.
Отговор в тема
Страница 5 от 10 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 242

Град
    Видин
    obi4am brat mi no ne moga da go sravniavm s roditelite ni i 3-ta gi obi4am ednakvo
    Get rich or die trying
    2pac

Цитирай Първоначално написано от Zara^
    V nqkoi moment brat mi me izkarva izvun relsi i togava mi idva da go prebiq. Oba4e prez drugoto vreme, kato si pomislq 4e ne6to moje da mu se slu4i mi stava gadno. I ako sega imam pravoto da izbiram pred tova da sum edinstveno dete ili s brat mi, bih izbrala vtoroto
    и аз съм така
    На този свят никой не умира девствен-живота преебава всички!!!

Aз ще успея! Не го казвам от самонадеяност, просто вярвам в себе си!
    ARNOLD SCHWARZENEGGER

Men brat mi me kefi moje, s 3 godini e po golqm ot men i moga da razchitam na nego za usluga ili za syvet, kato priatel mi e
    Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Ама ка кне..естествено че си обичам моето малкко мишле - брат ми...Хм, да понякога много ме порти, а друг път ми къса нервите, но си го обичкам - брат ми
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

=)

ponqkoga brat mi me izkarva izvun relsite, no puk ponqga moje6 da raz4ita6 na nego za vsi4ko...a stav li duma za obi4 50%-50%
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Цитирай Първоначално написано от 6u6inka
    Разбира се, че ги обичам.... то няма за какво да обяснявам, всеки знае как е. Може да се случва така, че да не им го показвам, но без тях не знам за къде съм.
    На същото мнение съм!

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    mnogo qsno 4e gi obi4am...

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Фен
    Град
    Вкъщи
    Моята сестра я виждам 2-3 пъти в годината и адски много ми липсва.. Обожавам я!
    Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!

Град
    http://christinaaguilera.com/
    В повечето време, когато съм с брат ми се караме мн сериозно, но той вижда че не ми е леко в момента и се старае да не ми вика по маловажни въпроси! Когато плача той винаги се опитва да ме успокои или расмее. За това аз мн държа на него, въпреки всичките разправии. Радвам се, че го има, защото има моменти, в които той е най-близкия човек, на който мога да разчитам!

Повече обичам братята си,отколкото наще

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    супер мн обиам брат ми...той е по-голям от мен с 4 години....колкото и дас е караме се обичаме....нали си мие по-голямото братче....
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Guest
    Да,даже я чукам!!!

S brat mi NIKOGA ne se karame, imame super vzaimootno6eniq
    premature optimisation is the root of all evil
    D.Knuth
    stel4eto e vyrha!!!
    p4elata_brumze e vyrha!!!

Guest
    АХАХА за к'во говориш глупости ве сестра ми(big_sister). Майко като се върна как ще те пребия...

Разбира се, че ги мразя!!!!!
    лИз-бЛиЗ

radvam se 4e imam sestra makar i malko rqdko ... da moje da vi se stori gadno no .... prosto takiva sa obstoqtelstvata ... az dori ne q vijdam tolkova 4esto ...
    skate or die ... ride and fly ... fuck you haters ... long live skaters ...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    С брат ми изобщо не се разбираме...не го обичам, ама не го и мразя...със смесени чуства съм

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

егати тъпата тема! ама 4естно адцки е тъпа! много ясно 4е вси4ки оби4аме и сестрите и братята си и родителите си! и то поравно!

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    ами до преди няколко месеца все се карахме и си мислих че ще ми е по-добре без него,обаче сега като замина в Приморско и .. разбрах че направо немога без него.защото дори и да се караме все ми помага за нещо.. спр мн си го лоф
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Да,аз брат ми мн го обичам,въпреки,че доста често се караме

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    e,kak da ne go obi4am-malak,nahalen i vse pak mi e veselo s brat4eto mi
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

ем сестра ми понякога ме изкарва извън релси и ми иде да я пребия, но това не означава че не я обичам.Доста често се караме за глупости. Понякога много се радвам, че имам сестра поради куп причини, които в момент ярост (за съжаление) ми се изпаряват от главата Е... става ми ,много гадно когато някой се обръща срещу нея или се опита да й посегне или да я убиди...тогава съм бахти защитничката .

Обичам сестра си, но пък често се бием и караме. То при всички е така.

Супер фен
    Ами аз никога не съм живяла заедно със сестра ми и бих казала,че я обичам толкова,колкото обичам родителите си.Но съм прекарвала много голяма част от времето си като малка с брат ми и (колкото и тъпо да звучи) го обичам повече от сестра ми и родителите ми.Дори бих казала,че го обожавам.И толкова се бях превързала към него,че сега като е далеко от мен с други хора и го ревнувам от тях .... абее лофкам си ги сички много
    Обичам те <3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си