- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- mn iskam ama mama ne dava :(
Васко, има родители, който не заслужават да ги слушаш по ред причини...има и такива, които са много консетвативни, и от които ако зависи и им се даваш ще си дремеш по цял ден вкъщи над учебника си! Така че ЗАВИСИ от адски много неща, недей слага всички под един знаменател, все пак не всички родители са стока!
А и аз не мисля, че съм боклук щом си пробих пъпа и ушите без те да знаят, дори те след това ги харесаха![]()
Безкрайно много ги уважавам мога да ти кажа, не мисля че ще им стане нещо ако не им кажа, просто се застраховах така...Радвам се, че имам смелостта да правя каквото си искам, че си постигам своето, този жовот
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Мила Рени,
Ако си момче и баща ти е пияница и ти посяга всяка вечер, ще дръзнеш ли да го пребиеш от бой? Аз не бих, всеки трябва да има страхопочитание и уважение към родителите си, какви и да са те.
Когато човек има смелостта да прави каквото желае, без да е зависим от родителите си - минимум трябва да е пълнолетен, иначе по закон няма това право да бъде такъв. От там нататък - можеш ли да кажеш, че имаш възможност да живееш без родителите си, да се издържаш сама /не да взимаш назаем, а да печелиш/, да живееш сама, без тяхна помощ и материална подкрепа? Ако можеш - твоето решение е било правилно. Ако не можеш - постъпила си неблагоразумно и не си уважила тяхното право на избор, на мнение, на родителски съвет.
![]()
Евалата! Малка си!Първоначално написано от Стеснителната
Ееей, стига с тези закони и разни консервативни разбирания! А ти ако искаш обичка, но ваще са консерви как мислиш ще постъпиш? Ще се откажеш от желанието си само заради родителите си? Ако толкова лесно се отказва човек...леле пази БожеПък и това не е татус, а е нещо, което може да махнеш когато поискаш от тялото си, иначе за татусите е редно да се пита, но за пиърса - не виждам с какво може да пречи толкова на родителите и ако толкова ги дразни най-много да накарат човека да си го махне
Абе ти сега ще ми изреждаш примери, с които аз ще се съглася, после аз ще изредя други, с които може би и ти ще се съгласиш...така че слагам КРАЙ на спора (
) като казвам, че всичко си е относително, зависи от много неща и разбира се мнението на родителя като цяло е от значение
Но вече кой се допитва и вслушва в тях...сам си решава
Ако имаш нещо да добавиш най-добре го направи на лс
Поздрави
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
iz4akai da stane6 pone na 16
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
да бе ше чака. нали след 3 години вече няма да е модерноПървоначално написано от honey91
![]()
![]()
![]()
алелуя.
da ti kvo iska6 sega da si go napravi i sled vreme da sajalqva!pomisli malko vse pak ti se probiva ezika!a i ako otide v nqkoi garaj da go dup4at moje da xvane nqkoq bolest!Spored men za vsi4ko si ima vreme!
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Колко абсурдни мнения прочетох, не е истина простоооо ?! Вие нормални ли стееЕЕ? Само лезбийките си слагали пиърс на езика - WTF, беее?! И някфи други чудни неща. Пфффф... луди сте, сериозно.
Иначе по тематааа... миии, момиче не си слагай пиърс и не убеждавай ваще, щото ще си просто поредната тъпа чалгия с пиърс на модерно място. Както каза някой преди мен - такива като теб развалиха цялата красота на пиърсите...
Saatana vittu perkele hate crew!
Мен не ме кефи особено пиърсинга (освен на пъпа), и затова пък изобщо не се кефя на обица на езика...но щом искаш, направи всичко по силите си, за да убедиш ваще
I am the owner of nowhere land
Queen of the castle that’s made of sand
Staring in front of the universe
Maybe someday I’ll be someone else
I’m sure I’ll do it, but till’ that day
Here on my star I am just a castaway
Мен пък дори втора дупка на ушите не ми дават....а толкова ми харесва![]()
ae lek, ari stia da imat samo lesbiikite pierc na ezika e, a i kaji koga za posleden pyt si sloji pierc na ezika, 4e da znae6 "kolko mnoo boli", a??Първоначално написано от moon^girl
a po temata...mi 6tom va6te ne ti davat, nz kak 6te se probie6, a i naistina si malka, za da naprai6 ne6to takoa bez tqhnoto razre6enie
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
аз сам вече на 13 години толкова съм голяма искам пиърсинг да мога да са мляскам с гаджето ми дето е също на 13.всички ми завиждат щото само аз си имам гажеееее уааа казва се Кен а любовника се казва Baby Born.......ебаси простотията.
Ми много ясно че няма ти дадат.Откажи се
Hahahahhaahhahahhahhsahahhahahhahhahahhahahahhahah hahhahahhaa
hahhgahahhahahhahhahahhahhahhahahhahahhahhahahhahh ahaahhaahahhaha
hahhahahhahahhahahhahahhahahahahhahahahhahahhahaha hhahahahhahhahhahahhaha
hahhahahhahahhahha!
Само лезбийките си слагат обица на езика! МНого е грозно!
Спокойно всичко с времето си... Не бързай.
Истината е някъде там...
http://VoodooServ.HiT.Bg/
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
IRC Server: Irc.VoodooNet.biz
Abe ti zaradi gajeto li iska6?! A momi4etata koito nqmat piersing..kvo?!Da ne se celuvat ili?!?! Az gore dolu taka gi razbrah ne6tata...plus tva si mislq 4e si malka za piersing,nqma da ti otivaПървоначално написано от kuklataaa
Iza4akai o6te godina dve i probvai pak,moje togava da ti dadut
![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
не схвана тъъънката ядна ирония в поста миПървоначално написано от honey91
лошо
![]()
алелуя.
А тези с пиърсинги по лицето какви са? Хермафродити?
Аз съм само хермафродит.![]()
![]()
![]()
да не би имаш такъв вертикален на устната?Първоначално написано от `Death`Whore`
щото яко ме кефи
алелуя.
За жалост, не. И мен адски много ме кефи. Имам обикновен пиърс на долната устна. Първата ми обичка...може да е пробита накриво, но си я обичам...![]()
Дет`курво, аз още съм ти сърдита, че си свали пиърса на горната устна. Перфектна дупка бях направила, можеше да ми служиш за реклама...![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Purvo ako iska6 da si sloji6 pirsing trqbva da si mnogo ubedena v tova.Pri vseki 4owek pri probivane na ezika perioda na zarastvane na dupkata e razli4en.No e minimum 2-3 sedmici.trqbva da si sigurna 4e 6te izdurji6 na bolkata,4e 6te izdurji6 na glada i vsi4ko.Plus tva naistina si malka.Obmisligo o6te malko i kato stane6 na 16-17g,sedni i pogovori s va6te.Probvai s tovaobre vie neiskate da si probiq ezika,no za6to kakvo vi pre4i kato ne se vijda.Tova ne e da si probie6 nosa ili vejdata.vijda se samo kogato az re6a.
)))) i tem podobni gluposti.NO NAISTINA TRQBVA DA IZ4AKA6 I DA SI POMISLI6 MNOGO DOBRE.TVA NE E KATO DA SI PROBIE6 U6ITE
))I AKO MISLI6 DA GO PRAVI6 GO NAPRAVI NA PODHODQ6TO MQSTO,ZA DA NE SE ZARAZI6 S NE6TO,ILI DA TI STANE NE6TO DRUGO
![]()