View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Страници :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Имаш ли си сериозен приятел ?
зависи защо питаш :Д
зависи защо питаш :Д
От мен ли зависи дали имаш ?
Ще си помисля малко, трябва да преценя дали съм готов за връзка с теб, щом толкова директно действаш.
ахаха
хайде ако искаш да си направим една среща, да се поопознаем, алабала ;)
Нали няма да има друг освен теб, защото веднъж така отидох и се запознах с родителите на една, а те не ме одобриха.
не, само аз, може да доведа някое от котетата, ако искаш
Ясно, няма да сме на среща, а ще ме навиваш да взема коте.
Ако донесеш цветя, си е среща както и да го погледнеш
Ако ти донеса цветя, ще е първия път, в който нося цветя на среща.
ок, и без това не обичам
ако ти донеса коте, ще ти дам да го погалиш :3
//виж си other
ок, и без това не обичам
ако ти донеса коте, ще ти дам да го погалиш :3
//виж си other
Дотичке не знам, ама тва си е директна покана за 3-4 база братле :D :D :D
Dagichka
07-21-2015, 13:40
:дд
не знам дали времето ми влияе така зле наистина или просто съм си изключила мозъка, ама не мога да запомня елементарни неща, чувствам се като напушена, а не съм :д и виждам паяци почти всеки ден.. не знам, приемам си го като поверие/предупреждение.
потна и със заключението, че парите могат да развалят едно приятелство...
и е трудно, ако нещата не са (почти) еквивалентни.
встрани от това, ... ами има положителни новини, но засега искам да ги пазя само лични за мен си и да се надявам всичко да се развие добре, защото когато нещо е в зародиша си още, лесно може и да се обърка, а аз съм предпазлив човек.
хубав ден на всички :3
pandabear
07-21-2015, 14:55
http://i.imgur.com/g3K2av2.gif
Днес съм нова, в сравнение с вчера, но съдейки по физическото си състояние и болките в мускулите, утре вероятно ще умра. Странни са ми бая работи, които се случват с мен напоследък, ама сд случват де, че и някои имат особено приятни последици. Искам да ми се осъществят плановетв до края на седмицата и да мирясам някакси
В последните седмици по-добре не съм била. Прекарах цял ден с него и се прибрах по-рано в нас! Сега ще спя, ще си почина хубаво и утре сутринта наново.
А миличкия беше толкова изморен, че не е истина. Сега ме притеснява, че и нощна трябва да кара, а ще поспи само час и малко. Ще се оправи де, голямо момче е. Просто като се сетя как се отпусна в ръцете ми и заспа, се чувствам много кофти, понеже заради мен остана тук. ;с Все пак деня беше много готин, сигурна съм не само за мен. Направих си и първата баня това лято!!!!!!! В басейн де, но пак се брои! :Д В събота може и на плаж да се отиде, ще видим.
Лека нощ! :Д
weheartiit
07-21-2015, 16:14
Такова неуважение и подигравка...
Аз си знаех де ,повече такива празнувания никога.
Не желая да ги виждам тези хора,а колко слаба ме видяха снощи не е истина.
Живота е гаден.
пак съм аз.
натъпках се с малко храна : /
не мога да бъда позитивна или да мисля позитивно
просто не мога
имам това досадно качество да виждам само и единствено лошото и да съм щастлива само ако всичко е наред, ама абсолютно всичко всичко ВСИЧКО е наред
а то не е
тука си говоря с един приятел и ми казва, че трябва да живея в сегашно време, да съм благодарна..
ето това ми е най-трудното нещо
да съм благодарна.
аз виждам това, което го няма и него искам........
ше се пръсна, ама добре че има тренировки и стаж да ме разсейват от мисли кое ми е (не)подредено в живота и кое не
това не е пост за жалване, ама просто се чувствам напрегната въпреки че се опитвам да не сЪм и да съм позитивна.
а може пък и да ми дойде скоро, нз : |
Aeternal
07-21-2015, 17:28
Мисля да се насладя на иронията.
Единственото време в което съм продуктивен е когато съм отвратен от себе си.
А за първи път от години в живота ми има цел.
Затова мисля да постъпя по следния начин:
Писане болен утре, намиране на стимуланти, закупуване на достатъчно алкохол да убие 5 бедни азиатски души.
Не мога да работя в тоя офис,
колежката буквално ползва същия парфюм като приятелката.
Добре, в момента ми е студено. Ама наистина ми е студено. :D Т'ва, планината е друго нещо. Ама утре съм в Смолян, че ми е тясно да стоя тук 6 дни. Верно съм голямо мрънкало на моменти, но нз престо не съм направена за малки градове (доколкото Пловдив не е малък град, де). Абе, аз ще започна да ходя на почивка в София. :cool:
Ох, цяла нощ ще е там и ми е лееееко тегаво така, ама е за добро. Малко ми е притеснено, но всичко ще е наред.
Fisherman
07-21-2015, 18:38
курви върнете ми парите я че ви врънем ебането
пак мъртви хора на Билата, еб* му майката. Челен удар с мотор, баси живота...
Corb1225
07-21-2015, 19:47
Така става, брат. Не го мисли много.
sl1nceetoo
07-21-2015, 19:49
^^ преди няколко дни една семейна позната я блъсна камион. И то боклукчийски. И да, баси.
Corb1225
07-21-2015, 20:04
I guess you can say that she got...wasted.
Извинявам се, наистина.
HollyGolightly
07-21-2015, 22:48
Изморена съм, нямам сили за нищо. Днес като никога до сега свърших 10 минути по-рано и точно на половината път се сетих, че си забравих зарядното и трябваше в най-големия трафик да търся къде да завивам и да се връщам обратно.
Имах планове тази седмица да тренирам по-сериозно и вече половината седмица мина а аз така и не започнах нищо.
Изморена съм, нямам сили за нищо. Днес като никога до сега свърших 10 минути по-рано и точно на половината път се сетих, че си забравих зарядното и трябваше в най-големия трафик да търся къде да завивам и да се връщам обратно.
Имах планове тази седмица да тренирам по-сериозно и вече половината седмица мина а аз така и не започнах нищо.
yesterday you said tomorrow so JUST DO IT
don't let your dreams be dreams, JUST DO IT :D
HollyGolightly
07-22-2015, 00:08
yesterday you said tomorrow so JUST DO IT
don't let your dreams be dreams, JUST DO IT :D
http://5.kicksonfire.net/wp-content/uploads/2015/06/Shia-LaBeouf-Just-Do-It.gif?e410d1
така е, почвам
3:57am. Жегата все още се усеща. Не мога да заспя. Утре ще е още по-голяма жега. Прецакан съм. Лека нощ.
therichbitch
07-22-2015, 01:45
^ И аз. На всичкото отгоре един пес лае нон- стоп, а аз не мога да спя на такива шумове.
Слязох долу да запаля, а и да се презастраховам, ако стане земетресение :cool: , че нали усещали животните. Та, вънка е хладно в момента, мн яко, но блоковете са се нагряли и вътре не се диша.
А мен ме чака дълъг път с кола и нз как ще изтрая. Имам чувството, че само жегата ми е в главата.
102thedream
07-22-2015, 04:22
в софиа е така
аре мащай са на село да ти пеят пингвини
kalpazanka
07-22-2015, 08:11
Тетанус, дифтерия, птичи, свински грип и ЧПВ за всички авиокомпании!
golemiq_korab_minava
07-22-2015, 08:18
Недей пак ще падне някой боинг. Ако е в парламента ще спасяваш ли животи ? Питала ли си се дали би помогнала на абсолютно всеки
Чудя се от няколко дни дали тъмни кръгове под очите се образуват от запушен нос? Щото.. наспивам се, тренирам, ям относително полезна храна, пия вода и пак имам ве мама му стара... уж миналата година ми оперираха носа канали, прегради бла-бла и пак запушен... баси тъпата история. Понякога сиг мязам на наркоман :@
DisappointedDreamer
07-22-2015, 09:28
Честит имен ден на всички адаши тук :)
Мен ми е щастливичко. Чакам си приятелките, после ще поскитам с него и тей.
