.
Отговор в тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 242
    Ами естествено! Тя е на 28 години , а аз на 16, но разликата в годините не ни пречи да се разбираме.. въпреки че доста често се поскарваме и от време на време доста ме твари.. ама се преживява.. Имаше една поговорка "Брат брата не храни, но тежко му, който го няма!" . Нямам брат, но смятам, че поговорката важи и за брат и за сестра.Вмомента дори си има и бебче, на 6 месеца, станах млада леля и е малко по-нервна, но и е простено.Обичам я и винаги ще я обичам!

Повече от фен
    ponqkoga ne ponqkoga da

Град
    ПловДив
    Много обичам брат ми и родителите ми, защото винаги ме подкрепят, а това за мен е много важно. С брат ми се разбираме, за разлика от преди, когато бяхме малки. Него по- скоро го чувствам като приятел. Абе, моето сърце е голямо! Обичам си ги много!

Голям фен
    az imam po-malka sestra. mnogo 4esto se karame i se biem. noaz q obi4am adski mnogo!!! za neq ubivam!!! mnogo si q obi4am!
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Guest
    Imam po-malka sestra i kato malki se karahme i biehme postoqnno , no sega ne6tata sa razli4ni , spodelqme si , znam 4e nqma da me izduni i 4e ako se nalaga 6te me prikrie za kakvoto i da bilo , po nqkoga me drazni de , no se radvam 4e si q imam za6toto mnogo si q obi4kam

Ups , poslednoto bqh az

Супер фен

:)

as ne obi4am hi4 moq brat samo gleda kak da me zdrazni no puk as mu go vru6tam umelo a i kat izliza navuna vinagi mu pojelavam da go blusne ne6to 4e mi pisna ot nego a za raditelite mi ... ot vreme hi4 iskofqvat ama ponqkoga mi vlizat v polojenieto pomagat v si4ko det mogat vupreki 4e as sum viknal da se borq sre6to si4ko i seki sam bez pomo6t

Град
    Там, на хълма, в лъчисти небеса
    Пфу, мноо ясно, че обичам брат си...ам ако ни гледате отсрани, ше речете, че ейся ше се избиеме за неква глупост...само че, ко е за нещо сериозно, брата си ми помага, колкот миже, и аз му помагам, като требва...дет се вика брат брата не храни, ама си го брани
    Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
    Ърнест Хемингуей

hmm mi moq e nekuf o6te maluk..
    i mnou se zaqjda .. ama inache da..
    sigorno go obicham

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    e mnogo qsno 4e obicham brat si..trqbva da si ebah toq izrud ta da ne obichash brat si ili sestra si!!!Moje ponqkoga da se karame da se draznime i taka natam no toi si e moi brat i az go obicham i shte go obicham vinagi!

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    mi az si nqmam .........sami4ka sam si!No bih gi obi4ala razbira se .To wseki gi obi4a no misli 4e gi mrazi za6tot sago qdosali ili ne6to takowa
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Супер фен
    Град
    sofia
    imam brat i si go obi4am, to samo tva ostava6e i da ne go obi4am

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Ami az mnogo si obi4am brata , makar 4e razlikata ni e golqma - az sum na 17 , po4ti 18, a toi na 5 Makar 4e v nqkoi momenti e neponosim ,toi e golqm sladyr i se radvam 4e go ima! :P
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Голям фен
    Град
    sf
    Kolkoto i ujasno da zvu4i-vinagi sum q mrazila!Pre4i mi da buda 6tastliva,vinagi mi suzdava problemi,porti me na poraziq...Nenavijdam q!

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Абе...има моменти,в които не мога да го понасям....но като цяло много си го уважавам и обичам брата ...манеее ,обаче никога не съм му викала Батко...звучи ми тъпо

mn go obi4am umiram za nego!!!!!!!!!
    I 6TE UMRA AZ NQKOI DEN , NO 6TE VUZKRUSTNA V NOVA KOJA,ZA6TOTO ALKOHOLA KOITO SUM POELA NE 6TE MI POZVOLI DA SE RAZLOJA!!!!

Guest
    да разбира се!Понякога ме нерви страшно много ама без него не може.

имам брат.супер много ме дразни но без него немога и си го обичкам

Cyberdyne_101
    Guest
    Сестра ми е истинско злато Като бяхме малки не се понасяхме ама сега поотраснахме и се разбираме идеално (почти де :P )

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    mn me qdosva, no vapreki tova mnogo obi4am sestri4kata si (na 10 e, a az na 17 (: )! davam vsi4ko za neq!!! ne znam kakvo 6tqh da pravq ako q nqma6e! 6te6e da mi e mn sku4en jivota!! :P :P :P
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

ох,хич не обичам сестра си.тя е по-голяма от мен,непрестанно ни сравняват,все тя е по-умната,тя е по-добратя,тя е по-красивата,тя винаги е права,аз все съм крива,изобщо тя е върхът,а аз съм пълен боклук.точно така е според родителите ми,толкова добре ми беше като я нямаше,и ето сега пак сме заедно непрекъснато ми натяква как съм била тъпа,удря ме пред родителите ми,дори ме е пребивала от бой пред тях,издава им всяка моя крачка...е как да не мразя такова същество като нея

ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам

Брат ми е по-голям от мен с 6 години..В момента учи в чужбина и ужасно мноо ми липсва..А когато се върне през лятото, почва да ми досажда..да ме дразни и с нетърпение очаквам деня когат ще си замите

Супер фен

:)

nem izob6to ne se radvam 4e imam brat i ne go obi4am 6te6e da mi e mn po dobre bez nego

Фен
    Град
    В къщичка от захар
    Обичам си ги разбира се.Ние сме три сестри.Аз съм на 16,голямата ми сестра е на 18,малката е на 3.Аз се казвам Ванеса,малката се казва Мари,а голямата Лиза.
    Fuck me,i am famous!

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Не смятам че може да се зададе един такъФ въпрос по простата причина, че е съвсем различно. Аз ги обичам и тримата (имам по-голяма сестра), но това не означава че мога да кажа че някой повече обичам. С майка ми мога да си говоря простотии, баща ми винаги ще ми помогне, а систер-а мога да й кажа всичко (въпреки че често се караме). Как може да сравняваш хора, които обичаш заради РАЗЛИЧНИ качества. НЕ МОЖЕ
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си