PDA

View Full Version : СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [10]

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35]

RagioL
04-29-2018, 14:37
В смисъл
Всички си спорят

tori
04-29-2018, 14:39
В смисъл
Всички си спорят
А, не, някои и се бъзикаме с чичковците на пандата. :дддд

RagioL
04-29-2018, 14:39
Не забелязваш ли доста статичен шум

RagioL
04-29-2018, 14:40
А, не, някои и се бъзикаме с чичковците на пандата. :дддд
Нямам идея за какво иде реч

tori
04-29-2018, 14:42
Нямам идея за какво иде реч
Питай Грозния, че всички във фороня чукаме чичковци.

HollyGolightly
04-29-2018, 15:05
Питай Грозния, че всички във фороня чукаме чичковци.
Че какво лошо има в това 8-)

RagioL
04-29-2018, 15:06
Ще пропусна
Ако му бяхте пуснали щеше да каже че сте светици
Ама като не му пускате така се получава

tori
04-29-2018, 15:11
Ами, не знам, но по тона очевидно той го смята за лошо. Коя съм аз да възразя?!

HollyGolightly
04-29-2018, 15:13
Ще пропусна
Ако му бяхте пуснали щеше да каже че сте светици
Ама като не му пускате така се получава

Как очаква да му пусне някой, като не е чичко? Да почака още година-две или да премине на по-малки за които изглежда зрял..12-13 годишни може би

RagioL
04-29-2018, 15:33
Във неговия случай говорим първо за хора които ги е страх да живеят, страх ги е и да умрат
Какви ли са другите възможности

RagioL
04-29-2018, 15:33
Може би са осъзнали истината

RagioL
04-29-2018, 15:34
Свише
Че всички освен тях са грешници

RagioL
04-29-2018, 15:41
Та за това с чичковците дори да е истина не мога да го критикумам
Ще е двоен стъндарт при все че съм спал с жени по големи от мен
:D

pandabear
04-29-2018, 16:09
странно е, че мина доста време, а аз дори още не знам откъде тръгна филмарщината с чичковците.
единственото което знам е, че Грозният е едно много тъжно момче. вероятно е гадно всеки да ти тъпка самочувствието. тъпо е, че животът му е протекъл така. и в началото ми се искаше да му помогна, като запазя добрия тон въпреки помията, която бълва, но после осъзнах, че не заслужава този жест от моя страна.

HollyGolightly
04-29-2018, 16:12
Аз пак питам, по какво се определя един мъж като чичко? По неговата възраст, твоята, възрастовата ви разлика или е въпрос на социално положение?

П.С питам за една приятелка

pandabear
04-29-2018, 16:16
идея си нямам...аз мисля, че според него всеки мъж, който е по-можещ, умен и изкарващ повече доходи от него е чичко. едва ли дори има нещо общо с възрастта, хах.

RagioL
04-29-2018, 16:36
Прекалено много анализирате

anonymous908491
04-29-2018, 20:03
Ражиоле, ще чукваш ли Пандабер, или аз да я почвам, братле?

пак ще те блокира във фейса, пък ти си я чукай виртуално

tori
05-01-2018, 10:14
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/31306861_2159890560695291_3486107164685107200_n.jp g?_nc_cat=0&oh=4a17cbb3c2854e111899cb275d3f9813&oe=5B63AC57

tori
05-01-2018, 10:28
hahahaa, ujasen si! Nqma pliunka na potnika, lyjesh se. I ne e sled syn...

Грозния
05-01-2018, 13:49

Ами, не знам, но по тона очевидно той го смята за лошо. Коя съм аз да възразя?!Нищо лошо - в Холандия това си е законна професия като всяка друга :D !

Лошото е че твърдите, че парите нямали значение, това е дразнещото, не другото :? !

Та за това с чичковците дори да е истина не мога да го критикумам
Ще е двоен стъндарт при все че съм спал с жени по големи от мен
:DАз също съм спал с жена по-голяма от мен, но по-важното в случая е посоката на движение на парите, а тя в над 95% от случаите е една и съща - от мъжа към жената 8) !

странно е, че мина доста време, а аз дори още не знам откъде тръгна филмарщината с чичковците.Е как от къде - ти сама писа в дневника, че имаш големи разходи, които няма как да покриеш с дейността си! Само кучето ти струвало 1000 лв на месец! Все пак повечето във форума могат да смятат и е съвсем логично, че някой те спонсорира за разликата в сумите. Нали беше писала че ще отваряш галерия и търсиш спонсор (или както там го наричаш)?!
После писа че си купила мястото за галерия "съвсем сама" :? ! Живееш някак си +1000 лв на месец за куче. Колко пари на месец са това? Кажи как една 20-22 годишна кифла има пари за всичко това, като освен това още учи! А?

...в началото ми се искаше да му помогна,....Само недей лъга пак - ти нито искаш, нито можеш да ми помогнеш :? .

Аз пак питам, по какво се определя един мъж като чичко?

П.С питам за една приятелкаДебел, космат, потен и с пари! В случая парите са най-важното нещо, което привлича жените, всичко останало е второстепенно - практиката го доказва.

идея си нямам...аз мисля, че според него всеки мъж, който е по-можещ, умен и изкарващ повече доходи от него е чичко. едва ли дори има нещо общо с възрастта, хах.Ето - сама го каза! Запомни го за да не ме питаш пак.
Много точно спомена парите и доходите, като слава Богу този път не започна да дрънкаш за "излъчване", "привличане", "добро отношение", "романтика" и всякакви други клиширани простотии, които нямат роля в случая.

Еееее, Торито не разочарова.
...Станала след сън с плюнка на потника, ...

hahahaa, ujasen si! Nqma pliunka na potnika, lyjesh se. I ne e sled syn...Може да не е слюнка а сперма и не след сън, а след секс :? !

pandabear
05-01-2018, 14:02
гмеч. яд те е, че жена изкарва повече пари от теб ли?
то и на циганетата в подлезите няма да им е по-трудно да го направят.
малоумник.

Twistedbastard
05-01-2018, 14:08
Сори, но жените не ги ебе вида толкова много както мъжете. Кефят се на това което излъчваш, а какво излъчваш зависи от това какво чувстваш вътрешно. А относно парите - проблемът е, че някои мъже ползват парите, за да държат хора близо до тях. Не ме ебе за тия, нека ги точат и страдат. Те сами са избрали това.

HollyGolightly
05-01-2018, 14:13
Винаги съм си мислела, че възрастта определя някой като чичко.
Живяла съм в заблуда
Значи ако излизам със свой набор, който е дебел, богат и космат = чичко
Ако излизам с набор на баща ми, който изглежда добре но няма добри финансови възможности = батко?

Грозния
05-01-2018, 14:26
гмеч. яд те е, че жена изкарва повече пари от теб ли?
то и на циганетата в подлезите няма да им е по-трудно да го направят.
малоумник.Един от малкото начини жена да изкарва повече пари от мен е измислен от дълбока древност.

Острата ти реакция доказва кой начин използваш ти, за да изкарваш повече пари от мен 8)!

Винаги съм си мислела, че възрастта определя някой като чичко.
Живяла съм в заблуда
Значи ако излизам със свой набор, който е дебел, богат и космат = чичко
Ако излизам с набор на баща ми, който изглежда добре но няма добри финансови възможности = батко?За да е батко някой, трябва да има мускули и да е напомпан. Това е второто най-важно нещо, което се котира пред жените, след парите разбира се. Възрастта не е толкова важна.

