- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обичате ли брат си или сестра си?
i az sam teiПървоначално написано от Naughty
![]()
Обичкам си братчето, въпреки че понякога може да е голямо чудовище!!! :P
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
ЕстДразним се,но...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Мн си обичкам брата щот не живей вкъщи от 2 години и го виждам за мн малко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az nqmam nito brat nito sestra.
ima edno momi4e koeto mi e golqma priqtelka i si mi e kato sestri4ka ama pak ne mi e istinska sestra
a az tolkova iskam da imam po golqma sestra.......![]()
Естествено, че ДА![]()
да определено много ги обичам със сестра ми много често се караме то е нормално де но тя си е мойто малко сестриче дето циври за вси4ко![]()
No martini .. no party..
Естествено , че обичам сестра ми .Тя е с 3 години по-голяма от мен , понякога се караме , но няма как .Обичам я много !![]()
![]()
![]()
Ем аз имам по голям брат доста по голям от мен,който едно време ме теролизираше и то доста често и то в големи количЕства ама какво да правя,природата ме задължава да го обичам,макар да се съмнявам той мен да обича.
Lovehate сме със сестра ми, обичам я, обаче толква ме дразни![]()
abe krivo lqvo sas sestarata sa razbirame
Да супер печена е...нищо ,че на моменти дразни /но ако не беше така нямаше да е интересно/
ako imah bih gi obi4al ama nqmam![]()
![]()
![]()
Еми като по-малки, когато живееше с нас много се карахме, биехме и се "мразехме" ... Сега като поотраснахме, вече не живее в нас от близо 5 години и се виждаме един път на 2 седмици - много се обичамеМакар че, като дойде да си спи в нас за ден-два и пак почваме да се караме ... И все пак - ЧОВЕК УБИВАМ ЗА НЕЯ !!!
По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!