- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- mn iskam ama mama ne dava :(
Скоро в детската градина ще сте с боядисани коси и пиерсинг .. за кво ти е тая обица на езика и ти не знаеш. майка ти е здраво мислещ човек
O6te si dosta malka,pone stani na 16, a spored men zavur6i u4ili6te i togava pak 6te si govorim dali o6te iska6! ama na 13 si e glupost![]()
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
А за какво ти е телевизорът? За какво ти е музиката? За какво са ни домове, след като има пещери? Не са ти нужни. Не ти трябват изобщо! Тогава защо ги имаш?Първоначално написано от WILD__BOY
az iskam ili na exika ili na vejdata ili na stomaha
no nz 1-vo nashte ne mi davat a aaz sam na 15-16 a i nz dali sled nqkolko meseca nqma da mi omryzne i samo deto sym se my4ila
Не е мъка, като бебенце ти е..чистиш го, слагаш му лекарство...гадно ти е, ако то не е добре...а когато вече е добре, не можеш без него и не си се представяш без него. Поне при мен е така...
Е, аз имам на пъпа и ми я направиха на 14. Но беше със съгласието на майка ми! Въпреки че сега съжеля2вам...
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
2 3 седмици,болка и глад?!?ти нормален ли си беПървоначално написано от COLA
![]()
Мисля, че периодът на зарастване на езика е доста по-голям. ДА НЕ СЕ ЗАРАЗИ С НЕЩО? ГРИП НА ЕЗИКА? ГНОЙНА АНГИНА? ОСЪЗНАЙ СЕ! Пият се течности към седмица. Ако пие само течности човек 3 седмици, ще стане 30 кила.Първоначално написано от COLA
мен за 1 седмица ми зарасна 2 дена не можех да ям твърда храна.изобщо не ме болеше и не фъфлих
Това, че си можела да ядеш твърда храна, не значи, че е зараснало. Устната ми зарастваше поне месец, пък камо ли език...
кво ше рече зараснало?!?аз на 10тия ден си смених обецата..предполагам че е било зараснало..деазнам вече не помна..
а между другото кво мрънкат сички че се разваляло красотата на пиърсинга...ми пиърсинг не е само за ъндърграунд пипъл..секи може да си сложи...
Първоначално написано от `Death`Whore`
конкретната полза от един пиерсин на езика?!
а за пиерсинга - порасни, ще ти минат тея щуротии през главата и ще се усетиш че си си мислила глупости
А каква е конкретната полза от грима? Да се чувства една жена красива. Грим носят не само непораснали хора, нали?
Ти си яко пораснал...профилът ти е с баскетболисти...едната снимка е с автограф, явно се интересуваш от баскетбол. Порасни и ще се Осетиш, че възрасните не са луди по спортисти.
А дупката е зараснала, когато не излиза нито гной, нито лимфа, не прави корички, не боли, не е червено.
Абе малка си бе, слушай майка ти какво ти казва! Майките са прави в повечето случай! Голяма е болката и не е кой знае какво по-различно усещатеното от мляскането без обица!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
хех...ами нямам твоя проблем...доста по големичка съм от тебе...
въпреки това още в 5-ти клас татко ми ме заведе в tattoo студио и тогава наистина исках татос само дето майка ми каза още не...минаха доста години от тогава и чесно казано промених си мнението...за пиерсинг...малката ми сестра миналата година си направи на пъпа,ся майка ми ме кара и аз да си направя защото било мн яко...иска и на носа да си направя ама нямасестра ми и тя сега иска на езика ама там е доста по опасно от пъпа и тя също като тебе се чуди какво да прави...еми аз пораснах ииии нямам намерение да си зацапвам кожата и да си правя разни дупки допълнителни по тялото
стигат ми тези които имам
)е + тези за обеците де
само там имам
била съм на годинка предполагам и не се е искало моето мнение тогава
айде успех с вашите
почакай малко,не казвам че си малка(хората в пубертета не се смятат за малки
)))просто може да си промениш намерението
пък и предполагам че боли и си има своите рискове
ти решаваш
)
Как така се оказа, че всички умеят да разграничават къде е най-опасно, къде - по-малко опасно?
хехами просто леля ми е лекар
![]()
А замисляла ли си се как мацките се кефят на пиърсинги на езика и на пъпа най-много без да знаят, че са адски опасни места?
1.някога беше само за ъндърграунд хорица. обаче хората просто не понасят някой да има нещо повече от тях, затова се дупчат. дори и да не им харесва.а между другото кво мрънкат сички че се разваляло красотата на пиърсинга...ми пиърсинг не е само за ъндърграунд пипъл..секи може да си сложи...
2. зараства напълно за много повече време от 10 дни. аз на петия ден ядох чудесно мак доналдс, мусака, понички и кфо ли още не, но съм чела, че напълно заздравява за 1-2-3 месеца, защото в устната кухина все пак е мокро. а една рана (защото дупката на езика е точно рана) заздравява трудно на мокро.
3.а)УсещамПорасни и ще се Осетиш, че възрасните не са луди по спортисти.![]()
б) възрасТните...
4.а) гной е признак на възпаление, независимо откъде тече.А дупката е зараснала, когато не излиза нито гной, нито лимфа, не прави корички, не боли, не е червено.
б) много умно как на езика ще хване коричка или ще тече гной...!?!
5.
за езика конкретно - това е един от най-кръвоснабдените органи в човешкото тяло. и отделно, че е бъкано с нерви. много, много, много нерви, рецептори и кфо ли още не.Как така се оказа, че всички умеят да разграничават къде е най-опасно, къде - по-малко опасно?
алелуя.
А. На мен от всичките дупки отначало ми е течало гной. Иначе ми е пределно ясно на какво е признак.Първоначално написано от i'm so excited!
Б. Говорех по принцип за дупките, защото за езика не съм особено компетентна.
Ти на колко си години 20 или 30 та реши,че си достатъчно голяма да даваш компетентни мнение?Извинявай ама как си представяш пиклите на по 10-13 да ходят надупчени като циркови маймунки,аз на толкова още си играеш с кукли,не си мислех простотии!Първоначално написано от `Death`Whore`
И мен ме кефят обичките,най-вече на пъпа,ама да се надупчиш като не знам си какво,най-малкото определено не го намирам за женствено...Вместо да се занимаваш с глупости,седни си на дупето(ако нямаш и там някоя обица да ти пречи),защото ставаш смешна... ааа да и усещам,миличка ,се пише с У,ама то има ли смисъл човек да знае такива работи,като и без тях си живее нали?
Всъщност, съм почти на 20. И не се мисля за пораснала. Това, че съм поправила правописна грешка, няма нищо общо с разговора по темата. Не съм се дупчила на 13, тогава и аз съм си играела с кукли. Не съм като чучело. Имам точно 3 обици, една от тях е на ухото. Чучело ли съм, според теб?
А вие след като сте толкова улегнали и сте осъзнали кое е нужно в живота и кое - не, защо, аджеба, влизате във форуми, а не работите? И след като сте "големи хора" и знаете кое е нужно в живота и кое е глупост, защо спорите с някаква си за глупости? Защо изобщо стоите пред компютъра и се държите враждебно с непознат? Няма нужда да обиждаш, госте, всъщност. И да споменаваш задните ми части.
И още нещо - и двамата ми говорите как човек може да живее без някои неща. Пак повтарям, че на човек му е нужен подслон за студа и жегата, за да не умре от студ, вода и храна. Само това му е нужно, за да съществува. Тогава защо имате компютри? Защо ви е нужен интернет?
Сори за тъпия въпрос ама ти емо ли си?![]()