- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обичате ли брат си или сестра си?
Що за леееееееееееееееко тъп въпрос е т'ва ?!![]()
Ми аз имам сестра и естествено,че я обичам.Понякога се караме и много ме дразни,но тя ми е сестра и я обичам много.
Ами имам сестра по-малка от мене със 7 години ииии си я обичаммакар и да ме дразни понякога, ама случва се все пак е малка
![]()
Imam brat i go obi4am pove4e ot mama i tati,vupreki 4e ne mi dava toi pari.Nego nai si go obi4am shtoto vinagi me rasmiva.Ama slava bogu 4e raslikata ni e samo 2 godini.Toi e na 16 az sum na 14
![]()
nqmam nito brat nity sestra no nikoga ne e kusno6a 4akam
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Не.Брат ми е най-гадното нещо което ми се е случвало през последните 3-4 години.
Ако трябва да съм честна-обожавам сестра си...Наистина,понякога мн ме дразни,мн и се карам,но нз какво ще правя без нея..
Изключително лъчезарно дете е.
Само на 6 е, а понякога се държи като зрял човек-интересно ми е каква тинеиджърка ще е..![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Много се радвам,че сме 2 деца,мн си обичкам братчето,въпреки че понякога ми идва да го набия![]()
ами аз мойта сестричка много си я обичам и бих направила всичко за нея.въпреки,че се караме за абсолютно всичко и на моменти не можеме да се гледаме,аз много си я обичамкато порасне още малко ще и дойде акълът хаха
![]()
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
аве и аз така си мислих допреди година-две.. после осъзнах, че той е сичко за мен.. Не знам как е положението при вас, нито на колко е години той, но предполагам след време ше видиш, че не си била права.На времето нямаше човек който да ме убеди, че брат ми е най-хубавото нещо за мен.. Бях тъпа к'рва и той ме смачкваше от бой, и не само от бой.После осъзнах, че е имал причина.. Въпросът е, че се след като почнах да се държа нормално с нео, се сближихме супер много и той ми показа как да живея, когато той си отиде.Е разкара се и са живота си давам, за да се върне.. ше го вида чак по Коледа.. ):Първоначално написано от die_die_my_darling_
Та исках да ти кажа да помислиш защо отношенията ти с брат ти са такиа.. са шми каже шото е лайно.почни да се държиш добре с него и мое се опраите..
говоря ти тея неща, шото са вече като е на стотици км от мен осъзнавам като кфо кретенче съм се държала с него и съжалявам, ма к'р..
Разбира се, че си обичам малкия дзвер...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Въпреки че често се тупалкаме със сестра ми много си я бичкам![]()
![]()
![]()
Абе имаме много различия със сестра ми..и много се караме,но много си я обичам.И супер много държа на нея,просто не знам какво ще е без нея...много си я обичкам и определено се радвам,че я има!!!![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Имам брат.И да,разбира се,че го обичам.Някои път много ме ядосва,но само мисълта,че е един такъв мъничък,сладичък (след 1 месец прави 3 год.) и веднага ми минава.Иначе си го възпитавам,както аз си знам,колко шамари е изял,не е истина.Майка малко ми пречи с вътворяването на ред и постоянно го глези,но като излезе се разбираме по мъжки,въпреки че аз съм момиче
![]()
.Да не си помислите сега,че съм някоя извратенячка,която побърква братчето си от бой,нищо такова.Просто някои път ме вбесява като ми се отговори.Научил се е да псува вече,абе неговото поколение ще са големи изродчета,по-големи от нас(набор 92 съм).
Имам брат и да обичам го макар,че имаме 8 години разлика и не сме си толкова близки,но не мога да си представя как ще бъде без него![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Леко съм объркана с чувствата към сестра си. Наясно съм само, че това същество адски много ме дразни и това й прави голям кефОт друга страна обаче не бих искала да й се случи нещо лошо.....абе, както казах, не съм наясно с това.... Майка ми да не я беше раждала тогава...
четиринайсет години чака за второ дете, брааааво!
Mistress of pain!
Diva satanica!
Master of temptation!
Разбирасе с брат ми често се караме.Много се обичаме и помагаме.
еми ...обичах го...![]()
![]()
![]()
Аз съм българче!