View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Страници :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
galаxy29
07-26-2015, 09:43
оморих съ да тролололствам
чао ;/
anonymous708973
07-26-2015, 09:52
2 минути стигат ли?
Имам желание определено.
А йога правиш ли? Нещо да препоръчаш?
това към мен ли? защото видеото е просто ебавка, отвори го и го изслушай :д
доста рядко ходя на йога, не мога да се зарибя да съм редовна, а и не ме влече много. мисля да дам шанс на една fat burning, ама нз кога ще е.
не знам какво да препоръчам.. в youtube има някои приятни сутрешни практики
за медитация, ако реша да правя, в което не съм много сериозна също, отново разчитам на музика от youtube 8-)
Niakoitam
07-26-2015, 10:11
Нда, то т'ва ако е разходка... 20 мин. Ама шанс.
Бтв, хора, кажете ми добра ветеринарна клиника/ветеринар в София, че съм се заела да намеря добър специалист на една позната и кучо. Направило ми е впечятление, че тук има хоря с тази професия.
Най-добрите ветеринари
http://kotkite.com/forums/viewtopic.php?f=1&t=330
Аурисее, не е майка ми този път, с нея вече не се джафкаме, на периоди сме.
Тя е много умна, образована жена, с позиции в семейството и града, ама аз съм виновна, защото не й давам да диша, ако направи нещо, дето аз просто си решавам, че не е рационално. А съм отвратителна когато това стане, общо взето като във форума. Нз, просто искам всички около мен да са щастливи и да имат най-доброто и като просто им го кажа - не правят нищо,и общо взето докато не излазя на някого по нервите, ме отразяват слабо ( защото вече са ми свикнали) .
Нещо,което и аз при последната ни дискусия се опитах да ти кажа. Явно вече и самазапочва да догтигаш до въпросния извод. :)
Иначе за пореден път се убедих,че доста хора като минат някъде 80така и се вдетиняват. Понеже брат ми сега е на море,а и леля ми и лелинчо ми,баба ми от София ни дойде на гости за малко време. Вчера баща ми си дойде към 9 и нещо вечерта и преди да ядем седна да пийне малко ракийка. Предложихме на баба ми да хапне нещо,но тя не поиска.Била яла мляко преди малко Като се напуддзи въпросната ми баба и отиде в другата стая. Викахме я след известно време да ядем. Нямало да яде,не сме я били уважавали,не сме се били съобразявали с нея и не знам си какво. Днес доволна и щастлива. Друг е въпроса пък,че последните два дни,през седмицата,когато имаше сериали,баща ми се върнал от работа по селото и я чакаме да седи в другата стая до 22:30 за да ядем,за да си изгледа тъпитете сериали дето на обед ги е гледала ама абсолютно същите епизоди и не дава шум да се чуе. Детинска му работа.
А майка ми сега намери някакво птиче и го донесе вкъщи.
galaxy29
07-26-2015, 10:44
А йога правиш ли? Нещо да препоръчаш?
Yoga by Candace и KinoYoga в ютюб (втората ом-ка от време на време, но винаги можеш да го пропуснеш, ако не ти изнася..), можеш да търсиш и йога с rebecca louise, пак там
на мен тези са ми приветливи
ето ти и три мотивиращи клипчета за щастие
https://youtu.be/loszrEZvS_k
http://youtu.be/JuoXERv3Cr0
http://youtu.be/7ldm5mpEbjQ
дано ти помогне :д
102thedream
07-26-2015, 10:57
ето ти и три мотивиращи клипчета за щастие
дано ти помогне :д
така звучи забавно ;д
galaxy29
07-26-2015, 11:02
това беше целта
kalpazanka
07-26-2015, 11:11
Станах с главоболие за не знам кой път от 10 дни насам, почва да ме втриса, че не съм си написала завещанието.
И всеки път, като ме заболи глава, се сещам за Бари Феърбрадър...
102thedream
07-26-2015, 11:12
ахахаххаахахахахахахахаха ахаххахаххах :Д :)
kalpazanka
07-26-2015, 11:15
^Ти си виновен!
102thedream
07-26-2015, 11:16
ъъ защо
kalpazanka
07-26-2015, 11:22
Тва е виц, сетих се за него, като се изсмя и префасонирах отговора :D
Защо жените пресоляват салатата, когато са в цикъл?
Отговор: "ЗАЩОТО ЕЙ ТАКА!!! И КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА НАПРАВИ СИ Я САМ, И ТИ СИ ТЪП И НЕ МЕ ОБИЧАШ!!!!"
102thedream
07-26-2015, 11:24
щом това ти харесва сигурно на моите шегички получаваш множествен оргазъм
kalpazanka
07-26-2015, 11:29
Ти пък кога си се шегувал?
102thedream
07-26-2015, 11:30
Ъ !...........
Fisherman
07-26-2015, 11:34
най-готиното е как никой не се вълнува за снимките на Плутон или за новооткритата планета, която е като милата ни Земя, но вместо това са изключително заинтересовани за абсолютно малоумния хороскоп и как уж звездите и планетите указват влияние върху животеца им :/ тъжно е дейба
малко са хората,които се интересуват от снимки на скали или планети,които нямат нищо общо със земята,на фона на тая псевдонаука хороскопа е цифра интересен
искаш ли да знаеш какво ще стане с планетата която наподобява земята?-нищо както с останалите десетки планети,които преди се смятаха за земни клонинги
хората още не знаят какво има на земята а са тръгнали да правят налудничави твърдения за космоса
kalpazanka
07-26-2015, 11:38
Така и така засегнахме темата, колко от вас си имат ритуал всяка година да наблюдават Персеидите?
galaxy29
07-26-2015, 11:43
аз гледам да не изпускам, страшна красота е, пък и си вярвам в падащите звезди :д
102thedream
07-26-2015, 11:49
и аз
жалко за уитни
Много съм тъпа аз и всяка година или забравям, или спя. Само предната гледах от терасата и видях мисля една, пожелах си нещо и то се сбъдна. Не веднага, но по-късничко. Хората принципно казват да внимаваш кво си пожелаваш, аз „Не, ве, кво може да се обърка?!“ и си наврях трън в задника ама дотолкова, че не ще и не ще да излиза сега.
ОН: Тъпо ми е. Той е тъп. Колегите са некви яки такиа... лафаджии. Харесвам работата. Другия път - със банския. И утре ще спяяяяяяяяяяя. Всъщност кат знам кво лайно съм, най-много да чистя и да мързелувам след което да ида сама на плаж.
малко са хората,които се интересуват от снимки на скали или планети,които нямат нищо общо със земята,на фона на тая псевдонаука хороскопа е цифра интересен
искаш ли да знаеш какво ще стане с планетата която наподобява земята?-нищо както с останалите десетки планети,които преди се смятаха за земни клонинги
хората още не знаят какво има на земята а са тръгнали да правят налудничави твърдения за космоса
не е до снимката на камъка, а до това, че сме стигнали толкова далеч.
Да, с тая планета нищо няма да стане, но е факт, че я има. В смисъл, че съществува, за разлика от малоумните хороскопи.
да, трябва да направят нещо по въпроса с океаните. Знам, че там някъде има кракен и искам да го видя :D
Corb1225
07-26-2015, 12:31
Фишка, бива ли да си толкова рядко прост? Точно астрологията е псевдонаука, а астрономията е напълно легитимна наука.
Fisherman
07-26-2015, 12:47
Фишка, бива ли да си толкова рядко прост? Точно астрологията е псевдонаука, а астрономията е напълно легитимна наука.
кое е легитимно,черните дупки?тъмната материя която изгражда 90% от всичко?формиране на звезда?
никой не е виждал тия феномени така че да псевдонаука си е на 100%
galaxy29
07-26-2015, 12:59
дам, абсурдно е да съществуват други небесни тела, а луната всъщност е банан с хелий, докато хороскопът е толкова реален, питайте вълшебник илиян, ако не вярвате
Niakoitam
07-26-2015, 13:37
дам, абсурдно е да съществуват други небесни тела, а луната всъщност е банан с хелий, докато хороскопът е толкова реален, питайте вълшебник илиян, ако не вярвате
По-добре да се пита катерицата Беатрис. :D
модерно е да храните хороскопи, но на лично всеки 2ри иска да му четат наталната карта...
нали, наблюдения :д
ахахахахахахахх "потапям куклата в магическата вода. Изцеждам я. Черната циганска магия, която ви беше направена е премахната!"
