View Full Version : Либерализъм
Страници :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
defender
01-14-2018, 17:24
https://www.theguardian.com/society/2018/jan/11/gay-spouses-rights-all-eu-countries-european-court-adviser
хохохо
Централата на политбюро се произнася, гражданите кой ги пита.
defender
01-14-2018, 19:21
"Искаме да попитаме Съвета на Европа - ти нас уважаваш ли ни, дейба?"
хохохо
aurissaaaaa
01-14-2018, 21:53
Централата на политбюро се произнася, гражданите кой ги пита.
те ако ви питаха тука щеше да е като в Пакистан
има-няма 10 години откак замалко да си изберете сидера за президент
православни фашисти
хохо
defender
01-14-2018, 22:11
Ми хубаво, ама готината новина е, че на мен (а и на повечето вярващи) грам не ми пука от решенията на пулитбюро на ЕССР.
Изобщо не смятам да се съобразявам с тия мухлясали пенсионери-либерали, изживяващи се, като каймак на обществото или богове.
Щом не се съобразяват с нас, спираме да ги разпознаваме, като наши представители (нали уж с нашите гласове са там). Като те не ни питат и ние няма да ги питаме за тяхното мнение, хохохо.
Сега, за някое друго либерало-содомско решение на европейския съвет да ни кажеш, за да си го сложим на хоя.
хохохо
defender
01-14-2018, 22:24
Ауриса, вече разбрахме, че незадоволен, самотен гей и под дърво и камък си търси мъжка приятелка за да й духа.
Изобщо не знам дали в това състояние е способен да разсъждава трезво. Все пак това състояние е от доста години и най-вероятно има хронични последици. А сега най-малко се нуждаем от агресивен гей. Моля, ела на себе си :Д
dreamwalker
01-15-2018, 12:08
https://www.youtube.com/watch?v=gkONHNXGfaM
Fisherman
01-15-2018, 17:49
https://www.youtube.com/watch?v=gkONHNXGfaM
пола игра на роли ли е
defender
01-15-2018, 18:50
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/26239151_10154966302641050_7102083532858486590_n.j pg?oh=e28c9cc23ff67a599b249a86d0a4ebda&oe=5AE23025
ПП: А сега си представете Истанбулската конвенция в световен мащаб. :D
Fisherman
01-15-2018, 21:41
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/26239151_10154966302641050_7102083532858486590_n.j pg?oh=e28c9cc23ff67a599b249a86d0a4ebda&oe=5AE23025
ПП: А сега си представете Истанбулската конвенция в световен мащаб. :D
Тва е бъдещето,хората са произлезли от животните и всичко е социално конструирано,ходи пикай срещу ветъра да обясняваш на някой набор 2000 кво става.
Рибаря и Ефенди, интересно ми е какво ви е мнението на тема "Евтаназия"? В Белгия дори свалиха възрастовата граница до 16години при условие че са неизлечимо болни?
Бихте ли мъчили неизлечимо болно дете умиращо от агонизиращи болки или бихте предпочели евтаназия? Интересно ми е от гледна точка на това че сте фундаментални религиозни фанатици, не за друго. :)
defender
01-16-2018, 13:54
Евтаназията донякъде обезсмисля мисията заради, която е създадена медицината - да лекува болните и да намалява болката, а не да ги убива по-бързата процедура.
Ако евтаназията се узакони, това може да доведе някои хора за лични облаги, безнаказано да се възползват от депресията на болния и да го подтикват, подстрекават към евтаназия.
Това с агонизиращото от болки дете, мани ги тия преувеличени, филмарски истории. Ти колко болни, агонизиращи от болка деца си виждал, дето искат сами да се самоубият (освен ако не са подстрекават от друг, например от секта) - да, те може да изпитват болка, но чак пък нон-стоп агонизираща.
Тогава сектите, като водят хората да самоубийство, то те все едно ги евтанизират ве. Кво толкова. :)
defender
01-16-2018, 14:05
Към евтаназия са предразположени по-скоро хора, дето по принцип са си предразположени към депресия и самоубийство, а не толкова заради някаква мега-агонизираща, постоянна болка - например ей такива слабохарактерни, разплути, либерални нещастни мрънкала от 67-те пола. :)
defender
01-16-2018, 19:32
Защо Калифорния е столицата на бедността в САЩ
"Пространните екологични регулации, правят енергията по-скъпа и също вредят на бедните. Според някои изчисления енергийните разходи в Калифорния са с до 50% по-високи от средните за страната."
aurissaaaaa
01-16-2018, 19:54
Ужас, как може ... 50% отгоре.
Т'ва ако дойде в бг токът ще ми е вместо половин, 0.75% от заплатата. Как ще го преживея .................
Ма да дишаш петролни изпарения, да живееш в мръсотия и като се качиш в автобуса да ти мирише на немит кур си е айляк, нали ефенди.
Християнска му работа. То верно, че ви е заръчано от вожда да сте некъпани, дрипави и неграмотни, ама за нас неизвисените духовно не важат тия работи
Fisherman
01-16-2018, 20:53
Ужас, как може ... 50% отгоре.
Т'ва ако дойде в бг токът ще ми е вместо половин, 0.75% от заплатата. Как ще го преживея .................
Ма да дишаш петролни изпарения, да живееш в мръсотия и като се качиш в автобуса да ти мирише на немит кур си е айляк, нали ефенди.
Християнска му работа. То верно, че ви е заръчано от вожда да сте некъпани, дрипави и неграмотни, ама за нас неизвисените духовно не важат тия работи
нали харесваш курове,какво като са немити
defender
01-16-2018, 21:02
хохохо, какви ги бръщолевиш ве
Ми хубо, ама то щото 5-те най-мръсни града в САЩ са все в Калифорния, тва им е ефекта от зелените регулации на идеолозите леви либерали.
Най-либерален, най-регулиран, с най-изперкали либерални права и анархоморал, най-мръсен, с най-много бедност. Скапан левичарски щат.
defender
01-16-2018, 21:14
нали харесваш курове,какво като са немити
Той е претенциозен гей ве. Мирише ги, проверява ги, насапонисва. Прави на мъжката си приятелка пълна програма.
Влиза в автобуса и му мирише на курове. Тава не знам как на някой човек, като влезе в автобуса може да му дойде на акъла. Ама за такива работи си мисли аурисчето. Гейската му, нестабилна психика не престава да ни изненадва.
defender
01-16-2018, 21:28
Според мен си някакъв фризьор, маникюрист на Лили Иванова и Васил Найденов. Като си помисля за тебе, не мога се сетя друго. :)
ПП: Между другото, бегло познавам един такъв, бая интелигентен беше. Така че не те обиждам.
Евтаназията донякъде обезсмисля мисията заради, която е създадена медицината - да лекува болните и да намалява болката, а не да ги убива по-бързата процедура.
Ако евтаназията се узакони, това може да доведе някои хора за лични облаги, безнаказано да се възползват от депресията на болния и да го подтикват, подстрекават към евтаназия.
Това с агонизиращото от болки дете, мани ги тия преувеличени, филмарски истории. Ти колко болни, агонизиращи от болка деца си виждал, дето искат сами да се самоубият (освен ако не са подстрекават от друг, например от секта) - да, те може да изпитват болка, но чак пък нон-стоп агонизираща.
Тогава сектите, като водят хората да самоубийство, то те все едно ги евтанизират ве. Кво толкова. :)
https://www.youtube.com/watch?v=hCRpuTRA7-g
Ми то и в Холандия тревата е легализирана и узаконена, пък виж ги имат едно от най-ниските нива на престъпност в Европа, та и в света. Португалци и Шведи декриминализираха употребата на дрога, та виж колко бързо спадна рейта на наркотична потребност. На никое същество не му е първият инстинкт да се самоубие. Незнам защо смяташ че цялта държава ще тръгне да се самоубива щото самоубииството било легализирано.
Ти нека те споходи някоя неизлечима болест пък да видим колко ти е силен характера. :)
aurissaaaaa
01-16-2018, 22:16
Ми хубо, ама то щото 5-те най-мръсни града в САЩ са все в Калифорния, тва им е ефекта от зелените регулации на идеолозите леви либерали.
И зелените регулации са причината, това ли ти е твърдението ?
Смешен ставаш.
// днес на път за работа в таксито слушах някакъв конституционен съдия - коментираше истанбулската конвенция и обясняваше, че далеч по-добре би било да се предприемат действия в посока легализиране на еднополовите бракове.
Зачудих се никой ли не го е уведомил все още, че Европейския съд стои над българската конституция и България е длъжна да започне да признава сключените такива в цивилизованите европейски държави - съответно ми се стори доста интересно, че е в заблуда, че някой ги пита българите или неговия съд.
Кво мислиш по въпроса ? Трябва ли Б-я да напусне ЕС или да започне да признава сключените в западна Европа еднополови бракове ?
aurissaaaaa
01-16-2018, 22:22
http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=LEGISSUM:l14548
Да не кажеш че те лъжа
defender
01-16-2018, 22:33
Ти нека те споходи някоя неизлечима болест пък да видим колко ти е силен характера. :)
Май почна да кълнеш, като някаква дърта бабичка, невестулка. Ами естествено, че някой ден ще ме споходи, разбира се не само мен, но и теб. Тогава искам да погледна силния характер в атеистките ти очи.
defender
01-16-2018, 22:38
Кво мислиш по въпроса ? Трябва ли Б-я да напусне ЕС или да започне да признава сключените в западна Европа еднополови бракове ?
Мисля, че Полша и Унгария, не са приели Истанбулската конвенция, така че не мисля, че е проблем да не я приемем и да си останем в ЕС.
Да, ако е задължително да ги признаем, то България трябва да напусне ЕС. Разбира се това няма да стане така, че аз лично напускам ЕС не териториално, но откъм ценностна система.
Просто вече отдавна не се чувствам част от ЕС и не чувствам, че в някой ме представлява в европейската комисия и парламент
Май почна да кълнеш, като някаква дърта бабичка, невестулка. Ами естествено, че някой ден ще ме споходи, разбира се не само мен, но и теб. Тогава искам да погледна силния характер в атеистките ти очи.
Да те кълна и да не те кълна, няма кой да ме чуе че да те споходи нещо. :D
aurissaaaaa
01-16-2018, 22:48
Просто вече отдавна не се чувствам част от ЕС и не чувствам, че в някой ме представлява в европейската комисия и парламент
Да те оплаче човек - здрав, прав, с компютър и нет и що-годе грамотен - как не им е свидно да не те представляват.
Ми да ти купя една пица и да ти платя зеления ток освен - това ли ти е драмата ?
defender
01-16-2018, 22:54
Просто ако си изкълча съвестта да призная еднополовите бракове за нещо нормално, няма да съм себе си. Не искам да умирам с нещо такова, което не е част от мен в съвестта си. Не искам да умирам с жигосана съвест, ако ще и 30 пици да ми купиш. :)
Просто ако си изкълча съвестта да призная еднополовите бракове за нещо нормално, няма да съм себе си. Не искам да умирам с нещо такова, което не е част от мен в съвестта си. Не искам да умирам с жигосана съвест, ако ще и 30 пици да ми купиш. :)
Защо трябва да ги признаваш за нормални?
Остави хомосексуалноста на обратните и LGBTQ обществото и си гледай собствените интереси и сексуални ориентации - каквито и ще да са те. :D
Мисля че ако не постваше постоянно някви анти-педерасти и анти-либерални постове и пропаганда, дори нямаше и да забележиш че има и други хора с различна сексуална ориентация от твойта. Сам си изкълчваш съвеста.
Fisherman
01-17-2018, 14:23
Защо трябва да ги признаваш за нормални?
Остави хомосексуалноста на обратните и LGBTQ обществото и си гледай собствените интереси и сексуални ориентации - каквито и ще да са те. :D
Мисля че ако не постваше постоянно някви анти-педерасти и анти-либерални постове и пропаганда, дори нямаше и да забележиш че има и други хора с различна сексуална ориентация от твойта. Сам си изкълчваш съвеста.
нямаше да,нищо че интернета и телевизията ни облъчва с педалската пропаганда
golemiq_korab_minava
01-17-2018, 16:16
https://www.iversa.eu/single-post/2017/10/12/Giving-Capitalism-a-Social-Conscience
defender
01-17-2018, 21:07
Разговор в нета, на който попаднах: :D
"Тази вечер ще ви кажа, че не искам никакви либерали да ме защитават от насилие. Предпочитам насилието пред защитата на либералните откачалници."
"Не са откачалници, ами напълно разложени морално и физически уроди"
"Писна ми от тези. Пратих ги при ислямистите в моята класификация на ужасните човешки същества по земята."
"Това либералстващите не знам какво имат в главите си - айрян и боза смесено с говна!... И съм категоричен, че това са най-човеконенавистните хейтъри!"
"А нещо за консерватори може ли?"
"Консерваторите не си бъркат носа в чуждите отношения "
"И това е вярно. В идеалния консервативен свят жената е въоръжена."
"Да и не се нуждае от лигави либерали да я спасяват."
:D :D
defender
01-19-2018, 19:02
"Що е то демокрация и има ли почва у нас:
Попитали ходжата:
- Ефенди, обясни ни, какво е това демокрацията?
- Това е, когато се покача горе на джамията и имам правото да се изпикая върху вас. А вие също имате право да пикаете нагоре по мене."
:)
defender
01-21-2018, 12:15
"Държавата щяла да праща джендъри в столичните училища, ще облъчват децата за "стереотипите на пола"
Явно джендър образованието в училище ще започне независимо дали конвенцията ще бъде ратифицирана. Нещата си се прокарват тайно и стабилно. Демокрация и европейски ценности, а?"
anonymous908491
01-21-2018, 18:15
една минута мълчание за кораба
беше тъп и упорит, но поне си държеше на мнението
не заслужаваше да го гонят, ама да не си беше показвал пишката на мод или поне не с цел да я дразни
Fisherman
01-21-2018, 20:01
не заслужаваше да го гонят, ама да не си беше показвал пишката на мод или поне не с цел да я дразни
ако имаш пишка и не я показваш на другия пол,за кво ти е
YoungBloodZ
01-21-2018, 20:02
Нещо много често започна да говориш за пишки. Да се притеснявам ли, че вече не си straight?
defender
01-21-2018, 20:07
Че кораба завинаги ли са го баннали? Другите по 2-3 седмици ги банват само.
Тва, да баннеш някой завинаги, си е като виртуална смъртна присъда, дейба.
YoungBloodZ
01-21-2018, 20:25
Че кораба завинаги ли са го баннали?
:smt102
defender
01-21-2018, 21:35
"Забелязвате ли кои страни пазят дистанция от новата идеология на трансхуманизма? Русия (категорично), Великобритания (все по-категорично), САЩ (тенденция да се присъединят към победителите в последния момент). Твърдо в другия лагер са Германия и Скандинавия, към тях гравитират Италия и Франция. Вижте къде са Гърция и Сърбия. Къде сме ние...
Помислете си сега кой къде е бил по време на Втората световна война (по линия на хитлеристката идеология също е имало мераци за "конструиране" на някакъв свръхчовек, надчовек...).
И ако се върнем към архетипите... Демоните са безполови... Те придобиват битийност, обсебвайки човешки тела. Голямата им победа е, когато успеят да овладеят душата на обсебеното тяло, защото демоните са умни и дълговечни, но нямат безсмъртна душа.
Винаги ми е било интересно какво точно се крие зад митовете и легендите..."
Fisherman
01-21-2018, 21:59
какво е трансхуманизъм?
defender
01-21-2018, 22:24
Идеология за конструиране на свръхчовек.
kosmos666
01-22-2018, 06:54
Че кораба завинаги ли са го баннали? Другите по 2-3 седмици ги банват само.
Тва, да баннеш някой завинаги, си е като виртуална смъртна присъда, дейба.
Indistinkt. Най-нагло ме изхвърли и продължава да пише след като ми ми направи толкова подъл номер.
YoungBloodZ
01-22-2018, 07:23
Indistinkt. Най-нагло ме изхвърли
Много започна да злоупотребява с правата си. Предлагам да направим подписка и да я свалим от власт.
Fisherman
01-22-2018, 11:02
Идеология за конструиране на свръхчовек.
и кой прави свръххора сега
и кой прави свръххора сега
Той Ефенди май пак не е доразбрал... (представи си)!
Трансхуманизма има за цел да направи "свръхчовеци" с помоща на иновативни технологии и тяхното разпространяване. А не както Ефенди го изкарва чрез социално-конструирани джендъри, сексуални ориентации и политически идеологии.
kosmos666
01-22-2018, 12:19
Не знам, но напрежението още ме държи. Затова ще пиша. Има опасност единия от модераторите да е от секта, която чрез внушаване пролива мозъците на хората. В случая с един странен флашмоб.
defender
01-22-2018, 14:35
Той Ефенди май пак не е доразбрал... (представи си)!
Трансхуманизма има за цел да направи "свръхчовеци" с помоща на иновативни технологии и тяхното разпространяване. А не както Ефенди го изкарва чрез социално-конструирани джендъри, сексуални ориентации и политически идеологии.
Мда, искаш да кажеш, че като дадеш технологии на един полуидиот е ще го направиш свръхчовек ли ве? Ми добре, дай пушка на един идиот и ще видиш, че е много по-вероятно той да се превърне в свръхидиот. :)
defender
01-22-2018, 14:42
Не знам, но напрежението още ме държи. Затова ще пиша. Има опасност единия от модераторите да е от секта, която чрез внушаване пролива мозъците на хората. В случая с един странен флашмоб.
Иначе тя хубава ли е? Това напрежение да не идва откъм слабините? Има ли шанс да се ожените?
kosmos666
01-22-2018, 15:26
Иначе тя хубава ли е? Това напрежение да не идва откъм слабините? Има ли шанс да се ожените?
подигравай се. има опасност, другата година, да го направят с някое дете и да го завлекат в по-големи филми от моите.
Мда, искаш да кажеш, че като дадеш технологии на един полуидиот е ще го направиш свръхчовек ли ве? Ми добре, дай пушка на един идиот и ще видиш, че е много по-вероятно той да се превърне в свръхидиот. :)
Чакай де, такива като теб не си ли греете храната в микровълнова печка или да се лекуваte с антибиотици? Или ти си от тези свръхчовеци дето се лекуват с молитви и се осветляват на газов фенер?
defender
01-22-2018, 17:47
Чакай де, такива като теб не си ли греете храната в микровълнова печка или да се лекуваte с антибиотици? Или ти си от тези свръхчовеци дето се лекуват с молитви и се осветляват на газов фенер?
Не мога да разбера, защо сега почваш да противопоставяш технологиите на религията. Технологията не е заклеймена тотално от религията. Технологията се превръща в зло, когато се използва за убийства или когато либерали и комуняги я използват за да налагат малоумни идеологии и атеизъм. :Д
ПП: Технологията е зло и когато ауриса я използва за да съблазнява и праска малки момченца. :Д
Fisherman
01-22-2018, 20:00
Микровълновата не е полезна.
Fisherman
01-22-2018, 21:31
„На острова първо били изловени и изядени костенурките. След това лагеристите ловят жаби и водни змии, понякога зайци и патици, гълъби, гущери, водни плъхове, котки и кучета, гарги, таралежи, врабчета. При възможност месото се изпича набързо или се сварява в канчетата, но понякога се яде сурово. На жабите се хвърлят само главите. След наводненията ловят риба в локвите и блатата на острова и я изяждат сурова на място, защото риболовът е една от стопанските дейности на острова и това се наказва като кражба.
Лагеристите изравят и изяждат труповете на болни от антракс животни, удавени коне, умрели от заразни болести свине (като сваряват месото в консервните кутии), убити от милиционерите лисици и диви котки, захвърлени, след като им е взета кожата. Някои промиват изпражненията на конете и изяждат несмлените ечемичени зърна. С риск от разстрел за отклоняване от строя или от периметъра на работния обект берат билки, корени, гъби и ги добавят в чорбата.
През 1952–1953 г. лагеристите започват да ядат млади върбови листа и трева. Лагерните спомени твърдят за издадена по този случай специална заповед за забрана на пасенето.”
defender
01-23-2018, 12:59
Уволниха учител по математика, нарекъл "момичета" момичета
"Целият месец ноември 2017 г. в английските и американски медии бушуваше скандалът с учителя по математика Джошуа Сътклиф (Joshua Sutcliffe), който беше уволнен от училището The Cherwell School в Оксфорд заради фразата: „Браво, момичета!"
http://lyubomircholakov.blog.bg/politika/2017/12/02/uvolniha-uchitel-po-matematika-narekyl-quot-momicheta-quot-m.1580776
ПП: в нашите медии, тишина.
Не мога да го възприема това, че в навият райски* либерален свят, ще трябва да живеем в такъв идиотизъм. Направо е плашещо.
Забалежка: "райски" в случая е производно от Четвъртият райх. :)
anonymous908491
01-23-2018, 17:24
Indistinkt. Най-нагло ме изхвърли и продължава да пише след като ми ми направи толкова подъл номер.
Учените доказаха: Жените провалят живота, правят го гаден
https://www.blitz.bg/lyubopitno/nauka-i-tekhnologii/uchenite-dokazakha-zhenite-provalyat-zhivota-pravyat-go-gaden_news573579.html
istina777
01-23-2018, 19:37
Учените доказаха: Жените провалят живота, правят го гаден
https://www.blitz.bg/lyubopitno/nauka-i-tekhnologii/uchenite-dokazakha-zhenite-provalyat-zhivota-pravyat-go-gaden_news573579.html
и от двата пола сами си го правим.
а днес пропагандата, технологиите и културата правят това, че жените изместват позициите на мъжете, което генерира общество, в което нито жената се чувства защитена (жена) , нито мъжът се чувства мъж. Следствие, на което като че ли и изграждането на пълноценна връзка се затруднява.
Получава се така, че недостатъчно уверени хора в интернет тормозят други невинни като ''интернет тормоз''.
http://osi.bg/downloads/File/2013/NoHate_Conference_Nov_2013_PPT/Apostolov_HateforFun.ppt
defender
01-25-2018, 14:36
"Глобалното затопляне не било заради човека, а най-ми било природна подземна жега :)
Топенето на Гренландските ледници е напълно естествен процес - да си знаете, докато гледате следващото видео на някоя умираща бяла мечка в нета!"
https://www.sciencedaily.com/releases/2018/01/180122091321.htm
"Глобалното затопляне не било заради човека, а най-ми било природна подземна жега :)
Топенето на Гренландските ледници е напълно естествен процес - да си знаете, докато гледате следващото видео на някоя умираща бяла мечка в нета!"
https://www.sciencedaily.com/releases/2018/01/180122091321.htm
"It is a combination of higher temperatures in the air and the sea, precipitation from above, local dynamics of the ice sheet and heat loss from the Earth's interior that determines the mass loss from the Greenland ice sheet," explains Soren Rysgaard.
Както винаги Ефенди копи-пейства без да проверява материала за контрадикции с аджендата му.
istina777
01-25-2018, 17:36
няма никакво момиче
не съществува интуиция
не съществува любов
а после искаме да празнуваме коледа, да има семейства
тим управлява гдбоп
YoungBloodZ
01-25-2018, 18:06
няма никакво момиче
не съществува интуиция
не съществува любов
а после искаме да празнуваме коледа, да има семейства
тим управлява гдбоп
Hail GDBOP.
defender
01-25-2018, 20:06
не съществува любов
оти, така мислиш?
istina777
01-25-2018, 20:12
оти, така мислиш?
защото нямаше да съществуват подобни социални експерименти, ако съществуваше
defender
01-25-2018, 20:44
защото нямаше да съществуват подобни социални експерименти, ако съществуваше
Не може да има зло и в същото време да няма нещо, което да е равно по-големина и противоположно по посока, демек любов.
Ето, например на комунистите, а сега на новите комунисти, леви либерали, противоположно по посока е вярата в Бог, те затова толкова не я харесват и всяка идеология, като дойде и едно от нещата е първо по църквата да удари да я хули, дискредитира.
istina777
01-25-2018, 21:14
Не може да има зло и в същото време да няма нещо, което да е равно по-големина и противоположно по посока, демек любов.
Ето, например на комунистите, а сега на новите комунисти, леви либерали, противоположно по посока е вярата в Бог, те затова толкова не я харесват и всяка идеология, като дойде и едно от нещата е първо по църквата да удари да я хули, дискредитира.
нищо, което се опитва да манипулира не е добро. манипулацията подтиква към агресия
defender
01-25-2018, 21:35
Като си ги представя новите ценности на ЕС и дори вече не ми се прави и секс, братче. Едно потискащо ми става.
А погледни ги рускините.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=33&v=_ZlMm0-9lX4
Четох някъде на тема фейк нюз и че папата бил против тях, та и коментарите не бяха по-малко безинтересни. :D
"‘Fake News’ stories are harming society says man claiming personal relationship with magical super-being"
Fisherman
01-26-2018, 19:50
Четох някъде на тема фейк нюз и че папата бил против тях, та и коментарите не бяха по-малко безинтересни. :D
"‘Fake News’ stories are harming society says man claiming personal relationship with magical super-being"
много си оригинален
много си оригинален
Взимам пример от теб и Ефенди. :)
defender
01-27-2018, 00:43
"Трудно им е на съвременните социалисти в демократичните държави. Ким този въпрос го е решил из основи."
"Да се забрани Фейсбук и изобщо политически некоректното мислене. И тогава....., и тогава щяла най-после да дойде "демокрацията"!" :D
Сорос: „Google и Facebook са заплаха за демокрацията“
https://www.kaldata.com/it-новини/сорос-google-и-facebook-са-заплаха-за-демокрацията-273239.html
defender
01-27-2018, 12:57
"повечето феминистки мязат на кранистки, а останалите на скумрии, лявата идеология прецаква жените" :)
https://www.youtube.com/watch?v=jNkg78D5iqI&feature=youtu.be
Fisherman
01-27-2018, 14:08
Взимам пример от теб и Ефенди. :)
от мене ако зимаше пример щеше да си напреднал в живота
от мене ако зимаше пример щеше да си напреднал в живота
Малко е трудно да установя напредък ако не знам как се пише "зимам". То ако трябва да съдим по този твой напреднал живот, явно логическото заключение би било че все още сме в 16-ти век. Това вече а илюминатска конспирация, а?
defender
01-29-2018, 21:41
"Великобритания получава най-високото финансиране от ЕС за справяне с бежанската криза. 60% от средствата използва за депортиране на мигрантите с неуспешни молби за убежище. Това не означава, че 40% от мигрантите остават. Тези средства са за внимателно разглеждане на всеки отделен случай. Остават само тези, които НАИСТИНА са застрашени.
И се питам: Защо ли веднъж не се поучихме като държава от тези, които знаят какво правят, а пак сме се закачили за вечния исторически лузър Германия?"
defender
01-30-2018, 21:15
"Степента на самоубийства е почти 7 пъти по-голяма сред възрастните, които използват хормони и се подлагат на операция за смяна на пола."
defender
01-30-2018, 22:04
Едно противоречие:
"Ако се съгласим, че "пол" означава социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете", следователно едно общество, основано върху шериата, трябва да бъде признато, защото то е именно такова общество, което смята съответните роли за подходящи."
defender
02-01-2018, 15:00
в лудницата съм, преателЕ
https://www.facebook.com/DeplorableMediaRampage/videos/581312058873981/
в лудницата съм, преателЕ
https://www.facebook.com/DeplorableMediaRampage/videos/581312058873981/Къде им е толерантността към различния от тях Тръмп :? ?!
defender
02-02-2018, 14:21
"Като на всички уморени революционери, на либералите не им остана нищо друго, освен да се опитват да продават отстъпващата си идеология по задължение. Някога комунистите продаваха „Отнесени от вихъра“ в задължителен пакет с идеологическия роман „Овчарчето Калитко“. Можеше да си ги купиш само заедно.
Днес либералните адепти пробутват своя разказ за „нашите ценности“ в пакет с „Европа“. Не можеш да приемеш едното без другото, казват те. Но вашите ценности не са ценности на Европа и не са ценности на европейците. Европа е по-голяма от вас и ви надживя, както надживя другите повярвали си фанатици преди вас."
defender
02-03-2018, 22:18
"Идващият тоталитаризъм не е въпрос на политическо желание или на идеологически принцип. Той е неминуемо следствие от техническото развитие. А какво следва оттам нататък - аз лично съм песимист."
Mary_Jane_69
02-03-2018, 22:35
Аз съм на мнение, че най-хубаво си е я в античността, я в ренесанса - има си и плебеи и патриции, и не чак толкова даваща тласък на всичко наоколо икономика.
Popolo groso & popolo minito
defender
02-04-2018, 02:16
...
Желаеш ме, нали? Гледаш на мен, като на сексуален обект. Това ми харесва. :)
Ти иначе с колко мъже си спала? Надявам се, че се пазиш, за да може, като се оженим да се почувствам, че гледаш на мен, като специалния мъж, а не като поредната, невзрачна бройка, еднодневка. :)
Mary_Jane_69
02-04-2018, 06:58
A???
defender
02-04-2018, 12:23
A???
Аха, искаш да ти купя кола макар, че ще трябва да дам последните си спестявания. Но ти, като видиш, че съм склонен да дам последните си спестявания за теб, ще ме обичаш. :)
Всичко е точно!
defender
02-04-2018, 12:26
Транссексуална волейболистка счупи рекорд по точки в един мач и предизвика полемики в Бразилия.
https://www.dnevnik.bg/sport/2018/02/02/3122612_transseksualna_voleibolistka_schupi_rekord _po_tochki_v/
ПП: "Той имал право да се самоопределя като жена, но когато изместил всички жени - вече трябва да се помисли дали има право да участва в женския отбор."
Ма верно ли, дейба? :)
Зленоксе, как Ше го решите тоА проблем, ве, преааателЬо?
Mary_Jane_69
02-04-2018, 13:43
Аха, искаш да ти купя кола макар, че ще трябва да дам последните си спестявания. Но ти, като видиш, че съм склонен да дам последните си спестявания за теб, ще ме обичаш. :)
Всичко е точно!
Как си? Като гледам не много добре
anonymous908491
02-04-2018, 15:40
Аха, искаш да ти купя кола макар, че ще трябва да дам последните си спестявания.
мдааааа
хохохоххо
хихихихих
хехехеех
Mary_Jane_69
02-04-2018, 15:57
Шт :)
dreamwalker
02-04-2018, 18:38
Къде им е толерантността към различния от тях Тръмп :? ?!
Хехехе, ако толерирахме нетолерантните, такова нещо като "толерантност" нямаше да съществува. Прочети малко за парадокса на толерантността.
defender
02-04-2018, 20:09
Хехехе, ако толерирахме нетолерантните, такова нещо като "толерантност" нямаше да съществува. Прочети малко за парадокса на толерантността.
Не може да си толерантна към яденето на лайна и в същото време да не ти харесва да ядеш лайна, не може!
Ние просто не сме лицемери към себе си, като вас и така да се изживяваме дебилно, като мега по-добри от другите, и изпълнителни към дадена идеология.
Разбира се, това не означа, че ще водим война и ще се бием заради това, защото и това не ми харесва. Но просто не мога да кажа на гейовете: "Много сте готини"! - не мога.
Mary_Jane_69
02-04-2018, 21:46
Тръмп нема го закачат е, щом Саут Парк не го .
YoungBloodZ
02-04-2018, 22:02
Ама аз не виждам какво не му харесвате на Тръмп?
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/27540525_1670685843017353_2816423525875802542_n.jp g?oh=6b3cab7bb74c2dfa5d582ec3230492e7&oe=5B1A32AE
Mary_Jane_69
02-04-2018, 22:05
Тръмп е уникално явление, което го боли ку.аца
Саут парк имат усет за тия неща, неслучайно го уважават
defender
02-06-2018, 20:39
"По време на работата си с бежанците активистката се разочаровала за възможността за интеграция на мигрантите-мюсюлмани в европейското общество:
"Аз мислех, че средновековните им възгледи с времето ще се променят. Но трябва да призная, че мюсюлманските бежанци са със съвършено други ценности. Те не се канят да приемат нашите възгледи. Нещо повече, те гледат на нас, неверниците, с презрение."
Немски граждани са готови да се преселват в Полша, защото ситуацията става непоносима."
Дано повече полезни идиоти да почнат да си отварят очите.
www.segabg.com/article.php?id=892643
istina777
02-07-2018, 11:09
проф Иво Христов : Изказване за циганското население и националната сигурност
https://youtu.be/GN1Msf5cDm0
Много хубави лекции има, разгледайте ги.
Единици..
И когато кажеш една ИСТИНА, за дума, за едно изречение - ще го опетнят по всички медии.
Докато те спорят, други транснационални корпорации и български монополи изгдигат драконски финансови печалби и власт зад държавата. Докато спорят за Джендър и трети пол, пробутвани за деградация на континента, други олигарси си разгръщат пиплата.
defender
02-09-2018, 14:17
"Изкривеният ляв либерализъм произведе ексктремистко политическо течение, което под маската на „човешки права“ (а всъщност въпреки тях!) и чрез безжалостно социално инженерство (дълбоко анти-либерално) се стреми да произведе „нов човек“.
Създателят на този „нов човек“, техният „бог“, е държавата, която трябва с декрети да бърка в душите на хората, да им казва какво да мислят и как да говорят, да криминализира инакомислието, да размие естествените разлики между мъжете и жените, да обезцъркви обществото, да анихилира семейството и традицията, претопи националните идентичности... Пренаписват се книги и национални химни, цензурират се класически произведения, заличават се филмови образи, за да бъде унифицирано не само настоящето и бъдещето, а и миналото.
Докато се размие и държавата, за да остане наднационалното правителство, излъчвано не от народите, а от „избраните“. Не, не е антиутопия, а идеалът на неолибералния глобализъм."
istina777
02-09-2018, 21:31
Методи на сектански организации.
5. Модерност. Те използват най-модерни методи и техники, като започнем от компютрите и мощните озвучителни уредби и стигнем до видео апаратурите.Но не става дума само за техниката, която е общо взето неутрална. Те имат супермодерни методики на вербовка, манипулация и обучение, сценично поведение, реклама и други познати от политическата действителност и пазарната икономика прийоми. Няма да е преувеличено ако се каже, че подобни педагогически и рекламни умения няма нито един български университет или училище, нито една рекламна агенция или политическа партия. Например в "Наръчник за детски учители" издаден в Холандия от фондация "Дете и свят" и използван от сектата "Еммануил" в Пловдив се казва: "Въпросът тук не е "дали" да учим децата на евангелската вест, а "как" да го направим. ... Ние търсим нови пътища, учебни подходи, аудиовизуални пособия, добри материали, илюстрации, подходящи за възрастта и културата" (т.I с.10)
''Психологически методи на въздействие. Основните методи на работа на сектите. Използват целия арсенал разработван от военните и шпионски лаборатории за психологическа война. Като се започне от Фройдистките методи за психоанализа от по безобидно естество като разговор и беседи и се свърши с масовата хипноза.
Показателен е случаят със медицинската сестра А.А. През 1990г. тя има приятел лекар, който се оказва сектант от "Свидетели на Йехова". В началото тя ходи на и сбирките на неговата секта, но загубва интерес и се оттегля. Поради това започва конфликт с приятеля й. В крайна сметка двамата скъсват, но при раздялата той й се заканва, че ще я ликвидира или ще я вкара в лудницата. Тя работи в голямо болнично заведение в съседния град. Той активизира връзките си и структурата на "свидетелите..." в нейното заведение и започват психически тормоз. Тя е дискредитирана пред колеги и пациенти, обявяват я за луда. Тъй като работи в лабораторията, а колежката й се оказва сектантка, тя постоянно се страхува да не направят саботаж с пробите, кръвните изследвания или резултатите. Такива опити има. Лекари сектанти я обвиняват, че прави грешни проби на пациенти, при това пред самите пациенти. Налага се да вика по-горестоящ началник за да опровергае твърдението. Независимо, че се доказва, че е права, поради упоритото разпространение на слуха от сектантите, в болницата тръгва мълвата, че тя не е наред с психиката и прави грешни изследвания и манипулации. Пращат й провокатори пациенти от сектата, които я травмират, а после се оплакват пред началниците й, че тя се държи грубо, неадекватно или пък отказват да се подложат на изследвания при нея. Скоро началниците й я викат на обяснения и въпреки, обясненията никой не я взема насериозно. В същото време други медицински сестри от "Йехова" отказват да правят кръвопреливания на пациенти или молят Господ да им прости , че ги правят, като убеждеват А.А. да прави същото като тях. Тя докладва това на директора, но той също не я взема на сериозно. В крайна сметка жената, притисната отвсякъде започва да изпуска нервите си и пред колегите сектанти избухва, а веднъж, когато лекар също от сектата й хвърля в лицето мръсна манта и я кара да я занесе лично в пералнята за пране, тя реагира, че не е слугиня и го замерва с тетрадка, Веднага той подава оплакване до главния лекар, че е бил нападнат. След серия такива скалъпени "инциденти" главният лекар пише до прокуратурата с молба тя да бъде заведена на принудително изследване в психиатрично заведение. Малък детайл - директорът на психиатричната клиника се оказва приятел на главния лекар. Макар, да не подозира, че приятелят му е сектант, той вече е заблуден при разговорите им, че жената има проблеми с нервите. Още един детайл - прокурорът подписал постановлението за принудителна психиатрична експертиза на А.А. се оказва син на приятелката на главния лекар. Тя също е доктор и работи в друго заведение.
