.minus.com/jNkyAF6xBXBek.jpg). :3

VintageMorphine
02-28-2014, 19:53
кво се смееш , ухапано пиле

Ухапала бълха пиле, па се възвишила...

Rabalka
02-28-2014, 23:18
http://prikachi.com/images/382/5907382c.jpg

ОР
03-01-2014, 02:12

Още ли ревеш ма, мастийо ?

gersinkaa
03-01-2014, 08:46
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1379908_840038489355483_86359642_n.jpg

LadyDi
03-01-2014, 08:53
тоя малкия трябва да го освидетелстват
все едно си говориш с Волен

insprbL
03-01-2014, 11:05
абе паеджина кофри

CupcakeKitty
03-01-2014, 16:08
Още ли ревеш ма, мастийо ?

Много рева ма, мастийо!
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1796478_639743222727846_1800532658_n.jpg

RagioL
03-01-2014, 18:34
Кито имам въпрос.

CupcakeKitty
03-01-2014, 18:51
Задай си въпроса слънце :D

RagioL
03-01-2014, 19:00
Вярно ли кмета ви щял да пуска половината град на прав а другата половина на променлив ток за да сте AC/DC?
:D

CupcakeKitty
03-01-2014, 19:33
Вярно ли кмета ви щял да пуска половината град на прав а другата половина на променлив ток за да сте AC/DC?

мислех че ще е нещо романтично :С
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1383091_635516956483806_1072761472_n.jpg

RagioL
03-01-2014, 19:40
романтика ли желаеш?

CupcakeKitty
03-01-2014, 19:41
романтика ли желаеш?

Кривите ми очи го желаят

RagioL
03-01-2014, 19:54
ок вземи някоя друга бутилка твърд алкохол и ела на гости, след някоя друга чашка ставам доста романтичен.
само скрий ключовете на колата че и без това вече са ми подрязани крилата. :D

gersinkaa
03-02-2014, 18:29
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1782091_841079049251427_785506488_n.jpg :))

Falstad
03-02-2014, 22:27
http://prikachi.com/images/962/6818962d.jpg

draid
03-02-2014, 23:56
За кой филм е това ?

Falstad
03-03-2014, 00:18
Конан от 2010-та

umri
03-05-2014, 19:32
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34/1661582_10201665369378087_1318526299_n.jpg?oh=98c7 8b819e5665062e0de2d4467baa50&oe=531916D7&__gda__=1394188033_6809d9b81b0d5030b884f0aeadd41fc 6

https://www.youtube.com/watch?v=kLPnlcEo01A

trabi_bs
03-06-2014, 19:04
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34/1947583_735867609780967_2032346766_n.jpg?oh=7020af 11bb97d4641bc73f97c4b08673&oe=531AACD5&__gda__=1394253210_b4d4d6c57749b7be9039f7eacd9abc1 f

CupcakeKitty
03-07-2014, 09:24
Темата ни умира :S
Защо няма нови интересни хора
искам да знам
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1964987_641386309230204_436727747_n.jpg

s4etoved
03-07-2014, 11:21
срам ни е да се покажем :)

Samo Botev Plovdiv
03-07-2014, 16:00
Темата ни умира :S
Защо няма нови интересни хора
искам да знам
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1964987_641386309230204_436727747_n.jpg

Хубава си!

SonataArctica
03-10-2014, 12:45
Промених си решението 8-)

G3GaSa
03-10-2014, 16:33
http://imageshack.com/a/img543/6281/img0888r.jpg
http://imageshack.com/a/img163/8121/img0889xuh.jpg
http://imageshack.com/a/img21/3385/1zt.gif

kaRamella
03-10-2014, 23:13
G3GaSa Мое ли се запознаим?

Falstad
03-11-2014, 04:53
http://prikachi.com/images/956/7147956V.jpg

tori
03-11-2014, 18:53
Две снимки, който... Да.
1 (https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1798074_746716402012721_366730790_n.jpg)
2 (https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1898238_750737031610658_801110797_n.jpg)

anonymous708973
03-11-2014, 18:58
коИто!!

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1896821_825278904164902_464504475_n.jpg

tori
03-11-2014, 19:12
Опа. :д

SonataArctica
03-11-2014, 19:14
2 (https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1898238_750737031610658_801110797_n.jpg)
Невероятна прахосмукачка!

tori
03-11-2014, 19:27
Къде, по дяволите, видя прахосмукачка?!

SonataArctica
03-11-2014, 19:39
Има нещо в ляво, което си мяза досущ на прахосмукачка. (обвинявам лошото качество 8-) )

tori
03-11-2014, 19:39
Или врата на стар гардероб?

CupcakeKitty
03-11-2014, 20:51
tiho e
prahosmukachka e :D
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/1958010_641341749234660_1536542189_n.jpg

Falstad
03-11-2014, 22:17
http://prikachi.com/images/226/7151226s.jpg

DieselBlood
03-11-2014, 22:38
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1/64205_656502577716482_1683757192_n.jpg

Rza
03-12-2014, 05:55
предварително се извинявам за спама :D
PinkPan7her-омъжи се за мен
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1239928_659450470732789_913073982_n.jpg

anonymous708973
03-12-2014, 06:14
предварително се извинявам за спама :D
PinkPan7her-омъжи се за мен
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1239928_659450470732789_913073982_n.jpg

Ех, ама и вкус имаш, бе 8-)

Rza
03-12-2014, 06:16
Ех, ама и вкус имаш, бе 8-)
Цяла сутрин търся нещо подходящо :D

anonymous908491
03-12-2014, 10:07
Невероятна прахосмукачка!

Това е телефон, не прахосмукачка.

anonymous908491
03-12-2014, 10:08
Цяла сутрин търся нещо подходящо :D

Цяла сутрин си объщал камъни, за да търсиш змия ?

anonymous708973
03-12-2014, 16:14

Е, не мога да не го оценя!

Rabalka
03-12-2014, 16:32
Една от 8 март

http://prikachi.com/images/104/7153104F.jpg

socareless
03-12-2014, 16:41
господи слез и си прибери вересиите

HollyGolightly
03-12-2014, 16:42
Една от 8 март

Направила си си пластична операция??? :shock:

CupcakeKitty
03-12-2014, 17:12
Една от 8 март

Как пък нямаш нищо общо с предните снимки :D
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1/1743681_635026259866209_898906268_n.jpg

RagioL
03-12-2014, 17:24
Може да ги праща през различни времеви зони.

RagioL
03-12-2014, 17:41
Да се доуточня имам във предвид време-пространство а не часови зони.