Чудя се от няколко дни дали тъмни кръгове под очите се образуват от запушен нос? Щото.. наспивам се, тренирам, ям относително полезна храна, пия вода и пак имам ве мама му стара... уж миналата година ми оперираха носа канали, прегради бла-бла и пак запушен... баси тъпата история. Понякога сиг мязам на наркоман :@
значи трябва да почнеш да тупаш, за да оправдаеш очакванията.
pandabear
07-22-2015, 10:02
да сте живи и здрави (:
/аз успях да се наспя, следователно съм в почти перфектно настроение ;d вчера беше приятно. не се бяхме събирали от много време, а специално него не го бях виждала от 4-5 месеца. радвам се, че успяхме да съчетаем пътуването към морето и останалите хубави места, и ще имаме поне седмица-две на разполождение, преди да замине отново. по-късно може да мина през клиниката да видя и колегите, пък и да взема някои неща за куч. чудя се обаче откъде да му взема термо постелка за плажа, хм...
Dagichka
07-22-2015, 10:14
нямам нерви вече бе, как е възможно да има такива отпреки в тая държава, в света като цяло.. уж все гледам позитивното и знам, че във всеки се крие нещо хубаво, ама.. те са го заринали под един куп лайна, айде няма нужда. за чий х** ти е да обвиваш дърво в найлони, да пребиваш някви непознати хора, защото изглеждали като цигани и тн., смисъл сериозно ли??
пфф.
нямам нерви вече бе, как е възможно да има такива отпреки в тая държава, в света като цяло.. уж все гледам позитивното и знам, че във всеки се крие нещо хубаво, ама.. те са го заринали под един куп лайна, айде няма нужда. за чий х** ти е да обвиваш дърво в найлони, да пребиваш някви непознати хора, защото изглеждали като цигани и тн., смисъл сериозно ли??
пфф.
винаги е имало прости и неблагодарни, или пък откровено счупени хора. Тва с дървото ме хвърли по тъча обаче...
dreamwalker
07-22-2015, 11:05
https://www.youtube.com/watch?v=6CijwTy3yGs
Писна ми от неблагодарници. Един път ще постъпя както трябва и ще се окаже, че на него пак не му изнася. И що? Нито съм му длъжна, нито нищо. Търпях му простотиите и накрая излиза, че аз на него му дължа услуга. Не знам още колко ще си мълча и дали като спра да си мълча, няма и на него и на оная мърла да им се стъжни живота. При следващото "Ела да видиш тая програма каква е" из-хвър-ча. Просто ми омръзна. Повече на никого услуги и това е.
едитче: Искам да осъзная по някакъв начин факта, че това са просто думи, но не мога. Нека мисли така, това беше идеята, но защо и аз така мисля? Искам по-бързо да идва довечера. Или поне да ми пише. Пфу. ;с
https://www.youtube.com/watch?v=6CijwTy3yGs
какво по дяволите гледам в момента, wtf m8
значи трябва да почнеш да тупаш, за да оправдаеш очакванията.
хаха, нали :D :D
виждал съм го домусчиев в молдова, той е много нисичък в молдова... аз съм го забелязал
anonymous708973
07-22-2015, 15:29
пфф.
Тва с цел да не изцапат дървото ли? :д
Оф, счупи ми се марковата пинсетка за 18-ти път, тооолкова е прекрасна, ама вече нямам желание и да я лепя, дано само тази, дето си купих, да е добра.
Някакви нечовешки жеги са тук, не ми се живее просто.
Адски съм нервна, чувствам се като пръдня в бутилка и превъртам играта, дано само схемата ми стане, щото иначе ще избудалея тотално...
Dagichka
07-22-2015, 15:48
Тва с цел да не изцапат дървото ли? :д
не, ето тук е описано - https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=851870128224846&id=100002056002173&pnref=story ....
изгорях ; д
изморена съм също. доста дълъг ден
чудя се дали да ходя да си купя сладолед, ама МНОГО ме мързи дори да изляза от нас, така че може и да мина без това
въпреки че дори няма да ми е гузно.
В момента съм напълно шокиран и объркан. Загубих всякаква вяра в обществото ни.
70 годишен мъж пребит в Борисовата пред 2те му внучета от скинари, защото разбираш ли детето било с превързан крак и те решили, че ги карал да просят. Просят седнали на кафене... КОЛКО ТЪП ТРЯБВА ДА СИ?!
3 годишно дете с пръсната глава от някви лешпери, които го изтезавали и снимали. 3 годишно... Братовчедка ми е на 3, как по дяволите би посмял да нараниш такова крехко същество?!
Челен удар с мотор и мотора е на парчета - човека е летял като залп.
Удавено дете.
някъв балък вързал вековно дърво, че му били падали иглички...
Влизаш в новинарски сайт и ти идва да се заключиш и никога повече да не излизаш, бахти.
therichbitch
07-22-2015, 16:29
Че и на 20 да е, пак не трябва да го изтезават.
Влизаш в новинарски сайт и ти идва да се заключиш и никога повече да не излизаш, бахти.
Излагаш Люлин.
Излагаш Люлин.
Тва беше образно казано :D
Недей така, 25 години насаждаме страх, защо мислиш, че никой не смее да влезе в квартала.
Wednesday666
07-22-2015, 19:54
Какво са направили работодателите 8-)
Едва 14% от посещаващите Люлин вечер са невинни.
Едва 14% от посещаващите Люлин вечер са невинни.
тука нЕма невинни :Д
и децата са за съд
Който пие, ха наздраве!
Би му майката, писна ми да ме използват за щяло и нещяло. С'я дойде мой ред.
днес си заковах спийкинга, утре съм писмената част, дано не забия.
dreamwalker
07-22-2015, 22:29
днес си заковах спийкинга, утре съм писмената част, дано не забия.
Успех.
pandabear
07-23-2015, 03:03
помъдрявам, ама бая болезнено. за първи път се будя от такава болка в зъбите. и като за капак е и отдолу, и отгоре. да ми е честито, няма да се спи, ама поне пък си имам причина вече (понеже се оплаквах, че нямам...'те ми).
I want every other freckle...
<3
Айде, днес за последно и нататък са само тестове, което не е за притеснение вече.
Dagichka
07-23-2015, 08:46
не мислех, че от тва потене ми е останала вода за сълзи, ама явно да :дд но поне ми олекна малко и си заспах спокойна, сега хапвам плодове и такам
weheartiit
07-23-2015, 09:23
http://prikachi.com/images/348/8253348Y.jpg
True story... :D
О, прекрасно е! Имам предвид да съм тук, с него. Всъщност където и да е, с него ли съм, ми е вкъщи. Още си чакаме парите дано вече утре, че съвсем олекнахме, а трябва да издържим до няква заплата, което ми се струва сложно при все, че още ходим по интервюта. Звъннаха ми от Рефан ама са им малко смешни парите, така че ще видим. Другата работа не се случи, от което заболя, но има време - ще стане. А имаме още малко за чистене и подреждане, доволна съм от нас.
с кръвно 85/65 ми е екстра
доки каза че имам чудесна фигура <минутка за реклама>
и мога да си позволя шоколад и кола
предчувствам, че скоро ще се случи нещо, зависи
ще разбера другата седмица
с кръвно 85/65 ми е екстра
доки каза че имам чудесна фигура <минутка за реклама>
и мога да си позволя шоколад и кола
почни да си позволяваш шоколад и кола и следващия път ще ти намекне да тренираш :Д
Мерси, dreamwalker. Беше ебати скапаното :/ След writing-а стоях 40 минути и си драсках, защото ги написах и двата за 50 минути :/ Listening-a беше пълен шок, бях разконцентриран на гъз. 90% съм сигурен, че взимам сертификата. Сега остава въпроса "с колко?" ...
dreamwalker
07-23-2015, 12:43
почни да си позволяваш шоколад и кола и следващия път ще ти намекне да тренираш :Д
Мерси, dreamwalker. Беше ебати скапаното :/ След writing-а стоях 40 минути и си драсках, защото ги написах и двата за 50 минути :/ Listening-a беше пълен шок, бях разконцентриран на гъз. 90% съм сигурен, че взимам сертификата. Сега остава въпроса "с колко?" ...
Какъв сертификат ти трябва?
Днеска призът ''най-кухо парче'' си го връчвам на себе си. Хем се видях, че тренировки на гладно не понасям...
Искам още по-видни резултати. Постоянно ме тормози съвест и преди обяд е затова, че предната вечер съм яла много, а следобед задето ми е зле от неяденето. Доста крива схема.
Майка ми, знам че има някакви тайни нечисти подбуди да го каже тва, ама.. Прекали.
