View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
AnarchyBoy
08-29-2015, 21:37
да. Най болно е да се вкарваш във филми и да си измисляш болни истории за да се правиш на интересен пред себе си
Не си измислям, казвам, каквото ми е казано. :)
AnarchyBoy
08-29-2015, 21:38
Как е възможно сериозно да го мислиш това? Ти си пълен дебил.
Problem, mate?
golemiq_korab_minava
08-29-2015, 21:40
Казал каквото му е било казано. Дойдохме си на думата :D
AnarchyBoy
08-29-2015, 21:41
Казал каквото му е било казано. Дойдохме си на думата :D
От твоя приятелка е.. уж много близка ;с :о От там го знам т'ва соре..
що си лабилен е момче?
golemiq_korab_minava
08-29-2015, 21:46
Странно коя моя и то много близка приятелка трябва да е? Майка ти също много приказки ми изпя за теб. Логика на бесепарин. Никога няма да се оправиш.
golemiq_korab_minava
08-29-2015, 21:48
Я разкажи. Да не е бившето ти гадже случайно. Момичето? Аз не съм ви виждал на живо.
Problem, mate?
https://youtu.be/uI8GtRnef6I?t=3m17s
:lol:
AnarchyBoy
08-29-2015, 21:59
Странно коя моя и то много близка приятелка трябва да е? Майка ти също много приказки ми изпя за теб. Логика на бесепарин. Никога няма да се оправиш.
:lol: Kъде намеси майки и партии бе лабилен психопат ;д
AnarchyBoy
08-29-2015, 21:59
Я разкажи. Да не е бившето ти гадже случайно. Момичето? Аз не съм ви виждал на живо.
Точно "бившето ми" гадже ми разказа къв си лабилен олигофрен ;д И как си й обяснявал, че си щял да се самоубиваш заради неква мадама, а даже не си ходил с въпросната ;д и никога не сте имали никви взаимоотношения. ;д
AnarchyBoy
08-29-2015, 22:00
https://youtu.be/uI8GtRnef6I?t=3m17s
дафък :D
golemiq_korab_minava
:lol: Kъде намеси майки и партии бе лабилен психопат ;д
Да. Да. Майка ти така ти не знаеш. Но изневерява на бспето...
aurissaaaaa
климатик пак ли бършеш пода бе тавариш :Д
AnarchyBoy
08-29-2015, 22:03
Да. Да. Майка ти така ти не знаеш. Но изневерява на бспето...
Е това е казват му какъв е глупак и той обръща разговора на политика и майки.. типичния недоволен Българин.. очаква те работа за 300 лева на пазара цял живот, с т'ва тесногръдие, глупак.
golemiq_korab_minava
08-29-2015, 22:06
Точно "бившето ми" гадже ми разказа къв си лабилен олигофрен ;д И как си й обяснявал, че си щял да се самоубиваш заради неква мадама, а даже не си ходил с въпросната ;д и никога не сте имали никви взаимоотношения. ;д
Да. Тя на 14 ли беше тогава? Ами не знам какво си сте правили, аз не ви познавам на живо както казах, но после целия форун разбра че си бил педофил и само си я разнасял с моллби. А между другото много сладки снимчици ми пращаше мс :D
AnarchyBoy
08-29-2015, 22:09
С молби? :lol: Разбира се, че бях Педофил все пак 3 години разлика 15-18 е ТОЛКОВА ФРАПИРАЩО НЕЩО. :O Майко край.. за убиване с камъни сме.. ;с
Истинска педофилия знаеш ли к'во е бе, утепляк ;д 40 годишен чичак да ебе насивал 10 годишни лапета..
golemiq_korab_minava
08-29-2015, 22:12
Удебелен шрифт..да не вкарваш лабилни чувства
AnarchyBoy
08-29-2015, 22:14
Винаги пиша така? Айде моля те еволюирай до етап на духовен връх и се самоубий ритуално, чрез сепуко, мърша лабилна ;д
golemiq_korab_minava
08-29-2015, 22:16
.. Ако някой се пита какво е нещастие. Трябва да погледне анархи.
AnarchyBoy
08-29-2015, 22:18
Как знаеш какви емоции изпитвам? Да не си някакъв екстрасенс?
Мога да ти кажа, че съм си доста щастлив.. ;д
golemiq_korab_minava
08-29-2015, 22:19
Нещастие на съдбата
aurissaaaaa
08-29-2015, 22:24
Анархи стига се занимава с инвалиди
Утре ще дойдат от Хелзинкския комитет да ти тропат по вратата :D:D
AnarchyBoy
08-29-2015, 22:24
anonymous708973
08-29-2015, 22:45
Днес почти само на течности - 2.4 л. вода. Мисля, че изкопах пътека до банята 8-)
Намерих си откъде ще си поръчам акрилни органайзъри за козметика, много ми е доволно.
Айде да се свършва вече.
чувствам се мн трансцедентно, рисуват ми се мандали, правят ми се хипарски неща.
искам да дружа с хора, които вибрират на моята честота :д
ще ги срещна, знам..
искам /и се/ чувствам толкова свободна
#филми
Анархи стига се занимава с инвалиди
Утре ще дойдат от Хелзинкския комитет да ти тропат по вратата :D:D
Виж се какво си тъпо говедо. С такива неща ли трябва да се ебаваш? Кажи му там, че е тъп, глупав или каквото още мислиш за него. Много си пасвате на простотията с анар4и, евала.
SHPAIdURmeN
08-30-2015, 10:54
правят ми се хипарски неща.
искам да се друсам* с хора, които вибрират на моята честота :д
чувствам се толкова свободна
#филми
Преправих го малко.
Нали хипарски неща, особено през 60-те на миналия век :D
AnarchyBoy
08-30-2015, 11:04
Виж се какво си тъпо говедо. С такива неща ли трябва да се ебаваш? Кажи му там, че е тъп, глупав или каквото още мислиш за него. Много си пасвате на простотията с анар4и, евала.
Няма ли да ни се помолиш да спрем? Може и на лично и без т'ва сме те търкаляли достатъчно публично..
galaxy29
08-30-2015, 11:08
ей помия
AnarchyBoy
08-30-2015, 11:34
Пак ли искаш да идвам да те оправям, ей маа му стара ненаситна си..
Ама хвани се изкъпи, че личната ти хигиена е на ниво плъх в мазето.
само аз ли намирам за напълно нормално анархито и ауриса да са най-добри приятели, всъщност те други приятели нямат, ако не се броят тия, с които играят игри и са същите галфони като тях
AnarchyBoy
08-30-2015, 11:55
само аз ли намирам за напълно нормално анархито и ауриса да са най-добри приятели, всъщност те други приятели нямат, ако не се броят тия, с които играят игри и са същите галфони като тях
Току що доказа, кой е написал "поста", който уж трябва да е от мен. Добър опит дядка, ама не ти се получи..
Ба ли го. Он уж е по-умен, на другия па му върви с децата...упс, с момичетата. Ама на келешлъкa си уйдисват.
AnarchyBoy
08-30-2015, 11:57
Ба ли го. Он уж е по-умен, на другия па му върви с децата...упс, с момичетата. Ама на келешлъкa си уйдисват.
Казах ти, че се обичам жените като уискито 12 годишни смесени с кокаин.. ;)
А Ауриса е един от най-интелигентните хора в тоя форум и не можеш да му стъпиш на малкия пръст. Он? От кое село си бе, глупак смотан..
Ти може обаче да ни се помолиш малко, забавно е.
Дай ми обяснение за келешлък, ако обичаш.. Слабохарактерен сопол
galaxy29
08-30-2015, 11:59
мазник долен
Току що доказа, кой е написал "поста", който уж трябва да е от мен.
Ау, това го доказах още вчера в темата за музика,пич
Интелигентен не значи свестен. Сещаш ли се?
AnarchyBoy
08-30-2015, 12:01
Ау, това го доказах още вчера в темата за музика,пич
Тема за музика? не съм чел.. дай линк ;д
AnarchyBoy
08-30-2015, 12:01
Интелигентен не значи свестен. Сещаш ли се?
Ти и свестен не си, хахххаха.. глупак..
AnarchyBoy
08-30-2015, 12:02
мазник долен
Означаваш ли какво означава да се подмазвам? На кой се мазня на теб ли? На теб ти го подавам мазен всяка вечер, нищо друго..