астрономията и физиката са теоретични науки => никога не можеш да си сигурен дали е така или не.
dreamwalker
07-26-2015, 14:08
Най-добрите ветеринари
http://kotkite.com/forums/viewtopic.php?f=1&t=330
Нещо,което и аз при последната ни дискусия се опитах да ти кажа. Явно вече и самазапочва да догтигаш до въпросния извод. :)
Иначе за пореден път се убедих,че доста хора като минат някъде 80така и се вдетиняват. Понеже брат ми сега е на море,а и леля ми и лелинчо ми,баба ми от София ни дойде на гости за малко време. Вчера баща ми си дойде към 9 и нещо вечерта и преди да ядем седна да пийне малко ракийка. Предложихме на баба ми да хапне нещо,но тя не поиска.Била яла мляко преди малко Като се напуддзи въпросната ми баба и отиде в другата стая. Викахме я след известно време да ядем. Нямало да яде,не сме я били уважавали,не сме се били съобразявали с нея и не знам си какво. Днес доволна и щастлива. Друг е въпроса пък,че последните два дни,през седмицата,когато имаше сериали,баща ми се върнал от работа по селото и я чакаме да седи в другата стая до 22:30 за да ядем,за да си изгледа тъпитете сериали дето на обед ги е гледала ама абсолютно същите епизоди и не дава шум да се чуе. Детинска му работа.
А майка ми сега намери някакво птиче и го донесе вкъщи.
Когато те чета, оставам с чувството, че си на 9 години и пишеш в тайния си дневник.
galaxy29
07-26-2015, 14:20
модерно е да храните хороскопи, но на лично всеки 2ри иска да му четат наталната карта...
нали, наблюдения :д
мне ;/
kalpazanka
07-26-2015, 14:20
Ти се радвай, че не са те налазили за синастрии! ;)
kalpazanka
07-26-2015, 14:23
^Ми то тогава направо ще закриеш раздел Любов. :)
Dagichka
07-26-2015, 14:38
open your mind. it won't fall off.
цял ден ми е смешно да ви чета глупостите във форума :дд
е, аз не, има и доста по-опитни от мен в тази сфера :)
anonymous895156
07-26-2015, 14:47
кое е легитимно,черните дупки?
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1474443
galaxy29
07-26-2015, 14:52
open your mind. it won't fall off.
цял ден ми е смешно да ви чета глупостите във форума :дд
пусито ти наводни ли се, докато ме чете :oops:
Как може дама да си прееба лицето. Никига не съм имала акне или пъпки и ако сега ми останат белези, ще се гръмна.
Снощи беше загуба на време, дано тази вечер е по-добре или си остана вкъщи.
Но понеже съм смела, ще хапна и другата половина от разхлабителното :-D
Малко ми е скучничко...
anonymous708973
07-26-2015, 15:04
Когато те чета, оставам с чувството, че си на 9 години и пишеш в тайния си дневник.
А, ето мнение. Не било трудно :P
jghgh, аз искам синастрия или натална карта!! Можеш да се упражняваш с мен. :д
kalpazanka
07-26-2015, 15:05
Що не и двете, Пантер?!
anonymous708973
07-26-2015, 15:06
Може, как, само желание да има :д
dreamwalker
07-26-2015, 15:36
А, ето мнение. Не било трудно :P
?
sl1nceetoo
07-26-2015, 15:39
Интересна седмица ми предстои.
Пристигнах, обаче ми е притеснено. А не искам да ми проличи. Като игнорирам трудните неща, които ми предстоят в чисто емоционален план, ми предстоят и някои доста хубави.
Изникна изненадващо море, само трябва да се реши- Гърция или нашенско.
Тази седмица се записвам и за курсовете.
Много приятно запознанство се завърза и се задълбочава.
Такъв мор настана, че май в скоро време ще тичам за климатик.
LoadRunner
07-26-2015, 15:48
пусито ти наводни ли се, докато ме чете :oops:
аз си мислех че имаш поне малко вкус
но явно не подбираш
Niakoitam
07-26-2015, 16:19
А пък аз,когато те чета оставам с чувството,че си някакво лапе дето скрито зад разни заучени приказни фразички търси липсващото му вероятно в реалния живот внимание на хората и търсещо някой "простак", който грубо да го обладае. :)
dreamwalker
07-26-2015, 16:24
А пък аз,когато те чета оставам с чувството,че си някакво лапе дето скрито зад разни заучени приказни фразички търси липсващото му вероятно в реалния живот внимание на хората и търсещо някой "простак", който грубо да го обладае. :)
Съдейки по агресивния ти отговор, мислиш, че да си на 9 години е нещо лошо. Напротив. Детските години са най-хубави.
П.П. С последните няколко думи не намекваш, че си педофил, надявам се.
Niakoitam
07-26-2015, 16:32
Съдейки по агресивния ти отговор, мислиш, че да си на 9 години е нещо лошо. Напротив. Детските години са най-хубави.
П.П. С последните няколко думи не намекваш, че си педофил, надявам се.
Аааа не,изобщо не е агресивен отговора ми :). И не ми обръщай така нещата. :) А педофил може да е твоя татко,но не и аз. :P
Между другото забравих в миналия пост да питам нещо Ина.
Инче,я кажи,подмокри ли се от писанието на дриймъока отправено към мен. :D
dreamwalker
07-26-2015, 16:45
Аааа не,изобщо не е агресивен отговора ми :). И не ми обръщай така нещата. :) А педофил може да е твоя татко,но не и аз. :P
Между другото забравих в миналия пост да питам нещо Ина.
Инче,я кажи,подмокри ли се от писанието на дриймъока отправено към мен. :D
Да приемам ли, че не би искал да си на 9 години?
Би ли ми отговорил така на живо?
П.П. Мисля, че те е ядосала баба ти и насочваш агресията си към непознати във форум.
Хмммм, добре, няма да е чак толкова плавно, колкото ми се искаше. То и щеше да е странно, де. Все пак не съжалявам, трябваше да стане, просто...
дам, няма как да не е трудно :/ но пък това наистина е най-добрият вариант.
... а ако проработи ще е повече от прекрасно
малко по-он: тъпо ми е, чувствам се зле и не знам още как, имам нужда от излизане, но явно трябва да е насилствено, защото сама не мога да се навия
kalpazanka
07-26-2015, 16:58
Студено ми е, след малко нахлузвам и юргана!
Niakoitam
07-26-2015, 16:59
Да приемам ли, че не би искал да си на 9 години?
Би ли ми отговорил така на живо?
П.П. Мисля, че те е ядосала баба ти и насочваш агресията си към непознати във форум.
Все ми е тая за 9те години. По-скоро предпочитам да можеше да се върне времето,когато бях 11-12ти клас.
Защо да не ти оговоря по подобен начин,ако си го заслужиш. Може само да внимавам,ако се окаже,че си някоя мутреса и знам,че пращаш мутри на всеки,който ти е казал нещо на криво. :D
Никой не ме е ядосал и към никой не си насочвам агресията. Ако трябва да съм честен по-скоро често съм си нервен,но поради съвсееем други причини. А насоченото към теб е просто заради оригинално неадекватното ти присъствие във форума и стремежа ти да си на всяка манджа мерудия и винаги по-отгоре от другите. :)
Поне като си ми толкова потайна и прикрита,а искаш всяко 3то мнение във форума да е твоето,слагай поне по някоя емотиконка БАРЕМ да знам в какво настроение си. :D
Нервирам се на хора дето емоционално ми изглеждат като стени и не знам кога са сериозни и кога се бъзикат всъщност.... :)
dreamwalker
07-26-2015, 17:06
стремежа ти да си на всяка манджа мерудия и винаги по-отгоре от другите.
http://rack.1.mshcdn.com/media/ZgkyMDEzLzA3LzA1LzBhL2V4Y2l0ZWRiYWJ5LjlhZWY3LmdpZg pwCXRodW1iCTEyMDB4OTYwMD4/f01f5d34/cc5/excited-baby.gif
Niakoitam
07-26-2015, 17:11
http://rack.1.mshcdn.com/media/ZgkyMDEzLzA3LzA1LzBhL2V4Y2l0ZWRiYWJ5LjlhZWY3LmdpZg pwCXRodW1iCTEyMDB4OTYwMD4/f01f5d34/cc5/excited-baby.gif
Aaaaa да,подсети ме и сама.И твоята запазена марка. Когато няма какво да кажеш се започва с постването на разни картинки,който май само ти си разбираш какво означават или стихотворения и разкази,които нямат нищо общо с дадената тема... :D
Fisherman
07-26-2015, 17:16
астрономията и физиката са теоретични науки => никога не можеш да си сигурен дали е така или не.
физиката,математиката и химията са точни науки,другите са измишльотини
dreamwalker
07-26-2015, 17:16
Aaaaa да,подсети ме и сама.И твоята запазена марка. Когато няма какво да кажеш се започва с постването на разни картинки,който май само ти си разбираш какво означават или стихотворения и разкази,които нямат нищо общо с дадената тема... :D
И аз ви обичам.
anonymous708973
07-26-2015, 17:18
запазена марка
разкази,които нямат нищо общо с дадената тема... :D
Ти да видиш!
dreamwalker
07-26-2015, 17:19
Ти да видиш!
