- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обичате ли брат си или сестра си?
Няма да призная без бой!![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Начи имам сестра тя е по-голяма от мен но преди не спирах ме да се бием а сега понеже работи нямам време да се виждам и мисля че така е по-добре по-спокойно е =D> =D> =D> =D>![]()
![]()
![]()
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
може да се каже,че я обичам![]()
голямото ми братче много си го обичам.. много си ме слуша и винаги глупостите ги правим с негомога и цял ден да се занимавам с него и пак нема да ми омръзне
на 5 е .. ама ...
как да е
с малкия не сме си толкова близки може и затова някак по отдалечен да го чувствам нз.. може като порасне да се разбираме повече
знае ли човек..
та да обичам си ги
и мн се радвам че ги има \
/
О, много обичам брат сиТой е само на 2, но го обожавам
Много ме кефи малкия, а и доста често аз го гледам. Умирам от смях с него, защото прави разни белички и е много забавно
. И е много сладък, когато танцува. Дори понякога спим двамата следобед на спалнята, толкова е хубаво
.
Много обичам брат ми и не мога да си представя как съм живяла без него.
Е понякога ме изнервя, но за 1-2 часа ми минава.
amii az super mn obi4am sestra si i naistina ne moga bez neia!!!kato malki mn se bihme i si kre6tqhme ama sa sme po4nali super mn ne6ta da si kazvame iii da radvam se 4e q imam \/
Естественои 2 ми братя ги оби4ам адски мн.
Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.
много ясно че я обичам, въпреки че често се бием и караме ..
~cLose t0 yoU~
Ами аз имам брат който е в Германия, но го обичам адски много! Кефи мв когато съм с него забавно е ! А и съм леля има и с кого друг да играя!![]()
ДА,обичам сестра си.тя сега е в ГЪРЦИЯ и не сме се виждали над 3 години но ми е мъчно за нея но надали ще се видиме скоро за съжаление![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Daa mnogo obicham brat si,vupreki golqmata razlika mejdy nas ne moga da si predstavq jivota mi bez nego.Pomagal mi e v mnogo trudni momenti i znam che vinagi moga da razschitam na nego za vsichko.
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
Обичам сестра си и огромната ни разлика не ми пречи !
Обиииииииииииичам си гоооооооооооо!Най-сладкото братче на света....естествено, сега като става пубертетче се джанкаме яката, но голяма работа....Обичам родителите си по различен начин, а Бобито...оу, слЪдурче!
)
Най-много от семейството обичам сестра си. И, да, много се радвам, че я имам. Имам и брат, но не го обичам колкото кака![]()
Memento moriendum esse!
opredeleno v nqkoi momenti brat mi me izkarva izvan kojata mi...no vapreki tova mn si go obi4am![]()
Ако обичаш някого-пусни го на свобода.Ако той се върне при теб,значи е твой.Ако не се върне,значи никога не е бил...
Много си обичам моя дребчо,той е само на 4,а аз съм на 13(почти 14),много ме дразни на моменти,ама на моменти си направо ангелче!!!Нещо като ми е кофти идва при мен гушка ме и ми казва колко много ме обича,или пък като се прибира от градина и ми носи смачкани маргаритки,направо го обожавам!!!!Много ни е голяма разликата,което си е гадно...
С брат ми имаме 2 години разлика
Като бяхме по-малки се избивахме ама ся не можем един без друг
Можеби е човека на които най-много мога да разчитам
Мога да го питам за всичко
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
ми... да ти кажа аз зн че имам брат от 2-3 години и мн добре не го познавам но.. се пак си го обичкам по свой начин
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Много!! Брат ми е страхотен човек, винаги мога да разчитам на него за всичко и знам, че ще ми помогне с каквото може.Обичам го страшно много, и не знам като замине да учи някъде какво ще правя без него.Сигурно ще му звъня през час да го питам какво прави:P
Everything happens for a reason..
С брат ми разликата ни е точно5 години много често се караме и понякога дори се стига и до бой понякога много му се дразня защото само ме пита къде ходя и темподобни.Иначе много го обичам понякога е като ангелче и на човек който може да се разцита понякога е много послушен
много обичам сестра си (макар че понякога малко се караме))
Първоначално написано от ~egoistiC
=D> и аз обичам брат ми нищо че се биеме..![]()