В крайна сметка жената е вкарана за принудителни 30 дневни изследвания в психиатрията. При отвеждането й тя е ужасена и оказва съпротива на полицаите, поради което в клиниката веднага й слагат успокоителни. За щастие майка й успява да се свърже с Националната служба за сигурност и с кмета на района в който живее. Полицаите правят проверка в клиниката, а кмета отива в прокуратурата и настоява за освобождаването й, като изтъква мотива с заинтересования прокурор и и ска отзоваването му от случая. Районния прокурор обаче отказва, за да пази "честта на мундира". Независимо от това скандала излиза наяве и в клиниката започват да се отнасят по-внимателно с нея като разбират, че има заинтересовани институции. При изследването й не се открива никакво заболяване, а само временно нервно разстройство причинено от постоянния психологически тормоз на работното място. В същото време обаче 15 -те сектанти - лекари и сестри от болницата й, дават показания пред прокуратурата, взети под вничание и от психиатрите, които са съгласувани точно и професионално и сочат данни за циклофрения. След 20-дневни борби между криворазбраната "солидарност" проявена от лекарите и прокуратурата да не излагат колегите си замесени в случая от една страна и кметската администрация, службата за сигурност (към тях се присъединява и местния комитет на ВМРО чийто председател се оказва въпросния кмет, който осигурява адвокатска защита на А.А.) случаят й е отнесен до съда. Това принуждава психиатрите да я изпишат предварително, за да не изтече информация в медиите. Тя е освободена и поставена само на успокоителни и периодични прегледи. Така хем се признава, че е здрава, хем се измъкват сухи от водата сектантите, защото все пак получават основания да твърдят, че А.А. е лекувана в психиатрична клиника. Със съдействието на кмета тя е преместена в друго заведение на работа и е толкова ужасена, че отказва да съде прокуратурата и главния лекар за морални щети защото не вярва в успеха на делото. Службите за сигурност събират информация, но не успяват да добият достатъчно доказателства и случаят потъва в папките. Йеховистите спечелват първия рунд. Този пример илюстрира малка част от методите на сектантите.''
Това е за модератор '' Indistinct''.
nerednosti
02-10-2018, 05:51
Има изключително сериозен проблем с модератор членуващ в СЕКТА.
Нека ме банва. Индистинкт. И социалния им експеримент.
defender
02-16-2018, 14:18
"Двама заможни хомосексуала, на страниците на Дейли мейл ( и не само там), гордо показват ултразвуково изображение на бъдещото си бебе. Първата ми реакция е - кой от двамата е бременен? После се сещам, че плодът и матката е на жена. Жената е оставена зад кадър - ни име, ни местоживеене, ни възраст - просто я няма в цялата тази умилителна картина на семейно щастие. И ми става тъжно - до там ли я докарахме? Светлото име на майката да бъде купено с пари, жената да изпълнява анонимната роля на инкубатор - само и само двама разглезени мъже, с психични отклонения на сексуалността, да станат родители. Жената, за чиито права се утрепаха да се борят армии феминистки, е стъпкана в калта - нея я няма, тя е само един репродуктивен орган, скъпоплатен и безименен."
defender
03-23-2018, 22:04
"След Истанбулската конвенция трябва да помислим и за защитата на тези ефирни създания - елфите"
https://www.facebook.com/TraditionalBritainGroup/videos/224251244910709/?t=1
ПП: Защо левите лебирали не отидат на луната или да си отцепят един континент (например Австралия) и там да си създадът държава от ненормалници и полуидиоти, защото явно задено трудно си пасваме, дейба.
Таман ще спрат да ни тормозят с малоумната си идеологическа пропаганда. :)
defender
04-12-2018, 13:54
"Разговор на закуска между двама датчани в скъп хотел в Малмьо, Швеция:
- Знаеш ли какво стана тази нощ? Звънна ми алармата на мобилния - разбили са ми колата в подземния паркинг на хотела...
- Не?! Това не е възможно... Тук е като в Дания - такива неща не се случват!
- Ами... И аз така си мислех! Но явно местната култура се е обогатила... "
defender
04-15-2018, 19:53
След като скоро левите либерали (психопати) се опитаха да внедрят джендър идеологията, под предлог за борба с насилието над жени (дрън-дрън), чак сега разбрах, защо накараха бат Арнолд Шварценегер (символът за мъжество за много малки деца през 90-те) да роди в оня филм преди около 20 години. Едва го преглътнах тогава. За малко да ме прекършата и да поискам да си присадя изкуствени цици. :)
defender
04-17-2018, 19:52
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/30715864_149048459265468_3963223811603562496_n.jpg ?_nc_cat=0&oh=51194d8f40f3e93080018e6769ab5e06&oe=5B55C2EC
Разликата в горивото между Шел (Хамбург) и Шел (Видин).
Така е преателЕ, западняците (дето иначе либерали го раздават) за пореден път ни третират, като второ качества хора. После нека ми говорят за права.
"След Истанбулската конвенция трябва да помислим и за защитата на тези ефирни създания - елфите"
https://www.facebook.com/TraditionalBritainGroup/videos/224251244910709/?t=1
ПП: Защо левите лебирали не отидат на луната или да си отцепят един континент (например Австралия) и там да си създадът държава от ненормалници и полуидиоти, защото явно задено трудно си пасваме, дейба.
Таман ще спрат да ни тормозят с малоумната си идеологическа пропаганда. :)
Щом има ляви либерали значи би трябвало да има и дясни, в центъра и т.н. по спектрума. Ти от кои си? А ако не си нито един от тези какъв си? С каква политическа и икономическа система би сменил статуквото? Надали си обърнал внимание ама либерализма е и икономически както и политически, вика му се нео-либерализм. Икономическия протекционизъм на Тръмп добре е тръгнал, вкара ги в търговска война с Китай, и предполагам скоро и ЕС. Та ти щом си един от месиите на alt-right-a, накъде предлагаш да тръгнем ако не към глобализация в икономически и политически аспект? Комунизма го видяхме до къде ни докара. Социализъм без капитализъм няма. Пък колкото повече равенство толкова по малко свобода, както и по-голямата индивидуална свобода води до по малко равенство в обществото. Та накъде да ходим тогава? Нали, ако не ти харесва нещо, би трябвало да дадеш някакви логични алтернативи. Крайния национализъм и него го видяхме до къде докара нещата в Европа през последния век. Щото до сега както гледам не си дал някви алтернативи, по скоро плямпаш колкото и ти да не знаеш какво плямпаш, на това му се вика "Confirmation Bias". 'Исляма бил несъвместим със Запада', значи по тази логика Албания, Косово и Босня до сега да бяха превезели континента; Българските мюсюлмани да ни бяха изтребили както и другите мюсюлмански малцинства из Европа да бяха наложили Шариата вече. Цял век вече ги чакаме, ма като гледам не си дават много зор а Ефенди?
Държавите трябва да са по-силни от свръхбогати милиардери .
Ако няма достатъчно силни държави, които да устояват интересът на общността, монополът ликвидира малкия и среден бизнес. Ако по-голям процент от хората нямат свобода да развиват свой собствен бизнес и приемлив доход, то няма никакъв смисъл от либерализация.
А също и култура , която да стимулира развитието на устойчиво производство и екология. Ако екологията се конфронтира с бизнеса няма да има бъдеще .
Щом има ляви либерали значи би трябвало да има и дясни, в центъра и т.н. по спектрума. Няма десни и средни либерали - всичките са леви педали!
Я, то даже се римува :D !
И какво го изкара, че либерализма на Мил, Лок, Бентъм, Хайек и т.н. си е чист социализъм? Заблуден си. Не забравяй че и Рейгън и Татчър са били либерали, ама са от дясната страна на спектрума. Плямпате лайна за идеологически империализъм ама коя и какви са тези идеологии и вие не знаете.
defender
04-23-2018, 19:47
Плямпате лайна
Еййй, шшшш, шотландец, нЕма да ни говориш така ве. Нали в Шотландия сте само северни, възпитани джентълмени-викинги ве.
defender
04-23-2018, 20:19
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/30743947_1875396985825711_6739763885978136739_n.jp g?_nc_cat=0&oh=fc1c8d5a6319bbc5f6f01976e7651b0b&oe=5B5E1405
ПП: Какъв е този рязък катарзис на Ким? Щеше да взривява САЩ, а сега друга песен запя.
Дали Тръмп не му е свил филиите? Тръмп е по-добър президент от Обама, тва е.
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/30743947_1875396985825711_6739763885978136739_n.jp g?_nc_cat=0&oh=fc1c8d5a6319bbc5f6f01976e7651b0b&oe=5B5E1405
ПП: Какъв е този рязък катарзис на Ким? Щеше да взривява САЩ, а сега друга песен запя.
Дали Тръмп не му е свил филиите? Тръмп е по-добър президент от Обама, тва е.
https://media.tenor.com/images/26ad38941baac1e1b448fcb4e343f6b4/tenor.gif
И какво го изкара, че либерализма на Мил, Лок, Бентъм, Хайек и т.н. си е чист социализъм? Заблуден си. Не забравяй че и Рейгън и Татчър са били либерали, ама са от дясната страна на спектрума. Плямпате лайна за идеологически империализъм ама коя и какви са тези идеологии и вие не знаете.
https://i.imgur.com/m3xBt91.png
https://i.imgur.com/m3xBt91.png
https://2.bp.blogspot.com/-TrtnrYst0R8/WVD7EYCAtNI/AAAAAAABVGA/cxhCGOSp-3QcfygPiu6mERJvvWNYa4x3ACLcBGAs/s1600/Trump%2Bfascism%2Bchecklist%2BAudrey%2BRush.jpg
https://img00.deviantart.net/efbf/i/2016/255/e/8/the_alt_right_by_rednblacksalamander-dagvx1i.png
С Ефенди и папагала може да попълните първата снимка. Ще съм разочарован ако изкарате под 10. :)
https://pbs.twimg.com/media/DHZ59CKUQAAkRyn.jpg
Twistedbastard
04-24-2018, 12:33
Liberalism = socialism
defender
04-25-2018, 11:23
Абсурд в Германия - държавата приютила и издържа с по 1000 евро на месец бивш охранител на Бин Ладен
http://kanal3.bg/news/world/europe/75090-Shokirasht-absurd-v-Germaniya---dardzavata-priyutila-i-izdardza-s-po-1000-evro-na-mesec-bivsh-ohranitel-na-Bin-Laden
ПП: Меркелица, таз майка-закрилница на ислямски терористи. :)
defender
05-02-2018, 11:24
Вчера е имало първомайска манифестация в Кемниц (Германия).
Ето какво скандират:
"- Кой ни предаде? – Социал-демократите!
- А кой само гледа? – Партията на Меркел!
- А кой е с тях? – Лявата партия!
- А кой ще сложи край на това? – Националния социализъм! Трябва, трябва, трябва!
- Искате ли социализъм? - Yes!
- Искате ли социализъм? – Yes, yes, yes! Свободни, социални и национални!
- Нелегални чужденци? – Вън! Вън, вън, вън!
- И всички предатели на народа? – Също!"
Имало е и първомайска манифестация в Берлин.
Тук са предимно левите и антифа.
Те скандират: "Цял Берлин мрази полицията."
Сблъсъци и побоища.
defender
05-03-2018, 19:22
"Ей на това му се казва катарзис. Ким освободил трима американски граждани от трудовите лагери по искане на Тръмп.
Колко може да постигне само един- единствен човек с акъл и реална власт."
defender
05-04-2018, 13:59
Арабските кланове в Германия
"90% от членовете на арабските кланове в Берлин официално се водят безработни и получават помощи, които те смятат за нещо като полагаща им се „основна заплата”.
Те са на издръжка на обществото, което в същото време експлоатират. Все по-силно се усеща презрението им към това общество, което смятат за слабо, след като им позволява да правят каквото си искат.
За тях всички извън клана са врагове. Те мразят своите жертви и вече презират всичко германско.
Клановете се чувстват всесилни. Типичен пример е опитът да бъде освободен един член на клановете, арестуван по подозрение в грабеж. През миналата година бяха осъдени шестима представители на клановете, нанесли тежък побой, но наказанията бяха смехотворно ниски, а самите престъпници бяха пуснати под гаранция.”
https://www.vesti.bg/sviat/evropa/istinska-napast-arabskite-klanove-v-germaniia-6081973
ПП: Новини от либералният "рай".
Ако евреите продължат със световната си политика без да се взима предвид нацията, не Хитлер ще се прероди, ами всичко се повтаря.
defender
05-09-2018, 12:42
"Бяла жена ражда. От страни мъжът ѝ (също бял), с пистолет в ръка, гледа мрачно. Акушерката държи бебето в пелена и то е африканче...
Мъжът се усмихва и казва:
- Добре че не се роди бял боклук! - и сваля пистолета.
На тениската му пише - ЛИБЕРАЛ..."
defender
05-09-2018, 14:59
Свободните, независими шотландци, от свободния, независим, развит, либерален свят, защо нямат собствена песен на Евровизия, дейба. :)
Свободните, независими шотландци, от свободния, независим, развит, либерален свят, защо нямат собствена песен на Евровизия, дейба. :)
https://en.wikipedia.org/wiki/Acts_of_Union_1707
Няма спасение за теб.
defender
05-10-2018, 21:19
https://en.wikipedia.org/wiki/Acts_of_Union_1707
Няма спасение за теб.
Добре де, защо тогава шотландците си имат собствен национален отбор по футбол, пък си нямат собствена национална песен на Евровизия. Дейба съюза, дейба.
Виж сега, другото което се чудя е как може един човек да се роди в България, да отиде да живее в Шотландия, пък постоянно да подкрепя Германия. Какъв човек си ти бре? Няма спасение, няма :)
Такъв човек може да отиде да живее само в Шотландия, направо сте си лика-прилика.
defender
05-14-2018, 12:13
"Днес официално ще бъде открито американското посолство в Йерусалим, очаквам много ляволиберален, умно-красив рев, много сополи и тригърване да падне!
Ню Йорк Таймс стартираха тригърването със статия, че възрастни руснаци щели да бъдат преместени от някаква зона в града, където властите ще разчистят място за преместването на посолствата на другите страни, които ще последват САЩ, първоначално мястото е трябвало да се казва “Embassy Town”, последствие го прекръстили на "Trump Town"."
"Днес официално ще бъде открито американското посолство в Йерусалим, очаквам много ляволиберален, умно-красив рев, много сополи и тригърване да падне!
Ню Йорк Таймс стартираха тригърването със статия, че възрастни руснаци щели да бъдат преместени от някаква зона в града, където властите ще разчистят място за преместването на посолствата на другите страни, които ще последват САЩ, първоначално мястото е трябвало да се казва “Embassy Town”, последствие го прекръстили на "Trump Town"."
https://www.theguardian.com/world/2018/may/14/israel-tells-palestinians-they-are-risking-lives-in-us-embassy-protests
Евала бат Тръмпе! "Лявите либерали" така ги тригърнаха че "Дясните либерали" от Израел изтребиха 37 Палестинци и 500 ранени. Евала, Тръмпе. Така се води дипломация и външна политика. Евала и на Ефенди че без неговото идолизиране на такива като Тръмп, твоя президент щеше още да се млати с железни столове в WWE.
defender
05-14-2018, 13:26
https://www.theguardian.com/world/2018/may/14/israel-tells-palestinians-they-are-risking-lives-in-us-embassy-protests
Евала бат Тръмпе! "Лявите либерали" така ги тригърнаха че "Дясните либерали" от Израел изтребиха 37 Палестинци и 500 ранени. Евала, Тръмпе. Така се води дипломация и външна политика. Евала и на Ефенди че без неговото идолизиране на такива като Тръмп, твоя президент щеше още да се млати с железни столове в WWE.
Да бе, те си протестират мирно, а израелските войници ги стрелят ей така за спорта, все едно са някакви изверги от филмите (а и имайки предвид, че израелската армия е пълна с рекорден брой жени, тва трябва да са някакви жени-изверги, киборзи) - и това се случва точно, когато всички камери по световните телевизии, са насочени към Йерусалим .
Мани тая работа. Струват ми се преувеличени нещата.
А и много е удобно в този момент да жигосаш събитието по преместването на Йерусалим, като столица с кръв за пред света за да остави негативен отпечатък върху хората, а и върху имиджа на Тръмп - мани ги тия соросоидни номерца.
defender
05-14-2018, 13:39
Зленоксе, кога ще си признаеш, че си едно мазно, хитро, от знатно потекло, добре обгрижвано еврейче от кланът на соросоидите, който е най-мършавия и генетично-повреден клан, от 10-те библейски, еврейски племена? :D
defender
05-14-2018, 18:50
"45-годишният студент Колийн Франсис е трансджендър-мъж, но се самовъзприема като жена, нищо че е с мъжки гениталии. Поради тази негова социална роля той има право да ползва всички сервизни дамски помещения и да съблича пред дамите в тях.
Включително и в съблекалните пред малки момиченца, които ползват плувния басейн на колежа заедно със студентките.
Родителите на момиченцата остро протестират заради това, че трансджендърът "излага голотата си" пред децата им. Но говорителят на колежа Джейсън Уетстейн отхвърля протеста с думите:
"Колежът не може да дискриминира на базата на джендър-самоопределение /gender identity/. Джендър-самоопределението е едно от защитените права от антидискриминационния закон в този щат"."