И аз се чудя за разказите, надявам се да обясни.
dreamwalker
07-26-2015, 17:23
Рибар, какво учите по химия сега?
математиката и химията, да. Физиката - не. Има много аспекти, които са теории, thus - теоретична физика :(
Niakoitam
07-26-2015, 17:26
И аз ви обичам.
Знам,знам. Ти си много обичлива душа. :D
Ти да видиш!
Какво точно да видя аз? :D
И аз се чудя за разказите, надявам се да обясни.
Попрочети си мненията в разните му там теми като например какво мислите за предишния потребител и ще разбереш. :)
я, какво съществувало все още http://www.sofianci.bg/
с доста променен дизайн, де
LoadRunner
07-26-2015, 19:57
И твоята запазена марка. Когато няма какво да кажеш се започва с постването на разни картинки,който май само ти си разбираш какво означават или стихотворения и разкази,които нямат нищо общо с дадената тема... :D
hahhahah TSдримокa яко е затънал вече в л***а
dreamwalker
07-26-2015, 20:03
hahhahah TSдримокa яко е затънал вече в л***а
А ти си сърдит, защото ти писах, че си изтрил снимката, която качи във форума (и изтри) и след това те питах дали вали в Пловдив?
Fisherman
07-26-2015, 20:23
математиката и химията, да. Физиката - не. Има много аспекти, които са теории, thus - теоретична физика :(
обаче гръбнака на физиката е висшата математика,така че
в химията също има много теории особено откъм механизми в органичните реакции
Fisherman
07-26-2015, 20:25
Рибар, какво учите по химия сега?
чиста химия не съм учил от 2 години,последната химия беше фармацевтичната химията,там се учат формулите и начините за получаване на лекарства
102thedream
07-26-2015, 20:27
ихихиххихиих пръснах се от смях :Д гольо гольо уаааааааа
dreamwalker
07-26-2015, 20:31
чиста химия не съм учил от 2 години,последната химия беше фармацевтичната химията,там се учат формулите и начините за получаване на лекарства
Доволен ли си от образованието в СУ?
Anathema!!!
LoadRunner
07-26-2015, 20:39
А ти си сърдит, защото ти писах, че си изтрил снимката, която качи във форума (и изтри) и след това те питах дали вали в Пловдив?
за коя снимка нещо не вдявам, май си във филм
dreamwalker
07-26-2015, 20:51
за коя снимка нещо не вдявам, май си във филм
:lol:
обаче гръбнака на физиката е висшата математика,така че
в химията също има много теории особено откъм механизми в органичните реакции
добре, хубаво. Съгласих се.
Anathema!!!
Не съм вярващ. Заклинанието ти няма сила над мен, отче!
Fisherman
07-26-2015, 21:14
Доволен ли си от образованието в СУ?
каква е тая анкета
dreamwalker
07-26-2015, 21:16
каква е тая анкета
Питам от любопитство.
Fisherman
07-26-2015, 21:27
Питам от любопитство.
доволен съм
Niakoitam
07-26-2015, 22:42
Еееегати, брат ми взел да става звиздъ.:D
Гледам го изтъпанчили на първата снимка в някакъв Несебърски новинарски сайт. :)
Всъщност нещо много се застоях в нета и тази нощ. Хайде лека ви нощ, че утре или вече днес, трябва да ставам в 7 часа, а това не ми е много присъщо. :)
HollyGolightly
07-27-2015, 00:13
каква е тая анкета
Никаква анкета не е, прави се на интересна, показвайки ти колко много знае за теб.
ОН: Принципно в късмет не вярвам, ама напоследък взех да се замислям, че дори да има такова нещо, в нашето семейство то определено липсва. Как може на първият ден, след 10 часа прекарани в кола, баща ми да влезе във водата за няма и 10 минути и да го набоде тази гадина. И що за болница затваря в 6 вечерта? Ами ако някой има нужда от бърза помощ в 6:05, как се процедира, или да стиска до следващия ден :? А той е толкова горделив, за малко да припадне на паркинга, но не, няма да ме хване за ръка, помощ той от никого не приема, ами ако го види някой, че му помагат, ако някой случайно разбере, че и той е човек, какво ще правим тогава...срам.
И лелките в аптеката гледат все едно, че за първи път чуват за такъв случай, почнаха да търсят ифно в гъгул и викат "Отидете в болница," колко добра идея...стига да имаше болница, която да работи.
dreamwalker
07-27-2015, 00:20
Човек да не пита нещо.
П.П. Скорпиони...
anonymous708973
07-27-2015, 07:10
Що да не слушам ютюбърки на руски 8-) Всъщност далеч не е толкова лоша идея, тъкмо да прихвана нещо.
Малко работа трябва да свърша днес, дано да опра и до учене. Може да се поразходя и до био магазина, искам чия пък.
Усмихната седмица на всички!
Добро утро. Не знам как се чувствам, твърде е рано да знам още, щот тепърва ставам от леглото. Най-вече усещам глад и май знам кво ще ям. Мързи ме, определено.
кметски зет, батка със строителен бизнес по прякор "нинджата" печели 7 милки от тотото, а ти още вярваш във всевишния
Що да не слушам ютюбърки на руски 8-) Всъщност далеч не е толкова лоша идея, тъкмо да прихвана нещо.
Хаха, тъкмо онзи ден търсех фийдбек за Clarisonic Mia 2, защото много се чудя дали да си купя (въпреки че реално нямам нужда, но нали съм консуматор:Д), и попаднах на една много сладка рускиня. Та, тогава осъзнах, че е много яко да гледаш ютюбърки на руски. :Д
Иначе искам да кажа, че животът е прекрасен.:) И че нещата се задействаха по-бързо отколкото очаквах и съм/бях леко неподготвена, но сега съм доволна, че се случват точно така, точно сега. Реално всичко си е на мястото. :) И да, нека отново кажа, че животът е прекрасен. :Д
dreamwalker
07-27-2015, 10:43
Кръвопийци.
https://www.youtube.com/watch?v=O7moyARfNwM
kalpazanka
07-27-2015, 10:59
Пфу, днес не съм в кондиция дори едни картофи да изпържа...
Dagichka
07-27-2015, 11:13
утешавам се, че скоро ще съм на прохладно и дъждовно място, не съм лятна персона определено :д
притеснявам се за нея, вчера пак вдигна кръвно 170.. явно годините стрес, викане и тн. си се отразяват рано или късно..
http://www.teenproblem.net/a/1-lubov_and_sex/47199-lubimiiat-ti-sladoled-pokazva-kakav-si-v-legloto/
моят сладолед го няма, сега не знам каква съм :/
NomNomNom
07-27-2015, 12:10
ахахахахаа, какъв ти е
Иначе, умирам от жега, а съквартирантът му е някакъв лигав малко и климатик се пуска само когато никой не спи, на 27-28 градуса, на първа степен, което няма никакъв ефект и вчера не можех да заспя, защото не мога да си намеря място от жега :( а навън също е жега, като отворя в 1 часа прозореца, ми влиза жега отвън.
Ся въпросния младеж излезе за работа и надух климатика както аз си знам.
Имам някакво интервю за работа по скайп по някое време, ама нз дали изобщо ми се занимава, освн ако не ми предложат нещо мн добро, ама ме съмнява, като гледам позицията.
Ще ми идва тези дни и нямам никакво желание да върша нищо.
лешник
Сега осъзнах, че дори не ми е тъпо, че взех това решение и съответно го изпълних. Тъпо ми е от това, което става след това. Тъпо ми е, че ми пука твърде много. Тъпо ми е, че не мога да го игнорирам. Тъпо ми е, че не мога да направя нищо по въпроса.
Ей така, просто си ми е тъпо :)
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/11796224_1007855005926478_1831462822206173952_n.jp g?oh=0274a6c79914f56a0b3f98c248395bac&oe=56138FFC
дори в момента чета соц гурме
sl1nceetoo
07-27-2015, 12:17
Снощи ми беше отвратително. Сутринта се разплаках.
Сега съм ок и съм спокойна, стига да не идват :/
Тя ме разсейва доста, което ми харесва.
Реших да идем някъде в бг, за да вземем и малкия братовчед.
Искам да ходим вече.
Изморих се емоционално, а още кво ме чакаа
нимое да е толко топло, чуек
и напоследък се събуждам по-изтощен отколкото като си легна
Д*йба, щях да се самоубия. Ама в буквалния смисъл. Тез' глупави газови котлони.... Иначе добре, де :lol:
Преяждам н-ти ден подред, тренировката ми беше слаба днес и въобще съм на път да дебелея наново и това меко казано ме притеснява. Боли ме и стомаха след преобилната вечеря. Излиза ми се, ама няма пък!
anonymous708973
07-27-2015, 16:30
Не че си ме питала, ама как искаш тренировката ти да е силна? Храненето ти е много кофти, защо си го причиняваш?