HollyGolightly
05-01-2018, 14:32
Грозен, като енциклопедия си, знаеш повече от нас какво се котира при жените

Аз сега обаче малко се саднах, че моя не е чичко :(

tori
05-01-2018, 15:46
Научих доста неща, които не знаех, грозен. Разкажи ми още.

Едит: Само ми е интересно как ще реагираш като разбереш с настоящия приятел, където почти живеем заедно, как реално живеем... Дето толкова ланкаш за пари и а-у.

pandabear
05-01-2018, 15:57
к'во се обяснявате бе, коври
марш в Холандия!

Twistedbastard
05-01-2018, 15:59

Едит: Само ми е интересно как ще реагираш като разбереш с настоящия приятел, където почти живеем заедно, как реално живеем... Дето толкова ланкаш за пари и а-у.

Гледайте да си подобрите положението(ако правилно съм разбрал)

tori
05-01-2018, 16:00
Гледайте да си подобрите положението(ако правилно съм разбрал)
Хмм?

anonymous908491
05-01-2018, 16:13
к'во се обяснявате бе, коври
марш в Холандия!

пак си загубила козите

pandabear
05-01-2018, 16:16
важно е, че си имам гега

anonymous908491
05-01-2018, 16:20
важно е, че си имам гега

важно е и да знаеш как да я използваш

pandabear
05-01-2018, 16:27
човек се учи цял живот

anonymous908491
05-01-2018, 16:55
мдам, може би това е причината жените да живеете по-дълго от мъжете

pandabear
05-01-2018, 17:15
затова са виновни цитокините, но и твоята версия не е лоша.

HollyGolightly
05-01-2018, 17:22

Не си измисляй, сигурна съм че той е нацепена батка и кара лъскава кола и носи златен ланец. Иначе защо ще сте заедно???? Парите са най-важното нещо на този свят и те определят шансовете ти да си с някой!

tori
05-01-2018, 17:29
Не си измисляй, сигурна съм че той е нацепена батка и кара лъскава кола и носи златен ланец. Иначе защо ще сте заедно???? Парите са най-важното нещо на този свят и те определят шансовете ти да си с някой!
Разбира се, само се правя на интересна.

HollyGolightly
05-01-2018, 17:55
Разбира се, само се правя на интересна.
Ще си признаеш ти

Грозния
05-01-2018, 20:09

Едит: Само ми е интересно как ще реагираш като разбереш с настоящия приятел, където почти живеем заедно, как реално живеем... Дето толкова ланкаш за пари и а-у.Защо ти не ми разкажеш твоята версия защо си с него :) ?

Парите са най-важното нещо на този свят и те определят шансовете ти да си с някой!Точно така е 8) !

tori
05-02-2018, 03:38
Ми, пича не е давал квито и да е кинти по гъза ми, освен в началото, когато си купи торта, за да ме впечатлява, щото беше бас, но сам си се натика така красиво. :дд И най-вероятно 4-5 шоколада да е взел + едно кино, когато беше твърдо решен, че иска стара романтика и срещи.
Заведения когато посещаваме, парите за моите неща, са си мои. Цигарите си ги купувам сама. Сама си плащам ноктопластиката, сама си купувам козметиката. Той сам си пазарува алкохол, цигари, нафта за колата или квото там е нужно. В редките случаи, в които единия няма пари, щото не е изтеглил или не си носи портмонето, пазарува другия и после се оправяме, за да няма прецакани. А тва при все, че е с пари и далеч не е стиснат, каквото и да си говорим, щото дава по колата си и като цяло за неща, където му е приятно да прави. Сумати пъти ми е предлагал я да ме прибере, я да ми плати таксито до нас, ако не ми се върви пеша - кара ме, ако нещо са ми тежки чантите или когато е студ. Двама отделни човека сме и всеки си има неговите си харчове. Впечатлява ме у него специално отношението на база пари, щото не обяснява как със скъпа кола ш чука някоя по-по, ми си бачка за скъпата кола, НО и си обича работата едновременно, и като заговори, мед му покапва. За да взема такива пари, обаче, се скъсва да бачка и редовно е светнал от изгаряне. Не ме кара да се чувствам зле заради тва, че аз изкарвам по-малко на тоя етап, не ме кара някак си да му следвам стандарта. Ако иска да иде някъде, пък мен ме спира нещо - пари, желание, етц., няма да мрънка, а ще иде сам или с приятели и не е голяма болка, не прави сметка на моите пари някак.
И на последно място - макар че е с бая пари, пак влиза в магазин и пазарува храна като всеки - търси съотношение цена-качество, както правиш ти, както правя аз и както правим всички. Всъщност, ако наистина исках МНОГОТО пари, щях да чукам баща му, че той е тоя с доста повечето пари.

deitona22
05-02-2018, 07:34
Абе,тва не е ли тема за снимки?
Или аз нещо бъркам?

haritov
05-02-2018, 08:01
Усещам как грозния ще си набие една преди лягане и ще заспи щастлив след поредния ден във форума.

HollyGolightly
05-02-2018, 10:38
Сарказмът явно не е за всеки…друго няма какво да добавя

YoungBloodZ
05-02-2018, 10:39
Сарказмът явно не е за всеки…друго няма какво да добавя

Златотърсачка такава. 8-)

HollyGolightly
05-02-2018, 10:48
Златотърсачка такава. 8-)

Интригант 8-)

RagioL
05-02-2018, 12:14
Абе,тва не е ли тема за снимки?
Или аз нещо бъркам?

Кога си виждал ти тука снимки

deitona22
05-02-2018, 12:19
Кога си виждал ти тука снимки
Па преди 2-3 седмици може би.
Жабата качва чат пат.

RagioL
05-02-2018, 12:29
Малко е

HollyGolightly
05-02-2018, 12:30
Кой влиза изобщо в тази тема, за да гледа снимки?

YoungBloodZ
05-02-2018, 12:41
Кой влиза изобщо в тази тема, за да гледа снимки?

Дейтона, за да чикиджийства.

deitona22
05-02-2018, 12:59
Дейтона, за да чикиджийства.
По-скоро си ти,съдейки по профилната ти.

YoungBloodZ
05-02-2018, 13:02
По-скоро си ти,съдейки по профилната ти.

Какво ми има на профилната? Просто един младеж си обува чорап, докато гледа нещо на лаптопа си.

paradosou
05-02-2018, 13:09
https://imgur.com/a/i3uCAuu

paradosou
05-02-2018, 13:16
За пръв път ми го казват. Обаче нямам нищо общо нито с Турция, нито с Гърция. Освен че харесвам някои (далееч не преобладаващата част) гръцки парчета.

paradosou
05-02-2018, 13:32
Не знам, в последно време в този форум мъжете сте критични към мен, вместо примерно някое момиче да ми каже, че гримът ми не е перфектен/че съм си избрала грешния цвят за коса или нещо подобно xD.
https://imgur.com/a/gNzQtmf
https://imgur.com/a/5I0aXOt
--от известно време се случва да избягвам правилото си, забраняващо неестествено изглеждащи усмивки

YoungBloodZ
05-02-2018, 14:03
Значи на последните две снимки изглеждаш нормално, но на тази

https://imgur.com/a/i3uCAuu

изглеждаш малко (много) като ромче. :D

paradosou
05-02-2018, 14:23
да обобщим:
веждите ми са огромни
гримирам се твърде много
изглеждам като гъркиня
изглеждам като джипси
хората, на които съм им симпатична, нямат вкус за жени

nice, добре че в истинския живот не ме заобикалят и никой не си е извадил ограничителна заповед xD

YoungBloodZ
05-02-2018, 14:47
nice, добре че в истинския живот не ме заобикалят и никой не си е извадил ограничителна заповед xD

Те от учтивост. :D
Иначе не искам да съм дребнав, но пропусна да споменеш, че изглеждаш и като туркиня.

paradosou
05-02-2018, 17:39
Те от учтивост. :D
Иначе не искам да съм дребнав, но пропусна да споменеш, че изглеждаш и като туркиня.

