.
Отговор в тема
Страница 7 от 10 ПървиПърви ... 345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 242

Град
    Шумен
    Ми аз и брат ми (по-голяма съм с 8 години) много се дразним, дърпаме... До бой, до ИСТИНСКИ бой, не се е стигало.
    Иначе се обичаме. Всъщност най-много си го обичам докато спи...едно такова израженийце има а и не ме дърпа постоянно...
    Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg

Супер фен Аватара на gabi_94
    az imam malka sestri4ka i mnogo si q obi4kam.

На моменти много ме дразни...но си го обичам

Ми кфо да го правя....Обичам го ама като че ли по навик някфо такова Иначе никога не сме се разбирали..и той много ме дразни..гррр....

Супер фен
    Град
    Своге
    е много ясно,4е оби4ам брат ми,понякога ми идва да го метна през тераста и да го наперда6а ,ама понякога когато е на село например и го няма за дълго искам да е при мене,4е ми стажа ску4но .
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Повече от фен Аватара на VeSna

Re: Обичате ли брат си или сестра си?

Когато сме заедно с брат ми не можеме да се гледаме - често има караници, но убивам човек за него.В случей на нужда искам да откажа,но се съгласявам със всичко (пари на заем,отстъпки и т.н.) А сега като сме разделени от ... 400 км. направо си ми е мъчно за него!!!

ami mn obi4am sestra si ama obi4am i rodiotelite si abe obi4am cqloto si semeystvo

повече от всичко на света обичам брат си.с три г е по-голям от мене.за него убивам, давам си живота, всичко.това е човека, който ме е научила на най-много неща, който най-много ме е защитавал, пазил.с него съм изживяла най-хубавите си моменти.братлеееееееее, обичам те вееее

АЗ мн си обичкам сестрата макар че са караме понякога ама то не може..

ми обичам ги много и то...! аз съм в най-яката позиция де ... средна съм ... имам кой да тормоза има и с кой да излизам :Д:Д:Д
    та така.... подкрепяме се де когато е необходимо... иначе сме се смазвали от бой : ) но тва нормално
    гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?

Еми да аз се радвам че имам брати го обичам,въпреки че не му го показвам по правилния начин

obi4am brat si ... no ne se razbirame mn dobre.....
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

da mnogo obicham brat si i znam che vinagi moga da razchitam na nego

Фен
    Град
    Kazanlak
    $esno kazano radvams e 4e imam brat, tova me napravi po-otgovorna. No vyv momenta toi vliza v puberteta i neznam za6to naposledyk mi lazi po nervite. No poprincip go obi4am... ne sym sigurna 4e toi me obi4a
    You're a looser. But I'm not.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    zna4i obi4kam go ama kat me qdosa mi idva da mu teglq edin hybav boi
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Ами май сестра ми е единствения човек,на който наистина мога да кажа обичам те.Може понякога да се караме,но адски държа на нея и знам,че винаги мога да разчитам на подкрепата й

Walk go home boy...

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Ми кфо да го правя....Обичам го ама като че ли по навик някфо такова Иначе никога не сме се разбирали..и той много ме дразни..гррр....
    и аз така само че имам по голяма сестра с 4 год и половина... на 22...

Град
    LuNaTa
    ест 4е си оби4ам моето малко брат4е...и то ацки много.се пак вразката между брат и сестра ,брат и брат и сестра и сестра е наи силна
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    еми обичам едната си сестра ... другата ми е безразлична ...
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Нашата любов със сестра ми е когато спорим за нещо, базик ви се струва но е така ...
    Който иска от мен това-онова, получвава туй-онуй

da obicham brat si i to mnogo .....kakto i toi men \/

много много МНОГО обичам сестра си. Тя е човечето за което ще трябва да се грижа като порастнем още малко , тя е тази с която ще си помагаме в трудни моменти , тя е тази която ще остане с мен след като мама и тате...сещате се...естествено че я обичам. Повече от всичко. Бих дала живота си за нея. И родителите си обичам естествено. И за тях бих дала живота си. Еднакво ги обичам и 3-мата но главно сестра ми е тази заради която живея. Караме се от време на време , бием се , тя ми се прави на важна , аз й викам , цупя й се...но после се гушкаме и се сдобряваме. И й цунквам нослето (много е сладинкоооо ) и така И тя мене си ме обича защото като ме нямаше 2 седмици и много й липсвах. А като бях малка и за 1 път отсъствах вечерта цялата от нас защото бях на екскурзия и като се върнах сестра ми ми се нахвърли (била е на 2 годинки някъде) и не ми даваше да се гушна с никоя приятелка много й бях липсвала. тя е мойто слънчице

обичам и сестричката си и родителите си!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Ами от както сестра ми не живее с нас все повече започвам да я обичам Но иначе винаги съм си я обичал

Се едно да питаш обичаш ли майка си...какъвто и изрод да е брат ти ше г обичаш....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си