Искам да се напия като прасе и да блудствам с непознат. По дифолт просто, ама няма, щото вече съм мъдра и с положение :-D
никъв не ми трябва, но това беше CAE
anonymous708973
07-23-2015, 16:25
Хаха, да :д
Как беше спийкингът всъщност?
Хаха, да :д
Как беше спийкингът всъщност?
момичето, което беше с мен беше мнол зле и малко имаше проблем с дискутирането, щото аз си казвах квото имам, а тя просто казваше, че е напълно съгласна без да добавя нищо :D аз буквално не бях съгласен и с едно от нещата, които каза. Телефоните били измествали компютрите, пха, тъпа ковра. (въпросите бяха на техническа тематика)
А другото, което е - не знаех, че има 4та част :D :D :D И ми стана малко странно като почна да ме пита някви неща :/ Цялото ми представяне мисля, че беше 8/10
galaxy29
07-23-2015, 17:35
I want every other freckle...
<3
и аз наскоро се сещах за тая песничка <3 :д
therichbitch
07-23-2015, 18:02
На мен пък ми е ясно кво е искала да каже, защо не я опроверга, че си носиш настолния компютър в даскало, за да има с кво да се разсейваш в междучасията.
on: имаше авария и спряха топлата вода, а аз имах уговорка- малко по- топло ми е, след като се полях с ледено- студена вода :cool:
102thedream
07-23-2015, 18:16
продаваш ли
sl1nceetoo
07-23-2015, 18:58
Мисля, че се превръщам в задник. Не към другите, към себе си. Съвсем осъзнато и необезпокоявано от разумното в мен. И тъй като снощи беше сравнително хладно, прекарах вечерта на терасата, размишлявайки над някои неща. И не стигнах до никакъв извод, защото ми хрумнаха други неща и писах за пръв път от доста време.
Трябва да си организирам идните дни. В петък пътувам, в събота съм на рожден ден, в неделя съм на работа, в понеделник ще отида при баба и не знам кога ще се прибера.
Иска ми се като ида там да си почина и да остана на спокойствие, но знам, че обстоятелствата няма да го позволят.
Ще остана и при баща ми, но не повече от една нощ. Няма да издържа повече.
И пак ще се усмихна и ще кажа, че всичко е ок, при все, че няма да е. Или просто ще се откажа и няма да ида. Което и да е, ще ми е кофти.
И А. ми липсва вече. Много даже.
И снощи сънувах много странни и интересни неща.
LoadRunner
07-23-2015, 19:14
кво сънува
102thedream
07-23-2015, 19:16
срам ме беше да питам ;д
sl1nceetoo
07-23-2015, 19:19
мен пък ме е срам да отговоря
с:
102thedream
07-23-2015, 19:20
вече каза че са странни и интересни нема как
sl1nceetoo
07-23-2015, 19:26
http://memeorama.com/wp-content/uploads/2014/01/no-way-jose-gif.gif
LoadRunner
07-23-2015, 19:27
ей лапе
102thedream
07-23-2015, 19:27
аре бе хоуми
LoadRunner
07-23-2015, 19:29
обещаваш ли че към нея няма да си засилиш каручката
102thedream
07-23-2015, 19:30
ако в съня има каручка ще се сцепя от смях
galaxy29
07-23-2015, 19:30
усещам химия между рънара и слънцето (blush)
LoadRunner
07-23-2015, 19:32
усещам химия между рънара и слънцето (blush)
ракиши е по химията :Д аз не разбирам
sl1nceetoo
07-23-2015, 19:34
Нямаше каручка, ама имаш кон :д пак е найс
galaxy29
07-23-2015, 19:34
:д
ама стига сте се солили двамата, да не стане лошо
GoodEnough
07-23-2015, 19:37
момичето, което беше с мен беше мнол зле и малко имаше проблем с дискутирането, щото аз си казвах квото имам, а тя просто казваше, че е напълно съгласна без да добавя нищо :D аз буквално не бях съгласен и с едно от нещата, които каза. Телефоните били измествали компютрите, пха, тъпа ковра. (въпросите бяха на техническа тематика)
А другото, което е - не знаех, че има 4та част :D :D :D И ми стана малко странно като почна да ме пита някви неща :/ Цялото ми представяне мисля, че беше 8/10
Влез си в профила във facebook и си погледни отстрани чата, и ще разбереш какво е имала предвид мацката ;)
NomNomNom
07-23-2015, 19:43
Ударих дъното на психическото си състояние вчера и днес сутринта.
Просто не съм вярвала, че нещо подобно би могло да ми се случи, от няколко дни просто се чувствах/м неизлечимо психически болна, а този процес се задейства сериозно от 3 месеца насам.
Ей това е, за една година - от пиково щастие, до някакво дъно, дето не бях стигала.
Просто, защото нямах решение на проблем, а съм свикнала винаги да имам решение. И това решение не можеше да се намери месеци, и просто се разпаднах психически.
Сега лека-полека се събирам и пак имам х болезнени страхове, но поне след 3 дни заминавам и.. мечтая си кошмарът да свърши.
Макар, че си мисля, че веднъж като се дестабилизираш психически и направиш грешни псевдологически връзки, няма връщане назад, или поне аз не си представям да съществувам така.
dreamwalker
07-23-2015, 19:45
Ударих дъното на психическото си състояние вчера и днес сутринта.
Просто не съм вярвала, че нещо подобно би могло да ми се случи, от няколко дни просто се чувствах/м неизлечимо психически болна, а този процес се задейства сериозно от 3 месеца насам.
Ей това е, за една година - от пиково щастие, до някакво дъно, дето не бях стигала.
Просто, защото нямах решение на проблем, а съм свикнала винаги да имам решение. И това решение не можеше да се намери месеци, и просто се разпаднах психически.
Сега лека-полека се събирам и пак имам х болезнени страхове, но поне след 3 дни заминавам и.. мечтая си кошмарът да свърши.
Макар, че си мисля, че веднъж като се дестабилизираш психически и направиш грешни псевдологически връзки, няма връщане назад, или поне аз не си представям да съществувам така.
Не знам какъв е проблемът, но не забравяй, че Господ е с нас. Пиша го съвсем сериозно.
дни/седмици да карам на кола и шоколад няма да заприличам на буре като пантерата
http://9gag.com/gag/aepeyyW paha hahahaahwayayauauawawajaha
LoadRunner
07-23-2015, 19:53
,,,
а аз си мислех че вече си се омъжила
Намерих си колието. <3 От утре ще го нося постоянно. И си купих шапка с козирка. И съм много доволна. 8-) Утре ще е последният по-мъчителен ден, но смятам да си го направя хубав самичка и в събота вече да си се изкефя на макс. Не. Искам. Да. Свършва. Лятото. Искам да си се правя на щастлива пред готини хора. Вече никаква мотивация нямам за училище, нито приятели, нито нищо и само се депресирам като се сетя колко бързо ще дойде 15 септември. Пфу. :с
GoodEnough
07-23-2015, 19:58
Искам да си се правя на щастлива пред готини хора.
Не си ли ? Споделям мъката ти :(
мноо мразя да играя на бутилка с некви грозотии..
NomNomNom
07-23-2015, 20:01
а аз си мислех че вече си се омъжила
Не, но си избрах булчинска рокля ! :D
Ш'са женим като започнат да ми внасят осигуровките там.:Д
Иначе, дриймке, ко да се прави.
dreamwalker
07-23-2015, 20:04
Може да се засмееш и да се подиграеш, но съм го написала с най-добри намерения, освен това познавам много атеисти, които изведнъж станаха ревностни вярващи след ситуации подобни или по-лоши на тази, която описа.
Corb1225
07-23-2015, 20:05
^ Станали са вярващи от страх. Не важи.
dreamwalker
07-23-2015, 20:06
^ Станали са вярващи от страх. Не важи.
Не от страх. Защо да не важи?
NomNomNom
07-23-2015, 20:06
Може да се засмееш и да се подиграеш, но съм го написала с най-добри намерения, освен това познавам много атеисти, които изведнъж станаха ревностни вярващи след ситуации подобни или по-лоши на тази, която описа.
Не съм се подиграла дриймке, точно обратното.
А наистина, много атеисти се молят в ситуации от типа на силна турболенция, или каквото се сетиш животозастрашаващо или съсипващо.
Не си ли ? Споделям мъката ти :(
Миси.
Иначе гледам да намирам хубавото и в малките неща и засега ми се получава, пък да видим. ;д
Corb1225
07-23-2015, 20:09
Защо да не важи?
Защото страхът ги подтиква да вярват, не че са толкова убедени.
dreamwalker
07-23-2015, 20:11
Защото страхът ги подтиква да вярват, не че са толкова убедени.
Няма значение, важното е, че вярват.
LoadRunner
07-23-2015, 20:11
Не знам какъв е проблемът, но не забравяй, че Господ е с нас. Пиша го съвсем сериозно.
леле този пак се появи
ПАНТЕРО ела с я изгони пак ако обичаш
GoodEnough
07-23-2015, 20:12
Миси.
Иначе гледам да намирам хубавото и в малките неща и засега ми се получава, пък да видим. ;д
то е от жегата :D
galaxy29
номи (hug)
dreamwalker
леле този пак се появи
ПАНТЕРО ела с я изгони пак ако обичаш
Виждам, че упорито отказваш да четеш книги. Сигурно си много зает.
galaxy29
07-23-2015, 20:13
борете се виртуални другарчета
kalpazanka
07-23-2015, 20:14
Не съм се подиграла дриймке, точно обратното.
А наистина, много атеисти се молят в ситуации от типа на силна турболенция, или каквото се сетиш животозастрашаващо или съсипващо.
Подкрепям от опит. :D :D :D
NomNomNom
07-23-2015, 20:14
номи (hug)
хъг галакси.
радвам се, че твоята тема е назад по страниците
galaxy29
07-23-2015, 20:15
:д душица такава
kalpazanka
07-23-2015, 20:16
Номи, мислиш ли вече за списъка с гостите? Евентуална дата нещо? Тържество в Бг ще има ли?
LoadRunner
07-23-2015, 20:16
не знам що ама винаги съм си представял как преди да си легнеш си прикадяваш с тамянец:Д
Номи, гуш и от мен. ;с Сега чак прочетох.
Corb1225
07-23-2015, 20:28
Няма значение, важното е, че вярват.
Няма значение, че вярват. Важното е, че се страхуват, за да вярват.
dreamwalker
07-23-2015, 20:32
Нима твърдиш, че невярващите не се страхуват от нищо? Интересно.
о, ама ние преоткриваме основите на християнството, чудесно :D (и исляма)
Влез си в профила във facebook и си погледни отстрани чата, и ще разбереш какво е имала предвид мацката ;)
идеята беше, че телефона върши повече работа от компютъра, което може да го твърди само една тъпа овца, чийто живот протича в селфита и месънджър.
Corb1225
07-23-2015, 20:35
Нима твърдиш, че невярващите не се страхуват от нищо? Интересно.
https://yourlogicalfallacyis.com/strawman
dreamwalker
07-23-2015, 20:38
https://yourlogicalfallacyis.com/strawman
С което не отговаряш на въпроса ми.
GoodEnough
07-23-2015, 20:41
Отвращават ме кифленските номера във facebook. Качват си снимка (пиклите) и ако за 30 мин не съберат 60 like-а я трият. Колкоооо трябва да са зле ?
galaxy29
07-23-2015, 20:45
мисля че съм болна от биполярно разстройство и от окр... не се шегувам, наистина си го мисля ;/
и от шизо ;/
102thedream
07-23-2015, 20:52
Отвращават ме кифленските номера във facebook. Качват си снимка (пиклите) и ако за 30 мин не съберат 60 like-а я трият. Колкоооо трябва да са зле ?
праа ги за 15
верно са смешки
Боли ме корема, да му се не види. И не, не цикъл. Май се натрових с някъв гаден сандвич от КФС, или тялото ми най-после почва да ме предава. Ще видим дали ще оцелея нощта :D
и от шизо ;/
спри да си правиш пишки с болести :/
therichbitch
07-23-2015, 21:29
хахаха, аз пък гледам, че някои качват, сменят с друга, трият другата и пак правят старата профилна по 4-5 пъти на вечер, за да се появи максиамално пъти на timeline-a на другите
затова вече едно 60-70% съм ги unfollow-нала и вече само сайтове, групи и страници ми излизат :Д
galaxy29
07-23-2015, 21:35
спри да си правиш пишки с болести :/
защото не спираш да чукаш на дърво ли :д
хахаха, аз пък гледам, че някои качват, сменят с друга, трият другата и пак правят старата профилна по 4-5 пъти на вечер, за да се появи максиамално пъти на timeline-a на другите
затова вече едно 60-70% съм ги unfollow-нала и вече само сайтове, групи и страници ми излизат :Д
Хахаххахаха, да, да изцедят ВЪЗМООЖНО колкото се може повече лайкове. Щото иначе ще им падне реномето, де*ба.
Corb1225
07-23-2015, 21:57
^ Кое реноме? Това на боклуци ли?
Зависи. По-голямата част са точно такива, просто защото си мислят, че един "лайк" ги прави нещо, повече от другите. Това ме дразни в някои български девойчета, затова гледам да стоя далеч от тях, да не ги халосам с нещо тежко. Има и някои изключения, разбира се, но това със смяната на профилни за събиране на повече харесвания си е е*ати мизерната работа, честно.
102thedream
07-23-2015, 22:12
аз пък не познавам такива хора
ти пък познаваш и им обръщаш внимание
изводизводизводи
therichbitch
07-23-2015, 22:20
Еми, тъпото е, че не става дума за стандартната кифла. Просто всички вече толкова са се вманиачили да получат признание от някого или да подчертаят дадено пътуване, примерно, че изпадат в крайности на снобизъм.
102thedream
07-23-2015, 22:37
имаш свободата да им го кажеш
therichbitch
07-23-2015, 22:40
О, казвам го
Пътуването нищо не е. Много по-тежки случаи има. Като се започне от кафета и се стигне до дискотеки.
И аз като го видя това какво трябва да направя, да ида при тях ли или да им стисна ръката, че знаят как да се тагнат? Ми да си пият кафето/чая/квото и да е там и да не ми пълнят news feed с глупости.
102thedream
07-23-2015, 22:43
ти ми приличаш на точно един от тях
с усмивка ти го казвам не се гневи
защото не спираш да чукаш на дърво ли :д
не, просто е гадно :/
aurissaaaaa
07-24-2015, 01:03
ти ми приличаш на точно един от тях
с усмивка ти го казвам не се гневи
ц, 100ю% завижда и иска да е като тях ама сиг е много смотан ;/
anonymous708973
07-24-2015, 07:03
Поласкана съм, че ме използвате за страшилище 8-)
Хах, честито. Тъй де, знаеше се. Много ми харесвате... убеждавам се напълно за when you know, you know и колко естествено стават нещата, когато наистина си срещнал Човека. Вълнува ме следният въпрос: на какъв език ще ви е цялото празненство съответно ще превеждате ли някак и т.н. 8-)
pandabear
07-24-2015, 08:06
след вчерашната ужасяваща болка, днес отивам на зъболекар, гледа- всичко е нормално на външен вид, праща ме на снимка, оказва се, че долния ми мъдрец е огромен и няма място да пробие. започва да оглежда по-добре и ми откри първия кариес в живота, точно до мъдреца, от странична страна, (затова не го е намерила при профилактичните прегледи). изумена останах, но болката беше твърда голяма, че да се нервирам. започна да ми обяснява как трябва да ми отвори зъба, да умъртвява нервите, да ги извади, иначе щял да се увеличи още повече болежът, особено като мъдрецът бута най-много точно болния зъб. обяснявам й, че утре вечерта пътувам, и по-добре да ми сложи антибиотик, и като се върна да работим спокойно по зъба, а тя ми вика "ще закрепим положението още сега, спокойно". какво закрепяне, бе, това е глава. шега не бива. не мога да повярвам, че толкова години не съм видяла каква е, ама то как да видя, като не е имало по-сериозна ситуация... в крайна сметка след много спор ми го отвори. оказа се, че нервите са 4, иска да ми слага арсен, аз бях против. защото знам, че дори да го сложи е невъзможно да се умъртвят 4 нерва толкова бързо, и така или иначе пак щеше да прибегне към упойка. обаче въпреки всичко сложи арсен. и това се случва в 9 часа. вика ми "ела към 3, за да продължим". от два часа ми идва да счупа нещо, все едно ще раждам, баси. и в най-голямата жега ще трябва да се разкарвам, абе да си имам и късмета, бе....
dreamwalker
07-24-2015, 08:52
Поласкана съм, че ме използвате за страшилище 8-)
Използва те един потребител, плаши се лесно.