Не искаш, но си. ; )
Хммм, предложенията за излизане са много нeобичайна учтивост. Ама пък пропускам, че те сигурно са чисто "приятелски"...

deitona, haritov, благодаря :)

paradosou
05-02-2018, 18:11
А, сега видях, че говорите за заграждане. Сииилно се съмнявам да има нещо подобно, едва ли някой адекватен сваля с чак такова дърпане на плитки, образно казано. Нашата история е типичното платоническо привличане (едностранно) ~ след като съм била предлагана за разпитван на т.нар. горещ стол. xDxD

Особено силно гримирана и особено джипси снимка: https://imgur.com/a/KJPBr10

haritov
05-02-2018, 18:31
На, гледай.

носиш много грим

deitona22
05-02-2018, 18:31
ХА! Имам вежди, кондьотен и др по цялото лице, контури, блъш... А ИЗГЛЕЖДАМ ДОБРЕ ЗА ТЕБ! ХА! Видя ли?! Видя ли?!
Да,кат нямаш тонове кон дьо тен,2 кг розово черивло,3 кила грим и 5 кила пудра.

tori
05-02-2018, 18:33
Единствено розово червило нямам, другото го има точно в тези пропорции.

YoungBloodZ
05-02-2018, 18:51
deitona, haritov, благодаря :)

Няма нужда да им благодариш. Първия го прави, защото и аз пиша в темата, а той да не остане по-назад.
Втория е казал на всяко същество от женски пол в темата, че е красиво.

следващия път като мина през СФ ще го поканя на банкет с оргии
само да има късмета пак да не дойде

Правим го. Само да е след Гергьовден (още чакам да ме поканиш).

Айде, добре, след като с антракса се разведохме официално преди повече от година, може ти да си ми форонния мъШ. Нека сътворя една добрина.

Добре, добавям те към харема си.

Бтв, извън спама, абе, нито дейтончо, нито блъдза ми казаха, че нося твърде много грим на последната снимка... :о Усетете учудването ми.

Без да се обиждаш, ама тая снимка не е хубава. :D Не че тия, на които си с по 5 тона грим са по-хубави де.

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/31880767_10209219315999486_2955266266509606912_n.j pg?_nc_cat=0&_nc_eui2=v1%3AAeG5BefVdql3BrOyxC89-n1i2iuu2ciV2kihOGNp67ifw1dRb4ryUE0wtA9QeiuNtPwY3wZ yvD5nsoNz4-37Kb8pen9rzXE0dV5t565Ex50grw&oh=5002906fc4bf8286a22b9d73ec6b61aa&oe=5B56072C

аз съм тоя дето е застанал на коляно и гледа лошо
Накрая останах само аз

Те всички гледат лошо. :D

Тая е що-годе нормална, ама оная направо пръскаше джипсометъра...

haritov
05-02-2018, 19:00
Няма нужда да им благодариш. Първия го прави, защото и аз пиша в темата, а той да не остане по-назад.
Втория е казал на всяко същество от женски пол в темата, че е красиво.

Правим го. Само да е след Гергьовден (още чакам да ме поканиш).

Добре, добавям те към харема си.

Без да се обиждаш, ама тая снимка не е хубава. :D Не че тия, на които си с по 5 тона грим са по-хубави де.

Те всички гледат лошо. :D

Тая е що-годе нормална, ама оная направо пръскаше джипсометъра...

и ти си хубав :)

на имен ден не се кани
ама ще трябва да помагаш за агнето

tori
05-02-2018, 19:01
Блъдзи, аз съм или единствена, или не се занимавам. Да си знаеш само, че харемите не са ми по мярка.

tori
05-02-2018, 19:07
Добре, ти ще си ми единствената жИна в кофата!
Единствената изцяло, бе.

haritov
05-02-2018, 19:09
Единствената изцяло, бе.

не стига че той ще ти единствения мъж ами и капризи...

Грозния
05-02-2018, 19:37
Ми, пича не е давал квито и да е кинти по гъза ми, освен в началото, когато си купи торта, за да ме впечатлява, щото беше бас, но сам си се натика така красиво. :дд И най-вероятно 4-5 шоколада да е взел + едно кино, когато беше твърдо решен, че иска стара романтика и срещи.
Заведения когато посещаваме, парите за моите неща, са си мои. Цигарите си ги купувам сама. Сама си плащам ноктопластиката, сама си купувам козметиката. Той сам си пазарува алкохол, цигари, нафта за колата или квото там е нужно. В редките случаи, в които единия няма пари, щото не е изтеглил или не си носи портмонето, пазарува другия и после се оправяме, за да няма прецакани. А тва при все, че е с пари и далеч не е стиснат, каквото и да си говорим, щото дава по колата си и като цяло за неща, където му е приятно да прави. Сумати пъти ми е предлагал я да ме прибере, я да ми плати таксито до нас, ако не ми се върви пеша - кара ме, ако нещо са ми тежки чантите или когато е студ. Двама отделни човека сме и всеки си има неговите си харчове. Впечатлява ме у него специално отношението на база пари, щото не обяснява как със скъпа кола ш чука някоя по-по, ми си бачка за скъпата кола, НО и си обича работата едновременно, и като заговори, мед му покапва. За да взема такива пари, обаче, се скъсва да бачка и редовно е светнал от изгаряне. Не ме кара да се чувствам зле заради тва, че аз изкарвам по-малко на тоя етап, не ме кара някак си да му следвам стандарта. Ако иска да иде някъде, пък мен ме спира нещо - пари, желание, етц., няма да мрънка, а ще иде сам или с приятели и не е голяма болка, не прави сметка на моите пари някак.
И на последно място - макар че е с бая пари, пак влиза в магазин и пазарува храна като всеки - търси съотношение цена-качество, както правиш ти, както правя аз и както правим всички. Всъщност, ако наистина исках МНОГОТО пари, щях да чукам баща му, че той е тоя с доста повечето пари.Знаеш че е с пари и за това с него, просто искаш да използваш тези облаги по-дългосрочно.
Дори да не ти плаща всички разноски, със сигурност харчи за теб повече пари, отколкото го описваш.

Усещам как грозния ще си набие една преди лягане и ще заспи щастлив след поредния ден във форума.Ти явно вече и това не можеш и те е яд :razz: !

Па преди 2-3 седмици може би.
Жабата качва чат пат.Най-много снимки качваш ти:

Сарказмът явно не е за всеки…

Какво ми има на профилната? Просто един младеж си обува чорап, докато гледа нещо на лаптопа си.А тоя чорап на какво го обува :shock: ?

Тори, кво викаш, "Парадосуто била много секс"? Въобще не ме привлича.
На мен пък ми харесва, особено тука:

https://imgur.com/a/5I0aXOt...изглежда ми по-естествена и жизнена от доста други жени пускали снимки тук.

tori
05-02-2018, 19:43
Разбира се, че играя дългата игра - обещал ми е трактор за сватбата. А с трактора мога да си газя некви хора. + негЕр да ме вози, ест.

pandabear
05-02-2018, 20:50
^ излагаш се. к'ъв е тоя трактор...комбайн!

хуехуе
https://i.imgur.com/sbshjjy.jpg

edit: упс, за малко да забравя и другия рожденик
https://i.imgur.com/yOL7Vwm.jpg

paradosou
05-02-2018, 22:35
ахах, случайност, че ми е изтрит коментар, който не изнася на модератора? без да е спам, без да съдържа обиди... изобщо нищо
свежо :Д:Д

HollyGolightly
05-02-2018, 22:35

хуехуе

По ръката му си личи че е чичко
Освен това е висок, и има достатъчно пари за да си купи дрехи. Пандо, що си такава меркантилна?

tori
05-03-2018, 01:59

хуехуе

Btw, сериозна съм - такава си е ебавката. :дд От първите излизания се гъбарка така.

YoungBloodZ
05-03-2018, 06:02
А тоя чорап на какво го обува :shock: ?

Не знам. На какво го обува? Чорапите по принцип се обуват на краката.

Разбира се, че играя дългата игра - обещал ми е трактор за сватбата. А с трактора мога да си газя некви хора. + негЕр да ме вози, ест.

Ти остави газенето, има трактори, които чисто нови струват повече от чисто нова и мощна немска кола. Смятай какви кинти ще падат!

ахах, случайност, че ми е изтрит коментар, който не изнася на модератора? без да е спам, без да съдържа обиди... изобщо нищо
свежо :Д:Д

Маркирах цялата предна страница, защото имаше много спам. Сега ти възстанових коментарите.
И защо да не ми изнася нещо от това, което си написала?

На приятеля ти косата прилича на четка за тоалетна ползвана 16 години усилено от цигани.

:lol:

Btw, сериозна съм - такава си е ебавката. :дд От първите излизания се гъбарка така.

Карай го да ти купи New holland cx 8.70
Това е зърнокомбайн, който чисто нов струва над 500к.

pandabear
05-03-2018, 06:22
По ръката му си личи че е чичко
Освен това е висок, и има достатъчно пари за да си купи дрехи. Пандо, що си такава меркантилна?

просто меркантилността тече по вените ми :-|

deitona22
05-03-2018, 07:14
Не знам. На какво го обува? Чорапите по принцип се обуват на краката.
Ем то и тва се брои за крак.
Е,малко по-различни дейности се извършват с него,ама все пак.

corbV2
05-03-2018, 09:04
Маркирах цялата предна страница, защото имаше много спам. Сега ти възстанових коментарите.
И защо да не ми изнася нещо от това, което си написала?
Смешно е да говориш за спам, като 90% от последните страници е именно това, а ти си тръгнал да триеш конкретна страница. Бих си позволил да те посъветвам в такива ситуация да правиш нова тема в кофата и да местиш коментари там по твое усмотрение, а ако няма нищо струващо си, просто да триеш и прекратяваш спама.

YoungBloodZ
05-03-2018, 09:40
Смешно е да говориш за спам, като 90% от последните страници е именно това, а ти си тръгнал да триеш конкретна страница. Бих си позволил да те посъветвам в такива ситуация да правиш нова тема в кофата и да местиш коментари там по твое усмотрение, а ако няма нищо струващо си, просто да триеш и прекратяваш спама.

Изтрих конкретната страница, защото там бях писал. Иначе е безсмислено това да се местят коментарите в тема в кофата.

HollyGolightly
05-03-2018, 09:55
По-малко писане и повече снимки ако може
Мерси 8-)

deitona22
05-03-2018, 14:04
По-малко писане и повече снимки ако може
Мерси 8-)
Кой го казва :D

HollyGolightly
05-03-2018, 14:09
Кой го казва :D

Човека, който никога не е пускал снимка тук разбира се 8-)
Както беше казал един велик българин, тея дето ме познават ме знаят...тва на аватара съм аз...

deitona22
05-03-2018, 14:26
Човека, който никога не е пускал снимка тук разбира се 8-)
Както беше казал един велик българин, тея дето ме познават ме знаят...тва на аватара съм аз...
Именно.
Тогаз не можеш да изискваш от другите да пускат снимки :D

HollyGolightly
05-03-2018, 14:31
Именно.
Тогаз не можеш да изискваш от другите да пускат снимки :D
Мога да изисквам каквото си искам... пък!

deitona22
05-03-2018, 15:15
Мога да изисквам каквото си искам... пък!
Това че си женско,не ти дава право :D
В америката може да има джендър-мендър глупости,ама тука не важат :D

YoungBloodZ
05-03-2018, 15:17
Това че си женско,не ти дава право :D
В америката може да има джендър-мендър глупости,ама тука не важат :D

Искаш да кажеш феминизъм-меминизъм?

deitona22
05-03-2018, 15:34
Искаш да кажеш феминизъм-меминизъм?
И тъй може да се каже.
Ама то вече не се знае кой е джендър,кой е коч ,кой е женско.

HollyGolightly
05-03-2018, 15:57
Само феминистка не ме наричай, да не се бием!
Иначе ще искам каквото си пожелая щото е публичен форум 8-)

tori
05-03-2018, 18:35
Карай го да ти купи New holland cx 8.70
Това е зърнокомбайн, който чисто нов струва над 500к.
Той ми е харесал пак Ню Холанд, но за по милионче го дават чисто нов.

Грозния
05-03-2018, 18:58
Именно.
Тогаз не можеш да изискваш от другите да пускат снимки :DТи си същия :? !

haritov
05-03-2018, 19:05
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/31880709_1040164236140568_5426923381607890944_n.jp g?_nc_cat=0&oh=436e0b2bafb3b24e8e65f39d6e286099&oe=5B5181EB

LoadRunner
05-03-2018, 21:37
Парадото тоя път и мен ме изкефи, по-черничка и по-разгонена, по-ти отива
Без тея замечтани депресарски погледи

anonymous908491
05-06-2018, 17:25
хуехуе

http://www.technopolis.bg/bg//%D0%9C%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8-%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%83%D 1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8/%D0%97%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B5/%D0%AE%D1%82%D0%B8%D0%B8/c/P11130601

мрън мрън

Fisherman
05-06-2018, 18:29
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/31949543_998434916992781_5664203411130679296_n.jpg ?_nc_cat=0&_nc_eui2=v1%3AAeHX-qKsHevFGq98LeSFAr2XqKug2-kdeMdZLr3wrB1tV6b3gWXyOOPQj7AZ5q9WrxOkR3vdaAr_Lpw5 52Q6T9y_H37znT_c1jHbMv1DKRYotA&oh=3d46fbb471f934f94d5262c5521345f9&oe=5B8A3793

Fisherman
05-06-2018, 18:29
ето мишки зяпайте

anonymous908491
05-06-2018, 19:02
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/31949543_998434916992781_5664203411130679296_n.jpg ?_nc_cat=0&_nc_eui2=v1%3AAeHX-qKsHevFGq98LeSFAr2XqKug2-kdeMdZLr3wrB1tV6b3gWXyOOPQj7AZ5q9WrxOkR3vdaAr_Lpw5 52Q6T9y_H37znT_c1jHbMv1DKRYotA&oh=3d46fbb471f934f94d5262c5521345f9&oe=5B8A3793

http://cdn6.gurl.com/wp-content/uploads/2013/10/johnny-bravo-hair.gif

http://favim.com/orig/201107/06/awesome-bravo-cartoon-johnny-man-pretty-Favim.com-95548.jpg

няма съмнение хохохохох

Fisherman
05-06-2018, 19:13
експериментирам с нова прическа секи път и фризьорката дето ме подстригва за 5 лева никога не я нагажда

YoungBloodZ
05-06-2018, 19:45
експериментирам с нова прическа секи път и фризьорката дето ме подстригва за 5 лева никога не я нагажда

Я кажи къде подстригват за 5 лева, че мен ме подстригват за 7 и ми се струва много.

RagioL
05-06-2018, 19:48
А, сега видях, че говорите за заграждане. Сииилно се съмнявам да има нещо подобно, едва ли някой адекватен сваля с чак такова дърпане на плитки, образно казано. Нашата история е типичното платоническо привличане (едностранно) ~ след като съм била предлагана за разпитван на т.нар. горещ стол. xDxD

Аз мога да кажа само че си малко хилава

RagioL
05-06-2018, 19:52
Но е поправимо
Дай да те взема ще те вкарам в крачка

anonymous908491
05-06-2018, 19:59

знам как е, като бях на 12 и аз ходех с подобна прическа
след това ми порасна брада и почнах да се подстригвам като мъж

RagioL
05-07-2018, 18:25
Аз си ходя с гола глава и брада
Какво ще да каже мъжка прическа
Моята котира ли се

deitona22
05-07-2018, 18:43
Я кажи къде подстригват за 5 лева, че мен ме подстригват за 7 и ми се струва много.
Мен от повече от 10 години все за 5 лева ме подстригват.
Тва е за редовни клиенти..и за които се ползва само машинка 2ри номер :D

Fisherman
05-07-2018, 19:24

люлин на пазара срещу казиното

https://www.google.bg/maps/@42.717708,23.2520049,3a,75y,4.14h,86.89t/data=!3m7!1e1!3m5!1snYnhilPnBNbPzE0-u2Thmw!2e0!5s20120301T000000!7i13312!8i6656

тва е 2012,сега е фризьорски салон

anonymous908491
05-07-2018, 19:44

през 2012 е било сергия със стени
сега пак е сергия със стени
само предназначението е друго

RagioL
05-07-2018, 19:53
Мен ме подстригват без пари

YoungBloodZ
05-07-2018, 19:54
Мен ме подстригват без пари

Джамал, ти няма ли да пуснеш снимка?

люлин на пазара срещу казиното

https://www.google.bg/maps/@42.717708,23.2520049,3a,75y,4.14h,86.89t/data=!3m7!1e1!3m5!1snYnhilPnBNbPzE0-u2Thmw!2e0!5s20120301T000000!7i13312!8i6656

Благодаря.

Fisherman
05-07-2018, 20:01
а има една циганка дето подстригва там също и устата и мирише на сперма,не ходете при нея

Fisherman
05-07-2018, 20:01
освен ако не ходите по-голяма нужда

Fisherman
05-07-2018, 20:03
на булевард Стамболийски подстригват за 3 лева

https://www.google.bg/maps/@42.6993213,23.3040587,3a,75y,245.83h,89.21t/data=!3m6!1e1!3m4!1s1R3rqLp_MxEr0Iz10h9Eng!2e0!7i1 3312!8i6656

RagioL
05-07-2018, 20:03
Чакам да си поискат

YoungBloodZ
05-07-2018, 20:05
Чакам да си поискат

Айде де, искам.

на булевард Стамболийски подстригват за 3 лева

https://www.google.bg/maps/@42.6993213,23.3040587,3a,75y,245.83h,89.21t/data=!3m6!1e1!3m4!1s1R3rqLp_MxEr0Iz10h9Eng!2e0!7i1 3312!8i6656

Малииии, направо смятай с колко пари съм назад. Да давам всеки месец по 7 лева, а то имало за по 3... :X

RagioL
05-07-2018, 20:08
Виж сега
Ако беше някоя модераторка по щях да се навия

anonymous908491
05-07-2018, 20:09
Малииии, направо смятай с колко пари съм назад. Да давам всеки месец по 7 лева, а то имало за по 3... :X

30 метра по-надолу е постата
50 метра в едната посока по стамболийски е друга поста
на 50 метра е метадоновия център
в четвъртата посока не се сещам, ама едва ли е нещо различно

Fisherman
05-07-2018, 20:14
30 метра по-надолу е постата
50 метра в едната посока по стамболийски е друга поста
на 50 метра е метадоновия център
в четвъртата посока не се сещам, ама едва ли е нещо различно

не знаех,че си хероинозависим

anonymous908491
05-07-2018, 20:16
не знаех,че си хероинозависим

и аз не знаех, че си с модерна прическа

RagioL
05-07-2018, 20:17
Заповядайте в кофата

Fisherman
05-07-2018, 20:23
Заповядайте в кофата

за град софия ли става въпрос

Fisherman
05-07-2018, 20:23
и аз не знаех, че си с модерна прическа

между другото ако продаваш метадона,който ти дават от центъра ще падне добра пара

RagioL
05-07-2018, 20:25
за град софия ли става въпрос

Може и областта

anonymous908491
05-07-2018, 20:27
между другото ако продаваш метадона,който ти дават от центъра ще падне добра пара

96-97ма метадона беше хубав
тия в програмата са си чисти кръчмари
в 100 литра вода добавят литър водка
и получава 101 литра водка

Fisherman
05-08-2018, 05:11
https://www.youtube.com/watch?v=JZGR1QCHYsg&list=RDnLwitH94YKM&index=11

поздрав за папи и квартал люлин

anonymous908491
05-08-2018, 17:42

ако ходеше във фризьорски салон за 20лв
нямаше само с циганска музика да те поздравяват

Ivaaaaa
05-08-2018, 18:51

За Бога, откъде изобщо знаеш за същестуването на подобна помия? Телефонът ми беше с усилен звук. Дължиш ми извинение.

Fisherman
05-09-2018, 09:15
За Бога, откъде изобщо знаеш за същестуването на подобна помия? Телефонът ми беше с усилен звук. Дължиш ми извинение.

пратиха ми го да не мислиш че ме интересува тая музика

Fisherman
05-09-2018, 09:16
ако ходеше във фризьорски салон за 20лв
нямаше само с циганска музика да те поздравяват

смешното е че овча купел и люлин са пълни с цигани,тва е идеята на поздрава,живееш в цигански квартал папи

Fisherman
05-09-2018, 09:16
което те прай циганин всъщност

LawAbidingCitizen
05-09-2018, 09:38
вие кога ще се научите, че не се казва циганин-цигани, а мангал-мангали

Rabalka
05-24-2018, 05:58
Аре една и от моя бал с белия тоалет сам ако сте ма забравили
http://www.img-share.eu/f/images/515/10WsivZpYGKP2Cqm9QMRFV1527141485.png

Грозния
05-24-2018, 08:05
Аре една и от моя бал с белия тоалет сам ако сте ма забравили
http://www.img-share.eu/f/images/515/10WsivZpYGKP2Cqm9QMRFV1527141485.pngФейкче, не ти ли омръзна всеки път да се представяш със снимки на различни хора :? ?!

Rabalka
05-24-2018, 08:40
Фейкче, не ти ли омръзна всеки път да се представяш със снимки на различни хора :? ?!

Не што трябва ли? :D :D :D

Грозния
05-24-2018, 16:36
Не што трябва ли? :D :D :DСпоред теб - явно да!

Не знам кого се опитваш да заблудиш с тия снимки на други хора. Всеки по-стар потребител е видял, че пускаш снимки на различни хора, които няма как да си все ти!

Rabalka
05-27-2018, 15:36
И оште една от бала ми.Можи сега Грозния и неговата подлгасничка Loadrunner да се включат в коментара за палмите и делвата :D :D :D. да кажа все пак че сам сбялото

http://prikachi.com/images/576/9336576Q.jpg

LoadRunner
05-27-2018, 20:42
Ми те хубу са си го казали хората- гузен негонен бяга. Не видя ли софийска/пловдивска регистрация на кола върху която позираш си си чист хомосексуал недоебан. Вече никой не си губи времето с теб ако не си забелязал.

haritov
05-27-2018, 20:45
И оште една от бала ми.Можи сега Грозния и неговата подлгасничка Loadrunner да се включат в коментара за палмите и делвата :D :D :D. да кажа все пак че сам сбялото

намери си гадже,вземи си куче,яж сникърс,иди на почивка,запиши се в армията,намери си работа

направи нещо за себе най-сетне

що за дебил ще си губи времето с фейк профили че и скайпове да им прави

kompleksar
05-27-2018, 21:44
намери си гадже,вземи си куче,яж сникърс,иди на почивка,запиши се в армията,намери си работа

направи нещо за себе най-сетне

що за дебил ще си губи времето с фейк профили че и скайпове да им прави

Най-обикновен дебил.

HollyGolightly
05-28-2018, 21:33

Обикновено в такава голяма компания от момичета има поне няколко грозни, ти не знам как го постигаш, ама засенчваш всички в това отношение.

Бтв това място с палмите и яхтите го знам, много популярно е, всички Пловдивчани имаме поне една снимка там :)

tori
06-07-2018, 23:17
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1728231023861249&set=a.573150656035964.1073741826.100000231041365&type=3&theater
#waitin'

tori
07-01-2018, 18:28
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/36370324_2261169470567399_8126572749645676544_n.jp g?_nc_cat=0&_nc_eui2=AeFhaZHpEKTQo2L4X4faYUTzs_Q9X0LyTK7ROd79a vWUkk8HKOeB2fNsKtXLO1UYIL9sQehQNycjAoK55BHeeDy5is3 QbzKFM0NwXrNR28xSHw&oh=a3b7ff0f40054f3117a4627211962c10&oe=5BE464D5
Пухи ме гушка. :3

paradosou
07-13-2018, 16:31
https://imgur.com/a/45ghpMt
https://imgur.com/a/kRYAVTM ~ раничката ми изглежда като огромна дамска чанта :х

Necrologist
07-13-2018, 21:30
https://imgur.com/a/45ghpMt
https://imgur.com/a/kRYAVTM ~ раничката ми изглежда като огромна дамска чанта :х

Тея гащи са точно толкова дълги колкото боксерките ми.

haritov
07-27-2018, 18:26
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/37893672_10209703719589273_6885102454053011456_n.j pg?_nc_cat=0&oh=350b991ca5aef369185bc6f28613667e&oe=5BCDCA5A

някъде в окопа

BlackS
07-27-2018, 19:04
http://www.img-share.eu/f/images/540/1529150086147vvnB0LC800ig0HjL8C9w1532718115.jpeg
http://www.img-share.eu/f/images/540/IMG_0753JPGgUwL3q4Gu2Gxzf9QdqQc1532717984.jpg
http://www.img-share.eu/f/images/540/IMG_0748JPGJASSblosAYUdpFV7j5Po1532717853.jpg

ужасно ми е скучно и нямам никаква идея какво правя във форума :D

haritov
07-27-2018, 19:15
красавица

Грозния
07-27-2018, 19:34
http://www.img-share.eu/f/images/540/1529150086147vvnB0LC800ig0HjL8C9w1532718115.jpeg

http://www.img-share.eu/f/images/540/IMG_0748JPGJASSblosAYUdpFV7j5Po1532717853.jpg

ужасно ми е скучно и нямам никаква идея какво правя във форума :DТова не са снимки на един и същ човек.

Аз знам какво правиш във форума - ти си поредният фейк на Рабалка/КокоДжамбо/касапа :? .

Профил регистриран преди повече от година, с 3 поста изведнъж се сеща да поства снимки. Някой май е извадил фейковете от гардероба :D !

BlackS
07-27-2018, 19:46
явно и на теб ти е ужаснo скучно :D :D:D

dexofen
07-27-2018, 19:46
Това не са снимки на един и същ човек.

Аз знам какво правиш във форума - ти си поредният фейк на Рабалка/КокоДжамбо/касапа :? .

Профил регистриран преди повече от година, с 3 поста изведнъж се сеща да поства снимки. Някой май е извадил фейковете от гардероба :D !

Що бе, по клюна, пардон носа, си приличат. Косата е доста различна. Ама сигурно е накъдрена с онези неща дет са за палачинки и гофрети, ама за коса. На едната снимка обаче над горната устна има характерен ръб по дължина, а на другата го няма... нз тбх :D

BlackS
07-27-2018, 19:50
ах, котенцаааааааа...... :D

BlackS
07-27-2018, 19:51
Що бе, по клюна, пардон носа, си приличат. Косата е доста различна. Ама сигурно е накъдрена с онези неща дет са за палачинки и гофрети, ама за коса. На едната снимка обаче над горната устна има характерен ръб по дължина, а на другата го няма... нз тбх :D

супер съм сигурна, че можеше и без да си груб

dexofen
07-27-2018, 19:52
супер съм сигурна, че можеше и без да си груб

бъзиках се за носа, сори :D
ама наистина нещо са ти много различни устните на двете снимки, някаква идея защо така? :D

Niakoitam
07-27-2018, 19:55
Баш си е една и съща
Вие не знаете ли че на 100 снимки човек излиза по сто различни начини. Загледайте се по внимателно в мястото под долната устна, формата на носа, вдлъбнатината на мястото между носа и устата.Формата на лицето, веждите.Друг е въпроса, че на едната снимка е в профил, другата в анфас, на едната е с къдрава коса, а на другата с права. Грозен, не търси и ти само конспирации. :)

BlackS
07-27-2018, 19:59
Баш си е една и съща
Вие не знаете ли че на 100 снимки човек излиза по сто различни начини. Загледайте се по внимателно в мястото под долната устна, формата на носа, вдлъбнатината на мястото между носа и устата.Формата на лицето Друг е въпроса, че на едната снимка е в профил, другата в анфас, на едната е с къдрава коса, а на другата с права. Грозен, не търси и ти само конспирации. :)

Йеееееееее......<3

dexofen
07-27-2018, 19:59
Btw, хубаво е да си изтривате метаданните, като си качвате снимки. Че ви виси и името на едната и програмката, която сте ползвали за едитването, и марката на тела, и датата и часа, че и други неща... :D :D :D

BlackS
07-27-2018, 20:01
Много искам да разбера защо сте хейтъри?

dexofen
07-27-2018, 20:02

Аззз не хейтвам, просто казваам, че от гледна точка на информационната сигурност е хубаво да си триете метаданните, г-жо ******. ;)

BlackS
07-27-2018, 20:05
Аззз не хейтвам, просто казваам, че от гледна точка на информационната сигурност е хубаво да си триете метаданните, г-жо Генова. ;)

Г-ца **** ... нищо, сега можеш да ме чувстваш по-близка, като знаеш нещо повече за мен ;) :D

dexofen
07-27-2018, 20:07
Емиии не като цяло не. Ама аз и други неща знам ;)