А и си ми казвала, че така те боли по-малко.. ;/
Пипи, направо те съжалявам, защото и ти влезна в списъка му с форумни завоевания.
След година две ще четем как си била влюбена в него, а той те е отрязал.
AnarchyBoy
08-30-2015, 12:06
Никога не съм твърдял, че ми е "завоевание" просто я дразня, щото се намесва и си отваря малката мазна гнусна пълна със сперма устичка без да е питана.
Ти не го твърдиш сега, аз за това съм дал 1-2 години да измислиш историята и чак тогава да я пуснеш.
AnarchyBoy
08-30-2015, 12:10
Не благодаря, дори и хипотетично да бих си измислял за някоя мадама, не бих докоснал и с пръст тая обща утайка галакси, прекалено гнусна ми идва.. Но да я гавря и да се дразни е забавно.. :(
Пипи трудната да не й викат случайно? Щото трудно отказва... :?
Ти така говориш и за тези, в които си бил влюбен преди 1-2 години, за да това съм написал '1-2 години' , не е било някво съвпадение, а математически изчисления.
AnarchyBoy
08-30-2015, 12:13
Не съм влюбен в галакси, прекалено гадна е.. И математическото ти изчисление е доста объркано, защото по логиката ти, първо трябва да я обичам и после да я хуля, а аз вече я хуля..
Ползвам теорията на човешката глупост, за да изчислявам действията ти, там никога няма гаранция.
AnarchyBoy
08-30-2015, 12:21
Ползвам теорията на човешката глупост, за да изчислявам действията ти, там никога няма гаранция.
Използвай я за себе си, няма да сбърка, ти си сто процентов идиот.
Да ми го беше казал някой друг, може би щях да му повярвам.
AnarchyBoy
08-30-2015, 12:35
Много си тъп Сашее, Сашее
AnarchyBoy
08-30-2015, 12:52
Oпределено не си..
Защото не съм пускал тема как нямам приятели и приличам на плондир ли ?
Fisherman
08-30-2015, 12:57
здравейте приятели
AnarchyBoy
08-30-2015, 13:12
Защото не съм пускал тема как нямам приятели и приличам на плондир ли ?
Жалко, че аз не съм пускал тема как нямам приятели.. Ти определено си.. ;/
Жалко, че аз не съм пускал тема как нямам приятели.
Добре, пич
Никога не съм твърдял, че нямаш приятели, даже написах, че с ауриса сте приятели.
aurissaaaaa
08-30-2015, 13:54
Анархи, остави го корбето, просто си ме е харесал и се закача ;]
golemiq_korab_minava
08-30-2015, 14:09
Ауриса и анарибот са най големите педалчета. Някой ден ще се търкалят като утайки, но и сега психологически са за съжаление.
AnarchyBoy
08-30-2015, 14:13
Не знам кой е за психологически съжаление, лабилен психар, глупак самохарактерен, който се е опитвал да се самоубие заради момиче, което не е докосвал.. ;д
Смешник, ходи да работиш за 200 лева в некой магазин като продавачка с това просто мислене си само за теб... кенеф прост
AnarchyBoy
08-30-2015, 14:14
Анархи, остави го корбето, просто си ме е харесал и се закача ;]
:lol: И той ли е мек като харитов? ;/
aurissaaaaa
08-30-2015, 14:18
знам ли и аз ... откак се появи във форума само ме гони по темите и джафка. Ако му прегледам историята сигурно 90% от постовете му ще са по мой адрес :Д
golemiq_korab_minava
08-30-2015, 14:21
Ех. Тези геймъри на думи в анонимното много мощни. Бухаш ли либе. Точиш ли още лиги по цял ден с очилата с чипса и биричка на шкембака :D .. Учило иначе международни. На пъпа на баща си и в ТЕhеран щел да ходи да сере. А още се хвали как имал пушка и ходил да плаши уличните деца които го били и обиждали като рамбо. :D
AnarchyBoy
08-30-2015, 14:37
Какво пак си измисляш бе клоун? :lol:
Никога не съм учил международни.. Града се казва Tehran, ъ какво общо с баща ми?
Аз съм навит да се видим ела до София като ти е зор и ще ти кажа всички в очите какъв лабилен плужек си.
Естествено не си ми толкова важен, че да пия път до селото ти..
Никога не съм носил очила и не са ми трябвали, очите ми са в перфектно състояние и сто процента съм в пъти по-здрав от теб.. Чипс ям супер рядко, а бира не си мъж ако не пиеш...
И кога съм се хвалил, кой съм гонил с пушки, абе обитак ти си рядко тъп на трета бе.. ;д К'ви пушки к'ви гонитби какви филми бе изтрещелец, ти пак си влязъл в некой сценарии и нема излизане, за психиатрия си ти мойто момче.. И за кастрация..
знам ли и аз ... откак се появи във форума само ме гони по темите и джафка. Ако му прегледам историята сигурно 90% от постовете му ще са по мой адрес :Д
Като пишеш глупости, ще ти го казвам, който и да си. Не съм те закачал за нормални постове, за разлика от теб. И нека не забравяме, че ти започна да се заяждаш.
aurissaaaaa
08-30-2015, 14:53
Както кажеш, хер Флик.
некво мнол умрело чуек. Ебава си майката от мускулна треска :/
Поръчах си протеинов чипс и очаквам да е най-гадното нещо, което съм опитвал :/
SHPAIdURmeN
08-30-2015, 16:24
Както кажеш, хер Флик.
Бил ли си в Германия или си ?
Природозащитник беше бит с патица по главата, след като се опита да спре традиционна гонка на патици в морето в каталунското градче Росес, предадоха световните медии. Това стана по време на фолклорен обичай, който води началото си от 1918 година.
Ахахахахахахахахахахахаха
aurissaaaaa
08-30-2015, 16:41
Бил ли си в Германия или си ?
не съм чувал господата германци да се изказват по подобен начин, не знам откъде този въпрос :Д
иначе са ме разнасяли из Европа като по-малък но за по няколко дни, само в Англия съм бил за повече от седмица.
golemiq_korab_minava
08-30-2015, 17:04
Какво пак си измисляш бе клоун? :lol:
Никога не съм учил международни.. Града се казва Tehran, ъ какво общо с баща ми?
Аз съм навит да се видим ела до София като ти е зор и ще ти кажа всички в очите какъв лабилен плужек си.
Естествено не си ми толкова важен, че да пия път до селото ти..
Никога не съм носил очила и не са ми трябвали, очите ми са в перфектно състояние и сто процента съм в пъти по-здрав от теб.. Чипс ям супер рядко, а бира не си мъж ако не пиеш...
И кога съм се хвалил, кой съм гонил с пушки, абе обитак ти си рядко тъп на трета бе.. ;д К'ви пушки к'ви гонитби какви филми бе изтрещелец, ти пак си влязъл в некой сценарии и нема излизане, за психиатрия си ти мойто момче.. И за кастрация..
Смешник нали ти извадиха цял куп снимки на шкембака. Цяла тема има посетена за твоята лой. Хахахахахах. Не мерси. Нямам мерак да си губя времето с форумни смешници. Както ти казах теб съдбата достатъчно те е наказала.
AnarchyBoy
08-30-2015, 17:21
Смешник нали ти извадиха цял куп снимки на шкембака. Цяла тема има посетена за твоята лой. Хахахахахах. Не мерси. Нямам мерак да си губя времето с форумни смешници. Както ти казах теб съдбата достатъчно те е наказала.
Това ти е оправданието ясно ;д
LoadRunner
08-30-2015, 17:27
мазник долен
Означаваш ли какво означава да се подмазвам?
не се пали и ти
може да е имала предвид тялото ти
AnarchyBoy
08-30-2015, 17:29
не се пали и ти
може да е имала предвид тялото ти
Все още не сме видели твоето, няма и да го видим най-вероятно.. прекалено голяма мижитурка си и най-голямото постижение в живота ти е да влезеш в тийнпроблем.
LoadRunner
08-30-2015, 17:36
явно според теб е нормално да си пускаш снимки във форуми
личи си че нямаш социални контакти и живи приятели и познати
иначе галакси тва ти го каза за тялото, убеден съм, не е толкова лоша че да е имала друго предвид
Ебаси, чувствам се както преди 1 месец :)
страхотночувство
направонезнамкакживеехбез него
страхотночувство
гномо сам пеян майна
страхотночувство
гномо сам пеян майна
Преправих го малко.