NomNomNom
07-24-2015, 11:19
Калпазанке, я разкажи за турболенцията, ко ти се е случвало и къде. Мен по пътя за Берлин ме тресе много, и само там ме тресло като цяло.
Иначе, нека ви споделя за испанците, без да ядосвам.
Добре де , не мога да не се ядосвам.
Имам автобиография на испански.
На "паспорт" съм си сложила номера на лична карта. ( искат го )
На мобилен телефон - моя бг телефон
ТЕЗИ ОЛИГОФРЕНИ НЕ СПИРАТ ДА МИ ЗВЪНЯТ НА ПАСПОРТНИЯ НОМЕР ВМЕСТО НА ТЕЛЕФОНА И МИ ПИШАТ ИМЕЙЛИ - МИ НЕ МОЖАХМЕ ДА СЕ СВЪРЖЕМ НА НОМЕРА КОЙТО СТЕ ОСТАВИЛИ ПО ДЯВОЛИТЕ НАПРАВИЛА СЪМ АВТОБИОГРАФИЯТА НА ВАШИЯ ПРОКЛЕТ ЕЗИК И ПАК НЕ МОЖЕТЕ ДА МЕ РАЗБЕРЕТЕ КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ НЕ Е НАРЕД С ВАС.
така, вече съм по-спокойна.
2ма вече ми звънят на паспорта, кой знае дали и други са опитвали, ма са се отказали и не са ми писали мейли.
kalpazanka
07-24-2015, 11:24
Калпазанке, я разкажи за турболенцията, ко ти се е случвало и къде. Мен по пътя за Берлин ме тресе много, и само там ме тресло като цяло.
И мен там, с Еър Берлин. Макар че спътничката ми се изказа, че с тях винаги имало турболенция. Затва и втори път с тях не посмях да летя. Самите машини оставят чувството, че си се качил все едно в мизерно 20-годишно такси, невидяло миене и прахосмукачка откак е излязло от производителя.
Иначе на кацане в София си подрусва, ама поносимо. Въпреки това, обаче, опирам до Шефа всеки път. :D :D :D
NomNomNom
07-24-2015, 11:35
Абе, аз ходих с бг еър, двуседалков еърбъс мисля, преди 2г., и беше първото ми пътуване със самолет.
Запомнящо се такова.
Явно маршрута за там е такъв :D
Deadlock
07-24-2015, 11:37
еърберлин подаряват шоколадче във формата на сърце на излизане от самолета! сигурно да си възстановиш вкуса в устата след турбуленцията ^^ мен винаги са ме возили приятно бтв.
kalpazanka
07-24-2015, 11:40
^Шоколадчето ми е най-милият спомен <3
Номи, при мен бойното кръщение беше с Луфтханза. Какво вълнение, какво чудо беше :) За съжаление не съм летяла повторно с тях :( Но пък за сметка на това вече съм със сребърна членска карта към Бг еър. Даже се случи веднъж да ме возят в бизнес класа с платен билет за икономична :D
Нда, то т'ва ако е разходка... 20 мин. Ама шанс.
Бтв, хора, кажете ми добра ветеринарна клиника/ветеринар в София, че съм се заела да намеря добър специалист на една позната и кучо. Направило ми е впечятление, че тук има хоря с тази професия.
kalpazanka
07-24-2015, 11:55
^Само като имена от фейсбук групите за помощ на животинки знам ЦВК и Вяра, Надежда и Любов.
therichbitch
07-24-2015, 12:05
Българските пилоти приземяват най- добре и плавно. Другите толкова малоумно и рязко се спускат, че ушите и главата ми стават на пихтия.
Аз лично съм доволна доста от БгЕър особено предвид промоцията за куфарите по линията София-Берлин.
kalpazanka
07-24-2015, 12:11
^Има нещо вярно, да.
Най-некадърно кацане имах с братя швейцарци в Букурещ. Имах чувството, че тия са останали с впечатление, че возят чували с картофи...
NomNomNom
07-24-2015, 12:12
@kalpazanka Ох, аз не съм си извадила карта, защото уж с уиз-а си пътувах, ама те ги извратиха супер много часовете на пътуване + зимата бахти закъсненията, та сега с бгеър пътувам, ама все не се сещам.
Каква е схемата там и при колко пропатувани км имаш оферти? :D
- За приземяванията - само бг пляскаме, в мадрид-лисабон лисабон-мадрид никой не пляскаше, и се сетих, че и моя приятел се чудеше защо пляскаме.
Намирам пляскането за много хубав жест, че не са те приземили в Алпите.
therichbitch
07-24-2015, 12:19
Един от любимите ми цитати, който ще "буквализирам" тук.
People always clap for the wrong things.
Естествено, че в случая е хубав жест, това е нещо сериозно. Не като някои да пляскат след всяка тъпа лркция. Даже и пляскане не е. :cool:
kalpazanka
07-24-2015, 12:28
Намирам пляскането за много хубав жест, че не са те приземили в Алпите.
:D
Хубав жест е, да, но и аз забелязвам, че е на умирачка.
Номи, късно се усетих. Поне едно 4 000 точки съм изпуснала. Дотук имам събрани за двупосочен вътрешен- 7950 :D
Регистрирах се през сайта им https://flymore.air.bg/reg и си принтирах временната карта. Представям я на гишето за предаване на багаж. Половин година по-късно ми пристигна уведомление по имейл, че съм достигнала следващото ниво в програмата им за лоялни клиенти Fly more и ще ми бъде издадена пластична със същия клиентски номер. Можеш да си я получиш по пощата с препоръчано писмо или от касите им срещу чек-ин-а. :)
С уиз ми е мерак да пътувам само заради 32-та кг чекиран багаж. От друга страна не ми се занимава да им купувам членствата, пък да си купувам нова раница специално за техните размери ръчен багаж... Ако съм само с ръчен, цената на билета е направо смешна. То влакът до/от летището ми излиза на същите пари, б@си.
Редактирам се- Номи, фърли едно оЧо тук https://www.air.bg/bg/flymore
therichbitch
07-24-2015, 12:30
Тва с картата за коя компания е?
Едит: видях, пак съм се прецакала, досега щях да имам точки за луната.
С БгЕър съм пренасяла 60кг багаж, така че е по- изгодно от wizz :cool:
2 куфара по 23 + ръчен 10 + имаш право на дамска чанта,.в моя случай лаптопска :Д
kalpazanka
07-24-2015, 12:31
България Еър. :)
Номи, още нещо се присетих- за РД пращат ваучер за 10% отстъпка при следващото ти пътуване. Има изискване да букнеш билетите до 60 дни след РД.
Ричи, била си бизнес класа, нали? :D И аз се изкуших да напълня още 1 куфар за оставащото време /като се случи да ме возят в бизнес с билет икономична/, ама не ми идваше на ум какво толкова да пренеса. Пък и няма кой да ме посрещне на летището и ще си влача куфарите сама по влаковете.
Dagichka
07-24-2015, 13:01
ох, на мен първото летене със самолет ще ми е другият месец и отсега го мисля :cool:
излязох за 5 минути да купя някви неща и станах вир вода, грр. искам есен вече бе, да почне унито и да играя джаги с момчетата в почивките :д
kalpazanka
07-24-2015, 13:09
ох, на мен първото летене със самолет ще ми е другият месец и отсега го мисля :cool:
Много готина емоция :) Завиждам благородно :)
therichbitch
07-24-2015, 13:18
Ричи, била си бизнес класа, нали? :D
Не, София-Берлин от години е с два чекирани куфара х 23кг. :) Това визирах горе като "промоцията с куфарите" по линията. Отделно си имаш право на ръчен куфар и дамска чанта, както е за всички линии.
Изплашихте ме с тия закъснения на Wizz-a. Само 2 пъти съм пътувала с тях (отиване и връщане), но групово и тогава самолетът нас ни чакаше :Д, не ние него.
А утре летя и гоня важна среща. Ако закъснеее, ще се гръмна.
Deadlock
07-24-2015, 13:29
споко, десетина полета имам с тях и закъснение почти винаги е имало, но под половин час. предполагам, че това те устройва ^^
kalpazanka
07-24-2015, 13:36
Не, София-Берлин от години е с два чекирани куфара х 23кг. :) Това визирах горе като "промоцията с куфарите" по линията. Отделно си имаш право на ръчен куфар и дамска чанта, както е за всички линии.