Моля да се има предвид, че наистина, ама наистина го казвам с добро.
И аз хапнах стабилно иначе, уж кафе пих, чакам да ми се разбуди съзнанието и да заминавам на фитнес.
Кръвопийци.
https://www.youtube.com/watch?v=O7moyARfNwM
след тежък ден, тази скръбна вест
съкрушен съм
anonymous708973
07-27-2015, 16:43
Защо е починала???
kalpazanka
07-27-2015, 17:01
дори в момента чета соц гурме
Би ли драснала после ревю?
NomNomNom
07-27-2015, 17:05
Защо е починала???
6 месеца стояла в кома, опит за самоубийство :/
kalpazanka
07-27-2015, 17:06
Според мен е била във вегетиращо състояние и досега са я поддържали апаратно. :(
NomNomNom
07-27-2015, 17:42
Според мен е била във вегетиращо състояние и досега са я поддържали апаратно. :(
дааа, твай четох и аз. Кофти за момичето и роднините, моите съболезнования.
pac0line
07-27-2015, 18:03
Айдеее, час и малко до нощния влак .. и пак ми е жега, не знам бира ли, мента ли, кво ще спасява положението.
Im outta here bitcheeez!
LoadRunner
07-27-2015, 18:17
Д*йба, щях да се самоубия. Ама в буквалния смисъл. Тез' глупави газови котлони.... Иначе добре, де :lol:
а ко стана с газовия котлон
странно ама аз днеска си купих портативна газова горелка и върнах 2 преди да нацеля дългосрочно работеща а не само в магазина
LoadRunner
07-27-2015, 18:21
дааа, твай четох и аз. Кофти за момичето и роднините, моите съболезнования.
тъпо е че някои хора не оценят стойността на парите
а можеше примерно да избяга в някое кубинско райско кътче и да започне на чисто просто ей така от утре
NomNomNom
07-27-2015, 18:30
тъпо е че някои хора не оценят стойността на парите
а можеше примерно да избяга в някое кубинско райско кътче и да започне на чисто просто ей така от утре
Вярно думаш, просто като е даденост дори не ти минава през акъла какво би правил, ако имаш толко и толко пари. А пък другата страна на монетата е, че емоционалната болка направо обезличава всичко друго, пък на това момиче мн драма му се е събирал през годините.
Ениуей
Бясна съм. Възпитана съм от горди хора със стойност, а за пореден път ми се налага да ги виждам на колене по най-гнусния и жалък начин. А аз не мога да направя нищо за да променя положението им, а съм беспособна да се държа по начин, който би ги утешил, защото в противен случай ще повторя тяхната грешка. А всъщност изглежда все едно ги тъпча... Болно ми е, адски много. изпитвам само неприязън и озлобление.
И все пак съм просто пречка...
Пие ми се безпаметно.
Dagichka
07-27-2015, 18:54
ахх, обичам ги тия прекрасници, дойдоха до нас буквално и ходихме пеша до езерото и пяхме по пътя :д много ми е хубаво, че дори след толкова години си запазихме приятелството <3
За пореден път ми се доказва, че ако някой има желание да дойде да те види, ще дойде да те види. Така се радвам, че го направи. Такава е прекрасница. :3 Не съм вярвала, че ще се сближа с някого за толкова кратко време. Проблемите след това са толкова незначителни пред любвеобвилността й. <3 Звуча като лесбийка. 8-)
dreamwalker
07-27-2015, 19:30
За пореден път ми се доказва, че ако някой има желание да дойде да те види, ще дойде да те види. Така се радвам, че го направи. Такава е прекрасница. :3 Не съм вярвала, че ще се сближа с някого за толкова кратко време. Проблемите след това са толкова незначителни пред любвеобвилността й. <3 Звуча като лесбийка. 8-)
Мисля, че си опасно наивна.
paradosou
07-27-2015, 21:14
Бясна и безкрайно благодарна едновременно. Кълбо от емоции... Какво въобще се занимавам с абсолютно неадекватни хора, дето не заслужават внимание\приятелство...?! Защо бясна ще остане за мен, благодарна, понеже си направих адски важни изводи и повече няма да се въртя в кръг и да изпитвам неудовлетворение по една и съща причина. Наистина. Аз съм тва, което съм. Харесвам се даже в момента въпреки небрежния си заради нервите вид - във всякакъв смисъл.
Здрасти, ново начало ; )!
dreamwalker
07-27-2015, 21:16
Бясна и безкрайно благодарна едновременно. Кълбо от емоции... Какво въобще се занимавам с абсолютно неадекватни хора, дето не заслужават внимание\приятелство...?! Защо бясна ще остане за мен, благодарна, понеже си направих адски важни изводи и повече няма да се въртя в кръг и да изпитвам неудовлетворение по една и съща причина. Наистина. Аз съм тва, което съм. Харесвам се и даже в момента въпреки небрежния си заради нервите вид - във всякакъв смисъл.
Здрасти, ново начало ; )!
А ти си твърде добра.
paradosou
07-27-2015, 21:17
^Грешиш.
пуснаха ми оферта за 4 дни работа във Видин и се чудя дали да приема :/ Ще съм с напълно непознати хора, които ще са на поне 10 години над моите :Д :Д Има ли някой от Видин? Поне Баба Вида да видя докато съм там :/
galaxy29
07-28-2015, 00:03
каква работа
каква работа
Неприятна, предполагам :D Трябва до сутринта да реша, а не ми помагаш особено :/
Аре гръм да ме удари вече, че не знам колко още ще издържа. Ако прекарам днешния ден, съм ебаси коравата пичка.
безсънно спане, за пръв път от много време
най-хубавото, което ми се случва в момента
не беше яко събуждането.
и осъзнаването
вчерашния пост за тъпото умножен по 1315411451421514151445
е така просто
и дори вече не е е така
защото явно можело и повече :)
а ко стана с газовия котлон
странно ама аз днеска си купих портативна газова горелка и върнах 2 преди да нацеля дългосрочно работеща а не само в магазина
To работи, въпросът е, че там, където регулираш колко поток на газта да допуснеш нещо заяжда.. та както се опитвам да го усиля "леко" и.... "бум" :D Не мога да сваря да спра отдолу клапата на газовата бутилка. абе филм..
за пантерата :Д
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11011483_10202927389264188_7511757420503103061_n.j pg?oh=768caac109a4b69495e0eb2bbabb1e2b&oe=5612260C
therichbitch
07-28-2015, 10:53
хехех, гениален е тоя Корельо бе. Пък аз се чудя, че интелигентните младежи все него четат.
NomNomNom
07-28-2015, 12:15
павло започна зле, няма я тази остра мисъл за майтапчетата
пауло е мега
Поканиха ме на второ интервю, оказа се, че приятел на приятеля ми работел там, познал ме е ( баси колко е малък светът :Д ) , и му казал, че ме били харесали много, че не наемали чужденци, ама щели да направят изключение за мен, ако всичко мине ок :д
Сега само тр да преговоря всичките неща, които съм написала във св-то, защото усещам как ще се изложа на multicast и mlps :D
Препоръчаха ме и на едно др място, там е за lead engineer, ама като че ли там ще е по-скучно, ама ще е френско говорящ екип, та поне мога да преговоря френския покрай тях ( ако изобщо ме вземат на някое от двете места ). :Д
А хич не ми се напуска, имам най-добрата шефка на света, компанията държи на служителите, в топ 10 на най-желаните работодатели в света е, като цяло всичко е супер, ама ... се чувствам много млада за толкова не-динамична и спокойна среда.
Ох, наистина, дано не се изложа на интервютата, мн съм притеснена, защото и на двете места съм препоръчана, и не искам да се излагам пред приятеля ми и неговите приятели.
dreamwalker
07-28-2015, 13:03
Успех, НомНомНом.
anonymous708973
07-28-2015, 13:47
за пантерата :Д
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11011483_10202927389264188_7511757420503103061_n.j pg?oh=768caac109a4b69495e0eb2bbabb1e2b&oe=5612260C
Хахах :д
Ох, тоя отгоре пак се разгрява оперно. Предполагам, че за нещо се упражнява човекът, ама като го знам как с часове вие...оф, бе. Откъде пък си е намерил пиано съпровод, никак не ми ясно.
Да си идва мъж ми, ще се глезим с обяда днес^^
Номи, успех!!
Една позитивна новина, сред купищата лайна тези седмици - ще ставам студентка! :))))))
и после ще ви разкажа една история за телефона си
Dagichka
07-28-2015, 14:17
честитоо, какво записа? :3
спечелих си "слънчев шампоан и сапун" от играта на един био магазин във фб, ахах наистина имам късмет :cool: само не знам кога ще се домъкна да си ги взема, в тая жега не ми се мърда никъде
мерси мерси
класическа филология
dreamwalker
07-28-2015, 17:59
мерси мерси
класическа филология
Много добър избор.
sl1nceetoo
07-28-2015, 18:33
Супер странната сутрин. Оф, тая седмица ми е изпълнена с какви ли не емоции. Направо не знам.