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2227562/Colleen-Francis-Outrage-transgendered-woman-permitted-use-college-womens-locker-room-exposing-himself.html
Да бе, те си протестират мирно, а израелските войници ги стрелят ей така за спорта, все едно са някакви изверги от филмите (а и имайки предвид, че израелската армия е пълна с рекорден брой жени, тва трябва да са някакви жени-изверги, киборзи) - и това се случва точно, когато всички камери по световните телевизии, са насочени към Йерусалим .
Мани тая работа. Струват ми се преувеличени нещата.
А и много е удобно в този момент да жигосаш събитието по преместването на Йерусалим, като столица с кръв за пред света за да остави негативен отпечатък върху хората, а и върху имиджа на Тръмп - мани ги тия соросоидни номерца.
Разбира се че ти се струват преувеличени и нагласени нещата. Как иначе може да кажеш че "фактите" поддържат илюминатската ти/еврейска пропаганда и адженда. :D
https://twitter.com/shadirahimi/status/995862720292384768
2014, 2011, 2010 и т.н., това си е чист Палестински геноцид. Ама вярвай ти още на дядо тръмп. Представи си, да ги замеряш с кални/пясъчни "камъни" а те да те стрелят с патрони. Ти нали си против "новия свтовен ред". Не виждаш ли колко мазно Тръмп и Нетаняху дърпат конците в този район, та израелците натопиха иранците че уж не спазвали ядрената сделка, та тръмп да изкара Американците от нея?
И ти си една фурнаджииска лопата, за какво говориш глупости като и ти не знаеш защо и на какво вярваш.
defender
05-15-2018, 11:30
И ти си една фурнаджииска лопата...
Фурнаджийска лопата са атеистите-либерали, дето си изменят "курвенски" ценностите според модата на времената, и това което се налага от елитите.
Вярващите имат вечни ценности.
Либералите са ценностно-курвенската армия на елита вклинена в обществото, дето за 30 сребърника, нон-стоп може да си променя ценностите и напасва според налаганата мода.
Тези хора онзи ден бяха фашисти, после станаха комунисти, сега са либерали и те така.
Фурнаджийска лопата са атеистите-либерали, дето си изменят "курвенски" ценностите според модата на времената, и това което се налага от елитите.
Вярващите имат вечни ценности.
Либералите са ценностно-курвенската армия на елита вклинена в обществото, дето за 30 сребърника, нон-стоп може да си променя ценностите и напасва според налаганата мода.
Тези хора онзи ден бяха фашисти, после станаха комунисти, сега са либерали и те така.
Ефенди, ти ако не си променяше ценностите щеше още да вярваш че Земята е център на вселената, та и плоска. Надявам се да не си чак толкова голям имбецил/неандерталец, а? Но пък ако си приел Коперниковата революция за факт, добре дошъл в либерал-елита, "comrade". :D
Виж как сам си противоречиш.
defender
05-15-2018, 11:43
Къде в Библията пише, че Земята е плоска ве?
Пише "кръгът на земята", но изрично да е казано, че е плоска, къде го пише?
Не съм казал нищо за библията. Нали говорим за ценности посредствум модата на времената, и това което се налага от елитите.
Нали атеистите-либерали, са тези дето си изменят "курвенски" ценностите според модата на времената, и това което се налага от елитите?
На времето е било на мода да се мисли че земята е плоска и център на вселената, както и църквата приема това като факт тогава. Виж ги сега. Досущ, папата и патриарха, чисти либерали.
defender
05-15-2018, 11:56
Чел съм бая православни книги на светите отци живели отпреди повече от 1000 години. Не съм прочел един да е казал, че физически Земята е център на Вселената (а и честно казано това много-много не ги е интересувало, тъй като няма пряко отношение върху спасението на душата).
Де да знам братче, ти сигурно и за християнството се осведомяваш от ексклузив новините на СNN.
Чел съм бая православни книги на светите отци живели отпреди повече от 1000 години. Не съм прочел един да е казал, че физически Земята е център на Вселената (а и честно казано това много-много не ги е интересувало, тъй като няма пряко отношение върху спасението на душата).
Де да знам братче, ти сигурно и за християнството се осведомяваш от ексклузив новините на СNN.
Аз не знам ти какво си чел, но явно не си чел за Кеплер, Коперник и Галилей - който църквата преследва и с инквизицията изгаря доста от произведенията му.
anonymous908491
05-15-2018, 13:38
еврейчетата дето са в началото на либерализмът
убиха към 50 човека вчера и даже не се извиниха
после що цял цвят мрази чифутите
defender
05-15-2018, 20:45
"Руският президент Владимир Путин откри автомобилната част на Кримския мост на официална церемония, показаха руските телевизии. Държавният глава подкара "Камаз" по новооткрития мост, който е с дължина 19 километра. Кримският мост, свързва Краснодар с кримския град Керч."
ПП: "джендър-мъжленцето" Барак Хюсеин, дали е карал нещо повече от колело.
defender
05-16-2018, 12:53
"Израелец в ООН става и казва: “Проблемите ни с арабите започнаха още в древността, когато откраднаха дрехите на Йоан Кръстител докато той покръства в реката”.
Става арабин и вика: “Не е вярно, по това време там не е имало никакви араби!”
Израелецът: “Добре, това поне го уточнихме”.
anonymous908491
05-17-2018, 11:03
еврейчетата дето са в началото на либерализмът
убиха към 50 човека вчера и даже не се извиниха
после що цял цвят мрази чифутите
https://anonybulgaria.wordpress.com/2013/05/20/%d1%81%d0%ba%d1%80%d0%b8%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%b8-%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%80%d0%b0/
Соломон Леви Явиш е цариградско дьонме - ислямизиран евреин, европейски възпитаник, бивш професор по литература от Парижката сорбона, масон, който остава печално известен на българското общество с артистичния си псевдоним СЮЛЕЙМАН ПАША.
defender
05-17-2018, 12:27
"Фондацията на Сорос напуска Унгария. Скоро и други места в Европа."
https://twitter.com/chrislhayes/status/997251082186182656
Ефенди, следващия път като постнеш нещо хвалебно за Тръмп и почнеш да го идолизираш че бил свършил това и онова пък Обама си бил чесъл м***те, замисли се дали Тръмп въобще има умствения капацитет да извършва сложни икономически и дипломатически машинации или по скоро тези до него помощници дърпат конците :)
defender
05-18-2018, 11:04
"Харесвам ми напрежението, което поддържа Тръмп в меркелите и хилъри-обамовчетата. Лазенето по нервите. Постепенната промяна на ситуацията, която те не харесват и ги ужасява. Непредвидимостта и решимостта, с която действа. И тяхната неспособност да повлиият по никакъв начин на събитията. Какво време доживяхме"
:D
defender
05-18-2018, 13:53
Бъдещето на меркел-либералите и хилъри-либералите:
https://www.facebook.com/WTFuture/videos/391573787978164/
ПП: Нормалните мъже по принцип правят секс с реални жени.
anonymous908491
05-18-2018, 15:28
"Харесвам ми напрежението, което поддържа Тръмп в меркелите и хилъри-обамовчетата. Лазенето по нервите. Постепенната промяна на ситуацията, която те не харесват и ги ужасява. Непредвидимостта и решимостта, с която действа. И тяхната неспособност да повлиият по никакъв начин на събитията. Какво време доживяхме"
щото нашите герберски олигофрени и всякви там либерали не са в същото положение
демек и нашата държава
defender
05-20-2018, 19:51
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/32934641_2083434218350721_8237512197282988032_n.jp g?_nc_cat=0&_nc_eui2=AeGaBqMhB_t4KOkunxwPhrlJXsuBUkPZ0Ok5VOiIR GpisPG3gAKw0vi105MQ31kIHrOgHGMOSHnnWlZedPTPEZI2Pgw 22cU105NZpelDF2loRA&oh=2718e46e4960c0cafc3d664fc38cd321&oe=5B83B29E
"Богатите, известни жени с такива коси имат 125% шанс да ви кажат как са потискани жените".
ПП: Зленоксе, ти с такава прически ли си, ве? :D
defender
05-21-2018, 10:48
"Енергийната революция в една графика...
Ясен извод: енергийна революция няма"
https://ourworldindata.org/grapher/global-primary-energy-consumption
ПП: Тва, зелените комуняги от 50 години все правят енергийна революция да спасяват планетата и не ще и не бъде. Само усвоиха едни трилиони пари от данъкомплатците, дейба :D
defender
05-21-2018, 18:33
Папа Францис казва на гей: "Бог те направи така"
https://www.independent.co.uk/news/world/europe/pope-francis-god-made-gay-homosexuality-vatican-catholic-church-sex-abuse-chile-juan-carlos-cruz-a8360421.html?utm_campaign=Echobox&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#link_time=1526905845
ПП: Сега разбираме, че Бог, като сътворил човека (Адам) и го сътворил гей, да се чуди човек, защо ли след това е сътворил Ева.
Тоя папа е политкоректна, либерална марионетка, грам не му дреме за религията.
Вече ми е напълно ясно, защо на запад има толкова атеисти.
defender
05-25-2018, 10:59
Бирмингам, преателе:
https://www.facebook.com/VofEurope/videos/613330052381818/
defender
05-25-2018, 12:29
"Все повече се повдигат обвинения за сексуален тормоз срещу мъжете и то вече за щяло и нещяло.
Май само мъж, който изобщо не се занимава с жени и дори не ги поглежда и който работи в изцяло мъжка среда, не може да бъде обвинен в сексуален тормоз.
Схващате ли намеците на либералите?"
defender
05-31-2018, 01:09
"Още един опит за контрол на глобалистите върху независима държава - и то след референдум.
"Милиардерът и основател на фондация "Отворено общество" Джордж Сорос ще работи за инициирането за втори референдум за оставането на Великобритания в Европейския съюз.
До дни ще стартира разяснителната кампания, каза в своя реч Сорос."
Още един пример:
"Италианците гласуваха. Мнозинство получиха две странни партии, и двете евроскептични. Италианците показаха ясно, че не са доволни от ЕС. Избраните партии обаче не могат да съставят правителство, защото предложили икономически министър, който има евроскептична нагласа. Брюксел веднага казал кое може и кое - не.
Какво стана с демокрацията в стара Европа, със зачитането на мнението на хората? Какво стана със суверенитета на държавите-членки на този злощастен съюз?"
https://youtu.be/xzn4iUIXcss
defender
05-31-2018, 12:22
"Съседите ти пишат донос до службите. Службите идват, отнемат паспортите на децата ти, за да не заминете. После идват за децата, вземат ги и ти не знаеш къде са. След време разбираш, че са пратени при приемни семейства, но не можеш да ги виждаш, защото според държавата имаш прекалено висок коефициент на интелигентност и си опасен. Освен това, за децата не е здравословно да обичат родителите си и да са привързани към тях. Заплашват те, че ще влезеш в психиатрична клиника, ако се съпротивляваш.
Не, това не е СССР през 1950 г., това е Норвегия през 2018."
defender
06-06-2018, 14:37
Съдът на Европейския съюз може да принуди България да признае еднополовите бракове, съобщи The New York Times
http://legalworld.bg/67050.ses-moje-da-prinudi-bylgariia-da-priznae-ednopolovite-brakove*.html
ПП: "Знаете ли кое му е "най-хубавото" на Европейския съюз? Че може да ни принуди да приемем всичко, което не искаме. Ако не по един, по друг начин. "
defender
06-14-2018, 12:24
"Чудна новина!
Германските служби обявили, че са предотвратили терористична атака с отровното вещество рицин.
Чудесното е, че терористите са се насочили към по-фини методи - а именно отрови, с които биха могли да поразят доста повече хора."
http://www.foxnews.com/world/2018/06/14/islamic-extremist-ricin-attack-in-germany-has-been-foiled-prosecutors.html
defender
06-14-2018, 14:18
"Все си мисля, че либералите няма с какво повече да ме изненадат, но има, има... Приятел ми разказа за шоу, в което хората търсят истинската любов - Naked attraction. Облечен човек търси истинската любов сред чисто голи хора в клетки. Първо избира по полови органи, след това се откриват и лицата на половите органи. Когато търсещият истинската любов човек избере подходящия полов орган с подходящо лице, се съблича също.
Е, не си бях представял така светлото бъдеще "
https://www.youtube.com/watch?v=cNDY_2ahUS8
defender
06-17-2018, 11:58
"От Университета на Вюрцбург (Германия) ви казват, че трябва да промените схващанията си за педофилията. Готови ли сте да приемете и педофилията като европейска ценност?"
https://www.youtube.com/watch?v=kR23SXhOKXE&app=desktop
nqmamNervi
06-17-2018, 14:13
"Все си мисля, че либералите няма с какво повече да ме изненадат, но има, има... Приятел ми разказа за шоу, в което хората търсят истинската любов - Naked attraction. Облечен човек търси истинската любов сред чисто голи хора в клетки. Първо избира по полови органи, след това се откриват и лицата на половите органи. Когато търсещият истинската любов човек избере подходящия полов орган с подходящо лице, се съблича също.
Е, не си бях представял така светлото бъдеще "
https://www.youtube.com/watch?v=cNDY_2ahUS8
хахахах
аз съм шокиран
defender
06-17-2018, 15:36
"В странно общество живеем.
Ако мъж се мисли за Наполеон или извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защитават правата."
"В странно общество живеем.
Ако мъж се мисли за Наполеон или извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защитават правата."Евалата, много добре казано.
От къде ги копираш тия неща, а Дефенди?
Нацистите никога не са се смятали за злодеи.
Гледаш ужасните зверства, които са извършили и си мислиш, че ТРЯБВА да са знаели, че са чудовищата.
Но те не са го осъзнавали.
Вместо това нацистите смятали, че самите те са жертвите.
https://pbs.twimg.com/media/Df7iAfEWkAEFeEd.jpg
Ето как нацистката партия дойде да бъде на първо място, нали знаеш, как се изкачи до властта.
Нацистите убедиха Германия, че е била жертва на останалия свят. Някак си е изгубила величието си, изгубила мястото си сред народите. Неуважавана. Несправедливо третирани.
Нацистите са се смятали за жертви, преследвани от елитизъм. Чрез либерализма. Чрез интелектуализма. Чуждестранно влияние. Чрез мултикултурализъм. Чрез загуба на мъжественост. Чрез разреждане и / или замърсяване на расовата чистота. Чрез безработица и икономически заговорничества.
Когато се изкачиха на власт, нацистите не са мислели за себе си като злодеи, а по-скоро бяха убедени, че са герои. Те се възприемаха като възстановяващи мощта на Германия, изграждайки нова цивилизация, която ще продължи хиляда години.
Те твърдо вярваха, че са прави.
Те вярваха, че историята ще отстои действията им. Целият ужас щеше да бъде оправдан, когато те триумфират. И ТЪЙ хората най-накрая ще разберат.
Те вярваха, че когато светът погледне върху величествените произведения на нацисткото инженерство, на чудесата на нацистката наука, на чистотата и красотата и на генетичното превъзходство на арийската раса, на реда и сигурността на нацисткото общество, след това останалата част от света би разбрала.
Мислеха, че останалата част от света ще им се възхищава за това, което са направили.
Те искаха страха и уважението на света - защото в ума им страхът и уважението бяха едно и също нещо.
Те бяха слепи за ужаса, който създадоха. И то умишлено.
Нацистите никога не са се смятали за злодеи.
Злодеите никога не се и мислят за такива.
Казаха си, че отново правят страната си велика и жестокостите са необходими за това величие и в крайна сметка ще бъдат оправдани.
И постепенно, малко по малко, те стават чудовища.
И постепенно, малко по малко, те стават чудовища.
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1008506045373845504
И малко по малко, малко по малко...
https://twitter.com/FoxNews/status/1008517525339103232
И постепенно, малко по малко, ние ставама чудовища.
https://twitter.com/jacobsoboroff/status/1008481247344152577
Нашите лидери ни казват, че губим своята идентичност, нашата история, нашите права и привилегии, нашата сигурност и ние се страхуваме, че те са прави.
Така става.
И постепенно, малко по малко, ставаме чудовища.
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1008696952559734787
Постепенно, малко по малко, незабелязано, незнайно, ставаме чудовища.
https://twitter.com/wesley_jordan/status/1008677654256447488
Клетки.
Казват, че това не е неморално. Казват, че, да, може да са клетки, те могат да поставят децата в клетки, но те не се третират като животни. В клетките.
Потепенно, малко по малко, рационализирано, нормализирано, ставаме чудовища.
https://twitter.com/CBSThisMorning/status/1008695502379077637
Те ни накараха да го направим, виждате ли? Ако не бяха дошли да търсят нашата милост, защо, ние не бихме поставяли децата им в клетки. Трябваше да го направим, за да защитим Америка.
Постепенно, малко по малко, ставаме чудовища.
https://twitter.com/KasieDC/status/1008489837127716864
Някои са си били чудовища от началото.
Постепенно, малко по малко, става нормално те да се показват на публично място. Да се гордеят с чудовищността си и да възбуждат ужаса като добродетелство.
https://twitter.com/RightWingWatch/status/1008721149793054722
И постепенно, малко по малко, ние ставама чудовища.
https://twitter.com/AntonioArellano/status/1008710814851837952
Постепенно, малко по малко, в името на националната сигурност, ставаме чудовища.
https://twitter.com/FoxNews/status/1008747903316299777
Постепенно, малко по малко, жестокостите са оправдани в името на закона и реда, в името на сигурността, защото трябваше да станем и ние станахме чудовищата.
https://twitter.com/thehill/status/1008750443252666368
Постепенно, малко по малко, памперс след памперс, ставаме чудовища.
https://twitter.com/thehill/status/1008763280326873088
И така, постепенно, малко по малко, историята си се повтаря, и повтаря, и повтаря...
И малко по малко, малко по малко...
И постепенно, малко по малко, ние ставаме...
...
Постепенно, малко по малко, ..., ставаме ....Постепенно, малко по малко, кур влизал в гъза на Зленокса...
...и накрая малко по малко станал педерасТ :D !
Затова един голям К** на такива изкуствени патриоти/националисти/християни като Ефенди, Хубавия и Папагея които само подклаждат това което така силно твърдят че са против.
Затова един голям К** на такива изкуствени патриоти/националисти/християни като Ефенди, Хубавия и Папагея ....Ама моля ти се, не ни ги предлагай на нас, поемай си ги със здраве, щом те правят щастлив :razz: !
Постепенно, малко по малко, историята си се повтаря, и повтаря, и повтаря...
https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/us-un-human-rights-council-leaves-trump-withdraw-nikki-haley-a8407151.html
Парижкия, та и Иранския договор, па сега и това, удрий бай Тръмпе...
Такъв малоумен лидер не е имало с деситилетия.
defender
06-20-2018, 19:17
Поредни висини на зелените либерал-откачалки, които ви казват да се откажете да имате деца за да "спасите" планетата, защото всяко едно дете издиша 58,6 тона въглерод всяка година. .......... Потрес!
https://www.theguardian.com/world/2018/jun/20/give-up-having-children-couples-save-planet-climate-crisis?CMP=share_btn_fb
defender
06-21-2018, 02:12
Такъв малоумен лидер не е имало с деситилетия.
"38% от американците са доволни от това, което се случва в САЩ, и това е най-високият процент на удовлетворение от 2005 г. насам."
https://news.gallup.com/poll/235739/satisfaction-direction-reaches-year-high.aspx?utm_source=alert&utm_medium=email&utm_content=morelink&utm_campaign=syndication
ПП: Нещата вървят към нов мандат през 2020-та :)
defender
06-21-2018, 14:29
Една история относно трансджендърството:
"Имаше преди години един пилот - Джон, колега на баща ми, стана Джоана. Като отишъл в австралийската aviation authority да презаверява бревета си на новото име, те му казали "тук Джоана нямаме, имаме Джон, Джоана е ново лице за нас и следва да изкара ATPL ab initio training". Нито пък му признаха часовете от преди това, които е натрупал - а те не са били малко. Отиде на medical. Отрязаха го - прецениха, че операцията носи рискове от pressure related health issues, и че хормоналната терапия носи риск от hormone related psychological incapacitation. Оня хвана да съди AA за дискриминация и не знам си какво си. Съдът отсъди - на него никой не му е отнел правото да стане трансджендър, но никой не му гарантира, че направените му физически интервенции и предписаните му медикаменти са съвместими с Class 1 medical fitness. И Джон го издуха - с бревета си, с часовете си, с професията си. И с куп пари за адвокати, щото много му знае устата и главата.
И нека такива малоумници като Джон/Джоана да са обеца на ухото за всички, които си мислят, че целият свят, пък още по-малко една толкова сериозна и отговорна индустрия като авиацията, се интересува от техните психически проблеми и смята да им играе по "а днес така, а утре иначе" свирката. Всеки авиомедицински examiner много добре знае около 30 причини да отсвири всеки един трансджендър. И никакви адвокати да не му помогнат. Подобно трябва да е и за всички останали професии, изискващи психологическа годност и стабилност. Не мога да приема, че човек, който има discrepancy между самоусещането си и физическият си пол, е психически здрав, по какъвто и да било начин. Въпреки цялата либерална агенда, такива неща като авиацията никога няма да се поддадат на трансджендър идиотщината, защото тук вече не говорим за шикалки и лиготии, а за човешки животи. Те трансджендър идеолозите там не смеят и да пипат, щото се парят. Имат няколко челни опита като на Джоана... И впрочем, в полето Gender навсякъде за свързани с авиацията неща има... само male и female. Дори няма опция other."
"38% от американците са доволни от това, което се случва в САЩ, и това е най-високият процент на удовлетворение от 2005 г. насам."
https://news.gallup.com/poll/235739/satisfaction-direction-reaches-year-high.aspx?utm_source=alert&utm_medium=email&utm_content=morelink&utm_campaign=syndication
ПП: Нещата вървят към нов мандат през 2020-та :)
Не мога да разбера тъп ли си или просто се правиш на такъв? Другите 62% според теб удовлетворени ли са или някак си ги побра в 38-те процента и изкара че нещата вървят към 2-ри мандат?
https://news.gallup.com/poll/203198/presidential-approval-ratings-donald-trump.aspx
Тръмп няма положителен рейтинг...
http://www.videoclip.bg/watch/646212_predi-potopa-before-the-flood-2016-bg-audio-visoko-kachestvo-cha
Глобалната екологична катастрофа и промените в климата, причинени от индустриалиацията на Земята, не са мит, а вещаят бъдещия гибел на расата.
Не всеки човек е способен да вижда и да прецени мащабите дори на личната отговорност, която носи.
След кратка характеристика всеки може да се запознае.
Ликвидираните гори в Канада и Русия в резултат на нефтодобивната промишленост се изчисляват на стотици хиляди квадратни километа.
С невиждаща висока мащабност изчезват и Екваториалните гори, особено на Бразилия и Индонезия, оставящи отново стотици хиляди квадратни километри пустееща площ.
По света работят стотици металургични комбинати с размери на Кремиковци и ТЕЦ-ве а за минно-геоложките дейности и рудите не спират да отнемат още и още мащабни площи.
Това, което днес 2-милионна София използва, всичко е взето от природа, не от някъде другаде. Това, което ползва всеки съвременен консуматор е на безценна лихва.
И когато всичко е обогатено с липсата на култура, знание и морал за общество, в което продължава да действат принципите на експлоатационния модел и лидери, които хвърлят ракети върху мирното население, за да им се развива на първо моясто военния потенциал. Такова общество не може да разчита на спасение от страна на политика, преврат или каквъвто и да е друг издигнат по подобен начин човек във властта. Политици, родени и израстнали на същия принцип и със същите личности качества, в абсолютно същото общество, няма как да проявят повече разум. Когато ние сами сме изгубили съпричастността към .. нас самите, и дори към еднин човек пред нас, към едно животно, към едно живо дърво.
defender
06-22-2018, 12:02
Не мога да разбера тъп ли си или просто се правиш на такъв? Другите 62% според теб удовлетворени ли са или някак си ги побра в 38-те процента и изкара че нещата вървят към 2-ри мандат?
https://news.gallup.com/poll/203198/presidential-approval-ratings-donald-trump.aspx
Тръмп няма положителен рейтинг...
Не знам, защо частта от изречението: "и това е най-високият процент на удовлетворение от 2005 г. насам." не произведе никакви асоциации в елегантното ти, елитарно, просветено съзнаниице.
Не знам, защо частта от изречението: "и това е най-високият процент на удовлетворение от 2005 г. насам." не произведе никакви асоциации в елегантното ти, елитарно, просветено съзнаниице.
Аз пък не знам защо нарочно пропускаш да споменеш пълните и цялостни факти като се има предвид че изречението “Satisfaction rises among Republicans and independents, not among Democrats” е в най горната част на линка който си пуснал. Ама така е като си цялостното олицетворение на Фейк Нюз... Тоест тоя израст се дължи най вече заради републиканци и независими.
Също има разлика в satisfaction rating и approval rating.
defender
06-22-2018, 18:49
"Унгарският парламент одобри днес закона "Стоп Сорос", който криминализира съдействието за нелегални мигранти и ограничава дейностите на неправителствени организации. Според него индивиди или организации, които помагат на мигранти, които не изпълняват условията, да поискат убежище или да получат статут са заплашени от затвор."
defender
06-23-2018, 22:15
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/36087278_1644811392234426_2013796266856677376_n.pn g?_nc_cat=0&_nc_eui2=AeEcPRTd_6iJv947sjMLHoIF3d07K6ikrNG7kZ1hF lzhJgyvLPKQU3mDjzpsamMkDAs6a3LpaFyusfBLRDI_jEB-hyzU0QwNZUtFNPSNHDMUVw&oh=409c203c78e265473e0cfdcac50e10db&oe=5BA43B8E
defender
06-25-2018, 13:41
Сорос казва, че целта му е да прави пари и не го интересуват социалните последствия от това, което прави. Демек, дори и да разруши Европа или САЩ.
https://www.facebook.com/raheemkassam/videos/843216482554354/
ПП: Един от любимите либерали на Зленокса. :)
Еййй, тая либерална любов и загриженост, толерантност лъсна, като маймунски гъз на месечина.
defender
06-25-2018, 19:02
"Бивш бодигард на Бин Ладен живял в Германия повече от 20 години на социални помощи (1400 долара месечно). Сега човечецът ще бъде депортиран.
Каквото и да се каже за Германия, ще е малко" :D
http://www.foxnews.com/world/2018/06/25/bin-ladens-former-bodyguard-reportedly-set-for-deportation-after-germany-arrest.html
defender
06-26-2018, 12:12
"Немската преса публикува данни за процентите на турски избиратели в Европа които са гласували за диктатора Ердоган миналата неделя. Цифрите показват, че мнозинството не е абсорбирало никакви демократични норми или ценности след десетилетия живот на запад. Ето ги цифрите: Белгия - 74.91%, Холандия - 72.83%. Австрия - 72.06%, Германия - 64.97%, Франция - 63.89%, Дания - 56.26%.
Съвсем друга е картината в Източна Европа където болшинството са срещу Ердоган. Особено ми е приятно да отбележа, че в България само една четвърт от турците (25.44%) са гласували за диктатора. Да ги поздравим!"
defender
06-27-2018, 10:35
"Френските месари са написали писмо до правителството, с което искат защита срещу воинстващи вегани, като ги обвиняват, че се опитват да затворят традиционната култура на хранене в страната.
Месарски магазини са били изпочупени с камъни или повредени с анти-месо графити и стикери, казва френската федерация на месарите.
През последните няколко месеца, 15 магазина бяха пръскани с фалшива кръв.
Шефът на федерацията заяви в писмото, че подобни атаки са форма на тероризъм."
https://www.bbc.com/news/world-europe-44623399?SThisFB
ПП: Поредна група ляво-либерални откачалки.
Защо ще ни налагат насила техния начин на хранене, а уж хуманисти.
nqmamNervi
06-27-2018, 14:19
"Френските месари са написали писмо до правителството, с което искат защита срещу воинстващи вегани, като ги обвиняват, че се опитват да затворят традиционната култура на хранене в страната.
Месарски магазини са били изпочупени с камъни или повредени с анти-месо графити и стикери, казва френската федерация на месарите.
През последните няколко месеца, 15 магазина бяха пръскани с фалшива кръв.
Шефът на федерацията заяви в писмото, че подобни атаки са форма на тероризъм."
https://www.bbc.com/news/world-europe-44623399?SThisFB
ПП: Поредна група ляво-либерални откачалки.
Защо ще ни налагат насила техния начин на хранене, а уж хуманисти.
каква е връзката между либерализма и веганството?
или всичко, което смяташ за неприятно автоматично става ляво-либерално?
defender
06-27-2018, 14:50
Връзката е, че когато един нормален, психично уравновесен човек, не му харесва да яде месо, той не яде месо без да се натрапва в кухнята на другите за да се вживява в ролята на регулировчик и хранителен полицай.
А когато ляв либерал не му харесва да яде месо, той иска да го наложи на всички и се меши в живота им (защото видиш ли, той се изживява, че най-добре знае как правилно трябва да се живее).
ПП: Затова левите либерали от всякакъв вид са толкова гласовити, крякащи, мрънкащи срещу другите и свръхактивни. Дори и да са малко стадо, те паразитират над всички останали и често подменят демокрацията.
Също ако не стане на тяхното ревът, тръшкат се, квичат, слагат си вагини на главите, събличат се голи, играят сценки, като недоразвити деца, докато не стане не тяхното и други (скорошен пример беше изборът на Тръмп).
nqmamNervi
06-27-2018, 16:18
съгласен съм с това
тези хора действително имат проблеми
но заглавието на темата е либерализъм и виждам, че правиш някакви заключения за цялата идеология спрямо държанието на определени хора, а това е грешно. все едно да правиш заключения за национализма като идеология, основавайки се на действията на нацистите през 1944г.
Мисълта ми е, че изглежда доста жълто, напомня ми на материал от в. Труд. Понеже Волен Сидеров и още една шайка лумпени се назовават 'патриоти' и така се правят заключения, че всички патриоти били лумпени. И думичката "патриот" става мръсна изведнъж. Примери бол.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D 0%B7%D1%8A%D0%BC
От материала в Уикипедия чета, че основните концепции на идеологията са: свободата и равенството като основни човешки ценности, личната свобода, социалният прогрес, веротърпимостта, свобода на мисълта, свободно обменяне на идеи, пазарна икономика, основана на частното предприемачество и инициатива, прозрачност на управлението, но също и ограничения върху властта на църквата (и подобни религиозни институции) и на правителството.
В това не виждам нещо лошо. Основите на демокрацията се градят на същите ценности. Ти по-скоро говориш за нео-либерализма, който се е извратил до такава степен, че дори не наподобява либерализма като идеология.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D 0%B7%D1%8A%D0%BC
От материала в Уикипедия чета, че основните концепции на идеологията са: свободата и равенството като основни човешки ценности, личната свобода, социалният прогрес, веротърпимостта, свобода на мисълта, свободно обменяне на идеи, пазарна икономика, основана на частното предприемачество и инициатива, прозрачност на управлението, но също и ограничения върху властта на църквата (и подобни религиозни институции) и на правителството.
В това не виждам нещо лошо. Основите на демокрацията се градят на същите ценности. Ти по-скоро говориш за нео-либерализма, който се е извратил до такава степен, че дори не наподобява либерализма като идеология.Фактите говорят друго!
Класическият либерализъм който описваш, отдавна се е изродил в либерастия, която има за цел не да дава равни права, а неравни привилегии на малцинства, да руши ценностите и единността на обществото! Такова общество е разединено и лесно управляемо! "Правата" на различните малцинства се изполват от управляващите да настройват и употребяват хората едни срещу други, докато корпорациите трупат милиони!
Неолиберализмът носи най-лошите черти на капитализма и комунизма!
nqmamNervi
06-27-2018, 17:41
Фактите говорят друго!
Класическият либерализъм който описваш, отдавна се е изродил в либерастия, която има за цел не да дава равни права, а неравни привилегии на малцинства, да руши ценностите и единността на обществото! Такова общество е разединено и лесно управляемо! "Правата" на различните малцинства се изполват от управляващите да настройват и употребяват хората едни срещу други, докато корпорациите трупат милиони!
Съгласен съм. Каква е причината идеологиите да отиват към крайонсти според теб и как може да се предотврати? Коя смяташ, че би била идеалната идеология?
Каква е причината идеологиите да отиват към крайонсти според теб и как може да се предотврати?Причината винаги е една - алчността за власт и пари.
Когато едно общество потъне в корупция и мафията се срастне с управлението става невъзможно да се излезе затворения кръг.
Коя смяташ, че би била идеалната идеология?Идеална идеология няма, но някои от нещата които пречат на крайностите са образованието и културата. Без тези неща, всяко общество постепенно тръгва към крайности и провал.
defender
06-27-2018, 19:59
Фактите говорят друго!
Класическият либерализъм който описваш, отдавна се е изродил в либерастия
Eвала, точно! :)
Фактите говорят друго!
Това което описваш не е сковано от нео-либерализма. Ако си чел повече за него, нео-либерализма е по-скоро едно от най-добрите неща като политическа и икономическа система която да е навлязла в парадигма, в нея няма нищо комунистическо. За веганите и другите идиоти като тях може да виниш френската интелигенция от 70-те натам, като Фуко, Дерида, Лиотард и т.н. Либерализма в коята и му манифестация винаги се изпозлва от такива като Ефенди и теб като протеже. Ама никой не се пита що е тва пост-модернизма с голямата си инфестация на Марксизм. За пост-модерниста няма обективност, всичко е ралативно и всичко е до интепретация и т.н. и така лесно се пробутва идеята че всичко трябва да е рвано във всеки аспект. Това не е нео/либерализъм
...Първо - научи се да пишеш на нормален български! Имаш сериозни затруднения със съставянето на сложни изречения и нямаш достатъчно богат речник от български думи.
Второ - не ми обясни защо не съм прав!
Нео-либерализмът е корпоративен комунизъм - където ролята на държавата е заета от шепа частни корпорации, които се ползват с привилегии и на практика управляват тоталитарно държавата и обществото! За разлика от комунизма, за обикновеното население социалните придобивки като здравеопазване и образование са подчинени на капиталистически принципи - почти всичко е платено!
Прилилегии се дават и на различни малцинства (етнически, сексуални, кулинарни и др.), като целта е да се разедини обществото и отделните му групи да се настройват едни срещу други.
Средно-статистическият гражданин няма никаква полза от нео-либералната политика!
Трето - за аватар си си сложил снимка на отявлен глобалист и либераст, което потвъждава тезата ми!
Първо - научи се да пишеш на нормален български! Имаш сериозни затруднения със съставянето на сложни изречения и нямаш достатъчно богат речник от български думи.
Второ - не ми обясни защо не съм прав!
Нео-либерализмът е корпоративен комунизъм - където ролята на държавата е заета от шепа частни корпорации, които се ползват с привилегии и на практика управляват тоталитарно държавата и обществото! За разлика от комунизма, за обикновеното население социалните придобивки като здравеопазване и образование са подчинени на капиталистически принципи - почти всичко е платено!
Прилилегии се дават и на различни малцинства (етнически, сексуални, кулинарни и др.), като целта е да се разедини обществото и отделните му групи да се настройват едни срещу други.
Средно-статистическият гражданин няма никаква полза от нео-либералната политика!
Трето - за аватар си си сложил снимка на отявлен глобалист и либераст, което потвъждава тезата ми!
A?
Четеш ли какво пишеш? И да ще ти обясня защо не си прав, та и крив.
Първо, няма такова нещо като "корпоративен комунизъм", това съчинение явно си го вадил от на Ефенди гъза, там често си уговаряте сбирки. Oксиморона би трябвало да е явен тук...
Лобийнг, поне горе-долу до тази степен за която ти говориш - тоталитарната - няма! Камоли да си знаеш и значението на тоталитарност, което при твоя пример е направо смешно. Близо до такъв лобийнг са само американците, в Европа има много по-голяма регулация до каква степен частни компании могат да даряват към политически кампании, промени на законите и т.н. Никой не те управлява тоталитарно идиот. Кое му е тоталитарното че имаш избор от 50 различни четки за зъби от 150 различни магазина, произведени от 20 различни производителя? Кое му е тоталитарното в това да можеш - обикновен гражданин - да си купиш акции в някоя частна компания или да почнеш свой си бизнес с минимална бюрокрация?