Нали хипарски неща, особено през 60-те на миналия век :D
8-)
I like it!
Щях да съм добре, ако не бях прочела няква мн. мрачна астро прогноза, за моя радост, чак през 2023...
Защо някои хора се хващат на благородна работа, а само насаждат страхове у хората...
Пуу!
Bring it on, де! Животът си е живот, тря'а го живеем.
Чувствам се Ок иначе.. но не ми се разправя.
pac0line
08-30-2015, 23:44
Който квото иска да си говори, София е единствения жив град в България. Позитивизмът е навсякъде.
IWannaBeSedated
08-31-2015, 11:13
Като в емоционална дупка...
На работа съм, но ми е много добре; гледма си някви презентации по анатомия и вчера вечерта се върнах от Рила.
Заминахме събота сутринта и през деня стигнахме до хижа Скакавица, седяхме малко там после отидохме до водопада, седяхме си, разхождахме се, бая яко беше; вечерта пълнолунието в риби мноого ми въздейства и вярвам, че ще продължавам да създавам/черпя от енергията, която то ми вля; въобще и марс/венера абе перфектен момент беше за планина :Д пихме ракия, ядохме; към 12 заспахме и в 7 станахме и ходихме до 7те рилски, където се качихме най-горе и се виждаха и 7те езера и беше мноого красиво и въздействащо
NomNomNom
08-31-2015, 12:30
последен работен ден
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10629770_10207478275344171_639200354550858776_n.jp g?oh=19a4077c7173ab723fc7535e6cbf1da2&oe=567B0158 ( фейспалмвам)
gimmmmmememeeeeee fooodd
pass that shit
biva li da ima tolkova mnogo hrana i nikoi da ne se int ot neq
tova e grqh..Joey was right 88
Niakoitam
08-31-2015, 18:39
Д'еба! Нещо се изнервих. Успях да си "тунинговам" телефона в долния ляв ъгъл. Всички смартфони ли са такива или моя му е прекалено кекава пластмасата? Досега за около 10 години ползване на телефон и никога не ми се е случвало да си "тунинговам" някой. Ето затова няма даже и да имам възможност, да си купя скъп GSM,освен ако изрично не е казано,че е здрав поне малко като тези новите дето ще пускат скоро на пазара и са правени от специална сплав така че и кола да мине през тях нищо не може да им направи.Ръбчето изглеждаше страшничко.Добре че не беше дисплея,а гръбче си имам.Обаче страничното дето се наби не знам даже дали се сменя.Забелязах,че едно малко парче пластмаса надига протектора и с доста зор го отстраних.Сега изглежда значително по-добре.Под протектора има малко въздух там понеже лепилото беше позасъхнало още преди и ръбчето е като маркирано против кражба.Но много трошлив излезе.Вярно,че падна върху цимент,но пък бях полунаведен все пак...
Ако не беше интернета направо си минавах на някой обикновен евтиняж с копчета и малко по-добра камера...
Deadlock
08-31-2015, 20:54
ходихме до 7те рилски, където се качихме най-горе и се виждаха и 7те езера и беше мноого красиво и въздействащо
много искам да отида на езерата; не съм ходила никога
номномка, колко коли и чипсове :Д
Да си търсиш работа в джобса - несравнимо безполезно! Ще да взема да уча, че тя работата просто отече...
anonymous708973
09-01-2015, 09:10
Бясна съм. Не мога да реша дали да се разрева от ярост или от разочарование.
Малоумници пълни, една камара теория и те пак ще измислят откъде да извадят нещо, което никога не съм чувала, камо ли учила. И да им таковам тъпите 72 минути, тая мухла името си няма да напише за толкова, на нас обаче трябва да ни вземат въздуха и да ни направят на нищо. Ебаси, лесен и интуитивен предмет, те го превръщат в ракетна физика.
Да можех да кажа, че съм неподготвена и си е моя вината, щях. Ама просто не е. Каквото и да бях направила, нямаше да съм подготвена за тоя ужас.
Писна ми.
Да си търсиш работа в джобса - несравнимо безполезно! Ще да взема да уча, че тя работата просто отече...
безнадеждно е :D :D
довечера ще бърша сополи. вината си е моя, де. що се правя на заинтересована.
pandabear
09-01-2015, 12:01
http://38.media.tumblr.com/5a768ddd802b664f4e304673f16e3d69/tumblr_n8cqw6Tf791sdk773o1_500.gif
dreamwalker
09-01-2015, 13:47
Бясна съм. Не мога да реша дали да се разрева от ярост или от разочарование.
Малоумници пълни, една камара теория и те пак ще измислят откъде да извадят нещо, което никога не съм чувала, камо ли учила. И да им таковам тъпите 72 минути, тая мухла името си няма да напише за толкова, на нас обаче трябва да ни вземат въздуха и да ни направят на нищо. Ебаси, лесен и интуитивен предмет, те го превръщат в ракетна физика.
Да можех да кажа, че съм неподготвена и си е моя вината, щях. Ама просто не е. Каквото и да бях направила, нямаше да съм подготвена за тоя ужас.
Писна ми.
Милото то. Спокойно, едва ли този изпит е жизненоважен. На следващия ще се справиш по-добре.
GuardianAngel
09-01-2015, 14:19
Безкрайно тъжно ми е..и ми е спряло...хората са неблагодарни помяри...оф глупости те даже и хора не са...и даже не го осъзнават... чудя се закво се опитвам ... ;[ ;[ ;[ ;[
golemiq_korab_minava
09-01-2015, 15:04
довечера ще бърша сополи. вината си е моя, де. що се правя на заинтересована.защо
golemiq_korab_minava
09-01-2015, 15:10
Безкрайно тъжно ми е..и ми е спряло...хората са неблагодарни помяри...оф глупости те даже и хора не са...и даже не го осъзнават... чудя се закво се опитвам ... ;[ ;[ ;[ ;[
Не всички
От скука си направих don't judge challenge хаха. :Д Който не смятам да качвам никъде, разбира се, но е забавно. :Д
Иначе ми е някво смотано. Искам да го видя, но съм си дала обещание да не го търся и така...
Иии първи неработен ден. Напълно неработен. Супер ми е. Сега 15 дена чилче. :Д
dreamhunter
09-01-2015, 17:44
От близо 5 години не съм ходил в цирк, но регулярно виждам клоуни...омръзна ми вече от всички тия драми и интриги...
От скука си направих don't judge challenge хаха. :Д Който не смятам да качвам никъде, разбира се, но е забавно. :Д
разхубавила си се
Niakoitam
09-01-2015, 18:45
Днес отново се включих по основната тема напоследък за нашия град в групата ни във фейса ала яйцето или кокошката кое е първото или иначе казано въпроса за чисто новия ни фонтан в центъра и трябва ли в него и в шадраванчетата около него да се къпят и да си играят разни деца от ромски,но и от български произход или не.По честите дискусии започват от това,че не трябва,но днешната започна от позицията,че нямало проблем,защото било просто забавна детска игра,трябва да сме широкоскроени и бла бла бла. Аз разбира се съм на обратната позиция. Че фонтана не е за къпане и игри,а за украса и както казах се включих в лютия спор дето се заформи за пореден път. По време на дискусията директно в чата ми писа някаква непозната за мен девойка,съгражданка дето беше на обратната позиция (исками се и аз да можех така да пиша директно на съвсем непознати, или да ги заговарям,но не би). Та ме подхвана почти с "шутове" с позицията,че може би мисля така,защото нямам деца и няма как да пребиеш едно дете и постоянно да го следиш къде е като си на работа. Оттам като потръгна темата и откарахме един около 2-3 часа разговор почти без спиране на писането. Оказа се че ми е кака и е около 4 години по-голяма от мен. На около 33 години. Та започнахме от това с децата и се премина през теми за възпитанието на деца,боя като средството за това,респекта от родителите,белите от детството,годините,певците ,музикалните програми,морето,пътуването ,телепортите и науката като цяло и така. Накрая ми каза,че и били допадали разсъжденията ми и пиша страшно увлекателно и още някой и друг комплимент за моята персона по повод писанията ми. Това обаче съм го чувал някъде. Кога ли...? А да,сетих се...миналия път....и още по миналия...и още по миналия път...и още и още и още по-миналият път. Явно все пак все още успявам да правя на хората добро първо впечатление.... Поне първо... :)
LoadRunner
09-01-2015, 18:59
Бясна съм. ..