Ясно. Моя грешка, значи :)
Подведох се ей тук https://www.air.bg/bg/baggage
Май започвам да свиквам с идеята, или поне не го приемам като нещо толкова страшно. Все още не е узряла напълно, де, трябва ми още време, но маймай съм взела окончателно решение...
anonymous708973
07-24-2015, 13:45
Не, София-Берлин от години е с два чекирани куфара х 23кг. :)
На човек?? О.о
Завиждам.
На мен ми е дилема сега с какво да ходя до Прага - със самолет или с автобус. Ще е добре да мога да помъкна повечко багаж...
therichbitch
07-24-2015, 13:53
На човек, да :) За завиждане е, когато трябва да ги вдигнеш, за да ги качиш в превозно средство ;д
С автобус до Дрезден, направи си там една нощувка, да починеш и разгледай на другия ден, много хубав град е. После за 2 часа си в Прага. Или до Лайпциг- още по- хубав град :cool: И после за 4 часа си в Прага.
ричи, виж си лс
освен, ако не ме игнориеаш съзнателно, де :д
therichbitch
07-24-2015, 13:56
Не те, не ми изскачат заради настройките на телефона.
Ще погледна :)
Нда, то т'ва ако е разходка... 20 мин. Ама шанс.
Бтв, хора, кажете ми добра ветеринарна клиника/ветеринар в София, че съм се заела да намеря добър специалист на една позната и кучо. Направило ми е впечятление, че тук има хоря с тази професия.
http://green-do.net/ ето тези каки са много приятни, имат супер добро отношение, клиниката им е малка, но пък е чиста и спретната. Обикновено червенокосаата (д-р Сакаджийска) се занимава, понеже е по-experienced, но и другите са ок. :)
червенокосаата (д-р Сакаджийска)
http://green-do.net/img/4.jpg
Тази в дясно ?
Някой да ми услужи с домашното си животно, ако може.
NomNomNom
07-24-2015, 14:46
На човек?? О.о
Завиждам.
На мен ми е дилема сега с какво да ходя до Прага - със самолет или с автобус. Ще е добре да мога да помъкна повечко багаж...
Ти в кой град беше? От Берлин се стига бързочко с автобус, и беше евтино, но вече не помня.
А полети до прага ако имаш под 150евро отиване/връщане, не се замисляй :д
Калпазанке, мерси. ей ся ще си я пусна
therichbitch
07-24-2015, 14:49
Доста по- надолу от Берлин е. От Берлин са малко по- малко от 5 часа и е 20евро в посока.
pandabear
07-24-2015, 15:13
Д-р Мария Савова, клиника "Нова" в Младост 4.
Д-р Ралица Сеньова, клиника "Виа вет" в Дружба 1.
И двете са прекрасни специалисти, като с Ралица съм имала честта и да работя :)
dreamwalker
07-24-2015, 15:29
#LoveWins
http://www.blitz.bg/news/article/350741
Нервна съм. Очаквам довечера да е тотален провал. Сами сме, скапана съм, трябва да се напомадя с амнайсе хиляди тона помади, барем заприличам на човек, а ме мързииии.
Оф!!!
kalpazanka
07-24-2015, 16:52
http://green-do.net/img/4.jpg
Тази в дясно ?
Някой да ми услужи с домашното си животно, ако може.
Толкоз ли не може да намериш едно улично коте на 2-3 месеца и да го заведеш за обезпаразитяване, къпане, ваксини и паспорт? Имаш ли желание, намираш начин. ;)
Калпазанке, мерси. ей ся ще си я пусна
Моля, пак заповядай :)
102thedream
07-24-2015, 16:55
Толкоз ли не може да намериш едно улично коте на 2-3 месеца и да го заведеш за обезпаразитяване, къпане, ваксини и паспорт? Имаш ли желание, намираш начин. ;)
тва не изисква ли пари
kalpazanka
07-24-2015, 17:17
^Ми то и да я покани на кафе изисква пари, тъй че предлагам да си остане на ръчна.
therichbitch
07-24-2015, 17:18
хаха :cool:
Намерих пред блока едно ей такова като на снимките (толкова малко) и мисля да си го взема. )
Едни копеленца бяха го хванали и го дърпат на различни страни и го подмятат като играчка.
^Ми то и да я покани на кафе изисква пари, тъй че предлагам да си остане на ръчна.
Да не казваш, че ти срещу едно кафе си сваляш гащите ?
Какво кафе пиеш ?
Ще изперкам самичка. Ако не му пиша до половин час, ме сметнете за герой! Искам той да ми пише. ;с Уф, пак ми се реве...
http://9gag.com/gag/ajnNVMR nqma problem
http://photo3.ask.fm/446/722/078/-219996989-1t2k5jp-g2lr4g0krbdide5/original/file.jpg
kalpazanka
07-24-2015, 18:22
Да не казваш, че ти срещу едно кафе си сваляш гащите ?
Какво кафе пиеш ?
Метафора, капиш?
Метафора, капиш?
Не капя и никога не съм.
Dagichka
07-24-2015, 19:14
ВЛЕЗЕ ПРИЛЕП ВКЪЩИИИИ ДСКЛФЙСКД
не е като да не съм виждала, в борисовата веднъж докато мерехме едни работници резнаха едно дърво и от дънера излязоха 10-12 прилепчета и бяха сладки, ама е адски стресиращо да го забележа тва нещо да хвърчи на полутъмния балкон :cool: изчезна ми от погледа, дано е излетяло по живо, по здраво :дд
Ще дойда да го изгоня, къде живееш ?
NomNomNom
07-24-2015, 19:36
Ко прайте бе хораа
Някой да си търси работа, у наш'та фирма се търсят хора с френски или немски, кол център, ако ви интересува.
Свободни и разкрепостени момичета има ли при теб ?
NomNomNom
07-24-2015, 19:45
Има, даже са някакви италианки и испанки.
'ма не са в моя екип, в моя екип сме 3 сдухли (като мен) и шефката.
NomNomNom
07-24-2015, 19:48
Абе, бтв, намерих мотикаря кой е, след плътно 3 часа и половина ровене по whois, кеширани гугъл страници, гугъл терсения като по учебник по CEH, проверка на всяка информация и намиране на връзки между информацията, и се чудя кво печеля, освен задоволено любопитство.
Ако съм мн лоша, мога да го продам на георги-никол и брат му, ма не съм толкова зла.
Стана ми интересно, щото пишеше за себе си, че е на 21 и се интересува от мрежи, работa щях да му предлагам... :D
Не, сериозно, чудех се кой е този весел младеж мотичката :д легендарен човек.
LoadRunner
07-24-2015, 19:52
Ко прайте бе хораа
Някой да си търси работа, у наш'та фирма се търсят хора с френски или немски, кол център, ако ви интересува.
ся що трябваше да призоваваш пантерата
NomNomNom
07-24-2015, 19:56
ся що трябваше да призоваваш пантерата
тя е overqualified, а и за нейната специалност - др фирма по-добре
едит: макар, че тя не беше финанси, ами мениджмънт, значи може и при нас.
dreamwalker
07-24-2015, 19:56
Абе, бтв, намерих мотикаря кой е, след плътно 3 часа и половина ровене по whois, кеширани гугъл страници, гугъл терсения като по учебник по CEH, проверка на всяка информация и намиране на връзки между информацията, и се чудя кво печеля, освен задоволено любопитство.
Ако съм мн лоша, мога да го продам на георги-никол и брат му, ма не съм толкова зла.
Стана ми интересно, щото пишеше за себе си, че е на 21 и се интересува от мрежи, работa щях да му предлагам... :D
Не, сериозно, чудех се кой е този весел младеж мотичката :д легендарен човек.
...
А можеше просто да го питаш.
NomNomNom
07-24-2015, 19:58
...
А можеше просто да го питаш.
Аз чаках той да ме забележи, докато само му гледам постовете, а не ги лайквам, защото изкачат после вс и тр да са обяснявам.
така и не разбрах кой е 'мотикаря' и къде се подвизава.
Бях ти казал преди, че си губиш времето с тия разследвания, няма смисъл и са загуба на време.
dreamwalker
07-24-2015, 20:02
Аз чаках той да ме забележи, докато само му гледам постовете, а не ги лайквам, защото изкачат после вс и тр да са обяснявам.