Второ. В Европа има ли социална политика? Има. Европейския съд и държавата гарантира ли ти 48-часа максимум работна седмица? Гарантира ли ти задължителен период на отпуск и то платен през годината? Гаранатира ли че работодателя трябва да ти плаща пенсионни и застраховки? Гарантира ли - при единичния пазар на ЕС - за бързото релокиране и местене на капитал, хора и продукти когато и както ти скимне с минимален разход на митницата? Безплатно здравеопазване има ли във тия нео-либерални дръжави като Великобритания, Германия, Франция, Скандинавците? Социални подпомагания има ли в тия? Има, има и три различни модела на социална политика в Европа и всичките три фундаментално се водят по нео-либерални принципи. И ако беше по-запознат, а не да плющиш лайна на ляво и на дясно, щеше да знеш че застаряващото общество на Европа е една от голямите причини поради които приватизацията на държавни и социални институции или поне аспекти от тях е неизбежна, дори соц-демократичната Скандинавия, приватизацията за последните 30 години се е удвоила. Поразрови се малко на тема Еспинг-Андерсен и трите му модела на социална политика, Либералния, Скандинавския и Корпоративния. Корпоративния дори излиза по-добър от либералния на англо-саксоните и соца на Скандинавците. За пример ти давам Германия като корпоративна държава.
На кои малцинства се дават привилегии? Ето пак бъркаш. Къде в самата теория за нео-либерализма който Хайек вижда, пише че тая идеология ще дава привилегии на еди кой си...? Средностатистическия гражданин може да не печели колкото печелат тея на върха, но има възможността да ги достигне. Казва му се 'Equality of Opportunity'. Погледни британците по-времето на Татчър когато въвежда нео-либерализма и ги погледни сега. Средностатистическия идиот е 10-пъти по богат.
Глобалист и Либераст ама баш заради глобалисти и либерасти ядеш ананаси и копуваш евтина стока, смешник. Лесно е да се плюе като всичкия прогрес го има на яве. Та нео-либерализма не е "корпоративен комунизъм", а свобода за ИНДИВИДА. Индивидуалност. Свобода. Това че държави пълни с корупция и капиталистическа некомпетентност лесно се ограбват не e проблем на идеологията a на системата в държавата.
defender
06-28-2018, 13:06
"Парфюмите, еднакво подходящи и за мъже и за жени, популярни като "унисекс", напоследък се рекламират като "gender-free". Това ще да е политкоректният термин, понеже нали самите полове са само два, и внушението, че съответният аромат е подходящ единствено за тях, може да е дискриминационно спрямо останалите шейсет джендера. Да знаете, да не се излагате като някакви "задръстени простаци." :)
ПП: Търся джендър фрий пяна за бръснене и афтършейф, ве.
Първо, няма такова нещо като "корпоративен комунизъм"...Това че на теб не ти харесва и либерастките ти източници не го наричат така не променя фактите, че неолиберализмът е точно това!
Лобийнг, поне горе-долу до тази степен за която ти говориш - тоталитарната - няма! ... Никой не те управлява тоталитарно идиот. Кое му е тоталитарното че имаш избор от 50 различни четки за зъби от 150 различни магазина, произведени от 20 различни производителя? Кое му е тоталитарното в това да можеш - обикновен гражданин - да си купиш акции в някоя частна компания или да почнеш свой си бизнес с минимална бюрокрация? Нима :? ?!
Подмяната на ценностите и задушаването на свободата на словото с "политкоректност" не е тоталитаризъм според теб, така ли?! Тенденциозни новини, цензурата в медиите, социалните мрежи не са тоталитарни, тъй ли?! Натрапването на джендърастка идеология не е тоталитарно?!
... Корпоративния дори излиза по-добър от либералния С какво е по-добър?
По-добър за кого?!
На кои малцинства се дават привилегии?Вече изброих и отговорих на този въпрос още преди да си го задал:
Глобалист и Либераст ама баш заради глобалисти и либерасти ядеш ананаси и копуваш евтина стока, смешник.Не "заради", а "въпреки" тях!
Единствените интереси на глобалистите и либерастите са маргинализиране на обществото и увеличаване печалбите на корпорациите!
Та нео-либерализма не е "корпоративен комунизъм", а свобода за ИНДИВИДА. Индивидуалност. Свобода.На този въпрос също вече отговорих:
Фактите говорят друго!
Неолиберализмът носи най-лошите черти на капитализма и комунизма!Така че не ме залъгвай с евтини думи - аз гледам фактите, а не думите!
По-интересно ми е от къде ти идва заплатата да заливаш форума с либерастка пропаганда.
Това че на теб не ти харесва и либерастките ти източници не го наричат така не променя фактите, че неолиберализмът е точно това!
По същата твоя логика, това че ти го наричаш "корпоративен комунизъм" не го прави такъв както и не променя фактите че не е такъв. Всеки бизнес/компания/корпорация има като задължение и отговорност да прибавя печалба към акциите на всичиките си акционери и инвеститори. Иначе защо ще е корпорация, па нали също живеем в капиталистическа икономика, много ясно че всеки бизнес ще гледа да печели колкото се може повече и всеки акционер това му е приоритет и интерес. Говориш за факти а не си ми показал такива...?
Нима :? ?!
Подмяната на ценностите и задушаването на свободата на словото с "политкоректност" не е тоталитаризъм според теб, така ли?! Тенденциозни новини, цензурата в медиите, социалните мрежи не са тоталитарни, тъй ли?! Натрапването на джендърастка идеология не е тоталитарно?!
С голяма част от поликоректностна и аз не съм съгласен, но както ти казах това не е проблем на на нео-/либерализма. Френската интелигенция през 70-те дава път на пост-модернизма да изпозлва либерализма и неговите ценности като протеже в опита си да пробутват скапаната си идеология. Същата тази идеология и нейните пропоненти и то най-големите, си повечето Марксисти. Като комбинираш Марксистката идея за опресора и опресираните с пост-модернистката идея че всичко е социален конструктивизъм и всичко е релантивно, това даде платформата на такива малоумници като веганите и тея дето се индетифицират като елфи да нажужът толкова много. Нео-либерализма, ако прочетеш Фридрих Хайек или Фрийдмън, Ейн Ранд и т.н., никой от тях не е промотирал такива лигавщини като в пост-модернизма.
Ако не е написано на камък и въведено в закон който директно да застрашава материалното/физическо или емоционално благо, какво те бърка теб какви има и какви не? До сега не знам да има някакъв закон който да ти попречи да наречеш някой 'педераст', 'дебела свинщина', 'мазен веган' и т.н. Това че се натрапва не значи че е наложено и никой не ти налага да го възприемеш...
Като говориш за тоталитаризъм, запитай се, властта напълно централизирана ли е и държавата стреми ли се да регулира и контролира всички аспекти на политическия, социалния и интелектуалния живот, като цели преди всичко налагане на контрол и ограничения върху вътрешната свобода на индивида. Ако можеш да изразиш каквото и да е менние свободно в което и да е кътче на интернета, на улицата или някоя социална мрежа, поне в един аспект от политическия/социалния или интелектуалния живот, то това не е тоталитаризъм. Самият факт че сереш по форума на тема либерастия и педерасти е доказателство за това колко грешиш.
И какви привилегии се дават тогава на тези малцинства? Изброи ми няколко 'факта' та да се информираме колко привилигеровани са малцинствата?
С какво е по-добър?
По-добър за кого?!
Вече изброих и отговорих на този въпрос:
Кое му е тоталитарното че имаш избор от 50 различни четки за зъби от 150 различни магазина, произведени от 20 различни производителя? Кое му е тоталитарното в това да можеш - обикновен гражданин - да си купиш акции в някоя частна компания или да почнеш свой си бизнес с минимална бюрокрация?
Дерегулация, ниски данъци и индивидуална отговорност, а не държавата да ти бърше гъза за щело и нещело.
Така че не ме залъгвай с евтини думи - аз гледам фактите, а не думите!
Твойте факти не са факти ами регургитация на коментарчета от редит и конспиративни клипчета в Ютюб. Не си ми показал факти че да те взема на сериозно.
Плюеш по комунизма, пък после като дойде свободата и демокрацията и там няма огаждане. Последно какъв си, комунист, капиталист или недодялана путка?
defender
06-28-2018, 20:56
Зленоксе, не се ли притесняваш, че няма да можеш да намериш джендър-сексуален партньор от твоя джендър тип (защото това са все пак около 40 джендър типа сексуалност и шанса намалява) и ще трябва да живееш сам, без любовна ласка на стари години.
По същата твоя логика, това че ти го наричаш "корпоративен комунизъм" не го прави такъв както и не променя фактите че не е такъв. Точно такъв е, защото нео-либерализмът е същото като при комунизма, само че корпорациите заемат ролята на държавата, а социалните придобивки на обикновения човек намаляват докато изчезнат до една (освен ако не си някакво малцинство, което се облагодетелства само за да се тласка да върви срещу мнозинството)!
Дерегулация, ниски данъци и индивидуална отговорност, а не държавата да ти бърше гъза за щело и нещело. От кога дерегулацията води но ниски данъци?!
Дай ми за пример една страна по света, в която дерегулацията е довела до ниски данъци (без офшорки и петролни емирства)!
Всеки бизнес/компания/корпорация има като задължение и отговорност да прибавя печалба към акциите на всичиките си акционери и инвеститори. Иначе защо ще е корпорация, па нали също живеем в капиталистическа икономика, много ясно че всеки бизнес ще гледа да печели колкото се може повече и всеки акционер това му е приоритет и интерес.Корпорациите и банките като тръгнат на фалит квичат държавата да ги спасява с парите на всички - е това капитализъм ли е?!
При капитализма ако фалираш ти продават на търг и ризата от гърба за да си платиш дълговете, без значение колко голям икономически субект си!
До сега не знам да има някакъв закон който да ти попречи да наречеш някой 'педераст', 'дебела свинщина', 'мазен веган' и т.н. Това че се натрапва не значи че е наложено и никой не ти налага да го възприемеш... В момента лъжеш (всъщност ти през цялото време лъжеш)!
Отдавна има закони в много страни срещу т.нар. "език на омразата" - включитело и у нас!
Като говориш за тоталитаризъм, запитай се, властта напълно централизирана ли е и държавата стреми ли се да регулира и контролира всички аспекти на политическия, социалния и интелектуалния живот, като цели преди всичко налагане на контрол и ограничения върху вътрешната свобода на индивида. Това че не се случва с грубо насилие като едно време, съвсем не означава, че не се случва по други методи!
Явно не си чел 1984 на Оруел, но това е една от книгите които всички нацисти, комунисти и либерасти мразят!
И какви привилегии се дават тогава на тези малцинства? Изброи ми няколко 'факта' та да се информираме колко привилигеровани са малцинствата? Affirmative action и квотите за назначаване на жени, етнически малцинства и педерасти!
Няма да се занимавам повече с теб, защото отдавна те разобличих из основи, пък и никой друг тука не ти обръща внимане.
С теб ще се занимават други!
...
1) Грозен, ти ако знаеше как работи икономиката нямаше да плющиш такива недодялани педерастки разсъждения. Според теб как се плаща за социални услуги и институции, от къде идват тея пари? Данъкоплатеца. А как се финансират толкова голями институции и програми? Разработена икономика, добри инвестиции в икономиката и израстването на заплатите. И как си инсентивират инвестиции в икономиката? Чрез ниска бюрокрация и по-малки корпоративни данъци... Искаш пример за ниски данъци, потърси в гугле за Келтския Тигър и Ирландия. И за корекция не съм казал че дерегулацията задължително води до по-ниски данъци - корелацията си е там, но имах предвид тези 3 неща като основи на неолиберализма.
Отправната точка на неолиберализма е признанието, противно на класическата либерална доктрина, че тяхната визия за общество ще триумфира само ако се примири с факта, че трябва да бъдат изградени условията за съществуването му и няма да се случи " естествено "при липса на съгласувани политически усилия и организация.
Цените на един ефективен пазар "съдържат цялата релевантна информация" и следователно не могат да бъдат предсказани от обикновените хора. В тази версия пазарът винаги надхвърля способността на държавата да обработва информация и това представлява ядрото на аргумента за необходимия провал на социализма. Всички опити за изпреварване на пазара, дори и в самия период на криза, трябва да се провалят.
Основната амбиция на неолибералния проект е да предефинира формата и функциите на държавата, а не да я унищожи.
Неолибералите разглеждат неравенството на икономическите ресурси и политическите права не като неблагоприятен страничен продукт на капитализма, а като необходима функционална характеристика на тяхната идеална пазарна система.
Пазарът (подходящо реинженериран и насърчаван) винаги може да осигури решения на проблемите, които на пръв поглед изглежда са причинени от пазара.
2) Да, като фалират банките това пак е капитализъм ама под друга форма, Cronyism. Явно това не го учат в конспиративните теори и клипчета по ютюб ама капитализма като икономическа система е обречена на Booms and Busts, това е неизбежно. Както при голямата депресиа, икономическата криза през 70-те, финансовата сега, това не е нещо ново. Въпроса е какви мерки и регулации се прилагат след такива събития. Виж Шумпетър например казва, че основният импулс, който създава и поддържа движението на капиталистическия двигател, идва от новата потребителска стока, новите методи на производство или транспорт, новите пазари, новите форми на индустриална организация, които създава капиталистическото предприятие. Преди беше тежката промишленост, после услугите, после финансовия сектор, след 20 години ще е дигиталния където ще се изкарват най-много пари и ще се мислят голями неща...
Проблемът, който обикновено се визуализира, е как капитализмът управлява съществуващите структури, докато релевантният проблем е как създава и ги унищожава.
3) Hate Speech e Hate Speech не защото на някой му е трекнало да забранява свободата на словото. В америка не е нелегално да наречеш някой чернокож 'негър'. Проблеми възникват, когато терминът се използва в имение, което подбужда беззаконие или попада под различни постановления за безразсъдство, инсетивира омраза и насилие, или по някакъв начин ти наврежда на социалното/икономическото/емоционалното и материално благо. Както например фашистите са правили, за тях учил ли си? ИТова което ти правиш например. Ама как да знаеш като ти си тъпак и не мислиш в контекст. Причината поради която термини като "бял боклук" не се появяват в законите, е, че чернокожите нямат мнозинство и достатъчно голяма популация, за да представляват "сериозна заплаха" за белите американци. Такаче не, не лъжа, дори и в класиеският либерализъм на Лок, Хейт Спиич е фундаментален принцип.
4) Оруел е бил Демократ-Социалист и прагматически либерал. Ако беше чел повече от трудовето му а не само 1984, щеше да знаеш това. Например "Animal Farm"
"Every line of serious work that I have written since 1936 has been written, directly or indirectly against totalitarianism and for democratic Socialism as I understand it."
5)Kъде са тези квоти? Нали говориш само факти, покажи къде са тези квоти, нали уж живеем в меритократическо обществом или това поне е така на запад. Пак говориш през клитура си :)
Също като има по-голяма дискриминация - в случея с афирматив акшън - това води до по голямо материално неравенство в обществото, което на свой ход води до по-гоялми проблеми като по голямо беззаконие, западащо средностатистическо здраве на индивида и в различни демографски групи, по слаба образователна система и т.н.
6) Защо бягаш като путка а не аргументираш, ами пускаш по едно две изречение и sound bites колкото такива недораслъци като Ефенди да кълват на идиотщините ти? Отговорих ти на всичко с конкретни и лесно доказаеми неща, а ти пак със същите аналогии и собствени на субстанционизирани заблудени вярвания, като на Харитов, и се насра?Пъхна курец между краката си та и ти стана като тия педерасти.
defender
06-29-2018, 09:53
"Според изследвания на британски учени, 90% от либерастите симулират еволюция." :)
defender
06-29-2018, 12:16
Наденичките на Световното съсипват климата
"При всяка среща от Световната купа зрителите поглущат около 25 000 наденички.
В резултат на консумацията на всички тези колбаси – и тяхното производство – по време на всеки мач, изигран в Русия, се генерират по повече от 3000 кг въглероден диоксид, променящ климата."
https://greentech.bg/archives/76025
ПП: климатичните борци с нови върхове и вече цепят мрака на мезосферата :D
дрън дрън либерастия се лее като дъжда навънУмният, образован и запознат човек може да отговори на всяка теза с 2-3 изречения (както правя аз 8) ). Това че лееш глупости като из ведро, не прави тезата ти по-вярна, нито оборва моите аргументи, като те си стоят непоклатими.
Още по-лошото е, че в постовете ти сам си противоречиш и изтъкваш неверни факти като истина от последна инстанция.
Аз вече оборих несъстоятелните ти аргументи и не смятам да си губя повече времето с теб, поне докато не ми отговориш по същество.
Употребата на обидни квалификации спрямо мен лично е още един пирон в ковчега на неолибералната идея, която ти плащат за да разпространяваш из форума.
Умният, образован и запознат човек може да отговори на всяка теза с 2-3 изречения (както правя аз 8) ). Това че лееш глупости като из ведро, не прави тезата ти по-вярна, нито оборва моите аргументи, като те си стоят непоклатими.
Още по-лошото е, че в постовете ти сам си противоречиш и изтъкваш неверни факти като истина от последна инстанция.
Аз вече оборих несъстоятелните ти аргументи и не смятам да си губя повече времето с теб, поне докато не ми отговориш по същество.
Употребата на обидни квалификации спрямо мен лично е още един пирон в ковчега на неолибералната идея, която ти плащат за да разпространяваш из форума.
Ааа ясна е работата, няма какво друго да кажеш понеже толкоз си и знаеш, но все пак като типичен alt-right пич, обръщаш проблема ор морлана гледна точка. Посочи ми къде си противореча и изтъквам неверни факти- отворен съм към конструктивен критицизъм, до тогава нищо не си оборил и няма как да те взема на сериозно, оставаш си същата тролова мижитурка.
defender
06-29-2018, 22:25
Кой ще бъде следващият президент на САЩ 2020:
https://sports.bwin.com/bg/sports/events/61/4013/5802562/залагания/президентски-избори-2020#eventId=5802562&leagueIds=4013&preferredCategoryIds=&preferredTemplateIds=&sportId=61
bwin пуснаха коефиценти. Зленокса има шанс да забогатее и да сбъдне "американската мечта". :)
Мишел Обама е с 51, Опра и Хилъри с 34.
defender
06-30-2018, 12:43
Нарастваща тенденция на демократите, напускащи партията в САЩ. Нещата се променят явно.
https://m.theepochtimes.com/viral-walk-away-videos-highlight-growing-movement-of-democrats-leaving-the-party_2578446.html
Ааа ясна е работата, няма какво друго да кажеш понеже толкоз си и знаеш, но все пак като типичен alt-right пич, обръщаш проблема ор морлана гледна точка. Посочи ми къде си противореча и изтъквам неверни факти- отворен съм към конструктивен критицизъм, до тогава нищо не си оборил и няма как да те взема на сериозно, оставаш си същата тролова мижитурка.Аз вече ти посочих, както и зададох въпроси които ти подмина и не отговори.