абе теб не мога да те разбера, края на август е, ти не си престанала да се обясняваш колко учиш, плъто през целия ми престой тука
ти да не си случайно на някво лятно училище, или на занималня :д
и как може като толкова много учиш постоянно да те късат?
днес имах доста скучен ден, не мога да повярвам
и навсякъде виждам хора, които се карат за едно или друго..
малко като някаква поличба, смисъл, направи ми впечатление 8-)
Не мога да разбера майка си......не ми дава да кача една снимка във фб, защото я мисли за провокативна. А тя не е... Как да и го обясня... май не трябваше да я питам дали и харесва
Не мога да разбера майка си......не ми дава да кача една снимка във фб, защото я мисли за провокативна. А тя не е... Как да и го обясня... май не трябваше да я питам дали и харесва
майките не одобряват дъщерите им да си показват яйчниците във фейса
майките не одобряват дъщерите им да си показват яйчниците във фейса
Снимката изобщо не е такава за каквато си мислиш.
Снимката изобщо не е такава за каквато си мислиш.
Здравейте,
Темата не е за тук, но няма да е лошо да разнообразим малко обстановката :) . Та искам да попитам Вие какво мислите за актовата фотография. Одобрявате ли я? Приемате ли я като изкуство, защото за някой е порнография.
Аз лично харесвам актовата фотография, тя разкрива красотата на тялото и на двата пола, в рамките на допустимото разбира се. И дали бихте се съгласили да Ви направят такава фотография :D . Не се занимавам с фотография, просто ми е любопитно.
Таа, какви са вашите мнения.
щом казваш
sl1nceetoo
09-01-2015, 19:20
Тази ли, Ани?
http://41.media.tumblr.com/tumblr_ldl9qkgM481qd0axho1_1280.png
щом казваш
Това беше просто запитване, снимката няма нищо общо.
Майка ти не смята така.
Тази ли, Ани?
Тази щеше да я сметне за глупава :D
Майка ти не смята така.
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t34.0-12/11944749_1016889528344459_737505532_n.jpg?oh=e74df e0f8b8a9813995cc9255595aac8&oe=55E8C5C5 ето
Niakoitam
09-01-2015, 19:30
Постни я тук да ти кажем дали е провокативна.
Тук все пак има много инстанции. :D
Едит: Изпредвари ме...:)
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t34.0-12/11944749_1016889528344459_737505532_n.jpg?oh=e74df e0f8b8a9813995cc9255595aac8&oe=55E8C5C5 ето
Не ставаш за такива снимки, къси са ти краката и си пълна.
Фотографа турчин ли е ?
vahvaha kak i sipva6 ;d;d
razbivash ma ;d
Не ставаш за такива снимки, къси са ти краката и си пълна.
може на снимката да е излязло така, но нито съм пълна нито имам къси крака. 167 съм, 50 кг.
LoadRunner
09-01-2015, 19:35
да но благодарение на краката, глават достига точната височина, това може да е един вид +
може на снимката да е излязло така, но нито съм пълна нито имам къси крака. 167 съм, 50 кг.
Ако фотографа е турчин, значи си ниска и трътлеста, защото турците само такива биха снимали.
Ако фотографа е турчин, значи си ниска и трътлеста, защото турците само такива биха снимали.
Турчин е, но това не означава че съм ниска и трътлеста...
Турчин е, но това не означава че съм ниска и трътлеста...
Какви са ти мерките ?
Какви са ти мерките ?
1,67м , 50 кг.
1,67м , 50 кг.
Повече приличаш на 150см и 75кг
Повече приличаш на 150см и 75кг
Ела ме премери, ако искаш а? Ще ви лъжа ли като имам въпрос. Само знаеш да се дразниш....
Ела ме премери, ако искаш а? Ще ви лъжа ли като имам въпрос. Само знаеш да се дразниш....
Само едно момиче ме е заплашвало, тренираше борба и беше с твоите мерки - 150см и 75кг
Niakoitam
09-01-2015, 19:52
Чичака нещо се е разгонил днес и не подбира мъжко и женско. Сваля те човека като в детската градина. :D
Чичака нещо се е разгонил днес и не подбира мъжко и женско. Сваля те човека като в детската градина. :D
Май е и комплексиран...
Май е и комплексиран...
Но съм висок и слаб, а това е всичко, което ти не си.
На бас, че само турци ще те канят за снимки
Но съм висок и слаб, а това е всичко, което ти не си.
На бас, че само турци ще те канят за снимки
Аз също съм слаба и висока...и какво означава "ще те канят" , с въпросното момче сме приятели и сме в една компания, той се занимава с фотография. Повече няма да споря с теб, на човек се казва един път. Вече два пъти ти го повторих, но ти не разбираш.
Аз също съм слаба и висока.
нямаше въобще да споря, ако не беше дала снимката, на която се вижда, че си ниска и трътлеста
Може да не си виновна ти, а скапания фотолюбител.
нямаше въобще да споря, ако не беше дала снимката, на която се вижда, че си ниска и трътлеста
Може да не си виновна ти, а скапания фотолюбител.
Ясно....проблема ти е фотографа, защото е турчин.
Ясно....проблема ти е фотографа, защото е турчин.
Проблемът ми е, че си се снимала без гащи, а след това се оплакваш, че майка ти била консервативна.
Проблемът ми е, че си се снимала без гащи, а след това се оплакваш, че майка ти била консервативна.
Как без гащи :D :D :D ти сляп ли си??
Аз може да съм сляп, но майка ти не е.
Niakoitam
09-01-2015, 23:17
На това попаднах сега и го поствам специално заради Ива :
http://stenews24.com/?p=2182
:D
Май се разболявам от нещо :(
такава апатия ме е налегнала днес, че даже не мога да се ядосам като хората. Просто ми е през оная работа вече.
Мързи мел Много ме мързи. Повече прозорци не искам да виждам и на снимка даже. Нямам търпение да изцепим нанякъде вече, хррррр. И не ми се стои вкъщи, искам няква разходка, а-у. И най-вече искам да си го гушна и да спя.
anonymous708973
09-02-2015, 10:45
Заспала съм в 5 тая вечер, тепърва закусвам и захващам задачите за деня...
Мисля, че е крайно време да се намеси съдбата или каквото там има горе, за да ми докаже, че съм била права цял живот, като казвам, че съм късметлийка. Много солидна доза късмет ми трябва в момента.
paradosou
09-02-2015, 12:52
С българските нямам особен опит, ама немските чиновници са скандално некомпетентни. Ще го кажа без излишна любезност - малоумни и изумително незаинтересовани. Скъсаха ми нервите и май ще продължават да го правят активно поне до средата на октомври. Красота ;d.
Пх, и най-добрата ми приятелка прави 21 сега на 9-ти, а още нищо не съм й измислила. Ще ми е интересно дали нейният няма да я замъкне на неколкодневна екскурзийка. Идеи, добре дошли сте в главата ми ;d.
paradosou
09-02-2015, 13:36
Хахахаха, какво видео гледах само... Чувството за хумор, съчетано с необичайно силно развита изобретателност, е голяма работа :D.
Хахахаха, какво видео гледах само... Чувството за хумор, съчетано с необичайно силно развита изобретателност, е голяма работа :D.
Гледала си Pewds за първи път? :Д
paradosou
09-02-2015, 14:15
не нацели ;d
sl1nceetoo
09-02-2015, 14:30
Ей, мама му стара. Тъпи хора и това е. Виждат повредата и чак след две седмици казват "ами тя не е по наша вина, не покрива гаранцията". И после "ало, добър ден, при вас ли частта от капака? - каква част? - ами тази, която се е счупила." Полудях. Дадох им го здрав без нищо счупено. Супер ме изнервиха. Като ида да го взема хубаво ще ги разхвърля. Малоумници.
paradosou
09-02-2015, 15:32
Не е като да нямам неща за вършене, а аз вместо да се захвана и методично да ги отмятам...........................
................................
...............
......бях осенена от великата идея да се гримирам. И то не за обикновено излизане, всъщност за никакво излизане, а просто ей така - да видя какъв резултат ще докарам. Докарах извънземен, разбира се. То такава беше и целта - буквално да се нарисувам в екстравагантен стил. Не съм баналното http://imgur.com/UDp6bpQ, но и нежно същество не съм.
