.
Отговор в тема
Страница 8 от 10 ПървиПърви ... 45678910 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 242
    Обичам много и сестра ми и родителите ми.

Супер фен
    Що за леееееееееееееееко тъп въпрос е т'ва ?!

Ми аз имам сестра и естествено,че я обичам.Понякога се караме и много ме дразни,но тя ми е сестра и я обичам много.

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от The_girl_from_the_hell
    Ми аз имам сестра и естествено,че я обичам.Понякога се караме и много ме дразни,но тя ми е сестра и я обичам много.
    И аз така...

Ами имам сестра по-малка от мене със 7 години ииии си я обичам макар и да ме дразни понякога, ама случва се все пак е малка

Да
    Бъди себе си..

Imam brat i go obi4am pove4e ot mama i tati,vupreki 4e ne mi dava toi pari .Nego nai si go obi4am shtoto vinagi me rasmiva.Ama slava bogu 4e raslikata ni e samo 2 godini.Toi e na 16 az sum na 14

Цитирай Първоначално написано от РоБоТ
    НЕ
    \/

nqmam nito brat nity sestra no nikoga ne e kusno 6a 4akam
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Не.Брат ми е най-гадното нещо което ми се е случвало през последните 3-4 години.

Ако трябва да съм честна-обожавам сестра си...Наистина,понякога мн ме дразни,мн и се карам,но нз какво ще правя без нея..
    Изключително лъчезарно дете е.
    Само на 6 е, а понякога се държи като зрял човек-интересно ми е каква тинеиджърка ще е..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Много се радвам,че сме 2 деца,мн си обичкам братчето,въпреки че понякога ми идва да го набия

ами аз мойта сестричка много си я обичам и бих направила всичко за нея.въпреки,че се караме за абсолютно всичко и на моменти не можеме да се гледаме,аз много си я обичам като порасне още малко ще и дойде акълът хаха
    You said that if you could fly,you'd never come back down.
    You only have eyes for that blue,blue sky...

www.sofistik.dir.bg

Цитирай Първоначално написано от milla
    Много се радвам,че сме 2 деца,мн си обичкам братчето,въпреки че понякога ми идва да го набия
    London Tipton

Цитирай Първоначално написано от die_die_my_darling_
    Не.Брат ми е най-гадното нещо което ми се е случвало през последните 3-4 години.
    аве и аз така си мислих допреди година-две.. после осъзнах, че той е сичко за мен.. Не знам как е положението при вас, нито на колко е години той, но предполагам след време ше видиш, че не си била права.На времето нямаше човек който да ме убеди, че брат ми е най-хубавото нещо за мен.. Бях тъпа к'рва и той ме смачкваше от бой, и не само от бой.После осъзнах, че е имал причина.. Въпросът е, че се след като почнах да се държа нормално с нео, се сближихме супер много и той ми показа как да живея, когато той си отиде.Е разкара се и са живота си давам, за да се върне.. ше го вида чак по Коледа.. ):
    Та исках да ти кажа да помислиш защо отношенията ти с брат ти са такиа.. са шми каже шото е лайно.почни да се държиш добре с него и мое се опраите..
    говоря ти тея неща, шото са вече като е на стотици км от мен осъзнавам като кфо кретенче съм се държала с него и съжалявам, ма к'р..

Разбира се, че си обичам малкия дзвер...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Да.Колкото и да ме дразни все пак ми е брат

Голям фен Аватара на nadincety
    Въпреки че често се тупалкаме със сестра ми много си я бичкам
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...922919#8922919

Продавам летни дрешки

Супер фен Аватара на miShle
    Абе имаме много различия със сестра ми..и много се караме,но много си я обичам.И супер много държа на нея,просто не знам какво ще е без нея...много си я обичкам и определено се радвам,че я има!!!
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    Луната
    Да много ясно

Повече от фен
    Имам брат.И да,разбира се,че го обичам.Някои път много ме ядосва,но само мисълта,че е един такъв мъничък,сладичък (след 1 месец прави 3 год.) и веднага ми минава.Иначе си го възпитавам,както аз си знам,колко шамари е изял,не е истина. Майка малко ми пречи с вътворяването на ред и постоянно го глези,но като излезе се разбираме по мъжки,въпреки че аз съм момиче .Да не си помислите сега,че съм някоя извратенячка,която побърква братчето си от бой,нищо такова.Просто някои път ме вбесява като ми се отговори.Научил се е да псува вече,абе неговото поколение ще са големи изродчета,по-големи от нас(набор 92 съм).

Голям фен Аватара на tainstvenata
    Имам брат и да обичам го макар,че имаме 8 години разлика и не сме си толкова близки,но не мога да си представя как ще бъде без него
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Леко съм объркана с чувствата към сестра си. Наясно съм само, че това същество адски много ме дразни и това й прави голям кеф От друга страна обаче не бих искала да й се случи нещо лошо.....абе, както казах, не съм наясно с това.... Майка ми да не я беше раждала тогава... четиринайсет години чака за второ дете, брааааво!

Mistress of pain!
    Diva satanica!
    Master of temptation!

Разбирасе с брат ми често се караме.Много се обичаме и помагаме.

еми ...обичах го...
    Аз съм българче!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си