BlackS
07-27-2018, 20:12
Емиии не като цяло не. Ама аз и други неща знам ;)

Супер. Радвам се! Явно не скучаеш

dexofen
07-27-2018, 20:14
Ппц ми е доста скучно. :D

Niakoitam
07-27-2018, 20:24
Аз предлагам да да си основен един клуб на скучаещите направо. :D

dexofen
07-27-2018, 20:26

Яки лезбота имаш на профилната. ;) :D

BlackS
07-27-2018, 20:29

перфе

skandalno_vkusen
07-27-2018, 20:32
айде да се съберем да гледаме лунно затъмнение (и естествено оргия след това)

Niakoitam
07-27-2018, 20:36
Яки лезбота имаш на профилната. ;) :D

Слабост са ми лезботата. :D
Преди време си ги тафирах от групата Linked up. И татуировките ме кефят. :)

LoadRunner
07-27-2018, 21:39

Ок виждам че навлизаш в материята на форума, аз само да кажа, не сме хейтъри по призвание. А ти как ще се отнасяш с човек който се къпе веднъж на 3-4 дена през лятото?

dexofen
07-27-2018, 21:45
айде да се съберем да гледаме лунно затъмнение (и естествено оргия след това)

Ем че добре звучи. :D Може оргия на червенолунна светлина, нещо като червен фенер ще е. :D

LoadRunner
07-27-2018, 21:47
Ем че добре звучи. :D Може оргия на червенолунна светлина, нещо като червен фенер ще е. :D

оргия едва ли ще е, като гледам участниците в събитието ще е само генг бенг

dexofen
07-27-2018, 21:51
оргия едва ли ще е, като гледам участниците в събитието ще е само генг бенг

Стаа ;) :D Да не си забравиме само камшиците, палките, gagball-ките, електрошоковите стимулатори, металните пръчици, щипките, свещите, солта и въжетата.

Мдам, прекалено много простотии написах :D

HollyGolightly
07-27-2018, 22:11
По Бай Мачоково време не се говореха такива неща тук :?

dexofen
07-28-2018, 01:48
По Бай Мачоково време не се говореха такива неща тук :?

Кой тос бай мачок? :D Аз съм сравнително нов още и не ги знаам :D

Niakoitam
07-28-2018, 08:32
Кой тос бай мачок? :D Аз съм сравнително нов още и не ги знаам :D

Бай Мачок беше един от най-строгите администратори га бехме млади. Дойде от датата и по негово време форума беше едно доста хубаво място. Нямаше много спам, хейт фалшиви профили. Имаше много теми като постоянно се появяваха нови и нови и хората бяха наистина приятелски настроени и си помагаха.

HollyGolightly
07-28-2018, 13:38
Бай Мачок беше един от най-строгите администратори га бехме млади. Дойде от датата и по негово време форума беше едно доста хубаво място. Нямаше много спам, хейт фалшиви профили. Имаше много теми като постоянно се появяваха нови и нови и хората бяха наистина приятелски настроени и си помагаха.

Вярваш ли си като ги говориш такива или наистина с възрастта паметта отслабва :lol:

tori
07-28-2018, 16:03
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/37800415_2312908382060174_4570093653917171712_n.jp g?_nc_cat=0&oh=322b5025cee7afff28c10c60b48327a0&oe=5BCCEEF8

defender
07-28-2018, 16:18
Няколко участника нон-стоп пускат снимки на себе си, а останалите ги коментират. Баси мъката.

Niakoitam
07-28-2018, 17:39
Вярваш ли си като ги говориш такива или наистина с възрастта паметта отслабва :lol:

Абсолютно си вярвам. Ти просто си малко младичка та няма как да ги помниш тези неща. :) Гледам регистрацията ти е от 2012 година. Аз пък за пръв път се сблъсках с този форум 2005 та година. Една година преди да завърша. Визията беше опростена и много приятна. Тогава даже и регистрации нямаше. Хората си пишеха като гости и въпреки това нямаше фейкове, тролове и т.н. Хората си помагаха, задаваха се коректни теми и имаше и коректни отговори помощ, разбиране и съчувствие. После се появиха и регистрациите, а по-късно и Мачока, Калпазанка, Лейди Ди и други и мрънкането от методите им нарастваше. После направиха някаква визия усложнена с благинки уж. После тази тъпа визия с един тон бъгове и нетръгваща с месеци и потребителите постепенно на индианска нишка се изнесоха както тези от датата преди това след направата на готината бъгава визия с многото благинки. Та да, паметта си ми е все още добра. Просто на теб ти са малко малко ЕГН-то и регистрацията та да помниш тези неща. :)

DisappointedDreamer
07-28-2018, 19:01
Дори и през 2011/12, форумът беше по-хубав и различен. Хората в него също.

CoNviCt
07-28-2018, 19:50
Абсолютно си вярвам. Ти просто си малко младичка та няма как да ги помниш тези неща. :) Гледам регистрацията ти е от 2012 година. Аз пък за пръв път се сблъсках с този форум 2005 та година. Една година преди да завърша. Визията беше опростена и много приятна. Тогава даже и регистрации нямаше. Хората си пишеха като гости и въпреки това нямаше фейкове, тролове и т.н. Хората си помагаха, задаваха се коректни теми и имаше и коректни отговори помощ, разбиране и съчувствие. После се появиха и регистрациите, а по-късно и Мачока, Калпазанка, Лейди Ди и други и мрънкането от методите им нарастваше. После направиха някаква визия усложнена с благинки уж. После тази тъпа визия с един тон бъгове и нетръгваща с месеци и потребителите постепенно на индианска нишка се изнесоха както тези от датата преди това след направата на готината бъгава визия с многото благинки. Та да, паметта си ми е все още добра. Просто на теб ти са малко малко ЕГН-то и регистрацията та да помниш тези неща. :)

Тогава просто се появи фейсбук и останалите социални мрежи и форумите ги последва съдбата на динозаврите. Тук ми минаха тийн годините, беше забавно. Чудя се на колко ли е сега Мачока. Май всички заедно остаряхме.

Niakoitam
07-28-2018, 19:55
Отговарям ти веднага.
Мачока в момента е точно на 30 години.
Още от датата знаех, че е 88ми набор.
Като започнах да пиша в този форум аз също имах доста наборчета в него, че даже и каки и батковци.

CoNviCt
07-28-2018, 19:59
Сигурно вече е женен и прочие. С какво ли се занимава сега?
Любимият ми раздел за лично творчество е мъртъв. Плача.

Niakoitam
07-28-2018, 20:03
Нямам представа. Беше решил да става пианист навремето.

Още си спомням прословутото му плачещо детенце на аватара. Не го смени никога нито в датата, нито тук или поне аз не помня такъв период. Май с някакво пияно само закратко.

CoNviCt
07-28-2018, 20:18
А с теб защо не сме се обиждали и заяждали? Щеше да е приятно сега да си спомним.

Niakoitam
07-28-2018, 20:22
Ами явно не е имало повод. В малко по-късните ми години тук с гореписалата DisappointedDreamer например бая големи хранежи сме си правили. :D

CoNviCt
07-28-2018, 20:27
Помня. И аз исках да я нахраня, ама четеше и сърце не ми даваше. А сега и с нея нямам спомени. :(

Грозния
07-28-2018, 20:53
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/37800415_2312908382060174_4570093653917171712_n.jp g?_nc_cat=0&oh=322b5025cee7afff28c10c60b48327a0&oe=5BCCEEF8Тори, бомбите са отлични, ама тия цайси те състаряват с поне 20 години :D .