Можеше да питаш мен.
NomNomNom
07-24-2015, 20:04
Бях ти казал преди, че си губиш времето с тия разследвания, няма смисъл и са загуба на време.
упражнявам си passive information gathering skill-a
и по-сорс кода на страницата му рових, докато не се усетих, че е wp тема, ма поне му разгледах директорията с картинките :д
LoadRunner
07-24-2015, 20:04
ми тя номном един път беше казала че това бил кок95 и той си призна
NomNomNom
07-24-2015, 20:05
ми тя номном един път беше казала че това бил кок95 и той си призна
стига бе, не съм казвала подобно нещо
тоз коко даже го знам само от ит раздела, че беше някакъв не в час
LoadRunner
07-24-2015, 20:07
ама точно там в една негова тема в която бях писал той самия си призна че бил мотикаря който явно само ти го знаеш :D щото и аз за пръв път го прочетох от тебе
NomNomNom
07-24-2015, 20:13
Омг, значи съм се ебавала нещо.
Не, омг, няма нищо общо с него, тоз коко е мн спрял.
NomNomNom
07-24-2015, 20:18
http://www.teenproblem.net/forum/archive/index.php/t-574751.html ( мнението на тромбоцит)
https://www.google.com/search?q=koko95&oq=koko95&aqs=chrome..69i57j0l5.5690j0j4&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8#q=koko95+motikarq&filter=0 ( дай на виж всички резултати)
няа никъде коко95 + мотикаря
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/574462-motikarq
тва излиза на мен и мотикаря
galaxy29
07-24-2015, 20:22
Намерих пред блока едно ей такова като на снимките (толкова малко) и мисля да си го взема. )
Едни копеленца бяха го хванали и го дърпат на различни страни и го подмятат като играчка.
какво е и какво име ще му дадеш и скара ли им се
102thedream
07-24-2015, 20:26
упражнявам си passive information gathering skill-a
и по-сорс кода на страницата му рових, докато не се усетих, че е wp тема, ма поне му разгледах директорията с картинките :д
napomni mi da ne te drazna
anonymous708973
07-24-2015, 21:24
Такива хора имам в родата, че съм безмълвна. Не мога да реша дали съм изумена и ми е смешно или съм бясна.
Иначе добра тренировка, излиза буря, което е прекрасно; утре се очертава социално събиране, тъкмо да имам повод да се гримирам, че с новите попълнения магазин мога да си отворя.
LoadRunner
07-24-2015, 21:29
немски
:D
Чувствам се много особено.
LoadRunner
07-24-2015, 21:30
между другото като си гримираш мутрата изглеждаш перверзно
NomNomNom
07-24-2015, 21:40
Чувствам се много особено.
ей фики фики правиш го добрее ей фики фики няма като тееб
Май днес казах твърде много, но чак сега го осмислих...
Празна вечер, ако не си бях взела и разходката, щях да се чувствам прецакана. Адреналинът бързо ме пуска напоследък. И ми трябва честичко, докато не излезе нещо, което да се задържи.
Определени хора ми липсват. И заедно със стари приятели, и такива, които не би трябвало да си спомням изобщо и няма да видя повече.
Дано другата седмица счупим каръка, че ще полудея.
NomNomNom
07-25-2015, 01:09
Хора, какво правите, когато някой постъпи безотговорно към вас :(
Отвращавам се от себе си, когато му кажа на човека, че не е честно така да прави и да му мрънкам, ама мрънкането ми е някакво като избиване на целия таен гняв, защото започвам да мрънкам с вадене на кирливите ризи.
Просто с чакане и чакане не става. Толерантност нз колко години проявявам.
Сега имах нужда от лична услуга, и пак трябваше да стоя до 4 и да чакам. А трябваше да си е вкъщи тази вечер и утре вечер. Разбирам, че е с приятели навън и разбирам, че тр мн да внимавам сличния й живот, щото така или иначе не съществува, и трябва да го насърчавам, а мен никой не ме мисли, че не мога да спя.
А никога не казвам аз какво съм правила за човека, щото това е натякване, което мразя.
едит: сега се прибра
за първи път в живота си ще пробвам да не говоря и да не й говоря конкретно
дойде да се опита да говори с мен, казах й че не ми се общува, и да ходи да прави каквото иска.
А добро утро. Новата работа е добре, мммда. Доволна съм. Колегата е некъф такъф свежарка, лаф, тва-онова става. Снощния паниран кашкавал в 12 вечерта ми разката фамилийката, деба скапания. Гладна съм и след 15-20 минути трябва задължително да се вдигна от дивана, за да чистя, ям и пазарувам. На тръгване бях заспала отново, а той дойде да ме целуне по челото и бузата и беше толкова сладко, че още се топя. И днес ще видя нашите, което ме подсеща, че се разбрахме да се чуеш, а не са звъннали още. И бтв най-важното - почнала съм да ставам цигане, до края на лятото че е трудно да ме видиш в тъмното, освен ако не се усмихна. :д #nigganigganigga
Dagichka
07-25-2015, 07:45
Ще дойда да го изгоня, къде живееш ?
мерси, но не мерси :cool: не го видях повече, може и да се е скрил някъде де :д
сънувах гадни работи, не можах да спя добре, сутринта някой реши, че трябва да стреля (?) с нещо и се събудих, абе чудничко.. :д
Номи, готин ли е мотичката? :дд
.
един неискан съвет
потърси ДОБЪР хомеопат :)
I have craving for junk food
мисля че имам хранителна зависимост.
баси.
почти не познавам човек без някакъв тип хранително р-во.
I have craving for junk food
.
Дааааааа! Квато съм саламаджийка, вчера се въздържах, ама днеска не можах. Сега трябва да си преборя гузната съвест с някво движение.
Крива съм, дано тоя симпатяга избухне с нещо за довечера, да се проветря малко.
Мисля че взех решение. Само трябва да обмисля как точно да го представя. Ако стане, както съм си наумила, ще е най-прекрасно и няма да неприятно въобще : )
И имам нужда от социализация.
pandabear
07-25-2015, 12:13
куч много го е страх от прахосмукачката, затова още като види, че я изваждам, застава пред банята, поглежда ме жално и чака да му отворя вратата, за да влезне вътре ;d преди малко обаче това не се случи. седеше на едно прилично разстояние от мен, наостри уши, наведе главата на една страна и не спря да ме следи с поглед, като от време на време сбръчкваше носле. когато приключих и отидох да я извадя от контакта той се приближи и удари прахосмукачката с лапа. обърна й гръб, легна до нея и изпръхтя като кон :Д смелчагата ми той ;3
aurissaaaaa
07-25-2015, 13:34
Хора, какво правите, когато някой постъпи безотговорно към вас :(
едит: сега се прибра
за първи път в живота си ще пробвам да не говоря и да не й говоря конкретно
дойде да се опита да говори с мен, казах й че не ми се общува, и да ходи да прави каквото иска.
пробвай с уширо маваши от вратата ;д
иначе нз, май си е до човека, с който ти е проблема. Аз по принцип гледам да си казвам, 'щото ми минава, ама има някои индивиди, които дори като уведомиш, че някоя тяхна постъпка е малоумна, те си продължават по същия начин. В товя случай обаче май става въпрос за небезизвестното майче ;д та не е вариант просто да я изолираш.
Аз честно казано като те чета си мисля, че умишлено те троли, тъй като отношенията ви са на такова ниво, на което получава някаква емоционална близост само като се джафкате. Не ми се сърди ако звучи грубо - не целя да те обиждам или нещо от тоя род, просто с такова впечатление съм останал от това, което пишеш :Д Даже ми е малко тъжно за жената, тъй като си представям, че й е приятно да се джафка с теб, а ти си решила да я игнорираш. Дай го малко по-ведно и не й се връзвай ;д
NomNomNom
07-25-2015, 14:23
Аурисее, не е майка ми този път, с нея вече не се джафкаме, на периоди сме.
Тя е много умна, образована жена, с позиции в семейството и града, ама аз съм виновна, защото не й давам да диша, ако направи нещо, дето аз просто си решавам, че не е рационално. А съм отвратителна когато това стане, общо взето като във форума. Нз, просто искам всички около мен да са щастливи и да имат най-доброто и като просто им го кажа - не правят нищо,и общо взето докато не излазя на някого по нервите, ме отразяват слабо ( защото вече са ми свикнали) .