Много некомфортно ми беше с тези, нямам търпение да се прибера вкъщи и да съм си само с моите момичета.
Напазарувах си много хубаво. Доста неща си взех.
Преди малко си оправих и багажа за морето.
Сутринта се записах официално за курсовете, дипломата само трябва да си дам, че я забравих.
Утре сутрин пътуваме и дори не знаем за къде :д
Взех си новите слушалки и книгата. Всичко е ок.
Обаче много се затъжих за вкъщи. И мамчето ми залипсва, а скоро хич не се очертава да се прибера.
Веднага като се върнем, почва обучението и сигурно ще остана при баба ми.
Следващата седмица се надявам и да се видя с нея. Много ми е любопитно едно такова, изглежда печена.
Сега отивам хуубаво да се наям, че захладня най- накрая, а няколко дни нищо не ям в тия жеги.
LoadRunner
07-28-2015, 19:24
захладня най- накрая
в коя географска точка си, аз нещо не съм го забелязал това явление
kalpazanka
07-28-2015, 19:28
^ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
стана ми забавно :D
NomNomNom
07-28-2015, 19:33
Ewok честитоо
дриймке, пинки, тейнкс
спечелих си "слънчев шампоан и сапун" от играта на един био магазин във фб, ахах наистина имам късмет :cool: само не знам кога ще се домъкна да си ги взема, в тая жега не ми се мърда никъде
аз пък спечелих добавка от силата и се чувствах като най-големия милионер :/
GoodEnough
07-28-2015, 20:10
мерси мерси
класическа филология
СУ, познах ли ?
pac0line
07-28-2015, 20:29
Бях забравил какво е нашите да ме глезят :д Свежи салатки, скаричка (може би с антракс), сладоледче, диня, студена бира, нема кво (да се обърка).
Ама водата в морето е пълна пикоч и не разхлажда.
Другите ми неща много добре се подреждат също, липсва ми малко, тук няма при кого да отида и да знам, че ще си къркаме до сутринта, но това е малкото зло, важното е, че се разбираме ^^
Аре поздрав готиняги
https://www.youtube.com/watch?v=xGXA2EjcIGE
изгорих си небцето от една баничка :д
/feeling FIT
Пияна.Нещастна.Като цяло гадно.
трябва да ставам след 4 часа, а 'ич ми се не спи :/
102thedream
07-28-2015, 23:25
Пияна.Нещастна.Като цяло гадно.
няма логика
dreamwalker
07-29-2015, 00:18
трябва да ставам след 4 часа, а 'ич ми се не спи :/
+
СУ, познах ли ?
нда
то аз не знам да я има другаде
Снощи... снощи беше изненадващо. Жалко, че не стана и сутринта. Може би след като вече всичко се знае и всичко, което можеше да стане, стана, най-накрая няма за какво да мисля, за какво да се тревожа, да се притеснявам. И просто беше чисто. Все още преживявам онова, макар че то се случи/разбрах едва онзи ден вечерта и е нормално. Но е гнусно и не искам да го виждам в главата си.
Има напредък. Има надежда. Само времето ще покаже дали ще стане.
Благодаря ви на всички, между другото :д
И сега се сетих, че трябва мисля един мейл... Ако го бях написала по-рано, когато ми беше по-вълнуващо, щеше да е ок. Ама пък не исках предварително. Трябва пак да мина на тази вълна, обсебваща е, но е по-безопасна и приятна. А и ще ми поотмине сегашното.
изгорих си небцето от една баничка :д
/feeling FIT
днес се събудих и първото нещо, което направих, беше да я повърна.
честито ми натравяне за сезона :д
встрани от това, изпих си чая.. ще бягам за стаж.
хубав ден на вси'
няма логика
Защо? Теб алкохолът по-щастлив/а ли те прави ?
нз, не ми е комфортно да има хора покрай мен ;д. свикнала съм да съм си саможива <3
нз как ще дочакам дните, когато навън температурите ще са минусови, евроспорт ще бъде бял и ще пия горещ шоколад. дотогава няма да се отлепя от климатика.
!
NomNomNom
07-29-2015, 10:28
Утре ще е. Много ми е притеснено за всичко, ако случайно стане, не знам как ще се организирам всичко да стане бързо :(
По нито един параграф не съм готова в момента за това, но той ще ми помогне с всичко, с което може.
Любов е.
Dagichka
07-29-2015, 10:59
адски уморено ми е, излязох за 10 минути да купя храна и щях да умра на тая жега :с поне някви чичковци с униформи ме пуснаха да мина преди тях, че те избираха сто часа ядене за обедната си почивка :дд и като знам, че от утре трябва пак да спя на разгъваемия диван направо грр
начи, на басейн с токчета може, само ако ще снимаме порно..
начи, на басейн с токчета може, само ако ще снимаме порно..
:lol:
ПТ: Снощи, а и днес сутринта, бях много зле. Вече се чувствам по-живнала. Някак си успява да ме усмихне. Ама то и при толкова часове в опити, как няма да успее накрая? 8-) Видях един позитивизъм от цялата работа - ще се стегна. Няма да кажа, че ще отслабна, защото цяла зима мрънках как съм заслабнала.
Все още не мога да се усмихна като хората де. И се чувствам малко предадена. Но важното е, че са до мен. И двамата. Факт е, че само те ми останаха, сред многото, които с всеки изминал ден ми доказват колко много им пука за мен. Е, разбира се, и нашите са до мен. Колкото и трудно да ми е, продължавам напред и глупости в мислите ми няма да има. ^^
Колкото до другото, заело място в мислите ми в момента - бясна съм /бях/ и усещам как нещата, които наговорих, ще се уталожат и като някой ми каже нещо, няма да съм толкова ядосана и няма да си кажа всичко. А не искам да им премълчавам повече. Пис-на ми.
SHPAIdURmeN
07-29-2015, 14:00
Ей
ама
всеки път ме пронизва с този
поглед
NomNomNom
07-29-2015, 15:12
абе, да направим някаква форумна, преди всички да са изпозаминали наесен ?
102thedream
07-29-2015, 15:19
Защо? Теб алкохолът по-щастлив/а ли те прави ?
зависи от компанията и количеството
102thedream
07-29-2015, 15:20
ре чакаме се на най-мръсната пейка на ндк
NomNomNom
07-29-2015, 15:24
ама и задължително някой трябва да е мъртво пиян
galaxy29
07-29-2015, 15:25
дам, аз
102thedream
07-29-2015, 15:26
към мен се приближава една мртво пияна
NomNomNom
07-29-2015, 15:27
ама трябва да дойдеш така, не тепърва на пейките да пиеш
бих те заместила, ама като съм мъртво пияна обичам да спя в локвите, а не вали тези дни
102thedream
07-29-2015, 15:30
еуочето успешно ще те замести
galaxy29
07-29-2015, 15:47
:д
защо пък така, може пък да искам да дойда трезва и срамежлива...
102thedream
07-29-2015, 15:50
to drug variant ima li ;d
NomNomNom
07-29-2015, 16:01
аз пък не пия, само се правех на интересна :(
хайде да пием чай
едит: пък ще имам гости и уж щели да носят шоколадова торта, ама не съм сигурна, и сега съм под напрежение, защото трябва да правя палачинки, ако няма торта, за да има достатъчно храна, не искам да изглеждам като лоша домакиня
anonymous708973
07-29-2015, 16:11
Избеснявам и ми е тъжно едновременно.
Чисто нов телефон ще пращам за поправка, аман. 3 седмици минимум, дано до 5 да са готови и да си тръгна с телефона.
аз дори пияна съм със задръжки, така че не е мн интересно
просто бръщолевя глупости :д
но да, много съм навита на форумна
написах го кодирано по-рано, но сега ще се похваля пак - снощи правих най-якия секс в живота си. Кой да знае, че ще е при такива обстоятелства
galaxy29
07-29-2015, 18:04
to drug variant ima li ;d
дам, все пак съм шизова
боряна, аз също си имам задръжки и тогава
-.-
и ми беше неудобно да те питам едно нещо, но сега ще се отсрамя (трезва!), та...
anonymous708973
07-29-2015, 18:09
Наричаш отсрамване абсолютната ти липса на тактичност ли?
Толкова ли не можа на лично да я питаш, момичето ако искаше да дава гласност, щеше да го направи.
написах го кодирано по-рано, но сега ще се похваля пак - снощи правих най-якия секс в живота си. Кой да знае, че ще е при такива обстоятелства
Благодаря ви на всички, между другото :д
И сега се сетих, че трябва мисля един мейл... Ако го бях написала по-рано, когато ми беше по-вълнуващо, щеше да е ок. Ама пък не исках предварително. Трябва пак да мина на тази вълна, обсебваща е, но е по-безопасна и приятна. А и ще ми поотмине сегашното.
