- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- cigarite ili sporta?kakvo pedpo4itate?
Sport
4 klas? ..mai togava be6e tva vremeПървоначално написано от 2pac_boy
a ina4e estestveno 4e sporta![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
100 puti pove4e predpo4itam sporta
...hmmmmm ami da ti kaja ili ne sportuva6 kato horata...ili ne pu6i6 kato horataПървоначално написано от Murderdoll
....ili ima nqkvi mnogo golemi drobove
...ti si re6i...ama ne sa mnogo horata koito mogat da sa4etavat qko pu6ene i qko trenirovki...Az sam treniral basketball 5 gdini i sam vidql mnogo "basketball-sti" pu6a4i...ima razlika da ti kaja
![]()
nit pu6a nit spotruvam stiga mi tva det ti4am seki den do daskalto i rabotata mi![]()
ina4e mnogo obi4am da sportuvam s 4a6a s wisky v raka s nqkoi priqtel ili priqtelka
![]()
![]()
Izbiram sporta... No az sportuvam i pusha nevijdam ednoto da prechi na drugoto 1 chas predi da otidesh na trenirovka nepushish i taka nqma nikakvi proglemi
Силно обичам! Трудно прощавам! Жестоко отмъщавам! Никога не съжалявам!
mi az s1m pu6ila no da si priznaq predpo4itam sporta
ne moje da se pravi,sravnenie,ama ako trqbva da izbiram-mnogo qsno 4e shte izbera sporta...a btw az ve4e mai ne pusha :P
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
спорта естественно но ся
едва ли ше моа да спра
фасовете така4е и двете
П.П - 2Pac_fen поздрави за ника ти![]()
Ако току що сте си намазали филия с лютеница, то непременно ще я изпуснете на най чистото място около вас и филията непременно ще падне с намазаната страна надолу.
ami po neje sam mnogo zariben po basketbola predpo4itam na igraia s priateli otkolkoto da si gubia vremeto pu6eiki![]()
az ne pusha taka 4e predpo4itam sporta
a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....
Е брао брато и аз съм така. М/у другото двамата се знаем ко се сещашПървоначално написано от ^2Pac^
![]()
shto puk da e estestveno?Първоначално написано от honey_reflection
Az pu6a i sportuvam , no cigarite dosta 4esto mi pre4at i mi e po trudno da se katerq po steni naprimer (az s tva se zanimavam dosta 4esto) :P NO vse pak e po-dobre sport bez cigari![]()
В зоопарка:
- Тате, видя ли горилата как злобно ни изгледа, а?
- Спокойно сине, все още сме на касата.
спорт
mn qsno 4e sporta,toi se pak e ne6to po polezno za 4orata![]()
Предпочитам спорта от обикновенните цигарри...
Естествено,че спорта е по-добре от цигарите.
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
mi kat si typ da hodi6 sled stadoto pu6a4i si e tvoi problem ...
pyk i da hvyrlq6 pari na vqtyra
abe nqkoi da mi kaje 1 polojitelno ne6to v cigarite?
SPORTA TE PRAVI SILEN a cigarite obratnoto![]()
няма оттърванеПървоначално написано от Delio_MaN
![]()
![]()
ама..тази е по-разширена![]()
Че какво? Като че ли всички непушачи компенсират липсата на този навик със спорт? Ама че тъпотия! Как можа да я измислиш. Е, слушаш ту пак, разбираемо е до някъде. Представям си, как демонстративно непушачите си носят топки за баскетбол и като им се допуши започват да дърчат наляво надясно с топката и да си я подхвърлят. Абе младеж! Не се излагай с такива глупави въпроси бе!