Кат' цяло семейството ми са големи пичове, ама това е веселото, че цял живот сме заедно и много лесно може да се види как цял живот сме си влияли един друг за да заемем тези роли, които заемаме в момента.
Аз винаги съм била нещо като буфер между всички, които имат проблеми, и от там съм развила дипломатични умения и също - да си потискам егото, щото между двама скарани винаги и двамата са жертви, няма място за 3-та жертва, тоест мен.
И това супер веселото ми се отразява на работа, и там съм такъв буфер между настроенията, а на една от работите ми имах трима меринджеи, дето тримата се мразеха, и ми се оплакваха един от друг.
И с течение на времето разбрах, че с това оплакване и изслушване до никъде не стигаме, щото човек, като ти се оплаква, не иска и помощ, и мнение, ма мен започна да ме товари.
Та, подкарах семейството ми и съжалявам, просто искам те да са добре :/
А в случая, братовчедка ми е болезенено и безконечно безотговорна, ама имаме огромен напредък с нея, и наистина очаквам скоро да си е намерила и работа :д
-------
ениуей,
днес правих клипче как хвърлях праскови през 9тия етаж, експериментирах дали ще се разпльокат, но само една се разпльока.
пък след 12 часа ще съм на терминал 2
Wednesday666
07-25-2015, 14:33
За къде ще летиш и в колко ти е полета? Аз ще съм там към 6:30..
какво приказно място е полу-празна чалготека :Д :Д А студентски е пълен шок - пишман гъзари, бадки и курви :/
от сутринта съм изпил към 2 л течности, което не е нормално за мен, при положение че станах в 4
Ох, ок, връщаме се към старите си методи, щом "екстравагантността ми" (както я нарече) е безотговорност. Ем, шанс.
Много ми е тегаво от сутринта и 'бах му майката на имунитета си, много яко сдава багажа по някаква причина. Нормално ли е при 40 градуса навън аз да настивам, 'баси.
Ох, днеска псувам като каруцар, ама така смъквам малко напрежението, че от сутринта все нерви.Квот' такова.
Нямам търпение да се прибера, да си направя всичко, да си взема душ в моята си баня, ииии да се видя с него.
kalpazanka
07-25-2015, 16:37
Излиташ или кацаш?
NomNomNom
07-25-2015, 17:00
За къде ще летиш и в колко ти е полета? Аз ще съм там към 6:30..
В 6:45 - Мадрид :/ за малко те изпускам май
Калпазанке, замина'ам :д
therichbitch
07-25-2015, 17:24
Чувствам се като в концлагер- фб в цялата сграда е блокиран, за да сме видели, че има живот и отвъд него хаха :Д
Не че влизам супер често, ама като не мога, ме гложди.
Сякаш не мога да чета магарии и смешки тук във форума или да отворя някоя тема в бг мама. Наивни хора.
Поне е хладно и вали!
Не съм очаквала, че поляците били толкова симпатични :cool: А немците, те са си зле, както обикновено.
pandabear
07-25-2015, 18:44
пак съм аз. багажът е готов. май малко прекалих, ама нека има. списъкът със 'спирки' също е готов. след морето-планина. и най-накрая завършваме с плитвичките езера. 3 коли сме и се надявам всичко да върви по план. отдавна я чаках тази почивка. радвам се, че успяхме да се организираме. е...зъбчовците продължават да ме болят, ама не може всичко да е перфектно все пак :) лягам да спя, че решихме през нощта да тръгнем. чао, дневниче.
aidee retro venerata podgotvqite se ;D zapochva dnes i shte se zadyrji taka do 6ti septemvri - glavna tema shte budat lubovnite vryzki; shte se zadylbava v segashni vryzki i ako neshtata ne vurvqt na dobre sega shte prikluchat, ako sa dobri shte se zadulbochat; shte izskachat hora, s koito ste imali vryzki v minaloto /s neshto nedovursheno/ i ima golqm shans da se vyzrodi takava vryzka; losh moment za zapochvane na nova vryzka
az pyk utre otivam kym troqn na praktika i mi e mn dobre
ассстролада дот ком е оптимистична за венерата.
да ти кажа и аз :Д
мисля че ще е много истинско всичко.. малко глътка свеж въздух от неавтентични, фЪшливи (http://vbox7.com/play:0e08370f85) неща.
LoadRunner
07-25-2015, 19:45
днес правих клипче как хвърлях праскови през 9тия етаж, експериментирах дали ще се разпльокат, но само една се разпльока.
ааа ти ли си тая съседка дето си хвърля боклука и плюе през терасата вечер и все не мога да разбера койя е точно
винаги изскачам като чуя разпльокването на торбичка
pac0line
07-25-2015, 20:26
следваща стъпка Варна, по-следваща Каваци, Уикеда, Дубиоза, 3 вечери злина.
А колко е лошо да разбереш, че имаш шанс с някоя точно когато трябва да си тръгнеш. Ем квото такова :D
kalpazanka
07-25-2015, 20:30
Звездобройци, тва по-лошо от ретрограден Меркурий, бе :lol:
/шегичка, да не се впрегнете :)
102thedream
07-25-2015, 20:37
кармична ви лелина
NomNomNom
07-25-2015, 22:22
Рънърчо, за втори път ми беше, преди, не помня с какво, исках да целя някакви неща в двора на хората от първия етаж.
Иначе пък бях на барове с ewok до ся, да се похваля, че мръднах до центъра.
Едит: на входа ми имаше заспало гълъбче и го галих, дано не е болничко и утре излети :/
edit2: една юзърка във форума 3 пъти ми писа нещо за анален секс, и на третия път реших да й отговоря, че съм смотана и никога не съм го правила, все едно не е очевидно.
пък ся трябва да стягам багаж, 2:00, полетът ми е в 6:45, мн ме мързи, изобщо нито знам какво да сложа, нито утре какво ще правя.
Имам чувството, че на всички се е пре*бал деня днеска. Ама ся пък ми е доволно. Нали мина, с нови сили за утре, друго няма значение.
anonymous708973
07-25-2015, 22:40
aidee retro venerata podgotvqite se ;D zapochva dnes i shte se zadyrji taka do 6ti septemvri - glavna tema shte budat lubovnite vryzki; shte se zadylbava v segashni vryzki i ako neshtata ne vurvqt na dobre sega shte prikluchat, ako sa dobri shte se zadulbochat; shte izskachat hora, s koito ste imali vryzki v minaloto /s neshto nedovursheno/ i ima golqm shans da se vyzrodi takava vryzka; losh moment za zapochvane na nova vryzka
az pyk utre otivam kym troqn na praktika i mi e mn dobre
Откъде се осведомяваш?
Братовчедка ми се жени скоро. Каквито са суеверни, сън няма да ги хване, ако знаят, че е ретроградна Венера. :д
Трябва да се стегна и да се мотивирам. Никак няма да си помогна, ако пак реша, че ми е "все тая". В ужас ме хвърля цялото нещо, ама не мога вечно да го отбягвам. Големите хора си преглъщат горчивите хапове, особено ако сами са си ги предписали, кога ще се науча.
кво лафите бе, ква Венера, кви 5 ле'а ?!
NomNomNom
07-26-2015, 00:43
да 'е, и аз се стресирах, ако чета за тези планети, допълнително ще се натоваря психически
да 'е, и аз се стресирах, ако чета за тези планети, допълнително ще се натоваря психически
най-готиното е как никой не се вълнува за снимките на Плутон или за новооткритата планета, която е като милата ни Земя, но вместо това са изключително заинтересовани за абсолютно малоумния хороскоп и как уж звездите и планетите указват влияние върху животеца им :/ тъжно е дейба
galaxy29
07-26-2015, 02:15
дам, но не е вярно, че всеки се интересува от глупавите зодии, ракши -.-
therichbitch
07-26-2015, 06:19
аз се интересувам от планетата, но тя не е първата такава :)
Everything went better than expected :)
Ще полудея от притеснение, честно. Дано всичко да е наред.
Едит: Наред е. :)
galаxy29
07-26-2015, 08:53
човствам се прузаично отново пиша далги коменари ;/
LoadRunner
07-26-2015, 09:02
виждам че сиренето се е размирисало
https://www.youtube.com/watch?v=92i5m3tV5XY
идея за медитация..