^a това предполагам е кодът? :lol:
LoadRunner
07-29-2015, 19:17
Толкова ли не можа на лично да я питаш, момичето ако искаше да дава гласност, щеше да го направи.
момичето каза че пие и много се бие и ебе на поразия
за ква тактичност говориш?
dreamwalker
07-29-2015, 19:18
Ако видите едно същество с черно наметало и сърп, това съм аз.
DisappointedDreamer
07-29-2015, 19:39
аз дори пияна съм със задръжки, така че не е мн интересно
просто бръщолевя глупости :д
но да, много съм навита на форумна
Усмихнах се :Д
С теб бих се запознала^
Аз... се намирам в много интересен етап от живота си. Надявам се всичко да е за добро.
102thedream
07-29-2015, 19:43
то си личи не знам кво вино сте пили заедно не я познавам и съм и чел 5-6 мнения общо но си личи така чеее
плюс това не искам да го казвам ама тва е форум и се тая боли те фара ще те питам гъбички имала ли си ако искам дали ще ми отговориш си е твоя работа
anonymous708973
07-29-2015, 19:48
Вие сте малоумни, бе.
102thedream
07-29-2015, 19:52
а може да се познават не мислиш ли може да имат специална връзка и да могат да си премятат един тампон цела седмица
малоумно е да не видиш очевидното
LoadRunner
07-29-2015, 19:57
на мен пък пантерата на моменти ми е много малоумна
но мисля че се прави на "мнимата приятелка" точно в тоя момент
някво излишно "приятелско" натягане което не е на място предвид фактите които дадох
LoadRunner
07-29-2015, 20:03
и най-тъпото е че тая замунда последните месеци нищо не може да ми предложи
anonymous708973
07-29-2015, 20:16
Поне имаш замунда, не мрънкай.
LoadRunner
07-29-2015, 20:24
ми ти нямаш ли
http://www.gol.bg/bayern/2015-07-29/rozovata-pantera-na-bayern-video
galaxy29
07-29-2015, 20:31
бо, извинявай, ако ти е станало дискомфортно
102thedream
07-29-2015, 20:35
ako li ne наздраве
galaxy29
07-29-2015, 20:45
прехвърлих ти го на лс, че кой знае..
и дам, в противен случай - наздраве :д
пък пантерата си беше права, но въпреки това и на мен ми прилича на натягане и като че ли колкото да насоли галаксито :д
^a това предполагам е кодът? :lol:
ахахахахах, да ти *** кода :D :D :D :D
am i doing it right?
LoadRunner
07-29-2015, 20:52
ми на мен крива ми се струва
а маймунката бо не си ли е намерила много бързо ново клонче
galaxy29
07-29-2015, 20:52
:Д
dreamwalker
07-29-2015, 20:53
ахахахахах, да ти *** кода :D :D :D :D
am i doing it right?
http://img.memecdn.com/no-shit-sherlock_o_850672.jpg
http://img.memecdn.com/no-shit-sherlock_o_850672.jpg
http://sherlockcares.com/wp-content/uploads/S2E2_you-drugged-me-600x337.jpg
аре бе, колко време писах тая тъпотия сайз=+5 :/
anonymous708973
07-29-2015, 21:55
ми ти нямаш ли
http://www.gol.bg/bayern/2015-07-29/rozovata-pantera-na-bayern-video
Не, няма такива екстри тука :д
Пхахаха, Ракши, добре си се справил!
galaxy29
07-29-2015, 22:08
правиш ли йогата, надувалке
Rakshy, това беше грубо според мен хаха :]
Ще отговоря на всички дружно, мързи ме да цитирам.
На тези, които бяха питали - не, не е това поста :Д
За останалите неща не е ваша работа. Само ще кажа, че не всичко е така, както изглежда и може да бъде интерпретирано по различни начини :)
Затова и не конкретизирам в постовете си - защото не.е.ваша.работа.
Оттам нататък съчинявайте си каквито искате истории.
Усмихнах се :Д
С теб бих се запознала^
Знаеш ли, че сме се виждали веднъж в борисовата? Бях с Илия на една пейка и ти минаваше случайно оттам с някакво друго момче и той те поздрави и си говорихте малко, не помня за какво, ама май не ни запозна. После ми каза, че си ти, но аз тогава не пишех извън кофата и те знаех само по ник. Едва ли си спомняш, де, просто казвам :д
Иначе и аз бих.
Dagichka
07-30-2015, 08:32
бяясна съм, за трети път тая седмица ни спират водатаа, как се предполага да оцелея в тая жега тогава? че и токът спряха преди малко, добре че секунди преди това излязох от асансьора :д иначе съм доволна, че хванах една 'измама' на тия тъпаци от биллата, разправях се 15 минути, ама нищо де, доволна съм, а на касата имаше сексав касиер :д
NomNomNom
07-30-2015, 08:35
мъжете да не отварят
към жените
http://pic.pimg.tw/zoralala/4bc85b7d58b2d.jpg
защо в бг нямаме такива тампони :/
защо очакват да си бъркаме с пръстите до гушата
едит: сега видях, че имало в някои аптеки, интересно
@Ewok, нямах предвид нещо лошо.. но както и да е :]
понякога мисля че имам раздвоение на личността, пиша/казвам някви неща които очевидно не ги мисля
или поне няколко часа/дена след това и нещата не са актуални вече.
трудно ми е да живея със себе си, а за по-близките ми нз как е : D
NomNomNom
07-30-2015, 11:58
Вързаха ми тенекия на интервюто, или как чаках час в хола с риза и сако, с лека вадичка на челото, защото климатика докато подейства, + падаща батерия на компютъра, защото в най-хубавата част на хола няма контакт + болки в корема.
Та вече 3 часа никой нищо, ще пиша на човешки ресурси. Дано не се е случило нещо лошо тип джихадисти в офиса.
Демотивирах се.
Котката на съквартиранта повърна топка с косми до главата ми.
Изядох два сладоледа да неутрализирам утрото, пък прекрасника се прибира след час и поне ще си го гушкам.
трудно ми е да живея със себе си, а за по-близките ми нз как е : D
story of my life
^_^
това беше кодирано послание, че снощи се изчуках здраво.
Niakoitam
07-30-2015, 12:04
Егати и жегата. След като баща ми цял ден ме кандардисва още в селото ни да се съблека гол до кръста,но аз не исках вече най-накрая и сам се предадох. :D
Иначе днес направих една добра постъпка. Ако не бях аз един дядко щеше да олекне с 10 лева още от сутринта на спирката на рейса за селото ни до една будка за вестници. Гледам аз че небрежно си хвърля някаква хартийка на земята и понеже го раздавам леко с екологични възгледи малко се издразних. Станах от пейката да видя какво е и гледам 50 лева. Впоследствие забелязах,че не са 50,а 10. Изчаках го да си купи вестника и той си тръгна. Аз викам: "Господине,господине! , обаче човечеца нещо както казваме тук, не му работеха явно както трябва слушалките и си шляпа ли,шляпа напред. Взех ги,настигнах го и му ги дадох. Благодари ми и си тръгна. Не,че попринцип щяха да са ми излишни 10 лева,но пък нали съм си съвестно гражданче. :) То и напоследък като чели са започнали да ни идват разни такива дребни суми попринцип. Майка ми спечели от лототата 10 лева и след това пусня с тях и спечели 4 лева. Баща ми пък онзи ден в София си намери 10 евро. И така.
На връщане пък ми се стори,че в рейса една непозната девойка,до която седнах,но от другата страна на пътеката,ми се усмихна боязливо и едва видимо преди това.И да е било така,и аз съм срамежлив така че не си обелихме и думичка. Поседя малко и после започна да си ръчка нещо по смартфона.И понеже на моменти го обръщаше към мен виждах,че сякаш си беше включила клавиатурата,но май нищо не правеше.Аз си слязох тук,а тя си продължи към София.
И да като казах клавиатура,та и на моя телефон виртуалната клавиатура,с която се пише в интернет нещо се сбъгяса днес и започна да ми досажда постоянно и да не мога да пиша освен това в интернет. Рестартирах,изключвах,вади х батерията и нищо.Викам си: "Хайде,дойде му време за сервиз,поне има гаранция още." Накрая от интернет разбрах,че на доста приложения включително и на клавиатурата и контактите при този тип телефони се случвало това и намерих информация как от настройки да си изчистя клавиатурата от излишни данни. Направих го и сега всичко си е ток и жица. :)
мъжете да не отварят
към жените
http://pic.pimg.tw/zoralala/4bc85b7d58b2d.jpg
Тва е като ракета Томахолк :D :D :D
а как се чувствам, ръце ме болят мега много от толкова блъскане (не във фитнес, за съжаление). разстоянието от последния ми прешлен до средата някъде на гърба не го усещам :D толкова силна скованост никога не съм имал :D
https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t34.0-12/11749755_957316694312252_1742908661_n.jpg?oh=992c5 a9fbc06e83c091798b1949429bc&oe=55BD3FFC
.............