Става за занимавка и за сериозно дълго убиване на време, определено. Хрумват ти хиляди идеи всяка секунда докато 'цапаш'. Ако можеше поне 20-30% да се реализират едновременно, би било забавно xD.
anonymous708973
09-02-2015, 15:45
С българските нямам особен опит, ама немските чиновници са скандално некомпетентни. Ще го кажа без излишна любезност - малоумни и изумително незаинтересовани. Скъсаха ми нервите и май ще продължават да го правят активно поне до средата на октомври. Красота ;d.
Пх, и най-добрата ми приятелка прави 21 сега на 9-ти, а още нищо не съм й измислила. Ще ми е интересно дали нейният няма да я замъкне на неколкодневна екскурзийка. Идеи, добре дошли сте в главата ми ;d.
За кандидатстване ли?
Откъде такъв лош опит, на мен винаги са ми помагали... стига да си вдигнат телефона.
galaxy29
09-02-2015, 15:47
не говорете лошо за немция (angry)
LoadRunner
09-02-2015, 15:52
бях осенена от великата идея да се гримирам. И то не за обикновено излизане, всъщност за никакво излизане, а просто ей така
веднага ти давам повод
скоро не си пускала гифче
GuardianAngel
09-02-2015, 19:41
;[ ;[ ;[ ;[
а той трябва да е смешен ли?
щото мен пък нещо не ме изкефи, доста лигав ми е.
но да, аз и не се интереусвам от видео игри де.
however...
аз имах добро денче:)
за малко да прочета една книга, ама ми се размина. лято е, нормално е.
lions don't lose sleep over the opinions of sheep
aurissaaaaa
09-02-2015, 21:19
а той трябва да е смешен ли?
ако си на 12 или аутист ... :)))
pac0line
09-02-2015, 21:56
А лятото е само наужким .. замирише ли на печени чушки
https://www.youtube.com/watch?v=E8BfMQ9T_ww
Всеки си има вкус. Не е много готино да отричате чуждия, все едно сте мерило.
ПТ: Това обръщение ми допадна доста. Още ми кънти в ушите и не мога да спра да мисля за това. Наистина не мога да му хвана спатиите. Неслучайно си дадох и онова обещание де. Помня, че последния път когато си дадох подобно обещание, то звучеше нещо от сорта на "от тук нататък позитивизъм ще лъха от мен" и стана нещо доста...по-различно. Обстоятелствата бързо се менят и затова не смея да го обявя и пред някакви хора, дори от близките ми само 2-ма знаят за него. Чувствам някакъв страх, че ще го наруша и ще съжалявам прекалено. Не съм сигурна дали не съм просто объркана от случващото се в последните...месеци. Просто ми идва в повече, наистина не знам как да се отърва от цялото това нещо.
NomNomNom
09-03-2015, 08:13
Струва ми 1 cent/минута да говоря с бг мобилни и фиксирани :д 4 цента с чехия, 9 цента с холандия ( някаква експатска карта си взех, за чужденци :д )
в магазините има терминали да си чекираш храната сам и да си платиш
в стола в офиса нямаме касиер, само сам можеш да си платиш :д
пълно е с колела, само искат да ме газят и се стресирам
а мястото, в което живея, е фраш с чужденци, сега отиваме на оглед за някаква къща с колегите :д
Tripping off the beat kinda, dripping off the meat grinder
Heat niner, pimping, stripping, soft sweet minor
China was a neat signer, trouble with the script
Digits double dipped, bubble lipped, subtle lisp midget
Borderline schizo, sort of fine tits though
Pour the wine, whore to grind, quarter to nine, lets go
pandabear
09-03-2015, 15:53
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11947653_512260265596214_8790778344333223281_n.jpg ?oh=da685d64012352044a15f13d6e223ec7&oe=5661CAC0
kalpazanka
09-03-2015, 16:00
Някво много отнесено и радостно ми стана след един определен телефонен разговор, та хукнах да излизам без грим (дори без спирала и очна линия), без часовник... :D :D :D
голям кораб, любовни мъки.
някойтам, благодаря, много мило :)
тая жега не я понасям. искам да изляза, да потичам, обаче е горещо и ме е страх да не слънчасам пак. и сутрин не става, щото едно, че не съм ранобудна птица, второто е, че трябва да стана сигурно по тъмно, за да е по-Ладно. оф. кога ще дойде ноември :(
Вълнувам се. Дано има няква хава.
Deadlock
09-03-2015, 19:39
драги съфорумници, спрете с тези извънфорумни форумни чатове и се връщайте тук!
не мога да кажа как се чувствам иначе, просто не мога (не че не искам тук)
kalpazanka
09-03-2015, 19:41
Я ме светнете, за кво иде реч?!
Deadlock
09-03-2015, 19:42
за форумните чатове ли?
kalpazanka
09-03-2015, 19:44
Мхм.
galaxy29
09-03-2015, 19:45
кур за алкохола
не го обиждай ;/
Мхм.
метни си скайпа на лично, брад ;/
не го обиждай ;/
пуси за алкохола
не го обиждай ;/
когато нещо ти причини толкова мъки, най-малкото нещо, което можеш да направиш е да го обидиш :/
Deadlock
09-03-2015, 19:48
събрали са се драгите съфорумници да си говорят в масов чат в скайп и затова не използват по-хубавата платформа.. ако се чудиш защо няма драма и скандал наоколо, това трябва да е
събрали са се драгите съфорумници да си говорят в масов чат в скайп и затова не използват по-хубавата платформа.. ако се чудиш защо няма драма и скандал наоколо, това трябва да е
не вярвай на всичко, което чуеш
kalpazanka
09-03-2015, 19:50
И много малко за модериране има :(
galaxy29
09-03-2015, 20:01
когато нещо ти причини толкова мъки, най-малкото нещо, което можеш да направиш е да го обидиш :/
добре ;/
Вокалистът на Iron Maiden призна: Хванах рак на езика заради оралния секс
http://www.blitz.bg/news/article/358963
Жени, ако обичате мъжете си
няма да ги карате да го правят
LoadRunner
09-03-2015, 20:21
така е по-спокойно
kalpazanka
09-03-2015, 20:36
Вокалистът на Iron Maiden призна: Хванах рак на езика заради оралния секс
http://www.blitz.bg/news/article/358963
Жени, ако обичате мъжете си
няма да ги карате да го правят
И обратното важи.
И обратното важи.
Лъжеш, а ако беше вярно, всяка една известна жена щеше да е с рак, защото през устите им са минали пишките на малък град, или не толкова малък.
винаги септември, винаги края на лятото почва да ми се дослушва някаква супер веселяшка музика, а началото на лятото ми се драйфа от нея
и винаги края на лятото, началото септември са ми най-вълнуващите случки и после се дразня, че идва време за сериозните неща - работа, уни, а аз тъкмо съм набрала инерция да купонясвам:/
мисля че трябва да спра да съм филмарка, която само проектира омраза и хейт къде ли не..
но както и да е.
тия дни само емоционални и мисловни катаклизми.
какво ми се падна тия дни.. (на general reading, не съм си гледала сама):
http://www.biddytarot.com/cards/death.jpg
ще има трансформации!
и вече не се сърдя на никого!
тоя или оня не ме оценил, ок, ама тва не го прави автоматично виновен, ми че аз се пускам за смотаняците ....
много споделяне дотук.
стига за днес 8-)
emotional jghgh is emotional...
LoadRunner
09-03-2015, 21:43
http://vbox7.com/play:d4110e6725
хаха яко
kalpazanka
09-03-2015, 21:53
Не обичам студените есенни дни, а вече стартираха. Не обичам мъгли, дъждове, не обичам лятото да си отива. Мрън!