Аз вече ти посочих, както и зададох въпроси които ти подмина и не отговори.
Задал си ми точно два въпроса и на двата съм ти отговорил. На предишните също съм ти отговорил:
От кога дерегулацията води но ниски данъци?!
Корпорациите и банките като тръгнат на фалит квичат държавата да ги спасява с парите на всички - е това капитализъм ли е?!
https://www.scribd.com/doc/20291991/A-Comparison-of-Welfare-Regimes-Germany-UK-and-Sweden
Пак те питам, къде си противоречa и кои въпроси съм подминал? Не пробутвай евтини извинения...
Задал си ми точно два въпроса и на двата съм ти отговорил. На предишните също съм ти отговорил:
Чакам отговори на тези въпроси:
...
С какво е по-добър?
По-добър за кого?!
(за корпоративния модел на "социалната" политика)
...
По-интересно ми е от къде ти идва заплатата да заливаш форума с либерастка пропаганда.И тука:
Корпорациите и банките като тръгнат на фалит квичат държавата да ги спасява с парите на всички - е това капитализъм ли е?!
Пак те питам, къде си противоречa и кои въпроси съм подминал? Не пробутвай евтини извинения...Отговорѝ по същество на въпросите които те питам, не ме замеряй със случайни линкове от нета.
И преди съм ти казвал, че в нета може да се намери "доказателство" за всичко - дори че земята е плоска, ако щеш :razz: !
Ако искаш мога да ти намеря и "доказателства" в нета, че Холокостът никога не го е имало :D !
Отговор на тоя въпрос съм ти дал.
Ако не е написано на камък и въведено в закон който директно да застрашава материалното/физическо или емоционално благо, какво те бърка теб какви има и какви не? До сега не знам да има някакъв закон който да ти попречи да наречеш някой 'педераст', 'дебела свинщина', 'мазен веган' и т.н. Това че се натрапва не значи че е наложено и никой не ти налага да го възприемеш...
Като говориш за тоталитаризъм, запитай се, властта напълно централизирана ли е и държавата стреми ли се да регулира и контролира всички аспекти на политическия, социалния и интелектуалния живот, като цели преди всичко налагане на контрол и ограничения върху вътрешната свобода на индивида. Ако можеш да изразиш каквото и да е менние свободно в което и да е кътче на интернета, на улицата или някоя социална мрежа, поне в един аспект от политическия/социалния или интелектуалния живот, то това не е тоталитаризъм. Самият факт че сереш по форума на тема либерастия и педерасти е доказателство за това колко грешиш.
Ако медиите бяха тоталитарни, то тогава нямаше да имаш канали като Fox и CNN. Бъркаш News Bias и аджендата на различните медиите с тоталитаризъм което е смешно и показателно че не знаеш що е това тоталитаризъм.
Дай ми пример за цензура на медии? Поне една такава от Запада, където достъпа ти до информация и някъде където да можеш публично можеш да се изразиш спокойно се състои в поне повече от 1 източник? Ако живееш в такава конспиративна параноя цял живот, че всичко и всеки е против теб, горко ти.
С какво е по-добър?
По-добър за кого?!
(за корпоративния модел на "социалната" политика)
1) Здравноосигурителни фондове, съчетават логиката на универсалността чрез държавна намеса и пазарна логика, основаваща се на регулирана конкуренция.
2) Доброволни частни пенсионни фондове и акцент върху увеличаването на заетостта сред възрастните хора
3) Обикновено основната философия е да се адаптират схемите за социална защита към макроикономическа политика, а не към търсенето
4)Работната заетост и социалните политики все повече се възприемат по отношение на стимулите (отрицателни или положителни в случая на "социални инвестиции"), а не по отношение на правата (или устройствата за декомодификация).
5)Тъй като ползите, свързани с доходите, често се изразяват като част от заплатата, има форма на "автоматично" индексиране на доходите, което обикновено е най-щедрата форма на индексация
6)Като се има предвид, че за ограничаване на либералните социални програми целевото население обикновено е слабо и не е добре представено - и като се има предвид, че в универсалните режими като Скандинавците, цялото население бива засегнато от реформи - в континентална Европа, работници, които са податливи на съкращения, са добре представени и защитавани от синдикатите.
7) Полуавтономни недържавни органи се самоуправляват в корпоративната система (работодатели и работници). Държавен корпоратизъм: държавна добавка към пенсионните обезщетения
8)Задължителното социално осигуряване.
Парични преводи и запазване на "постигнатия жизнен стандарт" (чрез привилегии, свързани с доходите)
Платежна система към социалното осигуряване (но се променя): социално осигуряване, финансирано предимно от вноски (работодатели и служители), а не данъци.
10) Социални партньори, участващи в управлението на социалното осигуряване межди служители и работодатели.
11) Задължително членство в една от многото самоуправляващи се фондове за здравно осигуряване
Членовете на семейството имат "безплатно" съзастраховане
Вноски от работодатели и служители
Обезщетения, свързани с риска, във всички фондове
Лечението е безплатно в момента на доставката
Сложна система за самоуправление (под публичен надзор)
от 2009 г. насам: единен централен "здравен фонд" за събиране на вноски (унифициран процент) и прехвърляне на здравни фондове
Пълна частна здравна застраховка за 10% от населението (оставащите 90% са в здравноосигурителните фондове с нестопанска цел, с конкуренция на доставчиците:
http://www.teenproblem.net/forum разпределена структура на доставките, обхващаща частната медицинска практика и предоставяща на пациента избор на доставчици
Dunstmann, C et al. (2014), ‘From Sick Man of Europe to Economic Superstar: Germany’s Resurgent Economy’, Journal of Economic Perspectives, 28(1): 167-188.
Barbier, J-C. (2007), The French Social Protection System in the Throes of Reform (1975-2007). University of Paris I – CES Working Paper 2007.48.
Palier, B. and Martin, C. (2007), ‘From ‘a Frozen Landscape’ to Structural Reforms: The Sequential Transformation of Bismarckian Welfare Systems’, Social Policy and Administration, Vol. 41, No. 6, pp. 535-554.
На другия въпрос също съм ти отговорил...
Да, като фалират банките това пак е капитализъм ама под друга форма, Cronyism. Явно това не го учат в конспиративните теори и клипчета по ютюб ама капитализма като икономическа система е обречена на Booms and Busts, това е неизбежно. Както при голямата депресиа, икономическата криза през 70-те, финансовата сега, това не е нещо ново. Въпроса е какви мерки и регулации се прилагат след такива събития. Виж Шумпетър например казва, че основният импулс, който създава и поддържа движението на капиталистическия двигател, идва от новата потребителска стока, новите методи на производство или транспорт, новите пазари, новите форми на индустриална организация, които създава капиталистическото предприятие. Преди беше тежката промишленост, после услугите, после финансовия сектор, след 20 години ще е дигиталния където ще се изкарват най-много пари и ще се мислят голями неща...
Проблемът, който обикновено се визуализира, е как капитализмът управлява съществуващите структури, докато релевантният проблем е как създава и ги унищожава.
defender
07-02-2018, 14:24
тази двойка има на DDLG връзка (татко-дом, момиченце) - 21-годишната Джес живее, като дете с нейния 'тати' гадже
https://www.facebook.com/ExtremeLoveShow/videos/639413206421880/
ПП: Пореден пример за цивилизационно-либерален упадък, преателе.
Отговор на тоя въпрос съм ти дал. Не си ми отговорил на нито един въпрос по същество!
Копи-пействането на текстове и линкове не отговаря на въпросите ми и е жалък опит от твоя страна да разводняваш темата.
Опитай пак:
https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/588211-%D0%9B%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D 0%B7%D1%8A%D0%BC?p=11600686&viewfull=1#post11600686
...но искам отговор от теб, а не от някакви линкове и книги, което е доказателство, че ти не можеш да мислиш :D .
Ако медиите бяха тоталитарни, то тогава нямаше да имаш канали като Fox и CNN.Това отива директно на стената на срама :? !
Не си ми отговорил на нито един въпрос по същество!
До-сега не си ми дал нито един от тези факти за дето говориш!? Дадох ти факти които са лесно доказуеми и ти дадох информацията на която базирам собствените си убедения, ти такова нещо не си сторил. Ако говорим за това кой 'мисли', това че базираш целия си аргумент на някакви летящи, набързо смотани конспиративни теории, и то най-вероятно от едно изгледано клипче сиг, а не поне на няколко академични материала, това трябва да ти подсказва нещо.
Колкото до другото, не твърдя че корпоративните медии са обективни глупак, както и изрично казах че бъркаш Political News Bias с тоталитаризъм. Това което малката ти глава не схваща е че ако живееше в тоталитарно общество, нямаше да имаш пазарна икономика, която в освновите си де факто гарантира различни гледни точки, включитлено и в корпоративните медии, без значение каква им е политическата адженда. Излагаш се.
Със здраве грозен, видях що за евтина тролска стока си.
До-сега не си ми дал нито един от тези факти за дето говориш!? Дадох ти факти които са лесно доказуеми...С линкове от нета можеш да намериш и "докажеш" всичко, дори че любимият ти Холокост не съществува 8) !
... кой 'мисли', това че базираш целия си аргумент на някакви летящи, набързо смотани конспиративни теории, и то най-вероятно от едно изгледано клипче сиг, а не поне на няколко академични материала, това трябва да ти подсказва нещо.На мен ми подсказва, че ти освен да сипеш пропагандни клишета от нета или другаде, не си способен на директен спор с мен. Фактът че подминаваш и не си в състояние да отговориш конкретно на въпросите ми, означава че ти си неспособен да мислиш самостоятелно и да изградиш контратеза на моята 8) !
Освен това фактът че все по-често си служиш с обидни квалификации спрямо моята личност, доказва безсилието ти :) !
Колкото до другото, не твърдя че корпоративните медии са обективни глупак, както и изрично казах че бъркаш Political News Bias с тоталитаризъм.Нима?!
Каква е разликата :? ?!
...ако живееше в тоталитарно общество, нямаше да имаш пазарна икономика, която в освновите си де факто гарантира различни гледни точки, включитлено и в корпоративните медии, без значение каква им е политическата адженда.Тоталитарното общество и пазарната икономика не са взаимно-изключващи се!
Нацистка Германия, Фашистка Италия и Испания на Франко доказват че грешиш!
Историята познава и куп други диктатури с функционираща пазарна икономика! Дори съвременната Китайска Народна Република!
Излагаш се.Мисля че ти се излагаш :razz: !
Усещаш ли как в директен спор срещу мен, посредствеността ти лъсва и нямаш никакъв шанс 8) !
С линкове от нета можеш да намериш и "докажеш" всичко, дори че любимият ти Холокост не съществува 8) !
Един линк съм ти пуснал, и то като увод в 3-те модела на социална политика хахаха. Другото са академични проучвания и списаниа които съм чел или учил. Явно не си на ясно с Peer Review-критериите за публикациите на такива проучвания, и си личи. С линкове от нета също може да изкараш и достоверна информация, ти такава не си ми предоставил върпеки че твърдиш свойта теза за вярна, а теза без факти е само това, теза, фигмент на въображението. Сам си противоречиш 8) !
Освен това фактът че все по-често си служиш с обидни квалификации спрямо моята личност, доказва безсилието ти :) !
Мхм, и ако съдим също по материала който си ни дал като доказателство за неоснованите си твърдения, то това доказва безсилието ти, и то активно избягваш да сториш това, поне малко критично да мислиш, вместо да подхвърляш soundbites.
Нима?!
Каква е разликата :? ?!
Разликата е че при тоталитаризма, политическата адженда е една, и това се налага изцяло. Докато media bias не е предпоставка за тоталитаризъм защото винаги ще имаш либерален bias, консервативен bias, мейнстрийм bias и корпоративен bias. Винаги гледните точки са повече от една, а и отделно имаш watchdogs свободни институции като ОФКОМ в Британия които регулират там където фактите се изкривяват извън пропорция и стават недостоверни.
Тоталитарното общество и пазарната икономика не са взаимно-изключващи се!
Нацистка Германия, Фашистка Италия и Испания на Франко доказват че грешиш!
Историята познава и куп други диктатури с функционираща пазарна икономика! Дори съвременната Китайска Народна Република!
Икономиката на нацистка Германия не е била изградена на принципите на свободна пазарна икономика и либерализъм дъъъ... Нацистите са били национал-социалисти, и като такива собствеността на фабриките например остана в частни ръце, но собствениците се подчиняват на политическите лидери, елити, и строги регулации и голяма бюрокрация. Това се наричаше Führerprincip, което означава, че всеки трябва да се подчинява на своя висш шеф. В крайна сметка всеки трябваше да се подчини на самия Хитлер. Единственият без шеф.
Тоест собственикът на фабрики трябва да произведе това, което правителството реши и продаде на определени цени. Това не е капитализъм. Би могло да се нарече цивилизъм или бай-ганьовщина. Например братчед ти в най-високото ниво на SS или Гестапо би бил най-ценният ти актив.
Германската икономика в края на 30-те и военните години се основаваше на принципите на 'икономическа самодостатъчност'; заедно с централизирано икономическо планиране. Макар и номинално капиталистически, по-голямата част от голямата немска индустрия и банкиране бяха държавна собственост или подлежаха на строг държавен контрол. Същото е било и с Мусолини, който дори е бил Ленинист/Комунист. Както и с Испания. Китай е миксова икономика, като голяма част е под контрола на държавата а не частния бизнес.
С централизацията на контрол идва и тоталитаризъм, към това число спада и контрола над частния бизнес и медиите. Когато държавата, тоест един единствен орган определя политическия тон и дискусия и всички други свери на социалният и икономически живот, то това е тоталитаризъм. Пазарната икономика гарантира множество гледни точки чрез частния бизнес. Затова грешиш. И пак казвам, излагаш се.
http://www.mak-bg.eu/kniga/ptyat-km-robstvoto
Препоръчвам ти да инвестираш в това четиво.
Един линк съм ти пуснал...Аз пък "пуснах един факс" в кенефа, но още не съм ти го предложил, нали :D !
Така че недей ми предлага линкове.
Разликата е че при тоталитаризма, политическата адженда е една, и това се налага изцяло. Извинявай, но "адженда" от "джендър" ли идва :D ?!
"Адженда" значи ли някой да стане джендър - процес на "оджендърастване"?! Май при вас либерастите точно това е "едната адженда" :razz: !
Икономиката на нацистка Германия не е била изградена на принципите на свободна пазарна икономика и либерализъм дъъъ...Защо слагаш знак за равенство между "пазарна икономика" и "либерализъм"?!
По същата причина ли слагаш знак за равенство между "тоталитаризъм" и "комунизъм" :? ?!
Тоест собственикът на фабрики трябва да произведе това, което правителството реши и продаде на определени цени. Това не е капитализъм. А капитализъм ли са субсидиите в земеделието и преференциалните (и непазарни) цени на електроенергията от ВЕИ?!
Макар и номинално капиталистически, по-голямата част от голямата немска индустрия и банкиране бяха държавна собственост или подлежаха на строг държавен контрол.Значи според теб капитализмът и пазарната се определят само от това кой държи икономическите лостове?
Ако лостовете ги държат корпорациите - това е либерализъм, ако ги държи държавата е комунизъм, така ли :? ?!
Планова икономика не значи непременно отхвърляне на пазарните принципи. Корпорациите планират действията си в доста по-голяма степен, отколкото "плановите икономики" на която и да е тоталитарна държава!
http://www.azquotes.com/picture-quotes/quote-corporations-have-neither-bodies-to-kick-nor-souls-to-damn-andrew-jackson-56-64-20.jpg
https://i.pinimg.com/originals/0a/f9/76/0af97618383f88ed23a1dedaaad4a77c.jpg
Когато държавата, тоест един единствен орган определя политическия тон и дискусия и всички други свери на социалният и икономически живот, то това е тоталитаризъм.Когато същите тези неща се определят от корпорациите, тогава как се нарича?
defender
07-03-2018, 14:04
"Германия ще депортира мигранти.
Меркел обърна гръб на ценностите си. So sad."
Проронвам либераска сълза.
defender
07-04-2018, 11:58
"В деня на независимостта на САЩ си мисля, че нормалните хора се стремят към независимост от империи, а не към членство в империи, особено пък фейк-империи."
defender
07-04-2018, 12:29
Рейтингът на Тръмп расте въпреки негативното медийно отразяване.
Статистките показват огромно разминаване между медиите и американското общество
https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/sviat/2018/07/02/3208713_reitingut_na_trump_raste_vupreki_negativno to_mediino/
ПП: Какво ли сега ще каже великия, либерален, политически аналазатор Зленчо скотландеца.
Рейтингът на Тръмп расте въпреки негативното медийно отразяване.
Статистките показват огромно разминаване между медиите и американското общество
https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/sviat/2018/07/02/3208713_reitingut_na_trump_raste_vupreki_negativno to_mediino/
ПП: Какво ли сега ще каже великия, либерален, политически аналазатор Зленчо скотландеца.Според Злетокса либерастките медии са най-независимите и обективните в света!
Даде ми пример с FoX и CNN :razz: !
Ако медиите бяха тоталитарни, то тогава нямаше да имаш канали като Fox и CNN.
http://www.hotr.us/graphics/hillarylaughingxyz2.gif
defender
07-04-2018, 19:55
Лесно Ефенди, НЕ ЧЕТЕШ ами постваш колкото да си почешеш мъдите и крастата.