Любимият ми раздел за лично творчество е мъртъв. Плача.Аз съм може би последният с принос в този раздел :( .

HollyGolightly
07-28-2018, 21:26
Понеже тогава имаше повече хора, доста от тях нормални и имаше кой да следи правилата. Иначе и тогава имаше фейкове и тролове и обиди и шльокавица.
Niakoitam,не съм чак толкова млада, че да не помня какво беше тук 2007ма-2008ма

Niakoitam
07-29-2018, 07:36
Е, то тогава си била тамън влизащо в пубертета тунейджърче. :D

tori
07-29-2018, 08:52
Хич ми не дреме колко ме застаряват, щото ги нося тия цайся точно, за да не ми пече на очите и нежната кожа там да не се опъва... Щото предпочитам да се състарявам с очила, но иначе да си изглеждам млада без. Вместо да подбирам и да съм покъртителна по принцип.

DisappointedDreamer
07-31-2018, 10:19
Помня. И аз исках да я нахраня, ама четеше и сърце не ми даваше. А сега и с нея нямам спомени. :(

Може би трябваше да го направиш.

Twistedbastard
08-12-2018, 18:07

Мда, беше готино тогава, още помня конферентните разговори които си правехме, уви и това свърши.

jambo1
08-14-2018, 14:30
Здравейте!

Казвам се Димитър и съм нов във форума. Като негов член реших и аз да кача снимка. Хубав ден от мен, съфорумници! :)

https://imgur.com/a/VSJng96

DisappointedDreamer
08-14-2018, 14:41
Мда, беше готино тогава, още помня конферентните разговори които си правехме, уви и това свърши.

Хах, помня ги.
//кой си ти?

Грозния
08-14-2018, 18:06
...съм нов във форума. "Нов"?!?
С профил регистриран преди 8 години :? ?!

Някой май е извадил фейкове от избата, реколта 2010 :D .

jambo1
08-15-2018, 08:09
"Нов"?!?
С профил регистриран преди 8 години :? ?!

Някой май е извадил фейкове от избата, реколта 2010 :D .

В сайта съм чрез Фейсбук, а регистрацията ми там явно е от 2010 :)

tori
08-15-2018, 17:46
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/39072690_2354609487890063_3835293765401051136_n.jp g?_nc_cat=0&oh=a9b18adea2d3b92b4f8d9282cff908c1&oe=5C04EE42

HollyGolightly
08-17-2018, 00:31
В сайта съм чрез Фейсбук, а регистрацията ми там явно е от 2010 :)
https://i.imgur.com/qGhiEIe.gif

paradosou
08-19-2018, 16:51
https://imgur.com/a/GJc7WMf

Twistedbastard
08-26-2018, 01:10
Хах, помня ги.
//кой си ти?

Мислителя/К.

pandabear
08-26-2018, 08:31
погледът м, докато чета форума в последните 2 дни https://i.imgur.com/zSKccOj.jpg a.k.a нищо не се е променило тук, но точно това му е чарът на т'ва смотано място <3

винаги те кара да се върнеш :3

Грозния
08-26-2018, 16:53
...
винаги те кара да се върнеш :3О, Пандишпандие Петмезова :D !
Знаеш ли какво те кара да се връщаш тук?! В момента си без чичак и си изпаднала в абстиненция за поредната доза внимание и тук е последната ти надежда да получиш нещо такова :? .

pandabear
08-27-2018, 05:49
oooo, нематодчо, здравеееееей!

пак си в грешка. чичакът си е същият от близо 5 години, просто в последната 1 му използвам парите, имотите, яхтата и частния самолет ;3

tori
08-28-2018, 08:54
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/40244724_2385017058182639_7320271430996721664_n.jp g?_nc_cat=0&oh=8ec954cb32961442ea08d39cdab7d94e&oe=5C018A8E

AnarchyBoy
08-28-2018, 08:57
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/40244724_2385017058182639_7320271430996721664_n.jp g?_nc_cat=0&oh=8ec954cb32961442ea08d39cdab7d94e&oe=5C018A8E

Ставаш като за по село.

tori
08-28-2018, 09:10
О, колко си мил, любов моя. <3

YoungBloodZ
08-28-2018, 09:19
О, колко си мил, любов моя. <3

Ха, да си дойдем на думата! Видя ли, че съм прав?

tori
08-28-2018, 09:57
Ха, да си дойдем на думата! Видя ли, че съм прав?
За кое по-точно си прав?! Анарчу ми каза, че ставам. Ти ми мразиш снимката, щото била восъчна?!

smoka999
08-28-2018, 10:20
Траа си напраѝте една троѝка да видите на кого восъчето ще издържи

YoungBloodZ
08-28-2018, 11:12
Анарчу ми каза, че ставам.

Ама за село?

tori
08-28-2018, 11:14
Е, ама ставам, нали?! Твойто мнение не вАжи, щом някой все пак ме харесва. :дд

paradosou
09-04-2018, 20:06
http://prikachi.com/images/255/9397255p.png

SMALLVILLE
09-19-2018, 09:50

Доста назад ме върна. И всеки тогава мисля имаше по 1 седмица фрий да прави конферентни разговори и после се сменяхме.Добрите стари времена. :D

https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18581598_1401880696600100_5328042128428617023_n.jp g?_nc_cat=0&oh=a4d42624ace2766adef8d4b5dbf3b84d&oe=5C2F3502

hardstaily
09-25-2018, 12:10
https://www.youtube.com/watch?v=g5TZP3v7VeE аз съм момчето отпред със сакото на 6:40

haritov
09-25-2018, 19:48
Е, ама ставам, нали?! Твойто мнение не вАжи, щом някой все пак ме харесва. :дд

продавам дърва за огрев на добри цени

Ivaaaaa
09-25-2018, 20:06
Окей, защо я цитираш?

haritov
09-25-2018, 20:12
Окей, защо я цитираш?

защото идва зимата

tori
09-25-2018, 20:23
<3 Мерси! <3

haritov
09-25-2018, 20:32
кво мерси то си е за оплакване :D

поне решихме една дилема

tori
09-25-2018, 21:38
Е, кое е за оплакване, след като ги даваш евтино?!

haritov
09-26-2018, 04:58
Е, кое е за оплакване, след като ги даваш евтино?!

че се е стигнало до там

човек да не се похвали

kaRamella
10-10-2018, 21:24
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/39072690_2354609487890063_3835293765401051136_n.jp g?_nc_cat=0&oh=a9b18adea2d3b92b4f8d9282cff908c1&oe=5C04EE42

уаууууууууууууу,каква косицаааааааааа <3

kaRamella
05-04-2019, 13:20
Що не пишете вече тука бре !?

dreamwalker
05-04-2019, 14:58
Защо човек би си слагал собствени снимки тук.

haritov
05-04-2019, 18:10
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/42321821_10210016551049864_6230528251068940288_n.j pg?_nc_cat=109&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=abd63c132d5e615b8fa6a8f5b5ee035b&oe=5D5EBEC5

Ще пусна нещо и аз кокото да оплакнете очите.

пп

Руска униформа-лейбгвардия

kaRamella
05-06-2019, 00:19
Ми за кеф.

fire_magic
05-06-2019, 01:25
Защо човек би си слагал собствени снимки тук.

"Много интересен въпрос брат. Не знам"