Deadlock
09-04-2015, 00:52
ако още нещо в живота ми се промени, ще почна да си водя записки
душата ми е манджа с грозде
нямам твърда почва
ако още нещо в живота ми се промени, ще почна да си водя записки
душата ми е манджа с грозде
нямам твърда почва
+1 ;/
Отивам на интервю за позиция, която нямам представа каква е. Нито схващам с какво точно се занимава фирмата. А предполагам, че и заплащането е символично. Освен, че съм одобрена за интервю благодарение на снимката от св-то ми. Пълна трагедия! Междувременно трябва да мръдна до няколко магазина, където също става дума за "най-висококвалифицираната" работа на света. Въобще... Губя си деня и аз не знам защо. Бога ми, ако се върна назад, винаги бих направила всичко както досега, но никога няма да си намеря работа по специалността
aurissaaaaa
09-04-2015, 09:04
https://www.reddit.com/r/europe/comments/3jlc6j/i_am_posting_this_scene_from_a_different_angle/
заслужава си да се погледне, включително коментарите
aurissaaaaa
09-04-2015, 09:24
https://vid.me/nHCc
западните медии, човек
честито на печелившите, даже и британците влязоха в режим промит германски мозък
не е реално колко ме дразни цялата ситуация - от една страна лъжливи политици и купени медии, а от друга - азиатски хлебарки-кръвопийци
да им погледне само муцуните е достатъчно човек да си извади изводите с що за хора си има работа http://cdn.sandiegouniontrib.com/img/photos/2015/09/02/11066307w_r900x493.jpg?122770e84b36f1c039d5c4c2ca1 5c2d8bc4ecd52
А, и повод прокламираното в западна Европа 'ама те са средната класа от Сирия, имат образование' и тн фантасмагории : http://www.mediapool.bg/samo-6-ot-bezhantsite-u-nas-imat-dobro-obrazovanie-news238509.html
ааааахрахврйкахквхркавр
писнало ми е от лъжливи копеленца. бях спрял бг медиите да следя, 'щото са пълни подметки, ама европейците просто чупят тъпомера.
сори за излиянието
Дедлок, ти също беше рак, нали?
Такива са трендовете за 2015, доста промени, бла бла.
Аз нещо не се чувствам добре, донякъде и по причини, подобни на написаните от теб.
aurissaaaaa
09-04-2015, 09:48
иии разбира се темата в Редит беше изтрита, 'щото шибана цензура. Нищо, де - видеото си стои - който му се гледа - да гледа.
Ето и по повод хлапето, което се удави - https://www.youtube.com/watch?v=QZUuoaq1MLM&feature=youtu.be&app=desktop
Интересна работа.
едит; https://www.youtube.com/watch?v=7L3eSbpETf8&feature=youtu.be&t=21
оф спирам изобщо да следя кво се случва, че ставам много ... нацист ... като им гледам мутрите на тези бастуни.
aurissaaaaa
09-04-2015, 09:57
оф добре последно
Islamic State reveals it has smuggled THOUSANDS of extremists into Europe (http://www.express.co.uk/news/world/555434/Islamic-State-ISIS-Smuggler-THOUSANDS-Extremists-into-Europe-Refugees)
отново цензурирано
golemiq_korab_minava
09-04-2015, 11:18
западните медии, човек
честито на печелившите, даже и британците влязоха в режим промит германски мозък
не е реално колко ме дразни цялата ситуация - от една страна лъжливи политици и купени медии, а от друга - азиатски хлебарки-кръвопийци
да им погледне само муцуните е достатъчно човек да си извади изводите с що за хора си има работа http://cdn.sandiegouniontrib.com/img/photos/2015/09/02/11066307w_r900x493.jpg?122770e84b36f1c039d5c4c2ca1 5c2d8bc4ecd52
А, и повод прокламираното в западна Европа 'ама те са средната класа от Сирия, имат образование' и тн фантасмагории : http://www.mediapool.bg/samo-6-ot-bezhantsite-u-nas-imat-dobro-obrazovanie-news238509.html
ааааахрахврйкахквхркавр
писнало ми е от лъжливи копеленца. бях спрял бг медиите да следя, 'щото са пълни подметки, ама европейците просто чупят тъпомера.
сори за излиянието
70. Процента от имигрантите са от сирия и либия.. Там не само средното им е задължително , но имат и не малко университети.
Лошо е когато човек гледа само от неговата гледна точка и не се опитва дори за момент да погледне през друга призма. Ограничено. През всичките тези години винаги съм се опитвала да гледам през нейната призма, да я разбера и накрая все е излизало, че аз съм лошата. И сега пак - ама защо се ядосваш, ама това, ама онова. Ами как няма да се ядосвам, като през цялото време съм мислела за общото благо, лишавала съм се от какво ли не, за да тя да е окей, и накрая пак нещо не ѝ изнася. И пак аз съм ѝ виновна. Писна ми да се раздавам за разни хора и накрая да излиза, че аз пак нещо съм направила. Да не говорим, че от няколко месеца не се е сетила да види как съм, какво правя, жива ли съм. Аз добре спрях да я търся като видях, че само аз давам, а нищо не получавам в замяна, но да се върне в живота ми, аз пак да се лиша от нещо само и само тя да е добре и накрая да излезе, че, разбираш ли, нищо не съм правила, за да я задържа като приятел. Еми няма да го бъде.
Да не говорим и за страничните фактори, които ме изнервят още повече. Никой вече няма да ми се качва на главата. Няма да си мълча, няма да търпя, няма, няма, няма. Омръзна ми.
нямам търпение да завали вече, това време ме довършва - бавно, но сигурно...
каква естетика в голи потни тела из града? eeeew! и всички миришат. отврат е т'ва.
иначе съм вдъхновена и горда! и се наливам с вода:Д
оф добре последно
Islamic State reveals it has smuggled THOUSANDS of extremists into Europe (http://www.express.co.uk/news/world/555434/Islamic-State-ISIS-Smuggler-THOUSANDS-Extremists-into-Europe-Refugees)
отново цензурирано
дори няма смисъл да се ядосваш, защото скапаните сирийци не заслужават абсолютно нищо. Вместо да са честни хора, те искат да се направят жертви и просто да се доберат до Германия или Англия ;/
А тва с ISIS всичко го знаят, но никой не иска да направи нищо по въпроса.
Смешно е.
paradosou
09-04-2015, 14:28
Много дълбая в ненужни неща. Трябва ми повече 'жив опит' :).
Мда. Ама съм на път да я разкарам тая толкова характерна за мен чума 8-). И приключих с разните му там доказвания ~ действа супер освобождаващо. Въобще всичко ще е прекрасно :).
И се пристрастих към поредното гръцко парче. Убедена съм, че предишния ми живот е бил в Гърция, хахах.
golemiq_korab_minava
09-04-2015, 14:40
дори няма смисъл да се ядосваш, защото скапаните сирийци не заслужават абсолютно нищо. Вместо да са честни хора, те искат да се направят жертви и просто да се доберат до Германия или Англия ;/
А тва с ISIS всичко го знаят, но никой не иска да направи нищо по въпроса.
Смешно е.
Ако ти беше в СИрия сигурно щеше да предпочетеш да те обезглавят и вземат децата.
Ако ти беше в СИрия сигурно щеше да предпочетеш да те обезглавят и вземат децата.
съжалявам, че не мога да им вляза в положението, а и не искам. Навсякъде се правят на интересни. На клипа хвърлят водата и не взимат храната. В София изхвърляха дюшеците, ръгаха хора и какво ли още не. Като искаш убежище го приемаш там където ти го дават и не правиш мизерии.
dreamwalker
09-04-2015, 14:51
като им гледам мутрите на тези бастуни.
Знам, че си ксенофобски настроен към всичко, което не е от Европа, но мисля, че щеше да разсъждаваш другояче, ако живееше с мисълта, че всеки момент може да избухне бомба над главата ти, да те арестуват или разстрелят само защото си попаднал на грешното място и време.
П.П. Медийната манипулация е досадна, няма спор, затова проверявай новините от различни източници.
golemiq_korab_minava
09-04-2015, 14:54
съжалявам, че не мога да им вляза в положението, а и не искам. Навсякъде се правят на интересни. На клипа хвърлят водата и не взимат храната. В София изхвърляха дюшеците, ръгаха хора и какво ли още не. Като искаш убежище го приемаш там където ти го дават и не правиш мизерии.
Ама може ли да си толкова зле. Ние не им даваме гражданство луд. Тъпчим ги в едни затвори като. Овце. А в македония спаха по нивите. Нали не ги искаме у нас . поне да ги пускаме да заминават.
dreamwalker
09-04-2015, 14:57
Нали не ги искаме у нас .
Кой казва, че те искат у нас...
golemiq_korab_minava
09-04-2015, 15:03
Кой казва, че те искат у нас...