^ в Люлин заваля ^_^ (не казвам София, защото имаме микро климат, и ако вали тук не е сигурно, че вали и другаде :/ )
SpiritInBlack
07-30-2015, 15:53
Не разбирам на какъв език се говори в града ми, лол. За първи път от години Варна май ми харесва повече от Пловдив.
Dagichka
07-30-2015, 15:54
горещо и влажно е още по-ужасна комбинация от горещо и сухо, умирааам :д
и след няколко часа отивам да посрещам сестрата на летището ;3
Скорпионка
07-30-2015, 16:15
^ в Люлин заваля ^_^ (не казвам София, защото имаме микро климат, и ако вали тук не е сигурно, че вали и другаде :/ )
Нали.Изля го доста и това беше утре пак жеги.
П.п Малко съм в лошо настроение, все ще се намери някой да те ядоса, дано някой ми го оправи, ако нещо не ме ядоса още повече.
Откакто се изнесох, със сестра ми станахме супер близки. Не се виждаме често, защото и двете работим и ни е трудно да се засечем, обаче на ден си говорим по 1 час по телефона, което е страшно много за мен. :Д
А на мама все още й е трудно да свикне с тази мисъл, "мъчно й е". :Д
Следващата седмица ще си взема и заека, а по нататък ще си вземем още едно зайче. :З
спя.
https://www.youtube.com/watch?v=PcGxnOON_KM
стряскам се /тела ми/.
'аало'.
'здрасти, какво правиш...дрън-дрън... много ми е притеснено, ще дойдеш ли...дрън-срън...'
и се ядосвам, че ме търси за пореден път като й потрябвам. да съм емоционално кошче. съвест. МОЗЪК. писна ми, бе. мамка му. сякаш ме интересува. сякаш се интересува.
'амии, не мога'
*еби си майката, овца такава* си казвам наум. развила съм непоносимост към тъпотията, празнословието, лицемерието, макар че и аз съм лицемерна, задето се държа като ангелче, а отвътре съм зло. нз, с тва темпо... превръщам се в хейтър, социопат, мизантроп. грешка, не е в сег. вр, а в минало. сякаш преди векове, в някой минал живот съм била усмихнато и добро същество.
и така.
ще си взема студена...вана.
'Бати пороя братче. Цялата улица с листа. И то за някакви минути, ще кажеш, че е валяло цял ден.
anonymous708973
07-30-2015, 18:29
Хора, при мен миналата седмица беше почти 40 градуса, днес е 18, облечена съм с дълъг панталон и блуза с дълъг ръкав и ми е съвсем добре, тоест, не съм се навлякла излишно или нещо такова.
Просто... кво да ви кажа.
Избрах си предметите за Еразъм семестъра, въпреки че предметите са тежки - щото толкова ми е акълът, хах - програмата ми ще е някаква мега свободна и лека в сравнение с тук, хаха. Надявам се тази седмица да уточня и въпросът с жилището.
Пак се въодушевих за близкото бъдеще, а трябва да си седна на дупето и да си уча за изпитите в непосредственото бъдеще 8-)
Бтв, ето ви един блог, мадамата е българка, няма такъв кеф да четеш на английски. Една от мнооого малкото, които наистина могат да пишат на чужд език - http://www.letterstoa.com/. Даде ми куража да почна и аз на английски, за което от доста време събирам топки. Дано не се окаже, че ми е далеч по-ръждясал отколкото си мисля, пфу.
И още една мацка, която дори живее в Бг - http://www.rosychicc.com/, но тя пише за козметика. Фразеологизмите ми идват малко в повечко, но... просто е кеф да я чета. Доста дълго време не знаех, че е българка. Съвсем различно е от случаите, когато чета текст и просто знам, че е превеждан директно от бг.
Само малко лични размисли, не ми скачайте, моля, просто исках да ви дам нещо готинко за разглеждане.
Отивам да правя супа, че мъж ми да се стопли в тоя бахър :D
galaxy29
07-30-2015, 18:35
ммм добър немски и добър турски... добра комбинация, пинкс
DisappointedDreamer
07-30-2015, 18:38
Знаеш ли, че сме се виждали веднъж в борисовата? Бях с Илия на една пейка и ти минаваше случайно оттам с някакво друго момче и той те поздрави и си говорихте малко, не помня за какво, ама май не ни запозна. После ми каза, че си ти, но аз тогава не пишех извън кофата и те знаех само по ник. Едва ли си спомняш, де, просто казвам :д
Иначе и аз бих.
Спомням си, разбира се :)
цъкай кога да се видим^
galaxy29
07-30-2015, 18:41
сигурно на среща с теб е като на почивка в сахара
DisappointedDreamer
07-30-2015, 18:42
да. а аз съм водата))
galaxy29
07-30-2015, 18:43
;/ не, не беше комплимент
DisappointedDreamer
07-30-2015, 18:48
а ти си толкова спряла, че не можеш да разбереш отговорът ми.
:Д
току що гаджето ме заряза, понеже съм я бил забравил на някаква бензиностанция в петрич?!?
LoadRunner
07-30-2015, 18:59
нз, с тва темпо... превръщам се в хейтър, социопат, мизантроп.
защо да се превръщаш като ти си си
нали казах, че не е в сегашно, а в минало време, шматка
pac0line
07-30-2015, 19:02
Деба май съм си влюбен .. мислех, че като изчезна на разстояние и ще забравя и си е няква тръпка за 2-3 вечери тип "we get drunk, we fuck & gthoh", ама щом съм с пеперудките в стомаха и липсата lo6o :d
ся па се оказа, че ме е зарязала, защото съм бил спорел дали е било точно бензиностанция или супермаркет
Днеска май видях последният ми сериозен тъпкач. Предния път едва не си повърнах джигера и да се разрева в движение, а днеска просто ме хвана яд, че не го видях по-рано, май е напълнял доста... И така да мъчи колицата, толкова да е мръсна... Чехълът!
Утре ще си релаксвам цял ден, ще ди свърша разни неща и из нас, надявам сд онова тъпо лайно - брат ми да не ми спъва работата.
Тъпото е, че утре ще трябва да тренирам в почивния си ден за да. Компенсирам сряда и днешната по-кратка тренировка.
Гузно ми е за храната отново.
Утре вечер няма как да не изшяза, а знам, че ще е зверски тъпо....
LoadRunner
07-30-2015, 20:03
тази над мен ми става все по-неприятна а уж си пише ей тъй на себе си
Та странното е че мисля да я блокирам и тя общо взето ще е първият човек който ще блокирам и някога бих блокирал
иначе по темата, имам още ~15min да реша дали да изляза да си взема рафи с барбекю за филма, размишлявам по тоя въпрос от половин час
galaxy29
07-30-2015, 21:14
много ми се плаче, а нямам сили да се разплача ;д само ми се насълзиха очите
^Толкоз' ли те мързи да отвориш шкафа с алкохола?
Ям си студена диня от КауфлаНА и си тегля филм. Ех.. живот ли бе да го опишеш? Ей сега като почне уни-то ще стане истински филм с висшите математики :D До тогава, много здраве!
galaxy29
07-30-2015, 21:21
^Толкоз' ли те мързи да отвориш шкафа с алкохола?
не заслужавам удоволствие, нищо хубаво не заслужавам ;д
Мале, наистина си трезвена..
много ми се плаче, а нямам сили да се разплача ;д само ми се насълзиха очите
думни 2 уискита и ще ти дойде силата, пияницо :(
Пха, няма да ходя във Видин, чудесно е чувството :D Но пък ми е тъпо, толкова тъпо, че вместо да отида в моята зала, ходих в тази на сестра ми, за да не ходя сам :/ Още ме е яд как вчера цял ден работя с железа и ламарини, а се порязах на картон и то ебати зверското порязване ;(
@babity мнол са смях на първия ти ред :D :D :D
pandabear
07-30-2015, 23:13
Пак хванах нет на далавера, хехехе. Страшен нощен плаж направих току-що. В къщата работят 3 климатика и пак си е жега, а е 2ч през нощта. Ужас. И съм почти сигурна, че бирата тук става все по-добра с всеки изминал ден. А може да е само моята специално : ) Този сервитьор в плажното капанче много плакне очичките ми. Момичетата ми се подхилкват като почна да им плямпам за него, ама те си дойдоха с мъжете, а-ма-ха. Е...и той поглежда от време на време към масата ни, ама пък знае ли човек...може да гледа кучето ми, което е плажната атракция просто. Всички много му се радват, даже някакви дечурлига искат да се снимат с него. Разсеях се. Абе може и да си поговорим тези дни, ако не ме хване злият враг срамът :Д Днес ходих да избирам разни подаръчета за близки хора, обаче харесах само един, а пък се оказа май, че на човека за когото е, няма да му хареса, хахах. И такам. Чудесно върви почивката. На много нови места бях и много красиви гледки видях, и има още много да се види. След ден-два заминаваме за Плитвичките езера и нямам търпение. Лека нощ и до чуване ;p
боли ме главата,пих течен аналгин и нищо
Чувствам се леко ядосан и гладен, както винаги.