"Рейтингът на Тръмп обаче е много по-нюансиран, като силно зависи от кои агенции се гледа. За седмицата между 20 и 27 юни са излезли 14 анкети. В някои от тях одобрението на Тръмп е 37%, докато при други достига 47%. "
"На национално ниво Доналд Тръмп продължава да бъде особено противоречива фигура, но не и на ниво партия. "
В статията пише че процентите му са се вдигнали от 37 на 42%. Щом Обонго взе 2-ри мандат с 47% одобрение за същия период, то защо и Тръмп да не вземе 2-ри мандат, имайки предвид, че основните му опоненти и те губят привърженици, то май основен опонент от демократите му се явява хард-социалиста Бърни Сандърс.
А ти скоро ми обясняваше как си убеден, че Тръмп няма да вземе 2-ри мандат. Откъде си толкова убеден, като гледаш статистиките? Сигурно щото не четеш? Хихи, така е!
defender
07-05-2018, 13:15
Манипулацията "трансджендър" и разрухата на човешките съдби:
"Казвам се Уолт Хайър и живях 8 години като трансджендър-жена. Причината вече да не съм трансджендър е, че открих истината. И ми отне много време да открия истината. Моята история започна с т.нар. трансджендъризъм на 4 години и се борих със своята джендър идентичност почти през целия си живот. Докато посетих един експерт по джендър идентичност. Той ми постави диагноза разстройство на джендър идентичността или джендър дисфория и каза, че лечението ми ще се състои в хормонална терапия и хирургична операция за възстановяване на пола. Преминах през терапията в продължение на 2 години.
5-6 години по-късно започнах да уча психология и открих, че хората, които се самоопределят като трансджендъри, всъщност страдат от множество коморбидни разстройства - шизофрения, биполярно разстройство, телесно дисморфично разстройство, обсесивно-компулсивно разстройство и много други разстройства, на които лекарите не обръщат внимание. От моята гледна точка, като дете, на което това се е случило, това е злоупотреба с децата и не трябва да бъде извършвано."
https://www.facebook.com/LetFreedomSpeak/videos/865060800368181/
Обясних то 3-пъти до сега, че самата плуралност от гледни точки в медийте, независимо колко обективни са, е знак че не живееш в тоталитарно общество. Никъде не съм казал че са обективни.С една лъжа се опитваш да прокараш друга лъжа - типично либерастка история :? .
Множеството медии които лъжат не са по-различни от една медия която лъже и налага цензура! Само балъци като теб си мислят, че многото лъжливи медии са нещо различно от тоталитаризъм.
С други думи ти предпочиташ да те лъжат отвсякъде, вместо само от едно място и си мислиш че си свободен :? !
Същото е като да предпочиташ да те ебат отвсякъде, а не само от едно място и да си мислиш, че не си педерасТ :razz: !
defender
07-06-2018, 21:24
"Тръмп нападна Германия: Дават милиарди за руски газ, а ние ги пазим
Изглеждаме като идиоти, плащаме сметките, а те обогатяват Русия, смята президентът"
ПП: Удри бай Тръмпе и 2-ри мандат ще има. Искам Зленокса да мрънкочи и да рони нежни, либераски, джендър сълзи, поне минимум още 4-5 годинки заради тебе. Мечта.
aurissaaaaa
07-07-2018, 14:02
гледам ефендито още си е същия озлобен неудачник :D
defender
07-07-2018, 14:47
..
Обадиш се веднъж на 1-2 месeца, напишеш един ред и от него отново гейска злоба и лични нападки. :D
defender
07-09-2018, 14:27
"Ако още продължавате да си мислите, че не става въпрос за масирана акция за легализиране на педофилията, а Истанбулската конвенция е някакъв невинен документ за защита на жените..."
Секс между 13-годишно момиче и двама възрастни?! Специално по HBO
https://www.lentata.com/page_12067.html
ПП: на път към легализиране дейността на още един тип откачалници.
anonymous1043668
07-09-2018, 14:33
"Ако още продължавате да си мислите, че не става въпрос за масирана акция за легализиране на педофилията, а Истанбулската конвенция е някакъв невинен документ за защита на жените..."
Секс между 13-годишно момиче и двама възрастни?! Специално по HBO
https://www.lentata.com/page_12067.html
ПП: на път към легализиране дейността на още един тип откачалници.
Ужас...
defender
07-09-2018, 19:32
"Новината, че Доналд Тръмп и Путин ще се срещнат в Хелзинки вдъхнови вълна от нервни и емоционални свлачища в средите на „Съпротивата“.
На снимката – млад либерал-активист, който днес се самоопределя като джендърфлуиден транс еднорог, изразява своята „буквален плач“ реакция от поредния "геноцид", извършен от The Dondald."
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/36325852_10210177274583371_2765120084266450944_n.j pg?_nc_cat=0&oh=bd1f8b725a76719cae6d8a315a3d924d&oe=5BDBBDB5
defender
07-09-2018, 21:29
https://www.facebook.com/IoPetrov/videos/10156457543687612/
Почувствайте бъгът в хармоничността на системата. :D
defender
07-10-2018, 13:11
"Снощи по БНТ филм за семейство от две лесбийки. Оная вечер бяха педераси. Избягах от тях - попаднах на бащи убиващи синовете си, защото са гейове. Щракнах дистанционното и гледам изпълнение на сериен убиец. От него се махнах и се озовах при динозаври гонещи и разкъсващи хора. Затърсих нещо друго и виждам давещи се чернокожи бежанци. Хукнах от там и гледам един, който държи топка и се кани с нея да унищожи Вселената. Рекох, майната ти, и виждам отвлечена жена прикована с верига. Оставих жената да страда и се озовах в банков обир със стреба. Скрих се от стрелбата и хоп римейк на "Ромео и Жулиета" - двама гейове ще се тровят. Не разбрах кой от двамата е Ромео. Напуснах ги и се озовах в самолетна катастрофа. Дали падна самолета не разбрах. Избягах и пред мен застана ревящо момиче опасано с бомби. Ако нещо не станело щели дистанционно да я взривят. Не дочаках да видя дали ще я спасят. На екрана застанаха двама педераси, които се целуваха...
За какво ли ни подготвят?!"
defender
07-11-2018, 11:50
"Когато приятел от Англия ти каже, че ти завижда, че можеш да се изразяваш свободно във Фейсбук, защото на него полицията ще му цъфне на вратата за 5 минути за същата публикация.
Тази Европа ли мечтахте, хора?"
Martinezz
07-11-2018, 14:49
Ами отивай в Русия, сега поне никой няма да те гръмне на границата като напускаш.
defender
07-11-2018, 20:59
Ами отивай в Русия, сега поне никой няма да те гръмне на границата като напускаш.
Тва е все едно да дойда и да спя с жена ти, а ти да се изнесеш от къщата си, като не ти харесва, ве. Кви са тея джендър-п*ткенски решения.
Ми добре, тогава на тебе, като не ти харесва, че в България има хора мислещи, като мене ми ходи в Германия ве. Сега там Меркел ги пуска всякакви, даже и без документи, особено ако си джендър или фен на аллах, най-добре и двете. :)
defender
07-12-2018, 19:14
"Доналд Тръмп за сетен път изправи либералите на нокти и унизи родината на всички левичарски идеологии - Германия. Пък накрая ги накара и да си платят. Юнкер не издържа на напрежението и гаврътна едно голямо."
Юнкер пак либерално се е накопал, като мотика:
https://www.facebook.com/polsatnewspl/videos/2122985644619322/?hc_ref=ARRFfAm6TZ5HWd7uG6D1cEpCIjYaTEo9w7fzWx7XjB koIAHLHv1mXTj8kISOWTcog9I
defender
07-13-2018, 19:43
https://twitter.com/search?q=portland&src=typd
Ето ги мойте либералски сълзи, Ефенди. 250,000 души. Не забравяй, ти си малцинството. :)
Повече няма какво да говорим.
"Протестиращи срещу Тръмп, пред Уестминстър", с надувното бебе, а горе, в небето - вертолетът на Тръмп. Според медиите щяха стотици хиляди недоволни да се съберат.
Засега просто е смехотворна ситуацията - представям си как са изглеждали погледнати отгоре.
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/37025633_1789041177843922_164076417951203328_n.jpg ?_nc_cat=0&_nc_eui2=AeHT2Gsw_DFbonP06vFIIu_HmP8vVwLsRrL3zmmqO Z4Kakn1JG_sfofCix5BFLgYRsn2-U8domCz9ttC0GrCdHqmOoag5Vr265ksiAjs_XG8pw&oh=e461fe2a4b620f0250b444a4130f5697&oe=5BA05DDC
А сега представи си процесите на мислене на тези хора, които завършиха с тази снимка. :D
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/37041485_2239935256022111_3180171378561122304_n.pn g?_nc_cat=0&_nc_eui2=AeFZsGcDfH6pNH2-4_aN8FXV_VUro8Pf0WskCKi1klLXvyOhQ6E4kxIoa-MWlHMs5VTNIKdU4nLvs0A8nq7Cfu8Bhd_ymVC4KuoSIX46XWjW Vg&oh=55ff9809bae4ae280b6c8f6336611381&oe=5B9F5BCC
ПП: Това е "елитът" на Великобритания, дето не бил гласувал ЗА Брексит :D ....... елииитааа, хаха! Това ли ви е елита в скотландия, ве?
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/37032508_1789276141153759_2914044802490171392_n.jp g?_nc_cat=0&_nc_eui2=AeHxaOlD9R4zGqvG1hz9IbkwSTTNoZeOxptqbkjL6 CuZpJoyjdI9vIlzsU6hM-1IKcCABzae2azbWskov4OXE1Ko60-UqtPx5p44jjDbwvIBSQ&oh=34c041ddf673d62d68d083a2114f234b&oe=5BEC13F8
defender
07-13-2018, 22:33
абсолютното състояние на протеста срещу тръмп:
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/37052647_2239705342711769_9217291333826248704_n.jp g?_nc_cat=0&_nc_eui2=AeH3VJx1u44SCTwb6ckJTGiiwzhzxhAQR4m_MngP6 tcAgZzyxiaKg0ZxH2Bu-2eRU6r-SDYXJ7rfBeQzY8B5dUoJn9UlM4739CVImPxcsHnOHA&oh=1389f4b65aba64dc3103eb1e5ddf0095&oe=5BDB997B
канавката на обществото, с много сериозни липси (на която изкуствено се помпа самочувствието за да са още по-нагли). Тва му се вика верен пролетариат. :)
http://www.daskalo.com/fashiondreams/files/2015/12/7.jpg
http://asn.in.ua/cache/images/620x414/SlC/SlC4qndGpLMQqCr.jpg
Gagarinn
07-14-2018, 23:19
Голямо добрутру
defender
07-17-2018, 10:44
...
Левите-кукуригу либерали се опитват да прокарат опорката, че педофилията било сексуална ориентация, като всяка друга джендър ориентация.
https://www.independent.co.uk/news/paedophilia-sexual-orientation-straight-gay-criminal-psychologist-child-sex-abuse-a6965956.html
ПП: смешник, и малките деца вече им е ясно, че сигурно 90% от ляволибералстващите са хора нуждаещи се от психотерапевтична помощ, но в същото време са любим пролетариат на политическата шайка, която флиртува с тях. Флиртуваше с хомосексуалистите, вкараха си бежански конклави на социални помощи, сега флиртуват с педофилите и пролетариата им расте ли расте, а оттам и властта им върху обществото.
Сега въвеждат политкоректния термин "доброномерен педофил"нещо, като "умни и красиви", с който флиртуваха с други вид либерал-дебили
defender
07-17-2018, 14:21
Ново мега проучване: Потреблението на интернет, водило до вдигането на морското ниво :D
https://www.sciencedaily.com/releases/2018/07/180716141627.htm
ПП: Зленокса си чатка у форумя и потапя бавно Шотландия. :)
Зленоксе ама хич не си еко ве. Къф е тоя интернет у вас.
defender
07-18-2018, 12:58
Малка колекция с про-педофилски заглавия по медиите. Малко по малко се пробутва тази прогресивно-либерална извратения:
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/37334351_1809583212422065_7741748443042807808_n.jp g?_nc_cat=0&oh=5b3bca1c1bc0f19e78a2780c0bc26b5c&oe=5BDDC18D
defender
07-19-2018, 14:38
"Имам един въпрос към приятелите-глобалисти. Вие все още ли живеете в собствени домове или вече сте се отворили към съседите си? Що пък да не се откажем от вратите и стените?
Съседите имат толкова таланти и позитивни качества, от които може да се възползва всяко глобалистично домакинство - какво лошо съседът да помогне и в секса, примерно."
defender
07-20-2018, 10:50
Бай Тръмп, "съсипа" Америка - безработицата в сащ е паднала на най-ниското си ниво от декември 1969 г.
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/37336490_10156584280856880_1099370280402288640_n.p ng?_nc_cat=0&oh=4f591978c82a9a3a72b576bad6682ce8&oe=5BCEE9E4
defender
07-20-2018, 10:59
"Здравите" сили на съпротивата имат предложение: преводачката, от срещата на Тръмп и Путин, да бъде разпитана от Сената - за какво точно са си говорили двамата. Зорът просто е епичен!"
defender
07-21-2018, 08:47
"Здравите" сили с нова мода в протестите:
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/37376098_10209214211671563_3631567656777154560_n.j pg?_nc_cat=0&oh=12c5da86d99b1f5974d9b681a21713a0&oe=5BE724E7
defender
07-21-2018, 12:18
Ето, че имало и друга страна на монетата в Лондон, но не и по медиите.
https://www.facebook.com/raheemkassam/videos/868711196671549/
defender
07-23-2018, 20:18
"Стив Банън обяви решението си да създаде фондация в Европа, която да стимулира разпространяването на десните консервативни възгледи, съобщава "Дейли Бийст". Бившият главен съветник на Доналд Тръмп в Белия дом заяви пред американското издание, че иска да предложи алтернатива на Фондация "Отворено общество" на Джордж Сорос, която е инвестирала 32 милиарда долара в разпространението на либерални инициативи и възгледи от създаването си."
ПП: Най-накрая алтернатива-отпор на психо терора на орките.
defender
07-24-2018, 14:17
OMV: Европа ще се нуждае от огромни количества природен газ
https://www.investor.bg/evropa/334/a/omv-evropa-shte-se-nujdae-ot-ogromni-kolichestva-priroden-gaz-265208/
ПП: "Това слага точка на плямпането за някакво си "климатично лидерство" на Европа и всякакви "Парижки споразумения и сума ти пари хвърлени по ВЕИ утопии, буквално на вятъра." Царят е гол.
defender
07-24-2018, 18:02
https://twitter.com/business/status/1020645157035704320И този индекс горе където си го пуснал не показва безработица ами изплащания на социални помощи.
Ами ето ти я статията:
Jobless Claims in U.S. Decline to Lowest Level Since 1969
https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-07-19/u-s-jobless-claims-dropped-last-week-to-lowest-level-since-1969?cmpid=socialflow-facebook-business&utm_campaign=socialflow-organic&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_content=business
defender
07-24-2018, 18:09
"Рейтингът на Тръмп е достигнал до 45%, според данните от проучването на Wall Street Journal/NBC News, публикувано в неделя, и е с 1% повече, отколкото през юни. Според резултатите от анкетата, 88% от определящите се като привърженици на Републиканската партия са доволни от американския президент. От четиримата предишни президенти на САЩ, единствено Джордж Буш младши е имал по-голяма подкрепа в собствената си партия, и то след терористичните атаки на 11 септември 2001 година."
ПП: Ейй, тва все лоши новини за Зленокса, мъка-мъка. :D
defender
07-24-2018, 18:31
Жена отряза пениса на изневеряващия си съпруг със сатър
https://www.newsbg.eu/svyat/2018/07/03/zhena-otryaza-penisa-na-izneveryavasthiya-s/
В Тайланд дали са ратифицирали Истанбулската конвенция за защита на жените и по нея кой е жертвата и кой насилника - мъжа, дето изневерява или жената, дето си е защитавала накърненото достойнство от патриархата. :D
Ами ето ти я статията:
Jobless Claims in U.S. Decline to Lowest Level Since 1969
https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-07-19/u-s-jobless-claims-dropped-last-week-to-lowest-level-since-1969?cmpid=socialflow-facebook-business&utm_campaign=socialflow-organic&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_content=business
Key word: Claims.
defender
07-25-2018, 10:41
"Каквото и да говорят либералите, става дума за усвояване на пари. Миналата година изрисуваха в цветовете на дъгата доста пешеходни пътеки в доста американски градове и всеки от проектите е струвал стотици хиляди долари на американските данъкоплатци"
http://www.cbs46.com/clip/13483656/rainbow-crosswalks-in-atlanta-to-cost-nearly-200000
defender
07-25-2018, 11:16
^
Та във връзка с горната статия, ето един от принципите на либерализъмЪ:
Всичко, което не ми харесва, трябва да бъде забранено и на другите.
Всичко, което харесвам, е мое човешко право и трябва да се заплаща от другите.
https://twitter.com/ericholthaus/status/1021745296110493696?s=21
Според научно акредитирания Ефенди, няма такова нещо като глобално затопляне или промени в глобалния климат.
defender
07-25-2018, 14:40
"Това са средните температури в Централна Англия - от 1659 г. до днес - най-дългата база данни от реални измервания, която имаме. Източник: Hadley Center
Забелязвате ли страшното глобално затопляне от 1900 г. до днес, споко и аз не го забелязвам"
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19511537_1581846878506006_9085159532462712577_n.jp g?_nc_cat=0&oh=174d5cacf995164d9e51aeb5030cc27a&oe=5BD2A798
defender
07-25-2018, 21:38
http://prikachi.com/images/600/9376600K.jpg
ПП: Зленоксе, мога да ти кажа със сигурност, че 2018 изобщо не е най-горещата година за България (особено пък това лято, температурите много рядко да са минавали над 30, поне в София). :)
defender
07-26-2018, 10:17
"Травестита Кончита Вурст наскоро обяви, че е заразен(а) с вируса на СПИН, а днес призовава да сложим край на клишетата, свързани с тази болест. Кончита рече, че серопозитивността е просто част от самата нея и че сега е по-красива, по-силна и по-добре. Кончита казва, че можете да правите любов с нея както с всеки друг.
Та дотук я докарахме с либерализма, преателе. Да си говорим колко е прекрасно да сме носители на HIV-инфекцията."
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/konchita-vurst-stiga-klisheta-dnes-sym-po-silna-i-krasiva-ot-vsiakoga-2111042
ПП: Ако Зленокса е истински либерал ще си легне със серопозитивен.