.
Отговор в тема
Страница 9 от 10 ПървиПърви ... 5678910 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 242
    Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Аз с брат ми одавна съм прекратила всякакви контакти.... преди много се обичахме, но поради една или друга причина си развалихме отношенията и вече не си говорим...
    По въпроса кой обичам повече-Мама и Татко
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Ами с брат ми колкото и да сме различни като характери и на възраст...нямаме сходни неща...но си го обичам мн
    И когато сме разделени се интересуваме един от друг и се чудим кво праи другия и т.н. Сега като си е в София като си идва по-рядко се обичаме повече

БебЕтатаа мииии

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Що за въпрос... естествено, че я обичам. Колкото и търкания да сме имали, сега, когато не е до мен и ни дели разстояние от доста километри, разбирам, че всички лоши чувства са само моментни.

P.S. Радвайте се, че не ви се налага да напишете нещо такова

Цитирай Първоначално написано от dankata
    еми ...обичах го...
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Колкото и да съм се карала със сестра ми...винаги съм я обичала

Imam sestri4ka na 14 i obi4am si q mn qsno , nali mi e sestra
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Повече от фен
    Град
    В кибер пространството ...
    Мн ясно ,че я обичам.Колкото и да се караме си я обичам се пак ми е рода

Аз съм на 15,а брат ми на 1 и на моменти малко ме дразни кат се разпищи,обаче пък няма друг,който да обичам повече от него.

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами аз с моята сестра имам 4 години разлика,което не е много ... Тя всичко ми споделя и колкото и да ме дразни,си я обичам!И мога съвсем спокойно да кажа,че няма човек,който да обичам повече от сестра ми!И сега,когато тя вече е студента и замина да учи в София я виждам много рядко и ми е адски мъчно...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Da razbira se..
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Обичам кака колкото обичам родителите си. А това наистина не е малко. Колкото и на моменти да се дразним една друга, да й вземам нещата без тя да знае аз все пак я обичам. Споделям си всичко с нея. Имаме 4 години разлика, тя сега е студентка в Добрич и пак си живее с нас И много си я обичаааам
    Pure white

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Вероятно обичам брат си,все пак ми е брат,но той се държи отвратително,по начин по който ме дразни ... и затова меко казано не го понасям ...

ми аз имам сестра по голяма от мене с 3 години и понякога се биеме и ме изкарва извън контрол ама и аз сам една само и се дърва абе с бой и без бой не мога да кажа 4е не оби4ам сестра си и родителите си съ6то ги оби4ам
    Не мE хареSваш,драZня те? ДаLи ми пуKа?-Май чE не! ЯдоSана лi съM?-ЕдVа ли! Не Mе треVожиш,нE раZбра лi? ЧовEче,глEдай Sи твOя жиVот и пO-доBrе не Sе прAви на иDиот!...

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Обичам го, нищо че редовно се поступваме
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Естествено!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Имам по голям брат и по-малка сестра...Брат ми го обичааам мнооооооооогооооо,а пък т'ва малкото Незнам...не,че не го обичам,но просто прекалено много ме дразниии,и може би от там идва цялата работаа...
    Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!

obicham sestra si daje i da me qdosva mn qko ponqkoga ama az si go saslujavam..i vse pak q obicham mn mn :]
    [!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]

имам най-якия брат не света обичам го повече от родителите си...даже няма друг,който да обичам повече от него много добре се разбираме дори да имаме 9 години разлика

аз си нямам

Град
    Лондон
    Razbira se! Imam 1 sestra s 4g po golqma ot men, no tolkova is q obi4am 4e nemoga bez neq... i sq cqla sedmica q nqma za6toto e na ekskurziq i poludqvam bez neq ot skuka
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Град
    in da middle of nowhere
    те оибичат мен не аз тях не базикам се, обичам ги разбира се ако не тях кой, ами мен обичам ги но понякога ме нервират

To be lost before you're found, don't mean you're losing.

am obi4am gy uj brata makar 4e ponqkoga iskam da ne su6testvyyva 6to toi e edna malka tupa gadinka koqty mi trovi super mn jivota........no vupreki tfa si gy loff unuva malko 4udovi6te

:))

Оооо брат ми е най-хубавото нещо в живота ми!Винаги мн съм го искала,да не кажа,че ми е по поръчка)) да,вярно е,че още е малък и сигурно докато расте ще има мн пакости и тем подобни,ноо нз него най-мн го обичам ии нз кво бих правила без него! ))
    ПоРаЖеНиЕ Не СъЩеСтВувА,дОкАтО чОвЕк Не сЕ ПриЗнАе За ПоБеДеН!

vsi4kite me draznqt super mn no pak vse pak si gi obi4kam :P
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Град
    EastPerih (Исперих)
    аве дразни ме много,ама си го обичам-нали ми е брат

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Град
    Pays de la Loire
    Даа, обожавам ги... защото ги нямам А всъщност...толкова пъти съм страдала от тоя факт и ми се е искало да имам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си