Поразбудих се, остава и съседите да се поразтикат и да. Почвам да чистя. Днеска времето е айляк, остава само да разхлади още малко, макар че това пък ми отваря поле за размисъл кво ще обличам довечера на тъпия реюниън :-D
Иначе, сети се мара да се побара, ама заради закъснението ще си се бара сама :-D
Искам да спре да ме боли корема, верно снощи се освиних, ама ся ми е гадно пък
Спомням си, разбира се :)
цъкай кога да се видим^
Ама ти тук ли си?
Много добре ми дойде тази нощ. Даже се завихме с чаршаф! Само котките откачиха пак и цяла нощ трополене като от копита, ама поне се наспах прилично. Нямаше жега, нямаше тревоги, липсваше ми един здрав сън.
И на всичкото отгоре мирише толкова приятно в момента - зеленината отвън се е напоила от дъжда и е супер свежо <3
добро утрО :3
I'm hopeful for today and the following days <3
DisappointedDreamer
07-31-2015, 07:02
Ама ти тук ли си?
Тук съм вече повече от 2 месеца :Д
Не разбирам на какъв език се говори в града ми, лол. За първи път от години Варна май ми харесва повече от Пловдив.
Аз винаги съм харесвала Варна повече от Русе. :д Всичко отдалечено от морето, е провинция. Страшно ми харесва като град просто, не знам.
ОН: На 8ми ще ми идват гоооостииииии. :3 Йейейейе. Ще се лее кафе, мамка му!!! И ми е кеф, че нещо, което чакахме толкова време най-накрая се случи. :д И се наспах. И след малко трябва да ставам от тоя компютър, че имам работа. Научих 3-4 аФтобуса от тук и ставам все по-ориентирана, хуахаха. Ногу яко.
NomNomNom
07-31-2015, 08:23
не пия кафе, не пуша нищо, не друсам, и алкохол не пия, освен ако повода не е за малко наздраве, не се пипам, не знам какво не е наред с мен.
8-)
Ама ако имах кофа сладолед, щях да я изям :D
btw никога не съм ходила във варна, бургас и русе, наистина трябва да отида, варна звучи много красиво по думите на всички :д
Варна доста добре става, ремонтчета, това-онова.
Не мога да повярвам, че ще го кажа, при положение, че доста хейт съм изливала по града си, но може пък като завърша да се върна.....
Не знам вече :|
Много ми е раздвоено, но животът е пред мен, right?
Още ~2 години да реша..
Dagichka
07-31-2015, 08:27
галаксино, гууш.
и аз вчера ревах, адски кофти ми стана, убих една жаба без да искам (тръгнах да излизам от входа и като отварях вратата усетих, че нещо задира и след малко гледам една жабка на решетката отпред стои без да мърда, смисъл не беше размазана, ама ;с_ и 15 минути стоях до нея да видя дали ще живне и скочи, ама тц.. поне сестра ми си дойде и ми донесе подаръци, руски шоколади и от онези сладките дъвки love is.. цяла кутийка <3 и все пак още ми е кофти ;д
сънувах, че ще ходим на концерт на менсън, обаче нз как кракът ми се контузи жестоко. дори усетих болка О: толкова реалистично беше. иии той ме носеше на гръб. ии не можех да повярвам, че ще видя на живо моя любимец. тръпката беше мн истинска. песните му винаги са ме възбуждали и някак от гърба му се озовах в скута и започнахме да се се натискаме на песента para noir. около нас започнаха да подвикват да си вземем стая и тн и тогава... ме събудиха :Х
NomNomNom
07-31-2015, 09:30
В крайна сметка се оказа, че тези от човешки ресурси са зле, имах си днес второ интервю ( техническо ), и човека ми каза да чакам още две интервюта.
Освен работата, работното време ми хареса - от 9 до 7, с 2 часа обедна почивка, ако се успиш - ядеш за по-кратко време :д Петъците работиш от 8 до 3
Нз, вече съм скептична, защото на едно интервю преди време ми казаха, че ако не ми се обадят ще е грешка, ама аз знаех, че се боря с още 5 човека, които обаче имат опит по 7-10г. , а аз 3г. почти.
А сега осъзнавам, че отивам да живея на място, където никой не знае английски, даже има хора, които не знаят испански добре, какви неща правя от любов. Ако не беше той, щях да съм някъде на майната си отдавна ( англоговоряща майна) , ама пусто щото той има хубава работа, която не иска да сменя, аз тр да се забия или в най-селския северен град, или при каталунците, щото поне ще можем да сме заедно всеки уикенд + през седмицата когато той почива. А Мадрид хич не ме кефи за живот - огромен е, много хора и всякакви хора, няма море + като си ходя до бг ми е по-кратък полета до барса :д
Едит: имам неофициална информация, че са ме харесали много и че шефът на отдела е пуснал заявка до човешки ресурси да отворят позиция за мен, защото не съм нито Л1, нито Л3, а те търсят Л1 и Л3 хора, а аз съм Л2 :д ( защото за работа по проекти нямам мн опит и съм за Л2, пък за отстраняване на проблеми съм Л3 :д )
Да видим дали ще отворят позицията и дали ще ми дадат толкова пари, колкото съм поискала, защото съм си искала като за л3 :д
За Бургъз имам само спомен, че съм минавала на няколко пъти, но все пак го мразя, щот си имам причина пък! Русе е скучен, но красив и виждам, че нашите Високи, Красиви, Модерни, силните на града като цяло, се опитват да го съживят всячески. И правим яки концертчета. И освен това имаме прекраааасни шадраванчета. :33 Архитектурата на малката Виена е супер, но много криво поставят ебахти рекламните пана и серат върху красотата. А Варна си ми е много на сърце просто, почти няма лято, през което да не съм изкарала поне седмица тук, защото имам роднини в Аксаково. Дори зимата ми харесва, но зимата имам предвид като е по 1, 2 градуса и не духа вятър и не вали дъжд.
ОН: Бързо настроението ми се промени. Вярвах, че идиотите не са толкова много, имах лъч надежда, а те кретените били основната градивна единица на обществото ни. Следващия път да се замисли като псува някого на колско е години и дали ѝ отива на пола такова фриволно поведение. Щях да ѝ го рекна ако беше пред входа обаче, уви, я нямаше. А пък ако отново видя котенцата във входа без майка си, ще ги закарам в някоя организация за защита на животни. Не разбирам кой кретен би оставил котенца на няма две седмици отделени от майка си във хладен вход, за да не ги изядат бездомните кучета. В един нощем се прибираме и едно не сме видели около входа. Много Том и Джери е гледала, както каза антраксЪТ.
и аз вчера ревах, адски кофти ми стана, убих една жаба без да искам
и аз плаках цял ден
убих по невнимание новоизлюпено врабче
днес уж съм по-добре
Dagichka
07-31-2015, 10:20
:(( гууш
dreamwalker
07-31-2015, 10:40
Синя луна във Водолей.
#ДаСиВодолей
http://www.elephantjournal.com/2015/07/tm-aquarius-the-non-conformist-julys-full-blue-moon-what-every-sign-can-learn/
http://p1.pichost.me/i/63/1868792.jpg
А по принцип аз съм др Куин Мъчителката, щото пипам грубо :-D
Ебаси, явно съм в няква корава рутина, щом пфиключих с всичко толкова бързо... Сега ми е скучно.
Дигнах левел. Сложих си ВиндоВс 10. Е... очаквах повече, ама.. нали, да съм в крак с модата.
NomNomNom
07-31-2015, 10:51
Дигнах левел. Сложих си ВиндоВс 10. Е... очаквах повече, ама.. нали, да съм в крак с модата.
аз ще изчакам със 7цата да стане като с XP-то и чак тогава ще вдигам :д
Иначе как е като производителност и къстъмизация ?
^Как.. няма разлика голяма. Все едно гледаш 8.1, само дето има малко "подобрения". На Windows button като натиснеш, не ти изкарва цял друг екран, ами в ляво на монитора ти излиза като прозорче. Аз си мислех, че ще е изцяло променен, а то.. Някои иконки са ти сменени(battery, wi-fi, speakers). Toва е общо взето... май.
П.П. Сега виждам, че и календарът ти е променен. Друго, като влезеш в File explorer пак са сменени иконки, изглежда все едно по-раздвижен.