и кво си мислят горките че мама Меркел ще ги нахрани като стигнат Германия.....
dreamwalker
09-04-2015, 15:04
и кво си мислят горките че мама Меркел ще ги нахрани като стигнат Германия.....
След разговорите с тези, които съм срещала и/или познавам, аз останах с такова впечатление.
golemiq_korab_minava
09-04-2015, 15:13
Именно това е пропагандата за щастлива ЕВропа. Наивни са. Другата година Меркел ще каже не.
Повече от доволна съм от себе си. Хареса ми, надявам се и те да са ме харесали. Много неща едновременно се случват, но така ми е готино. Дано нямам проблеми, щото мноооого прескачам себе си с тая почивка.
https://www.youtube.com/watch?v=ILbIFFpqykM
не знам защо се присетих за това 8-)
Niakoitam
09-04-2015, 22:34
Дедлок, ти също беше рак, нали?
Такива са трендовете за 2015, доста промени, бла бла.
Аз нещо не се чувствам добре, донякъде и по причини, подобни на написаните от теб.
То и аз съм Рак, но нещо сигурно съм "счупен". Някак въобще не ги забелязвам тия така наречени от теб трендове за промени. Може би с много малки изключения и то предимно в негативен план... :)
Не е особено нормално да ме избива на чувства,но уви,случва се. Носталгично ми е за нещо,което знам,че няма как да се върне.. Липсва ми,мамка му.И защо все вечер се случва да мисля за това,не ми е ясно някак..
dreamwalker
09-04-2015, 23:08
западните медии, човек
ааааахрахврйкахквхркавр
сори за излиянието
http://www.huffingtonpost.com/entry/syrian-migrants-son-steve-jobs_55e9d5cee4b002d5c075ec83?ir=World&ncid=fcbklnkushpmg00000014
sl1nceetoo
09-05-2015, 09:07
Довечера се прибирам. Тези дни пак ще започне лутането.
И вече ми липсва и съм изнервена и не обърнах внимание на нито една негово дума, просто кимах, запомнях за секундата и всичко свършваше.
Нямам представа как ще се справя с всичко следващите месеци. Два, три дори.
Трябва да си купя нова раница, нося прекалено много дрехи.
Искам да си почина. Изтощих се често емоционално. Пак.
Превъртам играта. Всяко ново препрочитане на някой човръкляк ми докарва нови вълни на истерия и гняв. Освен тва черната дупка в мен е активна и днеска май ще ми бъде ден за хапване. Дано не мi излязат криви сметките дано.
легнах си рано и се събудих рано <3 тр да си оправя постепенно режима. и се чудя дали да си взема лещи, но баща ми е носил и ми каза, че няма да им свикна хД
сънувах прекрасен сън.
ще си довърша книжката.
едит: лол, дори в тийна има статия ;д
kalpazanka
09-05-2015, 10:25
Слушам https://www.youtube.com/watch?v=TW9uj83Vq-0 докато обмислям пост-ревю на червила, любувайки се на една позабравена любов- http://cdn.luckyvitamin.com/images/Product/medium/119046.jpg?s=False и сбъдвайки отчасти една позабравена /и неизпълнена/ мечта- да си имам блог и да поствам ревюта на козметични похождения.
Ако си бях позволила и трета чаша кафе, би било перфектно :)
P. S. Унищожих цял шоколад с пълнеж ягодов крем.
Някой, все пак е въпрос и на личен избор..
Все повече се убеждавам това.
Не може да стоиш окалян в калта, и изпълнен със страх (не говоря конкретно за теб, а по принцип), да не си изчистил собствената си душа, и да очакваш нещо положително.
Около мен има раци, връзки създават, бла-бла и г/д им потръгва.
Явно изкупваме някакви грехове 8-)
Но е и въпрос на Mindset, аз си давам сметка, че моят е доста негативен в 90% от времето, но това подлежи на промяна..
аз се чувствам добре и ще излизам 8-)
хубав ден на всички!
Niakoitam
09-05-2015, 12:19
Около мен има раци, връзки създават, бла-бла и г/д им потръгва.
Явно изкупваме някакви грехове 8-)
И на мен отвреме навреме ми минават такива мисли през главата, че или съм бил много грешен в някой предишен живот, ако въобще съществува нещо такова, защото в този не смятам че съм, и има много по-грешни от мен все пак или изкупувам нечий чужд грях. И защо пък, който и да е той да не си го изкупува сам бе мама му стара...
Но наистина, има моменти, в които без почти нищо да правя нещата си се подреждат сякаш от само себе си и в такива в каквито каквото и да правя нищо не ми се получава. Ето сега като цяло от известно време попаднах в нещо като огромна изолация почти отвсякъде и такива ми ти работи. За нещо по-хубаво и значимо като цяло да ми се случи въобще ми е трудно да си представя вече. Иначе и аз го четох това за големите промени. И особено пък в любовен план... :)
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/p720x720/11951290_415245815343725_1523262997497364919_n.jpg ?oh=a308107e0dc7f0149d2396c279f392a6&oe=5662C952
доста жени впечатлих днес
факт си е
LoadRunner
09-05-2015, 18:13
доста жени впечатлих днес
факт си е
за къде бързаш
имаш още 2 години и няколко месеца
GuardianAngel
09-05-2015, 18:43
Работа до 4 и утре пак...бахти така ме болят очите все едно съм бил 10 часа пред компютър.Енергията тоя месец е неква потискаща...време е за почистване на вътрешният свят..така и на външният от не нужни хора.
Самотно ми е....и то много....и тъжно...;[ ;[ ;[ ;[
Време е за бананов шеик..ще си утоля жаждата физически поне малко..
res5ect111
09-05-2015, 19:08
не знам :)
ама днес докато се мъчех с акумулатора. една девойка така сладко ме погледна че все едно мед и масло и течеше от устата
Изкупуване на коли за скрап коли за скрап (http://benimet.net/) за град софия и региона
за къде бързаш
имаш още 2 години и няколко месеца
бях забравил
anonymous708973
09-05-2015, 19:41
Някой, все пак е въпрос и на личен избор..
Все повече се убеждавам това.
Не може да стоиш окалян в калта, и изпълнен със страх (не говоря конкретно за теб, а по принцип), да не си изчистил собствената си душа, и да очакваш нещо положително.
Много съгласна.
Перифразирам една мисъл: Не можеш да правиш едно и също нещо по един и същи начин и да очакваш нещо различно.
Тая промяна не пада от небето.
Иначе не ща промени аз. На обстановката може, ама кардинални - не, мерси.
Прекрасен ден си изкарахме, нямам думи!
едит: Never mind. Just another date. No big deal. No big deal at all...
SpiritInBlack
09-06-2015, 09:11
Да ме пита човек кво правя в Холандия в тоя скапан университет, майка си търся, пф. Не съм направен за такова учене.
^на мен пък тооооолкова да ми се учи. всичко ми се учи и навсякъде. да имаше кой да ми плаща, щях да бъда вечният студент:Д
чувствам се добре, малко съм недоволна от грешните прогнози за нормално време...
и се вАлнувам, макар че интуицията ми казва да не се тревожа, че всичко ще е ок, та съм спокойна, довечера ще видим.
толкова често се сменят животите ми, че не ми се вярва понякога.
но днес всичко е наред)
не се потете много и дишайте през устата!:Д
anonymous708973
09-06-2015, 09:59
Да ме пита човек кво правя в Холандия в тоя скапан университет, майка си търся, пф. Не съм направен за такова учене.
Хахахаха :д
Стискай зъби, ще оцелееш.
В Маастрихт ли си?
Блини и филм, после тренировка - така трябва да започва всеки един неделен ден!
SpiritInBlack
09-06-2015, 11:42
Ако бях в Маастрихт с ГМАТ над 700, щях да се смея над себе си, хаха. В Ротердам съм, в РСМ.
Имам супер гадната черта, когато не съм на кеф, да отказвам да бъда отговорен, дори и към себе си. При други обстоятелства бих се справил, ама точно в момента да очакват от мен да прочета 500 страници иконометрия за 2 дни и да напиша задълбочен анализ, няма да стане. Голямо българско "ц".
Загубих спечелен мач по възможно най-нелепият начин и си счупих ръката.. Скапан съм вече
Чувствам се... peaceful. Тези пътувания ми се отразяват добре.
И има още малко до началото.
И си намерих нова цел. Може и да е леко фантастична, но по-добре да имам за какво да си мисля и да се вълнувам. Съвсем различно бъдеще ме очаква, ако все пак вземе, че стане, но е твърде рано да мисля чак толкова за това.
Ахоиху, обичам есента <3
Блаб/jghgh, я кажете нещо за риби с телец асцендент
LoadRunner
09-06-2015, 13:59
dgd
Dagichka
09-06-2015, 14:06
неадекватна съм
и тоя форум не трябваше да го отварям, все същото си е :д
anonymous708973
09-06-2015, 14:19
Ако бях в Маастрихт с ГМАТ над 700, щях да се смея над себе си, хаха. В Ротердам съм, в РСМ.
Имам супер гадната черта, когато не съм на кеф, да отказвам да бъда отговорен, дори и към себе си.
В Маастрихт е наистина трудно, доколкото съм чувала. Вече не знам дали програмата там е ок, явно не ти е допаднала, щом си предпочел друг вариант.
Иначе... да, говори ми, същата съм и аз. Супертъпо е, ама е такова.
sl1nceetoo
09-06-2015, 16:23
Моментът, в който ти се реве супер здраво, обаче не спираш да се смееш на някви малоумни неща. И така.
Дори не знам защо, баси. :д
Ето над тези моменти работя.
Не знам какво точно не е наред, просто знам, че нещо не е.
Искам да остана сама вкъщи, да се напия и да си ходя по гащи. Много сложно.
Утре ще ми мине.
А, и едно момиче ме сваля.
Онзи ден мачках сини сливи.
И не е яко да си прясно лакирана и да ти се наложи спешно да почистиш някоя дреха в банята.
луната къде е?
мен ме кефи иначе, добре звучи.
харесвам мъже риби, а земен асцендент дава някаква стабилност и отдаденост, заземеност...
телец на асц. за мен поне е голямо предимство при по-"разхайтените" знаци, към каквито може да спадат и рибите, спроед зависи какво им е настроението/филма.
успех!:)
Deadlock
09-06-2015, 18:29
http://www.highviewart.com/uploads/cache/620x0x0/articles/3735/1_1440755555.jpg
dreamwalker
09-06-2015, 18:40
Честит празник.
http://etropolebg.com/etropole/images/NOVINI/konkurs_risunka/%D1%81%D1%8A%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D 0%B8%D0%B5.png
GuardianAngel
09-06-2015, 18:43
Честит празник.
Благодаря и на теб.
ПС изчисти си малко място в ЛС
dreamwalker
09-06-2015, 18:44
по-"разхайтените" знаци
Които са...?
dreamwalker
09-06-2015, 18:46
Благодаря и на теб.
ПС изчисти си малко място в ЛС
Done.
LoadRunner
09-06-2015, 19:04
Done.
чат аферата ти с М колко мъжки сърца е разбила
ми усещай се малко
виж момченцата не могат да ти пишат съобщения
dreamwalker
09-06-2015, 19:07
чат аферата ти с М колко мъжки сърца е разбила
ми усещай се малко
виж момченцата не могат да ти пишат съобщения
?
anonymous708973
09-06-2015, 20:48
Които са...?
Близнаци на първо място, хаха :д
Братовчедка ми Хана (?!!) била починала в автомобилна катастрофа, та аз наследявам 9.1 милиона. Само трябваше някъде да си направя акаунт 8-) 8-)
dreamwalker
09-06-2015, 20:52
Братовчедка ми Хана (?!!) била починала в автомобилна катастрофа, та аз наследявам 9.1 милиона. Само трябваше някъде да си направя акаунт 8-) 8-)
Аз съм Хана и съм жива (т.е. все още), информацията ти е грешна.
Друскам се в рейса полусънена, пие ми се кафе (ех, трябваше да си направя в нас, ама пак закъснявах) с френски кроасан.. Ако съществуваше телепортация, щях да го правя това във Франция 8-)
По няква причина ужасно ме боли корема :/ Уж закусих добре, ама все тая.
Иначе ми е добре, днес станах по-рано от обикновено и определено така чувствам деня по-малко загубен и по-добре започнал.
SpiritInBlack
09-07-2015, 08:26
Аз съм ги разбирал нещата, ама е трябвало да седна да чета :Д. Колко досадно.
луната къде е?
мен ме кефи иначе, добре звучи.
харесвам мъже риби, а земен асцендент дава някаква стабилност и отдаденост, заземеност...
телец на асц. за мен поне е голямо предимство при по-"разхайтените" знаци, към каквито може да спадат и рибите, спроед зависи какво им е настроението/филма.
успех!:)
Не бе :д
За мен си питам, нещо като хороскоп ми се въртеше в главата
Он: маймай започвам да вярвам в кармата или поне в това, че рано или късно си получаваш заслуженото :)
Животът малко по малко пак става.прекрасен и ще се повторя, но обожавам есента
До 3 часа с някви хора пихме бири в нас, а се събудих в 8 /15 минути преди алармата ми/ сам и бях много свеж :Д сега съм си в контрабандатаа и си гледам клипчета по анатомия ;Д
хахаасд ^ същото до 4 ;д постоянно идваха и си заминаваха някви хора,направо не знаех какво става
...само дето ся трябва да чистя :(
пп купих си мега добрия гриндер напрао разфасова всичко и е с мрежичка
Sonder: The realization that each passerby has a life as vivid and complex as your own.
Opia: The ambiguous intensity of Looking someone in the eye, which can feel simultaneously invasive and vulnerable.
Monachopsis: The subtle but persistent feeling of being out of place.
Énouement: The bittersweetness of having arrived in the future, seeing how things turn out, but not being able to tell your past self.
Vellichor: The strange wistfulness of used bookshops.
Rubatosis: The unsettling awareness of your own heartbeat.
Kenopsia: The eerie, forlorn atmosphere of a place that is usually bustling with people but is now abandoned and quiet.
Mauerbauertraurigkeit: The inexplicable urge to push people away, even close friends who you really like.
Jouska: A hypothetical conversation that you compulsively play out in your head.
Chrysalism: The amniotic tranquility of being indoors during a thunderstorm.
Vemödalen: The frustration of photographic something amazing when thousands of identical photos already exist.
Anecdoche: A conversation in which everyone is talking, but nobody is listening
Ellipsism: A sadness that you’ll never be able to know how history will turn out.
Kuebiko: A state of exhaustion inspired by acts of senseless violence.
Lachesism: The desire to be struck by disaster – to survive a plane crash, or to lose everything in a fire.
Exulansis: The tendency to give up trying to talk about an experience because people are unable to relate to it.
Adronitis: Frustration with how long it takes to get to know someone.
Rückkehrunruhe: The feeling of returning home after an immersive trip only to find it fading rapidly from your awareness.
Nodus Tollens: The realization that the plot of your life doesn’t make sense to you anymore.
Onism: The frustration of being stuck in just one body, that inhabits only one place at a time.
Liberosis: The desire to care less about things.
Altschmerz: Weariness with the same old issues that you’ve always had – the same boring flaws and anxieties that you’ve been gnawing on for years.
Occhiolism: The awareness of the smallness of your perspective.
-. 23 Emotions people feel, but can’t explain
therichbitch
09-07-2015, 14:10
Днес приключих по-рано и съм на седмото небе. Но само броя дните до 30-ти септември, имам нещо на ум и ако стане, ще.е мн хубаво.
http://9gag.com/gag/am8Gg12 pahaah a aa
GuardianAngel
09-07-2015, 19:02
Порив за живот...кефя се на всичко...фк на всички недораслеци дето ми тровеха живота...да ходят да си учат уроците,аз не съм им учител да се научат и да тогава да дойдат да си играем..
Разцепвам се ,всичко ми върви в материален план..работа ,кинти,здраве на близките ми имам си покрив над главата...благодарен съм за всичко което имам...а това което ми липсва ще си го взема от живота !
Зле ми става от листовки вече,да минава утре и да се приключва.Странното е,че за пръв път не се стремя към максималното,което от друга страна ме притеснява малко.
И на море ми се ходи,и на планина,и не знам си още къде.. Като ги знам,колко са сериозни в този аспект никъде няма да отидем заедно,ама квото е,ще преживея до догодина,ако си дойда изобщо.