- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обичате ли брат си или сестра си?
Obicham si sis, super girlche ama i nashte si gi obicham! Po ravno sa!
I’m liking you rubbing me...
and you're liking me rubbing you...
the passion 's immaculate...
while you're loving me loving you...
Az imam sestri4ka tq e po-malka ot men i q obi4am mnogo dori kogato me vbesi.A ako stava duma za na6te i tqx si gi obi4am![]()
az imam brat,s koito postoqnno se karame,no vupreki vsi4ko az mnogo si go obi4kam![]()
Ами акто всеки по-голям брат не обичам много сестра си.Обиждам я,викам им,чат пат се случи да и обарша някой шамар или да се скараме но съм казал ако някой я нарани или ми се оплаче ще му е последната грешка за няколко месеца.
Е за тва винаги съм искала брат. Ама като си имам сестра какво да правя...обичам я. Но го осъзнах чак като се разделихме. Преди бяхме денонощно заедно и се спуквахме от караници и боища. То не бяха кавг, то не беше чудо. Ама после като заживяхме в различни градове взехме че се заобичахме.Първоначално написано от Kill Zone
![]()
А за нашите не знам какво да кажа. По принцип сестра ми никак не се разбира с родителите ми и аз съм нещо като рефер между тях. И май си ги обичам всичките.И нали си знаете : НИЕ ВИ ОБИЧАМЕ, ОБИЧАЙТЕ СЕ И ВИЕ!!!!!!!!!
![]()
По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!
даааааааааааа..убожавам си сладичкото брадърче , макар че мноу се лигави понякога!![]()
![]()
ne, mnogo q mrazq![]()
![]()
,
za6toto e mn dosadna[/list]
Tva e super bezmislena tema s izvinenie... Samnqvam se 4e ima 4ovek koito da ne obi4a nai blizikite si ..kolko i da qdosvat ponqkoga :P
uMaM.Cu.EgHa.Me4Ta-gA.CbM.C.Teb.gO.CyTPuHTa.gA.Te.rJLegaM.nPaBo.B.o4u Te.gA.Tu.LLLenHa.He}|{Hy.Ha.yLLLeHLLe.gA.LLeJLyBaM .roJLoTo.Tu.TuaJLo.u.gA.5bgeM.egHo.LLuaJLo{}
Kak da ne obi4a6 edno 7 mese4no ligavo mom4ence, deto obi4a da te povru6ta to4no, kato se prigotvi6 za sre6ta???
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Много обичам сестра си естествено.
az mn si obi4am brat mi toi e po golqm ot men s 3 godini i vinagi mi e daval mn dobri saveti kam men gogato go nqma za 1 sedmica mi e mn ma4no za nego i vseki den mu zvanq po GSM makar 4e ponqkoga se karame vikame mn si go obi4am
Обичам я, естествено! Няма място за такъв глупав въпрос! Кой няма да обича свойта кръв! А и тва с караниците е детска работа! Сестра ми е на 17 и половина - с две години и половина по-голяма от мен.
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Ами доста често брат ми ме дразни!Но иначе си го обичам,той е много красиво ангелче/само на външен вид/инае е много лош все пак е на 2 години.И много обича да ме дразни!![]()
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}
4e ako go nema6e kvo shqh da praq se pak imame samo 3 godini razlika dokato vleze v puberiteta mnoooo amam mnoooooogoo me drazne6e ama sega ve4e ostai detskiq ykyl i me kefi dosta!
"Ако съдбата ти затваря вратата, влез през прозореца!"
Razbira se,4e obi4am sestra si!
Ponqkoga me drazni maksimalno,no vse pak si mi e sestra,kak da ne q obi4am?
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ami az imam dvama bratq i dvamata mn gi obi4am ama po malkiq baq 4esto me vadi ot relsi a golemiq ba4ka v sofia tai 4e rqdko sevijdame
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може и да не дойде!А животът-той е като копейка-звънне,дрънне и офейка!!!
OBI4AM MNOGO BRATMI NO PONQKOGA STRASHNO MNOGO ME DRAZNI![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Разбира се че обичам сестра ми, колкото и да не си личиА това дали я обичам повече от родителите ми е най-абсурдния въпрос! Обичам ги всичките поравн
![]()
bRaTMi e po golqm s 3 godini i spr go mlatq)ama ina4i ma kefi zakot e stranen...;]
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 2 и 9 от правилника!
Благодаря!
"Expect Me NiGGa LikE u eXPeCT JeSus 2 c0Me baCk, Expect Me NiGGa, I'M c0MiNG" (2Pac)
NiGGa I HiT 'eM uP...!!!
"FuCk Bad Boyz's cRew!!!"
Колкото и да ме дразни брат ми и аз него си го обичам и незнам какво щях да правя ако го нямаше него
OBI4AM SESTRA SI, MNOGO!!!!!!
Мразя сестра си - 4 години е по малка от мене и постоянно ме клюкари на майка ми и баща ми -каде съм излязла,с кое момче ме видяла и наще са мн консервативни и постоянно седя затворена у нас и наказана заради глупостите на сестра сине я понасям
![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии